Digidexo.com

massasje tips og triks

Tilbake Massasje Tips og triks

Tilbake Massasje Tips og triks


Som menneskers liv har blitt svært hektisk og ofte stressende, kan avslapning være vanskelig å komme med. En av de beste teknikker for avslapping er en terapeutisk massasje. Massasjen gjør en persons kropp for å være avslappet og lettet av spenning gjennom bruk av en annen persons hender, som massasje spenningen ut av musklene i kroppen. Det finnes mange forskjellige teknikker, tips og hint som kan bidra til å gjøre deg mer effektiv og dyktige på å gi massasje.

Miljø

En av de mest essensielle massasje tips ikke engang involverer de teknikkene som brukes, innebærer det miljøet der Massasjen utføres. For effektivt å slappe av kroppen, må tankene være avslappet i tillegg. Det er viktig å sikre at massasje foregår i en rolig, behagelig og avslappet plass. Normalt bør en fast, men behagelig overflate brukes. Dette inkluderer ofte en seng, massasje bord eller matte på gulvet. En pute eller pute kan også brukes hvis personen finner det mer behagelig. Puter er også ofte brukes under ekstremiteter i hele kroppen som er ubehagelig. Dette kan inkludere de nedre rygg, ankler, ben eller skuldre.

Teknikk

En teknikk --- kjent som "hele hånden effleurage" --- bruker overflaten på begge hendene sammen. Fra og med korsryggen, flytte hendene hardt mot halsen. Følg dette med milde sirkulære bevegelser rundt hele ryggen i opptil 10 minutter. En alternativ teknikk for dypere penetrering utfører effleurage (et fransk ord som betyr "å skumme") med hælene på hendene. Fra og med korsryggen, flytte begge hendene i sirkler utover og oppover og deretter tilbake mot sentrum. Utfør denne går opp ryggen for rundt fem minutter.

Et annet alternativ er å omgå hendene alle sammen og bruke underarmene. Start med å plassere underarmene vinkelrett på retningen av kroppen. Påfør press med venstre underarm på korsryggen å bruke det til å stabilisere kroppen din. Bevege den høyre armen i en parallell retning over hele baksiden, beveger den frem og tilbake for å massere rygg.

Bevegelser

Like høyt og fengende musikk forårsaker et høyt og positive holdning, så berører til musklene. Nøkkelen til en massasje er å sørge for at hendene dine etterligne "attitude" du ønsker å gi personen som får massasje. Som de fleste massasje er designet for å være avslappende, tregere og dyptvirkende bevegelser vil diktere en rolig og beroligende svar.

Også sørge for at alle fingrene er å gi støtte til tommelen eller fingre som søker trykket. Som dype vev massasje kan fort bli trett en eneste finger, er det viktig at de andre fingrene gi backup styrke. Trykket bør brukes relativt hardt; imidlertid ikke til et punkt der massasje er ubehagelig. Knuter eller klumper innen musklene skal gnis med litt større kraft enn resten av legemet.

Tips og triks for å miste vekt Fast

Å miste vekt raskt er ikke alltid den sunneste måten å slanke seg, men det er noen ganger nødvendig. Enten du ønsker å passe inn i den nye kjolen for en kommende hendelse eller hvis du bare trenger å felle noen pounds å sparke starte vekttap, er det mange tips og triks for å miste vekt.

Spise mindre, trene mer

Hvis du ønsker å gå ned i vekt raskt, er den beste metoden bare å spise mindre og trene mer. Det kan virke som en enkel løsning, men det er også den mest effektive komponenten i å miste vekt. Prøv å kontrollere dine deler ved å fylle tallerkenen med en normal mengde mat og deretter sette en fjerdedel av det tilbake. Hvis du blir sulten senere, kan du spise det da. Prøv dette for et par dager og deretter prøve å gjøre det med halvparten av normal porsjon. På bare noen få dager, vil du spise mindre og følelsen fornøyd.

Som for trening, den kommer bare ned til enkel matematikk. Du må forbrenne mer kalorier enn du får i deg. Det betyr at hvis du tar i 2000 kalorier hver dag, må du finne noe å brenne minst så mange kalorier ellers de ekstra kaloriene blir lagret som fett i kroppen din. En måte å gjøre dette på er å finne en sprek sport eller hobby som du liker så du vil ønske å trene hver dag. For eksempel, hvis du liker tennis, prøver å spille så ofte som mulig slik at du vil nyte å brenne kalorier.

Naturlige Diuretika

Naturlige diuretika er matvarer (vanligvis urter) som hjelper kroppen kvitte seg med overflødig vann. Mange mennesker som trenger å gå ned i vekt har vanligvis overflødig væske som kroppen deres er å beholde og diuretika kan kaste de væsker raskt. Løvetann, einer og ingefær er tre av de mest populære naturlige diuretika, og du kan finne dem hos din lokale helsekost butikk. Persille, meloner, asparges og artisjokker har også vanndrivende egenskaper som hjelper skylle kroppens overflødig væske. Kaffe, te og brus er vanndrivende, men i mindre grad.

Du kan også følge en diett plan som reduserer mengden av vann som kroppen din beholder. Spise små mengder av brød, ris og andre stivelsesholdige karbohydrater bidrar til et lavere nivå av overflødig væske i kroppen din. Unngå salt og sukkerholdige matvarer, også, fordi denne typen produkter har en tendens til å holde vann. Pass på å drikke rikelig med vann og usøtet te å hjelpe kroppen din skylle ut væske. Et utvalg av frukt og grønnsaker bidrar også til en sunn vanndrivende diett plan.

Avgifte kroppen din

Avgifte kroppen din er som å skylle ut overflødig vann, men også renser kroppen for andre giftstoffer som er veiing deg ned. Før du tar noen avgiftning produkter eller starte en detox diett, må du slutte å røyke, slutte å drikke kaffe og alkohol, og kutte ut mettet fett og sukker fra kostholdet ditt. Også redusere så mye stress som mulig fordi stress frigjør hormoner inn i systemet ditt. Dette kan skape giftstoffer i kroppen din og tregere en avgiftning prosess.

Avgiftning programmer vanligvis følger en syv-dagers planen. I løpet av de to første dagene, bør du raskt og bare drikke væsker som vann, naturlige fruktjuicer og urtete. For de neste fem dagene, følger en sunn diett plan med mye fiber, frisk frukt og grønnsaker (rødbeter, kål, tang, reddiker, etc.) og rikelig med vann. I tillegg tar varme dusjer eller svette i en badstue hjelper rense kroppen for giftstoffer ved å eliminere dem gjennom svette.

Slik Cure Sleep Apnea Naturligvis: hjem rettsmidler, Tips og triks

Slik Cure Sleep Apnea Naturligvis: hjem rettsmidler, Tips og triks


Søvnapné er en potensielt alvorlig søvnforstyrrelse som stopper flyten av oksygen til kroppen under søvn. Det er generelt provosert av det myke vevet i det bakre av halsen avslappende, forårsake en blokkering. Noen ganger søvnapné oppstår fordi hjernen ikke sender de riktige signalene til musklene som styrer pusting. Noen lider kan også oppleve en kombinasjon av de to. Selv om luftveis enheter er tilgjengelig og kirurgi kan være et levedyktig alternativ for noen, har nyere studier vist visse øvelser utføres hjemme kan være en effektiv behandling også.

Bruksanvisning

Hjem Utbedring

•  Praksis orofaryngeal eller hals øvelser. I februar 2009 utgaven av "The American Journal of Respiratory og Critical Care Medicine," Geraldo Lorenzi-Filho, MD, Ph.D, fra University of Sao Paulo Brasil Medical School, sier at søvnapné symptomer kan reduseres med 39 prosent når hals øvelser utføres daglig. Pasienter rapporterer mindre snorking og søvnighet på dagtid og forbedret søvnkvalitet som følge av øvelsene som brukes i hele tre-måneders studie.

Stimulere din bløte ganen. Dette orofaryngeal eller svelg trening er vanligvis praktiseres i logopedi og er designet for å forbedre funksjonaliteten og kontroll over pusten din under søvn. Denne øvelsen innebærer å uttale en muntlig vokal, hvor luften unnslipper utelukkende gjennom munnen. Prøv å veksle og kontinuerlig gjenta disse vokalene i tre minutter hver dag. Eksempler på muntlige vokaler inkludere ord som kult, drepe, kull, spiral, grønnkål, kjøl og bil.

Utfør tungeøvelser i tre minutter i løpet av dagen. 1) børste superior og laterale overflater av tungen, mens tungen er plassert på gulvet i munnen. 2) Plasser tuppen av tungen mot fronten av ganen og skyv tungen bakover. 3) tvinge tungen oppover trykke hele tungen mot ganen. 4) tvinger baksiden av tungen mot gulvet i munnen samtidig kontakt med nedre rad av tenner.

Praksis snakker åpne vokaler i tre minutt hele dagen. Denne øvelsen innebærer uttale åpne vokaler mens du puster inn om nesen og utløper om munnen. Dette er ord som har en lang vokal lyd på slutten, for eksempel, bie, tre, fly, og gråte.

Blås en gummi ballong. Utfør denne orofaryngeal øvelsen mens du er i sittende stilling. Blås opp ballongen ved hjelp av fem dype puster uten å ta ballongen ut av munnen din. Denne pustekontroll øvelsen forsterker prosessen med luftstrømmen beveger seg skikkelig gjennom nesen under søvn, bidrar til å unngå bløtvevet i halsen fra avslappende, forårsaker en forstyrrelse.

Tips og triks

miste de ekstra pounds. Søvnapné kan bli kurert på noen tilfeller der overskytende pounds er tapt og den lidende tilbake til en sunn vekt.

Sove på din side. Opprettholde den side liggende stilling for å hindre at tungen og ganen fra eventuelt glir tilbake, som forårsaker en luft-veis blokkering.

8. Prøv å ikke drikke om natten. Unngå alkohol og sovetabletter, siden de har en tendens til å slappe av musklene på baksiden av halsen som kan forstyrre din puste rytme.

Tygg maten på begge sider av munnen. Når du spiser, øver vekslende bilateral tygge eller bruke begge sider av munnen. Hold tungen på ganen mens du prøver å unngå å åpne munnen ved tygging. Denne teknikken er konstruert for å forsterke funksjonalitet og bevegelse av tungen og kjeven, noe som kan bidra til å redusere sleep apnea symptomer.

Spill Didgeridoo. Ifølge en 2005 studie utført av team av leger i Zürich, Sveits, spille didgeridoo 6 dager i uken i ca 25 minutter hver gang har vist seg å redusere moderate søvnapné symptomer. Forekomster ble betydelig redusert etter fire måneder med å spille, noe som kan trolig tilskrives sterkere muskler som støtter bløtvev, for eksempel drøvelen, mandlene og tungen.

Avslappende massasje tips

Avslappende massasje tips


Å gi en avslappende massasje er en god måte å slappe av og trøste en partner eller en venn, men det er mer til det enn bare å gni noens skuldre. En god avslappende massasje, enten det er rask eller dvelende, forlater mottakeren føler seg komfortabel og bekvem. Det er flere tips som kan veilede deg som du lærer å gi gode avslappende massasje.

Bruk Lotion

Hvis du masserer noens bar hud, bruk fuktighetskrem eller en slags massasje krem. Ideelt sett lar lotion hendene til å gli over kroppen. En person som er hårete, eller som har tørr hud kan bli irritert fra en massasje utført uten glidemiddel. Enhver body lotion eller body olje vil fungere, men husk at jo mindre fet lotion er, jo oftere må du bruke den på nytt, noe som kan ødelegge din rytme.

Sett Stage

Hvis du er veldig komfortabel med den som mottar massasje, spør personen hvordan du kan gjøre ham eller henne mer komfortabel. Du kan velge å dempe lysene og tenne noen stearinlys. Vurdere å spille beroligende musikk eller tenne litt røkelse. En annen måte å sette scenen er å gi personen en duftende øye pute å sette over øynene under massasje.

Være mottakelig

Når du gir noen en avslappende massasje, ta ting sakte og lytte til hva personen har å si. For eksempel, spør hvordan de føler og om de ønsker mer trykk eller mindre press. Spør hvis du gnir for hardt eller om de vil at du skal gni hardere. En god massasje er en som er skreddersydd til smak av den personen som mottar den.

Varier Dine Strokes

Mens en massasje skal være avslappende, bør det ikke være kjedelig. De samme slag gjentas om og om igjen

igjen vil være mindre interessant enn slag som er variert. Husk at massasje slag kan være fort eller sakte, kort eller lang, dyp eller lys. Variere trykket, lengden av slaget og slaget hastighet for å holde mottakeren engasjert i prosessen.

Stoffskifte-Boosting Tips og triks

Hvis din vekt-tap toget har mistet damp og kroppen din har truffet et platå, må du kanskje tilbakestille stoffskiftet. Å spise for mye av feil ting, inaktivitet og selv spiser for lite kan bringe stoffskiftet og vekt-tap innsats til en skrikende stans. Det er nok av triks du kan prøve å starte stoffskiftet. Å spise riktig mat i løpet av dagen, mosjon og endring av kaloriinntaket vil få din vekt-tap innsats tilbake på sporet.

Spise mange små måltider

Å spise for lite i løpet av dagen eller spise bare én eller to måltider faktisk kan gjøre deg opp i vekt. Ifølge Norae Ferrera, registrert dietetiker fra San Francisco Nutrition Clinic, spise små, hyppige måltider øker energi og fremmer vekttap. Hun sier at å spise fem små måltider om dagen regulerer blodsukkeret, øker stoffskiftet og reduserer cravings.

En av de beste måtene å pumpe opp stoffskiftet er å beite hele dagen. Du vil opprettholde blodsukkernivået, som holder cravings unna, pluss kroppen får en jevn strøm av små, næringsrike måltider utover dagen.

Spis totalt seks små måltider - en noen få timer - som består av 200-250 kalorier hver. Spis bare hele korn, fersk frukt, grønnsaker og magert kjøtt for å oppmuntre vekttap.

Cycle Kalorier

Ifølge forfatterne av "The Body Sculpting Bibelen for kvinner," Hugo Rivera og James Villepigue, når kroppen blir vant til å spise det samme antall kalorier hver dag, vekttap vil platå. Caloric sykling bidrar til å lade opp din metabolisme av vekslende antall kalorier du spiser fra uke til uke. Kroppen din vil ikke være i stand til å forutse antall kalorier og vekttap plan vil fortsette.

Caloric sykling er enkel å implementere. For eksempel, spise 1200 kalorier per dag i en uke. Følgende uke legge 300 kalorier til deg daglige kostholdet til lik 1500. Dette kan være tillegg av et eple og peanøttsmør eller noen varmluft popcorn. Når du legger til bare 300 kalorier, omdreininger kroppen din opp til å brenne de ekstra kaloriene og stoffskiftet er av og kjører.

Gire ned til 1200 kalorier for en uke deretter skifte tilbake opptil 1500 kalorier for følgende uke. Ta de neste to uker fri fra caloric sykling og spise ditt vanlige kosthold. Gå tilbake til 1200 daglig plan for neste uke, og gjentar syklusen.

Intervalltrening

Intervalltrening gir samme resultat som caloric sykling. Trening er nøkkelen til å holde stoffskiftet ladet, men noen opplever at de ikke mister vekt selv etter at de traff gym hver dag i flere måneder på slutten.

Ifølge Villepigue og Rivera, blir kroppen din vant til den samme treningen dag etter dag, og har ikke lenger å jobbe så hardt for å oppnå det.

Sjokkere systemet ved å integrere intervalltrening i treningen. For cardio rutiner, prøv speed spill trening, ellers kjent som farklek. En farklek er ganske enkelt å øke cardio intensitet for en viss tid og deretter redusere intensiteten. Det er kort utbrudd av energi og kraft gjennom hele treningen til å vekke stoffskiftet og få det til å begynne å brenne fett.

For eksempel kan løpere løpe så fort de kan i ett minutt, og deretter slippe ned til en vanlig jevnt tempo i tre minutter. Plukk tempoet opp igjen og prøver å kjøre i full fart for et og et halvt minutt, og deretter slippe ned og kjøre i et jevnt tempo i to minutter.

Lytt til kroppen din når du gjennomfører intervalltrening. Hvis du føler smerte, ekstrem kortpustethet, eller nummenhet eller prikking, stoppe treningen og kontakt lege.

Tips og triks for å sove bedre

Tips og triks for å sove bedre


Alle som har plaget søvnmønster vil fortelle deg at en natt av rastløshet er en natt for mange. Å få nok søvn om natten er avgjørende for din generelle velvære. Å være uthvilt hjelper deg fungere i løpet av dagen, abets din mentale helse, kan du føle deg energi og holder deg fra disse søvnmangel crabby stemninger. Hvis bedre søvn er hva du trenger, men du ikke har noen interesse i reseptbelagte sovemedisiner, prøve noen naturlige triks hjemme for å unngå følelsen som en zombie neste dag.

Bed Comfort

Du kan gå glipp av en god natts søvn fordi kroppen din er ubehagelig i sengen. En fast madrass, en myk madrass, feil squishiness av puta eller enda en skrapete dyne er mulige faktorer som kan hindre deg fra slummer. Før du diagnostisere deg selv med søvnløshet, analysere hvor behagelig sengen egentlig er, og se om det er ting du kan forbedre for å hjelpe søvn. Noe så enkelt som å bla madrassen din, og legger en madrass pad eller kjøpe en ny pute kan være alt som skal til for å gjenopprette restfulness.

Tidsplan

Når du var barn, dine foreldre hadde du på en sovende tidsplan. Du gikk til sengs på et bestemt time og våknet opp på et bestemt time. Fagfolk fra MayoClinic.com si en sovende tidsplan er viktig å bedre søvn fordi det skaper en søvn-våkne syklus, noe som gjør det lettere for kroppen å sovne om kvelden. For å gjøre en søvn tidsplan, finne ut hvilken tid du har til å våkne opp i morgen for å få klar for dagen, og jobbe bakover for å komme opp med en passende tid til å gå til sengs. Stick med denne tidsplanen så tett som mulig.

Sett Koffein Away

Ok du kaffe og te drinkers, er det på tide å sette koffein bort før sengetid. Mange mennesker er avhengige av en kveld eller sen ettermiddag kopp kaffe for å bidra til å gjøre det gjennom kvelden timer å tilberede middag, badende barn eller jobber sent, men spor av koffein fortsatt i systemet ditt når du legger deg for sengen kan gi deg en urolig søvn . Bytt til koffeinfri hvis du må, eller angi en koffein-cutoff tid tidlig på ettermiddagen, slik at når du går i dvale koffein har forlatt systemet.

Slappe av

Hvis du tilbringer tid foran datamaskinen om natten og tror at du kan hoppe rett i seng og sovner, tro om igjen. Det er viktig å gi deg selv tid for avslapping på kvelden, for å få kroppen i humør til å sove. Tvinge kroppen til å skifte gir raskt, for eksempel å gå fra arbeid til å sove, ikke gir hjernen din en sjanse til å hvile eller trappe ned. Innlemme en avslappende rutine i kveld. Ta en varm dusj, meditere, lese en bok eller gjøre dype pusteøvelser før du setter deg selv til sengs.

Elektronikk

Hvis du er den type dårlig sovende som våkner å se på klokken hvert femte minutt - og da teller hvor mange timer det er igjen til alarmen går - dekke klokke med en mørk skjorte eller håndkle slik at det er ute av sinn , ute av syne. Prøv å ikke tenke på hva klokka er eller hvor mange timer søvn du får. Jo mer du tenker på det, jo mer sinnet har problemer med å slappe av.

Lavendel

Lavendel har en avslappende og beroligende effekt som kan brukes til å hjelpe søvn. Du kan spray litt lavendelolje på puta, drikke lavendel te eller tenne en lavendel-duftende stearinlys. Duften skal sette deg i en avslappet tilstand, slik at kropp og sinn trappe ned.

Hvordan å miste kjærligheten håndtak - toppen tips og triks

Hvordan å miste kjærligheten håndtak - toppen tips og triks


Summertime betyr Shedding klær. Men for mange mennesker, sommeren garderober bringe angst på grunn av kjærlighet håndtak. Å miste kjærligheten håndtak - som er forekomster av fett som strakte seg over magemusklene - tar en godt avrundet tilnærming som er vedvarende over en periode. Kjærlighet håndtak er uønsket fordi de gjør du ser tyngre eller oppsvulmet. Kosthold, mosjon og målrettede crunches alle spille en rolle i å miste kjærligheten håndtak og resultater kan ikke sees uten hver komponent. Med litt engasjement og en realistisk tidsplan, er det mulig å oppnå sexy nederste magemusklene.

Hvordan å miste kjærligheten håndtak - toppen tips og triks

•  Spis en godt avrundet kosthold. Hvis du ikke gjør det, vil du aldri miste de elsker håndtak og fettlaget vil hindre deg i å se definerte magemusklene. Et balansert kosthold inneholder minst 46 gram protein (helst eliminere eller begrense rødt, fett kjøtt), masse vann (minst 3 liter daglig) og minst fem porsjoner med friske grønnsaker og frukt daglig. Unngå stekt og behandlet mat, særlig de med mye tilsatt sukker, som er kjent for å føre til vektøkning.

Vær oppmerksom på dine mat porsjonsstørrelser: overspising - selv riktig mat - vil gjøre det vanskelig å miste kjærligheten håndtak. Den anbefalte kaloriinntak forskjellige fra person til person basert på faktorer som høyde og livsstil. Rådfør deg med en lege eller kostholdsekspert for å ivareta ditt ernæringsbehov, men skaper nok av en kaloriunderskudd at vekttap er mulig.

Øvelse fire til fem ganger i uken i minst 30-45 minutter i løpet av hver økt. Kardiovaskulær trening er avgjørende for å miste kjærligheten håndtak fordi det brenner fett og bygger muskler. Eksempler på effektive cardio trening inkluderer turgåing, hoppe tau, løping, sykling og svømming. En anelse om at du presser hardt nok i din cardio rutine er hvis du synes det er vanskelig å føre en samtale mens du trener. I tillegg til å arbeide frem dine kjærlighet håndtak, trene på en konsistent grunnlag belønner deg med økt energinivå og mental klarhet.

Legg styrketrening inn i rutinen for raskere resultater. Du kan legge vekter til disse aktivitetene eller gjøre sett med push-ups, sit-ups og pull-ups etter din hovedaktivitet. Gjøre minst tre sett av hver resistent aktivitet.

Target magemusklene når du har begynt å miste litt kroppsfett i nedre mageregionen. Bruk en rekke crunches (i tillegg til cardio rutine) som er utformet for å styrke og forme disse musklene. Du vente med å gjøre disse fordi, hvis du fortsatt har for mye kroppsfett, kan crunches presse fettet utover, noe som gir inntrykk av at du bærer mer vekt enn du gjør. Utføre regelmessig og reverse crunches før musklene er slitne ut. Crunches er bare effektive når du skal styre din diett og treningsprogram. Gjør minst tre sett med crunches to til tre ganger i uken.

Fat Flush Tips og triks

Konseptet bak fett flush er å avgifte leveren. Mange forskere mener at leveren fungerer som en fettforbrenning organ og bidrar til å regulere stoffskiftet. For fett flush, introdusere deg matvarer og en livsstil som vil stimulere denne prosessen. Et fett flush kan være en nyttig måte begynne å endre noen dårlige vaner.

Linfrø

Fordelene med linfrø i kostholdet ditt er ikke nye. Imidlertid har bølge av kjepphest dietter førte dem til teten. Linfrø og linfrøolje er rike på en viktig fettsyre som kalles linolensyre eller ALA, et medlem av omega-3 fettsyrer gruppe. Ikke bare er det nyttig i vekttap strategier, men omega-3 fettsyrer er effektive i å forebygge hjertesykdom. Linfrø er tilgjengelig i flere former for å legge til mat, vann, eller ta i en kapsel som et supplement. Det kan være bedre å legge linfrø langsomt, siden det er fiber, og arbeide opp til mellom 10 til 50 gram per dag. Hvis Mens du tar linfrø du utvikle diaré, kutte ned dosen din.

God og dårlig mat

En nøkkel til vellykket fett spyling er å innføre gode matvarer i kostholdet ditt. Øk inntaket av mat med høyt omega-3 fettsyrer som fisk. Spis mat som er rik på antioksidanter, som frisk frukt og grønnsaker. Hvis du øker mengden av grønnsaker du spiser, sørg for å unngå hermetisert grønnsaker, som vanligvis er høy i salt.

Matvarer for å unngå å inkludere rødt kjøtt, bearbeidet eller hermetikk, og raffinerte elementer som mel eller sukker. Shun karbohydrater unntatt det som finnes i frukt og grønnsaker, unngå brød, meieriprodukter og stivelsesholdige matvarer som poteter.

Kaloriinntaket

Grunnlaget for fett spyling er å begrense kaloriinntaket til rundt 1100 kalorier om dagen. Dette bør gå på i ca to uker. Da vil du gradvis begynne å øke kalorier til du kommer 1500. bo her før du lykkes og nå dine mål.

Væsker

I noen diett plan, er vannet kommer til å spille en viktig rolle. Drikk åtte til ti glass om dagen. De fleste annonserte fett spyling planer foreslår at du ikke drikke vann med måltider, men mellom dem. Du kan også drikke svart te og kaffe.

Opprettholde en sunn livsstil

Fat flushing virkelig hjelper ikke med mindre du er forberedt på å leve en sunn livsstil, inkludert trening og kosthold. Noen plan for vekttap bør starte med et besøk til legen din. Det er viktig å sørge for at du ikke har noen underliggende forhold som vil påvirke din evne til å gå ned i vekt eller trening.

Triks og tips om hud misfarging

Triks og tips om hud misfarging


Hud misfarging er felles for mange mennesker. Mange ting kan endre pigment i huden, inkludert sykdommer som vitiligo, medisiner, skader og arr solen. Noen mennesker er født med hud misfarging som fregner eller portvin flekker. De fleste produkter og behandlinger for hud misfarging bare bleke huden ved fading de mørke områdene. De fleste foretrekker en jevnere hudtone. Noen tips og triks kan bøte hud misfarging.

Lemon Juice

Sitroner har en mild blekevirkning. Den folkemedisin har vært anbefalt for pigmentflekker og fregner i flere tiår. Artikkelen "billig naturlige Skin Whitening" på Bli Gorgeous nettstedet antyder sitron som en av flere "populære hjem rettsmidler som brukes til å lysne hudfarge og mørke flekker i ansiktet." Den sitronsyre i sitroner eksfolierer eller fjerner det øverste overflaten av huden . Som huden fornyer seg selv, er utskifting huden mindre arrete eller misfarget. Bruk sitronsaft på huden med en bomullsdott. Ikke skyll av.

Alpha hydroxy syrer (AHA)

Nettstedet til American Society of Plastic Surgeons rapporter i artikkelen "Kjemisk peeling" at leger bruker alpha hydroxy syrer (AHA) for kjemisk peeling for å behandle huden. AHA fjerner døde hudceller og rusk som kan bidra til misfarging. Melkesyre og glykolsyre er to måter å lette huden. Melkesyre er funnet i meieriprodukter som yoghurt, melk eller kjernemelk. Glykolsyre er funnet i fruktekstrakter. Hjem kjemisk peeling er mulig med melkesyre eller glykolsyre, som begge kan bli funnet på nettet. De hjem kjemisk peeling kits kommer med alt du trenger. Følg instruksjonene nøye. Etter noen behandlinger vil du merke en jevnere hudfarge med mindre misfarging. Melkesyre er mildere enn glykolsyre, så bruk den hvis du har sensitiv hud.

Over-the-counter produkter

Hudpleie industrien produserer en rekke produkter som blekemiddel, bleke, lette og falmer huden. Disse produkter inneholder mange blekemidler som aktive ingredienser. The Mayo Clinic i sin artikkel "Age spots (leverflekker)" anbefaler å kjøpe kremer eller lotion som inneholder hydrokinon, Kojic syre, glykolsyre eller melkesyre. Alle disse ingrediensene bleke huden. Glycolic og melkesyre syrer brukes i høyere konsentrasjoner for medisinsk utført kjemisk peeling, men disse syrer er bare en av mange ingredienser i de visne kremer. Kojic syre er et naturlig stoff laget av flere arter av sopp. Hydrokinon er en kjemisk blekemiddel godkjent av Food and Drug Administration for å bli brukt i fade kremer på en 2 prosent konsentrasjon.

Tips for Natural Stress Relief

På et tidspunkt i alles liv, har en tendens stresset til å ta over. Blir svært stresset kan føre til store helseproblemer, så er det viktig å bruke naturlig stress relief rettsmidler når du føler at du presser deg selv til det ytterste. Prøv noen av disse avslappende tips og triks for å roe og sentrere deg selv hver dag, så vel som i svært stressende situasjoner.

Stress Relief Supplies

Det er mange naturlige urter som har en beroligende og beroligende effekt på mennesker. Du kan ha disse urtene rundt i huset, eller kjøpe de essensielle oljer og praksis aromaterapi. Aromaterapi bruker forskjellige dufter å roe kroppen og sinnet. Noen essensielle oljer for å prøve er peppermynte og lavendel for en avslappende effekt. Hvis essensielle oljer er ikke for deg, prøv å brenne duftelys mens soaking i en boble bad.

Hva du skal gjøre

Ofte fanger stresset opp til deg før du vet ordet av det. Du blir anspent og kan lide av hodepine, magesmerter og til og med panikkanfall. Derfor er det viktig å ta tid for deg selv hver dag for å slappe av. Prøv å ta minst en time om dagen for deg selv å slappe helt av. Du kan meditere eller gjøre yoga - begge er teknikker som har vært brukt i mange år for å sentrere individer og tillate dem å fjerne deres sinn og sette alt i perspektiv.

Hvis du trenger en mer intens måte å få ut stress, prøve å arbeide ut. Working ut er ikke bare sunt for kroppen din, men også bidrar til å produsere endorfiner som gjør deg naturlig føles bra, snarere enn sløv og stressa.

For dager da du er svært spent, unn deg en massasje. Enten fra signifikante andre eller en profesjonell massør, vil dette bidra til å løsne opp muskler som har blitt strammet på grunn av stress og gi deg tid til å slappe av og ha en rolig time å bli bortskjemt.

Overraskende nok, etter de-cluttering ditt hjem og arbeidsplass, du kan redusere stress. Ved å ha alt visuelt organisert, vil du ikke føle deg som om du er alltid å måtte søke etter noe. Organisasjonen er et flott verktøy å bruke for å unngå og bekjempe stress.

Ta bort utenfor stressfaktorer; unngå å se urovekkende filmer eller lese bøker som slites på nervene når du har en stressende uke. Sørg for å få nok hvile. Når kroppen er uthvilt og på en tidsplan, fungerer det mye bedre og med mindre tretthet, derfor forbedre den generelle helsen og redusere stress.

Diet Tips for South Beach

The South Beach dietten er en av de mest populære diett planer i USA. Utviklet av Dr. Arthur Agatston, en kardiolog, er denne dietten en mindre alvorlig ta på low-carb trend, og tar til orde for sunne valg med vekt på protein og sunt fett. Det tar litt arbeid å innlemme South Beach dietten inn i din livsstil, men med noen tips og triks kan det gjøres.

Plan Ahead

Det er veldig lett å få off-spor på en diett som South Beach når du ikke tar deg tid til å planlegge fremover. Du bør sette seg ned hver helg og planlegge kommende uke. Enten du bruker penn og papir eller en datamaskin regneark, er det viktig å bo på sporet som du vet hva du spiser og når du spiser det. Under planlegging, bør du lage en handleliste basert på de måltidene du planlegger å spise. I tillegg bør du sørge for å planlegge snacks også. Være forberedt på uventede situasjoner - hvis du vet at kontoret planlegger en se lunsj, eller hvis du har foreløpig planer for middag med venner på fredag ​​kveld, lage to planer for disse dagene. Det vil alltid være variabler, men hvis du har en plan i hodet ditt er det mye lettere å holde fokus på målet ditt, og ta de riktige kosthold valg.

On-the-Go

Slanking kan være vanskelig når du er ute av huset for åtte timer om dagen. Det spiller ingen rolle om du kjører ærend eller arbeider en 9 til 5 jobb: å spise på farten kan være vanskelig. I en perfekt verden, ville alle på South Beach har en diett vennlig måltid levert til dem på hvert veikryss, men dessverre må vi ta vare på oss selv. Det lureste er å gjøre dine lunsjer og snacks natten før. Hold deg til de standarder som lav-fett ost pinner, grønnsaker og hardkokte egg til dine snacks. Til lunsj, er en salat en flott innsats. Kaste litt salat i en beholder og fyll Ziploc poser med de andre ingrediensene. Ta med deg en boks med vann-pakket tunfisk å drenere og kaste på toppen. Heldigvis, med South Beach, kan du nyte en rimelig del av noen dressing, så kjøp en flaske og oppbevar den i kjøleskapet på jobben.

Eating Out

Spise ute kan være skremmende når du er på en lav-carb plan som South Beach. De fleste restaurantene har en brødkurv etterfulgt av masse og masse høy fett og carb alternativer. Du kan alltid finne erstatninger, men og litt videre planlegging går en lang vei. Ringe restauranten på forhånd, og sjekk på nettet for sin meny. Du kan planlegge ut hva du ønsker å spise før du selv kommer dit. Hvis din dining følges ikke tankene, be dem om å holde brødkurv. Når du bestiller, må du huske å be om erstatninger. For eksempel, hvis du vil ha en burger, be om det uten bun, og erstatte noen bønner for pommes frites. Fisk er alltid et godt valg, spesielt på en salat - be om et stykke grillet laks på en salat, men utelat krutonger og andre high-carb alternativer som kan komme med det.

Funny Diet Tips

Det er ikke ironisk at hvert nettsted eller bestille du søker kommer opp med de samme tips og triks når det kommer til slanking. De kan farge sine ord eller male et pent bilde av sluttspillet, men slanking er alt det samme, uansett hvilken type diett du gjør eller hvor mye du bestemmer deg for å trene. Hvis du følger disse tipsene, vil du gå ned i vekt. Garantert.

Kalorier i, kalorier ut

Ekspertene er ikke bare blåser røyk når de sier totale kalorier i må være mindre enn kalorier totalt ut. Det spiller ingen rolle hvor mange fettfritt, sukkerfritt, low-carb måltider du spiser. Hvis du spiser mer kalorier enn du forbrenner, gjett hva? Vektøkning kommer din retning på en rask hastighet. Hvis du ønsker å diett for å gå ned i vekt, spiser færre kalorier. Ren og enkel. Ingen triks eller gimmicker. Det er grunnlaget for alle vekttap teorier og planer. Vi kunne utvikle en candy bar diett i en flash og være vellykket på vekttap. Det eneste kravet? Den totale kalorier i barene du forbruker hver dag er mindre enn det som kreves av kroppen din. Resultatet vil være vekttap, men som du kan forestille deg, ikke i det sunneste forstand.

Trening, Ja, det er et must

Hvis du er kosten, så ja, dessverre, du må hoppe på at tredemølle eller tilbakelent sykkel lenge nok til å opparbeide en svette. Verden av slanking stopper ikke med å se på hva du spiser. Slanking er en full-body prosessen og for å få sunne, må du suge den opp og traff gym. Ditt hjerte, lunger og visne muskler vil takke deg, gjentatte ganger, med mer energi enn du vet hva du skal gjøre med - men du kan alltid brenne den av på treningsstudioet. Det er sirkulær logikk, men det fungerer. Oh, og ikke veie deg hver dag. Du vil beholde vann når du først begynner å trene, og musklene vil være friker ut og holde seg i noe de kan finne som de ikke er vant til denne typen daglig juling - ennå.

Små måltider? Seriøst?

Kast "tre måltider om dagen" ideen rett ut av vinduet, sammen med donuts og godteri barer. Den beste måten å holde din slanking metabolisme på sitt høydepunkt er å mate den - hele tiden. Når vi sier hele tiden, mener vi seks til åtte ganger om dagen. Vil du være sulten oftere? Ja. Vil du ønsker å nå for sjokolade eller chips eller noe mye fett? Sannsynligvis. Kan du ha et stort måltid til middag? Absolutt ikke. Hvis du ønsker å være en vellykket dieter, må du håndtere disse cravings med alternativer som gulrot pinner og vann. Husk å kaste i noen protein, selvfølgelig, som det er nøkkelen til å bygge disse musklene fra alle dine hardt arbeid på treningsstudio.

Tips for Judging 4-H Foods & Nutrition

Tips for Judging 4-H Foods & Nutrition


4-H er en klubb for ungdom i alderen 8-19 år som pantsette sine hodet til klarere tenkning, hjerte til større lojalitet, hender til større service og helse til et bedre liv for deres klubb, samfunnet, landet og verden. Sammen med 4-H løfte er den 4-H motto, "Making the Best Better." Det er ansvaret til en 4-H dommer å opprettholde mottoet ved å hjelpe medlemmer forbedre sine prosjekter. Mat og ernæring dommere må være godt bevandret i matlaging, hermetisering og baking, samt helsekost.

County 4-H Show

Dommere på fylkes 4-H-show evaluere prosjekter på kvalitet og etterlevelse av retningslinjer. 4-H medlemmer er pålagt å bringe et sunt måltid plan som bruker alle matvarer i næringspyramiden, i tillegg til sine egne ferdige prosjektet. Dommere også velge eksepsjonelle prosjekter å gå videre til state fair. 4-H medlemmer er berettiget til å avansere til statlig nivå hvis de passerer state fair alderskravet og følge retningslinjene prosjektet. Foruten å inspisere prosjektene og evaluere presentasjoner, dommere må gi oppmuntring, nyttig kritikk og ideer til hver konkurrent.

State Fair

4-Hers er bare lov å vise mat og ernæring på statlig rettferdig hvis de har blitt valgt fra deres fylke 4-H-show. Statlige rettferdig mat og ernæringsprosjekter er gradert mer tungt på kreativitet, kunnskap og presentasjon. Dommere må kritisk vurdere prosjektet, samt gi rask tilbakemelding til deltakeren. Ekte ros og råd på prosjektet, kunnskap, forskning og presentasjon må være uttrykt i prosjekt intervju.

Presentasjon

Demonstrasjoner og skjermer krever en visuelt tiltalende utstilling som tydelig kommuniserer hva prosjektet handler om og omfatter grundig forskning på ernæring og mat. 4-H medlemmer viser matlaging og hermetisering prosjekter må gi en grundig oversikt over hvordan de avsluttet sitt prosjekt: hva de har lært, tips og triks for å gjøre maten bedre, forklaring på hvorfor enkelte trinn må følges (dvs. granskes, smøre panner etc).

Spørsmål og tilbakemelding

4-H medlemmer på fylkes og statlige nivåer presentere sitt prosjekt for dommeren ved å forklare hva prosjektet handler om. Til gjengjeld dommere trenger å stille spørsmål som er spesifikke for prosjektet. For eksempel: "Hva slags mat vil du tjene med prosjektet ditt?" "Hvordan ville du forandre oppskriften?" Dommere må ha et godt grep om ernæring, matlaging, baking og hermetisering og har en sterk bakgrunn som arbeider med mat. I tillegg må dommeren til å gi råd om hvordan man kan forbedre prosjektet. For eksempel: på riktig måte med tid og temperatur, å lage en folie over brød for å forhindre bruning, holde vann fra å fordampe i løpet av hermetikkprosessen.

Tips for de første dagene av en No-karbohydrat diett

Tips for de første dagene av en No-karbohydrat diett


Begynner din no-karbohydrat diett kan være en overveldende oppgave, spesielt hvis karbohydrater består en stor del av din normale matinntak. Naturligvis, vil kroppen din krever karbohydrater. Dette fører deg til å gjennomgå en slags carb tilbaketrekking som kan skape generelt ubehag, inkludert hodepine, kvalme, trøtthet og irritabilitet. Heldigvis finnes det noen tips og triks du kan bruke som vil bekjempe disse ubehagelige følelser og gjøre overgangen fra høy carb til ingen carb en mye jevnere en.

Konsumere Fiber, proteiner og fett

Når du begynner å no-carb diett, er det viktig å spise mat med en høy grad av metthetsfølelse. Dette vil holde disse sultfølelse fra snikende opp på deg mens du fortsatt gi kroppen din med næringsstoffer. Prøv matvarer som inneholder linfrø, egg, sunne omega-3 fettsyrer (avocado, laks, nøtter), grønnsaker, ost, havre og selv salater med ekstra dressing. Lave og no-carb dietter som South Beach og Atkins anbefaler alle disse matvarene.

Drikk mye vann

Drikk minst 64 gram vann hver dag og et tillegg åtte gram vann for hver 25 pounds av vekten du er over målet vekt. Dette tjener to hovedfunksjoner. Først holder vann nyrene og kroppen frisk ved å skylle ut giftstoffer som frigjøres fra fettcellene. Dernest, det hjelper kroppen forbrenne fett og gå ned i vekt raskere.

Ta kosttilskudd

Du bør alltid ta vitaminer for å erstatte det du kroppen er ellers ikke får. Men dette er spesielt viktig når du begynner på no-karbohydrat diett. Low Carb For Life anbefaler å ta 1000 milligram av L-Glutamin (finnes i helsekostbutikker) spesielt. Dette bekjemper carb uttak som trøtthet, urolig mage og intense cravings.

Unngå koffein

Koffein, som kan finnes i kaffe, brus, te og sjokolade, kan utløse insulinproduksjonen i kroppen din. Som et resultat av noen synes det hindrer vekttap og kan til og med føre til at de føler seg særlig urolige.

Hvordan Massasje lindrer stress?

Mer enn bare Pampe

Massasje er mer enn bare en luksusopplevelse, de er en kropp healing og følelsesmessig stress-lindrende verktøyet. Legene vet de terapeutiske fordelene med massasje og anbefale dem til pasienter som opplever smerte og / eller angst.

Tension Relief

Muskler er manipulert under en massasje, som lindrer muskelspenninger. Daglig følelsesmessig stress kan føre til spenninger i nakke og rygg gjør nakke og rygg føles stiv og støl. Ubehag av stramme muskler øker stress. Noen ganger kan en person ikke engang klar over at han har muskelspenninger før spenningen er lettet gjennom massasje.

I noen tilfeller kan en stram nakke og skuldre kan være årsaken til stress. Aktiviteter som sitter ved en pult hele dagen eller spiller sport kan føre til muskel tetthet, som igjen kan føre til stress.

Redusert hjertefrekvens og blodtrykk

Folk som opplever angst kan ha en økt hjertefrekvens og økt blodtrykk mens under stress. En massasje senker en persons hjertefrekvens og reduserer blodtrykket. En lavere hjertefrekvens og lavere blodtrykk indusere en rolig følelse og gi personen en følelse at stress smelter bort.

Smertereduksjon

Massasjer redusere smerte ved å redusere muskelspenninger og stimulerer blodgjennomstrømningen og øker oksygenforsyningen til blodet. Oksygen er gjennomført gjennom blodstrømmen til musklene, indusere tilheling av skader og såre muskler. Smerte og sårhet legge til en pasients følelsesmessig stress. Reduksjon av smerte bidrar til å lindre stress.

Human Touch

Følelsen av menneskelig kontakt gir komfort og følelsen av aksept. Den intime kjærtegn av en massasje låner til en følelse av aksept og kan øke selvtilliten. Økt selvfølelse og komfort levert av nærhet med et annet menneske hjelp til å lindre stress.

Varige fordeler

Massasje er et nyttig verktøy for å hjelpe stress lettelse og smertelindring. Reduksjon i stress og smerter kan vare i dager, uker eller måneder etter en massasje, avhengig av den enkelte og omstendigheter.

Massasje tips

De fleste helseforsikring leverandører betale for massasje som er foreskrevet av lege. Hvis du opplever smerte eller stress, ta kontakt med en lege for å finne ut om massasje vil gagne deg. Hvis legen bestemmer at en massasje vil være fordelaktig, be om en resept slik at kostnadene kan dekkes av helseforsikring.

Bruk alltid en lisensiert massasje terapeut for å sikre optimale resultater. En lisensiert massasje terapeut er opplært i de riktige metodene for massasje for ulike forhold. En massasje fra en ulisensiert person kunne resultere i sårhet eller skade.

Tips for en Waterpik

Tips for en Waterpik


Waterpiks er tannlege verktøy som selges til forbrukere som spray en sterk strøm av vann inn i folks munn, slik at de kan fjerne plakk, blant annet fra steder som er vanskelig å komme med en tannbørste. Det er visse tips og triks for å vite når du bruker en waterpik slik at den kan brukes på den mest effektive måte.

Best for bukseseler

Regulering på tennene er ubehagelig for en rekke forskjellige grunner, men de begrenser også pusse betydelig, så det er små metallstenger over og rundt tennene og tannkjøttet. Dette er hvor waterpik blir den mest effektive, da vannet vaske bort rester av mat og plakk som kan ha blitt sittende fast eller akkumulert bak metall av tannregulering selv, nagende og tillater hulrom å slå rot. Med seler, bør waterpiks brukes daglig og i forbindelse med børsting, som tennene trenger all rengjøring hjelp de kan få med alt av metall i veien.

Bruk på Tannkjøttet

Waterpiks ikke bare rene tenner godt, men også rense tannkjøttet, ridding dem av dvelende bakterier som kan forårsake smertefulle periodontal sykdom. Dette kan føre til rotfylling eller tap av tenner generelt. Konsentrere seg om å sprøyte waterpik mot tannkjøttet seg, trykke spissen mot tannkjøttet i en vinkel, slik at vannet skyller overflaten av tannkjøttet glatte. Den vibrerende av waterpik vil også bidra til å løsne noen plakk som kan ha samlet seg under tannkjøttet, holde dem lys i fargen og fast, som er tegnet av utmerket tannkjøttet.

Forbered deg på Mess

Som waterpik sprutes store mengder vann inn i munnen på en relativt høy hastighet, forberede deg til å bli våt og ha et sted for vannet å gå. Bære en skjorte som du ikke har noe imot å bli litt våt eller uten skjorte i det hele tatt, slik at når vannet gjør spill, betyr det ikke ødelegge noe. Stå over vasken eller i dusjen, så en utrolig rotet ikke er gjort på badet.

Trigger Point Massasje Instruksjoner

Triggerpunkt terapi, noen ganger kalt nevromuskulær terapi, brukes til å behandle ømme flekker i muskler eller fascia. Denne form for terapi kan bidra til å myke opp og frigi disse punkter, noe som skaper mindre belastning på muskel og redusere smerte og spenning i triggerpunkt-området, som også kan lindre problemer i andre deler av kroppen forbundet med avtrekkeren punktet.

Triggerpunkter

Janet Travell, MD, og ​​David Simons, MD, er kreditert med å skrive den definitive bøker om triggerpunkter. I sitt arbeid har de definert et triggerpunkt som "et fokus for hyperirritability i en vev som, når komprimert, er lokalt øm og, hvis tilstrekkelig overfølsom, gir opphav til referert smerte og ømhet, og noen ganger til det refereres autonome fenomener og forvrengning av propriosepsjon . " I utgangspunktet betyr dette at det er punkter, eller knuter, som finnes i muskelen som er smertefullt når den trykkes, noen ganger skape smerter i andre deler av kroppen også. Disse punktene er kjent som triggerpunkter.

Trigger Point Origins

Hvor kommer disse ubehage punkter i musklene våre kommer fra, og hvorfor de er der? Mange ganger en triggerpunkters resultater fra working en muskel, eller på grunn av traumer eller ekstrem nedkjøling av muskelen. De er ofte funnet i mennesker som utfører repetitive oppgaver daglig, for eksempel idrettsutøvere, kontorarbeidere, musikere, eller bygningsarbeidere. Andre medvirkende faktorer inkluderer dårlig holdning, leddgikt og følelsesmessig stress.

Typer av Triggerpunkter

Det finnes to hovedtyper av triggerpunkter: latente og aktive. Begge skaper smerte i kroppen og begge kan tas opp med massasje. En latent triggerpunkt er bare smertefullt når den trykkes. En aktiv triggerpunktet alltid er smertefull, inhiberer fullstendig strekking av en muskel, og kan noen ganger svekke muskel. Du vil være i stand til å identifisere hvilken type triggerpunkt ved å spørre klienten spørsmål som du komprimere muskelen. Hvis du finner et område med følsomhet eller smerte, spør hvis smertene er alltid til stede, eller bare når du trykker ned. Svaret på dette spørsmålet vil identifisere det punktet som aktiv eller latent. Det kan være lurt å ta aktive poeng først, siden de er den primære årsaken til smertene. Men ikke overse noen latente poeng du kan finne. De er en klar medvirkende faktor til muskelspenninger, sårhet eller muskel forkorte.

Manuell Trigger Point Technique

Den generelle plasseringen av triggerpunkter har blitt kartlagt og produsert på diagrammer som du kan kjøpe. Imidlertid er steder ikke alltid nøyaktig. Du må kanskje være tålmodig og holde ut. Begynn med å spørre klienten der han opplever smerte, og kanskje ha ham tegne et diagram for deg. Når klienten er på massasje bordet, kan du bruke diagrammet for referanse. Husk å sentrere deg selv og din pust, med fokus på pusten og pust av klienten. Synkron pusten vil hjelpe deg til bedre å fokusere på behovene til klienten. Vær sikker på at musklene i området du jobber med er avslappet og ikke stram, og direkte komprimere triggerpunkt område med tommelen. Opprettholde en aktiv samtale med klienten, som kan henvise deg til den nøyaktige plasseringen av triggerpunkt. Sørg for å stille følgende spørsmål:

Er jeg på triggerpunkt? På en skala fra en til ti, med ti er verst, hvordan vil du beskrive din smerte?
Når du er sikker på at du komprimere riktig sted, sakte komprimere litt dypere, til toleransenivå for klienten. Overvåk klient, se etter tegn på at du har komprimert til det ytterste. Hold det punkt i 30 sekunder til ett minutt fulle, og langsomt frigi. Du kan deretter sakte rotere eller strekke området så lenge det ikke er kontraindisert. Gjenta på neste triggerpunkt, som arbeider i et mønster slik at du gjentar arbeider på hver trigger punkt en til to ganger i.

Massasje tips

Dette er langsom, metodisk arbeid. Komprimere og slipp sakte og forsiktig for å redusere smerte. Du må opprettholde konstant kommunikasjon med klienten for å vurdere hennes komfortnivå. Triggerpunkt terapi er ikke en eksakt vitenskap. Trigger punkt steder varierer fra person til person. Bruk din kroppsvekt og helle i dine kompresjoner. Vær nøye med å holde kroppen og hendene riktig justert for å unngå skade på deg selv.

Tips om Velskapt Secrets

Velskapt Secrets er en diett plan som brukes av millioner av kvinner over hele verden til å gå ned i vekt, men holde seg frisk. Utviklet av Greer Childers over 20 år siden, krever Velformet Secrets plan syv minutter med trening og bruk av varemerke 7 Secrets Diet / Lifestyle program hver dag. Typiske resultater er tap av en bukse størrelse samt seks pounds i de første 14 dagene av dietten. Noen tips og triks hjelpe deg å se maksimale resultater fra kostholdet.

Daglig Trening

Den Velformet Secrets plan krever at slankere forbeholder sju minutter hver dag for Greer Childer er varemerkebeskyttet Diameter Resistance trening. Øvelses firmaer og former kroppen din raskt gjennom motstand øvelser som bruker flere muskler samtidig. Ved å arbeide mer enn en muskelgruppe om gangen, treningsøktene er effektiv og rask. Den treningen krever ikke løpe eller annen svette-induserende aktivitet, slik at du kan arbeide ut raskt uten opprydding. Hvis du ønsker å se maksimale resultater, ikke avviker fra den Velformet Secrets trening plan.

Gjør din Reading

Greer Childer bok, "7 Secrets å være tynn og velskapt," er en guide til sunn vekttap og vekttap mål. Childers kombinerer cutting-edge vitenskapelig forskning med hennes egen personlige erfaring og bringer leserne syv tilgjengelige og svært pragmatiske tips for å miste vekt på en sunn og tidsriktig måte. Les boken grundig før avgang på kosten eller ved hjelp av trening som et verktøy for å stramme opp og tone kroppen din. Boken beskriver tydelig hvordan du bruker Velformet Secrets plan og hvordan du kan se maksimale resultater.

Ikke kutte hjørner

Mens Velformet Secrets planen krever ikke at du skal kutte hjørner eller trening uendelige, krever det at du fortsatt forpliktet til trening og kosthold lagt ut i boken. Hvis du ikke holder seg til kosthold og mosjon krav, vil du ikke se maksimale resultater. Hvis du kutter hjørner for ofte, kan det hende du ser liten eller ingen resultater. Forplikte seg til planen eller ikke gjør det.

Ta kontakt med en Health Professional

Som med noe trening og / eller vekttap programmet, ta kontakt med din lege eller annet helsepersonell før du tar fatt på Velformet Secrets plan. Personer med diabetes eller hjertesykdommer, eller venter mødre, kan du bli forhindret i å fullt engasjere seg i Velformet Secrets plan. Lær om noen kosttilskudd restriksjoner eller helsemessige forhold som kan hindre deg i å fullt forplikte seg til Velskapt Secrets plan før start. Hvis du har omstendigheter som krever at du ikke engasjere seg i hele eller deler av velskapt hemmeligheter plan, bør du vurdere å bruke en annen diett eller treningsprogram.

Tips for å få Fat

Med societyâ € ™ s fokus på å bo tynn og Publica € ™ s økende bekymring om fedmeepidemien, kan det virke opprørende at noen ønsker å få vekt. I virkeligheten, mange enkeltpersoner faktisk prøver å få vekt, enten for helse eller skjønnhet grunner. For noen normal diett og mosjon la dem følelsen undervektig. Heldigvis er det noen tips og triks for å få opp til den vekten du ønsker.

Spis mer

De fleste av oss vet at en av de enkleste måtene å gå ned i vekt er å begrense mengden kalorier du tar i hver dag; omvendt, for å få vekt må man øke kaloriinntaket. Det tar ca 3500 kalorier, avhengig av stoffskiftet, for å få en kilo fett. En vanlig, sunt kosthold krever vanligvis bare 2000 kalorier per dag. Prøv å snike disse ekstra kaloriene i ved å gjøre tid for tre store måltider og 02:58 gode store snacks hver dag. Hvis du er noen som er konstant på flukt, og føler du dona € ™ t har tid til å planlegge for at mye spising, sikre at du har litt mat med deg hele tiden.

Øvelse Mindre

Som kaloriinntaket, Kosten er vanligvis beskjed om å trene mer for å brenne av kalorier. Hvis du bare tar sikte på å få muskler, kan du fortsatt trene ganske mye, men din økt kaloriinntak vil bare føre til mer muskler. Høy motstand øvelser som vekt trening, er spesielt effektiv på å bygge muskler. Hvis du prøver å få fett så må du begrense din aktivitet så mye som mulig. Prøv å holde liv så stillesittende som du kan ved å velge lettere aktiviteter, som å lese eller se på TV, hele dagen.

Se hva du spiser

Hva du spiser er like viktig som hvor mye du spiser. Du er bedre å spise sunn mat med høyt umettet fett, som olivenolje, eller mat med høyt protein og karbohydrater, slik som protein shakes eller pasta. Mens det er viktig for helsen din å opprettholde en vanlig, sunn dose av frukt og grønnsaker, bør du fokusere mer på å spise mat fra de andre matvaregrupper. Vann, te og kaffe er alle drikkevarer du vil ønske å holde seg unna da de er vanndrivende og fremme vekttap. Drikker som juice, smoothies og melk er mer omfattende og vil hjelpe deg å få mer vekt og fett. Velg mat som er høyere i fett og kaloriinnhold.

Stetoskop tips

Stetoskop tips


Ved hjelp av et stetoskop er en av de første og mest grunnleggende ferdigheter lært til medisinstudenter, sykepleierstudenter og akuttmedisinske tjenester studenter. Stetoskopet er en del av medisinsk utstyr som skal brukes på de fleste hver pasient at en lege vil komme i kontakt med. Det er noen tips og triks som kan utføres med et stetoskop for å gjøre det mer nyttig når undersøke pasienter.

Keep It Clean

Stetoskopet, akkurat som dine hender, bør rengjøres etter hver pasientkontakt for ikke å spre smittsomme sykdommer. Bruk en pre-gjennomvåt antimikrobielle tørke for dette, eller en alkoholbasert håndrens. Ikke få alkoholbasert håndrens på slangen, fordi den fordamper alkohol vil føre til for tidlig nedbryting av gummimateriale. Bruk den bare på bjelle på stetoskopet hvor kontakt pasient oppstår. Hvis hele stetoskop er forurenset, rengjøre den med en en-til-10-løsning av blekemiddel og vann, etterfulgt med et rent vann tørke ned. Vaskbare trekk kan også brukes til å holde stetoskopet ren.

Lungelyder

Lytte til lungelyder i et miljø med høyt støynivået i omgivelsene kan være utfordrende. Plasser bjelle på stetoskopet i armhulen området under armen og senke armen for å dekke bjelle. Dette vil isolere mye av omgivelsesstøy og tillater bedre lytte til lydene av lungene. Alltid lytte til øvre og nedre lapp lungelyder, og både foran og bak. Lytt på inspirasjon og utløp for misdannelser. Lytt over luftrøret for å isolere lyden av øvre luftveis hindringer.

Blood Pressure

Da lytting med et stetoskop for å bestemme blodtrykket, plasserer klokke lett over den indre overflate av underarmen. Trykke på bell ned tett vil gjøre det vanskeligere å høre pulsen høres på grunn av hindrer blodstrømmen. På en dobbel hodet stetoskop, bruker du den store siden av gongongen å lytte til blodtrykket.

Generelle tips

Ikke oppbevar stetoskopet i sollys, for eksempel i bilen. Dette vil føre til at slangen til å sprekke og eventuelt brekke.

Bruk en hanske plassert over gongongen å unngå grov forurensning av blod og kroppsvæsker.

Peke øret stykker mot nesen din når du bruker stetoskop. Dette styrer lyden inn i øregangen.