Digidexo.com

akupunktur,stoppe,overgangsalder

Hvordan Stopp overgangsalder hetetokter ved å drikke te

Hvordan Stopp overgangsalder hetetokter ved å drikke te


Menopausale hetetokter er noe en kvinne kan klare seg uten, vil kvinner narr av ideen før de endelig få en. Til tider menopausale hetetokter kan bli inneholdt det øyeblikk av dagen. Her er et naturlig middel for å hjelpe deg å komme gjennom disse personlige varme somre!

Bruksanvisning

•  Du vil først kombinere alle urter sammen for å lage en urte te blanding.

Deretter vil du ta 1 ss. urtete blanding og hell en kopp kokende vann over den.

La te siver i minst fem minutter og sil.

Drikk tre kopper daglig.

Hva er hormonbehandling?

Hormonbehandling har gjennomgått mange kontroverser, og selv hevder at det kan helt stoppe overgangsalder, men hva er sannheten? For å forstå hvordan hormonbehandling fungerer og hvorfor det brukes, er det nødvendig å se på dens opprinnelse, samt hvordan den har utviklet seg.

Nye fremskritt innen hormonbehandling er fortsatt forekommende og dagens kvinner har mange fordeler som deres forfedre gjorde ikke. Mens det kan ikke være perfekt, det er bevis for at HRT kan bidra til å redusere risikoen for enkelte sykdommer.

Origins

Hormonbehandling ble opprinnelig startet i 1930 som et middel for å hjelpe kvinner som skulle gjennom overgangsalder. Den kvinnelige kroppen har to hoved hormoner som reduserer en gang denne prosessen starter - østrogen og progesteron. Vanlige symptomer inkluderer hetetokter, nattesvette og tretthet.

I begynnelsen ble hormonbehandling bare brukes til å behandle disse symptomene og bare godkjent av FDA for denne bruken. Østrogenbehandling var den mest vanlige, med progesteron terapi å få fotfeste etter 1980.

Fordeler

Det var ikke før etter 1960 at andre fordeler av hormonbehandling begynte å komme frem i lyset. Legene fant at pasienter på østrogen utstilt færre tegn på aldring, som rynker, og at andre sykdommer kan forebygges. Kreftforebygging ble sett på som en av de viktigste fordelene med denne behandlingen, samt reduksjon i risikoen for hjertesykdom.

Men det var en ulempe å hormonbehandling. I noen tilfeller, å gi en pasient for mye østrogen forstyrre den delikate balansen av menneskekroppen, og hadde potensial til å forsterke visse typer cancer, for eksempel brystkreft.

Evolution

Hormonbehandling begynte å utvikle seg i 1980, og legene begynte forskrivning progesteron i tillegg til østrogen. I noen tilfeller, leger også foreskrevet små doser av testosteron for å hjelpe kvinner som ble mister håret i overgangsalderen, med en viss suksess.

Helserisiko men vil fortsatt til stede. Moderne dag østrogen, progesteron og selv testosteron medisiner er avledet fra syntetiske hormoner, og mens de er effektive ved å imitere den naturlige funksjon av vanlige hormoner, har de fortsatt ikke ble ansett for å være perfekt.

Starter i slutten av 1980 og fortsetter frem til i dag, compounding apotek og enda noen over skranke medisinering selskaper begynte å eksperimentere med naturlige former for anlegg basert østrogen og progesteron. Soya-avledet østrogen og plantebasert østrogen fra vill yams er nå mye brukt, og mange leger vurdere disse naturlige former av hormoner for å være tryggere, selv om ingen langsiktig testing har blitt gjort.

Effekter

Hormonbehandling er generelt anbefalt når symptomene på overgangsalder start, og kan også bli gitt i løpet av pre-menopause, scenen hvor hormonproduksjonen begynner å avta. Denne terapien er også anbefalt for de som enten gjennomgå en hysterektomi, eller i noen tilfeller, og livmor offer.

Bivirkninger kan faktisk etterligne de av normal overgangsalder, inkludert varm svette og irritabilitet, og legene må kanskje justere mengder av hormoner som brukes til å finne den rette balansen for sin pasient.

Advarsel

Mens de fleste over disk østrogentilskudd er helt trygt, det er noe uenighet om sine doserings prosedyrer. Typisk tilveiebringes som en krem ​​formel som er gnidd på forskjellige steder av kroppen, er det en risiko for å få medisinen i kremen "slå" på bunnen av beholderen.

Dette kan bety overdoser på østrogen på noen dager, dersom du ikke mottar nok på andre dager. Det er best å søke lege råd og omsorg før du prøver noen form for hormonbehandling.

Kan akupunktur bidra til å forsinke overgangsalder?

Ingen empiriske bevis finnes for å bevise at akupunktur kan forsinke overgangsalder. Mange i alternativ medisin og ernæring yrker tror at å ta vare på adrenal systemet kan avverge menopause før på midten til slutten av femtiårene, men ingen studier har vist at dette er sant. Hovedsak, unngå bearbeidet mat, redusere stress, gjør søvn til en prioritet og trene regelmessig kan forbedre kroppens evne til å tåle dette naturlig og uunngåelig overgangen mer grasiøst. Akupunktur kan være en del av behandlingsplanen, som det antas å hjelpe med stress og søvn.

The Theory

Akupunktur løser de mentale og følelsesmessige symptomer på en tilstand. Den grunnleggende ideen er at det er et liv energi som strømmer gjennom kroppen, kalt Qi (uttales Chee). Det er meridianer - bestemte punkter - som forbinder de ulike energisystemer i kroppen. Det antas at sykdoms oppstår når strømmen av energi i disse meridianene blir ubalansert. Akupunktur bruker fine nåler for å stimulere meridianene ligger nær eller på overflaten av huden, for å justere Qi, og dermed justere måten sykdommen oppleves.

Med hensyn til overgangsalderen, er teorien om at akupunktur fokusert på å styrke adrenal system - som styrer stressrespons og er involvert med hormonproduksjon (symptomer på overgangsalder er forårsaket av avtagende mengder av kvinnelige hormoner) - vil bidra til å bremse menopause. En sterk og sunn adrenal system som ikke beskattes av overflødig stress, sukker, koffein og kroppsvekt har potensial til å gjøre menopausale symptomer mindre intens, og det er lurt å gjøre det du kan for å holde det fungerer som best den kan, men det kan ikke bli manipulert til å bremse menopause.

Lette symptomer

Siden tidlig på 70-tallet, har studier over hele verden funnet akupunktur å være effektiv på lettelser hetetokter, angst, søvnløshet, vaginal tørrhet og mange andre symptomer forbundet med overgangsalderen. The University of Pittsburgh gjennomført en studie 1997-1999 som oppdaget at akupunktur reduserte hetetokter med 35 prosent og søvnløshet med 50 prosent. Ytterligere studier fortsetter; selv om resultatene ser lovende ut, til dags dato ingen har vært avgjørende. Når det er sagt, akupunktur er ikke sannsynlig å gjøre symptomene på overgangsalder verre, så det kan være verdt å undersøke.

Hvordan avlaste overgangsalder Med Akupunktur

Hvordan avlaste overgangsalder Med Akupunktur


I tradisjonell kinesisk medisin, er overgangsalder sett på som et middel for å bevare en kvinnes Qi etter henne fertil år er over. Ressursene som en gang ble brukt i utarbeidelsen av livmoren for en graviditet og påfølgende blodsutgytelse nå kan beholdes. Symptomer på overgangsalder er derfor forårsaket av underliggende problemer med Qi.

Bruksanvisning

•  Vis menopausale symptomer som hetetokter og nattesvette som primært forårsaket av en begrenset leveren Qi og nyre yin og yang-mangel, selv om hjertet, lever og milt er ofte involvert.

Bruk akupunktur for å balansere Qi og styrke indre organer. Akupunktene å bli stimulert, avhenger av om symptomene er først og fremst forårsaket av en mangel på nyre yin og yang.

Detect bevis på nyre yin-mangel. Disse symptomene er en lys rød menstruasjonsblødningen, rygg smerter, svimmelhet, hetetokter, søvnløshet, svetting og tinnitus. Huden kan være tørr og tungen bør ha liten belegg. Avføringen skal være hard og tørr med snaut gul urin.

Identifisere tegn på nyre yang-mangel. Disse symptomene er en mørk menstruasjons utslipp med blodpropp, tap av matlyst, en kjedelig hudfarge, kalde ekstremiteter, slapphet og ødem. Tungen kan være blek og noen ganger øm. Vannlating er hyppige og tidvis ledsaget av en klar utflod.

Start behandling med akupunktur, mens en kvinne er fortsatt på hormonbehandling. Kvinner med skjoldbrusk lidelser og de som gjennomgår kjemoterapi vil trenge ytterligere behandling.

Post-overgangsalder følelsesmessige endringer

Emosjonelle endringer eller humørsvingninger er blant de vanligste symptomene kvinner har i løpet av overgangsalderen. Begrepet overgangsalder er ofte brukt for å identifisere hele prosessen, fra perimenopause gjennom post-overgangsalder, men det faktisk refererer til datoen for en kvinnes siste periode. Post-overgangsalder begynner med en kvinnes siste perioden og varer resten av livet hennes. Selv om hormoner balansere ut og humørsvingninger etter hvert avta, opplever disse følelsesmessige endringer kan være ganske urovekkende.

Følelsesmessige endringer og humørsvingninger

Humørsvingninger er definert som "ekstreme eller brå svingninger i humøret. I løpet av humørsvingninger, kvinner ofte opplever drastiske endringer i deres emosjonelle tilstand." Mens midt oppe i overgangsalder overgang, en kvinne kan av og til ikke selv føler at selv. Mennesker, selv kjære, kan få henne på nervene mer enn vanlig, og den minste ting kan føre til tårer eller sinne. Mange kvinner rapporterer å være lykkelig ett minutt, trist neste og rasende et øyeblikk senere. Alt dette emosjonelle omveltning kan føre til en følelse av hjelpeløshet og usikkerhet. Når en uforklarlig eller uventet følelser oppstår, hjelper det å erkjenne at det er en stemning swing og å minne seg selv på at det vil passere.

Symptomer

Menopause er en tid med uforutsigbare og kraftige hormonelle endringer. Disse endringene oppstår vanligvis hos kvinner mellom 45 og 55, og kan påvirke følelsesmessig så vel som fysiologisk stabilitet. Ifølge The Menopause Impact Survey, utført av Dr. David Portman, direktør for Columbus Center for Women Health Research, "87 prosent av kvinnene opplever angst, depresjon og humørsvingninger, som deretter påvirker deres relasjoner, familie liv og karriere." De fysiske symptomer forbundet med overgangsalder, som hetetokter, søvnløshet og tretthet, kan forverre sinne, irritasjon, tristhet eller angst. Symptomer på overgangsalder kan være svært intense, noe som gjør dag-til-dag liv ekstremt stressende for noen kvinner.

Vanlige symptomer på humørsvingninger inkluderer hyppige humørsvingninger, uforklarlige følelser, depresjon, tristhet, mangel på motivasjon, sinne, irritabilitet, aggresjon, utålmodighet, økt stress, angst, nervøsitet og melankoli.

Årsaker til følelsesmessige endringer

Ingen er sikker på hva som forårsaker kvinners følelser å svinge i overgangsalderen, men de stadig varierende hormonelle nivåer av østrogen, progesteron og androgener påvirke ens mentale tilstand. Resultatene av studien "Effekt av østrogen-serotonin Interaksjoner på Mood and Cognition", utført av forskere ved Stony Brook University og Yale University, tyder på at "østrogen ser ut til å spille en stor rolle i hjernens produksjon av serotonin, stemningen regulerende nevrotransmitter . "

Under overgangsalderen, hormon ubalanser midlertidig forstyrre serotoninproduksjonen i hjernen, og dette fører til en økt sjanse for humørsvingninger, depresjon og andre psykiske forstyrrelser. Hormonelle svingninger kombinert med livsbelastninger, kan bekymringer om aldring, kroppsbilde, seksualitet, infertilitet, helse og familie problemer forårsake emosjonelle nød, som fører til humørsvingninger eller depresjon.

Måter å håndtere humørsvingninger

Det finnes en rekke måter å håndtere stemninger svinger, fra urte kosttilskudd til trening og kosthold endringer, til psykoterapi, alternativ behandling og medisinering.

Trene 20 minutter om dagen, tre ganger i uken, kan bidra til å redusere angst, redusere depresjon og selv stoppe panikkanfall. Øvelsen ikke bare hjelper heve stemningen, den har en langvarig beroligende effekt og bistår i å gjenopprette forstyrret søvnmønster. Det er ikke nødvendig å gå til treningsstudio eller bruke fancy utstyr; det som er viktig er konsistens. For eksempel er gang en utmerket form for trening som vil bidra til generelle helse og redusere intensiteten av menopausale symptomer.

Spise små, sunne måltider og snacks hele dagen gir energi som trengs for å takle varierende følelser. Visse matvarer, for eksempel komplekse karbohydrater (se Ressurser), kan øke serotoninnivået i hjernen din ..

Noen kvinner finner alternative behandlingsformer for å være nyttig i deres forsøk på å takle humørsvingninger. Naturlig rettsmidler som yoga, meditasjon, massasje og akupunktur gi kvinner med personlig tid samt lindring fra stress. Fordi depresjon kan utløses av redusert nivå av vitamin B6 og B12, kan folat og vitamin D, ta tilskudd av disse vitaminer og næringsstoffer bidra til stemningen stabilisering. Urte rettsmidler som kava kava og klaseormedrue kan også bidra til å balansere stemninger, men det er viktig å sjekke med en helsepersonell før du legger urter eller kosttilskudd til ens daglige diett.

Profesjonell hjelp

Om en kvinne lider av små humørsvingninger eller følelsesmessige endringer som indikerer noe mer alvorlig, er hjelp å få.

The National Institute of Mental Health anbefaler at kvinner møtt med mild til moderat depresjon gjøre noen endringer i livsstil (dvs. dele store oppgaver i små, håndterbare seg, sette realistiske prioriteringer, og delta i morsomme aktiviteter). Kvinner kan forvente sine stemninger å forbedre, men dette vil skje gradvis, ikke umiddelbart. Inntil depresjon har løftet, bør kvinner unngå å gjøre betydelige overganger eller beslutninger som for eksempel å skifte jobb, gifte seg eller skilt, eller flytting.

Antidepressiva kan bli foreslått å hjelpe korrigere kjemisk ubalanse. Mange kvinner opplever lindring med disse medikamentene, som er mest effektiv når den kombineres med psykoterapi eller rådgivning.

Noen primærhelsetjenesten ikke er spesielt trent til å håndtere psykiske lidelser, inkludert overgangsalderen humørsvingninger og depresjon. Konsultere med en mental helse profesjonell eller kvinners helse ekspert kan være mer hensiktsmessig.

Hvordan stoppe hetetokter Naturligvis

Hetetokter er et vanlig symptom millioner av kvinner verden over opplevelsen når du går gjennom overgangsalder. Under overgangsalderen, plutselige bølger av varme som stammer fra midjen din gjør sin vei opp overkroppen og i ansiktet på grunn av en svingning av hormoner. Hetetokter kan vare opp til 30 minutter, og kan forekomme flere ganger om dagen. Hetetokter kan forårsake hodepine, svimmelhet og søvnløshet. Men du kan lindre hetetokter effektivt og trygt ved å bruke naturlige metoder.

Bruksanvisning

•  Ta kyske treet bær tabletter. Den kysk treet bær inneholder iridoids og flavonoider, som er potente stoffer som naturlig lindre hetetokter. Ta én 240 mg tablett en gang om dagen.

Konsumere vitamin E tabletter. Vitamin E virker ved å redusere mengden og alvorlighetsgraden av hetetokter i overgangsalderen. Det drar også ditt hjerte og styrker immunforsvaret. Ta én 540 mg tablett en gang daglig, fortrinnsvis før måltider.

Ta nattlysolje kapsler. Nattlysolje inneholder gamma linolenic acid, som lindrer hetetokter. Det kan også avlaste premenstruelt syndrom (PMS). Ta en 1000 mg kapsel tre ganger om dagen, helst med mat.

Øvelse hver dag. Trene øker østrogennivået, noe som reduserer alvorlighetsgraden av hetetokter. Trene også lindrer stress og angst i forbindelse med overgangsalderen. Tren minst 30 minutter om dagen.

Få akupunktur behandlinger. Akupunktur kan bidra til å stoppe hetetokter gjennom innsetting av fine nåler i utvalgte punkter i kroppen din. Det kan også hjelpe deg å sove bedre. Planlegge en avtale med en akupunktør i ditt område. Se Ressurser under for en akupunktør locator.

Tips og advarsler

  • Rådfør deg med lege før du bruker urte-behandlinger.

Hvordan stoppe en migrene aura

Migrene er en alvorlig, kronisk hodepine, ofte ledsaget av kvalme og følsomhet for lys, som kan være svekkende til tider. Noen mennesker opplever en aura som en forløper, eller faresignal, like før utbruddet av migrene. Auraen kan vises som blinkende lys eller prikking i armer og ben. Å stoppe aura og eventuell migrene, begynne å behandle migrene så snart aura symptomer er erfarne.

Hvordan stoppe en migrene aura

Ta et forebyggende migrene medisiner hvis din migrene har en tendens til å skje minst to ganger i måneden. Disse er foreskrevet av legen din, som vil råde deg til å enten ta dem daglig eller før kjente stimuli, for eksempel menstruasjon hos kvinner.

Ta en over-the-counter smertestillende umiddelbart når en aura begynner. Ibuprofen og aspirin kan berolige en mild migrene. En sterkere kombinasjoner av acetaminofen, aspirin og koffein, som finnes i excedrin, kan også brukes.

Drikk rikelig med væske for å holde kroppen hydrert, spesielt hvis du har følt kvalm og oppkast.

Hvil i et mørkt rom, som lys kan noen ganger utløse eller forverre en møtende migrene. Noen mennesker finner det fordelaktig å gå i dvale, men noen ganger for mye søvn kan forverre en hodepine.

Relax. Noen mennesker finner avspenningsteknikker, for eksempel meditasjon eller yoga, for å hjelpe oppveie migrene. Få en massasje.

Bruk kaldt terapi. Noen mennesker liker å bruke en ispose. Andre kan bruke en varm vaskeklut som de la den avkjøles på deres hode og ansikt. Over-the-counter produkter som head-on, Icy Hot og Mentholatum kan også lette symptomer.

Bruk varmebehandling. Noen mennesker nytte av å ta en varm dusj eller sitter i et bad som er dampende opp. Andre kan ha en varmeflaske. For noen, men dette kan gjøre det verre.

Prøv alternative behandlinger, for eksempel biofeedback og akupunktur, for å hindre eller redusere migrene utbruddet.

Prøv å bruke urter, for eksempel Feverfew og Pestrot (hvis du ikke er gravid), for å avlaste migrene aura og migrene utbruddet. Riboflavin, CoenzymeQ10 og magnesium tilskudd kan også lindre symptomene. Homøopatiske kombinasjoner kan bli funnet på naturlig butikker. Husk at når du bruker urter, sjekk med din lege eller apotek om eventuelle interaksjoner med noen medikamenter du kan også ta.

Overgangsalder og migrene

Overgangsalder og migrene


Ifølge boken "Menstrual migrene" av Susan Hutchinson, kvinner lider av migrene tre ganger så mye som menn. Dette kan være på grunn av endringer i hormonene en kvinne kroppen går gjennom under menstruasjon og overgangsalder. Men en av de vanlige symptomer på menopause er hodepine, slik at diagnose av en menopausal migrene kan være vanskelig.

Årsak

Det er ukjent nøyaktig hvorfor noen kvinner kan få overgangs migrene og ikke andre. Ifølge boken «Migrene For Dummies", noen kvinner kan være genetisk disponert for å ha hjerne som lett kan føre til mistanke om kjemiske aktivitet som kan initiere migrene smerte. Fallet i østrogen er antatt å være årsaken hos kvinner med den genetiske sammensetningen for migrene. Søvnløshet og nattesvette kan også spille en rolle i å utløse migrene.

Symptomer

Migrene har en tendens til å sette alvorlige smerter på den ene siden av hodet, mens hodepinen en tendens til å bli følt på begge sider av hodet. Imidlertid vil ikke alle kvinner som lider av migrene under menopause føle smerte på bare den ene siden av hodet. Andre symptomer ofte følger hodet smerte, inkludert kvalme, svimmelhet og ekstrem følsomhet for lys og lyd.

Behandling

Profylaktisk eller forebyggende medisiner håper å stoppe eventuelle migrene angrep fra utviklingsland. Vanlige medisiner inkluderer østrogen hormonbehandling, høyt blodtrykk medisiner og antidepressiva. Dette er imidlertid off-label anvendelser av disse medikamentene, fordi det ikke er legemiddel tilgjengelig spesielt for forebyggelse av migrene i overgangsalderen.

Good News

Ifølge US Department of Health and Human Services, om lag to tredjedeler av kvinner som lider av migrene før de begynner overgangsalder finne sin migrene smerte minsker når overgangsalderen begynner. Noen kvinner også slutte å ha migrene når overgangsalderen slutter.

Advarsel

"Migrene For Dummies" advarer om at alle over 65 år (mann eller kvinne) som får sin aller første migrene bør gå umiddelbart til sykehuset, fordi dette kan være et tegn på et slag, glaukom, hjerne aneurisme eller annen alvorlig tilstand. Enhver kvinne som får en migrene som føles langt mer alvorlig enn vanlig bør ringe en ambulanse.

Måter å stoppe hikke

Måter å stoppe hikke


Hikke er en sammentrekning av membranen som er bevirket, i de fleste tilfeller av overspising, overforbruk av alkohol, stress, spenning og kullsyreholdige drikker. Tilstanden forsvinner gjerne av seg selv, men i noen tilfeller kan hikke vare i mer enn 48 timer. Gastroøsofageal refluks, laryngitt eller en cyste i halsen kan forårsake uønskede langtids hikke.

Medisiner

Leger foreskrive medisiner hos pasienter med hikke som varer lenger enn 48 timer. Baklofen, metoklopramid og klorpromazin behandle tilfeller av hikke som er langsiktig, ifølge Mayo Clinic. Baklofen er et muskelavslappende middel, metoklopramid er en kvalme medisiner, og klorpromazin er et antipsykotisk medisinering.

Prosedyrer

Leger må avgjøre om en underliggende medisinsk tilstand er årsaken til hikke. Stroke, svulster, multippel sklerose, hjernebetennelse, hjernehinnebetennelse og en hjerneskade kan føre hikke som varer lenger enn to dager. Noen lidelser og medisiner kan også forårsake uønskede langtids hikke, for eksempel barbiturater, steroider, beroligende midler, alkoholisme, nyresvikt og diabetes.

Kirurgiske prosedyrer kan anvendes for å behandle tilfeller av hikke som varer lenger enn to dager. Legen kan sette inn et rør gjennom nesen ned i magen hos pasienter med en oppblåst mage.

En irritasjon av phrenic nerve kan føre til kroniske hikke. Leger injisere en bedøvelse for å stoppe hikke ved å blokkere nerve. Phrenic nerve påvirker mellomgulvet.

En vagus nerve stimulering prosedyre, som vanligvis behandler epilepsi, kan stoppe konstant hikke. Prosedyren krever implantasjon av en enhet inn i brystet for å stimulere vagusnerven.

Alternativ medisin

Ifølge Mayo Clinic, noen pasienter finne lindring fra langsiktige hikke med alternative behandlinger, for eksempel hypnose eller akupunktur.

Hjem Rettsmidler

Hjem rettsmidler er vanlig for behandling av milde tilfeller av hikke. Ifølge University of Maryland Medical Center, kan hikke bli hjulpet ved å drikke et glass kaldt vann, spise en teskje sukker, holde pusten eller puste inn i en papirpose.

Slik Cure overgangsalder nattesvette

Slik Cure overgangsalder nattesvette


Overgangsalder nattesvette kan være en elendig måte å våkne. Det går noe sånt som dette. Du er gjennomvåt av svette, hår våt og klær gjennomvåt, så du må vaske opp. For ikke å nevne, er sengen gjennomvåt også! Verre ennå, er det alltid i midten av natten, og det er svært vanskelig å få sove igjen. Så du gruer neste dag, fordi aner ikke hvordan du skal klare å ta deg sammen.

Slik Cure overgangsalder nattesvette

overgangsalder nattesvette var den vanskeligste delen av overgangsalder for meg før jeg fant ut at jeg var delvis på feil for å gjøre ting som utløste dem. Først må du finne triggere så du må jobbe med å bli kvitt dem. Det er noen ting som gjør symptomene verre generelt så er det de som bare påvirker deg. Målet er å tørke dem ut og være fri for alle symptomer!

I mellomtiden har jeg lært hvordan man skal håndtere dem best jeg kunne. Det er ting du kan gjøre for å forberede seg til nattesvette som bringer lindring. For eksempel alltid ha en vifte blåser enten det er sommer eller vinter. Bruk bomull og sove i løs pustende klær. Forbruker ikke varme drikker, krydret mat, alkohol eller koffein etter 17:00 og holde rommet kjølig med en ispose i nærheten.

Dette er vanlige triggere som jeg ikke visste om, men lærte. En annen var ikke å bli opprørt før sengetid. Med andre ord, vil stresset gjøre det, så du må være avslappet og ikke engstelig eller bekymret.

Det tar tid å gjøre livsstilsendringer og for dem å ta påvirke. Men hvis du starter tidlig i pre-menopause scenen så det gjør overgangsalder mye enklere. Hvis jeg ville ha visst i min 30 er det jeg vet nå, så jeg kunne ha unngått overgangsalder nattesvette helt.

•  Jo mer man veie mer sannsynlig kroppen er å over varme, så blir ved en sunn vekt er viktig. For at dette skal skje må det være en sunn livsstil i stedet inkludert et balansert kosthold og mosjon, er dette viktig hvis du ønsker å bli kvitt overgangsalder symptomer for godt.

I tillegg kan du bruke alternative metoder som lindrer symptomer som kan inkludere bruk av en kombinasjon av urte kosttilskudd, vitaminer, aromaterapi, massasje og akupunktur. Selvfølgelig, om sin diett, trening eller alternative metoder det må gjøres på en konsistent grunnlag for at den skal være effektiv.

Som nevnt ovenfor, tar det tid å vurdere triggere og gjør endringene, men når du gjør så kan du styre overgangsalder nattesvette og andre symptomer. Det er opp til deg å ta affære og gjøre det skje.

Hvis du ønsker mer informasjon om overgangsalder kosthold og mosjon sjekke ut ressursene nedenfor for å finne ut hva det er du skal gjøre for å gjøre de endringer i livsstil som trengs.

Alternative medisiner for overgangsalder

Kvinner som går gjennom overgangsalderen kan være skeptisk til å ta hormoner. I stedet, de søker ofte alternative medisinske tilnærminger til reseptbelagte legemidler. Alternative medisiner for overgangsalder fokus på ikke-medikamentelle behandlinger som oppmuntrer kroppen til å balansere, regulere og normalisere seg, mens under overgangen til overgangsalderen.

Fytoøstrogener

Ifølge Mayo Clinic, kvinner som følger dietter som er høy i fytoøstrogener har færre menopausale symptomer, samt lavere forekomst av osteoporose og hjertesykdom. Fytoøstrogener er østrogener, og visse matvarer inneholder fytoøstrogener, nærmere bestemt to typer fytoøstrogener: lignans og isoflavins. Lignans finnes i helkorn, linfrø og noen frukter og grønnsaker. Isoflavins finnes i kikerter, soyabønner og andre belgfrukter.

Svart cohosh

Noen kvinner i Europa supplere kostholdet med svart cohash å avverge symptomer på overgangsalder, spesielt hetetokter. Svart cohash er en urt som er rapportert å hjelpe med kroppstemperatur fluxuations, humørsvingninger og nattesvette. Urten blir stadig mer populært blant kvinner i overgangsalderen i USA. The Mayo Clinic rapporterer at klaseormedrue er trygt å konsumere.

Vitamin E

Selv om vitenskapelige studier ikke har bekreftet at vitamin E er en levedyktig medisinsk alternativ for å bekjempe menopausale symptomer, gjør Mayo Clinic rapporterer at det kan gi lindring til postmenopausale kvinner som lider av hetetokter. De advarer imidlertid at daglige doser av mer enn 400 internasjonale enheter basis kan være farlig.

Akupunktur og akupressur

Holistisk Online rapporterer at akupunktur og akupressur kan gå langt i å lindre symptomer på overgangsalder. Akupunktur rechannels energi. Behandlingene stimulerer smertestillende endorfiner og stimulere kroppen til å komme i balanse og helse på egen hånd. Holistisk Online rapporterer at akupunktur rebalanserer hormonsystemet og lindrer hetetokter, quells hodepine og selv reparerer huden tone av kvinner som går gjennom overgangsalder. De sitere en svensk studie som viste at kvinner som gjennomgår akupunktur reduserte symptomer på overgangsalder i inntil 3 måneder.

Betraktninger

Kvinner går gjennom overgangsalder bør konsultere legen sin før du begynner urte-behandlinger eller tar kosttilskudd. Enkelte produkter kan samhandle med eksisterende medisinske tilstander, så vel som forverre bivirkninger av reseptpliktige medisiner.

Vanlige tegn på overgangsalder

Menopause starter når en kvinne ikke har opplevd en menstruasjonssyklus i løpet av de siste 12 måneder på rad. Varslet som en god ting for de fleste kvinner, betyr overgangsalder ingen flere perioder eller bekymring for prevensjon. Noen av de vanligste tegnene på overgangsalder vises under perimenopausal fasen, men de fleste livet endrer tegn vises etter overgangsalderen har oppstått.

Fakta

Når 12 sammenhengende måneder med menstruasjonssykluser har vært savnet, har overgangsalder oppstått. Eggstokkene slutte å virke, som igjen stopper produksjonen av østrogen. Gjennomsnittsalderen for menopause er rundt 50, men noen opplever denne forandringen i livet så tidlig som 45 eller så sent som 55.

Perimenopause kommer før overgangsalder og er preget av sjeldne eller uregelmessig menstruasjon. Noen kvinner er påvirket av tilfeldige hetetokter, tørr skjede, vektøkning, humørsvingninger og søvnproblemer. Perimenopause kan starte opp til 10 år før til å nå overgangsalderen.

Midlertidige symptomer på overgangsalder

Kroppen produserer mindre av hormonene østrogen og progesteron i overgangsalder. Lavere hormoner kan føre til at noen kvinner å oppleve humørsvingninger. Mens kroppen sliter med ubalanse i hormoner, kan en kvinne oppleve hetetokter og nattesvette. Hetetokter kan varme hele kroppen, men er stort sett følte i ansiktet og halsen, der svette vises. Nattesvette er mer intens enn hetetokter, forårsaker natt klær og til og med ark som skal fuktes med svette fra plutselige følelser av å være veldig varmt. Irriterende som disse forholdene er, de er ikke skadelig og vil avta etter hvert som kroppen blir vant til de hormonelle endringer.

Kropps Endringer i overgangsalderen

Noen tegn på overgangsalder som påvirker mange kvinner og aldri bedre uten medisiner eller kvinnen blir proaktive i sin trenings inkluderer vektøkning, tørrhet og fortynning av vaginal veggen gjør samleie smertefullt, mistet ønske om sex og svekket bein. Kvinner kan oppleve ansikts hårvekst og tynning eller tap av hår på hodet, tynning av veggen av urinrøret som fører til et presserende behov for å urinere eller lekkasje, voksen akne og minneproblemer.

Betydning

Alle symptomene og endrer kroppen går gjennom i overgangsalderen er ubehagelig og en plage. Bentap, er imidlertid alvorlige og bør unngås, ettersom det kan føre til osteoporose og benbrudd. En lege-anbefales bentetthet test kan bli administrert for å spore benkvalitet.

Behandlingstilbud

Menopausale symptomer kan behandles med hormonbehandling (HRT) hvis anbefalt av legen din. Smøremidler kan brukes til å lage samleie mindre smertefull. Men mangler medisinske studier for å bevise sin nytte, noen urte kosttilskudd, som svart cohosh, kan redusere forekomsten av hetetokter og nattesvette. Bentap kan reduseres gjennom kalsiumtilskudd beriket med vitamin D som et hjelpemiddel i absorpsjon. Basert på resultatene av en bentetthetsmåling, kan legen forskrive medisiner for å bidra til å gjenoppbygge bein styrke.

Kvalme under overgangsalder

Mens det er noen kvinner som opplever kvalme under overgangsalderen, er det ikke et vanlig symptom. Hormonelle forandringer er årsaken til kvalme på samme måte som kvalme oppleves under graviditet. Hormonbehandling kan hjelpe vinne kvalme symptomer for noen kvinner, men det er andre behandlinger tilgjengelig i tillegg.

Hormoner og kvalme

Magen påvirkes av hormonelle endringer som kan føre til kvalme hos noen kvinner. Under overgangsalderen, østrogen og progesteron gradvis begynne å falle, noe som fører til forandringer i kroppen og fordelingen av fett i kroppen. Denne endringen kan også føre til at noen kvinner å oppleve kvalme som resultat.

Progesteron er et viktig hormon i å holde legemet i balanse med sukker og elektrolytter. Fallet i progesteron kan føre til en ubalanse som vil resultere i kvalme under overgangsalderen.

Andre årsaker

Kvinner opplever mange søvnforstyrrelser under menopause som nattesvette og søvnløshet. Ekstrem trøtthet kan føre til at noen kvinner til å føle seg kvalme som er indirekte relatert til menopause.

Kosthold spiller en stor rolle i den kvalme som følte i overgangsalder. Hold et øye med de matvarer som du spiser for å finne ut om du har blitt følsomme for matvarer i overgangsalderen. Fettete og fet mat er ofte årsaken til menopausal kvalme.

Behandlinger

Hormonbehandling kan lindre mange av symptomene på overgangsalder inkludert kvalme. Progesteron kremer kan brukes til å lindre symptomene hvis du ikke er på en hormonbehandling regime.

Å gjøre endringer i kostholdet kan ha en gunstig effekt på kvalme i overgangsalder. Hvis du finner ut at du føler deg kvalm etter å ha spist bestemte matvarer, fjerne dem fra kosten din for å stoppe kvalme. Kjeks og ingefær er ofte brukt til å behandle kvalme under svangerskapet, og kan gi lindring i overgangsalderen også.

Alternative løsninger

Urtete og rettsmidler kan lindre kvalme som du opplever i overgangsalderen. Kamille og peppermynte te er gunstig for å lindre kvalme. Urtete kan være svært avslappende til magen når du er kvalm. Legg ingefær til din te å lindre symptomene på kvalme.

Diet

En sunn godt balansert kosthold er det beste middel for kvalme i alle situasjoner, inkludert menopause. Unngå høy-fett matvarer og krydret retter som er vanligvis ansvarlig for urolig mage og kvalme. Et fiberrikt kosthold er gunstig for fordøyelsen og kan lindre mange fordøyelsesproblemer.

Hold et øye med matvarer som kan gi deg problemer. Kjeks blir ofte anbefalt under svangerskapet for å bosette magen og lindre morgenkvalme. Dette vil også bidra med overgangsalderen kvalme.

Kunstig overgangsalder

Kunstig overgangsalder


Når overgangsalderen utvikler seg i en kvinnes liv, betyr ikke dette at livet hennes er over eller at hun ikke lenger er en kvinne på grunn av de hormonelle endringene som skjer i livet hennes. Menopause, uavhengig av når eller hvordan det skjer, betyr rett og slett slutten av menstruasjon og begynnelsen på et nytt kapittel i en kvinnes gå av livet. Men når kunstig overgangsalder skjer før 40, kan det være en ødeleggende skuffelse.

Tre sider av overgangsalder

Menopause er en naturlig prosess som vil oppstå i alle kvinner når de når det stadiet av livet når de slutter å produsere østrogen og progesteron, forårsaker menstruasjonen å stoppe. Dette skjer vanligvis når en kvinne er i hennes mid-life scenen. Det er tre typer av overgangsalder som kan produsere en livsforandrende hendelse i en kvinnes liv; naturlig, for tidlig og kunstig.

Indusert menopause

Menopause oppstår naturlig når kvinnen er i aldersgruppen 45 til 60. Når overgangsalder fasen begynner, kan det vare alt fra to til seks år. Men det er tider når denne hormonelle endringen skjer før en kvinne blir 40. Kunstig overgangsalder oppstår når tilstanden er forårsaket av effekten av medikamenter eller kirurgi. For en kvinne under 40 år, kan denne endringen i livet være ødeleggende nyheter, spesielt hvis kvinnen håper å ha et barn. Prematur menopause kan oppstå på grunn av infeksjoner, svulster i skjede og en stressende livsstil.

Årsakene

En av årsakene til kunstig overgangsalder er når en kvinne gjennomgår en hysterektomi, eller har eggstokkene fjernet for en eller annen grunn. Det kan skje med utbruddet av stråling behandlinger utført i bekkenet. Det finnes visse stoffer som GnRH-agonister, som brukes til å behandle endometriose, som kan føre til kunstig menopause. Når kunstig menopause oppstår på grunn av fjerning av en eggstokker, blir symptomene mer alvorlig fordi de hormonelle forandringer i kroppen skjer raskere i stedet for gradvis over en tidsperiode.

Symptomene

Symptomene på en opplever kunstig overgangsalder er ikke forskjellig fra en opplever utbruddet av naturlig overgangsalder. Den eneste forskjellen er at symptomene kommer raskere eller umiddelbart. Noen av symptomene som vil følge kunstig overgangsalder blant annet vært ømme bryster, hetetokter og nattesvette, søvnløshet, humørsvingninger, migrene, depresjon, leddstivhet og smerter, hår tynning, hjertebank og osteoporose kan forekomme.

Behandle symptomene

Selv om kvinner ikke kan stoppes ved menopause oppstår, kan du gi behandling til symptomene når de er ute av kontroll. Et kosttilskudd endring kan være nødvendig. Prøv å fjerne koffein. Supplere din diett med kinesiske naturlige urter. Reduser mengden stress i livet ditt, og ikke glem å trene. Når overgangsalderen har flyttet inn i en kvinnes liv, uavhengig av når det begynner, det kan ikke reverseres. Du må bare finne en måte å leve med symptomene. Når og hvis du tror du går gjennom overgangsalderen på grunn av uregelmessige eller hoppe perioder, eller noen av de ovennevnte symptomene, er det best å oppsøke lege. Se en profesjonell til å bli vurdert for å finne ut hva som skjer og hvordan du behandler den.

Kroppslukt og overgangsalder

Hetetokter, nattesvette, tretthet, og hårtap er alle deler av livet endrer fase av overgangsalderen. En av de mer pinlige symptomer på overgangsalder er kroppslukt. Med endringene i hormonbalansen, noen kvinner opplever varierende grad av kroppslukt.

Menopause

Menopause er overgangsperioden i en kvinnes liv når eggstokkene slutter å produsere egg, produserer kroppen hennes mindre østrogen og progesteron, og menstruasjon blir sjeldnere, til slutt stopper helt.

Årsaker av menopausale kroppslukt

Små bakterier som kalles anaerobe bakterier er kjent for å årsaken til kroppslukt. Når en kvinnes kropp går gjennom menopause, oppstår en opphoping av anaerobe bakterier fordi kroppen ikke får nok oksygen og går inn i overdrive for å rense kroppen for giftstoffer.

Symptomer

Noen symptomer på overgangsalderen kroppslukt er fotlukt, svett og stinkende hendene, dårlig ånde og armhulen lukt.

Behandling

Typiske behandlinger inkluderer å endre kostholdet til å inkludere elementer rike på magnesium og sink, regelmessig bading, ved hjelp av dampbad og badstuer, og iført løstsittende klær. Alternative medisiner og urte kosttilskudd kan også brukes til å kontrollere kroppslukt.

Komplikasjoner

Annet enn sjenanse av kroppslukt, er det vanligvis ingen andre kjente komplikasjoner eller alvorlige helsekonsekvenser.

Hvordan Stopp Menopause Sweat

Menopause er en endring i livet som bringer med seg plagsomme symptomer som inkluderer uregelmessig menstruasjon, tørrhet i skjeden, søvnforstyrrelser, humørsvingninger, osteoporose, hjertesykdom, urinveisinfeksjoner, urinlekkasje, hetetokter og nattesvette. En hot flash kan være veldig irriterende som denne plutselige rush av varme gjennom kroppen kan oppstå når som helst på dagen, slik at du gjennomvåt av svette. Nattesvette kan vekke deg fra en dyp søvn. Heldigvis finnes det tiltak du kan gjøre for å stoppe menopause svetting.

Hvordan Stopp Menopause Sweat

sove i et rom som ikke er for varm. Hold en mugge med isvann og et glass ved siden av sengen, slik at du kan kjøle deg ned ved å drikke et glass kaldt vann bør overgangsalder svette treffer deg i løpet av natten. Hvis været er kaldt, slitasje lag med klær slik at du kan fjerne noen få klesplagg når du har en varm flash. Slutte å røyke hvis du gjør det, gå ned i vekt og trene for å redusere eller stoppe forekomsten av menopause svette.

Snakk med legen din om å gå på overgangsalderen hormonbehandling. MHT er gitt i form av østrogen dersom en kvinne har hatt henne livmoren fjernet. Kvinner som fortsatt har sin livmor får østrogen sammen med progesteron eller et medikament som kalles progestin. Disse hormonene er administrert i pille, krem, eller hud patch skjema. Selv menopausal hormonterapi (MHT) kan ikke stoppe menopause svette helt, kan det redusere hetetokter og bekjempe virkningene av andre menopausale symptomer.

Ta kontakt med legen din for å finne ut om bioidentical hormonbehandling er et alternativ for deg. Bioidentical hormonbehandling består av en blanding av hormoner som er satt sammen for å behandle menopausale symptomer som menopausal svetting. Noen bioidentical hormoner er FDA godkjent, mens andre ikke er det.

Finn ut fra legen din om du bør ta en soya kosttilskudd. Ifølge National Institute of Health, Nasjonalt Senter for komplementær og alternativ medisin, har resultater fra studier gjort på soya ikke vært avgjørende, men disse studiene har antydet soyaisoflavoner kosttilskudd kan være i stand til å minimere hetetokter kvinner opplever etter overgangsalderen. Soya kan kjøpes i pilleform, og matvarer som inneholder soya er soyabønner, tofu og soyamelk.

Hint

  • Menopausal hormonterapi pålegger visse helserisiko når det tas i en lang periode av tid. Det er antatt soyaisoflavoner kan øke den en risiko for endometrial hyperplasi når de tas i en lang tidsperiode, og soya kunne sette kvinner med risiko for brystkreft. På grunn av soya er phytoestrogen innhold (som ligner på østrogen) fordelene, samt risiko, ved å ta soya er de samme som de som kommer med østrogen som er foreskrevet av lege. Av denne grunn bør en lege godkjennelse søkes før du tar noen form for soyatilskudd.

Holistisk Medisin for overgangsalder

Holistisk Medisin for overgangsalder


Menopause er ikke ansett å være et medisinsk sykdom, men en normal funksjon som skjer med alle hunner når de når endring av livet. Symptomene på denne tilstanden kan imidlertid forlate en kvinne følelse av sorterer med hetetokter, nattesvette, humørsvingninger og depresjon, alt på grunn av hormonelle endringer. Men symptomene kan behandles trygt og effektivt når en kvinne tar en helhetlig tilnærming til denne endringen av livet.

Holistisk tilnærming

De fleste medisinske tilstander som plager og sykdommer behandles med farmasøytiske medikamenter som behandler direkte med en medisinsk tilstand; aspirin for hodepine tar smerten unna, eller bringer en høy temperatur ned til det normale. Men, tar helhetlig tilnærming ikke bare avtaler med umiddelbar medisinsk situasjon, det også avtaler med de fysiske, mentale, emosjonelle, sosiale og åndelige aspekter ved en kvinnes helse og velvære. For overgangsalderen, vil den holistiske tilnærmingen ikke bare takle symptomene; det vil fokusere også på å bringe balanse tilbake i en kvinnes liv som hun klarer med endring av livet.

Temme Angst

Det er mange symptomer som følger tilstanden overgangsalderen, som det av angst. Holistisk tilnærming til å takle dette symptomet innebærer å legge litt skullcap til en kopp te, eller prøver litt Chasteberry eller Passion Flower drikke. Andre ingredienser som brukes til å bekjempe angst er cat nip og peppermynte te. Alle disse elementene vil gi en beroligende effekt på kropp, sinn og ånd; og det er det helhetlig handler om. Av alle de alternative metoder tilgjengelig i dag, er de helhetlige medisiner mer anerkjent og akseptert av leger.

Rettsmidler for hetetokter

Holistisk medisiner eller urte løsninger for å behandle menopausal symptom på hetetokter er slike ting som Gingseng, Black Cohash, Chickweed, hagtorn bær, løvetann, Dong Quai og lakrisrot. Disse holistiske og urte tilnærminger er ment å behandle tilstanden samt behandle den mentale og emosjonelle siden av pasienten som lider av hetetokter skyldes overgangsalder, fordi denne endringen i livet påvirker alle aspekter av en kvinnes mentale og følelsesmessig stabilitet.

Behandling av søvnløshet

Et annet vanlig symptom på overgangsalder er at av søvnløshet. Holistisk tilnærming til dette krever bruk av medisiner som vil hjelpe deg å slappe av, stresse ned og sove med beroligende medisiner som Dong Quai, Hops, St. Johns Vorter, lidenskap blomst og lavendel. En kvinne går gjennom overgangsalderen bør holde seg borte fra mat og medisiner som har koffein i det, samt elementer med steroider. Den helhetlige tilnærmingen vil ikke ha noen av disse negative ingredienser i dem når det gjelder å takle overgangsplager.

En helhetlig Fix for depresjon

Når en kvinne går gjennom overgangsalderen, det fører til hennes hormoner å endre, som kan utløse et anfall av depresjon. Men, holistisk tilnærming til dette symptomet som påvirker sinnet, kropp og ånd er at av mange løsninger. En kvinne kan prøve akupunktur, Yoga, Kung Fu, Tai Chi og Chi Gung. Dans er en annen helhetlig tilnærming til å håndtere depresjon. Alle disse teknikker eller metoder er ment å stimulere til en persons sinn, kropp og ånd; jage blues bort, sette deg selv i et bedre humør.

Naturlig hormon Boost for overgangsalder og Ufrivillig

Overgangsalder og Ufrivillig barnløshet er hormonelle forhold. Et tap av østrogen hos kvinner fører til overgangsalder. Tap av testosteron hos menn bringer om Ufrivillig. Med oppdagelsen av risiko forbundet med tradisjonell hormonbehandling, kan naturlig hormon boost terapi være et behandlingsalternativ.

Menopause

En kvinne er i overgangsalderen 12 måneder etter at hennes siste periode. Menopause er ikke en sykdom, men en naturlig tilstand at en kvinne går gjennom som hun aldre. I en kvinnes fertil år, er østrogen en av de hormoner som utløser og opprettholder sin menstruasjonssyklus. Som en kvinne utvikler seg inn i overgangsalderen, vil hennes perioder slutt stoppe og produksjon av østrogen vil avta.

Symptomer på overgangsalder

Mange kvinner opplever en rekke symptomer mens du går gjennom overgangsalder. Disse inkluderer uregelmessig menstruasjon, vaginal tørrhet, nattesvette, humørsvingninger, manglende evne til å fokusere, økt ansiktshår, en dypere stemmen hennes, tynt hår og tap av bryst fylde.

En kvinne kan oppleve noen av disse symptomene år før hun faktisk kommer inn overgangsalder. Symptomene vil øke etter hvert som hun nærmer seg opphør av menstruasjonen, og reduseres etter hvert som hun går inn i full overgangsalder. Når en kvinne er i overgangsalderen, kroppen ikke lenger krever nivået av østrogen det nødvendig før å opprettholde fruktbarheten og symptomene vanligvis avta.

Ufrivillig barnløshet

Testosteron er hormonet er ansvarlig for vekst og seksuell utvikling hos menn. Ufrivillig barnløshet er preget av en nedgang på testosteron i en manns kropp som han aldre. Ufrivillig barnløshet er ikke anerkjent i det medisinske fellesskapet. Mange menn søke lindring fra naturlige metoder eller alternative medisinske utøvere.

Symptomer på Ufrivillig

I motsetning til kvinner, er menn nedgang i hormonproduksjonen gradvis, som strekker seg over mange år. Symptomer inkluderer nedgang i energi, redusert seksuell lyst og funksjon, endringer i søvnmønster, økt kroppsfett, tap av muskelmasse og depresjon. Disse symptomene er ofte subtile og vanskelig å gjenkjenne som Ufrivillig.

Tradisjonell Ufrivillig barnløshet

Hormonbehandling har blitt brukt for lindring av menopausale symptomer i mange år. Østrogen og progesteron administreres sammen i form av en pille, hudplaster eller vaginal krem. I 2002 en studie av kvinner Health Initiative fant at tradisjonell hormonbehandling gjennomført risiko for noen kvinner. Disse risikoene inkluderer en økt risiko for hjerte-og karsykdommer og slag, blodpropp, kreft og galleblæren sykdom.

Hormonbehandling for menn har ikke blitt godkjent. I 2008 National Institutes of Health konkluderte med at Ufrivillig ikke hadde blitt vitenskapelig bevist.

Naturlig hormon Boost Therapy

Et naturlig alternativ til tradisjonell hormonbehandling er tilgjengelig for kvinner og menn. Forverret bioidentical hormonbehandling bruker hormoner som finnes naturlig i planter. De bioidentical hormoner er identisk med hormoner som finnes i menneskekroppen. Formuleringer for kvinner omfatter østron, østradiol og østriol. Menns formler inkluderer vanligvis testosteron og mikronisert progesteron. Mange formler for menn inneholder veksthormon HGH. Dette brukes i sports bransjen som en muskel byggmester.

Formler er tilgjengelig på nettet eller på naturlig helsekost og supplement butikker. Anti-aging leger skredder formler til spesifikke behovene til sine pasienter ved å ta spyttprøver av pasienter, og deretter formulere boosters til pasientens spesifikke behov.

Mens mange alternative leger hevder at naturlige hormon økte lindre symptomer på overgangsalder og Ufrivillig, FDA har ikke godkjent bioidentical forbindelser for bruk i USA for lindring av overgangsalder eller Ufrivillig. Til dags dato er det ingen omfattende vitenskapelige studier som bevise eller motbevise bioidentical hormon effektivitet på overgangsalder eller Ufrivillig symptomer eller risiko forbundet med bruken.

Post-overgangsalder Overdreven Estradiol Symptomer

Menopause er en naturlig prosess av en kvinnes utvikling i livet. Denne endringen vanligvis oppstår hos kvinner i alderen 45 og 55. De symptomer på overgangsalder avhenge av hormon svingninger. Dreven hormon produksjon av østradiol i postmenopausal kvinne kan vises som humørsvingninger, irritabilitet og angst.

Årsaker

Menopause er forårsaket av endringer i nivåer av hormonene progesteron og østrogen. Ovariene produsere mindre over tid. Post-menopause er forårsaket av fraværet av menstruasjon i ett år. Graviditet er ikke lenger fare for etter denne tid. Kirurgiske og medisinske behandlinger forårsaker menopause er referert til som "kirurgisk menopause." Ovarian fjerning kan forårsake en plutselig reduksjon i østrogennivået. Kjemoterapi og anti-østrogen medisiner er andre eksempler som forårsaker den uønskede fall i østrogen, noe som resulterer i menopausale symptomer mer alvorlige enn når kroppen tillates å justere langsomt.

Symptomer

Menstruasjon kan stoppe plutselig eller gradvis stoppe over tid, og bli uregelmessig i flyt eller frekvens. Dette kan skje for ett til tre år før fullstendig opphør. Vanligste symptomene er hetetokter, nattesvette, søvnproblemer og hjertebank. Andre symptomer kan være seksuell dysfunksjon relatert til vaginal smerte eller disinterest, humørsvingninger eller glemsomhet, og smerter eller smerter i leddene. Betydningen av symptomene differensiere med nivået av progesteron og østrogen. Overdreven østradiol symptomer hos postmenopausale kvinner kan presentere som humørsvingninger, væskeansamlinger, vektøkning i det hippe og fibrocystic bryster. Livmor blødning endringer og skjoldbrusk-mangel kan observeres også.

Test

Østradiol er en test leger bruker for å måle hormonelle forandringer hos kvinner. Østradiol er den viktigste form av østrogen som finnes i den kvinnelige kropp. Den er produsert i eggstokkene, binyrebarken og også morkaken. Leger kan fortelle om en kvinne er menopausal eller postmenopausal med beløpet som forekommer i blodet. Vanlige resultater for kvinner før menopausen er 30 til 400 pg / ml og post-menopausale kvinner bør være innen 0 til 30 pg / ml.

Behandlinger

Som menopausale symptomer varierer fra kvinne til kvinne, så gjør behandlinger. Diskutere hva som er best for kroppen din bør gjøres med helsepersonell. Menopause brakt videre av en kirurgisk behandling kan ikke inneholde den samme behandlingen som menopause brakt videre naturlig. Hormonbehandling, kan naturlig rettsmidler som for eksempel endringer i livsstil eller kosttilskudd være gunstig.

Advarsel

Fortell legen din om eventuelle medisiner du tar før hormonelle testing. Østrogenbehandling og p-piller kan påvirke resultatene. Følg opp med unormale resultater. Ta kontakt med din lege hvis du opplever 12 sammenhengende måneder med amenoré og plutselig vaginal blødning eller spotting oppstår.

Forskjeller i p-piller og piller for overgangsalder

Forskjeller i p-piller og piller for overgangsalder


Både p-piller og piller for overgangsalder, oftere kalt hormonbehandling (HRT), inneholder progesteron og / eller østrogen. Forskjellen ligger i mengden og type hormoner hvert medikament bruker og effekten de har på en kvinnes reproduktive system.

The Pill

P-piller hindrer graviditet. Ifølge Planned Parenthood, pillen fungerer for to grunner: det stopper en kvinnes kropp fra slippe et egg, og det tykner vaginal slim slik at sædcellene ikke kan reise opp i skjeden.

HRT

HRT piller gir en postmenopausal kvinne med hormoner eggstokkene ikke lenger produserer. Disse hormonene bidra til å redusere overgangs bivirkninger, inkludert hetetokter, søvnløshet og tørr skjede.

Type

P-piller inneholder enten østrogen og progesteron (kombinasjonspillen) eller progesteron bare. HRT piller inneholder enten østrogen eller progesteron bare eller en kombinasjon av begge hormoner.

Beløp

Ifølge womentowomen.com, p-piller inneholder større mengder av hormoner enn HRT piller. De lavere nivåer av østrogen og / eller progesteron som finnes i HRT er nok til å avlaste en post-menopausal kvinne symptomer.

Betraktninger

Middelaldrende kvinner, som fortsatt menstruerer, men er i ferd med å oppleve de hormonelle svingninger karakteristiske nærmer overgangsalder, kan finne lindring ved å ta en p-pille.