Digidexo.com

lys avføring diare

Årsaker til blek, lys avføring og tretthet i flere uker

Årsaker til blek, lys avføring og tretthet i flere uker


Mens trøtthet er et generelt symptom som kan følge av mange andre forhold enn sykdom, blek eller lys avføring er relativt sjeldne, og kan være et tegn på alvorlige problemer i fordøyelseskanalen. Hvis du har disse symptomene for mer enn noen få dager, bør du søke rask legehjelp.

Gilberts syndrom

Gilberts syndrom er en genetisk tilstand som rammer 3-7 prosent av amerikanerne; menn er mer sannsynlig å ha det enn kvinner. Fatigue er et vanlig symptom på denne lidelsen, som hindrer leveren fra å behandle et stoff som heter bilirubin. Gilberts syndrom kan også føre til blek avføring i noen tilfeller.

Hepatitt

Akutt hepatitt kan produsere tretthet og lys avføring (som noen ganger har puss i dem). Hepatitt er en betennelse i leveren med et bredt spekter av mulige årsaker; de virale former av sykdommen blir vanligvis overført ved å dele nåler, sex, eller andre nære personlig kontakt med en infisert person. Alkohol og enkelte medisiner kan også forårsake leverbetennelse.

Hepatitt er en alvorlig sykdom som krever rask legehjelp.

Bile Duct Issues

Gallestein eller en innsnevring av gallegang kan forårsake lys avføring og tretthet. Det er mulig å lide av en gallegang problemet uten ytterligere symptomer eller smerte. Se en lege hvis tretthet og lys avføring vedvarer, eller hvis du opplever noen smerter i magen eller omkringliggende områder.

Kreft

I sjeldne tilfeller kan lette avføring og tretthet være tegn på bukspyttkjertelen eller gallegang kreft. Tidlig påvisning av disse kreftformene kan forbedre din prognose, så igjen, det er viktig å se en lege hvis disse symptomene vedvarer i mer enn noen få dager.

Medisiner

Over-the-counter medisiner som Kaopectate og Pepto-Bismol, som inneholder vismut subsalicylate, kan føre til blek avføring hvis tatt i store doser over lengre tid. Hvis tretthet er også tilstede (på grunn av en mage-virus, for eksempel), kan dette skape et falskt inntrykk av at symptomene er relatert.

Slim avføring hos barn

Slim avføring hos barn kan være en årsak til bekymring hvis de oppstår regelmessig eller bli kroniske. Slim i avføringen kan være en indikasjon på en alvorlig helsetilstand som Crohns sykdom, irritabel tarm sykdom eller ulcerøs kolitt. Det kan også være et resultat av endringer i de naturlige bakterier i fordøyelseskanalen og kan følge diaré eller forstoppelse. Normalt slim hjelper linje og smøre tarmen, og mest avføring inneholder en liten mengde av slim.

Bakteriell overvekst

Ifølge feil diagnose, en av årsakene til slim avføring hos barn er bakteriell overvekst. Normalt er det en viss mengde bakterier i fordøyelseskanalen. Dette er sunn og hjelper på fordøyelsen. Men hvis det vokser ut av kontroll, så det kan bidra til slim i avføringen. Symptomer på bakteriell overvekst inkluderer oppblåsthet, gass og slim avføring. Disse symptomene kan lindres ved å spise yoghurt, som vil balansere fordøyelsessystemet bakterier.

Blodig avføring

En annen alvorlig grunn til bekymring er hvis slim avføring ledsages av blodig eller vente avføring. Dette er en indikasjon på at det er blødning i tarmen eller endetarmen. Lyse røde avføring indikerer blodet kommer fra endetarmen eller nedre fordøyelseskanalen, ifølge MedlinePlus. Mørkere avføring indikerer at blodet kommer fra den øvre fordøyelseskanal, slik som magesekken eller tynntarmen. Avføring blir mørkt og tjæreaktig når de har vært utsatt for fordøyelsesenzymer juice.

Ulcerøs kolitt

Ifølge feil diagnose, kan en av årsakene til slim i avføringen være ulcerøs kolitt, som kan påvirke ungdom og unge voksne, og er en tilstand der tarmkanalen er kronisk betent. Personer med ulcerøs kolitt ofte opplever hyppige utbrudd av diaré og forstoppelse. Det finnes ingen kur, og behandling inkluderer ofte endringer i livsstil og kosthold, ledsaget av medisinering.

Crohns sykdom

Crohns sykdom er lik ulcerøs kolitt og er også ledsaget av kronisk diaré og forstoppelse og av og til slim i avføringen. Crohns sykdom kan påvirke enkeltpersoner i alle aldre og er behandlet med diett endringer og medisinering. Det finnes ingen kur for denne lidelsen, og mange synes det er ekstremt nedbrytende.

Tarmobstruksjon

Slim i avføringen kan også være en indikasjon på tarmobstruksjon, i henhold til feil diagnose. Dette er en alvorlig tilstand som krever øyeblikkelig legehjelp. Barn med denne tilstanden vil ha problemer passerer gass og kan ikke ha en vanlig avføring i flere dager. Barna har sitt eget naturlige og normale rytme for avføring, men hvis barnet ditt ikke har flyttet sin avføring i flere dager, og dette er ikke normalt for dem, vil de være i store smerter og kan kun ha små oppfordrer til å flytte sine avføring som er ledsages bare av mengder slim. Hvis dette er tilfelle, søker oppmerksomhet fra barnets lege eller legevakt.

Årsaker til hvit avføring

Årsaker til hvit avføring


Avføring kan tenkes, og akseptabelt, kommer i en rekke nyanser av brunt, og til og med svart og grønn, men en hvit krakk er ikke normalt og krever handling, ifølge gastoenterologist Dr. Picco på mayoclinic.com (se referanser).

Ingen Bile

Hvis avføringen er hvit det betyr, ifølge Picco, at det mangler galle, som er fordøyelsesvæske som produseres av leveren og lagres i galleblæren. En mangel på galle angir muligheten for et problem i galleveiene eller leveren. Sunn krakk er brunt og det blir farge fra galle som utskilles fra leveren under fordøyelsesprosessen og kommer inn i tynntarmen. Hvis leveren ikke produserer galle, eller hvis det er, men gallen blir hindret eller blokkert fra å forlate leveren, vil avføringen være hvit.

Medisiner

Det finnes medisiner som kan gjøre din avføring hvitt, inkludert anti-diaré medisiner og store doser av Kaopectate eller Pepto-Bismol. Noen anti-soppmidler, antibiotika og antacida kan også ha denne effekten på fargen på avføringen.

Medisinske tilstander

Medisinske tilstander som kan føre til krakk for å slå lys farget eller hvit inkluderer innsnevring av gallegangene, gallestein, svulster, cyster, feil i stoffskiftet, en leverinfeksjon som hepatitt eller galle skrumplever, og tarm og gallegang medfødte misdannelser.

Bile Duct Obstruksjon

En galle duct obstruksjon kan være forårsaket av en rekke forhold, blant annet gallestein, betente gallegangene, skade på galleblæren fra kirurgi, forstørrede lymfeknuter i porta hepatis, cyster i gallegang, svulster i bukspyttkjertelen eller gallegangene og svulster som har spredt seg til galle systemet. En person kan være i fare for at dette vil skje hvis han har et svekket immunforsvar, noe som kan føre til blokkering via infeksjon, skade på magen, gallekreft, galle kirurgi, kreft i bukspyttkjertelen, pankreatitt eller en historie med gallestein, ifølge nlm.nih Gov (se referanser).

Andre problemer knyttet til Bile Duct Obstruksjon

I tillegg til å snu avføringen hvit, kan en blokkert gallegang produsere gulsott og gjøre huden gul på grunn av opphopning av bilirubin i blodet.

Digestive Issues

Hvis du har fordøyelses problemer, kan dette slå avføringen en blek farge, ifølge Wrongdiagnosis.com (se referanser). Den fordøyelsessystemet består av rør som går fra munnen til rektum og som huser spiserøret, magen og tarmene, samt organer som er koblet til røret, som omfatter leveren og bukspyttkjertelen. Hvis du har en duodenal, fekal inkontinens, Whipple sykdom, dysenteri eller esophageal akalasi, er det en sjanse for at avføringen kan være blek i fargen.

Grønne Avføring hos barn

Barna komme inn i en masse forskjellige ting og sette de fleste av disse ting i munnen. På grunn av dette, de fleste foreldre er svært takknemlig for giftfri fargestifter, maling og markører. Mens du spiser en grønn fargestift kan føre til grønne avføring kan det være mer til det. Forstå galle rolle i avføring og hvordan fordøyelsesprosessen kan påvirkes vil hjelpe deg å finne ut hva som skjer. Rådfør deg alltid med barnelege når bekymret barnets heia.

Galle og Poop

Leveren produserer galle som den forbrenner fett i kroppen. Bile produsert av leveren og lagres i galleblæren er lys grønn i naturen. Som det reiser ned i tarmkanalen den skifter farge til brun. Normale fordøyelsesprosesser gi galle nok tid til å skifte fra grønt til brunt. Når ting fremskynde, kan du finne grønn krakk fordi gallen ikke har hatt tid til å bli brutt ned med bilirubin.

Infeksiøs Diaré

Diaré er avføring som ikke har tid til å herde og reiser nedover tarmkanalen veldig fort. Som et resultat, vil barn med smittsom diaré har lys grønn diaré. Barnet kan få denne tilstanden fra dårlig hygiene, forurenset mat, pet avføring eller bare har fanget influensa bug. Ta kontakt med din barnelege om hvorvidt barnet trenger antibiotika. Hvis barnet ditt har diaré gjør at han ofte vasker hendene og drikker mye væske. Det er viktig å holde seg hydrert mens håndtere diaré. Fargen skal gå tilbake til normal når barnet begynner å føle seg bedre.

Stress

Barn ofte reagerer på stress i subtile fysiske måter. Mens et barn ikke kan fortelle deg om stress av start skole eller et problem på skolen, kan du legge merke til at hennes avføring er en annen farge. Dette kan være et resultat av fordøyelsessystemet reagerer på stress og påskynde prosessen med avføring. I mange tilfeller kan barnets avføring vil sannsynligvis normalt bortsett fra fargen. Snakk med barnet ditt for å se om det er noe som plager dem. Hvis det nye er å bli vant til en ny situasjon, for eksempel en ny skole, det kan bare være litt tid før fordøyelseskanalen justeres, noe som gir galle nok tid å bli brun. Legemiddel, dette er ikke en stor bekymring, men snakke med barnelege om stress hvis det synes å være en langsiktig endring.

Cøliaki

Barnet kan ha cøliaki, som er en absorpsjon tilstand utløst av inntak av gluten eller produkter med gluten som brød, pasta, kjeks eller pizza. Dette kan føre til dårlig opptak av næringsstoffer og skape leverproblemer blant nervesystemet, leddsmerter og andre symptomer. Har barnet ditt testet hvis du føler at det kan være en allergisk reaksjon mot gluten og fjerne gluten produkter fra kostholdet sitt. Det finnes ingen kur for denne tilstanden, men med smart å spise barnet kan leve et sunt liv uten langsiktige risikoen. Snakk med din barnelege om kosttilskudd programmer hvis barnet ditt har cøliaki.

Diet

Hvis barnet ditt har en søt tann, kan du forvente å se noen interessante ting i toalettet på anledningen. Det lyse blå iskrem eller slushie kan ha nok konditorfarge til å finne veien til toalettet. Hvis barnets avføring som ellers er vanlig i størrelse og sele, tenke på hva snacks barnet ditt har spist som kan ha farget avføring. Mange godteri, iskrem og frosne behandler bruke høye mengder av konditorfarge med konserveringsmidler som kroppen din ikke vil forbrenne. Dette vil stille tarmen og fjernes med avføring. Fjern kilden og ditt barns krakk vil komme tilbake til det normale.
Også hvis barnet spiser en uvanlig mengde spinat eller annen grønn bladrike grønnsaker, kan du se avføringen blir mer grønt.

Hva er meningen med Yellow løs avføring?

Hva er meningen med Yellow løs avføring?


Leger ofte be avføringsprøver fra pasienter som opplever en lang rekke symptomer. Avføringsprøver gi innsikt i den generelle helsen til fordøyelsessystemet. Krakk som avviker fra normen når det gjelder farge og konsistens kan tyde på sykdom eller infeksjon. Gul, løs avføring er en uvanlig krakk variasjon og kan indikere et medisinsk problem.

Identifikasjon

Sunn avføring er brun og velformet, noe som indikerer et sunt kosthold og høytfungerende fordøyelsessystemet. Gul, løs avføring kan være alt fra lys grønn til lys gul. Denne type av avføringen er vanligvis ikke velformet og faller fra hverandre ved kontakt med vann toalett. Krakken kan også synes å ha en høy vann-eller fuktighetsinnhold som gjør det ser ut som væske. Det er ingen entall lukt forbundet med gule avføring, men en uvanlig lukt ikke typisk for normal avføring kan følge med avføring.

Betydning

Gul, løs avføring kan indikere en av flere forhold. Mindre alvorlige årsaker til gul avføring inkluderer en naturlig reaksjon på en diett høy i matvarer med gule eller grønne fargestoffer. Oransje-gul, kan løs avføring være et resultat av en diett høy i beta-karoten. Veldig gule avføring kan indikere lave nivåer av sunn galle og bakterier til stede i fordøyelseskanalen. Bakterier ansvarlig for å snu krakk brun kanskje ikke hatt nok tid til å samhandle med avføring før kroppen utvist den.

Kroniske forekomster av gul, løs avføring kan tyde på mer alvorlige problemer. Gilberts syndrom er en lidelse der leveren overproduces bilirubin som kan føre til ikke bare gule avføring, men også en gul farge på huden eller øynene. Malabsorpsjon av fett er en annen mulig årsak til gule avføring. Hvis kroppen din ikke er absorberende fett på riktig måte, kan overflødig fett ende opp i tarmen, noe som gir avføringen en gul fargetone. Malabsorpsjon kan indikere en alvorlig tilstand som cøliaki. Gul avføring kan være et tegn på galleblæren sykdom eller kreft i bukspyttkjertelen, forhold som krever øyeblikkelig legehjelp. Sjelden, er gule, løs avføring forårsaket av en parasitt kalt giardia som invaderer tarmen og forstyrrer fordøyelsen.

Behandling

Den spesifikke behandling for gul, løs avføring avhenger av årsaken til tilstanden, som kan fastslås ved en gjennomgang og blod eller avføring stikkprøver. Dersom avføringen er et resultat av en svingning i en persons kosthold, kan en lege anbefaler en alternativ diett som er høy i fiber og probiotika, som begge fremmer sunn tarm funksjon. Kroniske gul, løs avføring er ofte et tegn på noe mer alvorlig. Hvis gul, løs avføring er et resultat av en galleblæren sykdom, kan ha behov for galleblæren fjernes. Leversykdommer som bidrar til gule avføring kan forvaltes gjennom kosten eller reseptbelagte medisiner. Kronisk løs avføring kan også bidra til dehydrering. Overflødig væske eller intravenøse væsker kan være foreskrevet i ekstreme dehydrering tilfeller.

Forebygging

En diett rik på fiber og grønne grønnsaker bidrar til å regulere tarmen og fremmer normal fordøyelse. High-fiber dietter bistå i oppstramming opp en krakk konsistens under fordøyelsen. Overvåke inntaket av farget matvarer for å redusere sannsynligheten for bestått krakk med en unormal farge som gul. Jern og magnesium-rik mat bidra til å fremme sunn leveren fungerer å redusere sannsynligheten for overflødig bilirubin produksjon.

Betraktninger

Normal avføring inkluderer sporadiske misfargede eller løs avføring. Løse eller gule avføring er ikke alltid en indikasjon på et alvorlig problem. Men kroniske gul, løs avføring krever oppmerksomhet fra en lege som kan diagnostisere årsaken til de unormale avføring og overvåke pasienten for tegn på dehydrering som følge av diaré.

Blodig avføring hos barn

Blodig avføring hos barn


Foreldre er ofte skremt når de oppdager at deres barn har en blodig avføring. De fleste blodig avføring hos barn er forårsaket av mild anal sprekker, men kan være alvorlige underliggende tilstander som ulcerøs kolitt eller invaginasjon som trenger øyeblikkelig legehjelp.

Mindre Årsaker

Den vanligste årsaken til blodig avføring hos barn er anal sprekker. Anal sprekker er grunne sprekker eller rifter i huden ved åpningen av et barns anus som blør under avføring. Blodig avføring som følge av anal sprekker vil ha lyse rødt blod i avføringen eller flekker og striper på overflaten av avføringen samt dokumentasjon av blod på toalettpapiret etter tørke. Magesår og gastritt kan også føre til at barn skal ha blodig avføring. Tarm infeksjoner som Salmonella og rotavirus kan også forårsake blodig avføring. Matallergier, for eksempel allergiske reaksjoner på laktose i meieriprodukter kan forårsake blodig avføring hos barn som kan vedvare helt til maten er fjernet fra barnets kosthold.

Alvorlige årsaker

Ulcerøs kolitt kan forårsake blodig avføring hos barn som er løs og ofte dekket av slim. Ulcerøs colitis.is en alvorlig tilstand som kan føre til feber og vekttap i tillegg til blodig avføring hos barn og må behandles av lege umiddelbart. Tarminvaginasjon er en tilstand hvor det er forstyrrelser i blodstrømmen og forsyning til barnets tarmen som også kan forårsake blodig avføring. Begge forhold kan føre til at tarmvevet til å dø, forårsaker alvorlige komplikasjoner hvis den ikke behandles raskt. Tykktarmskreft, er en sjelden kreft hos barn som forårsaker magesmerter, endringer i avføring og kan også forårsake blodig avføring hos barn.

Testing

Barn som opplever vedvarende blodig avføring kan være nødvendig å gjennomgå endoskopisk diagnostikk for å finne ut årsaken til blødningen. En endoskopi kan settes inn gjennom endetarmen for å tillate legen å analysere og å ta bilder av tykktarmen og tarmene, ta biopsi vevsprøver og eventuelt stoppe blødninger. Andre testmetoder inkluderer en CT skanning, barium røntgenbilder og en angiografi. Ifølge Hopkins Children Hospital, er angiografi det beste alternativet for pasienter som har akutt blødning ved hjelp av fargestoff for å finne stedet av blødninger og kan også tillate injeksjon av medisiner for å stoppe blødning problemer.

Betraktninger

Medisiner som jernpreparater og de som inneholder vismutforbindelser kan føre avføring som vises mørk eller blodig, men er ufarlig. De mørke, blodlignende avføring forsvinner når barnet slutter å ta medisiner. Ulike matvarer som rødbeter, rød gelatin og matvarer med rød konditorfarge kan også forårsake krakker å vises blodig og er ikke en grunn til bekymring.

Advarsel

Ifølge Annie Stine av Babycenter Medical Advisory Board, Tarminvaginasjon, en alvorlig intestinal tilstand som resulterer i betent, hoven og blokkerte tarmen påvirker ca 2500 barn hvert år. Tarminvaginasjon rammer oftest barn under 3 år og kan forårsake blodig avføring som synes å ligne en mørk rød, gelé aktig struktur. Blodig avføring av denne typen bør tas opp umiddelbart av barnelege eller en tur til legevakten for å forhindre livstruende komplikasjoner.

Kronisk løs avføring hos barn

Kronisk løs avføring hos barn


Løs avføring hos barn er ofte forårsaket av tarminfeksjoner og magevirus som rotavirus og matintoleranse og allergier. Kronisk løs avføring hos barn er vanligvis ikke et resultat av alvorlige problemer, men hvis de vedvarer lengre enn fire uker kan trenge å bli behandlet av en pediatrisk gastroenterolog for å utelukke alvorlige underliggende forhold.

Årsaker

Kronisk løs avføring hos barn kan være forårsaket av tarminfeksjoner og mat sensitiviteter, intoleranse eller allergier. Tarm infeksjoner som kan føre til kroniske løs avføring hos barn kan være et resultat av bakterier som Salmonella eller E. Coli. Rotavirus, en av de vanligste årsakene til kronisk løs avføring hos barn, er svært smittsom og ifølge Dr. Jim Sears MD, kan føre til vann, illeluktende, brun eller grønn diaré som kan vare fra tre til fire uker som tarmen helbrede fra infeksjonen. Rotavirus kan også føre til oppkast og feber. Matintoleranse kan føre til kroniske løs avføring som vil vedvare inntil den skyldige matvarer fjernes fra kostholdet. Den vanligste matintoleranse hos barn er laktoseintoleranse som oppstår etter at et barn spiser meieriprodukter som inneholder laktose. Produkter som inneholder fargestoffer, kjemiske tilsetningsstoffer og sukker kan også irritere barnas tarmen. Mat allergi kan også kronisk forårsake løs avføring hos barn som også kan inneholde blod og slim. Forårsaket av matallergier kroniske løs avføring er vanligvis ledsaget av utslett, rennende nese, hoste og / eller piping i brystet.

Testing

Forårsaket av virusinfeksjoner Kronisk løs avføring er vanligvis ikke lar seg behandle med medisiner og må kjøre sine kurs. Alvorlig kronisk løs avføring kan trenge ytterligere testing for å utelukke-out alvorlige forhold. Din barnelege kan utføre en rutine krakk kultur for å teste for salmonella eller E. Coli bakterielle infeksjoner. Ifølge Dr. Sears, kan barnets avføring også bli testet for egg og parasitter samt rotavirus og Giardia antigener som kan også føre til kronisk løs avføring hos barn. Din barnelege kan også utføre en Hemocult test for å teste for tilstedeværelse av blod i barnets avføring som kan bety matallergier eller andre tarmproblemer.

Forebygging Dehydrering

Kronisk løs avføring kan føre til dehydrering hos barn. Se etter tegn på dehydrering eksempel en reduksjon i vannlating, innsunkne øyne, tørr munn, manglende evne til å produsere tårer da gråt, økt irritabilitet og en nedgang i aktiviteten. Muntlige re-hydration væsker vil hjelpe barnet ditt holde seg hydrert mens lider av kroniske løs avføring. Hvis barnet ikke vil drikke muntlige re-hydration væsker, prøv å tilby hvit drue juice til å drikke eller is chips å suge på. Unngå juice med høy sorbitol innhold som pære eller eple juice som kan føre til økt løs avføring eller diaré symptomer.

Betraktninger

Dr. Sears sier at å legge nye matvarer til ditt barns kosthold eller øke sitt daglige inntak av høy-fiber frukt og grønnsaker kan også føre til kronisk løs avføring. Barn som drikker mye eple og pære juice kan også lider av kroniske løs avføring.

Advarsel

Hvis barnet opplever langvarig kronisk løs avføring, kan de utvikle en midlertidig laktasemangel som fører til en intoleranse for melkeprodukter. Prøv å erstatte melkeprodukter med soya produkter som soyamelk hvis barnet utvikler alvorlige løs avføring etter å ha spist melkeprodukter.

Mucousy Avføring i babyer

Mucousy Avføring i babyer


Foreldre ofte bekymre sine babyens avføring er ikke normalt. En vanlig bekymring er når en baby avføring synes mucousy. Ved å nøye observere barnet og hans avføring, kan du hjelpe barnelege diagnostisere problemet. Men før du ringer legen din, her er et par ting du bør vite.

"Normal" Baby Krakker

Baby-bæsj varierer sterkt fra spedbarn til spedbarn, og det er et bredt spekter av normalitet. Morsmelk har ofte sennep-farget avføring som kan se lurvete eller rennende. Men hva mor spiser i stor grad påvirker hvordan babyens avføring ser, så det er ikke uvanlig å se farger som spenner fra lyse ert grønn til oransje til tan og brun. Formel-matet babyer vanligvis har sennep eller tan avføring, men kan ha avføring i samme rekke farger, også.

Har det vært en endring?

Generelt, er det liten grunn til å bekymre deg hvis barnet ditt er sunt, synes ikke ubehagelig, og synes å ha slimete i hennes avføring. Men hvis barnets avføring endrer plutselig - og for mer enn én eller to avføringer - vurdere å ringe barnelege. Og hvis mucousy avføring følge endringer i atferd (som hyppig gråt), det er mer enn ett symptom legen din bør vite om.

Virus?

Hvis babyens avføring er grønne og mucousy, er det mulig barnet ditt har et virus. Endringen i avføringen farge og / eller konsistens skyldes unormal absorpsjon av næringsstoffer i tarmen. Ikke uvanlig denne type avføring er det eneste symptom på et virus, men det bør forsvinne i løpet av få dager.

Tenner?

All spytt din teething baby kroppen gjør kan irritere tarmen, også fører til dårlig opptak av næringsstoffer. Dette kan eller kan ikke være ledsaget av en bleie utslett og siklende.

Blood?

Av større bekymring er når mucousy avføring viser også tegn til blod. Blodet kan gjøre hele eller deler av avføring mørk brun eller svart, eller det kan vise seg som striper av rødt. En liten mengde rødt i avføringen kan komme fra et lite rift i rektal området forårsaket av avføring; Dette forsvinner vanligvis i løpet av 24 timer eller så. Mørk avføring kan tyde på blødning i mage-tarmkanalen, noe som er grunnen til at det er alltid en god idé å ringe barnelege og lagre en prøve i en Ziploc bag.

Behandling

Vanligvis er slimete i en babyens avføring ingenting å bekymre seg og trenger ingen behandling; i de fleste tilfeller, vil det gå bort med tiden. Hvis babyen din utvikler bleie utslett, behandle det med en over mot bleie utslett krem, Aquaphor, og muligens noen baby pulver krem ​​(ikke baby pulver). Endre ditt barns bleier så snart han har avføring kan også i stor grad hjelpe.

I noen vedvarende tilfeller kan din barnelege anbefaler å koble formler eller gjøre endringer i barnets kosthold (eller, hvis du ammer, din egen diett).

Blodig avføring hos babyer

Blodig avføring hos babyer


Foreldre kontinuerlig sjekke sine babyens avføring å sørge for at de er en normal farge og tekstur. Blodig avføring er nok til å få panikk noen foreldre, men er ikke alltid et resultat av en alvorlig tilstand og ifølge Dr. Jim Sears MD, nesten alle barn vil passere minst en blodig avføring i spedbarnsalder. Blodig avføring hos babyer kan noen ganger være et resultat av en alvorlig underliggende tilstand som må tas opp av barnelege umiddelbart for å hindre alvorlige komplikasjoner.

Mindre Årsaker

I mange tilfeller kan babyer med blodig avføring opplever allergisk kolitt, forårsaket av en laktose eller proteinintoleranse i brystet eller morsmelkerstatning de forbruker. Babyer som har allergiske kolitt vil ha lyse rødt striper av blod i avføringen. Morsmelk og formel matet babyer kan både utvikle allergisk kolitt. Babyer som får morsmelk som utvikler allergisk kolitt kan behandles ved å fjerne melk og melkeprodukter fra mors kosthold. Formel matet babyer som utvikler allergisk kolitt vanligvis har intoleranse for soya proteiner og må byttes til en elementær formel.

Alvorlige årsaker

Invaginasjon er en vanlig årsak til blodig avføring i babyer som har en tendens til å utvikle seg i løpet av tiden babyer er introdusert for fast føde. Ifølge Carol Miller, barnelege ved University of California, San Francisco, tarminvaginasjon forårsaker kolikk-type smerte som oppstår i bølger som øker i hyppighet og intensitet. Tarminvaginasjon er en tilstand der en baby tarmen blir betent og hoven som resulterer i blokkerte og eventuelt revet tarmen. Tilstanden kan føre til tarmvevet til å dø og vil produsere mørk rød, gelé teksturerte avføring som kan inneholde slim. Babyer kan også virke svett, sløv, viser tegn på dehydrering og magen kan bli oppblåst med en pølse-lignende masse tydelig i øvre middelklasse eller høyre del av magen regionen.

Behandling

Ifølge Annie Stine av Babycenter Medical Advisory Board, hvis barnelege har mistanke om at barnet ditt opplever blodig avføring på grunn av tarminvaginasjon, diagnosen vil bli bekreftet av ultralyd, CT scan eller spesielle x-ray studier. Etter visuell avbildning gir en positiv diagnose, vil en radiologen deretter forsøke å presse innvollene tilbake på plass ved hjelp av en barium eller luft klyster. Hvis barnet ditt har en revet tarmen på grunn av tilstanden, vil kirurgi være nødvendig å fjerne blokkeringen, og i tilfeller av alvorlig blokkering, kan små deler av tarmen fjernes for å fjerne blokkeringen.

Betraktninger

Iron forberedelse medisiner kan føre til en baby krakk til mørke eller blodig og forsvinner når barnet er ferdig med å ta medisinen. Drikkevarer og mat som inneholder rød konditorfarge kan også føre til en baby krakk å vises røde eller blod-aktig, men er ikke et resultat av en alvorlig tilstand.

Advarsel

Babyer som har blodig avføring som følge av allergisk kolitt bør behandles og følges opp av en barnelege, og spesielt de som opplever magesmerter, oppkast og dårlig vektøkning på grunn av tilstanden.

Hvordan takle Grønn avføring

Misfarget avføring kan være alarmerende. Det er mange årsaker til misfarget avføring, men de fleste av dem er ikke grunn til bekymring. Grønn avføring er forårsaket av en rekke grunner. Cope med dine grønne avføring ved å få til bunnen av deres sak.

Hvordan takle Grønn avføring

•  Undersøk kostholdet ditt. Mange grønne avføring er forårsaket av å spise store mengder av grønne, grønne grønnsaker. Noen vanlige lovbrytere er spinat, salat og brokkoli. Hvis du mistenker at dine grønne avføring er knyttet til dette, redusere inntaket av disse grønnsakene og legg merke til eventuelle fremtidige endringer i farge.

Reduser inntaket av kunstig farget mat. Mange frossen frukt behandler, fruktige drinker, frukt snacks, godteri og frokostblandinger er laget med kunstig grønn konditorfarge. De kan føre til grønne avføring. Hvis du har mistanke om kunstig konditorfarge bidrar til dine grønne avføring, avstå fra å spise disse matvarene. Hold deg til en hel mat diett og unngå bearbeidet mat.

Limit dreven jern i kosten. Produkter som inneholder overdreven jern forårsake grønn avføring. Noen lovbrytere inkluderer rødt kjøtt, jern-beriket korn og vitamintilskudd. Hvis du har mistanke om overdreven jerninntak kan være årsaken til grønn avføring, redusere jerninntak for å se om den grønne avføring klarner opp.

Note ekstra tarm endringer. Hvis du opplever diaré i tillegg til grønn avføring, kan problemet gå utover kostholdet ditt. Noen grønne avføring er forårsaket av en endring i colonic transitt tid. Se en lege hvis det oppstår ytterligere endringer med avføring.

Hint

  • Hvis dine grønne avføring vedvare over en lengre periode og ikke rydde opp med endringer i kostholdet, se en lege.

Blindtarmbetennelse avføring Symptomer

Blindtarmbetennelse avføring Symptomer


Blindtarmbetennelse kan slå til når som helst uten advarsel symptomer. Akutt blindtarmbetennelse er en av grunnene til at pasienter rush til legevakten klaget over sterke magesmerter. Blindtarmbetennelse påvirker alle forskjellig. Noen kan ha et angrep av blindtarmbetennelse uten symptomer, mens en annen ikke kan være i stand til å krype ut av sengen på grunn av smerte og ubehag. La oss ta en titt på denne orgel og tilstanden som fører til kirurgi.

Vedlegget

Blindtarmen din ikke har en kjent funksjon foruten dens tendens til å forårsake problemer. Det er et smalt rør omtrent 3 til 4 inches i lengde som rager fra forsiden av tykktarmen. Blindtarmbetennelse er betennelse i vedlegg. Årsakene til blindtarmbetennelse er usikker, men det antas å være forårsaket av en blokkert fra fekaliene eller et annet fremmed materiale. Uavhengig av årsak, er resultatet det samme. Bakterier formere seg og forårsake infeksjon av vedlegg.

Symptomer på Appendisitt

Symptomer på blindtarmbetennelse kan ikke forekomme i alle pasienter. Noen kan bare ha en kombinasjon av disse symptomene. En klassisk symptom på blindtarmbetennelse er plutselig og vage smerter rundt navleområdet. Smerten seg så langsomt til den høyre nedre del av magen mot høyre hofte i løpet av 24 timer. Klassiske symptomer er kvalme, feber, og hyppig oppkast. Pasienten kan ha dårlig appetitt. Smerten kan bli intens og skarp i løpet av få timer. Bevegelse som å sitte opp eller går kan gjøre vondt verre. Blindtarmbetennelse påvirker avføring. Strai fra forstoppelse kan være smertefullt og ubehagelig fordi det legger press i mageområdet. Pasienten kan også ha forstoppelse og diaré.

Felles Feildiagnostisering

Tidlige symptomer på blindtarmbetennelse kan etterligne andre forhold som gastroenteritt. Blod analyse av hvite blodceller er ofte gjort for å undersøke for hvite blodlegemer. Pasienter som har blindtarmbetennelse kan ha en forhøyet nivå av hvite blodceller. Det er imidlertid viktig å merke seg at normale nivåer kan oppstå hos et individ som har blindtarmbetennelse. Disse er de pasienter som ofte misdiagnosed. Det er ikke en eksakt blodprøve som kan gi bekreftelse på blindtarmbetennelse. Dessverre er det ikke uvanlig at en pasient lider av blindtarmbetennelse å bli sendt hjem med en diagnose av magen influensa eller en ovarialcyste.

Tester

Etter en blodanalyse av de hvite blodlegemer er gjort, kan en lege bestille flere tester for å bekrefte diagnosen. En computertomografi (CT) scan av magen og bekkenet er ferdig. Røntgen av magen kan tas for å utelukke andre vanlige forhold som forstoppelse som kan være årsaken til magesmerter. Ultralyd av magen og bekkenet, kan pålegges å se etter mulige cyster på eggstokkene som kan være årsaken til problemet. Vedlegget ofte ikke kan sees på en ultralyd.

Behandling og komplikasjoner

Når blindtarmbetennelse er diagnostisert, må pasienten ha kirurgi for å ha blindtarmen fjernes umiddelbart. Uten behandling et vedlegg kan sprekke og føre til en livstruende infeksjon kalt peritonitt. Peritonitis er en infeksjon av bukhinnen som er en klar hinne som dekker de abdominale organer. En sprukket blindtarm kan forårsake infeksjon i eggstokkene og egglederne som kan føre til infertilitet. Sepsis, kan en livstruende infeksjon i blodet forekommer også.

Hvordan behandle løs avføring

Hvordan behandle løs avføring


Løs avføring, ofte referert til som diaré, er vanligvis kortvarig og rydder opp på egen hånd i løpet av få dager. Det er ofte forårsaket av en mage influensa. Diaré kan også skyldes problemer fordøye visse matvarer som melkeprodukter for de som lider av laktoseintoleranse. Imidlertid kan kronisk diaré som varer i ukevis være forårsaket av tilstander slik som Crohns sykdom og irritabel tarmsyndrom.

Drikk rikelig med væske

Diaré kan føre til dehydrering, så det er viktig å erstatte tapt kroppsvæsker ved å drikke rikelig med væske. Drikk klare væsker som vann, ingefærøl og suppe buljong. Vann vil erstatte væske, men ikke tapt mineraler. Drikk fruktjuice og spise suppe for å erstatte mineraler slik som kalium og natrium. The Mayo Clinic anbefaler å unngå eple og pære juice, siden de kan gjøre diaré verre. Avstå fra å drikke koffein eller alkohol også.

Se hva du spiser

Spis bland matvarer som vanlig ris, ristet brød, kjeks, bananer, kokte poteter og gelatin. Unngå fet, høy-fiber matvarer og meieriprodukter til diaré har sunket. Legg maten du vanligvis spiser i dietten din gradvis etter at diaréen har stoppet.

Over-the-counter medisiner

Selv om over-the-counter medisiner kan redusere antall løse avføringer, anbefaler Mayo Clinic konsultere lege før du tar dem. Ifølge Mayo Clinic, kan diaré forårsaket av bakterier eller parasitter gjøres verre ved å ta over-the-counter medisiner siden de hindrer kroppen fra å komme på hva som er årsaken til løs avføring. Antibiotika kan være nødvendig for å behandle denne typen diaré.

Advarsler

The University of Maryland Medical Center anbefaler å kontakte din helse-omsorg leverandøren hvis du har diaré ledsaget av feber over 101 grader F hos voksne eller 100,4 grader F hos barn. Se din lege hvis avføringen inneholder blod, puss eller er svart i fargen. Ring legen dersom diaréen ikke blir bedre eller forverres i løpet av fem dager for en voksen eller innen to dager for et spedbarn eller barn.

Hint

  • Drikk rikelig med vann! Du taper væske gjennom diaré som må byttes ut.
  • Drikk vann under måltider og etter avføring.
  • Prøv å ha ulike typer supper for måltider mens symptomene vedvarer.
  • Hvis du fortsatt har løs avføring etter to uker, må du oppsøke lege.

Årsaken til blod i avføring

Å se blod i eller barnets avføring kan føre til at du bekymre deg eller ringe legen din med bekymringer. Årsakene til blod i avføringen, avhenger av mengden og fargen av blod, så vel som typen av avføringen ble funnet i. Ifølge Mayo Clinic and National Library of Medicine, årsakene til blod i avføring omfatter fordøyelsessykdommer og betennelse i tykktarmen eller endetarmen.

Typer

Problemer i den øvre del av mage-tarmkanalen (spiserør, magesekk) kan føre til mørke eller vente ute avføring, mens skader eller lidelser i nedre mage-tarmkanalen (tarmen, rectum) resultat i lyse rødt blod.

Forstoppelse

Hvis du er gravid, eller hvis du belastningen under en avføring, forstoppelse kan være årsaken til blod i avføringen. Forstoppelse kan også resultere hvis kostholdet er lite fiber eller du ikke drikker nok vann.

Karsykdommer

En tåre eller blokkering i venene til spiserøret eller magen kan føre til blødninger i fordøyelseskanalen som blir gått inn i avføringen og ser mørkt eller vente.

Betennelse

Betennelse forårsaket av acid reflux i spiserøret eller magen samt inflammatoriske sykdommer som Crohns sykdom eller irritabel tarm syndrom kan føre til blod i avføringen.

Hevelse

Hevelse i små poser av tarmen, som kalles divertikulitt, eller hevelse rundt åpningen av endetarmen (hemorroider) kan føre til krakk å ha lyse rødt blod.

Hindringer

Blod i avføringen kan være et resultat av hindringer i fordøyelsessystemet, for eksempel polypper i tykktarmen eller svulster i magen, tykktarmen eller endetarmen.

Hva er grønn Avføring et symptom på?

Etter å ha grønn avføring kan være et resultat av hvilken som helst av mange betingelser. Til syvende og fargen på avføringen avgjør hvordan fordøyelseskanalen fungerer og metabolizing mat og hormoner. Green-hued avføring kan være et resultat av sykdom, diett eller stress. Mens det er liten bekymring hvis avføringen er periodisk grønn, bør du oppsøke lege hvis tilstanden blir regelmessig eller kronisk.

Bile metaboliseres

Leveren produserer et hormon kalles galle som brukes til å fordøye fett. Den består av kolesterol, lecitin, pigmenter og salter. Bile lagres i galleblæren og har et grønt pigment. Hvis din fordøyelse er sped opp, kan kroppen din ikke har tid til å forbrenne galle derfor avføringen kan være grønn. Dette kan skje gjennom stress eller sykdom. I hovedsak de raskere avføringen går gjennom systemet, jo mer grønt vil det være.

Diaré

Når du får influensa eller matforgiftning, kan du oppleve en bout med diaré. Når dette skjer, er det ikke uvanlig å ha grønne avføring. Dette gjelder spesielt barn med smittsom diaré. Med diaré fordøyelsesprosessen er sped opp så dramatisk at gallen har ikke tid til å bli brutt ned med gallesalter blir absorbert. Legen din kan forskrive antibiotika, avhengig av hvorvidt sykdommen er bakteriell. Avføringen bør gå tilbake til en normal farge når du føler deg bedre.

Diet

Hva du spiser bestemmer fargen på avføringen. Du kan ha grønn avføring hvis du spiser mye grønne grønnsaker. Disse inkluderer spinat, salat, brokkoli, erter og grønn paprika. Andre matvarer som inneholder grønn konditorfarge kan også føre til grønn avføring. Selv om dette er ofte ikke til stor bekymring og vil lindre seg selv hvis du kutte ned på grønnsakene eller redusere bearbeidet mat, vil du overvåke mat som er høy i jern. Kroppen trenger jern, men har også store problemer med å absorbere for mye jern. Når det står overfor dette dilemmaet det produserer mer galle jernsalter gjør avføringen grønn. Konsultere legen din om eventuelle risikoer dette utgjør for helsen din.

Sykdom

Visse sykdommer hindre riktig absorpsjon i tarmen. Dette hindrer at gallesalter fra å bli absorbert, og de blir deretter utskilt i avføringen gir det et grønt pigment. Sykdommer som kan skape kroniske grønne avføring er Crohns sykdom, kolitt, cøliaki og irritabel tarm syndrom. Det er best å diskutere tilstanden din med legen din om hvordan du kan forbedre din kropp salt absorpsjon. Dårlig fordøyelses helse som følge av disse forhold kan føre til alvorlige ernæringsmangler.

Stress

Stress kan faktisk påvirke fordøyelsesfunksjon og kan fremskynde den opp. Selv om dette ikke kan være en umiddelbar effekt, stress kan føre til å måtte flytte tarmene raskere enn normalt, med avføringen "farger noen ganger også å være unormal. Barn begynner på skolen er ofte plaget med dette, men er ikke alene. Voksne opplever stress kan også finne trangen til å gå på do oftere enn normalt. Når du justere til stress, bør kroppen din tilbake til normal fordøyelsesfunksjon.

Typer av avføring myknere

Typer av avføring myknere


Forstoppelse er et alvorlig problem. Kirurgi, inaktivitet og feil kosthold gjør tarmen fungerer tregere. Jo lenger krakk er i legemet, desto vanskeligere og tørketrommel vil den bli, noe som gjør det vanskelig å passere. Avføring myknere gjøre avføringen mykere, så å gå på do er enklere.

Identifikasjon

Avføring myknere er medisiner som gis til pasienter for lindring av forstoppelse. Vanligvis tatt for en kort varighet, kan de også tas regelmessig for kronisk forstoppelse. Du kan få avføring myknere med eller uten et sentralstimulerende avføringsmiddel ingrediens, selv om den lakserende ingrediens er mindre forutsigbar ifølge Frukt Eze.

Docusate Sodium

Ducusate natrium er en krakk mykner som fungerer ved å forårsake krakk til å absorbere mer vann mens den er i tarmen. Den inneholder medisinen docusate kombinert med natrium eller salt. Vanligvis brukes etter medisinske prosedyrer som krever begrenset belastende når du har avføring, er det også brukes etter en prosedyre eller hendelse der tarmen kan bevege seg langsommere, slik som traumer eller kirurgi. Ducusate natrium er ikke et sentralstimulerende avføringsmiddel slik at den har færre bivirkninger, for eksempel kramper og det haster.

Docusate Kalsium

Docusate kalsium, er også en krakk mykner som fører vann til å bli trukket inn i avføringen, slik at den kan passere uten problemer. Docusate kalsium er også for personer som av en eller annen grunn, ikke er ment å stamme når du har avføring. De aktive ingrediensene er docusate og kalsium i en kapselform, men det kan også være foreskrevet i form av en rektal stikkpille. Docusate kalsium selges under navnene Colace, correctol og Col-Rite for å nevne noen. Resultatene blir vanligvis sett i 24 til 48 timer.

Poloxamer 188

Poloxamer 188 myker krakk ved å få den til å absorbere og holde på vann, noe som gjør det enklere å passere uten å belaste. Poloxamer 188 tar tre til fem dager for full effekt å merkes så er ikke ment for rask lindring av forstoppelse. Denne medisinen er ikke vanedannende og er tilgjengelig uten resept. Svært få bivirkninger er rapportert form den bruker. Poloxamer 188 kommer i en kapsel, eller en flytende form og bør tas med rikelig med vann vi blir fortalt av, MDAdvice.

Lactulose

Laktulose er et syntetisk sukkerbasert krakk mykner. Når den passerer gjennom kolon og brytes ned, fører det vann som skal trekkes inn i avføringen. Vann gir krakken mykere og mer behagelig å passere. Lactulose er bare tilgjengelig på resept og kan være foreskrevet for annet bruk. Den leveres i flytende form for å bli tatt fire ganger om dagen. Bivirkninger kan være gass, urolig mage og diaré.

Blodig avføring Årsaker

Årsaker til blodig avføring

Blod i avføringen --- noen ganger signaliserer en alvorlig medisinsk tilstand --- er grunn til å ringe legen din. Blodig avføring kan bety bakteriell eller viral infeksjon i tarm spor. Blodig avføring er også et tegn på tykktarmskreft og tarmsykdom og bør ikke ignoreres. Når du har indre blødninger --- fra lavt antall blodplater eller traumer fra skade eller operasjon --- blod kan gå inn i tarmen og bland med avføring. Som kreftceller angripe din kolon skaden til delikate indre vev kan føre til endetarmen for å blø. Tarmsykdommer --- som inflammatoriske tarmer --- irritere og hovne vevet i tarmen, forårsaker blødning. Anal traumer --- fra fødsel, for eksempel --- kan også forårsake blodig avføring.

Bakterielle og virale infeksjoner

Salmonella er en vanlig bakteriell infeksjon som påvirker tarmkanalen. Salmonella kommer inn i fordøyelsessystemet gjennom forurenset vann eller mat. Symptomer på salmonella inkluderer blodig avføring, sammen med oppkast, diaré, magesmerter, feber, hodepine og muskelsmerter. Salmonella-infeksjon begynner å vise symptomer innen 12 til 72 timer etter eksponering; Symptomene kan vare i 4-7 dager. De fleste friske mennesker kan gjenopprette fra salmonella uten medisinsk behandling. Salmonella-smitte kan spre seg utover din intestinal spor og bli livstruende. Hvis symptomene blir alvorlige, eller du får ikke bedre etter en uke, bør du kontakte legen din.

Bakterielle infeksjoner som staph infeksjon kan skrive inn tarmkanalen og forårsake blodig avføring. Ubehandlet bakterielle infeksjoner påvirke blodplater - blodpropp - som kan føre til indre blødninger. Hvis du utvikler blodig avføring etter å ha en medisinsk prosedyre - som en koloskopi - eller nylig gjennomgått operasjon relatert til fordøyelseskanalen, kan staph bakterier være årsaken. Bakterielle infeksjoner, som virusinfeksjoner, presentere influensalignende symptomer. Bakterielle infeksjoner krever øyeblikkelig legehjelp.

Colon Cancer

Colon, rektalt, eller kolorektal kreft begynne i den nedre delen av fordøyelsessystemet. Tykktarmskreft er forårsaket av små klumper av polypper i tarmen som over tid bli kreft. Tykktarmskreft i begynnelsen stadier viser svært få symptomer. To av de første tegnene er ofte endringer i avføringen og blodig avføring. Ifølge Mayo Clinic, hvis du oppdager blod i avføringen bør du gjøre en avtale for å se din lege. Tykktarmskreft, hvis den ikke behandles tidlig, kan være dødelig. Tidlig diagnose sikrer deg det beste resultatet og respons på behandling.

Mer Årsaker og risikofaktorer for blodig avføring

Blodig avføring er ofte et resultat av hematochezia, som er den medisinske termen for rektal blødning. Årsaker til blodig avføring kan variere; noen er alvorlige, mens andre er bare ulemper.

Typer

Klassifiseringen av blodig avføring, basert på farge og tekstur, er lyse rød, rødbrun farge, okkult (usynlig for det blotte øye) og svart og tjæreaktig. Kjenner disse typene kan hjelpe føre til årsaken til hematochezia.

Årsaker

Noen årsaker til blodig avføring er ikke farlig. Den vanligste er hemoroider, som er utvidede blodårer i endetarmsåpningen.

Alvorlige årsaker

Blodig avføring kan indikere kreft. Tykktarm og mage kreft er ofte knyttet til blodig avføring.

Betraktninger

Fargen på avføringen indikerer opprinnelsen til blødningen din. Bright rødt indikerer blødning fra tykktarm, endetarm eller anus. Mørke og klissete avføring kan være et tegn på en blødning sår.

Behandling

Siden blodig avføring kan indikere alvorlige helsemessige problemer, ta kontakt med legen din om saken. Hun vil være i stand til å fastslå årsaken til problemet og riktig metode for behandling.

Hva betyr det hvis du har blodig avføring?

Blodig avføring kan være en indikasjon på en lidelse av fordøyelseskanalen eller en skade. Blod kan vises i avføringen som følge av et problem hvor som helst i fordøyelseskanalen. Hyppige blodig avføring kan være tegn på en alvorlig tilstand.

Farge

Fargen av blodet kan bidra til å bestemme plasseringen av problemet. For eksempel indikerer en mørk avføring blod fra øvre fordøyelseskanalen, som din mage, spiserør eller tynntarmen. Bright rød eller rødbrun blod betyr at blodet kan være fra nedre gastrointestinal (GI) tarmkanalen, som din endetarm, anus eller tykktarmen.

Øvre GI

Årsaker til blod fra øvre mage-tarmkanalen kan inkludere et sår i magen eller tolvfingertarm, magekatarr, traumer, skader på spiserøret, et fremmedlegeme eller overgrodd og utvidet blodkar, ifølge Medline Plus.

Lavere GI

Årsakene til lyse rød eller rødbrun blod kan inneholde kolon polypper, hemorroider, anal sprekker (tårer), inflammatorisk tarmsykdom (Crohns eller ulcerøs kolitt), diverticulosis, traumer, et fremmedlegeme, en liten tarm svulst, tarminfeksjon eller tykktarmskreft.

Diagnose

Tilstanden kan diagnostiseres gjennom tester, for eksempel barium studier, endoskopi, koloskopi, avføring kultur, angiograph og røntgen av magen og tynntarmen.

Betraktninger

The Mayo Clinic tyder på at blødning fra endetarmen er oftest forårsaket av hemoroider eller forstoppelse. Du bør oppsøke lege for å finne årsaken. Hvis du opplever tung eller kontinuerlig blødning, alvorlige kramper eller magesmerter eller anal smerte bør du søke øyeblikkelig medisinsk hjelp.

Forebygging

En diett som er høy i fiber og lite fett vil redusere risikoen for mange GI forhold. Det anbefales at etter fylte 50, bør du ha en fekal okkult blod test årlig og en koloskopi hvert 10. år.

Hvordan Stopp løs avføring

Diaré eller løs avføring, er en svært drenering og frustrerende sykdom. Det er også en svært vanlig sykdom som påvirker alle på et tidspunkt i sitt liv. Imidlertid kan de fleste tilfeller av løs avføring bli kurert i to til tre dager med riktig kosthold og rikelig med hvile. Et besøk til legen er vanligvis ikke nødvendig.

Hvordan Stopp løs avføring

Diet

•  Unngå melk, shakes, te, kaffe, is og alkohol når du har løs avføring. Noen av disse elementene vil bare forverre problemene dine. Denne listen inneholder også hele hvete brød og korn, fet og stekt mat, krydret mat og søtsaker.

konsumere så mange væsker som du kan. Dette er for å motvirke dehydrering som kan skje med løs avføring. Pass på å drikke mye vann, og supplere det med klare supper, lemonade, ingefærøl, eller usøtet fruktjuice og buljong.

Følg en Brat (bananer, ris, applesauce og toast) diett for å komme over løs avføring. Dette anbefales spesielt for barn. Du kan supplere den nye kosten med bakt skinn kylling, kokte gulrøtter, kokte poteter og kjeks.

Ta over-the-counter diaré medisiner hvis tilstanden ikke blir bedre selv etter å sette deg selv på en begrenset diett. Et flertall av OTC medisiner tas oralt og bør tas etter hver episode av løs avføring.

Hint

  • Gi kroppen din den ekstra hvile den trenger. Prøv ikke å flytte ut av huset ditt for mye, og hvis du har en aktiv livsstil, langsom ting ned før kroppen er klar til å bære belastningen av din sprek liv igjen.
  • Hvis tilstanden er alvorlig, og noen av disse tiltakene ikke hjelper etter to til tre dager, bør du oppsøke lege. Det kan være flere mulige årsaker til alvorlig diaré. Riktig diagnose og rettidig behandling er kritisk, og kan muligens spare deg for uker med ubehag.
  • Avstå fra spratt vanlige diaré piller som Imodium uten en lege veiledning. Det er visse forhold som kan selv bli ytterligere forverret av disse pillene.

Naturlig hjemme rettsmidler for økt avføring i Cats

Naturlig hjemme rettsmidler for økt avføring i Cats


Den gjennomsnittlige katt har en eller to avføringer per dag. Men når de opplever feline forstoppelse, vil ditt kjæledyr være begrenset til en bevegelse hver to til fire dager og vil vise tegn på stress. Når urin blokkering er utelukket og katten din virker ellers frisk, kan du begynne at-home behandlinger for å lindre kjæledyret lidelse.

Vann

Et av de mest over midler av forstoppelse hos katter er også en av de mest effektive - vann. I boken, "nye valg i Natural Healing for Dogs & Cats," Dr. Whiteley, DVM i Guatalupita, Mexico, sier: "Katter er beryktet for ikke å drikke vann." Hun anbefaler å oppmuntre dem til å konsumere mer væske ved å la ulike boller av vann rundt i huset eller forlate et trykk for å dryppe. Du kan også legge til litt vann til maten til hvert måltid for å snike inn litt ekstra fuktighet.

Melk

Som de fleste katter er laktoseintolerante, gi kjæledyret litt melk bør få tarmer flytte igjen. Men tankene beløpet du gir - for mye laktose kan føre til kjæledyret ditt til å ha det motsatte problemet av diaré.

Trening

Holde katten din aktiv og fysisk stimulert i løpet av dagen kan også bidra til å holde ham fast. Dr. Whiteley antyder 20 til 30 minutters daglig trening for å hjelpe presse avfall fra kroppen ved å styrke magemusklene.

Stress Fjerning

Katter kan bli understreket i flere situasjoner - merkelige omgivelser, skitne søppel boksen, tillegg av et annet kjæledyr i husholdningen, separasjonsangst - og de kan nekte å eliminere. Foruten umiddelbart fjerne stress fra kattens liv, Dr. Stefanatos, DVM, holistisk veterinær i Las Vegas, også fra «nye valg i Natural Healing for Dogs & Cats," anbefaler å gi katten din en blomst essensen heter Bach Rescue Remedy for å avlaste angst, og dermed gjenopprette kattens naturlige avføring.

Oljer og urter

Bruk av olivenolje, safran olje eller glatte alm bark vil frakk magen fôr for å redusere irritasjon i tider med forstoppelse. En liten mengde olje eller glatte alm i kattens mat eller vann vil bidra til å gi lindring for kjæledyret ditt, samtidig som det gir smøring for noen komprimert avføring.

Hårball Forebygging

Fordi katten din slikker seg ren og derfor svelger store mengder hår, børsting kjæledyret eller gi ham en hårklipp vil bidra til å redusere forstoppelse på grunn av hårballer. Dr. Stefanatos innstiller den "lion cut" - barbert, med unntak av en bust av pels rundt hodet og en dusk på enden av dyrets hale.