Digidexo.com

levealder med diabetes insipidus

Å leve med diabetes insipidus

Diabetes insipidus er en tilstand som forårsaker symptomer som overdreven tørste og vannlating. Det er et resultat av kroppens manglende evne til å behandle et viktig hormon og kan noen ganger utvikle seg i løpet av graviditet. Selv om det er ingen kur, det finnes effektive behandlinger for å kontrollere sine bivirkninger.

Årsaker

Overflødig væske blir normalt fjernet fra blodet gjennom nyrene og lagret i blæren. Når det er et underskudd på vann i systemet, nyrene normalt lagrer mindre væske i blæren i et forsøk på å bevare væske og hindre dehydrering. Dette systemet opprettholder en balanse av vann inne i legemet.

Mengden av væske som nyrer vil behandle blir delvis styrt av hormonet ADH. ADH er lagret i hypofysen og er kun gitt ut i blodet når det er nødvendig. ADH utløser så nyrene å ta vannet tilbake inn i blodet i stedet for å slippe den inn i blæren.

Diabetes insipidus er resultatet av en forstyrrelse av dette systemet. Den spesielle måte at systemet blir forstyrret bestemmer formen av sykdommen. Diabetes insipidus tar tre former: sentral, nefrogen og svangerskaps.

Sentral diabetes insipidus oppstår når det er skade på hypofysen. Nefrogen diabetes insipidus er et resultat av en feil av nyrene tubuli, som resulterer i manglende respons på hormonet ADH. Svangerskapsdiabetes insipidus utvikler bare under graviditet når morkaken produserer et enzym som ødelegger ADH i morens kropp.

Komplikasjoner

Diabetes insipidus kan føre til dehydrering, noe som fører til en rekke ubehagelige bivirkninger. Blant disse er tørr munn, lavt blodtrykk, feber, hodepine, vekttap og rask hjerterytme. En annen komplikasjon av diabetes insipidus er en elektrolytt ubalanse som kan føre til en rekke symptomer som tretthet og muskelsmerter.

Behandlinger

Behandling av diabetes insipidus vil avhenge av den form som det tar. Diabetes insipidus oftest innebærer utskifting av ADH med det syntetiske hormon desmopressin. Dette kan bli administrert gjennom en nasal spray, injeksjon eller tabletter, og er ofte den sikreste behandling for denne typen diabetes.

Det er imidlertid viktig å bare drikke når man er tørst under denne behandlingen som nyrene er mindre mottakelig for væske endringer i kroppen. Milde tilfeller av sentral diabetes insipidus kan bare kreve en økt inntak av væske. Desmopressin kan også brukes i tilfelle av svangerskapsdiabetes insipidus, men det er ikke alltid effektive.

Nefrogen diabetes insipidus vil ikke svare på desmopressin og en lav natrium diett er ofte den mest vellykkede formen for behandling. Hydroklortiazid, som vanligvis brukes for å øke vannlating, vil noen ganger reversere effekten i de som lider av denne form for diabetes insipidus, og kan anvendes alene eller i forbindelse med andre medikamenter.

Slik unngår du diabetes insipidus Med en lav-natrium diett

Diabetes insipidus oppstår når kroppen opplever en nedgang i hormon antidiuretisk (AHD). Dette øker en persons urinmengde og endrer farge, blir mindre konsentrert og mer blek i fargen. Hvis denne tilstanden er ubehandlet, kan en person oppleve alvorlig dehydrering og hjerte-problemer. Men hvis du har en familiehistorie med diabetes insipidus, kan en lav-natrium diett oppveie risikoen. Men, før du skjærer natrium forbruk, her er noen tips for å komme i gang.

Bruksanvisning

•  Før du foretar justeringer i natrium forbruk, er det viktig å snakke med legen din. Han eller hun kan avgjøre om en diett lav i natrium er best for deg.

Finn ut hvor mye natrium å konsumere. Ifølge Cristine Trahms av University of Washington (se Ressurser), de fleste i USA forbruker ca 5000 mg natrium per dag, noe som er altfor mye. Men de som er interessert i å forebygge diabetes insipidus med en lav-natrium diett, bør snakke med legen sin om å begrense natrium til 500 mg per dag.

Forstå hvordan å identifisere høy-natrium matvarer. For eksempel, mange smaksforsterkere og matlaging krydder er høy i natrium. I tillegg, ifølge Mayo Clinic, bearbeidet mat er beryktet for å inneholde høye nivåer av natrium, inkludert lunsj kjøtt, frosne måltider og hermetiske grønnsaker. Unngå disse matvarene kan hjelpe deg å kontrollere natrium og forebygge diabetes insipidus.

Sjekk ut menyen før servering. Siden restaurant deler er svært store, de er ofte høyere i natrium enn hjemme-tilberedte måltider. Før du går ut for å spise, sjekk ut nettstedet restaurant for elementer som er lav i natrium. Hvis de ikke har sin meny på nettet, ta kontakt med restaurantsjef og be om ernæring fakta. Mange av disse etablissementene er å gjøre denne informasjonen lettere tilgjengelig for kundene.

Tips og advarsler

  • Forstå symptomene på diabetes insipidus. De som rammes av denne tilstanden kan ha symptomer inkludert: våkner ofte om natten for å late vannet, ufrivillig vannlating, sterk tørste, blek eller vann utseende til urin. Hvis du har disse symptomene, snakk med legen din umiddelbart.
  • Ikke glem å lese mat etiketter. Dessverre har ingredienser ikke åpenlyst avslører de er årsaken til diabetes; Men her er noen vanlige natrium-pakket ingredienser: mononatriumglutamat (MSG), dinatriumfosfat, bakepulver og natron.

Hva er diabetes insipidus?

Diabetes insipidus er en medisinsk tilstand som forårsaker overdreven tørste og vannlating. Selv om navnet er lik, er diabetes insipidus ikke relatert til diabetes mellitus. Blodglukosenivåene ikke er forhøyet i diabetes insipidus som de er i type I og type II diabetes mellitus. For å skille de to betingelsene, er de av og til referert til som "sukkersyke" og "vann-diabetes."

Typer

Former for diabetes insipidus er kategorisert basert på årsaken til sykdommen. Sentrale diabetes insipidus er forårsaket av svikt i hypofysen til å frigjøre et hormon som heter ADH, som ber nyrene til å konsentrere urinen. Nefrogen diabetes insipidus oppstår når nyrene ikke svare riktig på ADH. Svangerskaps diabetes insipidus oppstår når placenta hos en gravid kvinne som produserer et enzym som ødelegger ADH hos moren. Polydipsiske diabetes insipidus er forårsaket ved å drikke for mye vann, noe som kan være et resultat av uvanlig tørst, psykiatriske tilstander eller en tro at å drikke mye vann gir helsemessige fordeler.

Effekter

Det er bare to symptomer på diabetes insipidus: ekstrem tørste og ugyldiggjøre store mengder urin. En person med diabetes insipidus drikker vanligvis minst en liter vann hver dag. Vannlating er hyppige og store volum; våkner flere ganger i løpet av natten for å gå på do er ganske vanlig med denne tilstanden.

Identifikasjon

Diabetes insipidus kan mistenkes eller diagnostisert basert på en pasients beskrivelse av symptomene og urinanalyse. Imidlertid må en vannmangel test utføres for å bestemme hvilken type av diabetes insipidus er til stede. Under denne testen, er blodprøver og urinanalyse utført regelmessig mens pasienten avstår fra å drikke væske av noe slag.

Forebygging / løsning

Behandling av diabetes insipidus, avhenger av formen av tilstanden en person har. Mellom og svangerskapsdiabetes insipidus blir vanligvis behandlet med en syntetisk hormon som erstatter ADH i kroppen. Nephrogenic diabetes insipidus blir vanligvis behandlet med en saltfattig kost, og i noen tilfeller, diuretika. Selv diuretika bidra til økt vannlating i de fleste mennesker, redusere de volumet av urin hos noen pasienter med nefrogen diabetes insipidus. Polydipsiske diabetes insipidus kan behandles med pasientopplæring, spesielt hvis årsaken er en feilaktig tro at å drikke enorme mengder vann er sunt.

Advarsel

Selv diabetes insipidus vanligvis ikke redusere en persons levetid eller forårsake alvorlige problemer, er det en høy risiko for dehydrering med denne tilstanden. Det er svært viktig for en person med diabetes insipidus å ha rikelig med vann tilgjengelig til å drikke, spesielt hvis de ikke får medisiner for å behandle tilstanden. Dehydrering i diabetes insipidus kan skje innen et par timer med ikke drikker, og kan være svært farlig hvis væsker ikke etterfylles.

Hvordan kontrollere diabetes insipidus

Diabetes isipidus er en lidelse som fører folk til å være svært tørst mye av tiden, og også skille ut store mengder urin. Denne forstyrrelsen kan oppstå når kroppen er i stand til å regulere behovet for fluider og utskillelse av væske fra kroppen. Denne lidelsen kan oppstå når kroppen er ute av stand til råvarer, utgivelse eller butikken ADH (anti-diurectic hormon). Det kan også oppstå når nyrene ikke klarer å reagere riktig på ADH. Denne tilstanden er fullstendig irrelevant for diabetes mellutis (sukker diabetes).

Hvordan kontrollere diabetes insipidus

•  Ta medisiner som foreskrevet av lege. Den syntetisk versjon av desmopressin (ADH) hormonet kan være nødvendig for å hjelpe kroppen skikkelig regulere kroppsvæsker. Denne medisinen vil bare hjelpe hvis tilstanden er forårsaket av et hormon problem. Enkelte individer kan gis en resept for hydroklortiazid, som er en diurectic. Men hos personer med diabetes insipidus, kan det ha motsatt effekt.

Når du tar desmopressin medisiner, drikke bare når du er tørst for medisiner for å være den mest effektive.

Bruker mindre salt dersom nyrene ikke klarer å riktig svare på ADH. En lav-salt diett hemmer nyrene fra å gjøre for mye urin.

Finn ut om noen av de aktuelle medisiner kan forårsake diabetes insipidus. I noen tilfeller kan medikamentene bli endret. Imidlertid bør ingen slutte å ta noen medisiner uten fortalt til av en lege.

Drikk tilstrekkelige mengder vann. Siden kroppen kan være kvitte kroppen av for mye væske, er risikoen for dehydrering økt. Kontakt lege dersom du er usikker på nøyaktig hvor mye vann du bør spise på en daglig basis.

Hint

  • Alltid konsultere en lege før du starter eller stopper noen nye medisiner.
  • Drikk nok væske for å holde riktig hydrert.

Diabetes insipidus hos barn

Diabetes insipidus hos barn er en sjelden sykdom som hemmer nyrene evne til å behandle væsker. Den mengde fluid som behandles av nyrene er påvirket av evnen til å behandle det anti-diuretiske hormon (ADH), også kalt vasopressin. Det finnes to typer diabetes insipidus hos barn: sentrale og nefrogen. Selv om navnet tilsier diabetes, er det ikke i det hele tatt relatert til type 1 eller type 2 diabetes. Den eneste likheten til type 1 eller type 2 diabetes er symptom på ekstrem tørste og hyppig vannlating.

Utbredelsen av diabetes insipidus hos barn

Diabetes insipidus påvirker bare om lag én av 25.000 mennesker i USA, ifølge Mayo Clinic. Dødeligheten av diabetes insipidus er svært liten hos voksne. Imidlertid kan den komplikasjon av ekstrem dehydrering hos barn være alvorlig og livstruende, så er det viktig å søke riktig medisinsk behandling dersom diabetes insipidus er mistenkt.

Symptomer

Symptomene på diabetes insipidus tett etterligne symptomene på type 1 diabetes, derav navnet. Hovedsymptomet er ekstrem, uslokkelig tørst. Dette er tett fulgt av hyppig vannlating. Siden nyrene ikke er i stand til på riktig måte å behandle vann, er den urinmengde som tilsvarer mengden av væske inge. Barn med diabetes insipidus kan også oppleve uforklarlige fussiness og gråt, feber, oppkast, diaré, tørr hud med kalde hender og føtter, forsinket vekst og vekttap.

Sentral diabetes insipidus

Sentral diabetes insipidus kan være permanent eller midlertidig, avhengig av årsaken. Det er vanligvis forårsaket av skade på hypofysen eller hypothalamus. Dette kan skje gjennom kirurgi, en svulst, en hodeskade eller sykdom, for eksempel hjernehinnebetennelse. Skaden forstyrrer hvordan kroppen produserer, lagrer og frigjør ADH.

Nefrogen diabetes insipidus

Nefrogen diabetes insipidus hos barn er vanligvis en genetisk defekt. Det oppstår når nyrene 'tubuli gjengir barnets nyrer klarer å svare på ADH. Strukturen i nyrene inkluderer tubuli som hjelper nyrene absorbere og skille ut vann. Når de ikke skikkelig reagere på ADH, alvorlig tørste og hyppig vannlating forekomme.

Komplikasjoner

De to store komplikasjoner av diabetes insipidus er dehydrering og elektrolyttforstyrrelser. Symptomer på dehydrering er tørr hud, tørre slimhinner, innsunkne øyne, feber, rask puls, og vekttap. Trøtthet, slapphet, hyppige hodepine, irritabilitet og muskelsmerter preger elektrolyttforstyrrelser. Det er viktig å søke be lege når symptomer på dehydrering er tilstede hos barn.

Behandling

Behandlingen avhenger av typen diabetes insipidus. En daglig dose på vasopressin, enten som en nesespray eller en pille, brukes til å behandle sentral diabetes insipidus, siden skade vanligvis resulterer i mangel på produksjon av ADH. Hvis det er arvelig nephrogenic diabetes insipidus, innebærer behandling reduserende saltinntak, så vel som medisiner hydroklortiazid for å bidra til å redusere urinproduksjon. Det er også viktig å matche væskeinntaket til urinproduksjon.

Diabetes insipidus Treatment

I motsetning til det mange tror, ​​og til tross for likheten i navnene, har diabetes insipidus ingen relasjon til enten insulinavhengig eller ikke-insulinavhengig diabetes. Det er rett og slett en tilstand der pasientens nyrer ikke kan spare vann, som fører til trang til å urinere ukontrollert og til en høy frekvens. En annen like viktig tegn på denne tilstanden er en høy grad av tørst. Uansett hvor mye vann du drikker, vil du ikke føle slukket. Det er denne høyt inntak av vann som forårsaker uopphørlig vannlating.

Behandlingsmetoder

Det er generelt antatt at de med diabetes insipidus har et underskudd av hormonet ADH, produsert i regionen av hjernen som kalles hypothalamus. Dette hormonet fører til at kroppen til å oppnå en balanse i kroppsvæsker. Det er også mulig at nyrene ikke er effektive nok i spare vann. I de fleste tilfeller kan en skade, kirurgi eller tumoren av hjernen føre til denne tilstand, mens i et mindre antall, er eksponering for den kjemiske litium annen kjent årsak.

Heldigvis, i motsetning til sin mer populære og dødeligere navnebror, ifølge The Family Doctor, er diabetes insipidus ikke nødvendigvis noe å være alvorlig bekymret. Siden denne tilstanden er ikke snikende og livstruende, drikkevann når du føler deg tørst og urinering når blæren er full er alt som kan gjøres. Du kan bli bedt om å drikke mindre mengder vann om natten for å unngå å måtte urinere ofte og lidelse avbrutt søvn, selv om dette ikke alltid er mulig på grunn av den primære tilstand av tørst.

Når er Medisinering Nødvendig

Medisinering kan være nødvendig når pasienter har et problem i å våkne ofte for urinering. Typiske tilfeller av denne situasjonen inkluderer eldre pasienter, lamme, sengeliggende pasienter og søvnløse, hvis søvnmønstre kan bli forstyrret.

En av de vanligste typene av medikamenter anvendt for behandling av diabetes insipidus er å administrere legemidler som balanserer behovet for vann, og derved redusere hyppigheten av urinering. For denne fremgangsmåten, desmopressin, som kan administreres enten som en spray eller en tablett, er gitt. Desmopressin virker på ADH syntetisk, og forsøker å bringe sin funksjon tilbake til det normale i den grad det er mulig. Men, en begrensning av denne medisinen er at den bare kan fungere i den primære eksempel mangel på ADH, og ikke når trangen til å urinere er forårsaket av en ubalanse av nyre funksjoner. I slike tilfeller er stoffer som søker å balansere innhold av vann og salt i kroppen foreskrevet.

Diabetes insipidus Forebygging

Diabetes insipidus Forebygging


Diabetes insipidus (DI), som er vanlig referert til som "vann" diabetes, er ikke relatert til diabetes I og II. Det heller ikke føre til høyt blodsukker. Imidlertid er DI en svært alvorlig tilstand og kan være livstruende hvis ikke diagnostisert og behandlet. Sykdommen fører til at pasienten lider ekstrem tørste og å måtte urinere ofte. Å bli kunnskapsrik om årsakene kan hjelpe deg å forstå noen måter å unngå sykdommen.

Årsaker

Nettstedet for The Diabetes insipidus Organization rapporterer at denne lidelsen kan ha fire forskjellige typer årsaker. Den første typen kalles nevrogen og kan bli brakt videre av en hodeskade eller hjernekirurgi og er forårsaket av en mangel på vasopressin. Den andre typen er den nefrogen og er forårsaket når nyrene blir ufølsomme for vasopressin. Den tredje typen er den gestagen og forekommer under svangerskapet når det er en mangel av vasopressin. Den fjerde typen er den dispogenic og er forårsaket av unormal tørste og en overdrevent inntak av vann.
De tre første typer DI innebære en mangel eller mangel av hormon vasopressin, som er en anti-diuretisk. Den siste type DI (dispogenic) er den eneste type som ikke involverer en mangel av det anti-diuretiske vasopressin.

Forebygging

Forebygging av DI kan ikke alltid være mulig. Mange ganger tilstand som fører til DI vil være tilstede ved fødselen (medfødt). Nettstedet for Det amerikanske National Library of Medicine rapporterer at det er ingen kjent behandling for medfødt form av denne lidelsen. I andre tilfeller, hvis forstyrrelsen er forårsaket eller forårsaket av annen sykdom deretter behandling av den bestemte sykdom kan forhindre dette fra å utvikle sykdommen.

Bekymringer

Hvis du er diagnostisert med diabetes insipidus (DI) bør du ta det veldig alvorlig og følge legens anbefalinger for behandling. Diabetes insipidus kan føre til alvorlig dehydrering, høye natriumnivåene i blodet og støt, som alle kan føre til døden. I saker som involverer nefrogen DI, må pasienten få livslang behandling. I de andre typene DI, behandling er lett gitt, og det er vanligvis ingen langsiktige problemer.

Slik unngår du diabetes insipidus

Diabetes insipidus er ganske forskjellig fra diabetes, ved at diabetes insipidus involverer kroppens produksjon eller i respons til et hormon som produseres i hjernen som kalles ADH, eller det anti-diuretiske hormon, og diabetes involverer kroppens produksjon og tilpasning av hormonet insulin. Hva skjer i diabetes insipidus er at hjernen kan skape for lite av dette hormonet, eller kroppen ikke reagere hensiktsmessig på dette hormonet, forårsaker nyrene ikke fungere skikkelig. Dette får nyrene til å utvise hydrering raskere, noe som resulterer i en økning i både urinproduksjon og tørste.

Slik unngår du diabetes insipidus

•  Ta kontakt med legen din for å diagnostisere din spesielle tilstand. Siden det er mer enn en form for diabetes insipidus, er det viktig å skille mellom sentral diabetes insipidus og nephrogenic diabetes insipidus. Selv om de to forholdene er like, behandlingstilbud variere.

Drikk rikelig med vann. Uansett hvilken tilstand du har, er det viktig å drikke mye vann. Egentlig bør du drikke tilsvarende volum av væske du taper gjennom urin, om ikke mer, ifølge Mayo Clinic.

Start tar desmopressin, en reseptbelagte medisiner som i hovedsak styrer urinproduksjonen, og bringer den tilbake til en "normal" output. Denne medisinen er bare tilgjengelig for personer som lever med sentral diabetes insipidus.

Begynn å bruke hydroklortiazid eller indometacin, reseptbelagte medisiner som faktisk redusere mengden av urin en person kan produsere. Denne medisinen er bare tilgjengelig for personer som lever med nefrogen diabetes insipidus.

Snakk med legen din om medisiner du er i dag. Noen ganger, ifølge Mayo Clinic, kan diabetes insipidus være en konsekvens av visse reseptbelagte medikamenter. Noen mennesker kan finne lindring fra denne tilstanden ved å bytte en medisin for en annen som kan tjene samme formål.

Hint

  • Hvis du er involvert i idrett og friidrett og har diabetes insipidus, må du sørge for at du har nok vann eller væsker på hånden for å erstatte det som du har mistet. Ta en kjøligere vann, spesielt når fontener er ikke tilgjengelige for hydrat selv.

Diabetes insipidus Tegn og symptomer

Folk flest hører ordet "diabetes" og automatisk anta at det har noe å gjøre med dårlig blodsukkerregulering. Det finnes imidlertid to forskjellige typer og flere undertyper av diabetes. Diabetes mellitus er den vanligste typen av diabetes, noe som påvirker blodsukkernivået og er kjent som Type 1, Type 2 eller svangerskapsdiabetes. Diabetes insipidus er en ganske uvanlig type diabetes, forårsaker økt urinmengde i individer sannsynlig fra redusert produksjon av visse hormoner.

Vilkår å vite

Det er visse definisjoner som du bør være kjent med som du kanskje ikke har hørt disse ordene før. Vasopressin er et antidiuretisk hormon som bidrar til å holde nivået av vann i kroppen normalt. Hypothalamus er funnet i hjernen og er en kobling mellom nervesystemet og endokrine systemer ved hjelp av hypofysen hvor mange hormoner skilles. Vasopressin er gjort i hypotalamus, men deretter lagret i og frigjøres fra hypofysen. Vasopressin forteller nyrene til å spare vann når vi er dehydrert; så hvis det er en mangel på vasopressin, vil nyrene holde slippe vann og det vil bli et økt behov for å urinere.

Typer

Diabetes insipidus er en tilstand der en person føler behov for å urinere ganske ofte samtidig som stadig tørst. Sjelden vil nivået av økt urinmengde endring med økt eller redusert væskeinntak. Det er fire undertyper av diabetes insipidus. Det mest vanlige er sentralt DI, som oppstår enten når det er en redusert produksjon av vasopressin eller hypofysen ikke på riktig måte slipper vasopressin. Det er en form for svangerskaps DI hvor andre hormoner i en gravid kvinne bryte ned vasopressin for raskt. Den tredje typen påvirker nyrene seg i hvilken de ikke klarer å svare på hormon vasopressin; det er kjent som nefrogen DI. Endelig er det dipsogenic DI, som oppstår når hjernen unormalt reagerer på tørste.

Tegn og symptomer

Tegn og symptomer på DI er lik diabetes mellitus, derav sammenblanding av leger for å identifisere sykdommen. De mest kjente symptomene er økte mengder av tørste og urin med en preferanse for ekstremt kaldt vann. På grunn av den økte mengden av urin utgang uavhengig av inntak av vann, kan en udiagnostisert individ bli dehydrert raskt og selv sengevætere hele natten.

Hvem det påvirker

Diabetes insipidus kan påvirke enhver person i alle aldre. Folk som er mer utsatt er de med skader på hypofysen og gravide kvinner.

Behandling

Mange enkeltpersoner kan fortsette med enten sentrale eller nefrogen DI uten behandling; Men, er det ikke anbefalt som de er på en økt risiko for dehydrering og en ukontrollerbar trang til å urinere ofte. Behandling kan skje i form av vasopressin nesespray eller gjennom andre medikamenter som stimulerer til økt produksjon av vasopressin. De med dipsogenic DI må søke behandling som kroppen kan bli for hydrert og personen vil utvikle vann rus. I dette tilfellet, vil personen bli behandlet med diuretika for å trekke vann ut av kroppen.

Hva er diabetes insipidus (DI)?

Diabetes insipidus (DI) er en sykdom karakterisert ved hyppige og høy urinmengde, hyppig tørste og høyt væskeinntak. Med DI, tenderer urinen har en lav konsentrasjon av faste stoffer og en meget høy vannvolum, noe som gjør urinen meget blek eller klar. Diabetes insipidus er ikke det samme som diabetes mellitus (DM), eller "sukker" diabetes. Ordet "diabetes" har greske røtter, og viser til hyppig vannlating. Siden begge sykdommene deler de samme urin symptomer, de har lignende navn. Det finnes fire typer DI: hypofysen, svangerskapsdiabetes, nefrogen, og primær polydipsi. Hver type har en annen årsak, og metode for behandling.

Hypofysen DI

Hypofysen DI er den vanligste formen og er knyttet til hormonet vasopressin. Vasopressin er produsert ved den bakre hypofysen og hindrer vannlating ved å signalisere de kideys til å øke urinkonsentrasjon og reduserer urinutskillelsen. Den vanlige årsaken til hypofyse DI er skade på den bakre hypofysen, men det kan også være en nedarvet lidelse. Hypofysen DI er ofte behandlet med desmopressin (DDAVP), en kunstig form av vasopressin. Alkoholforbruket undertrykker vasopressin, som er grunnen til alkoholbruk fører ofte til hyppig og høy urinproduksjon. Alkohol-indusert vannlating er faktisk ikke DI. Det er en midlertidig tilstand og reverserer når alkoholen fjerner systemet.

Svangerskaps DI

Svangerskaps DI oppstår under svangerskapet. Mekanismen for svangerskaps DI er ikke kjent, men det antas at enten allerede eksisterende skader på hypofysen forverres av graviditet eller placenta ødelegger hormon vasopressin før den kan brukes av nyrene. Leger kan administrere DDAVP å behandle sykdommen, men symptomene vanligvis stoppe fire til seks uker etter fødselen. Det er mulig for gestational DI til å gjenta seg med hver graviditet.

Nefrogen DI

Med nefrogen DI, produserer hypofysen vasopressin, men nyrene ikke svare. Drug bruk og nyresykdom konto for de fleste tilfeller av nefrogen DI, men det er også mulig å arve sykdommen. Denne formen for DI ikke svare på DDAVP fordi det er avhengig av nyrene for å svare på stoffet. Behandling av den underliggende nyresykdom og / eller seponering av narkotika bruk kan reversere tilstanden.

Primær Polydipsi DI

Primær polydipsi DI er lik med unntagelse av at hypofysen DI, med primær polydipsi, den delen av hjernen som regulerer tørst funksjonsfeil, noe som resulterer i overdreven væskeinntak. Som svar, slutter hypofysen produsere vasopressin for å rense kroppen for overflødig væske. Stoffet DDAVP vil stoppe pasienter fra urinering, men vil ikke stoppe tørste forbundet med primær polydipsi, sette pasienter i fare for vannforgiftning. Som et resultat, er det ingen spesifikk behandling for primær polydipsi. Imidlertid kan DDAVP brukes i svært små doser, for å kontrollere symptomer som sengevæting, hvis det gis før sengetid.

Diagnostisering DI

DI etterligner ofte symptomene på diabetes mellitus (DM), og mange leger kan feilaktig diagnostisere en DI pasient med DM. Når legen bestemmer at pasienten har DI, vil hun da trenger å finne ut hvilken type, for å bruke riktig behandling. En metode for å fastslå om en pasient har primær polydipsi eller hypofysen DI er å frata pasienten væske og måle mengden av vasopressin i blodet. Personer med hypofysen DI vil ha lave nivåer av vasopressin uavhengig av væskeinntak, mens, med primær polydipsi, bør vasopressin-nivå forblir normal. En person med nephrogenic DI kan ha unormalt høye nivåer av vasopressin som hjernen forsøker å kompensere for mangelen på respons fra nyrene.

DI Komplikasjoner

Den største fysiske komplikasjoner med DI er dehydrering og elektrolytt tap fra overdreven vannlating, spesielt hvis pasienten ikke er i stand til umiddelbart å erstatte væske. DI også griper inn i daglige aktiviteter og pasienter kan lide søvnforstyrrelser eller følelsesmessig nød fra hyppige natt vannlating og sengevæting.

Hvordan diagnostisere hypofyse Diabetes insipidus

Hypofysen diabetes insipidus (DI), også kalt sentrale eller nevrogen DI, er en tilstand der hypofysen har blitt skadet på noen måte, og kroppen din avtaler kan ikke regulere hvordan med væsker. Vann som normalt ville bo i kroppen utskilles gjennom urinering - en mye høyere effekt av vannlating enn normalt. Personer som har hypofysen DI er ofte veldig tørst, kan miste vekt enkelt på grunn av overdreven vannlating, og kan få opp flere ganger i natt for å bruke badet. En rekke diagnostiske tester kan bli brukt for å identifisere diabetes insipidus.

Hvordan diagnostisere hypofyse Diabetes insipidus

•  Hold en journal av dine symptomer hvis du har brukt på badet mer enn vanlig. Posten når du sist drakk væske, hvor mye du drakk og når du urinerte. Ta med notatene til legen din slik at han kan sammenligne dem til sin diagnostisk testing.

Send til en urinalysis test som det første skrittet mot å diagnostisere sentral diabetes insipidus. Personer som har DI tendens til å produsere urin som har forholdsmessig mer vann enn avfallsprodukter. Testing av urin for å bestemme dens konsentrasjon kan føre til en bekreftelse på DI.

Ta en vannmangel test i et forsøk på å diagnostisere hypofysen DI. Ikke drikk noe i to til tre timer før testen. Legen din vil måle hvor mye urin du produserer, hvor mye du veier, og måle hormoner som finnes i kroppen din, prøver å knytte funnene til forhold som tilsier at du kan ha DI.

gjennomgå en MR (magnetisk resonans) av hjernen slik at din hypofysen aktivitet vil bli avslørt. Denne typen test vil vise om du har en betennelse eller annen hypofysen lidelse som forstyrrer hormon lagring, en av de vanligste årsakene til nevrogen diabetes insipidus.

Finn ut om du har en type DI som går i familier ved å gjennomgå genetisk testing. Enkle blodprøver, sammen med familien din medisinske historie, kan føre til en diagnose av arvelige former av hypofysen DI.

Typer av blodprøver som trengs for diabetes insipidus

Diabetes insipidus (DI) er en sjelden tilstand som ikke er så godt kjent som den type diabetes som involverer blodsukkeret. Det kan påvirke hvordan nyrene funksjon og fjerne overflødig væske fra kroppen. Hvis DI forblir ubehandlet, kan nyrene bli permanent skadet.

Definere diabetes insipidus

Diabetes insipidus er en sjelden tilstand som forårsaker hyppig vannlating. Du kan føle at du trenger å drikke en stor mengde væske, og urinen blir veldig utvannet. Hvis du ikke drikker nok vann kan du bli dehydrert. Diabetes insipidus oppstår når en delikat hormonelle balansen mellom hypothalmus og nyrene er forstyrret. Hypothalmus gjør et hormon som kalles AHD (antidiuretisk hormon). Dette hormonet regulerer konsentrasjonen av urin og instruerer nyrene å reabsorb tidligere filtrerte vannet tilbake inn i blodet. Dette betyr, når alt fungerer som det skal, gjøre deg mindre urin. (Se referanse 1, punkt 1, 4)

Diabetes insipidus og Diabetes Mellitus

Diabetes insipidus er ikke relatert til diabetes mellitus, som er kroppens manglende evne til å produsere insulin eller bruk. De kan forveksles med hverandre på grunn av to symptomer felles. (Se referanse 1, punkt 2)

Diagnostisk testing

Legen din vil ta flere tester for å komme frem til riktig diagnose. Hvis hun mistenker DI, hun vil gjennomføre det som kalles en vannmangel test. Denne testen gjør som den sier. Du vil bli fratatt vann for varigheten av denne testen. Først vil hun ta en blodprøve for å måle nivået av elektrolytter i systemet. Hun vil også samle en urinprøve. Under testen, vil du gi en urinprøve hver time, og det vil bli testet for å se hvor konsentrert den er. Etter enda en blodprøve, vil du bli gitt hormonet vasopressin (ADH). En time etter å ha mottatt vasopressin, vil du gi en siste urinprøve. Din diagnose vil bli gjort basert på de endringene som fant sted i blod og urin under testen. (Se Referanse 2, punkt 5, 6)

Blood Test

Legen din vil bare gjennomføre en blodprøve, for å måle elektrolytt (kalium og salt) nivåer i blodet. Hvis du har DI, vil kalium og natrium nivåer i blodet være høy. (Se Referanse 2, punkt 13)

Symptomer

DI kan komme på sakte eller det kan skje på en gang. Den kan komme på i alle aldre. Symptomene inkluderer å måtte urinere ofte, selv om natten, ekstrem tørste og drikker store mengder vann, dehydrering hvis du ikke tar i en mengde væske tilstrekkelig for dine individuelle behov og en ubalanse i elektrolyttene i systemet. Disse elektrolyttene gi elektriske strømmer som brukes av kroppens celler. Kroppen vil være høy på kalium, klorid, kalsium, fosfat og natrium. (Se Referanse 2, punkt 2)

Definer diabetes insipidus

Definer diabetes insipidus


Diabetes insipidus er noen ganger kalt vann diabetes å skille det fra diabetes mellitus, diabetes eller sukker. De deler svært få symptomer, og kan ikke behandles på samme måte, men når undersøker en pasient, må en lege utelukke diabetes mellitus før diagnostisere problemet som diabetes insipidus.

Funksjoner

Diabetes insipidus er preget av hyppig vannlating, sterk tørste, store mengder væske inntak, gjentatte ganger å våkne opp midt på natten for å avlaste seg selv og sengevæting.

Identifikasjon

Pasientens urin ikke er gul, men heller blek eller fargeløs og vannaktig, med en lav osmolalitet, eller å ha en lav konsentrasjon av oppløst stoff i forhold til vanninnholdet.

Typer

Det finnes fire typer av diabetes insipidus: hypofysen, nefrogen, svangerskapsdiabetes (påvirker gravide kvinner) og dipsogenic.

Årsaker

Diabetes insipidus er primært arvet fra foreldre, men kan også være forårsaket av hjernesvulster, hodetraumer, kronisk meningitt, multippel sklerose og hyperkalsemi, eller for mye kalsium i kroppen.

Risiko

Den primære risiko som følge av diabetes insipidus er alvorlig dehydrering, noe som øker natrium nivåer i kroppen som kan føre til hjerneskade. Bare dipsogenic DI kan føre til overhydrering eller vannforgiftning, forårsaker hodepine, svimmelhet, undertrykt appetitt, kramper, forvirring og koma.

Behandling

Hypofysen og svangerskaps DI behandles med hormonet desmopressin, som er en modifisert form av vasopressin, hormon som instruerer nyrene å redusere urinproduksjon.

Delvis Nevrogen Diabetes insipidus årsaker og symptomer

Diabetes insipidus (DI) er en medisinsk lidelse som ofte forveksles med diabetes mellitus eller høyt blodsukker. Delvis Nevrogen DI er en bestemt type av lidelse forårsaket av funksjonsfeil av kjertler som skaper vanlige symptomer på DI.

Identifikasjon

Diabetes insipidus er en tilstand som er forårsaket av manglende evne i kroppen til å regulere sykluser av væskeretensjon og eliminering. Delvis Nevrogen DI er en type DI forårsaket av en utilstrekkelig mengde av et hormon som kalles vasopressin produseres av hypofysen.

Årsaker

Det finnes en rekke mulige årsaker til vasopressin mangel som fører til delvis nefrogen DI, inkludert svulster i hypofysen, bakterie- eller virusinfeksjoner som angriper dine hypofysen, hodeskader eller genetikk. Normalt tilfeller av DI som oppstår på grunn av genetikk utvikler i løpet av barndommen.

Effekter

Vasopressin fungerer som equalizer mellom å produsere urin og beholde væske er nødvendig for kroppens funksjoner. Når kroppen ikke produserer nok vasopressin, produserer nyrene kontinuerlig urin uten å stoppe.

Typer Symptomer

De vanligste symptomene på Partial Nevrogen Diabetes insipidus er sterk tørste og veldig hyppig vannlating, nok til å produsere opp til 16 liter urin per dag. Andre mulige symptomer på Partial Nevrogen DI inkluderer våkne opp ofte for å urinere, inkontinens, apati, tap av matlyst, humørsvingninger, kvalme og sengevæting.

Behandling

Det finnes ingen kur for Partial nevrogen diabetes insipidus. Normalt pasienter styre lidelse ved bruk av antidiuretisk medisiner som erstatning for virkningene av vasopressin.

Definisjon av diabetes insipidus

Diabetes insipidus (DI) er en sjelden sykdom som er relatert til den hormon vasopressin. De vanligste symptomene på sykdommen er overdreven vannlating, noe som fører til overdreven tørste og faren for dehydrering.

Identifikasjon

Den hormon vasopressin regulerer syklus av kroppsvæskeretensjon og utskillelsen av urin fra nyrene. Diabetes insipidus forstyrrer denne naturlige balanse mellom fuktighet og urinering.

Typer

The National Kidney og urologiske Disease Clearinghouse karakteriserer Sentral- og Dispogenic DI som oppstår skade på kjertlene som produserer vasopressin, mens nefrogen DI stammer fra nyrene 'motstand mot hormonet. Svangerskaps DI er funnet i noen gravide kvinner, der placenta enzymer ødelegger vasopressin.

Årsaker

Surgery, tumorer, og infeksjoner i hypothalamus eller hypofysen så vel som hodeskader og nyresykdom hver har potensial for å indusere diabetes. The Mayo Clinic rapporterer at 30 prosent av diabetes insipidus tilfeller har ingen kjent årsak.

Diagnose

Urinanalyse og Magnetic Resonance Imaging (MRI) av hodet bistå i diagnostisering av diabetes insipidus. I tillegg leger ofte benytter vann deprivasjon testing, som samler, tester og måler urinmengde over en viss periode av tid

Behandling

Despromessin og hydroklortiazid er to vanlige reseptbelagte medisiner for behandling av diabetes insipidus. I tillegg leger råder pasienter til å drikke rikelig med væske og kan foreslå en lav natrium diett.

Hva er de fire typer diabetes insipidus?

Diabetes insipidus (DI) er en sykdom som påvirker prosessen med lagring væske i tider med dehydrering og produsere urin. Alle fire typer av sykdommen sentrum rundt antidiuretisk hormon vasopressin som signaliserer nyrene å stoppe urinproduksjon i respons til dehydrering.

Betraktninger

Selv om årsakene og behandlinger varierer, de viktigste symptomene på DI er overdreven vannlating og tørste. DI er relatert til diabetes mellitus, som sentrerer rundt problemer med hormonet insulin.

Central DI

Central DI oppstår når hypofysen blir skadet av en hodeskade, kirurgi eller svulst, noe som gjør det i stand til å produsere vasopressin. Den syntetiske formen for vasopressin, desmopressin, behandler tilstanden.

Nefrogen DI

Årsaken til nephrogenic DI er en mangel med nyrene på grunn av nyresykdommer, trisykliske antidepressiva eller medikamentet litium. Tilstanden gjør nyrene ufølsom for vasopressin, og leger ofte bruke stoffet hydroklortiazid for å redusere produksjonen av urin.

Dipsogenic DI

En skadet hypothalamus fører dipsogenic DI og skaper en konstant tørst hos pasienter. Det finnes ingen effektiv medisinsk behandling for dipsogenic DI, slik at pasientene behandle tilstanden ved å spise en lav natriumdiett og begrense vanninntaket.

Svangerskaps DI

Svangerskaps DI er en midlertidig sykdom hos gravide kvinner, der enzymer utskilt av morkaken ødelegger vasopressin. Leger foreskrive desmopressin å lindre tilstanden i de fleste tilfeller.

Diabetes insipidus Tilstand & Symptomer

Også kjent som vann diabetes, er diabetes insipidus en sjelden tilstand som rammer én av 25.000 personer. Det er en sykdom som forstyrrer balansen av vann inne i legemet. På grunn av det faktum at vannbalansen er svært viktig for mange funksjoner i kroppen, diabetes insipidus er en tilstand som drastisk kan endre velvære for den personen som som det.

Tilstand

Diabetes insipidus er en tilstand som fører til en person til å utvikle ekstrem tørste og å skille ut urin i store volum. Det skjer når det er forstyrrelser i produksjonen av hormonet vasopressin. Når dette hormonet hemmes, det fører til at nyrene til å være ute av stand til å holde på vann, produsere store mengder urin. Som mer urin blir utstøtt fra kroppen, en personens behov for vann øker for å opprettholde vannbalansen i kroppen, noe som fører til forhøyede nivåer tørste. Diabetes insipidus må ikke forveksles med diabetes mellitus, som er mer vanlig form for diabetes, og er også kjent som sukkersyke. De to forholdene er helt annerledes.

Symptomer

De viktigste symptomene på diabetes insipidus er en økning i urinmengde og tørst. Avhengig av alvorligheten av tilstanden, kan urinmengde variere alt fra 2,5 liter per dag til 15 liter per dag. På grunn av det faktum at urinproduksjonen er forhøyet, er urin vanligvis blek og ser vassen og utvannet. Andre symptomer inkluderer behovet for å få opp oftere i natten for å urinere og sengevæting. I små barn, kan symptomene også inkludere utrøstelig gråt, en økning i antall våte bleier, feber, oppkast og diaré, vekttap, tørr hud, kalde fingre og tær og forsinket vekst.

Tilstand Typer

Diabetes insipidus er en tilstand med tre underkategorier. For å finne ut hvilken type diabetes insipidus en person kan ha, vil en lege se på hvordan tilstanden er i konflikt med systemer av kroppen sin. Sentral diabetes insipidus er når skade på hypofysen eller hypothalamus forårsaker tilstanden. Denne skaden er vanligvis på grunn av kirurgi, en svulst, skade eller sykdom. Nefrogen diabetes insipidus er forårsaket når tubuli i nyrene ikke klarer å fungere skikkelig. Ofte denne tilstanden er genetisk, selv om det kan være forårsaket av medikamenter så som litium og tetracyklin. Endelig svangerskaps diabetes insipidus er et resultat av graviditet. Morkaken av den gravide kvinnen gjør et enzym som forstyrrer hennes kroppens evne til å regulere vannbalansen.

Testing

Diabetes insipidus er en tilstand som krever en rekke tester for å bli diagnostisert. Den vanligste av disse testene er en vannmangel test. Pasienten vil slutte å drikke væske noen timer før testen. I løpet av testen, vil en lege måle endringer i kroppsvekt og urinmengden og vil analysere urinkonsentrasjon. En annen test som kan benyttes er en urinanalyse. Under en urinanalyse, er urinen undersøkt for sin fysiske og kjemiske makeup. En MR er en annen test som benyttes i diagnostisering av diabetes insipidus. En MR av hjernen viser en lege hvorvidt det har oppstått skade på hypofysen eller hypothalamus, en trigger for diabetes insipidus.

Behandling

Siden diabetes insipidus kommer i mange former, er behandling fastsettes basert på den type tilstand pasienten har. Midt diabetes insipidus krever en pasient for å ta desmopressin, som er en menneskeskapt hormon som motvirker den diuretiske virkningen av diabetes insipidus, og dermed bremse urinproduksjon. Dersom sentrale diabetes insipidus skyldes en skade hypofysen eller hypothalamus, vil legen løse dette problemet gjennom operasjon eller terapi. Hos dem med nefrogen diabetes insipidus, kan en lege foreskrive en diett som er lav i natrium, noe som reduserer mengden av urin kroppen produserer. For gravide kvinner med svangerskapsdiabetes insipidus, vil en lege vanligvis fore desmopressin.

Carb telling for barn med diabetes

Karbohydrat (dvs. "carb") telling er en svært effektiv måte å hjelpe barn med diabetes administrere sine dietter og senere kontrollere blodsukkernivået. Fordi karbohydrater er stort sett ansvarlig for økningen i blodsukkeret som oppstår etter et måltid, er det viktig for barn å enten gi karbohydrater spist med insulin tatt før måltider eller holde styr på karbohydrater i løpet av dagen. Her er noen tips for carb telling.

Hva er carb telling?

Carb telling innebærer å legge opp karbohydrater fra maten du spiser, og deretter spre dem i løpet av dagen for å opprettholde mer ønskelig blodsukkernivået. For å gjøre dette effektivt, er det viktig for din diabetiker barn å forstå hvilke matvarer inneholder karbohydrater. Alhough de fleste matvarer inneholder noen, vanlige matvarer som bærer den høyeste mengden av karbohydrater inkluderer stivelsesholdige matvarer (for eksempel brød, bagles, pasta, ris, frokostblandinger, kjeks, poteter), søtsaker (f.eks, kaker, kjeks, paier, smultringene), meieri (for eksempel melk, yoghurt) og frukt og grønnsaker (alle bærer noen, men de mer stivelsesholdige de inkluderer mais, gulrøtter, epler, bananer).

Hvorfor Count karbohydrater?

Ved å vite hvor mange karbohydrater barnet spiser i løpet av et måltid, kan du bedre forutsi hvordan blodsukkeret vil skje etterpå. Hvis barnet ditt tar insulin før måltider, vil det hjelpe ham matche karbohydrater spist med insulininntak. Dette er viktig for å oppnå den ønskede insulin-til-karbohydrat-forhold, som bare kan bestemmes av barnets lege. Hvis barnet ditt ikke tar insulin, vil carb telling å opprettholde sunne blodsukkernivået i løpet av dagen.

Carb telling hjelper jobbe deg sporadisk søtsaker i barnets kosthold. Hvis barnet ønsker en smultring til frokost eller et stykke kake på en fest, kan du faktor dette i antall karbohydrater tillatt på et annet måltid. Hvis han tar insulin, kan du gjøre justeringer på insulindoseringen. Ta alltid kontakt med lege eller registrert kostholdsekspert om ditt barns individuelle insulin-til-karbohydrat forholdstall.

Den viktige rollen Meny Planlegging

Smart mat valg er ikke bare avgjørende for barn med diabetes, men også viktig for hele familien. Det vil være lettere for barnet ditt til å administrere sine diabetes hvis hele familien er engasjert i å spise sunt. Lag et måltid-planlegging diagrammet for barnet ditt. Flere slike diagrammer er tilgjengelig for nedlasting på nettet. En god en kan bli funnet på www.health.yahoo.com. Disse kartene vil hjelpe barn å lære hva som utgjør en standard del av karbohydrater og også å telle gram og / eller porsjoner med karbohydrater. Til slutt, det fremmer en generell balansert diett, som er avgjørende for levende sunt med diabetes.

Tegn og symptomer på hypoglykemi ikke forbundet med diabetes

Hypoglykemi er en tilstand der en persons blodsukkernivået er lavt. Det er vanligvis forbundet med diabetes, men andre medisinske tilstander kan også føre til det. Imidlertid er hypoglykemi ikke relatert til diabetes ikke vanlig, i henhold til National Diabetes informasjon clearinghouse. Når hypoglykemi gjør utvikle, er målet å raskt øke blodsukkernivået. Dette kan ofte gjøres ved å spise glukosetabletter eller å ha en sukkerholdig snacks, for eksempel frukt, fruktjuice eller godteri.

Mental State

Når hypoglykemi utvikler, kan du bli mentalt forvirret, og du kan ha problemer med å fokusere eller fullføre rutinemessige aktiviteter. Det er også vanlig å være nervøs eller engstelig og har problemer med å snakke når blodsukkernivået er for lavt.

Visjon

Som blodsukkernivået faller, kan du oppleve plutselige endringer i synet ditt. De hyppigst rapporterte endringene er dobbelt syn eller tåkesyn.

Sult

Hypoglykemi kan også føre til økt sult. Når blodsukkernivået er for lavt kan du begjærer mat, noe som igjen kan bidra til å øke blodsukkeret.

Under søvn

I noen tilfeller kan blodsukkernivået falle mens en person sover. Noen mennesker kan begynne å vise tegn på hypoglykemi mens de fortsetter å sove. Disse tegn er mareritt eller roper i søvne og overdreven svetting som forårsaker din ark og pyjamas å bli fuktig av svette. Når hypoglykemi utvikler seg mens du sover, kan du våkne opp forvirret eller følelsen som om du ikke har fått nok hvile.

Fatigue

Overdreven tretthet og svakhet kan også være tegn på hypoglykemi. Du kan oppleve at du får slitt ut raskere enn vanlig, eller at det er vanskelig å komme ut av sengen.

Andre symptomer

Andre symptomer på hypoglykemi inkluderer svetting, skjelving eller skjelving, svimmelhet eller svimmelhet, en følelse av kulde i ekstremiteter, hodepine og anfall. De fleste vil bare legge merke til noen få, om noen, symptomer på hypoglykemi. Hvis du har en tilstand som fører til at blodsukkeret til å slippe, kan du begynne å venne seg til det du begynner å føle seg som som hypoglykemi utvikler. Dette vil bidra til å gjøre det enklere å behandle tilstanden omgående.

Forventet levealder Med Hjertesvikt

Om Hjertesvikt

Hjertesvikt (CHF) er en spesiell type hjertesvikt. "Congestive" refererer til baksiden opp som oppstår når blodstrømmen fra hjertet bremser og ferskt oksygenert blod kommer tilbake til hjertet fortsetter å strømme i samme takt. Dette kan føre til hevelse (ødem) i ben og ankler og væskeansamling i lungene (lungeødem), noe som fører til kortpustethet ofte assosiert med symptomatisk CHF. Ubehandlet kan CHF gradvis påvirke funksjonen til alle de store organer.

Stadier av CHF

Levealderen med CHF varierer fra pasient til pasient, og er avhengig av alvorlighetsgraden av tilstanden. I 2001, American Heart Association og American College of Cardiology etablert fire etapper for å bidra til å definere omfanget av CHF. Stage A gjelder for de med medisinsk historie som inkluderer andre forhold, for eksempel hjerteinfarkt, høyt blodtrykk og hjertesykdom, som automatisk plasserer dem i en høyere risiko for CHF. Stadier fra B til D hører til de med en kombinasjon av testresultater og symptomer som klart viser CHF. Trinn B angir noen har en ejeksjonsfraksjon (et mål på mengden av blod pumpes ut av den venstre ventrikkel for hvert hjerteslag) under 40 prosent (55 prosent eller høyere blir normalt). Trinn C betyr at noen har en lav ejeksjonsfraksjon samt CHF symptomer, inkludert pustevansker, tretthet og redusert fysisk aktivitet. Stage D gjelder for de med alvorlige og avanserte symptomer på Stages B og C.

Administrere og behandling av CHF

Scenen på CHF påvirker direkte hvordan pasienter og leger sammen vil administrere og behandle tilstanden. Pasienter kan hjelpe administrere deres CHF, spesielt i sine tidligere stadier, og i sin tur forlenge deres liv, ved å ikke røyke, begrense eller eliminere helt alkoholforbruk, spise en diett lav på salt og fett, og trener. Leger kan foreskrive medisiner, for eksempel betablokkere, ACE-hemmere og diuretika. å bidra til å bedre hjertefunksjon og behandle resulterende symptomer, som hevelse og væskeansamling. Kirurgi, inkludert innsetting av en pacemaker eller en transplantasjon, kan også være nødvendig. Forventet levealder med CHF, som med andre sykdommer og tilstander, er mest dyster når diagnostisert som sluttstadiet. Men selv da, leger fortsatt skeptisk til å tilordne en estimert overlevelse.