Digidexo.com

tranaplantert med kløe

Narkolepsi behandling med Phentermine

Narkolepsi behandling med Phentermine

Phentermine, et medlem av amfetamin familie, har blitt brukt av mange narkoleptiske pasienter med en viss grad av suksess. Det er imidlertid noen alvorlige bivirkninger at pasienter må være klar over slik at de er i stand til å ta informerte beslutninger om å fortsette å ta denne medisinen, eller bytte til en annen modalitet helt.

Hva er narkolepsi?

Narkolepsi er en nevrologisk søvnforstyrrelse som kjennetegnes av alvorlig og nådeløs søvnighet på dagtid. Det er en ofte ødeleggende tilstand som kan forstyrre daglige rutine og ofte er avhengig av bruk av sentralstimulerende medisiner for å bekjempe symptomene

Bivirkninger

Hjerte arytmi, anoreksi og nattlige søvnforstyrrelser kan oppstå. Du kan også lett bli avhengige av bruk av phentermine, så bruk for behandling av narkolepsi skal overvåkes nøye.

Expert Insight

Som nevnt på Drugandalcoholrehab.net, amfetamin tatt for behandling av narkolepsi bære fare for å forårsake unormalt høy kroppstemperatur, hjerte nød og dødelig anfall aktivitet.

Funksjon

Phentermine fungerer ved å påskynde en narcoleptic enkeltes blodtrykk og hjertefrekvens.

Ikke-sentralstimulerende medisiner for å behandle narkolepsi

For å unngå bivirkninger som phentermine og andre sentralstimulerende stoffer kan forårsake noen narkolepsi pasienter er å snu til reseptbelagte medisiner Xyrem (natriumoksybat) for å behandle sine symptomer.

Hvordan behandle anfall med Bach rettsmidler

For alle som ikke er kjent med Bach remedier, are100 de prosent naturlig blomsteressenser som kan brukes for en rekke helsemessige forhold. Av de rettsmidler tilgjengelig fra Bach for beslag, Scleranthus og Rescue Remedy er den mest brukte. Rescue Remedy er laget av fem Bachs blomsteressenser inkludert stein rose, clematis, impatiens, kirsebær plomme og Betlehemsstjernen. Mange case-studier har vist Bach blomst rettsmidler for å være vellykket i behandling av anfall forårsaket av nervesystemet lidelser, stress og nevrologiske lidelser som epilepsi.

Hvordan behandle anfall med Bach rettsmidler

•  Vær forberedt. Fordi et anfall kan skje plutselig uten forvarsel, holde Bach Rescue Remedy hendig i flere steder som din bil, kjøkken og nattbordet. Gjør et mentalt notat å alltid vite hvor du har plassert en flaske. Hvis du er den som lider av anfall, fortelle dine kjære du skal bruke Bachs Rescue Remedy for behandling, og la dem vite hvor du vil holde en tilførsel og hvordan du bruker den. Dette vil lette administrasjon dersom en anfall inntreffer.

For akutte situasjoner, administrere Bachs Rescue Remedy umiddelbart etter det første tegn på et anfall. Dette er svært viktig, ettersom en person er mer utsatt for The Remedy fordeler under utbruddet av et anfall. Før du bruker, må du huske å riste flasken forsiktig ca åtte ganger for å aktivere essensen iboende helbredende egenskaper.

Plasser fire dråper direkte i munnen eller i nærheten av tannkjøttet. Som et alternativ kan fire dråper plasseres nær øret, eller på håndleddet. Den rette vil bli raskt absorbert gjennom huden. Hvis smaken er usmakelig, kan du blande den med vann eller juice. For pågående nervesystemet støtte, ta Bach Rescue Remedy fire ganger om dagen.

Ta Scleranthus, en annen blomst essensen fra Bach som er svært nyttig for beslag og andre nevrologiske problemer. Bruk på samme måte som du bruker Bachs Rescue Remedy for akutte situasjoner og for løpende støtte.

Bach rettsmidler kan også brukes trygt og hell brukes til kjæledyr! Dosering og bruksinstruksjoner er de samme som for voksne. Men for anfall hos kjæledyr, kan du finne det spray eller krem ​​alternativet enklere å administrere. Bare spray på tungen, eller foran kjæledyret nese.

Hint

  • Bachs rettsmidler har ingen bivirkninger, og regnes som trygge for bruk i mennesker i alle aldre, også barn. Gravide kvinner, derimot, bør rådføre seg med lege før bruk.

Balanseproblemer med cervical plate sykdom

Balanseproblemer med cervical plate sykdom

Nakkeskader og aldring føre til cervical plate sykdom. Balanseproblemer fra cervical plate sykdom tyder nerve kompresjon som krever aggressiv medisinsk intervensjon.

Årsaker

Ifølge Nevrokirurgi dag kan cervical plate sykdom føre til kompresjon av ryggmargen og nervene som fører til bena. Som ryggrad få mindre mellomrom mellom ryggvirvlene krympe. Nerver serverer armer, bein og indre organer (perifere nerver) er komprimert.

Symptomer

Turgåing er ustø. Sprer bena og føttene bredere enn normalt skaper bedre stabilitet mens du står. Snubler eller trenering kan øke, og du kan oppleve muskelkramper eller nummenhet i føtter og ben.

Diagnose

Leger gjennomføre nevrologiske eksamener, teste reflekser og sensasjon. En MR kan vise en innsnevring spinalkanalen (spinal stenose) eller ødelagte plater i nakken. Røntgenbilder kan vise benete anslag trykke med rot nerver der de kommer ut av ryggraden.

Behandlinger

Dekompresjon kirurgi, anterior cervical diskektomi eller spinal fusjon kan stabilisere nakke regionen og avlaste presset på rot nerver. Ved hjelp av en rullator eller stokk kompenserer for tap av balanse.

Advarsel

Kirurgi kan ikke redusere balanseproblemer og kan føre til kroniske smerter, talevansker og ryggmargsskade.

Betyr Tongue stakk skje med trigeminusnevralgi?

Trigeminusnevralgi er en svært smertefull kronisk tilstand som rammer trigeminal nerve, som er ansvarlig for å gi følelse i ansiktet, hodebunnen og munnhulen. Også kjent som tic douloureux, det er ofte forårsaket av blodkar komprimere nerve eller degenerative forandringer i nerve kappe (myelin). Selv om trigeminusnevralgi produserer flere symptomer, er tungen stakk ikke vanligvis angitt blant dem.

Fakta

Den trigeminus er klassifisert som et kranienerve, og det stammer på basis av skallen. Fra denne basen, danner det øvre, nedre og midtre grener som strekker seg til ulike deler av ansiktet og hodet. Pasienter med trigeminusnevralgi kan oppleve symptomer langs linjen av en eller flere av nerve grener.

Trigeminusnevralgi Symptomer

Ifølge National Institute of nevrologiske lidelser og hjerneslag, det viktigste symptomet på trigeminusnevralgi er en plutselig, stikkende smerte som vanligvis skjer på bare én side av kinnet eller kjeve. Noen individer kan også oppleve smerter som vises på begge sider av ansiktet, men ikke samtidig. Typiske angrep vare i mer enn noen få sekunder, men de kan gjenta i rask rekkefølge. Avhengig av den enkelte, kan gjentatte angrep fortsette i flere dager, eller så lenge som uker eller måneder. I noen tilfeller er angrep av trigeminusnevralgi innledes med nummenhet eller prikking i huden ledsaget av en konstant verke.

Tongue Symptomer

Selv om angrep av trigeminusnevralgi kan påvirke leppene, tannkjøttet eller tennene, er virkninger som tungen stakk ikke funnet blant lidelse effekter. Angrep kan forekomme, men under vanlige dagligdagse handlinger, som å snakke, tygge, drikking, barbering, bruk sminke eller pusse tennene.

Diagnostisering trigeminusnevralgi

Trigeminusnevralgi oftest slår individer forbi en alder av 50 år, og det rammer kvinner oftere enn menn. Leger vanligvis diagnostisere sykdommen gjennom en kombinasjon av en fysisk undersøkelse, gransking av pasientsymptomer, omfattende pasientens historie og fullstendig nevrologisk undersøkelse. Pasienter med ansikts smerte symptomer kan også få en magnetisk resonans imaging (MRI) skanner designet for å oppdage eventuelle inntrenging på trigeminusnerven sin vei.

Diagnostisering andre ansikts Disorders

Flere lidelser og fysiske forhold har egenskaper som ligner på trigeminal neuralgi, og feildiagnose er en konstant mulighet. Lidelser som forårsaker lignende smerter symptomer inkluderer cluster hodepine og postherpetisk nevralgi, som kan vises i kjølvannet av en herpes utbrudd. Forhold som kan etterligne symptomer på trigeminusnevralgi inkluderer hjerneslag, multippel sklerose, svulster og direkte ansikts traumer. Liknende symptomer kan også dukke opp i kjølvannet av sinus eller oral kirurgi.

Hva kan man forvente med Cerebral Parese

Prognosen for cerebral parese (CP), en nevrologisk lidelse som hindrer kroppen bevegelse og muskel koordinering, er ikke-dødelig og ikke-progressive. Imidlertid indikerer prognosen av cerebral parese også mange CP relaterte bekymringer, som medisinske utgifter og sårbarhet for sekundære helsemessige forhold.

Alvorlighetsgrad

Alvorlighetsgraden av cerebral parese varierer fra sak til sak. Noen personer med cerebral parese er i stand til å leve normale liv, mens andre vil kreve en vaktmester gjennom hele livet.

Symptomer

Vanlige symptomer på cerebral parese inkluderer unormalt stramme muskler, dårlig balanse og svake muskelsammentrekninger når du gjør activities.More alvorlige symptomer inkluderer beslag, blære / tarm kontroll problemer og manglende evne til å gå. Ifølge National Institute of nevrologiske lidelser og hjerneslag to tredeler av personer med CP er mentalt utfordret.

Behandling

Det finnes ingen kur for cerebral parese. Livslang behandling vil være nødvendig og kan omfatte fysioterapi, fot orthotics, og reseptbelagte medisiner for å kontrollere muskelspasmer.

Utdanning

Barn med CP er kvalifisert for en IOP (individuell opplæringsplan). Hver IOP er individuelt utformet for å gi hvert barn med de nødvendige justeringer for å tillate for å lykkes i skolen.

Voksne liv

Noen med cerebral parese er mer utsatt for raskere aldring organer fordi personen bruker mer energi til å manøvrere rundt. Andre sekundære forhold cerebral parese befolkningen er mer utsatt for å inkludere leddgikt og depresjon.

Økonomi

I 2003 National Institute of nevrologiske lidelser og hjerneslag estimert levetid utgifter cerebral parese å være $ 921,000. Legebesøk, reseptbelagte medisiner og tekniske hjelpemidler er blant de utgifter som er inkludert i dette tallet.

Behandling for Søvnforstyrrelser med Parkinsons

Behandling for Søvnforstyrrelser med Parkinsons


I Parkinson-pasienter sove problemer kan manifestere på grunn av medisiner, søvnforstyrrelser og Parkinsons sykdom symptomer. Dessverre er mellom 60 til 90 prosent av personer med Parkinsons sykdom rammet, ifølge Northwestern University Parkinsons sykdom og Movement Disorders Center.

Søvnforstyrrelser assosiert med Parkinsons

REM (Rapid Eye Movement) søvn atferdsforstyrrelse, preget av mennesker som lever ut sine drømmer i søvne, kan bidra til søvnproblemer, i henhold til Parkinsons sykdom Foundation. Stiftelsen bemerker også at Parkinson-pasienter er også mer sannsynlig å ha obstruktiv søvnapné, en tilstand der luftstrømmen blir avbrutt mens han sov.

Symptomer

Dreven søvnighet på dagtid og nikker av i løpet av dagen er symptomer på søvnløshet.

Medisinsk behandling

I henhold til Parkinsons sykdom Foundation, kan legen foreskriver en ekstra dose av anti-Parkinsons sykdom medisin, for eksempel en dopaminergisk middel om natten, noe som kan være tilstrekkelig til å indusere søvn hos mennesker med Parkinsons sykdom. Andre medisiner som jobber med søvnforstyrrelser inkluderer over-the-counter medisiner som difenhydramin.

Enheter

Hos personer med søvnapné, en ansiktsmaske og CPAP (Continuous Positive Airway Pressure) maskin kan brukes til å åpne luftveiene og bedre søvn.

Forebygging / løsning

Søvnforstyrrelser kan forebygges på Parkinson-pasienter ved å senke væskeinntak før søvn, ved å unngå sentralstimulerende midler om natten og ved å holde konsekvent søvn tidsplaner. Trening i løpet av dagen kan også bedre søvn om natten.

Muskel leddsmerter assosiert med Parkinsons sykdom

Muskel leddsmerter assosiert med Parkinsons sykdom


Parkinsons sykdom negativt påvirker normal bevegelse. Dette kan resultere i ledd-og muskelsmerter (muskel-skjelettsmerter). Du kan løse dette smerte gjennom medisinering og egenomsorg.

Parkinsons sykdom og muskel-og leddsmerter

Parkinsons sykdom fører til stive muskler, holdningsproblemer og mangel på spontan bevegelse. Disse problemene resulterer i smerter som oftest treffer rygg, armer, ben og ledd.

Parkinsons sykdom og Muskel Sykdommer

Parkinsons sykdom har en link med tilstander som osteoporose og leddgikt. Dette kan utgjøre leddsmerter hos noen pasienter.

Konvensjonelle smerte behandlinger

Behandlinger for smerter av denne art kan omfatte fysioterapi, treningsprogrammer, og smertestillende. Standard medisiner som dopamin, som adresserer de kjemiske ubalanser, kan også hjelpe med en rekke symptomer.

Alternative behandlinger

The Mayo Clinic antyder massasje, tai chi og yoga kan være nyttig for lettelser ledd-og muskelsmerter og fremme avslapning.

Smerte og depresjon

Kronisk smerte kan utløse eller forverre depresjon hos Parkinson-pasienter, som har en høyere risiko for å utvikle denne sinnslidelse. Behandling av depresjon kan bidra til å redusere smerte eller øke toleranse. Depresjon medisiner ikke bare behandle depresjon direkte, men kan forstyrre kroppens signaler er involvert i smerte.

Kan du ha Helvetesild med smerter, men ingen utslett?

Kan du ha Helvetesild med smerter, men ingen utslett?


Helvetesild er en infeksjon forårsaket av varicella zoster, det samme viruset som forårsaker vannkopper. Selv om de fleste personer med sykdommen utvikler utslett, andre opplever smerte uten utslett utvikling.

Fakta

Ifølge US Library of Medicine, er helvetesild en sekundær utvikling av varicella zoster infeksjon som oppstår år etter et anfall av vannkopper. Det forekommer vanligvis hos personer som hadde vannkopper før fylte ett, er over 60, eller har et svekket immunforsvar.

Helvetesild Pain

Vanligvis er den viktigste symptom på helvetesild brenning eller prikking smerte som vises i et lite område på en side av kroppen. Noen individer også oppleve nummenhet i det berørte området.

Helvetesild Rash

I de fleste tilfeller personer med helvetesild oppleve et rødt utslett med væskefylte blemmer i flere dager etter at symptomene begynner. Men noen mennesker aldri utvikle et utslett.

Andre symptomer

Andre symptomer på helvetesild kan være kløe, tretthet, feber, frysninger og hodepine.

Betraktninger

Når helvetesild smerte oppstår i visse områder, kan det etterligne symptomene på nyre, lunge-eller hjerteproblemer.

Øvelse Tape for personer med Parkinsons sykdom

Øvelse Tape for personer med Parkinsons sykdom


Parkinsons sykdom er en nevrologisk forstyrrelse som utvikler seg over tid. Legemidler hjelpe behandle tilstanden og forbedre pasientens livskvalitet. Oppgave og terapi er også svært viktig i behandling av Parkinsons sykdom.

Betydning

Parkinsons symptomene varierer fra pasient til pasient, som gjør hvilken grad sykdommen fremskritt. Stive muskler, skjelvinger, langsomme bevegelser, dårlig holdning og tap av balanse er førsteklasses symptomer og alle kan forbedre med daglige øvelser hjemme eller med en terapeut.

Betraktninger

Trene hver dag er en av de beste behandlingene for å hindre de negative effektene av Parkinsons sykdom. Fysisk aktivitet får oksygen til hjernen, bekjempelse ytterligere celleskade, tap av kognitive ferdigheter og muskelkontroll at Parkinson-pasienter støter på.

Fordeler

Å komme seg rundt er vanskelig for Parkinson-pasienter og bruk av hjemme-trening bånd er gunstig, samt praktisk. Flere DVDer har en sittende treningsprogram for Parkinson-pasienter til bruk i privatliv, sikkerhet og komfort for sine egne hjem.

Funksjoner

Øvelse bånd for Parkinson-pasienter har en langsom og full body workout. De inneholder ofte øvelser for å puste, vekt skiftende og tips om å korrigere holdning.

Funksjon

Den amerikanske Parkinson Sykdommer Association tilbyr en trening og avslapping video for Parkinson-pasienter. Enkle øvelser som mål å bedre mobilitet, styrke, pust og kroppsholdning er inkludert samt avspenningsteknikker.

Potensiell

Øvelser demonstrert på bånd spesielt for Parkinson-pasienter er enkle å følge og flyte jevnt fra den ene til den neste. Mange er også ganske motiverende for både pasienter og pleiere.

Levetid med Parkinsons sykdom

Levetid med Parkinsons sykdom


Parkinsons sykdom er en degenerativ nevrologisk lidelse som påvirker flyt og kontroll av frivillige og ufrivillige bevegelser. Selv om den underliggende årsak for Parkinsons sykdom er ikke godt forstått, årsakene til PD symptomer er, nemlig den manglende evne til å produsere eller benytte neurotransmitteren dopamin. Denne dopamin-mangel fører til utfordringer for Parkinson pasienter, men det er ikke er livstruende i de fleste tilfeller.

Levetid

Hvis riktig diagnostisert og behandlet, kan en person med Parkinsons sykdom har en normal levetid. Imidlertid, hvis Parkinsons sykdom er kombinert med andre forhold, en persons levetid kan forkortes avhengig av alvorlighetsgraden og typen av eventuelle ytterligere betingelser.

Symptomer

Parkinsons sykdom er karakterisert ved en vanskelighet med motorkontroll. De første tegn kan være en svak skjelving på én side av legemet som vanligvis utvikler seg til begge sider. Snakker kan bli vanskelig og ofte ordet repetisjon eller tar pauser før du snakker et ord kan forekomme. En person med Parkinsons kan ha en vanskelig gangart når han går. Disse symptomene seg ikke begrense levetiden.

Årsaker

Årsaken til Parkinsons sykdom er ukjent, skjønt miljøgifter, en genetisk predisposisjon, eller en kombinasjon av de to kan være feil.

Risikofaktorer

Alder, kjønn, medisinsk historie, og nærhet til giftstoffer alle spille en rolle i risikoen for Parkinsons. Du har høyere risiko for Parkinsons hvis du er mann, over 50 (selv om yngre voksne som er berørt på anledningen), har en historie med PD i familien din, eller ofte er utsatt for kjemiske giftstoffer.

Behandling

Det er ingen kur for Parkinsons sykdom i dag, og ingen medisinsk diett for å forlenge levetiden per se. Men det finnes behandlinger som kan redusere sannsynligheten for komplikasjoner og øke livskvaliteten. Disse inkluderer behandlinger som letter dopamin mottak og utnyttelse, og holde motoren fungerer stabilisert. I mange tilfeller kan de rystelser assosiert med Parkinsons reduseres eller elimineres. Behandlinger for å kurere eller leder livstruende sekundære forhold kan bidra til forlenget levetid.

Hva er fordelene med massasje for narkolepsi?

Hva er fordelene med massasje for narkolepsi?


Narkolepsi er en nevrologisk lidelse som påvirker hjernen din evne til å regulere din sove-våkne syklus. Narcoleptics oppleve uimotståelige roboter av søvnighet som kan føre dem til å plutselig sovne. Andre problemer forårsaket av narkolepsi omfatter plutselig tap av ufrivillig muskeltonus, og hallusinasjoner eller lammelse mens det sovner eller våkner. Reseptbelagte medisiner kan hjelpe med symptomer, men det er ingen kur for narkolepsi. Massasjeterapi i kombinasjon med medisinsk behandling kan bidra til å kontrollere symptomer på narkolepsi.

Bedre søvn

Narkolepsi kan hindre deg fra å få en hel natts søvn. En av fordelene med massasje terapi er at den kan forbedre kvaliteten på nattesøvn. Massasje terapi hjelper deg å slappe av og hjelper musklene løsne opp. Som du slappe av, frigjør kroppen din stress eller spenning det har vært å holde i. En bedre natts søvn kan bidra til å redusere dagtid problemstillinger knyttet til narkolepsi. Massasje terapi er en måte å hjelpe deg å sove bedre uten å bruke et medikament. Ifølge National Institute of nevrologiske lidelse og Stroke, opprettholde en vanlig søvn tidsplan og unngå alkohol og koffein er nøkkelen til å håndtere narkolepsi. Massasje terapi kan bidra til å gjøre din nåværende natten rutine mer effektive.

Forbedret Muscle Tone

Massasje terapi øvelser og styrker svake eller stramme muskler. Som din få en massasje, vil musklene slappe av og blodsirkulasjonen blir bedre. Massasje terapi kan også bidra til å forbedre muskel tone. Økt muskel tone og muskelstyrke kan bidra til å bekjempe tap av muskel tone assosiert med narkolepsi. Bedre sirkulasjon hjelper alle dine kroppsfunksjoner fungerer bedre. Opprettholde en god fysisk form kan hjelpe deg å sove bedre og unngå skader på musklene under episoder av narkolepsi.

Lindrer Depresjon og angst

Massasje terapi kan bidra til å redusere følelser av depresjon og angst. Mens du slapper av under en massasje din angst nivåer vil senkes. Bedre søvn og sirkulasjon også spille en rolle i lettelser depresjon og angst. Narkolepsi kan være en utfordrende betingelse for å håndtere, og det er ikke uvanlig for narcoleptics å føle seg engstelig. Ikke vite når en episode vil skje kan skape en tilstand av konstant angst. Depresjon og angst kan ha fysiske bivirkninger, så vel. Massasje terapi er en måte å bidra til å lette disse følelsene uten å stole på reseptbelagte medisiner.

Hvordan forbedre tale Med en Lisp

Hvordan forbedre tale Med en Lisp

En Lisp er en type talefeil at mange mennesker sliter med. Det er i stor grad forårsaket av en uregelmessig posisjonering av tungen under tale er kjent som et "tungeskyvekraft." Dette kan være et resultat av en rekke problemer, fra allergier, tommelen suge eller overdreven flaske og smokk suger i spedbarnsalder. Med riktig trening og forståelse av hva som forårsaker problemet er det mulig å forbedre din tale og potensielt enda eliminere lespe helt.

Hvordan forbedre tale Med en Lisp

Tenk tungen plassering. Fordi lisps er oftest forårsaket av en tunge skyvekraft, vurdere plasseringen av tungen mens du snakker. Svelge; hvis tungen blir skjøvet fortennene under svelg enn det er sannsynlig at du også snakke med tungen bak tennene, som er årsaken til Lisp. Øv svelge med tungen på taket av munnen eller presset mot bunnen av munnen. Dette vil tillate deg å være mer oppmerksom på tungen din plassering under talen.

Finn ut om det er en frontal eller lateral Lisp. Dette vil hjelpe deg best finne øvelser som passer best til ditt spesifikke problem. Med en frontal Lisp, beveger tungen frem mellom fortennene mens du snakker. Med en lateral Lisp, lyder talen våt fra spytt som er hørbar fra sidene av tungen.

øve skikkelig tunge plassering. Den eneste måten å forbedre artikulasjon, er å gjentatte ganger praksis å danne nye vaner. En metode er å bite ned, smil bred med tenner lukket og deretter blåse luften ut gjennom tennene. Dette vil tvinge tungen tilbake og demonstrere hvor tungen skal være mens du snakker for å kontrollere Lisp.

Consult en kjeveortoped. Unormal tungen plassering som fører til en lisp kan være tegn på en kjeveortopedisk problem. Hvis tennene er feil justert, kan en kjeveortoped foreta justeringer som permanent kan fikse dette talefeil. Dette er kanskje den mest kostnadskrevende løsning, men det er også ansett for å være den mest effektive.

Arbeid med en logoped. Mens forstå hva som forårsaker din lisp vil hjelpe deg til å bli mer oppmerksom på måter å dempe problemet, vil en profesjonell logoped bidra til å forberede deg verktøy og øvelser du trenger å sparke din lisp en gang for alle.

Hvordan spore hvor fort du kjøre med MPH Devices

Hvordan spore hvor fort du kjøre med MPH Devices

Sunt kosthold og trening er viktige komponenter til en aktiv person regiment. Som et resultat, har mange personer anskaffet mobile personlige håndholdte enheter, for eksempel Garmin 305, Nike watchbands og skrittellere for å hjelpe dem å forstå og spore nivået av fysisk aktivitet som utøves, distanse i MPH (miles per hour) og kalorier brent under en øvelse diett. Disse enhetene bruker begrenset internasjonal posisjonering (GPS) teknologi for å utføre kartlegging og navigere løperen, måle avstand, integrere med brukerens personlige datamaskin, og overvåke og spore puls under trening.

Hvordan spore hvor fort du kjøre med MPH Devices

•  Skaff en enhet som måler miles per hour (mph). Velg blant mange merker på markedet, velge farge, form og spesifikasjoner som oppfyller ønskede behov. Garmin 305, Nike Sportswatch og Suunto er noen av de beste merkene.

Clip apparatet på håndleddet. Trykk i treningspreferanser, ernæringsmessige behov og varsler.

Start stoppeklokken og begynne å trene. Husk alltid å sjekke vannmotstanden funksjonen før du bruker under våte forhold.

Kontroller kompatibilitet med andre dataenheter. Last opp dine treningsmål statistikk ved hjelp av trådløs eller USB evne.

Eriksons stadier forbundet med Adulthood

Eriksons stadier forbundet med Adulthood

Erik Erikson var en psykoanalytiker som studerte utviklingsoppgaver på ulike stadier av livet. Hans teorier delt menneskelige utviklingssykluser i åtte diskrete stadier. De fire første etappene - spedbarn, småbarn, førskolebarn og skole-alder barn - varierer fra null til ca tolv år gammel. Den femte fasen, oppvekst, beskriver broen fra barndom til modenhet; de tre siste etapper - unge, middelaldrende og eldre voksne - er forbundet utelukkende med voksenlivet.

Adolescent

Den unge scenen finner sted mellom 12 og 18 år, og er også kalt "identitet versus rolle forvirring." Erikson mente at før oppvekst personligheten ble formet av hva som skjedde med en person, men etter det punktet det var mer avhengig av de valg personen selv. I løpet av denne tiden en person vil trekke seg fra hans fødsel familien for å hevde sin individualitet, og vil utvikle sitt eget sett med idealer. Forholdet til venner og kolleger er av avgjørende betydning i ungdomsårene.

Young Adult

Ung voksen alder varer 18-35 og er beskrevet som "intimitet versus isolasjon." I denne fasen av livet den enkelte søker etter en kompis og et hjem av hennes egen. Hvis hun ikke lykkes i å danne en slik intim vedlegg, kan hun bli isolert eller utvikle følelser av overlegenhet i selvforsvar. Mange starter familier i denne fasen; de primære relasjonene er med romantiske partnere og avkom.

Midt-Age Voksen

Den Erikson modellen kaller 35 til 65 de middelaldrende voksne år og beskriver dem som "generativity versus stagnasjon." Denne aldersgruppen har mer samfunnsmessig kontroll enn noen annen, og disse årene er opptatt og kreative. En middelaldrende voksne bestreber seg på å være produktiv i samfunnet. Han arbeider for å passere sin kultur og verdier sammen til sine barn og veilede neste generasjon. Han kan slite med stagnasjon eller selvopptatthet når barna forlater hjemmet eller hvis hans karriere ikke oppfyller.

Eldre Voksen

Sen voksenalder - 65 år og på - var preget av Erikson som "integritet versus fortvilelse." Han mente at hvis en person var fornøyd med livet hun hadde ledet - hvis alle hennes utviklingsoppgaver hadde blitt oppnådd og "integrert" i hennes personlighet - da hennes fallende årene ville være en tid med tilfredshet. Hvis hun ikke var fornøyd, ville hun føler det som om hennes liv hadde vært bortkastet. En tilfreds eldre voksen kan føle seg rettferdiggjort og klok, mens misfornøyde personer kan føle fortvilelse som de fokuserer på sine feil.

Hva er meningen med anfall?

Hva er meningen med anfall?


Et anfall inntreffer når hjernen oppviser unormale elektriske impulser. Dette fører til unormal oppførsel og bevegelse i kroppen. I noen tilfeller er beslag relatert til en sykdom som kalles epilepsi.

Generaliserte anfall

Generaliserte anfall er anfall som involverer hele hjernen. Når folk tenker på anfall, de vanligvis ser for seg den enkeltes miste bevisstheten og krampetrekninger. Dette kalles en grand mal anfall og faller inn i denne kategorien.

Partielle anfall

Partielle anfall bare påvirke en mindre del av hjernen. Disse anfallene kan resultere i endring av et sensorisk funksjon som forårsaker uvanlig syn eller auditive opplevelser eller kan føre til ufrivillige bevegelser eller fikle.

Symptomer

Mange beslag forårsake ufrivillige bevegelser. Dette kan manifestere seg som kramper eller en liten hake. De har også ofte føre til tap av bevissthet som resulterer i personens miste bevisstheten eller en kort spell under der personen stirrer ut i rommet. Ifølge University of Maryland Medical Center, symptomene vanligvis vare lenger enn 15 minutter.

Årsaker

Anfall kan være forårsaket av en rekke forhold. Ofte er de blir brakt videre av tilstander som påvirker hjerne slik som hjerneskade, hjernetumor, eller sykdommer så som demens, meningitt eller epilepsi. Alkoholabstinens og narkotikabruk kan også føre til anfall.

Epilepsi

Epilepsy er en sykdom karakterisert ved tilbakevendende anfall. Det er ofte mulig å behandle med medisiner og kosttilskudd endringer. I noen tilfeller kan det være nødvendig hjernekirurgi for behandling.

Botox & Barn lider med Cerebral Parese

Botox & Barn lider med Cerebral Parese


Unormalt stramme muskler vise seg å være et vanlig symptom på cerebral parese, en nevrologisk lidelse som hindrer kroppen bevegelse og muskel koordinering. Cerebral parese kan være forårsaket av fosterskader, fødselskomplikasjoner eller alvorlige skader påført i løpet av de første årene av livet. De spastiske muskler forårsaket av CP kan gjøre hverdagen vanskelig. Flere cerebral parese behandlinger finnes for å redusere disse problemene. Noen ganger ulike behandlingstilbud kan slås sammen til ett cerebral parese behandlingsplan. Botox terapi er en av disse behandlingsalternativene.

Botox Therapy

Botox terapi er ofte forbundet med kosmetisk medisin, men botox terapi fordeler også personer med CP. Botox kommer fra botulinum toxin type A, en bakterie som forårsaker matforgiftning. Botox virker ved å blokkere overføring mellom nervesystemet og musklene, forårsaker musklene til å slappe av. Botox terapi kan være nyttig for personer med stramme muskler fører til funksjonsproblemer, smerte eller misdannelser som vanskelig gangart eller hip fortrengning.

Prosedyre

Leger administrere botox behandling gjennom injeksjoner. Injeksjonene kan bli gjort til flere små og store muskler. Områder på overkroppen som botox kan være nyttig inkluderer skuldre, albuer og håndledd, mens områder på underkroppen som kan ha nytte av botox terapi inkluderer hofter, knær og ankler. Leger kan gi pasientene en lammende middel før injeksjoner for å bidra til å redusere smerte på injeksjonssteder. Ifølge Cerebral Parese Source, effekten av botox injeksjoner vanligvis ca fire måneder. Når injeksjoner slites av, kan et nytt sett av injeksjoner kan være nødvendig.

Fordeler

Botox terapi kan bidra til å forbedre et barns selvtillit ved å la ham bli mer selvstendig. Den avslappede muskler opprettet av botox behandling kan gjøre omsorgsoppgaver, for eksempel dressing og fôring, enklere å gjøre. I tillegg kan de avslappede muskler redusere smerte forårsaket av spastiske muskler og også forbedre balansen. For fysioterapeuter som arbeider med barn, botox injeksjoner gi terapeuten en økt bevegelsesutslag å jobbe med.

Advarsel

For mye botox kan være dødelig. Botox-injeksjoner kommer i 50-unit og 100-unit ampuller. Ikke på noe tidspunkt bør barnet bli injisert med mer enn 400 enheter av botox, ifølge Institute of Child Development. The Institute of Child Development indikerer også enkeltmuskler bør ikke injiseres med mer enn 50 enheter hver. Neste rekke injeksjoner bør ikke gis før tre måneder er gått.

Betraktninger

Ifølge Cerebral Parese Source, er botox behandling mest effektive hos barn under 6 år eller yngre. I denne alderen barnets kropp er fremdeles under utvikling, slik at botox injeksjoner til å ha en mer permanent virkning på kroppen. For eksempel kan motta botox injeksjoner i hoftene forhindre hip fortrengning. Fysioterapi kan hjelpe barn få maksimal nytte av botox behandling gjennom intens stretching.

Hvordan skrive med din nondominant Hånd

Hvordan skrive med din nondominant Hånd

Dominerende hånd er hånden du vanligvis bruker for å spise, skriving og generelle formål. Fordi du bruker denne hånden mest, som regel blir det sterkere og mer fingernem enn den andre hånden. Årsakene til å utvikle ferdigheter i din nondominant hånd variere, inkludert nødvendighet på grunn av sykdom eller skade og nysgjerrighet eller ønske for eksperimentering. Skriv din nondominant hånd til å utforske dine ferdigheter med denne hånden.

Hvordan skrive med din nondominant Hånd

•  Sitt komfortabelt på en stol med et bord foran deg. Legg papiret på bordet, fiske det til rette for enkel skriving. Hvis du skriver med venstre hånd, vinkel papiret til høyre ca 25 grader. Hvis du skriver med høyre hånd, vinkel papiret til venstre ca 25 grader.

Hold pennen i nondominant hånd bruker samme grep du bruker når du holder en penn i din dominerende hånd. Hold hendene dine komfortabel.

Skriv en enkel setning som: "Mitt navn er [ditt navn], og dette er min håndskrift med min nondominant hånd." Skriv sakte og forsiktig for å danne bokstavene så pent som mulig. Bruk enten utskrift eller håndskrift å danne bokstavene.

Øv skriftlig med din nondominant hånd daglig hvis du ønsker å utvikle denne ferdigheten. Skriv noe til praksis - kopiere sangtekster, skrive et brev, ta notater, skrive en liste eller kopiere artikler i magasiner. Skrivingen din vil bli tregere og mindre raffinert med din nondominant hånd; men du kan lære å bruke denne hånden med innsats.

Hint

  • Den venstre halvdel av hjernen styrer høyre side av kroppen, og den høyre hemisfære styrer venstre side. Uansett hvilken side av kroppen din er dominant, er motsatt side av hjernen din også dominerende. Paul David Nussbaum, i boken "Save Your Brain", anbefaler utvikle ferdigheter med nondominant hånd for å forbedre nevrale kretser i nondominant halvkule av hjernen. Disse aktivitetene kan forbedre hjernen trivsel.

Hvordan å bade med en gjeng på beinet

Hvordan å bade med en gjeng på beinet

Gipsavstøpninger for ødelagte lemmer fungerer bare hvis de holdes tørre. Bading med en etappe cast kan være vanskelig fordi det berørte beinet bør holdes ute av fuktigheten i dusjen eller badekaret ved å balansere med ett ben utenfor dusjen eller hengende på støpt beinet over på siden av badekaret. Narkotika butikker tilbyr flere forskjellige støpte dekker som passer over skuespillerne og gir vanntett beskyttelse. Hvis du ikke har tilgang til en av disse store lagde produkter, derimot, kan du ty til en alternativ, hjemmelaget metode.

Hvordan å bade med en gjeng på beinet

Trekk en av søppelsekker over hele kastet og brette toppen av posen i cast.

Tape huden over cast til plastsøppelpose ved hjelp av medisinsk tape, tetting hele veien rundt benet.

•  Plasser det andre plastsøppelpose over det første.

Bruk tape for å lage et segl vanntett mellom posen og hud. Plasser tape over den eksisterende medisinsk tape.

Hint

  • Sitt på en stol i dusjen for ekstra støtte.
  • Kontroller at du bruker solide støtter og sklisikker badematter, for å unngå ulykker.
  • Fjern tapen rester fra huden med babyolje.
  • Unngå å plassere duct tape direkte på huden.
  • Unngå å la cast komme i kontakt direkte med fuktighet, selv med plastposen beskyttelse. Hvis mulig, holde foten utenfor dusj eller badekar.

Hvordan gurgle med saltvann

Hvordan gurgle med saltvann

Når allergi eller en kald streik øvre luftveiene, slimproduksjon SKIFTER TIL høygir. Med alle de slimete drypper fra nesegangene ned i halsen din, tar det ikke lang tid for deg å føle de ubehagelige virkningene av en sår hals. Saltvann gargling er en naturlig tilnærming for å fukte strupen, og gi midlertidig lindring fra sårhet skyldes betent vev, ifølge WebMD.

Hvordan gurgle med saltvann

•  Fyll et høyt glass med varmt vann. Legg 1-1 / 2 ts. havsalt til vannet.

•  Rør vann og salt med en skje for å blande. Stå foran en vask og ta i nok saltvann til å fylle munnen uten ubehag.

Hold væsken i munnen - ikke svelge. Ta et dypt åndedrag, vippe hodet bakover og la væsken treffe baksiden av halsen mens exhaling luft gjennom halsen.

Gurgle for så lenge som mulig. Enten svelge saltvann eller spytte den i vasken. Hvis du har høyt blodtrykk eller diabetes, ikke svelge.

Gjenta trinn 2 til 4 så mange ganger som nødvendig. Gjenta prosessen hver 3 eller 4 timer som du trenger avlastning.

Hint

  • Bruk alltid vanlig ikke-jodinneholdende salt.
  • Bruk vann som er så varmt som mulig for best resultat.

Atferdsproblemer som assosieres med sekvens Underskudd

Atferdsproblemer som assosieres med sekvens Underskudd


Enhver handling involverer mange trinn. For eksempel, hvis du fortelle barnet ditt å bli kledd, vil han tok på seg underbukser, hans undertrøye, buksene, hans T-skjorte, hans sokker og skoene hans. Når lært, typiske utviklings barn gjør dette automatisk og uanstrengt uten tanke. Men noen barn med sensorisk prosessering lidelse kan ha problemer med praksis, evnen til å effektivt planlegge, organisere og gjennomføre en sekvens av ukjente handlinger. Barnet kan føle seg forvirret om hva du skal sette på først, undertrøye eller skjorte, høyre eller venstre sokk, så får kledd kan ta bevisst innsats som gjør at barnet føler seg frustrert, dum, klønete og udugelig. Denne utfordringen kan påvirke atferd.

Kontrollerende

Å føle kontroll over sine bevegelser, barn med sekvense problemer trenger struktur og ett skritt av gangen. Hvis de ikke får det, vil de føle seg frustrert, negativ og engstelig, og deres atferd kan bli stiv i et forsøk på å føle kontroll. De kan også virke "manipulerende" som de kan prøve å få andre mennesker til å gjøre oppgaver som er vanskelig for dem, for eksempel å skrive ut sin historie eller rydde opp på rommet sitt.

Engstelig / Fearful

Siden enkle ting ta innsats for barn med sekvense problemer, føler de engstelig rundt nye eller nye situasjoner der de ikke føle kontroll. Redd for å få vondt, kan de være redde for å gjøre det som synes å være en automatisk ferdigheter, slik som å fange og kaste en ball og senere kjører en bil. Disse barna kan også vise frykt da satt i visse stillinger, for eksempel å være opp ned, eller når hodet kastes tilbake.

Eksplosiv

Enkle oppgaver, for eksempel å holde en blyant og skriving, krever mer innsats for disse barna, slik at de kan få lett forvirret og frustrert, noe som får dem til å trekke tilbake eller eksplodere. Dette er spesielt tilfelle når voksne ikke forstår barnet har et problem og klandrer barnet for å være slurvete, sent, ikke etterbehandling, ikke fokusere, ikke prøver hardt nok, noe som gir opp for lett og så videre, øker barnets frustrasjon og sinne . Struktur og forutsigbarhet hjelpe dem føler seg mer i kontroll, slik at de kan ha en meltdown når møtt med uventede endringer.

Typiske problemer

Hvordan vet du om barnet ditt har sekvense problemer? Hun kan ha problemer med å bruke en kniv og gaffel, hopping, fange baller, klapping, holder papir samtidig kutte eller en kopp mens helle, få kledd og gjør lekser. Barnet ditt kan bytte hender til å skrive eller tegne på forskjellige sider av arket, og som skriftlig krever innsats, kan hun ha slurvete håndskrift. Siden sekvense problemene påvirker bilateral integrasjon, kan barnet ditt vise vansker med ferdigheter som krever vekslende lem bevegelser, som for eksempel å sykle, rulleskøyter eller når du gjør to-handed ferdigheter som å kneppe en skjorte.