Digidexo.com

ortostatisk intoleranse

Autonome nervesystemet Disorders

Nervesystemet er vanligvis delt inn i to hovedområder: sentralnervesystemet og det perifere nervesystemet. Det autonome nervesystemet (en underavdeling av det perifere nervesystemet) er ansvarlig for de indre organer. Det håndterer ufrivillig handlinger, for eksempel hjerterytme, pusting og fordøyelse. Dette systemet består av det sympatiske nervesystem, som griper stressrespons, og det parasympatiske nervesystem, som håndterer avslappende kroppen etter stress. Det autonome nervesystemet kan påvirkes av en rekke forhold.

Autonom nevropati

Autonom nevropati er en tilstand der det autonome nerver har blitt skadet. Den skade på disse nerver avbryter signaloverføring mellom de nerver og hjernen. Dette kan påvirke riktig funksjon av hjertet, utvidelse av blodårer, pust, og bidra til erektil dysfunksjon. Autonom nevropati har ikke en enkelt årsak. Det kan utvikle seg på grunn av autoimmune sykdommer som forårsaker legemet til å angripe seg selv, medisiner, diabetes, Parkinsons sykdom og amyloidose (et unormalt protein oppbygning).

Multiple System Atrofi med ortostatisk hypotensjon

Multippel system atrofi med ortostatisk hypotensjon, eller Shy-Drager syndrom, er en progressiv tilstand som påvirker både det sentrale og det autonome nervesystem. Det er preget av en plutselig og ekstrem fall i blodtrykket som oppstår når en person står opp og kan føre til besvimelse. Det er tre typer av tilstanden: Parkinson, cerebellar og kombinert. Parkinson er preget av skjelvinger og langsomme bevegelser. Cereballar er kjennetegnet ved problemer med tale og koordinasjon. Kombinert manifesterer med symptomer fra begge typer.

Holmes-Adie syndrom

Holmes-Adie syndrom er en tilstand som påvirker det autonome nervesystemet, elevene og dype senereflekser. De viktigste symptomene på tilstanden er en eller begge elever constricting sakte når de utsettes for sterkt lys og dårlige eller fraværende dype senereflekser (spesielt akillessenen). Det antas å være forårsaket av viral eller bakteriell skade på Ciliary og spinalgangliene, som henholdsvis håndtere øyebevegelser og responser autonome nervesystemet.

Postural takykardi syndrom

Posturalt takykardi syndrom er en tilstand som er hovedsakelig definert ved tilstedeværelsen av ortostatisk intoleranse. Ortostatisk intoleranse oppstår når en utilstrekkelig blodvolum når hjertet når en person står opp etter å ha ligget nede. Symptomer på tilstanden omfatter svimmelhet, besvimelse og dramatisk økning i hjertefrekvensen. Det antas å være et resultat av uregelmessigheter eller skader på det autonome nervesystemet, spesielt til det sympatiske nervesystemet, parasympatiske nervesystem, eller eventuelt til begge.

Vasovagal synkope

Vasovagal synkope, mer ofte referert til som besvimelse, er en tilstand forårsaket av en upassende respons i det autonome nervesystemet. Det er vanligvis utløst av intens følelse eller en problematisk visuell stimulans, for eksempel blod. Snarere enn å engasjere stressresponsen, noe som øker hjertefrekvens, blodtrykk og adrenalinproduksjon, det autonome nervesystemet tillate at puls å bremse mens strekke blodårene i bena. Dette gjør at blodet samler seg i bena og fratar blod til hjernen. Dette resulterer i en kort tap av bevissthet.

Hvorfor My Blood Pressure Drop Når jeg legger meg ned?

Hvorfor My Blood Pressure Drop Når jeg legger meg ned?


The National Institutes of Health sier at blodtrykket er kraften av blod mot veggene i blodårene, blodårer som transporterer blod fra hjertet. Blodtrykket kan variere med endringer i posisjon, stress, mosjon og søvn.

Blood Pressure

Blodtrykket blir registrert ved hjelp av to tall - det systoliske, som er trykket som utøves av blod når hjertet kontrakter, over det diastoliske trykket på arteriene når hjertet er i ro.

Blood Pressure på Rest

Når ligge, hjertet ikke å pumpe så hardt for å få blodet til de øvre deler av kroppen. Når man står, har hjertet til å pumpe mot tyngdekraften for å få blod til nakke og hode. Legemet kompenserer for virkningene av tyngdekraften ved å øke hjertefrekvensen og sammentrekkende blodkar.

Blodtrykk øker

Blodtrykket øker generelt fra legge stilling til sittende stilling og sittende stilling til stående stilling. Økningene er regulert av det autonome nervesystemet (ANS).

Autonome nervesystemet

The American Heart Association sier ANS er et regulatorisk avdeling av sentralnervesystemet som hjelper folk å tilpasse seg endringer i omgivelsene.

ANS Failure

Den ANS forårsaker normalt blodtrykket til å stige ved henstand, men ANS svikt kan forekomme og forårsake blodtrykket til å falle ved henstand. Dette kalles ortostatisk intoleranse (OI) og kan forårsake svimmelhet og besvimelse. Personer med OI kan ha høyere blodtrykk når du ligger nede.

Kulde intoleranse Symptomer

Kulde intoleranse Symptomer


Cold Intoleranse er en persons manglende evne til å håndtere å være i kalde temperaturer eller miljø. Cold intoleranse er oftest et ikke-spesifikk symptom på en systemisk sykdom, eller en fokal neuromuskulær skade. Det kan også bli brutt ned i to typer symptomer, akutte og kroniske.

Akutt

Akutte symptomer er vanligvis lokalisert til ett område av kroppen som for eksempel hånd, arm eller ben. Akutte symptomer er også forbundet med symptomer som nummenhet, svakhet eller hud fargeendringer.

Kronisk

Selv om symptomene er lokalisert, kan de ha fortsatt skjedd kronisk. Dette kan være delvis til før skaden eller skade. Kroniske symptomer kan vare i inntil tre år etter at en skade har oppstått.

Akutt med Ortostatisk

Kulde intoleranse med akutte symptomer kan noen ganger være assosiert med ortostatisk symptomer. Disse symptomene er oppkast, tretthet og magesmerter. Disse symptomene kan være forårsaket av binyreinsuffisiens, noe som er vanlig hos pasienter med lavt natrium og høye nivåer av kalium.

Betraktninger

En intoleranse for kulde kan tyde på stoffskifteproblemer. Kvinner som er svært slank har ikke nok isolasjon i form av kroppsfett å tolerere kaldere omgivelser og vær.

Advarsel

Dersom symptomene på kulde intoleranse har pågått i 2-3 år, er det viktig å få sjekket ut av en helsepersonell. Legen kan informere deg om intoleranse for kulde er en årsak til en mer alvorlig tilstand.

Hva er Ortostatisk blodtrykk?

Ortostatisk blodtrykk er mer korrekt kjent som ortostatisk hypotensjon (hypotensjon er lavt blodtrykk). Det er en tilstand der en persons blodtrykk synker betraktelig når du skifter posisjoner fra liggende eller sittende til stående. Når vi står opp etter sittende eller liggende, vårt blod bassenger i bena våre. Den direkte årsaken til ortostatisk hypotensjon er svikt i kroppen til å reagere raskt til posisjonsendring av skifte blod fra bena tilbake til hjertet. Med ikke nok blod som skal pumpes ut av hjertet, faller blodtrykket. En person med ortostatisk hypotensjon vanligvis blir svimmel eller faller ned når du står opp for fort. Eldre mennesker er mer utsatt, men alle kan ha dette problemet.

Symptomer

Symptomer på ortostatisk hypotensjon kan inkludere svimmelhet, ørhet, tåkesyn, eller faller ned når du prøver å stå opp raskt, eller når du får ut av sengen for fort i morgen.

Årsaker

Den mekanisme som bidrar til kroppens shunt blod fra bena til hjertet er komplisert og består av mange deler. Derfor kan det være mange årsaker, som påvirker ulike deler av prosessen, noe som kan forårsake ortostatisk hypotensjon.

Dehydrering på grunn av trening eller sykdom fører til lavere blodvolum i kroppen, som igjen fører til ortostatisk hypotensjon. Av samme grunn, folk som tar høye doser av diuretika ("vanndrivende") er mer utsatt for denne tilstanden.

Medisiner som betablokkere (brukt for hjertesykdom og høyt blodtrykk), kan Viagra og visse antidepressiva forårsake ortostatisk hypotensjon. (Denne listen er ikke eksklusiv - andre rusmidler kan føre til denne tilstanden.) Legemidler som dilate (utvide) blodårene og kan forårsake ortostatisk hypotensjon inkluderer alkohol og marihuana.

Hjertesykdom som fører til at hjertet til å jobbe mindre effektivt er en annen årsak.

Andre årsaker inkluderer (men er ikke begrenset til): skader i ryggmargen, svulster i ryggraden eller hjernen, alvorlige infeksjoner, brannsår, diabetes, feber, varme (selv å være i en badestamp), og å spise et tungt måltid (som minutt ekstra blod til tarmene).

Diagnose

Hvis du har symptomer på ortostatisk hypotensjon, vil legen måle blodtrykk når du sitter (eller ligge), stativ og sitte eller ligge ned igjen. Hvis blodtrykket endres mye når du skifter posisjoner, vil legen diagnostisere ortostatisk hypotensjon og begynne å lete etter årsaken.

Behandling

Behandling av ortostatisk hypotensjon avhenger av årsaken til tilstanden. For eksempel, hvis årsaken er en medisin du tar, kan legen redusere dosen eller bytte til en annen medisin. Hvis årsaken er en sykdom, vil legen behandle den, hvis mulig. Noen ganger årsaken er svært vanskelig å finne, og legen din kan bare være i stand til å behandle symptomene dine.

Det finnes flere medisiner som kan hjelpe behandle svært alvorlig ortostatisk hypotensjon. Fludrocortisone bidrar til å øke blodvolumet. Fludrocortisone kan forårsake alvorlige bivirkninger, så tett oppsyn av lege er nødvendig når du tar denne medisinen. Midodrine forårsaker små blodårene til å trekke seg som reduserer blod pooling i bena.

Forebygging / løsning

Endre posisjoner sakte og gradvis.

Unngå å stå stille i lange perioder av gangen.

Slitasje kompresjonsstrømper (for å redusere blod pooling i bena).

Drikk rikelig med væske.

Spis flere små måltider hver dag, i stedet for færre, større måltider.

Hvis symptomene er spesielt ille i morgen, bør du vurdere å løfte hodet av sengen slik at du ikke ligger flatt.

Aspirin Intoleranse og bipolar lidelse

Aspirin Intoleranse og bipolar lidelse


Bipolar lidelse er preget av skarpe endringer i humør. Mennesker som lever med bipolar lidelse opplever perioder med oppstemthet og uvanlige aktivitetsnivå samt perioder med alvorlig depresjon og slapphet. Mange faktorer bidrar til bipolar lidelse, inklusive fysiske og miljømessige faktorer.

Mens det er ingen kjent sammenheng mellom mennesker med bipolar lidelse og aspirin intoleranse, kan en dårlig reaksjon på acetylsalisylsyre i noen med begge forholdene være vanskeligere å håndtere.

Bipolar lidelse og andre sykdommer

Personer med bipolar lidelse har høyere risiko for tilstander som migrene og hjertesykdom. Aspirin ofte benyttes i behandlingen av disse tilstandene. Hvis en bipolar pasient har også aspirin-intoleranse, behandling av disse sammensatte tilstander blir vanskeligere.

Bipolar lidelse og betennelse

Forskning utført ved University of Pittsburgh School of Medicine og publisert i Journal of Clinical Psychiatry i august 2009 etablerer en kobling mellom systemisk inflammasjon og bipolar lidelse. Enkelte legemidler med en anti-inflammatorisk virkning har vist seg å stabilisere humør, og det er mulig at lav-dose aspirin, noe som bidrar til å redusere betennelsen, kan bidra til bipolare pasienter.

Aspirin Intolerance

Folk som aspirin intolerant har en dårlig reaksjon på acetylsalisylsyre. De vanligvis utvikler astma eller en bihulebetennelse. Vanligvis symptomer på intoleranse begynner å utvikle seg i løpet av tre timer for å ta aspirin. Aspirin intoleranse kan utvikle ganske plutselig, selv hos personer som har brukt aspirin uten bivirkninger i en lang tidsperiode. Fordi bivirkninger kan destabilisere stemning i noen med bipolar lidelse, er det viktig for bipolare pasienter som tar aspirin for å kjenne tegn på aspirin intoleranse, slik at de kan avvikle bruken av aspirin og komme seg raskt bør en hendelse oppstår.

Alternativer til Aspirin

Personer med aspirin intoleranse kan lindre smerte effektivt med paracetamol eller ibuprofen. De bør snakke med legen sin om de potensielle farene ved disse medisinene og om trygge doser for behandling av smerte eller betennelse. Bipolare pasienter ofte tar reseptbelagte medisiner for å stabilisere humøret. Snakk med legen din om mulige reaksjoner med noen resept eller over-the-counter smertestillende.

Natural Betennelse Reduction

Fordi bipolar lidelse er forbundet med inflammasjon, kan det være nyttig å anvende strategier for å naturligvis redusere betennelse. Trening er blant de beste naturlige måter å redusere betennelse i kroppen. Regelmessig mosjon - 30 minutter om dagen, fem dager i uken - senker markører for betennelse i kroppen.

Hvordan behandle varme intoleranse

Hvordan behandle varme intoleranse


Dreven svetting merkbar gjennom klærne kan føre pinlige øyeblikk når lider av varme intoleranse. En person føler over oppvarmet uten noen åpenbar grunn. Det kan skje langsomt og vare i lange perioder. Skjoldbrusk forhold som produserer for mye skjoldkjertelhormon, overgangsalder og multippel sklerose kan forårsake varmeintoleranse. Triggere for varmeintoleranse inkluderer koffein og appetittdempende midler. Unngå disse stimulerer kan redusere tilfeller av overoppheting og overflødig svetting.

Hvordan behandle varme intoleranse

Lov ved første tegn på varmeintoleranse. Nedkjølt rommet med aircondition eller vifte eller senk varmen temperatur. Drikk isvann eller tygge på is chips. Hold en is pose i fryseren for slike anledninger og plassere den på hodet i noen minutter. Ta en kald dusj eller plassere en kul våt fille på halsen din.

•  Stopp aktivitet. Hvis du går eller trener, stoppe og slappe av. La kroppen din kjølig ved å fjerne kallende stoffer som fysisk aktivitet. Fjern noen tunge eller bindende klær. Slapp av og ta dype åndedrag for å senke pulsen og temperatur.

Søk profesjonell hjelp hvis tilstanden vedvarer. Lag en liste over andre symptomer som er ledsaget med varmeintoleranse. Føler du deg svimmel eller ørhet? Har du noen gang kastet opp under et angrep? Kan du føle ditt hjerte palpating eller på pulsen? Har du noen gang besvimt? Dette er svært viktige symptomer som kan varsle legen din til mer alvorlige tilstander.

Unngå situasjoner som kan føre til varmeintoleranse. Personer med multippel sklerose erfaring en formaning av symptomer når de utsettes for varme. Som forklart i en artikkel på Daglig Health, er nervesystemet for en multippel sklerose pasient som et elektrisk system som driver bedre under kjølige betingelser. Pasienter oppfordres til å unngå varme steder som solarium, badstuer eller damp rom, og for å begrense mosjon.

Følg et regime for å kjøle ned som fungerer for deg. Hold noe på hånden hvis du vet at du kommer til å være ute i varmen, som en liten bærbar fan som vil kjøle ansiktet. Carry en kald drikke, bruke en paraply i solen og slitasje lys, bomull klær som lar huden din å puste. Hvis du får nattesvette kle lys og holde rommet kjølig.

Hvordan måle Ortostatisk blodtrykk

Ortostatisk hypotensjon er en ledende årsak til fall hos eldre og personer som har alvorlige medisinske tilstander. Når en person reiser seg, er det en ansamling av blod i de nedre ekstremiteter. I noen tilfeller tar litt lengre tid å gå tilbake til hjertet når du flytter fra en liggende eller liggende stilling til sittende og stående stilling blodet. Dette fører til en person til å bli svimmel, og dermed øke sine sjanser for et farlig fall. Legen din kan forskrive en serie av ortostatisk blodtrykksmålinger til å overvåke forskjeller i blodtrykket som du endrer posisjoner.

Hvordan måle Ortostatisk blodtrykk

•  Be pasienten om å legge seg ned på sengen. Har pasienten opphold i denne stilling i fem minutter. Etter denne tid, vil pasientens blodtrykk har avgjort til sin normale liggende press. Plasser mansjetten på pasientens overarm mellom albuen og skulderen, noe som gjør at den ligger tett på armen. Den pasientens arm må være svakt bøyd. Se etter en pil på mansjetten. Det vil fortelle deg den nøyaktige plasseringen av emisjonen.

finne ventilen på pære som blir brukt til å stramme mansjetten. Vri ventilen med klokken til det er stramt. Dette vil sikre at luften kommer inn i mansjetten og strammer den til et punkt som kreves for å lese det systoliske trykket, eller øverste rekke en blodtrykksmåling. Plasser binaural, eller ørepropper av stetoskopet i ørene og plassere den brede enden av stetoskopet, eller bryststykket mot pasientens hud på toppen av brakialarterien, som ligger på innsiden av albuen. Pump boblen til sphygmomanometer leser 200, og deretter slipper ventilen på pæren svært demping, lytte nøye for å høre hjerteslag. Første kryss du hører kommer til å indikere det systoliske trykket, så det er veldig viktig å huske på dette nummeret. Fortsette å lytte til det bankende til det stopper, noe som gjør at du ser pilen på sphygmomanometer. Når det bankende stopper, vil nummeret på din sphygmomanometer indikere det diastoliske trykket. Derfor, hvis det bank startet når pilen peker på 110, og det vibrerende stoppet ved 60, er en pasients blodtrykket 110/60. Skrive ned dette nummeret på et stykke papir, slik at du kan rapportere resultatene til legen.

har pasienten å sitte opp på siden av sengen. Be ham om å sitte der i fem minutter. Etter fem minutter, gjenta trinnene ovenfor. Noter trykket i pasientens blod mens sitter opp. Etter innspillingen dette trinnet, be pasienten å stå. Ta hans blodtrykk når du står opp og registrere resultatene. Pasientens blodtrykk vil vanligvis vise en forskjell i antall mellom liggende, sittende og stående, og dermed gi legen verdifull informasjon for å hjelpe ham med hans diagnose.

Hvordan takle salicylate intoleranse

Hvordan takle salicylate intoleranse


Hvis du eller en elsket én har blitt diagnostisert med salicylate intoleranse, kjøper de riktige kosmetikk og spise "trygge" matvarer på regelmessig basis kan være utfordrende. Disse tipsene kan hjelpe deg å unngå symptomer assosiert med salicylate intoleranse.

Hvordan takle salicylate intoleranse

•  Snakk med legen din om å komme opp med en tilpasset diett plan. Selv om det er flere frukter og grønnsaker som er moderat eller ekstremt høy i salisylater, er alles kropp annerledes. Du finner kanskje ut at du ikke har en alvorlig reaksjon på vannmelon (som er høy i salisylater), men kroppen din kan ikke svarer godt til mango, som bare har en moderat salicylate rangering. Rapportere eventuelle symptomer som hodepine, tretthet, eller komplikasjoner med menstruasjonssyklusen til legen din med en gang, slik at riktig behandling plan kan etableres. Du må kanskje spise mindre måltider om dagen for å sikre at du får nok næringsstoffer, eller eliminere visse matvarer fra kosten helt.

Sjekk dine kosmetikk og hårprodukter for salicylate ingredienser. Ifølge WedMD, kan produkter som sjampo og parfyme være høy i salisylater. Hudpleie og akne produkter med salisylsyre bør også unngås. Igjen, kan din toleranse for visse produkter varierer, slik at du kan være i stand til å bruke bestemte dufter, barbering kremer, eller leppe ordbøker uten å ha en umiddelbar reaksjon. Vær oppmerksom på hvordan du føler deg etter å utføre vanlige oppgaver som barbering eller vaske håret. Legen din kan være i stand til å anbefale produkter eller nettsteder som du kan bruke trygt.

Hold en salicylate intoleranse og mat journal. Dette vil hjelpe deg til å finne frukt og grønnsaker som du trenger for å begrense eller utelukke fra kostholdet ditt. Sørg for å få en salicylate diagram fra legen din, slik at du kan se hvordan hver mat er rangert. Dette vil hjelpe deg å planlegge måltidene for uken, og vil gjøre det lettere for deg å få de anbefalte mengder av vitaminer og næringsstoffer hver dag. En journal kan også holdes for toalettsaker og kosmetikk som du bruker. Det finnes en rekke nettsteder hvor du kan kjøpe kosmetikk som er helt salicylate-fri, så hvis din intoleranse er alvorlig, er det best å besøke disse spesialitet nettbutikker for å kjøpe tannkrem, sjampo, balsam, og makeup.

Ta en titt på restaurantmenyer på nettet før du spiser ute med familie og venner. Dette vil gi deg en idé om hva du kan bestille, og det er sannsynlig at du vil være i stand til å be din servitør for å gjøre justeringer til måltidet når du ankommer restauranten. Selv om du ser noe på menyen som ser trygt, en rekke krydder er høy i salisylater, som basilikum, cayenne pepper og sort pepper, slik at du ønsker å spørre om alle ingrediensene i måltidet du ønsker før du bestiller .

Foods å unngå med en gjær intoleranse

Foods å unngå med en gjær intoleranse


Som en type sopp, gjær hjelper regulere fordøyelsessystemet. Imidlertid over-produksjon av gjær i legemet forårsaket av visse antibiotika eller andre mat intoleranse problemer kan resultere i en gjær-intoleranse. Noen symptomer på gjær intoleranse inkluderer oppblåsthet etter å ha spist sukker-baserte matvarer, oppblåsthet i magen, munnsår, halsbrann og tretthet etter å ha spist. Du kan administrere gjær intoleranse ved å unngå visse matvarer.

Brød

Gjær årsaker deigen heve og brukes i de fleste butikk-kjøpte brød. Dette betyr at du vil unngå å spise sandwich-brød, surdeigsbrød, rundstykker, bagels, boller, kringler og pizzabunn. Mens noen brød, for eksempel tortillas og spesialitet brød, ikke inneholder gjær, vil du sørge for å lese listen over ingredienser på etiketten før man spiser noe brød produkt.

Drikkevarer

Alkoholholdige drikkevarer som øl, vin, cider, malt brennevin og skyld utnytte ølgjær under gjæring, så disse produktene bør unngås hvis du lider av en gjær intoleranse. Du bør også unngå å drikke druesaft siden den benytter også gjær sin produksjon.

Bakevarer

Som med brød, bakere bruker gjær til å gjøre deigen heve i bake varer. Enten hjemmelaget eller butikk-kjøpte, må du unngå å spise de fleste kjeks, kaker og donuts. Men kan du være i stand til å bake eller kjøpe usyrede kaker som ikke bruker gjær.

Meieriprodukter

Du ønsker alltid å være forsiktig med å spise visse meieriprodukter. Du finner gjær i alderen oster, yoghurt og rømme.

Sauser

Gjær kan også bli funnet i sauser. Noen selskaper produserer soyasaus med gjær i det og noen ikke, så pass på å lese ingredienser etiketten. Du kan også finne gjær i majones, ketchup, sennep og velsmak. Internasjonal påleggs slik vegemite, promite og Marmite også inneholde gjær.

Hvordan Unn Komplekse karbohydrater intoleranse

Hvordan Unn Komplekse karbohydrater intoleranse


Karbohydrat intoleranse er en malabsorpsjonssyndrom som griper inn i minst ett av trinnene som er involvert som kreves for hydrolyse eller etterfølgende transport av karbohydrater. En allergi mot melkeprotein er den vanligste formen for komplekse karbohydrater intoleranse og påvirker 3 prosent av befolkningen i USA. Følgende trinn viser hvordan å behandle kompleks karbohydrat intoleranse.

Hvordan Unn Komplekse karbohydrater intoleranse

eliminere karbohydrater fra kostholdet som er malabsorbed. Pasienter med cøliaki kan kreve en permanent diett som er helt blottet for bygg, rug og hvete.

Strøm fleste spedbarn en glukose polymer som Pregestimil, hvis mulig. Pasienter med alvorlig karbohydrat intoleranse kan kreve en kasein-basert formel som inneholder essensielle aminosyrer og ingen karbohydrater som MJ3232A.

Gjeninnføre fruktose i kosten sakte etter at diaréen har gått over. Begynn med en formel av 14 g fruktose / L og gradvis øke det til 56 g fruktose / L i 14 g intervaller. Den fruktose blir deretter erstattet med Polycose av den samme fremgangsmåte og til slutt Polycose er erstattet av Pregestimil. Hvis symptomene kommer tilbake etter flere uker uten karbohydrater, er karbohydrat malabsorpsjon sannsynligvis forårsaket av en medfødt defekt.

Behandle noen resulterende diaré med en bredspektret antibiotika for å kontrollere bakterievekst. De med god dekning anaerob slik som gentamicin eller metronidazol er foretrukket.

Utfør lever, tarm eller multivisceral transplantasjoner hos noen barn med kort tarm syndrom der malabsorpsjonssyndrom er forårsaket av langvarig parenteral ernæring.

Hvordan diagnostisere Komplekse karbohydrater intoleranse

Hvordan diagnostisere Komplekse karbohydrater intoleranse


Intoleranse for komplekse karbohydrater er en malabsorpsjonssyndrom som kan påvirke ett eller flere trinn som kreves for hydrolyse og intestinal transport av karbohydrater. Disse syndromene er kategorisert i ervervede og medfødte typer. Kjøpte syndromer som for eksempel laktose intoleranse er de mest vanlige, og de mest sannsynlige årsakene til medfødt malabsorpsjon er cystisk fibrose eller Shwachman-Diamond syndrom. Følgende trinn viser hvordan du diagnostisere komplekse karbohydrater intoleranse.

Hvordan diagnostisere Komplekse karbohydrater intoleranse

•  Skaff pasientens komplett diett historie kategorisert av mengden av inntatt væske, mat og formel. Omsorgs skal ta opp en detaljert oversikt over pasientens diett i minst én uke.

Noter eventuelle gastrointestinale symptomer. Dette er typisk i karbohydrat intoleranse; tilbakevendende diaré er den vanligste. Andre symptomer er magesmerter som spenner fra mild til alvorlig og oppkast.

Se etter systemiske problemene i fravær av gastrointestinale klager. Disse påvirker oftest barn og inkluderer en unnlatelse av å trives, underernæring, forsinket pubertet og dårlig vektøkning.

måle nivået av utåndet hydrogen. En malabsorpsjon av karbohydrater øker gjæring som forekommer i tarmen, noe som frigjør hydrogengass. En konsentrasjon større enn 20 deler per million etter inntak av karbohydrater indikerer karbohydrat intoleranse.

Ingest en 5 g dose av D-xylose i en 10 prosents oppløsning. Et positivt resultat er indisert for barn som veier mer enn 30 kg når det er mindre enn 15 prosent av D-xylose utskilles i fem timer. En serumnivå mindre enn 25 mg / dl etter en time blir ansett positiv for karbohydrat malabsorpsjon hos barn som veier mindre enn 30 kg.

Gluten allergi Vs. Intoleranse

Gluten er et protein som finnes i hvete, rug, bygg, og i noe mindre grad, i havre. Gluten følsomhet refererer til en samling av sykdommer og reaksjoner, i hvilken gluten er den sensibiliserende faktor. For noen er en glutenintoleranse manifesterer seg som glutenintoleranse (som fører til cøliaki i ekstreme tilfeller); for andre mennesker, kan en følsomhet for gluten resultere i en matallergi.

Gluten allergi

Mat allergi er generelt sjelden, påvirker bare 1-5% av befolkningen. En person som er sagt å ha en matallergi når inntak av mat som fører til at kroppen til å produsere antistoffer som kalles immunoglobulin E (IgE). Disse antistoffene reise gjennom blodstrømmen, selv til mastceller som neste gang maten er spist, kan frigi histamin som svar feste.

I en person allergisk mot gluten, inges elementer med hvete, bygg, rug, havre og noen ganger, vil starte denne reaksjonen. Symptomer inkluderer problemer med å puste, hoven tunge, utslett, diaré, magesmerter, et fall i blodtrykket, og en sjelden gang, død.

Gluten Intolerance

Matintoleranse generelt forskjellig fra en matallergi i at de refererer til en persons problemer med å fordøye maten og generelt ikke innebærer en immunologisk reaksjon. Glutenintoleranse, men involverer en immunologisk reaksjon. Det er en arvelig autoimmun sykdom. Kroppen identifiserer feilaktig gluten som skadelig, fører til immunsystemet skade små, finger anslagene i tynntarmen kalt villi, som absorberer næringsstoffer fra maten. Manglende evne til tynntarmen til å fordøye mat fører til mange av symptomene på gluten intoleranse.

Mens en gluten allergi fører til omfattende fysiske symptomer (som for eksempel utslett eller hoven tunge), har glutenintoleranse en bestemt fysisk effekt på et bestemt sted (den skadede villi) som fører til andre symptomer.

Cøliaki

Ekstreme tilfeller av gluten intoleranse klassifiseres som cøliaki, hvor
tynntarmen er i stand til å fordøye mat. Symptomer inkluderer anemi, osteoporose, depresjon, og hemmet vekst hos barn.

Diet

Hvis du mener du er følsom for gluten, unngå selv behandling med en glutenfri diett. Snakk med legen din om å få testet. Hvis du begynner på en glutenfri diett, vil markørene som trengs for en riktig diagnose (som skadet villi), helbrede og gå ubemerket.

Hvis du har en diagnostisert gluten allergi eller intoleranse overfor gluten, skjønt, begynne en glutenfri diett med legens råd. Du må unngå gluten, som betyr å unngå noe mat eller produkter som inneholder hvete, rug eller bygg. Dette betyr mye brød, frokostblandinger, og andre slike ting må unngås, eller erstattes med lignende matvarer laget av ris eller andre ikke-gluten korn.

Support

Facebook-grupper som "Jeg er Glutenfri Baby" kan gi emosjonell støtte samt hjelp til å finne kilder til glutenfri mat.

Slik Spot gluten intoleranse Symptomer

Gluten intoleranse symptomene varierer fra person til person, men er konsekvent nok til at du bør være i stand til å være ganske trygg på gluten intoleranse selv uten hjelp av lege. Imidlertid vil en lege hjelpe bekrefte diagnosen og trolig sjekk for cøliaki. Følg disse trinnene for å avgjøre hvorvidt du har gluten intoleranse symptomer og utforske behandlingsalternativer.

Slik Spot gluten intoleranse Symptomer

•  Se etter svar umiddelbart etter å ha spist mat laget med korn.

Hvete, rug, bygg, havre og andre korn vil ofte ha proteinet gluten med mindre pakken er merket glutenfri. Ta oppmerksom på eventuelle fysiske reaksjoner etter å ha spist en høy korn mat. Mange glutenintoleranse ofrene rapporterer mage og magesmerter, ekstrem gass og diaré etter å ha spist kornbaserte matvarer.

Flytt til en glutenfri diett for å se om det eliminerer symptomer.

Starte en glutenfri diett er en utfordring. Men hvis du har gluten intoleranse du blir nødt til å venne seg til tanken. Hvis du ikke gjør det, så vil det bare ha vært en midlertidig eksperiment. Bruk alternative mel fra produkter som ris, soya, tapioka mel, potetmel, bokhvete eller sorghum.

Les alle etikettene under den korte gluten raskt å være sikker på at den ikke inneholder skjult gluten.

Mange bearbeidet mat inneholder gluten i form av andre ingredienser oppført som modifisert stivelse, vegetabilsk stivelse, miso, maltose, gliadin, naturlig aroma, kamut, duram mel, maltodekstrin, malt eddik, maltet melk, vegetabilsk tyggis og dextrimaltose. Også se spesielt opp for whey protein.

Hold en food journal under gluten fort.

Glutenintoleranse symptomer bør forsvinne helt. Hvis du merker symptomer spore tilbake til det du spiste før, tar ikke av det i maten din journal. Deretter forskning for å se om noe hadde gluten i det. Restauranter bør kun besøkes i løpet av denne tiden hvis de har offentlig kjent glutenfri mat.

Se din lege for en full diagnose.

Hvis du etter disse tiltakene virker det sannsynlig at du har glutenintoleranse, planlegge en avtale med legen din. Du vil sannsynligvis bli testet for cøliaki, men du bør være i stand til å få dine mistanker bekreftet eller disconfirmed.

Se tipsene nedenfor for mer om glutenintoleranse symptomer.

Hint

  • Se for immunforsvaret reaksjoner i forbindelse med maten du spiser for å sortere ut om du har cøliaki.
  • Sauser og marinader vanligvis inneholder hvete mindre annet er merket.
  • Mange alkoholholdige drikker inneholder gluten i dem også.
  • Det er hjemme testsett for gluten allergi som involverer en finger stikk. Disse er ikke definitive imidlertid.
  • Se artiklene ovenfor for mer informasjon om gluten intoleranse og andre helseopplysninger.

Årsaker til en intoleranse overfor Soy Milk

Årsaker til en intoleranse overfor Soy Milk


Mange folk drikker soyamelk som et alternativ til vanlig meieri melk; noen bruker det i morsmelkerstatning. Soyamelk fremstilles ved å dyppe, sliping og drenere væske fra soyabønner. Tegn og symptomer på soya intoleranse inkluderer en kriblende følelse i munnen, elveblest, hevelse i ansikt eller svelg og magesmerter, vanligvis rett etter at du spiser. I ekstreme tilfeller kan anafylaktisk sjokk oppstå på personer med alvorlige soya allergi. Anafylaktisk sjokk forekommer hyppigst hos personer med pre-eksisterende forhold som astma.

Alder

Soya intoleranse forekommer hyppigst hos små barn, og tegn og symptomer på soya intoleranse vanligvis forekommer i reaksjon på soya-basert morsmelkerstatning. Utbruddet av intoleranse vanligvis skjer hos spedbarn på rundt 3 måneders alder; Men de fleste barn vokser soya intoleranse mellom 2 og 3. Mens voksne kan lide av soya intoleranse, er dens forekomst sjeldne.

Andre Allergier

Soya allergi kan forekomme hos mennesker som lider av andre allergier. Av og til, folk som har allergi mot andre belgfrukter som bønner, linser og peanøtter, kan lide av soya intoleranse. Andre allergier som kan gi en allergisk reaksjon på soya proteiner er hvete og melk.

Slektstreet

Risikoen for soya intoleranse er økt hos de med en familie historie av allergi, høysnue, astma, elveblest eller eksem. Hvis en nær slektning eller forelder lider av matallergi, er sjansene for at et barn kan arve en lignende tilstand betydelig økt.

Foods å unngå med hvete intoleranse

Foods å unngå med hvete intoleranse


Hvete intoleranse er tenkt å påvirke opp til 15 prosent av den amerikanske befolkningen. Tilstanden oppstår når kroppen tåler et protein som finnes i hvete som heter gluten. Tilstanden går mye udiagnostisert, men kan føre til en langsom utbruddet av fordøyelses helseproblemer, leddsmerter, kronisk tretthet, utslett og andre problemer. De som lider av hveteintoleranse kan vanligvis kurere symptomene lett ved å spise en glutenfri diett.

Brød og stivelse

Mest behandlet brød og stivelse inneholder hvetegluten, inkludert hvete og mel tortillas, chips og pretzels, kjeks og frokostblandinger. Hvete-intolerant eaters kan velge å spise i stedet på ris-brød og pastaprodukter, mais tortillas eller noen hjemmelagde bakte grønnsaker chips i olivenolje. I tillegg bør alle som lider av gluten intoleranse unngå all mat laget av eller med hvetemel, bygg, spelt, havre, rug, kamut og triticale.

Meieriprodukter

Mange meieriprodukter inneholder hvetegluten og kan føre til en jevn utbruddet av intoleranse symptomer - ikke å forveksles med laktoseintoleranse. Meierigjerningsmennene inkluderer sjokolade drink mikser, iskrem, yoghurt, bearbeidet ost, pudding og malted drikkevarer. Sjekk alle etiketter for bestemte hvete-baserte ingredienser.

Andre kilder

Mange vanlige kjøttprodukter inneholder hvetegluten. De fleste av disse kildene er behandlet på noen måte, inkludert kjøttpålegg, panerte kjøtt, gryteretter inneholder pasta eller ris, imitasjon kjøtt, pølser og hermetisert kjøtt, for eksempel corned beef eller hermetisert pølser. Andre hvete holdige matvarer inneholder øl, malt brennevin, syltet mat, noen umiddelbar kaffe, godteri og enda noen urt krydder. Noen mennesker med ekstrem følsomhet er overrasket over å finne at gluten intoleranse symptomer fortsette på en glutenfri diett på grunn av tilstedeværelsen av hvetegluten i ikke-matvarer som munnvann, vitaminer og medisiner.

Fortykningsmidler

Ethvert produkt som inneholder et gelatin eller fortykningsmiddel er sannsynlig å inneholde hvetegluten. Unngå produkter som gelé, syltetøy, krydder mikser, sirup, biff sauser, supper laget av buljong eller tørre suppe mikser, og chip eller vegetabilske dips. En annen god tommelfingerregel er å unngå mat fortykket eller laget med mel, for eksempel saus, frukt paier, kjeks og kaker.

Behandling for Antidepressive intoleranse

Helt løse depresjon symptomer, eller betydelig bedre disse symptomene, er målet med antidepressiv behandling. Imidlertid er intoleranse overfor medikamentene en vesentlig årsak til uløst depresjon. Det finnes flere metoder for behandling av antidepressiva intoleranse.

Cross-nedtrapping

En metode som brukes av psychopharmacologists er tilsetning av en andre antidepressiv og samtidig opprettholde det første stoffet, i et forsøk på å unngå den negative bieffekter assosiert med hurtig tilbaketrekning fra antidepressiva. Kvalme og trøtthet er vanlige abstinenssymptomer, og mer alvorlige bivirkninger kan oppstå med monoaminoksidasehemmer klassen legemidler. For å forhindre ytterligere komplikasjoner, er det første antidepressiv langsomt flatet ut og erstattes med nytt medikament. Denne tilnærmingen er nødvendig forsiktighet på grunn av muligheten for negative effekter av flere legemidler.

Behandling av bivirkninger

En ytterligere metode er å forsøke å håndtere bivirkninger for å gjøre den aktuelle medikamenter tålelig. De medisiner som forårsaker kvalme bør tas med mat til alle tider, og medisiner som selektive serotonin reopptakshemmere bør tas før sengetid hvis de forårsaker døsighet og sedasjon.

Seksuelle bivirkninger

Intoleranse for antidepressiva skyldes negative seksuelle bivirkninger og seksuell dysfunksjon er en vanlig årsak til antidepressiva intoleranse. Farmakologiske tilnærminger til behandling av disse problemene omfatter bytte til medisiner som bupropion eller nefazodon, som er mindre sannsynlighet for å forårsake disse symptomene.

Compliance

En annen vurdering er pasientens etterlevelse og dens rolle i å fremme et positivt utfall. Diskusjon og åpen dialog mellom psykiater og pasient om forventninger og potensielle bivirkninger er en viktig del av vedlikeholdet medisinering.

Oppfølging

Rollen til oppfølging har også blitt funnet å være en sentral del av minimere pasientens intoleranse. Pasienter som ser sine leger i minst tre oppfølgingsbesøk hadde høyere forekomst av vedlikeholds medisiner i henhold til en oversikt over litteraturen.

Problemer med Ortostatisk Hypertensjon

Selv om ortostatisk hypotensjon (en tilstand hvor det systoliske blodtrykket faller med endring i holdning) har blitt studert i lengden, er ortostatisk hypertensjon et fenomen som ennå ikke er fullt ut forstått av medisinske forskere. Det synes å være utløst av det sympatiske nervesystemet, og er manifestert i en rekke sykdommer.

Identifikasjon

Definisjonen av ortostatisk hypertensjon er en økning på 20 mmHg (millimeter kvikksølv, enhetenes hvor blodtrykket måles) for hver endring i holdning fra liggende, til å sitte oppreist, til fullt stående. Det aspekt av trykket som måles er systolisk trykk, som er det maksimale trykk som utøves på arteriene fra venstre nedre kammer i hjertet som oppstår når hjertet er rier. Det er den øverste nummeret når helsepersonell forteller en pasient sitt blodtrykk. Normalområdet for dette nummeret er 110-120 mmHg.

Årsaker

Selv om den eksakte årsaken til ortostatisk hypertention er under tvist, er det flere respekterte hypoteser som sirkulerer. En tanke er at når en person reiser seg, samler blod i de nedre ekstremiteter og senker hjerteminuttvolum (mengden av blod pumpes av hjertet i ett minutt). Som reaksjon, tar det sympatiske nervesystemet over og innsnevrer blodårene, og dermed øke trykket. For diabetespasienter, er det tenkt at det kan være en overfølsomhet av baroreflex som feiler på siden av å heve trykk. Den baroreflex er et område av hjertet som releer informasjon til hjernen og påvirker blodtrykket og det sympatiske nervesystemet generelt.

Betydning

Ortostatisk hypertensjon har blitt identifisert som et symptom på pheochromocytoma (en type av endokrin tumor). I denne tilstand kan ortostatisk trykket være forhøyet (hypertensjon) eller redusert (hypotensjon). Ortostatisk hypertensjon kan også påvises i visse tilfeller av POTS (postural ortostatisk takykardi syndrom). I POTS, hastigheter hjertet sitt slag per minutt for å kompensere for svingninger i gravitasjonskraften fra postural endringer. Nevropati (kronisk nummenhet, smerter eller svakhet grunnet nerveskade) har vært assosiert med ortostatisk hypertensjon hos diabetespasienter. Ifølge en studie ved Shimada Laboratory i Japan, har forekomsten av taus hjerneslag og TIA (forbigående iskemiske anfall, eller mini-slag) hos eldre japanske pasienter med en historie med essensiell hypertensjon en bemerkelsesverdig link til posturalt hypertensjon. Av de 241 deltakerne i studien, 11 prosent vises denne funksjonen.

Ledelsen

Forvaltningsregimer har en tendens til å følge standard hypertensjon behandling, noe som betyr at målet er å senke blodtrykket. Imidlertid medisiner valgt for å bekjempe ortostatisk hypertensjon er de som fokuserer på å inhibere det sympatiske nervesystemet. Medisinen prazosin har vist seg nyttig. Prazosin virker ved å blokkere reseptorer som en sammentrekkende middel som norepinefrin ville kreve 'som et resultat, er den glatte muskulatur av blodkaret avslappet og trykket redusert. Medisinen klonidin har vist seg også vellykket i behandling av ortostatisk hypertensjon. Klonidin, også kjent som Catapress, stimulerer visse reseptorer i hjernen, som i sin tur senker blodsirkulasjon og vaskulær muskeltonus. Det reduserer også nivået av kalsium og noradrenalin i blodet, noe som ytterligere senker blodtrykket.

Expert Insight

Det er viktig å merke seg at en studie av Kario, et al. fastslått at en korrelasjon mellom ortostatisk hypertensjon og kardiovaskulær sykdom hos eldre. Studien, utført i 2002, omfattet ortostatisk hypertensjon, ortostatisk blodtrykkssenkende og de med normale ortostatisk press. Silent slag (hjerneslag uten symptomer) skjedde tre ganger oftere i gruppen med ortostatisk hypertensjon enn i kontrollgruppen (folk med normale blodtrykk). Studien bekreftet videre at administrering av medisiner som påvirker det sympatiske respons (prazosin, klonidin) fullt kontrollert tilstanden. I tillegg til streng blodtrykksmåling, ble MRI (magnetic resonance imaging) benyttet i studien for å bekrefte vaskulære endringer i hjernen.

Allergi vs. intoleranse

Bivirkninger av matvarer er vanlig, men svært få er faktisk matallergier. Ifølge Dr. James T. Li, en Mayo Clinic allergi spesialist, bare 4 prosent av voksne har ekte matallergier, men om lag 8 prosent av barn under tre har dem. Matallergier og matintoleranser kan ofte har svært like symptomer, men allergi kan være mye mer alvorlig. En kan være i stand til å tolerere små mengder av et næringsmiddel som forårsaker intoleranse; som ikke er tilfelle med en allergi.

Matallergi

En matallergi påvirker systemet ved å svare til den bestemte mat i en rekke måter. Først immunsystemet feil mat for et skadelig stoff, og kroppen begynner da å produsere antistoffer for å bekjempe mat. Etter den innledende allergisk reaksjon, hvis maten er fortært igjen i en hvilken som helst mengde de opprettede antistoffer vil avføle dette og varsle immunsystemet. Immunsystemet reagerer ved å frigjøre histamin og andre kjemikalier i til blodet og produserer mat allergisymptomer.

Mat Intoleranse

Matintoleranse kan oppstå av en rekke årsaker. De mest vanlige matintoleranse er sannsynlig laget av mangel av et enzym som er nødvendig for å fordøye en matvare, slik som laktoseintoleranse. Irritabel tarm syndrom er ofte feilaktig som en matallergi eller matforgiftning. Andre kan ha følsomhet for tilsetningsstoffer i mat, for eksempel sulfitt, ofte finnes i vin og hermetikk, som kan utløse astmaanfall. Cøliaki er en kronisk fordøyelses tilstanden ofte forvekslet med matallergier og er utløst av gluten, og mat som inneholder hvete, bygg og rug. Ofte mennesker lider av mat motforestillinger forårsaket av psykologiske faktorer som kan skape fysiske symptomer som ligner på de av en allergi.

Tegn og symptomer

Allergiske reaksjoner på mat ofte skje raskt når maten er inntatt, og utbruddet av symptomene er plutselig. En matvareallergi kan ofte føre til elveblest, en prikkende følelse i munnen og en hevelse i ansikt, tunge og svelg. Dette kan føre til pustevansker, svimmelhet og besvimelse. Allergi kan også føre til kvalme, oppkast og diaré, vanlige symptomer på matintoleranse. Det tar lengre tid for symptomer til å manifestere med matintoleranse, og svært sjelden gjør de inkluderer hevelse og elveblest.

Vanlige matallergier og intoleranser

De vanligste matvarer som forårsaker allergiske reaksjoner er melk, egg, hvete, soya, peanøtter, tre nøtter og fisk. Dette er ikke en uttømmende liste, og folk kan være allergisk mot mange typer matvarer. Det er vanlig for noen allergier, for eksempel til melk, å være til stede i barndommen og ende ved voksenlivet. Fisk og mutter allergier vanligvis strekker seg inn i voksenlivet. Noen matvarer som ofte forårsaker matintoleranse er meieri, hvete, peanøtter og tre nøtter.

Diagnostisering allergier og intoleranser

En lege kan utføre en enkel hud og blodprøve for å sjekke for eventuelle allergier. Det er ofte foreslått å forenkle kosthold og holde en matdagbok for å identifisere eventuelle matvarer som kan være årsaken intoleranse.

Symptomer på sitronsyre intoleranse

Sitronsyre intoleranse er en lav form for matallergi, og er ikke vanlig. For de som har denne intoleransen er det vanskelig å shoppe eller spise ute på grunn av deres behov for å være på konstant vakt etter produkter som kan føre til et utbrudd. Av denne grunn mange mennesker med matallergier, også de med sitronsyre intoleranse, lære å lage mat og verdien av næring fra bestemte matvarer.

Identifikasjon

Sitronsyre er et konserveringsmiddel som anvendes i en rekke produkter fra sauser å hoste siruper. Sitronsyre finnes naturlig i sitroner, grapefrukt og appelsiner. Sitronsyre intoleranse er kroppens manglende evne til å fordøye sitronsyre. Når dette skjer, kan symptomer som ligner på andre matallergier skje i løpet av minutter.

Symptomer

Symptomer på sitronsyre intoleranse kan inkludere hudproblemer som tørrhet, kløe, skorpedannelse hud, scabbed hud eller hud utslett. Utslettet vil se rød og flekkete og vanligvis heves bak leddene. Det kan være mørke under øynene. Mageproblemer kan være kvalme, oppkast og smerter. Mage symptomer kan være smerter og oppblåsthet. I alvorlige tilfeller kan elveblest og anaphyaxis oppstå. Dette er en livstruende tilstand som krever epinefrin som skal administreres umiddelbart. Dette ligner på det som skjer for bie stikk.

Årsaker

Årsakene til symptomer relatert til sitronsyre intoleranse er knyttet til immunsystemet ikke klarer å gjenkjenne proteiner fra sitrusfrukter som sunn. Dette fører til at immunsystemet til å frigjøre histamin å angripe proteinet som deretter fører den allergiske reaksjon eller uutholdelig.

Allergi vs. intoleranse

En sitron allergi og en sitron intoleranse er forskjellige i deres reaksjon. Allergi oppstår umiddelbart etter fordøye sitronsyre. Intoleranse kan skje saktere, men har de samme symptomene. En allergi krever bare en liten mengde sitronsyre mens en sitron intoleranse er basert på hvor mye som er inntatt. En lege som spesialiserer seg på allergier kan bestemme hvilke du har.

Forebygging

Den beste måten å unngå et angrep fra sitronsyre intoleranse er å bare unngå sitronsyre. Dette gjøres best ved å lese etiketter og ingredienser når shopping eller spise ute. Krysskontaminering kan skje i frukt cocktails eller andre matvarer som har frukt smakstilsetning som skinker eller sauser. Personer med sitronsyre intoleranse må alltid bære epinefrin med dem i tilfelle de kommer i kontakt med et produkt som inneholder sitronsyre.

Hvordan Kjemp Heat intoleranseVarme intoleranse, også kjent som varmefølsomhet, kan gjøre dagligdagse oppgaver frustrerende og ubehagelig. Heavy svette følger varmefølsomhet som bare legger til ubehag og forlegenhet. Vedvarende eller ekstrem intoleranse for varme er symptomatisk for andre helsemessige problemer som dårlig i skjoldbruskkjertelen, overgangsalderen hetetokter eller multippel sklerose.

Bruksanvisning

•  Bruk pustende klær laget av naturlige fibre. Pustende, naturlige fibre som bomull, lin og silke gjør at huden din å puste og svette å fordampe. Wear high-tech, fukttransporterende stoff når du trener for å unngå følelsen overopphetet og fuktig av svette.

Kle seg i lag. Layers kan du fjerne klær hele dagen for å få plass til kroppens temperatur. En klede skjorte og jakke, eller strikke kortermet skjorte og cardigan er business antrekk som lar deg holde profesjonell og behagelig.

Drikk rikelig med kaldt vann. Føler overopphetede avløp kroppen for mer væske enn noen uten varme intoleranse. Unngå koffeinholdige eller varm drikke, noe som kan forverre varme følsomhet, ifølge National Institute of Health.

Installer et klimaanlegg i nærheten av ditt skrivebord eller seng for å holde deg komfortabel. Ta kjøle brudd i aircondition anlegg i løpet av sommeren for å unngå overoppheting.

Unngå varme fremkallende matvarer og medisiner. Spicy og sur mat både oppmuntre følelser av varme. Enkelte sentralstimulerende stoffer som amfetamin og koffein også forverre varme intoleranse.

Tips og advarsler

  • Forbered deg på ubehag på forhånd. Hvis du har et møte i et rom du vet alltid er altfor varm, slitasje en kortermet eller ermeløs skjorte som dag og ta med en flaske med isvann.
  • Se legen din om mulige årsaker og behandling av varmeintoleranse. Denne tilstanden forekommer sjelden uten en underliggende medisinsk årsak.