Digidexo.com

vannretensjon i kroppen

Kan du miste vekt hvis du beholde vann?

Kan du miste vekt hvis du beholde vann?


Vannretensjon er mer enn ubehagelig oppblåsthet og hevelse; det er et tegn på at kroppen ikke fungerer som den skal. Det er også en indikasjon på at kroppen din forandrer maten inn lagret kroppsfett. Vannretensjon er kroppen din å spørre om hva det egentlig er behov for.

Årsaker til Vannretensjon

Katherine Zeratsky, RD, en registrert dietetiker, bemerker at høyt inntak av natrium og visse helsemessige forhold er årsakene til vannretensjon. Vannretensjon er kroppens misforstått måte å lagre vannet den trenger for når det ikke får nok vann.

Vanndrivende alternativer

Diuretika er legemidler eller naturlige stoffer som forårsaker kroppen til å utvise overflødig vann. "Løvetann, ingefær og einer kan ha en vanndrivende effekt," ifølge Zeratsky, men hun advarer om at naturlige diuretika eller kosttilskudd kan være skadelig, spesielt hvis du tar andre medisiner. Koffein er en vanlig ingrediens i over-the-counter diuretika, men det kan ha negative effekter på hjertet. Den absolutt beste og sikreste vanndrivende, ifølge en stort antall kilder, inkludert Zeratsky, er rikelig med vann.

Vann og Vekttap

Tilstrekkelig hydrering tillater kroppen å avlaste seg av lagret vann, som fører til umiddelbar vann-vekttap. Hydration hjelpemidler også i å brenne fett for enda større vekttap. Når nyrene fungerer som de skal, er mindre arbeid krevde fra leveren slik at den kan forbrenne kalorier, heller deretter gjøre dem til lagret fett. Zeratsky anbefaler også å spise mer frukt og grønnsaker for deres vanninnhold. Drikkevann tilstrekkelig vann først blir kvitt vann vekt, og deretter tillater fast vekttap forekommer.

Årsaker til væskeansamlinger i kroppen

Årsaker til væskeansamlinger i kroppen


Vannretensjon er ubehagelig og smertefullt og et tegn på problemer brewing i en persons sirkulasjonssystemet. Ødem, som det er velkjent, kan være ganske vanlig i en rekke forskjellige innstillinger.

Typer

Årsaker til ødem er mange. Noen er fra overflødig natrium inntak, en bivirkning av graviditet, hjertesvikt, varme stress, aldring, sykdom, fedme, nyresvikt, blokkerte lymfeknuter og hormonelle svingninger, for å nevne noen. Hver sak blir behandlet annerledes og er vanligvis reversibel eller, hvis ikke, så styres gjennom ulike virkemidler, inkludert medisiner, fysisk manipulasjon, trening og noen ganger kirurgi.

Forebygging / løsning

Behandlingene av de ulike typer ødem er forskjellige avhengig av den underliggende årsaken. For eksempel, hvis du er gravid og anklene er hovne, er den enkel behandling for å heve føttene. Hvis overflødig natrium er problemet ditt, og legen din kan forskrive en saltfattig diett. Andre, mer alvorlige årsaker som hjertesvikt eller nyresvikt vil kreve mer drastiske og alvorlige tiltak, herunder kirurgi.

Betydning

Forstå hvorfor du opplever ødem er svært viktig for behandling. For de fleste er enkle fedme årsaken til ødem. De ekstra masse press på ankler og føtter, og hjertet har en hard tid å holde blodsirkulasjonen i gang i ekstremiteter. I sterkt overvektige mennesker, kan lymfekjertler bli blokkert, og i stedet for å frakte proteiner og døde celler ut av kroppen, væsker akkumuleres og sykdom setter inn. Skeletal bevegelsen er svært viktig for vår sirkulasjonssystemet, både i det kardiovaskulære systemet og i lymfesystemet.

Funksjoner

Utseendet ødem er ganske typisk. Vevet er oppblåst, og når trykket er det ingen rask reaksjon av farge. Noen ganger er det i håndleddene og fingrene, som i tilfelle av varmestress, eller i ansiktet og halsen. Ødem kan være hvor som helst på kroppen når en allergisk reaksjon oppstår som respons på et insektbitt. Området vises hevet og puffy, noen ganger rødere enn området rundt. Føtter og ankler hovne opp med fedme ødem, forårsaker sko som passer tett og gå til å bli ubehagelig. Gravity er nesten alltid en midlertidig hjelp til hjertet når personen er oppfordret til å ligge flatt, redusere arbeidsmengden av sirkulasjonssystemet.

Betraktninger

Alle med ødem bør søke lege for å utelukke alvorlige komplikasjoner. Det kan være et tegn på at systemene er sviktende, og selv om det kan være relativt smertefritt; det bør likevel tas på alvor.

Symptomene på Vannretensjon

Vannretensjon er et symptom på en ubalanse i kroppens funksjon, forårsaker væske buildup i kroppens vev. Tilstanden kalles også oppblåsthet eller ødem og kan være lokalisert eller generell, forbigående eller kronisk. Vannretensjon er vanligvis et symptom på hjerte-og karsykdommer, nyresvikt eller hormonubalanse. Hovne ankler og ben etter flyselskapet reise kan indikere følsomhet for trykkamre og redusert aktivitet på flyet. Vannretensjon kan behandles og bør sjekkes av en medisinsk faglig for å utelukke en underliggende tilstand eller sykdom.

Betydning

Vannretensjon er opphopning av overflødig væske i kroppens vev eller oppblåsthet. Vannretensjon er observerbar i ekstremiteter, spesielt i ansikt, ankler, ben og håndledd. Det kan føre til ubehag.

Symptomer

Symptomer på vannretensjon omfatter generelle følelser av ømhet eller tetthet i ankler, ben eller føtter som synes mer hoven enn vanlig (ødem). Når oppsvulmet områder er presset med fingertuppene, midlertidige fordypninger er merkbart at ikke umiddelbart våren tilbake.

Årsaker

En ubalanse i hormoner, overflødig natrium og enkelte medisiner kan påvirke sirkulasjonen og øke væskeansamlinger i kroppen vev. Nedsatt nyrefunksjon kan føre til mindre væske å bli behandlet og utskilles.

Betraktninger

Medisiner, skiftende hormonnivået (for eksempel rundt overgangsalder eller menstruasjon), hyppig flyselskapet reise og hjerte-og karsykdommer er vanlige årsaker til vann oppbevaring. Endringer i blodet eller miljøpress kan påvirke vann beholdes i vev og klarert av sirkulerende blod.

Behandling

Avhengig av årsaken for vannretensjon, kan overflødig væske oppsamling i vev bli behandlet med diuretika og redusere mengden av kost natrium. Trening, kompresjonsstrømper og posisjonering for å bedre blodsirkulasjonen kan også lindre væskeansamlinger.

Konstant tørst og vannretensjon

Konstant tørst og vannretensjon


Vannretensjon resultater fra opphopning av overflødig vann i kroppen din. Denne tilstanden er typisk når kroppen blir dehydrert. På grunn av et lavt inntak av væske, begynner kroppen å lagre vann. Dette skaper ekstra kroppsvekt. I tillegg blir dehydrert produserer vanligvis en tørst følelse.

Tegn og symptomer

Bortsett fra å merke en økning i kroppsvekt og være tørst, tegn på væskeretensjon inkluderer abdominal oppblåsthet og hevelse. Hevelse kan oppstå i alle områder av kroppen som bena, lår eller ansikt.

Effekter av Vann

Øke inntaket av væske (særlig vann) hjelper bekjempe konstant tørst og væskeansamlinger. The Mayo Clinic anbefaler åtte glass vann om dagen.

Forebygging / løsning

Salt eller natrium spiller også en rolle i konstant tørst og væskeretensjon. Forbruker ferske matvarer og begrense inntaket av pakket eller bearbeidet mat bekjemper dehydrering og væskeretensjon. Målet for ikke mer enn 1500 mg natrium per dag.

Advarsel

Koffein i moderate mengder er en naturlig vanndrivende som spyler overflødig væske fra kroppen din. Men for mye koffein fører til dehydrering, hvor kroppen begynner å lagre væsker.

Expert Insight

The Mayo Clinic råder også øke inntaket av visse frukter og grønnsaker som vannmelon, løk og agurk. Disse matvarer har et høyt vanninnhold, noe som bidrar slukke tørsten og fremmer vannlating å rense kroppen for overflødig væske.

Hva er årsakene til Midriff Vannretensjon?

Hva er årsakene til Midriff Vannretensjon?


Vann eller væskeretensjon refererer til det overskytende oppbygging av væske i kroppen din. Retensjon kan forekomme i en hvilken som helst del av kroppen, slik som armer, ben og lår. Men et felles sted å legge merke til ekstra vann vekt er i magen eller midriff. Heldigvis finnes det raske og effektive måter å fjerne overflødig vann fra kroppen din og slanke midtseksjon. Å vite årsaken til vann oppbevaring er nøkkelen til å bekjempe dette problemet.

For mye natrium

En hovedårsak til væskeansamling i mellomgulvet er overdrevent inntak av natrium. Natrium eller salt, er en vanlig krydder som brukes til å forberede en rekke matvarer. Matvarer med høyt natrium inkluderer behandlet eller pakket mat og de fleste matvarer servert på fast food restauranter og uformelle spisesteder.
For mye natrium tørker kroppen, noe som får legemet til å lagre ekstra vann. Dette utløser væskeretensjon og ekstra kroppsvekt. Raskt snu væskeansamlinger ved å kutte ned på natrium (ikke mer enn 1500 mg daglig) og drikke åtte glass vann om dagen.

Mangel på fysisk aktivitet

Regelmessig mosjon eller fysisk aktivitet forvandler raskt kroppen din. Mangel på mosjon spiller en rolle i væskeretensjon. For lite trening kan også føre til væskeansamlinger i mellomgulvet på grunn av kroppens manglende evne til å frigi lagret vann gjennom svette. Trening er viktig å kvitte kroppen for giftstoffer og overflødig vann. Mangel på mosjon reduserer blodsirkulasjonen og svette, noe som tvinger giftstoffer og vann for å akkumulere.

Reseptbelagte medisiner

Visse medisiner som kortikosteroider og prevensjon regninger kan føre til vann oppbevaring. Disse spesifikke medikamenter vanligvis øker appetitten og cravings for mat. Tar disse medisinene øker sannsynligheten for å konsumere usunn mat og mat med høyt natrium. I tillegg kan disse medikamentene endre måten kroppen din forbrenner vann. Å drikke ekstra væske for å stimulere nyrene og redusere natrium inntaket kan avlaste væskeansamlinger.

Premenstruelle

Premenstruell syndrom (PMS) kan utløse væskeansamlinger i mellomgulvet, ofte referert til en oppblåsthet. I dette tilfellet, hormonelle endringer påvirker måten kroppen lagrer og forbrenner vann, som induserer en tetthet eller tyngde rundt magen. Over-the-counter premenstruelle medisiner, kalsiumtilskudd (1200 mg daglig) og magnesium tilskudd hjelpe kontroll vannretensjon forbundet med PMS.

Grunner for vannansamling i kroppen

Grunner for vannansamling i kroppen


Som logisk som det kan synes å slutte å drikke vann hvis du har vann oppbevaring, bør du holde fuktighetsgivende. Dehydrering vil ikke hjelpe deg å bekjempe vannretensjon. Grunner for væskeansamlinger i kroppen kan inkludere overflødig salt inntaket, hormon endringer, medisiner og giftstoffer og avfall som har bygget opp i kroppen. Premenstruelt syndrom, dårlig sirkulasjon og hjertesvikt kan også føre til at du holde vann.

Premenstruelt syndrom (PMS)

Hormonelle endringer i en kvinnes kropp er den grunnleggende årsaken i PMS-symptomer som vann oppbevaring. Utøve daglig og spiser mat med lavt saltinnhold for å hindre vann oppbevaring, ifølge Mayo Clinic. Unngå alkohol og koffein, men spiser mye frukt, grønnsaker, hele korn, nøtter og frø.

Hjertesvikt (CHF)

En av de mest alvorlige årsakene til vannansamlinger i kroppen er hjertesvikt (CHF), og ingen er immune mot den. Hvis du har hatt et hjerteinfarkt, slag koronarsykdom eller har høyt blodtrykk, er du mer utsatt for hjertesvikt og væskeansamlinger. Ikke drikk alkohol overdrevet, slutte å røyke, redusere fett og salt i kosten, administrere din vekt, må du behandle høyt blodtrykk og har din lege sjekk for en over-eller underaktiv skjoldbruskkjertelen, noe som kan resultere i vann oppbevaring og CHF.

Mulige tegn du har CHF avhenger av hvilken side av kroppen det som skjer. Se opp for disse på venstre side symptomer: kortpustethet under svært mild anstrengelse eller når du sover, tungpustethet, og hoste gjentatte ganger. Se for høyre side CHF symptomer som trøtthet, lav appetitt, men vektøkning og hovne ankler, føtter eller ben.

Dårlig sirkulasjon

Hvis vannretensjon er mer uttalt og begrenset til dine føtter, ankler og ben, kan det være på grunn av dårlig leg vein sirkulasjon. Øk din fysiske aktivitet hvis det er tilfelle for å forbedre etappe sirkulasjon. Sengeleie under svangerskapet eller etterkant av en operasjon kan også føre til dårlig etappe sirkulasjon, noe som resulterer i vann oppbevaring. Hvis legen din er enig, bruke spesielle ben strømper å bidra til å stimulere blodsirkulasjonen i disse situasjonene. Støttestrømper også bidra til å redusere potensielle blodpropper som kan dannes når sirkulasjonen i bena er kompromittert.

Hvordan Slipp Vannretensjon

Hvordan Slipp Vannretensjon


Vannretensjon, også kjent som væskeretensjon, har å gjøre med en øket og unormal mengde væske og vann i kroppen, som oftest i hjerte, lunger og nyrer, og i bena. Frigi overflødig vann er nyrene 'jobb. Kroppen bruker en meget høy teknisk gruppe hormoner som kalles prostaglandiner for å holde væske i kroppen nivå. Hvis du ikke drikker mye væske i løpet av en dag, vil kroppen beholde væske, og du vil ikke urinere så mye forårsaker vannretensjon.

Hvordan Slipp Vannretensjon

drikke seks til åtte glass vann per dag. Dette kan høres forvirrende fordi du prøver å slippe vann oppbevaring i stedet for å fylle opp på det, men når du drikker mer vann, vil kroppen frigjøre mer vann og ikke lagre så mye. Forbruket av annen væske kan øke inntak av natrium, forårsaker ødem å bli verre.

Skjær ut high-natrium matvarer fra kostholdet ditt. For mye salt fører til høyt blodtrykk, noe som fører til hevelse i hender og føtter. Kutte ned på natrium er ekstremt vanskelig å gjøre fordi de fleste matvarer gjør faktisk inneholder natrium, men det er lav natrium matvarer tilgjengelig i din lokale matbutikk. Unngå ferdigmat, for eksempel hermetisert suppe, TV middager og pizza, som ofte inneholder mye natrium.

Øk frukt og grønnsaker inntak. Visse matvarer har vanndrivende egenskaper som hjelper med å slippe vann oppbevaring, noen av disse matvarer inneholder selleri, løk, hvitløk, kål, mais og druer.

Måter å lindre Vannretensjon

Måter å lindre Vannretensjon


Beholde vann kan være forbundet med å spise feil mat, i feil mengder; eller det kan være drevet av en underliggende medisinsk tilstand eller medisiner bivirkning. Uansett hvorfor vannet blir beholdt, bør hevelse av lemmer og generell sykdomsfølelse forbundet med å ha for mye væske i kroppen tas opp. Prøver forskjellige måter å lindre vannretensjon gjøres best etter å ha sjekket med din fastlege for å sørge for at symptomet er ikke noe som trenger umiddelbar oppmerksomhet.

Reduser inntak av natrium

Salt eller natrium er en av de viktigste gjerningsmennene forbundet med væskeansamlinger. Forbruker for mye salt har en tendens til å resultere i vann oppbevaring. Kroppen tørker når for mye natrium er oppdaget og på grunn av dette, vil spise overflødig natrium føre til at kroppen til å lagre alle væsker som et forebyggende tiltak. Hvis du ønsker å hjelpe til med vann oppbevaring, redusere natrium fra kosten din så mye som mulig.

Trening

Exercise har vist seg å ikke bare støtte generelt god helse, men det kan også brukes som en måte for å redusere væskeansamlinger. Selv om du kan føle deg svak og samtidig beholde vann, er det bare å komme opp og flytte kan lette symptomer. Når du trener kroppen din vil bruke lagret vann for hydration formål, og du vil også få alt flyter i kroppen din som musklene jobbe hardere og blodet pumper mer oksygen gjennom.

Øke forbruket av frukt og grønnsaker

Opprettholde et sunt kosthold er mer av et forebyggende tiltak for å bekjempe vannretensjon. Ved å redusere og eliminere fet, bearbeidet og stekt mat fra kostholdet ditt, vil du begynne å se en reduksjon i vannretensjon anfall. Øke forbruket av frisk frukt og grønnsaker er også en annen måte å lette hevelse assosiert med væskeansamlinger. Et balansert kosthold er nøkkelen til god helse for mange forhold.

Elevation

For føtter og ben som har en tendens til å hovne opp når holde på vann, en av de raskeste og enkleste måtene å redusere hevelse og press er å heve området. Sitte eller ligge med puter eller sammenrullede tepper støtta etter bena til å løfte de hovne områder. Du må ha de hovne områdene hevet opp til et nivå som er like høy eller høyere enn hjertet. Tyngdekraften vil bidra til å trekke vannet ut igjen av de svellede områdene og dermed lindre ubehaget.

Støtte strømper

Hvis du lider av bouts av vannretensjon med spesifikke hevelse i bena, bør du vurdere å investere i et par støttestrømper. Sokker, strømper og til og med nylon bygget for komprimering er tilgjengelig. De fleste er merket som diabetiker strømper og kan bli funnet lett på dagligvare, generelle og apotek butikker. Slitasje disse plagg som nødvendig for å bidra til å presse væske ut av de nedre lemmer og tilbake opp gjennom resten av kroppen.

Medisinering

En måte for raskt å avlaste vannretensjon er gjennom bruk av vann piller. Disse pillene er vanndrivende rettet mot å hjelpe kroppen utvise lagret vann og væsker. Care må brukes når du tar diuretika fordi overforbruk kan føre til dehydrering. Vann piller kan kjøpes enten over disk på en dagligvarebutikk eller apotek for sporadisk bruk eller reseptbelagte styrke alternativer er tilgjengelige fra en lege. Hvis vannretensjon er relatert til rutine medisiner, be om en versjon av medisin som inneholder et vanndrivende. Dette er vanlig med blodtrykk medisiner som noen har diuretika som en del av den totale forbindelse.

Hvordan løse Vannretensjon

Hvordan løse Vannretensjon


Ødem, eller vann oppbevaring, kan føre til hevelse eller oppblåsthet i ulike områder av kroppen, slik som mage, lår og ansikt. Beholde noen pund av vann er ikke uvanlig, og nyrene skylle til slutt ut vannet. Vannretensjon er vanlig i løpet av menstruasjonssyklusen, eller som en bivirkning av å ta medisiner som prednison. Men det finnes måter å løse væskeretensjon og komme tilbake til normal vekt.

Hvordan løse Vannretensjon

•  Reduser oppblåsthet ved å spise frukt og grønnsaker. Vannmelon, honningmelon, salat og agurker har et høyt vanninnhold. Snack på disse matvarene for å hjelpe bli kvitt vann oppbevaring.

drikke åtte glass vann for å stoppe væskeretensjon. De mer væske du drikker, jo mer vil du urinere og fjerne ekstra vann fra kroppen din. Natriumfritt drikke som vann, naturlig fruktjuice og urtete å bli kvitt vann oppbevaring.

Velg saltfrie alternativer. Begrense saltforbruket til færre enn 2500 mg om dagen, og bruk saltfrie krydder når du forbereder måltider.

Drikk en moderat mengde koffein for å indusere vannlating. Koffein er en naturlig vanndrivende, og forbruker koffeinholdige drikker (brus, kaffe og te) i moderate mengder kan midlertidig redusere vann vekt.

Fremkall svette for å stoppe vann oppbevaring. Kroppen mister vann gjennom svette. Trene regelmessig, 30 til 60 minutter om dagen, for å redusere væskeansamlinger.

Alter dine medisiner. P-piller og reseptbelagte steroider kan føre til væskeretensjon. Spør din lege for å vurdere et alternativ medisin eller å smalne dosen din, hvis det er mulig. Disse endringene kan bidra til omvendt vann vekt.

Bruk diuretika for å redusere overflødig væske. Vann piller eller diuretika er tilgjengelig på resept for å bekjempe vann vekt. Over-the-counter eller reseptbelagte diuretika kan forårsake bivirkninger, slik som ømme bryster hos kvinner.

Slik fjerner Vannretensjon

Slik fjerner Vannretensjon


Kroppen fordriver vann gjennom urinering. I tilfelle av vannretensjon, har legemet den til vann, og dette resulterer ofte i ekstra vektøkning. Det er mange årsaker til vann eller væskeretensjon, og visse medisiner, som reseptbelagte steroider og hormonelle p-piller, kan utløse vann vekt. Mens en oppblåst følelse kan bli et vanlig irritasjonsmoment, det finnes triks for å skylle ut ekstra vann og reversere væskeretensjon.

Slik fjerner Vannretensjon

•  Sjekk dine medisiner. Hvis vannretensjon starter etter begynner en ny type medisin, ta kontakt med legen din og be om en resept på en alternativ narkotika, hvis mulig.

Øke fysisk aktivitet, råder MotherNature.com. Stimulere blodsirkulasjonen og svette gjennom et treningsprogram. Jogging, power walking, sykling og aerobic produsere svette og hjelper kroppen å miste ekstra vann.

•  Drikk mer. Ikke nok væske kan også indusere vannretensjon grunn av dehydrering. Når dehydrert, går kroppen inn i survival mode og beholder væsker. Øk inntaket av vann, fruktjuice og andre koffeinfri drikker som urtete.

Bytt til en natrium-fri diett. Fjern salt eller natrium fra kosten helt eller kutte ned til ikke mer enn 1500 milligram per dag for å bidra til å stoppe vann oppbevaring, ifølge Mayo Clinic.

Snack på frukt og grønnsaker. Disse friske matvarer har et høyere vanninnhold, noe som hjelper til å stimulere nyrene og markeds hyppig vannlating. Gode ​​valg er druer, vannmeloner, salat og meloner.

Hvordan å miste Vannretensjon

Hvordan å miste Vannretensjon


Sytti prosent av kroppsvekten kommer fra vann. Vannretensjon kan føle deg oppblåst og dine hender, håndledd, føtter, ankler og ansiktet ser puffy. Vannretensjon kan være forårsaket av visse medisiner, mangel på mosjon, dårlig kosthold eller dehydrering. Væskeretensjon kan løses ved å gjøre noen små endringer i livsstil.

Hvordan å miste Vannretensjon

•  Reduser inntak av natrium ved å se hva du spiser og hvordan du tilbereder maten. Salt i maten du spiser kan føre til at kroppen å holde på vann. Ifølge American Heart Association en person bør spise 1000 mg natrium for hver 1000 kalorier forbrukes, for ikke å overstige 3000 mg. Reading mat etiketter og unngå rask mat som pizza og pommes frites kan hjelpe til å redusere væskeansamlinger.

Spis matvarer som har et høyt vanninnhold, inkludert grønnsaker som asparges, kål, gulrøtter, salat og agurk. Vannet i matvarer vil hjelpe hydrat kroppen, noe som gjør det mindre sannsynlig at de vil holde på væske.

Konsumere urter og matvarer som er naturlige diuretika. Noen naturlige diuretika inkluderer eple cider eddik, selleri, selleri frø, tranebærjuice, løvetann og grønn te.

Øk fysisk aktivitet. Trening som løping, gåing og sykling bidra til å redusere bloat i bena og anklene.

Drikk rikelig med vann hele dagen. Kroppen din kan holde på vann fordi det er dehydrert.

Ta vitamin B6, kalsium og vitamin D. Disse vitaminer hjelper kroppen å kvitte seg med overflødig premenstruelle vann vekt.

Ta kontakt med legen din for å se om eventuelle medisiner du tar årsak vann oppbevaring. Visse blodtrykk og diabetes medisiner forårsake væskeretensjon. Spør legen din om det er noen alternative medisiner.

Hvordan avlaste Oppblåsthet og vannretensjon

Hvordan avlaste Oppblåsthet og vannretensjon


Oppblåsthet og vannretensjon aksje flere vanlige årsaker og symptomer. Oppblåsthet er en følelse av at magen er full, forårsaket av luft oppbygging i magen eller tarmen; på grunn av diett, stress, hormonvariasjoner eller medisinske tilstander. Væskeansamlinger, eller væske som har bygget opp i kroppen i stedet for ut gjennom urinveiene, kan være forårsaket av kosthold, inaktivitet, hormonsvingninger, visse medisiner og medisinske forhold. Enkel diett eller endringer i livsstil kan vanligvis hjelpe deg å lindre sporadisk oppblåsthet eller vann oppbevaring.

Hvordan avlaste Oppblåsthet og vannretensjon

Oppblåsthet

•  Identifiser dine personlige oppblåsthet triggere. Dette kan omfatte kunstige søtningsmidler, visse karbohydrater, fet mat, meieriprodukter gulping mat eller drikke, visse medisiner eller angst. Oppblåsthet triggere og alvorlighetsgraden av deres effekter varierer fra person til person.

Spis sakte og prøve å slappe av under måltidene, når det er mulig. Spise og drikke for fort, eller å spise når du er stresset, kan føre til at du svelge overflødig luft, noe som øker oppblåsthet. Ta deg tid til å tygge maten grundig før du svelger.

Limit fet mat. Fat forsinkelser magen tømming og kan øke følelsen av fylde, ifølge Mayo Clinic.com.

Tren regelmessig for å hjelpe mat flytte gjennom fordøyelsessystemet raskere.

Ta en over-the-counter digestive hjelpemiddel, for eksempel Lactaid eller Beano, som anvist for å lindre oppblåsthet forårsaket av mat eller meieri triggere. Over-the-counter simethicone produkter kan bidra til å avlaste oppblåsthet forårsaket av gass. Konsultere legen din før du tar fordøyelses hjelpemidler eller gassstillende for å unngå potensielt skadelige bivirkninger eller interaksjoner.

Vannretensjon

Identifisere årsaken til vann oppbevaring. Vanlige årsaker er premenstruelt syndrom (PMS), dehydrering, mangel på mosjon, en høy-natrium diett, visse medisiner, og medisinske tilstander, som for eksempel hjertesykdom.

Øk det daglige væskeinntaket, hvis ikke kontraindisert ved en medisinsk tilstand. Drikk minst 6 til 8 glass vann og andre væsker i døgnet.

Spis et sunt kosthold, rikt på magre proteiner, B-vitaminer og frisk frukt og grønnsaker med høyt vanninnhold, som agurk, løk, selleri, persille og melon. Begrense høy-natrium matvarer, slik som bearbeidet mat, og unngå å legge ekstra salt til måltider og snacks.

9. Tren regelmessig. Exercise bidrar til å regulere kroppsvæskebalanse og reduserer alvorligheten av PMS symptomer.

Ta 1,200 mg av kalsium og / eller 200 til 400 mg magnesium daglig for å avlaste PMS-relaterte vannretensjon. Rådfør deg med legen din før du tar kosttilskudd for å unngå potensielt skadelige bivirkninger eller interaksjoner.

Hint

  • Hvis symptomer på oppblåsthet eller vannretensjon vedvarer eller forverres til tross for kosthold og livsstil endringer, bør du oppsøke lege for å fastslå en mulig medisinsk årsak til oppblåsthet eller vann oppbevaring.

Matvarer som forårsaker Vannretensjon

Kroppen din er i hovedsak vann. Spise visse matvarer i kostholdet ditt kan forårsake vannretensjon. Endre hva du spiser og hvor ofte du spiser kan redusere problemet med vann oppbevaring og gjøre deg mer komfortabel. Alltid søke råd fra legen din, spesielt hvis du opplever betydelig vann oppbevaring, siden alvorlige underliggende helseproblemer kan være årsaken.

Funksjon av vann i kroppen

Funksjonen til vannet i kroppen, er å dempe leddene, beskytte visse områder av kroppen, og for å hjelpe til med celle funksjon. Riktig balanse av vann i kroppen din holder deg sunn og sterk. Når cellene fylle opp med for mye vann, du blir oppblåst og holde vann. Visse matvarer i kostholdet ditt vil føre til oppblåsthet og vannretensjon.

Salt Krydder

De fleste mennesker spiser langt mer salt enn kroppen trenger på en daglig basis. Legge til salt til mat er en av de verste tingene du kan gjøre hvis du har vann-oppbevaring problemer. I stedet sesongen matvarer med en klemme av sitron, en liten mengde av rød pepper flak, eller salt erstatning.

Mettet fett

Mettet fett har en tendens til å forverre de hormonelle endringer hos kvinner før menstruasjonene og øke væskeansamlinger. Innmat, mørkt kjøtt fjærkre, kalv, svin, bør hele melkeprodukter og storfekjøtt være begrenset i en diett ment å hjelpe vann-oppbevaring problemer. Substitute kaldt vann fisk og skummet melk produkter for å redusere væskeansamlinger.

Stekt mat forårsake vannretensjon grunn av mettet fett i stekeprosessen, pluss salt er ofte lagt til dem. Pommes frites, battered stekt kjøtt og mørbanket stekte grønnsaker bør fjernes helt fra kostholdet ditt for å hjelpe med vann-oppbevaring problemer.

Hermetiske grønnsaker

Hermetiske grønnsaker er vanligvis svært høy i natrium. Natrium blir brukt til å opprettholde en lengre holdbarhet. Bytt til friske grønnsaker eller frosne grønnsaker. Skyll hermetiske grønnsaker flere ganger i en sil før matlaging dem.

For lite sukker

Når kroppen er lavt på glukose, vil det trekke sukker fra blodet. Det trekker også i vann. Som et resultat oppstår vannretensjon. Et fall i progesteron eller østrogenbehandling kan føre til lave blodsukkernivå. Mange kvinner vil ha lavere blodsukkernivået en uke før menstruasjon.

Øke forbruket av stivelsesholdige matvarer i løpet av uken før menstruasjon. Legg brød, ris, kjeks, pasta, korn og poteter til ditt daglige kosthold. Mindre måltider og snacks hele dagen vil bidra til å opprettholde høyere og mer kontrollerte sukker. I sin tur vil dette redusere mengden av vannretensjon.

Hvordan redusere vannansamling i kroppen

Hvordan redusere vannansamling i kroppen


Vannretensjon kan være forårsaket av en rekke ting, fra graviditet til å bare stå i lange perioder av gangen. Varmt vær kan også føre til at du beholde vann, som kan en solbrenthet. Når det gjelder kosthold, forbruker for mye salt og ikke drikker nok vann kan også bidra til vann oppbevaring.

Hvordan redusere vannansamling i kroppen

•  Reduser saltinntaket. Forbruker for mye salt er en topp årsak til vann oppbevaring, ifølge Mayo Clinic. Unngå saltbøsse på bordet eller bruke en salterstatning. I tillegg er de fleste av saltet vi kommer ingest fra bearbeidet mat, for eksempel supper, sauser, frokostblandinger, brød og kjeks. Les etikettene av noen bearbeidet mat du kjøpe og velge lavere natrium alternativer.

Spis rikelig med frukt og grønnsaker. Frukt og grønnsaker har en tendens til å være høy i vann, og konsumere disse vil få deg til å tisse oftere, som igjen reduserer væskeansamlinger. Velg frukt og grønnsaker som er spesielt høy i vann, for eksempel vannmelon og agurk.

Drikk rikelig med vann. Dette kan virke counterintuitive, men akkurat som med frukt og grønnsaker, drikker mer vann øker urinering, noe som reduserer vann i kroppen din. Mål for åtte glass vann per dag. Husk at koffeinholdige og alkoholholdige drikker dehydrerer kroppen og derfor teller ikke som vanninntaket.

Gå eller få annen trening, spesielt hvis du merker hevelse i bena eller føttene. Bevegelsen vil hjelpe kroppen eliminere vannet, og det er også bra for deg generelt.

Naturlige måter å redusere salt i kroppen din

Naturlige måter å redusere salt i kroppen din


Salt er viktig for riktig kroppen fungerer. Spise overflødig salt, som finnes i pre-pakket og kommersielle matvarer, men kan føre til at du har for mye av det i kroppen din. En overdreven mengde salt i kroppen kan føre til høyt blodtrykk og væskeansamlinger som kroppen holder på vann i et forsøk på å opprettholde homeostase. Mens alvorlige tilfeller krever medisinsk intervensjon og reseptbelagte legemidler, kan du bruke naturlige metoder for å skylle overflødig salt ut av kroppen din.

Vann

Drikkevann er den mest effektive måten å bli kvitt overflødig salt i kroppen, og er den vanligste metoden for behandling av milde tilfeller av hypernatremia, overflødig natrium i blodet, ifølge forskere ved Institutt for indremedisin av William Beaumont Hospital. Kroppen bruker vann for å fortynne salt. Hvis du tar i ekstra salt, drikke ekstra vann tillater kroppen å fortynne saltet riktig og skylle den ut gjennom nyrene. Det er best å drikke vann jevnt utover dagen for å gi kroppen en jevn tilførsel av vann for å arbeide med. Å drikke for mye vann på en gang kan føre til en natriummangel, noe som kan være farlig og noen ganger dødelig.

Trening

Trening får deg til å svette. Når du svetter, mister du både vann og mineraler fra kroppen din. Hvis du har ekstra salt i kroppen din, vil du svette ut en større mengde av det. Arbeide opp en svette i minst 45 minutter går en lang vei mot å bli kvitt noe av det overskytende salt. Det er viktig å holde hydrert og for å etterfylle andre mineraler som kalium og magnesium, når du er ferdig å forebygge sykdom.

Salt Restriction

Redusere kosten salt er et annet viktig aspekt ved å bli kvitt overflødig salt i kroppen. Salt holdes tilbake helt i 12 til 24 timer hvis det er en stor mengde overskytende salt i kroppen. Deretter blir salt begrenset til halvparten av den minste daglige behov, noe som er 1500 mg, inntil legemet er kvitt overflødig salt, vanligvis en dag eller to. Det er viktig å overvåke saltinntaket regelmessig for å hindre tilbakefall av overflødig salt, bor på eller under 2300 mg daglig, spesielt for de som er utsatt for vann oppbevaring og høyt blodtrykk.

Naturlige Diuretika

Det finnes en rekke matvarer og drikker du kan ta i som vil stimulere kroppen til å kvitte seg med ekstra salt i kroppen din. Asparges, grønne grønnsaker, rødbeter og løk føre til at du tisser mer, forårsaker en økning i mengden salt du utvise per dag. Drinker med koffein, som kaffe og te, har også denne effekten. Løvetann rot te er spesielt nyttig. Du må drikke ekstra vann for å unngå dehydrering ved bruk av diuretika, selv om de er naturlige. Daglig tilskudd av et multivitamin og kalium supplement anbefales å hindre utarming av viktige vitaminer og mineraler.

Betraktninger

Selv overflødig salt kan utskilles naturlig, er det viktig å vite når du skal søke medisinsk hjelp. Kronisk høyt blodtrykk eller kronisk eller alvorlig vannretensjon garanterer en tur til legen. Han kan velge å sette deg på en salt-diett. Diuretika av enhver art bør ikke brukes mer enn en dag eller to, eksklusive en daglig kopp kaffe eller te, fordi de kan forårsake mineral uttømming og dehydrering i noen tilfeller. Alle med en sekundær medisinsk tilstand, for eksempel hjertesykdom, diabetes eller nyresvikt, bør alltid konsultere en lege før du prøver å bli kvitt overflødig salt. Det kan være visse metoder som må være begrenset eller modifisert, eller en underliggende årsak til den overskytende salt som må behandles medisinsk.

Hva er behandlingen for væskeansamlinger i kroppen?

Hva er behandlingen for væskeansamlinger i kroppen?


Den lekkasje av væske fra kapillærene inn i omkringliggende vev forårsaker vannretensjon, eller ødem i legemet. Ifølge Mayo Clinic, vanligste årsakene til vannretensjon inkluderer mangel på bevegelse (sitter ved datamaskinen hele dagen), inntak av for mye salt, graviditet eller å være premenstruell. Enkelte legemidler forårsaker vannretensjon, som gjør alvorlige helsemessige forhold, for eksempel nyresykdom, levercirrhose, hjertesvikt og kronisk venøs insuffisiens (CVI). Når disse alvorlige tilstander er utelukket, er det både lege anbefalt og egenomsorg behandlinger for å lindre tilstanden.

Limit Salt Intake

Overdreven bruk av salt kan føre til eller forverre vannretensjon, hypertensjon, dannelse av nyrestein og andre medisinske tilstander. The Mayo Clinic tilsier at inntak ikke mer enn 2500 mg natrium per dag, og bare 1500 mg per dag hvis du har "høyt blodtrykk, nyresykdom eller diabetes, du er svart., Eller du er middelaldrende eller eldre" Begynne å sjekke saltinnholdet i kosten din og lære å måle den effektivt.

Vanndrivende medisiner

Når en medisinsk profesjonelle har diagnostisert ødem, kan hun foreskrive en diuretisk medikament slik som furosemid, spironolakton eller en av de tiazider til å behandle tilstanden. Vanndrivende medikamenter bekjempe vannretensjon ved å stimulere nyrene å produsere urin.

Legen anbefalte egenomsorg

Legen kan anbefale en rekke endringer i livsstil og en saltreduksjon kosthold. Han kan foreslå å bevege kroppen din med jevne mellomrom hvis du har en stillesittende jobb å hindre væske buildup i bena, ankler og føtter; utføre visse øvelser for å hindre væske buildup; forsiktig masserer den berørte delen for å oppmuntre sirkulasjon av væsker mot hjertet; og heve den berørte lem i minst 30 minutter tre eller fire ganger om dagen. Han kan foreskrive en komprimering plagg for å hindre opphoping av væske i legemsdelen.

Hvordan å skylle ekstra salt ut av kroppen din

Kanskje den mest vanlige krydder som finnes i kjøkken over hele USA, legger bordsalt raskt smaken til selv den kjedeligste av matvarer. Ifølge US Department of Agriculture, de fleste amerikanere ta i mer enn 4000 mg av salt hver dag. Likevel National Academy of Sciences rapporterer at folk trenger bare en brøkdel av den mengden natrium hver dag; ca 500 mg. Når overskytende salt bygger seg opp i kroppen, det skaper vannretensjon og en fett-lignende sjikt under huden. De vane skiftende Trinnene nedenfor vil hjelpe deg å skylle denne overflødig salt fra kroppen og få deg på rett spor.

Hvordan å skylle ekstra salt ut av kroppen din

Kutt så mye salt fra kosten som mulig, og husk at høy natrium teller kan bli funnet på uventede steder, for eksempel i hermetisk supper og frosne middager. Substitute salte fare med ferskt kjøtt, frukt, grønnsaker og ubehandlet korn, som vil hjelpe skylle ut både vann og natrium gang fordøyd.

Swap salt som mat krydder for sunnere alternativer som hvitløk, frisk sort pepper, karri, basilikum og timian. Du kan også vurdere å kjøpe kaliumklorid til sesongen maten, som har samme smak som standard salt, men ikke bygge opp og få deg til å holde vann.

Drikk mye vann for å skylle ut overflødig salt i kroppen din. Selv om det kan virke counterintuitive, vannforbruk faktisk får kroppen til å skylle overflødig vann og tar ekstra natrium sammen med den hver gang du tisser. Prøv å drikke et par glass mer enn standard åtte 8-unse glass vann per dag for å skylle ut ekstra salt raskere. Dessuten velger destillert eller renset vann, siden vann fra springen tendens til å bære spormengder av natrium.

Delta i aktiviteter som gjør at du svetter så mye som mulig å fortsette å skylle overflødig salt fra systemet. Hvorvidt dette betyr å gå for en daglig jogge, dans, iført en svette dress som du går rundt i nabolaget eller treffer badstuen, utgivelser svette raskt natrium gjennom huden. Bare sørg for å holde en flaske med vann rundt under treningen din, eller damp økter for å unngå dehydrering.

Hint

  • Pass på at du bare skylle overflødig natrium fra kroppen din, og ikke alle natrium generelt, så du trenger noen salter for å hjelpe regulere kroppsvæsker.

Asiatiske hjem rettsmidler for Vannretensjon

Asiatiske hjem rettsmidler for Vannretensjon


I århundrer har asiatisk medisin behandlet mange plager og har fungert som et naturlig alternativ til vestlige moderne medisin. Vannretensjon er oppbygging av overflødig væske i kroppens vev som overvelder lymfesystemet. Vannretensjon forårsaker ubehagelig hevelse og det kan være smertefullt, men heldigvis er det flere asiatiske hjem rettsmidler som kan bidra til å lindre symptomene på væskeansamlinger og utvise overflødig væske fra kroppen.

Løvetann

Løvetann har vært brukt i tusenvis av år i tradisjonell asiatisk medisin for å behandle en rekke sykdommer. Kineserne brukte både vanlig løvetann og T. mongolicum. Løvetann er en betydelig kilde for kalium, som er en elektrolytt som opprettholder balansen av vann i kroppen og dens fordeling. En asiatisk hjem rette for vannretensjon er å drikke en løvetann-te, som er laget av bladene av løvetann. Ved hjelp av denne asiatiske hjem rette kan lindre væskeansamlinger og forbedre ens generelle helse.

Alfalfa

Bladene av alfalfa planten kan brukes til å lage en sunn te som kan redusere væskeansamlinger i kroppen. Siden det sjette århundre, har kineserne brukt alfalfa planten til å behandle nyrestein og for å lindre hevelse assosiert med væskeretensjon. Det er også rike på mineraler og næringsstoffer slik som kalium, kalsium, magnesium og karoten. Alfalfa anlegget er effektiv på å rense kroppen, samt nærende og støtter fordøyelsessystemet.

Bokhvete Plaster

Tradisjonell medisin i Kina og Japan innarbeidet bruk av bokhvete å lindre symptomene på mange sykdommer. Hevelse og overflødig vann forbundet med væskeansamlinger kan bli redusert med den asiatiske hjem rette for å bruke en bokhvete gips. En bokhvetemel blandes med varmt vann for å danne en konsistens på en hard deig bokhvete eller gips. En halv-tommers lag av bokhvete gips brukes deretter til området av kroppen som er hovent fra vann oppbevaring. Deretter plasserer et stykke bomull lin over gips for å holde den på plass i omtrent fire timer. Denne asiatiske hjem rette vil bidra til å trekke ut overflødig væske fra oppsvulmet områder av kroppen.

Urter for å hjelpe Vannretensjon

Urter for å hjelpe Vannretensjon


Vannretensjon oppstår når vannet er fanget mellom cellene i kroppen vev. Vanndrivende urter hjelpe kroppen til å skille ut denne væsken. Dr. David B. Young, professor i fysiologi og biofysikk ved Universitetet i Mississippi, sier at vannretensjon eller ødem oppstår når blodtrykket er for høyt i venene og tvinger væske ut av kapillærene i blodsystemet og inn i vev, under svangerskapet eller under en allergisk reaksjon.

Løvetann

Naturopathic Dr. Michael DiPalma, direktør for naturmedisin på Village Newtown Medical Center, anbefaler løvetann blader for å redusere væskeansamlinger. DiPalma sier dyrestudier viser at løvetann virker like bra som medisiner Lasix og gir kalium som andre diuretika ofte skille ut.

DiPalma anbefaler 2-4 kopper løvetann per dag sammenlignet med andre diuretika for premenstruelle oppblåsthet. Han sier at te og kapsler fungere bedre enn alkohol tinkturer. Han advarer mot bruk av løvetann hvis du har galleblæren sykdom.

Tilsett 4 kopper kokende vann til 2 ss. av løvetann blader. La bladene suge fem på syv minutter og deretter press. Drikk en kopp infusjonen i morgen og la resten avkjøles før strømme inn i en glassflaske og lagring i kjøleskapet. Du kan legge honning og sitron til infusjon for å forbedre smaken.

Corn Silk

Corn silke er et effektivt vanndrivende i henhold til Applied Health nettsted. Det kan hjelpe blære klager og blærekatarr. Det kan også redusere nyre stein formasjonen i henhold til Ageless nettside. Høste mais silke før pollinering og bruke den enten frisk eller tørket.

Bratt 1/4 kopp fersk eller tørket mais silke i 2 liter kokende vann i fem til syv minutter. Strain og drikke eller avkjøl og butikk.

Queen of the Meadow

Roten og bladene av Eupatorium purpureum, også kjent som Joe Pye luke og dronningen av eng, gjøre en effektiv vanndrivende ifølge boken "Dagens Herbal Health." Denne urten er nyttig i behandling av væskeansamlinger, kroniske urinveisproblemer, leddsmerter forårsaket av urinsyre, gikt og blærekatarr og eliminere nyre og gallestein.

Henrietta sin Herbal nettsted heter denne urt har fått sitt navn fordi en indisk heter Joe Pye brukte urten til å behandle feber i koloni New England. Det øker både væske og faste bestanddeler i urin gjennom sin virkning på den renale kanalen.

Gjør dronningen av enga infusjon ved å helle to kopper kokende vann på 2 ss. av dronningen av enga rot og blader og bratt i 15 minutter. Sil og oppbevar infusjonen. En dose på infusjons standarden er 1 til 2 oz. hver fjerde time.

Om Vannretensjon

Om Vannretensjon


Vannretensjon, også kjent som ødem, er en ukomfortabel tilstand som stammer fra tilstedeværelsen av for mye vann som kommer inn, og som er igjen i de myke vev i kroppen. Mens vannretensjon kan oppstå på grunn av en rekke vanlige årsaker som kan ha liten eller ingen langvarig skade på systemics av ​​kroppen, er det noen situasjoner som kan kreve øyeblikkelig legehjelp. Derfor forstå syklusen av omstendigheter som kan føre til vann oppbevaring er viktig å opprettholde generelle helse og velvære.

Identifikasjon

Tilstedeværelsen av væskeansamlinger i kroppen kan føre til mage hevelse eller oppblåsthet, sammen med betydelige endringer i vekt. Ved denne svelling assosiert med abdomen-området, kan puste problemer også oppstå på grunn av overtrykket på membranen. I ekstreme tilfeller med bena, kan huden som omgir den hovne området strekke seg og ta på seg et skinnende utseende, rive og ulcerating grunn av intens press. I lungeødem, området som omfatter hjertet fylles med vann som resulterer i alvorlige hjerterisiko.

Forebygging / løsning

Enhver rekke medisinske tilstander kan føre til væskeansamlinger, spesielt hjertesykdom, nyresykdom, og skjoldbrusk problemer. Alle disse krever bruk av medisiner for å kontrollere og eliminere trusselen om farlige drukning av bløtvev. Menstruasjon og graviditet er også forbundet med væskeansamlinger, som kan styres gjennom forbedrede endringer i kostholdet og trening. En viktig faktor i forebyggingen av overskudd av vannretensjon er den overvåking av saltinntaket. Bytte til en lav-salt diett eller fjerne salt alle sammen kan ha positive resultater i å redusere kroppsvekt forårsaket av oppbevaring av væsker samt, hevelse i bena og magen.

Advarsel

Hevelse og ubehag som er forårsaket av væskeretensjon kan sende noen til sine medisinskap på jakt etter diuretika for å redusere overflødig vann. Dessverre er denne metode for behandling av vannretensjon kommer til kort med å avhjelpe problemet. Som et spørsmål om faktum, kan bruk av diuretika gjøre en dårlig situasjon enda verre. Tapet av natrium som er oppmuntret med diuretika bærer også med seg et tap av vann og verdifulle mineraler som er viktige for kroppen. Dette scenariet kan føre til ytterligere ernæringsmessig baserte problemer og dehydrering. Derfor vil en endring i spisevaner og utøve foretrekkes i stedet for bruk av diuretika, bortsett fra i ekstreme tilfeller som involverer hjerte bekymringer.

Misforståelse

Blant de misoppfatninger om vannretensjon er troen på at å legge mer vann til ens diett vil føre til ytterligere oppblåsthet. Dette er helt usanne. Faktisk er en av de beste måter å redusere overskytende vann i bløtvev områder av kroppen er å drikke enda mer vann enn normalt. Kroppen vil begynne å lagre vann når metabolismen føler seg truet eller i fare for dehydrering, og hvis du ikke drikker nok vil du begynne å beholde den. Drikker minst to liter vann om dagen vil hjelpe kroppen å redusere beløpet som den lagrer, og også hjelpe deg til å slippe noen pounds.

Teorier / Spekulasjoner

Selv om det har vært et sterkt fokus på kostholdsendringer som kan redusere risikoen for væskeansamlinger, kombinert med mosjon og tildeling av medisiner i alvorlige tilfeller, har videre forskning teoretisert at homøopatiske midler kan også redusere risikoen. Bananer er blitt vist å bekjempe kroppens lagring av vann ved å innføre kalium i systemet, som blokkerer overskudd av vann inn i det myke vev i kroppen. Inntaket av tranebærjuice og kål er også sies å ha samme effekt. Å spise en daglig servering av yoghurt utgivelser aktive kulturer som beskytter mage-systemet, og også hjelper kroppen å motstå behovet for å lagre vann og redusere oppblåsthet.