Digidexo.com

tannregulering åpne

Triks for å lindre smerten av tannregulering

Ifølge Bracesguide.com, ble tannregulering (også kjent som kjeveortopedisk tannregulering) er utformet for å korrigere feiljustering av tenner på grunn av overbites, underbites, kryssbitt og åpne bitt, skjeve tenner og andre tennene innretting problemer. De hjelper også forme tennene og kjeven. Mens barn og tenåringer er de typiske mottakere, kan noen voksne ha nytte av tannregulering også. Hvis det blir fastslått at du vil trenge tannregulering, vil orthodontist spørre om din helse, undersøke strukturen i tennene struktur, og bestille røntgen av munnen og hodet. Mens tannregulering kan rette forholdene, kan de også forårsake smerte.

Velge dine Bukseseler

Ifølge Archwired websiden, er det flere typer tannregulering. Tradisjonell tannregulering er i rustfritt stål, og kan kreve bånd for å holde archwire på plass og lede bevegelsen av tennene. Klare bukseseler er en kosmetisk alternativ til de tradisjonelle archwire bukseseler. Disse bukseseler er laget av keramikk eller plast, og blande inn mer naturlig med tennene. Gullbelagte rustfritt stål bukseseler er vanligvis brukes når en pasient er allergisk mot nikkel. Språklig tannregulering er laget for å passe bak tennene, og er vanligvis ikke merkbar under uformell samhandling. Av disse typer tannregulering, kan tradisjonelle metall bukseseler være den mest smertefullt å komme og fjerne, og den vanskeligste å spise med, som mat er mer sannsynlig å bli fanget i metall.

Regular tannlege besøk

Besøk din kjeveortoped omtrent en gang i måneden i løpet av den tiden du har tannregulering på. Tannlegen kan sørge for at det ikke er noen løse ledninger eller andre problemer, og derfor hjelpe avverge unødig smerte. Tiden du er pålagt å ha tannregulering kan være avhengig av helsen til tennene, tannkjøttet og støtte bein; alvorlighetsgraden av tenner problemer; og andre problemer. Vanligvis bukseseler forbli på tennene fra ett til tre år. Under konsultasjonen, vil orthodontist sørge for at bukseseler er å øve riktig mengde press: for mye kan føre til smerter, mens for lite kan føre til ineffektive re-justering. Tannlegen kan også gjøre justeringer i bukseseler 'ledninger, fjærer eller gummi band hvis noen av disse mekanismene er skaper smerte.

Smertebehandling triks

Ifølge Guide Bukseseler nettsiden kan vanlige medisiner som paracetamol og ibuprofen bidra til å redusere smerte. For pasienter med mindre alvorlige smerter, bite i en liten plast produkt kalt en wafer eller tyggegummi kan hjelpe ved å stimulere blodtilførselen til munnen, som fremmer helbredelse. Hvis tyggegummi er ikke et levedyktig alternativ, spise myke eller kald mat (dvs. iskrem, pudding, potetmos, etc.) kan også være effektivt.

I tillegg til den vanlige smerten av seg bukseseler, kan sår og til forekomme på kinn, lepper eller tunge. Disse vev herde over tid og forårsake hard hud for å danne. Skylle munnen med munnvann kan bidra til å redusere risikoen for betennelser og / eller infeksjon. Tannlegen din kan også anbefale en aktuell eller lokal bedøvelse som Orabase eller Orajel å midlertidig lindre smerte.

Hvordan åpne en Ortodontisk Bukseseler Bracket

Iført tannregulering er en rett passasje for millioner av mennesker, unge og gamle. Korrigering av ditt smil kan øke din selvtillit og være gunstig for helsen. Men noen ganger må du korrigere correctors. Hvis du finner ut at du trenger å åpne en av brakettene på tennene, følger disse retningslinjene.

Bruksanvisning

Finn låsemekanismen. Undersøk frontpartiet av braketten. Med de fleste vanlige tannregulering, vil du finne en enkel låsemekanisme på forsiden. Det vil trolig se ut som en liten tapp som stikker ut fra fronten av braketten.

Påfør en liten mengde press. For de fleste moderne merker av tannregulering, er alt du trenger en liten mengde press som du kan bruke med fingeren. Trykk på fanen og du skal føle det gi.

Ta problemet element. Enten du justere bukseseler wire eller fjerne en bortkommen stykke mat eller rusk, foreta justeringer mens braketten er åpen.

Lukk braketten. Du vil ønske å lukke braketten igjen slik at ingen unødig skade oppstår til det. For å lukke, bare bruke en liten mengde press til braketten. Du skal høre eller føle klikk når den låses på plass.

Tips og advarsler

  • Hvis du trenger å justere tannregulering i uansett, selv bare for å fjerne et stykke av mat, ta kontakt med kjeveortoped så snart som mulig for å sikre at du ikke skade din kjeveortopedisk arbeid.

Hvordan rense tannregulering

Hvordan rense tannregulering


Bukseseler er en vanlig del av mange tenåringer og voksnes liv. For å unngå turer til kjeveortoped, må du rengjøre tannregulering ofte og grundig. Selv om rengjøring rundt tannregulering kan virke som en byrde, er den langsiktige fordel av sunn og rett tenner verdt 10 til 15 minutter per dag på å rydde. Bukseseler som ikke vedlikeholdes kan føre til tannråte, tannkjøttsykdommer eller hvite flekker på tennene, ifølge worlddental.org.

Bruksanvisning

•  Puss tennene med fluortannkrem med en myk tannbørste to ganger om dagen. Ikke bruk for mye press på tennene eller tannkjøttet, da dette kan forårsake skade på tannregulering. Ifølge worlddental.org, er en interdental tannbørste gunstig for tannregulering. Disse børstene er formet som små juletrær og passer mellom bukseseler.

Floss tennene ved hjelp av voksede floss. Ikke bruk unwaxed floss som det vil bli fanget i parentes. Skadelige bakterier samles rundt bukseseler; Derfor er bruk av tanntråd ofte den eneste måten å fjerne det. Orthodonics.org anbefaler at du bruker Platypus Flosser --- en gaffel-formet tanntråd enhet tilgjengelig på de fleste dagligvarebutikker og apotek.

Skyll munnen med antiseptisk munnvann i 30 sekunder. Munnvann ødelegger bakterier som tannpuss og tanntråd savnet. Hvis du er under 12 år, kan du kreve et barn merkevare av munnvann. Rådfør deg med kjeveortoped for forslag.

Åpne munnen bred og sjekke utseendet på tennene i speilet. Ifølge orthodonics.org, bør metall bukseseler være skinnende etter rengjøring.

Hint

  • Bytt tannbørste hver tredje til fjerde måned eller når busten slites. Sats på en drevet tannbørste i stedet for en manuell en. Selv om det ikke er nødvendig, kan det være lurt å pusse tennene etter hvert måltid.
  • Hvis noen av dine band bryte mens du rense tannregulering, ta kontakt med kjeveortoped umiddelbart. Informere din orthodontist bør du opplever blødninger i tannkjøttet eller tannpine.

Hva er det gjøre og ikke gjøre for tannregulering?

Hva er det gjøre og ikke gjøre for tannregulering?


Tannregulering er vant til å omstille tenner, korrekt bitt problemer, nær hull og rette skjeve tenner. Tradisjonelle bukseseler er laget av stål festet til tennene via spesialsement og ledninger, men ny plast eller keramiske bukseseler er noen ganger brukt som en mindre synlig alternativ. Ta vare på tannregulering ved å holde alle kjeveortopedisk avtaler og følge din orthodontist instruksjoner for hjemmesykepleien. Ikke tar skikkelig vare på tannregulering kan medføre at tann justering, tannråte, kostbare reparasjoner og en lengre varighet av gangen for å slite dem.

Mat og drikke

Unngå sprø, seig og klissete mat. Sprø matvarer, for eksempel harde drops, nøtter, popcorn og crunchy tortilla chips, kan skade tannregulering. Skjær rå frukt og grønnsaker som gulrøtter og epler i små biter før tygging. Tyggegummi, lakris, Fiffi og andre klebrige matvarer kan bøye bukseseler eller kile mellom dem. I tillegg bør sukkerholdige og sure drikker unngås, da de kan føre til hulrom og erodere tannemaljen.

Rengjøring

Personer med bukseseler er ofte utsatt for hulrom, som matvarer kan lodge i og under tannregulering. I tillegg til morgen og kveld rengjøring, børste og floss etter hvert måltid for å fjerne alle matrester. Hvis du har problemer med tanntråd med bukseseler, spør din kjeveortoped eller tannlege for å få hjelp med tanntråd teknikker.

Vaner

Hvis du har for vane å bite negler eller tygger på ting, nå er det på tide å stoppe. Nail biting, åpne ting med tennene, tygger på penner eller blyanter og selv tygge is kan skade tannregulering. I tillegg kan bite leppene forårsake sår som innsiden av munnen din gnir mot bukseseler.

Pain Relief

Bukseseler bruke makt for å rette tennene og kjeveortoped strammer tannregulering på regelmessige avtaler som tennene skift. Prosessen kan føre til sårhet og irritasjon som tennene justere. Hvis du har smerter, spør din kjeveortoped å anbefale en over-the-counter smertestillende medikamenter. Smerten forsvinner vanligvis noen dager etter en justering. Hvis du har på slutten av en ledning poking i tannkjøttet eller i munnen, foreslår Mayo Clinic forsiktig skyve ledningen unna med en blyant viskelær eller dekker området med voks. Din kjeveortoped vil ha dental voks for slike anledninger.

Reparasjon

Forsøk aldri å reparere ødelagte eller skadede tannregulering hjemme. Ikke bare kan dette skade tennene dine, kan det føre til kostbare reparasjoner. De fleste kjeveortopedisk planer dekke normal reparasjon. Men hvis prøve og reparere det selv, kan du måtte betale for eventuelle skader du gjorde mens du prøver å løse problemet. Hvis du skade tannregulering, ikke vente for din neste orthodontist avtale. Ring orthodontist eller tannlegen din umiddelbart for å få inn tidligere.

Slik fjerner band fra tannregulering

Gummibånd brukes med avstivere for å korrigere bitt eller bidra til å lukke avstanden mellom tennene. Mens band er en svært effektiv måte å korrigere tannproblemer, de føre til noen problemer for pasienten. For det første må den enkelte sette dem på konstant (som de snapper lett). Dernest må de finne en rask og effektiv måte å fjerne dem når de blir gamle.

Bruksanvisning

Finn krokene på to topp og bunn bukseseler. Tannlegen sannsynligvis allerede påpekt disse ut til deg, men når du først gjøre med gummi band det er lett å glemme hvor disse krokene er. Du kan enten spre leppene dine åpne og søke med et speil eller føler for krokene med fingrene. Prøv å finne krokene med fingrene, da dette er mye enklere.

Hold munnen åpen, men ikke helt åpen. Dette er viktig, som når du fullt strekke munnen åpne spenning på gummistrikk er mye sterkere. I stedet knekke munnen halvåpen (eller nok til å passe fingrene komfortabelt inne). Føler for gummistrikk og deretter bruke den som en guide til kroken på toppen av munnen din.

Skyv pekefingeren inne i bandet for å få innflytelse. Bruk tommelen til å gripe utsiden av gummistrikk. Kroken skal peke opp, så skyv bandet opp til du føler det drastisk frigjøre spenninger. Kontroller at du har et fast grep om bandet, som det kunne skyte tilbake inn i munnen eller halsen hvis du fjerner det for fort eller med for mye spenning. Bandet skal nå være på toppen kroken.

Bandet vil enten umiddelbart falle av den nederste kroken (når du slipper spenningen fra toppen) eller med et par lys taubåter det kommer av. Når du har fjernet den fra bunnen kroken, ta bandet ut av munnen din og behandler det riktig.

Start med bunnen kroken hvis det føles mer behagelig for deg. Noen personer med tannregulering vil fjerne band fra den nedre kroken og deretter den øverste kroken. Det er helt valgfritt og opp til brukeren.

Åpne Bite Treatment

Et åpent bitt er et ganske vanlig dental problem der tennene på bunnen og toppen av munnen ikke røre. Det er forårsaket av problemer som TMJ (strekk i trans-underkjevens joint) eller kronisk tommelen suger i tidlig barndom. Det finnes flere ulike tilnærminger for åpen bite behandling.

Bukseseler

Ha tannregulering. Trådene er festet til de individuelle bukseseler på hver tann utøve et trykk på tennene, som over tid, bevirker at tennene til å forskyve og åpent bitt til å lukke. Når kjeveortoped justerer tannregulering, unngå hard biting og bruke en følsom tenner tannkrem for noen dager, fordi justeringen tendens til å gjøre tennene sår og bare en teensy litt løs. Forplikte seg til ekstremt god munnhygiene, fordi plakk, matrester og bakterier kan bygge opp på tennene rundt basene hvis tennene ikke holdes rene. Dette kan føre til hull i tennene og andre orale problemer som tannkjøttsykdom.

Hodeplagg

Slitasje hodeplagg som utøver press på tennene eller hele kjeven. Noen ganger hodeplagg er slitt bare om natten, noe som gjør det litt mindre iøynefallende. Hodeplagg, som tannregulering, er spesialtilpasset for bæreren, og kan trenge justering som tenner og / eller kjeven shift (e). Denne metoden kan være best hvis tennene er rette og ikke trenger å bli flyttet for å rette vinkel eller posisjonering; det er forbundet mer med åpne biter som er resultatet av kjeveproblemer snarere enn vaner som presser tennene med tungen eller tommelen suger.

Blokker og Magneter

Bite blokker arbeide for å holde kjeven og tennene fra å bevege seg på en spesiell måte eller retning, og dermed trene kjeven og tennene i en lukket bite posisjon. Magneter gjør det samme. Med disse, er frastøtingskraften av magneten brukes til å lede tennene og kjeven slik de trenger for å bevege seg. Disse kan brukes i forbindelse med hodeplagg.

Behavior

Noen tilfeller av åpent bitt er forårsaket av spesielle atferd. Det beste eksemplet er tommelen suger. Stoppe disse problemene er en effektiv behandling for åpent bitt slike tilfeller, fordi den stopper umiddelbart årsaken til den åpne bitt. Bittet kan ikke bli bedre uten ytterligere behandlingsmetoder som bukseseler eller hodeplagg, men atferd modifikasjon kan garantere at den åpne bite ikke vil bli verre. Snakk med din tannlege eller kjeveortoped for å finne ut nøyaktig hva som har forårsaket din åpent bitt, siden atferd modifikasjon ikke vil fungere i de tilfeller der åpent bitt er forårsaket av et fysisk problem.

Kirurgi

Gå under kniven er den mest drastiske av alle åpne bite behandlinger, som det ofte innebærer kirurgisk reposisjonering av kjeven. Gjenopprettingstiden for denne behandlingen er lengre enn for andre behandlingsmetoder, og du må kanskje ta smertestillende medikamenter og spise veldig myk mat til du helbrede. Denne metoden bruker tannregulering før kirurgi for å sette tennene i et innlegg kirurgi posisjon, så det er en lang prosess.

Hvordan å åpne opp bihulene

Hvordan å åpne opp bihulene


Bihulene er en viktig del av de øvre luftveiene. Individer opplever sinus press når bihulene blir hovne og betente, forårsaker redusert luftstrøm og pustevansker. Ifølge American Society Rhinologic, påvirker sinusitt over 30 millioner amerikanere, og er den mest vanlige kroniske sykdom i USA. Forkjølelse, allergi og luftbårne irritanter kan forårsake sinus betennelse. Vanlige symptomer på sinus blokkering inkluderer smerter i øyet, hodepine, øresmerter, rennende nese og tann smerter. Det er naturlig og medisinske måter å åpne opp bihulene og gjenopprette normal pusting.

Hvordan å åpne opp bihulene

•  Drikk rikelig med vann eller juice til tynne nesesekreter og oppmuntre sinus drenering. Unngå drikker som inneholder koffein eller alkohol fordi de øker faren for dehydrering, ifølge Mayo Clinic nettsiden. Unngå melkebaserte produkter som forbedrer slimproduksjon og øke hevelse i nesegangene.

Påfør varme, fuktige kompresser over midten av pannen, over nesen og over kinnene. Den fuktige varmen vil bidra til å lette sinus smerte, redusere presset og oppmuntre sinus drenering ved tynning sekreter i sinus hulrom. Prøv vekslende varme og kalde komprimerer å lette sinus smerte og redusere hevelse.

Pust inn fuktig luft ved fukting ditt miljø. Legg et håndkle over hodet og pust inn dampen fra en bøtte med varmt vann, eller ta dype åndedrag mens i en varm dusj. Cool-tåke luftfuktere er også effektivt for å øke luftfuktigheten og åpne opp bihulene.

Kjøp en sinus skylling kit på apoteket eller lage din egen løsning ved å blande en halv teskje salt med en kopp varmt vann. Bruke løsningen med en pære sprøyte, neti pot eller en spesialdesignet skylleflaske renser nesegangene og åpne opp bihulene. Skylle nesegangene bidrar til å redusere betennelse og kan fjerne nese irritanter, pollen, støvpartikler eller slim fra bihulene.

Spis en varm bolle med suppe eller drikke en kopp varm te. Forbruker varme væsker bidrar til å tynne slim sekreter og avløp sinus hulrom. Du vil også ha den ekstra fordelen av å puste inn dampen fra den varme væsken, fuktighetsgivende nesegangene og redusere sinus hevelse.

Kjøp en over-the-counter nesespray og ta det som anvist på emballasjen. Velg en muntlig decongestant med den aktive ingrediensen pseudoefedrin å redusere sinus press og bidra til å avlaste lunger. Hjertepasienter og personer med høyt blodtrykk bør rådføre seg med lege før du tar decongestants, fordi disse legemidlene kan føre til stigning i blodtrykket.

Se din lege for å diskutere andre alternativer for sinus lunger. Ifølge National Institute of Allergy og smittsomme sykdommer, kan leger forskrive antibiotika, smertestillende midler eller decongestants, avhengig av årsaken til sinus betennelse. Selv tette bihuler og bihulebetennelse er vanlige problemer, er det mange alternativer for behandling av forholdene.

Hint

  • Ta kontakt med din lege hvis symptomer på sinus betennelse fortsette etter behandling.
  • Tar over-the-counter decongestants for lenger enn anbefalt kan resultere i en rebound effekt, forårsaker en økning i sinus betennelse og hevelse.

Alternativer til tannregulering på barn

Alternativer til tannregulering på barn


Flere fremskritt i kjeveortopedi har blitt gjort i løpet av årene. Når det var vanlig for alle barn å lide gjennom år med skjemmende og ubehagelig metall bukseseler. Men fremskritt har brakt oss enheter og behandlinger som har gjort oppvekst litt mindre av en skamplett. Selv om noen barn trenger fortsatt tradisjonelle bukseseler, andre kan ha nytte av flyttbare eller midlertidige innretninger eller klare bukseseler. Alltid konsultere med en kjeveortoped for å sørge for at du utvikler den beste planen for ditt barns tenner.

Holdere

For barn med mindre kosmetiske klager, kan en retainer alene være tilstrekkelig for kjeveortopedisk behandling. Et holde er et metall og plast flyttbar enhet som ofte slitt etter behandling med klammeparenteser er fullført. Men noen barn får en retainer å bære uten å få tradisjonell tannregulering. Enheten kan gjøre mindre arbeid i skiftende tenner for å fikse hull eller ufullkommen plassering, eller til hjelp i å løse en mindre talefeil. Det er viktig å følge din orthodontist instruksjoner nøye når du arbeider med en flyttbar enhet som en retainer. Mange pasienter unnlater å bære sine holderne etter at de har hatt sine bukseseler fjernet og finner ut at mye av det arbeidet som er gjort ender opp med å bli reversert.

Palate Expander

Taket av munn er også kjent som ganen. Ulike problemstillinger som spenner fra thumbsucking genetikk kan bidra til en smal gane. Mange kan ha nytte av en gane ekspander, som er en enhet som er koblet til ganen i flere måneder. I løpet av de første flere uker, er ganen ekspander justert for å utvide ganen. Deretter bærer pasientens gane ekspander som en holder for flere måneder for å holde arbeids det har gjort på plass.

Invisalign

Invisalign har vunnet popularitet for sin evne til mold smiler fort, og særlig for det faktum at det er nesten usynlig. Disse funksjonene gjør denne behandlingen populær blant unge mennesker. Mens små barn er vanligvis ikke kandidater for Invisalign, gjør teknologien imøtekomme til tenåringer. Unge mennesker som er i stand til å bære Invisalign er gitt et sett med klare aligners som de bærer over sine tenner hele tiden, bortsett fra å spise og pusse tennene. Over tid, tenner skift med disse aligners, og hver flere uker pasienter må begynne å bruke et nytt sett med aligners som bringer sine smil enda nærmere idealet. Invisalign behandlinger fungerer best på bestemte problemer, så det er viktig å se en kjeveortoped for å finne ut om de vil være effektive på ditt barns tenner.

Hvordan åpne blokkerte eggledere

Det er et fallopianrør plassert på hver side av livmor. De hjelper til å ta egget frigjøres når du har eggløsning fra eggstokkene og transplantere det til livmoren. Når disse rørene blir blokkert, og at et egg fra å komme til målet, kan imidlertid forekomme infertilitet. Hvis du har blitt diagnostisert med denne tilstanden, og ønsker å reversere problemet, er det både konvensjonell og alternativ betyr at du kan prøve å hjelpe til med å åpne egglederne.

Hvordan åpne blokkerte eggledere

•  Spør legen din om muligheten for selektiv tubal cannalation, som er en standard ikke-kirurgisk metode for behandling av blokkerte eggledere. Dette er et godt alternativ hvis du ønsker å prøve å unngå kirurgi. Legen setter et kateter gjennom livmoren og livmorhalsen direkte inn i egglederne, å reversere eventuelle blokkeringer.

•  Vurder å se en lisensiert, sertifisert ayurvedisk lege. Han kan foreskrive ayurvediske medisiner (tradisjonelle medisiner innfødt til India), for eksempel Punarnava, Triphala Guggulu, kutki og Kaishur Guggulu å hjelpe adresse blokkert egglederne. Dette kan være en tilnærming du foretrekker å ta, før de måtte velge kirurgi.

Prøv tradisjonell kinesisk medisin. Denne sjangeren av medisin har tilbudt hjelp for kvinners ufruktbarhet problemer i århundrer, med urter, massasje og akupunktur for å løse problemer, for eksempel blokkerte eggledere. En utøver kan foreskrive urter, for eksempel Xi Xian Cao og Yi Mu Cao, for å hjelpe åpner du egglederne, samt administrere akupunktur behandlinger.

Ha en salpingostomy utført, hvis ikke-kirurgisk hjelp har vært mislykket. Dette er hensiktsmessig når en blokkering har funnet sted ved slutten av fallopian rør, på grunn av akkumulering av for mye væske. En annen åpning er gjort i nærheten av din eggstokk, derfor oppheve din tube. Dessverre, den påfølgende arrdannelse, følger denne prosedyren, kan føre til at problemet oppstår på nytt.

se på at fimbrioplasty utført. Det kan hjelpe til med å reparere endene av egglederen som har blitt blokkert delvis og som har lidd noen arrvev skade, mest spesielt i området nærmest eggstokkene. Denne typen kirurgisk prosedyre som fungerer best for yngre kvinner som ikke har noen ekstra fruktbarhet problemer.

Hint

  • La legen vite om du prøver noen alternative løsninger.

Gjør det vondt å holde øynene åpne under Lasik?

Gjør det vondt å holde øynene åpne under Lasik?


LASIK er en medisinsk prosedyre som brukes til å korrigere synet og redusere behovet for folk å bruke briller eller kontaktlinser. Noen mennesker er bekymret for om det gjør vondt å holde øynene åpne under operasjonen. I løpet av de pre-driftsprosedyrer, vil legen behandle øynene dine slik at det ikke skader å holde dem åpne i løpet av LASIK.

Historie

LASIK står for Laser-Assisted in situ keratomileusis. En laser er brukt for å justere formen på hornhinnen som påvirker det punktet hvor den treffer netthinnen.

Kirurgi

Det er vanlig for leger å gi pasientene en beroligende før operasjonen. I tillegg er en lammende dråpe påføres øyet eller øyne som blir operert. Vanligvis vil operasjonen tar 30 minutter eller mindre for å fullføre.

Fordeler

Fordelen fra LASIK er en forbedring i din visjon som kan fjerne og / eller redusere behovet for briller eller kontaktlinser.

Misforståelse

Mens det er ingen garanti for at operasjonen vil helt eliminere behovet for briller eller kontaktlinser, de fleste pasienter opplever at deres visjon blir bedre.

Betraktninger

LASIK har blitt stadig mer vanlig, men det er fortsatt ikke tilgjengelig for alle. Alder og visse forhold kan påvirke om du er en god kandidat for det. Din øyelege kan gi spesifikke detaljer om din egen situasjon.

Åpne Fit Høreapparat Høyttaler Typer

Åpne Fit Høreapparat Høyttaler Typer


Åpne fit høreapparater igjen en del av øregangen ubesatt når høreapparatet, slik at luft og naturlig lyd for å angi øret. Åpne tilpasninger også tillate noen forsterkede lyden å gå ut av øregangen. Denne kombinasjonen av mekaniske hørsel og din naturlig hørsel skaper bedre lydkvalitet, mindre lyd etterklang, mindre ekko og større samlet tilfredshet med høreapparater.

I øret

Åpne passform beskriver ørestykket eller øret mold brukes når man bærer et høreapparat, kan den samme høreapparat gjøres om til en lukket montering ved å feste en annen øreplugg. Åpne tilpasninger bare fungere for pasienter med høyfrekvent hørselstap, som vanligvis er forårsaket av eksponering for høye lyder. Den vanligste symptom på høyfrekvente hørselstap er problemer med å forstå samtale, tale og ord, spesielt i nærvær av bakgrunnsstøy. Personer med høyfrekvente hørselstap kan fortsatt høre støy, lave frekvenser, som grunntoner, og høre bedre i ro. Å ha bare høyfrekvente hørselstap tar bort behovet for forsterkning av grunnlyder via høreapparatet. En åpen fit øreplugg tillater naturlig grunntoner for å angi øret - uten forsterkning - og høye frekvenser blir forsterket gjennom høreapparatet. Denne prosessen produserer mer naturlig lydkvalitet.

Lager

Bak-øret høreapparater består av et høreapparat - det kan være på størrelse med lillefingeren eller så liten som tommelen spiker - og en tynn, klar tube koble enheten til en ørepropp. Øretelefonen inserts inn i øregangen, legger enheten bak øret. Åpne fit øretelefoner for bak-øret-enheter spenner fra små silikon knopper, kupler eller blomster til skum eller pute materielle stykker. Alle disse øretelefonene er lager, noe som betyr generiske, størrelser sendt fra produsenten laget for å legge på røret slutten av hørselshjelpemiddelet. Høringen helse-omsorg leverandøren sittende høreapparatet vil se på størrelsen på øregangen din og finne ut om de små, medium, ville stor eller ekstra stor kuppel passer deg best.

Pre-store silikon ørepropper fungere godt for de fleste pasienter; de er komfortable og gir en god mengde naturlig lyd å strømme inn og ut av øregangen, forbedre evnen til å høre uten å gjøre deg ukomfortabel. Skum eller hulk øretelefonene ikke alltid gi rom for en virkelig åpen passform; Hvis du føler koblet opp, høre ekko eller føler at du snakker ned i en trommel i høreapparatet, snakk med høre helse-omsorg leverandøren om å prøve en virkelig åpent øre kuppel.

Silikon ørepropper er laget for å bo i øret ved å montere i svingen av øregangen. Hvis slangen er for kort eller ørepropp for liten på høreapparatet, vil øretelefonen kontinuerlig gli ut av øregangen, og du vil finne deg selv å skyve den tilbake i løpet av dagen. Dette bør bli gjort oppmerksom på høre helse-omsorg leverandøren. Du kan trenge en større størrelse ørepropp eller en skreddersydd åpen fit øret mold.

Custom

En mold kan tas av øregangen og en tilpasset åpen øreplugg gjort for høreapparatet. Tilpassede former gå dypere inn i øregangen økende høyfrekvente toner-og de passer den eksakte formen på øregangen. En tilpasset, er åpen fit øret mold festet til det samme røret på bak-øret høreapparat.

Åpne passer helt i øregangen (CIC) høreapparater kan være skreddersydde. Hvis du foretrekker en liten in-the-kanalen høreapparatet over et bak-øret-enheten og vil dra nytte av en åpen plass, diskutere i-the-ear åpne fit høreapparater med høre helsetjeneste. Helt i øregangen høreapparater er skreddersydde; en støpeform av øregangen er tatt og sendt til produsenten for tilpasset design.

Hvordan åpne et høreapparat Butikk

Hvordan åpne et høreapparat Butikk


Den høreapparat-bransjen har vist seg å være en lavkonjunktur-proof industrien. Mens verdens finanskrisen var fortsatt dvelende gjennom 2009 rapporterte høreapparat produsenter en 6.07 prosent økning i årlig omsetning. Ifølge David H. Kirkwood (redaktør for Hearing Journal), viste 2009 tredje kvartal bransje tjene resultater en forbløffende 8,75 prosent økning over 2008 tredje kvartal inntekter. Dette betyr at til tross for harde tider, folk er fortsatt kjøpe høreapparater. Eksperter på høringen Journal tror folk nå se høreapparater som en medisinsk nødvendighet snarere enn en luksus element. I tillegg fortsetter den eldre befolkningen å vokse, hørselstap påvirker millioner av mennesker rundt om i verden, og høreapparat-teknologi fortsetter å avansere. Alle disse faktorene gjør et høreapparat-butikken en ideell virksomhet for å åpne.

Hvordan åpne et høreapparat Butikk

Franchised Hearing-Aid Butikk

•  Bestem om du ønsker å være en franchisetaker. Høreapparat-butikker er enten en del av en franchise, en del av et aksjeselskap, eller er privateide. Franchise operasjoner kan være kostbart, innebærer oppstartsavgifter, franchise avgifter, og en prosentandel av fortjenesten går til morselskapet. Men på pluss-siden, en franchise virksomhet tilbyr navn anerkjennelse, god støtte, og reklame.

Ta med i din forretningsplan navnene på lokaliteter, nemlig byene, byer, stater og land, hvor du ønsker å eie en høreapparat-butikken. Franchising er begrenset til ledige territorier, og du kan ikke være i stand til å starte franchise du vil ha i det området du ønsker.

Kontakt et høreapparat-selskap som tilbyr franchising muligheter og spørre om deres kostnader, krav, og tilgjengelige territorier. Tre kjente franchise-høreapparat kjedene er Miracle-ear, Beltone, og Sonus. Amplifon International eier flere høreapparat merkevarer som selges over hele verden. Amplifon tilbyr franchise muligheter over hele verden.

Selveiende høreapparat-butikken

Bestem deg for en plassering for butikken din. Demografi og plassering kan gjøre eller ødelegge et høreapparat-butikken. Målet demografiske er pensjonister; steder omgitt av aktiv pensjonisttilværelse levende lokalsamfunn eller i mer voksen-sentrert delene av byen er ideelt. De fleste pensjonister ønsker ikke å kjøre mer enn fem miles for service, så sørg for at din nærmeste konkurrent er minst 10 miles unna.

Velg en kontorplass som er lett tilgjengelig for både funksjonshemmede og ikke-funksjonshemmede personer. Pass på at det er rikelig med parkering i front av lokalene og funksjonshemmede parkeringsplasser. Ideelt sett en høreapparat-butikken skal være minst 600-800 kvadratmeter. Du trenger to kliniker kontorer, et resepsjonsområde, resepsjonist skrivebord, venter, bad, og pauserom.

Bestem hvilke produkter du ønsker å bære i høreapparat-butikken. Flere store høreapparat produsenter tilbyr engros høreapparater til privateide klinikker, inkludert Oticon, Siemens, Starkey, GN ReSound, Unitron, og Sonic Innovations. Disse selskapene gi fagfolk med produktprogramvaren, støtte og opplæring. Du kan også selge høreapparat batterier, hørselstekniske hjelpemidler og produkter for øret rengjøring og beskyttelse. Alle disse tilleggsprodukter kan kjøpes fra høreapparat-produsenten av ditt valg.

Hørsel-aid Lagre Necessities

Bestem deg for et firmanavn og forretningstype. Ta vare på Betegnelser først. Selv for franchising må du ha ditt eget selskap, skatt identifikasjonsnummer, og firmanavn. Søk om en bedrift lisens fra staten eller provinsen. Søk om en omsetningsavgift lisens.

Kontakt statlige eller provinsielle avdeling for helse eller avdeling av særskilt bevilling til å søke om et høreapparat-giverens lisens. Hvis du vil være fysisk montering kunder med høreapparater i butikken i stedet for å ansette en spesialist, må du også ha en lisens for å dispensere høreapparater.

skaffe nødvendig utstyr for å starte business. Et høreapparat-butikken trenger minst én datamaskin, kontor med mottak pulter og stoler, et stort arkivskap, en lyd-bevis testing messe (med mindre du har bygget din kontor for å være helt lydtette), en audiometer, en kopi / faks maskin, foran kontorrekvisita, og kliniker forsyninger.

Snakk med høreapparat-produsenten representant eller en regional tjen manager om hva programmering, dokumentasjon og programvare forsyninger de kan gi. De fleste produsenter vil forsyne deg med de verktøyene som trengs for å programmere deres merkevare av høreapparater. Du trenger audiogram, innkjøpsavtaler, medisinsk fritak, medisinske henvisninger, og hva andre dokumenter staten eller provinsen krever for salg av høreapparater.

Market selv eller leie en markedsføring / PR-representant. Få brosjyrer fra produsenten, har visittkort laget, og kjøre en annonse i lokalavisen. Komme seg ut i samfunnet, besøke gamlehjem, og tilby å gjøre gratis pedagogisk presentasjoner. Finn ut om lokale helse eller senior-levende expos og være utstiller. Få ord ut om din nye høreapparat-butikken og annonsere grand-åpning specials, stort salg, rabatter og freebies.

Hvordan åpne en blokkert Ear

Hvordan åpne en blokkert Ear


Eustachian rør er de passasjene mellom nese og dine mellomøret, og når de blir blokkert, ørene føler koblet opp. Dine trommehinnene kan ikke vibrere slik at hørselen blir sløvet, og du kan oppleve øresmerter.

Dette er vanligvis et midlertidig problem forårsaket av inflammasjon forårsaket av en kald eller allergier. I de fleste tilfeller, er medisiner ikke nødvendig; Men hvis smerten blir uutholdelig eller om blokkeringen varer lenger enn en dag, bør du se en lege.

Hvordan åpne en blokkert Ear

•  Pust dypt inn. Lukk munnen og klemme neseborene stengt. Blås pusten ut, forsøker åpne Eustachian rør for å tvinge. Hvis det fungerer, vil du høre eller føle en smellende lyd.

Ta en muntlig decongestant, hvis dine ører er fortsatt plugget. Designet for å redusere nese og bihuler lunger forårsaket av høysnue, kan slimhinneavsvellende midler har bivirkninger som spenner fra hodepine, søvnløshet og svimmelhet til uregelmessig hjerterytme og økt blodtrykk. Sjekk med legen din dersom du tar andre medisiner som det kan være farlig å ta decongestants med noen medisiner.

Spray en nasal antihistamin opp neseborene hvis problemet vedvarer. Nasal antihistaminer kan hjelpe når de opplever øre blokkeringer forårsaket av allergi. Legemet produserer histamin kjemisk mot fremmede stoffer slik som pollen eller støv, forårsaker betennelser og allergiske reaksjoner. Antihistaminer blokkere histamin receptor områder og redusere betennelser.

Vanlige bivirkninger av neseantihistaminer kan inkludere søvnighet, svimmelhet, bitter smak og nysing.

Se legen din dersom tilstanden vedvarer. De kan henvise deg til en øre-nese-hals spesialist som kan brukes ventilasjon rør for å drenere ørene og avlaste trykket.

Hvordan åpne en Metadon Clinic i North Carolina

Hvordan åpne en Metadon Clinic i North Carolina


Selv om heroin misbruk i delstaten North Carolina er ikke så utbredt som i andre stater, er dens innvirkning på lokalsamfunn holde tritt med mer folkerike stater, ifølge North Carolina Center for Health Statistics. Narkotikamisbrukere er en trussel mot seg selv, sine familier og til fellesskapet. Under påvirkning av illegale stoffer, er de mer utsatt for kriminell aktivitet. Behovet for Metadon klinikker øker for å hjelpe rusmisbrukere bekjempe disse avhengighet.

Hvordan åpne en Metadon Clinic i North Carolina

•  Arbeid med en advokat til fil non-profit status. Last ned danner 501 (3) c fra Internal Revenue Service. Lage et sett med av lover, som er å klart definere formål, mål og oppdrag av organisasjonen. Kompilere vedtekter.

Send dem innlemmelse dokumenter til North Carolina statssekretæren. Hurwit og kollegaer råder sine kunder at "Hvis du planlegger å samle inn penger i North Carolina, sende søknaden å registrere seg som en veldedig organisasjon sammen med vedtektene, vedtektene, liste over ansatte og styremedlemmer, IRS 501 (c) (3) besluttsomhet brev. "

Fullfør inntekt unntaks skjemaene du mottar fra Department of Revenue. De vil automatisk sende deg disse dokumentene når du innlemme med statssekretæren.

Hire en lege for å overvåke anleggene. Ansette minst én medarbeider opplært til å overvåke vitale tegn og abstinenssymptomer. Inkluder legens navn når du søker om lisenser.

Få lisensiert av North Carolina Department of Health and Human Services. Betale lisensavgift $ 100 til 600 dollar. Tilleggslisens kan kreves av Seksjon for Utstyr Tjenester. "Kopier av rapporter, funn eller anbefalinger gitt av noen akkrediteringsorgan og korrigerende handlingsplaner skal vedlegges søknaden for lisens."

Scout et sted i områdene som er mest berørt av narkotikaavhengighet. Gjennomgå politiet poster og andre poster er åpne for publikum som inneholder narkotika relatert informasjon. Oppnevne en næringseiendom for å hjelpe finne plass til anlegget ditt.

Søk om tilskudd. Lei en søknad forfatter villig til å hjelpe finne potensielle bevilge midler. Send inn din søknad og annen dokumentasjon som kreves av giveren.

Lagre på forsyninger ved å søke donasjoner fra sykehus, kontorrekvisita butikker, lokale bedrifter og private leger.

9. Planlegg anlegget og programmer tilgjengelig for rusmisbrukere. Diane Turbyfill av Gaston Gazette skriver om fasiliteter i en Gaston, NC metadon klinikk. "Rundt klinikken, er det rådgivning rom, dispenser tellere, kontorer og ressurstavler som viser besøkende hvor du skal få jobb, hvordan å komme tilbake på skolen, hvor mange er stikker med programmet og kjendiser som har dødd av narkotikabruk."

Leie en konstruksjon mannskap for å bygge anlegget ditt. Holder seg til fylke og by spesifikk reguleringsplan lover. Staten krever bare anlegg for å være fri for gnagere og insekter, abonnere på kloakk, solid avfallshåndtering og vannforsyning. Brannvern må være tilgjengelig. Området skal være fri for forurensing og lukt.

Søk om akkreditering med områdeautoritet. De vil gå gjennom anlegget for å sikre at den er i samsvar med statlige driftsregler og oppnår målene for metadon klinikken. Områdeansvarlig akkreditering kan bare godkjennes når sine rådsmedlemmene innkalle. Sjekk den sesongmessige møteplan med områdeautoritet.

Forskjellige typer tannregulering

Forskjellige typer tannregulering


Bukseseler flytte tennene i en ny stilling i munnen eller fikse en feiljustert bite. En kjeveortoped med innspill fra pasienten vil bestemme hva slags spenne nødvendig.

Faste eller flyttbare tannregulering

Et fast spenne forblir i munnen hele tiden, og kjeveortoped må fjerne det med en avtagbar spenne. Pasienten er i stand til å ta den ut etter behov.

Brak

En brakett er den delen av seler som festes til tannen på forsiden eller baksiden, eller brytes rundt hele tannen. En brakett er laget av metall eller keramikk, og kan være klar eller tannfarget.

Gummi Band

Strikker er tilgjengelig i en rekke farger for å feste til brakettene. Båndene koble øvre til nedre tennene, for å skape en opposisjon spenning og flytte tennene forsiktig.

Ledninger

Ledninger feste til brak og veilede omstillingen av tennene. Orthodontist vil sjekke ledninger ofte for å stramme eller løsne etter behov så lenge som ett til tre år.

Holdere

Når den faste eller flyttbare brace kommer ut, er en annen type spenne brukes, kalles en retainer. Det holder de nylig justert tennene fast i posisjon. Det er en flyttbar apparatet.

Hvordan få gratis tannregulering i Los Angeles

Hvordan få gratis tannregulering i Los Angeles


Tannregulering er svært kostbart. Kostnaden for tannregulering kan variere alt fra $ 8000 til $ 3000, avhengig av hvor mye arbeid som er nødvendig og kjeveortoped. Hvis du er i Los Angeles-området, og håper å få tannregulering, er det flere grep du kan ta for å eventuelt motta gratis tannregulering.

Bruksanvisning

Ring din dental forsikringsselskapet. Mange dental forsikringsselskaper bidra til å dekke kostnadene for tannregulering. Kontakt forsikringsselskapet ditt og spør hvor mye de dekker tannregulering. Hvis beløpet som de tilbyr er høy nok, kan du være i stand til å motta gratis tannregulering. Når forsikringsselskapet har fortalt deg hvor mye de vil dekke for tannregulering, shoppe rundt for ulike kjeveortopeder i Los Angeles-området. Kjeveortopeder i Los Angeles finner du ved å besøke Orthopages.com. Når du har funnet en kjeveortoped du er interessert i, be om å gjøre en avtale for en gratis konsultasjon.

Kontakt Los Angeles-området tannbehandling skoler. De noen ganger lar enkeltpersoner til å motta gratis eller rabatterte tjenester. Disse tjenestene er utført av studenter under veiledning av professorer og lisensierte tannleger. Tannbehandling skoler i Los Angeles-området omfatter University of California i Los Angeles School of Dentistry og University of Southern California School of Dentistry.

Be kjeveortopeder i området hvis de er villige til å gi deg gratis tannregulering i bytte for gratis annonsering. Noen ganger kjeveortopeder er villige til å tilby sine tjenester pro bono. Pass på å grundig forklare hvorfor de skal hjelpe deg og hvordan du kan øke sin virksomhet.

Finne ut om tennene trenger tannregulering

Finne ut om tennene trenger tannregulering


Når du prøver å avgjøre om du eller barnet ditt trenger tannregulering, er det visse tegn du kan se etter. Både barn og voksne kan ha problemer med innretting, bite og andre forhold som tannbehandling kan løse.

Bruksanvisning

•  Se på tennene tett for å finne ut om tannregulering er nødvendig. Overlappende tenner som publikum hverandre er vanskelig å rengjøre, selv for en tannpleier. Voksne kan være lurt å løse problemet med tannregulering, ikke bare for kosmetiske grunner, men for å holde tennene så sunt som mulig. Tenner som overlapper hverandre er vanskelig eller umulig å bruke tanntråd riktig, spesielt for barn. Plakk bygger seg opp mellom tennene, forårsaker forråtnelse.

Se etter tegn på en overbitt for å finne ut om tennene trenger tannregulering. Hvis fortennene stikker ut over tennene nede, ikke slik at tennene til å justere når de er knyttet sammen, kan dette være en overbitt.

Test for å se om det kan være en mulig underbite som en annen måte å finne ut om tennene trenger tannregulering. I dette tilfelle, vil de nederste tenner stikker, som strekker seg forover forbi de øvre tennene. Hvis tennene ikke kan sammenbitte jevnt sammen på toppen og bunnen, kan dette indikere behov for tannregulering eller muligens noen annen form for tannbehandling.

Finn ut om tennene trenger tannregulering så tidlig som mulig for barna. Mens voksne tannproblemer kan behandles med tannregulering, er det vanligvis lettere å starte behandling tidlig i livet. Riktig justering av tenner kan bidra til å forebygge tannråte og tannkjøttsykdom. Å få tannregulering for å rette justeringen av tenner kan forbedre evnen til å tygge ordentlig, og dermed hjelpe til sunn fordøyelse.

Ulike tannregulering for tennene

Bukseseler i dagens verden kommer i en rekke forskjellige ideer, farger og materialer. Finne den perfekte smil kan være mye enklere og ser mye mindre smertefull. Bukseseler er i stand til å være klar, avtagbart eller til og med plassert bak tennene. Avhengig av budsjettet, er det en tannregulering stilen for deg.

Klare Sapphire Inspire Bukseseler

Inspirere splitter bukseseler inneholde monokrystallinske safir og er svært slitesterk. Den har samme konsept som metall bukseseler i at det er en spenne sementert til hver tann, den eneste forskjellen er at disse er hvite, så hvis tennene dine er relativt hvite, de fleste vil ikke være i stand til å se parentes. De Inspire bukseseler vil se ut som om du har en retainer i munnen fra metallstangen som vil kjøre langs forsiden av tennene. Disse er like bra som tradisjonell tannregulering, men må kanskje bo på tennene et par flere måneder enn tradisjonelle.

Invisalign

Invisalign fungerer litt tregere enn tannregulering, men for de fleste er ofte det beste valget fordi ikke bare er det klart, men også flyttbar. Invisalign ser ut som en munn vakt som har blitt spesielt utviklet for denne personen. Under prosessen med å rette tennene, vil nyere munnen stykker støpes til du får det smilet du er fornøyd med. Faste månedlige kontrollene er fortsatt nødvendig. Den eneste fall med Invisalign er hvis du har visse alvorlige problemer med munnen, kan denne behandlingen ikke være for deg. Konsultere med kjeveortoped vil gi deg beskjed om dette er riktig behandling eller ikke.

Språklige Bukseseler

Språklig tannregulering er litt forskjellig fra andre typer tannregulering fordi disse er plassert bak tennene. Språklige parentes er spesielt utviklet for hver tann, og tannlegen må ha hatt ekstra opplæring for å kunne tilby denne tjenesten. Språklig tannregulering er mer vanlig blant voksne fordi de ønsker fordelene ved å ha tannregulering, men uten utseendet av standard bukseseler. Ettersom denne typen seler tar mer tid på ikke bare å sette dem på, men hver sjekke opp, er prisen på disse bukseseler kommer til å være vesentlig mer.

Metal Bukseseler

Metall bukseseler er den vanligste typen av seler som brukes i kjeveortopedi fordi de er raskere og enklere å installere enn de fleste. Metall bukseseler har eksistert en god stund, men dagens metall bukseseler er mye mindre enn før. Disse er mest populære blant unge tenåringer, og kjeveortopeder kan plassere fargede gummibånd rundt metallet for å gi munnen en ny, mer fargerikt utseende. Disse er som oftest den billigste formen for tannregulering.

Kostnader

Kostnadene ved tannregulering kommer til å variere ved å ikke bare hva slags arbeid du får gjort, men også hvilken del av landet du er i. Tradisjonelle eller metall bukseseler i gjennomsnitt koster $ 5400 opp til $ 7600. Hvis keramiske bukseseler er hva du vil, kan du se på om en annen $ 500 og hvis Lingual tannregulering er ditt valg, kan de være en ekstra $ 2000 til $ 5000. Invisalign kan være litt billigere på ca $ 3500, men i gjennomsnitt for hele landet er det $ 5.000.

Hvordan ta vare på tannregulering

Hvordan ta vare på tannregulering


Mens bukseseler er en plage for mange voksne og tenåringer, noen folk klage om resultatene fra seg bukseseler. Men det er mange ting du må huske på når omsorg for tannregulering.

Bruksanvisning

•  Sørg for at du ser dine kjeveortopeder for hver av dine avtaler. Selv om disse avtalene kan være ubehagelig, kan tannlegen reparere eventuelle skader på tannregulering og håndtere eventuelle svake punkter i bukseseler. I tillegg, hvis du ikke går til avtaler, må du kanskje ha tannregulering for lenger.

Ta vare på tennene dine som du ville gjort hvis du ikke hadde på seg bukseseler. Pensle etter hvert måltid. Sørg for at du bruker tanntråd for å unngå hull i tennene og skader på tennene. Ha kjeveortoped viser deg hvordan å bruke tanntråd rundt bukseseler. Du kan også være lurt å bruke en liten pensel designet for rengjøring av tannregulering og bli kvitt matrester børsting kan gå glipp av. Inspisere tannregulering etter børsting for å sørge for at du har rengjort av alle matrester.

Se din vanlige tannlege for regelmessige rengjorde hver 6. måned.

Kontakt din kjeveortoped dersom en ledning løsner eller et stykke tannregulering faller av. Det må repareres før skaden blir verre.

Unngå harde, klissete eller gooey mat. Ikke bare er disse matvarene dårlig for tennene og generell helse, men de kan skade tannregulering.

Skjær opp eller rive hard mat som epler, gulrøtter eller harde brød skorper.

Snakk med din orthodontist om iført en munn vakt hvis du spiller sport og vurdere å unngå eventuelle sport der du kan bli truffet i munnen.

Åpne v. Endoskopisk Carpal Tunnel kirurgi

Carpal tunnel utgivelsen kirurgi er en medisinsk prosedyre som brukes til å avlaste presset på median nerve i håndleddet ved å skille carpal ligament. Denne prosedyren, som kan eliminere symptomene på carpal tunnel syndrom, kan gjennomføres som åpen utgivelsen kirurgi eller endoskopisk kirurgi.

Åpne Slipp Surgery

Åpne utgivelsen kirurgi krever en-til to-tommers snitt i håndleddet. Når snittet er gjort, er kirurgen i stand til å tydelig se og skille, carpal ligament. Kutting av carpal ligament åpner carpal tunnel, som er sammensatt av carpal ligament og bein. Denne handlingen lindrer symptomene på carpal tunnel syndrom.

Endoskopisk kirurgi

Endoskopisk kirurgi for carpal tunnel syndrom krever to mindre snitt. Kirurgen setter en liten lysende rør inn i hvert innsnitt, og mater et kamera gjennom en tube, og en liten kniv gjennom den andre. Kameraet er koblet til en skjerm, som viser et oppriss av carpal ligament, slik at kirurgen å kutte det uten et slikt stort innsnitt.

Åpne Slipp Recovery

Pasienter utvinne fra åpne utgivelsen kirurgi krever mer utvinning tid enn de som har hatt endoskopisk kirurgi, men langsiktig utvinning er omtrent den samme. Folk som har hatt åpent utgivelsen kirurgi for deres carpal tunnel syndrom er mer sannsynlig at du trenger deres carpal ligament kuttet igjen i en gjenta prosedyren.

Endoskopisk Recovery

Utvinning fra endoskopisk kirurgi har en tendens til å være raskere enn åpen utgivelsen kirurgi, med pasienter som kan komme tilbake i jobb raskere. Men pasienter som har hatt endoskopisk kirurgi for å avlaste sine carpal tunnel syndrom symptomer er mer sannsynlig å rapportere langvarige smerter på stedet.

Betraktninger

Åpne utgivelsen kirurgi og endoskopisk kirurgi er både polikliniske prosedyrer som er oppnådd under lokalbedøvelse. Disse prosedyrene kan lindre symptomene på carpal tunnel syndrom, men kan tvinge pasienten til å endre sin okkupasjon, for å unngå de aktivitetene som fikk dem til å utvikle carpal tunnel syndrom. Både åpne utløser kirurgi og endoskopisk kirurgi også bære risikoen for permanent nerveskader, smerte eller infeksjon.