Digidexo.com

anti parasitt medisiner

Anti-parasitt Diet

Dr. Terry Willard, en ledende klinisk herbalist, anslår at mer enn 50% av hans pasienter har en parasitt infeksjon. Parasitter er organismer som lever av livskraften av andre organismer. De vanligste parasitter er ormer og protozoer (encellede organismer). Hjelp deg selv ved å spise en anti-parasitt kosthold. Spise visse matvarer og unngå andre er nøkkelen til å leve et parasitt-fritt liv.

Kjøtt

Å spise kjøtt som ikke er kokt skikkelig kan føre til en parasitt infeksjon. Hvis du kan erstatte kjøttet protein i kosten med andre proteinkilder, er det mer sannsynlig å unngå en infeksjon. Prøv å få protein fra nøtter, frø, belgfrukter, soya, egg og tofu i stedet for kjøtt.

Når du spiser kjøtt, prøv å fryse dem i 24 til 48 timer før koking. Dette, sammen med matlaging til de riktige temperaturer, hjelper dreper parasitter.

Frukt og grønnsaker

Spise en diett høy i frukt og grønnsaker, spesielt ferske seg i stedet for hermetisk. Pass på at du skal vaske maten før du spiser den. Frukt og grønnsaker ikke bare hjelpe deg å unngå parasitter, men de også hjelpe kroppen din fungerer ordentlig og kan også hjelpe kvitte deg med parasitter.

Noen anti-parasitt matvarer er løk, hvitløk, gresskarfrø og nellik. Papaya og ananas er også gode på å hjelpe avgifte kroppen og bli kvitt parasitter som kan lure i tarmen.

Spis en diett rik på livlige farger frukt og grønnsaker for de beste resultatene, sammen med hele korn og ikke-raffinert mat så mye som mulig. Unngå sukker og mat som gir liten næringsverdi. Disse matvarer ikke legge noe til kosthold og kan faktisk mate parasitter. Det er best å unngå hurtigmat og fettrike matvarer, også.

Kosttilskudd

Legg anti-parasitt kosttilskudd til kosthold. Noen av de beste er er grapefruktkjerneekstrakt, mannlig bregne rot, svart valnøtt ekstrakt og nellik. Disse dukker kroppen din i et fiendtlig miljø for parasitter.

Anti-Vertigo Medisinering for kjæledyr

Anti-Vertigo Medisinering for kjæledyr


Det vestibulære systemet er viktig for kjæledyret følelse av balanse. Enhver pet kan lide av vestibulære lidelser som vertigo. En veterinær kan avgjøre om hunden vil trenge medisiner for vertigo eller om tilstanden kan gå bort på sin egen.

Identifikasjon

Den vestibulære systemet er definert som det området av det indre øret som bidrar til å opprettholde balansen. Dette systemet er en del av CNS (sentralnervesystemet). Vertigo er en lidelse som fører til balanse dyrets å bli forstyrret. Det er ingen behandling som vil forkorte vertigo, kan imidlertid medikamenter redusere symptomene.

Symptomer

Symptomene på vestibulære lidelser som vertigo kan inkludere hodet tilt, unormale øyebevegelser, sirkle og tap av koordinasjon. Siden kjæledyrets øyne kan være ute av stand til å fikse på horisonten, kan et alvorlig tap av balanse oppstå. Kjæledyret kan ikke være i stand til å gå eller stå, og kan rulle over og over.

Diagnose

En veterinær kan stille diagnosen av vertigo i fravær av en hvilken som helst annen sykdom. Symptomene på vertigo kan redusere gradvis over tid. Eventuelle symptomer (som hodet tilt) at kjæledyret har etter 6 måneder, kan bli permanente.

Behandling

Det finnes medisiner som kan bidra til å redusere alvorlighetsgraden av symptomene på svimmelhet i ditt kjæledyr. Disse kan omfatte anti-vertigo medikamenter slik som difenhydramin, i en dose på 2 til 4 mg / kg hver 8. time. Difenhydramin er et antihistamin medisiner som bidrar til å redusere kvalme og svimmelhet i kjæledyr. Antioksidant steroider som Solu-Medrol kan bidra til å redusere alvorlige symptomer i tillegg.

Betraktninger

Anti-vertigo medisiner er vanligvis mest effektive når det gis i de tidlige stadier av vertigo. Hvis kjæledyret ditt viser symptomer på svimmelhet, kontakt din veterinær for riktig diagnose og behandling plan. Dette vil bidra til å utelukke eventuelle andre forhold som for eksempel en ørebetennelse, som kan gi lignende symptomer. Aldri gi kjæledyret over-the-counter medisiner ment for mennesker for vertigo, med mindre regissert av en veterinær.

Hvordan bruke anti-sopp medisiner for å behandle autisme

Hvordan bruke anti-sopp medisiner for å behandle autisme


Noe bevis tyder på at autisme kan være forårsaket av overskudd av sopp eller gjær i tarmen. Mange tror at å begrense gjær vekst kan forbedre atferdsmessige og helsemessige problemer forbundet med autisme. Anti-fungal medisiner og endringer i kosthold er ofte brukt til å behandle autisme og dens symptomer. Les videre for å lære mer om hvordan du bruker anti-fungal medisiner til å behandle autisme.

Bruksanvisning

Unn Autisme Symptomer Med anti-sopp medisiner og kosthold

•  Spør din lege om å bruke anti-sopp medisiner som Difulcan (flukonazol), Nizoral, Nystatin, Ketoconoscal, eller Flagyl (metronidazol). Noen anti-fungal medisiner effektivt kan eliminere gjær fra kroppen i løpet av en til to måneder.

Adopter en gjær-fri diett for å bedre effekten av anti-fungal medisiner. Innbytter hvete, havre og bygg med ris produkter for å eliminere gluten, noe som kan ha negativ innvirkning på sentralnervesystemet.

Begrens inntaket av sukker for å bremse veksten av gjær.

Bruk kosttilskudd, som acidophilus til økninger tilstedeværelse av mikrober, eller gode bakterier, som kan holde gjær nivåer i balanse.

Spør din lege om å bytte til Amphotericin B etter første behandling med sterkere anti-sopp narkotika. Amphotericin B kan benyttes for en lengre tidsperiode med mindre risiko for skader på leveren.

Gjenkjenne og håndtere symptomene på overskytende gjær og sopp

6. Begrens inntaket av antibiotika i babyer og små barn. Gjentatt eksponering for antibiotika kan drepe av mikrober i fordøyelseskanalen som holder gjær nivåer balansert. Mange barn med autisme og høye nivåer av gjær i systemet deres ble utsatt for store doser av antibiotika på et tidlig alder, som ofte brukes til å behandle ørebetennelser.

Vet at kroniske fordøyelsesproblemer er vanlig hos autistiske barn, og kan bety overflødig gjær eller sopp. Ved å behandle gjær ubalanse med anti-fungal medisiner og kosthold, mange bivirkninger av dårlig fordøyelse, som irritabilitet, slapphet og ubehag, kan forbedres.

Erkjenne at overdreven gjær i systemet, også kjent som Candida overvekst kan føre til et sug etter søtsaker og karbohydrater. Personer med Candida overvekst kan oppleve hodepine, display aggressivitet og kan være utsatt for utslett. De kan også fungere forvirret og har korte oppmerksomhet spenn.

Tips og advarsler

  • Bruk fordøyelsesenzymer for å hjelpe med næringsopptak, og for å bidra til å bryte ned proteiner som finnes i gluten og meieriprodukter.
  • Konsulter lege før du bruker noen anti-fungal medisiner. Langvarig bruk av noen anti-fungal medisiner kan forårsake leverskader.
  • Forbered deg på symptomene forverrer seg før de forbedre umiddelbart etter bruk av anti-fungal medisiner for første gang. Som gjær er eliminert i løpet av de første par ukene, kan mageproblemer, hyperaktivitet og irritabilitet forekomme.

Fordeler og ulemper ved Anti-Angst medisiner

Fordeler og ulemper ved Anti-Angst medisiner


Angst medisiner har blitt så populært at mange leger er nå forskrivning dem til å hjelpe pasienter håndtere alt fra stress til panikk angrep symptomer. Til tross for sin popularitet, men anti-angst medisiner ha både positive og negative effekter for å bli vurdert.

Fakta

Anti-angst medisiner er praktisk og rask virkende, noe som gjør dem en fin måte å behandle stress og panikkanfall med bare en enkelt pille om dagen.

Effekter

Selv om det kan være andre, mer naturlige måter å lindre angst, anti-angst medisiner er svært effektive, noen ganger produsere et resultat i så lite som 15 minutter.

Funksjon

De fleste anti-angst medisiner bare maskere symptomene, heller enn å behandle roten av problemet, noe som betyr at de må tas kontinuerlig for effekten skal opprettholdes.

Advarsel

Mange anti-angst medikamenter har ubehagelige bivirkninger, som kan variere fra enkle halsbrann og hodepine til kvalme, søvnløshet eller hjertebank, avhengig av toleransenivå av pasienten.

Expert Insight

Fordi anti-angst medisiner er kun ment å være en midlertidig løsning, kan de som tar dem på en jevnlig basis etter hvert bygge opp en toleranse for dem, slik at medisiner for å jobbe mindre effektivt og tvinge leger til å forskrive en høyere dose.

Anti-angst medisinering Abstinenssymptomer

Anti-angst medisiner er gruppert i flere forskjellige typer klassifisering, ifølge Merck Manual (se Ressurser). Noen mennesker med angst problemer ta beroligende midler som gjør dem mer avslappet, eller antidepressiva som endrer kjemiske nivåer i hjernen. Andre typer anti-angst medisiner er klassifisert som benzodiazepiner og barbiturater, som kan bli vanedannende hvis ikke håndteres forsiktig. Noen mennesker som tar anti-angst medisiner kan bli avhengig av narkotika i løpet av bare noen få uker, noe som kan sammensatte sine angstproblemer ytterligere. Når du bytter medisiner, er det viktig å være klar over abstinenssymptomer som kan oppstå med anti-angst narkotika.

Erkjennelsen Avhengighet

Hvis du har tatt benzodiazepiner som Valium, Xanax eller Ativan i 16 uker eller lenger, og finner ut at du trenger å ta høyere doser for å føle virkningene, kan du ha blitt avhengig av stoffet. Å være ute av stand til å utføre normal, kan dagligdagse oppgaver være en indikasjon på at medisinen ikke er bare ikke lenger fungerer for deg, men har blitt vanedannende. Du kan føle at du er ute av kontroll, med mindre du ta medisiner, som er et annet tegn på at du blir avhengige av stoffet, og kan fortsette inntil stoffet er ute av systemet. Legen din kan velge å finne en ny medisin som vil bidra til å redusere angst uten trusselen om avhengighet.

Emosjonelle Abstinenssymptomer

I overgangsperioden fra en anti-angst medisinering til en annen, kan du føle abstinenssymptomer som er emosjonelle i naturen. Føler mer engstelig enn normalt, blir forvirret, rastløs og klarer ikke å sove er alle abstinenssymptomer som er i tråd med mange typer anti-angst medisinering. Hallusinasjoner kan forekomme også, som kan være dypt forstyrrende for den enkelte opplever dem, så vel som de rundt ham.

Fysiske Abstinenssymptomer

Fysiske abstinenssymptomer er også karakteristisk for anti-angst medisiner. Fordi kroppen din har blitt vant til de stoffene du har blitt tatt, kan det reagere negativt når du ikke leverer det med narkotika lenger. Du kan føle deg skjelven og svak, være tachycardic (har en racing hjerteslag) og svette voldsomt når du er i tilbaketrekking modus.

Minimere Symptomer

Hvis du må slutte å ta en spesiell anti-angst medisinering, er det best å avvenne deg fra stoffet under oppsyn av legen din. Slutte "cold turkey", spesielt med en kraftig barbiturat stoffet, kan føre til abstinenssymptomer å forverres. Konsultere legen din om å skape en "step-down" program der du gradvis redusere dosen av medisinen over en periode på flere uker. Du fortsatt kan oppleve abstinenssymptomer som nivået av medisiner i kroppen smalner av, men de vil mest sannsynlig være mindre i forhold til den brå fallet som oppstår når du slutter høye doser av stoffet på en gang.

Support Systems

Mennesker som er i overgangen mellom anti-angst narkotika trenger sterke støttesystemer på plass for å hjelpe dem gjennom prosessen. Det er viktig for hver person i tilbaketrekking å ha et trygt sted å bo, enten det er hjemme eller på sykehus eller rehabiliteringsprogram. Noen mennesker kan bli voldelige eller utstillings atferd som er farlig for seg selv eller andre når abstinenssymptomene er alvorlige og inkluderer hallusinasjoner. Helsepersonell bør være tilgjengelig for den personen som opplever tilbaketrekning, for å diskutere angst eller andre problemer som gjenstår i denne perioden.

Anti-anfall medisiner som brukes for Bipolar lidelse behandling

Bipolar lidelse er vanskelig å leve med, men det kan kontrolleres med behandling og medisinering. Anti-anfall medisiner kan hjelpe den generelle mentale helse for pasienter ved å stabilisere den elektriske aktiviteten og kontrollere utgivelsen av signalstoffet glutamat i hjernen.

The Science

Glutamat er en kjemikalie som er lagret i nerveceller, og brukt til å eksitere nerveceller. Det frigjøres når elektriske signaler bygge opp i nerveceller og dermed opphisse flere nerveceller. For mye eller for lite av denne kjemiske antas å forårsake epilepsi og også mental ustabilitet.

Lamictal

Den vanligste anti-anfall stoffet som brukes for bipolare pasienter er Lamictal. I generisk form er det kjent som lamitrogine.

Lamictal utslett

Hos noen pasienter Lamictal kan forårsake en alvorlig hudutslett som venstre ubehandlet kan føre til sykehusinnleggelse og i sjeldne tilfeller død. Utslettet er mest sannsynlig å dukke opp i løpet av de første 2-8 ukene av å bruke stoffet, og det er mer vanlig hos barn og eldre.

Trileptal

Trileptal er en annen anti-anfall medisiner som brukes for personer med bipolar lidelse, spesielt hvis de har en allergisk reaksjon på Lamictal

Andre Anti-anfall medisiner

De anti-anfall narkotika typer som brukes til å kontrollere bipolar lidelse meste faller under tre kategorier. Den valproat kategorien inkluderer medisiner som Depakote og Stavzor. Den carbamezipine kategorien inkluderer Eptiol, Tegretol og Trileptal. Den tredje catergory er lamitrogine, som inkluderer Lamictal. Neurontin er en annen anti-anfall medisiner som brukes for bipolare pasienter, som ikke passer inn i en av de tre kategoriene.

Anti-Angst medisiner bivirkninger, risiko og fordeler

Anti-angst medisiner har blitt brukt siden 1950-tallet til å behandle symptomer på angstlidelser. Noen medisiner kan brukes etter behov, men andre krever en langsiktig satsing. Potensielt farlige bivirkninger og interaksjoner kan forekomme, og ikke alle mennesker er i stand til å bruke anti-angst medisiner på grunn av visse helsemessige forhold.

Funksjon

Anti-angst medisiner behandle angstlidelser ved å opptre på kjemikalier i nervene i hjernen. Medikamenter blir brukt fordi de kan fungere raskt og kan være mer effektive enn andre typer behandlinger for angstlidelser.

Typer

Anti-convulsants brukes til å behandle sosiale angstlidelser.

Benzodiazepiner handle raskt og kan gi lindring av symptomer innen en dag i bruk.
Betablokkere er vanligvis foreskrevet for hjertesykdommer, men kan lindre symptomer på bankende hjerte eller panikkanfall.

Monoaminooksidasehemmere (MAO-hemmere) er den eldste type anti-angst narkotika, og kan forårsake interaksjoner med andre medisiner.

Selektive serotoninreopptakshemmere (SSRI) er vanlig foreskrevet og ikke har så mange bivirkninger som andre typer anti-angst narkotika.

Trisykliske Anti-depressiva (TCA) har blitt brukt i årevis for å behandle angst, men blir erstattet av nyere legemidler med færre bivirkninger.

Time Frame

Anti-angst medikamenter krever en lang rekke ganger, for å være effektive ved behandling av symptomer. Benzodiazepiner kan være effektive i løpet av 24 timer etter første dose, mens anti-krampe og SSRI kan ta opp til 4 til 6 uker for å være effektive.

Bivirkninger

Anti-angst medisiner kan føre til en rekke negative bivirkninger og utgjør en potensiell medisinsk risiko. MAO-hemmere kan samhandle med matvarer og kan kreve en begrenset diett. TCA, MAO-hemmere og SSRI kan føre til seksuelle problemer. Benzodiazepiner kan være vanedannende, og alvorlige abstinenssymptomer kan oppstå hvis de ikke brukes riktig.

Betraktninger

Personer som lider av akutte angstanfall kan ikke oppleve lettelse de er ute etter fra de fleste anti-angst medisiner. Andre medisinske tilstander, spesielt hjerteproblemer, kan kontraindikere bruk av angstdempende medisiner. Anti-angst medisiner må tas i minst 6 måneder etter at symptomene har gått ned på grunn av risiko for tilbakefall. Virksomhet anti-angst medisiner bør gjøres sakte over en periode på grunn av de vanedannende egenskaper eller risiko for forverrede symptomer.

Fordeler

Anti-angst medisiner kan hjelpe folk til å leve et mer hyggelig og produktivt liv. Mange typer av disse medikamentene har vært i bruk i lang tid og er generelt ansett som trygt og eventuelle bivirkninger eller risiko er godt forstått. Noen anti-angst medisiner kan tas rett før en stressende hendelse for å lindre akutte symptomer.

Advarsel

Noen anti-angst medisiner kan føre til fosterskader dersom det tas tidlig i svangerskapet. MAO-hemmere kan føre til farlige endringer i blodtrykket. SSRI kan føre til selvmordstanker eller handlinger eller en økning i symptomer på depresjon. Symptomer på angst kan gå tilbake, spesielt hvis anti-angst medisiner er stoppet for raskt.

Om Anti-Angst medisiner

Om Anti-Angst medisiner


Angstlidelser forekommer i én av seks voksne i USA. Medisinering, sykehusinnleggelse og rådgivningskostnader totalt ut på anslagsvis $ 22840000000 dollar per år. Dagens krevende livsstil har tatt en toll på vår evne til å takle endringer og stress. Bruken av anti-angst medisiner er en av mange behandlingsmetoder som brukes til å minske symptomene på disse lidelsene.

Identifikasjon

Anti-angst medikamenter, eller angstdempende midler, brukes til å behandle symptomene og adferd forårsaket av angstlidelser. Antidepressive medisiner er også brukt i behandling, som depresjon kan noen ganger følge disse lidelsene. Medisiner som brukes inkluderer benzodiaepines, betablokkere, trisykliske antidepressiva, monoaminoksidasehemmere (MAO-hemmere), og serotonin reopptakshemmere (SSRI). Hver legemiddelgruppe berører en annen del av hjernens kjemi, og blir administrert i henhold til den type angst forstyrrelse som behandles. Som enkelte kroppskjemi er forskjellige, er det ikke uvanlig for legens å prøve en prøve-og-feile-tilnærming før du finner et stoff som arbeider med pasientens kropp kjemi.

Funksjon

Angstforstyrrelser kan oppstå som et resultat av en persons miljø, psykologiske make-up, genetikk, eller kroppens kjemi. Følelser av frykt, usikkerhet og frykt er karakteristisk for disse lidelsene. Angsten respons på en stimulus oppleves som mer av en trussel enn det faktisk er. Dette svaret er ufrivillig, og overveldende. Majoriteten av mennesker som lider av denne lidelsen har en høy følsomhet for stress. På grunn av dette, påvirker miljø stimuli dem mer intenst enn noen med et lavere følsomhet. Kjemiske ubalanser i hjernen er en del av hva som forårsaker plagene med angstlidelser. En persons tankeprosesser bidra til prosessen også. Dette står for hvorfor kombinert behandlingsmetoder, ved hjelp av medisiner og kognitiv-atferdsterapi, er så effektive.

Typer

Angstlidelser varierer i henhold til alvorlighetsgrad og varighet, og er gruppert i henhold til de symptomene de forårsaker. Personer med generalisert angstlidelser vise milde symptomer som er pågående. De med panikklidelse opplever episoder av moderat til alvorlig angst. Symptomene på fobi lidelser oppstår når en bestemt stimulus er tilstede. De med obsessive compulsive disorder opplever mer alvorlige symptomer som dramatisk påvirke deres atferd og livsstil. Posttraumatisk stresslidelse er en mer dyptgripende angst der minner om traumatiske opplevelser bidra til en persons symptomer og atferd. Separasjonsangst skjer oftest hos barn som opplever angst når skilt fra foreldrefigurer.

Advarsel

Benzodiazepiner, men effektive, kan være vanedannende og føre en person til å bli avhengig av stoffet. Ta dem i lange perioder tid fører til at kroppen for å bygge en toleranse, noe som resulterer i behovet for en høyere dosering for å få den samme effekten. Abstinensreaksjoner som hodepine, søvnløshet, tap av matlyst og angst er mulig når en person slutter å ta dem. For å unngå disse symptomene, bør legemidlet flatet ut, slik at kroppen kan tilpasse seg lavere nivåer av stoffet i systemet. På grunn av deres vanedannende egenskaper, leger vanligvis foreskrive benzodiazepiner for kortvarig bruk.

Betraktninger

Mens anti-angst medisiner er en effektiv behandling for angstlidelse, det finnes alternative behandlingsmetoder tilgjengelig. Aromaterapi har vært brukt som et behandlingstilnærming for å lindre helsemessige problemer som oppstår som et resultat av kronisk angst. Planteoljer, utarbeidet i henhold til bestemte formler, lage en aroma effekt som brukes til å redusere symptomer forårsaket av angst. Akupunktur er en annen form for behandling som fungerer med kroppens energiflyt, eller "Qi". Ved å massere trykkpunkter på kroppen, er negative energier utgitt, og kroppens naturlige balansen blir gjenopprettet. Følelser av angst og stress sies å være "sluppet" som negativ energi.

Vanlig foreskrevet Anti-Angst medisiner

Vanlig foreskrevet Anti-Angst medisiner


Angstlidelser omfatter flere sykdommer, inkludert panikkanfall, sosial fobi, tvangslidelser (OCD), post-traumatisk stresslidelse (PTSD) og generalisert angstlidelse (GAD). En lege vil foreskrive medisiner for en pasient basert på den type lidelse han opplever samt hvor raskt medisinen må tre i kraft. Bivirkninger og andre medikamenter pasienten tar er også tatt med i vedtaket.

Anti-angst medisiner

Spesielt formulert for anti-angst, benzodiazepiner inkluderer Valium og Xanax og er de mest foreskrevne legemidler for angst. Xanax er anbefalt for alle angstlidelser unntatt PTSD, og ​​Valium er effektiv mot fobier, panikklidelse og GAD.

Benzodiazepiner ta påvirke raskt, noen i så lite som en time. De også kjøre den høyeste risikoen for avhengighet og abstinensproblemer. Pasienter kan bygge en toleranse for benzodiazepiner over tid og krever høyere doser for effektivitet. For alle disse grunner, leger ofte foreskrive benzodiazepiner for en begrenset periode og avvenne pasienter off av dem sakte.

Klonopin, utviklet som en krampestillende, er ofte foreskrevet for sosial fobi og GAD, og ​​Ativan er en vanlig resept for panikklidelse. BuSpar, mens ikke et benzodiazepin, er en mild beroligende ofte foreskrevet for anti-angst. Men det krever to uker eller mer for å tre i kraft.

SSRI antidepressiva

Medisiner utviklet for å behandle depresjon har blitt funnet å jobbe med angst problemer også. Den selektive serotonin reopptakshemmere (SSRI) gruppe antidepressiva inkludert Prozac, Zoloft, Luvox og Paxil kan være foreskrevet i forbindelse med benzodiazepiner. En pasient kan bli flatet ut de mer avhengighetsskapende, men raskere virkende anti-angst piller, forlater antidepressant å fortsette behandlingen. Denne gruppen av antidepressiva er stadig i popularitet som en innledende behandling alternativ også. PTSD ser ut til å reagere spesielt godt til SSRI. SSRI ta alt fra to til 12 uker å få full effekt.

Andre Antidepressiva

Trisykliske, monoaminoksidasehemmere (MAO-hemmere) og serotonin-noradrenalin reopptakshemmere (SNRI) antidepressiva er også foreskrevet for angst. Trisykliske Tofranil er foreskrevet for panikklidelse og GAD, og ​​Anafranil er en behandling for OCD. MAO-hemmere Nardil, Parnate og Marplan hjelpe med de fleste former for angst, men kan samhandle med visse matvarer for å øke pasientens blodtrykk og er dermed foreskrevet forsiktig. Den SNRI Effexor og Cymbalta er noen ganger foreskrevet for angst, med unntak av PTSD.

Betablokkere

Utviklet for å behandle hjertesykdommer og høyt blodtrykk, er betablokkere foreskrevet for behandling av angstsymptomer, oftest de som er forbundet med sosiale fobier. Inderal og Tenormin hjelp med risting og svette. Betablokkere er vanligvis foreskrevet for en begrenset tidsperiode.

Anti Smoking medisiner bivirkninger

Ifølge Verdens helseorganisasjon, 5,4 millioner mennesker dør hvert år av tobakksbruk. Ettersom antallet røykerelaterte sykdommer og dødsfall øker, er flere mennesker prøver å slutte å røyke. Røykere har hatt suksess i å slutte med hjelp av reseptbelagte anti-røyke medisiner som vareniklin (Chantix) og bupropion (Zyban og Wellbutrin). Tthese medisiner har bivirkninger som spenner fra mild til alvorlig som bør vurderes.

Gastrointestinal

Kvalme, magesmerter, oppblåsthet, kramper, oppkast, overflødig gass og endringer i appetitt er alle vanlige bivirkninger forbundet med anti-røyke medisiner. Gastrointestinale bivirkninger som vanligvis forekommer i løpet av begynnelsen av medikament diett, og de generelt avta over tid. Kvalme kan vanligvis reduseres ved å ta en lavere dose av stoffet. Ifølge en Pfizer Chantix studie, om lag 30 prosent av deltakerne i studien opplevde kvalme. Antallet ble redusert til 16 prosent i pasienter som er på en lavere dose av stoffet.

Sleep

Anti-røyke medisiner ofte føre til søvnforstyrrelser. Mareritt, tretthet, treghet og søvnløshet har alle blitt rapportert som vanlige bivirkninger. Mange pasienter opplever søvnrelaterte bivirkninger midlertidig, men noen opplever dyp søvn avbrudd som kan føre til andre fysiske og psykiske problemer.

Rastløshet

Både vareniklin og bupropion brukere har rapportert tilfeller av generell rastløshet. Kløe, angst og nervøsitet kan følge urolige følelser. Noen anti-røyking medisinering pasienter synes det er vanskelig å konsentrere seg og fokusere mens du er på medisiner, også.

Mental / Behavioral

Noen av de mest alvorlige og om bivirkninger av anti-røyke medisiner er mentale og atferdsendringer. Pasienter på vareniklin eller bupropion kan oppleve følelser av irritabilitet, sinne, aggresjon, depresjon, forvirring eller hallusinasjoner. I enkelte alvorlige tilfeller har vareniklin (Chantix) brukere rapporterte selvmordstanker og handlinger. Per januar 2008 har FDA lagt til en advarsel til helsepersonell å bruke ekstrem forsiktighet ved forskrivning av Chantix til pasienter med pre-eksisterende psykiatriske tilstander.

Åndedretts

Noen vareniklin (Chantix) brukere har rapportert respiratoriske bivirkninger. Respiratoriske bivirkninger regnes ikke som vanlig, men de som opplever dem bør rådføre seg med lege før du fortsetter å ta medisiner på grunn av risikoen for å forårsake potensielt alvorlige skader på lunger og luftveier. Vareniklin pasienter kan oppleve kortpustethet, piping i brystet, tung pust, hyperventilering eller en stram følelse i brystet. Det er ingen kjente luftveis bivirkninger forbundet med bupropion (Zyban og Wellbutrin).

Proffene for Anti Aging MedisinerAldringsprosessen tar en toll på kropp og sinn. Hver person opplever aldringsprosessen annerledes og avtaler med ulike helseproblemer på en daglig basis. Noen av disse helseproblemer påvirker kroppen innenfra, mens andre er mer fysisk tydelig. For å hjelpe eldre klienter leve et mer produktivt liv, med færre helseproblemer, fremskritt i moderne medisin gir medisiner som hemmer skader på områder i kroppen påvirkes av disse plager.

Økt bentetthet

Som mennesker alder, de mister bentetthet. Dette fører ofte til den eldre befolkningen opplever en strøm av beinbrudd og brudd når de faller. The Mayo Clinic sier at en måte å hindre utbruddet av osteoporose er å ta medisiner som kalles bisfosfonater. Disse beintetthet medisiner inkluderer merker som Boniva, Actonel og Fosamax. Disse medisiner er foreskrevet når en person er diagnostisert med osteoporose og når en person er i de tidlige stadier av å utvikle osteoporose. Bisfosfonater hindre tap av beintetthet i en akselererende hastighet.

Hemme rynker

"Marie Claire Magazine" sier klinisk forskning har vist at resept retinoid, som Renova og Retin-A, raskere cellefornyelsen, flater rynker, gjør solflekker lettere og bygger kollagen. Imidlertid, for retinoid kremer og andre produkter som inneholder retinoider for å være effektiv, er det viktig at den personen som bruker dem bruker riktig dosering. Mens svak rødhet og prikking i huden kan forekomme ved bruk av produkter som inneholder retinoid, er en intens negativ reaksjon ikke normalt. Brukere må huske på at det tar et par uker for huden å bli vant til denne anti-aldring sammensatt; men når huden tilpasser seg, medisiner som inneholder retinoider har lykkes i å forebygge rynker.

Hindre minne tap

The Mayo Clinic rapporterer at Huperzine, en art av kinesisk klubb mose, er en lovende behandling for Alzheimers sykdom. Dette tillegget fungerer som en cholinesterase-inhibitor, som forbedrer mengden av nevrotransmittere i hjernen. Tidligere studier tyder på at luperzine A, kan bidra til å skjerpe hukommelsen og gi ekstra beskyttelse av nerveceller. Begge disse faktorene bidrar til langsommere forverring av kognitiv funksjon - som er en nøkkelfaktor i forbindelse med Alzheimers sykdom. Men Mayo Clinic sier at flere studier må utføres for å fastslå om det er noen langsiktige bivirkninger av denne anti-aldring supplement.

Hold Libido Intakt

Som menn alder, deres testosteronnivå reduseres. Testosteron spiller en viktig rolle i en manns sexlyst. Mayo Clinic sier mange menn opplever en forskjell i opphisselse i alderen 60 til 65. En av de avslørende tegn på lavere testosteron er at det tar ham lengre tid å oppnå ereksjon. Han kan også legge merke til hans ereksjon er ikke så fast som de pleide å være. Det kan også ta ham lengre tid å nå full opphisselse og oppnå en orgasme. I løpet av denne tiden er når erektil dysfunksjon ta skjemaet. Medisiner som Viagra, Levitra og Cialis hjelpe menn oppnå fastere ereksjon slik at de kan delta i seksuell aktivitet med sine partnere.

Som kvinner alder, kroppene deres produserer mindre østrogen. Mens kvinner har lavere testosteronnivå enn menn gjør, det beløpet som påvirker sexlysten også avtar med alderen. Denne endringen i testosteronnivå forstyrrer en kvinnes libido. Hun kan ikke være i stand til å bli opphisset eller gi nok smøring for seksuell aktivitet. En form for medisinering kvinner tar når de har problemer med seksuell opphisselse er testosteron terapi. The Mayo Clinic sier denne medisinen kommer i gel, krem, patch og pilleform. Brukere bør imidlertid være klar over at, mens denne behandlingen kan være effektiv, FDA har ikke godkjent at den kan brukes av kvinner.

Informasjon om Anti Acne medisiner

Informasjon om Anti Acne medisiner


Akne oppstår når porene i huden blir tilstoppet med olje, skitt og bakterier. Akne er mest vanlig hos tenåringer, men det kan oppstå i alle aldre. Det er mange behandlinger for akne.

Forebygging

Før du bruker akne medisinering, kan du prøve å rense huden din to ganger om dagen med en mild såpe eller facewash. Vask håret daglig, holde håret ut av ansiktet ditt, og unngå å berøre ansiktet ditt.

Over-the-counter alternativer

Over-the-counter akne kremer og lotions fungerer ved å drepe bakterier og tørke ut huden din. Disse medikamentene inneholder benzoylperoksid, resorcinol, eller salisylsyre.

Oral antibiotika

Din hudlege kan forskrive antibiotika, slik som minocycline, doksycyklin eller tetracyclin, for å hjelpe tømme akne.

Aktuelt Antibiotika

Hudleger kan også foreskrive aktuelle antibiotika som klindamycin eller erytromycin, som er brukt på huden.

Prevensjon piller

P-piller noen ganger forbedre akne hos kvinner, selv om de kan også gjøre det verre.

Hvordan Anti-Angst medisiner fungerer?

Hvordan Anti-Angst medisiner fungerer?

Om Anti-angst narkotika

Det finnes flere forskjellige klasser av anti-angst medikamenter, som hver har sin egen virkningsmekanisme.

Benzodiazapenes

Benzodiazapenes som Klonopin, Xanax og Ativan har beroligende og krampestillende egenskaper. De trykke ned på sentralnervesystemet ved å virke på de nevrotransmitter-reseptorer av GABA. Den benzodiazapene binder seg til reseptoren, slik at den har en høyere affinitet til GABA, som virker som en hemmende neurotransmitter. Dette fører til depresjon av sentralnervesystemet, som ofte overaktiv i de med angstlidelser. Benzodiazapenes har potensial for avhengighet og blir noen ganger brukt som narkotiske stoffer.

Serotonin

Andre anti-angst narkotika arbeid på signalstoffet serotonin. Serotonin spiller en rolle i mange fysiologiske prosesser og har effekter på søvn, appetitt, humør, metabolisme og kroppstemperatur. Stoffet BuSpar er tenkt å fungere på en bestemt serotonin reseptor, 5-HT1A, og forsterker serotonin hemmende effekter på sentralnervesystemet, redusere angst og fremme normal sove og spise mønstre. Selektive serotonin reopptakshemmere (SSRI), hvorav noen er indisert for angst, øke nivåene av serotonin i hjernen stedet for å jobbe på reseptorene.

Barbituates

Barbituates er sterke sentralnervesystemet depressiva. Som benzodiazapenes, øker de inhiberende virkninger av GABA, men de kan også blokkere reseptorer for glutamat, som er en eksitatorisk neurotransmitter. Dette gjør barbituates ekstremt potente beroligende midler, og de kan være svært vanedannende. Barbituates er vanligvis bare foreskrevet for svært korte perioder av gangen, og bare hvis andre rusmidler har mislyktes.

Anti-Angst medisiner og vekttap

Ifølge angstlidelser Association of America, 40 millioner voksne amerikanere lider av angstlidelser. For de som krever medisinering, opprettholde en sunn vekt eller fortsetter en vekttap plan mens under behandling kompliseres av bivirkninger av sine medisiner.

Funksjon

Ifølge Mayo Clinic, medisiner som brukes i behandling av depresjon også behandle generalisert angstlidelser og panikkanfall. Det finnes fem typer antidepressiva som brukes til å administrere angst og panikkanfall. Hver type løser en annen kjemisk reaksjon assosiert med angst. Hver type har også en innvirkning på vekttap.

Selektive serotoninreopptakshemmere

Ifølge Mayo Clinic, SSRI (selektive serotoninreopptakshemmere) forhindre resorpsjon av serotonin, et kjemisk stoff i hjernen, ved spesifikke hjerneceller forlater mer serotonin tilgjengelig for hjernens funksjon. Mood er forbedret gjennom bedre hjernens funksjon.

SSRI pleier også å undertrykke appetitt eller endre smaken av mat. Du kan oppleve kvalme i løpet av de første ukene av behandlingen, som kan føre til vekttap. Men ifølge Gay Riley av NetNutritionist.com opplevde vekttap stopper med langvarig bruk og erstattet med vektøkning.

Trisykliske antidepressiva og Monoaminooksidasehemmere

Begge trisykliske antidepressiva (TCA) og monoaminoksidasehemmere (MAO-hemmer) endring serotonin, dopamin og noradrenalin nivåer i hjernen. Forstoppelse, tretthet, svakhet, økt appetitt og vektøkning er bivirkninger forbundet med TCA og MAO-hemmere, noe som gjør vekttap vanskelig.

Forstoppelse kan lindres med over-the-counter-produkter, noe som gjør fysisk aktivitet litt enklere. Kontakte en ernæringsfysiolog eller ernæringsfysiolog kan hjelpe med måltid planer som er balansert og lett å tilberede.

Benzodiazepiner og betablokkere

Benzodiazepiner arbeide raskt, men kan være vanedannende. De er også sederende, som kan forstyrre med fysisk aktivitet. Ved hjelp av benzodiazepiner sjelden vil ikke forstyrre en godt planlagt vekttap programmet.

Betablokkere adressere fysisk påvirker av angst ved å blokkere adrenalin. Betablokkere er effektive når de brukes for spesielle situasjoner. Tretthet, søvnløshet og depresjon er bivirkninger forbundet med betablokkere og kan utløse vektøkning hos noen mennesker. Justeringer av ditt treningsprogram vil bevare vekttap og beskytte din følelse av prestasjon.

Time Frame

De angst reduksjon effekter av SSRI og TCA-preparater kan ikke bli lagt merke til i flere dager fordi det tar tid for medisiner for å nå et terapeutisk nivå i blodet. Irriterende bivirkninger er vanligvis sett i løpet av få dager, skjønt.

Du kan legge merke til at frekvensen av vekttap kan bremse eller stoppe, og det er ikke uvanlig å få vekt. Å holde styr på vekten din med en journal er viktig.

Oppløsning

Endre kosthold kan holde dine vekttap mål på sporet. Spis frisk frukt, hele korn og grønnsaker, unngå fast food, og kutte ned på søtsaker, eller eliminere dem helt, for å holde deg på sporet. Legge til 30 minutter med trening hver dag vil hjelpe brenne kalorier.

I noen tilfeller er en forandring av medikamenter er nødvendig, spesielt hvis vekttap vil rette en livstruende tilstand.

Anti-depresjon medisiner for Juvenile Depresjon

Anti-depresjon medisiner for Juvenile Depresjon


Antidepressive medisiner er ofte foreskrevet i forbindelse med psykoterapi for ungdom som lider av depresjon. The National Institute of Mental Health anslår at om lag fem prosent av ungdom lider av depresjon (MDD).

Typer

Selektive serotonin reopptakshemmere (SSRI) og serotonin noradrenalin reopptakshemmere (SNRI) er vanlig foreskrevet for ungdom som lider av depresjon eller alvorlig depressiv lidelse.

Bivirkninger

Vanlige bivirkninger av antidepressive medikamenter (SSRI og SNRI) er hodepine, kvalme, søvnløshet, døsighet, uro, ledd- og muskelsmerter og seksuelle bivirkninger.

Fordeler

SSRI og SNRI er nyere antidepressiva som har færre bivirkninger enn eldre antidepressiva som trisykliske antidepressiva.

Betraktninger

Fluoksetin (Prozac) er den eneste antidepressant som er FDA-godkjent for behandling av depresjon hos barn i alderen åtte og eldre. Andre medisiner er foreskrevet off-label, imidlertid. Antidepressiva har en "black box" advarsel av en økt risiko for selvmordsrelatert atferd i enkelte ungdom, så pasientene må overvåkes mens du tar medisiner.

Expert Insight

En studie publisert i American Journal of Psychiatry i 2006 analysert helseplan poster for 65 103 pasienter behandlet for depresjon som ble startet på antidepressiva. Studien fant ingen signifikant økt risiko blant voksne og unge voksne.

Anti-Angst Medisin List

Stress fører til angst, som er en normal reaksjon. Imidlertid, hvis den blir for høy, kan den forstyrre umåtelig med normalt liv. Ved dette punktet, er det en angstlidelse. De vanligste angstlidelser er tvangslidelser (OCD), panikklidelse, posttraumatisk stresslidelse (PTSD), sosial angstlidelse og generalisert angstlidelse. Angstlidelser behandles med terapi, medisin eller begge deler. Mens medisin ikke kurere angst lidelse, betyr det behandle symptomene mens pasienten gjennomgår terapi. Det er flere alternativer for medisin angst, men noen er foreskrevet oftere.

Alprazolam

Xanax, Xanax XR, Apo-Alpraz, Niravam, Nu-Alpraz, og Novo-Alprazol er merkenavn for stoffet, alprazolam. Alprazolam er et kort til mellomvirkende antianxiety medisin. Noen vanlige bivirkninger av alprazolam er tåkesyn, døsighet, svimmelhet og ortostatisk hypotensjon.

Buspiron

BuSpar, BuSpar Dividose og VanSpar er merkenavn for stoffet, buspiron. Det er en antianxiety og beroligende medisiner. Fordi buspiron ikke har vist mye potensiale for misbruk, er det en god antianxiety medisin valg for noen med en historie med rusmisbruk. Noen vanlige bivirkninger er takykardi (rask puls), hjertebank, hodepine, svimmelhet, nummenhet, søvnløshet, kvalme, forstoppelse eller diaré, svetting og utslett.

Klonazepam

Merkenavnet for klonazepam er Klonopin. Klonopin er en krampestillende som også er foreskrevet for å behandle angst. Kvalme, forstoppelse, tretthet og økt spytt er noen vanlige bivirkninger av klonazepam.

Lorazepam

Ativan er merkenavnet for lorazepam. Ativan brukes som en antianxiety, beroligende og hypnotisk medisinering. Noen vanlige bivirkninger av lorazepam er tåkesyn, ortostatisk hypotensjon, døsighet og svimmelhet.

Propranolol

Inderal, InnoPran XL og Inderal LA er merkenavn for stoffet, propranolol. Det er en blodtrykkssenkende, antianginal og antidysrhythmic medisin som også foreskrevet for å behandle angstlidelser. Tretthet og bronkospasme er vanlige bivirkninger.

Oxazepam

Merkenavnet ofte brukt for oxazepam er Serax. Serax er en beroligende, hypnotisk og antianxiety narkotika. Noen vanlige bivirkninger er ortostatisk hypotensjon, døsighet, svimmelhet og tåkesyn.

Trifluoperazin

Stelazine, Triflurin, og Suprazine er merkenavn for trifluoperazin. Det er et nevroleptika og antipsykotisk legemiddel noen ganger foreskrevet for angstlidelser. Ortostatisk hypotensjon, kvalme, oppkast, munntørrhet, utslett og hodepine er vanlige bivirkninger.

Bivirkninger av av anti-depressive medisiner

Leger foreskrive antidepressiva for å behandle depresjon, vanligvis i kombinasjon med psykoterapi. Mange typer antidepressiva er på markedet, og mens de kan være ganske effektive, alle har bivirkninger. De nøyaktige bivirkninger varierer etter merke og enkelte pasient, men noen vanlige alminnelig forbli.

Bivirkninger av SSRI

SSRI er de mest vanlig foreskrevet type antidepressiva på markedet; de påvirker serotonin i hjernen. Bivirkninger kan være søvnløshet, døsighet og erektil dysfunksjon.

Bivirkninger av Atypiske Antidepressiva

Atypiske antidepressiva, som leger vanligvis foreskrive når SSRI mislykkes, target andre enn serotonin nevrokjemiske, som dopamin. De kan føre til søvnvansker, kvalme, utmattelse og uforklarlig vektøkning.

Abstinenssymptomer

Når du slutter å ta antidepressiva, må du gjøre det gradvis for å unngå symptomer på plutselig tilbaketrekning, som kan inkludere humørsvingninger, kvalme, søvnløshet, magesmerter og til og med selvmordstanker.

Suicidale tanker

I en svært liten prosentandel av pasientene, kan antidepressiva øker risikoen for selvmord i den tidlige fasen av behandlingen. Leger overvåke pasienter svært tett etter faresignaler.

Bivirkninger av Eldre Antidepressiva

Antidepressiva som MAO-hemmere og trisykliske antidepressiva har mange av de samme bivirkningene som sine nyere kolleger, men fordi de er mindre raffinert, kan bivirkningene være mer alvorlig.

Hvordan Test for parasitter i tarmen

Tarmparasitter er en type infeksjon som kan være svært problematisk, ettersom de sjelden forårsaker slike symptomer som feber. I tillegg vil disse smittestoffer ikke svare til de fleste anti-bakterielle og antivirale midler. Disse typer av parasitter kan bli oppnådd ved å drikke forurenset vann, gjennom et uhell inges avføring, eller bare fra kontakt med en infisert person. I noen tilfeller kan parasitten bli kontrahert ved å tråkke på det med bare føtter.

Hvordan Test for parasitter i tarmen

Hvordan å teste for parasitter i tarmen

•  Se på symptomer. Innvollsparasitter forårsake visse karakteristiske symptomer som smerter i magen, diaré (spesielt blodig), et utslett rundt anus eller den faktiske tilstedeværelsen av en orm i avføringen. Disse symptomene vil vanligvis føre til mistanke om en intestinal parasitten.

Undersøk avføring. Under et mikroskop, enkelte parasitter - spesielt protozoer eller helminths - kan identifiseres fra en avføringsprøve. Ofte flere avføringsprøver må bli sjekket for en definitiv diagnose.

Utfør "streng" test. Med strengen testen, er en streng som føres ned i spiserøret og tillatt å forbli i magesekken i ca en time eller så, hvoretter den trekkes tilbake opp og undersøkt. Dette kan tillate en profesjonell til å lete etter parasitter som kan ha blitt inntatt.

Utfør Scotch tape test. Pinworms kan detekteres ved å plassere et stykke tape ved siden av og på anus flere ganger, og deretter fjerne den. Båndet kan da bli sjekket for pinworm egg under et mikroskop.

Undersøke en barium-x-ray. I noen tilfeller kan en lege har en pasient forbruke en barium-løsning og deretter utføre røntgenbilder for å lete etter mer alvorlige parasittiske skader.

Gi anti-parasitt medisiner. Selv om alle de ovennevnte tester er negative, forsvinningen av tarmsymptomer etter administrering av visse legemidler, slik som Flagyl og Vermox, kan signalisere at en tarmparasitt var til stede.

Hvordan Kill Rundormer hos mennesker

Hvordan Kill Rundormer hos mennesker


Trikinose (rundorm infeksjon) er en parasittsykdom forårsaket av forurenset kjøtt. Kokt kjøtt inneholder ormen larver, som reiser til tarmen etter inntak. Ormene spredt seg til vev og muskler og gjenskape i verten. Infeksjoner er mest vanlig på landsbygda der kjøtt er dårlig bevart.

Hvordan Kill Rundormer hos mennesker

Skaff anti-parasitt medisiner. Denne type behandling bare dreper rundorm infeksjoner i intestinal fase. Hvis rundormer har migrert til muskler, er denne medisinen ikke er effektiv. Navn merkevare anti-parasitt medisiner inkluderer albendazole og mebendazole.

•  Spis kokos. Kokos er en naturlig rette siden antikken. En spiseskje kokosetterfulgt av 60 ml lakserolje er effektiv mot rundormer.

•  Spis hvitløk. Hvitløk er en vanlig behandling for mange sykdommer, inkludert rundormer. Hvitløk er effektivt mot tarmrundormer samt de som har migrert til muskler. Hvitløk er absorbert og duften sprer seg i hele kroppen, og dreper rundormer.

Ta to spiseskjeer med papaya juice. Papaya juice blandet med honning og varmt vann er en kraftig behandling mot rundormer.

Drikk malurt. Malurt er et stoff som finnes i absint. Seksten gram malurt er blandet med olivenolje som en kraftig rundorm morder. Den kan også brukes som et klyster for rektal orm infeksjoner.

Barnemark Symptomer

Barnemark infeksjon er en mild til alvorlig irritasjon for alle som trekker seg. Pinworms er en form for rundorm og er svært smittsom, spesielt i skole og nært hold for eksempel i en familie. Det er en vanlig orminfeksjon at enhver befolkning kan fange. Det er medisinsk hjelp tilgjengelig for å utrydde en Barnemark infeksjon.

Identifikasjon

Barnemark er en liten hvit orm. Det er 0,02 til 0,04 inches eller ca 5 til 10 mm i lengde. Voksen pinworms er lett identifiseres i avføringen etter avføring. Du vil bli smittet når du får i deg pinworm egg som har blitt skur av et barn eller voksen som har en infeksjon. De mikroskopiske egg er svelget og bosette seg i tarmen før de klekkes.

Symptomer

En mild infeksjon av noen voksne ormer kan gå ubemerket. En moderat til alvorlig infeksjon kan forårsake mye ubehag. Kvinnelige ormer reise fra tarmen til anus der de i sin tur legge flere egg. Det vil være kløe og smerte i anus og kvinnelige vaginalområdet. Kløe årsaker skrape som kan løsne eggene. Aktivitet er mer utbredt om natten. Det vil være rastløshet, søvnløshet og irritabilitet ved en infeksjon. Det kan være sporadiske anfall av ubehag i magen, smerter og kvalme som infeksjonen blir mer aktiv.

Årsaker

Når en Barnemark infeksjon er aktiv, det er en mye ubehag og kløe som ormer reise, spesielt i anal området. Når området er ripete, kan de små eggene komme inn på fingertuppene og under neglene. Eggene blir deretter overført til elementer som fingrene kommer i kontakt med - toaletter, vasker, mat, leker og andre mennesker. Eggene kan overleve i 2 til 3 uker. Når en annen person kommer i kontakt med dem, og inhalerer eggene eller faktisk spiser maten er forurenset med egg, starter prosessen med inntak av infeksjonen. Du eller barnet ditt kan bli infisert på nytt hvis den nåværende infeksjon produserer egg som munnen kommer i kontakt med gjennom mat eller en annen operatør.

Geografi

Barnemark infeksjoner er dominerende hos barn. De er lett overføres til andre medlemmer av familien eller skolen klasserommet. Ormene trives i varmt klima. Det sørlige USA og land med helårs varme temperaturer har en høyere forekomst av Barnemark infeksjoner.

Forebygging / løsning

Barn og voksne trenger å bli lært opp til å holde hendene rene. Som med en hvilken som helst infeksjon, er det viktig å vaske hendene med såpe og vann. Klamrer egg må vaskes bort før hendene berører et felles håndkle, håndtak og overflater på badet. Hvis en voksen eller barn har blitt diagnostisert med en Barnemark infeksjon, er det viktig at de vasker hendene grundig hver gang de bruker baderomsfasiliteter på skolen, jobb, mens shopping og hjemme. Bytt til rene undertøy daglig. Rent toalett seter 2 til 3 ganger om dagen med alkohol når noen i ditt hjem er infisert. Vask sengetøy, spesielt ark, av en infisert person daglig til infeksjonen er ryddet opp. Det er viktig at du holder ditt hjem og arbeidsområdet rent etter en Barnemark infeksjon har blitt diagnostisert, som ormer kan leve i flere uker på kontaktflater, re-forurensende alle som berører området.

Diagnose

Testing for diagnose blir utført av en lege som tar avskraping av den anal huden eller ved anvendelse av en medisinsk tape for å ta hudprøver. Vevet blir sett under et mikroskop for diagnose verifisering. Voksen pinworms kan også sees på undertøyet eller i toalettskålen som et middel for identifisering. Legen kan bestemme at du trenger anti-parasitt medisiner for å rydde opp infeksjonen. Medisinering vil drepe voksne, larver og egg.

Potensiell

En Barnemark infeksjon kan føre til andre alvorlige forhold, blant annet urinveisinfeksjon. Kvinner er utsatt for ytterligere komplikasjoner med blærekatarr, vaginitis, blæreproblemer, endometritt og andre problemer. En Barnemark infeksjon kan føre til vekttap som ormene tar næringsstoffer fra kroppen og forårsake magesyke.