Digidexo.com

lesjon i lever

Årsaker til Liver Cyster

Cystisk lesjoner inkluderer lever cyster, som er cyster som forekommer i leveren. Mens de fleste lever cyster er ufarlig, noen er tegn på mer alvorlige helseproblemer. Lever cyster kan bli forstørret eller infisert, forårsaker magesmerter, en hindring eller en infeksjon i gallegangen. Cyster i leveren kan oppdages med en CT eller ultralyd. Når en cyste er funnet i et individ, bør vedkommende sende seg selv til medisinsk testing for å utelukke eventuelle alvorlige sykdommer eller tilstander som kan være årsaken. Levercyster er symptomer på en rekke alvorlige sykdommer som kan føre til nyresvikt.

Polycystisk leversykdom

Lever cyster kan oppstå som et resultat av polycystisk leversykdom. Polycystisk leversykdom er nøyaktig som det høres: sykdommen fører til et stort antall cyster å forekomme i leveren. Polycystisk leversykdom er en medfødt sykdom forårsaket av en genetisk abnormalitet. Pasienter som har polycystisk leversykdom også kan lide av cyster i nyrene, kjent som polycystisk nyresykdom. Polycystisk leversykdom er en alvorlig, livstruende sykdom som kan føre til nyresvikt.

Echinococcus granulosus

Lever cyster kan oppstå som et resultat av en parasitt, Echinococcus granulosus. Echinococcus granulosus er vanlig i områder der sau og storfe er hevet. Egget larver av parasitten infiltrerer tarmen, og encyst seg til tarmveggen. Cyster, som inneholder larvene, blir referert til som hydatid cyster. Dette er en alvorlig parasittisk infeksjon som kan føre til ekstrem traumer til leveren. Medikamentell behandling er operasjon for å fjerne parasitter vil være nødvendig.

Cystadenoma

Cystadenoma er en tilstand som forårsaker en person til å være disponert for å utvikle cyster. Det forekommer vanligvis hos middelaldrende kvinner. Cystadenoma kan forårsake cyster hvor som helst i kroppen, inkludert eggstokkene og nyrer. Cystadenoma kan forårsake magesmerter, men er generelt godartet. Men det er en økt risiko for ondartede cyster eller cyster som kan forårsake nyreblødning. Kirurgi kan være nødvendig hvis den enkelte sak av cystadenoma forårsaker alvorlige symptomer.

Leversvulster

Svulster i leveren blir ofte feildiagnostisert som cyster. Noen svulster kan være godartet og andre ondartede. Symptomer kan inkludere magesmerter, vekttap, gulsott, feber og kvalme. Avklaring av om en uønsket vekst er en ufarlig cyste eller svulst kan oppnås gjennom leverfunksjonsprøver, biopsi eller CT-skanning. Behandling for en ondartet svulst vil omfatte kirurgi og stråling.

Lever fibrose

Hepatisk fibrose er en medfødt sykdom som forårsaker uregelmessig arrdannelse i leveren. Kroppen ivrig produserer arrvev, som ofte resulterer i cystelignende lesjoner. Overdreven nyreskader kan føre til leversvikt og død. Behandlingen omfatter å fjerne tungmetaller fra kroppen i hemokromatose, flere antibiotika og dekomprimering av galle kanaler.

Grunner for en forstørret lever og milt

Flere lidelser kan føre til en forstørret lever og milt, en tilstand som kalles hepatosplenomegaly. De underliggende sykdommer som resulterer i hepatosplenomegali arves metabolske sykdommer kjennetegnet ved enten ikke produserer nok av en av enzymer som er nødvendig for å behandle lipider, eller de enzymer man har ikke fungerer skikkelig. Åtte lidelser er kategorisert som lipid lagring sykdommer, selv om ikke alle resultat i hepatosplenomegaly. Denne artikkelen vil ta bare med de som gjør det.

Funksjon

Lipider er fett-lignende stoffer som er en del av membraner som finnes i og mellom cellene og i myelin skjede som strøk og beskytter nervene. Lipider omfatter oljer, fettsyrer, voks, steroider som kolesterol, og østrogen, og andre beslektede forbindelser. Normalt kroppens enzymer konvertere disse lipider i mindre komponenter som gir energi for kroppen. Når disse enzymer ikke fungerer på riktig måte, i stedet for å bli omdannet de lagres som fett. Overdreven lagring kan forårsake permanent cellulære og vevsskade, spesielt i hjernen, det perifere nervesystemet, lever, milt og benmarg.

Identifikasjon

Fire metabolske forstyrrelser resultere i både en forstørret lever og milt: Gaucher sykdom, Niemann-Picks sykdom, Farber sykdom og Sandhoff sykdom (Variant AB). Disse sykdommer har ikke herder. Alt som kan tilbys, generelt, er støttende terapi.

Gaucher

Gaucher sykdom er en mangel på enzymet glucocerebrosidase, noe som fører til fatty materiale å "samle i milt, lever, nyrer, lunger, hjerne og benmarg," ifølge nettsiden til National Institute of nevrologiske lidelser og Strokes (ninds) . Andre enn hepatosplenomegaly symptomer er "leverfunksjonsfeil, skjelettlidelser og bein lesjoner som kan forårsake smerter, alvorlige nevrologiske komplikasjoner, hevelse i lymfeknuter og (noen ganger) tilstøtende ledd, oppblåst mage, en brunaktig farge til huden, anemi, lavt antall blodplater, og gule flekker i øynene, "i henhold til instituttet. Selv om det rammer begge kjønn like, er det mest vanlig i de av Ashkenazi jødisk avstamning. Det er tre subtyper. Type 1 og type 3 reagerer på behandlinger som kan forbedre livskvaliteten, men det er ingen kur. Type 2 lider vanligvis dø før fylte to.

Niemann-Picks

Ifølge ninds, er Niemann-Picks en gruppe lidelser "forårsaket av en opphopning av fett og kolesterol i cellene i leveren, milten, beinmarg, lungene, og hos noen pasienter, hjernen. ... Et karakteristisk kirsebær-rød halogen utvikler rundt sentrum av retina i 50 prosent av pasientene. " Det er fire underkategorier, typer AD. Type A, den mest vanlige, forekommer hos spedbarn som sjelden lever lenger enn 18 måneder når de kontrakt sykdommen. Denne type "forekommer oftest i jødiske familier." Type B er en juvenile utbruddet skjema. Sammen med hepatosplenomegaly, symptomer også inkludere "ataksi, perifer neuropati, og lungeproblemer at fremgangen med alderen, men hjernen er vanligvis ikke berørt." Disse barna kan leve inn i voksenlivet, men ofte trenger oksygen på grunn av lungeproblemer. Typer C og D kan utvikle når som helst og vanligvis forårsake omfattende hjerne engasjement. Det er ingen herding og behandling er kun støttende.

Farbers

Ifølge ninds, denne sykdommen forårsaker "en akkumulering av fettholdig materiale i leddene, vev og i sentralnervesystemet." Denne sykdommen vanligvis begynner i tidlig barndom, men kan oppstå senere i livet. Spedbarn som erverver sykdommen vanligvis dø før fylte 2. Symptomer kan inkludere "oppkast, leddgikt, hovne lymfeknuter, hovne ledd, leddkontrakturer (kronisk forkorting av muskler eller sener rundt leddene), heshet, og xanthemas, som tykkere rundt leddene som sykdommen utvikler seg. " Barn som utvikler hepatosplenomegaly, vanligvis dø innen seks måneder. Kortikosteroider brukes til å kontrollere smerte og benmargstransplantasjon eller kirurgi er gjort for å redusere granulomer (betent vev).

Sandhoff

Sadhoff er en alvorlig form for Tay-Sachs sykdom. Ifølge ninds, overflater sykdommen i en alder av ca seks måneder. Andre enn hepatosplenomegaly symptomer er "progressiv forverring av sentralnervesystemet, motorisk svekkelse, tidlig blindhet, merket skremmeeffekt for lyd, spastisitet, muskelrykninger (sjokklignende sammentrekninger av en muskel), kramper, macrocephaly (en unormalt forstørret hode) og kirsebær -Rød flekker i øyet. Andre symptomer kan være hyppige luftveisinfeksjoner, bilyd i hjertet, dukke-lignende ansiktstrekk. " Det er ingen behandling. Anfall kan kontrolleres med anti-krampe medisiner, men barn vanligvis dør av luftveisinfeksjoner etter alder tre.

Hva er et samlings lesjon i leveren?

Hva er et samlings lesjon i leveren?


Lesjoner er en vanlig foreteelse i leveren, og prognosene av fokale leverlesjoner variere.

Funksjoner

Uttrykket "lesjon" er bredt og omfatter en hvilken som helst sår, sår, ulcer, tumor eller annen skade på vev av et organ. Et samlings lesjon i leveren refererer til ett område av vevsskade identifisert på leveren som har varierende betydning avhengig av pasientens helsetilstand og en rekke andre faktorer.

Betraktninger

Diagnosen et fokus leveren lesjon kan begrenses ned av en rekke faktorer, blant annet alder, kjønn, bruk av p-piller eller hormon medisiner, reisehistorikk, og tilstedeværelsen av skrumplever, hepatitt eller andre leversykdom, fastslår Medscape nettside. Disse betraktninger er viktige ved evaluering av årsak og betydningen av lesjonen.

Detection

I mange tilfeller er en leveren lesjon oppdaget forresten, under magnetic resonance imaging (MRI) eller computertomografi (CT). Med mindre pasienten har blodprøveresultater som innebærer alvorlig leversykdom, er biopsi av et fokus lesjon vanligvis unødvendig.

Grunn til bekymring

Pasienter med viral hepatitt, skrumplever eller alvorlig alkoholisme bør ha en biopsi utføres for diagnostisering av en lever lesjon, ifølge MS Campbell og KR Reddy av Hospital of the University of Pennsylvania, fordi disse pasientene har høy risiko for leverkreft, og lesjon kan være det første kreftsvulst vekst.

Godartet Lesjon Typer

De to viktigste klassifiseringer av godartet (noncancerous) lesjoner er solide og cystisk (som betyr at lesjonene er væskefylte). Innenfor disse typene, subtypene inkluderer hemangiomer (den vanligste, i henhold til California Pacific Medical Center), focal nodulær Hypoplasia, fokale fatty endrings cyster og galle duct cyster.

Hva er en lesjon på leveren?

Lesjoner på leveren blir i økende grad oppdaget under medisinske tester for urelaterte bekymringer. Lever lesjoner, som er uvanlig hos personer under 40 år, kan være av mange typer og årsaker.

Identifikasjon

Lesjon er en bred medisinsk betegnelse som kan referere til et sår, sår, ulcer, tumor, cyste eller annen type av vevsskade.

Detection

Leverlesjoner er vanligvis oppdaget under en MR eller ultralyd. Noen ganger er biopsi for å bestemme hvilken type av lesjon, og hvorvidt det kan være kreft.

Symptomer

Selv om de fleste lesjoner forårsake ingen symptomer, er en følelse av at magen er full vanlig når cystene er tilstede. Smittsomme lever abscesser kan gi symptomer på feber, frysninger, kvalme, oppkast, magesmerter og nedsatt appetitt.

Risikofaktorer

Diabetes, hepatitt C, fedme, underernæring, kompromittert immunitet, parasittinfeksjon, dental abscesser og arvelig disposisjon anses risikofaktorer for utvikling av lever lesjoner.

Behandling

De fleste leverlesjoner er godartet eller ikke-kreft, og krever vanligvis ingen behandling, i henhold til California Pacific Medical Center. Imidlertid, hvis smertestillende eller andre symptomer er til stede, deretter kirurgisk reseksjon kan være nødvendig.

Leveren Lesjon Symptomer

Leveren Lesjon Symptomer


Mange leveren lesjon symptomer oppstår fra godartede lesjoner som er svært vanlig i leveren. De fleste symptomer på godartede lesjoner er ikke livstruende. Det er imidlertid noen lever lesjon symptomer som er indikatorer på mer alvorlige leverproblemer, og bør ikke ignoreres. I mange tilfeller lever lesjon symptomer har mange fellestrekk uavhengig av om de er godartet eller ondartet, og bør undersøkes av en lege for videre diagnostisering.

Smerte

Ifølge California Pacific Medical Center (CPMC), smerte er en av de mest vanlige symptomer på leverlesjoner, uavhengig av om lesjonen er godartet eller ondartet. Oftest smerte er et resultat av lesjonen som presser mot en tilstøtende struktur i leveren. Komprimering kan bli følt smerte i lesjoner som er større enn seks centimeter og kan stråle utover fra området av leveren.

Blødning

Blødning er et annet symptom sitert av CPMC. Blødning er sjelden i hemangiomer, som er den vanligste av lever lesjoner og vanligvis godartet. Imidlertid kan større lever lesjoner som adenomer, som er relativt sjeldne, resultere i blødninger. Ifølge CPMC, er omtrent 40 prosent av denne type av lesjon blødninger og større enn fem centimeter i størrelse. Cyster og andre typer lever lesjoner presentere sjelden blødende symptomer.

Fylde

Blant de aller vanligste leveren lesjon symptomer er en følelse av fylde. Ifølge CPMC, kan dette merkes med nesten alle typer lever lesjoner og abscesser. Metthetsfølelsen kan utvide til hele øvre og enda lavere underliv. Dette symptomet er ofte svært ubehagelig og ikke lindres ved å ta anti-gass medisiner. Det er ofte en av de første symptomene som kan føles.

Kvalme

Sammen med en følelse av fylde, kan kvalme også være en veldig tidlig leveren lesjon symptom. Ifølge CPMC, kan kvalme merkes med både godartede og ondartede lever lesjoner og cyster. Blant de mest vanlige av de leverproblemer med kvalme er gallegang cyster, som også kan være en indikasjon på et problem med galleblæren. Dette bestemte problemet synes å være mer vanlig hos kvinner, selv om årsakene til dette er ikke helt forstått. Kvalme er resultatet av galle blir blokkert i den felles gallegang som går fra galleblæren til leveren.

Gulsott

En av de aller vanligste lever lesjon symptomer er gulsott. Den CPMC indikerer at gulsott er et resultat av feil i leveren. Dette kan være felles med enkle lever cyster i tillegg til annen dysfunksjon av leveren. Gulsott, som er preget av gulfarging av hud og det hvite i øynene, indikerer en opphoping av giftstoffer i blodet som leveren ikke klarer å filtrere disse giftstoff riktig. Babyer ofte blir gulsott som deres leveren justerer å filtrere kroppens eget blod i stedet for mors kropp å tilby denne funksjonen.

Eksisjon Plantar lesjon Technique

Lesjoner eller svulster på bunnen av foten er vanskelig og noen ganger ødeleggende. Ingen vet hva som forårsaker dem - bare at de er mer vanlig blant menn, barn og eldre. De fleste pasienter ønsker å bli kvitt plantar fibramatosis raskt og med så lite smerte som mulig. Hvordan kan en lege best tjener en plantar fibromatosis pasient?

Den eneste kuren

Ifølge Fotterapeut Matt Sabo i sitt august 2007 artikkel i "Podiatry dag," det er ingen effektiv medisinsk behandling for plantar fibromatosis. Den eneste effektive behandlingen er et kirurgisk eksisjon.

Selv etter forsvarlig fjerning av en lesjon, plantar fibromatosis vanligvis regenererer raskt. Men mens malignitet er sjelden i plantar lesjoner, er malignitet blant post-kirurgisk regenererte lesjoner enda sjeldnere. Så, om ikke annet, reduserer kirurgisk excision kreftrisiko. Og hvis alt går bra, kan kirurgisk fjerning være en kur.

Eksisjon Technique

Radical plantar fasciotomi fungerer som regel best hvis legen eller kirurgen bruker Z eller S-formet snitt. Ideen er ikke bare å kutte ut fibrom vev, men også å ta minst 1,5 cm av sunn plantar vev for å skape nok buffer til å forhåpentligvis hindre svulsten fra regenererende.

Legen eller kirurg må være forsiktig for ikke å forstyrre vev i mediale fasial band. Siden lesjoner er ofte funnet på stedet av den mediale fascial band, må legen også være forsiktig med den mediale plantar digital nerve og flexor hallucis brevis muskel. I tilfeller av plantar aponeurosis fibromas, kan dette være spesielt vanskelig, da de kan møtes med meidal fasial bandet vev.

Suksess og palliativ behandling

Excision er ofte vellykket og pasienter leges relativt enkelt. Stedet for den tidligere lesjon vil kreve overvåking i flere uker eller måneder å se for lesjonen regenerering.

Men før ty til kirurgiske prosedyrer, de fleste hudleger og Fotpleie anbefaler palliative tiltak som polstring, orthotic ledelse, ikke-steroide antiinflammatoriske legemidler (NSAIDs) og fysioterapi. Disse tiltakene kan bidra til en pasient leve med hell med en liten lesjon som enten er sentvoksende eller som har sluttet å vokse.

Hvordan finne Relief og leve med psoriasis

Psoriasis er en medisinsk tilstand i huden som presenterer som røde tykke flekker kalles plakk og kan bli tørre, sølvfargede skjell. Det er en kronisk tilstand hvor deres hud er en unormal akselerert vekst av hudceller enn normalt. Normal hastighet på hud fornyelse er ca 28 dager og versus unormal akselererende hastighet på 4 dager i psoriasis. Disse plaketter eller tykke skjellende lesjoner vises ofte i hodebunnen, ansiktet, albuer, knær, palmer og fotsålene. Noen ganger påvirker det de negler og tånegler som kan presentere som pitting, misfarging, form endres, eller til og med tap av hele neglen.
Det finnes flere typer psoriasis og bare en lege kan gjøre den aktuelle diagnose og gi riktig behandling. Denne artikkelen vil bidra til å gi noen måter å finne lindring fra symptomene på psoriasis og hvordan man skal leve med denne medisinske tilstanden.

Bruksanvisning

For å prøve og finne noen lettelse danne kløe og tørrhet i psoriasis huden prøve å bruke ulike typer emollients som kroppsoljer eller vaselin. Den mest effektive måten er å bruke den i badekaret, slik at du kan suge i løsningen, og dette vil bidra til å berolige huden og redusere kløe.

En annen måte å finne lindring er å bruke havregryn bad eller komprimerer. Du kan blande en pakke med havregryn i en bolle med varmt vann og gjøre i en lime. Da gjelder direkte på det berørte området gjenta etter behov.

Kull tjære medisiner ser ut til å arbeide med å redusere alvorlighetsgraden dersom symptomene på psoriasis. Over-the-counter kulltjære kan finnes i sjampo for mennesker med psoriasis i hodebunnen eller som tjære såpestykker som kan brukes i dusj og badekar. Problemet med kull tjære er at det kan la en sterk lukt og flekker klær. Også være forsiktig siden steinkulltjære kan gjøre huden veldig følsom for sollys.

En annen måte å finne lindring skjemaet psoriasis i hodebunnen er å bruke olivenolje. Varm litt olivenolje og massasje i hodebunnen eller la i hodebunnen i 20 minutter eller over natten ved å ha en dusj cap. Vaske ut oljen med en medisinert kulltjære sjampo og gjenta prosessen flere ganger i løpet av uken frem til psoriasis klarner opp.

Direkte sollys er en flott måte å finne lindring symptomene på psoriasis. UV-lys fungerer på å kjempe mot psoriasis spesielt ultrafiolett B stråler. Men vær forsiktig når de utsettes for direkte sollys, siden dette vil øke risikoen for hudkreft. husk å dekke eksponert hud med sol blokkere.

Hvis du vil hjelpe til med kløe bruk hydrokortison aktuell kremer. se nøye for å sikre at du kjøper enten 0,5% eller 1% krem. Noen ganger psoriasis er så alvorlig at bare resept kortison krem ​​vil være i stand til å hjelpe de betente kløende symptomene på psoriasis. Husk at kontinuerlig bruk av disse medikamentene vil gjøre behandlingen mindre effektiv. Det er også rebound effekt av medisinen hvor medikamentet blir ineffektiv og psoriasis kommer tilbake.

En annen måte å redusere spredningen og selv klare opp psoriasis er å dekke opp de berørte områder med tape i flere dager. Dette vil gjøre huden myk og reduserer formeringshastigheten av hudceller.

Legge eicosa-pentaensyre (EPA) til dietten har effekten av å redusere området og tykkelsen av lesjoner så vel som reduksjon av rødhet og hevelse.

Unngå å drikke alkohol fordi dette vil gjøre psoriasis enda verre.

Å miste vekt og trening vil bidra til å redusere alvorlighetsgraden av psoriasis. Forskning på utbruddet av psoriasis er delvis relatert til de påkjenninger vi står overfor i livet. Prøv å finne de store stressfaktorer i livet ditt og finne måter å redusere dem eller eliminere stress fra livet ditt.

prøver urte rettsmidler for å finne noen lettelse fra psoriasis. For eksempel prøve Oregon drue rot, en urt med kjente kjemikalier som bekjemper bakterier og redusere hud utbrudd.

Ernæring er en viktig faktor å vurdere når du lider av psoriasis. Tar i riktig mengde mineraler og vitaminer vil bidra til å holde huden i en sunn tilstand, og også å bidra til å helbrede og redusere lesjoner eller plaques på huden.

Tips og advarsler

 • Denne artikkelen er skrevet for å informere og opplyse. Dette er ikke en erstatning for behandling eller for å endre din egen lege styring av din egen spesielle medisinske tilstand.

Hvordan Løs opp en lesjon i leveren

En lesjon på leveren er et tegn på alvorlig leverskade, og kan bety at vedkommende lider av leversykdom, en degenerativ tilstand som kan føre til leversvikt og død. Heldigvis er leveren et organ som kan reparere og fornye seg selv, og ved å gå på en streng diett, unngå giftige stoffer og bruk av urtemedisiner har du en god sjanse til å helbrede en leveren lesjon og reversere skader.

Bruksanvisning

Avslutt drikking. Hvis du drikker alkohol du utsette leveren din til et stoff som bremser det ned og kan forårsake skade.

Ta bupleurum piller. Gå til en helsekostbutikk eller kinesisk urt butikk og kjøpe en pakke med høy kvalitet, høy potens bupleurum kosttilskudd.

Ta kalkun hale sopp kosttilskudd. Kjøpe høy kvalitet kosttilskudd, produsert av en pålitelig selskap, på en helsekostbutikk.

Skjær ut fet mat. Ikke spis høy dyre-fett matvarer som kan bremse ned leverfunksjon og være giftig i sin egen rett. Substitute høykvalitets vegetabilske oljer som oliven, kokos og linfrø oljer, som er lettere for kroppen å behandle og har høye antioksidant profiler som er bra for leveren.

Gå vegetarianer. Mens du følger protokollen til å oppløse leveren lesjon, spiser bare økologiske vegetabilske produkter. Inneholde rikelig med grønne grønnsaker, som spinat, som inneholder klorofyll og er bra for leverfunksjon.

Få nok hvile. Mens du er på denne protokollen er det viktig å få en full natts søvn, som leveren regenererer mens du sover.

Tips og advarsler

 • * Radix bidrar til å helbrede leverlesjoner, ifølge april 2004 utgaven av tidsskriftet "Food and Chemical Toxicology." * Tyrkia hale sopp stimulere regenerering av leverceller, ifølge en 2000 studie publisert i "International Journal for medisinsk sopp."
 • * Før du forsøker å oppløse en lever lesjon på egen hånd, kan du besøke en kvalifisert helse utøveren for å fastslå om det er forårsaket av en smittsom sykdom, som for eksempel hepatitt, som vil måtte bli behandlet for å løse leveren klage. * Ikke spis noe mat i minst fire timer før han la på kvelden; dette vil gi leveren en sjanse til å fullføre behandlingen av maten før du går i dvale.

Hvordan leve med nakkesmerter

Hvordan leve med nakkesmerter


Leve med nakkesmerter er en realitet for mennesker med kroniske problemer som ikke kan løses gjennom medisinsk intervensjon. Det finnes imidlertid en rekke ting som kan gjøres for å lindre smerte eller redusere ubehag, noe som gjør det mer utholdelig. Les videre for å lære å leve med nakkesmerter.

Hvordan leve med nakkesmerter

Lær å leve med nakkesmerter

Gjør så mye som mulig for å endre faktorer som bidrar til nakkesmerter. Dette inkluderer å erstatte dårlige puter, endre datamaskinen stol og sitter vekk fra kalde luftstrømmer som kan bidra til muskelstivhet.

Legg merke effekten av dårlig holdning på kroppen din. Hvis du begynner å føle stiv etter 30 minutter av å sitte i samme stilling, blir vant til å ta små pauser og strekk.

Klargjør for vanskelige dager og netter. Spør legen din for en resept eller spørre om riktig type over-the-counter medisiner for å ta hvis smerten blir overveldende.

Få hyppige massasje på nakke og skuldre. Lær å massere nakken din på egen hånd, kan du be en venn om hjelp eller besøke et massasjeterapeut. Ha en massasje minst en gang i måneden for å hjelpe deg med å håndtere smerte og spenning.

Oppsøk en profesjonell vurdering. Nakkesmerter kan være forårsaket av en skadet eller fortrengt disk. Hvis du bor sammen med disk-relaterte smerter, kan en profesjonell hjelpe deg å vurdere skadeomfanget og vurdere alternativene.

Få en oppvarming pad og bruke den til å lindre kronisk ubehag. Akutte smerter ikke reagerer godt på varmen.

Lær om øvelser du kan gjøre for å øke styrken i nakke og skulder muskler. Svakhet kan ofte føre til smerter, så trener området kan noen ganger bidra til å minske problemet.

vurdere alternative behandlinger, for eksempel akupunktur eller kiropraktor behandling.

Hint

 • Lære å leve med nakkesmerter betyr ikke å måtte lide gjennom den. Husk alltid at det er forskjellige nivåer av smerte. Generelt ubehag, forårsaket av stress eller dårlig holdning, kan lindres ved hjelp av visse ergonomiske elementer eller gjør områdespesifikke øvelser.
 • Dealing med kroniske nakkesmerter ofte betyr å endre dine vaner. Selv slike ting som din kjørestilling kan forverre nakkesmerter.
 • Akutt nakkesmerter som vises etter en ulykke, et fall eller en generell skade bør behandles av en kvalifisert lege så snart som mulig.
 • Aldri ignorere varige smerter, håper at det vil blekne med tiden. Smerter som forstyrrer livet ditt bør tas på alvor og brakt til seg oppmerksomheten til en profesjonell.

Må Lus tendens til å leve i farget hår?

Må Lus tendens til å leve i farget hår?


Hodelus er parasitter som plager mennesker med kløe, irritasjon og noen ganger infeksjon i hodebunnen. Hodelus legger egg og eliminere avfall på sin lidende hodebunnen. Men lider av hodelus er ikke en refleksjon av din hygiene eller hvor godt du ta vare på barnet, som trolig har kontrakt de små bugs fra en klassekamerat. Hodelus har ikke mange preferanser.

Hodelus

Hodelus er sesamfrø store insekter som hjemsøke hodebunnen, spesielt bak ørene og like over nakken. Hodelus lever av blod de svelges fra biter. Siden lus ikke kan hoppe eller fly, de er spredt gjennom nær kontakt eller deling av personlige gjenstander som hårbørster og hatter. Med mindre rykket mig i hodebunnen, trenger hodelus ikke forlate hodebunnen til de dør. Trenger menneskeblod for å overleve, trenger hodelus ikke leve lenge en gang fjernet fra hodebunnen.

Symptomer

En person kan ha hodelus og ikke har noen åpenbare symptomer. Ifølge WebMD, kan kløe i hodebunnen starte uker eller måneder etter lus har begynt å spre seg. Selv om lus ikke bære sykdom, kan infeksjoner dannes fra skrape hodebunnen når huden er ødelagt og begynner å piple.

Fargebehandlet hår

Lus ikke diskriminerer. De vil leve i rene, skitne, krøllete, rett, naturlig eller farget hår. Den MadSci Network forklarer at det er ingen bevis for at dye eller blekemiddel dreper eller hindrer hodet lus, i konsentrasjoner som normalt brukes, så farget eller farget hår er ingen beskyttelse. MadSci advarer "Ved hjelp av disse produktene for å drepe lus vil føre til skade på hodebunnen, brenner til hodebunnen, tap av hår og andre farer."

Behandling

Fordi lus ikke vil forsvinne på egen hånd og kan ikke vaskes bort med vanlig sjamponering, bør behandlingen startes så snart symptomene begynner. Over-the-counter og reseptbelagte styrke sjampo og kremer er oftest brukt for å bli kvitt hodelus. Siden lus legger egg i håret og på hodebunnen, kan det være nødvendig å gjennomføre to eller tre runder med behandling for å eliminere all lus. Vaske sengetøy og klær i varmt vann vil også bidra til å fjerne lus, deres avfall og egg.

Hvordan leve livet med Intensjon

Hvordan leve livet med Intensjon


Intensjonen kan være forskjellen mellom å leve et meningsfullt, gledelig liv og leve et liv uten mening. Det er mange ting folk ønsker å oppnå i livet. Men hvis det ikke er noen hensikt å begynne med, ingen av disse ønskene kommer til å realiseres. Intensjon er sammenlignbar med et kompass som leder deg gjennom livet. Du kan bruke den og følge den, eller du kan fjerne seg fra det og gå i en annen retning. Uansett hva du velger å gjøre, er du den personen i kontroll.

Hvordan leve livet med Intensjon

reflektere over livet ditt. Spør deg selv om du er der du ønsker å være og om du har gjort alt du ville. Ta hensyn til de ønsker og drømmer du hadde som barn.

Sett mål for deg selv. Skriv ned kortsiktige mål du ønsker å oppnå; posten daglig, ukentlig, annenhver uke eller månedlig mål også. Legg langsiktige mål på listen; disse kan være målene du ønsker å oppnå i et år, to år eller fem til 10 år.

Minn deg selv hver morgen hva målet ditt er for dagen. Set intensjoner i løpet av dagen for å nå dette målet.

Opprettholde en positiv tenkemåte og syn på livet. Tenke negativt er ikke til å bidra til å motivere deg til å nå dine mål, og kan påvirke din selvtillit. Hvis en av dine mål er å løpe maraton, og du tenker at du ikke kan gjøre det, har du mest sannsynlig ikke vil gjøre det. I stedet, fortell deg selv at du kan gjøre det.

Har små prestasjoner føre til store. Før du kjører maraton, komplett kortere løp. Dette bygger selvtillit, selvtillit og motivasjon til å holde det gående. På maraton dagen din tillit til deg selv er høyere, fordi du allerede har oppnådd så mye å komme til ditt endelige mål.

Feire og belønn deg selv når du når et mål; kjøpe en ny kjole, få håret ferdig, gå ut til middag eller invitere venner over for en fest. Legge vekt på dine prestasjoner uansett hvor stor eller små de er. Dette bidrar til å stimulere deg til å holde nå for dine mål og til å leve ditt liv med hensikt.

Hvordan leve med multippel sklerose

Hvordan leve med multippel sklerose


Når du mottar en diagnose av multippel sklerose, endrer verden. Spørsmål om hva fremtiden vil holde med denne sykdommen i livet ditt og hvordan din livsstil vil endre rase gjennom hodet ditt. Leve et bedre liv med MS ved å bygge et nettverk av venner, familie og dine leger.

Hvordan leve med multippel sklerose

•  Forvent at MS vil endre måten du lever livet ditt. Symptomer som tretthet og muskelsvakhet kan utfordre din evne til å fungere fullt ut i hverdagslige aktiviteter som arbeid og familieliv. Snakk med legen din om medisiner og utstyr som kan hjelpe til å redusere tretthet og utvikle et sunt resten mønster for å opprettholde din styrke.

ta medisinen som foreskrevet av nevrolog. Suksessen til en hvilken som helst av de sykdomsmodifiserende behandling er avhengig av den gjennomgående administrering av medikamenter på riktig måte og dosering. Få en kalender for å hjelpe deg med å tegne ut når du bør gi dine injeksjoner og hvilket område av kroppen din du skal injisere hver dag eller uke.

Spis godt og trene til din beste evne. Den stillesittende liv pålagt mange mennesker med MS kan føre til sekundære helseproblemer som hjertesykdom og fedme. Snakk med legen din om å utvikle en ernæringsmessig plan for å opprettholde en sunn vekt og be om en henvisning til en fysioterapeut som kan utforme et program strekk og trening som vil holde deg aktiv så lenge som mulig.

Søk hjelp fra en utdannet rådgiver eller terapeut hvis du føler deg overveldet av frykt for fremtiden med denne sykdommen. MS er veldig uforutsigbar, og etterlot mange med denne sykdommen å grue tidens gang og følelsen av å ikke vite hvordan de vil bli påvirket av det som tiden går.

Forstå at dine opprinnelige planer for livet må kanskje endres. MS har en tendens til å slå til når folk flest bare starte opp i livet, i 20-årene og 30-årene. Idédugnad om hvordan du kan tilpasse din trening og ferdigheter i ulike yrker før du finner ut at du ikke er i stand til å fortsette i karrieren du hadde satt ut selv.

Hint

 • Enhver diagnose av en alvorlig sykdom som for eksempel multippel sklerose kan gi følelser av alvorlig depresjon og til og med selvmordstanker. Hvis du eller noen du kjenner lider av depresjon søke medisinsk hjelp i håndteringen av denne alvorlige tilstanden.

Hva er gadoliniumforsterkende lesjoner?

Gadoliniumforsterkende lesjoner vises bare på magnetisk resonans Imagine (MRI) skanninger av pasienter som får gadolinium ekstrautstyr injeksjoner. Den gadolinium fremhever bare områder av skade ved lekker uthevingen kontrastmiddel i det omkringliggende området av hjernen hvor skaden oppstår.

Identifikasjon

Gadoliniumforsterkende lesjoner vises som lyse flekker på en MR bilde.

Betydning

Lesjoner som øker med administrasjon av gadolinium fargestoff indikerer aktiv inflammasjon, sammenlignet med gamle lesjoner som ikke høydepunkt med gadolinium bruk. Aktiv sykdom garanterer behandling for å redusere sannsynligheten for permanent skade.

Funksjon

De gadoliniumforsterkende lesjoner bidra til å identifisere aktive multippel sklerose. Før agenter gadolinium kontrast, det var ikke mulig å skille mellom aktive og inaktive lesjoner i multippel sklerose.

Effekter

Bruken av gadolinium fargestoff tillater leger å identifisere små lesjoner som de kanskje ikke har ellers vært i stand til å se. Dens hovedoppgave er å avgjøre sykdomsaktivitet ved multippel sklerose. Dette gir mulighet for justering behandling basert på MR overvåking.

Betraktninger

Gadolinium fargestoff er ikke trygt for de med nyreproblemer. Informer legen bestiller skanningen hvis nyreproblemer er et problem, og diskutere om gadolinium er det beste valget for omstendighetene.

Advarsel

Bivirkninger av gadolinium, mens sjeldne, forekommer. Disse reaksjonene inkluderer hudproblemer som utslett, kløe, hevelse og elveblest. Kontakt lege umiddelbart eller søke behandling på et sykehus akuttmottaket hvis disse symptomene etter administrasjon av gadolinium.

Ryggvirvel MS lesjon Vs. Hemangioma

Ryggvirvel MS lesjon Vs. Hemangioma


Vertebrale multippel sklerose lesjoner og rygg hemangiomer er internt fore massene som påvirker ryggmargen og sentralnervesystemet (CNS), forårsaker ødeleggende symptomer som kan forverre. Begge forholdene er diagnostisert ved en MR.

Misforståelse

Det finnes ulike typer av hemangiomer, som i hovedsak amass eksternt under barndom som en rødlig fødselsmerke. Spinal hemangiomer kan bli feildiagnostisert som spinal multippel sklerose lesjoner.

Funksjon

Hemangiomer danner på grunn av en unormal oppsamling av blodårer, mens MS-lesjoner resulterer betennelse på grunn av tap av et nevron-beskyttende protein kalt myelin.

Identifikasjon

Spinal hemangiomer er til stede som myke, godartede svulster på thorax eller lumbar området av ryggraden, mens MS-lesjoner er fast i konsistensen, som forekommer hovedsakelig i halsen og nakken.

Effekter

Spinal hemangiomer og MS-lesjoner produsere lignende symptomer på midlertidig lammelse, svekkede muskler og nummenhet. Spinal hemangioma symptomer inkluderer intense ryggsmerter, mens MS-symptomer er svimmelhet, tretthet og forvrengt syn.

Potensiell

MS ryggvirvel lesjon symptomer forverre og mandat gjennom en levetid på grunn av ulike berørte nerver. Spinal hemangioma symptomene blir stadig verre på grunn av tumorvekst som støter mot nerver.

Hvorfor symptomene vedvarer når ingen lesjoner med multippel sklerose?

Multippel sklerose (MS) er en deaktiver sykdom som angriper det sentrale nervesystemet, som fører til vridninger eller avbrudd i nerveimpulser. Ved diagnostisering av en pasient med MS, bør en lege finner skader på sentralnervesystemet i form av minst en lesjon.

Hvordan MS Works

MS fører til at kroppens forsvarssystem til å angripe sitt eget myelin, et stoff som beskytter nervefibrene i sentralnervesystemet. Dette fører til skadelige effekter på kroppen som den reagerer på forvrengte nerveimpulser.

Lesjoner

En lesjon er et område med vevsskade i hjernen som inneholder inflammatoriske celler, vanligvis hvite blodlegemer. Ordet sklerose refererer til arrdannelse i hjernevev forårsaket av myelin skade.

Årsaker

Den årsaken til MS er fremdeles ukjent, selv om det er nå generelt akseptert at det har å gjøre med den autoimmune prosessen. Andre teorier foreslår at det kan være knyttet til arvelighet eller viral infeksjon.

Symptomer

Vanligvis, de fleste med MS opplever problemer med balanse, tretthet, svimmelhet og synsvansker. De med mer ekstreme tilfeller få anfall, taleforstyrrelser og rystelser. Hvis du opplever disse symptomene, men har ikke funnet å ha lesjoner, du fortsatt kan ha multippel sklerose, men det er uvanlig.

Behandling

Selv om ingen klar årsak til MS er funnet, er det mange måter å kontrollere det og stoppe skade før det skjer. Det finnes hjelp i form av kosthold og trening, rehabilitering, medisiner for de ulike symptomer og behandling av eksaserbasjoner. Noen medisiner som har vist seg å forsinke utviklingen av MS inkluderer Avonex, Betaseron, Copaxone, Extavia, Novantrone, Rebit og Tysabri.

Hvordan å leve med migrene

Hvordan å leve med migrene


Migrene er mer vanlig hos kvinner enn hos menn. De forsvinner vanligvis etter fylte 50. Livsstilsendringer og medikamentell behandling kan gjøre leve med migrene mer utholdelig.

Hvordan å leve med migrene

•  Hold oversikt over hva du gjør når du får en migrene, slik at du kan identifisere triggere.

Se legen din om migrene medisiner som metysergid, eller be om å ta aspirin eller resept kodein ved første snev av en hodepine.

•  Unngå allergener. For noen mennesker, søtsaker (spesielt sjokolade), kan melk, alderen ost, bearbeidet mat eller rødvin sette av en migrene.

Hold hormonnivået i sjakk med regelmessig mosjon. Hormonelt aktive kvinner har større risiko for å utvikle migrene. Hvis din migrene synes å skje i tiden rundt mensen, ta en vanndrivende (for å hindre vannretensjon) hver dag i tre dager før du forventer å starte mensen.

Relax. Det finnes bevis på at overarbeidede perfeksjonister er mer utsatt for å få migrene.

6. Pust dypt. Høye doser av oksygen kan lette migrene.

våkne opp på samme tid hver dag og få nok hvile. Forstyrre din naturlige søvnmønster oppfordrer migrene.

Prøv å ta magnesium. Tar kosttilskudd kan hjelpe kvinner som er magnesium-mangelfull kontroll migrene.

Prøv å bytte fra p-piller til en annen form for prevensjon. Orale prevensjonsmidler har vært kjent for å øke hyppigheten og alvorlighetsgraden av migrene.

Hint

 • Diuretika føre til at du mister kalium. Spis mat med høyt kalium mens du tar diuretika. Laks, tunfisk, bananer, tørket aprikos og kokte poteter (hud-on) alle har høye nivåer av kalium.
 • Alle som lider av migrene bør være under omsorg av en lege.
 • Aldri ta mer enn 8 aspirin i 24 timer.
 • Hvis symptomene vedvarer eller hvis du har spesielle medisinske tilstander eller problemer, ta kontakt med en lege. Denne informasjonen er ikke ment som en erstatning for profesjonell medisinsk rådgivning eller behandling.

Hvordan leve med Migrene Every Day

Å leve med migrene på daglig basis er så frustrerende som det er smertefullt. Mens migrene kan unnvike ens kontroll, migrenepasienter har noen alternativer for myndiggjøring til disposisjon. Journalføring og personlig medisinsk behandling kan innpode en følelse av håndterbarhet og håp.

Hvordan leve med Migrene Every Day

opplyse deg om migrene. Migrenepasienter (migrenepasienter) føler fengslet av migrene og trusselen om migrene. Selv om migrene er ødeleggende uten effektiv behandling, kan migrene styrke seg selv. Expert informasjon om migrene åpner døren til fysisk og følelsesmessig lettelse. The National Migrene Association, Migrene Awareness Gruppe: En National Forståelse for migrenepasienter (MAGNUM) nettsted (migraines.org) gir migrene behandling og styringsinformasjon.

Hold en migrene journal. Ved hjelp av en månedlig kalender side, merk hver dag med og uten migrene. Tildel et intensitetsnivå på 1 til 10, hvor 10 er mest alvorlig. Legg merke til at varigheten av migrene. Liste utløser som kan ha bidratt til migrene. Bruk MAGNUM gratis nedlastbare utløser migrene arbeidsbok. En hodepine journal er en viktig faktor i å finne en migrene løsning.

Finn en nevrolog som er kompetent i behandling av migrene. Ifølge MAGNUM, nevrologer erkjenner migrene sykdommen er "grovt misdiagnosed, underdiagnostisert, misforstått." Å vite hva spørsmål å stille, og hvilke tegn du skal se etter vil hjelpe deg å finne den migrene omsorg riktig for deg. MAGNUM råder til å lytte etter en nevrolog å spørre i inngående spørsmål om hvordan du opplever migrene. Spørsmål inkluderer, men er ikke begrenset til: hvilken type smerte du opplever, hvor lenge smertene varer og hvor er smertene lokalisert. En migrene-savvy nevrolog vil også diskutere triggere, for eksempel mat og værmønstre. Et notat: Det synes å være uenighet selv blant migrene spesialister om hvilken rolle, om noen, spiller stress i migrene hendelser. Dagboken din skal hjelpe deg med å isolere stress faktor i den individuelle opplevelsen. En medisinsk migrene ekspert vil diskutere dine migrene på lengden samt utføre en fysisk og nevrologisk undersøkelse. Gå til en første avtale med alle relevante opplysninger. Ta med en liste over resepter og kosttilskudd du tar. Inkluder doser.
Som avtale inntektene, ta hensyn til legens svar. Du skal vurdere henne så mye som hun undersøker deg. Hvis legen synes uinteressert i migrene medisiner eller ikke reagerer på den intense natur migrene smerte, ta det i betraktning. Vil du ha en lege som ikke forstår den elendighet som plager livet ditt? La legen vet at du ønsker å delta i din migrene ledelse.

Lær om alternative løsninger. For eksempel kan du oppleve behandling og forebyggende lindring fra urter, biofeedback, yoga og puste med magen. Spør nevrologen din for veiledning. Dette er et område migrene spesialist vil forstå og støtte.

Hint

 • Bruk ressurser MAGNUM er å finne en passende nevrolog i ditt område.

Hvordan å leve med PKU

Hvordan å leve med PKU


De genetisk lidelse fenylketonuri, ofte kalt PKU pasienter, krever til sterkt begrense inntaket av aminosyren fenylalanin, finnes hovedsakelig i protein. En person kan leve med PKU og ikke lider av noen av dens komplikasjoner hvis en spesiell diett er implementert i løpet av barndom og fulgt for livet.

Hvordan å leve med PKU

Administrer Barndom PKU

•  Forstå at kosttilskudd restriksjoner er den vanligste og mest effektive metoden for å hjelpe PKU-positive mennesker lever med sykdommen. Mens genterapi behandlinger er under utvikling, vil de ikke være egnet til medisinsk bruk til menneskelige pasienter for en stund.

Hjelp barnet ditt ved å vektlegge together, hobbyer og aktiviteter i stedet for mat, spesielt på anledninger som Thanksgiving, når proteinrik kalkuner gjøre ikke-PKU lider 'munn vann.

Kontroller ditt barns skole har fullstendig og total bevissthet om de nødvendige kosttilskudd restriksjoner. Mens en lege eller ernæringsfysiolog gjør en bedre kilde for nærmere detaljer, generelt, PKU-pasienter må sterkt begrense eller eliminere proteinrik mat fra kostholdet. Disse inkluderer kjøtt, fisk, egg, nøtter, belgfrukter og meieri. Den sukker erstatning aspartam skaper også fenylalanin når fordøyd og må unngås.

La barnet ditt til å administrere sin egen diett på et tidligst mulig alder. Dette vil hjelpe ham til å føle mer kontroll over sin egen PKU og vil gjøre mestring enklere.

Administrer PKU gjennom voksenlivet

Fortsett å følge en streng PKU diett inn i voksenlivet. Mens legene på en gang fortalte PKU-pasienter at kostholdet kan bli avviklet etter ungdomsårene, det er stor uenighet i den moderne medisinske miljøet som til visdom av slike råd. Feile på siden av forsiktighet og feste med kostholdet.

verve hjelp av en kostholdsekspert for å hjelpe deg når du lever med PKU. En kostholdsekspert kan hjelpe plan som passer menyer for spesielle anledninger og kan gi deg tips om strategier for å spise på restauranter. Vanligvis er en fenylalanin "poeng" system brukes som sporer mengden av daglig fenylalanin. Voksne må vanligvis begrense sitt inntak til 400 til 500 mg per dag.

Velg en forsikring leverandør som vil hjelpe skulder bekostning av protein-fri mat og formel. Din lege eller ernæringsfysiolog vil være i stand til å foreslå selskaper som tilbyr slik dekning.

Hint

 • Unnlatelse av å oppdage eller behandle PKU i barndom vil nesten helt sikkert føre til mental retardasjon av barnet. En enkel test gitt kort tid etter fødselen kan fortelle hvorvidt barnet er positivt for PKU. Negative konsekvenser av sykdommen vil begynne å manifestere i en alder av 2-3 måneder, så tidlig påvisning er av avgjørende betydning.

Hvordan leve med PCOS

Hvordan leve med PCOS


Leve med ukontrollerbare hormoner, savnet menstruasjonssykluser og problemer med insulin nivåer er vanskelig nok! Men når fruktbarhet problemer og vektøkning bli et problem, kan din følelsesmessige velvære være i faresonen for depresjon. Behandle symptomene på polycystisk ovariesyndrom er i løpet av handlingen.

Hvordan leve med PCOS

•  Snakk med legen din for å finne ut om medisiner hvis det er nødvendig. Bortsett fra de vanlige symptomene, kan Polycystisk ovariesyndrom også gjøre blodsukkeret svinger forårsaker insulinresistens.

Konfronter fertilitetsproblemer dersom du blir gravid er blitt et område av bekymring. Med hjelp av en fruktbarhet spesialist du kan finne det er et stoff som kan øke sjansene dine for å bli gravid eller at kirurgi er et levedyktig alternativ for deg å hoppe starte eggløsning.

•  Tenk p-pille hvis du ikke ønsker å bli gravid. P-piller kan bidra til å regulere menstruasjonssyklusen og få deg tilbake på sporet. Det kan også hjelpe med mannlige hormonnivåer som kan være årsaken deg å ha overflødig ansiktshår.

Hold kosthold og ernæring en topp prioritet! Livsstilsendringer (selv moderat) kan forbedre symptomer på PCOS og redusere sjansene for fremtidige komplikasjoner.

Hold deg aktiv! Finn en øvelse som du liker og hold deg til den. Implementere en strekk rutine i morgen, og du vil føle deg oppløftet og klare til å starte dagen!

Bli med i en støttegruppe for mennesker som lider av polycystisk ovariesyndrom. Du kan finne andre måter å takle situasjoner som kan påvirke deg. Hvis alvorlig depresjon er et problem, søke ytterligere profesjonell rådgivning med en gang.

Hint

 • Alltid snakke med legen din om de medisiner du tar før du prøver å bli gravid. Noen stoffer kan være farlig under graviditet eller mens du ammer.

Hvordan leve med Fibromyalgi

Hvordan leve med Fibromyalgi


Fibromyalgi forårsaker smerter over hele den lidende kropp, og det har ingen kur. Årsaken til tilstanden er ukjent, selv om nyere forskning viser at en oversensitivity plassert i smerte sentrum av hjernen kan være den skyldige. Det er ingen måte å bli kvitt tilstanden helt, men det finnes behandlinger, for eksempel mosjon, som kan gjøre å leve med fibromyalgi enklere.

Hvordan leve med Fibromyalgi

En prøve over-the-counter narkotika, som er godkjent av legen din. Bruke paracetamol å hjelpe leddstivhet og generell smerte. Bruke ibuprofen eller aspirin for å hjelpe med betennelse.

Ta antidepressiva hvis de er skrevet ut til deg. Spør legen din om de nyere antidepressiva som hjelper pasienter med både depresjon og smerter kan hjelpe deg å leve bedre med fibromyalgi.

Få en resept på muskelavslappende. Bruk denne medisinen for å hjelpe deg å slappe av og være ute av smerte lenge nok til å få helbredende søvn.

Spør legen din om anti-beslag medisiner som kan være nyttig. Vurdere disse legemidlene nøye for å sikre fordelene oppveier de mulige bivirkningene.

Tren regelmessig for å hjelpe med smerte. Hold trene, selv om det vil føre til mer smerter i begynnelsen. Stick med en skånsom øvelse diett for å gå eller andre ikke-anstrengende aktivitet som vil hjelpe deg til å takle smerte og stivhet lang sikt.

Fortsette å prøve ulike behandlinger for å finne en som fungerer. Bruk forskjellige kombinasjoner av over-the-counter og reseptbelagte legemidler, sammen med regelmessig mosjon.

Reduser stress og lære å slappe av. Reduksjon av stress har blitt vist å redusere symptomene på fibromyalgi.