Digidexo.com

overvinn suget etter alkohol

Hvordan å overvinne depresjon etter en Break Up

Hvordan å overvinne depresjon etter en Break Up


Depresjon etter et samlivsbrudd er vanlig i dating verden. Depresjon kan ha mange negative innvirkning på helsen, som senket evne til å behandle informasjon, manglende evne til å fokusere og unormale søvnmønster. Det er flere måter å overvinne depresjon etter et samlivsbrudd.

Bruksanvisning

•  Oppsøk nedleggelse fra tidligere forhold. Stenging kan komme gjennom å ha en diskusjon med din ex, eller rett og slett å identifisere hvorfor forholdet ikke fungerte. Prøv å ikke fokusere på den ofte smertefulle "hvorfor" av bruddet.

Occupy deg selv ved å gjøre aktiviteter som du liker. Utforske dine hobbyer vil gi deg en følelse av prestasjon og distrahere deg fra dine sorger.

Få litt frisk luft, og masse hvile. Gå ut en tur og trene for å tømme hodet. Aktiviteter som krever at du løfter vekten kan hjelpe indusere søvn. God hvile vil hjelpe deg til å føle og se bedre ut.

Prop deg opp med gode venner. Å ha et sunt støtteapparat er viktig når du komme over depresjonen på en breakup.

Gå til en rådgiver. Finn en god terapeut, rådgiver eller religiøs rådgiver med hvem du kan lesse emosjonell byrde. Å snakke med en profesjonell kan også gi nyttige råd for fremtidige relasjoner.

Hint

  • Hvis du føler du er klar til å gå videre og finne noen nye, kan det være nyttig å starte online. Hvis du ikke er i humør til å forlate huset umiddelbart, går gjennom noen mulige kamp profiler vil gi deg innsikt i hva du leter etter i en person.
  • Hvis din depresjon vedvarer etter å se en profesjonell, medisiner for å behandle depresjon kan være nødvendig.

Hvordan holde fra tilbakefall etter alkohol og stoff Rehab

Hold fra relapsing etter start utvinning fra alkohol og narkotika ved å erstatte dine gamle atferd med nye. Få nye venner og holde seg borte fra de som bruker, og hvilke steder du brukte i. Bli med i grupper med andre som har de samme kamp og fortelle noen før relapsing i håp om å stoppe med sin støtte.

Hvordan holde fra tilbakefall etter alkohol og stoff Rehab

Holde Ren og Sober

En slutter å gå på steder som du gjorde da du brukte narkotika og alkohol. Dette vil bare føre til at du til å ville fortsette der du slapp. Finne andre utsalgssteder for fritiden, slik som sport, hobbyer, håndverk eller til og med en annen jobb.

La gå av vennene som fortsatt bruker stoffene. Det vil være bare et spørsmål om tid før du blir med dem hvis du fortsatt henger rundt med dem. Dette kan være vanskelig, men du trenger å få nye venner. Møt nye venner gjennom AA-møter, klubber eller ta en klasse på et lokalt college.

Delta på AA eller NA-møter så ofte du kan, spesielt i begynnelsen av nøkternhet. Det vil hjelpe for deg å se at du ikke er alene, pluss folk der vil dele sine tips om hvordan de skal bli rene og edru.

Gå til individuell rådgivning økter hvis du trenger ekstra støtte. Det er mange grunner til at folk selvmedisinere og en rådgiver kan hjelpe deg å sortere gjennom dem. Ved å finne ut roten av din avhengighet du styrke deg selv med kunnskap og know-how til å holde deg edru.

Fortell noen du føler deg desperat og blir klar til tilbakefall før du gjør. Ring din AA sponsor, en nær venn eller en slektning som kan gi deg støtte for å hjelpe deg å holde unna for bare en annen dag til du føler deg sterkere. Din støtte person bør være ikke-dømmende og ikke sette skylden på deg for å ha disse følelsene.

Hold en journal av dine tanker og skrive ned når du føler deg sårbar for alkohol og narkotika cravings. Dette vil hjelpe deg å forstå dine triggere og bruksmønstre. Kunnskap er makt, og forstå hva som motiverer deg kan hjelpe deg når du prøver å holde seg borte fra gamle vaner.

Hint

  • Når du deltar i en AA eller NA gruppe, finne en sponsor. De vil være der for deg i tiden du føler i fare for å gå tilbake tilbake til dårlige vaner. Bli kvitt noen alkohol eller narkotika som er i huset ditt - holde deg unna fristelser.
  • Ikke lure deg selv til å tro du kan gå til de samme barene og bare drikke brus eller henge ut med de samme vennene og ikke gjøre narkotika de gjør. Dette er en oppskrift på katastrofe. Det vil bare være et tidsspørsmål før du starter igjen.

Hva kan man forvente etter Alkohol Detox

Alkohol avgiftning kan være en intens prosess som varer i flere uker. Etterpå er det mange nye spørsmål til ansikt. Å vite hva du kan forvente kan forberede deg på forhånd for gjenopprettingsprosessen.

Lære nye mestringsstrategier

I mange tilfeller, er alkoholen benyttes som et dekklisten og støttemekanismen. Enkeltpersoner i utvinningen må lære nye måter å håndtere livets vanskeligheter, inkludert å gjøre vanskelige beslutninger for å unngå personer, steder og ting som fører til relapsing. Lære nye mekanismer for å takle stress er nødvendig for å ha en vellykket utvinning.

Making Amends

Å gjøre det godt igjen er den niende og en av de viktigste trinnene i 12-trinns recovery program. Dette er en del av prosessen som bidrar til å begynne healing relasjoner og håndtere den skyldfølelsen som ofte flater etter at cloud av avhengighet er borte.

Behovet for støtte

Finne en støttegruppe fyller et stort tomrom for mange alkoholikere. Det bidrar til å gi et pålitelig nettverk av kollegaer og venner som er i alle faser av gjenopprettingsprosessen. Det kan også hjelpe enkeltpersoner til å huske hva det var som å være avhengige og til å begynne på detox og utvinning prosessen om igjen, bidrar til å styre dem vekk fra relapsing.

Sunnere livsstil

Fordeler med å ikke ha alkohol avhengighet omfatter forbedret relasjoner med sine kjære, bedre arbeidsprestasjoner, dypere forbindelse til indre følelser, og fred i sinnet. Mange alkoholikere som kommer ut av avhengighet hevder at selv de verste dagene edru er bedre enn de beste dagene mens midt oppe i avhengighet.

Potensial Hos pasienter

Nesten 10 millioner amerikanere lider av alkohol avhengighet. Over en fireårsperiode etter behandling, ca 90% av de som søker behandling er sannsynlig å oppleve minst ett tilbakefall.

Hvordan overvinne frykt etter en bilulykke

Hvordan overvinne frykt etter en bilulykke


Det er normalt å være redd for å klatre tilbake inn i en bil etter en ulykke. Mennesker utvikler fobier etter noe skremmende skjer med dem. Kunsten å overvinne din frykt er å innse det sakte og rasjonelt i kontrollerte omstendigheter. Å kunne klatre inn i en bil og reise er viktig - det gjør at du kan bære på livet ditt. Ikke start med å komme bak rattet på en interstate highway. I stedet, ta et dypt pust, vri om nøkkelen og følger disse trinnene for å overvinne frykten.

Bruksanvisning

•  Sitt i bilen uten å slå den på. La deg husker følelsen av setet, bøye av ankelen på gasspedalen, følelsen av hendene på rattet. Blitt vant til bilen igjen. Hvis det har gått en stund siden du var i førersetet, vil det føles fremmed. Ta deg tid til å la det være normal igjen.

Vri nøkkelen. Lyden og følelsen av motorstart kan sjokkere deg først. Gi deg selv tid til å huske ramle av bilen, vibrasjonene fra motoren. Sakte presse gasspedalen for å venne deg til lyden av motoren turtall opp.

Kjør rundt en tom parkeringsplass. Har en venn sitte i passasjersetet for å overvåke utviklingen, og slik at de kan kjøre deg hjem hvis du ikke føler deg komfortabel.

Ta en tur rundt kvartalet i en tid da trafikken vil være lys. Gå sakte. Hold vinduene ned slik at du ikke føler seg fanget. Sikkerhetsbelte på.

Drive et sted som interesserer deg. Det vil være lettere å ta din første store biltur hvis du ser frem til bestemmelsesstedet. Kjør på dagtid når det ikke er mye trafikk. På den måten vil du ikke bli overveldet.

Pust jevnt og dypt når du er nervøs. Et vanlig tegn på frykt og angst er rask pust eller følelsen av at du ikke kan få nok oksygen. Bor rolig og venter tegn på angst kan hjelpe deg til å møte dem og fortsette å kjøre når de først starter.

Se en terapeut. Hvis frykten er for dypt rotfestet, til standard metoder vinne det kanskje ikke fungerer for deg. En terapeut kan hjelpe deg omstille deg mentalt, slik at du kjøre igjen uten frykt.

Alkohol detoxication

Alkohol detoxication er prosessen der en person avhengige av alkohol trekker seg fra stoffet. Alkohol er både fysisk og mentalt aktive, så når en person drikker ofte og blir en alkoholiker, deres kropper og sinn begynner å kreve alkohol. Når de slutter å drikke, de opplever fysiske symptomer samt en sterk mental craving for alkohol. De fysiske symptomene forsvinner vanligvis i løpet av ca syv dager, men den mentale suget etter alkohol kan ta lengre tid å forsvinne.

Hva er Detox?

Når folk flest tenker på detox eller detoxication, tenker de på den perioden av akutt avrusnings der narkotika (som alkohol) og giftstoffer forlater en pasientens kropp. Denne perioden av akutt detox er bare begynnelsen på de fleste alkoholavrusningsprogrammer. Perioden med akutt detox er nødvendig å bryte kroppens avhengighet av stoffet, og for å hjelpe pasienten å bli edru, slik at han eller hun kan begynne den generelle gjenopprettingsprosessen. Dette helhetlig prosess, der en alkoholisert lærer å overvinne hans mentale avhengighet av alkohol, er som regel også en del av detox. For eksempel, hvis en pasient går til et boligrehabiliteringssenter, varer den perioden av akutt detox bare en uke, i gjennomsnitt, men pasienter forbli i detox for et gjennomsnitt på seks uker.

Hva skjer under Akutt Detox?

Under akutt detox, alkohol og giftstoffer forlater kroppen. Kroppen begynner å oppleve fysiske symptomer, fordi det er blitt avhengig av alkohol. Mindre symptomer, inkludert irritabilitet, angst, søvnproblemer, hodepine, tap av appetitt, og en urolig mage, begynner vanligvis i løpet av seks til 12 timer etter en alkoholiker slutter å drikke. Etter ca 12 til 24 timer, kan mer alvorlige abstinenssymptomer begynne, inkludert hallusinasjoner, mens de mildere symptomer fortsatt vedvarer. Innen 24 til 38 timer, noen pasienter begynne opplever anfall eller kramper, og i løpet av 48 til 72 timer, kan andre pasienter fortsatt opplever alvorlige hallusinasjoner, delirium, hypertensjon, forvirring og feber. Hos de fleste pasienter, symptomer opphører etter ca syv dager.

Legemidler til hjelp Akutt Detox

Visse medisinsk behandling kan være nyttig for å bidra til å minimere eller eliminere symptomer assosiert med akutt DETOX. Vanlige medisiner inkluderer betablokkere, haloperidol, benzodiazepiner, carbamazepines, fenytoin og klonidin. Alle disse er reseptbelagte medisiner.

Etter Akutt Detox

Etter den akutte detox perioden, pasienter vanligvis må gjennomgå ytterligere rehabilitering for å løse deres avhengighet av alkohol. Denne ytterligere behandling tjener andre mål DETOX, som er å overvinne, og leder mental avhengighet av alkohol (det første målet er å bryte kroppens fysisk avhengighet). Denne perioden kan inkludere møtende møter, terapitimer og klasser, alle med sikte på å lære å forstå og takle avhengighet. Noen avhengighet utvinning grupper, som Anonyme Alkoholikere, tror utvinning er en livslang prosess.

Innleggelse eller poliklinisk Detox?

Det er mulig å detox fra alkohol på poliklinisk basis eller en innleggelse basis. Innleggelse detox innebærer å binde seg til å forbli i bolig på en detox sentrum for en angitt tidsperiode. Innleggelse detox kan ha mange fordeler, inkludert absolutt begrensning fra alkohol, medisinsk tilsyn i løpet av akutt detox og tilgang til terapeuter og andre medisinske fagfolk. Imidlertid kan innleggelse detox være mer kostbart.

Hvordan å trekke seg fra alkohol hjemme

Hvordan å trekke seg fra alkohol hjemme


Mens en bakrus etter en natt med drikking er vanlig, synes alkohol abstinenssymptomene først etter en lang periode med alkoholmisbruk. Symptomer, som kan være mild til alvorlig, spenner fra tretthet til hodepine - til humørsvingninger til skjelving. Mer alvorlige symptomer inkluderer feber og delirium tremens (DTS). DTS inkluderer kramper, angst og til og med hallusinasjoner. Selv om du kan trekke seg fra alkohol hjemme, søke profesjonell medisinsk rådgivning, for å sørge for at symptomene dine ikke fører til noe verre.

Hvordan å trekke seg fra alkohol hjemme

slutte å drikke alkohol helt. Det er umulig å avgifte kroppen din fra virkningene av alkohol hvis du fortsetter å drikke.

spise en diett høy i kalorier og karbohydrater.

Ta multivitaminer for å hjelpe deg gjennom tilbaketrekning fra alkohol. Mange mennesker som misbruker alkohol vil også bli lider av underernæring. Ta 100mg av tiamin og 1 mg folsyre fire ganger per dag, i minst to uker.

forbli hydratiserte ved å drikke rikelig med vann. I alvorlige tilfeller kan det være nødvendig å motta væske gjennom et intravenøst ​​drypp.

Avslutt enhver resept narkotikabruk, bortsett fra de som foreskrevet for å hjelpe ditt uttak. Legen din kan forskrive barbiturater, benzodiazepiner og Disulfiram hvis du lider av skjelving, hallusinasjoner eller cravings.

Øvelse minst 20 minutter per dag. Lag en avhengighet på trening for å erstatte suget etter alkohol.

Bli med i en gruppe som Anonyme Alkoholikere. Nå ut til venner og familie. Å få støtte under tilbaketrekking vil hjelpe deg mer enn å gjøre det alene. Se en terapeut eller psykolog for å snakke om din avhengighet og dine følelser.

Stadier av alkoholisme

Den vanligste rådende teori vedrørende alkohol er at det er en sykdom i motsetning til et tegn på svakhet eller mangel på moral. Som sådan kan den bli delt opp i flere trinn med forskjellige symptomer og fremgangsmåter for behandling. Som med en hvilken som helst sykdom, er den tidligere diagnostisert alkoholisme, jo mer sannsynlig at behandlingen skal være effektiv. Alkoholisme kan deles inn i fem stadier: tidlig, midt, sen, behandling og tilbakefall.

Tidlig Stage

Det kan ofte være vanskelig å oppdage den første fasen av alkoholisme fordi en person kan synes å være en tung sosial drikker i motsetning til et problem som drikker. Men hvis den enkelte er i stand til å konsumere økende mengder alkohol uten å vise noen effekter eller opplever bakrus, kan det være et tegn på at kroppen tilpasser seg overdreven alkohol, krever inntak av mer og mer for å oppnå ønsket effekt.

Middle Stage

I dette stadium de innledende behage virkningene av alkohol begynner å bli erstattet av destruktive tendenser. Den som drikker begynner å oppleve fysisk avhengighet, som er preget av craving en drink i stedet for bare ønsker en. Dette resulterer i et tap av kontroll, slik som drikker er ikke lenger i stand til å begrense mengden av alkohol konsumert. Hvis du forsøker å gå i perioder uten en drink, kan den enkelte opplever fysiske abstinenssymptomer. Strømbrudd kan også begynne å oppstå.

Late Stage

På dette punktet, de langsiktige effektene av alkoholmisbruk begynner å vise. Den enkelte begynner å lide av mentale lidelser slik som forvirring, og kan til og med utvikles fysiske forhold som hepatitt, hjerneskade og hjertesvikt. Til tross for disse lidelsene, vil alkoholikeren vanligvis fortsette å drikke, ofte benektes at et problem enda eksisterer. Personen vil drikke for en måte til å avhjelpe de problemer i forbindelse med tilbaketrekning i tillegg.

Behandling

Den alkoholiserte normalt ikke vil slutte å drikke uten innblanding av en ytre påvirkning, for eksempel en venn eller slektning, eller uten profesjonell behandling. Den tidligere i enkelte søker behandling, jo mer sannsynlig vil lykkes. En annen viktig suksessfaktor er hvorvidt den enkelte virkelig ønsker behandling; bare forsøker å berolige en kjær ved å gå til behandling er ikke nok for behandling for å være effektive. Behandling er mer sannsynlig å være effektiv hvis alkoholikeren har en sterk støtte system og et sunt miljø å leve i.

Relapse

Ofte vil utvinne alkoholholdige lider et tilbakefall og begynne å drikke igjen. Dette kan være forårsaket av flere faktorer, for eksempel manglende oppfølging av behandling, manglende etterlevelse av et behandlingsopplegg, en stor livet hendelse eller endring i livsstil, eller manglende evne til å kontrollere suget etter alkohol. Tilbakefall kan variere fra en engangsforeteelse til gjenopptakelse av den vanlige drikkemønsteret. Hvis det oppstår et anfall, bør behandlingsopplegget evalueres for å finne områder som trenger forbedret.

Progressive stadier av alkoholisme

Adaptive Stage

Den adaptive fasen er den første fasen av alkoholisme. I denne fasen utvikler alkohol en stadig større toleranse for alkohol. Enkeltpersoner i den adaptive scenen er uvitende om at de utvikler et problem med alkohol. I tillegg til deres evne til å drikke store mengder alkohol uten å virke å lide noen syke effekter, enkeltpersoner i denne fasen finner ut at de må drikke større og større mengder for å få noen glede av alkohol.

Middle Stage

Når alkohol pasninger fra den adaptive scenen til midten scenen, begynner han å vise flere tegn på alkoholisme. Alkohol begynner å få en mer ødeleggende innflytelse på livet hans, som hans helse er påvirket av vane. I tillegg begynner alkoholiker nå å føle abstinenssymptomer når han gjør ikke nok til å tilfredsstille sin vane. Krav til alkohol, og behovet for å drikke ofte og til upassende tider, kan begynne å påvirke alkohol personlige og profesjonelle liv. Til slutt, under midten scenen begynner alkoholiker å oppleve blackouts. En blackout oppstår når alkoholikeren har ingen minne om hendelser som skjedde mens han drakk. Den midterste fasen er når drikking begynner å seriøst påvirke livsstilen til alkoholikeren. Hans arbeid ytelse lider ofte, det samme gjør hans personlige liv, på grunn av sin konstante suget etter alkohol.

Siste Stage

Under den siste fasen av alkoholisme, har alkoholholdige mistet all kontroll over hennes drikking vane. Hun kan lide av underernæring og andre helseproblemer på grunn av konstant drikking. Ofte har alkoholikere på dette stadiet mistet jobbene sine på grunn av sitt utseende, ytelse, og andre aspekter av deres alkoholisme.

Denial

Et kjennetegn som er tilstede i alle tre stadier er fornektelse. En alkoholiker vil vanligvis nekte hennes avhengighet, til andre og til seg selv. I de tidlige stadiene, skjuler hun hvor mye hun drikker, men hvis konfrontert vil benekte at hun har et problem i det hele tatt. Denial hindrer mange alkoholikere fra anerkjenne deres problem, og derfor fra å få hjelp for sin alkoholisme.

Alkoholisme behandling planer

Alkoholisme er klassifisert som en kronisk sykdom, karakterisert ved en fysisk behov for alkohol. Det er mulig å være en alkoholiker og ikke har noen indikasjon på alkoholisme. Alkoholisme er mulig å behandle med selvhjelpsgrupper og rådgivning.

Alkoholisme

De fleste mennesker med alkoholisme ikke tror eller innser at de har et problem. Noen symptomer som kan tyde på et problem er en manglende evne til å begrense mengden av drinker, en trang til å drikke, eller drikke alene eller i hemmelighet. Hvis du føler at du trenger å kutte ned på drikkingen din, eller føler seg skyldig om drikking, kan det tyde på et problem. Steady drikking eller drikking i ung alder kan øke risikoen for alkoholavhengighet. Generelt, menn er mer sannsynlig å være alkoholavhengige, som er de menneskene med en familie historie av alkoholisme.

Behandlinger

Behandling for alkoholisme er normalt leveres i fire stadier: å komme i gang, avgiftning, behandling og vedlikehold. Komme i gang innebærer å vurdere nivået av alkohol avhengighet og bestemme den beste løpet av behandlingen. DETOX fra alkohol kan ta mellom 4 og 7 dager, og kan av og til forårsake anfall og delirium, avhengig av grad av avhengighet. Beroligende midler blir noen ganger administrert for å hjelpe til avgiftning prosessen.

Aktiv behandling innebærer undervisning en person hvordan man skal håndtere sine følelser i stedet for å drikke alkohol. Gruppeveiledning og støtte grupper har også en viktig rolle i denne fasen av behandlingen. Noen medisiner brukes til å redusere suget etter alkohol og avskrekke alkoholbruk. Narkotika som Disulfiram vil ikke kurere alkoholisme, men når de er tatt, kan de produsere en voldsom reaksjon hvis det blandes med alkohol - ofte oppkast og kvalme. Jo lenger folk tilbringer i aktiv behandling, jo mer sannsynlig er det å holde seg edru for en lengre periode.

I vedlikeholds fasen av behandlingen, utvinne alkoholmisbrukere ta lærdom som ble lært i aktiv behandling og bruke dem til det virkelige liv. Disse erfaringene er nyttige i en situasjon som kan ha utløst drink før behandling. Recovery støtte grupper som Anonyme Alkoholikere (AA) er også noen ganger inkluderes i behandlingsplanen. Folk som deltar i AA praksis 12-trinn utvinning programmet og takle nøkternhet én dag av gangen gjennom deling av erfaringer. AA har anslagsvis 2 millioner medlemmer i mer enn 180 land.

Recovery Fra Alkohol og narkotika

Utvinning fra alkohol og narkotikaavhengighet tar en livslang forpliktelse. Det er veldig vanskelig å gjøre alt alene. Du må lære å håndtere de emosjonelle triggere som driver din avhengighet. Støtte fra venner og familie kan spille en stor rolle i utvinning din også. Hvis vennene dine fortsetter å bruke alkohol i ditt nærvær når du prøver å slutte, kan du ha en vanskelig tid å bli edru.

Residential Treatment

Skriv inn et bolig stoff-misbruk behandling program for å bli edru. Lag en ren pause fra din vanlige rutine og andre narkotika eller alkohol misbrukere. Gjør det umulig å få hendene på alkohol eller narkotika mens du går gjennom tilbaketrekning. Residential behandling har mange fordeler. Å være isolert fra fristelse og motta daglige rådgivning og medisinsk tilsyn kan være det som trengs for å starte utvinning. Den eneste ulempen er at denne behandlingen er dyrt hvis du ikke har forsikring for å betale for det.

Tolv-trinns programmer

Delta på Anonyme Alkoholikere eller Anonyme Narkomane møter. Disse organisasjonene har vært en livline for mange mennesker siden Anonyme Alkoholikere ble grunnlagt i 1935 Nesten hver by har minst ett sted der tolv-trinns program møter holdes for narkomane. Store byer har flere møter i forskjellige steder, slik at du kan delta på nesten hver dag, og når som helst på dagen at du må. Disse utvinning programmer er sentrert rundt å motta støtte fra andre rusavhengige og rusavhengige i tilfriskning. I dag er det tolv-trinns program basert på den opprinnelige Anonyme Alkoholikere program for omtrent hver avhengighet.

Poliklinisk Therapy

Kombiner poliklinisk behandling med en tolv-trinns program slik at du kan jobbe gjennom problemene som forårsaker du å misbruke narkotika eller alkohol. Poliklinisk behandling er et godt alternativ hvis bolig behandling er ikke et realistisk valg på grunn av bekostning. Du kan besøke en mental helse profesjonell eller stoff-misbruk rådgiveren daglig eller en gang i uken og arbeide gjennom de følelsesmessige problemene som er problematisk deg. Rådgiveren kan lære deg teknikker for å bruke i ditt daglige liv for å kontrollere suget etter alkohol ved å kanalisere sinne eller tristhet inn mer-produktive kanaler. Lære hvorfor du misbruker eller narkotika alkohol er viktig for utvinning.

Alkoholisme Cure Foundation

Alkoholisme er en avhengighet til alkohol der drikking forstyrrer den enkeltes fysiske og psykiske helse, og familie, sosiale og arbeidsoppgaver. Den Alkoholisme Cure Foundation, basert i Jacksonville, Florida, er en av mange organisasjoner som tilbyr hjelp til alkoholikere, men med en annen tilnærming som bygger på en roman behandling som involverer nevrotransmittere i hjernen.

Alkoholisme Cure Foundation

Den Alkoholisme Cure Foundation sier det er avhengig av nutraceutical behandlingsprogrammer, som aldri har vært prøvd før i behandling av alkoholisme. Programmene tilsynelatende virker ved å handle på molekylene i hjernen som forårsaker suget etter alkohol. Dette er i motsetning til lettelse tilbys av behandlinger og medisiner som søker å gjøre utvinne alkoholikere føler seg godt om seg selv og sitt liv. Stiftelsen hevder å ha basert sine programmer på forskning som indikerer alkoholisme å være et resultat av manglende hjerne-belønning nevrotransmittere. Som et resultat av dette gjennombruddet, melder stiftelsen en 96 prosent permanent kur for alkoholisme.

Den Alkoholisme Cure Foundation støtter sitt krav gjennom langsiktige kur priser, som det står er bedre enn resepter Revia eller Campral. Stiftelsen hevder at alle de ingrediensene som benyttes er anerkjent av US Food and Drug Administration og National Institute on Alcohol Abuse and Alcoholism. På samme notat, men på slutten av sin nettside, det klart slår fast at "Ingen uttalelser på dette nettstedet har blitt evaluert av Food and Drug Administration." Personer som registrerer seg for alle programmer i stiftelsen trenger å være oppmerksom på at deres krav mangler statlig støtte.

Den Alkoholisme Cure Foundation tilbyr rehabilitering av alkoholikere gjennom to programmer: Permanent Cure og kurere deg.

Permanent Cure

Permanent Cure er en tilpasset program som tar sikte på å hjelpe en alkoholisert stop drikking ved å levere nevrotransmittere at hjernen søker som det vokser avhengig av alkohol. Programmet blir kontinuerlig overvåket og ifølge stiftelsen poster, alle deltakerne inn dette programmet har blitt helbredet.

Kurere deg selv

The Cure selv-tilnærming lærer alkoholikere å overvåke deres tilstand og behandle seg deretter ved å eksperimentere med ingredienser som trygt kan brukes uten kontinuerlig overvåking av en lege. Denne tilnærmingen innebærer detaljert veibeskrivelse som må følges nøye. Stiftelsen hevder en suksessrate for denne behandlingen som er 50 prosent bedre enn det som oppnås på andre, mer kost alkoholisme klinikker.

Vurdere troverdighet

Tatt i betraktning det faktum at stiftelsen innrømmer at dets krav mangler noen evalueringer av FDA, og dermed blir ikke støttet av regjeringen, bør det være nok å merke seg at grunnlaget er også en bedrift som selger en tjeneste som kanskje eller kanskje ikke fungere. Noen deltakere i stiftelsens behandling programmer har hevdet at påstandene stiftelsen gjør er misvisende (se Ressurser).

GABA Erstatning i alkoholisme behandling

GABA Erstatning i alkoholisme behandling


Kroppens egen kjemi opprettholder alkohol atferd ved å generere både gleden av fyll og kvaler tilbaketrekking. Overproduksjon av GABA, et kjemikalie som tenner hjernens nytelse svar, kan føre til ubalanser med andre stoffer og tvinge alkoholikeren å fortsette å drikke. En medisin som heter Campral bidrar til å gjenopprette denne kjemiske balansen, fjerner suget etter alkohol.

Alkoholisme

The Mayo Clinic definerer alkoholisme som en kronisk sykdom som tvinger folk til å drikke alkohol. Alkoholisme spiller en stor rolle i slike samfunns ills som skilsmisse, vold, ulykker, selvmord og mord. Lengre perioder med alkoholmisbruk kan føre til alvorlige helseproblemer, skade lever, hjerte, hjerne, og fordøyelsessystemet samtidig som det øker risikoen for diabetes og kreft.

GABA

Kjemikaliene som påvirker våre følelser, og senere vår atferd, kalles nevrotransmittere. Ifølge NueroScience nettstedet, disse nevrotransmittere fungere som "på" eller "off" brytere, spennende noen hjernen reaksjoner Når hemme andre. GABA er en inhibiter, arbeider for å motvirke simulere signaler fra andre nevrotransmittere som glutamat. Omvendt, fungerer glutamat å motvekt GABA er beroligende-lignende effekter.

Effekter

Ifølge en artikkel i Business Week, har GABA en direkte innvirkning på belønning mekanisme som oppfordrer alkoholisme. Når du drikker alkohol, produserer hjernen GABA, forårsaker avslappet, euforiske følelser. Den stimulerende glutamat deretter spark i å begrense overdreven effekter fra GABA. GABA nivåer deretter falle, men de resterende glutamat gjør at du føler irritabel og har behov for en annen drikke. Som drikke blir en vane, begynner hjernen å kreve høyere GABA-nivå. Når en alkoholiker "tørker ut", den plutselige, fortsatte mangel på alkohol forårsaker smertefulle abstinenssymptomer.

Campral

Campral, et stoff først introdusert i Europa i 1990 og godkjent for US salg i 2005, gjenoppretter normal balanse mellom GABA og glutamat. The Business Week artikkelen nevner at 36 prosent av deltakerne i studien forble edru ved hjelp av stoffet, i motsetning til bare 23,4 prosent som tok placebo. RxList lister opp en anbefalt dose på to 333-milligram tabletter tre ganger per dag, med unntak av pasienter som lider av nyre problemer, som kan ta halvparten som dosering så lenge deres sykdom er ikke så alvorlig.

Betraktninger

Drugs.com advarer at Campral kan forårsake nyreproblemer eller suicidale depresjoner, og at mens det hjelpemidler nøkternhet betyr det ikke lindre ubehag av uttaksprosessen. Andre bivirkninger inkluderer rask hjerterytme, wooziness, kortpustethet, og fordøyelsesbesvær. Campral kan utgjøre farer for ufødte eller barn som får morsmelk. Når man diskuterer Campral med legen din, sørg for å nevne noen andre medisiner eller kosttilskudd du bruker for øyeblikket.

Alkohol Detox forslag

Alkohol Detox forslag


Ifølge National Institute on Alcohol Abuse and Alcoholism, 17,6 millioner mennesker, eller en i hver 12 voksne i USA, har et problem med alkohol. Den hyppigste Målet med behandlingen er avholdenhet fra å drikke, men hvis du er en tung eller kronisk drikker, kan gi opp alkohol i utgangspunktet føre til ubehagelige og til og med livstruende abstinenssymptomer. Å vite hvordan man skal komme gjennom detox er første hinder.

Kjenne symptomene

Hvis du kommer til å slutte å drikke, er det viktig at du vet hva du kan forvente. Alvorlighetsgraden av symptomene dine vil avhenge av hvor mye alkohol du har drukket, hvor lenge du har drukket og din generelle helsetilstand. Milde til moderate symptomer på alkoholabstinens inkluderer risting, svetting, kvalme, hodepine, angst, humørsvingninger og intense suget etter alkohol. Alvorlige symptomer opptrer vanligvis i løpet av 48 timer og kan vare i flere dager. Disse symptomene er hallusinasjoner, kramper og delirium tremens (DTS). Symptomer på DTS er forvirring, desorientering, hyperaktivitet eller en følelse av å være ute av stand til å sitte stille, og livstruende endringer i hjertefrekvensen og blodtrykket.

Snakk med en lege

Fortell legen din om målet ditt er å slutte å drikke. Legen vil ha flere spørsmål om dine mønstre av alkoholbruk. Besvare dem ærlig. Legen prøver å finne ut den beste plassen for deg å gå gjennom alkohol detox. Ifølge Information Alkoholikere, kan 95 prosent av folk som ønsker å slutte å drikke trygt gjøre det på poliklinisk basis, så lenge de har støtte fra en medisinsk faglig.

Benzodiazepiner

Benzodiazepiner er anti-angst medisiner som Xanax, Ativan og Valium. Med en resept fra lege, kan de tas på som nødvendig grunnlag for å lindre mild til moderat alkoholabstinenssymptomer. Når du er gjennom ubehag av fysiske uttak, avslutte bruken av benzodiazepiner. De er svært vanedannende, og du ikke ønsker å være i posisjon til trading ett rusproblem for en annen.

Innleggelse Medical Detox

Noen mennesker kan ikke trygt detox på poliklinisk basis. Folk som trenger innleggelse omsorg tendens til å ha en historie med alvorlige abstinenssymptomer, inkludert kramper og DTS. De har ofte kroniske alkoholproblemer og har gjort flere mislykkede forsøk på å detox på egenhånd. Andre hensyn inkluderer hvorvidt personen har en co-forekommende psykisk eller fysisk sykdom eller er gravid, og hvor mye den personen har drukket nylig. Hvis du går til innleggelse detox, vil ansatte overvåke dine vitale tegn regelmessig, oppfordrer deg til å spise sunne måltider og drikke mye vann og være tilgjengelig for å bidra til å støtte deg gjennom cravings. De ansatte på en innleggelse detox kan også gi IV væsker og sterke medisiner for å kontrollere den verste av abstinenssymptomer.

Kontinuerlig støtte

De verste fysiske symptomer på alkoholabstinens visne i en uke eller så. Når du er gjennom fysiske uttak, vil du måtte forholde seg til pågående psykiske symptomer, som inkluderer krav til alkohol, angst og depresjon. Disse følelsene sette deg på en økt risiko for å drikke igjen. Oppsøke støtte på en mental helse senter, rusbehandling sentrum eller peer rusmisbruk støttegruppe som Anonyme Alkoholikere.

Alkoholisme & Sleep

Alkoholisme & Sleep


Alkoholisme kan påvirke ikke bare søvn, men også en persons evne til å sove på en ensartet og konsekvent måte. Alkoholikere som slutter å drikke er mer utsatt for å vende tilbake til den vanen som et resultat av virkningen av mangel på alkohol har på søvnmønster.

Betydning

Alkoholisme påvirker alkohol søvn ved å la alkoholen til å fungere som en stabilisator, og dermed gir den personen til å sove. Når en alkoholiker ikke drikke før du går til sengs eller prøver å sove, suget etter alkohol forårsaker søvnforstyrrelser.

Effekter

Den primære effekt på en alkoholiker av å ikke være i stand til å forbli i søvn, er at de som prøver å slutte å drikke ofte tilbake til vane å indusere bedre søvn. Alkoholisme bør derfor behandles av lege for å hjelpe avverge de negative virkninger forbundet med å stoppe eller redusere alkoholforbruk og virkningene av modifikasjon på søvn.

Betraktninger

De som kjemper alkoholisme bør vurdere å ta en sovende aide de søvnforstyrrelser forårsaket av drikking til offset. Alkoholikere kan bruke medisiner på en vanlig, midlertidig eller midlertidig basis for å indusere søvn og hjelpe forbli sovende. Det legges vekt på å finne den rette resepten sove medisiner som kan brukes av en alkoholiker som fortsetter å drikke på rutinemessig basis.

Naturlig Alkohol Detox hjemme

Naturlig Alkohol Detox hjemme


Hvis dine drikkevaner har vokst til å omfatte binge og / eller konsekvent drikking og du er interessert i å avgifte kroppen din, det er ikke vanskeligere vei enn den som reiste alene. Mange mennesker sliter med å takle sin avgiftning gang abstinenssymptomer oppstår. Hvis du er forpliktet til detoxing naturlig og hjemme, bør du vurdere å verve en ansvarlighet partner som kan sjekke opp på deg og gi støtte. Du bør også utdanne deg på nøyaktig hva du kan forvente når du går gjennom detox og mentalt forberede sine påkjenningene.

Plan of Attack

Dele alt knyttet til din forsøk hjemme avgiftning med ansvarlighet partner. Pass på at du kan stole på ham til å lytte til deg, løpe ærend og legge press på deg til å opprettholde selvfølgelig når uttak er på sitt verste. Bestem deg for hvordan du vil slutte å drikke; mens cold turkey kan være den mest attraktive tilnærming for mange mennesker, er det ikke for alle, og lengre og tyngre du har drukket, blir vanskeligere denne metoden være. Hvis det er tilfelle, tenke ut en plan for å dempe og til slutt eliminere din drikking. En vanlig metode er å kutte ett femtinitti drinker av ditt daglige inntak hver dag. Du kan flytte på tregere eller raskere skritt, avhengig av hvordan du håndterer ditt uttak. Selv om du ikke kan forbedre hver dag, går aldri tilbake. Når du har nådd et nytt lavmål, ikke gå over den.

Kosttilskudd Betraktninger

Reduser sukker og koffein inntak. Studier på dyr har vist at disse kan øke appetitten for alkohol. Det er også flere kosttilskudd og urte kosttilskudd du kan ta som er kjent for å hjelpe med alkohol avgiftning og tilbaketrekning, som melk tistel, beta-karoten, kudzu, magnesium, Primrose olje, glutamin og vitaminene A, B3, B6, C, D , E, og spesielt B. Du bør også vurdere å ta eikenøtt, kvann eller calanatts, som bidrar til å redusere suget etter alkohol, og kan hjelpe med andre uttaks komplikasjoner, for eksempel kramper, kvalme eller oppkast. Ta cayenne eller Celandine urte kosttilskudd for å lette humørsvingninger, temperament og følelser mens du går gjennom tilbaketrekning.

Forskjellen mellom Alkoholisme & Alcohol Abuse

Forskjellen mellom Alkoholisme & Alcohol Abuse


Du kan bekymre deg for at du har et alkoholproblem, men kan ikke være overbevist om at du trenger hjelp. Selv om det er en forskjell mellom alkoholisme og alkoholmisbruk, begge krever behandling.

Alkoholisme

Symptomene på alkoholisme er et sterkt behov for å drikke, manglende evne til å slutte, tilbaketrekking når ikke drikker og behovet for økte mengder alkohol for å få samme effekt. Du kan fortsette å drikke selv når drikking har forårsaket gjentatte problemer.

Alcohol Abuse

Du er en alkohol misbruk hvis du ikke kan kose deg sosialt hvis du ikke drikker, føler du at du må ha en drink for å slappe av eller du deltar i farlig adferd når man drikker.

Risikoene

Risiko forbundet med alkoholisme og alkoholmisbruk inkluderer juridiske problemer, dårlig jobbutførelse, ødelagte relasjoner, helseproblemer og utilsiktet skade.

Behandling av alkoholisme

Behandling for alkoholisme kan omfatte rådgivning og medisiner som disulfiram, naltrexon eller acamprosate. Disse medikamentene virker ved å gjøre du føler deg syk hvis du drikker eller redusere suget etter alkohol eller symptomer på å slutte å drikke.

Behandling av Alcohol Abuse

Behandling av alkoholmisbruk kan også omfatte rådgivning og medisiner. Det er liten forskjell mellom behandlingene for alkoholmisbruk og alkoholisme.

Hvordan bruke alternative behandlinger for alkoholisme

Av alle de sosiale avhengighet baserte forhold, er alkoholisme anses som en av de mest ødeleggende. Det fører til både fysisk og psykisk avhengighet som i mange tilfeller legge et tak på livet ditt til et drastisk tiltak. Faktisk kan du bli så avhengig av alkohol at du ikke kan møte livet uten det. Avhengighet av alkohol er en av de vanskeligste avhengighet å utrydde og kvitte deg med fordi produktet er så lett tilgjengelig. Det er behandlingssentre som arbeider primært på avholdenhet, og hvordan man skal håndtere situasjoner som kan bringe deg tilbake til avhengighet samt 9-trinns program som omhandler en mer mental og emosjonell tilnærming. Men det er flere alternative behandlinger som kan hjelpe i ridding selv av alkoholisme sammen disse behandlingene.

Bruksanvisning

•  Ta kosttilskudd for å redusere suget etter alkohol under avvenningsprosessen samt etter. Han er mest sannsynlig utarmet av visse næringsstoffer som drikking har lekker fra kroppen hans. Når kroppen mangler næringsstoffer kan det føles craving som kan forveksles med alkohol craving i noen nødstilte. Noen av de lave nivåer av næringsstoffer ofte finnes i de med denne sykdommen er B-kompleks vitaminer, vitamin C og aminosyrer. Uttømming av aminosyrer er et direkte resultat av lave nivåer av protein ofte finnes hos alkoholikere. Derfor vil legge mager, lite fett protein i kostholdet være til nytte også.

Legg urter og mineraler til din daglige timeplan. År med drikking av alkohol kan sette en stor toll på leveren. Faktisk er leverskade en av de største helsemessige risiko for alkoholikere. Urten, Milk Thistle har vist seg å gjenopprette og styrke leverfunksjonen. Krom er et viktig mineral som kan bidra til å lindre trøtthet som ofte led av dem med denne sykdommen. Evening Primrose Oil inneholder fettsyren GLA (gamma-linolensyre) som er en forløper til hjernen kjemisk prostaglandin. Denne naturlige kjemiske kjemper effektene av alkoholholdige tilbaketrekning.

Gjør en avtale med en akupunktør. Uttalelser fra alkoholikere har vist markert fordeler i lindring av cravings som godt bivirkningene av slike ting som smertelindring fra leddgikt. Akupunktur behandlinger har hjulpet med andre alkoholrelaterte symptomer som uklar tenkning, over følelsesmessige reaksjoner, hukommelsesproblemer og håndtere stress. Dette kan være et godt valg i forbindelse med en tradisjonell behandlingsopplegg.

meditere for å beseire alkoholisme. Et annet gratis alternativ behandling til tradisjonelle avhengighet behandling programmer er meditasjon. Studier har skinte sin fordel i å redusere stress, bedre hukommelse og fungerer som en erstatning til den handler om å drikke alkohol. En enkel og effektiv meditasjonsteknikk er "Here and Now meditasjon." Finn et sted der du vil være komfortabel og unbothered. Lukk øynene og slappe kroppen din med dype åndedrag og bevisst å gi slipp på muskelspenninger. Sier og gjør disse tingene for deg selv, slik at alle andre bekymringer og tanker slippe unna: jeg eksisterer her og nå, føle og være bevisst på ting som skjer rundt deg (temperatur, luftstrømmen ,, hjertet ditt pumper), gjør jeg alt i livet mitt bevisst. Fullfør meditasjon med tre dype åndedrag.

Stretch og balanse mens du gjør yoga. Legg en yoga diett til konvensjonell alkohol behandlingsopplegg. Yoga er ikke bare en øvelse som hjelper deg å opprettholde en balansert og smidig kropp, det lærer også en følelse av enhet med måte å koble med Gud. Yoga tro er at noen lykke som ser ut til å komme fra noe annet enn seg selv og innenfor er flyktig i beste fall. Ekte balanse og opplysning kommer innenfra.

Tips og advarsler

  • Noen sykdom så alvorlig som alkoholisme bør ikke behandles på ens egen. De fleste alternative behandlingene er best brukt i forbindelse med en profesjonell behandling program under veiledning av helsepersonell.

Ayurvedisk Alkohol Behandlinger: Chennai

Ayurveda er et system for helse, i henhold til hvilke helse og helbredelse oppstår når din nåværende mentale og fysiske konstitusjon, eller dosha, er i balanse med den unike grunnloven du hadde ved unnfangelsen. Den naturlige elementer --- vann, luft, plass, jord og ild --- komponere både kropp og sinn. Praksisen med ayurveda opprinnelse i India, og fortsetter å bli studert i Chennai i dag.

Dosha

Ta kontakt med en dyktig ayurvedisk lege før du prøver å behandle din egen doshic ubalanse. Din ayurvedisk lege avgjør din dosha basert på din prakruti (kombinasjonen av elementer ved unnfangelsen) eller vrikruti, element kombinasjon tiden uttrykt. Den prakruti er grunnloven kroppen din ønsker å returnere til og din vrikruti er skiftende kombinasjon av elementer som påvirker din nåværende tilstand av balanse.

Elementer av luft og plass i din mentale og fysiske velvære kalles vata. Elementene jord og vann kalles kapha. Elementet ild kalles pitta. Elementene kan være i overskudd, eller mangelfull, for prakruti eller vrikruti. Vitenskapen om ayurveda søker å balansere doshic ubalanser gjennom kosthold og med spesielle medisinske behandlinger, for eksempel panchakarma, renseprosedyrer. De fleste panchakarma behandlinger er ikke-invasiv.

Alkohol Behandlinger

Bruk av alkohol er ikke anbefalt for personer med en ubalanse i pitta eller kapha, og anbefales kun i små doser for en ubalanse i vata. Alkoholavhengighet, i likhet med andre avhengighet, behandles ved en reduksjon i doseringen av det vanedannende stoff. Panchakarma er også anbefalt for avhengighet, og kan gjøres på en veiledet anlegg i Chennai. Alkohol avhengighet kan innebære alvorlige abstinenssymptomer og krever legehjelp.

Foods

Ayurveda anser fordøyelses brann (Agni) i behandling av alkoholavhengighet. Stimulere appetitten ved hjelp av en ingefær-te, i stedet for å ha et glass alkohol. Din ayurvedisk utøveren i Chennai kan anbefale detoxing fra hardt brennevin ved å erstatte en urte vin, for eksempel kumari asava (bitter aloe vera vin). Trening er anbefalt når ønsket om alkohol er til stede. Ta en kort tur i naturen for å hjelpe distrahere tankene dine fra suget etter alkohol. Abstinenssymptomene fra alkoholisme likne de av hypoglykemi eller av noen med en pitta ubalanse. Spise tre måltider om dagen og spis frukt mellom måltidene for å bidra til å regulere blodsukkernivået.

Alkohol Detox Prosedyrer

Alkohol kan være vanedannende, og når man bestemmer seg for å slutte, kan uttaket være tøff. Avslutte er en fysisk og følelsesmessig prosess som inkluderer avgifte kroppen. Det er flere trygge og effektive måter å oppnå at avrusning.

Abstinenssymptomer

Symptomene på uttak kan variere, avhengig av hvor lenge og hvor tungt alkoholikeren har brukt. Vanlige symptomer er hodepine, jitters, angst, økt hjertefrekvens, kvalme og mageproblemer og mulige panikkanfall. Mer alvorlige ennå mindre vanlige bivirkninger inkluderer: hallusinasjoner, kramper og delirium rystelser.

Avgiftning medisiner

Ifølge National Institutes of Health, er sykehus noen ganger det beste løpet av handlingen for en alkoholiker. Medikamentell behandling, som mange leger og psykologer anbefaler, kan hjelpe i utvinning ved å redusere sannsynligheten for anfall eller andre livstruende problemer brakt videre av tilbaketrekking.
Benzodiazepiner er ansett som de beste medisiner for behandling av en alkohol er abstinenssymptomer, ifølge tidsskriftet American Family Physician. Legemidler i denne klassen, slik som Ativan, ikke bo i brukerens system for lang, noe som gjør dem effektive for abstinenssymptomer som varer dager eller uker.

Herbal rettsmidler

Noen urter kan redusere alkohol cravings og lette avgiftning. Ifølge homemademedicine.com, kan urten Angelica atropurpurea bidra til å redusere suget etter alkohol, og kan også føre til en motvilje for det. Denne urten har antihistamin egenskaper, som kan hjelpe alkoholikere som har høye histaminnivåer. Urten johannesurt, eller hypericum, har vært brukt i mange år som en naturlig anti-beroligende. Johannesurt kan også hjelpe med symptomer på oppkast og kvalme.

Fortsetter Avgiftning

En av de viktigste elementene i alkohol avgiftning er terapi. Som utvinning fortsetter, pasienter er sannsynlig å ha anfall av depresjon, angst, krav til alkohol og til og med tvangstanker. Å kunne kommunisere disse følelser og tanker i et trygt og sikkert miljø, enten gjennom terapi, enten innleggelse eller poliklinisk, eller med et program som Anonyme Alkoholikere, er avgjørende.

Alternativ medisin eller behandling av alkoholisme

De som står overfor en avhengighet til alkohol har en veldig vanskelig kamp å eliminere alkohol fra sine liv. En rekke behandlingstilbud er tilgjengelig for alkoholikere for å hjelpe dem med deres problemer. Alkoholikere som har prøvd mange forskjellige behandlingsalternativer og mislykkede kan fortsatt få hjelp med en alkohol behandling plan som bruker alternativ medisin tilnærminger.

Akupunktur

The Eastern praksisen med akupunktur brukes i behandling av alkoholisme og narkomani å gjenopprette indre balanse og ro. Østlige medisin lærer at alkoholisme og narkotikamisbruk er et svar på en indre brann eller uro som alkoholiker eller narkoman forsøker å kvele med bruk av alkohol eller narkotika. Akupunktur brukes for å gjenopprette ro slik at alkohol ikke lenger er nødvendig.
Akupunktur behandling for alkoholisme strekker seg også til å lindre symptomene på tilbaketrekning. I en 1987 studie av 80 alkohol menn i Minnesota, ble mennene behandlet med akupunktur mens en kontrollgruppe ble behandlet med akupunktur i ulike terapeutiske poeng. Ninety-tre prosent av gruppen som behandles med alkoholavhengighet akupunktur var i stand til å fullføre studiet, mens bare 2,5 prosent av kontrollgruppen var i stand til å fullføre programmet. Kontrollgruppen hadde også hyppigere tilbakefall enn den behandlede gruppen i en seks-måneders oppfølging til studiet.

Kosttilskudd

Kosttilskudd er en viktig del av alkoholavvenningsbehandling. Det er medisinske lidelser som sammenfaller med alkoholisme som er relatert til feilernæring og nedsatt absorpsjon av næringsstoffer på grunn av dårlig kosthold eller endringer i fordøyelsessystemet fra overdreven alkoholbruk.
Mineraler er ofte mangelfull hos alkoholikere og tilskudd med magnesium kan forbedre opplevelsen av abstinenssymptomer. Næringsmidler slik som tiamin og folsyre er også mangelfull i mange alkoholikere og bør suppleres under alkoholabstinens, så vel.
En multivitamin som også inneholder folsyre bør gis under alkoholabstinens å bidra til å minske symptomene på tilbaketrekning og hindre medisinske tilstander som følge av underernæring.

Urter

Calamus er en urt som brukes til å hjelpe alkoholikere motstå suget etter alkohol. Den brukes som en te for å behandle alkoholisme, og kan også bidra til å øke appetitten hos alkoholikere.
Kudzu arbeider også for å redusere cravings for alkohol når det brukes som te. Kudzu ekstrakt kommer også i en kapsel form og en eller to kapsler bør tas to ganger om dagen i behandling av alkoholisme.
Passion Flower lagt til en urte diett for alkoholisme vil redusere angst, søvnløshet og paranoia, som er symptomer på alkoholabstinens og avhengighet. Passion flower kommer i kapsel eller skjær.
Quassia hjelper alkoholiker vinne tap av appetitt. Det bør tas kaldt og det er funnet som et skjær eller urten kan den legges i kaldt vann, siles og forbrukes i en-unse doser tre ganger om dagen.
Disse urtene er en del av en samlet diett for å lette symptomer abstinens som oppstår når du stopper alkoholforbruk. Medisinsk personell bør overvåke alkohol avgiftning i alle tilfeller. Noen alkoholikere vil kreve sykehusinnleggelse, mens andre kan behandles på poliklinisk basis. Diskuter alt av urte rettsmidler du bruker med legen mens du blir behandlet for alkoholavhengighet.