Digidexo.com

autisme dataspill

Dataspill for barn med autisme

Autisme er en nevrologisk lidelse som er anslått til å påvirke en i 150 mennesker i Amerika i henhold til Autism Society of America. Barn som lider av autisme kan ha problemer med å gjenkjenne følelser hos andre, identifisere og sekvensen, identifisere matchende gjenstander og lære begreper som tall, bokstaver og farger. Noen dataspill kan hjelpe barn med autisme lære disse begreper og ferdigheter.

Antall Rabbits

"Antall Kaniner" lærer barna hvordan de skal identifisere riktig antall kaniner i bildene. Først vises tre bilder med forskjellig antall kaniner på dataskjermen. Da spillet ber barn å finne bildet som inneholder et bestemt antall kaniner. Når barnet klikker på det riktige bildet, vil han eller hun være i stand til å gå videre. Hvis han eller hun tilfeldigvis klikke på feil bilde, så riktig bilde blinke gult til barnet klikker på den. Dette spillet er plassert på http://www.mousetrial.com/modules/numbers/contents/index.html?iMod=2.

Face Say

Spillet "Face Say" hjelper barn å gjenkjenne følelser hos andre. Et ansikt presenteres på dataskjermen som viser en følelse som å være glad eller trist. Spilleren med dette spillet blir nødt til å se på ansiktstrekk som for eksempel øyne, nese og munn for å finne ut hvordan karakteren på skjermen er følelsen. En demoversjon av "Face Si" kan lastes ned gratis på http://www.facesay.com/download.html.

PixMatch Dyr

"PixMatch Animals" er en to-player spill som lærer barn minne ferdigheter. Spillere vil klikke på to kort om gangen for å avsløre et dyr. Målet er for dem å huske hvor de forskjellige dyrene er slik at de kan matche dem til hverandre. Som de finner en match, er paret ryddet fra skjermen. Dette spillet er ledsaget av dyrelyder, men datamaskinen lyden kan dempes hvis ønskelig. For å spille dette spillet, kan du besøke http://www.slatersoftware.com/PixMatch.html.

Tid Sequence

"Time Sequence" dataspill lærer barna hva som kommer etterpå i en sekvens. Dette gjøres ved å vise en video av en person som utfører en handling som tar flere trinn, for eksempel å sette på en tennis sko. Barn vil da bli vist stykker av den aktuelle handling og må dra de nødvendige tiltakene i riktig rekkefølge ved ordene "første", "neste" og "forrige" som en guide. Det er et hint knappen tilgjengelig hvis barnet trenger hjelp. "Time Sequence" dataspill kan spilles på http://www.do2learn.com/games/dragndrop/timesequence/index.htm.

Hvilken farge

Dataspillet "Hvilken farge" bruker en figur som heter Bud å lære barn om ulike farger. Spørsmål som "Hvilken farge er Bud lue? '' Vil bli bedt om. Fire boksene er på skjermen, og barn må klikke på boksen med riktig farge. Barn er ikke i stand til å gå videre før de identifiserer det riktige svaret. Det er flere runder til dette spillet som barna kan prøve å mestre. For å spille «Hvilken farge," gå http://www.do2learn.com/games/whatcolor/pages/index.html.

Aktiviteter for Autisme Studenter

Aktiviteter for Autisme Studenter


Studenter med autisme lider av vanskeligheter i utviklingen av kommunikasjon og sosial samhandling ferdigheter. Det er viktig for autistiske barn å bli utsatt for en rekke forskjellige situasjoner og stimuli fra virksomhet som et middel for å fremme deres terapi. Ifølge Kidshealth, kan barna bli påvirket på forskjellige måter og i forskjellig grad av autisme, slik at aktivitetene skal være personlig til hver barnets behov.

Sensoriske Aktiviteter

Spill som engasjerer sansene gjøre barnet føler seg mer knyttet til aktivitet og øke sjansene for suksess. Spille spill som I-Spy eller Charades, som lar barnet til å handle ut ordet eller følelser blir diskutert. Lær ord ved å simulere handlingen på samme tid slik at barnet har en tilknytning. For eksempel hoppe opp og ned når du underviser ordet hopp.

Ordspill

Autistiske barn har vansker knytte ord med deres riktige betydninger, så det er viktig å håndheve sitt ordforråd med ordspill og merking. Skriv navn på gjenstander i hjemmet eller klasserommet og ha barnet identifisere element som er knyttet til navnet. Les bildebøker og la barnet til å identifisere bildene. Et barn vil ofte være glad i et bestemt tema som tog eller verdensrommet, så velg spill og historier tilsvarende.

Kunstneriske prosjekter

Kunstprosjekter er en fin måte for en autistisk barn til å uttrykke seg. Han vil ofte utmerke seg på et aspekt av kunst som maleri, tegning eller fargelegging. Kunstprosjekter som inkluderer forskjellige stimulerende materialer, for eksempel stoff og perler, kan være engasjerende for barnet. Gruppe kunstprosjekter er også noen positive virkemidler for å fremme sosial bevissthet og samhandling fordi barn må dele ressursene og arbeide sammen.

Musikk og dans

Sanger kan gi en repeterende bruk av ord som vil hjelpe engasjere en autistisk barn og lære dem nye ord som de vil huske. Barn som ikke er verbalt kommunikative kan nynne til sangen eller bruke et instrument som en tamburin eller en bjelle for å bli involvert. Musikk er også en mulighet for barn til å danse og flytte, noe som er viktig for barn med autisme.

Dataspill

Ifølge Autism-World, barn som har problemer med å kontrollere hendene til å skrive kan bruke dataprogrammer og spill for å legge til rette for deres læring. Det er autisme-spesifikke spill som lar studenten å lære og samhandle med et program utviklet for å lære dem ordforråd og sosiale ferdigheter. Autistiske barn har også blitt funnet å nyte noen videospill, som gir mulighet for bevegelse og eksponering for ulike stimuli.

Tegn og symptomer på autisme hos barn

Gjeldende sats for diagnostisering av autismespekterforstyrrelser (ASD) hos barn er en i 150. Av disse tre av fire er gutter. Dette inkluderer barn med gjennomgripende utviklingsforstyrrelse (PDD), autisme og Aspergers syndrom. Et økende antall elever med ASD blir integreres, og det blir stadig mer sannsynlig at du vil møte et barn med autisme eller annet sted en gang.

Tidsplaner

Barn med ASD følger ofte stive tidsplaner, ute av stand til å håndtere den minste endring i sine forutsigbare rutiner.

Tale

Noen barn med autisme vil være fullstendig ikke-verbal, mens andre kan snakke i en oppstyltet eller formell måte. Andre kan fortsatt viser ingen forskjell, men kan bli fiksert på et bestemt emne og kjempe ethvert forsøk på å snu samtalen til et annet emne.

Sosial fungering

Det er vanskelig for barn på autisme spektrum lidelse å lese sosiale signaler. De kan ikke forstå hvorfor du smile eller rynke.

Kjører

Fordi de ikke kan forstå risikoen involvert, kan barna løpe vekk, noen ganger inn i trafikk, eller kaste seg ned på gulvet når de blir opprørt.

Repeterende atferd

Selv stimulerende atferd (stimming) vanlig i autistiske barn kan inkludere rocking, flagrende eller gni et stykke stoff om og om igjen for komfort.

Raserianfall

Raserianfall og selvskading er også mulige tegn på autisme hos barn.

Berømte Ties

Noen kjente personer som er mistenkt for å ha Aspergers syndrom er Albert Einstein og Amelia Earhart.

Autisme Tegn i Toddlers

Ifølge Centers for Disease Control and Prevention, er en av 150 barn diagnostisert hvert år med autisme. Selv om disse er svimlende statistikk, et barns mulighet for økt utbygging øker raskere behandling for denne tilstanden er søkt. Selv om symptomer hos autistiske barn ikke er vanligvis identifisert før de er tre eller fire år, kan de presenterer seg selv i en tidligere alder. Jo før de blir gjenkjent, kan jo tidligere behandlingen starte.

Response

Småbarn vil vanligvis slår sine hoder når foreldrene ringe navnene deres. De med autisme ikke svare, som vises som om de ikke hører deg.

Verbal kommunikasjon

De fleste småbarn begynner å gjøre enkle lyder og snakker små ord som "mamma" eller "pappa". Småbarn med autisme generelt si noe i det hele tatt, eller lage en brummende lyd for lengre perioder av gangen.

Non-verbal kommunikasjon

Småbarn begynner vanligvis vinke farvel eller vil nå for en vare de ønsker. Dette er ikke tilfelle med autistiske småbarn; de forstår ikke denne formen for kommunikasjon.

Emotion

Mange småbarn vil vise følelser og nyte å bli omfavnet eller holdt. Autistiske barn har en tendens til å bli stive eller trekker seg unna når en forelder forsøker å vise dem denne type kjærlighet.

Rutine

Autistiske småbarn har behov for rutine i livet; sengs på samme tid hver kveld, tar den samme ruten til parken. Dersom denne rutinen er forstyrret, har de en tendens til å bli opprørt til poenget med skriking og være utrøstelig.

Fiksering

Mens småbarn vil vanligvis liker å spille med mange leker på en gang, blir lei lett, autistiske småbarn har tendens til å bli fiksert med ett leketøy; de vil leke med den i timesvis.

Er Tantrums et tegn på autisme?

Alle barn kaste raserianfall før eller senere. De er det perfekte utløp for all den frustrasjon et barn føler om ikke å være i stand til å kommunisere hva hun vil - eller bare fordi verden er så stor, komplisert og forvirrende når man er så ung. Men noen ganger at raserianfall er ikke bare et raserianfall. Noen ganger kan en tantrum - eller en gjentatt antall raserianfall - kan være et tegn på autisme.

Lengde

Normalt vil et barn med autisme kaste lengre raserianfall som kan vare godt over en time.

Intensitet

Intensiteten av tantrum vil være større enn den for en ikke-autistiske barn. Den autistiske barn kan selv ikke merke deg når du prøver å roe henne ned, og hun er veldig sannsynlig ikke vil betale noen oppmerksomhet til de vanligste beroligende teknikker.

Alder

Det er ingen aldersgrense på raserianfall i autistiske barn. I stedet for å havne som barnet aldre, de kan til og med bli verre, spesielt i puberteten.

Forskjeller

Forskjellene å se etter inkludere lengden og intensiteten av raserianfall, samt deres frekvens og selvskadende atferd som kan inngå.

Årsaker

De vanligste årsakene autistiske barn kaste raserianfall er kommunikasjonsproblemer, sensoriske problemer eller bare enkle overstimulering.

Løsninger

De tre beste måtene å bidra til å roe en autistisk barn å ha et raserianfall skal fjerne barnet fra miljøet (hvis miljøet er årsaken til problemet), dype trykk (klemmer, holder) og rocka eller annen bevegelse.

Er Tale Stans i småbarn et tegn på autisme?

Tale forsinkelse alene gjør ikke et barn autistisk, selv om det er en av de mest merkbare av alle symptomer på autisme i en pjokk. Det trenger ikke å være en fullstendig mangel på tale, men. I mange tilfeller kan barn med autisme snakke, men med atypiske tale mønstre eller problemer.

Milepæler

En vanlig milepæl å se etter er din pjokk å si minst to til tre ord mellom 12 og 17 måneder. Hun bør også prøve å imitere enkle ord.

Babling

Mangel på babling mellom seks og 11 måneder er en annen potensiell tegn på forsinket språkutvikling som kan være forårsaket av autisme.

Gestikulerer

Småbarn med autisme som har tale forsinkelser vanligvis vil ikke prøve å kommunisere på noen måte, inkludert gestikulerer.

Echolalia

Echolalia er en hyppig forekomst hos småbarn med autisme. Echolalia gjentar ord, uttrykk og selv fullføre samtaler, ofte fra TV eller radio. I noen tilfeller kan echolalia ligne talen som ordene vil være hensiktsmessig til situasjonen.

Samtaler

Selv om en pjokk snakker, kan det bli vurdert en tale forsinkelse dersom barnet ikke kan delta i en samtale. Mange autistiske småbarn har ikke gode oppmerksomhet spenn, spesielt hvis det handler om noe utenfor sitt eget smalt spekter av interesser.

Idiosynkratisk språk

Småbarn med autisme er ofte ute av stand til å forstå betydningen av et ord hvis det ikke bokstavelig. For eksempel, hvis beskjed om å se sine føtter, de vil ofte stirre på sine føtter, ikke forstå at det betyr å se hvor de går.

Effekter av dataspill på barn

Effekter av dataspill på barn


Dataspill er en stor penger å lage industri, genererer $ 21.3 milliarder i omsetning i 2008, ifølge San Francisco Chronicle, og barn utgjør en stor andel av dette markedet. Ifølge Kaiser Family Foundation, 83 prosent av barn i alderen 8 til 18 har et dataspill system i sin husholdning. Utbredelsen av dataspill i samfunnet har ført dem under tung gransking, som andre mediegigantene (TV og filmer) før det. Forskere har gjennomført studier for å undersøke effekten at dataspill har på barn og, som TV og filmer, har funnet både positive og negative effekter.

Aggresjon

En av de mer fremtredende bekymringer som foreldre og forskere har med dataspill er deres påvirkning av vold mot barn. Ifølge en studie i American Journal of Forensic Psychiatry, Columbine mordere gikk på en skyting rangel fordi de ble nektet adgang til sine datamaskiner. En studie som dukket opp i Journal of Personality and Social Psychology viste at dataspill påvirker kognitiv utvikling hos barn med grunning aggressive tanker i hjernen. Barn lærer å reagere på virkelige situasjoner på en aggressiv måte ved å spille voldelige spill. Gjentatt eksponering fører til endringer i personlighet. Vold i dataspill er enda farligere å påvirke aggressive atferd enn voldelig TV og film, og er spesielt farligere nå på grunn av mer realistisk grafisk vold. Lovovertredelse, slåss på skolen og mer alvorlige saker som overfall og ran har vært knyttet til høye nivåer av voldelige dataspill eksponering.

Fedme

Barn bruker mer tid på å spille dataspill enn utfører en aktivitet i sitt liv bortsett fra å sove. Ifølge Kaiser Family Foundation, 30,3 prosent av barn i alderen 6 til 11 er overvektig og 15,3 prosent er overvektige. Heavy dataspill bruk er direkte relatert til fedme, ifølge forskere fra Barnas Hospital of Philadelphia og Universitetssykehuset Zürich. Datamaskin spillet bruk, en stillesittende aktivitet, er omvendt forbundet med mengden av tid viet til fysisk aktivitet. Dr. Nicolas Stettler, en pediatrisk ernæring spesialist på barne Hospital of Philadelphia, sier dataspill bruk bør begrenses for å hindre fedme, som er vanskelig å bekjempe gang etablert.

Synet

Ifølge en studie ved Tel Aviv University, forbedrer dataspill bruk syn hos barn. Dataspill tvinge hjernens cerebral cortex å tilpasse seg stimuli. Det var en 58-prosent forbedring i kontrast følsomhet for de som spiller spill i studien. De var i stand til å bedre diskriminere kontraster i farger og nyanser av grått.

Læring

Dataspill bruk kan ha en positiv effekt på læring og motorisk funksjon hos barn. Mange spill krever at brukeren til å løse problemer. Spille actionspill forbedrer visuell oppmerksomhet, koordinasjon og kontrastfølsomhet. Ifølge National Institute on Media and The Family, kan dataspill være svært lærerikt. For eksempel har noen hjelpe barn lære å ta vare på sin astma og diabetes. Andre hjelpe barn å lære matematiske og naturvitenskapelige begreper ved å lære dem på en interessant måte.

Sosialisering

I motsetning til det mange tror, ​​er dataspill ikke er sosialt isolere, ifølge MIT professor Henry Jenkins. Et flertall av spillere spille med venner, og mye av spillene er utviklet spesielt for å bli spilt sosialt. Ifølge en rapport i International Journal of Computer Game Research, er dataspill vanligvis integrert i forhold til jevnaldrende. De faktisk få barn sammen og forsterke eksisterende obligasjoner.

Tegn på autisme i To-åringer

Tegn på autisme i To-åringer


Autisme er en nevrologisk lidelse som svekker en persons evne til å kommunisere og samhandle sosialt. Denne lidelsen vanligvis manifesterer seg hos barn før fylte tre år. Tegnene på autisme kan utvikle seg gradvis, og foreldrene kan lære hvilke tegn du skal se etter i sine barn.

Generelt

Barn med autisme vanligvis utvikle problemer i en eller flere av tre kritisk areas-- sosialt samspill, språk og atferd. Generelt, kan symptomene på autisme varierer mye fra barn til barn. I sin mest alvorlige tilfeller kan autisme føre til en nesten fullstendig manglende evne til barnet til å samhandle med andre i en sosial setting.

Sosiale ferdigheter

To-åringer som utvikler autisme vil typisk vise begrensede evner i sosiale situasjoner. Dette kan manifestere seg på flere måter, for eksempel svikt i barnet til å svare på hans eller hennes navn, unnlatelse av å opprettholde god øyekontakt, motstand innsats for å kose eller bli avholdt, og vises uvitende om andres følelser. Tapet av slike ferdigheter i to-åringer som hadde utstilt passende sosiale atferd, kan også være tegn på autisme.

Språkferdigheter

Evnen til å bruke språket ofte vokser raskt i to år gamle barn. Barn med autisme har ofte uttalt vanskelighetsgrad og selv regresjon i deres evne til å kommunisere. Disse barna kan begynne å snakke mye senere enn andre barn, eller mister i det minste noen av deres evne til å si ord og setninger. Autistiske barn kan utvikle unormale stemme toner eller rytmer, og kan ikke få øyekontakt når du gjør forespørsler eller snakker med andre.

Bevavior

Barn med autisme kan fremvise visse atferdsmessige egenskaper som er vesentlig forskjellig fra ikke-autistiske to-åringer. Dette kan omfatte repeterende bevegelser, spinning, hånd flagrende eller vifte, eller gynge bevegelser. Barn kan utvikle ritualiserte aktiviteter eller rutiner og bli opphisset når disse rutinene blir avbrutt eller endret. I alvorlige tilfeller kan autistiske barn utvikler selvskadende atferd som biting, eller headbanging.

CDC på Thimerosal i vaksiner og autisme

CDC på Thimerosal i vaksiner og autisme


The Centers for Disease Control and Prevention gir mye informasjon om de kontroversielle bekymringer om sammenhenger mellom kvikksølv-baserte konserveringsmiddel thimerosal i barnevaksiner og autisme. Siden 1999 både CDC og den amerikanske Food and Drug Administration har gjennomført en rekke studier og fant ingen sammenheng mellom thimerosal og autisme. Siden 2001 har thimerosal blitt fjernet fra nesten alle barnevaksiner. CDC sier: "Vi er forpliktet til å forstå hva som forårsaker autisme, hvordan det kan forebygges og hvordan den kan gjenkjennes og behandles så tidlig som mulig."

Autisme

Ifølge CDC, anslag viser at 1 av 150 barn har en autismespekterforstyrrelse, noe som er betydelig mer enn anslagene fra tidlig 1990-tallet. CDC sier at mange mennesker tror at økningen i tilfeller av autisme er direkte relatert til forhøyet antall barnevaksiner som ble gitt som inneholdt konserverings thimerosal. CDC sier at bevis samlet fra mange vitenskapelige studier ikke støtter påstandene om at vaksinebruk forårsaket endringer i autisme frekvens. CDC er for tiden finansierer USAs største studie for å identifisere mulige årsaker som kan sette barn i fare for å utvikle en autisme spektrum lidelse. Den multi-årig studie kalles SEED eller Study å utforske tidlig utvikling.

Thimerosal

Thimerosal er en kvikksølv-baserte konserveringsmiddel som har vært brukt i noen vaksiner og andre produkter siden 1930-tallet. Thimerosal brukes til å forhindre vekst av bakterier og sopp i multi-dose-vaksiner. Hvis bakteriene forurense vaksiner er det mulig at de kan forårsake alvorlige reaksjoner, sykdom og død. Thimerosal ikke oppholder seg i kroppen i en lengre tidsperiode, og heller ikke bygge seg opp for å nå farlige nivåer. Etter inn i kroppen, bryter det ned og elimineres.

Sikkerhet

Ifølge undersøkelser av CDC og FDA, lave doser av thimerosal er trygge. Det er ingen forskning eller bevis som støtter påstandene om at thimerosal forårsaker autisme. I 2001 ble thimerosal fjernet fra de fleste barnevaksiner, unntatt noen influensavaksiner. CDC sier at siden fjerning sin, "autisme prisene har gått opp, noe som er det motsatte av hva som forventes hvis thimerosal forårsaket autisme."

Bivirkninger

De mulige mest vanlige bivirkningene av thimerosal er rødhet og hevelse på injeksjonsstedet. Ifølge CDC, er det en sjelden sjanse for en allergi mot thimerosal, skjønt forskning viser at de fleste personer som er allergiske ikke vil ha en reaksjon når thimerosal blir injisert under huden.

Mercury

Kvikksølv er et naturlig forekommende mineral. Ifølge FDA, er et potensielt toksisk form av kvikksølv kalt metyl kvikksølv. Metylkvikksølv kan finnes i husholdningsprodukter og i kvikksølv-forurenset fisk. Det er mulig for ekstreme nivåer av metylkvikksølv å forårsake toksisitet i kroppen. Thimerosal inneholder en annen type av kvikksølv kalt etyl-kvikksølv, som ikke er skadelig. FDA, EPA og Byrået for Toxic Substance og Disease Registry utviklet retningslinjer for sikker metylkvikksølv nivåer i produkter og matvarer. Etter bekymringer om sikkerheten av thimerosal, en gjennomgang funnet at noen spedbarn kan bli utsatt for nivåer av etyl kvikksølv som oversteg de standarder som er fastsatt for metylkvikksølv etter å ha mottatt vaksiner. Siden det var ingen retningslinjer for etyl kvikksølv, eksperter enige om at alle kvikksølvholdige produkter bør ikke overstige fastsatte nivåer som ble satt for metylkvikksølv. Så i 2001 ble thimerosal fjernet fra de fleste barnevaksiner. FDA sier, "Ingen barn eller spedbarn mottok giftige nivåer av kvikksølv fra vaksiner, men FDA fortsatt mente det hensiktsmessig å forfølge alternativer til å bruke thimerosal som konserveringsmiddel i vaksiner."

MMR vaksine

Til tross for påstander ellers, MMR eller meslinger, kusma og røde hunder ikke nå og eller noen gang inneholdt thimerosal. Andre vaksiner som aldri har inneholdt thimerosal er varicella (vannkopper), inaktivert polio (IPV) og konjugert pneumokokk vaksiner. FDA viser alle vaksiner som gjør og ikke inneholder thimerosal. Dessuten kan en helsepersonell eller apotek forsyne deg med pakningsvedlegg som lister en vaksine ingredienser og mulige bivirkninger.

Tegn og symptomer på autisme i Year One

Tegn og symptomer på autisme i Year One


Ifølge Mayo Clinic, er autisme en utviklingsmessig problem som vises i tidlig barndom før fylte tre. Noen foreldre merker de første tegn på autisme når et barn er bare ett år gammel, mens andre ikke oppdage symptomene før mye senere. Symptomene på autisme for en ett-år gammelt barn er de samme som symptomene hos eldre barn, men det er noen symptomer på autisme som ikke er lett gjenkjennelig i en alder av ett. For eksempel er ett symptom på autisme snakker sent, men mange normale ett år gamle barn sier bare en håndfull av ord i denne alderen så ikke bruk sent snakker som en avgjørende faktor i en alder av ett.

Manglende respons

Unnlatelse av å svare på hennes navn eller andre kommandoer er et tegn på autisme, ifølge Mayo Clinic. Men husk at dette er også et tegn på hørselsproblemer, så har ditt barns hørsel testet før forutsatt at hun har autisme. Hvert barn med autisme vil vise et annet mønster av atferd, avhengig av om vilkåret er mild eller alvorlig.

Dårlig Øyekontakt

Ifølge Mayo Clinic, er ett tegn på autisme dårlig øyekontakt. Barn som har autisme foretrekker å spille alene, og vil ofte se bort når du ser dem i øynene. Et normalt barn vil også se bort når hans personlige plass blir invadert. Men hvis et barn stadig ser bort og prøver å isolere seg, kan han være autist.

Aggressive Behavior

Et annet symptom på autisme er aggressiv atferd. Barn med autisme vil vise tegn til aggresjon så tidlig som alder en. De vil kjempe og sparke uten grunn og skyve folk bort. Ifølge Mayo Clinic, vil disse barna blir opphisset fra selv små endringer i timeplanen eller rutine. En autistisk barn kan handle ut når det er sterkt lys i rommet, eller når de blir berørt.

Autisme og dens medisinske definisjonen

Autisme som i 2010 er diagnostisert i et gjennomsnitt på 1 av 110 barn, ifølge US Centers for Disease Control. Noen har antydet at det er en "autisme epidemi"; men autisme er ikke "catch", og mens det kan være sterke genetiske komponenter, kan miljøet også spille en sterk rolle i hvorvidt et barn utvikler autisme. Barn med autisme å bli voksne med autisme, og yter tjenester er blitt et alvorlig problem for lokalsamfunn så vel som regjeringen.

Juridisk definisjon

Ifølge personer med funksjonshemminger opplæringsloven (IDEA), loven som gir tjenester til barn med nedsatt funksjonsevne, er autisme "en utviklingsmessig funksjonshemming vesentlig påvirker verbal og ikke-verbal kommunikasjon og sosial interaksjon, vanligvis tydelig før fylte 3, som påvirker negativt et barns pedagogisk ytelse. " IDEA viser flere andre kjennetegn ved autisme, sett når personen viser repeterende og stereotype atferd, motstår endring, eller reagerer på sanseopplevelser i uvanlige måter.

Kjennetegn

Autisme er svært variabel; mennesker med autisme kan ha fysiske eller psykiske funksjonshemminger eller være svært atletisk eller intellektuelt begavet. "Ragnarokk," self-stimulerende atferd og mange atferdsproblemer er forårsaket av både fysiske og nevrologiske reaksjoner. Til tider de autistiske hjerne "misfires," forårsaker følsomhet eller mangel på følsomhet for lys, lyd, tekstur og så videre. Hjernen har også problemer med å lese og forstå uuttalt kommunikasjon. Mye av menneskelig kommunikasjon er uuttalt, og de fleste er i stand til å forstå det spontant gjennom observasjon; men mennesker med autisme kan ikke "se" dette samspillet og må læres det eksplisitt. Mange er i stand til å lære å kommunisere godt nok til at de viser få tegn på åpenbare problemer.

American Psychiatric Association

Den fjerde utgaven av American Psychiatric Association er "Diagnostic and Statistical Manual of Mental Disorders" (DSM-IV) ble utgitt i 1994 og revidert i 2000 DSM er standarden som brukes av terapeuter, psykologer, nevrologer og annet helsepersonell til å diagnostisere eventuelle lidelse som påvirker hjernen, atferd eller følelser. Det tilbyr standardiserte kriterier som en person må oppfylle for å få en diagnose av autisme, og er også brukt av skoler og forsikringsselskaper.

DSM Kriterier for autisme

DSM bruker tre kriterier for å diagnostisere autisme. En er svekkelse i sosial interaksjon og kommunikasjon, sammen med repetitive og stereotype atferdsmønstre; den andre er forsinkelser eller unormal funksjon i sosial interaksjon, språk eller lek. For å tilfredsstille det tredje kriterium, må forstyrrelsen være en som ikke kan bedre forklares ved to andre spesifikke lidelser, kalt Retts uorden og disintegrativ forstyrrelse i barndommen.

Endre Definisjon: DSM-V

To andre lidelser som er definert i DSM-IV dele fellestrekk med autisme: gjennomgripende utviklingsforstyrrelse (PDD) og Asperger lidelse. Som neste utgaven av DSM (DSM-V) er under planlegging, er panelet jobber med disse lidelsene å foreslå endringer som vil påvirke diagnosen autisme. PDD ville bli erstattet av tittelen "autismespekterforstyrrelser", som vil omfatte de lidelser foreløpig kalt autisme, PDD-NOS og Asperger lidelse. Tankegangen er alle disse lidelser er bedre ansett langs en enkelt spektrum - de er de samme lidelse med varierende uttrykk, ikke forskjellige lidelser med lignende trekk. Denne endringen, hvis det skjer, vil ha flere effekter, inkludert nødvendiggjør en ny diagnose av høyt fungerende autisme for de som er i dag klassifisert som å ha Aspergers lidelse hvis de skal fortsette å motta statlig støtte.

Flere fødsler og autisme

Flere fødsler og autisme


Autisme er en nevrobiologisk gjennomgripende utviklingsforstyrrelse med en sterk genetisk komponent. Det er mange risikofaktorer for autisme, hvorav den ene er å ha tvillinger, trillinger og så videre. Autisme ikke i seg selv føre til skade på person som har det. Hjernen til en person med autisme er forskjellig fra en person som ikke har autisme, og det er dette som forårsaker mange stereotype "autistiske" atferd.

Risikofaktorer

Det finnes noen dokumenterte risikofaktorer som kan føre til barn som har autisme, slik som i en alder av både far og mor ved unnfangelsen, barnets eksponering for Rubella mens i utero og være en tvilling. Være en broder tvilling synes å ha en noe mindre risiko for å utvikle autisme, og det er ikke uvanlig for en tvilling å ha autisme når den andre ikke; Men eneggede tvillinger vanligvis både utvikle autisme. Selv om det har vært noen spekulasjoner om fruktbarhet narkotika er en årsak til høyere rente autisme i flere fødsler, ikke teorien ikke ut til å ha gyldighet ved nærmere testing

Statistikk

Som i 2010, har USAs Centers for Disease Control and Prevention fant at en gjennomsnittlig 1 av hver 110 barn i USA har en autisme spektrum lidelse, men prisene varierer vilt avhengig av staten, med Minnesota rangert først i utbredelsen autisme. Forekomsten av tvillinger med autisme er ukjent og har bare blitt studert i disse tvillinger som tidligere ble betraktet som "at risk" fra å ha et søsken eller foreldre på autismespekteret.

Betydning

Ifølge "nevroanatomi og nevrokognitive forskjeller i et par monozygous tvillinger uharmoniske for strengt definert autisme" blant andre studier, hvis en enegget tvilling har autisme er det en 63 prosent til 98 prosent sannsynlighet den andre tvillingen vil ha det så godt. For toeggede tvillinger, er sjansen for begge tvillingene som har autisme mellom 0 og 10 prosent. Sjansen for at søsken utvikle autisme er ca 3 prosent, som er høyere enn risikofaktor hvis ingen søsken hadde autisme. Det har blitt anslått at frekvensen av autisme blant eneggede tvillinger kan være så mye som 12 til 14 ganger høyere enn den generelle befolkningen.

Expression

Mange antar at alle med autisme er en "Rain Man" eller har tradisjonelle / Kanner autisme, og dette er ikke bare usanne, men faktisk ser ut til å være ganske sjelden siden Aspergers syndrom, PDD-NOS og High Funksjon Autisme er de vanligste typene eller grader av autisme. Faktisk vil de fleste familier med mer enn ett medlem med autisme legge merke til at mens man kan være mer utsatt enn den andre, alle typer autisme har lignende iboende vanskeligheter. One twin kan være ikke-verbal og aggressive, mens den andre kan være ekstremt verbal og vennlig. Det er absolutt ingen måte å fortelle en autistisk person fra noen som ikke er autistisk bare ved å se på dem, og for de som er høyere funksjon, kan du ikke være i stand til å fortelle i det hele tatt.

Forebygging, Cures og misoppfatninger

Uheldigvis, på grunn årsakene autisme er ukjent, er det ikke mulig å hindre et barn i å utvikle den. Mange tror at MMR kombinasjonsvaksine kan være en årsak til autisme, men flere store studier har avkreftet denne teorien. De få studier som har vist ellers har vært små og mangelfulle for det meste, og noen er blitt avvist av etiske komiteer. Det er i dag ingen kur for autisme, men som i 2010, har det vært lovende forskning på et stoff for å bidra til å redusere symptomer hos de med alvorlig autisme. Mange barn med autisme ellers er behandlet med en kombinasjon av medikamenter, i tilfelle av alvorlige symptomer eller samtidige lidelser så som Tourettes eller epilepsi, vitaminer, diett og intensiv behandling i henhold til den bestemte barnets behov.

Spinning Leker og autisme

Spinning Leker og autisme


The Autism Society of America, en ledende non-profit organisasjon som gir støtte til mennesker rammet av autisme, definerer lidelse som en "kompleks utviklings funksjonshemming" hvis symptomene vises veldig tidlig i et barns liv og påvirke mange områder av barnets fungering. Autisme er først og fremst en atferdsforstyrrelse, påvirker barn sammen en "spektrum", som betyr autisme presenterer seg unikt i hvert barn. Centers for Disease Control de siste tallene plasserer forekomsten av autisme på en i 110 barn samlet, og en i 70 gutter.

Funksjoner av autisme

Det finnes ingen biologiske tester for autisme, og dens diagnose kan være ganske komplisert, avhengig av hvor alvorlig det påvirker et barn. Som en atferds funksjonshemming, kan medisinske, pedagogiske eller psykologiske fagfolk diagnostisere autisme ved hjelp av Diagnostic and Statistical Manual of Mental Disorders, eller DSM. Den nyeste versjonen, DSM-IV-TR (delvis gjengitt på Autism Speaks nettside) definerer autisme som en kombinasjon av svekkelser i de områdene av sosial fungering, kommunikasjon og stereotype eller repeterende atferd.

Play Behavior

En av de typer rare oppførsel foreldre ofte notatet er uvanlig måte et barn med autisme spiller. Måten av lek er en viktig diagnostisk holdepunkt for fagfolk som arbeider med disse barna. En av de vanligste uordnede mønstre av lek er en opptatthet med spinning objekter, som takvifter, hjul på leketøy biler og leker som spinner. Faktisk ofte et barn med autisme vil foretrekke å spinne objekter, se spinne objekter, eller spinne seg over noen form for interaktiv eller fantasifull lek.

Årsak of Behavior

Mens det er ingen enkelt kjent årsak til autisme, er det aa par forklaringer om hvorfor barn med autisme er fascinert med spinning. De begge har å gjøre med hvordan mennesker med autisme prosess sensorisk informasjon. Sensorisk prosessering lidelse, eller SPD, er vanlig blant mennesker med autism.SPD refererer til hjernens manglende evne til å nøyaktig behandle og utnytte informasjon mottatt gjennom de fem langt sanser - syn, hørsel, smak, berøring og lukt - og den mindre kjente nær sanser - det vestibulære og proprioseptive sanser.

Vestibulære Sense

Hyposensitivity (eller under-respons) til bevegelse er knyttet til det vestibulære sans. Denne følelsen, ifølge Terri Mauro, forfatter av "The Everything Foreldreveiledning om Sensory Integration Disorder," spark i når kroppen beveger seg og væsken i "gangen" i indre ører sende meldinger til hjernen om hva kroppen din gjør . Mauro sier at hjernen din kan deretter "ta viktige avgjørelser som gjør deg sikker og trygg i dine bevegelser." Når denne forstand er under-reaktivt, er en enkel løsning som et barn ville oppsøke bevegelser, for eksempel spinning eller svingende, å tvinge eller utløse en reaksjon i dette viktige systemet.

Visual Processing

Jo mer kjent visuelle sans kan være ansvarlig for besettelse med å se på spinne gjenstander også. The College of optikere i Visual Development hjemmeside forklarer at visuelle prosesseringsvansker er vanlig hos barn med autisme, og et symptom på uordnede visuell prosessering stirrer på spinne objekter for økt visuell inngang.

Intervensjon og Hjelp

Det er mer enn en skole med tanke på temaet autisme generelt, og det er sikkert sant spesielt med spørsmålet om å spinne i autisme. Noen fagfolk hevder at brannsluknings atferden ved unngåelse er den beste tilnærmingen. Andre hevder at det å tilby spinnemuligheter faktisk vil redusere dette behovet hos barn med SPD og autisme. Uansett er den vanligste behandlingen anbefaling ergoterapi med en terapeut opplært i å håndtere SPD. Ergoterapi er et nyttig verktøy for barn craving økt visuelle og vestibulære innspill. En trenet terapeut kan arbeide med barn og foreldre i et støttende miljø og trene foreldre på rutiner og vaner for å bidra til å etablere det som er kjent som et sunt sensorisk kosthold, eller metoder for adressering SPD utfordringer daglig.

Autisme undervisningsaktiviteter

Autisme undervisningsaktiviteter


Autisme er den vanligste typen av gjennomgripende utviklingsforstyrrelse (PDD). Ifølge en studie sitert av autisme og utviklingsproblemer Monitoring Network, autisme påvirker anslagsvis 1 av 100 barn og svekker deres utvikling i kommunikasjon og sosiale kommunikasjonsferdigheter. Vanligvis vil et barn viser symptomer før fylte 3. Spesielle treningsmetoder har blitt utviklet gjennom årene for å hjelpe autistiske barn forbedre spesifikke funksjonshemninger, og dermed forbedre den generelle kvaliteten av livet.

Innendørsaktiviteter

Flertallet av autistiske barn lider av en mangel på muskelstyrke og kognitive forsinkelser som fører til fysisk koordinasjon nyrefunksjon. Target praksis aktiviteter som involverer kaster eller rulle en ball rettet mot et mål bidra til å forbedre hånd, håndledd og arm styrke samt hånd-øye-koordinasjon.

Manipulering av modelleire, leire og andre lignende materialer forbedrer hånd styrke. Spør barnet å kopiere en pre-laget gjenstand, for eksempel en slange også hjelper på konsentrasjonen og miljø interaksjon. Maleri og tegning aktiviteter kan hjelpe barnet i å utvikle objekt interaksjon. Koble-til-punkter tegning øvelser kan også være nyttig. Prøv å bruke spray maling i forskjellige farger i stedet for markører. Andre aktiviteter som kan bidra til å forbedre barns hånd muskelstyrke og fysisk koordinasjon inkluderer ripping opp gamle aviser for å lage en collage og bruke byggesteiner til å bygge noe.

Friluftsliv

Ta med barnet til en strand der han kan trekke i sanden for å forbedre sin finger styrke og koordinasjon. Bruk leketøy spader og ulike støping verktøy som forskjellig størrelse spann og ulike formede beholdere for å bygge sand strukturer for å forbedre hånden muskelstyrke og objekt eller miljø interaksjon. Vann sprut våpen kan forbedre finger styrke, sosial interaksjon og hånd-øye-koordinasjon.

Et enkelt spill av tag er bra for å utvikle generell kroppsstyrke, særlig den nedre kropp og bevegelse koordinering. Spille catch-the-ball med vannballonger kan være en sensorisk stimulator også.

Atferdsterapi

Barn med autisme kan vises non-respondere på deres miljø, inkludert mennesker. Ulike typer aktiviteter kan hjelpe dem til å samhandle bedre sosialt. Rollespill basert på fantastiske forhold er bra for trening i sosialt samspill. Disse kan sakte framgang opp til en mer realistisk innstilling som simulerer mulig interaksjon senere i livet. Det er også en form for tale og kommunikasjonstrening.

Musikk er en form for trening du kan lage i en sosial opplevelse og sensoriske stimulator - for eksempel etterligne en melodi eller et notat ved å nynne. Slike aktiviteter normalt følge en mer grunnleggende form der barnet blir oppmuntret til å etterligne enkle dyrelyder, som kan bli innlemmet med dyrebilder for å forbedre objektgjenkjenning utvikling.

En nyttig form for sosial og mellommenneskelig aktivitet er samspill med andre autistiske barn. Ta med barnet ditt til et miljø der andre lignende barn leker eller besøker. Oppmuntre barnet ditt til å samhandle og spille.

Hunder for barn med autisme

Hunder for barn med autisme


Hunder brukes for mange medisinske grunner, hvorav en er autisme. Det finnes mange typer hunder tilgjengelig for barn med autisme. Ved å ha en hund, kan barn med autisme lære kjerneprinsipper om livssituasjoner. Å ha en hund kan også lære barn å være kjærlig og snill med andre rundt dem. Hvis barnet ditt viser eventuelle voldelige tendenser og mer alvorlige meltdowns, vil en større hund være nødvendig.

Labrador Retriever

Labrador Retriever er en stor hunderase for autistiske barn. Labs er veldig vennlige og svarer godt til trening. De er en beskytter av deres husstand. God trening er viktig med disse hundene på grunn av deres lekne holdning, og opplæring bør starte på et tidlig alder.

Saint Bernard

Disse hundene er kjent som "mild giganten", og med god grunn. Disse hundene er svært beskyttende overfor sin familie og elsker barn. De kan føle overhengende fare og er veldig myk og avslappet tilbake. Saint Bernards er vanligvis inne hunder, fordi de ikke gjør det bra i sommermånedene utendørs. På grunn av sin størrelse, bør en Saint Bernard alltid velges rett etter å ha blitt avvent så at atferd klasser kan begynne med en gang. Disse hundene er veldig lett å huset tog, men de krever noe vedlikehold fordi de kaster ofte. Saint Bernards er perfekt for en pjokk eller ungdom.

Puddel

Poodles kommer i tre størrelser og har selv temperament. Disse hundene er et utmerket valg for en autistisk barn fordi de elsker å være rundt mennesker. Jo mindre variasjon puddel er et godt valg fordi det er ingen frykt i sin velte et lite barn. Også trenger pudler ikke felle.

Border Collie

En border collie er en mellomstor hund, med middels lang pels. Disse hundene er veldig delvis til sine eiere og elsker å vise frem på kommando. Sørg for å få en border collie når den er ung. Border collie som har blitt brukt som gjeterhunder er kanskje ikke det beste valget for barn. Border collie er en utmerket størrelse for en pjokk.

Berøringsskjerm Aktiviteter for autisme

Berøringsskjerm Aktiviteter for autisme


Autisme er en utviklingsforstyrrelse som oppstår før barnet fyller tre. The Centers for Disease Control and Preventions (CDC) rapporterer at én av 110 barn født i Amerika har autisme, en del av en gruppe av utviklingsmessige problemer referert til som autisme spektrum lidelse (ASD). De lidelser varierer, men alle påvirker hvordan et barn samhandler og kommuniserer med andre. Ifølge Mayo Clinic, på dette tidspunktet ingen kur finnes for autisme. Tekniske hjelpemidler har blitt brukt av barn og voksne med autisme å bidra til å øke akademisk, oppmerksomhet, kommunikasjon, motivasjon, språk, organisering og sosiale ferdigheter - blant andre. En rekke touch-screen aktiviteter finnes som har minsket ASD symptomer.

Hjelpemiddelsentral

Tekniske hjelpemidler er et produkt eller utstyr som brukes til å vedlikeholde, forbedre eller øke funksjonsevne blant personer med nedsatt funksjonsevne. En hjelpeteknologi tjenesten hjelper en person direkte med sin funksjonshemming mens du bruker noen form for hjelpemiddel.

Utstyr til Touch Screen Aktiviteter

Det finnes en rekke enheter som har berøringsskjermer. HTC Flyer Tablet, Apple iPad og Barnes & Noble Nook er nettbrett og e-lesere som har berøringsskjermer. Det finnes også en rekke datamaskiner og bærbare datamaskiner som har berøringsskjermer.

iPad Søknader om Touch Screen Aktiviteter

Det finnes en rekke berøringsskjerm aktiviteter for autisme som kan brukes på iPad. ABA Therapy Images, kommunisere grunnleggende behov, Game Factory og My sunt smil er noen av berøringsskjermen aktiviteter "Autism Speaks" omfatter på sin liste over apps. ABA Therapy Images brukes til å hjelpe autistiske personer med visuell stimulering og også et verktøy for terapeuter. Kommunisere grunnleggende behov blir brukt av barn som er ikke-verbal. Applikasjonen lar dem å enkelt kommunisere med de rundt dem. Game Factory ligner på flash-kort. Programmet lar foreldre til å bruke sine egne bilder som et pedagogisk verktøy. Min sunt smil, designet av Delta Dental, forklarer til folk hva de kan forvente i løpet av en tannlege besøk. Denne applikasjonen tilbyr visuelle samt lyd.

Danger

Autisme talsmann Areva Martin fortalte Fox News at iPad er akkurat som andre gadgets og disse enhetene bør ikke brukes for mye. Stephen Shore, forfatter av "Forstå autisme for Dummies," bemerket iPad var nyttig og en måte for personer med autisme til å utforske og kommunisere med omverdenen.

Autisme symptomer hos nyfødte

Autisme symptomer hos nyfødte


Autisme er sjelden diagnostisert før barnet er minst et par år gammel. Dette er fordi det ikke før blitt småbarn at barn begynner å ha en mer aktiv forhold til sine foreldre og miljøet rundt dem. Likevel kan oppmerksomme foreldre sannsynligvis oppdage symptomer hos spedbarn og selv hos nyfødte som kan tyde på autisme, spesielt hvis flere av dem er til stede.

Identifikasjon

Selv om det er vanskelig å finne konkrete atferd som et tegn på autisme, nyfødte med autisme er uvanlig stille. Mens andre babyer er skremt eller gråte på grunn av høye lyder, raske endringer i lys eller raske bevegelser rundt dem, autistiske barn har en tendens til å reagere sakte eller ikke i det hele tatt til sitt miljø. Babyer som alltid sove gjennom natten, uforstyrret av sult eller eksterne faktorer, kan også være å vise tegn på autisme.

Betydning

Bare noen få uker etter å ha blitt født, er babyer allerede utvikle sine visuelle ferdigheter. Dette er grunnen til at mange av lekene som selges for nyfødte bestå av musikalske eller bevegelige strenger som kan henges over sengen. Selv om barnet ikke forstår eller kan ikke forutsi mønsteret av leken, er han fortsatt tiltrukket og stimulert av bevegelsen. En nyfødt som viser ingen interesse overhodet i denne typen leketøy kan ha problemer med å koble til sine omgivelser.

Funksjoner

Da de nå to måneder, er babyer rutinemessig reagerer på tilstedeværelsen av sine foreldre med enten et smil eller en kurrer støy. Allerede før det, men vil nyfødte få øyekontakt eller endre deres ansiktsuttrykk når et kjent ansikt tilnærminger. Nyfødte som synes uvitende om tilstedeværelse av foreldre eller omsorgspersoner kan være vist tegn på autisme.

Expert Insight

Starter fra tidspunktet for fødselen, babyer er ventet å treffe visse milepæler som de vokser. Selv om ingen alle babyer utvikles i samme tempo, kan hyppig eller åpenbare forsinkelser indikere tilstedeværelse av problemer, hvorav ett er autisme. Mellom to og tre måneder, babyer begynne å heve hodet og flytte mer når du legger på ryggen. Yngre barn vil fortsatt flytte hendene eller bena når opphisset eller glad, noe som autistiske nyfødte ikke vil gjøre.

Funksjon

Autistiske nyfødte er verken redd eller beroliget av tilstedeværelsen av andre. Dette betyr at en gråtende eller urolig baby ikke vil slappe av når hun er plukket opp eller blir vugget i søvn. Det betyr også at avslappende lyder, inkludert stemmen til en forelder, har ingen effekt. Når snakket med, nyfødte ofte gjenkjenne opprinnelsen til lyden og etter den tid de er et par måneder gamle, vil begynne å se direkte i retning lyden kommer fra. Autistiske barn, på den annen side, vil enten ignorere lyden eller være ute av stand til å fokusere på det for mer enn bare et par sekunder.

Hvordan gjenkjenne tidlige tegn på autisme i babyer

Hvordan gjenkjenne tidlige tegn på autisme i babyer


Autisme er en hjerne lidelse som fører til problemer med et barns atferd, kommunikasjon og sosialisering. Ifølge Centers for Disease Control and Prevention, autismespekterforstyrrelser er til stede før fylte 3, er det ingen kjent kur, og tidlig diagnose er nøkkelen; hvis barnet ditt er diagnostisert før han slår to, intervensjonsaktiviteter og andre programmer kan forbedre hans tilstand og reversere noen symptomer. The American Academy of Pediatrics sier at to barn med autisme har identiske symptomer. Vær klar over hva du skal se etter, og du kan forbedre ditt barns sjansene for å ha et normalt liv.

Hvordan gjenkjenne tidlige tegn på autisme i babyer

•  Sjekk din baby for unormal muskeltonus. Ifølge en studie publisert i Health Day News, over halvparten av babyer senere diagnostisert med autisme hadde eksepsjonelt halte eller stive armmusklene sammenliknet med barn uten autisme.

•  Vær bevisst på måten babyen reagerer på visuell stimulering. En 2010 studie rapportert i Health Day News bemerker at fire måneder gamle spedbarn som senere ble funnet å ha autisme foretrakk å se på en skjerm med raskt blinkende lys i stedet for en mindre stimulerende visning.

Merk hvor ofte barnet ditt gjør øyekontakt med deg. Et spedbarn favoritt syn er ofte et annet menneske ansikt, men, ifølge American Academy of Pediatrics, babyer med autisme generelt unngå å holde øyekontakt med andre eller gjøre svært begrenset øyekontakt. Barnet bør nyte ser inn i øynene og reagere på ditt smil.

Hold din baby. Et spedbarn som buer ryggen hennes og forsøker å flykte, heller enn å kose med hennes foreldre, kan ha tidlige symptomer på autisme.

Se babyens bevegelser. Flytte armer, hender og føtter i en repeterende måte, slik som å stange hodet rytmisk eller svaier fra side til side, kan være grunn til bekymring.

Snakk med babyen din og teste sine kommunikasjonsferdigheter. Babyer med autisme ofte ikke si enkle ord ved 15 måneders alder, og ikke bruk korte setninger med 2 år gamle. De kan også virke helt uinteressert i å lære kommunikasjonsferdigheter, eller du kan legge merke til regresjon av språk milepæler mellom 1 og 2 år gamle.

Legg merke til om barnet reagerer når du sier navnet hennes. En baby med autisme vil ikke svare, men vil reagere på lyden av klapping i hendene eller en dør lukkes.

Observer barnet i miljøer fylt med ulike lukter, lyder, teksturer og andre stimuli. Oversensitivity eller ingen følsomhet for disse forholdene kan indikere autisme.

Se barnet ditt på spill. A 1-år gammel baby med autisme kan være mer interessert i deler av et leketøy enn hele greia, som for eksempel å spille med hjulet på en lekebil. Han kan også bli besatt med de samme aktivitetene om og om igjen, for eksempel kjører bilen inn i en vegg, i stedet for å kjøre den opp på siden og over setene i en sofa.

Hint

  • Hvis barnet ditt viser atferd som angår deg, kan du kontakte legen din for en vurdering.

Nyfødte tegn på autisme

Autisme er en nevrologisk lidelse som presenterer komplikasjoner i språk, sosiale ferdigheter og passende oppførsel. Autisme er vanligvis diagnostisert rundt 3 år, men screening verktøy har blitt utviklet for å bidra til å oppdage det tidligere.

Newborn

Nyfødte babyer 'kompetanseutvikling er subtile, og erkjenner tegn på autisme er vanskelig. Mange barn som blir til slutt diagnostisert med autisme viser ingen tegn i spedbarnsalder.

Social Development

Spedbarn fra fødselen til 3 måneder lære og vise mange atferd. Sosial atferd er smilende, spille med andre mennesker og gråter når du spiller stopper eller en person forlater rommet. Fravær av disse atferd kan være tegn på autisme, selv om barn utvikler og ulike skritt så disse er ikke nødvendigvis røde flagg.

Movement

Ved tre måneder babyer bør være mer mobil. Movement milepæler inkluderer heve hodet og brystet når du ligger på magen, åpning og nedleggelse hender, og fatte leker. Igjen, kan fraværet av disse ferdighetene være tegn på et problem, eller kan være normalt.

Visuell og auditiv

Av tre måneder, bør babyer være å svare på både visuell og auditiv stimulans. Milepæler for disse inkluderer å se på ansikter, sporing bevegelige objekter, gjenkjenne kjente mennesker, babling og snu mot lyder.

Varselskilt

Ifølge Centers for Disease Control, varsel tegn på at barnet ditt ikke utvikler vanligvis inkluderer ingen respons på høye lyder, unnlatelse merke hender, unnlatelse av å følge bevegelige objekter med øynene, ingen interesse i å nå for og fatte leker, babling uten innsats å imitere, unnlatelse av å ta hensyn til nye ansikter eller et dramatisk tap av ferdigheter.

Hvordan å miste vekt når de spiller dataspill

Hvordan å miste vekt når de spiller dataspill


Borte er de dagene av å sitte på en sofa og mose knapper med tomlene til å spille videospill. Mange konsoller tilbyr måter å stå opp og komme i bevegelse mens du spiller sine kamper. Spille dataspill kan hjelpe deg å miste vekt hvis du er av sofaen og bevege seg rundt. Les videre for å lære mer.

Hvordan å miste vekt når de spiller dataspill

•  Kjøp en Nintendo Wii. Wii er designet for å bli spilt med mye bevegelse. Spill inkluderer tennis, baseball, bowling og andre fitness-relaterte aktiviteter som er designet for å bli spilt på føttene og flytte rundt.

Play dansespill. Store konsoller, som X-Box og Playstation, har en dans pad tilbehør som kan brukes til å spille dans videospill. Når du spiller disse spillene, står du på dansematte og flytte rundt å peke på knappene med føttene i en dans mønster.

•  Tren med Eye Toy videospill. Eye Toy er en Playstation tilbehør som fungerer som et kamera og viser deg på skjermen. Da kan du spille spill der du hoppe over objekter, hente ting og unngå flygende prosjektiler, bruker hele kroppen i stedet for en håndkontroller.

Øvelse mens du spiller spill med en håndholdt konsoll. Du trenger ikke hendene til å kjøre på en tredemølle eller sykle en øvelse sykkel. Du kan selv gå på plass mens du spiller et dataspill. Ved å få opp og flytte mens du spiller, kan du gå ned i vekt.

Hint

  • Unngå småspising mens du spiller videospill. Mye som snacking mens du ser på TV, spise mens du spiller spill kan bli tankeløse - trenger du ikke engang skjønner du gjør det. Du kan gå ned i vekt ved å stoppe denne praksisen.