Digidexo.com

bedre leverfunksjon

Kosthold for bedre leverfunksjon

Leveren er et viktig organ som bidrar til å filtrere blodet og rense kroppen for giftstoffer og metabolske avfall. Leverceller fungere som en sil, rense ut blodet. Dårlig kosthold og livsstilsvalg kan skade leveren, noe som begrenser dens evne til å fungere skikkelig. Fastende dietter har blitt populær som en lever-rensing metoden, men de er bare en midlertidig løsning. Endre kostholdet og spise sunnere hver dag for å bevare leveren og resten av kroppen din.

Frukt og grønnsaker

Spis mye frukt og grønnsaker. Ifølge Dr. Sandra Cabot, bør frukt og grønnsaker utgjør omtrent 40 prosent av en diett. Frukt og grønnsaker inneholder vitaminer, mineraler, antioksidanter, plantenæringsstoffer og levende enzymer, som alle bidrar til leverfunksjonen. Grønne blader og frisk frukt er spesielt sunt, så sørg for å inkludere slike matvarer i hvert måltid.

Lean protein og fettsyrer

Konsumere matvarer med magre proteiner og omega-3 fettsyrer. Ifølge Mayo Clinic, disse næringsstoffene er avgjørende i ethvert kosthold, og kan bidra til å forbedre membran helse i kroppens celler, fremme riktig leverfunksjon. Velg mellom alternativer som frittgående kylling uten hud, avokado, fisk og sjømat, egg, nøtter og frø.

Drikkevarer

Bo godt hydrert å lette sunn leverfunksjon. Drikk minst 64 dl vann hver dag. Du kan også drikke rå saft uten raffinert sukker. Grønn te er en annen svært sunn drikke som inneholder antioksidanter og metabolske stimulerende midler. Ifølge Dr. Sandra Cabot, vil drikke rikelig med væske hjelpe nyrene og leveren eliminere avfall og giftstoffer mer effektivt.

Hva du skal unngå

Unngå bearbeidet mat som inneholder kunstige ingredienser og konserveringsmidler. Hold deg unna mat med høyt mettet fett og transfett som kake, donuts, kjeks, margarin og stekt mat. Spiser ikke rødt kjøtt med mindre det er mager og frisk. Eliminere godteri, brus og andre matvarer med raffinert sukker fra kostholdet ditt. Unngå alkohol også, spesielt sterkere brennevin som whisky og vodka. Ifølge Mayo Clinic, vil du i stor grad forbedre leveren helse og generell velvære ved å unngå slike produkter.

Ved hjelp av urter for bedre leverfunksjon

God leverfunksjonen er avgjørende, som leveren er en av de viktigste organer i kroppen. Leveren filtrerer urenheter i blodet til å hjelpe kroppen i å fungere normalt. Supplerende urter kan øke leverfunksjon for de som har en leversykdom eller ønsker å beholde sin lever sunt.

Milk Thistle

Silybum er en plante som vanligvis finnes vokser langs veikanter og blir ofte referert til som en luke. Historisk datoer melk tistel så langt tilbake som 2000 år. Det 17. århundre apoteket Nicholas Culpepper brukes urten.

Den tørkede frukten av planten inneholder silymarin, en antioksidant. Silybium hjelpemidler i de blokkerer skadelige giftstoffer fra leveren og bidrar til å fjerne giftstoffer.

Milk Thistle er et anbefalt supplement for alkoholrelaterte sykdommer i leveren. Det motvirker alkoholens toksiske effekter på leveren. Imidlertid må alkoholforbruket stopper for leveren for å være i stand til å reparere seg selv.

Doseringsanbefalinger inkluderer 420-600 mg daglig. Du kan ta melk tistel lang sikt.

Radix

Radix er en asiatisk plante som ligner fennikel eller dill luke. Anlegget er en del av tradisjonell kinesisk medisin og har blitt brukt i tusenvis av år for leverfunksjon. Kliniske studier tyder på at bupleurum hjelpemidler i kampen mot veksten av leverkreftceller.

Radix hjelpemidler i å redusere symptomer på dårlig leverfunksjon, skrumplever og hepatitt. I noen tilfeller er bupleurum en anbefalt behandling i forbindelse med interferon, som er en behandling for hepatitt.

Doseringsanbefalinger for bupleurum er 500 til 2000 mg tre ganger daglig.

Hvit Peony

En mindre kjente urt, hvit peon, hjelpemidler for å redusere muskelkramper assosiert med skrumplever. Levercirrhose fører til at musklene til krampe som giftstoffer bygge opp og leveren stivner. Hvit peon er en gammel kinesisk urtemedisin. Hvit peon er en av tre peon planter som brukes i urtemedisin. Fargen hvit refererer ikke til blomstens farge, imidlertid. De andre peon planter har ulike bruksområder.

I mytologi, behandlet Paeon den greske guden Pluto med peon planten for å kurere ham. Da den store legen Aesculapius lært av dette, ble han sjalu og ville drepe Paeon. Pluto reddet Paeon ved å slå ham inn i en peon.

Ta hvit peon i doser på 1,5 til 4 g tre ganger daglig.

Det er viktig å merke seg at du bør ta hvit peon bare under omsorg av en profesjonell opplært i bruk av urtemedisin.

Hva er fordelene med kokosmasse leveren?

Hva er fordelene med kokosmasse leveren?


Desiccated leveren er en pulverisert ekstrakt vanligvis avledet fra biff leveren. Ekstraktet har mange potensielle bruksområder. Konsultere legen din før du tar desiccated leveren hvis du har en medisinsk tilstand eller tar medisiner.

Anemi

Leverekstrakt inneholder vitaminene B-12 og folinsyre samt jern, som alle vanligvis brukes til behandling av anemi. Vær forsiktig hvis du tar jerntilskudd, men som kombinasjonen kan føre til jernoverskudd. Overflødig jern øker risikoen for leversykdom, hjertesvikt og andre forhold.

Lever og muskel Helse

Kroppsbyggere bruker desiccated leveren til å forbedre muskel utvikling og forbedre styrke og utholdenhet. Andre antatte bruksområder for supplement omfatter bedre leverfunksjon, avgifte leveren av kjemikalier og lindre symptomer på kronisk utmattelsessyndrom. Men det er ikke tilstrekkelig bevis for at desiccated leveren er effektive for noen av disse bruker, ifølge Natural Medicines Comprehensive Database.

Hva er fordelene ved å drikke Calli te?

Hva er fordelene ved å drikke Calli te?


Te eller urte drikker er gode alternativer til kaffe eller brus fordi mange tilbyr ernæringsmessige eller helsebringende fordeler. Calli te er ett eksempel, og er både en grønn te og en urte drikke; det arbeider for å fremme positive effekter på kropp og sinn.

Hva gjør Calli Tea annerledes?

Calli te er forskjellig fra en typisk grønn te fordi den inneholder fem friske urter: Camellia sinensis; sitron ekstrakt; krysantemum blomst; jasmin ekstrakt; og Lalang gress. Når disse urter er kombinert med de grønne teblader, de jobber sammen for å bringe balanse i kroppen.

Calli Tea er sterk antioksidant

Calli te er kjent for å være en sterk dype vev cleanser. Dette er først og fremst knyttet til Camellia sinensis urt som inneholder katekiner - naturlig forekommende polyphenol kjemikalier - som er antioksidanter vist seg å være effektive i å absorbere skadelige frie radikaler. Dette hjelpemiddel i kroppens naturlige renseprosess.

Calli te: Bra for kropp og sjel

Calli te har en rekke helsemessige fordeler forbundet med forbruk. De omfatter: oppløsning arthritic innskudd, bryte ned plakk i blodårene, oppløsning cyster, bedre leverfunksjon og hjelpe på fordøyelsen. Det har også blitt sagt å skjerpe mental acuity, for å jobbe som en naturlig søvn hjelpemiddel, og for å hjelpe til med vekttap.

Hvordan forberede Calli Tea

Calli te er veldig konsentrert. Derfor er en te-pose alt som trengs for en liter vann. Du vil ønske å bruke varmt vann, ikke kokende, som du ikke ønsker å drepe de levende sunn enzymer i te. Den inneholder ikke noe sukker, kunstige søtningsmidler eller andre kjemikalier. Føl deg fri til å legge litt honning hvis du ønsker å blidgjøre den.

Kjendis påtegning av Calli Tea

En artikkel i Harpers Bazaar rapporter skuespiller Sharon Stone er en fan av Calli te. Hun refererer til det som "rart" te og diskuterer noen av sine helse-og skjønnhetshemmeligheter.

Matvarer for å unngå med hepatitt C

Hepatitt C er resultatet av et virus som forårsaker inflammasjon og skade på leveren, ifølge Mayo Clinic. I tidlige stadier, mange som ikke viser noen symptomer. Blodprøver kan vise de første tegn på leverskade. I de senere stadier av denne tilstanden, kan folk oppleve symptomer som feber, tretthet, kvalme og ømhet i leveren området. Hindre ytterligere skade på leveren er viktig ved behandling av denne tilstand.

Diet endringer

Et dårlig kosthold kan påvirke folk med hepatitt C, ifølge US Department of Veterans Affairs. Å spise mat med høyt fett i mange år fører til belastning på leveren. Spis en diett full av frukt, grønnsaker, hele korn, magre meieriprodukter og magre proteinkilder. Et balansert kosthold kan gi bedre leverfunksjon og lavere risiko for arrdannelse i leveren, ifølge avdeling Veterans Affairs. Det kan også øke immunsystemet, noe som bidrar til å holde hepatitt C under kontroll.

Med hepatitt C, er det viktig å holde vekten i sunn rekkevidde. Hvis du er overvektig, bør du snakke med legen din om å gjøre endringer for å miste ekstra kroppsvekt. Dette er spesielt viktig hvis du er i faresonen for diabetes, fordi hepatitt C øker sjansene for å få denne tilstanden, ifølge instituttet Veterans Affairs.

Unngå fet mat

Spise mat som er høy i fett og kalorier kan føre til fett å bygge opp i leveren, i henhold til Liver Foundation. Kutte ned på fet mat hindrer leveren fra å jobbe overtid, noe som er viktig for personer med hepatitt C.

Mettet fett forbruk bør holdes på 10 prosent eller mindre av dine daglige kalorier, ifølge New York Times. Unngå mat høy i mettet fett som ost, melk, iskrem, kokos og palmeoljer. Når du leser etiketter, unngå matvarer med "hydrogenerte og delvis hydrogenert olje", som vanligvis finnes i matvarer som: smør, forkorting, margarin og bearbeidede matvarer, ifølge The United States Department of Agriculture.

Unngå alkohol

Selv små mengder alkohol bør unngås, ifølge Mayo Clinic retningslinjer. Alkohol gir raskere progresjon av hepatitt C, setter ekstra belastning på leveren.

Medisiner for å unngå

Over skranke og reseptbelagte medisiner bør gjennomgås med legen din, ifølge Mayo Clinic. Noen medisiner har potensial til å forårsake leverskader, noe som er viktig for hepatitt C-pasienter å unngå.

Når skal ringe en lege

Hvis du opplever muskel eller leddsmerter, har feber eller føler trøtt, ring din lege. Symptomene for denne tilstanden må overvåkes for å bestemme utviklingen av sykdommen.

Fordeler og ulemper av Super Milk Thistle

Fordeler og ulemper av Super Milk Thistle


Super Milk Thistle, fremstilt ved enzymatisk behandling selskap, er en urte supplement utformet for å øke blærefunksjonen. Denne bestemt merke av melk tistel supplement er laget av artisjokk blad, løvetann rot ekstrakt, lakris rot og rhizome ekstrakt og melk fruktekstrakt. Disse ingrediensene forbedre blærefunksjon ved å stimulere produksjonen av galle og kan over tid, hjelpe til med avgiftning og samtidig øke styrken av leveren. Super Milk Thistle er ofte anbefalt til pasienter som har leversykdommer inkludert skrumplever og hepatitt B eller C. Som med alle kosttilskudd, har effekten av melk tistel ikke blitt sertifisert av Food and Drug Administration, og det er en sjanse for allergisk reaksjon og bivirkninger med supplement.

Pro: Beskytter lever og nyrer fra skade

Super Milk Thistle administrerer en stor dose av silymarin til systemet. Silymarin er kjent for å øke styrken på det ytre lag av leveren og nyrene. Med det ytre laget av leveren styrkes, kan det bli vanskeligere for alkohol og narkotika for å trenge det, forebygge skade og arrdannelse som kan føre til alvorlige helseproblemer, inkludert nyresvikt og skrumplever.

Pro: Aids Med Avrusning

Super Milk Thistle også kan stimulere galleproduksjon i kroppen. Denne forbedrede galle produksjon spark leveren i høygir, slik at det å behandle kroppen giftstoffer som narkotika og alkohol mye raskere. Avgiftning av kroppslige systemer kan hjelpe fordøyelsen og øke energi. For folk som ønsker å raskt avgifte, kan Super Milk Thistle galle stimulering være en stor hjelp.

Pro: Super Milk Thistle har antioksidant egenskaper

Super Milk Thistle tilhører gruppe organiske stoffer som besitter antioksidantegenskaper. Antioksidanter har mange fordeler da sammen med et sunt kosthold og mosjon. Antioksidanter som melk tistel kan beskytte kroppen mot kreft, hjertesykdom og slag ved rensing kroppen av frie radikaler. Venstre uovervåkede, frie radikaler kan forårsake langsiktig skade på kroppen på cellestrukturen.

Con: Melk Thistle bivirkninger

Super Milk Thistle leverer en stor dose av silymarin til systemet, noe som kan føre til bivirkninger. Selv om bivirkninger varierer, har hodepine, irritabilitet, urolig mage og diaré vært forbundet med jevnlig tar Super Milk Thistle som et supplement. Forekomsten av disse bivirkningene og alvorlighetsgraden varierer basert på kropp og toleranse ditt nivå.

Con: Milk Thistle Does Not Conatain Antiviral Properties

Super Milk Thistle er ofte anbefalt for pasienter som har Hepatitt B eller C. Imidlertid melk tistel kan ikke brukes som eneste behandling for denne sykdommen. Mens Super Milk Thistle kan hjelpe hjelpemiddel med bedre leverfunksjon, kan det ikke brukes som en erstatning for reseptbelagte behandling og en lege omsorg til pasienter som har hepatitt B eller C.

Milk Thistle urtemedisin

Milk Thistle er en kjent urt brukt siden antikkens Hellas for å bedre leverfunksjoner og beskytte orgel fra giftstoffer. Den vokser frodig i hele Sør-Europa, Nord-Afrika, Australia og i noen deler av Nord-Amerika. Milk Thistle frø inneholder silymarin en forbindelse flavonoid med anti-inflammatorisk og antioksidant egenskaper som forbedrer leverens evne til å helbrede seg selv. Melk tistel kan tas internt gjennom en rekke måter; den mest vanlige form er kapsler, tinkturer og etterfulgt av flytende ekstrakt.

Mushroom Poisoning

På grunn av sin interaksjon med leveren, bruker melk tistel som en motgift for forgiftning fra den dødelige Amanita, eller deathcap sopp. Kliniske studier har vist sin effektivitet og fastslått at silybin, en forbindelse i silymarin, stimulerer RNA i lever til å begynne aktiverende celler til å regenerere. På denne måten kan det i stor grad redusere leverskader forårsaket av giftstoffer, noe som gjør det til en verdifull motgift mot amatoxins eller cyclopeptides som er rettet mot visse proteiner i leveren, som gjør den i stand til å fungere.

I dyrestudier ble det fastslått at dersom det er gitt innen 10 minutter etter den første sopp inntak, kan melk tistel motvirke giftstoffer i leveren helt og reetablere sin driftsikkerheten. Innen 24 timer var melk tistel blitt vist å redusere risiko for død eller leverskade i det hele tatt.

Melk tistel som et antibiotikum bør reserveres for nødhjelp, og når du ikke klarer å få deg selv eller forgiftet person til sykehuset. I 2004, forsker ved Thomson Health administrert 20 mg / kg melk tistel til 60 ofre for deathcap forgiftning innen 48 timer, hvorav ikke en eneste person døde.

Lever Funksjon og sykdom

Melk tistel er blitt en favoritt for bruk av de med skadet lever for nesten alle typer leversykdom. Det har vært effektiv mot alkoholisk hepatitt og leverforgiftning. Milk thistle fungerer på samme måte som med deathcap forgiftning, og søker å hjelpe leveren gjenvinne sine regenererende evner. Det er mindre effektivt mot cirrhose, som er en permanent arrdannelse og irreversibel skade på leveren, og er vanligvis det siste stadium av leversykdom.

Selv om melk tistel sin effekt er nesten uomtvistet i homøopatiske og folke urte realms, er vitenskapelige studier viser fortsatt blandede resultater, skjønt, og de fleste studier har blitt stemplet som feil på noen måte.

Når melk tistel ikke hjelpe i helbredelsen av leveren, det fungerer som en beskytter. Det har vært kjent for å beskytte leveren mot mange av våre vanlige medisiner som vanligvis skade den, for eksempel paracetamol, eller den typiske non-aspirin smertestillende. Dette gjør det spesielt nyttig hvis du bruker antibiotika på kroppen eller regelmessig ta smertestillende. Tar en kopp melk tistel te kan bidra til å befeste leveren mot disse medikamentene.

Hvis du vurderer melk tistel som en homeopatisk alternativ til leverskader, er det viktig at du snakker med en lege eller helhetlig utøveren. Det er mange ting å ta hensyn til, inkludert din sykehistorie og andre utestående helsemessige forhold. Hvis du er mann og har prostatakreft, unngå melk tistel med mindre du har den eksplisitte anbefaling fra en lege. Andre forhold, som for eksempel endometriose eller livmor fibroids hos kvinner kan også ha bivirkninger til melk tistel som de aktive ingrediensene i urten kan reagere med østrogenproduksjonen.

Hva er Triphala Powder?

Triphala pulver er en av de mest populære urte formler som brukes i ayurvedisk medisin, som er en type alternativ medisin. Den mest vanlige bruken er som en fordøyelseskanal hjelpemiddel, men det hjelper også å rense ulike deler av kroppen, for eksempel blod eller leveren. Triphala pulver består av en blanding av tre urter: Amla, baheda og Harada.

Ayurvedia

Ayurvedisk medisin er en gren av gratis og alternativ medisin (CAM) som oppsto tusener av år siden i India. Ayurvedisk medisin holder at balanse blant humors i kroppen kan fremme riktig helse og kan bistå i å unngå sykdom. For å oppnå denne balansen, utøvere av Ayurvedia foreslå bruk av visse indiske urter, massasje av bestemte områder og nøye utvalgte dietter. Triphala pulver er en urteblanding som er foreslått av de som er godt bevandret i ayurvedia.

Komponenter

Navnet "Triphala" betyr "tre frukter," fordi det er tre komponenter av Triphala pulver: Amla, baheda og Harada. Amla kommer fra frukten av et tre som er innfødt til India, og det er en rik kilde til vitamin C. baheda kommer fra en bitter frukt, men inneholder rikelig med vitamin A, protein og omega 3 fettsyrer. Harada er kjent som "den tibetanske kongen av medisin", og det er kjent som en tonic for hjertet og hjernen, samt for lang levetid. Hver av disse ingrediensene alene er kjent for sine medisinske egenskaper i ulike områder, inkludert anemi, øyeproblemer, sinus allergi og astmatiske symptomer.

Primær bruk

Den primære bruken av triphala pulver er som en regulator av fordøyelsessystemet. Selv om hver av de tre komponenter av triphala pulver er kjent for å påvirke fordøyelsessystemet, er kombinasjonen visstnok særlig potent. Triphala pulver fungerer som et avføringsmiddel, som renser ut kroppen, kvitte det fra avfall. Det hjelper da å opprettholde kroppens naturlige balanse, noe som fører til et sunnere liv.

Sekundære bruksområder

Selv triphala pulver brukes primært for å hjelpe fordøyelsen, er det også foreslått å forbedre sirkulasjonen, lavere blodtrykk, bedre leverfunksjon og hjelp i vekttap. Det er spioneringen som å ha egenskaper som bekjemper skadelige bakterier, virus, allergier, andre mutagener og til og med kreft. Noen hardcore ayurvedia brukere se det som et universalmiddel som kan kurere alle sykdommer.

Indian Attitude Toward Triphala Powder

Selv triphala pulver kan brukes kun som et avføringsmiddel, ayurvediske leger i India ser på det som mye mer enn det. De foreskrive den til å hjelpe med en myriade av helseproblemer. Som et populært ordtak i India går, "Nei mor? Du trenger ikke å bekymre deg hvis du har triphala." De sier dette fordi de tror at triphala pulver renser organene akkurat som en mor bader barnet sitt.

Terapeutisk bruk av Ølgjær

En vanlig bruk av ølgjær er ved fremstilling av øl. Det er avledet fra en sopp, og er høy i et nærings kalt krom, i motsetning til ernæringsmessige gjær, gjær eller Torula gjær.

Vitaminer

Folk bruker ølgjær som et supplement for sin vitamin innhold. I tillegg til krom, har det også B-kompleks vitaminer, som bidrar til å øke energien ved å bryte ned protein, karbohydrater og fett.

Blood Sugar

Noen mennesker med diabetes bruk ølgjær for å bidra til å regulere blodsukkernivået.

Funksjoner

En annen terapeutisk bruk av ølgjær er for sunnere hud, øyne, hår og bedre leverfunksjon.

Vekttap

Dommen er ikke helt inn enda når det kommer til vekttap, men noen mennesker bruker ølgjær som et supplement for å redusere vekten.

Kolesterol

Ølgjær brukes til å senke LDL ("dårlig" kolesterol) nivåer og øke HDL (godt kolesterol) nivåer.

Dyr

Ølgjær er også brukt for kjæledyr, og bidrar til å holde sine strøk sunn og lopper unna.

Hvordan å miste vekt Tar eple cider eddik piller

Hvordan å miste vekt Tar eple cider eddik piller


Folk har brukt eple cider eddik (ACV) siden antikken for å behandle ulike sykdommer og for å forbedre generell velvære. I dag, selv om det er uenighet involvert, folk fortsatt bruke den til å behandle en rekke helseproblemer, inkludert vekttap. Hvis youâ € ™ re vurderer å ta ACV piller for vekttap, youâ € ™ ll finne følgende informasjon gunstig.

Bruksanvisning

•  Gå ned i vekt ved å forbedre fordøyelsen med ACV piller. Apple cider eddik inneholder sitronsyre, eple og melkesyre. Disse syrene hjelper fordøyelsen og føre til vekttap.

Forbedre din leverfunksjon. Apple cider eddik hjelpemidler i rensing av leveren, et organ som er involvert i fordøyelsen og ansvarlig for metabolizing fett. Bedre leverfunksjon fører til økt energi, som igjen bidrar til å brenne flere kalorier.

Balanser dine PH nivåer. Lave pH-verdier føre til sykdom og vektøkning. Eple cider eddik i pillene bidrar til å gjenopprette systemet til alkalisk tilstand, dette gjør det lettere å gå ned i vekt og å holde den av.

Feel full og spise mindre. De eddik eple cider eddik piller gjør en person føler seg full og spiser mindre. Anbefalingene er å ta kapslene før lunsj og middag.

Tips og advarsler

 • Du kan teste dine PH nivåer med teststrimler, som du kan kjøpe online.
 • Apple cider eddik inneholder også anti-virus, anti-sopp og anti-bakterielle egenskaper på grunn av sin eddiksyre innhold.
 • Du kan drikke den flytende eple cider eddik i stedet for piller. Sørg for å kjøpe økologisk ACV. Legg et par teskjeer til ca 8 oz. vann.

Diet Bedring for leverfunksjon

Leveren er det primære organet i kroppen er ansvarlig for filtrering av giftstoffer og metabolizing fett. Fordi alkohol, forurensning og kjemiske tilsetningsstoffer i matvarer kan negativt påvirke leveren, en diett som forhindrer slike skader kan spille en sentral rolle i å forbedre leverfunksjonen. Visse matvarer og krydder har vært vist i kliniske studier for å beskytte og støtte leverfunksjonen, vanligvis ved handlingene til sine anti-oksiderende forbindelser.

Spis frukt og grønnsaker

Frisk frukt og grønnsaker er gode kilder til ulike anti-oksidanter som kan være i stand til å beskytte leveren og føre til bedre leveren fungerer. En studie i tidsskriftet BMC farmakologi i 2005 fant at en antioksidant forbindelsen i sitrusfrukter, kalt hesperidin, var i stand til å beskytte leveren hos rotter fra kjemisk indusert skade. Forskerne konkluderte med at den reelle effekten var på grunn av anti-oksiderende egenskaper som direkte hindret oksidativt stress på leveren. Hesperidin er den mest utbredte antioksidant i sitroner og appelsiner, men andre frukter og grønnsaker inneholde anti-oksyderende midler, så vel.

Spise hvitløk

Hvitløk er kjent for å være ansvarlig for en rekke helsemessige fordeler, og kan også bidra til å beskytte leveren mot skadelige stoffer. En studie i tidsskriftet Food and Chemical Toxicology i juni 2001 fant at hvitløkolje stimulert en betydelig økning i en forbindelse som kalles glutation, som er viktig for leverfunksjon og immunsystemet. Forskerne fant at denne evnen i hvitløk var på grunn av flere svovel antioksidant forbindelser. Lignende svovelforbindelser er funnet i løk, purre og noen stikkende krydder.

Drikk grønn te

Grønn te er en drikk med mange positive effekter. En studie i tidsskriftet Food and Chemical Toxicology i juni 2001 at antioksidant forbindelser i grønn te var i stand til å hemme kjemisk indusert DNA skade på rotter. Forbindelsene, kalt katekiner, forhindret degenerative endringer i leveren som skulle ha oppstått som et resultat av den kjemiske toksisitet. Løsblad grønn te inneholder det høyeste beløpet av antioksidanter som katekiner og kan inntas på daglig basis for å beskytte leveren.

Tillegg til hjelp leverfunksjon

Tillegg til hjelp leverfunksjon


Leveren har mange funksjoner, blant annet produksjonen av galle (som hjelper fordøye mat) og elementer som kan benyttes til blod-clotting. Din nest største indre organ forenkler også fjerning av giftstoffer og bakterier, og den lagrer næringsstoffer til kroppen trenger dem. Hvis leveren er sunt, tar de daglige minimalt nødvendige nivåer av vitaminer og kosttilskudd kan hjelpe det til å fungere bedre. Men kontrollerte studier har ennå å bevise at du kan bruke kosttilskudd for å behandle leversykdom. Hvis du har en leversykdom, bør kosttilskudd ikke erstatte tradisjonell behandling.

Milk Thistle

Av kosttilskudd som brukes til å forbedre leverfunksjonen, Milk tistel ekstrakt (Silybum) er den mest populære og mye forsket. Selv om studiene er ikke avgjørende, har melk tistel vist positive resultater i voksende og beskytte leverceller. Det har også demonstrert anti-inflammatoriske egenskaper. Milk Thistle er generelt trygt å innta, men starter med en lav dose; høyere doser kan gi allergiske reaksjoner, oppblåsthet, diaré og andre bivirkninger.

Vitamin C

Vitamin C, i doser som starter på 5000 mg per dag, kan beskytte leveren ved å skylle fett fra det, ifølge Vincent Zannoni, Ph.D, professor i farmakologi ved University of Michigan Medical School. Store doser av vitamin C kan ha alvorlige bivirkninger, så diskutere sikker dosering med legen din.

SAMe

SAMe er et derivat av aminosyren, metionin. The Mayo Clinic rapporterer at det kan bidra til å støtte og forbedre leverenzymnivåer hvis du har leversykdom. Selv om flere studier er nødvendig, er den samme generelt antatt å være trygg. Men det kan samhandle med Parkinsons sykdom medisiner, for eksempel Levodopa og noen antidepressiva. Milde fordøyelses problemer er den vanligste bivirkningen forbundet med samme.

Myter av Ginseng og lakris

Til tross for ulike krav som tout effekten av ginseng og lakris, heller ikke har vist seg å bidra til leverfunksjon i kontrollerte studier. Noen studier har vist at ginseng gir beskyttelse mot leverkreft i eksperimenter med rotter; humane studier pågår. Hvis du ønsker å ta ginseng, kjøpe de asiatiske eller amerikanske versjoner; andre typer ikke har gjennomgått så mye omfattende studie, slik at deres sikkerhet og effekt er aktuelle. Lakris rot kan være trygge når de tas i normale doser, men noen studier antyder at inntak av mer enn 1 gram lakris om dagen kan øke blodtrykket, senke testosteron og øke østrogennivået. Siden det kan bidra til væskeretensjon og kalium tap, kan lakris forverre nyresykdom. Studier tyder også på mulige implikasjoner med glaukom, hjertesykdom og hjerneslag.

Advarsel

Kosttilskudd kan gi leverskade eller interaksjoner med andre legemidler for å sette leveren eller utløse andre alvorlig helserisiko. Noen kosttilskudd spioneringen å hjelpe leveren --- som kolloidalt sølv, kava kava og vitamin B-6 --- har vist seg å være potensielt skadelig. Hvis du er fristet til å bruke kosttilskudd eller alternative løsninger, først vurdere dem med legen din.

Mat og urter som hjelper med leverfunksjon

Spesifikke urter kan hjelpe med leverfunksjon; noen av disse inkluderer gurkemeie, ingefær, løvetann og burdock. Matvarer som hvitløk og cruciferous grønnsaker også støtte sunn leverfunksjon. Epler og sitronsaft er også nyttig når det brukes til å rense leveren. Før du legger til bestemte matvarer eller urter til hjelp i leveren fungerer, bør du kontakte lege.

Urter

Gurkemeie er en urt som også kan falle i kategorien mat. Ofte brukt i indisk mat, kan det beskytte leveren mot skader og letter betennelse i leveren. Det hjelper også i fordøyelsesprosessen ved å øke flyten av galle, og det kan hjelpe med avrusning. Det kan lett bli lagt til kylling eller risretter. Som en te, koke 1 ts. av tørket urt i en kopp kokende vann i fem til ti minutter, sil av og drikk tre ganger om dagen.

Ingefær er vanligvis brukes i matlaging og har mange medisinske egenskaper, inkludert muligheten til å beskytte leveren. Det hjelpemidler i fordøyelsesprosessen ved å stimulere utskillelsen av galle, sammen med inneholder potente antioksidanter komponenter. Du kan enkelt innlemme bakken ingefær i matlagingen. Lage en te med ingefær, ved rist en liten mengde og kokende i en kopp vann i ca 10 minutter. Sil og drikke et par ganger om dagen. Blid med honning hvis ønskelig.

Løvetann rot er en urt sammen med å være en mat med medisinske egenskaper. Det bidrar til å øke gallestrøm i leveren og kan også lindre noen symptomer assosiert med hepatitt. Mål å drikke tre kopper av denne te per dag. Småkoke 1 ts. av tørket løvetann i en kopp vann, sil og drikke.

Burdock bedrer leverfunksjonen ved å opptre som en blod purifier og sterk antioksidant. Det er også nyttig i behandling av gastrointestinale problemer. Lag en te med burdock ved å koke en kopp vann med 1 ts. av tørket borre i 10 minutter. Strain og drikke.

Foods

Hvitløk inneholder en kraftig komponent kalt allicin, som hjelper i prosessen med leveren avrusning. Det hjelper kroppen å kvitte seg med kvikksølv. Det hjelper også leveren prosess tilsetningsstoffer og overflødig hormoner. Bare legge til et par fedd knust hvitløk til ditt daglige kosthold for å ha en sunn innvirkning på leveren din.

Cruciferous grønnsaker som brokkoli, blomkål, kål og Brussel spirer inneholder komponenter som kalles glukosinolater som gjør at leveren til å produsere enzymer det krever for avrusning prosessen.

En teskje av sitronsaft i en 8-unse glass vann hver morgen kan hjelpe leveren fungere optimalt. Det hjelper rense leveren, hjelpe til avrusning. Det hjelper også i produksjonen av galle i leveren.

Pektin som finnes i epler hjelper kroppen eliminere akkumulert metaller gjennom utskillelse i tarmen. Dette tar litt av byrden av av leveren, slik at det å fungere på en normal måte.

Mens urter og enkelte matvarer kan noen ganger ha nytte leverfunksjon, sjekk med din lege før du implementerer en ny helse-regimet. Urter spesielt kan gi alvorlige reaksjoner.

Hvordan bruke te å forbedre leverfunksjoner

Hvordan bruke te å forbedre leverfunksjoner


Visse te er spesielt formulert for å forbedre leverfunksjonen. De har en blodrenser effekt. Leveren spiller en rolle i vedlikehold av kroppens metabolske balanse. Følg disse trinnene for å bruke te å forbedre leverfunksjonen.

Bruksanvisning

•  Kjøp liverpal te å fremme leveren avgifte og metabolsk aktivitet. Det er bevist effektive i behandling av hepatitt, bedre fordøyelse og rense blodet. Liverpal tar også fordøyelsessystemet, nervesystemet, vekt og hud problem.

Drikk en liten kopp liverpal før hvert måltid. For best resultat, drikke 1-2 kopper om dagen for 4 til 6 uker.

Brew liverpal ved å legge til kaldt vann til 1 ts. av te. Bringe den til en byll i opptil 5 minutter. La det damp for en annen 10 til 15 minutter.

Prøv metabotropic te å gjenopprette og fremme dine leverfunksjoner. Det vil også øke stoffskiftet og fordøyelsen. Te hjelper kroppen produsere og frigjøre fordøyelsesenzymer for å gjenopprette sunn fordøyelse.

Brew metabotrop akkurat som du ville kaffe i et drypp kaffetrakter. Brygge 1 ts. per kopp. For best resultat, gjør en kopp om gangen. Legg søtningsmiddel for smak hvis ønskelig.

Start med en kopp og ta hensyn til endringer i stoffskiftet eller fysiologiske funksjoner. Du bør legge merke til endringer i løpet av få dager. Fortsett å drikke metabotrop i 25 til 40 dager.

Tips og advarsler

 • Drikk liverpal med sukker for å støtte sunn handling av te.
 • Spis mer karbohydrater eller raffinert sukker i løpet av dagen når du drikker liverpal.
 • Ta metabotrop i lang tid, i moderate mengder, uten bivirkninger.
 • Prøv metabotrop som en vekt-tap bistand. Det forbedrer stoffskiftet og hjelper deg å miste vekt.
 • Noen mennesker tar metabotrop i morgen i stedet for kaffe. Andre ser bedre resultater ved å blande den med kaffe.
 • Unngå eller kutte ned på hvor mye kjøtt, fett, krydder og stekt mat du spiser til dine leverfunksjoner forbedre.
 • Ikke ta metabotrop hvis du har diaré eller magesmerter.
 • Slutt å bruke metabotrop hvis du opplever vannaktig avføring eller diaré.
 • Ikke bruk metabotrop hvis du er gravid.

Leverfunksjon og metabolsk syndrom

Metabolsk syndrom er en medisinsk tilstand som gir pasienter med risiko for hjerte-og karsykdommer, inkludert risikoen for hjerneslag og hjerteinfarkt. Det er en sammenheng mellom leverfunksjon og metabolsk syndrom.

Funksjoner av metabolsk syndrom

Metabolske syndrom er karakterisert ved pasienter som har minst tre av de følgende helsebekymringer: overvekt, ha høy triglyserid (a dårlig type fett) nivåer i blod, som har høyt blodtrykk, som har høyt blodsukkernivå, og som har lave nivåer av " gode "kolesterolet.

Leverfunksjoner

Leveren er ansvarlig for å utføre mange funksjoner avgjørende for god helse, inkludert regulering av kjemiske nivåer i blodet, hormonregulering, prosess næringsstoffer og vitale proteiner, avgiftning og eliminering av avfall, glukose konvertering og galle produksjon, blant mange andre.

Forholdet mellom nedsatt leverfunksjon og metabolsk syndrom

Unormalt i leveren som følge av ulike forhold, for eksempel fettlever og hepatitt, påvirker leverens evne til å sikre normale blodsukkernivået, og kan føre til en opphopning av fett og giftstoffer i organ vev og blodet. Fedme, fett bygge opp i blodet og unormale blodsukkernivået er symptomer på metabolsk syndrom.

Korrelasjon helsemessige forhold

The American College of Physicians publisert resultatene av to 2005 studier som korrelerer leverfeil og metabolsk syndrom. En konklusjon tyder på at pasienter metabolske syndrom er mindre sannsynlig å løse nedsatt leverfunksjon; den andre studien konkluderte med at metabolsk syndrom sterkt spår alkoholisk fettleversykdom (NAFLD).

Alkoholfrie fatty leversykdom og hypopituitarisme

The American Journal of Medical Sciences publisert konklusjonen i en studie som sier det er en økt forekomst av metabolsk syndrom og lever dysfunksjon knyttet NAFLD i hypopituitarisme.

Definisjon av Sub-optimal leverfunksjon

Leveren filtrerer mange giftstoffer ut av kroppen. Når leveren ikke fungerer normalt er det en rekke helsemessige forhold som kan resultere. Suboptimal leverfunksjon kan ikke resultere i noen helseproblemer av seg selv, men det vil føre til leger til å overvåke pasientens leverfunksjon.

Hva er Suboptimal leverfunksjon?

Når leveren opererer i en suboptimal tilstand, betyr det at absorpsjon og utslipp av kjemikalier ikke fungerer innenfor normale parametre. Suboptimal kan være et resultat av en mer alvorlig tilstand som hepatitt eller diabetes. Suboptimal leverfunksjon kan bare være noe som en lege vil overvåke i tilfelle pasienten utvikler en mer alvorlig komplikasjon.

Leveren Prosesser Næringsstoffer

Leveren fjernes toksiner fra blodstrømmen, men det er også formidler nødvendige næringsstoffer til resten av kroppen.

Albumin nivå tester

Dette er den mest vanlige protein i blodet, og er produsert i sin helhet innenfor en persons leveren. Dette er den enkleste måten å finne ut om en pasient har suboptimal leverfunksjon.

Andre tester for å fastslå Suboptimal leverfunksjon

Det finnes en rekke tester en lege kan administreres for å bestemme om en pasients leveren ikke fungerer normalt. Disse inkluderer overvåkning av nivåer av ALT til AST aminosyrer, testing av blodplatetellinger og testing av nivåene av visse proteiner i kroppen.

En Indikasjon av type II diabetes?

Leveren produserer også sukker og sender dem inn i blodet. Suboptimal leverfunksjonen kan være assosiert med diabetes.

Årsaker Redusert leverfunksjon

Leveren er den største kjertel i kroppen din, og ligger i høyre øvre del av magen. Det er en av de viktigste organer i kroppen. Når problemer oppstår, opphører leveren til å fungere effektivt, noe som kan få alvorlige konsekvenser for helsen. Det finnes en rekke ulike årsaker til denne nedgangen.

Formål med Liver

Leveren er en meget viktig organ som er involvert i avgiftning av de fleste av de skadelige stoffer som genereres i kroppen som et resultat av fordøyelses og andre prosesser, så vel som de som er inntatt utenfra (narkotika, alkohol, fattig diett). Det er viktig ved fjerning av ammoniakk, et giftig stoff dannet i kroppen, som, når økt, kan føre til hjerneskade. Leveren omdanner det til urea, som kan skilles ut i urinen.

Infeksjon og redusert leverfunksjon

Viral infeksjon av hepatitt A-virus, hepatitt B virus, hepatitt C-virus, hepatitt D (i forbindelse med Heptatitis B virus), hepatitt E-virus, hepatitt G virus og andre virus slik som Epstein Bar-virus og cytomegalovirus forårsake nedsatt leverfunksjonen. Bakterielle infeksjoner som tuberkulose (TB), Staphylococcus aureus, tyfoidfeber og parasitter som malaria, schistosomiasis, og Leishmaniasis (Kala-Azar) kan også forårsake leverproblemer.

Stoffer og leverfunksjon

Alkoholinntak over en lang tid fører til uopprettelig skade på leveren, redusere dens funksjon. Vanlige legemidler som paracetamol, aspirin og p-piller (OCPs), som når det tas i store mengder for en lang varighet, kan føre til toksisitet til leveren. Mange andre stoffer er også i stand til å forårsake leverskade.

Andre årsaker

Noen arvelige sykdommer som Crigler-Najjar syndrom, Rotor syndrom og Gilbert syndrom er noen årsakene til nedsatt leverfunksjon. Genetiske leversykdommer som Wilsons sykdom (defekt kobber metabolisme) og hemochromatosis (defekt i jern metabolisme) kan føre til defekt funksjon av leveren. Svulster på leveren, kan autoimmune sykdommer som angriper i leveren, og noen betingelser under svangerskapet også påvirke leverfunksjon.

Testing leverfunksjon

Leverfunksjonstester vurdere formative funksjoner, ekskresjonsfunksjoner og spesifikke enzym nivåer for å oppdage skader på leveren vev.

Hvordan sjekke leverfunksjon

Hvordan sjekke leverfunksjon


En leverfunksjonstest måler en rekke proteiner, enzymer og avfallsstoffer i blodet for å bestemme leveren din generelle helse. Det er ikke vanskelig å ha en leverfunksjonstest gjort, og å ha testen kan gi deg verdifull informasjon om helsen din. Legen din kan gi deg viktig råd behandling på en rekke tilstander og sykdommer etter å ha vurdert leveren. Selv om en leverfunksjonstest ikke krever at du gjør mye, er det viktig å vite hva du kan forvente når du har en gjort.

Hvordan sjekke leverfunksjon

•  Diskuter behovet for en leverfunksjonstest med legen din. Disse testene kan være nødvendig hvis du er på visse medisiner, drikke mye eller har visse sykdommer.

Spør legen din hvordan du skal tilberede. Du må kanskje å spole eller slutte å ta visse medisiner på forhånd. Dette vil imidlertid være avhengig av det som blir målt i leverfunksjonstest.

Bruk en kortermet skjorte dagen av leverprøver. Legen din vil ta en blodprøve ved å sette inn en liten nål i en blodåre i armen.

Bruk et stykke gasbind og hold den over der nålen ble fjernet fra armen. Påfør litt press for omtrent et minutt. Dette vil stoppe blødninger.

Vent på resultatene dine. Dersom lab analysen er gjort på stedet, kan du bare vente noen timer. Hvis det er gjort utenfor området, må du kanskje vente noen dager.

Diskuter resultatene med legen din. Normale testresultater kan bli funnet på Internett ved Mayo Clinic eller på Dr. Sandra Cabot hjemmeside. Hvis resultatene er utenfor normalområdet, spør legen din hvilke skritt du bør ta for å forbedre helsen.

Hint

 • Det er ingen reelle bivirkninger til testen, med unntak av en liten sårhet der blodet er trukket. Informasjonen som samles inn, derimot, er uvurderlig, og kan hjelpe deg til bedre helse.

Om Alkohol og leverfunksjonNår konsumert i overkant, svekker alkohol antioksidanter i kroppen, som beskytter mot de skadelige effektene av frie radikaler. Når ubeskyttet, metabolismen av alkohol i leveren later frie radikaler Den løpende i deres destruktive angrep. Selv om helseorganisasjoner har etablert alkohol-forbruk grenser, kan både atferdsmessige og genetiske faktorer bidrar til --- eller hindre --- utbruddet av alkohol-indusert leversykdom.

Effekter

I 2006, Centers for Disease Control and Prevention oppført kronisk leversykdom og skrumplever som det 12.-ledende dødsårsaken blant amerikanerne. Alkohol-indusert leversykdom (ALD) består hver av de følgende tre diagnoser: fettlever, alkoholisk hepatitt og skrumplever. Selv om behandlinger for alkoholisk hepatitt og cirrhose er begrenset på grunn av alvorligheten av betingelsene, kan en fettlever herdes dersom pasienten avstår fra alkohol.

Betydning

Etanol er den medvirkende ingrediens i alkoholholdige drikkevarer som kan føre til leverfunksjon, som det omdannes til frie radikaler i organet. Normalt vil kroppens antioksidanter deaktivere frie radikaler som dannes under alkoholforbruk. Imidlertid, når alkoholen er konsumert i overkant av anbefalte terskelnivåene, og antioksydanter er ubrukelig, frie radikaler er da i stand til å angripe leverens friske celler.

Forbruk

Alkoholinduserte leversykdommer blir vanligvis tydelig når et terskelnivå av alkohol er blitt forbrukt på en daglig basis over en lengre tidsperiode. At nivået er anslått til å være tilsvarende en liter vin, 72 oz. øl eller 8 oz. av brennevin hos menn, og omtrent en fjerdedel til halvparten at mengden hos kvinner. Mer konservativt, den "Dietary Guide for amerikanerne" antyder at for å opprettholde en sunn livsstil alkoholbruk bør ikke overstige mer enn to drinker per dag for menn og én drink per dag for kvinner.

Mellom de to-drink maksimum, som opprettholder et sunt kosthold, og terskelnivået, noe som bringer om ALD, er overstadig drikking, som også kan føre til skade på leveren. Stadig drikking er definert av National Institute on Alcohol Abuse and Alcoholism som å oppnå en blodalkoholnivå som overstiger 0,08 prosent på grunn av forbruket av fem eller flere drinker for menn, som forekommer innenfor en anslått to-timers periode, eller fire eller flere drinker innenfor den samme tidsrammen for kvinner.

Andre medvirkende faktorer

Bare det faktum at en person oppfyller eller overgår terskelen drikking grense fast bestemt på å forårsake leverskader betyr ikke nødvendigvis at de vil pådra seg denne diagnosen. Flere faktorer bidrar til ALD, sto for den tilfeldige mottakelighet av sykdommen. En diett med høyt fettinnhold og lavt innhold av karbohydrater, for eksempel, har blitt vist å være en medvirkende faktor i ALD. Andre bestemt lenker til sykdommen, men har ikke vært så snevert sto for; både kjønn og genetikk er bevist predisposisjoner til ALD, men årsakene til denne sammenhengen har ennå å bli oppdaget.

Nikotin og kaffe

Noen mindre kjente bidragsytere --- inkludert nikotin og kaffe --- For å utvikle ALD er ofte forbundet med livsstil av overdreven drinkers. Alkoholikere som røyker mer enn én pakke sigaretter per dag er tre ganger så sannsynlig at kontrakten ALD enn de som røyker mindre enn en pakke per dag. At "morgenen etter" kopp kaffe, men kan faktisk være gunstig for stordrikkere. Det har blitt vist at alkoholikere som drikker fire eller flere kopper kaffe per dag er fem ganger mindre sannsynlig at kontrakten ALD enn de som ikke gjør det. Mens årsakene er mangelfulle, har koffein blitt utelukket som komponent i kaffe som bistår i en redusert sjanse for å pådra ALD.

Vitaminer som hjelper bedre hukommelse

Vitaminer som hjelper bedre hukommelse


Nevrotransmittere hjelpe overføre minner i de fire-kilos organ vi kaller hjernen. Bygge bro synaptiske hull, de kjemiske neurotransmittere tillater informasjon å strømme fra en nervecelle til en annen. Uten dem minner ville være evig utenfor rekkevidde. Glukose har lenge vært kjent som hjernens viktigste drivstoff, men eksperter mener nå at visse vitaminer og mineraler kan også være sentrale aktører i å hjelpe nevrotransmittere å utføre skikkelig.

Vitamin B6

Selv om vitamin B6 bør aldri tas uten medisinsk tilsyn, hjelper vitamin skape slike signalstoffer som dopamin, serotonin og noradrenalin. Ifølge en tre-måneders studie gjennomført i Nederland, vitamin B6 viste "beskjedne, men betydelige gevinster" i langtidshukommelsen.

Vitamin B12

Dr. Sally Stabler, førsteamanuensis i medisin ved University of Colorado Health Sciences Center School of Medicine, hevder at B12-mangel forårsaker kortsiktig hukommelsestap. Ost, melk, yoghurt og magert kjøtt er gode kilder til B12. Tretti prosent av personer over 60 år, men har problemer med å absorbere vitamin gjennom mat eller kosttilskudd, og kan kreve B12 skudd.

Tiamin og riboflavin

Tiamin og riboflavin, andre vitale B-vitaminer, også ha en innvirkning på hukommelse og tenkning. Forskning av US Department of Agriculture indikerte at folk med normale thiamin nivåer hadde bedre minner enn de med thiamin mangler. Frykt, tretthet og irritabilitet, alle symptomer assosiert med hukommelsestap, ble også forbedret i folk med tilstrekkelig thiamin nivåer. I tillegg har folk med høye nivåer av riboflavin, også kjent som vitamin B2, ser ut til å prestere bedre på hukommelsestester.

Lecitin og kolin

Dr. Florence Stafford, professor i gerontologi ved Florida International University, har gjennomført to undersøkelser som viste at lecithin, en additiv funnet i iskrem, margarin og majones, øker mengden av kolin i hjernen. Kolin, et B-vitamin, er i siste instans en nødvendig ingrediens for minnefunksjon. To spiseskjeer om dagen, blandet med yoghurt, eplemos eller frokostblanding vil gi umiddelbare effekter.

Sink

Vitamin B6 arbeider sammen med sink som en nevrotransmitter. De to arbeidet sammen for å forbedre raskere minne. I tillegg er noen eksperter hevder at Alzheimers sykdom pasienter kan ha mindre enn 50 prosent av sink de trenger.