Digidexo.com

pollen korn støv blomst

Om Pollen

Om Pollen


Pollen, er en samlebetegnelse for pollenkorn produsert i anther av en blomst, et begrep folk ofte hører når vi snakker om bier, honning eller allergier. Men hva betyr pollen egentlig gjøre? Hva er det egentlig? En ting er sikkert, uten pollen verden ville være mye mindre fargerik.

Funksjon

Uten pollen og pollinering, som over 250.000 arter av planter formerer seg ved, ville vi ikke ha slike deilige matvarer som pærer, fersken, jordbær, gresskar, mais eller sennep på våre smørbrød. Pollenkorn er veldig fine korn som er produsert i anther eller mannlige del av en blomst og etter ankomst på en kvinnelig blomst del eller stigmatisering av en pistil, produserer et pollenkorn pollen tube som inneholder to sædceller og en tube celle. Denne pollen tube vokser ned gjennom pistil til den når ovule. Pollen med andre ord er en svært viktig pakken leveres av et middel slik som en fugl eller bie i det reproduktive livet blomster.

Funksjoner

Selv pollen ser ut og føles som Golden Dust for det menneskelige øye og hånd, produserer hver blomst litt forskjellige pollenkorn med ulike former og tegninger. Hver pollenkorn består av bare to celler, røret cellen og den generative cellen.

Effekter

For noen mennesker pollen er et allergen der kroppene deres immunsystem har en over reaktiv respons. Mange som har en reaksjon på pollen også har allergiske reaksjoner på andre stoffer. Generelt, noen som immunsystemet går inn i overdrive prøver å kvitte kroppen av pollen stoffet erfaringer nysing, kløende øyne, tett nese, og noen ganger en hoste eller magesmerter. I det 20. århundre pollen prognoser ble en populær måte å advare folk med dårlig allergier å ta de forholdsregler de trenger. Pollen prognoser utføres på en skala fra 0 til 12, 12 er den høyeste mengden flyter gjennom luften. SDI som implementerer varsler på Pollen.com har vært å studere pollen teller i 25 år.

Fordeler

Bee pollen kalles ofte "den perfekte mat" på grunn av sin svært næringsrik egenskaper når ubehandlet; Faktisk har den mer enn 96 enkelt næringsstoffer, inkludert 40 prosent protein. Når en bie tiltrekkes av farge og duft og lander på en blomst det er interessert i å samle nektar fra blomster for sin egen energi og helse. Når en bie suger opp nektar kroppen samler pollen som det børster mot ulike deler av blomsten. Pollen kan børste på hodet, rygg eller mage og periodevis bee børster det fra hodet eller ryggen og samler det i sin pollen kurv. Dette er et spesielt sett med hår på bakbena. Når pollen kurven er full bee gjør en tur tilbake til strukturen til å lagre den.
Fordelene med bee pollen har vært kjent i kinesisk medisin i flere tusen år. Den inneholder alle de store antioksidanter og har flere sporstoffer. Bee pollen kan brukes til å bygge opp immunitet mot allergier, takle stress, øke energi og øke immunforsvaret generelt. Mange leger foreslå det som et daglig tilskudd som det inneholder alle kjente næringsstoff som er nødvendig av menneskekroppen.

Typer Pollinering

Pollen reiser fra en blomst til den neste ved hjelp av pollinering. I denne prosessen pollen blir som regel litt hjelp. Noen ganger blomster bestøves av vind eller vann, og noen ganger fra bier, veps, sommerfugler eller møll, andre insekter, fugler, flaggermus eller andre dyr. Selv pollinering er en mindre vanlig metode som noen ganger oppstår. I selv pollinering Pollenkornene er overført fra en anther til en stigmatisering av samme blomst eller en annen blomst på samme plante. Ifølge Joan Elma Rohn i hennes bok "Hvordan planter er bestøves" tomater og grønne erter er planter der selv pollinering er vanlig og produserer rikelig og sunne frø uten cross-pollinerende.

Betraktninger

Hvis du er interessert i å observere pollinering prosessen blant en rekke blomstrende plante arter Joan Elma Rohn foreslår å plante en liten hage. "Når plantene er i blomst, prøv å observere pollinering. Fjern noen blomster til å undersøke dem nærmere," sier hun. "Synes du du de samme blomstene åpne ved hvert besøk, eller er noen blomster åpent bare på visse tider av døgnet? Synes du de samme insekter ved hvert besøk, eller er noen insekter bare i utlandet på visse tider av dagen? Er det noen sammenheng mellom de to? "

Terapeutiske fordelene med Bee Pollen

Bee pollen inneholder en rekke stoffer som kan være gunstig for helse og velvære. Bee pollen er naturlig og trygt for de som ikke har en bie allergi.

Hvordan er Bee Pollen Made?

Ifølge Bee Pollen Health, er bee pollen stoffet som lages når enzymer og nektar på en bie ben blandes med støvete pollen fra planter og blomster. Som biene samler nektar fra ulike blomster, er pollen fester seg til beina og samlet på beehive.The pollen funnet i en blomster regnes som et frø, men når blandet med stoffer på beinet av en bie, er det da bee pollen.

Næringsstoffer i Bee Pollen

Den kosttilskudd Health Guide sier det er minst 96 næringsstoffer i bee pollen, forbruket av nok bee pollen alene kunne gi en person med alle de næringsstoffene som trengs for å overleve. Bee pollen er 40 prosent protein. Bee pollen inneholder også alle kjente antioksidant og kan inneholde noen som ikke er oppdaget ennå. Bi pollen inneholder jern, sink, mangan, kobber, kalsium, magnesium og kalium.

Bee Pollen kan øke energi

På grunn av sin høye konsentrasjon av næringsstoffer, kan bee pollen bidra til å øke energien til en person som tar det som en supplement.Bee pollen har blitt brukt i tusenvis av år som en måte å øke utholdenhet og energinivå, og kan dateres tilbake til tidlige kulturer i Kina og Egypt. Bee pollen kan hjelpe idrettsutøvere bygge opp utholdenhet nivåer og erstatte essensielle næringsstoffer tapt under fysisk aktivitet.

Bee Pollen Kan bidra til å stabil Mood

Bee pollen kan hjelpe enkeltpersoner håndtere fysisk og følelsesmessig stress i hverdagen mer effektivt. Pee pollen er rik på aminosyrer og i fet acids.These, kombinert med vitaminer og mineraler bee pollen inneholder, ser ut til å bidra til å regulere stemninger og øke emosjonell stabilitet.

Bee Pollen kan forbedre immunitet

Bee pollen inneholder stoffer fra blomster som kan forårsake allergiske reaksjoner hos enkelte personer. Når du tar bee pollen kosttilskudd, kan en person utvikle en motstand mot disse allergenene, og dette bidrar til å hindre allergi angrep. Bee pollen er rik på vitaminer og mineraler som bidrar til å holde et immunsystem er fortsatt sterk og sunn. En sterk og godt ernært immunsystemet bidrar til å forebygge sykdom.

Bee Pollen for Joint Pain

Bee Pollen for Joint Pain


Bee pollen er det stoffet som samler på likene og ben av arbeideren bier fra de mange blomster de besøker. Bi pollen kan komme fra mange forskjellige planter, og har så en rekke potensielle kjemiske virkninger på kroppen. Bee pollen kan også inkludere blomst nektar og bee spytt. Selv om det brukes som en behandling for leddsmerte, er det ingen vitenskapelig bevis for at den er effektiv.

Funksjon

Ifølge WebMD, folk tar bee pollen for en rekke årsaker, blant annet ernæring, høysnue, idrettslige prestasjoner, for tidlig aldring, gastrointestinale forstyrrelser, store blødninger, prostata forhold, hudpleie, premenstruelt syndrom, munnsår, leddsmerter, smertefull vannlating og som en appetitt stimulerende. Bee pollen er en populær behandling for disse forholdene, til tross for mangel på pålitelige bevis for sin effekt.

Teorier / Spekulasjoner

Ifølge Insider helse, inneholder bee pollen mange vitaminer og mineraler som er tenkt å forbedre helsen når det tas i supplerende form. Disse forbindelsene omfatter proteiner; mono- og flerumettet fett; vitamin B, C, D og E; beta-karoten; kalsium; magnesium; selen; nukleinsyrer; lecitin og cystein. CC Pollen Company of Pheonix, Arizona. Hevder at enzymer og koenzymer i bee pollen fremme "evigvarende healing" og anbefaler det for lider av leddsmerter forårsaket av leddgikt eller skade.

Bivirkninger

Bee pollen kan føre til potensielt livstruende allergiske reaksjoner hos folk som er allergisk mot pollen eller bier. Allergikere kan oppleve elveblest, pusteproblemer og anafylaktisk sjokk fra bee pollen kosttilskudd. Bee pollen kan også føre til leverskader, ifølge WebMD.

Expert Insight

Dr. Stephen Barrett, på nettsiden Quack Watch, advarer om villedende påstander om tilhengere av bee pollen som et middel for sykdommer, inkludert leddsmerter. Han siterer flere dokumenterte tilfeller av forgiftning fra forurensninger som finnes i uregulert eller underregulated bee pollen. Han siterer også vurderinger av potensielle toksisitet av pollen og det brede utvalget av pasientenes alarmerende reaksjoner på behandlingen. Tatt i betraktning den brede utvalg av negative bevis og mangel på bevis til støtte for effekt, ser det ikke ut til å være tilrådelig å bruke bee pollen å behandle leddsmerter.

Advarsler

I en artikkel i US News and World Report, påstandene én mann om effekten av bee pollen kom under gransking. Artikkelen oppfordrer til systematisk testing av alternative løsninger og peker på de potensielle farene ved å anbefale utestet medisinske behandlinger til pasienter som lider av sykdommen. Det tyder på at kliniske studier er den eneste måten å vite om behandlingen faktisk er ansvarlig for pasientens utfall, gode eller dårlige.

Typer av Pollens

Pollen er et grovt pulver, som består av små pollenkorn som kommer fra frø planter og produserer sædceller. Pollen er verktøyet for reproduksjon i planter. Sperm frø produsert av pollenkorn befrukte pollenbærere av en annen plante for å skape et frø. Nesten alle typer planter produserer pollen. Pollen overføres av insekter, dyr, vind, vann, eller ved selve anlegget. Pollen er beryktet for å forårsake allergi hos mennesker.

Tre Pollen

Trepollen er produsert og utgitt av bjørk, alm, lønn, valnøtt og poppel trær. Trær bruke fordelene med vind pollinering. Mannlige versjoner av disse trærne produsere pollen mens kvinnelige versjoner ikke. Trepollen begynner sin flight på vinden så tidlig som i januar i det sørlige USA og allerede i mai for nordlige statene. Personer med allergi mot trepollen lider sine symptomer for lange strekninger av gangen på grunn av trær slippe pollen så tidlig. Trepollen er den vanligste kilden til miljø allergier.

Grass Pollen

Gress utgivelser pollen og bruk vind å transportere det. Det er 1200 arter av gress som vokser i USA. Alle arter av gress pollinates, men bare en liten prosentandel av pollen forårsaker allergi. Bermuda gress, Kentucky bluegrass, Johnson gress, Timothy gress, søt Vernal gress og frukthage gress er de skyldige i forårsaker allergi. Gress pollinates sesongmessig. Regn og redusert temperatur senke nivåene av gress pollinering.

Blomstrende Plant Pollen

Pollen av blomstrende planter benytter nesten alle metoder for pollinering, de vanligste er pollinering av fugler og insekter. De fleste blomstrende planter har tung, klissete pollen som ikke er forblåst. Fugler og insekter er tiltrukket av lyse farger i fabrikkens blomster og forsøke å få nektar inni blomsten. Som de prøver å få nektar, klebrig pollen blomsten produserer festes til fjærene av fuglen eller hårene på beina av insekter. Når fugl eller insekt reiser til en annen blomst på jakt etter nektar, er pollen mottatt av ny blomst.

Weed Pollen

Weeds produsere pollen som er generelt luften. Når gresspollensesongen ender rundt midtsommer, begynner luke pollinering. Fordi det er luftbåren, er ugress pollen en vanlig kilde til allergi. De mest utbredte allergen luke pollen er ragweed, aster, cattail, kløver, løvetann, fireweed, burot, brennesle, pigweed, California valmue, kanin børste, Sagebrush og russisk tistel. Av disse er ragweed langt den mest truende.

Allergi Forebygging

Hvis du lider av allergi forårsaket av noen av disse pollen, du allerede vet at vår, sommer og tidlig høst er den verste tiden å være utenfor. Men det finnes måter å beskytte deg selv. Du kan få alle utendørs aktiviteter gjort før 17:00 - helst i morgen - eller etter store nedbørsmengder. Du kan også lukke vinduene om natten så pollen ikke får når du prøver å sove.

Hva er et pollenkorn?

Hva er et pollenkorn?


Kjør fingeren over midten av en blomst. Lyset støv som holder seg til fingertuppen er pollen. Hvert korn av pollen er en individuell bit av plante DNA. Partiklene ligne en platanlønn ball: runde og stikkende med dype sprekker. Mest pollen er så fin at den måles i mikrometer. Mikron er milliondeler av en meter. Uten pollen, ville det ikke være noen frukt eller nøtter. En klype pollen inneholder tusenvis av korn.

Formål

Pollen eksisterer for å transportere plante hann-DNA fra en blomst til et annet, kjent som kryss-bestøvning, eller fra støvbærer av et anlegg til pistil av det samme plante (selv-pollinering). Når pollen er avsatt på hunndelen av anlegget, er et frø befruktet. Disse frøene vil vokse til frukt eller nøtter.

Self-Pollinering

Noen planter er i stand til å pollinere seg selv fordi de støvknapper er høyere enn stigma, slik at anleggets egen pollen å drive ned i stigma, som er et rør som beskytter hankjønn, eller kvinnelig DNA av anlegget. Når pollen når egget er det befruktet og danner en frukt, nøtt eller catkin.

Krysspollinering

Cross pollinering skjer når vind, insekter, fugler eller dyr bære pollen fra én blomst til en annen. Wind-borne pollen er ansvarlig for de fleste høysnue symptomer. Individuelle vindbåren pollen korn er svært små. De er lett trukket dypt inn i nesegangene og lungene, forårsaker kløende, rennende øyne, rennende nese, hoste og nysing.

Helsemessige fordeler av Pollen

Pollen er 35% protein. Dette gjør pollen et nyttig tilsetningsstoff i et vegetarisk kosthold. Det gir høye konsentrasjoner av B-kompleks vitaminer og vitamin A, inneholder C, D og E. Pollen også betakaroten, selen og lecithin. Dessverre, på grunn av risikoen for å provosere en allergi angrep, pollen bør ikke brukes av alle som har allergi eller astma.

Pollen som en smaksforsterker

En type pollen, safran, brukes i matlaging for å gjøre indisk curry. Safran, som er pollen fra våren-blomstringen krokus blomst, er samlet ved å samle pollen-laden arr og tørke dem. Både pollenkorn og stigma fiber er lagt til ris, gir det en varm, gyllen farge og en ristet kylling buljong smak.

Hva er fordelene med Anstrengt Vs. Uanstrengt rå honning?

Hva er fordelene med Anstrengt Vs.  Uanstrengt rå honning?


De fleste kommersielle honning er anstrengt, en prosess som ofte innebærer påføring av varme eller kulde til å smelte og separat kam og andre stoffer i bikuber som ellers ville blitt fanget i honning når høstet. Denne prosessen gir en ensartet utseende og konsistens i produktet og fjerner noen potensielt uønsket rusk. Men kritikere sier at belastende fjerner verdifulle næringsstoffer og reduserer honnings allment rapportert terapeutiske effekter.

Hvorfor Sil?

Anstreng honning, noe som kan innebære å utsette det for høye eller lave temperaturer over tid, kjører det gjennom et stoff eller metall filtrering enhet eller bruke press, fjerner stoffer høstet fra en bikube, inkludert biter av bee kadaveret, kam, pollen og annet rusk. Denne behandlingen gir også en jevn, konsekvent lyse væske som ikke stivner så raskt som uanstrengt honning. Alle som foretrekker honning i strengt flytende form uten variasjoner i utseende eller tekstur --- og som ønsker å unngå å spise eller fjerne annen sak funnet i bikuber --- vil foretrekke å kjøpe anstrengt honning.

Hvorfor velge uanstrengt?

Uanstrengt honning inneholder pollen biene samler fra blomster, kam fra bikuben og propolis. Propolis er et lim-lignende stoff sammensatt av stoffer bier plukke opp fra blomsterknopper og sekreter de bruke til å danne harpiks å tette sprekker i bikuben. Propolis, pollen og kam biter inneholder antioksidanter, andre vitaminer og enzymer i kroppen trenger for fordøyelsen. Tilhengerne av uanstrengt honning si at å spise lokal honning, spesielt når ubehandlet, kan bidra til å behandle allergi, fordi det utløser utvikling av antistoffer for å bekjempe allergisk betennelse.

Stoffene i honning kan også bidra til å behandle mange andre plager, alt fra sår hals og astma til mage plager, utslett og bakterie-og soppinfeksjoner og tørr hud, ifølge benefitsofhoney.com. Naturlig honning kan også ha kreft-bekjempelse og andre immun-system-boosting egenskaper, ifølge Bee Organics webområde.

Fordi honningen er høstet i feltet, betyr uanstrengt honning inneholder ikke antibiotika eller andre kjemikalier mange kommersielle birøktere bruker, ifølge Whitfield Apiaries, en rå honning produsent.

Gråsone

Fordi begrepene "uanstrengt" og "rå" honning brukes ofte om hverandre, er det ikke alltid lett å vite om den "rå" honning du kjøper er helt ubehandlet --- levert som hentet fra bikuben --- eller minimalt anstrengt . For eksempel har noen apiaries gjelder kaldt å filtrere deres honning, mens insistere på at dette på ingen måte utarmer et produkt av sin næring. Men andre rå-honning produsenter hevder de næringsstoffene fortynnet selv gjennom denne minimal prosessering.

Advarsler

Det er farlig å mate babyer under 1 år gammel rå honning fordi det kan inneholde Botulinum sporer, forklarer familie utøveren Alan Greene, MD,. Sporene kan utløse spedbarn botulisme, en potensielt dødelig tilstand som lammer musklene som brukes til å puste.

Også, selv om propolis antas å ha helbredende egenskaper, fordelene med Honey webområde advarer noen har blitt funnet å inneholde veien tjære.

Har Honey hjelpe dem med allergi?

Fra søt blomst til kløver, kommer honning i mange varianter, avhengig av hvilke blomster de honningbier besøkte for pollen og nektar. For aldre honning har vært spioneringen for en rekke helsemessige fordeler, alt fra vitaminer for å hjelpe kutt og brannsår. I mange tilfeller kan lokal honning også bidra til å kontrollere pollen allergi og høysnue ved å forsterke immunforsvaret.

Hvorfor Lokal Honey kan hjelpe Allergi

En vesentlig årsak til allergi er luftbåren pollen fra trær, blomster og gress vokser. Det er den samme pollen som biene samler å lage honning, noe som betyr at små spor av pollen er i rå honning. På samme måte som allergivaksinering bygge opp motstand mot et allergen, kan immunterapi med honning behandle allergier. Ved å ta en liten mengde av lokal honning over en lengre periode, kan en person bygge opp en motstand mot pollen.

Selv om vitenskapelig forskning på honning for pollen allergi er mangelvare, mange hevder suksess i å bruke honning for å kontrollere sine sesongmessige allergier.

Hvordan bruke Honey for Allergi

Når du tar honning som allergi terapi, bruke rå honning fra en leverandør i ditt område. Honning bør være uoppvarmet og upasteurisert. Rå honning har ikke vært anstrengt, og derfor inneholder pollen, muggsopp og støv som forårsaker 90 prosent av alle sesongmessige allergier. Ved hjelp av lokal honning er viktig fordi den inneholder det samme lokale pollen som trolig forårsaker allergi.

Honning terapi er mest effektiv når det begynner flere måneder før pollensesongen i ditt område. Ta en liten mengde daglig for å la din immunsystem til å behandle den. Tar mindre enn en fjerdedel av en teskje om dagen kan forhindre anafylaktisk sjokk hos personer med alvorlige allergier.

Vær oppmerksom på eventuelle symptomer som kløe på baksiden av halsen, hevelse eller utslett, etter svelging honning. Hvis det er noen allergisk reaksjon, redusere mengden du tar før immunsystemet bygger en motstand til honning. Deretter, gradvis øke den daglige dosen.

Fordelene ved å bruke honning for pollen allergi

Ved hjelp av rå, lokal honning for pollen allergi gir mange fordeler som ikke finnes i tradisjonelle allergi behandlinger. Honning er langt rimeligere enn allergivaksinering, antihistaminer eller allergi medisiner. Det er en naturlig alternativ til kjemikalier. Honning er også lettere å ta og mer spiselig enn allergi medisiner.

Bermuda gress allergi

Bermuda gress er en av de mer vanlige gressarter som brukes på gressplener på grunn av sin tørke-resistent natur og rimelig kostnad, i henhold til americanlawn.com. Bermuda gress kan plantes fra frø, torv, plugger og selv sprigs. Dessverre, på grunn av sin allestedsnærværelse, kan Bermuda gress forårsake elendighet for folk som har gress allergi. Behandlinger for Bermuda gress allergi er vanligvis som alle andre gressallergi.

Betydning

Bermuda gress allergi blir spesielt plagsom i løpet av våren og sommeren. I løpet av denne tiden, er Bermuda gresset vokser og frigjør luftbåren pollen å spire planter og blomster. Pollen fra Bermuda gress kan invadere en persons neseganger eller svelg. Derfor folk med gress allergi typisk utvikle en rekke uønskede symptomer.

Symptomer

Bermuda gress allergi symptomer kan være mild til alvorlig. Folk ofte lider av rennende øyne, en irritert hals, nysing, lunger, sår hals, tørr, hakkende hoste og selv astma, ifølge plantcare.com. I tillegg kan noen mennesker utvikler konjunktivitt, en betennelse i øyet membran, eller har hudreaksjoner til Bermuda gress.

Behandlinger

De fleste mennesker med Bermuda gress allergi kan behandles med over-the-counter antihistaminer, slimhinneavsvellende midler eller nesespray som kromolynnatrium, ifølge familydoctor.com. I noen tilfeller kan en lege foreskrive steroid nesespray eller piller for å kontrollere en pasients symptomer. Immunterapi eller allergivaksinering kan også være en svært effektiv behandling for personer med alvorlige allergisymptomer til Bermuda gress.

Forebygging / løsning

Den beste måten å forebygge allergiske reaksjoner på Bermuda gress er å bære en maske mens plenklipping. En person med alvorlige Bermuda gress allergi bør også holde seg innendørs under pollensesongen, stenge vinduene og kjøre et klimaanlegg. HEPA (høy effektivitet partikkelfilter luft) filtre kan også være svært effektiv i å fjerne Bermuda gress pollen som siver inn i huset.

Betraktninger

Personer med Bermuda gress allergi bør også konsekvent vedlikeholde plenen. Bermuda gress har en tendens til å frigjøre mer pollen når det er under stress, som kan inkludere en mangel på vanning, feil lufting og andre problemer. Typisk kan Bermuda gresspollen bli inneholdt av de tynne blader av gress et sunt plen, i henhold til americanlawns.com.

Hvordan behandle Allergi Naturligvis

Hvordan behandle Allergi Naturligvis


Allergier er forårsaket når kroppen din feil en normalt ufarlig stoff som bie gift, blomst pollen eller for et farlig stoff og produserer antistoffer som forårsaker vanlig allergi symptomer som lunger, rød eller kløende hud, rennende nese, hoste, elveblest, og i alvorlige tilfeller, anafylaksi, hvesing og kortpustethet, ifølge Mayo Clinic. Mens det er over-the-counter og reseptbelagte medisiner for allergier som kortikosteroider, antihistaminer og leukotriene modifikatorer, er det også naturlige måter å behandle allergier.

Fuktighet og temperatur

Opprettholde en ideell luftfuktigheten i huset eller soverommet kan hjelpe folk som lider av astma, allergi, mugg, midd og støv, ifølge MedicineNet. Holde hjemmet mellom 40 og 50 prosent luftfuktighet er ideell for allergikere, og en luftfukter kan hjelpe deg med å gjøre det. Opprettholde en temperatur på mellom 68 og 72 grader Fahrenheit kan også hjelpe. Hvis du vurderer å bruke en luftfukter, snakk med legen din først. Mens luftfukter kan være gunstig for å behandle allergi, kan de forårsake en negativ reaksjon hos noen lider, ifølge Mayo Clinic.

Nasal Lavage

Nasal lavage er i utgangspunktet den medisinske betegnelse for rydding sinus passasjer som bruker vann. Spesielle enheter som en neti pot eller en pære-lignende sprøyte designet for å skylle tykt slim fra nesen, ifølge Mayo Clinic. Neti potter og pære sprøyte enheter er trygt å bruke så lenge Manufacturera € ™ s instrukser blir fulgt, og du bruker destillert vann eller vann som har blitt kokt og avkjølt til romtemperatur. Du kan få en neti pott eller pære sprøyte gjort å tømme bihulene fra de fleste apoteker, medisinsk forsyne butikkene eller gjennom ulike nettbutikker, hvis du canâ € ™ t finne en i ditt område.

Få en massasje

Det kan komme som en overraskelse for noen, men å få en massasje kan faktisk bidra til å redusere allergisymptomer hvis de aren € ™ t for alvorlige. Massasje arbeider for å lindre allergier fordi det senker blodtrykket og puls samtidig som den forbedrer blodsirkulasjonen, noe som senker bodyâ € ™ s generelle stressnivået, holde allergi under kontroll, ifølge rodale News. Men hvis du har alvorlige symptomer og ikke bare en og annen rennende nese, massasje er kanskje ikke nok.

Unngå Allergener

Unngå de tingene som du er allergisk mot er ofte det viktigste steget i å forhindre en allergisk reaksjon, ifølge Mayo Clinic, og unngå allergener vanligvis bidrar til å redusere eller lette symptomer. Snakk med legen din om måter å identifisere allergi hvis du føler du har symptomer på en allergisk reaksjon, men aren € ™ t sikker på hva youâ € ™ re allergisk mot. Allergi tester kan være nødvendig.

Tips og advarsler

  • Visste du at de fleste dekorative blomster ikke slipper pollen? De er avhengige av bier for å fordele pollen. Frykt ikke blomster. De mest sannsynlige kilder til allergi produserer pollen er trær, gress og ragweed.
  • Rå honning kan være utrygt for små barn.

Typer Allergener

Typer Allergener


Allergier påvirker ca 50 millioner mennesker i USA, ifølge Everyday Health nettsted. Allergier variere etter typen av allergen og alvorlighetsgrad av symptomer, noe som kan være momentant eller gradvis utvikle seg over tid. En allergi er en fysisk reaksjon, for eksempel rennende øyne eller nysing, som oppstår når kroppens immunsystem reagerer på en bestemt utenlandsk partikkel, kjent som et allergen. Allergener kan ta mange former, både vanlige og mindre vanlige - for eksempel partikler som i pollen og mold allergi eller kjemikalier som i matallergier.

Pollen

Pollen, som forårsaker allergisk rhinitt, mer kjent som høysnue, er en mikroskopisk partikkel dannet av trær, gress og ugress og er spredt av vinden. Blomster også produsere pollen; Men sannsynligheten for å utvikle en allergisk reaksjon på flower pollen er lav fordi blomster produsere tung, voksaktig pollen som er usannsynlig å bli spredt med vinden. Pollensesongen normalt begynner med starten på våren, men kan starte så tidlig som i januar og varer ut oktober.

Animal Dander

En vanlig misforståelse er at allergi mot dyr er forårsaket pelsen deres. I virkeligheten er dyr allergier forårsaket av proteiner fra dyr spytt eller oljer som er gjennomført gjennom luften ved dyrets dander. Dander er løse hudceller som kan flyte i luften og utløse en allergisk reaksjon. Selv om alvorlig allergi finnes, dyr allergier, hovedsakelig forårsaket av katter og hunder, er stort sett milde symptomer som rennende, kløende øyne og nysing.

Støvmidd

Støvmidd er små, åttebeinte skapninger i arachnid familie som bor i boliger, hoteller og andre steder som gir riktig miljø. Støvmidd kan sees bare gjennom et mikroskop, men er kjent for å leve i tepper, sengetøy, møbler og utstoppede dyr. Støvmidd ikke bite eller spre sykdom; de spiser flak av død hud som slough ut av oss regelmessig. Allergi mot støvmidd er ikke forårsaket av insektet seg selv, men av insekt i avføring, og er ofte mild. Det er nesten umulig å eliminere støvmidd fra hjemmet ditt, men du kan minske allergien ved hyppig støvsuging tepper og møbler og vask sengetøy og kosedyr.

Foods

Det er viktig å forstå at en matallergi er annerledes enn matintoleranse - en allergi involverer immunsystemet, mens intoleranse bevirker hovedsakelig gastrointestinale symptomer. For å ha en matallergi, må du først ha blitt utsatt for maten enten førstehånds eller gjennom morsmelk. Det tar små mengder av mat, så lite at det ikke kan være synlige, for å utløse en allergisk reaksjon. Symptomene kan variere fra mild til livstruende. Rundt 90 prosent av alle matallergier er forårsaket av melk, egg, hvete, soya, tre nøtter eller peanøtter.

Insektstikk

Allergiske reaksjoner på insektstikk er mest vanlig med bier, veps, Hornets, gule jakker og fire ants. De fleste reaksjoner vare 2 til 3 timer og resultere i rødhet, hevelse, kløe og smerte. Noen mennesker kan ha svært alvorlige reaksjoner på stikk resulterer i alvorlige symptomer som pustevansker, lavt blodtrykk, sjokk, bevisstløshet og død.

Latex

Diagnosen av lateks allergi er på vei oppover som et resultat av lateks felles anvendelse i produktene, spesielt de som er i det medisinske feltet. Følsomhet for lateksgummi kan sees etter kontakt med hud, blod eller slimhinner. Allergien kan også bli utløst ved å blåse opp lateks ballonger. Vanligvis, latex allergi symptomene er milde, inkludert hevelse, kløe og utslett, men de kan forverres med eksponering og kan bli alvorlig, rapporterer Barnas Hospital of Pittsburgh.

Mold

Mugg eller sopp, er som grønne, svarte eller hvite utvekster på fuktige overflater som jord, døde blader, kjeller eller bad vegger, kjøleskap eller vinduskarmer. Ifølge Lucile Packard Children Hospital, muggsopp vanligvis inneholder sporer, som er små runde partikler som kan flyte i luften mye som pollen og utløse allergiske reaksjoner. Mold allergi kan også utløses ved inntak av visse matvarer som for eksempel ost behandlet av sopp, sopp, gjær, soyasaus, eddik og tørket frukt.

Poison Ivy, eik og Sumac

Poison Ivy er et begrep som kan kollektivt refererer til den opprinnelige amerikanske planter Poison Ivy, gift Sumac eller forgifte eik. Disse planter inneholder Urushiol, en olje i plantens harpiks. Urushiol er uanstrengt overføres til hud, klær, dyr og andre element som kommer i kontakt med anlegget og kan være aktiv i mer enn et år. Oljen kan også spres som en luftbåren partikkel i røyken fra brennende planter. Symptomene kan manifestere seg som lenge uker etter eksponering og inkluderer eksem, utslett, blemmer, kløe og hevelse.

Bivirkninger av å ta Royal Jelly

Mange ting i naturen som er bra for oss; urter har lenge vært brukt til å kurere og helbrede mange fysiske og følelsesmessige problemer. Men noen ting fra naturen må tas med forsiktighet siden de kan forårsake alvorlige allergiske reaksjoner og selv muligens være livstruende. Royal Jelly er antatt å være en av de beste natur tilbud, men det må tas med forsiktighet fordi mange mennesker er allergisk mot det.

Identifikasjon

Royal Jelly er funnet i kjertler på hodene til arbeideren bier og dronningen bee lever av det. Det er en tykk, hvit gelé som substans som inneholder vann, proteiner, sukker, fett og et utvalg av vitaminer og mineraler.

Funksjon

Royal Jelly antas å være gunstig for mange helserelaterte spørsmål, inkludert immun helse, hud helse, bein og felles helse og hjerte helse. Det antas Royal Jelly stimulerer også veksten av hår. Men det er ingen medisinske bevis som tyder på at Royal Jelly gjør faktisk hjelpe fikse eller forbedre noen av disse forholdene.

Allergier

Folk allergisk mot bier og eller honning bør unngå å bruke royal gelé som det kan forårsake alvorlige hud utslett over hele kroppen, sette folk inn i anafylaktisk sjokk, og kan også føre til døden. Hvis du har en kjent allergisk reaksjon på honning eller bistikk ikke forsøk å ta Royal Jelly.

Astma

Det er ikke uvanlig for astma å være utløst av visse pollen. Royal Jelly har også vært kjent for å utløse astma hos mennesker fordi det stimulerer spasmer i lungene og forårsake luftveisproblemer. Det anbefales at du ikke tar Royal Jelly hvis du sliter med astma eller få bronkitt regelmessig.

Advarsler

Fordi biene samler pollen fra alle typer blomster er det lurt å bruke forsiktighet før du tar Royal Jelly hvis du sliter med sesongens pollen-relaterte allergier. Selv om du kanskje ikke være allergisk mot bier eller honning direkte, kan pollen hentet fra blomster for å produsere honning utløse en allergisk reaksjon.

Medisinsk hjelp

Hvis du ikke har noen aktuell kunnskap for å ha en allergi mot bier eller honning, men opplever noen av disse symptomene, og du har tatt Royal Jelly, ta kontakt med en medisinsk faglig umiddelbart.

Slik Cure Allergi med naturlig rettsmidler

Allergi oppstår når kroppen din over-reagerer på normalt ufarlige stoffer. Ditt immunsystem sparer vanligvis det innsats for bekjempelse av bakterier eller virus. Men, når du har allergier, er immunsystemet reagerer på pollen, støv, mugg, kjæledyr dander, eller andre stoffer i stedet. Du kan nå for over skranke medisiner, eller du kan prøve en av de naturlige rettsmidler under.

Bruksanvisning

Prøv Nettle: Nettle inneholder en naturlig forekommende antihistamin. Naturopathic Dr. Andrew Weil har blitt rapportert å ta nesle for sine allergier. Du vil ønske den frysetørrede blad form tilgjengelig i helsekostbutikker.

Prøv Ginkgo Biloba: Gingko Biloba inneholder "ginkogolides." Disse sjelden snakket om stoffer kan stoppe eller begrense allergi angrep. Ginkgo er godt kjent for sine minne-boosting evner, men det er en ekstra bonus.

Spis noe full av quercetin: Quercetin er pigment som gir druer, grønn te og ananas sine fargerike fargetone. Det hemmer frigjøring av histamin. Hele rå mat er alltid den beste kilden i min mening, men hvis du vil ha en pille de er tilgjengelige på helsekostbutikk også. Ikke ta Quercetin kapsler hvis du allerede tar brennesle. Nettle inneholder quercetin, så du ville være dobbelt dosering.

Last opp på Omega-3. De fleste amerikaner har ikke nok omega-3 fettsyrer i kostholdet. Det motvirker betennelsesreaksjoner i kroppen din. Laks og linfrø er fantastiske kilder til Omega-3.

Hva med lokale, rå honning? En tradisjonell middel for allergi er rå honning fra ditt lokale område. Teorien bak lokal honning er at biene produserer den fra lokale pollen. Små doser av pollen, reduserer organer reaksjon. Dette er den rette som fungerer best for min allergi!

Probiotika, ikke antibiotika. Probiotika gi gode bakterier til deg fordøyelsessystemet. Mange naturopathic leger mener helsen til fordøyelsessystemet direkte relatert til helse av immunsystemet. Probiotika er tilgjengelig på helsekostbutikker. Aldri kjøpe en som ikke er nedkjølt. Yoghurt kan også bidra til å erstatte gode bakterier hvis du foretrekker en matkilde.

Tips og advarsler

  • Visste du at de fleste dekorative blomster ikke slipper pollen? De er avhengige av bier for å fordele pollen. Frykt ikke blomster. De mest sannsynlige kilder til allergi produserer pollen er trær, gress og ragweed.
  • Rå honning kan være utrygt for små barn.

Hvordan bruke Bee Pollen Pellets

Hvordan bruke Bee Pollen Pellets


Bier har vært en viktig del av sirkelen av liv siden begynnelsen av tid. Ved å spre sitt pollen til blomster og trær, påvirker de matforsyningen av hele planeten. Forskere har nå oppdaget at bee pollen pellets kan ha en utrolig effekt på menneskers helse når forbrukes direkte. Ifølge Dr. Kurt Dansbach, inneholder bee pollen enn 185 kjente næringsstoffer; det regnes som en superfood. Bie pollen pelletene kan trygt konsumeres på forskjellige måter.

Bruksanvisning

Konsumere en eneste pellet (korn) av bee pollen. Dette er et viktig skritt for å bekrefte at du ikke vil ha en allergisk reaksjon. Hvis du opplever feber, diaré, slapphet, muskelsmerter, utslett, kløe, hevelse, svimmelhet og problemer med å puste i løpet av de første 24 timene, stopp forbruk og søke legehjelp umiddelbart. Vær oppmerksom på at det er mulig, men sjelden for en allergisk reaksjon til å dukke opp så lenge som en uke etter forbruk. Gå videre til trinn 2 hvis du oppdager ingen allergisk reaksjon.

Mål opp en hel spiseskje med bee pollen pellets og strø på en skål med frokostblanding, eller inn i glass vann eller juice. Unngå å plassere pollen i varm mat eller væske; oppvarming av pollen vil ødelegge vitamin C og enzymkomponenter.

Forbruke skål med frokostblanding, et glass vann eller juice helt. Gjenta dette trinnet daglig for konsistente resultater.

Øk doseringen av bee pollen pellets for eldre mennesker eller de som er immune mangel til 1-3 spiseskjeer daglig.

Bee Pollen Cures for Allergi

Bee pollen er viden kjent som en naturlig kur for allergikere. Ifølge Dr. Tom Cowan av Weston A. Price Foundation, bør bee pollen være en del av et velvære program utviklet for å styrke immunforsvaret ved å korrigere en ubalanse i binyrene som forårsaker den allergiske reaksjonen som vi kjenner som høysnue.

Viktigheten av å bruke lokale Bee Pollen

Bruk bee pollen samlet lokalt, som vil inneholde spor av de spesielle planter som forårsaker den allergiske reaksjonen. Dette vil bidra til å korrigere immunsystemets reaksjoner på disse allergener, lettelser dine høysnue symptomer. Du kan finne lokale bee pollen på et Bondens marked i ditt område. Kjøp din pollen direkte fra en liten skala birøkter øker også sjansen for at du kjøper et produkt med høy kvalitet samlet fra friske, glade bier.

Øk din Dosering over tid

I et lite antall individer, spesielt de som er allergisk mot bistikk, kan bee pollen forårsake en allergisk reaksjon, selv utløsende anafylaktisk sjokk. Start med et enkelt korn av pollen, så ta to neste dag og doble dosen hver påfølgende dag før du tar ca en teskje om dagen. Hvis du merker noen hevelse i deg hals eller pustevansker, avslutte bruken og kontakte lege umiddelbart.

Hva du skal se etter når du kjøper Bee Pollen for Allergi

Se etter bee pollen med et bredt spekter av farger, fordi dette indikerer at det har blitt innhentet fra et bredt spekter av blomster, og vil øke din immunitet til et bredt spekter av allergener. Kjøp pollen som er så fersk som mulig, eller har vært frosset rett etter å bli samlet. Hvis du kan finne pollen samlet fra bier som er holdt i forurenset område i nærheten av deg, så vil du redusere eksponering for giftige plantevernmidler og plantevernmidler.

Pollen Identification

Pollen Identification


Når mange mennesker hører ordet "pollen", de ofte tenker på allergi sesongen. Men pollen påvirker mer enn bare mennesker. Pollen spiller en vesentlig rolle i insekt og blomst utvikling, da den inneholder genetisk materiale som forener med genetisk materiale i blomster for å lage frukt og mer blomster. Pollen identifikasjon er viktig fordi den forteller forskere og bønder der pollen kom fra, samt hvordan å hindre skadeinsekter fra å ødelegge avlinger.

Betydning

Pollen er sammensatt av sporopollenin, et meget slitesterkt natur markør. Det betyr at forskerne kan se på pollen funnet på et insekt og bestemme hvor insektet har vært. Dette er viktig informasjon når du arbeider med avlinger. For eksempel, en studie av USDA fastslått at sitrus pollenkorn ble funnet på crop-drapet mais earworms i Oklahoma. Pollen indikerte at earworm skadedyr hadde migrert fra sitrus voksende områder, som for eksempel Texas, Louisiana eller Florida. Av læring der earworms kom fra, bøndene var i stand til å iverksette tiltak for å redusere sine tall og drepe dem før de kunne nå mais og bomull regionen.

Historie

Pfister først identifisert de geografiske opprinnelsen til pollen i 1895. Han studerte fransk, sveitsisk og andre europeiske honning for å vise den vitenskapelige muligheten for å bestemme deres geografiske opprinnelse ved å identifisere sine interne pollen strukturer. I 1923, Parker studerte mageinnholdet av honningbier til å identifisere kilden til deres nektar. Siden den gang har mange andre typer insekter og deres markeringer av sporopollenin blitt studert for å identifisere hvor og hva slags planter øves dem.

Kjennetegn

Pollen har mange egenskaper som pigger, porer, furer og korn. Ser vi på de pollen egenskaper kan identifisere hva plante den kommer fra. For eksempel har ragweed pollen korte interne pigger og inneholder både porer og furer. Ash pollen har fire furer i en diamantform, med furer på punktene. Områdene mellom furene er forstørret.

Pollen Identifikasjon i Insekter

Pollen kan identifiseres på forskjellige måter ved å undersøke forskjellige deler av insekter. Undersøke den interne fordøyelseskanalen eller fordøyelses kanalene angir vanligvis pollen funnet i insekter som boll biller, hoverflies og dame biller. Møll og sommerfugler er eksternt undersøkt for å finne ut hvilke typer pollen de ble utsatt for. Pollen identifikasjon på honningbier bestemmes ved undersøkelse av sine eksterne organer, som vanligvis friske opp mot blomstens pollenknapper når de beite sin nektar og pollen.

Andre identifiseringsmetoder

Mange vitenskap klasse labs lære elevene hvordan å identifisere ulike typer pollen ved hjelp av enkle verktøy. Åpne lysbilder belagt med silikon er igjen ute for kvelden for å samle pollen prøver. Skinnene blir deretter farget med en blanding av glycerol, etanol, destillert vann og vandig oppløsning av fuksin, et fargestoff. Pollen er sett under et mikroskop som rosa celler. De porer, furer og korn vises, og deretter elevene kan identifisere hvilken type pollen de har.

Bivirkninger av Bee Pollen kosttilskudd

Bee pollen er faktisk pollen fra blomst som holder seg til en bie ben og er høstet fra biene som den kommer inn i strukturen. Den pollen inneholder også en liten mengde av nektar fra blomster. Royal Jelly er maten arbeideren bier gjør fra pollen å mate utelukkende til dronningen. Dette sies å være grunnen til at hun lever i mange år, mens den gjennomsnittlige levetiden for en arbeidstaker bee er ganske kort. Ikke forveksle bee pollen og Royal Jelly kosttilskudd. Bee pollen har 25% protein, mange vitaminer og mineraler og er svært lav i fett og natrium.

Typer av Bee Pollen

Bee pollen kan komme i mange forskjellige former. Disse inkluderer kapsler, granuler og tabletter. Frysetørket bee pollen er best som frisk pollen mister ernæringsmessig verdi på grunn av oksidering. Varme tørkes eller behandles bie pollen bør også unngås av samme grunn.

Mindre bivirkninger

Mindre bivirkninger er lik de for allergikere. Typiske reaksjoner er kløende øyne og svelg, åndenød og hoste, hud flush og elveblest. Kvalme og oppkast kan være en annen liten bivirkning av bee pollen.

Store bivirkninger

Alvorlig allergisk reaksjon kan være en bivirkning. Anafylaktisk sjokk inkluderer følelser av tetthet i brystet og halsen. Pusteproblemer kan oppstå som fører til bevisstløshet, kramper og død. Hvis du er allergisk mot bier, alltid sjekke med legen din før du bruker et produkt som inneholder bee pollen.

Fordeler med Bee Pollen

Ifølge noen bee pollen fans, kan en person leve av rå bee pollen hvis nødvendig siden den har så mange vitaminer, mineraler, aminosyrer, enzymer og proteiner. Det har blitt sagt å gi brukerne mer energi, reversere aldring, hjelp i vekttap, øker sexlysten. Noen påstander har selv inkludert bee pollen som en reversering agent i degenerative sykdommer og et hjelpemiddel i behandling av kreft. Ingen av disse påstandene har blitt underbygget av FDA imidlertid, og de anbefaler det er bruk som et vitamintilskudd bare.

Hvordan velge et godt Bee Pollen

Sørg for at ditt valg av bee pollen kommer fra en FDA GMP-kompatibel produksjonsanlegg. GMP betyr god produksjon praksis og har blitt inspisert for å finne fabrikken er ren og utstyret fungerer. Vær oppmerksom på hvor din bee pollen kommer fra som noen produkter fra Kina har vist seg å være forurenset. Velg fryse-tørket for å motta maksimal ernæringsmessige fordeler.

Bee pollen fordeler

Bruk av bee pollen som et næringsstoff og for sine helbredende effekten går tilbake til antikken. Det er en kraftig næringsstoff som stammer fra de mannlige pollenknapper av blomstrende planter. Honningbier dart fra blomst til blomst samle pollen på beina. De må være på sporet av noe som pollen har enorme helsemessige fordeler.

Forbedring av immunsystemet

Bee pollen styrker immunforsvaret, fordi det er stappfulle av B-kompleks og andre vitaminer, mineraler, proteiner, cartenoids, bioflavonoid og viktigst antioksidanter som bekjemper frie radikaler som kan forårsake skader på cellene. Bee pollen er også effektiv mot stråling og forurensning i atmosfæren, så vel som å være en avskrekkende mot kreft.

Effektiv for allergi lider

Bee pollen fungerer godt for å bidra til å redusere elendighet hvis du lider av allergi eller høysnue. Det er mest gunstig å bruke lokalt produsert bee pollen for å få de beste resultatene av det effekter. Det anbefales at en person begynner å ta bee pollen seks uker før allergi sesongen starter. Men du bør ikke ta bee pollen hvis du er allergisk mot bistikk.

Reduserer Stress

På grunn av de kraftige komponenter som bee pollen inneholder det er et næringsstoff som gir balanserer, regulerer humør og gjør det lettere å forholde seg til hver dag påkjenninger i livet.

Fremmer styrke og utholdenhet

Bee pollen vil øke energi, kraft, styrke og utholdenhet. Idrettsutøvere sverger at bee pollen forbedrer sin fart, hurtighet, smidighet og gir dem energi for en rask utvinning fra trening, opplæring og forestillinger.

Anti-aging effekt

I antikken, egypterne og kineserne sett bee pollen som en kilde for å opprettholde ungdom. I dag er det fortsatt kjent for sine anti-aging effekt fordi bee pollen ikke bare påvirker en persons styrke, det forbedrer skjønnheten hud, hår og utseende. Det forbedrer også konsentrasjon, hukommelse, mental kapasitet og generelle velvære.

Vektkontroll

Visste du at hypothalamus er master sinn som styrer sult og tørst og at stoffskiftet starter i hypothalamus? Bee pollen er viktig for å kontrollere vekt, fordi det virker på hypotalamus i hjernen å hjelpe til å stimulere forbrenningen, regulere, balansere og kontrollere vektøkning.

Hva er fordelene med å ta bee pollen granulat?

Hva er fordelene med å ta bee pollen granulat?


Den terapeutiske og ernæringsmessige fordeler av bee pollen har fascinert mange kulturer. Medisinske poster så langt tilbake som 2735 f.Kr. gjøre omtale av sin makt til å helbrede kropp og sinn. Og mens dette naturlig supplement er rapportert til å behandle en rekke sykdommer, er selve klinisk bevis på effektiviteten sparsom, og ofte motstridende.

Identifikasjon

Bee pollen granulat består av fint pulver, eller pollen sporer, som kommer fra planter og blomster. Dets kjemiske sammensetning er en blanding av de mannlige og kvinnelige DNA kromosomer av et anlegg. Pollensporer føres fra plante til plante av bier, som er hvordan planter er befruktet. Disse granulater kan bli funnet på bikuber som følge av pollen rester når biene inn og ut av bikuben som børste av. Ernæring-messig, inneholder dette materialet proteiner, karbohydrater, essensielle fettsyrer og mineraler.

Bee Pollen Komponenter

Bee pollen granuler har en rik kjemisk sammensetning og inneholder tilsynelatende hver makro og mikro-næringsstoffer som kreves av menneskekroppen. Som forskjellige pollen stammer, eller arter inneholder ulike mengder av hvert næringsstoff, vil den faktiske mengder som finnes i supplement kapsler variere. I gjennomsnitt er innholdet består av 60 prosent karbohydrater, 20 prosent protein, 7 prosent vann og 6 prosent mineraler. Vanligvis, jo høyere proteininnhold, desto høyere næringsverdi.

Bruksområder

Med bie pollen granuler inneholdende alle 22 elementer i det menneskelige system, kan det benyttes på en rekke måter. Det brukes til å forbedre utholdenhet, behandle premenstruelle symptomer, redusere høysnue symptomer, lindre gastrointestinale problemer og hjelpe huden. Foruten næringsstoffer som trengs av kroppen, inneholder pollen også enzymer og aminosyrer. Og mens en rekke påstander har blitt gjort med hensyn til den terapeutiske effekten av dette materialet, er det ikke mye klinisk forskning tilgjengelig for å underbygge disse påstandene (se referanser).

Effekter

Bee pollen granulat bevege seg gjennom menneskets fordøyelseskanalen på en ganske rask hastighet. Når de kommer i magesekken, granulater er i stand til å passere direkte fra magen i blodet. Bevis på at materialet har blitt funnet i blod, urin, og cerebrale og spinale fluider så snart to timer etter inntak av det (se referanser). Det er kombinasjonen av næringsstoffer, enzymer og aminosyrer har antioksidant virkning som er sagt å spille en rolle i å redusere risikoen for kreft og hjertesykdom.

Betraktninger

Mens bee pollen granulat kan inneholde en rekke viktige næringsstoffer, produkter som selges på nettet og i butikker faktisk består av pollen innsamlet fra ulike typer planter. Og som med de fleste supplement produkter, det er ingen standard formel som brukes i fremstillingsprosessen. Siden forskjellige typer planter å generere forskjellige stammer av pollen, er ukjent selve ernæringsmessige verdien av en hvilken som helst av en supplement kjede. Dette, kombinert med hvordan pollen sammensetningen varierer fra sesong til sesong og bikube til bikube, kompliserer ytterligere ethvert forsøk på å fastslå den faktiske næringsinnholdet.

Nutrient Informasjon for Bee Pollen

Nutrient Informasjon for Bee Pollen


Biene samler pollen på kroppen sin som de besøker blomster for mat. Ved retur til strukturen, de feilfri denne pollen av og komprimere den til en granule. Denne næringsrikt bie pollen kan brukes som kosttilskudd.

Vitaminer

Vitamin innholdet av bee pollen inneholder B-kompleks vitaminer, vitamin D, vitamin C og vitamin E. Pollen har også høye nivåer av rutin.

Mineraler

Bee pollen inneholder mineraler: kalsium, klor, kobber, jern, magnesium, mangan, fosfor, kalium, silisium og svovel. Det kan også ha opptil femtini forskjellige mineraler og sporstoffer.

Protein

Pollen proteinnivå kan være hvor som helst mellom 10 og 35 prosent, men gjennomsnitt 20 prosent. Om 5g av protein kan bli funnet i 1 ss. av bee pollen.

Antioksidanter

Bee Pollen inneholder antioksidanter. Antioksidanter hjelper kroppen stabilisere frie radikaler, som forårsaker degenerative prosesser som aldring.

Aminosyre

Arginin, metionin, histidin, fenylalanin, isoleucin, Treonin, leucin, tryptofan, lysin og valin er alle aminosyrer som finnes i pollen bie. Aminosyrer hjelper kroppen utnytte protein.

Hva er Cernitin Flower Pollen?

Hva er Cernitin Flower Pollen?


Cernitin flower pollen er et varemerkebeskyttet ekstrakt laget med åtte forskjellige typer pollen. Den har flere forskjellige næringsstoffer tilgjengelig i den, og er antatt å være fordelaktig for behandling av en rekke tilstander. Den vanligste tilstanden assosiert med Cernitin flower pollen er benign prostatahyperplasi. Dette er en type prostataforstørrelse som ikke er assosiert med prostatakreft. Ekstraktet er ikke godkjent av FDA, men det er mange supplement merker tilgjengelig i helsekostbutikker.

Om

Cernitin flower pollen er hentet fra åtte forskjellige typer blomster. Rye gress er en av pollen som er samlet inn, som har mange helsemessige fordeler forbundet med det. Den pollen hentes direkte fra planter istedenfor å bruke bie pollen, og skrelle av pollen er fjernet for å skape et rent ekstrakt, som kan gjøre det mindre tilbøyelig til å skape allergier.

Prostatahyperplasi

Prostatakjertelen er en mannlig orgel i nærheten av urinrøret som fungerer ved å slippe væske med sperm under seksuell klimaks til hjelp i sin bevegelse. Prostata fortsetter å vokse gjennom en manns liv, og vil til slutt føre til symptomer på prostatahyperplasi. Dette inkluderer smerter ved vannlating som det legger press på urinrøret.

Bruksområder

Studier har vist at denne ekstrakt er spesielt god ved målretting prostataceller i forhold til andre celletyper i kroppen. Andre celler i kroppen bekjempe Cernitin flower pollen når den er innført. På grunn av dette, vil forskere å undersøke dens evne til å inhibere unormal vekst i andre typer celler som ikke responderer på hormoner. Cernitin flower pollen ekstrakt er lagt til mange kosttilskudd.

Utvinning Fordeler

Måten Cernitin flower pollen er hentet bidrar til å unngå forurensning, i motsetning pollen innsamlet av bier. Ting som sopp, midd eller bakterier elimineres når flower pollen hentes direkte fra blomsten. Denne prosessen kan bli mer kontrollert enn bee pollen samling, og pollen skall som er assosiert med allergi kan fjernes.

Næringsstoffer

Blomst pollen har mange næringsstoffer i det som er det vesentlige av et sunt liv. Dette omfatter mer enn 20 aminosyrer, så vel som viktige vitaminer og mineraler. Det er også fettsyrer og sporelementer. Forbindelsene forbundet med prostata helse inkluderer quercetin, stigmasterol og syklisk hydroksaminsyre. Det kan også koble den glatte muskulatur i urinrøret, slik at urinering enklere.