Digidexo.com

å løpe med droppfot

Hvordan lære å gå med droppfot

Mange mennesker som har lidelser i sentralnervesystemet lider av droppfot. Impulsen til å løfte fronten av foten når ikke nerver, noe som resulterer i en vanskelig, stiv gangart. De som har denne tilstanden kan fortsatt gå, men det tar litt praksis og bli vant til. Det er også protetikk på markedet som er ment å hjelpe folk går jevnt.

Bruksanvisning

•  Fest nevromuskulær elektrisk stimulering system (NESS) protese til beinet. Det består av en såle som sitter mot hælen og en spenne på kneet som gjør at du kan styre elektronisk stimulering. Denne enheten sender impulser til foten din, slik at det å overvinne virkningene av droppfot.

Aktiver protese. Bare slå på NESS og sette den på det nivået som du føler deg komfortabel med. Gå med NESS aktivert.

Juster elektriske produksjonen på protese som du må. Hvis du begynner å bli lei du kanskje trenger mer stimulering for å hjelpe deg med å gå normalt. Ikke vær redd for å endre enhet basert på dine behov på den tiden.

Den beste terapi for droppfot

Fot dråpe er en tilstand karakterisert ved vanskeligheter med å løfte den fremre del av foten. Det er imidlertid ikke en sykdom i seg selv, men symptom på en underliggende tilstand som er muskulær, nevrologisk eller anatomisk i naturen. Droppfot kan vanligvis kureres ved å behandle den underliggende tilstand; Imidlertid, skal tilstanden være permanent, er den beste behandling og terapier som eksisterer sentrert rundt forbedre mobiliteten.

Årsaker og symptomer

De potensielle årsaker til droppfot er utallige. Uspesifikke tilstander kan omfatte en skade som forårsaker skade på musklene i anklene og tærne eller nerveskader i nedre rygg eller ben, sistnevnte som kan skyldes diabetes (nevropati). Midlertidig droppfot kan skje gjennom noe så enkelt som å sitte med bena krysset for en lengre periode, som det kan skade nerver i ankelen.

En rekke konkrete forhold kan føre droppfot også. De inkluderer muskulær dystrofi, hjerneslag, multippel sklerose, cerebral parese, Lou Gehrigs sykdom og syndrom rommet (komprimering av nerver og blodårer), blant andre. I tillegg kan kjemoterapi narkotika og legemidler som brukes til å behandle multippel sklerose føre til droppfot.

De vanligste symptomene på droppfot er den enkle manglende evne eller vanskeligheter løfte fremre del av foten. Når du går det kan dra langs bakken, fører til stepping gangart, hvor låret løftes å gå. Det kan påvirke en eller begge føtter og kan noen ganger være ledsaget av smerter, nummenhet eller prikking i foten.

Terapi

Det første skritt i behandling av droppfot er å bestemme den underliggende tilstanden og behandle det. Sekundær behandling fokuserer på å lindre ubehag og forsøker å gjenopprette mobilitet. Den vanligste årsaken til dette er gjennom skoen setter inn eller ben bukseseler kjent som ankel-fot orthotics. Dette kan ofte være kombinert med fysisk behandling og trening for å forbedre styrken av benet og foten, så vel som for å bidra til å forbedre pass gangart.

Stimulere nervene med en liten elektrisk-enhet som stropper til eller er implantert i beinet kan være nyttig. Når vandre, er en liten elektrisk strøm påføres peroneal nerve, som er ansvarlig for å løfte foten med hvert trinn. Dette kan være effektive for dem som droppfot er et direkte resultat av et slag. Ifølge en studie publisert i januar 2008 nummer av American Journal of fysikalsk medisin og rehabilitering, pasienter som brukte NESS L300 ™ Foot Drop System i løpet av et år opplevd betydelig bedring i sin gangart og generell mobilitet. Systemet registrerer når benet er i luft eller i kontakt med bakken, og sender signaler til en mikroprosessor implanteres like under kneet, som stimulerer nervene.

Kirurgi

I det tilfelle at foten fallet er forårsaket av skader i ryggmargen eller visse nerver, så som de i den nedre del av ryggen, kan kirurgi være nødvendig å reparere skaden. I noen tilfeller ankelen og foten leddet kan være smeltet sammen, eller en sene fra et leggben, kan overføres til ankelen.

Dr. Rahul K. Nath av Texas Nerve og Lammelse Institute er en ledende droppfot kirurg som har pioner en form for kirurgi som er effektiv hos pasienter med droppfot er forårsaket av hofteprotesekirurgi eller andre tilknyttede skader. Det innebærer overføring av nerver fra tilstøtende tibial nerve til det påvirkede området, med de beste resultater som kommer fra kirurgi utført lenger enn åtte måneder etter utbruddet av sykdommen.

Typer av tannregulering for droppfot

Typer av tannregulering for droppfot


Droppfot er en tilstand som ikke tillater foran på foten for å heve. Dette kan være et resultat av lammelser eller svakhet i musklene. Personer som har droppfot en tendens til å bøye knærne mer å bringe foten opp og holde den fra slitasje på bakken. Droppfot kan være et permanent problem eller et midlertidig; det kommer an på hva som forårsaker den. Noen forhold som forårsaker droppfot er ryggmargsskader, multippel sklerose, hjerneslag og muskeldystrofi.

Behandlinger for Droppfot avhenge av alvorlighetsgraden eller årsaken til tilstanden. Den vanligste måten å behandle droppfot er med innleggssåler og lette bukseseler. Trene kan også hjelpe med gangart ved å styrke musklene og opprettholde felles muskler. Det er flere bukseseler som kan brukes til å behandle droppfot. Retten brace vil bli bestemt av en ankel og fot lege ved evaluering.

Short Leg

En kort etappe brace er en lett droppfot seler som passer lett inn i skoene, noe som gjør det enkelt for folk å ha kontroll over sin fot. Denne typen seler er stor for drop fot eller for personer som har flate føtter. Det holder foten i en 90-graders vinkel i forhold til benet, kontrollere innover dreining av foten. Den korte ben fast brace ikke bøyes ved ankelleddet. Det hjelper også kontroll innover rotasjon av foten.

Ulempen med dette seler er at den har en fast hengslene, som ikke tillater for plantar fleksjon eller dorsalfleksjon. På grunn av dette, den ikke tillater for en naturlig gange. Dette fungerer ikke godt for de som er over seks meter høye.

Energy Return

Energien retur seler er laget av karbon grafitt materiale. Den har en naturlig flex bygget inn i materialet, noe som hjelper til med bøyning til flere sider. Energien retur brace er mer fleksible enn tradisjonelle modeller. Det er veldig lett, og et fravær av en hæl-delen gjør det mer behagelig å bære. Denne skinnen har en stiv vertikal del på baksiden av skinnen for god løft. Energien retur brace er en av de mest prisgunstige bukseseler for droppfot.

Solid ankel

Den solide ankel brace er en av de digre bukseseler for droppfot. Den positive siden av dette seler er at det gir en enorm mengde av kontroll. Dette brace også brukes på pasienter som har nesten helt mistet dorsiflexion styrke og har en ustabil kneet. Den solide ankel brace kan brukes hos pasienter som er lammet fra livet og har opplevd nedgang fots. Kirurgi blir brukt til å korrigere dropp-fot i paraplegics og denne type spenne deretter blir brukt til å holde foten en 90-graders vinkel. Dette holder foten faller igjen slik at pasienten kan monteres for bukseseler.

Bakre Leaf

Bakre blad brace er mest brukt på pasienter som har ustabilitet i kneet med droppfot. Den vil passe i de fleste blonder-up sko. Dette droppfot brace kan være tilpasset trimmet og omformet for mer komfort. Denne seler er ikke brukt så mye lenger, fordi det har blitt erstattet av nyere varianter.

Dorsalfleksjon Assist

Den dorsiflexion bistå brace har en vårlig hengsel som hever foten når foten forlater bakken. Det er en av de beste bukseseler for personer med mild eller moderat droppfot eller en ustabil fot, ved å skape en mer naturlig gange. Det hjelper også de som har en flat eller ustabil fot. Den negative siden til denne typen seler er at det ikke er hensiktsmessig for folk som veier mer enn 255 kg eller som er over 6 meter høy.

Hva er behandlingen for droppfot?

Hva er behandlingen for droppfot?


Droppfot er også referert til som dråpe fots. Dette er en tilstand som kan resultere fra å bli sengeliggende i lang tid, og følgelig kan en person ikke lenger løfte foten ved ankelleddet. Et individ kan være født med denne tilstanden eller utvikle det som et resultat av å ha ekstremt høye buer. Noen ganger er det et resultat av en nevrologisk problem.

Sirkumduksjon og Steppage Gait

Tærne dra på bakken når en person med droppfot forsøker å gå. Dette kan føre til en person til å snuble og falle. Videre, det resulterer i ustabilitet. For å kompensere for droppfot, vil et individ svinge beinet utover (sirkumduksjon) slik at foten ikke vil dra mot bakken, ifølge Footankle.com. En annen teknikk er å utnytte hoftemusklene, som overdriver heisen av foten så, igjen, vil det ikke drar mot bakken. Dette kalles steppage gangart.

AFOs

Ankel-fots orthotics eller AFOs, kan brukes til å behandle slippe foten. En orthotic er en spenne. Foten og ankelen Center of Washington forklarer at det finnes ulike orthotics tilgjengelig. Podiatrist vil velge den som passer best til dine behov. De inkluderer solide ankel AFOs, med eller uten bakre stopp og med eller uten dorsiflexion hjelpe; kort etappe faste AFOs; dorsalfleksjon bistå korte ben AFOs; fulle leg posterior bladfjær AFOs; og energi-retur AFOs.

Dorsalfleksjon og Plantarflexion

Ved behandling av dropp-fot, må de bevegelser som forekommer på ankelleddet tas i betraktning, slik at tilstanden kan behandles på riktig måte. Bevegelsene inkluderer dorsalfleksjon og plantarflexion. Dorsiflexion oppstår når foten peker opp. Når foten kommer ut av bakken som en person er på tur, må foten for å kunne peke oppover slik at tærne ikke blir dratt mot bakken. Plantarflexion oppstår når tærne er pekte nedad og krever ankelleddet bevegelse også.

Andre behandlinger

Andre behandlinger for droppfot inkluderer sko inserts og treningsterapi for å bygge opp musklene i foten og leggen. Øvelsen vil hjelpe en person å opprettholde felles mobilitet, noe som vil forbedre sin tur eller gangart. I noen tilfeller kan elektriske apparater brukes som vil stimulere peroneal nerve når droppfot skjer. Ifølge MedlinePlus, er den peroneale nerve del av isjiasnerven. Dette nerve gir følelsen til foten, tær og leggen og forsyninger bevegelse. Hvis dette nerve ikke fungerer som den skal, kan det være et resultat av perifer nevropati, som betyr at skade har blitt gjort til nerver som ligger utenfor ryggmargen eller hjernen.

Kirurgi

Kirurgi kan være et alternativ i ekstreme tilfeller. Foten og ankelleddet kan være smeltet eller sener fra den sterkere ben kan overføres til foten som opplever fot slipp.

Hva som forårsaker Foot Drop?

Foot Drop

Droppfot (også kalt dråpe fot) er et begrep som brukes for å beskrive manglende evne til å løfte en eller (sjelden) begge føttene på ankelen. Droppfot er ikke en sykdom i seg selv, men et tegn på underliggende nevrologiske, nerve eller muskel dysfunksjon. En person plaget med droppfot kan dra toppen av foten hans som han går, klapse det ned på gulvet eller heve låret uvanlig høy for å løfte foten helt ut av bakken. Avhengig av den underliggende årsaken, kan droppfot være en midlertidig eller permanent tilstand.

Årsak

Det finnes en rekke sykdommer, forstyrrelser og skader som kan resultere i foten dråpe.

En mulig årsak til droppfot er fysisk skade på nerver eller muskler. Den vanligste skade med foten slipp er skade på peroneal nerve, som går fra ryggraden ned til kneet området og leverer tibialis anterior muskelen ansvarlig for løfting av foten. Imidlertid kan fysisk skade på korsryggen, kne eller ben og skade under hofte eller kneprotesekirurgi også forårsake droppfot.

Droppfot kan også være et resultat av muskel eller nerveskader forårsaket av visse sykdommer og lidelser. Diabetisk nevropati (nerveskade), ulike typer muskeldystrofi og kompartmentsyndrom (en tilstand som komprimerer nervene) kan alle resultat i droppfot. Sykdommer i hjernen og ryggmargen som forårsaker muskel forverring eller dysfunksjon som multippel sklerose, amyotrofisk lateral sklerose (Lou Gehrig sykdom), cerebral parese, spinal muskelatrofi eller andre kan også resultere i droppfot.

Droppfot kan også være et resultat av giftstoffer introdusert til kroppen gjennom visse medisiner som de som er forbundet med kjemoterapi og de som brukes til å behandle multippel sklerose.

Behandling

Hvis årsaken til droppfot er sykdom eller lidelse, herding det vil ofte forbedre eller utrydde droppfot. Imidlertid, hvis sykdommen eller forstyrrelsen ikke kan behandles, kan foten dråpe være permanent. Permanent droppfot kan administreres av en spenne eller splint plasseres i skoen for å holde foten på plass og fysioterapi for å bedre gangfunksjon. Og for visse tilfeller, kan plassering av en nerve stimulator på peroneale nerve brukes til å løfte foten under gange.

I tilfelle av fysisk skade, er operasjonen ofte en vellykket behandling. Imidlertid er skade på peroneale nerve fra den øvre del av låret til ryggraden ofte permanent.

Klemt nerve Problemer

En klemt nerve beskriver nerve kompresjon og smerten dette trykket produserer. Muskler og sener, hovne på grunn av repeterende bevegelser, eller traumatiske skader er ofte ansvarlig for dette presset, men klemte nerver kan utvikle hvor som helst i kroppen.
Nerve komprimering, og smerten forbundet med det, føre til andre problemer som kan trenge medisinsk intervensjon når alle egenomsorg teknikker har mislyktes.

Funksjoner

Ifølge Mayo Clinic, hvis nervene er komprimert når de kommer ut ryggraden, de forårsake utstrålende smerter, prikking eller nummenhet i lemmene. Press på nervene i håndleddet fører til smerte og prikking i hånden, vanligvis kjent som carpal tunnel syndrom.

Foot Drop

Trouble løfte den ene eller begge føttene, eller droppfot, er assosiert med klemte nerver i korsryggen eller leggen. Hvis du lider med droppfot ofte, kan legen forskrive en etappe brace for å kontrollere den berørte foten.

Kroniske ryggsmerter

Klemte nerver kan føre til kroniske ryggsmerter. Mens smerter fra en komprimert nerve stråler ofte inn i en lem, fører det også muskelkramper i ryggen.

Trigeminusnevralgi

Press på trigeminusnerven, ved foten av hjernen, ved blodårene kan føre til smerter og prikking i ansiktet. I noen tilfeller, bare smilende kan bringe på et angrep med å skyte smerte, svie og kribling.

Livmorhals radiculopathy

Traumatisk skade i nakken kan føre til leddgikt, kalt cervical spondylose. Bone spurs utvikle og komprimere nerver der de kommer ut av ryggraden. Smerten stråler i skuldre og armer.

Alvorlige tilfeller føre til innsnevring av spinalkanalen, legger mer press på nervene. Den kroniske smerter av livmorhals radiculopathy fører ofte til varig uførhet.

Complex Regional Pain Syndrome

Ifølge National Pain Foundation, denne kroniske smertelidelse utvikler seg etter en traumatisk skade er leget. Jo tidligere du er diagnostisert, jo mer vellykket behandling og smertebehandling være.

Foot Drop & peroneal Nerve Symptomer

Peroneal nerve, som går langs den ytre delen av den nedre kne, har en viktig oppgave når det gjelder en persons mobilitet. Dette nerve sender impulser til og fra tre områder: beinet, foten og tærne. Hvis dette nerve blir skadet, musklene i leggen og foten blir svake. Dette fører til en person til å være ute av stand til å heve foten oppover, en tilstand kjent som droppfot.

Definisjon

Droppfot er ikke en sykdom, og avhengig av årsaken, kan det være enten midlertidig eller permanent. Droppfot er symptom på et underliggende problem, som vanligvis er en nevromuskulær sykdom. Ifølge spineuniverse.com, er droppfot oftest forårsaket av skade på peroneal nerve. Det finnes mange forskjellige typer skader som kan oppstå til peroneal nerve - de vanligste er: en skiveprolaps som forårsaker nerve komprimering, et slag, en svulst i nærheten av nerve eller noen form for klemskade.

Symptomer

Det vanligste symptomet på droppfot er manglende evne til å heve foten ved ankelen. Mer spesifikt kan en person med droppfot være ute av stand til å peke tærne mot kroppen hennes, eller i noen mer alvorlige tilfeller, hun kan ikke være i stand til å flytte henne foten ved ankelen innover eller utover. Når dette forekommer tap av funksjon, mange ganger smerte, svakhet og nummenhet, samt en prikking eller prikkende følelse, blir lagt merke til.

Siden det er nerveskader, når en person med droppfot forsøker å gå, kan hun dra berørte foten eller tærne.

Årsaker

Mens skade på nerve peroneale er den vanligste årsaken til foten fallet, det er andre årsaker, så vel. Det kan også være forårsaket av skader på isjiasnerven, som er den største nerve i kroppen, med opprinnelse i nettverket av nerver som finnes i nedre del av ryggen.

Droppfot er mest vanlig symptom på en nerve problem; Men, muskelskader, nerve og muskelsykdommer, noen forstyrrelser i sentralnervesystemet, og selv en reaksjon på ulike medikamenter, for eksempel cellegift og visse legemidler som brukes til å behandle multippel sklerose, kan også være årsaken, da de kan ha en alvorlig giftig effekt på kroppen, ifølge mayoclinic.com

Når bør du oppsøke Dctor

Hvis en person finner han ikke kan løfte sin fot eller hvis han drar foten når han går, er det på tide å oppsøke lege. En lege vil gi en fullstendig fysisk eksamen, samt gå over medisinsk historie grundig; Hun vil også være lurt å observere foten og beinet bevegelse for å bedre fastslå diagnosen. I noen tilfeller kan en person som er antatt å ha foten fallet bli henvist til en nevrologen for videre testing.

Behandling

Behandlingen avhenger av hvor skaden ble oppholdt så vel som alvorligheten av skaden. Noen mennesker med droppfot er utstyrt med en skinne, en ankel fot orthotic eller rett og slett en spenne som passer i skoen, og bidrar til å stabilisere foten og ankelen. Ofte fysioterapi er også anbefalt.

I noen tilfeller er kirurgi et alternativ for å løse det underliggende problemet, som å reparere en nerve som har blitt skadet, hvis det er mulig; eller om årsaken er en herniated plate, kan platen fjernes.

Drop foten er et komplekst problem fordi det er så mange variabler som kan forårsake. Derfor, den beste første skritt i å håndtere tilstanden er å snakke med en medisinsk faglig.

Foot Slap Vs. Foot Drop

Foot Slap Vs.  Foot Drop


Når en person har en tilstand som kalles droppfot --- også kalt dråpe fot --- hans fot slaps mot overflaten som han går. Droppfot er en fysisk tilstand som resulterer i en bestemt måte å gå, som inkluderer slapping føttene mot bakken.

Drop Foot

En person med droppfot kan ikke løfte henne foten som følge av liten eller ingen muskelaktivitet rundt ankelen. Denne tilstanden kan forekomme, for eksempel etter sengeleie for en lang tidsperiode. Droppfot kan også være et symptom på multippel sklerose, en kuttet nerve eller cerebral parese, eller det kan følge et slag.

Toe Engasjement i Foot Drop

En person med droppfot kan dra tåa langs bakken som han svinger beinet og foten frem når han går, ifølge Massachusetts Institute of Technology.

Kjøre og Foot slaps

Foot slaps kan oppstå når du kjører hvis du ikke kjører riktig, bemerker Chirunning.com. Hvis løperen kommer ned for hardt på en hæl, dette fører til resten av foten for å klapse ned på fortauet, noe som gjør føttene brenne og blåmerker metatarsal hoder.

Proteser og Foot Slap

Mercksource.com forklarer at foten dask er en walking mønster, eller ganglag, som ofte oppstår når en person har en fot protese som lander flatt, slapping bakken og lage en høy lyd.

De Casting Fabrication Teknikker for AFO

De Casting Fabrication Teknikker for AFO


En AFO eller ankel-fot ortose gir pasienter med støtte for svake eller sløsing lemmer ved å plassere foten, ankelen og leggen i riktig posisjon. Pasienter med stramme, innleide muskler kan ha nytte av en AFO, samt pasienter med droppfot, hjerneslag skade, cerebral parese eller forstuing. En lege kan anbefale en AFO for en pasient med en ustabil ankel, flate føtter, eller en fot og ankel med smertefull bevegelse.

Prep Work

En tekniker tilpasset bygger AFO for pasienten. Skikken design er basert på en negativ støpt design - en form bygget ved å helle gips eller andre formmasse til en cast som ble bygget på pasientens ben og deretter kuttet og lov til å tørke. Dette gjør at teknikeren å ha en perfekt kopi av benet, ankel og fot uten å ha pasienten det på kontoret.

Teknikeren følger anbefalingene fra legen å bestemme bestemt utformingen av AFO. Det er fem forskjellige typer AFO og fabrikasjon tekniker vil trenger å vite nøyaktig hva slags orthotic å kaste. Computer design teknikker brukes til å bestemme detaljene i hver støping og maling; mindre korreksjoner kan gjøres i utformingen før fabrikasjon.

Opprette Cast

Pasienten setter på en strikk før byggingen av cast. Dette hindrer cast fester seg til huden. Den ortoser tekniker (eller lege, i noen tilfeller) plasserer fot og ankel i den mest mulig nøytral stilling og begynner å vikle det støpte materialet rundt pasientens lem. Skuespillerne skal reflektere den optimale plasseringen av pasientens lemmer for å gi best mulig støtte og redusere behovet for å justere AFO utformingen før fabrikasjon.

Etter cast er pakket rundt pasientens lem, teknikeren markerer noen landemerker eller problemområder på utsiden av karakterene for å varsle fabrikasjon tekniker til bestemte steder av interesse. Det støpte er også merket med navnet på den medisinsk praksis og legen og navnet på pasienten. Dette hindrer forvirring eller bland opp på fabrikasjon selskap.

Endelige Casting Steps

Skuespillerne er nøye kuttet av pasientens ben. Strimler av støpemateriale vil bli plassert på utsiden av karakterene for å forsegle den tilbake på plass.

Det støpte tillates deretter å tørke oppreist. Dette hindrer cast deformeres mens den tørker og gjør cast lettere til skip. Skuespillerne blir deretter sendt til orthotics produsent som bruker den til å skreddersy den AFO.

AFO Construction

Kjernen i AFO er konstruert oftest av termoplast. Termoplast er foretrukket fordi de beholder sin form selv om cast gjenoppvarmes, og gi rom for høyt stress aktiviteter som gåing og løping. Andre materialer på AFO kan inneholde metallhengsling, skinn eller syntetisk stoff og snøring.

Foot Drop forårsaket av Gluteal Inaktivitet

Foot Drop forårsaket av Gluteal Inaktivitet


Fot slipp, også kjent som dropp-fot, er en tilstand som påvirker en pasients evne til å kontrollere posisjonen og bevegelsen av foten og resulterer i tåen å dra når pasienten går. Droppfot kan være forårsaket av mange ulike nerve og muskel forhold, og en fysioterapeut kan bidra til å evaluere og behandle droppfot forårsaket av gluteal inaktivitet og andre nerve eller muskelsykdommer, og kan bidra til å fremme et sunt gangart.

Betydning

Droppfot er en alvorlig tilstand for mange mennesker, spesielt eldre, på grunn av risikoen det utgjør for å snuble og falle. Droppfot kan også være symptomatisk for andre forhold som for eksempel muskeldystrofi eller betydelig nerveskader, som, hvis ikke diagnostisert og behandlet, raskt kan utvikle seg til et tap av mobilitet og muskelfunksjon. Gluteal inaktivitet kan også være symptomatisk for andre tilstander som påvirker pasientens mobilitet, siden begrenset mobilitet ofte resulterer i muskelatrofi og svakhet.

Typer

Mange forskjellige typer droppfot kan forekomme og er behandlet ved hjelp av ulike verktøy og taktikk. Mens gluteal muskelatrofi og nerveskader kan resultere i vedvarende droppfot som krever styrke trening og fysioterapi for å behandle, kan noen andre typer droppfot bare være midlertidig, som følge av en forbipasserende nummenhet eller lammelse i nerver etter lengre perioder uten aktivitet.

Funksjon

Gluteal inaktivitet kan føre til droppfot på grunn av omfanget av musklene som kreves fra hoften til ankelen for å kontrollere fot posisjon. Videre kan begrenset mobilitet og gluteal atrofi også forekomme i forbindelse med skade på nervene i hofter og ben, som også kan bidra til droppfot.

Identifikasjon

Droppfot kan identifiseres ved pasientens manglende evne til å heve tå mens du sitter eller står, eller en pasient iherdig og ubevisst dra tåa på den ene eller begge føttene mens du går. Droppfot forårsaket av gluteal aktivitet kan identifiseres gjennom fysioterapi som tester setemuskelen styrke ved å måle en pasients evne til å løfte, utvide og hold foten i riktig posisjon.

Fordeler

Fordelene med behandlingen for droppfot forårsaket av gluteal inaktivitet omfatter forbedret gangart og økt mobilitet for pasienter, samt redusert risiko for skader mens du står og går. Pasienter som droppfot behandles gjennom fysioterapi rettet mot setemuskelstyrke også oppleve forbedret beinet muskelfunksjon og økt generell helse gjennom styrketrening.

Betraktninger

Ved behandling av droppfot forårsaket av gluteal inaktivitet, kan terapeuter velger å bruke en ortopedisk sko eller fot brace sette inn for å redusere risikoen for skader under behandlingsperioden og frem til droppfot kan kureres ved forbedret muskelfunksjon. Andre personer med droppfot er ikke forårsaket av gluteal inaktivitet kan stole på ortopediske hjelpemidler permanent eller for mye lengre perioder av gangen.

Test for droppfot

Test for droppfot


Fot dråpe, også vanligvis referert til som "rullefoten," ikke er en diagnose eller sykdom i seg selv. Det er et symptom på et større problem, og testene som brukes til å identifisere en spesifikk diagnose avhenger av den underliggende årsak.

Definisjon

"Foot drop" beskriver tilstanden når en pasient ikke kan løfte foten ved ankelen, peker tåa opp mot kroppen, eller flytte foten innover og utover. Droppfot noen ganger kommer med nummenhet, smerte eller svakhet og vanligvis gjør walking vanskelig fordi foten drar på gulvet. Den uvanlige gang gangart denne vanskeligheten skaper kalles "droppfot gangart."

Identifikasjon

Droppfot identifiseres først og fremst gjennom en fysisk undersøkelse. En fullstendig historie og fysisk er kombinert med en fysisk vurdering av foten og ankelen styrke og posisjon, sammen med eventuelle symptomer som smerte, tretthet eller tap av følelse rapportert av pasienten. Den underliggende årsaken til droppfot er identifisert gjennom ulike andre tester og diagnostiske tiltak.

Muskel eller nerveskader

Droppfot kan være forårsaket av skade eller skade på nervene som går fra foten og ankelen opp i korsryggen. Den vanligste årsaken til foten slipp er skade på peroneal nerve. Fysiske traumer eller et beinbrudd fra en ulykke; en herniated plate som setter press på nerve; neuropati, eller skader forårsaket av diabetes; eller til og med skade forårsaket av en negativ medikamentreaksjon kan utløse foten dråpe som et symptom. Diagnostisering av disse årsakene varierer, men alle vil starte med en omfattende historie og fysisk, nevrologisk undersøkelse, deretter ytterligere tester som en MR og blodprøver.

Disorders

Muskeldystrofi er en nervesykdom som kan føre til droppfot. Ofte en arvelig sykdom, er det diagnostisert gjennom en grundig medisinsk historie, muskelstimulering tester, DNA-testing og noen ganger en muskelbiopsi.

Behandling

Droppfot kan være midlertidig eller permanent. Avhengig av den underliggende årsaken, behandling inkluderer vanligvis en ankel fot ortose (AFO) for å stabilisere og støtte foten, samt fysioterapi for å styrke musklene. Kirurgi kan være nødvendig i tilfelle av beinbrudd eller traumer, en klemt nerve eller en herniated plate.

Hva er meningen med Foot Drop?

Hva er meningen med Foot Drop?


Droppfot er preget av en manglende evne til å løfte fronten av foten og kan føre til at foten til å dra når han går. Det er i seg selv ikke er en sykdom, men heller et symptom på en annen underliggende sykdom eller skade.

Andre symptomer

Andre tegn på droppfot inkluderer slapping foten ned eller heve låret høy når du går på en måte som etterligner trapp klatring og smerte eller nummenhet i foten.

Årsaker

Droppfot kan være forårsaket av mange ulike nevrologiske eller muskelsykdommer, inkludert muskeldystrofi, nerveskader fra skade eller sykdom og redundant press på nervene under kneet.

Diagnostisering

Droppfot kan diagnostiseres ved en fysisk eksamen, men en lege kan bestille flere tester, for eksempel en MR eller elektromyografi test, for å måle aktiviteten og funksjon i nerver.

Behandling

Sammen med behandling av den underliggende årsaken, behandling for droppfot inkluderer spesielle bukseseler eller splinter for å bidra til å holde foten i riktig posisjon, nervestimulering terapi, kirurgi og fysioterapi.

Prognose

Hvis den underliggende årsaken kan behandles, er prognosen god; Men hvis årsaken er progressiv, den droppfot vil trolig forbli eller returnere, ifølge National Institute of nevrologiske lidelser og hjerneslag.

Fysioterapi for droppfot

Fysioterapi for droppfot


Droppfot syndrom er en nevromuskulær sykdom som ofte er et symptom på en annen underliggende tilstand. Noen ganger kalles "drop fot", denne lidelsen påvirker din evne til å heve foten din, forårsaker en manglende evne til å bevege ankelen. Dette kan resultere i en floppy foten og vanligvis manifesterer seg i en overdrevet høy stepping gangart, betegnes som "fot slippe gangart "eller" steppage gangart. " En rekke behandlinger er tilgjengelig for droppfot, for eksempel spesielle bukseseler, fysioterapi og kirurgi.

Bukseseler og splinter

Ankel-Foot-ortose (AFO) blir ofte brukt til å hjelpe gangart av en pasient hvis de fortsatt har funksjonell bruk av sine muskler; dette holder musklene i ankelen i en 90 graders vinkel for å holde foten av bakken mens du går. Polypropylen innsatser blir ofte brukt i skoen for å gi immobilisering av foten, hvis det er et problem med spastisitet forårsaket av slag eller neurologiske forstyrrelser. De kan også være utstyrt for å tilveiebringe bøyning til flere sider assistanse for milde spastiske deformiteter, eller en sko-lås ortosen kan bli montert over hælen av en sko. Ofte er gåtrening anvendes i kombinasjon med en spenne eller splint som en del av en fysisk terapi plan.

Gåtrening

Gåtrening brukes til pasienter som viser betydelige gangart forstyrrelser. Gåtrening lærer deg hvordan du skal gå mer sikkert og effektivt ved å inkludere styrke- og balanseøvelser for å hjelpe med stabilitet og kroppsoppfatning. Ofte gåtrening vil ansette bruk av parallelle barer, stokker og turgåere for å ivareta sikkerheten for pasienten. Hjelpemidler, for eksempel en gangart belte, kan brukes til å hjelpe pasienten opprettholde balansen mens du trener.

Øvelser

En rekke oppgaver kan bli bedt av din fysiske terapeut for å bidra til å styrke og strekke foten mens retur mobilitet til ankelen. Disse kan bestå av å gå 20 skritt på hælene, etterfulgt av 20 på tærne, og pass på å innlemme bruk av møbler, vegger eller andre hjelpemidler for å opprettholde balansen. En annen droppfot øvelsen er å stå med føttene fra hverandre, bør lengde, mens heve opp på tærne og holde posisjonen i ti sekunder før du senker ned igjen til gulvet. Øvelser som å balansere på hælene kan også anbefales. Disse øvelsene skal gjøres oftere i løpet av fysioterapi fasen (noen ganger ti ganger per dag), men kan også anbefales som en vanlig daglig trening for å hjelpe til med dropp-fot syndrom.

Slik Care for en kjær med Guillain-Barre syndrom

Slik Care for en kjær med Guillain-Barre syndrom


Guillain-Barre syndrom er en autoimmun lidelse. Mens forskerne ikke har funnet en enkelt årsak, utbruddet av Guillain-Barre syndrom noen ganger følger vaksinasjon, kirurgi eller infeksjon. Syndromet inflames myelinlaget som dekker de nerver som omgir ryggmargen og hjernen, nerver forstyrre enes evne til å overføre signaler fra hjernen til kroppen. Symptomer kan være alvorlig, invalidiserende og progressiv. Les videre for å lære å ta vare på en kjær med Guillain-Barre syndrom.

Bruksanvisning

•  Hold din kjære aktive som muskelstyrke avkastning. Finn ut om fysioterapi og lære hvilke øvelser som kan gjøres hjemme. Du må kanskje flytte hans armer og ben manuelt, men sørg for å få instruksjon fra en utdannet fysioterapeut om hvordan du gjør dette riktig.

Husk at muskelsvakhet kan påvirke blæren, forlate din kjære en mer utsatt for urinveisinfeksjoner. Inkluder tranebærjuice og mye vann i sitt kosthold. Minn henne til å bruke badet hver så ofte, som mennesker med Guillain-Barre syndrom kan ha problemer med å legge merke til når de må gå.

Lag et trygt miljø for å unngå turer og faller. Muskelsvakhet i anklene eller "droppfot" (når foten ikke helt plukke opp fra bakken hele veien) øke risikoen for å falle. Bli kvitt området tepper og avgjøre om din kjære trenger en rullator for midlertidig hjelp med balanse og bevegelighet.

Serve et sunt kosthold med mye fiber. Guillain-Barre syndrom kan føre til forstoppelse, som i sin tur fører til tap av appetitt. Næringsrike måltider med massevis av frisk frukt og grønnsaker kan bidra til å unngå disse symptomene.

Hjelp din kjære med depresjon og angst som er normale reaksjoner på en plutselig, alvorlig sykdom som Guillain-Barre syndrom.

Koble med andre som har Guillain-Barre syndrom og deres omsorgspersoner på nettet. Se Resources nedenfor for linker.

Tips og advarsler

  • Pass på å ikke presse din kjære utover hennes grenser, som Guillain-Barre syndrom relatert fatigue kan somle i flere uker.
  • Prognosen er utmerket for de fleste med Guillain-Barre syndrom, men rest svakhet, tretthet og smerter kan somle i noen tilfeller.

Narkolepsi behandling med Phentermine

Narkolepsi behandling med Phentermine

Phentermine, et medlem av amfetamin familie, har blitt brukt av mange narkoleptiske pasienter med en viss grad av suksess. Det er imidlertid noen alvorlige bivirkninger at pasienter må være klar over slik at de er i stand til å ta informerte beslutninger om å fortsette å ta denne medisinen, eller bytte til en annen modalitet helt.

Hva er narkolepsi?

Narkolepsi er en nevrologisk søvnforstyrrelse som kjennetegnes av alvorlig og nådeløs søvnighet på dagtid. Det er en ofte ødeleggende tilstand som kan forstyrre daglige rutine og ofte er avhengig av bruk av sentralstimulerende medisiner for å bekjempe symptomene

Bivirkninger

Hjerte arytmi, anoreksi og nattlige søvnforstyrrelser kan oppstå. Du kan også lett bli avhengige av bruk av phentermine, så bruk for behandling av narkolepsi skal overvåkes nøye.

Expert Insight

Som nevnt på Drugandalcoholrehab.net, amfetamin tatt for behandling av narkolepsi bære fare for å forårsake unormalt høy kroppstemperatur, hjerte nød og dødelig anfall aktivitet.

Funksjon

Phentermine fungerer ved å påskynde en narcoleptic enkeltes blodtrykk og hjertefrekvens.

Ikke-sentralstimulerende medisiner for å behandle narkolepsi

For å unngå bivirkninger som phentermine og andre sentralstimulerende stoffer kan forårsake noen narkolepsi pasienter er å snu til reseptbelagte medisiner Xyrem (natriumoksybat) for å behandle sine symptomer.

Hvordan behandle anfall med Bach rettsmidler

For alle som ikke er kjent med Bach remedier, are100 de prosent naturlig blomsteressenser som kan brukes for en rekke helsemessige forhold. Av de rettsmidler tilgjengelig fra Bach for beslag, Scleranthus og Rescue Remedy er den mest brukte. Rescue Remedy er laget av fem Bachs blomsteressenser inkludert stein rose, clematis, impatiens, kirsebær plomme og Betlehemsstjernen. Mange case-studier har vist Bach blomst rettsmidler for å være vellykket i behandling av anfall forårsaket av nervesystemet lidelser, stress og nevrologiske lidelser som epilepsi.

Hvordan behandle anfall med Bach rettsmidler

•  Vær forberedt. Fordi et anfall kan skje plutselig uten forvarsel, holde Bach Rescue Remedy hendig i flere steder som din bil, kjøkken og nattbordet. Gjør et mentalt notat å alltid vite hvor du har plassert en flaske. Hvis du er den som lider av anfall, fortelle dine kjære du skal bruke Bachs Rescue Remedy for behandling, og la dem vite hvor du vil holde en tilførsel og hvordan du bruker den. Dette vil lette administrasjon dersom en anfall inntreffer.

For akutte situasjoner, administrere Bachs Rescue Remedy umiddelbart etter det første tegn på et anfall. Dette er svært viktig, ettersom en person er mer utsatt for The Remedy fordeler under utbruddet av et anfall. Før du bruker, må du huske å riste flasken forsiktig ca åtte ganger for å aktivere essensen iboende helbredende egenskaper.

Plasser fire dråper direkte i munnen eller i nærheten av tannkjøttet. Som et alternativ kan fire dråper plasseres nær øret, eller på håndleddet. Den rette vil bli raskt absorbert gjennom huden. Hvis smaken er usmakelig, kan du blande den med vann eller juice. For pågående nervesystemet støtte, ta Bach Rescue Remedy fire ganger om dagen.

Ta Scleranthus, en annen blomst essensen fra Bach som er svært nyttig for beslag og andre nevrologiske problemer. Bruk på samme måte som du bruker Bachs Rescue Remedy for akutte situasjoner og for løpende støtte.

Bach rettsmidler kan også brukes trygt og hell brukes til kjæledyr! Dosering og bruksinstruksjoner er de samme som for voksne. Men for anfall hos kjæledyr, kan du finne det spray eller krem ​​alternativet enklere å administrere. Bare spray på tungen, eller foran kjæledyret nese.

Hint

  • Bachs rettsmidler har ingen bivirkninger, og regnes som trygge for bruk i mennesker i alle aldre, også barn. Gravide kvinner, derimot, bør rådføre seg med lege før bruk.

Balanseproblemer med cervical plate sykdom

Balanseproblemer med cervical plate sykdom

Nakkeskader og aldring føre til cervical plate sykdom. Balanseproblemer fra cervical plate sykdom tyder nerve kompresjon som krever aggressiv medisinsk intervensjon.

Årsaker

Ifølge Nevrokirurgi dag kan cervical plate sykdom føre til kompresjon av ryggmargen og nervene som fører til bena. Som ryggrad få mindre mellomrom mellom ryggvirvlene krympe. Nerver serverer armer, bein og indre organer (perifere nerver) er komprimert.

Symptomer

Turgåing er ustø. Sprer bena og føttene bredere enn normalt skaper bedre stabilitet mens du står. Snubler eller trenering kan øke, og du kan oppleve muskelkramper eller nummenhet i føtter og ben.

Diagnose

Leger gjennomføre nevrologiske eksamener, teste reflekser og sensasjon. En MR kan vise en innsnevring spinalkanalen (spinal stenose) eller ødelagte plater i nakken. Røntgenbilder kan vise benete anslag trykke med rot nerver der de kommer ut av ryggraden.

Behandlinger

Dekompresjon kirurgi, anterior cervical diskektomi eller spinal fusjon kan stabilisere nakke regionen og avlaste presset på rot nerver. Ved hjelp av en rullator eller stokk kompenserer for tap av balanse.

Advarsel

Kirurgi kan ikke redusere balanseproblemer og kan føre til kroniske smerter, talevansker og ryggmargsskade.

Betyr Tongue stakk skje med trigeminusnevralgi?

Trigeminusnevralgi er en svært smertefull kronisk tilstand som rammer trigeminal nerve, som er ansvarlig for å gi følelse i ansiktet, hodebunnen og munnhulen. Også kjent som tic douloureux, det er ofte forårsaket av blodkar komprimere nerve eller degenerative forandringer i nerve kappe (myelin). Selv om trigeminusnevralgi produserer flere symptomer, er tungen stakk ikke vanligvis angitt blant dem.

Fakta

Den trigeminus er klassifisert som et kranienerve, og det stammer på basis av skallen. Fra denne basen, danner det øvre, nedre og midtre grener som strekker seg til ulike deler av ansiktet og hodet. Pasienter med trigeminusnevralgi kan oppleve symptomer langs linjen av en eller flere av nerve grener.

Trigeminusnevralgi Symptomer

Ifølge National Institute of nevrologiske lidelser og hjerneslag, det viktigste symptomet på trigeminusnevralgi er en plutselig, stikkende smerte som vanligvis skjer på bare én side av kinnet eller kjeve. Noen individer kan også oppleve smerter som vises på begge sider av ansiktet, men ikke samtidig. Typiske angrep vare i mer enn noen få sekunder, men de kan gjenta i rask rekkefølge. Avhengig av den enkelte, kan gjentatte angrep fortsette i flere dager, eller så lenge som uker eller måneder. I noen tilfeller er angrep av trigeminusnevralgi innledes med nummenhet eller prikking i huden ledsaget av en konstant verke.

Tongue Symptomer

Selv om angrep av trigeminusnevralgi kan påvirke leppene, tannkjøttet eller tennene, er virkninger som tungen stakk ikke funnet blant lidelse effekter. Angrep kan forekomme, men under vanlige dagligdagse handlinger, som å snakke, tygge, drikking, barbering, bruk sminke eller pusse tennene.

Diagnostisering trigeminusnevralgi

Trigeminusnevralgi oftest slår individer forbi en alder av 50 år, og det rammer kvinner oftere enn menn. Leger vanligvis diagnostisere sykdommen gjennom en kombinasjon av en fysisk undersøkelse, gransking av pasientsymptomer, omfattende pasientens historie og fullstendig nevrologisk undersøkelse. Pasienter med ansikts smerte symptomer kan også få en magnetisk resonans imaging (MRI) skanner designet for å oppdage eventuelle inntrenging på trigeminusnerven sin vei.

Diagnostisering andre ansikts Disorders

Flere lidelser og fysiske forhold har egenskaper som ligner på trigeminal neuralgi, og feildiagnose er en konstant mulighet. Lidelser som forårsaker lignende smerter symptomer inkluderer cluster hodepine og postherpetisk nevralgi, som kan vises i kjølvannet av en herpes utbrudd. Forhold som kan etterligne symptomer på trigeminusnevralgi inkluderer hjerneslag, multippel sklerose, svulster og direkte ansikts traumer. Liknende symptomer kan også dukke opp i kjølvannet av sinus eller oral kirurgi.

Hva kan man forvente med Cerebral Parese

Prognosen for cerebral parese (CP), en nevrologisk lidelse som hindrer kroppen bevegelse og muskel koordinering, er ikke-dødelig og ikke-progressive. Imidlertid indikerer prognosen av cerebral parese også mange CP relaterte bekymringer, som medisinske utgifter og sårbarhet for sekundære helsemessige forhold.

Alvorlighetsgrad

Alvorlighetsgraden av cerebral parese varierer fra sak til sak. Noen personer med cerebral parese er i stand til å leve normale liv, mens andre vil kreve en vaktmester gjennom hele livet.

Symptomer

Vanlige symptomer på cerebral parese inkluderer unormalt stramme muskler, dårlig balanse og svake muskelsammentrekninger når du gjør activities.More alvorlige symptomer inkluderer beslag, blære / tarm kontroll problemer og manglende evne til å gå. Ifølge National Institute of nevrologiske lidelser og hjerneslag to tredeler av personer med CP er mentalt utfordret.

Behandling

Det finnes ingen kur for cerebral parese. Livslang behandling vil være nødvendig og kan omfatte fysioterapi, fot orthotics, og reseptbelagte medisiner for å kontrollere muskelspasmer.

Utdanning

Barn med CP er kvalifisert for en IOP (individuell opplæringsplan). Hver IOP er individuelt utformet for å gi hvert barn med de nødvendige justeringer for å tillate for å lykkes i skolen.

Voksne liv

Noen med cerebral parese er mer utsatt for raskere aldring organer fordi personen bruker mer energi til å manøvrere rundt. Andre sekundære forhold cerebral parese befolkningen er mer utsatt for å inkludere leddgikt og depresjon.

Økonomi

I 2003 National Institute of nevrologiske lidelser og hjerneslag estimert levetid utgifter cerebral parese å være $ 921,000. Legebesøk, reseptbelagte medisiner og tekniske hjelpemidler er blant de utgifter som er inkludert i dette tallet.

Behandling for Søvnforstyrrelser med Parkinsons

Behandling for Søvnforstyrrelser med Parkinsons


I Parkinson-pasienter sove problemer kan manifestere på grunn av medisiner, søvnforstyrrelser og Parkinsons sykdom symptomer. Dessverre er mellom 60 til 90 prosent av personer med Parkinsons sykdom rammet, ifølge Northwestern University Parkinsons sykdom og Movement Disorders Center.

Søvnforstyrrelser assosiert med Parkinsons

REM (Rapid Eye Movement) søvn atferdsforstyrrelse, preget av mennesker som lever ut sine drømmer i søvne, kan bidra til søvnproblemer, i henhold til Parkinsons sykdom Foundation. Stiftelsen bemerker også at Parkinson-pasienter er også mer sannsynlig å ha obstruktiv søvnapné, en tilstand der luftstrømmen blir avbrutt mens han sov.

Symptomer

Dreven søvnighet på dagtid og nikker av i løpet av dagen er symptomer på søvnløshet.

Medisinsk behandling

I henhold til Parkinsons sykdom Foundation, kan legen foreskriver en ekstra dose av anti-Parkinsons sykdom medisin, for eksempel en dopaminergisk middel om natten, noe som kan være tilstrekkelig til å indusere søvn hos mennesker med Parkinsons sykdom. Andre medisiner som jobber med søvnforstyrrelser inkluderer over-the-counter medisiner som difenhydramin.

Enheter

Hos personer med søvnapné, en ansiktsmaske og CPAP (Continuous Positive Airway Pressure) maskin kan brukes til å åpne luftveiene og bedre søvn.

Forebygging / løsning

Søvnforstyrrelser kan forebygges på Parkinson-pasienter ved å senke væskeinntak før søvn, ved å unngå sentralstimulerende midler om natten og ved å holde konsekvent søvn tidsplaner. Trening i løpet av dagen kan også bedre søvn om natten.