Digidexo.com

styrke leddbånd

Øvelser for å styrke leddbånd i kneet

Øvelser for å styrke leddbånd i kneet


Kneet har flere leddbånd på det som kobler bein av benet sammen. Disse leddbånd er noe lett å skade, særlig blant idrettsutøvere som stress og press dem ofte. Etter en skade i et leddbånd, vil fysioterapeuter arbeide med å rehabilitere den ved hjelp av flere ulike øvelser. Leddbånd er best styrkes ved øvelser som strekker og pådrar den skadde delen, samt styrke musklene rundt kneet.

Quad Exercise

Hvis du har hatt en nylig skade i et kne ligament, det er øvelser som kan gjøres som er svært liten, men gjør en stor innvirkning på fysioterapi prosessen. Man blir rett og slett trekke sammen quad muskler og litt løfte kneet opp fra bakken. Start med å hvile beinet på bakken og kontrahering dine quad muskler i fem sekunder. Gjør repetisjoner av dette for den første økten. Gradvis øke tiden holdt, og deretter begynne å starte med en større bøy i kneet. Hvile kneet opp på en liten pute eller et sammenrullet håndkle eller teppe. Til slutt, sitte i en stol og løfte beinet før det er rett ut foran deg.

Hamstring Exercise

Foruten de kvadricep musklene, hamstrings er viktig å bruke for å styrke kneet leddbånd. Lå på magen og løft beinet litt opp fra bakken. Hold den i fem sekunder og slipp. Fortsett å gjenta denne prosessen, og du bør være i stand til å gradvis øke høyden beinet vil lette fra bakken. Etter et par økter, gjør dette står opp og til slutt bøye benet hele veien slik at hånden kan holde foten din.

Legg Resistance

Etter en stund, vil kneet være i mye bedre stand med videreføring av styrkeøvelser. De samme øvelsene vil fortsette å arbeide ved å legge til mer motstand mot prosessen. Prøv ankel vekter eller motstand band.

Knebøy

En av de mest godt avrundet øvelser du kan gjøre for å styrke kneet leddbånd er knebøy. Starte disse når du har tilstrekkelig styrket kneet nok til å legge en viss motstand. Start med føttene skulder bredde hverandre, og litt bøy knærne. Hold knebøy i fem sekunder og slipp. Fortsett denne prosessen, bøying så dypt som du kan uten å forårsake betydelig smerte. Til slutt, bør man legge vekt til prosessen enten ved hjelp av en skulder vekt, eller et motstandsbånd og huk ved å ta et skritt frem på samme tid.

Urter for Styrking Livmor Ligaments

Som en kvinne aldre, gravitasjon og inaktivitet kan svekke muskler og leddbånd som holder livmoren og andre organer på plass. Hvis hun har hatt barn leddbånd kan ha strukket under graviditet og fødsel. Overdreven hoste på grunn av forhold som bronkitt kan sette ytterligere press på hele bekkenområdet.

Problemer forårsaket av svekket Ligaments

Når leddbånd løsne opp, kan det resultere i en prolapsed blæren, tykktarm eller livmor. Dersom disse organene er sagt å være prolapsed, betyr det at de er sagging eller svulmende malplassert. Hvis tilstanden er mild, kan du ikke merke noen symptomer. Det vanligste symptomet er beskrevet som tyngde i magen. Hvis du må anstrenge mye når du har avføring, kan du ha en svulmende kolon. Hyppige urinveisinfeksjoner eller smerter i vannlating kan signalisere en prolapsed blæren. Hvis du opplever smerte eller mangel på følelse under samleie, eller du har uforklarlige smerter i korsryggen, kan det være lurt å ha din gynekolog sjekk for en prolapsed livmor. Det er fire grader av denne tilstanden. I den første, vil du sannsynligvis ikke vet om det med mindre det er funnet under en rutinemessig bekken eksamen. Den andre grad er definert ved toppen av livmoren som faller inn i seg selv. Den tredje grad finner livmoren som stikker ned i skjeden, og til slutt, i sjeldne tilfeller, som stikker utenfor kroppen.

Urter og Trening

I slutt grader av prolapsed livmor, kan kirurgi være det eneste alternativet. Før dette, kan du velge ett av flere alternativer, for eksempel silikon ringer utformet for å holde livmoren på plass. Det beste middel er forebygging.

Hvis du har hatt barn eller er overvektig eller aldring, bør du begynne en diett av trening for å styrke bekkenbunnen og bindevev, inkludert Kegel-øvelser. Kegels bestå av kontrahering vaginal og anal muskler (som om du stopper urin i mid-flow), opp til 100 ganger per dag.

I forbindelse med trening, kan det være lurt å legge urter til ditt daglige kosthold som antas å styrke leddbånd og hjelpe kvinnelige reproduktive helse. Bringebær blad, Comfrey og spesielt kjerringrokk (Equisetum) er alle gode valg for å gjenoppbygge bindevev. Disse kan tas i te eller tablettform. Gotu kola bidrar til å øke blodstrømmen til leddbånd for å opprettholde sin integritet. Hvis du opplever inkontinens på grunn av ligament svakhet, prøve sofaen gress å styrke blæren sphincter.

Hvordan styrke Leg Ligaments

Hvordan styrke Leg Ligaments


Leddbånd i bena, som er de "hengsler" på kneet, er avgjørende for bevegelse, og du kan lett skade dem fra anstrengende aktiviteter som sport. Hvis du skader en ligament - og det krever kirurgi - vil du måtte styrke den for at den skal fungere skikkelig igjen. Det finnes en rekke øvelser du bør utføre for å styrke leddbånd, og de innebære å bruke andre muskler i bena. Du bør utføre disse øvelsene under tilsyn av en trener eller terapeut.

Bruksanvisning

•  Kontrakten din quadriceps, som er de fremre lårmusklene, med beinet hvilte på bakken. Utfør sammentrekninger i 5 til 10 sekunder, hvile i tre sekunder - og gradvis bøye kne for å løfte den opp fra bakken mens økende sammentrekning tid.

Øvelse hamstrings, som er de bakre lårmusklene, ved å ligge flatt på bakken og løfte benet opp. Hold benet i luften i fem sekunder før du senker det - gradvis øke høyden tid.

Utfør hamstring øvelser mens du står opp når du enkelt kan bøye kneet hele veien bakover. Bøye kneet, ta tak i foten med hånden og hold den på plass i fem sekunder av gangen.

Legge vekt på bena med motstand band eller ankel vekter og utføre de ovennevnte oppgaver med økt motstand.

Utfør knebøy øvelser når kneet er sterk nok til å inneholde de ovenfor angitte vekt tilsetninger. Bøy knærne litt med føttene atskilt i skulderbredde, holder den posisjonen i fem sekunder. Øk mengden det kan bøyes så mye du kan uten smerter.

Bone Spurs i Children

Bone spurs hos barn er overflødig bein som utvikler langs siden eller kanten av et bein. Den kliniske navn for denne ekstra bein vekst er osteophytes. Bone spurs kan danne sammen nesten alle bein, men de er spesielt utsatt for å vokse i leddene. Som et resultat, er det ikke uvanlig å finne bein sporer langs ryggraden, da dette er den del av kroppen med det høyeste antall skjøter. Svært ofte folk med bein spurs som utviklet da de var barn vet ikke at spurs eksisterer før de er godt inn i voksenlivet.

Symptomer

Ifølge Mayo Clinic, spurs mange ganger bein har ingen smerter eller symptomer i det hele tatt, spesielt når de er på bein av barn. Men noen bein spurs er smertefullt og kan begrense omfanget av bevegelse som en person blir eldre og hans ben stivne. Bone spurs i kneet kan begrense din evne til å fullt forlenge kneet og bøy den, noe som gjør walking vanskelig. Bone spurs i nakken eller ryggraden kan være smertefullt og forårsake nummenhet i armer og ben.

Årsaker

WebMD indikerer at bein sporer utvikles for en rekke forskjellige grunner. I noen tilfeller, utvikler de på grunn av benene prøver å reparere seg selv på grunn av stress, rubbing eller trykket som oppstår over tid. Bone sporer hos barn ofte utvikles som et resultat av et bein blir stresset på grunn brytes eller brukket. Andre grunner for bein spurs å utvikle inkluderer aldring og stramme leddbånd. Som kroppen bryter ned med aldring og brusk bryter ned, spurs utvikle langs de skarpe kantene av bein i leddene.

Diagnose

Leger diagnostisere bein spurs med en rekke forskjellige tester. Ifølge Mayo Clinic, disse testene inkluderer røntgen, computertomografi (CT) skanner og magnetic resonance imaging (MRI) skanner. Alle disse testene tillate legen å se inne i kroppen og se benstrukturen, og avgjøre om smerte som oppleves skyldes et ben sporen. Dette er spesielt viktig for å bestemme årsaken til leddsmerter.

Behandlinger

Ifølge WebMD, er det mange behandlinger for bein spurs. Ofte vil leger anbefaler vekttap som en metode for å ta presset bort fra bein spurs som oppstår i føttene eller på hælene. Andre behandlinger inkluderer stretching og styrke leddbånd gjennom fysioterapi og trening. I noen tilfeller vil leger foreskrive NSAIDs for å hjelpe med smerter og betennelse som kan oppstå med bein spurs. Hvis medisiner ikke hjelper med smerte, kan en lege anbefaler at kortikosteroider skal injiseres på stedet av bein anspore som et alternativ behandling. Endelig kan kirurgi være nødvendig å fjerne sporen fra benet.

Komplikasjoner

Selv om bein spurs er ofte godartet, og ikke føre til mer enn minimalt ubehag, noen ganger oppstår komplikasjoner. Ifølge Mayo Clinic, hvis et bein anspore bryter av fra beinet, kan det flyte i kroppen og bli sittende fast i den nærmeste tilstøtende felles, noe som resulterer i smertefulle komplikasjoner i å kunne bevege leddet eller utvide den. Hvis dette skjer, vil benet sporen må fjernes kirurgisk for å hindre ytterligere problemer.

Prolotherapy Fordeler

Prolotherapy Fordeler


Prolotherapy arbeider for å styrke leddbånd og sener og for å lindre smerte på grunn av svake leddbånd og sener. Leddbånd koble to bein sammen og stabilisere leddene, og sener fester musklene til knoklene og bidra til å skape bevegelse i leddene. Ifølge Prolotherapy.org, immunsystem naturlig stimulert til å reparere anstrengt sener eller leddbånd, men fordi disse områdene har dårlig blodtilførsel, er helbredelsesprosessen ofte igjen ufullstendig etter en belastning eller skade. Prolotherapy bestreber seg på å hjelpe kroppen i å fullføre helbredelsesprosessen naturlig.

Naturlig Styrking

Med prolotherapy, er en substans injisert i sore leddbånd eller sener på kroppen, slik som osmotiske proliferant løsninger som består av glycerol og dekstrose, og denne oppløsning forårsaker betennelse å forekomme på de berørte området. Denne betennelsen utløser kroppen til naturlig helbrede dette området, som inkluderer etablering av nytt kollagen, naturlig ingrediens som gjør opp leddbånd og sener. Som ny kollagen modnes, krymper den, forårsaker leddbånd og sener til å stramme og bli sterkere. Når leddbånd eller sener er sterkere, det reduserer kroniske smerter oppleves i svake leddbånd og sener. Denne naturlige styrking teknikken er gjennomført uten bruk av medikamenter eller kirurgi.

Masse og tykkelse

Prolotherapy ikke bare styrker sener og leddbånd, men det øker også massen og tykkelse av leddbånd, noe som hindrer fremtidig svakhet og skade. Ifølge GetProlo.com, utkonkurrerer prolotherapy alle andre lignende typer behandlinger, for eksempel over-the-counter NSAIDs, kortison injeksjoner og operasjoner. Prolotherapy.org statistikk viser at Prolotherapy injeksjoner øker ligament masse til 132,2 milligram sammenlignet med standard salt injeksjoner, som øker massen til 89,7 milligram. Dette er en 44-prosent forskjell. Tykkelsen av et ligament øker til 1,01 millimeter etter en prolotherapy injeksjon, sammenlignet med 0,79 økningen ses etter en salt injeksjon, noe som er en 27-prosent forskjell.

Pain Relief

Fordi prolotherapy øker massen og tykkelse av leddbånd og styrker sener og leddbånd som omgir det smertefulle området av kroppen, er sluttresultatet som prolotherapy eliminerer kroniske smerter og stimulerer bodyâ € ™ s naturlige helbredende krefter. Dette inkluderer lindre leddgikt smerte, leddsmerter, nedre ryggsmerter, degenerative plate sykdom, arbeidsrelaterte skader, bruskskade og idrettsskader. Fordi ligament og sene vev kan bli opptil 40 prosent sterkere etter prolotherapy behandling, ifølge Prolotherapy.org, er lindring av kroniske smerter permanent, uten å skade eller fjerne deler av kroppen, for eksempel i kirurgi eller med visse medisiner som hemmer kroppen fra naturlig å helbrede seg selv.

Slik reparerer Trigger Thumb

Slik reparerer Trigger Thumb


Trigger tommelen utvikles når de sener i tommelen, som holdes til skjelettet av leddbånd kjent som trinser, utvikle fortykkede knuter. Dine leddbånd kan bli tykkere også. Som et resultat, vil tommelen bøye og lås. Tommel vil da plutselig rette, som om å trekke avtrekkeren på en pistol. Avhengig av alvorlighetsgraden av din trigger tommel, vil reparasjonen av tommelen variere.

Bruksanvisning

•  Få en kortison injeksjon av din ortopedisk lege. Injeksjonen bør rettes inn din tommelen seneskjede, som er den beskyttende dekke av sener, for å lindre betennelser i forbindelse med din trigger tommelen samt å bidra til å krympe noen fortykket knuter.

Ha tommelen utstyrt for en splint etter å ha mottatt en kortison injeksjon. Dette vil bidra til å begrense bevegelse av tommelen. Ifølge Mayo Clinic, kan det hende du må ha på deg skinne i seks uker.

gjennomgå kirurgi som en siste utvei for å reparere tommelen. Operasjonen er gjort på poliklinisk basis. Hold bandasje på tommelen etter operasjonen for tiden anbefalt av legen. Bandasjen vil holde hevelse ned og redusere blødning fra operasjonsstedet.

gjennomgå rehabilitering etter at du helbrede fra operasjonen, hvis det er nødvendig. Ifølge eOrthopod, vil rehabilitering ikke være nødvendig med mindre tommelen var i en låst posisjon før kirurgisk inngrep.

Ha tommelen utstyrt med en spenne hvis tommelen ikke rette umiddelbart etter tommelen kirurgi.

Mottaks behandlinger fra en fysioterapeut for å hjelpe strekke tommelen. Lær øvelser fra din terapeut for å hjelpe bedre utvalg av bevegelse i tommelen, og for å bidra til å styrke leddbånd og ledd i tommelen. Ifølge eOrthopod, bør øvelser for tommelen gjøres i ca seks uker etter under operasjonen.

Tips og advarsler

  • Hvil fingeren så mye som mulig.
  • Suge tommelen i varmt vann for å redusere betennelse.
  • Masser tommelen til å lindre symptomer på smerte.
  • Unngå overusing tommelen.
  • Unngå å bruke repeterende bevegelser av tommelen.
  • Ikke bruk tommelen for gripende ved åpning glass eller flasker.

Kne Manipulation & Physical Therapy

Pasienter som har gjennomgått bare en av en rekke forskjellige kne-ledd operasjoner vil typisk bli henvist til en fysisk terapi behandlingsprogram, mange ganger umiddelbart etter inngrepet. Målet med kneet manipulasjon innenfor en terapeutisk setting er å fremme og opprettholde riktig utvalg av bevegelse i leddet og samtidig styrke de store leggmusklene rundt kneet for fortsatt stabilisering.

Tidlig Manipulation

Fysioterapeuter vil vanligvis begynne å jobbe på en ny pasient 24 timer etter et kirurgisk inngrep siden innføringen av bevegelsen til kneleddet tross betennelse og muskelatrofi er kritisk til langsiktig helbredelse. Tidlig manipulasjon prosedyrer inkluderer manuell manipulering av patella (kne-cap) for å redusere betennelse i patellar leddbånd. Ifølge Duke Ortopedi, vil terapeuter også fokusere på assistert fleksjon og ekstensjon av leggen for å minimere leddkapselen innsnevring, eller "frysing". Tidlig fleksjon vil typisk gjennomsnittlig 30 grader av bevegelse mens utvidelse er betinget av at nivået av vev betennelse. Pasientene kan også være foreskrevet en fortsatt passiv bevegelse (CPM) maskin for å hjelpe til med manipulasjon mens hjemme.

Mid-Treatment Manipulation

Ifølge Duke Ortopedi, pasienter med mindre enn 80 grader fleksjon etter 11 uker postoperativ vil fortsette å motta terapeut-assistert manipulasjon fra både en utsatt (forsiden ned) og en liggende (forsiden opp) posisjon. Patella manipulering vil være minimal på dette tidspunkt på grunn av et lavere nivå av inflammasjon og større styrke leddbånd som er ansvarlige for den naturlige "glidende" bevegelse av patella inne i leddet. Pasientene vil også begynne å jobbe med økt styrke øvelser i løpet av denne tiden for å fremme god muskel toning som vil aide i felles manipulasjon prosessen fra en biofeedback perspektiv.

End-Treatment Manipulation

Når en pasient har nådd et minimum på 140 grader fleksjon assisterte (typisk 16 til 20 uker postoperative, avhengig av fremgangsmåten), felles manipulasjon og mobiliseringspromotorer vil bli redusert på terapeuten skjønn. Sideveis stabilitet i leddet kan bli testet på dette punktet for å bestemme flyten av ligament bevegelsen skal pasienten behov for å raskt endre retning mens du går eller kjører. Den fysiske terapeut vil typisk ut pasienten med en hjemme-treningsprogram rettet mot kontinuerlig styrking av beinmuskulaturen i et forsøk på å hindre fremtidig skade.

Hvor lang tid tar en forstuet ankel ta å helbrede?

Hvor lang tid tar en forstuet ankel ta å helbrede?


Ankelen er en viktig vektbærende ledd av kroppen, siden den støtter hele kroppsvekten og er instrumental i å stå både mens ro og under bevegelse. En forstuing oppstår når leddbånd rundt leddet er strukket utover normalområdet eller rive. Se legen din umiddelbart hvis du har mistanke om en forstuing, som ignorerer din skade eller ikke behandler den riktig kan strekke en 3-4 måneders utvinning periode i et år eller mer.

Definisjon av en forstuing

En forstuing er definert som en delvis eller fullstendig rive av en eller flere leddbånd som holder knoklene i foten og ankelen sammen. Forstuinger føre til hevelse og blåmerker og føre til ustabilitet i ankelen. Som de fleste ankelskader er forårsaket av ankelen rulle utover, forstuinger involverer typisk fremre talofibular ligament (ATFL) eller calcaneofibular ligament (CFL) på utsiden av ankelen. Skadeomfanget på grunn forstuing varierer i alvorlighetsgrad, og er klassifisert som primær, sekundær eller tertiær (grad 1, 2 eller 3).

Grad 1 forstuing

En grade en forstuing krever vanligvis bare en uke eller to av utvinning tid, så det er minimal skade på leddbånd. Umiddelbar behandling med is, heving av foten over ditt hjerte og komprimering med en ACE bandasje for å støtte den felles er vanligvis tilstrekkelig. Du vil oppleve mindre hevelse og smerte med noe hevelse og ømhet. Splinting eller casting er ikke nødvendig. Utvalg av bevegelse, mild stretching, styrke og omfanget av bevegelse øvelser vil hjelpe deg å komme tilbake til full funksjonalitet på kort tid.

Grad 2 forstuing

Statistisk sett, klasse 2 forstuing er de mest vanlige. Skade er ikke klassifisert som alvorlige, men kan, hvis den ikke behandles raskt, forårsake alvorlige problemer. Spekter av bevegelse og stabilitet er moderat redusert. Etter eksamen, vil de fleste leger fore spjelking for et par uker å immobilisere og støtte leddet. Fysioterapi for å strekke og styrke leddbånd vanligvis følger. De fleste klasse 2 forstuinger ta fire til seks uker å helbrede.

Grad 3 forstuing

En grad 3 forstuing er den mest alvorlige skaden med lengst healing / utvinning tid. En forstuing av denne alvorlighetsgraden kan enkelt ta 8 til 12 uker eller enda lenger tid å leges helt. Leger vanligvis immobilisere leddet og foreskrive fysioterapi, akkurat som med en klasse 2 forstuing. Imidlertid er det immobiliserende perioden lenger, som er den fysiske-terapiprogram. Dersom liten eller ingen fremdrift er laget med terapi, kan kirurgisk reparasjon av riften være neste skritt.

Øvelser for å få fart Recovery

Spør legen din når du har grodd nok til å begynne å trene, og deretter begynne å gjøre følgende øvelser:

Dorsalfleksjon er en av de første øvelsene vanligvis foreskrevet, og det tar foten frem og tilbake gjennom hele spekteret av bevegelse. Hvile beinet på en flat overflate med kneet låst og hold den utvidede og bøyde stillinger i 10-15 sekunder hver. Gjenta 10 ganger.

Skrive alfabetet med tærne er en annen vanlig mosjon. Sitte på en høy krakk, slik at foten klarner bakken. Skriv ut bokstavene i alfabetet ved hjelp av stortåen. Gjenta to ganger.

Den single-leg balanse styrker og aktiverer setemuskler og hjelper deg å få leggen stabilitet. Stå ved siden av en solid stol med hånd motsatt din skadde ankelen. Skifte vekten til den skadde foten og hold i 15 sekunder. Gjenta 10 ganger.

Styrke ankelen og opprettholde fleksibiliteten i dine kalver med den sittende kalv raise. Start med å sitte i en stol med den berørte foten flatt på gulvet. Hev hælen din så høyt du kan (på tærne) og hold i 10 sekunder. Slipp og gjenta 10 ganger.

Hvordan redusere Joint Noise

Hvordan redusere Joint Noise


Joint støy, vanligvis i form av dukker eller sprukket, er ofte urovekkende, ifølge Chiropractors.org. Det kan oppstå når leddbånd gni sammen, eller når en felles skiller med bevegelse og deretter smetter tilbake. Hvis det er smerter ledsaget med støy, kan dette være et tegn på en feiljustering, skade eller medisinske tilstand og behandling skal være prøvd. I begge tilfeller kan de lyder bli pinlig eller distraherende, men det er ting du kan gjøre for å redusere forekomsten.

Bruksanvisning

•  Spis frukt og grønnsaker som er rike på vitamin C, i henhold til kiropraktor Dr. J. Shawn Leatherman, DC, CCST, CCSP. Vitamin C skaper kollagen som gjør leddbånd sterkere og smurt. Eksempler som han anbefaler inkludere røde og oransje paprika, sitrusfrukter, brokkoli, tyttebær, kål, blomkål, poteter og tomater.

Legg kosttilskudd til kosthold som vil styrke leddbånd og redusere støy. Kosttilskudd for å inkludere er 3000 milligram chondroitin sulfate hver dag i tre uker, 3000 milligram av glukosamin sulfat hver dag i tre uker og 1500 milligram av MSM hver dag i tre uker. Etter de tre ukene, redusere hver dose med halvparten for en annen måned.

Praksis tøyningsøvelser før og etter trening og praksis yoga to til tre ganger i uken. Strekke musklene og leddene kan bidra til å holde dem løs og uten sprekker. Særlig yoga positurer som YogaJournal.com stater er gunstig for leddene inkluderer tilbake bend, modifiserte vendinger, ensidige bekken vendinger, lotus positur og fisken posere.

Besøk en kiropraktor eller massasje terapeut for å motta triggerpunkt terapi, som i henhold til "The Trigger Point Therapy Handbook: Your Self-Treatment Guide for Pain Relief," kunne løsne musklene og hindre dem fra å dra fra hverandre. Hvis musklene ikke trekke fra hverandre, er de ikke forårsaker støy.

Disc Pain Treatment

Disc smerte oppstår når det er betennelse i en eller flere ryggvirvler. Platen er brusk som ligger mellom ryggvirvler, dempe dem og hindre dem fra å sliping mot hverandre. Mest tilbake plate smerter oppstår i korsryggen (lumbar vertebrae), men det kan også forekomme i livmorhalsen eller nakke området. Årsaker til plate smerte inkluderer senebetennelse, ulike typer leddgikt, osteoporose (bein degenerasjon), gikt og brokk eller svulmende plater. Behandling for platen smerte inkluderer vanligvis hvile, is, varme, medisiner, terapi og ulike øvelser.

Rest, Ice and Heat

Hvis du har platen smerte, vil du trenger å hvile ryggen for en viss periode av tid. Dette vil bidra til å hindre ytterligere forverring av det berørte området. I løpet av de første 48 timene etter utbruddet av platen smerte, er det best å ice området, ved hjelp komprimerer plassert direkte mot kilden til smerte. Når den første svelling har avtatt, varme (for eksempel en varmepute) kan brukes for å fremme blodstrømmen --- og assosierte --- helbredende egenskaper til det berørte platen.

Medisiner

Anti-inflammatoriske medisiner som naproxen (Aleve) og ibuprofen (Advil eller Motrin) kan bidra til å redusere hevelse og smerter i rygg plate. Disse medikamentene er Cox-2-hemmere som minimerer effekten av Cox-2 enzymer og prostaglandiner som forårsaker betennelse og smerte som en naturlig kropp respons på irritert eller erodert plate brusk. Aktuelle løsninger som Bengay kan også være effektive for behandling av plate smerte. For mer alvorlige tilfeller av platen smerte, kan legen forskrive orale steroider eller en kortison skudd.

Ikke-kirurgiske behandlinger

Massasje eller spinal dekompresjon (manipulasjon av ryggraden for hånd eller en maskin) kan bidra til å avlaste presset på korsryggen eller cervical plate hvis det er herniated eller Bulgaria. Disse behandlingene er vanligvis gjort av en kiropraktor. Maskinene er designet for å bevege beina, rygg og nakke for å lindre smerter og press på ryggraden. Prolotherapy er en annen forholdsvis ny teknikk for behandling av kronisk smerte. Ifølge Prolotherapy.org, en ressurs for å finne leger som utfører prolotherapy, bruker denne teknikken en injeksjon for å utløse betennelse som til slutt resulterer i nye forekomster av kollagen, stoffet som gjør opp sener og leddbånd. Collagen strammer til slutt over tid og styrker leddbånd. Dette bidrar til å stabilisere ryggsøylen å lindre plate smerte.

Trening

Øvelsen vil øke fleksibiliteten i ryggvirvler og blodtilførselen til ryggraden. Hvis du har cervikalskive smerter, bevege armene bakover og forover og klemme øvre del av ryggen kan bidra til å avlaste den. Også utenfor løypa eller rulle skuldrene og slå eller rulle nakken kan stimulere blodsirkulasjonen, som leverer oksygen og næringsstoffer for helbredelse.

Lavere tilbake øvelser for kors smertelindring kan inkludere å trekke ett eller begge bena mot brystet mens du ligger på gulvet. Også trykke ryggen mot gulvet med knærne peker opp bidrar til å styrke den nedre ryggmuskulaturen. Det er viktig å styrke musklene i nærheten platen smerte fordi det vil ta mer presset av ryggraden. Styrking tilstøtende muskler --- spesielt de i magen og baken --- vil også bedre bidra til å stabilryggraden.

Bivirkninger av Prolotherapy

Prolotherapy er et alternativ middel for kroniske smerter. Selv leger samt naturopaths gi prolotherapy, de fleste forsikringsselskaper og Medicare vurdere behandlingen eksperimentell og ikke dekke det. Prolotherapy innebærer injeksjon av sukkerløsninger i sener og leddbånd. Teknikken har få bivirkninger, og alvorlige effekter er sjeldne.

Funksjon

Injeksjon av sukkeroppløsning er utformet for å styrke leddbånd og sener og stimulere produksjonen av nye bindevev. Prolotherapy kombinert med spinal manipulasjon og trening har vist seg å forbedre kroniske korsryggsmerter, ifølge Mayo Clinic.

Vanlige bivirkninger

Den vanligste prolotherapy bivirkning er stølhet rundt injeksjonsstedet. Prolotherapy forårsaker betennelse, så det kan være blåmerker, smerter, stivhet og hevelse.

Time Frame

Betennelse fra prolotherapy varer vanligvis i opptil en uke, men noen ganger lengre. Dvelende smerte er ikke sett på som en bekymringsfull bivirkning og kan være et tegn på helbredelse.

Behandling

Massasjeterapi og fuktig varme kan lindre smerter forbundet med prolotherapy. Anti-inflammatoriske medisiner bør unngås, men andre som paracetamol (Paracet) er tillatt.

Risiko

Enhver pasient opplever sterke smerter etter prolotherapy bør kontakte helsevesenet utøveren fordi det kan tyde på en infeksjon. Andre mulige alvorlige bivirkninger er spinal hodepine, blødninger, kollapset lunge og disk skade.

Helsemessige fordeler av Jogging

Huffing, puffing og svetter gjennom en treningsøkt kan høres mindre enn ønskelig som en øvelse valg. Jogging er imidlertid en velsignelse for hele kroppen --- positivt påvirker nesten alle organer. Det kan gjøres inne på en tredemølle eller ute på en vei eller sti. Løping eller jogging gir forbedringer i utholdenhet, vektkontroll, muskelstyrke, felles fleksibilitet, og bentetthet. Det er bedre å være omstendelig etter en treningsøkt enn å bli omstendelig bare vandre opp trappen.

Jogging forbedrer utholdenhet

Når du jogger eller løper, bruker kroppen store, oksygenslukende muskler i bena. Jo mer du jogge eller løpe, jo mer effektiv kroppen blir med oksygenopptak og distribusjon. Økt aerob kapasitet fordeler hele kroppen, inkludert hjernen.

Jogging hjelper deg ned i vekt

Jogging eller løping er et fett-smelting aktivitet. Hvis du er ca 150 pounds og jogge i ca 20 minutter, kan du brenne 225 kalorier. I tillegg, muskler forbrenner mer kalorier i hvile enn fett.

Jogging forbedrer muskelstyrke

Jogging primært fungerer underkroppen, men nesten alle musklene i kroppen aktiveres under jogging. Rygg- og magemusklene stabilisere kroppen. Armer og skuldre svinge frem og tilbake i løpet av naturlige bevegelser.

Jogging forbedrer felles funksjon

Leddene må flyttes til bedre utvalg av bevegelse. Jogging styrker leddbånd som støtter leddene, og kan forebygge skader, smerter og betennelser.

Jogging holder bein sterke

Hver gang et bein er ladd eller bærer vekt det blir styrket. Jogging gir den type påvirkning som kaller for mineraler som kalsium og magnesium som skal distribueres til bein.

Helsetips med Jogging

Snakk med legen din om den sikreste rutine før du starter en jogging rutine. Begynn sakte. Varm opp deretter strekke forsiktig. Inkluder hastighet arbeid - kjøre fort for en kort timem deretter gjenoppta normal tempo. Inkluder vektløfting for å holde overkroppen sterk.

Inversjon Therapy Fordeler

Inversjon terapi innebærer å bruke en inversjon stol eller enhet for å snu kroppen opp ned. Denne prosessen strekker ryggraden og reduserer kompresjon som kan øke over dagen fra sittende og stående. Den har flere fordeler for både ryggraden og kroppen din kjerne.

Rygg- og nakkesmerter

Mye av rygg og nakke smertene stammer fra feil spinal justering. Inversjon reverserer tyngdekraften effekt på ryggraden og reduserer smerte som komprimere platene kan føre deg. Det er nerveender i ryggraden som passerer gjennom hver plate. Kompresjon legger press på disse nerveendene og forårsaker smerte. Inversjon elongates ryggraden, redusere smerte. Vend deg til 25 grader i noen minutter om dagen for å bidra til å redusere smerte.

Reparere Discs

Dine spinal plater er i utgangspunktet som ryggen din støtdempere. Den indre kjernen av disse platene er en geleaktig substans som blir presset ut i tilstøtende vev når du sitter eller står i lange perioder av gangen. Invertere kroppen din tillater platene å reincorporate dette materialet, som fungerer som næring til platene. Du må snu deg minst 60 grader for å hjelpe platene gjenopprette.

Funksjonell fitness og muskeltrening

Den enkle handling inversjon kan føre til en mild kardiovaskulær trening fordi det stimulerer hjertefrekvensen. Hvis du er så tilbøyelig, kan du legge crunches og sit-ups til din inversjon å ha en mer grundig trening. Dette styrker din kjerne og øker din fleksibilitet. Økende din kjernevirksomhet styrke er grunnleggende for enhver treningsøkt rutine fordi det hjelper din holdning og ryggjustering, samt sikrer en effektiv overføring av kraft i kroppen. En sterk kjerne tar også trykket på baksiden når du løfter tunge gjenstander.

Workout Recovery

Enten du løper eller driver med idrett, er du setter belastning og press på ryggen med hvert skritt du tar. Ingen trening er perfekt utført, og som kan føre til små skjevheter i ryggraden. Invertere etter en treningsøkt bidrar til å omstille den tilbake før noen av disse "tweaks" føre til en mer alvorlig skade. Dette er spesielt viktig for ensidige aktiviteter som fører til legemet for å overkompensere for fokusert bruk av en del av kroppen. Inversjon er spesielt viktig for idretter som golf, tennis og kickboxing.

Styrke Leddbånd og overarbeidede muskler

Used muskler bygge opp melkesyre, og lymfesystemet ikke har en "pumpe" for å fjerne melkesyre, noe som fører til muskelsmerter. Inversjon hjelper sirkulere blodet oppover mot hjertet, som bistår i rensing av melkesyre fra lymfesystemet.

Leddbånd er "gummistrikk" vev som forbinder muskelen til beinet. De kan bli uelastisk og mer utsatt for skader hvis de ikke er skikkelig strammet. Inversjon hjelper forsiktig strekke leddbånd ved å reversere tyngdekraften er pull på dem.

Avlaste Stress og redusere depresjon

Bare det å kunne slappe av på en invertere stol vil redusere stress, og studier har vist at bare 10 sekunder av invertere kroppen fører til en 35 prosent reduksjon av stress. Enda viktigere, inverterende reduserer smerte, noe som reduserer stressnivået også. Det skaper de samme strekker effekter som yoga gjør. Endelig bistår dette redusert stress i å redusere depresjon. Inverterende skaper også endorfiner, som bistår i å heve en persons humør.

Hjem rettsmidler for leddsmerter

Hjem rettsmidler for leddsmerter kjøre gamut fra rett og slett ikke bruker de berørte felles for litt å fylle kjøkkenet ditt pantry med gunstige te og saft. Hvert middel tjener sin hensikt med å gjøre hverdagen din mer behagelig og minsker sjansene dine trenger profesjonell medisinsk hjelp. Men hvis leddsmerter vedvarer i mer enn et par dager eller blir mer generalisert, bør du kontakte lege for å utelukke leddgikt og andre forhold.

Rest

Ikke bruk smertefulle ledd. La kroppen helbrede seg selv i minst et par dager; dette vil fremskynde restitusjonsprosessen. Permittere aerobicklasser eller annen risting aktivitet som ytterligere kan traumatize området og føre til større smerte eller skade.

Mens du hviler, ta en over-the-counter medisiner. Det finnes ulike anti-inflammatoriske medisiner (spesielt Advil) som du enkelt kan kjøpe som vil gi smertelindring og redusere hevelse.

Elevation

Hev felles. Lå på et flatt underlag slik som din seng eller sofa. Plasser svekket joint på en pute som er over hjertet ditt nivå. Bruk så mange puter som nødvendig for å plassere din joint i riktig høyde. Heve leddet vil hjelpe blodet strømme tilbake til hjertet, redusere betennelse.

Ved hjelp av vann

Fordyp din joint i varmt vann. Et varmt bad med Epsom salter kan være svært gunstig for lettelser leddsmerter. En varm svømmebasseng eller boblebad kan tjene samme formål.

Drikk vann. Vann hjelper skylle systemet for toksiner og bistår i å holde systemet sunn.

Trening i vann. Mens nedsenket i varmt vann, forsiktig strekke berørte felles. Vannets naturlige motstand og oppdrift redusere leddsmerter uten å gi noen rystende virkning på leddet. Det varme vannet løser opp musklene, øker blodsirkulasjonen til området og kan hjelpe deg å ha et større utvalg av bevegelse.

Varme og kalde behandlinger

Påfør varme pakker til fellesområdet. Varmebehandling kan slappe av musklene og øke blodstrømmen til det skadde området. Legg et håndkle direkte på din joint før du legger varmepakningen på kroppen din, noe som hindrer potensielle hudforbrenninger.

For best resultat, alternativt varmt komprimerer med kjøleelementer. Kalde behandlinger "fryse" den berørte felles og kan gi umiddelbar smertelindring. Pass på å ikke plassere isen bag direkte på huden for å unngå isen brenne. Bruk is i 20-minutters intervaller 3-4 ganger daglig.

Pantry Hjelp

Spis og drikk sunn elementer. Spesielt drikke gulrotjuice, som er påstått å styrke leddbånd. Du kan også drikke papaya-frø te seks ganger daglig for å bidra til å redusere leddsmerter. Svelges noen apple cider eddik hele dagen for å lette din leddsmerter; du kan drikke det rett, eller bland 2 eller 3 ts. per dose med litt vann for å gjøre det mer velsmakende. En halv ts. gurkemeie blandet med varmt vann er også anbefalt, tatt tre ganger daglig.

Hvordan styrke Sener og leddbånd

Sterke sener og leddbånd er grunnlaget for å utvikle høye nivåer av muskelmasse, ifølge "The Body Sculpting Bibelen for menn." Sener og leddbånd er fiberkabler som kobler leddene til skjelettet og beskytte deg fra å skade deg selv under hard trening. Stretching daglig i kombinasjon med å blande opp treningen rutine kan hjelpe deg å forbedre din rutine i det lange run.Your kroppen trenger for å ha tilstrekkelig støtte for å styrke musklene, noe som betyr at du trenger å utføre kort rekkevidde bevegelser under treningen å bygge opp sener og leddbånd, ifølge BodyBuilding.com.

Bruksanvisning

•  Strekk i 10 minutter for å varme opp. Warm-ups bidra til å forberede kroppen din for anstrengende aktivitet ved å løsne opp leddene og kan lindre stølhet etter en treningsøkt også.

Bruk høy styrketrening, noe som tvinger deg til å jobbe sener og leddbånd mer enn du vanligvis ville på grunn av mengden av vekten. Som kroppen din blir vant til vekten, gradvis øke mengden til å sjokkere dine sener i å jobbe hardere.

Trening med en kort utvalg av bevegelse. Trene normalt funker musklene, men redusere rekkevidden til knebøy, benkpress, skulderpress eller leg heiser fokuserer på sener og leddbånd.

Ta det sakte. Å legge for mye press på sener og leddbånd kan føre til en sprukket ligament eller senebetennelse, som er betennelse i sene.

Tips og advarsler

  • Arbeid med en personlig trener hvis du er usikker på dine oppgaver.

Hva gjør leddbånd Shrink?

Leddbånd er elastiske band av vev som kobler bein og andre interne kroppsdeler sammen. De bidrar i kroppens bevegelse og stabilitet. Som alle deler av kroppen, kan leddbånd bli skadet. Noen mennesker opplever en strekking av leddbånd. Å vite hvordan å krympe leddbånd kan hjelpe deg bedre behandle problemet.

Betennelse

Revet eller strukket leddbånd helbrede og stram, eller krympe, på grunn av betennelse prosessen. Denne prosessen gjør at skadede leddbånd å vokse og gå tilbake til sin fulle styrke. Betennelse er en naturlig prosess, men i tilfeller hvor ligamenter ikke helet etter betennelse, kan det være kunstig startes.

Heat

Varme fører bokstavelig kollagen at senene består av å smelte. Når smeltet, leddbånd krympe og stramme. Dette var en populær teknikk som brukes av leger for litt tid å behandle strukket leddbånd. Imidlertid har det blitt funnet at leddbånd behandlet på denne måten til slutt strekke seg igjen.

Trening

Repetitive fysioterapi og omfanget av bevegelse øvelser kan bidra til å krympe skadet leddbånd. Denne type behandling virker godt i forbindelse med den naturlige helbredelsesprosessen. I alvorlig strukket leddbånd, kan denne behandlingen fungerer godt også.

Hjelp til Smertefulle Sener og leddbånd

Sener - som fester bein til muskel - og leddbånd - som fester bein til bein - er plassert på leddene, slik som knær, albuer, skuldre, ankel og hofte. Smerter i sener kan være forårsaket av senebetennelse, ledd belastning, leddgikt og visse sykdommer som fibromyalgi. En person kan bidra til å lindre smerter ved hvile, immobilisering, is, varme, medisiner, kosttilskudd, massasje og trening.

Rest, Ice & Heat

Hvis du har sene eller ligament smerter, er det best å avstå fra noen fysiske aktiviteter for en stund. Dette vil bidra til å forhindre ytterligere skade på felles. Avhengig av plasseringen av skaden din, bør du vurdere iført en spenne eller skinne for å immobilisere leddet. I løpet av de første 48 timene, legg is på direkte på kilden til smerte ved 20-minutters intervaller i løpet av dagen (hver tredje eller fjerde time). Is forårsaker vasokonstriksjon (innsnevring av blodårer), som begrenser strømmen av blod og lymfe til den skadede ledd. Når første hevelsen har gitt seg, kan du bruke en varmepute for å fremme blodtilførselen til sener og leddbånd.

Medisinering

Anti-inflammatoriske medisiner som ibuprofen (Advil, Motrin) og naproxen (Aleve) kan bidra til å redusere betennelse, hevelse og smerter i sener eller leddbånd. Disse Cox-2-hemmere begrense virkningene av Cox-2 enzymer og prostaglandiner, kroppens naturlige inflammatorisk respons på sene eller ligament irritasjon. Aktuell kremer som Bengay kan gi noen lettelse. For mer ekstreme smerter, kan legen forskrive orale steroider eller gi deg en kortison skudd. Muskelavslappende kan også bidra til å lindre smerte.

Kosttilskudd

Enkelte kosttilskudd som glukosamin og chondroitin er klinisk bevist å lindre senebetennelse og leddgikt. Disse kosttilskudd hjelpe legge brusk til den eksisterende basen og øke leddvæske å bedre bidra til å smøre kroppens ledd.

Massage & Exercise

To av de beste måter å lindre sene og ligament smerter er trening og massasje. Både fremme blodstrømmen til felles, og bringer oksygen og næringsstoffer som trengs for healing, som vitamin C. Massasje kan øke mobiliteten i leddene og eliminere arrvev, noe som kan påvirke fremtidig smerte eller skader.

Øvelser kan både strekke og styrke din tilstøtende muskler, sener og leddbånd, og som legger stabilitet til leddene. For eksempel å strekke kneleddet, trekke tilbake på beinet og holde det mot baken i 10 sekunder. Bøye håndleddet i forskjellige retninger kan bidra til smerte i omliggende sener og leddbånd. Ved å trykke på ryggen på gulvet kan styrke korsryggen og bidra til å lindre smerter i korsryggen.

Elbow sene & Shoulder styrke øvelser

Elbow senebetennelse og skuldersmerter kan være et resultat av overdrive eller skade. Utfører øvelser kan redusere betennelser og styrke disse områdene av kroppen. Elbow senebetennelse vanligvis oppstår når du blir eldre fordi sener mister elastisitet og blir sprø.

Skulderen er den mest bevegelige ledd i kroppen, og det kan være lett skadet fordi ballen av overarmen passer rett inn i skulderen er utformet for å holde den. Muskler, sener og leddbånd forankre skulderen; øvelser styrke disse områdene, og noen er utformet for å forebygge og reversere kronisk smerte.

Formålet med øvelser

På grunn av at albuen og skulderen både andelen det lange ben av armen, kan noen problemer med skulderen påvirker albuen dramatisk. Albuen og skulderen må arbeide sammen i harmoni for å hindre at noen belastning oppstår i disse delene. Hvis albuen eller skulderen begynner å fungere feil, skaper det mer press på andre område av kroppen. Øvelser gjenopprette optimal funksjon i skulderen og albuen og kan lindre smerter og forebygge skader fra tilbakevendende.

Elbow senebetennelse Øvelser

En mild strekk øvelse kan forbedre albuen, fleksjon og rotasjon. Start med å forlenge albuen uten å bøye den. Unngå å strekke til det punktet av smerte og hold denne strekningen i 30 sekunder. Gjenta denne øvelsen 10 ganger og utføre det to ganger om dagen.

Bønnen strekningen er en enkel øvelse, og bør holdes i 20 sekunder. Plasser håndflatene sammen foran brystet med fingrene sammen. Sett fingrene rett under haken. Holde håndflatene sammen, senke hendene mot midjen din, og stopp når du begynner å føle en moderat strekk i underarmene.

Skulder styrke øvelser

For å utføre en skulderpress, holder manualer i hver hånd med håndflatene vendt forover. Hold vektene i skulderhøyde og presse dem rett mot taket. Mens du holder skuldrene helt plant, senk vektene til sin opprinnelige posisjon og gjenta denne øvelsen. Utføre denne øvelsen for tre sett og mellom 8 til 12 repetisjoner.

Begynn lateral høyninger ved å holde manualer i midjen din. Løft armene til siden før vektene er nivå med skuldrene. Sørg for å holde ryggen rett under denne øvelsen, før du senker manualene ned igjen. Utføre denne øvelsen for tre sett og mellom 12 til 15 repetisjoner.

Øvelser for å styrke plantarfascien ligament

Plantar fasciitis er en ekstremt smertefull tilstand forårsaket av skade på leddbånd kalles plantarfascien, som forbinder bein av hælen til bein på forsiden av foten som kobles til bein i tærne. Plantarfascien er en veldig lang ligament som må utøves en gang skadet for å helbrede smerten. Heldigvis finnes det en rekke enkle øvelser som skal gjøres i løpet av dagen for å lindre smerten.

Simpe Øvelser for ligament

En av de enkleste strekninger for ligament er å sette føttene flatt på deg bakken. Mens du holder hælen din godt på plass, kan du prøve å løfte tærne oppover. Dette bør gi deg en strekning langs bunnen av foten. Du kan gjøre dette med sko på hvis tærne har nok plass til å manøvrere.

En sekundær metode, som må gjøres enten barbeint eller i sokker, er å rulle en rund gjenstand frem og tilbake under foten for å massere ligament direkte. Egnede objekter omfatter et kjevle eller en tennisball. For ekstra lindring av smerte, prøv å bruke en kald brusboks eller frossen juice kan for å kjøle smerten mens du trener ligament.

Styrking Hjelpe Områder

For å hindre ytterligere skade, må du jobbe på områder som bistår plantarfascien i bevegelse i føtter og ben også. Styrking kalv og akillessene er et bra sted å starte. Å strekke seg, stå mot veggen og plassere hælene flatt på bakken. Lean inn i veggen uten å flytte føttene. Gjør dette på en avstand hvor du føler en strekk i leggen, men er fortsatt komfortabel. Hvis du har problemer med å holde balansen, kan du prøve å gjøre dette ett ben av gangen.

Mer drastiske tiltak

Hvis strekninger og øvelser er likevel ikke nok til å helbrede din plantarfascien smerte, er det fortsatt en metode igjen å prøve. Det finnes en rekke kommersielt tilgjengelige splinter som du kan bære på føttene om natten. Du vil være i stand til å justere spenningen og du kan holde din plantarfascien strukket gjennom natten som vil bidra til å helbrede smerten. De splinter varierer i pris og kvalitet. Hvis du er usikker på denne metoden eller hvis splint gir deg smerte, kan du se en kvalifisert podiatrist før du fortsetter.

Hva er behandlingen for avrevne leddbånd & Kneskade?

Kneet er den største og en av de mest komplekse leddene i kroppen. Måten den er bygget og de påkjenninger det gjennomgår gjør den utsatt for skade. En av de mer vanlige skader i kneet er en revet ligament. Dette er en smertefull skade og kan føre til kirurgi. Her er noen behandlinger for avrevne leddbånd i kneet.

RICE Metode

Det første du bør gjøre hvis du har mistanke om et avrevet leddbånd eller annen kneskade er få av benet. Etter (R) ressant, gjelder (I) ce i minst 20 minutter på og 10 minutter av, i flere timer. Sett en (C) ompression wrap på kneet, for eksempel et ess bandasje, for å oppmuntre hevelse å jage. (E) levate beinet over midjen. Søk medisinsk hjelp umiddelbart.

Oppkvikkende og ikke-kirurgiske alternativer

I tilfelle av en svært mild revet leddbånd, og alvorlighetsgraden kan bare fastslås med MR-bilder og røntgen hos ortopedisk legekontor, oppkvikkende, hvile, og ikke-bruk kan brukes til å se om leddbånd kan helbrede. Hvis det ikke gro, vil fysioterapi deretter brukes til å styrke den, og musklene rundt kneet for å hjelpe utbetale vekt og stress normalt tatt på av det området av kneet. Leddbånd i kneet er beryktet for å re-skade, så er det viktig å følge veiledning av legen nøye.

Kirurgi

De fleste avrevne leddbånd i kneet må repareres gjennom kirurgi. Dette er oftest gjort artroskopisk og er vanligvis gjort på som et poliklinisk. Legen vil gjøre tre små snitt og bruke verktøy gjennom disse for å nå kneleddet å reparere og korrigere eventuelle ligamentskader hun finner. Etter snittene er stengt, går pasienten hjem for å komme seg og begynne fysioterapi. Betydningen av fysisk terapi kan ikke overvurderes, som ligament må rehabbed helt å unngå reinjury.

Rehab

Fysioterapi er uten tvil den mest kritiske delen av noen kneskade eller kirurgi utvinning. En dyktig fysioterapeut kan ta med kneet tilbake til sitt fulle potensial, og med besluttsomhet og viljestyrke på slutten din, kan du godt ende opp med bedre enn du var før skaden din. PT begynner bare timer etter oppvåkning fra kirurgi og starter med re-engasjere quadriceps muskel, som er den første muskelen til å stenge ned når en kneskade oppstår. Omfanget av bevegelse øvelser vil forsikre kneet forblir smidige, og til slutt styrketrening vil styrke kneet for å holde den fra å bli re-skadet. Kontroller at du har en resept fra legen din for PT og følge diett trofast.