Digidexo.com

bruksanvisning gurkemeie

Hvordan lage en Gurkemeie Paste for psoriasis

Hvordan lage en Gurkemeie Paste for psoriasis


Psoriasis er en kløende og smertefulle utslett. Lider ofte prøve flere remedier uten lindring. Reseptbelagte medisiner kan hjelpe, men bivirkningene kan være ganske ubehagelig. Naturlig rettsmidler for eksempel gurkemeie lim har vist seg å fungere. De kjemiske egenskapene i gurkemeie, spesielt curcumin i urte, er godt egnet til psoriasis lettelse. Urten tørker opp gråtende forbundet med psoriasis utslett og hjelper huden til å helbrede. Pastaen er også lett å lage.

Bruksanvisning

Plasser gurkemeie og vann i en kjele til å koke. Etter åtte minutter eller mer, vil en tykk pasta form. Rør hele tiden for å hindre brenning. Ta den varme pastaen av varmen avkjøles. Fjern den fra potten og satt inn i en tallerken som tåler høy varme.

Hell gurkemeie lim i en glasskrukke som har et lufttett lokk. Det kan være lurt å plassere den i en plastpose, så vel, for ytterligere å hindre lekkasje, som gurkemeie forårsaker permanent farging.

Påfør en generøs mengde av gurkemeie lim til området av huden påvirkes av psoriasis. Gjør dette over et håndkle eller en vask, fordi, igjen, betyr gurkemeie flekker.

Vikle lim-dekket området med gasbind. Dekker hele området for å hindre at gurkemeie fra flekker klærne og for å holde lim i umiddelbar nærhet til utslett i en lengre periode.

Ha på lim med gasbind som trengs for psoriasis fakkel-ups. Bruk daglig for å holde kroniske symptomer i sjakk.

Tips og advarsler

 • Gurkemeie vil farge huden midlertidig etter hver bruk. Det vil også flekke noe den møter, så vær forsiktig når klargjøring og bruk av lim.

Hvordan forberede Gurkemeie Milk

Et krydder godt kjent i India for sin lyse gul farge, gurkemeie også har funnet sin vei inn i alternativ medisin. Selv om du ikke trenger å forholde seg til ayurvediske behandlinger eller omfavne komplementær medisin for å nyte gurkemeie melk, husk at for 4000 år folk har lagt gurkemeie til melk og te for å lindre betennelser, lettelser smerte og hjelpe fordøyelsen. Vitenskapelige studier, hovedsakelig utført i reagensglass eller på dyr, ikke gir entydige svar som til fordelene gurkemeie har for mennesker, men når det tas i typiske mengder sett i mat, eller denne melken, vil krydderet ikke skade deg. Kombiner den vestlige oppfatningen av en varm kopp melk før sengetid med beroligende egenskaper av gurkemeie for å skape denne beroligende sengetid drikke.

Bruksanvisning

•  Bland melk, gurkemeie pulver og honning i en kjele over middels varme.

Varm melken til den så vidt begynner å koke, visping å røre ingrediensene. Se etter overflaten av melken til å begynne å rumling og små bobler å stige og bryter på overflaten.

Ta gryten av varmen og overføre innholdet til et stort krus.

Dryss en dash av kanel over overflaten eller plassere en kanelstang inn i krus for servering.

Tips og advarsler

 • Se etter gurkemeie pulver på matlaging og krydder midtgangen på din lokale matbutikk.
 • Plasser en knust kardemomme pod i melken når du legger til gurkemeie med en dash av pepper og en snev av fersk ingefær som et alternativ til å legge kanel på slutten.
 • Unngå å ta gurkemeie melk i store mengder i en lang tidsperiode for å forhindre magesyke. Stick med en kopp melk daglig.

Hvordan finne Pure Gurkemeie

Gurkemeie er helsemessige fordeler har blitt fremhevet i de senere årene for Alzheimers, leddgikt, akne, hudpleie, kreftforebygging, metabolizing fett, bremse MS, og herding diaré, hoste og forkjølelse. Mange mennesker nå vurdere gurkemeie en viktig del av deres daglige helse diett, men den mest tilgjengelige gurkemeie funnet i din dagligvarebutikk kan være en meget svak versjon av urten, som gir litt av sin helbredende potensial. For å få den fulle opplevelsen av gurkemeie som et helsebistand i stedet for bare et krydder i maten, kan det hende du trenger å undersøke andre alternativer for å kjøpe den.

Bruksanvisning

•  Se etter økologisk dyrket gurkemeie. Du kan betale litt mer, men hvis du ønsker bedre kvalitet, velg økologisk løpet billigere, masseproduserte urter og krydder. Når du tilbereder med gurkemeie, husk det er ikke vannløselig. Bruk litt olje hvis du gjør en karri parabol, eller legge litt melk dersom man gurkemeie te.

få til roten av gurkemeie helbredende kraft. Besøk en indisk matbutikk eller en online kilde for å kjøpe jordstengler som gurkemeie pulver er laget. Du kan pulver de tørkede røtter selv ved hjelp av en food prosessor eller en morter. Visse matvarer kombinere godt med gurkemeie, noe som gjør det absorberer lettere inn i blodet. Grønn te, ingefær og sort pepper støtter gurkemeie på denne måten.

Kjøp et supplement. Velg et supplement laget av kun økologiske ingredienser. Forskere anslår mange innfødte i India konsumere så mye som 2 g om dagen av gurkemeie siden det er et fast innslag i landets kjøkken. Dette gir ca 100 mg curcumin, stoffet antas å holde nøkkelen til gurkemeie helbredende egenskaper. Hvis du ikke tror du vil være matlaging indisk stil, kan et supplement være det beste alternativet for å få tilstrekkelige mengder av gurkemeie på daglig basis. Mange helseeksperter anbefaler et supplement som har skilt curcumin, den aktive ingrediensen, fra gurkemeie.

Tips og advarsler

 • Hvis gurkemeie er ny på kostholdet ditt, legge den til retter i små mengder. Noen rapporterer magesyke etter inntak av retter som inneholder denne urten. Noen medisinske forskere advarer mot gurkemeie for personer med galleblæren problemer.

Hvordan bruke gurkemeie for magen plager

Hvordan bruke gurkemeie for magen plager


Gurkemeie, også kjent som indisk safran, er opprinnelig indisk og asiatisk busk som er en nær slektning av ingefær. Det er en urt som har blitt brukt medisinsk i mange år, spesielt i kinesisk og ayurvedisk medisinsk praksis. Selv om gurkemeie har blitt brukt til å behandle hudproblemer, har det også blitt funnet nyttig i lettelser magen plager.

Bruksanvisning

•  Forbedre fordøyelsen ved å ta gurkemeie. Folk som tar gurkemeie som en vanlig supplement tendens til å lide av færre mageproblemer.

Ta gurkemeie hvis du lider av halsbrann. Personer med magesår også finne lindring ved å ta urten. Du bør ta tilskudd før du spiser dine måltider for å hindre halsbrann oppstår.

Kjøp en gurkemeie supplement på et vitamin eller urte forhandler. Sjekk for gurkemeie på Vitamin Shoppe kjede butikk eller online på VitaCoast og iHerb. De fleste kosttilskudd inneholder ca 300 mg av gurkemeie.

Bestem mellom et flytende ekstrakt og pille form av gurkemeie. Selv om flytende ekstrakter er tilgjengelige, kapsler som er mest populære.

Spør legen din om riktig dosering av gurkemeie. De fleste leger og kosttilskudd selskapene foreslår at du tar 1-3 kapsler om dagen.

Tips og advarsler

 • Du kan finne gode besparelser på gurkemeie kosttilskudd hvis du kjøper produktet på nettet. Noen steder, for eksempel VitaCoast, tilbyr over 50 prosent av av sine urteprodukter.
 • Hvis du lider av galleblæren problemer, bør du ikke ta gurkemeie som kosttilskudd.
 • Ny forskning har vist at gurkemeie kan ha kreft egenskaper. Folk har begynt å ta gurkemeie for å behandle og forebygge kreft.

Hvordan bruke Gurkemeie å kurere Byller

Byller er en vanlig hud infeksjon som oftest forårsaket av Staphylococcus aureus bakterier. Koker begynner vanligvis som en øm kul under huden, og deretter vokse seg større etter hvert som de fylles med puss og dødt vev. Koker vil ikke gro før de tappes. Hvis koker ikke gro etter hjemme behandling, er det viktig å søke legehjelp fordi alvorlige komplikasjoner kan utvikle seg. Ayurvedisk medisin behandler koker med gurkemeie lim for å oppmuntre til drenering. Gurkemeie er en urt relatert til ingefær. Ifølge National Center for komplementær og alternativ medisin, curcumin i gurkemeie har anti-inflammatorisk egenskaper. Du kan enkelt lage gurkemeie lim å behandle koker hjemme.

Bruksanvisning

•  Rør sammen en spiseskje eller så av gurkemeie pulver med en liten mengde av kokos olje. Legg kokosolje til du har en tykk pasta.

Spre lim i et jevnt lag over hele koke.

Dekk lim med en stor måler pad og fest den med tape.

Endre dressing og påfør ny lim flere ganger i løpet av dagen. Vask av den gamle pastaen med varmt vann og en myk klut.

avvikle gurkemeie lim applikasjoner når byllen har begynt å renne. Se din lege hvis du ikke ser noen bedring i løpet av noen dager.

Tips og advarsler

 • Kjøp gurkemeie pulver i bulk på en indisk matbutikk.
 • Se din lege straks dersom den koker er på ansiktet eller ryggraden, siste mer enn syv dager, har en overdreven mengde væske, har røde striper i nærheten, stadig vender tilbake, eller er ledsaget av feber.
 • Gurkemeie kan gi huden din en gulaktig skjær der den ble brukt. Dette vil slites av.

Hvordan bruke Gurkemeie som smertestillende

Hvordan bruke Gurkemeie som smertestillende


Til tross for den overveldende utvalg av legemidler som finnes på markedet i dag, mange av dem kommer med flere bivirkninger, inkludert risikoen for avhengighet. Gurkemeie (Curcuma longa) har blitt brukt som en potent smertestillende og betennelsesdempende i mange kulturer i århundrer. Den inneholder stoffer som har vist seg å lette smerter uten skadelige bivirkninger og avhengighet risiko for vanlige smertestillende midler. Gurkemeie er lett tilgjengelig på de fleste indiske dagligvarebutikker. Les videre for å lære hvordan du kan dra nytte av denne naturlige smertestillende

Bruksanvisning

Lindre ledd- og muskelsmerter med gurkemeie

•  Hell 1/2 kopp vann i en kasserolle, og legg den på en komfyr over middels varme. Legg ingefær og gurkemeie. Ta blandingen til en byll, og senk varmen og la det småkoke i 5 til 8 minutter.

Rør inn kaldpresset mandelolje og melk. La blandingen varmes opp til nesten kokende (rundt 200 grader F). Like før det kommer til å koke, ta kjelen av varmen.

Rør inn honning eller lønnesirup etter smak. Nipp som du ville te eller kaffe. Drikk to ganger om dagen.

Flere måter å bruke Gurkemeie som smertestillende

For en verkende tann: Ved hjelp av en brennende stearinlys, tenne et gurkemeie stick (haldi) som du ville en sigar. Knus brent gurkemeie til et fint pulver med baksiden av en skje. Trykk forsiktig noe av pulveret inn i den omgivende tann og tannkjøtt.

Ta gurkemeie som en standardisert supplement. Et daglig inntak av to 500-mg kapsler er anbefalt. Start ut å ta en kapsel om dagen i en uke, og deretter øke til to. Denne gradvise økningen vil gi kroppen din tid til å svare på det gradvis.

Legg 1/4 ts. revet frisk gurkemeie (eller etter smak) til supper, grønnsaker og andre retter. Rør det inn i maten mot slutten av koke - selv gurkemeie skal tilberedes, det bør ikke være overstekt.

Påfør 1 ts. fersk revet gurkemeie til en Hallux valgus å lindre smerten ved å bidra til å redusere betennelse. Påfør to ganger om dagen.

Lag en grøtomslag ved å blande like deler fersk revet gurkemeie, sitronsaft og salt. Gjelde for verkende ledd og muskler.

Tips og advarsler

 • Gurkemeie, i sine ulike former, er tilgjengelig på de fleste indiske dagligvarebutikker.
 • Mens vanlige gurkemeie pulver er bedre enn ingenting, det har blitt strippet for de fleste av sine aktive painkilling forbindelser som kalles curcumins. Et bedre alternativ er å kjøpe tørket gurkemeie rot og deretter pulver den med en morter.
 • Du kan erstatte kardemomme for hakket ingefær i trinn 1.
 • Det er viktig at du rådfører deg med legen din eller annet lisensiert helsepersonell før du bruker noen form for alternativ medisin som for eksempel gurkemeie.

Hvordan bruke gurkemeie for hodebunnen

Gurkemeie er en oransje plante med tubed blomster. Når gurkemeie males til et pulver, kan det smake søtt. Faktisk er det ofte brukt for å legge krydder til mat. Gurkemeie er også en antioksidant som brukes lokalt for å fremme helbredelse av kroniske sår. Den antioksidant og anti-inflammatoriske egenskaper av gurkemeie gjøre det effektivt for å lindre hud og hodebunns tilstander slik som psoriasis, skabb og ringorm.

Bruksanvisning

Poke et hull i 3:57 flytende gurkemeie kapsler.

Klem væsken ut av kapslene på hodebunnen din. Minst 15 dråper gurkemeie er effektiv; men du kan bruke opp til 30.

Masser gurkemeie væske inn i hodebunnen og la det tørke.

Gjenta trinn 1 til 3 opptil fire ganger per dag. Fortsett å bruke gurkemeie inntil hodebunnen din tilstand har gått over.

Tips og advarsler

 • Gurkemeie er solgt som en ingrediens i noen såper. Du kan bruke denne på deler av kroppen din som kan ha milde hudlidelser.
 • Du kan legge gurkemeie pulver til maten og la den til å rense og helbrede kroppen fra innsiden og ut.
 • Har enda ikke blitt fast gurkemeie doser for barn. Ikke gi gurkemeie til barnet ditt uten å konsultere lege.

Hvordan bruke gurkemeie for Acne

Akne er en betennelsestilstand i huden som er forårsaket av overflødig olje og smuss og påfølgende infeksjon i hårsekken og porer. Gurkemeie er en alternativ behandling som kommer i en pille eller pastaform. Et krydder som kommer fra ingefær familien, har gurkemeie en sterk antiseptisk og antibakteriell makeup. Følg disse trinnene for å oppnå suksess med gurkemeie i en pastaform for å effektivt behandle akne.

Bruksanvisning

•  Bland gurkemeie pulver og olje i en bolle og rør til en lime former. En spiseskje av hver ingrediens er et godt utgangspunkt base, men du hvis du finner ut at det ikke er nok, gradvis gjøre mer for å passe dine behov.

Vask ansiktet grundig med såpe og vann eller en vask du foretrekker ansikt. Klapp ansiktet tørke helt.

Bruk denne lim enten i varmt eller kaldt skjemaet. Hvis du ønsker det varmet, mikrobølgeovn det i 15 til 30 sekunder. Dekk til akne og omegn helt. Påfør minst 20 minutter før sengetid for å la det tørke grundig.

La lime på over natten. Vask ansiktet grundig igjen i morgen for å fjerne eventuelle rester.

Fortsett denne prosessen og gjenta alle trinnene nattlig for 2 til 15 dager for å se forbedringer.

Tips og advarsler

 • Gurkemeie kan vanligvis finnes i vanlige dagligvarebutikker, men hvis ikke, sjekk indisk eller asiatiske markeder.
 • Ikke bruk denne lim sammen med andre ansikts medisiner fordi det kan føre til bivirkninger som utslett.

Hvordan ta Gurkemeie Curcumin

Hvordan ta Gurkemeie Curcumin


Gurkemeie curcumin er en urteaktig plante i ingefær familien. Det er mye brukt i indisk ayurvedisk medisin, og er også et populært kulinarisk krydder. Det antas å ha en rekke helsemessige fordeler, inkludert muligheten til å lindre fordøyelsesproblemer. Det har også anti-inflammatorisk, anti-septisk og anti-bakterielle egenskaper. Gurkemeie curcumin kan tas som en kapsel, skjær, pulver eller te.

Bruksanvisning

•  Ta gurkemeie cucumin i kapselform. Kapsler kan kjøpes fra lokale helsekostbutikker eller noen dagligvarebutikker. En typisk dose er 250 til 500 mg to til tre ganger per dag.

Legg gurkemeie curcumin pulver, som finnes i din lokale matbutikk eller naturlig mat butikk, til maten. Bruk den i gryteretter, supper, stir-frites, karriretter eller andre steder du kan bruke noen ekstra krydder. Bruk omtrent 1/8 ts. per porsjon, selv om du kan bruke mer i henhold til personlig smak.

Ta gurkemeie curcumin i skjær form. Tinkturer kan kjøpes fra lokale helsekostbutikker. En typisk dose er 1/8 til 1/2 ts. fortynnes i en kopp varmt vann, tatt to til tre ganger per dag.

Lag en gurkemeie curcumin te ved å legge ¼ ts. hver av gurkemeie pulver og pulverisert ingefær til en kopp kokende vann. La blandingen til å steile i 10 minutter, og deretter press inn i en kaffekopp. Legg ½ ss. lønnesirup og 1 ts. sitronsaft, hvis ønskelig, og drikke 2-3 kopper per dag, etter behov.

Tips og advarsler

 • Du kan også kjøpe en forberedt gurkemeie te pulver hos din lokale naturlig helse butikken og ta det i henhold til produsentens instruksjoner.
 • Gurkemeie curcumin bør ikke tas av gravide eller ammende kvinner, personer med gallestein, galle duct hindringer, magesår eller noen som tar noen form for reseptbelagte medisiner. Ta kontakt med en kvalifisert lege før du tar gurkemeie hvis du er usikker på om dens virkninger.

Hvordan bruke gurkemeie for en kald

Hvordan bruke gurkemeie for en kald


Selv om det ikke er en kur for forkjølelse, det finnes behandlinger for det. Hvis du ønsker å prøve et naturlig middel for å behandle kaldt symptomer, kan krydderet gurkemeie kombinert med melk få noen lettelse. Gurkemeie har antiseptiske egenskaper, og kan fungere som en decongestant ved å øke neseflod. Det rette er trygt for både voksne og barn.

Bruksanvisning

•  Varm en øse over åpen ild.

Legg 1/4 ts. fersk gurkemeie pulver inn i den varme sleiv.

Hell 15 ml melk over gurkemeie.

Hold din øse over en sakte brennende ild før melken begynner å brenne.

Hold hodet på en komfortabel avstand over øse og inhalerer røyken fra den brennende gurkemeie å lindre tett nese.

6. Drikk gurkemeie og melkeblandingen for å avlaste en irritert hals.

Hint

 • Hvis du ikke ønsker å bruke en brann, kan du legge gurkemeie til melk varmet over en ovn eller i mikrobølgeovn. Dette vil ha samme hals beroligende effekt, men du vil savne fordelene ved innånding av gurkemeie røyk.
 • Gurkemeie avgir en sterk lukt når den varmes.

Hvordan bør jeg ta Curcumin & Gurkemeie kosttilskudd?

Hvordan bør jeg ta Curcumin & Gurkemeie kosttilskudd?


Curcumin, en phytochemical, er den aktive forbindelsen i gurkemeie, en rot som brukes rundt om i verden som et krydder. Gurkemeie er ofte funnet i karri, og brukes også i vegetarisk mat å legge farge --- for eksempel i egge tofu å ligne nærmere eggerøre. Curcumin er stoffet som gir gurkemeie sin gule farge. Kosttilskudd for helse er fokusert på egenskapene til curcumin og har blitt brukt i århundrer for å fremme immunforsvaret helse; noen hevder det har kreft-bekjempelse evner.

Bruksanvisning

Velg og kjøpe ønsket curcumin-gurkemeie supplement. Selv om forskning har blitt utført i de helsemessige fordelene og trygge doserings nivåer av gurkemeie, er hvert produkt annerledes --- og noen kan finne å ta store doser vanskelig. Den gjennomsnittlige kapsel størrelse er 500 mg gurkemeie og curcumin, som vanligvis inneholder curcumin ekstrakt og en måling av gurkemeie i krydderform.

Ta 1 eller 2 kapsler av curcumin-gurkemeie supplement gang om dagen, helst om morgenen, flere dager i uken. Noen mennesker tar kosttilskudd daglig; andre velger å ta dem annenhver dag. Velg etter eget ønske eller forslag fra din fastlege eller annet helsepersonell.

Du må ikke overstige 8000 mg i en enkelt dag, da dette ble funnet å produsere toksisitet hos pasienter med høy risiko forhold som urin-veiskreft, intestinal metaplasi og Bowens sykdom, blant andre. Opp til 8000 mg, imidlertid viste ingen toksisitet.

Tips og advarsler

 • Kosttilskudd kommer med instruksjoner for dosering på etiketten; dette bør være supplement-taker første kilde til informasjon. Gjennomsnittlig dosering er 500-1000 mg en gang daglig, flere dager i uken.
 • Konsulter lege før du bruker noen urte kosttilskudd. Alder og kroppsvekt, samt forhåndseksisterende helsemessige forhold, kan påvirke hvordan kroppen reagerer; er det viktig for legen din å være klar over eventuelle kosttilskudd du tar, i tilfelle av en bivirkning.

DIY Gurkemeie

DIY Gurkemeie


Gurkemeie er en type krydder som du kan kjøpe i en hvilken som helst butikk over hele landet. Det er også en svært vanlig ingrediens som du kan finne i indisk-stil. Men i ulike kulturer og områder av alternativ medisin, er gurkemeie brukt så mye mer enn et krydder for å gjøre maten smaker bedre og har en rikere farge. Den brukes til å bidra til å helbrede mennesker og å lindre ulike typer plager og smerter.

Bruksanvisning

•  Bestem om gurkemeie kan hjelpe din sykdom. Gurkemeie kan behandle tilstander som en form for alternativ medisin. Tilstander omfatter: inflammasjon, virale infeksjoner, tumorvekst, diabetes og mageproblemer. Det kan også bidra til å forhindre Alzheimers, lungeproblemer, høyt kolesterol, høre svikt, kolitt og visse hudsykdommer.

Tenk gurkemeie for sine grunnleggende helseeffekter hvis du ikke lider av eller er ikke i faresonen for de ovennevnte forhold. Anti-inflammatoriske matvarer generelt kan være gunstig for helsen. Gurkemeie er også en antioksidant.

Gjør en avtale for å møte med fastlegen din hvis du er usikker på hvordan gurkemeie vil påvirke deg. Legen din kan også være i stand til å hjelpe deg med å avgjøre om du er i fare for noen av de ovennevnte helsemessige forhold.

Konsumere gurkemeie. Tilsett krydderet gurkemeie til maten. Gurkemeie har ikke en sterk smak, så det kan enkelt legges til mange matvarer, inkludert sauser, gryteretter og stek. Indisk mat er en utmerket måte å legge gurkemeie i kostholdet ditt. Mange indiske oppskrifter allerede inkluderer gurkemeie som en ingrediens, og generelt, kan du legge det selv til nesten alle velsmakende indisk rett.

Ta supplement form hvis du foretrekker det. Det er ingen som riktig dosering for en gurkemeie supplement, men et eksempel ville være å ta 500 milligram fire ganger per dag. Legen din kan hjelpe deg med å finne riktig dose for deg og ditt formål.

Slik pakker du ut Gurkemeie Juice

Slik pakker du ut Gurkemeie Juice


Gurkemeie, en felles matlaging krydder, er medlem av Zingiberaceae familien, og har en tilsvarende rotstokk til ingefær. Det har fått oppmerksomhet i det vitenskapelige samfunnet for sine potensielle helsemessige fordeler, spesielt på områdene kreft, betennelser og alzhiemer behandling. Ifølge University of Maryland Medical Center, curcumin, en aktiv komponent av gurkemeie, kan også forbedre fordøyelsen ved å stimulere produksjonen av galle. I tillegg kan det strekke seg remisjonstiden hos mennesker med ulcerøs kolitt og kan være nyttig i behandling av kolorektal kreft. Selv konsentrert gurkemeie ekstrakt er tilgjengelig som et supplement på de fleste helsekostbutikker, er det en enkel prosess å trekke ut saften fra rhizome.

Bruksanvisning

•  Prep gurkemeie rhizome ved å vaske det og fjerne alle spor av skitt og grus. Klipp av eventuelle blåmerker eller ødelagte deler av jordstengler. Skjær jordstengler i mindre biter hvis de ser for store til å passe inn i munningen av juicer.

Monter juicer ved å følge produsentens anvisninger.

Plasser silen over toppen av den flytende målebegeret. Silen vil hindre at masse fra gurkemeie drenering i med saften. Plasser juicer på et trygt sted på en benkeplate og la målebegeret under juicer renne tut.

Koble juicer til en stikkontakt og starte juicing gurkemeie rhizome. Plasser hver del av jordstengler inn i juicer en om gangen, slik at noen få sekunder mellom hver brikke. Dette bidrar til å hindre at juicer fra å bli ubalansert.

Fortsett juicing gurkemeie til du har nådd ønsket mengde juice. Snu juicer og trekk ut støpselet fra stikkontakten. Hell gurkemeie juice i glasset og nyte.

Demonter og rengjør juicer. Tørk eventuelt sølt juice med en klut.

Tips og advarsler

 • Mengden av jordstengler som du trenger avhenger av fuktinnholdet i gurkemeie rotstokker, deres størrelse og volumet av juice du vil trekke ut. Fuktighetsinnholdet varierer mellom hver jordstengler. Eldre gurkemeie jordstengler vil være tørrere enn unge gurkemeie jordstengler.
 • Sunn gurkemeie jordstengler er like i utseende til ingefær, men har en rødoransje farge. De er generelt mindre enn ingefær jordstengler.
 • Smaken av gurkemeie saft kan forbedres ved å blande den med saft av andre grønnsaker. Det går bra med gulrot, selleri eller agurk juice.
 • Sentrifugal juicers male opp frukt og grønnsaker på en høy hastighet, ifølge Stephen Blauer i sin bok "The Juicing Book." Disse juicers sil saften fra massen ved hjelp av sentrifugalkraft.

Hvordan avlaste Psoriasis Med Gurkemeie

Hvordan avlaste Psoriasis Med Gurkemeie


Psoriasis er en vanlig hudlidelse som er preget av grove, skjellende flekker som er røde og noen ganger sølv i fargen. Mens det er ingen kur for psoriasis, er det nyttige hjem rettsmidler som vil lette irritasjon og lindre uopphørlig kløe. Gurkemeie er en naturlig urt som er blitt mye brukt som en anti-inflammatorisk og antioksidant for å bekjempe slike hudlidelser. Du kan bruke gurkemeie ved å bruke den direkte på huden der psoriasis er konstituert.

Bruksanvisning

Kjøp gurkemeie pulver på matbutikken eller gurkemeie kosttilskudd på en helsebutikk. Hvis du bruker kosttilskudd, bryte kapslene for å få tilgang til pulver.

Scoop et par teskjeer gurkemeie i en bolle. Juster mengde, avhengig av hvor stort areal som er behov for å bli behandlet.

•  Bland i en liten mengde vann, en dråpe om gangen, inntil en tykk pasta blir dannet. Konsistensen bør være lik tannkrem eller en kortison krem.

Spre lim direkte på huden, som dekker de røde flekker med et tynt lag. Den beste tiden å søke er rett før sengetid.

Pakk området med gasbind eller bandasjer, heldekkende gurkemeie lim. Fjern i morgen og vaske av med varmt vann.

Tips og advarsler

 • Gurkemeie er et sikkert alternativ til steroide krem, for eksempel kortison, og kan bli brukt over en lengre tidsperiode.
 • Gurkemeie kosttilskudd kan også tas oralt for å bekjempe psoriasis og andre hudsykdommer som akne.
 • Rådfør deg med en lege bør din psoriasis blir mer alvorlig eller spredt.

Hvordan lage Gurkemeie Paste

Gurkemeie lim er en tykk blanding av gurkemeie pulver og vann. Pastaen er brukt i mat, som en skjønnhetsbehandling og til medisinske formål. For forbruk, kan gurkemeie lim brukes til å lage en mandel smør pålegg, blandet med honning for en søt lime, blandet med væske å drikke for medisinske formål eller som en ingrediens i en varm drikk kalt golden melk. Som en skjønnhetsbehandling, er gurkemeie lim som brukes for ansiktsbehandling, for å redusere akne, som en kroppsskrubb og for hårfjerning. Gurkemeie har også anti-inflammatorisk egenskaper og har vært brukt i århundrer i ayurvedisk medisin, et system for alternativ medisin som har sin opprinnelse i India mer enn 2000 år siden.

Bruksanvisning

•  Rør sammen 1/2 kopp gurkemeie pulver og en kopp vann i en liten kjele til det er glatt.

Ta blandingen til en byll under omrøring.

Reduser varmen og la blandingen småkoke til den tykner.

Lagre lim i en dekket beholder i kjøleskapet.

Tips og advarsler

 • Se etter gurkemeie pulver i supermarkedet krydder midtgangen. Beholderne av gurkemeie som selges i supermarkedet er relativt liten; det kan være lurt å handle på en indisk matbutikk å finne større pakker av gurkemeie pulver.
 • Gurkemeie vil farge både klær og hud. Gurkemeie flekken vil etter hvert forsvinne fra huden, men vil forlate en permanent flekk på klær.
 • Det amerikanske Food and Drug Administration regulerer ikke naturmidler. Du bør rådføre deg med lege før du bruker noen urtemedisiner.

Hvordan bruke gurkemeie som en Herbal Medicine

Hvordan bruke gurkemeie som en Herbal Medicine


Du kan bruke gurkemeie som en urtemedisin. Gurkemeie fordeler en sunnere levende stil. Du er sikkert kjent med å bruke denne indisk krydder å lage mat måltider med. Men beskytter gurkemeie dine organer immunsystem, og kan brukes som en healer. De kinesiske og indiske kulturer har brukt gurkemeie som medisin. Urtemedisin kan være en naturlig måte å helbrede kroppen din, og også beskytte den. Gurkemeie er en naturlig urtemedisin som har ganske mange effekter som du kan dra nytte av. Sjekk med legen din før du tar gurkemeie, spesielt hvis du tar noen medisiner.

Bruksanvisning

Bruk gurkemeie til å behandle sår, kutt, cyster og andre hudsykdommer. Gurkemeie er vellykket ved behandling av sår, kutt, cyster, eksem og andre hudsykdommer. Det er en naturlig antibiotika, som ble brukt på soldater under 2. verdenskrig for å behandle pistol skutt sår. Gjør et tempo og bruke til å dekke med gasbind. Gurkemeie vil farge klær permanent.

Bruk gurkemeie for leddgikt og for å lette smerter. Gurkemeie kan redusere betennelse, spesielt i beina. Det er best å bruke gurkemeie ekstrakt, som et supplement i helse-butikker. Siden det er anti-inflammatorisk, kan du bruke den som en naturlig måte å redusere smerte. Narkotika er ekstremt farlig å ta anyways, så bruk gurkemeie hvis du er i smerte.

Bruk gurkemeie for å forebygge kreft. Gurkemeie har blitt sagt å drepe kreftceller i kroppen. Ifølge studier, en teskje gurkemeie en dag kan være i stand til å bidra til å forhindre kreft. Gurkemeie vil bidra til å beskytte kroppen mot frie radikaler. Den gule fargen kjent som curmumin griper inn med voksende kreftceller i kroppen.

Bruk gurkemeie til å behandle diabetes. Det anbefales å ta to teskjeer om dagen, med de som har diabetes. Gurkemeie kan forebygge diabetes 2 og kan hjelpe dem som sliter med å gå ned i vekt. Gurkemeie kan også være nyttig i behandling av Alzheimers sykdom. Du kan finne gurkemeie som faktiske kapsler på en helsebutikk.

Andre bruker for gurkemeie som en urtemedisin. Gurkemeie kan behandle gallestein, fordøyelsesbesvær, dårlig sirkulasjon, hjertesykdom, anemi, matforgiftning og parasitter.

Tips og advarsler

 • Det kan føre til en urolig mage. Ikke overforbruk gurkemeie. Vanligvis én til to kapsler daglig.
 • Sjekk med legen din før du tar gurkemeie. Hvis du tar visse medisiner, kan det ikke være for deg.

Hvordan Drikk Gurkemeie

Hvordan Drikk Gurkemeie


Gurkemeie er et krydder innfødt til Sørøst-Asia som har blitt brukt til medisinske formål i indisk og kinesisk kultur i over 2500 år. Gurkemeie - eller indisk safran - er avledet fra roten av Curcuma longa anlegget, og har en pepperaktig, buttery, varm smak. Krydderet, som gir karri sin gule farge, sies å redusere risikoen for cancer og Alzheimers sykdom, i tillegg til dets nytte som et anti-inflammatorisk. Drikking gurkemeie te, som finnes i helsekostbutikker, er en måte å få en daglig dose av gurkemeie.

Bruksanvisning

•  Fyll teakettle med 4 kopper vann.

Kok vannet på komfyren inne i teakettle.

Ta teakettle av ovnen når det begynner å plystre.

Fyll krus med vann fra teakettle.

dunk en tepose i vannet, noe som gjør at det blir helt nedsenket. Sørg for å la strengen og tag henge på utsiden av koppen.

Bratt te-pose i fem minutter.

Trekk te-pose ut.

Drikk gurkemeie te.

Tips og advarsler

 • Du kan lage din egen gurkemeie te ved å koke 4 kopper vann og tilsette 1 ts. av bakken gurkemeie.
 • Gurkemeie er også solgt i pille og pulverisert former.
 • Legg sitron eller honning til te å forbedre smaken.
 • Må ikke svelges gurkemeie hvis du har gallestein eller galle blokkering.
 • Rådfør deg med en lege før du tar gurkemeie hvis du er gravid.

Hvordan gurgle med gurkemeie

Hvordan gurgle med gurkemeie


Ifølge UCLA Brain Research Institute, forskere betaler oppmerksomhet til den indiske krydder gurkemeie. Fra og med 2006, woody-smake substans, og den kjemiske den inneholder - curcumin, - var de fagene åtte studier ved National Institutes of Health. Indianerne sette krydder på Band-Aid bandasjer for å hindre smitte. Folk i India også svelge krydderet til å behandle bronkitt. Og folk i USA prøver ut gurkemeie løsninger som gurglevann for å behandle laryngitt og sår hals.

Bruksanvisning

•  Fyll et drikkeglass med en kopp varmt vann.

Legg 1/2 teskje gurkemeie pulver.

Legg 1/2 teskje salt.

Bland med en skje inntil gurkemeie pulver og saltet oppløses.

Gurgle med blandingen til den er borte.

Tips og advarsler

 • Finn gurkemeie pulver i krydder delen av dagligvarebutikk eller på en indisk dagligvarer.
 • Gurkemeie blanding sølt på klærne kan flekken.

Hvordan lage Gurkemeie Tea

Hvordan lage Gurkemeie Tea


Moderne medisin er først nå begynner å bekrefte fordelene med gurkemeie. Den aktive forbindelsen i gurkemeie er curcumin, krydderet som gir indisk mat sin karakteristiske gul farge. Gurkemeie hjelper felles og bein helse, hjelpemidler i clearing av huden plaget med akne og selv helbreder arr av dårlig akne. Gurkemeie te kan gjøres enkelt og fordeler din helse hvis tatt flere ganger om dagen.

Bruksanvisning

Tiltak 4 kopper vann i en liten gryte og kok opp på komfyren. Pass på at vannet har kommet til en full koke.

Legg en ts. gurkemeie og 1 ts. av ingefær pulver til kokende vann og redusere småkoke i 8 til 10 minutter. Dette vil trekke ut de gunstige forbindelser fra gurkemeie og ingefær. Ingefær har mange fordeler for helsen også.

Fjern gryten fra komfyren og sil te i en kopp. Partiklene av gurkemeie og ingefær vil bli filtrert ut.

Legg honning etter smak og en skive sitron. Honning og sitron vil lage te litt mer spiselig.

Tips og advarsler

 • Drikk gurkemeie te 2 til 3 ganger om dagen. Siden oppskriften gir fire kopper te, kan du gjøre det i morgen og drikke det hele dagen før det er borte. Å være naturlig, vil det ikke skade deg hvis tatt fire ganger om dagen.

Hvordan bruke gurkemeie for Forkjølelse

Hvordan bruke gurkemeie for Forkjølelse


I århundrer har grupper av mennesker brukt urter og krydder for å kurere hva som plager dem. Noen av dem er velkjente, slik som bruken av vitamin C for å hjelpe til å lette symptomene av vanlig forkjølelse. Andre, slik som bruk av gurkemeie å hjelpe til med en kald, ikke er så godt kjent. Som med alle alternative medisiner, er det anbefales at du rådføre deg med helsepersonell før du tar dem.

Bruksanvisning

•  Kok minst to kopper vann i en middels eller liten pott.

Legg øse i potten for å varme den.

Mål opp 1/2 teskje gurkemeie pulver.

Mål 1/4 kopp melk.

Plasser gurkemeie og melk i øse.

Lavere øse inn vann, men ikke kommer vann inn sleiv.

La melken varmes opp til en liten byll.

Ta øse fra potten.

Hell gurkemeie melken i krus, røre og drikke.