Digidexo.com

metallsmak i munnen av solkrem

Hva er behandlingen for mye kalsium?

Hva er behandlingen for mye kalsium?


Mineralet mest sannsynlig til å være mangelfull eller mangelfull på en diett er kalsium. Kalsium er ansvarlig for sterke bein og tenner. Det beskytter hjertet, det bidrar til å holde vekten nede, og det beskytter mot tykktarmskreft. Ja, kalsium-rik melk og andre matvarer gjør en kropp godt, men for mye av noe er aldri bra.

Betydning

Den medisinske termen for for mye kalsium er hyperkalsemi. Alvorlig hyperkalsemi kan være årsaken til ekstrem slapphet, en uregelmessig hjerterytme, kvalme, metallsmak i munnen, mage plager, forvirring og høyt blodtrykk. Venstre ukontrollert, kan det være en veldig alvorlig tilstand.

Betraktninger

Mange matvarer og drikker nå har tilsatt kalsium. Les etiketter, og ikke overstige RDA beløpet på 1000 til 1200 mg / dag. Kalsiumtilskudd er best når spredt ut over dagen. Ta en 600 mg tablett om morgenen og en om kvelden.

Effekter

Hyperparatyroidisme er en av årsakene til for mye kalsium. Når biskjoldkjertlene, som ligger i halsen, ikke fungerer normalt, kan høye kalsiumnivå føre. Dette er ofte arvelig og rammer kvinner over en alder av 65 mer enn menn. Dessuten øker en vitamin D-mangel risikoen for for mye kalsium i blodet.

Behandling

Hvis for mye kalsium er forårsaket av biskjoldbruskkjertelen, blir operasjonen for å fjerne nippelen anbefalt.

Advarsel

For mye kalsium kan føre til nyrestein. Tiazid-diuretika blir brukt for å senke kalsium i urinen. Også hjelper en lav-natrium diett.

Forebygging / løsning

Kalsium er viktig for en sunn kropp og mange kroppsfunksjoner. For mye kalsium resulterer fra å ta tre til fire ganger den anbefalte mengden. Se mengden av kalsiumtilskudd tatt og kalsium-forsterkede matvarer forbrukes. Ikke overdriv.

Hvordan behandle nyresykdom med naturlig rettsmidler

Nyresykdom eller nyresvikt, kan oppstå som følge av langvarig bruk av reseptbelagte og over-the-counter narkotika, eksponering for plantevernmidler og andre miljøgifter og andre sykdommer og sykdommer. Symptomer kan inkludere kroniske ryggproblemer, svimmelhet, metallsmak i munnen, blod i urinen, endring i urin mønstre, kvalme og oppkast. I den tidlige fasen av denne sykdommen, kan legen forskrive fosfor-senkende medisiner eller de som stimulerer produksjonen av røde blodlegemer. Når nyresykdom er mer alvorlig, kan han ønsker å sette deg på dialyse og kan også fortelle deg at du trenger en nyretransplantasjon. Hvis du ønsker å utforske mer naturlige alternativer for å behandle denne tilstanden, er det noen rettsmidler kan være lurt å tenke på.

Hvordan behandle nyresykdom med naturlig rettsmidler

•  Ta med matvarer i kostholdet ditt som bidra til å bygge opp dine nyrer, for eksempel rosenkål, hvitløk, belgfrukter, frø, poteter, bananer, papaya, vannmelon, grønne grønnsaker, hele korn, yoghurt og bønner.

Drikk tre glass usøtet tranebærjuice hver dag. Det hjelpemidler i å ødelegge skadelige bakterier og gjør urinen surere.

Prøv en kattemynte te klyster for å hjelpe rense systemet for urenheter.

Forbedre nyrene ved å ta vestlige urter som bidrar til å avgifte dem og / eller fungere som diuretika å få av høye nivåer av urinsyre. Disse inkluderer mais silke, selleri, buchu, persille, løvetann, rødkløver, UVA Ursi og einebær. Ta disse urter kun etter avtale legen din, spesielt hvis du allerede tar reseptbelagte legemidler eller andre konvensjonelle behandlinger for din tilstand.

Vurdere å prøve ayurvediske urter som hjelper med å forbedre nyrefunksjonen. Noen vanlige ayurvediske urter som tjener dette formålet er gokshur eller tribulus terrestris, punarnava, kaasni og Varun. Sjekk med en ayurvedisk lege for å se hvilke middel som er best for deg, og la legen din vet om noen urter du ønsker å ta.

Hint

 • Hold alltid legen din fullt informert om noen naturlige midler du vil prøve.

Nyresyke Signs

Nyrene rense kroppen for avfall, filtrere ut ekle giftstoffer og holde blodet rent. Mange mennesker lider av nyresykdom uten erkjenner skilting, men riktig behandling kan holde sykdommen blir verre og resulterer i nyresvikt.

Årsaker

Nyresykdom kan være forårsaket av diabetes, høyt blodtrykk, en forstørret prostata, nyrestein, nyrecyster og infeksjoner, eller eksponering for visse giftstoffer.

Tegn og symptomer

Tegnene på nyresykdom er urin endringer, puffy øyne, tretthet, smerter, kløe eller utslett, svimmelhet, metallsmak i munnen, kvalme og oppkast, kortpustethet, konsentrasjonsvansker og hovne ankler, ben, føtter eller hender.

Diagnose

Nyresykdom er diagnostisert med ultralydavbildning, en CT scan, en MR eller nyrebiopsi. En urinprøver for bevis av protein eller blod i urinen, og blodprøver måle unormale nivåer av blod urea nitrogen og kreatinin.

Behandling

Blodtrykk medisiner brukes til å behandle, sakte og redusere potensielle komplikasjoner av nyresykdom. Angiotensin-hemmere eller angiotensin II-reseptorblokkere er foreskrevet for å holde nyrene fungerer. En diett lav på protein og salt anbefales.

Komplikasjoner

Komplikasjoner av nyresykdom inkluderer væskeretensjon, økt kaliumnivå, svake bein, anemi, magesår, tørr hud og hjerte-og karsykdommer.

Multippel myelom Behandling Bivirkninger

Myelom er en type av cancer. Dette kreft begynner i visse typer hvite blodceller som kalles plasmaceller. Disse cellene er ansvarlig for å lage antistoffer, som bidrar til immunsystemet beskytte kroppen mot en rekke skadelige stoffer og bakterier. Myelomatose forårsaker nye plasmaceller for å danne når kroppen ikke trenger dem, og de til slutt vokse til en svulst. Myelomatose påvirker flere bein.

Symptomer

Symptomene på multippelt myelom variere fra pasient til pasient i intensitet og frekvens. Symptomene på myelomatose inkluderer urinering ofte, smerter i bein (bein i ryggen er oftest berørt), forstoppelse, kvalme, brukne bein (ryggvirvlene er oftest berørt), vekttap, svakhet og tretthet, hyppige feber og infeksjoner, og overdreven tørste.

Diagnose

Myelomatose er noen ganger diagnostisert ved en tilfeldighet da en rutinemessig blodprøve er utført, eller hvis bevisene er til stede når et brukket bein er røntgenfotografert. Når myelomatose er mistenkt, vil blod- og urintester utføres med en fullstendig fysisk eksamen. Urin tester er utført for å søke etter den Bence Jones-protein. De blodprøver utført for å kontrollere for høye nivåer av kalsium og plasmaceller, så vel som anemi og visse proteiner, slik som beta-2-mikroglobulin, M-protein og andre. X-stråler kan bli utført for å se etter tynning eller brukne ben. En biopsi av benmarg eller noen tumorer kan også bli utført. En biopsi er en prosedyre der en liten prøve av vev er fjernet for videre analyse.

Behandling

Kjemoterapi er ofte det første behandlingsmetoden. Disse medikamenter blir administrert i blodbanen gjennom venene eller munnen, og er i stand til å ødelegge kreftceller. Stråling er ofte brukt i kombinasjon med kjemoterapi for å bidra til å ødelegge kreftcellene, og for å lindre smerte. Stråling bruker høy-energi stråler og kan administreres lokalt eller til hele kroppen.

Kjemoterapi Side Effects

Kjemoterapi kan produsere mer enn 100 bivirkninger. Den type kjemoterapi som brukes vil bestemme det meste av bivirkningene, men enkelte bivirkninger som kan oppstå med alle typer av kjemoterapi. Disse bivirkningene inkluderer reaksjoner på injeksjonsstedet, tap av matlyst, blodpropp, blåmerker lett, frysninger, metallsmak i munnen, muskelsmerter, kaldt symptomer, diaré, forstoppelse, kvalme, brekninger, dehydrering, munntørrhet, svimmelhet, feber, trøtthet, flushing, hårtap, halsbrann, søvnvansker, vekttap og svakhet.

Stråling bivirkninger

Strålingen har ofte produserer ikke mange bivirkninger. Når bivirkninger oppstår, er de ofte milde til moderate for mange pasienter. Bivirkninger av stråling er kvalme, lav blodprosent, tretthet og håravfall. Kroppens organer kan også oppleve visse bivirkninger hvis de ligger i umiddelbar nærhet til stråling nettstedet. Bivirkningene på organer varierer sterkt avhengig av orgelet, men kan være alvorlig.

Rohypnol bivirkninger

Rohypnol (flunitrazepam), produsert av Hoffman-La Roche, er foreskrevet for kortvarig behandling av søvnløshet og i forbindelse med visse kirurgiske prosedyrer. Ifølge drugs.com, er Rohypnol ikke godkjent i USA for medisinsk bruk; I stedet er det bedre kjent i Amerika som "voldtektsdop".

Rohypnol Fakta

Dette korttidsvirkende benzodiazepin induserer angst reduksjon, muskelavslapning og sedasjon. Dens effekter er estimert til å være mellom syv og ti ganger kraftigere enn Valium.

Delvis Amnesia

Etter å ha tatt Rohypnol, er du vanligvis ikke i stand til å huske mange hendelser som skjedde mens du var under påvirkning av medisiner. Dette er spesielt farlig siden ofre for Rohypnol-relaterte seksuelle overgrep ikke kan være i stand til å tydelig huske noe som skjedde.

Avhengighet

Rohypnol er svært vanedannende. Mange misbrukere ta stoffet for å øke den høye av andre rusmidler og indusere rus. Overgripere ofte opplever svimmelhet, tap av koordinasjonsevne, tretthet, nedsatt motorisk kontroll, utydelig tale og forvirring.

Side Effects

Rohypnol bivirkninger inkluderer hukommelsesproblemer, reduksjon i blodtrykket, forvirring, mage ubehag, tretthet, svimmelhet, synsforstyrrelser og oppbevaring av urin. I enkelte brukere, kan Rohypnol forårsake aggresjon og oppstemthet.

Abstinenssymptomer

Rohypnol tilbaketrekking bivirkninger inkluderer angst, ubehag i magen, metallsmak i munnen, flatulens, smerter, tåkesyn, endringer i persepsjon, diaré, panikkanfall, mareritt, muskelkramper, uregelmessig hjerterytme, søvnløshet, øresus og selvmordstanker.

Mold og mugg Poisoning

Mold og mugg Poisoning


Mold er mikroskopisk sopp som bor i fuktige miljøer. Mugg er en tynn vekst som er produsert av mugg. Folk møter mold utenfor hver dag. I stengt av områder, kan mugg forårsake bivirkninger hos mennesker, inkludert utslett, influensalignende symptomer og hodepine.

Symptomer

Symptomer på mugg og mold forgiftning er hodepine, muskelkramper, tretthet diaré, metallsmak i munnen, og overfølsomhet for lys. Ikke alle av disse symptomene må være til stede for en person å ha mold forgiftning.

Komplikasjoner

Visse komplikasjoner kan oppstå som et resultat av mold og mugg forgiftning. Kreft, kramper, hjerteinfarkt og fibromyalgi er mindre vanlige, men mulige komplikasjoner av mold forgiftning.

Treament

Mugg må fjernes fra et område så mold forgiftning symptomer vil opphøre. For mer alvorlige symptomer, kan en lege foreskrive noe for å hjelpe pasientens immunsystem.

Andre problemer forårsaket av Mold

Mold skader boliger, samt helse. Mold og mugg kan skade de strukturelle komponenter i et hus. Teppe, gips og sponplater kan alle bli skadet av mugg.

Forebygging / løsning

Det er viktig å sørge for et hus eller en bygning er godt vedlikeholdt slik at regnvann ikke er i stand til å komme inn. Områder som er utsatt for fukt bør holdes godt ventilert.

Chlorella til Detox Mercury

Kvikksølvforgiftning er en form for heavy metal forgiftning forårsaket av en overeksponering av kvikksølv. Eksponering for kvikksølv kan skje gjennom direkte eksponering mot metall, og kan også oppstå gjennom konsum av sjømat som inneholder metylkvikksølv, som fører til Minamata sykdom. Symptomer på kvikksølvforgiftning og Minamata sykdom inkluderer psykologiske forstyrrelser, skjelvinger, gingivitt, kvalme, oppkast, diaré, metallsmak i munnen, hørselstap, pustevansker, brystsmerter, hoste og gastrointestinale problemer. Chlorella kan brukes til å avgifte kroppen din etter kvikksølveksponering.

Chlorella Definert

Chlorella er en alge som består av planteplankton: vannplanter som er utledet fra plankton og som er frittflytende planter. Den inneholder også vitamin B12, vitamin C, vitamin A, protein, jern, og 19 forskjellige aminosyrer. Når den brukes til å avgifte kroppen, hjelper chlorella for å deaktivere tungmetaller som kvikksølv, bly og kadmium og skyller dem fra systemet naturlig. Algene er tilgjengelig i mange former, inkludert væsker, pulvere, kapsler og tabletter.

Hvordan Chlorella Works

I det kvinnelige hormonet Journey, forklarer forfatteren Pamela Levin hvordan chlorella virker i kroppen din til å eliminere kvikksølv ansamlinger. Chlorella er en enkelt celle alger identifisert som en super mat som er rik på klorofyll, og som fungerer som en chelator for tungmetaller. Chlorella fungerer ved å tiltrekke og binde seg til kvikksølv og andre tungmetaller giftstoffer som hoper seg opp i kroppen din. Du kan deretter passere kvikksølv og chlorella gjennom avføring og urin. Dette tillegget er perfekt for eliminering av kvikksølv, kadmium, arsen, dikloro difenyl trikloretan (DDT), polyklorerte byphenyl (PCB), Kepone og andre plantevernmidler og insektmidler.

Dosering

I boken "Chlorella Extract," forfatteren Toshihiro Kanno forklarer hvordan chlorella er nyttig for eliminering av kvikksølv ansamlinger. Forbruket av chlorella i en dose på 4.5 g per dag i tre måneder vil hjelpe kroppen eliminere kvikksølv ansamlinger, redusere problemene relatert til feilernæring, minske problemene med mangel på sensitivitet og nummenhet, og øke produksjonen av serumproteiner, røde blodceller og hemoglobin i kroppen din.

Sikkerhetshensyn

Ammende og gravide kvinner bør ikke bruke chlorella; det har vært noen studier utført på hvordan chlorella påvirker det ufødte fosteret eller det diende barnet. Hvis du er allergisk mot jod, bør du ikke bruke chlorella. Bivirkninger forbundet med chlorella inkluderer kvalme og oppblåsthet, som bør avta etter et par dagers bruk. Fotosensitivitet oppstår hos noen individer. Ikke bruk dette tillegget hvis du tar Coumadin; chlorella er rik på vitamin K og kan påvirke Coumadin blod-clotting evner. Slutt å bruke chlorella hvis du opplever utslett eller pustevansker og kontakte lege for videre instruksjoner.

Hvordan bli kvitt en kald sår på utsiden av munnen

En kald sår er en blemme som vanligvis danner seg på innsiden av munnen din. Det er også en viral infeksjon, herpes simplex. Det kan være smertefullt og skjemmende. Forkjølelsessår er svært smittsom. Kyssing og deling av ting som kopper, sølvtøy eller leppepomade er bare noen få måter du kan ende opp med en kald sår. Denne type infeksjon er vanlig og kan behandles ganske enkelt over tid.

Hvordan bli kvitt en kald sår på utsiden av munnen

Hvordan bli kvitt en kald sår på innsiden av munnen

•  Bruk en anti-bakteriell munnvann. Dette vil bidra til å drepe bakterier i munnen, noe som reduserer sjansene for en sekundær infeksjon i den kalde sår. Du bør skylle med munnvann flere ganger om dagen.

Lag en pasta av natron og varmt vann og bruke den til kalde sår med en bomullspinne for å lette smertene. Blandingen kan også brukes som et munnskylle. Du bør bruke denne blandingen et par ganger om dagen hvis mulig.

bruke over-the-counter produkter som Abreva, Anbesol eller Orajel. Med en bomullspinne, påfør produktet til kalde sår et par ganger om dagen. Dette vil bidra til å lette smerter, rødhet og hevelse. Den kalde sår bør forsvinne i løpet av en uke til 10 dager.

Spis et sunt kosthold. Ernæring er nøkkelen til god helse, og å bygge opp immunforsvaret kan hjelpe bekjempe forkjølelsessår. Ferske frukter og grønnsaker som brokkoli, blomkål og kål alle bidra til å rense kroppen for giftstoffer som kan gjøre deg mer utsatt for virusinfeksjoner.

Hold stressnivået ned. Forkjølelsessår kan vises hvis du er under stress eller hvis det er betydelige endringer i hormonnivået.

Hint

 • Kjøp en ny tannbørste etter den kalde sår har grodd.
 • Etter å ha en kald sår, bruker leppepomade eller leppestift med solkrem eller en lue for å skygge leppene fra solen kan bidra til å redusere antall fremtidige utbrudd.
 • Gjør en avtale med legen din hvis din forkjølelsessår utbrudd vedvarer.
 • Ikke berør en kald sår med bare fingre og trykk deretter på en slimhinne, slik som dine lepper eller øyne.

Hvordan bruke eteriske oljer som Solkrem

Smarte folk bruker solkrem for å beskytte huden mot de skadelige eksponering av solens stråler. Likevel får litt sol er en viktig måte å gi kroppen med vitamin D, "solskinn vitamin." Sesame massasje olje kan tjene som en solkrem, og når kombinert med andre eteriske oljer, kan gjøre dobbel jobb i repelling insekter. Det er også flott for å gjøre huden din ser og føles myk og supple.Here er hvordan du velger og forberede sesamolje å bruke som en solkrem.

Bruksanvisning

Ved hjelp av Essential og Massasjeolje som en solkrem

Kjøp bare sesamolje som er spesielt designet for å brukes til massasje. Denne olje er spesielt raffinert og klargjort for bruk på huden. Du kan få det på helsekostbutikker og på nettet. Ikke bruk matlaging sesamolje, da dette er en annen oljekvalitet og ofte har en sterk lukt.

Mål en del av sesamolje i en lett-carry plastflaske med et lokk. Oljen kommer vanligvis i større størrelser, for eksempel en-liters flasker og en gallon jugs, så bruker den mindre flaske gjør det lettere å bære og bruke.

Blend i ett eller to av følgende essensielle oljer for å legge insektsavvisende kvaliteter til din sesam solkrem olje, hvis ønskelig: sedertre, fedd, lavendel, peppermynte, rosmarin og timian. Bruk bare 100 prosent rene eteriske oljer, som bare disse tilbyr helsebringende fordeler. Etiketten vil staten "100 prosent ren." Legg tre dråper eterisk olje per teskje sesamolje. Rist godt.

Masser og spre olje over de utsatte deler av kroppen din - inkludert halsen, ansiktet og ørene - akkurat som du ville gjort med solkrem. Unngå å få olje i øynene eller munnen.

Påfør sesam-olje solkrem etter kontakt med vann eller etter svetter tungt.

Tips og advarsler

 • Teste først olje eller olje / eterisk olje kombinasjonen på en lapp av huden for å sikre at du er ikke på noen måte følsomme for det.
 • For bruk med sensitiv hud, fortynne essensielle oljer enda mer.
 • Hvis du kommer til å bli utsatt for en rekke sterkt sollys i lengre perioder, kan det være lurt å vurdere å legge en sunblock med god UV-beskyttelse.
 • Lagre alle oljer i et kjølig og tørt sted. Hold øyelokkene godt lukket for å hindre fordamping, og holde seg borte fra sollys.
 • Ikke bruke eteriske oljer hvis du er gravid (eller prøver å bli gravid) uten å få faglige råd.
 • Dersom det oppstår hudirritasjon, slutte å bruke umiddelbart.

Hyperpigmentering rundt munnen

Hyperpigmentering rundt munnen


Hyperpigmentering på en persons ansikt kan være belastende fordi det endrer en persons utseende. Leger kan diagnostisere årsaken til endring i hudfarge og gir behandlingstilbud.

Hyperpigmentering

Hyperpigmentering rundt munnen kan bestå av brune flekker på og rundt leppene, ifølge "Pathology av hode og nakke." Det kan også ta form av brune, veldefinerte klatter på overleppen, kinn og hake.

Årsaker

Mindre, runde flekker av hyperpigmentering rundt munnen kan være forårsaket av Peutz Jegher syndrom, en arvelig lidelse forbundet med tarmpolypper. Klatter i nærheten av munningen kan være forårsaket av melasma, en kronisk tilstand ofte forbundet med kvinnelige hormoner, men som kan påvirke noen; soleksponering er en sterk risikofaktor.

Behandling

Hyperpigmenation rundt munnen på grunn av Peutz Jegher syndrom og melasma kan styres med aktuelle behandlinger for å redusere produksjonen av melanin. For melasma, iført solkrem og unngå eksponering for UV-stråler kan hjelpe, ifølge "Cosmetic Dermatology."

Hva er bra for rynker rundt munnen?

Rynker form som huden mister sin kollagen og elastin, forårsaker den til å synke. Miljøfaktorer som soling, røyking og forurensning kan føre til for tidlig aldring. Ansikts bevegelser og uttrykk som smilende, frowning, pucke eller skjeling kan også lage rynker med tiden. Som huden mister sin elastisitet, kan noen linjer utdype inn grooves. Parentesene formede linjer som går fra undersiden av nesen til hjørnene av munnen er kjent som nasolabial folder.

First Line of Defense

Selv om du ikke kan stoppe linjer fra forming rundt munnen, kan du roe det ned med noen livsstil justeringer. Solskader kan fremskynde dannelsen av rynker. Bruk alltid solkrem (minst SPF 15) med et bredt spekter for å bekjempe de tøffe effektene av UVA og UVB stråler. Hvis du røyker, sluttet. Pucke leppene dine til å holde sigaretter kan lage permanente spor rundt munnen. Nikotin tapper også huden av kollagen.

Forebyggende tiltak

God ernæring kan bekjempe cellulær skade av huden. Ifølge Karen Burke, en hudlege i New York City, kan du fremme hudens helse ved å spise en balansert diett full av frukt, hele korn og grønnsaker. Hun anbefaler videre daglig tilskudd av selen og vitamin E for å stall rynker og hjelpe huden reparasjon.

Bruk aktuell kollagen boosters og rynke-kampene leppe behandlinger rundt munnen daglig. Se etter slike kollagen-boosting ingredienser som alpha hydroxy syrer, retinol, vitamin A, C og E, hyaluronsyre og kobber peptider.

Dermatologi og plastisk kirurgi

Du har tatt tiltak for å hindre nye rynker, men hva gjør du med de eksisterende linjene rundt munnen? Fra resept peeling kremer til fyllstoff til kirurgi, har du mange alternativer.

* Botox
Et protein avledet fra botulisme toksin, blir det injisert under huden for å glatte ut rynker. Det fungerer ved avslappende eller lammende ansiktsmusklene. Botox er et alternativ for fine linjer rundt munnen, og resultatene kan sees i så lite som 48 timer. Det er billigere og påtrengende enn plastisk kirurgi.

* mykvevsfyllere
Mykvevsfyllere effektive for å fylle ut dype rynker. Fyllstoff bruke fett, kollagen eller hyaluronsyrer å plumpe opp huden, gir huden mer volum, og dermed glatter ut folder. Populære fyllstoffer innbefatter Restylance (kosmetisk fyllstoff laget av ikke-animalsk stabilisert hyaluronsyre), Juvederm og Radiesse. De lover å gjenopprette en naturlig, ungdommelig utseende ved å korrigere smilerynker og nasolabiale folder.

* Dermabrasion
En hurtig roterende børsten blir brukt til å sand ned det øvre lag av huden, for å tillate ny hud til å vokse i.

* Laser, lyskilde og radiofrekvens Behandlinger
En laserstråle blir brukt til å ødelegge det ytre lag av huden, og varme opp den underliggende huden for å stimulere vekst av nytt kollagen.

* Kjemisk Peel
Den dermatolog bruker en syre for å brenne det ytre laget av huden for å tillate ny hud for å danne på sin plass.

* Face-Lift
Det er alltid den face-lift, en mer påtrengende prosess som lover å fem til ti år av ansiktet ditt. Prosessen innebærer kirurgi for å fjerne overflødig hud og fett og stram den underliggende muskler og bindevev for et yngre utseende.

En guide til sikker Solkrem

En guide til sikker Solkrem


Solkrem beskytter huden mot de skadelige effektene av ultrafiolette stråler, for eksempel solbrenthet, suntans, hudkreft, øyeproblemer, for tidlig aldring og solflekker. UV-stråling kan skade huden din i så lite som 15 minutter. UV-stråler kan passere gjennom skyer også, slik at du fortsatt trenger solkrem på kjølige og overskyete dager. Men ikke alle typer solkrem fungerer like godt. I tillegg, er vesentlig korrekt anvendelse; sette på for lite solkrem eller ikke reapplying vil forlate deg utsatt for solbrenthet. Sørg for at du vet hvordan du skal bruke solkrem riktig å få solbeskyttelse du trenger.

Bruksanvisning

Velg en solkrem som har bredspektret UVA og UVB-beskyttelse og en solfaktor på minst 30.

Påfør om en unse av solkrem, eller det beløp som ville fylle et shot glass, til alle utsatte hudområder 30 minutter før du går utenfor. Ikke glem ører, føtter, hårfestet og nese. Ikke bruke solkrem til øynene eller munnen.

nytt solkrem minst annenhver time, selv om solkrem er merket "vannfast." Du må kanskje nytt solkrem tidligere hvis du har vært bading eller svett.

Tips og advarsler

 • Sjekk utløpsdatoen på solkrem før du bruker den. Solkrem uten en utløpsdato er vanligvis god for ca tre år.
 • Bruk UV-beskyttende solbriller og leppepomade med solfaktor for å beskytte øynene og leppene. Hatter og tett vevd klær vil også skjerme huden din fra solen.
 • Vurdere sunless tanning spray og lotion hvis du vil ha en trygg brunfarge. En brunfarge fra solen eller fra en Solseng er et tegn på hudskader.
 • Snakk med legen din før du bruker solkrem til et spedbarn under 6 måneder gammel.

Solkrem alene vil ikke kutte den

Solkrem alene vil ikke kutte den


Gå videre og pakke solkrem for din sommerferie, men tror ikke på det som alt du trenger for å bekjempe herjinger solen. Solkrem beskytter mot plateepitel-celle kreft finnes på de ytterste lag av huden. Plateepitel-celle kreft, derimot, står for bare 20 prosent av hudkreft diagnostisert årlig. Du må bruke andre tiltak for å beskytte mot de typene kreft som står for de resterende 80 prosent av diagnoser hvert år.

Solkrem Strengths

Ifølge Skin Cancer Foundation, vil én av fem amerikanere bli diagnostisert med hudkreft minst en gang. Mange vet å bruke solkrem kan bidra til å forhindre hudkreft og vil bruke den hvis de forventer å bli utsatt for sollys over lengre tid.

Solkrem hjelper blokkere UVA-stråler (ultrafiolett langbølget lys) og UVB-stråler (ultrafiolett kortbølget lys). UVA-stråler trenger huden dypt og spille en viktig rolle i utviklingen av hudkreft. UVB-stråler vil gjøre det samme, bare over en lengre tidsperiode. En levetid av overeksponering for begge typer av ultrafiolett stråling kan resultere i celle mutasjoner hvor som helst i legemet.

"Melanom er en av de mest utfordrende solide kreft å jobbe med fordi det har en så høy grad av mutasjon," sier Yardena Samuels, en etterforsker for Kreft Genetics Branch av National Human Genome Research Institute Division of egenutført forskning i Bethesda, Maryland .

Utvikle en tidlig vane å beskytte huden din går en lang vei mot forebygging av den kumulative effekten av soleksponering.

"Vi ser flere tenåringer diagnostisert med hudkreft enn noen gang før, så det er viktig å begynne å beskytte huden din fra solen i tidlig alder," sier Dr. Michael S. Fisher fra Atlanta Center for Dermatologic Diseases.

Solkrem er ett element av at tidlig forsvar. Unngåelse av solarium, sa han, er en annen.

"Hvis du ofte solarium før fylte 35," sa han, "du er 70 ganger mer sannsynlig å utvikle en melanom."

Hudbeskyttelse Pekere

Dr. Wendy Delaney av Cummings, Georgia-baserte Vickery Pediatrics tilbyr disse anbefalingene for å holde familien din trygg fra solen:

1. Bruk en lue og verneklær. Se etter klær med en ultrafiolett beskyttelsesfaktor (UPF) på 30 eller høyere.

2. Dekk alle utsatte områder på kroppen med solkrem. Bruk solfaktor 30 eller høyere. Påfør 30 minutter før du går utenfor.

3. Påfør solkrem annenhver time etter bading eller overdreven svetting.

4. Hold nyfødte i skyggen eller et skjermet område når det er mulig. Bruk solkrem på alle babyer mer enn 6 måneder gammel.

5. Unngå solens sterkeste stråler mellom klokken 10 og 16:00

6. Sjekk alltid utløpsdatoen på din solkrem.

7. Ikke overse beskytte dine ører, øyne, lepper og nese.

8. UVA-strålene kan trenge gjennom skyer, tåke og glass, så beskytte deg selv på regnværsdager eller når du er i bilen.

9. Ikke brenn.

10. Unngå soling og UV tanning boder.

Solkrem Svakheter

Sunscreens består av kjemiske og fysiske egenskaper som danner et fint lag av beskyttelse over huden for en midlertidig periode. Ingen solkrem kan helt blokkere UVA og UVB stråler fra å trenge inn i huden. Likeledes er ingen solkrem vanntett eller svettesikker.

SPF (skinfaktor beskyttelse) bestemmer hvor lenge du kan være i solen før UVB-stråler vil føre til at huden blir rød. En høy solfaktor solkrem med faktor 50 vil skjermen solens stråler 50 ganger lenger enn ubeskyttet hud, og gir beskyttelse for 98 prosent av strålene.

Det fysiske miljø der du blir utsatt for solen er en vesentlig faktor.

"Når du er på en reflekterende overflate" - slik som vann, strand eller betongdekke - "vil du få dobbelt så mye stråling fordi solens stråler vil treffe huden din ovenfra og nedenfra," forklarte Dr. Wendy Delaney av Vickery Pediatrics i Cumming, Georgia.

Noe mindre enn 100 prosent beskyttelse gir rom for skader på hudens cellenivå, og det er bare ikke mulig for solkrem for å gi 100 prosent beskyttelse.

Det amerikanske Food and Drug Administration utstedt nye mandater i løpet av våren 2011 for å redegjøre for noen av disse påstandene. Starter i 2012, kan solkrem produkter ikke lenger bli markedsført som "sunblocks," svettesikker eller vanntette. FDA har også gjentatt sin veiledning at solkrem bør brukes sammen med en total hud-beskyttelse rutine som inkluderer iført hatter og verneklær.

Riktig Application

Delaney sa brukere bør alltid bruke solkrem med solfaktor 30 eller høyere. Det skal brukes 30 minutter før du går utenfor. Bruk et produkt som siler ut både UVA og UVB-stråler, og bruke den på nytt i intervaller som er angitt i instruksjonene på etiketten. The Skin Cancer Foundation anbefaler bruk av en mengde solkrem lik på størrelse med en golfball til å dekke din kropp og ansikt.

Når du velger sol-beskyttende klær og hatter, se etter de med en spesifisert UPF (ultrafiolett beskyttelsesfaktor). The Skin Cancer Foundation anbefaler klær med en UPF på 30 eller høyere.

Til slutt, lette på at sommeren drømmen om den perfekte brunfargen. Tans er egentlig et resultat av skade på huden. Langvarig skader vil gjøre huden mer utsatt for kreft. Du må kanskje gi opp litt av det "gylne gløden" i bytte for lengre god helse.

Candida Symptomer i munnen

Candida albicans er en type sopp som kan vokse ut av kontroll i visse områder av kroppen, inkludert kjønnsorganene og munnen. En infeksjon av Candida i munnen kalles også trost, og kan forekomme i mennesker i alle aldre, inkludert babyer, barn og voksne, og kan forårsake symptomer som forstyrrer spise og snakke. Ifølge National Library of Medicine og Mayo Clinic, symptomer på Candida i munnen er smerter og problemer med å spise.

Pain

Hvis du har Candida i munnen, kan du oppleve smerte mens tygge eller svelge mat og drikke, og smertene kan forlenge ned i halsen din om soppen sprer seg.

Dårlig Latch

Babyer med Candida-infeksjoner kan ha problemer med låsing på brystet under amming eller med å suge fra en flaske, som kan føre til dårlig vektøkning og dehydrering.

Hevelse

Candida-infeksjoner kan føre til hevelse i tungen, tannkjøtt, kinn, gane og baksiden av halsen, noe som kan føre til vanskeligheter med din evne til å snakke tydelig.

Kløe

Kløe eller en prikking eller brennende følelse kan skyldes Candida i munnen, og babyer som ammer kan overføre smitte til morens brystvorte, forårsaker lignende opplevelser på og rundt brystet.

Vekster

Du kan legge merke til hvit eller gulaktig vekster, spesielt på tungen, som kan vises uskarpt eller hårete og er vanskelig å prøve å børste eller skrape av.

Muntlige sår

Candida i munnen kan vokse langs tannkjøttet og leppene også, og kan produsere sår som kan være øm og kan blø hvis du plukker på dem.

Årsaken til en Metal smak i munnen

En plutselig metallisk smak i munnen kan være alarmerende. Finne ut mulige årsaker kan utelukke kilden. En eller sår i munnen kan bidra til å blø, hvilket kan forårsake en metallisk smak. Overveielser, og holde deg oppdatert med dental eksamener og årlige physicals, vil hjelpe en lege diagnostisere årsaken.

Årsaker

Forskning indikerer at en metallisk smak i munnen kan være relativt ufarlig. Finne årsaken til metallisk smak kan dra en persons generelle helse. Oftest kan årsaken være fra periodontal sykdom, tannfyllinger eller fra blod i munnen. Andre mulige årsaker inkluderer oral og intravenøs medisiner, gastrointestinale forstyrrelser, godartet kosten ketose, vitamin / mineral mangler, kjemoterapi / strålebehandling, visse sykdommer og halsbetennelse.

Identifikasjon

Det er viktig å finne årsaken for å utelukke sykdom, sykdom og ernæringsmessige mangler, noe som kan påvirke en persons generelle helse. Motta en diagnose kan identifisere en tilstand som kan, over tid hindre en mer alvorlig tilstand i fremtiden.

Betraktninger

Vurdere mulige faktorer som kan ha bidratt til metallisk smak. Gjennomgå medisiner som kan tas, og ta kontakt med en farmasøyt for å utelukke mulige bivirkninger.

Fordeler

Finne årsaken til metallisk smak kan ha stor nytte generelle helse. Hvis den metalliske smaken skyldes en tannlege problem, gå til tannlegen. Du kan hindre en mer alvorlig tilstand.

Forebygging / løsning

Gå til tannlegen regelmessig for å hindre periodontal sykdom, og se på gamle fyllinger. Ha en liste over alle medisiner, vitaminer og mineraler tatt, mulige matallergier og informasjon om eventuelle nye dietter. Denne informasjonen vil i stor grad hjelpe fastlegen, når du søker etter en diagnose.

Hva er årsakene til Thrush i munnen?

Hva er årsakene til Thrush i munnen?


Thrush er forårsaket av en sopp kjent som Candida albicans akkumulerer. Hvis du har trost i munnen, vil hvite lesjoner (som ser ut som cottage cheese) vises på tungen og innsiden av kinnene. Hvis soppen sprer seg, vil tannkjøttet, mandlene, hals og toppen av munnen har lesjoner. Alvorlighetsgraden av trost kan gjøre å pusse tennene, spise eller svelge smertefullt. Det er mange grunner til at trøske kan oppstå, for eksempel et svekket immunsystem.

Kroppen din

Kroppen din huser naturlig mikroorganismer som trives inni deg. De gode bakteriene lever av næringsstoffer gått gjennom deg, og i sin tur, de gir kroppen din med en måte å hjelpe immunforsvaret. Hvis den naturlige balanse mellom gode bakterier blir forstyrret, for eksempel med medikamenter som antibiotika, dårlig bakterier kan utvikle seg, slik som trost.

HIV / AIDS

Ifølge Mayo Clinic, hvis du blir smittet med HIV / AIDS, cellene i immunsystemet blir ødelagt. Infeksjoner som kroppen din vil være i stand til å avverge hadde kroppen ikke blir smittet, vil bli mer utsatt for infeksjoner. Som AIDS utvikler seg, vil din manglende evne til å bekjempe infeksjoner tillate i soppvekst, slik som trøske.

Kreft

Behandlinger for kreft, for eksempel cellegift og stråling svekke immunsystemet. Du kroppen er ikke lenger i stand til å bekjempe infeksjoner, og immunforsvaret er ansvarlig for å komme under angrep fra sykdommer og infeksjoner. Trøske kan være vanlig hos pasienter som har kreft.

Diabetes

Hvis du lider av diabetes, er du ansvarlig for å få trost på enkelte punkt. Når blodsukkeret ikke er kontrollert, eller sykdommen går ubehandlet, kan trøske utvikle seg. Spytt i løpet av munnen kan inneholde store mengder sukker, og trost trives en spise av sukkeret. Som et resultat, vil den trost vokse og spre seg.

Gjær infeksjoner

Gjær infeksjoner inneholder samme sopp som forårsaker trøske. Hvis du har en gjær infeksjon, kan du passere candida til barnet ditt når det er født. Barnet kan deretter utvikle trøske i munnen. Også, hvis du tar antibiotika, det kan skilles ut i morsmelk, og som en bieffekt, kan det føre til trøske i spedbarn. Dette kan bli ganske vanskelig å behandle, som trost kan holde overføring fra mor til barn ved amming.

Behandling

Det er viktig å søke behandling hvis du begynner å ha problemer med å svelge, eller føler deg som om du har mat fast i halsen. Dette gjelder spesielt for barn, som trost kan være svært smertefullt for dem. Siden diabetes er også knyttet til symptomer på trøske, bli sett av en medisinsk faglig er viktig. Antibiotika kan være nødvendig å behandle infeksjonen. Swabbing innsiden av munnen med Gentian Violet kan også hjelpe, men snakker med en medisinsk faglig for å se om denne behandlingen kan hjelpe i din situasjon.

Tegn og symptomer på en gjær infeksjon i munnen

Thrush, betegnelsen på en muntlig gjær infeksjon, påvirker oftest spedbarn, småbarn, og mennesker med svekket immunforsvar. Stress, medisiner og dårlig munnhygiene kan alle bidra til utvikling av trost. Forårsaket av en ubalanse i candida sopp i munnhulen, presenterer trost med flere vanlige tegn og symptomer.

Symptomer

Thrush kan utvikle plutselig og bli en kronisk tilstand, spesielt hos de med svekket immunforsvar. Tilstedeværelsen av hvite lesjoner i munnen, vanligvis langs tungen og kinnene, indikerer trøske. Lesjoner kan blø under normal og rutine tannpuss eller børsting av tungen. Hvis venstre ubehandlet, kan lesjoner spre seg til spiserøret som fører til smerte, svelgeproblemer og en følelse av mat setter seg fast i halsen. Andre symptomer inkluderer feber, sprekker i munnvikene, tap av smak og en bomulls følelse i munnen.

Identifikasjon

Legen din kan undersøke symptomene dine og presentere en formell diagnose bør du tror du har en muntlig gjær infeksjon eller trost. Ved første gjennomgang, vil legen dokumentere dine symptomer og be om ytterligere testing for å bekrefte tilstedeværelse av trost. Dette omfatter en hals kultur, for å studere mikroorganismer, og prøver av lesjonen vev. For tilfeller av trost som legen mener har spredd seg til spiserøret, kan en endoskopi av spiserøret og tynntarmen bli utført for å bekrefte spredning og alvorlighetsgraden av tilstanden.

Behandling

Tegn og symptomer på trost som går ubehandlet kan bli alvorlig i noen tilfeller og kan føre til dårlig ernæring. Thrush kan spre seg til lungene, leveren og huden. Selv om dette forekommer oftere hos personer med svekket immunforsvar, bør spredning av trost angå alle som utvikler tilstanden. Din lege vil foreskrive anti-fungal medisiner for å kontrollere gjær infeksjon og redusere symptomer assosiert med trost, inkludert lesjoner. I tillegg vil legen din anbefale deg å opprettholde god munnhygiene, unngå matvarer med sukker og gjær og slutte å røyke hvis du røyker.

Hvordan Stopp Snorking i munnen

Snorking i munnen oppstår når kjeven området slapper nok blir forskjøvet, forårsaker en blokkert passasje, og resultatet kan være et høyt og irriterende snorke. Mens mange mennesker finner at å gjøre noe så enkelt som å sove på siden eller å avstå fra alkohol før sengetid kan bidra til å forhindre snorking, er det noen ganger nødvendig å ta en mer solid forholdsregel. Ved å opprette en perfekt passform talerør, kan du helt stoppe snorking, ifølge The Health Care Center.

Hvordan Stopp Snorking i munnen

•  Fyll en mellomstor kjele omtrent halvveis med vann. Kok opp.

Sett tre kopper kaldt vann i en bolle og sett til side.

Drop en tannbeskyttelse stykke, som finnes i sportsbutikker eller på nettet, i kokende vann i 10 sekunder. Hold det ved lengre stykke plast i fronten slik at hele munnstykket er under vann.

Fjern munnstykket fra det kokende vannet og dyppe den i bolle med kaldt vann i to sekunder.

Sett munnstykket i munnen og forsiktig bite ned på den. Når stykket er helt dannet rundt munnen, ta den ut og skyll med vann.

Sett munnstykket i når du går til sengs. I morgen, fjerne det og ren ved å skylle med munnvann og vann.

Hvordan eliminere en dårlig smak i munnen

Hvordan eliminere en dårlig smak i munnen


Før du kan eliminere dårlig smak i munnen, må du finne ut hva som forårsaket det i første omgang. Mulige årsaker er hulrom eller tannråte; betennelse i tannkjøttet, tungen eller munnen fôr; dårlig ånde; lungeinfeksjoner; acid reflux; medisiner og graviditet. Mens dårlig smak i munnen kan være noe så harmløst som å ha spist for mye hvitløk eller andre matvarer med offensive lukt, søk straks legehjelp for å være trygge, spesielt hvis det vedvarer.

Noen kreftformer vil gjøre din munn smak dårlig.

Hvordan eliminere en dårlig smak i munnen

Se tannlegen for å helbrede eventuelle tannproblemer som fører til en dårlig-smake munnen som hulrom eller gingivitt - tannkjøtt betennelse. Telltale tegn er tann verke, mørt og blødende tannkjøtt, tannkjøtt som rir opp over tennene og pus når du trykker på tannkjøttet, dårlig ånde og løse tenner, sensitive eller smertefulle områder av tenner.

Hold en logg over maten du spiser og de ​​medisiner du tar for å finne ut hva som gjør munnen smak dårlig. Noen medisiner inneholder ingredienser som kan gjøre din munn smak dårlig. Hvis du er flittig, vil du snart kunne peke ut den skyldige og eliminere den.

Sjekk om du er gravid. En dårlig-smake munnen kan være en bivirkning av svangerskapet, noe som ofte forsvinner lenge før barnet ditt skyldes. Mens du venter det ut, ta mints eller tygge på sitron-flavored godteri for å gjøre munnen smaker bedre.

Gi opp røyking og snus. Ikke bare vil din munn smaker bedre, vil du føle deg bedre og gjøre din generelle helse en stor tjeneste. Hvis du ikke kan slutte å røyke, i hvert fall tygge sukkerfri tyggegummi for å fremme spytt-produksjon og drikke mye vann.

Ta vare på din tannhelse. I tillegg til bruk av tanntråd og pusse tennene minst to ganger om dagen, børste tungen. Bruke munn vann designet for å kontrollere tartar og drepe bakterier i tannkjøttet. Matrester mellom tennene, råtnende tenner og tannkjøtt sykdom alle stimulere veksten av bakterier som kan gjøre smaken i munnen dårlig.

Hva er forskjellen mellom Baby & Kid solkrem?

Hva er forskjellen mellom Baby & Kid solkrem?


Hvis du kjøper solkrem for din baby, småbarn eller eldre barn, kan du bli forvirret når du søker etter det riktige produktet. Sannheten er, de fleste solkremer er ganske lik, men det er noen små forskjeller du må være klar over før du treffer bassenget med den lille.

Solkrem og Tanning Lotion

Selv om det ofte kalles 'solbrun' lotion eller bare "tanning lotion", er det ingen slike ting for barn. Avhengig av hudtype, vil huden enten mørkere eller brun når de utsettes for solens ultrafiolette stråler, eller det vil bli rød. Denne effekten er faktisk skadelig for huden, og tanning vann eller olje kan føre til enda større skade. Solkrem forebygger denne skaden ved å skape en barriere mellom solens ultrafiolette stråler og huden, når den skal brukes. Det er den eneste typen lotion som skal brukes til et barns hud når de utsettes for solen.

SPF: Skin Protectant Factor

SPF er nummer påføres solkremer å utpeke hvor effektivt de beskytter huden mot solens stråling. Generelt, jo høyere tall, jo bedre, og muligens lengre, beskyttelse. Men mange faktorer eksisterer når å måle effektiviteten av solkrem: hvor mye som er brukt, hvor ofte, brukerens hudtype, og hvor mye som faktisk er absorbert inn i huden. Noen preparater kan være vanntett, og noen kan trenge å bli brukt igjen ofte hvis brukeren blir våt.

Helserisiko soleksponering

Selv barn må ha en viss mengde soleksponering for å sikre tilstrekkelig vitamin D i kroppen sin, er bare noen få minutter per dag er nødvendig for å oppnå dette. Sun eksponering i store mengder kan føre til omfattende skade på huden. Denne skade kan føre til for tidlig aldring av huden og setter voksne med risiko for hudkreft senere i livet. En type hudkreft, melanom, kan være dødelig.

Forskjellen mellom Baby, barn og voksen Solkrem

For det meste, vil alt som er formulert for en baby har ingredienser som er mindre irriterende. Babyer har en tendens til å ha mer sensitiv hud enn eldre barn og voksne, og så tradisjonelle kjemikalier satt i solkrem kan resultere i noen form for uønskede hudreaksjoner. Hvis barnet er yngre enn seks måneder, er solkrem generelt ikke anbefales. Det er bedre å holde babyer seks måneder og yngre ut av solen for perioder lengre enn noen få minutter per dag. For eldre babyer og små barn, kan du bruke en solkrem som inneholder sink oksid eller titan oksid. Disse regnes som "naturlige" produkter og generelt ikke har noen giftige effekter på barn, og de begynner å jobbe så snart de er brukt. Andre solkremer inneholder kjemikalier som må installeres på forhånd for å gå ut i solen skal fungere skikkelig. Også risikoen for en hudreaksjon er høyere med kjemiske preparater. Gjør et testområde på huden dagen før du går ut i solen for å avgjøre om barnet ditt kan ha en reaksjon på solkrem.