Digidexo.com

hudutslett midd

Hudutslett forårsaket av støvmidd

Hudutslett forårsaket av støvmidd


Hudutslett som en reaksjon på støv midd allergi er en av mange vanlige allergier at folk lider. Støvmidd er mikroskopiske bugs som lever nesten overalt at skitt ligger. De finnes hovedsakelig i hjemmene bosatt i puter, sofaer, senger og madrasser. De spiser mennesker og dyr dander (død hud), som finnes på overflater og sengetøy. Støvmidd er ca 1 / 100th av en tomme, noe som gjør dem mindre enn en periode mark.

Definisjon

Hudutslett som dannes ved kontakt med støvmidd er forårsaket av allergener. Disse utslett er utløst av immunsystemets reaksjon på visse støv midd protein. I tillegg til denne reaksjon, slimhinnen i nesegangene bli betent. Denne betennelsen kan også føre til nysing, hoste, piping i brystet og kortpustethet. Denne reaksjon kalles allergisk rhinitt. Allergisk rhinitt kan også være forårsaket av andre allergener som for eksempel støv, dander og pollen.

Identifikasjon

Hudutslett assosiert med støvmidd er røde og kløende og består av små humper. Disse små humper kan noen ganger bli med å forårsake elveblest. Andre symptomer assosiert med eksponering for husstøvmidd er nysing, rennende nese, kløende eller rennende øyne, kløende nese, postnasal drypp, hoste, ansiktssmerter, hyppig oppvåkning og puffy øyne. Personer med astma kan oppleve pustevansker, tetthet i brystet eller smerter, plystrende lyd når de puster og problemer med å sove.

Diagnose

Legen din kan mistenker at du har en allergi mot husstøvmidd basert på de symptomene du har, og av en fysisk undersøkelse av nasal passasje. I tillegg, kan han utføre en hud allergitest. I denne testen, vil han sette små dråper av allergenekstrakter på huden, ved stikk det. Disse dråpene er normalt administreres på øvre del av ryggen eller underarm. Dråpene vil stå i 15 minutter, eller inntil en reaksjon er synlig. Hvis du har støv midd allergi, vil du utvikle en kløende, rødt utslett. Den eneste bivirkningen av testen er kløende, rød hud, som vil gå tilbake til normalt i løpet av 30 minutter. Andre tester som kan utføres er blodprøver og lunge fungerende tester.

Behandlinger

Utslett forårsaket av støvmidd kan behandles ved bruk av antihistaminer. Antihistaminer virker ved å redusere en kjemisk utgitt i kroppen som forårsaker den allergiske reaksjonen. De arbeider for å stoppe kløe, nysing og nesen skjema kjører. De vanligst foreskrevet de er Allegra tabletter og Clarinex tabletter. Disse er gitt på resept bare. Over the counter antihistaminer inkluderer Benadryl, Zyrtec og Claritin.

Spesielle hensyn

Hvis du utvikler et utslett som du tror kan skyldes en allergi, bør du kontakte legen din. Ikke diagnostisere deg selv som symptomer assosiert med støv midd allergi kan også være symptomer på mer alvorlige forhold.

Menneskelig Behandling for Midd

Menneskelig Behandling for Midd


Mite refererer til en gruppe av insekt-lignende organismer som er parasitter eller scavengers. Det finnes mange forskjellige typer midd, hvorav de fleste aldri kommer i kontakt med mennesker. Men noen bite eller irritere mennesker og kan ha negativ innvirkning på helsen til sine ofre. Midd svært sjelden overføre sykdommer, men som et minimum de kan være en plage, og kan forårsake alvorlige hudirritasjoner.

.

Typer Midd

En midd som kan føre til problemer for folk er husstøvmidd. Ifølge Illinois Department of Public Health nettsted, de fleste diagnostisert med allergi mot husstøv er faktisk allergisk mot disse små (usynlig for det blotte øye) skapninger. En annen slik skapning, kløe midd, jakter på insekter, men mennesker kan bli bitt hvis de kommer i kontakt med halm eller gress som havn disse feilene. De biter forlate kløende røde merker som ser ut som utslett.

Effekter

Gnagere og fugl midd foretrekker sine navnebror vertene, men vil bite folk hvis en gnager eller fugl er utilgjengelig. Disse biter ofte føre til hudutslett hos mennesker. En annen midd som angriper mennesker er chigger midd. Chiggers faktisk kuttet inn i huden og injisere hud-fordøye spytt, slik at de deretter kan suge opp den flytende hud. Området på huden blir så betent, stivner og klør. Skabb midd er en annen vanlig midd som infiserer mennesker. Ifølge University of Kentucky College of Agriculture, er skabb den vanligste og viktigste forutsetningen hos mennesker som følge av en midd infestation. Disse feilene graver seg inn i huden og legger egg. De kan forårsake alvorlige kløe og utslett i sin menneskelige vert.

Identifikasjon

For å finne riktig behandling for en midd problem, vil en person trenger for å finne den egentlige årsaken til hudirritasjon. Undersøk grundig områder der eksponering kan ha skjedd. Dessverre, midd er svært liten så kan ikke bli funnet. Dermed er neste skritt å oppsøke lege. Hun vil være i stand til å diagnostisere hudens tilstand ved å skrape det berørte området og undersøke disse avskraping etter tegn på midd.

Behandling

Din lege vil foreslå plantevernmiddel behandlinger hvis du har skabb. Hun vil fortelle deg å myke opp huden ved å bade for å oppnå tilstrekkelig penetrasjon av behandlingen. Følg dette med den aktuelle plantevernmiddel søknaden. Noen produkter som brukes til å behandle denne midd infestation inkluderer lindate, permetrin eller crotamiton. Hvis utslettet viser seg å være på grunn av den chigger midd, kan en såpe bad etterfulgt av påføring av en topisk salve antiseptisk være alt som er nødvendig. Hvis kløe er plagsomme, kan en person bruke en lokalbedøvelse for å få noen lettelse. Behandlingen for chigger biter brukes også for støv og gnager / fugl midd biter. Alle disse midd, men må også fjernes for å hindre kontinuerlige biter og helsespørsmål.

Forebygging / løsning

Støvsuging er en viktig del av å eliminere midd. Noen gnager og fugl midd kan fjernes bare ved å støvsuge alene. Det kan også hjelpe med andre midd. Alle sengetøy, gardiner og møbeltrekk bør vaskes i varmt vann og deretter rengjøres regelmessig. Noen midd kan utelukkes ved å forsegle inngangspunkter. Chiggers kan bli frastøtt ved bruk av insektmidler med 7 prosent til 30 prosent DEET i de grønne områdene rundt hjemmet. Regelmessig klipping og ugressbekjempelse fraråder også noen midd. Forebygging av midd infestations er basert på regelmessig vedlikehold av hjemmet ditt.

Hva er skabb midd?

Hva er skabb midd?


Skabb er en smertefull og irriterende insekt-borne angrep av huden. Det krever spesialisert behandling for å stoppe infeksjonen, og man må passe på å desinfisere elementer som brukes av den smittede pasienten også. Behandlingen tar ikke lang tid og er generelt veldig effektive. Reaksjonen og symptomer er forårsaket av allergi mot midd.

Identifikasjon

Ifølge CDC (Centers for Disease Control and Prevention), er skabb en "angrep av huden ved den menneskelige kløe midd (Sarcoptes scabiei var. Hominis). De mikroskopiske skabb midd Burrows i det øverste laget av huden der den lever og legger sine egg. "

Life Cycle

Skabb midd har en fire-trinns livssyklus: egg, larve, nymfe og voksen. Ifølge Center for Disease Control, vil kvinnelige midd lå 3-4 egg som de graver seg under huden på verten sin. Eggene klekkes i tre til fire dager, og larvene vil grave til hudoverflaten og bygge hulene kalles molting poser. Etter ytterligere tre til fire dager, vil larven nå voksen størrelse og parring skjer når en mannlig penetrerer molting pose av en voksen kvinne. Når impregnert, kan en kvinnelig produsere egg for livet.

Symptomer

Skabb kan forårsake intens kløe og svie, samt et hudutslett. Ifølge styret i Health Promotion & Education site: ". En tidlig skabb utslett vil dukke opp på huden som en linje av små blemmer eller små, røde nupper I mer alvorlige tilfeller kan huden bli sprø eller skjellete." Hos voksne vil infeksjonen vanligvis først dukke opp i kroppen folder, for eksempel mellom fingre, albuer, håndledd, rumpe eller midjen.

Behandling

Produkter kalt scabicides brukes til å behandle skabb infeksjoner. Resept styrke lotions og kremer kan anvendes på alle områder av kroppen under halsen. Noen sengetøy eller klær brukt av en infisert pasient bør vaskes i varmt vann og tørket på en varm syklus, deretter forseglet i plast i 72 timer eller holdes borte fra menneskelig kontakt.

Geografi

Skabb er en verdensomspennende angrep og ikke forekommer mer eller mindre i visse land. Områder eller bedrifter med et stort antall mennesker er mer utsatt for smitte, fordi hud-til-hud kontakt sprer insekter.

Hvordan behandle en parasittisk hudutslett

Hvordan behandle en parasittisk hudutslett


Parasittiske hudutslett ofte forårsake kløe, hevelse og andre ubehagelige symptomer. Umiddelbart behandle et utslett å fremme helbredelse og for å sikre utslettet ikke blir verre. En grundig plan for angrep omfatter både å anvende anti-inflammatorisk krem ​​og beskytte utslett fra harde kontakt, for eksempel riper. Medisin reduserer de ubehagelige fysiske bivirkninger av en parasittisk utslett. Fysisk kontakt forebygging, på den annen side, hindrer utslett fra å bli verre og holder deg på veien til utvinning.

Bruksanvisning

•  Vask kroppen din umiddelbart etter at utslettet viser seg. En skitten kropp og klær tiltrekke parasitter. En grundig dusj eller badekar hindrer nye parasitten biter og fjerner parasitter tiden på kroppen din. Dette sikrer at ingen nye utslett formasjoner eller forverring av den nåværende utslett. Tørke forsiktig av utslett området.

Påfør anti-inflammatorisk og anti-klø krem til utslett. Dette reduserer lysten til å klø utslett, en viktig del av helbredelsesprosessen. Dreven skrape skader huden og kan potensielt spre irritanter forårsaker utslett. Unngå kontakt med utslett å hjelpe helbredelsesprosessen.

Påfør aloe vera til utslett når kløe har sunket. Aloe vera lindrer huden og tilfører huden med vitamin C og E, sink og folsyre også. Disse naturlige ingredienser bidra til å helbrede huden.

Bruk klær som tillater luften å sirkulere over utslett. For eksempel, bomull og andre naturlige fibre gir skikkelig ventilasjon som hjelper helingsprosessen.

Snakk med legen din hvis utslettet forblir på huden din i flere dager. En reseptbelagte medisiner kan være nødvendig for å helbrede utslett og fjern eventuelle nåværende giftstoffer.

Tips og advarsler

  • Vask alle klær og og ark i huset ditt hvis du har en parasitt angrep (dvs. flått, midd, lopper og så videre). Dette hindrer nye biter og bidrar til å holde resten av familien utslett fritt.

Hvordan diagnostisere en rød, kløende hudutslett

Hvis du lider av en rød, kløende hudutslett, må du finne ut om det er forårsaket av et virus, infeksjon i huden eller en allergisk reaksjon på noen patogen før du bestemmer deg for hvordan du skal behandle tilstanden. Sørg for å varsle legen din dersom symptomene dine ikke bedres innen fem dager, eller hvis du utvikler andre symptomer sammen med dermatologiske seg. Mens utslett kan føre til forbigående ubehag, kan noen utslett være tegn på en mer alvorlig sykdom som vil kreve medisinsk intervensjon.

Elveblest

Elveblest er kløende røde nupper som dannes i mønstre, vare en kort periode av tid og er vanligvis plassert i et bestemt område av kroppen, i stedet for alle over huden. Elveblest kan være forårsaket av en rekke irritanter eller betingelser, inkludert klær, vaskemiddel, såpe, insektsbitt, eller som en manifestasjon av nervøsitet. De kan være svært liten - omtrent på størrelse med en blyant viskelær - eller veldig store, og de kan kombinere med andre elveblest å danne kløende eller skjellende plakk på huden. Vanligvis, elveblest bare vare en dag eller to, og deretter forsvinner ubehandlet. De blir antatt å være forårsaket av et overskudd av frigjøring av histamin i blodet. Over-the-counter kremer er vanligvis tilstrekkelig til å behandle ubehag av akutte elveblest.

Infeksjon

Hudinfeksjoner eller andre infeksjoner i kroppen, kan føre til rød, kløe eller hovne områder på huden. Et eksempel på en hud-infeksjon er ringorm, som er forårsaket av et sopp og etterlater smultring-formet kløende flekker med en gulaktig, usammenhengende senter på huden. Fotsopp er en annen type hud infeksjon forårsaket av en sopp. Det fører til skalering, kløe og røde eller hvite flekker mellom tærne. Infeksjoner i huden er vanligvis behandles med antibiotika eller anti-sopp krem ​​foreskrevet av en hudlege eller kjøpes over-the-counter på et apotek. I motsetning til viral hudsykdommer, de er vanligvis plassert i ett eller to områder på kroppen, i stedet for hele.

Eksem

Eksem er preget av store, kløende og flassende områder av plakk eller tørr hud som kan bli smittet og skjemmende når riper. Det er antatt å være forårsaket av en følsomhet for miljøforurensninger, slik som kjemikalier eller enzymer i næringsmidler og rengjøringsprodukter. Mens det er ingen kur for eksem, kan det behandles med aktuell steroid kremer som bidrar til å lindre ubehaget og helbrede huden. Holde huden fuktig vil også bidra til å hemme utbrudd av eksem.

Vannkopper

Vannkopper er små, røde, kløende hevet flekker over hele kroppen og er forårsaket av svært smittsom varicella-roster virus. Hver flekk inneholder vanligvis en liten prikk av puss, kjent som en "duggdråpe", og kan skalere over med en tørr, gul lapp etter noen dager på infeksjon. Mens uvanlig i USA, på grunn av obligatoriske vaksinasjoner for barn i skolealder, har vannkopper nylig blitt mer utbredt og kan enkelt spres fra person til person. Det er mulig for en vaksinert person å ha et utbrudd av vannkopper eller helvetesild, en annen hud tilstand forårsaket av varicella virus som oppstår hos personer som allerede har hatt vannkopper.

Helvetesild

Helvetesild oppstår hos personer som allerede har hatt en episode av vannkopper i sin levetid. Den er forårsaket av varicella-virus roster, og er karakterisert ved en lysfølsomhet, hodepine og tingly, kløende utslett som utvikles i dermatom - et område av huden som er koblet til sensoriske fibre fra ryggsøylen. Etter en periode av dager, utvikler utslett inn i store, smertefulle plaketter som oser pus, skalere over og danne en skorpe før de til slutt gro i løpet av noen uker. Tilstanden kan føre til alvorlig eller mild arrdannelse i huden, og kan gå tilbake på et senere tidspunkt.

Skabb

En skabb utslett er forårsaket av en midd som Burrows under huden. Det er preget av røde nupper, vanligvis rundt håndleddet, linning området eller i mellom fingrene eller tær. Utslettet er lokalisert, varer opptil en måned, og vil svare på reseptbelagte medisiner for å drepe midd.

Poison Ivy

Poison Ivy er en vanlig utslett som oppstår når en person som er følsomme for giften eik, eføy eller Sumac kommer i kontakt med de uakseptable plante harpiks. Det er preget av røde, ekstremt kløende blemmer som oppstår i områder utsatt for plantene, og er behandlet med over-the-counter eller reseptbelagte aktuell steroid kremer.

Pityriasis rosea

Denne uvanlige utseende, kløende utslett oppstår på stammen og starter med en enkel oval eller rund lesjon, som sprer seg langs huden linjer i begge retninger, og kan ende opp i ansiktet, armene, halsen og hendene. Det kan vare i opptil åtte uker. Det er ingen kjent årsak for pityriasis rosea, men det er tenkt å bli innledet av en akutt infeksjon som kan gi symptomer på hodepine, feber og sår hals.

Mesothelioma symptomer og hudutslett

Mesothelioma symptomer og hudutslett


Mesoteliom er en sjelden form for kreft som forekommer i mesothelium, tynt lag med vev som dekker de indre organer. Det finnes fire forskjellige typer mesothelioma: Peritoneal mesothelioma påvirker abdominal vev; perikard mesothelioma påvirker vevet rundt hjertet; mesothelioma av tunica vaginalis oppstår i slimhinnen rundt testiklene; og pleural mesothelioma, den mest utbredte formen, som påvirker vevet rundt lungene.

Årsaker og risikofaktorer

Mesoteliom er oftest forårsaket av eksponering for asbest, med en sterk, varmebestandig mineral brukes i en rekke materialer, inkludert sement, gulv og isolasjon. Når asbest fiber eller støv er innånding og svelging, kan de etter hvert bli integrert i slimhinnen i lungene og magen, som fører til mesothelioma. Selv om asbest er den vanligste risikofaktor for mesothelioma, røyking, familiehistorie, SV40 (en Simian virus opprinnelig funnet hos aper) og stråling kan også øke risikoen.

Tegn og symptomer

Mesothelioma symptomer kan variere fra person til person, med hver type mesothelioma presentere et annet utvalg av tegn og symptomer.

Pleural mesothelioma er først og fremst funnet i mennesker som har vært utsatt for høye nivåer av asbest på jobben. Symptomer kan inkludere pleuritt (smertefull pusting), tørr hoste, kortpustethet, smerter under brystkassen, uforklarlig vekttap, og klumper under huden på brystet. I noen tilfeller kan det ta 10 år eller mer for symptomer skal vises.

Peritoneal mesotheliomia er forårsaket av små asbestfibre som er inhalert eller svelget, blir avleiret i mage vev. Tegn og symptomer på peritoneal mesothelioma kan inkludere abdominal hevelse og smerte, uforklarlig vekttap, endringer i avføringsmønster, og klumper i magen. Omtrent 20 prosent av alle diagnostiserte tilfeller av mesothelioma er peritoneal mesothelioma.

Perikardial mesothelioma symptomer er uklare, men kan omfatte brystsmerter og pustevansker. Færre enn 10 prosent av alle tilfeller av mesothelioma er pericardial.

Årsaken tunica vaginalis mesothelioma er uklart, ettersom det er svært sjelden. Tunica vaginalis mesothelioma kan i utgangspunktet se ut i en masse på en testikkel.

Hudutslett

Utslett er ikke oppført som en bestemt tegn eller symptom på mesothelioma; imidlertid kan hudutslett resultere fra forskjellige helsetilstander. Immune sykdommer, slik som lupus og Lyme sykdom, kan føre til utslett. Utslett kan også vises som et resultat av allergiske reaksjoner, bakterier og sopp, og legemiddelinteraksjoner. Personer med mesothelioma kan ha svekket immunforsvar som forlater dem utsatt for utslett, og kan lide av utslett forårsaket av en annen helsetilstand.

Diagnose

Ifølge American Cancer Society, er Mesothelioma diagnostisert i ca 2000 til 3000 mennesker i USA hvert år. Det første trinnet i å diagnostisere mesothelioma innebærer å vurdere pasientens medisinske historie, livsstil og risikofaktorer. Diagnostiske imaging tester, inkludert røntgen, CT og MRI kan identifisere uvanlig vev vekst, mineralforekomster og væskeansamling i de berørte områdene. Prøver av kroppsvevet og væske fra lungene og mage kan også bli samlet og testet.

Behandling for Face Midd

Behandling for Face Midd


Face midd, også kjent som hårsekken midd, trives på nesten alle ansikter. En medisinsk tilstand som kalles demodicosis resultater når for mange ansikt midd lever på det samme ansiktet. Demodicosis er normalt ikke en alvorlig sykdom, men ansikt midd kan få over en infisert ansiktet når mennesket vertens immunsystem er kompromittert (for eksempel ved en HIV-infeksjon). Legene har ulike metoder for å behandle demodicosis.

Symptomer

Hårsekken midd lever på mange deler av menneskelig ansikt, men spesielt favorisere ører, nese og øyevipper. For mange midd forårsake kløe, flassing, tørrhet, rødhet og betennelse på infiserte områder. Symptomer påvirke noen, noen eller alle områder i ansiktet der midd lever. En alvorlig angrep av ansikt midd på øyevippene (den vanligste område) kan føre til tap av vippene, blefaritt (betennelse på øyelokkene) og synsproblemer.

Forebygging

Face midd elsker fet hud og døde hudceller, siden de spiser begge stoffene. For å unngå opphoping av hudfett, vaske ansiktet ofte med ikke-såpe rensemidler. Tea tree olje er en lege-anbefalt valg for dette formålet. Unngå fet sminke, som den bidrar til problemet med fet hud. For å unngå opphoping av døde hudceller, peeling (skrubb) ansiktet innimellom. Facial hygiene for hele familien er nøkkelen til å hindre demodicosis.

Diagnose

Hvis symptomene på demodicosis er til stede, er det på tide å oppsøke en lege for diagnose. Det er minst to forskjellige typer av demodicosis, inkludert primære og sekundære varianter, og behandlinger variere for hver type. Behandlinger varierer også avhengig av plasseringen og intensiteten av angrep av hårsekken midd. En lege kan ta ansikts hår eller hud-prøver som en fagmann vil se at under et mikroskop, som er nødvendig for å kunne se små ansikt midd.

Behandling

En lege kan anbefale en hudlege (hud lege) eller øyelege (øyelege) for behandling demodicosis. Noen mulige behandlinger for moderat demodicosis scrubber berørte områder med baby shampoo, teknisk sprit, kvikksølv oksid eller konsentrert tea tree olje. En lege kan forskrive en aktuell (påføres huden) insektmiddel som permetrin krem ​​eller en aktuell antibiotika som erytromycin for tunge angrep. Alvorlig demodicosis, som ofte følger med HIV er behandlet med oral ivermectin. Ikke forsøk å selv godbit; en lege råd er nødvendig.

Oppfølging

Etter behandling demodicosis, kan en lege anbefaler fortsatt ansikts skrubbing med baby shampoo for å lindre symptomene. Påføring antibiotisk salve om natten vil hemme ansikt midd reproduksjon, og dermed holde midd populasjoner ned. De samme tiltakene som er nyttige for å forebygge demodicosis er også anvendelige ved oppfølging. Riktig oppfølging sikrer at hårsekken midd angrep vil enten bli kontrollert på et akseptabelt nivå eller avskaffes helt. Demodicosis vil ikke tilbake så lenge pasienten fortsetter med forebyggende tiltak.

Lupus hudutslett Behandlinger

Lupus er en kronisk sykdom der immunforsvaret angriper kroppens organer og vev. Sykdommen forårsaker betennelse som påvirker påvirker ledd, blodceller, nyrer, hjerte, lunger og hud. I noen tilfeller kan resultere i lupus hudutslett. Lupus behandling har bedret seg i løpet av årene, og i dag folk med lupus kan føre vanlige, aktive liv.

Kortikosteroider

Som med noen alvorlig sykdom, bør legen alltid være en del av diskusjonen om den mest effektive behandlingen for lupus og hudutslett som kan følge den. Kortikosteroider, både muntlig og aktuell, er effektive former for behandling for lupus hudutslett. Kortikosteroider bidra til å redusere betennelse som kan påvirke organer og kroppsvev. Når det tas over lange tidsperioder, kan kortikosteroider føre til høyt blodtrykk, vektøkning og diabetes.

Anti-malaria medisiner

Anti-malaria medisiner er en annen type generelle lupus medisiner som har vist seg å være effektive i bekjempelsen av lupus-forårsaket hudutslett. Den muntlige medisiner kan brukes for å hindre lupus fra blusser opp, og dermed bidra med noen utslett. Anti-malaria medisiner kan føre til synsproblemer og muskelsvakhet.

Redusert soling

Å være i solen, eller i lysrør kan sette av en lupus hudutslett. Vær sikker på å bruke solkrem.

Lettelse for hudutslett grunn Lupus

Utslett er den hyppigste symptom på lupus, påvirker 90 prosent av personer som har systemisk lupus erythematosus (SLE). Navnet "lupus" kommer fra ulvelignende utseende forårsaket av malar utslett som vises over ansiktet. Lupus pasienter kan også oppleve hudproblemer som påvirker slimhinnene (munn og nese) samt hudutslett på brystet, hodebunnen og andre områder av kroppen.

Lupus Diagnose

Ofte det første tegn på lupus er sommerfuglen formet utslett som vises over ansiktet. Hvis du legger merke til dette skiltet, gjøre en avtale med en lege eller en revmatolog. Legen vil sannsynligvis bestille en antinukleære antistoff test. En ANA test påviser antistoffer at mennesker med lupus vanligvis tester positivt for - selv om en positiv test ikke nødvendigvis at du har lupus. Du Legen kan anbefale flere ting for lindring av hudutslett på grunn av lupus.

Unngå soleksponering

Unngå eksponering for solen, noe som kan forverre hudproblemer. Planlegg aktiviteter, slik at du ikke er utendørs mellom klokken 10 og 16:00 når solens stråler er mest effektive. Også unngå halogen og lysstoffrør.

Når du går ut, bruke klær som dekker huden din så mye som mulig og skygge ansiktet med en hatt. Velg en SPF 30 solbeskyttelse som beskytter mot UVA og UVB stråler. Velg en solbeskyttelse beregnet for sensitiv hud for å unngå en mulig reaksjon på kjemikalier i produktet.

Andre forebyggende tiltak

Unngå røyking, som kan utløse hudutslett. Unngå også andre miljø kjemikalier som hårfarger eller lotion som kan inneholde irriterende kjemikalier. Hvis du bruker sminke, velger merker som er laget for sensitiv hud eller som er allergivennlig. Disse produktene vil ofte ha en beskyttende solkrem. The Lupus Foundation of America anbefaler to makeup merker, Total Block og Covermark Cosmetics, for kvinner med lupus.

Medical Relief

Mens 40 til 70 prosent av lupus lider finne sin hudutslett forverres etter eksponering for UVA og UVB-stråler, kan resten fortsatt trenger hjelp utover forebyggende tiltak.

Aktuelle programmer inkluderer kortikosteroid kremer, gels eller spray. Leger kan også foreskrive calcineurinhemmere som Protopic eller Elidel, som også er aktuelle programmer.

Når aktuelle programmer ikke hjelper, kan leger foreskrive andre, systematiske behandlinger som retinoider og sulfonene. Antimalariamidler som Plaquenil kan forskrives også. Denne type narkotika kan føre til alvorlige bivirkninger, så varsle lege umiddelbart hvis du merker uvanlige symptomer.

Arbeid med legen din for å finne en kombinasjon av forebygging og medisinsk behandling for lindring.

Hvordan Kill midd Med en parasitt Zapper

Dr. Zachary Huang, førsteamanuensis og forsker ved Michigan State University, oppfant den spartanske MiteZapper, en batteridrevet varmenett som dreper Varroa midd som har vært truende honningbien. Honningbien spiller en viktig rolle i landbruket ved å gi pollinering. Den Varroa mite angriper honningbie av fôring på kombinasjonen av blod og væske inne i en bie. Varroa midd invaderte USA i 1987, og er i stand til å drepe en hel bikolonien innen ett til to år hvis den forblir ubehandlet. I 1995 Michigan hadde 92.000 bee kolonier, med 30.000 bier i hver enkelt. Men etter 2003 har antall kolonier hadde falt til 65.000 på grunn av Varroa midd infestation. Så, Huang oppfinnelse, den spartanske MiteZapper er en håpefull ikke-kjemisk løsning som forhåpentligvis vil holde midd populasjoner i sjakk og lagre honningbie befolkningen i USA The Spartan MiteZapper er for tiden i produksjon.

Hvordan Kill midd Med en parasitt Zapper

Bruke Spartan MiteZapper

•  Gå til http://www.mitezapper.com/ å se når den spartanske MiteZapper er klar for kjøp. Det er i produksjon. Når du er i stand til å kjøpe MiteZapper kan du bruke den til å drepe Varroa midd i en bikube uten å skade honningbier.

Hvis du vil bruke, vil du ikke trenger å åpne bikube.

Plasser MiteZapper varmeelement ved stiftelsen av drone kam (basen der arbeideren bier som bygger sine voksceller).

Hekt de to terminalene på midd zapper til et batteri for 1 til 5 minutter. Den MiteZapper vil begynne oppvarming.

Regulere varmen etter behov inntil midd er døde: Du kan stille MiteZapper skrur seg av når den når 44 grader celsius, slik at bare midd er drept og drone bier er igjen uskadd. Elektrisitet som går gjennom varmeelementet vil produsere varme og drepe både drone puppe og midd. Biene vil fjerne døde eller døende stamfisk og gjør det klart for dronningen honningbie å legge egg igjen etter 3 - 5 dager.

Gjenta denne behandlingen annenhver uke for å fortsette å drepe av alle Varroa midd.

Hudutslett grunn av HIV

HIV-infeksjon kan føre til en rekke hudutslett av varierende intensitet og varighet. Dette kan skje både ved akutt (primær)-infeksjon, og mye senere, da virkningene av viruset utarme immunrespons.

Utslett i akutt infeksjon

Som en del av den akutte fasen av HIV-infeksjon (vanligvis innen 1 måned etter infeksjon), vil noen mennesker oppleve hudutslett. I henhold til det australske College of dermatologer, er dette utslett lik andre virale utslett, begynner på overkroppen, kan eller kan ikke være kløende og kan føre til sårdannelse.

Infeksjoner

Infeksjoner som herpes simplex, herpes zoster og molluscum contagiosum kan alle føre til eller bidra til utslett symptomer hos HIV-positive personer. Et utslett kan noen ganger synes rundt molluscum contagiosum støt, ifølge den australske College of dermatologer.

Andre Utslett Årsaker

Andre tilstander som psoriasis og seborreisk dermatitt kan påvirke HIV-positive personer veldig sterkt. Kaposis sarkom, en hudkreft som er en AIDS-definerende sykdom, kan føre til utslett rundt lesjoner. Søn følsomhet bidrar også til utslett hos HIV-positive personer.

Behandling

Ifølge Sfaf.org, utvikling av høyaktiv antiretroviral behandling (HAART) for HIV-smitte sterkt redusert forekomsten av en rekke hud problemer, inkludert utslett, i HIV-positive personer.

Narkotika Utslett

Selv om medisinsk behandling for HIV reduserte forekomsten av hudproblemer, noen av disse stoffene, som antiretrovirale midler samt antibiotika som brukes under behandling av HIV, kan selv føre til utslett. Dette kan skyldes en allergisk reaksjon, og behandling bør søkes umiddelbart.

Life Cycle of Midd

Øremidd, eller Psoroptes cuniculi, kan være et reelt problem for dyreeiere, som de kan føre til stress og ubehag for kjæledyr. Disse skapningene er edderkoppdyr, som edderkopper. Som insekter, midd har livssykluser der de forvandle seg til ulike kroppstyper på hvert trinn. Hele livsløpet til en øremidd dekker ca 21 dager.

Egg

Som insekter, midd starter ut som egg. Midd legger egg i øret voks og død hud av dyr.

Larva

Etter omtrent fire dager, eggene klekkes til larver. Mite larvene har seks bein og vil forbli i denne fasen i fire dager før de begynner å molt.

Protonymph

Etter å skifte ham for 3 til 10 dager, blir larvene åttebeinte protonymphs.

Voksen

De protonymph molts til en voksen midd, som deretter kan pare seg og legge egg.

Død

Etter ca 21 dager, dør den voksne midd.

Havregryn som et hjem rette for hudutslett

Havregryn kan brukes til herding hudirritasjoner samt gjøre en fin frokost mat. Havregryn er allergivennlige, mykgjør huden og er klinisk bevist å helbrede tørrhet og kløe. Hvis du trenger en kur for hudutslett, prøv en naturlig havremel concoction.

Havregryn-baserte kremer

Utslett er ofte et resultat av tørrhet dreven eller allergisk reaksjon. Noen kommersielle lotions med duft eller eksotiske ingredienser kan føre til utslett. Fukte ofte med en havremel basert fuktighetskrem for å bli kvitt en sta utslett. Havregryn er vann bindende, noe som betyr at det kan hjelpe deg å holde på fuktigheten. Legg våte, havregryn til din favoritt uparfymert lotion.

Havregryn Bath

Legg ½ kopp havregryn, ¼ kopp pulverisert melk og 2 ts. honning til en muslin klut og bind den fast. Kaste musselin inn din varme badevannet, og la det sitte en stund før du kommer inn i karet. Gjør dette to ganger i uken før utslettet avtar eller forsvinner. For å hindre over-tørking, bare skyll havregryn med vann og prøv å ikke bruke såpe for ofte på huden. Såpe har tøffe tørkemidler som kan forverre allerede irritert hud.

Ground Havregryn

Bruk bakken havregryn med essensielle oljer som et forebyggende tiltak. Påfør bakken havregryn til en vanlig bad for å berolige og skjemme bort huden din og hindre tørrhet. Du kan gjøre dette så ofte du vil, så havregryn er ikke en pore clogging korn, så lenge du skyll grundig etter bruk. For å få fin bakken havregryn bruke en kaffekvern til å pulverisere de havre. Ground havremel kan også legges til kremer og ansiktsmasker. Prøv en honning og havremel maske for å berolige utslett i ansiktet. Ta 1/3 kopp rask havre, ¼ kopp honning og ¼ kopp vann og bland godt. Spre denne blandingen på ansiktet og sitte i minst fem minutter, men ikke mer enn 10. Skyll godt, og hvis du har fet hud vaske ansiktet med en mild rensemelk.

Hudutslett Treatment

Det er mange årsaker til utslett som produserer kløende usammenhengende støt på kroppen. Dermatitt, eksem, sopp infeksjon, allergi og virusinfeksjoner er alle mulige årsaker. Det er viktig å snakke med helsepersonell før behandling av noen form for utslett. Finn ut hvordan du kan få hjelp til smerten forbundet med hudutslett.

Over-the-counter narkotika

Finn en over-the-counter krem ​​som inneholder Pramoxine, mentol, Pramoxine og kamfer. Itch-X er et populært merke, fordi den består av Pramoxine, anestesi og benzylalkohol. Det fungerer ved lammende huden eller nerver som føler smerte. For de som er allergisk mot lokalanestetika, denne medisinen fungerer godt.

Benadryl inneholder difenhydramin, som er et antihistamin som reagerer på histamin frigjort av kroppen under en allergisk reaksjon. Når kroppen kommer i kontakt med et allergen som hunden hår eller pollen, er histamin frigjøres som en måte for kroppen å bekjempe det den oppfatter som en inntrenger. Dessverre, forårsaker histamin utslett, nysing og andre allergisk reaksjon. Antihistaminer kan binde seg til nerve reseptorer som ellers ville bli påvirket av histaminer. Du kan bruke Benadryl som en krem ​​eller ta i en kapsel form. Dette stoffet kan forårsake søvnighet, så det er bedre å ta på kvelden. Andre antihistaminer inkluderer Alavert, Claritin og Claritin RediTabs. Hvis du mistenker at du reagerer på en allergi, kan du bruke en av disse stoffene for å se om det klarner opp huden din utslett.

Tørr hud

Vintertid innleder kald skarp luft som kan tørke ut huden og føre til utslett. For dem som ofte går utenfor i disse forholdene eller sitte i et oppvarmet rom for det meste av dagen, kan små humper vises og forårsake kløe. Prøv en fuktighetskrem på huden din for å se om problemene avta. Bruk en som er fri for parfyme, fargestoffer og er allergivennlige som Vaseline Intensive Rescue Hypoallergenic Moisturizer, Complex 15 Terapeutisk Moisturizing Face Cream eller St. Ives Intensive Healing Cream.

Bruk kremen på en liten flekk på huden før du gnir den på hele utslett. Du vil være sikker på at du ikke vil ha en allergisk reaksjon på kremen. Bruk en luftfukter på rommet ditt for å få ekstra fuktighet til huden. Sørg for å bruke en såpe eller kroppsvask som er fri for exfoliant, parfyme eller fargestoffer. Se etter økologiske såper som inneholder shea smør, som har mange helbredende og fuktighetsgivende egenskaper.

Gni vitamin E kapsler på små områder. Bare bryte en åpen og lett DAB på ren hud. Reduser mengden dusjer du tar til en hver dag for å unngå å tørke ut huden ut og avstå fra varme bad. Bruk alltid et rent håndkle en gang bare ved rengjøring et utslett, fordi hvis det er forårsaket av en sopp eller bakterier, så du vil spre utslett til andre områder.

Sopp eller bakterier forårsaket Utslett

Utslett forårsaket av sopp og bakterier kan manifestere seg i form av skrittsopp, ringorm, bleieutslett eller spiker infeksjoner. Prøv å bruke et par dråper tea tree olje blandet med vegetabilsk olje og gni forsiktig inn i området. Holde området tørt, fordi sopp og bakterier trives i fuktige miljøer. Se en lege hvis du hudinfeksjon viser ingen bedring etter et par dager eller blir verre.

Hva er Itch Midd?

Kløe midd er mikroskopiske edderkoppdyr som er kjent for å bite mennesker og andre dyr. Deres bite forårsaker irritasjon på huden, noe som resulterer i en kløe. De er klassifisert som edderkoppdyr fordi de har åtte bein, men de har liten likhet med edderkopper. Kløe midd er anerkjent som parasitter på grunn av deres behov for en vert for å overleve fordi deres infestation har en ødeleggende effekt på helsen til vertsdyret.

Forskjellige typer Itch Midd

Kløe midd er et navn bruk for å beskrive en rekke forskjellige typer midd. De viktigste forskjellene mellom de typer midd inkluderer hvor de bor og hva de lever av. Straw kløe midd lever i lagrene av avlinger som halm og frø, og mens deres viktigste matkilde er insekter, vil de bite på mennesker og andre dyr hvis de kommer i kontakt med dem. En annen midd som er kjent for å bite mennesker er Oak Leaf Gall midd, en art som vanligvis lever av insekter og larver lagt i blader og bark. Andre kløe midd inkluderer gnager kløe midd, fugle kløe midd og husstøv kløe midd, som alle kan bite mennesker.

Risiko som utgjøres av Itch Midd

Kløe midd er en plage, men generelt er ikke livstruende. Kløe midd er utbredt over hele verden og påvirke mange typer forskjellige dyr, insekter og planter. Klør som de forårsaker er gjennom deres bite, fordi det irriterer huden og forårsaker betennelse. Kløe midd er mikroskopiske, og svært vanskelig å se med det blotte øye. Dessverre, kan infestations oppstå lett hvis de har en matkilde. I Infestation situasjoner, kan folk bli bitt flere ganger, forårsaker mye ubehag. Andre helserisiko kan også presentere seg selv. Husstøv kløe midd har vært kjent for å forårsake allergiske reaksjoner hos mennesker som inhalerer deres kropper og avføring mens innendørs. Kløe midd også er ansvarlig for hudsykdommen skabb.

Skabb Itch Mite

Skabb er en smittsom sykdom forårsaket av hud Sarcoptes scabiei midd, også referert til som skabb midd klør. Folk kontrakt skabb etter skabb kløe midd hell Burrows inn i en vertens hud, der det bor og legger sine egg. Når disse larvene klekkes, de beveger seg i huden og lever av verten, mens de utvikler seg til voksne. Når skabb kløe midd blitt etablert i verten, vil de spre seg raskt til de er behandlet. Alvorlig kløe, sår utslett og skorpedannelse i huden er symptomer på å ha skabb.

Forebygging og behandling av skabb

Mens god generell hygiene er vanligvis nok til å hindre skabb, er det mest vanlig fanget fra å komme i kontakt med en bærer av skabb midd klør. Den midd kan overleve utenfor menneskekroppen for opp til noen få dager. Det kan være vanskelig å hindre skabb fordi når symptomene er tydelig, er det allerede for sent. Vask sengetøy, håndklær, klær og alt annet som har kommet i kontakt med noen som mistenkes for å ha skabb i en vaskemaskin på en varmtvannsinnstilling og tørk elementene på en høy varme omgivelser. Når skabb har blitt diagnostisert, er det viktig å ikke berøre andre mennesker og til å søke behandling umiddelbart. Skabb kan kureres ved hjelp av permetrin krem ​​og antiparasittære medisiner som Ivermectin. For å lindre symptomene på kløe, er antihistaminer brukes.

Midd som påvirker mennesker, Cats & Dogs

Midd som påvirker mennesker, Cats & Dogs


Mange arter av midd kan angripe dine kjæledyr eller deg. Noen få er vanlig. Din hund eller katt kan havnen ett eller flere om gangen, og utilsiktet infisere deg også. Nesten alle midd føre til intens irritasjon og kløe. Mens det er flere behandlinger, både medisinske og naturlig, må du finne ut hvilken midd fører til problemer for å bestemme riktig effektiv behandling. Din veterinær eller lege vil teste huden scrapings for identifisering.

Sarcoptic scabei Midd

Sarcoptes scabei mite forårsaker skabb hos hunder og skabb hos mennesker. Midd hule under huden, forårsaker kraftig kløe, og kan utløse en allergisk reaksjon. Når de kvinnelige innskudd hennes egg under huden, huden vil bli tykkere og danner skorper. Hunden vil miste oppdateringer av hår. Åpne sår under skorper, og de som dannes av den alvorlige graving, kan bli infisert. Venstre ubehandlet, vil midd reprodusere og spre seg over hele kroppen. Dette kan være fatalt. Når identifisert, behandle skabb lett med ernæring, bading og medisinering.

Ifølge Michael F. Potter ved University of Kentucky, kan Sarcoptes scabei midd infisere mange pattedyr inkludert mennesker. Skrape former åpne sår som kan bli infisert. Imidlertid er infeksjonen lett behandles.

Notoedric Mange Midd

Michigan State University sier at notoedric skabb midd oftest smitter katter. Denne katten skabb begynner vanligvis i ansiktet og hodet, og deretter sprer seg til forbena og andre deler av kroppen. Midd forårsake alvorlige kløe og tap av pels. Selv om de må fullføre sin livssyklus på katter, kan midd overfører til hunder og mennesker gjennom kontakt. De vil forårsake kløe, hos hunder, og muligens noen hår tap mot riper. I et menneske, de ofte forårsake kløe dermatitt.

Otodectes cynotis (Ear Midd)

Øremidd ofte infisere hunder, katter og kaniner. De sjelden smitte til mennesker. Midd går dypt inn det ytre øret og forårsaker kløe, irritasjon og betennelse. Kombinasjonen av voks og eksudater beveger seg utover til det ytre øret. Kjæledyret rister på hodet og graver voldsomt, forårsaker åpne sår. Midd kan gå dypere inn i ørekanalen og forårsake kramper og anfall hvis den ikke behandles. Hygiene, kan hjem rettsmidler og medisiner effektivt eliminere dem. Mike Richards, DVM, av VetInfo sier at øremidd er smittsomt.

Cheyletiella Midd

Alameda County vektorkontroll lister Cheyletiella midd som i forbindelse med hunder og katter. De spres gjennom direkte kontakt og forurensning av fellesarealer, som sengetøy. Disse midd kan gi irritasjon og mild hårtap hos kjæledyr. Imidlertid kan en mild Infestation viser ingen symptomer. Cheyletiella midd kan midlertidig smitte til mennesker og forårsake irritasjon med litt kløe. Fordi de ikke kan fullføre sin livssyklus på et menneske, vil infeksjonen være begrenset.

Demodex Canis

Demodex canis midd lever i hårsekkene av hunder. Vanligvis, viser en hund ingen symptomer med mindre dens immunsystem er stresset. Deretter midd føre til røde skabb, med håravfall og tørr, flassende hud. Din veterinær vil behandle hunden din med en av flere medisiner. Selv om midd ikke vil leve på mennesker eller andre dyr, kan de føre til utslett ved kontakt.

Hvordan Kill midd på Hånd

Hvordan Kill midd på Hånd


Vurderer sin størrelse, kan midd være overraskende vedvarende og vanskelig å drepe. Det er relativt enkelt å bli kvitt midd på hendene, men du bør også finne ut hvor du plukket dem opp og bli kvitt det området av midd.

Bruksanvisning

Solution Method

Bland to spiseskjeer med Roach Prufe med to kopper Epsom salt i en halvliter vann.

Coat hendene med løsningen.

Blås tørke hendene på en lav innstilling for å tørke løsningen på huden din.

Gold Bond Method

Skyll hendene grundig.

Tørk hendene helt.

6. Påfør Gold Bond Medicated Menthol Powder til hendene dine.

Hvilken type Midd bite mennesker?

Hvilken type Midd bite mennesker?


Midd er små leddyr som er relatert til flått og chiggers. Et flertall av midd vil aldri komme i kontakt med mennesker, men de som gjør bite et menneske kan påvirke at individets helse. De fleste mite biter forårsake hudirritasjon og intens kløe. De vanligste typer midd som biter mennesker er listet nedenfor.

Fuglemidd

Noen midd som normalt lever av fjærfe og ville fugler kan bite mennesker når deres verter forlate reiret eller dø. Disse mite biter vanligvis produserer en ekstremt kløende utslett og er ofte merket med en liten, klar blemme. Fuglemidd ikke bo på mennesker veldig lenge.

Gnagere Midd

De to typer gnagere midd som oftest biter mennesker er den tropiske rotte midd og huset muse midd. Bitt av et hus muse midd produserer et kløende, rødt utslett rundt bittet. Den tropiske rotte midd bitt er ganske smertefullt, forårsaker ekstrem kløe og hudirritasjon.

Korn Midd

Korn midd ofte bite mennesker som er håndtering av korn, høy eller tørket frukt. Denne type midd er spesielt vanlig i fuktige, mugne områder. En korn mite bite fører til utslett og kan utløse luftveisproblemer hos noen individer.

Straw-Itch Midd

Straw-klø midd lever av snutebiller, korn møll og andre insekter som hjemsøke lagret korn. Mennesker er ofte bitt når de håndterer høy, halm, gress, frø eller blader der halm-klø midd lever. Bites vil føre til en intens, kløende utslett.

Skabb midd

Skabb midd graver dypt inn i menneskelig hud og forårsake en vedvarende og svært kløende utslett. Dette utslett ofte danner i grå linjer rundt bittet.

Virkningene av støv midd allergi

Støvmidd er små organismer som samler seg på møbeltrekk, sengetøy og hud. De kaster avføring og mikroskopisk hud partikler som transport gjennom luften og på kjæledyr og mennesker, dvelende og legger egg på huden, tekstiler, dander og organiske materialer. Støvmidd fremme husholdning støv, en miljø inhalant som forårsaker allergisk rhinitt, allergisk bihulebetennelse, allergisk astma og allergirelaterte hudsykdommer hos mennesker og dyr.

Identifikasjon

Støvmidd er spesielt rik på madrasser, sengetøy og puter på grunn av økte mengder av menneskelig hud, hår og sekreter som gir et ideelt miljø for egg klekking. Personer med støv midd allergi kan oppleve mer uttalte symptomer når de skal sove, forårsaker ubehag, lunger, hoste, pustevansker, kløe, søvnløshet og relaterte trøtthet. Elveblest, kan utslett og eksem skyldes hudkontakt med høye konsentrasjoner av støvmidd. Beskyttende og allergivennlige belegg for madrasser, puter og sengetøy er nyttig for å redusere støv midd populasjoner innenfor et soverom.

Effekter

Støvmidd er ufrivillig inhalert gjennom øyne, nese og munn, og er uunngåelig i et omfang ettersom alle boliger samle støv, hud og hår som midd mate på. Effektene av støv midd allergi inkluderer allergisk rhinitt symptomer på nesetetthet, nysing, hoste, kløende og rennende øyne, rennende nese og hodepine på grunn av histamin responser som forårsaker slimhinnene til å bli betent. Allergiske bihulebetennelse symptomer på ansikts press, tett nese, migrene og ørebetennelser kan utvikle på grunn av støv midd innånding.

Betraktninger

Som støvmidd inn i kroppen, kan symptomene på allergisk astma begynne innen øyeblikk på grunn av midd fôr luftveiene, lungene og nesegangene med mikroskopiske støvpartikler og midd avføring. Effekter av støvmidd på allergisk astma inkluderer: hvesing, kortpustethet, tetthet i brystet, lunger, kronisk hoste bronchospasms og astmaanfall. Inhalatorer, antihistaminer, kortikosteroider og forstøver behandlinger kan bidra til å lindre symptomer som følge av støv midd innånding ved å utvide luftveiene, lettelser puste og forebygge alvorlige angrep.

Advarsel

Dyr bære midd som kan føre til utvikling av skabb, en tilstand som forårsaker allergiske hudsykdommer, nedsatt immunforsvar og smitte dermatitt. Skabb, demodectic og Cheyletiella er typer parasittiske midd hostet og fraktes med dyr. Midd angrep resultere i symptomer på kløende hud, rosa, rød eller svart misfarging og flekker av håravfall på kjæledyr. Midd kan overføre til mennesker og overflater gjennom minimal kontakt som klining, gni mot eller sove på. Vedlikehold av hund senger, regelmessig stell og lege-foreskrevet antibiotika, antihistaminer eller anti-soppmidler kan behandle skabb og redusere midd reproduksjon og effekter.

Forebygging / løsning

Støvmidd trives i høy luftfuktighet, trenger fuktighet og vann for å overleve. Store høyder og tørre klima anses fiendtlige miljøer for midd. Avtagende innendørs luftfuktighet gjennom bruk av godt dusted og jevnlig vedlikeholdt avfuktere, fans og luftrensere kan resultere i mindre populasjoner, som fører til bedre luftkvalitet og helse for allergiske personer. Avtagende støv midd utløser midler, for eksempel aske, sot, muggsporer, jord, dander og pollen ved støvsuging, støvtørking og rengjøring regelmessig hjelpemidler i reduksjon av midd.

Diagnose av et hudutslett

Diagnose av et hudutslett


Mange utslett se like ut, men det er forskjellige typer.

Type 1: Acne

Akne kan identifiseres ved hvite hoder, svarte hoder eller kviser og små sekker som kan popped å slippe pus. Akne kan kureres ved å se en hudlege eller enda enklere ved å plukke opp litt medisin fra en lokal stoff butikken.

Type 2: Rosacea

En spyles utseende på et ansikt er ofte kjent som rosacea. Dette hudutslett er ikke veldig forstått og ikke trenger å bli behandlet. Det kan føre til lavere selvfølelse hos mennesker som har det, og det er ingen kur for utslett. Blodkar i ansiktet, rennende og irriterte øyne, og rødhet i ansiktet er indikatorer på utslett.

Type 3: Byller

Hvis du har et utslett som ser ganske ekkelt, vondt og ser litt ut som en kvise, har du kanskje en byll. Byller er en hudinfeksjon forårsaket av infiserte hårsekker. De kan fylle med pus og bli veldig øm. Du ønsker kanskje å kontakte lege dersom du får en byll, men du kan selv behandle det ved å legge den med en varm komprimere og setter antibiotisk salve på den.

Type 4: Cellulitt

Cellulitt er en bakterie-infeksjon som forårsaker rødhet i den infiserte delen av kroppen. Det ofte er forårsaket av bakterier komme inn i sprekker og sår i huden. Hvis venstre ubehandlet, kan det bli et alvorlig problem som kan spre seg til andre deler av kroppen. Antibiotika kan tas for å kurere cellulitt når den er fanget tidlig. Hvis du tror du kan ha cellulitt, bør du umiddelbart informere legen din.

Andre utslett

Meslinger, vannkopper, femdeler sykdom og insektbitt kan betraktes hudutslett. Det er mange flere utslett, så hvis du tror du kan ha noen av de ovennevnte utslett eller andre, bør du kontakte lege for å få behandling. Husk det er mange typer utslett som blir behandlet forskjellig, og mange av disse utslett likere, men er det ikke. Ikke behandle deg selv for et utslett som du ikke er sikker på.