Digidexo.com

beste nikotinplaster

Den beste vekttap Patches

Den vekttap patch er en bandasje type produkt som er plassert på huden for å kontrollere appetitten. Plasteret gir et vekttap supplement som er absorbert av huden. Hvert plaster er slitt for en dag og patcher kommer i esker med 30. Mer forskning må gjøres om lappene faktisk fungerer, selv om eksperter mener at noen av innholdsstoffene i plastrene er kjent for å hjelpe fart vekttap.

Le Patch

Le Patch er lik den nikotinplaster, men stimulerer metabolismen, demper appetitten og øker energi. Le Patch vekttap patch er laget av alle naturlige ingredienser av Blæretang, som er et utdrag av havet tare. Plasteret vil bidra til å stoppe deg fra overspising, slik at du kan gå ned i vekt. Påfør Le Patch til en ren, tørr, hårløs område på kroppen din, slik som på innsiden av håndleddet ditt. Sett på plaster hver dag med en ny. Drikk minst 64 oz. vann per dag for å holde kroppen tømmes. Spis godt balanserte måltider og trene et par ganger per uke for å øke stoffskiftet.

Shape-Patch

The Shape-Patch hevder å undertrykke appetitten mer enn noen annen patch som er tilgjengelig. Den styrer appetitten, slik at du ikke lenger ønsker å overspise og er i stand til å holde deg til din diett og vekttap plan. The Shape-Patch hevder at når du begynner å bruke plasteret du vil bli vant til å spise mindre. Når du slutter å bruke patch vil du ikke lenger har lyst til å spise et stort måltid. Bruk Shape Patch på samme måte som du ville Le Patch. Kjøpe lappen online på selskapets hjemmeside: ShapePatch.com. En måneds forbruk er $ 49,95 pluss frakt.

Jen-Fe Patch

Den Jen-Fe patch er laget av Nexagen og gir maksimal kontroll og styrke. Plasteret er større enn mange av de andre patcher så det leverer mer suppressant enn andre oppdateringer. Ingrediensene i den Jen-Fe plaster absorberes raskt i huden, hvilket øker forbrenningen umiddelbart. Trening mens du bruker plasteret slik at du forbrenner vekt raskere. Kjøpe Jen-Fe Patch online på Nexagen. En 30 dagers forbruk er $ 119,95.

The Pink Patch

The Pink Patch ble laget spesielt for kvinner. The Pink Patch virker raskt og gir deg mye mer energi mens du bruker plasteret. Den rosa plasteret er laget med lecitin som hjelper kroppen bryte ned fett. Den inneholder også linfrø olje som er bra for hjertet. Sette plasteret på i morgen før du starter dagen og det fungerer hele dagen for å kontrollere appetitten. Endre plasteret ut hver dag for å oppnå de beste resultatene.

Nikotinplaster Instruksjoner

Nikotin-erstatning terapi er en populær måte å slutte å røyke fordi det letter cravings uten at brukeren faktisk røyke sigaretter. Nikotinplaster har vist seg effektiv, men det må brukes riktig for å minimere bivirkninger og maksimere brukerens sjansene for å slutte.

Innhenting av The Patch

Nikotinplaster er tilgjengelig uten resept og er solgt til store apotek. Personer som har problemer med hjertet eller blodårer bør spørre sin lege hvis plasteret er den beste form for nikotin erstatning for dem. Plasteret er vanligvis brukt i ca 2 måneder.

Styrke

Nikotinplaster kommer i flere styrker. Det er best for røykere å begynne å bruke en sterk plaster inneholdende 15 til 22 milligram nikotin. Brukere bør bruke denne oppdateringen i 4 uker, deretter en redusert styrke patch (5 til 14 milligram) for ytterligere 4 uker.

Daglig bruk

Patch-brukere bør bruke oppdateringen ved starten av hver dag. Plasteret må plasseres mellom hals og midjen og skal bæres på en annen del av kroppen hver dag for å minske sjansen for hudirritasjon.

Bivirkninger

Nikotin er et sentralstimulerende og fører til effekter som uro, angst og økt hjertefrekvens. Brukere av plasteret bør rapportere alle uvanlige (eller uvanlig sterke) bivirkninger til sine leger.

Den beste måten å hjelpe en ektefelle som sier hun trenger hjelp til å slutte å røyke

Røykeslutt er en tøff utfordring. Depresjon, tilbaketrekning og stress er bare noen av hindringene som står overfor en person som prøver å slutte. Hvis din ektefelle er fanget midt oppe i denne avgjørelsen, den beste måten å hjelpe henne er å forstå hva hun går gjennom og for å støtte henne.

Når din ektefelle ønsker å slutte

Din ektefelle tar en endelig puff og forteller deg at det er den siste; hun trenger å slutte å røyke. Dette er en viktig beslutning. Støtte hennes beslutning, selv om det betyr at du må slutte å røyke, også. Fortell henne at hjelp, alt fra å se en rådgiver til å bruke nikotinplaster eller tyggegummi, er tilgjengelig. Hun kunne selv prøve hypnose.
Hva som fungerer for noen mennesker kanskje ikke fungerer for din ektefelle. Derfor prøve så mange teknikker som er nødvendig, og ikke la henne gi opp. Det vil være perioder med tilbaketrekning og irritabilitet; du bare trenger å stå ved din ektefelle, minne henne om at dette var hennes avgjørelse, og trøste henne som hun går gjennom prosessen.

Hva du kan gjøre

Finn ut hva det tar å slutte å røyke. For eksempel, cravings er en stor hindring. De dukker opp ofte, og på varierende tider. Hva du trenger å gjøre er å forstå og hjelpe din ektefelle forstå at suget ikke kommer til å vare evig; vanligvis varer bare suget et par minutter, og påfølgende cravings bli svakere over tid. En annen vanlig følelse er depresjon. Hvis dette skjer, hjelpe din ektefelle ved å prøve å få tankene hennes på noe annet og søke rådgivning om nødvendig.
Hvis du forstår hva din ektefelle går gjennom, kan du bedre hjelpe henne avtale med det. Den beste tingen å gjøre er å holde pasienten, forbli rolig og minne din ektefelle av alle fordelene ved å slutte. (Å være sunnere, følelsen avslappet og ha kontroll er bare noen få fordeler.)

Hvordan bruke nikotinplaster og Chantix

Bestemmer seg for å slutte å røyke kan være en av de viktigste avgjørelsene i livet ditt. Røyking dreper tusenvis av mennesker hvert år, og så bestemmer seg for å slutte kan redde ditt liv og din helse. Avslutte kan være svært stressende, men; de fleste som slutter å røyke oppleve intense cravings og abstinenssymptomer som kroppene deres justere til mangel på nikotin. Heldigvis har helseforetakene begynt å produsere produkter som nikotinplaster og piller som Chantix å hjelpe røykere i å forlate sine dårlige vaner bak. Ved hjelp av disse produktene på riktig måte kan bidra til å redusere cravings og abstinenssymptomer.

Bruksanvisning

Nikotinplaster

Åpne oppdateringspakken og trekk av beskyttelsesbelegg. Prøv ikke å ta på den klebrige delen av plasteret med fingrene.

Hold lappen til en ren, tørr, hårløs område på overkroppen, slik som på innsiden av armen, skulderen eller magen. Press med håndflaten i 10 sekunder, og slipp.

Vask hendene for å fjerne klebrige rester eller medisin fra hendene. Aldri gni øynene, nesen eller munnen før du vasker hendene, som medisin kan brenne eller klø hvis de brukes på sensitive områder.

Følg produkt instruksjoner for hvor lenge å holde plasteret på plass. Når det er tid, fjerne den gamle lapp og brett den i to, slik at den klebrige siden holder seg til seg selv. Sett det inn i pakken for den nye patchen for riktig avhending.

Påfør ny patch til et annet område av kroppen din for beste effektivitet. Begynn å bruke tidligere brukte områder igjen etter en uke har gått.

Chantix

Skaff en 12-ukers forsyning.

Ta Chantix bare etter å ha spist med en full 8 oz. vann.

Ta en hvit Chantix pille per dag for de tre første dagene av behandlingen.

Ta to hvite piller (én om morgenen og én om kvelden) for resten av den første uken av behandlingen.

Ta to blå piller (en om morgenen og en om kvelden) hver dag for de gjenværende ukene av behandlingen.

Tips og advarsler

  • Hvis nikotinplaster faller av før det er på tide å endre det, bruke en ny en til et annet område av kroppen din. Endre lappen neste dag på regelmessig planlagt tid.
  • Du kan bade, bade eller sole med nikotinplaster på; vann vil ikke skade plasteret.
  • 12-ukers program av Chantix er mest effektive. Men hvis legen foreslår et annet program, følge hans instruksjoner.
  • Hvis du savner en dose av Chantix, ta den så snart du husker det. Hvis det er i nærheten av din neste dose, vent og ta bare neste dose. Du må ikke ta en dobbel dose.
  • Bland aldri hjelpemidler for å slutte å røyke; bare bruke ett hjelpemiddel om gangen.
  • Diskutere eventuelle allergier eller sykdommer med legen din før du starter nikotinplaster. Også diskutere med legen din eventuelle medisiner du tar, som nikotinplaster kan endre måten enkelte legemidler virker.
  • Kontakt legen din hvis du opplever allergiske reaksjoner som for eksempel problemer med å puste, hevelse, rødhet eller svie som varer mer enn en time mens iført nikotinplaster.
  • Hvis du opplever symptomer på en nikotin overdose, som svimmelhet, oppkast, forvirring, tåkesyn eller svakhet, fjerne plasteret umiddelbart og lege.

De beste metodene for å Quit Smokeless Tobacco

De beste metodene for å Quit Smokeless Tobacco


Nikotin, som finnes naturlig i tobakk, er like vanedannende som heroin eller kokain. Kjemikalier lagt til tobakk, 28 av disse er kreftfremkallende, forbedre tilførselen av nikotin til hjernen, noe som gjør tobakk svært vanedannende. Slutte snus, som refererer til skråtobakk eller snus, er utfordrende, og de fleste prøver å slutte flere ganger før de blir vellykket lang sikt. Inngrodde vaner og følelsesmessig tilknytning intensivere avhengigheten av tobakk og må tas i betraktning når du forbereder å slutte.

Avslutt Dato

Sette en dato for røykeslutt er en av de første skritt til å slutte snus. Dato for røykeslutt, eller første tobakksfritt dag, anbefales å være ca 2-4 uker unna. Dette gjør tilstrekkelig tid til å utvikle og gjennomføre en plan for å slutte. Det anbefales å velge hva som kan være den enkleste dagen i uken, deretter markere den dagen i kalenderen.

Unngå Tilbaketrekking

Nikotin tilbaketrekning kan være en betydelig barriere for vellykket røykeslutt snus. Vanlige abstinenssymptomer inkluderer irritabilitet, konsentrasjonsvansker, tretthet og oppfordrer for mat eller godteri. Medikamenter som reduserer eller fjerner tilbaketrekking faller i to kategorier, de som inneholder nikotin (replacement therapy) og de som ikke inneholder nikotin. FDA-godkjente nikotin erstatning terapi alternativene inkluderer nikotinplaster, tyggegummi, pastiller, inhalator og nesespray. De to muntlige (pille) medisiner med FDA-godkjenning er bupropion (også kjent som Zyban eller Wellbutrin) og Chantix. Å finne det beste alternativet, og dose, ta kontakt med en lege.

Endre vaner

Tobakksbruk er vanligvis forbundet med dagligdagse vaner som å våkne opp om morgenen, etter måltider, rundt andre tobakksbrukere, på pauser eller når man drikker kaffe eller alkohol. I ukene fram til dato for røykeslutt, begynner å danne nye vaner ved sakte å gjøre endringer i den daglige rutinen. For eksempel, hvis en mann setter i en ny dukkert umiddelbart etter våkner, kan han prøve å forsinke morgen dukkert i 10 eller 15 minutter ved å ta en tur eller lese avisen. Forsinke hver tygge eller dip kan bidra til å redusere den daglige nikotininntaket. Dette kan også gjøres ved å blande tobakks med urtesnus eller ved hjelp av en lavere nikotin kjede. Sakte redusere nikotininntak, selv av en liten mengde, kan hjelpe til uttaksstyring.

Støtte

Å ha ekstra støtte forbedrer sjansene for vellykket røykeslutt tobakk. Hver stat i USA har en telefonbasert støtteprogram, bemannet av fagfolk, for å hjelpe enkeltpersoner utvikle en tilpasset slutte plan og forbli tobakk gratis. Å finne telefonbaserte ressurser fra staten, ring 800-QUIT-NOW (1-800-784-8669). Lokale organisasjoner kan også tilby støtte i form av en på en eller gruppe rådgiving. Å finne lokal støtte, ta kontakt med lokale Department of Health, et nærliggende sykehus eller klinikk, eller American Cancer Society på 800-227-2345. Tobakk brukere setter pris på også støtte fra venner og familie. Forskning viser at folk som får positiv støtte, for eksempel oppmuntring og forståelse, er mer sannsynlig å slutte enn folk som får negative støtte som griner.

Følelser

Følelser som sinne eller stress er vanlige triggere for snusbrukere. Lære nye strategier for å håndtere stress eller andre følelser hjelper tobakk brukere takle utfordringene som de kommer. Nye ferdigheter, slik som dyp pusting eller trening, kan erstatte bruk av tobakk når stressnivået er høyt.

The Best Nevrologi Sykehus

The Best Nevrologi Sykehus


Nevrologi er et område av spesialisering for leger og sykehus, men selv innenfor feltet, leger praktiserer i et bredt antall subspecialties fra hvilke pasienter som har spesielle plager kan velge. Neuromusculoskeletal medisin, otology, vaskulær nevrologi og pediatrisk nevrokirurgi er bare noen få områder der leger kan konsentrere sin praksis. De beste sykehusene sette sammen team til å fungere effektivt å gi pasientene optimal omsorg. Noen sykehus gjør en bedre jobb enn andre.

The Johns Hopkins Hospital

Johns Hopkins 'nevrologi og nevrokirurgi divisjoner har spesialitet laboratorier for store ødeleggende sykdommer og tilstander, som for eksempel hjernesvulster, multippel sklerose, og nevro-AIDS. Prisbelønt nevrologi lagene har forskningslaboratorier som leverer resultater av sine studier til bassenger av leger for bedre forståelse av sykdommer og utvikling av behandlinger.

The Johns Hopkins Hospital

600 N. Wolfe St.

Baltimore, Maryland 21287

410-955-5000

hopkinsmedicine.org

Massachusetts General Hospital

Massachusetts General Hospital arbeider kontinuerlig med å forbedre seg på mange områder, for eksempel ved å redusere pasient blodet infeksjoner kontrahert i ICU og pasienten faller, og gir bedre hygiene og feilhåndtering. Kvaliteten på leger som trente ved Harvard University er et høydepunkt på dette sykehuset, men for å se etter en god nevrologi sykehus, bør en pasient ta andre faktorer i betraktning. En sykehusets pasient dødelighet og skadestatistikk, som er lav ved Massachusetts General Hospital, bør også vurderes. Omsorgsnivå er avgjørende for pleiepersonell, med høyt kvalifiserte fagfolk på en liten sykepleier til pasient-forhold er ideellt - som det er på Mass General.

Massachusetts General Hospital

Main Campus

55 Frukt Gate

Boston, MA 02114

617-726-2000

mgh.harvard.edu

Mayo Clinic of Phoenix / Scottsdale, AZ

Poliklinisk og døgntjenester, slik som de av epilepsi klinikk ved Mayo Clinic i Arizona tilbudet avbildning av hjernen, EEG, nervestimulering, nevropsykologiske vurderinger og top-notch diagnostiske tjenester. Nyutviklede medisiner anses av spesialiserte team av pasienten nytte. Nevrologi pasienter krever spesifikk pleie så mange nevrologiske tilstander kan være utfordrende å diagnostisere og behandle. Mayo Clinic i Arizona syssels cutting-edge teknologi og tilbyr genetisk testing, smerte og sår administrative tjenester og pasientstyrt analgesi.

Mayo Clinic Hospital

5777 E Mayo Blvd.

Phoenix, AZ 85054

480-515-6296

mayoclinic.org

Mayo Clinic

13400 E Shea Blvd.

Scottsdale, AZ 85259

480-301-8000

mayoclinic.org

Massachusetts Eye and Ear Infirmary

Total fokus på et bestemt nevrologisk lidelse gir konsentrert kompetanse på dette området. The Massachusetts Eye and Ear Infirmary har verdensklasse legitimasjon for nevrologi knyttet til hode og nakke. Høring og tale tap behandles, så vel som lidelser i ansiktsnerver. Nye behandlinger er utviklet av forskning og teknologi ved de tilknyttet sykehuset.

Massachusetts Eye and Ear Infirmary

243 Charles St.

Boston, MA 02114

617-523-7900

masseyeandear.org

Den beste måten å bygge opp beinmusklene Hvis du har Knee Pain problemer

Kneet er en av de mest vitale ledd i menneskekroppen. Uten kneet, ville det ikke være mulig å sitte, stadig stå, knele, bøye, bøye seg, løpe eller gå. Kneet er et sammensatt ledd som består av ligamenter, brusk, væskefylte blærer, muskel og ben. Når knesmerter streik, kan det være vanskelig å nyte daglige aktiviteter. Knesmerter er en vanlig sykdom som rammer om lag én av tre amerikanere over en alder av 45. En av de beste måtene å komme seg og forebygge smerter i kneet er å styrke de omkringliggende kneet muskler.

Årsaker til knesmerter

Knesmerter kan være forårsaket av mange ting, for eksempel en revet ligament, falle ned, bilulykke, idrettsskader, overforbruk, raskt voksende bein, over vekt, alderdom, eller tilstander som leddgikt eller Osgood -Schlatter sykdom. Når knesmerter har blitt diagnostisert og behandlet av en lege, er neste skritt gjenopprettingen eller rehabilitering. Rehabilitering fra knesmerter inkluderer styrke andre muskler i beinet slik at kneet ikke trenger å gjennomgå en masse press og slik at det kan gjenvinne sin normale stabilitet.

Styrking leggmusklene

Muskler som er styrket for å bidra til å forbedre kneet stabilitet er hamstrings, quadriceps, musklene i anklene, leggene, og hofte. Strekke musklene er også meget viktig å varme musklene og hindre skade. Hamstring strekninger kan gjøres ved å legge på ryggen og løfte opp ett ben og ha en assistent dytt benet tilbake til hamstring er helt strukket, deretter bytter ben.

Å strekke quadriceps, kan du stå opp med ansiktet mot veggen og deretter bøye det ene benet opp slik at hælen er mot setet, og med én hånd, holde på det benet i noen sekunder til du føler at dine quadriceps er strukket, deretter bytt ben. For å strekke leggen, stå overfor en vegg og la den ene foten flat på bakken, og deretter med den andre foten heisen opp tærne slik at de ligger inntil veggen, mens hælen er på gulvet. Bo i denne posisjonen i noen andre deretter bytte føtter.

Noen øvelser som kan gjøres for å forbedre ben styrke er ben knebøy ved hjelp av en stol, stepping opp på et trinn fra både foran og på sidene, utføre butt-ups, ved hjelp av en trimsykkel, går på en tredemølle, eller gjør leg raises .

Best Bet Diet for MS

Når du leve med multippel sklerose, begynner kroppens immunsystem til å angripe den beskyttende belegg rundt nervefibrene i hjernen og ryggmargen. Skaden er progressiv og degenerative. Over tid vil du begynne å miste kontroll av finmotorikk, erfaring nummenhet og prikking i fingre og tær, og kan ha visuelle og andre sensoriske forstyrrelser.

Betennelse i systemet gjør MS verre. Ved å nøye velge maten du spiser, kan du motvirke betennelse, støtte og regulere immunsystemet, bremse utviklingen av MS, og forbedre din generelle funksjon og livskvalitet.

The Best Proteiner

Protein utgjør byggesteinene i mange av kroppens vev, og kan inneholde høye nivåer av betennelses fett.

Velg proteiner som er av høy kvalitet og har gjennomgått minimal behandling, for eksempel skinn hvitt kjøtt eggehviter kylling, hvit nonoily fisk og vilt kjøtt. Velg kutt som er mager og trim så mye av fettet som du kan før matlaging. Begrens inntak av kjøtt til 3 gram per måltid.

Velg med lav eller ikke-fettholdige melkeprodukter, fordi de er lavere i mettet fett, og derfor mindre tilbøyelige til å forårsake en betennelsesrespons. Begrens inntaket av meieriprodukter til to 1-cup porsjoner hver dag.

Karbohydrater

Velg karbohydrater som er i sin mest naturlige tilstand. Frukt, grønnsaker, nøtter, frø og belgfrukter er gode karbohydratkilder for MS kosthold. Poteter og ris er også bra. Spis så mange av disse matvarene som du vil.

Korn, som hvete, bygg, rug og havre, fungerer bra for noen. Andre finner de har en følsomhet for disse matvarene og gjøre det bedre uten dem. Hvis du velger å inkludere korn, hele korn er alltid bedre enn raffinert.

Mange av snack foods i typisk vestlig diett er sterkt bearbeidet, raffinert korn med et høyt innhold av sukker og fett kjemisk endret. Unngå disse matvarer, fordi de er meget inflammatorisk.

The Best Fats

Kroppen din trenger fett for å produsere hormoner du trenger for å holde seg frisk. Men mye av fettet i en standard amerikansk diett er mettet eller hydrogenert. Begge har en tendens til å øke nivået av inflammasjon i kroppen. Noen mettet fett er nødvendig for optimal helse, men du bør begrense inntaket til 15 gram om dagen. Hvis du begrenser dine protein valg til magert og kutte ut bearbeidet snack mat, er denne grensen lettere å vedlikeholde.

Kroppen din trenger også umettet fett og essensielle fettsyrer. Nøtter, frø, oliven, avokado, olivenolje, peanøttolje og linfrøolje er de sunneste og mest balanserte kilder. Begrens inntaket av umettet fett til 50 gram om dagen.

Få nok fiber

Skylle ut giftstoffer og uønskede stoffer ved å spise nok fiber. Fiber bidrar til å regulere immunforsvaret og redusere betennelser. Bønner, nøtter, frø, frukt, grønnsaker og hele korn er de beste kildene til fiber. Disse matvarene bør også utgjør hoveddelen av kostholdet ditt hvis du lever med MS.

Prøv å konsumere minst 30 gram fiber daglig. Hvis du bommer, legge til en fiber supplement.

Allergener

Mat sensitiviteter resultere i betennelse. Alle er forskjellige, så planlegger å ha en allergi screening gjort med legen din.

Cøliaki kan etterligne symptomene på MS. Cøliaki er en alvorlig allergi mot gluten --- et protein som finnes i hvete, bygg og rug. Det skader fordøyelsessystemet og kan frigi nerve-skadelige giftstoffer inn i kroppen. Hvis du er diagnostisert med MS og har en vitamin B12 mangel, har legen din skjermen du for cøliaki.

Hvis du har cøliaki, følger du disse kosten retningslinjer for å forbedre dine symptomer, men eliminere all gluten. Arbeid med en kostholdsekspert for de beste resultatene

De beste funksjonene til en Ellipsetrener

De beste funksjonene til en Ellipsetrener


Elliptisk maskin ser noe som ligner på en tredemølle, men har bevegelige pedaler i stedet for et spor. Dette hjelper det gi en lav-effekt aerobic trening som ikke legger for mye press på leddene. Ikke alle elliptiske maskiner er laget like, men det er visse funksjoner som de beste maskinene har til felles, bemerker ConsumerReports.org. Enten du kjøper en elliptisk for hjemmet ditt, eller prøver å velge mellom ulike modeller for å bruke på ditt lokale treningsstudio, se etter de beste funksjoner som passer dine treningsmål behov.

Høyteknologiske funksjoner

Flere og mer elliptiske trenere kommer med høyteknologiske funksjoner, for eksempel innebygd pulsmålere eller dokker som du kan hekte din MP3-spiller eller smarttelefon. Slike funksjoner kan gjøre en stor forskjell og presse din egnethet til et annet nivå. For eksempel til å bruke MP3-spilleren på elliptiske høre på høy, fengende musikk kan hjelpe deg til å trene hardere og lengre. I mellomtiden, overvåking av hjerterytmen kan hjelpe deg til mer nøyaktig måle din treningsintensiteten.

Sikkerhetsmekanismer

En elliptisk har mange bevegelige deler, noe som kan skade deg, så vel som utgjør en fare for små kjæledyr og barn. De beste ellipticals har innebygde sikkerhetsfunksjoner som holder deg og familien din trygg. For eksempel har noen maskiner har en låsemekanisme som forhindrer pedalene fra å bevege seg når maskinen ikke er på.

Resistance Modification

En elliptisk tilbyr justerbar motstand innstillinger som gjør det vanskeligere eller lettere å flytte trenerens pedalene, og dermed øke eller redusere treningen intensitet. Generelt er de fleste ellipticals bruke enten standard magnetisk motstand eller elektro-magnetisk motstand for å skape motstand. Den tidligere teknologi krever en bevegelig magnet som påvirker maskinens svinghjulet, som i sin tur påvirker pedalbevegelsen. Det sistnevnte alternativet bruker en elektrisk strøm i stedet for en bevegelig magnet. Mens elektromagnetisk alternativet er dyrere og nøyaktig, det har færre bevegelige deler - og derfor kan være mer holdbar.

Justerbarhet

Noen elliptiske trener modeller lar deg justere maskinens pedal skråning eller håndtaket arm posisjonering. Slike justerbare mekanismer endre hvilke muskler maskinen mål, og dermed bidra til å gi deg en hardere treningsøkt. Faktisk noen ellipticals selv har automatiske treningsprogrammer som heve eller senke stigningen automatisk mens du bruker maskinen. Ikke bare evnen til å justere maskinen endre din trening intensitet, men det kan også gjøre treningen mer interessant, enklere å administrere og holde deg motivert til å trene.

Ergonomi

Hver ellipsetrener er forskjellig i forhold til størrelse og plassering av håndtakene, pedaler og andre funksjoner. Før du velger en elliptisk, få på det og prøve det ut. Ta hensyn til viktige ergonomiske områder. For eksempel merke til hvordan bena dine føles og sørg for at knærne ikke bumping sammen eller at hoftene ikke vondt. Håndtaket posisjonering bør også føle seg komfortable og ikke sette en belastning på skuldrene eller albuene.

Hva er det beste middel for en migrene?

Det finnes mange løsninger for migrene sykdom, en tilstand som inkluderer - men er ikke begrenset til - de smerte hodepine ofte referert til som "migrene". Rettsmidler kan omfatte en rekke medisiner eller naturlige, holistiske behandlingsmetoder.

Betraktninger

Det er tre behandlingsmetodene som brukes for å avhjelpe ubehag av migrene: akutt - oppfordrer til bruk av narkotika etter utbruddet av migreneanfall; forebyggende - krever bruk av narkotika tatt daglig for å redusere antall eller hindre angrep; komplementær - utnytter medikamentfrie metoder som gir lindring, og inkludere alternative helse prosedyrer som biofeedback, akupunktur, velvære og kosttilskudd endringer.

Identifikasjon

Det er mer enn 100 medikamenter på markedet utformet for å gi et middel for migrene. De beste medisiner for lindring er triptaner, som kommer under ulike merkenavn: Amerge, Axert, Frova, Imitrex, Maxalt, Pelpax og Zomig. Studier har vist at ikke-steroide anti-inflammatoriske medisiner som aspirin, ibuprofen og naproxen også er nyttig for migrene behandling.

Typer

Legemidler som inneholder opioider og barbiturater har vist seg å føre til en økning i migreneanfall, heller enn å gi langsiktig løsning. Slike medikamenter inkluderer cCodeine, Oxycontin, darvon, Vicodin, Fiorinal og Fioricet.

Fordeler

Lider som foretrekker fordelene med en naturlig migrene rette opt for bruk av urter som Feverfew, butterbur ekstrakt og ingefær.

Effekter

Mer negative bivirkninger resulterer av bruk av opioider og barbiturat-baserte medikamenter for lindring av migrene. Mindre alvorlige bivirkninger skyldes bruk av triptaner, og svært få negative effektene stammer fra å søke naturlige, alternative behandlingsmetoder.

Advarsel

Regelmessig bruk av migrenerelaterte narkotika, i uker eller måneder av gangen, vil gjøre mer skade enn godt. Overforbruk kan øke antallet og alvorlighetsgraden av migreneanfall.

Beste forebyggende migrene behandling

Alle som har opplevd en migrene vet at den beste måten å behandle en er å hindre at det skjer. De fleste mennesker kan føle utbruddet av en migrene, og bør ta foreskrevet medisiner eller behandlinger umiddelbart for å prøve å lindre symptomene før de kommer ut av kontroll. Men en person kan også bruke dette som et verdifullt verktøy for å forstå hvordan du kan hindre dem ved å betale oppmerksomhet til når de oppstår.

Forebyggende medisiner

Det er mange resepter tilgjengelig som kan bidra til å redusere hyppigheten av migrene en person opplever. Disse medikamentene er Botox, cyproheptadin og anti-anfall medisiner. Andre mer brukte medisiner er betablokkere og anti-depressiva. Hvis du ikke ønsker å ta medisiner regelmessig kan du være i stand til å bruke andre metoder for å kontrollere migrene forekomster. Alltid konsultere med legen din for i løpet av handlingen som er best for deg.

Triggere

Triggere er ting som ofte satt av fa migrene. Ved å nøye undersøke når du føler en migrene kommer på og merk mat, drikke eller stress nivåer forbrukes eller erfarne på tidspunktet for utbruddet, kan du begynne å kompilere en trigger liste. Vanlige matvarer er sjokolade, tørket frukt, mat som inneholder MSG eller andre konserveringsmidler, chili peppers, oliven og avokado. Alkohol som øl og vin også utløse migrene hos mange mennesker. Noen mennesker er satt av ved intense dufter som tykktarmen eller parfyme eller lukter av såper, sigarer eller sigaretter. Triggere kan inneholde noen, ingen eller alle disse. Begynn å holde styr på og unngå ting som forårsaker du størst problemer.

Trening

Migrene er også forbundet med spenning og sirkulasjon. Øvelsen vil bidra til å redusere spenningen og forbedre sirkulasjonen. Gjøre aerobic aktiviteter som du liker, men sørg for å varme opp sakte. Ved å starte for fort, kan du faktisk utløse en migrene med den plutselige økningen i blodstrømmen. Å holde vekten nede og senke kroppen fett har også vist seg å bidra til å redusere hyppigheten av migrene.

Kvinner

Kvinner er mer sannsynlig å oppleve migrene rett før de begynner sin menstruasjon. Det kan være lurt å diskutere dine prevensjon alternativer eller østrogen behandlinger med legen din hvis du opplever hyppige og intense migrene i løpet av menstruasjonssyklusen. Legen kan hende du må redusere mengden av østrogen. Det er også viktig å trene gjennom kramper og oppblåsthet av mensen.

Den beste kur for migrene

Den beste kur for migrene


Migrene er ikke bare en hodepine: For millioner, kan migreneanfall være ødeleggende for et par timer opp til tre dager med alvorlig, bankende hode smerter ofte på den ene siden og ledsaget av kvalme og følsomhet for lys og lyd. Heldigvis er det mange måter å bidra til å stoppe et migreneanfall og til å håndtere livet med migrene sykdom. Lovende nye behandlinger blir utviklet og forsket i tillegg.

Tradisjonell behandling

Det anbefales at du konsultere legen din først og fremst å bidra til å behandle migrene angrep. En av de første trinnene hun kan ta er å hjelpe deg å finne ut hva som forårsaker migrene. Ifølge HealthCentral.com, vanlige triggere inkluderer endringer i været eller lufttrykk, lys, hormonsvingninger eller menstruasjonssykluser, visse matvarer, visse lukter, bevegelse, reise, eller endringer i søvn eller kostholdet.

Over-the-counter smertestillende noen ganger kan gi resultater mot migrene, sier HealthCentral.com. FDA har godkjent Excedrin migrene, Advil migrene og Motrin migrene smerte for bruk på migrene hodet smerte. Søvn, kjøling pads eller isposer kan også hjelpe med smerte.

Ikke-steroide antiinflammatoriske legemidler (NSAIDs) blir ofte brukt til å behandle migrene, sammen med COX-2-hemmere, som har lignende effekter, men mindre tendens til å forstyrre pasientens mage.

Mange leger og pasienter se positive resultater med bruk av triptaner, som stopper en migrene ved å påvirke serotonin, nerver og blodkar. Den mest populære triptan er sumatriptan (Imitrex), som har den lengste banerekord på noen av triptaner, sier HealthCentral.com. Noen av de andre populære triptaner er almotriptan (Axert), zolmitriptan (Zomig), naratriptan (Naramig, Amerge), rizatriptan (Maxalt), Frovatriptan (Frova), og eletriptan (Relpax). Når tatt raskt, kan triptaner eliminere migrene i løpet av to timer i 80 prosent av tilfellene, medicinenet.com rapporter.

Andre medikamenter til behandling av migrene omfatter eksisterende legemidler som er utviklet for behandling av hypertensjon, depresjon, epilepsi eller Alzheimers sykdom. Legen din kan diskutere potensielt nyttige medisiner med deg og finne dine beste alternativene.

Naturlige behandlinger

Noen enkle endringer i livsstil kan hjelpe deg å unngå migreneanfall helt, sier HealthCentral.com. Start med å holde en dagbok over dine aktiviteter og alt som ser ut til å føre til en migrene, spesielt matvarer. Noen vanlige triggere inkluderer koffein, sjokolade og alkohol.

Ellers spiser en godt balansert, sunt kosthold, med måltider med jevne mellomrom, og prøve å unngå stress i livet ditt. Tren regelmessig, inkluderer yoga eller andre avspenningsteknikker, og prøve kosttilskudd som fiskeolje, riboflavin (vitamin B2), magnesium, Pestrot og Feverfew.

Ny behandling

En kosmetisk panneløft har vist lovende i å hjelpe til å kurere migrene, ifølge en artikkel publisert av United Press International. Førtini pasientene hadde et kirurgisk inngrep kan sammenlignes med en kosmetisk fjerning av kråketær, mens en kontrollgruppe på 26 pasienter ble fortalt at de hadde hatt prosedyre når de egentlig ikke hadde. Et år senere, 83 prosent av de faktiske kirurgi pasienter sa de hadde opplevd en 50 prosent reduksjon i sine hodepine.

I mellomtiden, i henhold til headaches.org, potensielle behandlinger blir undersøkt for å gi migrene lider nok av nye muligheter i fremtiden, inkludert et medikament levert via en inhalator for raskere resultater; en hud patch; nesestøv; og andre nye medisiner og leveringssystemer.

Det beste middel for migrene relief

Migrene er en vanlig, og noen ganger invalidiserende sykdom som kan hindre daglige aktiviteter og oppgaver. Avhengig av hvor alvorlig din migrene er, får å bruke toalettet kan også virke som en uhåndterlig oppgave. Det finnes ulike måter å lindre migrene, men prøver bare man ikke alltid ser ut til å fungere. En av de beste måtene å behandle en migrene er å kombinere flere virkemidler som har jobbet for henne før.

Medisiner

Det første du må gjøre når du føler utbruddet av en migrene er å gjøre veien til medisinskapet og få en smertestillende. Det er mange alternativer når du velger en smertestillende.

Ifølge HealthCentral.com FDA har godkjent tre over-the-counter medisiner spesielt for migrene lettelse: Excedrin migrene, Advil migrene og Motrin migrene smerte. Excedrin Migrene inneholder paracetamol, aspirin og koffein, som er alle vurdert effektiv mot migrene. Ifølge HealthCentral.com studier har rapportert betydelig lettelse i nesten 70 prosent av migrenepasienter som tok excedrin migrene.

Andre alternativer inkluderer en rekke over-the-counter non-steroide antiinflammatoriske legemidler (NSAIDs) som aspirin, ibuprofen og naproksen, eller paracetamol.

Koffein kan også bidra til å behandle migrene hvis det ikke hva som utløste migrene.

Egenomsorg tips

Mens du venter på din smerte medisiner for å gi lindring, kan du øve egenomsorg tips som kan hjelpe fart på prosessen, eller i det minste gi avslapning.

Ta en vaskeklut, suge den i kaldt vann og gjelder for hodet. Siden årsaken migrene er blodet renner i hodet, som begrenser blodårene kan forsinke prosessen og kan lede til lettelse.

Gå inn i et bortgjemt rom, slå av alle lysene, og hvis det er dagtid, lukke persiennene. Plukk ut en av dine favoritt TV-programmer, eller filmer å distrahere deg fra smerte og hjelpe deg å slappe av. En annen årsak til migrene er stress, og ser noe morsomt eller muntre kan hjelpe slippe stress og dermed avlaste migrene.

Kose seg i et teppe på sofaen eller sengen og nyte avslapping og tid til deg selv til tross for smerten av migrene. Hvis du etter fire timer eller mer i disse rettsmidler ikke fungerer, kan du ta en annen smertestillende hvis instruksjonene på flasken tillatelse og gjenta resten av trinnene.

Advarsler

Uansett hvilken medisin du velger, er det viktig å bare ta den anbefalte dosen. Hvis du lider av alvorlige eller hyppige migrene være sikker på å få legehjelp før du prøver noen av disse trinnene.

Den beste dietten for Slow metabolizers

En langsom metabolisme kan være forårsaket av mange faktorer som for eksempel kosthold, genetikk, infeksjoner, skjoldbrusk forhold eller daglig livsstil. Langsom metabolisme kan føre til vektøkning og dårlig blodsirkulasjon i kroppen. Mange mennesker som har en langsom metabolisme også klage over å ha økt følsomhet for kulde. Folk som har en langsom metabolisme kan bidra til å fremskynde den opp gjennom kosthold og mosjon.

Trening

Exercise bidrar til å fremskynde forbrenningen på en rekke måter. Først når du trener kroppen fett er brent og muskelmasse i økt. Økende muskel hjelpemidler i påskynde metabolismen, fordi jo mer muskler du har, jo flere kalorier forbrenner du i ro. Også, når kroppen øvelser det fortsetter å brenne kalorier selv etter at arbeidet ut i opptil åtte timer. Styrketrening og aerobic trening er den beste kombinasjonen for å brenne fett og øke muskelmasse å rev opp den metabolske prosessen. Det er også bra å endre opp ditt treningsprogram slik at kroppen ikke blir vant til en spesifikk øvelse, og kan brenne opp lagret fett.

Diet

Maten du spiser spiller en stor rolle i hastigheten på stoffskiftet. Først av alt, er det svært viktig å spise frokost, fordi kroppen har fastet, forårsaker din metabolisme å gå inn i en hviletilstand. Når du spiser frokost, signaliserer det at stoffskiftet å våkne opp og begynne å gå igjen. Spise små, men hyppige lav-fett måltider gjennom dagen har vist seg å være det beste for påskynde metabolismen. Den ideelle dietten å spise for å øke hastigheten på stoffskiftet er magre proteiner, frukt og grønnsaker, og fiber. Lean protein kan finnes i matvarer som fisk, grillet kylling, bønner, egg, magert kjøtt, tofu, whey protein, kalkun og soyabønner. Grønnsaker kan også rev opp metabolismen, og en av de beste grønnsakene å spise er mørk grønn spinat. Fiber som helkorn, havregryn og mandler også øker metabolismen. Frukter som blåbær og epler er fantastiske matvarer som fart på stoffskiftet. Natural yoghurt gjør underverker for fordøyelseskanalen. Grønn te, kaffe og vann hjelp med kontroll sult og også øke metabolismen.

Den beste måten å bli kvitt Hemorroider

En hemorrhoid er en hoven blodåre som ligger i anus eller endetarm, mye som en varicose blodåre. Det er mulig å ha hemoroider uten symptomer, men de fleste opplever irritasjon - som resulterer i kløe, svie, hevelse og smerte. Det er viktig for komfort å håndtere hemorroider når du merker symptomer.

Typer

Hemorroider kan oppstå eksternt eller internt. Innvendige hemorroider er mindre sannsynlighet for å forårsake symptomer enn eksterne hemorroider, men enten kan bli ubehagelig. Hvis blodforsyningen til hemoroide blir tilstoppet, er resultatet en thrombosed vene. Dette kan bli svært smertefullt og trenger en lege omsorg.

Behandle symptomene

Ofte gjør hemorrhoid seg selv ikke trenger behandling, og vil gå bort av seg selv. Men, vil du ønsker å lindre symptomene dine så snart som mulig. Du kan behandle kløe, svie og hevelse med over-the-counter medisiner som er spesielt utformet for hemorroider og / eller en anti-inflammatorisk.

Behandle Vein

Den beste måten å behandle hemorrhoid seg selv avhenger av hvor alvorlige symptomene er. For svært milde tilfeller kan hemorrhoid kremer redusere irritasjon tilstrekkelig. Du kan også prøve en sitz bad, som er en liten plass du plasserer i badekaret som lar deg suge hemorrhoid mens du tar et bad. Sitz bad er tilgjengelig på de fleste apotek.

Du trenger å se en lege hvis hemorrhoid er svært smertefull eller plagsom, er blødning, eller hvis du tror det kan bli thrombosed. Legen kan bli kvitt hemorrhoid gjennom gummi band ligation, som innebærer innpakning en strikk rundt venen til den faller av; infrarød koagulering, noe som innebærer å brenne hemoroide med infrarødt lys til vevet løsner; og som en siste utvei, en hemorrhoidectomy, noe som betyr at kirurgisk fjerning av hemorrhoid.

Forebygging

Hemorroider kan gå bort, men det er alltid en risiko for at de vil komme tilbake igjen. Det er lurt å gjøre alt du kan for å unngå nye hemoroider. Den beste måten å gjøre dette på er å få rikelig med fiber. Du bør også unngå å sitte eller stå i lange perioder av gangen, anal samleie, og tunge løft.

Best Brokk Treatment

Et brokk er en ruptur ofte funnet i magen eller lysken regionen. Det er ofte først lagt merke til som en klump som vises når en del av vev lining bukhulen pauser gjennom et svakt bukveggen. Dette kan være ubehagelig når brokk blir forstørret og kan være livstruende dersom en del av tarmen blir fanget inni. Den beste brokk behandling er kirurgi. Den type kirurgi er avhengig av plasseringen av brokk.

Lyske (lyske) Brokk

Lyskebrokk utvikle seg når vev fra tarmen bryter gjennom en tåre eller svakt område i nedre bukvegg. Bule at resultatene kan være smertefullt, spesielt når du løfter noe tungt eller når du hoster. En lyskebrokk i seg selv er ikke farlig, men det kan føre til farlige komplikasjoner. Kirurgisk reparasjon av brokk er vanligvis anbefales. Dette kan oppnås med en av to operasjoner.

Med en herniorrhaphy, gjør kirurgen et snitt i lysken og presser tarmen tilbake i magen. Han reparerer revet eller svekket muskel ved å sy det sammen.

Med en hernioplasty, setter kirurgen et stykke syntetisk mesh over hele lyskeområdet. Lappen er sikret med masker, stifter eller klipp. Hernioplasty er ofte utført med én lang innsnitt kuttet over brokk. Oftere det utføres laparoskopisk med et par små snitt i stedet for én stor en.

Umbilical (navlen) Brokk

En umbilical brokk oppstår når en del av tarmen stikker ut i et svakt område av abdominal-musklene. En vanlig navlebrokk er en baby utstående navlen. De finnes oftest hos spedbarn, men voksne kan utvikle dem også. Umbilical brokk gjerne i nærheten av seg selv etter den tid et spedbarn er 1 år gammel. Umbilical brokk som ikke har forsvunnet etter alder 4 eller voksen angrep navlebrokk, kan kreve kirurgi.

Med en navlestreng brokk, gjør kirurgen et lite innsnitt på undersiden av navlen. Den utstikkende vev blir satt tilbake i bukhulen og bukhuleveggen åpningen sutureres lukket.

Hiatal brokk

En hiatushernie utvikles ved åpning av mellomgulvet, hvor det slutter seg til spiserøret magen. En del av magesekken bryter gjennom åpningen. En liten hiatal brokk vanligvis ikke vil føre til problemer og kan ikke engang bli oppdaget. En større hiatal brokk kan tillate mat og syre til å skli tilbake opp i spiserøret, noe som kan føre til brystsmerter og halsbrann. Svært store brokk må kanskje repareres kirurgisk.

Med en hiatal brokk, gjør kirurgen et snitt i midten av abdominal delen. Han strammer esophageal hiatus med masker for å hindre prolaps. Han trekker deretter den øvre delen av magen i spiserøret bak og brytes den rundt den nedre delen av spiserøret for å skape en ventil som vil forhindre en hvilken som helst magesyre fra å være i stand til tilbakeløp i spiserøret.

Hvordan finne den beste tiden å bli gravid en baby

Hvordan finne den beste tiden å bli gravid en baby


Den beste tiden å unnfange et barn er under eggløsningen: den tid at en kvinnelig er den mest fruktbare. Du må forstå hvordan sykkelen fungerer og bruke denne informasjonen til din fordel. Du kan kjenne eggløsning ved visse endringer i kroppen din og bruke dem til å forutsi den beste tiden å tenke seg en baby.

Hvordan finne den beste tiden å bli gravid en baby

Marker den første dagen i menstruasjonssyklusen på en kalender. Gjør dette for en periode på seks måneder.

Beregn hvor lang menstruasjonssyklus varer ved å telle fra den første dagen i menstruasjonen til den første dagen i menstruasjonen i den påfølgende måneden. Over seks måneders periode, kan det være av noen få dager. En normal menstruasjonssyklus varer alt 28-32 dager.

Trekk fra 18 dager fra din korteste syklus og 11 dager fra den lengste syklusen. Dette vil gi deg den starte og avslutte dagen din fruktbare periode. Hvis din syklus varer i 28 dager, begynner dagen din fruktbare periode er den 10. dagen i syklusen, og den siste dagen er den 17. dagen i syklusen. Telle baklengs 14 dager fra den estimerte start dag i menstruasjonssyklusen kan du også regne ut din mest fruktbare periode.

Ha samleie annenhver dag under fruktbare periode. Ved å hoppe over en dag, kan partneren din produsere nok sperm for en vellykket befruktning.

Bruk en basal termometer på daglig basis for å finne ut når du er mest fruktbar. Før eggløsning, går temperaturen ned betraktelig, signaliserte til deg at det er rett tid å bli gravid.

Se etter endringer i slimet i livmorhalsen. Klar og stretchy slimete følger rett tid å bli gravid.

Hint

  • Ta prenatal vitaminer mens hun var gravid. Du ønsker også å unngå tobakk og alkohol, og opprettholde en sunn vekt.
  • Vurder å bruke ovulation Predictor pinner tilgjengelig hos din lokale stoffet butikken.

Beste måten å Detox Fra Mercury

Hvis eksponering for kvikksølv har gjort deg syk, er dette ingen liten sak. Kvikksølvforgiftning kan føre til nyresvikt, hjerneskade og død. Så dette er ikke en tid for å stole på en "detox"-metoden som innebærer kvakksalver vitenskap. Den beste måten å detox fra kvikksølv kan bare komme fra en person: medisinsk pleie leverandøren.

Den første regelen: Unngå Quackery

Helsemessige forhold som følge av inntak eller innånding av eller eksponering for kvikksølv resultat i svært åpenbare, svekkende symptomer. Dessuten kan de ikke behandles med elektroniske produkter som hevder å eliminere kvikksølv fra kroppen din - det eneste som disse produktene vil "detox" er bankkontoen din. Mange slike svindel har allerede vært utsatt for. På begynnelsen av 1990-tallet ble mange mennesker utsatt for en "kvikksølv skremme" som hadde dem overbevist om at amalgam brukes i deres tannfyllingsmaterialer ble forårsaker ulike kvikksølvrelaterte sykdommer. Dette ført til at pasienter har sine fyllinger fjernet av frykt. Deretter en rapport 1998 om amalgam sikkerhet utstedt av American Dental Association Council on Scientific Affairs utstedt en rapport om amalgam sikkerhet som konkluderte med at mens minutters nivåer av kvikksølv ble løslatt fra tannfyllingsmaterialer, poserte de ingen helserisiko.

Men det er opp til deg, forbrukeren, for å gjøre en utdannet valg, gitt den informasjon gitt til deg av en kvalifisert medisinsk faglig. Faktum er, at kvikksølv kan bare fjernes fra kroppen gjennom medisinske prosedyrer, hvorav noen er svært plagsomme. Den beste måten at kroppen din vil bli "detoxed" fra kvikksølv avhenger av type kvikksølv som du har blitt utsatt for og på hvilken måte det kom inn kroppen din. Nedenfor er noen av de måtene som kvikksølv kommer inn i kroppen og de beste måter å behandle kvikksølvrelaterte sykdommer.

Har din vært utsatt for kvikksølv?

Det er tre typer av kvikksølv som forårsaker alvorlige helseproblemer. Den første er elementært kvikksølv (for eksempel flytende kvikksølv, kvikksølv), som kan bli funnet i glass termometre, elektriske brytere, fluorescerende lyspærer, eldre tannfyllingsmaterialer og noen typer medisinsk utstyr. Den andre typen er uorganisk kvikksølv salter som brukes i batterier, kjemi laboratorier, visse desinfeksjonsmidler, folkemedisin kurer og røde sinober. Den tredje typen er organisk kvikksølv, som er funnet i nedlagte antiseptiske midler, slik som mercurochrome, som har blitt fjernet fra konsumentmarkedet på grunn av dette. Det er også funnet i thimerosal, røyk fra brenning av kull og fisk som har inntatt kvikksølv.

Elemental kvikksølv fra termometre er ufarlig når du berører den, så den faller ned av kroppen. Men hvis det er inhalert i lungene, kan det føre til oppkast, pustevansker, hoste og blødende tannkjøtt. Folk som inhalerer kvikksølv av denne typen generelt oppmerksom på en metallisk smak i munnen. Permanent lungeskade, hjerneskade og død kan bli resultatet dersom kvikksølv inhaleres.

Uorganisk kvikksølv er giftig ved inntak, og resulterer i brenning i magen og halsen, blodig avføring og oppkast. Når det kommer inn i kroppen, påvirker det direkte nyrer og hjerne, og en overdose kan føre til døden.

Inntak av organisk kvikksølv kan ta år å produsere merkbare fysiske symptomer. Denne typen kvikksølvforgiftning kan inkludere nummenhet eller smerter i visse deler av kroppen, skjelvinger, blindhet (eller dobbelt syn), problemer med hukommelse, dårlig grovmotorisk kontroll (walking), og selv beslag og død hvis nok organisk kvikksølv er fortært på én gang. Behandling av kvikksølvrelaterte sykdommer involverer komplekse og noen ganger lange medisinske prosedyrer.

The Real Mercury Detox

Hvis du mistenker at du har en kvikksølv-relatert sykdom, bør ditt første steg være å ringe Giftinformasjonens Control Center hotline på 1-800-222-1222 og snakke med en ekspert på kvikksølvforgiftning. Har på hånden følgende informasjon: pasientens alder, vekt og mental tilstand; navnet på produktet som pasienten ble utsatt for; tiden det ble inntatt, innånding eller berøring; og mengde inntatt, innånding eller berøring.

Fjerne elementært kvikksølv fra kroppen kan innebære å gi pasienten fuktet oksygen eller plassere en pusterøret. Lungene kan også ha å suges. Pasienten kan også ta oral medisin som fjerner tungmetaller fra kroppen.

Uorganisk kvikksølvforgiftning første innebærer støttende omsorg, for eksempel, å gi pasienten væske gjennom en IV og behandle symptomer med medisiner. Behandling kan innebære å bruke aktivt kull for å suge opp kvikksølv fra pasientens mage. Chelatering terapi - medisiner som fjerner kvikksølv fra vev - kan også brukes i uorganiske kvikksølvforgiftning, og som er standard behandling for dem som opplever organiske kvikksølvforgiftning, samt.

Minutters nivåer av kvikksølv i kroppen din er uunngåelig, hvis du er utsatt for et bestemt miljø eller kosthold. Men disse er ikke alltid dødelig. Den beste måten å detox selv fra kvikksølv er å forstå hva som forårsaker dette heavy metal å være til stede i kroppen din. The North Carolina Department of Miljø og naturressurser har gitt en utmerket nettside for de som ønsker å lære mer (se Ressurser).

Den beste behandling for de Quervains Tenosynovitt

For folk flest, til aktiviteter som krever at du biter din knyttneve forårsake noen problemer. Senene i håndleddet og tommelen flytte uten hindringer. Men da området rundt disse sener blir irritert og betent, kan det bli vanskelig, om ikke smertefullt, å bevege hånden din på denne måten, spørre tilstanden de Quervain sin tenosynovitt. Overforbruk og repetitive stress til håndleddet og tommelen er to av de vanligste årsakene til denne tilstanden. Men det finnes behandlinger tilgjengelig for å få lindring, noen bedre enn andre.

Egenomsorg Treatment

En av de beste behandlingene for de Quervain sin tenosynovitis innebærer en rekke egenomsorg tiltak. Når berørt med denne tilstanden, immobilisere den urolige håndleddet og tommelen. Du ønsker å sikre at du ikke lenger kan bevege håndleddet fra venstre til høyre, så vel som tommelen over hånden din. Den mest effektive metoden er med en spenne kjent som en Spica splint. Denne enheten er ikke bare begrenser bevegelse av håndleddet, men holder også tommelen på plass for å bedre behandle tilstanden og hvile de berørte sener.

Når smerten treff, spesielt innen de første 48 timene av ubehag, is området langs innsiden av håndleddet opp til kors tommelen. Dette kan redusere betennelse og dermed redusere eventuelle tilhørende smerter. Og mye som enhver annen skade, bruke is, men ikke lenger enn 20 minutter fire til fem ganger i løpet av dagen. Hvis smerten er fremdeles tilstede etter 48 timer, oppvarme området for den samme tidsperiode som glasur. Selv om dette ikke vil redusere inflammasjon, kan det tjene til å redusere smerte og smidige området.

Du kan også være lurt å vurdere å ta et ikke-steroid antiinflammatorisk middel (NSAID) for ytterligere å redusere hevelse samt smerter. En over-the-counter produkt, for eksempel ibuprofen eller naproxen, fungere godt i denne situasjonen, så ta den anbefalte doseringen på pakken, som vanligvis er en eller to tabletter hver fire til seks timer.

Fysioterapi

Det kan være lurt å se en fysioterapeut hvis smertene vedvarer. Siden tilstanden er ofte forårsaket av overforbruk eller repetitive stress, er det ganske lett for det å gjenta seg. En fysioterapeut eller annet helsepersonell bedre kan hjelpe deg med å finne måter å styrke området gjennom målrettede øvelser og styrketrening, samt bidra til å endre visse aktiviteter som kan være informasjon om at tilstanden.

Den beste behandling for manisk depresjon

Den beste behandling for manisk depresjon


Manisk depresjon, også kjent som bipolar lidelse, er en ødeleggende psykisk lidelse som forårsaker ekstrem humør ustabilitet, alt fra suicidal depresjon til eufori. Mennesker plaget med bipolar lidelse er i stand til å regulere sine stemninger og kan bli suicidal. Hvis du eller noen du kjenner har bipolar lidelse, er den beste behandlingen en kombinasjon av stemningsstabiliserende medisiner og samtaleterapi.

Stemningsstabiliserende

Den mest effektive måten å kontrollere manisk-depressiv sykdom er ved å ta stemningsstabiliserende legemidler i kombinasjon med andre medisiner. Merker regnet som effektive inkluderer Carbatrol, Tegretol, Zyprexa og Seroquel. Men ikke alle stemningsstabiliserende fungere for alle, og legen din kan forskrive legemidler på en prøveordning for å se hvilke som er best egnet for dine behov. Å finne den rette balansen av medisiner for å behandle hele spekteret av bipolar lidelse kan være en utfordring, så du bør kommunisere med at legen din så mye som mulig før du har funnet den rette blandingen.

Lithium

Litium er et naturlig forekommende mineral som er effektive i behandling av depresjon og impulskontrollspørsmål som følger bipolar lidelse. Det har vært i bruk siden 1940-tallet, og det har vært en rekke studier i løpet av årene som attesterer sin effektivitet. Fordi litium doser må overvåkes nøye for å unngå toksisitet, mange mennesker med bipolar sykdom foretrekker å prøve alternative metoder. Tatt i små doser sammen med stemningsstabiliserende, kan mineralet være nyttig i behandling av plutselige sinne og suicidale tendenser uten å forårsake forgiftning i kroppen, men den anbefalte dosen for de fleste pasienter er minst 900 milligram når det brukes alene. Personer med lever-eller nyreproblemer bør unngå å ta litium hvis mulig, og bivirkninger kan være kvalme, vektøkning, ødem, sterk tørste, slurring av tale og desorientering. Overdoser av mineralet kan være dødelig.

Anti-beslag medisiner

Mange av de mer vanlige anti-beslag medisiner også fungerer godt som effektive humør regulatorer. For eksempel kan Depakene og Depakote jobbe sammen med andre legemidler til behandling av noen av de alvorlige humørsvingninger i forbindelse med bipolar lidelse. Lamictal er et annet anti-krampe stoff som er blitt funnet effektive i behandling av manisk depresjon.

Andre medisiner

Selv om noen leger har vært kjent for å foreskrive antidepressiva i behandling av manisk depresjon, er praksisen ganske kontroversielt. Ikke bare kan antidepressiva bidra til suicidale tendenser hos noen pasienter, kan de ikke være effektiv i behandling av depresjon assosiert med bipolar lidelse, og de kan bidra til maniske episoder.
Andre medikamenter som kan være foreskrevet for å behandle lidelsen er antipsykotika, som Zyprexa, Risperdal og Seroquel.

Talk Therapy

Talk behandling alene ikke er en effektiv behandling for personer med bipolar lidelse, men på grunn av de spenninger og kaos som oppstår som et resultat er det tilrådelig å gi pasienten, så vel som pasientens familie, med en mulighet til å snakke med en terapeut som del av den totale behandling av manisk depresjon. En terapeut kan gi råd pasientens lege om eventuelle faresignaler pasienten kan ha oppstått selvmordstanker. I tillegg å være i stand til å kommunisere med noen kunnskap om sykdommen kan hjelpe pasienten i hans utvinning.