Digidexo.com

noe hengenes overøyelokk

Fibromyalgi vekttap matvarer

Fibromyalgi er en kronisk tilstand som forårsaker smerter i hele kroppen, inkludert dine ledd, leddbånd, muskler og sener. Ifølge Deirdre Rawlings, forfatter av "Mat som hjelper vinne kampen mot Fibromyalgi," tilstanden kan også forstyrre hormoner og ved å føre til en ubalanse. Som et resultat, kan du oppleve vektøkning eller vekttap. Over-the-counter smertestillende medikamenter og med reseptbelagte antidepressiva er tilgjengelige for å behandle fibromyalgi, og spise mat som inneholder mye fiber og lite sukker og fett kan lindre noen av symptomene forbundet med tilstanden.

Fiber

Kostfiber kan finnes i hele korn brød, bønner, grønnsaker, frukt, nøtter og frø. Disse matvarer gir energi er nødvendig for sunn funksjon, og kan bistå i å senke low-density lipoproteiner, kolesterol som bygger seg opp i kroppen og kan føre til hjertesykdom og andre helsemessige komplikasjoner. På grunn av den lave kalori greven av grønnsaker og frukt, kan du spise dem i høye volumer uten å bekymre deg å få vekt. Hel-korn brød og pasta er nyttig i målet ditt å gå ned i vekt, da de brytes langsomt ned under fordøyelsen, som betyr at du vil føle deg mett lenger og spise mindre. Ikke forbruke enkle karbohydrater finnes i hvetemel og kaker, som de gir lite næring og øke blodsukkeret, som kan føre til type 2 diabetes.

Protein

Begrense rødt kjøtt fra kostholdet ditt. Ikke bare er rødt kjøtt høy i kalorier, det er også høy i mettet fett, noe som over tid kan føre til fedme. Sats på magert kjøtt, som for eksempel skinn kylling, fisk eller kalkun, for å få ditt daglige behov av animalsk protein. Ifølge Artritt Foundation, kan du også finne store mengder protein i nøtter, frø, linser, bønner, tørkede erter og tofu. Laks, tunfisk, sardiner, ansjos og makrell er høy i protein og omega-3 fettsyrer, et næringsstoff som fungerer på samme måte som ikke-steroide anti-inflammatoriske ved å redusere betennelse. Andre kilder til protein er egg, meieriprodukter og soyaprodukter. Meieriprodukter bør være lav-fett eller ikke-fett for å unngå mettet fett.

Mettet fett

Motstå trangen til å hengi seg til sukkerholdige og stekt mat, som de er høy i mettet fett. I stedet for å ta knekken på mat, kan du prøve et sunt alternativ som koking, baking eller broiling å kutte ned på fettinntaket. Mettet fett kan også bli funnet i matlaging produkter som smør og margarin, og bør skiftes ut med vegetabilske oljer som oliven eller peanøttolje. Disse oljene er enumettet fett, et sunt fett som reduserer risikoen for hjertesykdom. Unngå bearbeidet mat og spesielt bearbeidet kjøtt, som høyt natrium innhold kan påvirke blodtrykket og forverre smerte, ifølge Rawlings.

Normalt blodtrykk verdier hos barn

Normale blodtrykket hos barn avhenge av størrelsen og alderen på barnet, så vel som deres nivåer av helsen. Som blodtrykk statistikk hos voksne, det er gjennomsnitt for spedbarn gjennom ungdom, men tallene kan variere mye, og fortsatt være i et godt utvalg. Men i alle tilfeller, kan gode blodtrykk føre til et sunnere liv, mens for lavt eller for høyt blodtrykk hos barn kan ha livsendrende konsekvenser.

Fakta

Blod seg gjennom legemet i arterier og vener. Blodtrykket er kraften av blodet mot veggene i arteriene, ifølge Lifeclinic.com. Med hver beat av hjertet, trykket i arteriene går opp, og deretter går ned mellom beats.

Identifikasjon

Når blodtrykket målt, resultatene er levert i to figurer. Den første, jo høyere tall, er det systoliske hastighet. Det systoliske satsen er trykket i arteriene når den venstre ventrikkel i hjertet kontrakter og sender blodet renner gjennom systemet. Diastolisk er det laveste tallet, og den måler minst mulig press når venstre ventrikkel er avslappende. Tallene er vist som en over den andre som 120/80. Blodtrykket blir målt ved hjelp av en blodtrykksmåler med en mansjett plassert på biceps og et stetoskop.

Betraktninger

Blodtrykket hos barn varierer vidt, avhengig av alder. Et normalt område for et spedbarn opp til 2 år ville være en avlesning på 80 systolisk og omtrent to tredjedeler av det for det diastoliske. For barn mellom 3 og 5 år, ville den gjennomsnittlige systoliske blodtrykket være 99 med en lesning av 65 på det diastoliske. For barn mellom 6 og 10, ville den gjennomsnittlige blodtrykket 105/69 og for de mellom 11 og 14 år er det i gjennomsnitt 114/76.

Betydning

Mens det er gjennomsnitt for blodtrykket hos barn, kan en rekke ting påvirke målingene. Høyde og vekt kan påvirke blodtrykket. Barnets fitness nivåer kan ha en innvirkning. En tung-sett barn som ikke er aktiv vil ha en høyere lesing enn barn av gjennomsnittsvekt som er fysisk aktive. Et barns kosthold kan påvirke en lesning. Og den emosjonelle faktoren av å være rundt en medisinsk faglig kan kjøre opp en lesning, forårsaker det som er referert til som "white-coat hypertensjon", ifølge Mayo Clinic.

Effekter

Høyt blodtrykk kan forårsake skade på veggene i blodårene, ifølge American Heart Association. Kraften kan forårsake mikroskopiske rifter, noe som over tid kan slå inn arrvev som vil samle plakett senere i livet, og potensielt føre til andre hjerteproblemer. Lavere blodtrykk enn gjennomsnittene er alltid litt bedre, selv om for lavt kan forårsake svimmelhet eller besvimelse.

Normalt blodtrykk Range for kvinnerBlodtrykket er kraften av blodet mot blodårene. Når den måler over normalt nivå, det kalles høyt blodtrykk og øker risikoen for å få slag. Det er også en forløper til hjerte og nyresykdommer. Når du har denne medisinsk tilstand, hvis årsaken er ukjent, er det svært vanskelig å gjøre det gå unna. Medisinering, spesiell diett og mosjon bidra til å redusere den. Kvinner har unike blodtrykksrelaterte problemer forårsaket av andre fysiske forhold.

Grunnleggende

Blodtrykket alltid blir registrert med ett nummer, deretter en skråstrek, deretter et annet nummer ved siden av eller under den. Det systoliske, eller øvre tallet, kommer alltid først. Det er trykket når hjertet faktisk slår. Det diastoliske nummeret er på bunnen, og bør være et mindre antall. Dette er trykket mellom hjerteslag. Tallene er en måling av millimeter kvikksølv (mmHg) registrert på blodtrykksmansjett enhet.

Identifikasjon

Et blodtrykk på 120/80 eller lavere regnes som normalt for voksne, kvinner inkludert. Utvalget over dette, med systolisk under 140 og diastolisk under 90, regnes som borderline og bør overvåkes nøye. Noe konsekvent over 140 over 90 kalles hypertensjon eller høyt blodtrykk, og må tas opp. Ifølge National Heart Lung and Blood Institute, 25 prosent av alle voksne amerikanere har høyt blodtrykk.

Betydning

Kvinner kan utvikle økt blodtrykk med utbruddet av graviditet, bruk av p-piller og i overgangsalderen. De kan ikke ha høyt blodtrykk, men bør følges nøye. Høyt blodtrykk under svangerskapet kan føre til mindre fødselsvekt eller tidlig ankomne i babyer og nyre eller andre helseproblemer for mødre. Fedme og arvelighet også plassere kvinner har høyere risiko for hypertensjon. Ifølge American Heart Association, afro-amerikanske kvinner har statistisk høyere gjennomsnittlig blodtrykk enn deres kaukasiske kolleger.

Betraktninger

For å redusere blodtrykket lesing nivåer, måle det i morgen før du starter din daglige rutine. Hvis du besøker et legekontor, unngå ettermiddag avtaler og hektisk aktivitet før du ankommer. Ta noen rolige minutter å slappe av før du måler blodtrykket. Ikke ta dype åndedrag; bare puste normalt. Hold føttene flatt, ikke krysset, og ikke flytte rundt eller snakke mens din blodtrykksmåling er tatt.

Tips

Sjekk blodtrykket minst annethvert år, oftere når det er mistanke om et problem. Å holde et tett øye med blodtrykket, overvåke deg hjemme og rapportere resultatene til legen din som du ba om. De fleste drugstores bære manuelle mansjetter. Finn et med en automatisk digital avlesning for letthet og nøyaktighet i lesning. Bruk den på samme tid hver dag for å sikre konsistens i målingene. Hvis det er en feil på lesing, vente 10 minutter eller mer før du prøver igjen.

Å spise med høyt blodtrykk

Spising kan være belastende når du planlegger et hjerte-sunt kosthold. I stedet for å utvikle et kosttilskudd plan gjennom prøving og feiling, til de Dietary Approaches Stop Hypertension (DASH) diett kan få deg på rett spor til å spise sunt og kontrollert blodtrykk. Ifølge Gabe og Diana Mirkin, forfatterne av "The sunt hjerte Miracle," DASH diett består hovedsakelig av frukt, grønnsaker, hele korn og bønner. Å senke høyt blodtrykk, må du motstå forbruker sukkerholdige, søt og fettrike matvarer.

Raise Your HDL

High-density lipoproteiner (HDL) er også kalt "gode" kolesterolet fordi de bærer kolesterol molekyler til leveren din for avhending. Low-density lipoproteiner (LDL) er kjent som "dårlig" kolesterol fordi de bærer kolesterol til blodårene dine, som kan bygges opp over tid og forårsake plakk. Hvis det er for mye plakk i blodårene dine, har hjertet til å jobbe hardere for å pumpe blod gjennom dem, noe som fører til høyt blodtrykk. Ifølge Gabe Mirkin, kan dine HDL nivå heves ved å unngå alle raffinerte karbohydrater fra kosten din. Raffinerte karbohydrater inneholder mel, hvit ris, malt mais og alle tilsatt sukker. Bytt ut raffinerte karbohydrater med komplekse karbohydrater finnes i bønner, grønnsaker, nøtter og hele korn brød og pasta. Komplekse karbohydrater gir kostfiber og redusere LDL nivåer ved å sende kolesterol til leveren. Frukt og grønnsaker er sunt for hjertet --- de gir en rekke vitaminer og næringsstoffer, og er lave i kalorier og karbohydrater.

Dairy

Du bør ikke forbruke mer enn fire glass melk daglig, ifølge Gabe Mirkin. Kalsium finnes i melk bruker opp vitamin D, noe som senker kroppens generelle mengden av dette viktige vitaminet. Mangel på vitamin D i kosten kan føre til rakitt, en lidelse som fører til svake bein og muskelkramper. Din DASH kosthold bør inneholde tre kopper skummet melk, ost eller yoghurt om dagen. Hvis du er laktose intolerant, er soyamelk en akseptabel erstatning.

Fat

Mettet fett finnes i en rekke matvarer, inkludert kjøtt, sukkerholdige matvarer, smør og meieriprodukter som bruker helmelk. Disse matvarer føre til at kolesterolet til å stige, noe som over tid kan føre til høyt blodtrykk og hjertesykdom. Disse fettsyrene bør forbrukes i begrensede mengder for å forebygge helsekomplikasjoner, eller unngås helt. Trans fett, også kjent som delvis hydrogenert olje, er skadelig på grunn av deres evne til å heve LDL nivåer og lavere HDL nivå. Trans fett finnes i bakevarer, stekt mat, margarin og fett, ifølge American Heart Association (AHA).

Sunt fett er flerumettede og enumettede. Enumettet og flerumettet fett brukes til å erstatte usunt fett, senke LDL nivåer og gir vitamin E. Enumettet fett finnes i vegetabilske oljer, nøtter, avokado og peanøttsmør. Flerumettet fett kan finnes i fet fisk, maisolje, saflorolje og valnøtter, i henhold til AHA. Olivenolje og andre vegetabilske oljer er egnede erstatninger for smør og margarin brukes i matlaging.

Hjem Løsning til Clean Plakk Ut av arterier

Plakk er en opphoping av kolesterol som hoper seg opp i blodårene dine fra å spise usunn mat som er høy i mettet og trans fett. Disse fett inneholder low-density lipoproteiner, også kjent som "dårlig" kolesterol, og over tid reduserer blodårene dine 'evne til å pumpe blod. Hvis venstre ubehandlet, kan plakk forårsake blodpropp og kan føre til et hjerneslag eller hjerteinfarkt, ifølge American Heart Association. Nøkkelen til å redusere plakk i blodårene dine uten bruk av medisiner er ved å begrense fettrike matvarer og øke forbruket av sunn mat som bidrar til å senke LDL.

Usunn fett

Mettet fett er en usunn fett som finnes i rødt kjøtt, meieriprodukter, kaker, desserter og bearbeidet mat. Når forbrukes mettet fett bidrar til en økning i LDL-nivå, noe som over tid fører til plakk. Trans fett finnes i fet, stekt mat, bakevarer og margarin. På mat etiketter er det ofte merket som "artially hydrogenerte oljer," ifølge American Heart Association. Hjelpe kroppen din klart ut plakk ved å eliminere usunn mat i ditt kosthold, som forverrer problemet

Sunn mat

Frukt, grønnsaker, fisk og komplekse karbohydrater alle bidra til lavere LDL nivåer og en økning på high-density lipoproteiner (HDL), som bidrar til å fjerne dårlig kolesterol fra kroppen. Oatbran og andre hel-hvete korn er høy i løselig fiber, som senker blodtrykket og reduserer kolesterol absorpsjon i tarmen, ifølge Mayo Clinic. Omega-3 fettsyrer som finnes i fisk reduserer kolesterol og forebygger blodpropp, noe som senker risikoen for hjertesykdom. Ifølge American Heart Association bør du ha minst to porsjoner fisk hver uke. Frukt og grønnsaker inneholder en overflod av vitaminer og næringsstoffer, spesielt fiber. Når forbrukes daglig de bidra til å redusere blodtrykket og hjelpe administrere din vekt.

Trening

Få minst 30 minutter med beinhard fysisk aktivitet, som trening bidrar til å redusere blodtrykket og øke HDL nivå. HDL nivåer kan øke med opp til 5 prosent i løpet av to måneder med regelmessig mosjon, ifølge Mayo Clinic. Enhver aktivitet som fører til at pulsen til å øke anses sunt for blodårene dine, inkludert hagearbeid, aerobics, løping eller dans. Fysisk aktivitet hjelper oksygen nå blodet, som hjelpemidler i å forebygge blodpropp.

Hva er Catuaba Bark?

Alternative behandlingsmetoder var en gang de ordinære helsebehandlinger når folk utnyttet egenskapene til ulike urter. Folk er nok en gang nyte fordelene av mange lange Ærede urter. Catuaba bark er en av flere urter som inneholder mange fordelaktige forbindelser som kan være nyttig for en rekke helsemessige forhold. Catuaba bark refererer til barken av Catuaba treet, som vokser i regnskogen i Brasil.

Funksjoner

Den catuaba treet er et lite tre med oransje og gule blomster. Den produserer en oval-form frukt som ikke er spiselig. Den catuaba treet tilhører slekten Erythroxylum, som inneholder flere arter som kokain er utledet. Den catuaba treet ikke inneholde noen av de aktive kokain alkaloider. Det er noe forvirring over hvilke treslag er høstet i Brasil og solgt som catuaba. Det er generelt to treslag som det refereres til, blant annet den lille catuaba tidligere nevnt, og en stor catuaba tre som tilhører familien mahogny.

Aphrodisiac

Tupi-indianerne er kreditert med oppdagelsen av catuaba som et afrodisiakum. Urfolk har brukt urt i mange generasjoner og attest til sin effektivitet. Selv catuaba bark er et effektivt afrodisiakum øke seksuell lyst hos både mannlige og kvinnelige, er det først og fremst brukes til å forbedre ereksjon hos menn.

Eiendommer

Catuapa bark inneholder alkaloider, tanniner, harpiks, aromatiske oljer, falconoid og andre bestanddeler. Forskere i Japan oppdaget at catuapa inneholder kraftig antiviral og antibakterielle forbindelser. Regn-Tree.com sier at en 1992 studie indikerte at catuaba ekstrakt var effektive i å beskytte mus mot E. coli og staph infeksjon samt betydelig hemme HIV.

Bruksområder

I generasjoner har urfolk brukt catuaba bark ikke bare som et afrodisiakum, men også for mange helsefordeler. Det har blitt brukt til å redusere smerte, bedre hukommelse, roe angst og lindre trøtthet, blant andre fordeler.

Skjemaer

Selv catuaba bark ble en gang oftest tatt ved koking av bark i vann for å lage en te, er det nå tilgjengelig i kapselformer i doser på 500 til 1000 mg. Den er også tilgjengelig i skjær og pulverform. Det er ingen kjente bivirkninger eller interaksjoner av catuaba, selv om det er hevdet at de eneste bivirkningene er økt seksuell lyst og erotiske drømmer.

Betydning

Catuaba blir ofte tatt som en generell tonic siden det antas at det fungerer som et sentralstimulerende og øker energinivået. Selv om slike holdninger kan være sant, er det ennå ingen vitenskapelige bevis for å underbygge slike påstander.

Kan Hornhinnen oksygenmangel føre til alvorlige øyeproblemer?

Hornhinnen oksygenmangel oppstår når hornhinnen - den gjennomsiktige skjold som dekker øyet - er ute av oksygen. Dette er oftest forårsaket av overdreven bruk av kontaktlinser. Kontakter blokkere oksygen fra filtrering inn i hornhinnen, noe som over tid kan føre til en mangel. I noen tilfeller kan dette føre til alvorlige øyeproblemer.

Hornhinnen oksygenmangel

Denne tilstanden er normalt veldig mild. Du kan oppleve lett ubehag, rødhet, tørre øyne, eller tåkesyn. Dersom hornhinnen blir kontinuerlig ute av oksygen for en lang periode, kan alvorlige komplikasjoner oppstår. Du kan utvikle permanent tørre øyne, preget av hyppig kløe og irritasjon. Du risikerer også å utvikle hornhinnen dystrofi, der hornhinnen skyene opp og hindrer visjon. Keratokonus er en felles interesse, preget av en fortynning av hornhinnen fører til astigmatisme og betydelig nærsynthet. Denne tilstanden kan kreve en hornhinnetransplantasjon for å gjenopprette normalt syn.

Forholdsregler

Ta flere skritt for å unngå å utvikle hornhinnen oksygenmangel. Viktigst følge generelle kontaktlinse instruksjoner for bruk og håndtering. Aldri sove med kontaktene dine på. Hvis du bruker to-ukers linser, forkaste kontaktene dine etter det og starte et nytt par. En gang i blant, gi øynene dine litt tid til å puste; prøve seg briller en dag per uke. Før du søker kontakter, alltid godt nok skylle hver linse med linsevæske.

Behandling

Hvis du lider av mild hornhinnen oksygenmangel, synker bruken gjenvæting å lindre tørrhet og irritasjon i øynene. Kontroller at du bruker dråper spesielt utviklet for kontaktlinsebrukere. Visse kontaktlinser er spesielt designet for å stimulere flyten av oksygen i hornhinnen; å korrigere hornhinnen oksygenmangel, kan du prøve å bytte til en mer pustende myke kontaktlinser.

Typer vitaminer i Hot Peppers

Foruten de åpenbare smaken punsj de legger til mat, hot chili peppers vinne commendations for sine ernæringsmessige fordeler. En del av det er på grunn av capsaicin, det sammensatte i paprika som gir dem deres ild, og som kan bidra til å beskytte mot kreft og åreforkalkning. Mindre kjent, men ikke mindre viktig, er det faktum at chilipepper er også rik på vitaminer som hjelper kroppen å opprettholde god helse og bekjempe sykdom.

Typer

Hot Peppers kommer i farger som spenner fra gult og oransje til rødt og grønt, som alle er rike på vitamin C. En typisk grønn chili, for eksempel en Anaheim, inneholder 2-3 ganger så mye vitamin C som finnes i en Valencia oransje. Red Chili Peppers er også høy i vitamin A. En kopp hakkede hot rød paprika gir omtrent halvparten av US Department of Agriculture anbefalte kosten kvote for næringsstoff. Unse for unse, tørket rød chili peppers gi enda mer ernæringsmessige fordeler. En spiseskje chilipulver vil netto du nær 100 prosent av det daglige USDA behovet for vitamin A.

Fordeler

Vitamin C er kritisk for riktig immunfunksjon, så vel som for ben og muskler formasjon. Hva mer, ifølge National Institutes of Health, folk som spiser mye av råvarer høy i vitamin C oppleve en redusert risiko for kreft. For sin del, vitamin A bidrar til å beskytte syn (spesielt nattsyn) og fremme bein vekst. Det spiller også en rolle i bekjempelse av bakterier og virusinfeksjoner.

Flere fordeler

Hot Peppers bidra litt Vitamin B6 i kostholdet og er en god kilde til mineralet kalium. Vitamin B6, sentralt for å hjelpe kroppen utnytte protein, hjelper også kroppen bruke mat til energi. Kalium bidrar til god helse ved å bidra til å balansere kroppens væske og regulere blodtrykket.

Utvalg

En pepper varmen måles i "Scoville Units", oppkalt etter apoteket som oppfant systemet. Blant de mest lett tilgjengelig paprika, flammende habaneros og Scotch Bonnet Peppers pakke flest scoville Units. Cayenne og Tabasco paprika er mindre brannstifter, men er fortsatt veldig varmt. Jalapenos, Anchos og poblanos er relativt myk. New Mexico chili peppers er ganske mild.

Betraktninger

Hvis du er spesielt følsomme for varm mat --- det varierer fra individ til individ --- det er verdt å merke seg at smaksløkene synes å bygge opp noe motstand over tid. Spis chilipepper regelmessig og du vil sannsynligvis bygge opp en større toleranse for brannen. Hvis de fortsatt satt munnen i brann, å drikke melk (ikke vann) roe flammene.

Forberedelse

Den varmeste delen av en pepper er nettverket av årer på innerveggene (ikke i frøene så ofte trodde). Fjerne venene vil dempe sin ild, men ikke vesentlig påvirke vitamin innhold. Vær forsiktig når du håndterer paprika. Du vil føle brenne hvis pepper-farget fingrene berøre øynene eller andre sensitive områder. Bruk hansker når hakking dem, eller vask hendene umiddelbart etterpå.

Medisinske Symptomer på alkoholisme

Alkoholisme er en alvorlig sykdom som kan manifestere seg på mange måter. Den eksakte årsaken til hvorfor noen blir avhengige av alkohol og hvorfor andre ikke er ukjent, men det er en sykdom som går på tvers av alle linjer. Alle i alle aldre fra alle løp, kjønn eller sosial klasse kan bli avhengige. En av de alvorlige farene er at en alkoholiker kan gå i årevis uten å drikke en dråpe og deretter begynne å drikke igjen uten mulighet til å stoppe. Hvis du kjenner igjen noen av disse symptomene på deg selv eller andre, kan du kontakte en medisinsk faglig / rådgiver.

Toleranse

En åpenbar medisinsk symptom på alkoholisme er en betydelig økt toleranse for alkohol. En alkoholiker kan drikke store mengder alkohol uten at noen andre vite at de er beruset. Dette skyldes kroppens kjemiske balanse blir stadig mer vant til alkohol.

Mentale endringer og Minneproblemer

En alkoholiker gjennomgår også mentale forandringer, som kan inkludere paranoia, irrasjonell frykt, og mistet interessen for aktiviteter som alkoholiker tidligere likte. Alkoholikere har problemer med å huske og kan opphøre å huske hele kvelder med drikking. De kan også begynne å vise tegn på forvirring. Dette er på grunn av alkohol påvirker hjernen.

Depresjon

Depresjon kan ofte bli et problem med alkoholikere. Alkohol har en tendens til å gjøre de vanlige følelser av depresjon verre etter den høye slites av, og kan også føre til en utbruddet av depresjon.

Pågående smerte og sykdom

Oppkast, kvalme og magesmerter kan oppstå ganske konsekvent for alkoholikere. Disse kan også hjelpe bidra til spiseforstyrrelser.

Hjerteproblemer

Mange langsiktige problemer kan oppstå på grunn av alkoholisme blant annet hjertesykdom, høyt blodtrykk og blodpropp. Disse problemene og andre, føre til lavere levetid hos alkoholikere.

Leverproblemer

Et vanlig problem at resultatene fra alkoholisme er leverbetennelse, kalt alkohol hepatitt. Denne hepatitt kan deretter slå inn cirrhose i leveren, noe som over tid kan føre til leversvikt.

Andre langsiktige problemer

Søvnproblemer, bukspyttkjertel sykdom, et svekket immunforsvar, og seksuell dysfunksjon er alle problemer som kan påvirke alkoholikere.

Trinn til utvinning fra narkotikamisbruk

Trinn til utvinning fra narkotikaavhengighet, hvis de følges trofast, kan forsikre en relativt myk overgang til den rene liv. De viktigste stakk av disse trinnene er å skape et nytt liv, et nytt sett av venner, nye vaner og nye veier til lykke. På alle kostnader, unngå irritabilitet og depresjon så mye som mulig, selv om medisiner er pålagt å gjøre det.

Opptak og Detox

Innrømme at du har et problem. Dette er en klisjé, men det finnes for en grunn. Når dette gjennombruddet trinnet er gjort, stål selv for prosessen med detox. Dette er ofte smertefull og ubehagelig, slik det er best for å kontrollere, til et behandlingssted, slik som å motta medikamentene som er nødvendige for å trygt trekke bort fra det vanedannende stoff. Frykt ligger ved roten av all avhengighet - frykten for at livet er tomt og gledesløse uten rusmidler. Når du har gjort beslutningen om å slutte, gjøre visse dine mål for utvinning er klare og kan nås. Derfor må både vilje og målene være tydelig og til stede.

Hvile og mosjon

Gjør alt i din makt for å holde glad, avslappet og uthvilt. Depresjon og irritabilitet er dine to nye fiender. I lang tid, blir brukeren vant til å ha en rask og enkel getaway fra livets problemer. Nå som er borte. Vær sikker på at du sover regelmessig, trene og finne nye hobbyer og andre måter å ta opp at overflødig energi. Fysisk trening kan ta vare på mange problemer i utvinning. Bli med et treningsstudio. Du vil møte nye venner og sove bedre, og regelmessig fysisk trening vil bistå i humør kontroll. Uansett hva du gjør, ikke skyv tilbake til gamle tomter og venner. Faktum gjenstår er at intense ønske om at deres tidligere stoffet vil gjenta seg. Du må ha midler for å bekjempe dette.

Rådgivning og / eller medisiner

Finn en god rådgiver. Finn en rådgiver som du kan stole på, og bygge et langsiktig forhold til. Tro ikke at du kan kjempe dette alene. Nye venner og nye teknikker kan hjelpe diffuse alle risikosituasjoner som kan sende deg tilbake. Hva en rådgiver vil gjøre her er å hjelpe deg å oppdage nye kognitive teknikker som kan roe deg ned når sint, trist eller deprimert. Disse teknikkene er viktig for utvinning. Hvis du finner deg selv sliter med depresjon og frykter et tilbakefall, kan det være slik at medisiner (for eksempel et SSRI som Paxil) kan hjelpe kontroll stemninger og hindre tilbakefall.

Valg

Til syvende og sist, er avhengighet til et rusmiddel når du har vært gjennom detox et valg. Med henvisning til det som en "sykdom" gjør det virke som du har ikke noe valg over spørsmålet. Hvis du tilbakefall, er det fordi du ikke har fullt overbevist deg selv at livet er mulig uten rusmidler. Dette kognitiv forståelse er helt sentral i utvinningen. Undersøke motivene bak den tidligere vanedannende oppførsel. Avhengighet eksperter som Timothy Welch er overbevist om at avhengighet er "frykt basert" og at drikking eller narkotika er metoder for egenbeskyttelse. Forstå motivasjonen til den rusavhengige er viktig.

Matvarer som Cure GERD

Matvarer som Cure GERD


GERD, enkelt sagt, er den oppadgående bevegelse av mageinnhold i spiserøret. Disse innholdet ofte gå inn i munnen, og noen ganger gå ut det også. Mange ganger innholdet inneholde magen syrer, noe som over tid kan ødelegge emaljen på tennene og forårsake sår hals, samt skape ubehag i magen. Det er tiltak som kan iverksettes for å forebygge symptomene på GERD oppstår, og hvis praktiseres på en kontinuerlig basis, kan føre til en kur for tilstanden.

Betydning

Food styring spiller en stor rolle i prosessen med naturlig herding GERD. Dette omfatter å kontrollere mengden av mat du spiser, samt hvilke typer mat du spiser.

Behandlet vann

Drikk vann som har blitt behandlet med spisskummen frø. Den karve vil redusere intensiteten av angrepet, så vel som å redusere forekomsten av gass og luft i magen i magen.

Vanilla Ice Cream

Når en rask innsettende halsbrann oppstår, konsumerer en kopp vaniljeis. Dette vil herde den brennende følelse forårsaket av magesyre.

Ginger

Kombinasjonen ingefær og honning, blande den i vann og drukket det vil få tak i halsbrann forårsaket av GERD, til slutt kontrollere tilstanden og smerten forbundet med den.

Kjølt Milk

Drikker et glass av fettfri kjølt melk annenhver time vil bidra til å forhindre utbruddet av GERD og halsbrann som følger med det. Hvis du er laktose intolerant, drikke kokt vann som har blitt kjølt.

Betraktninger

For å fullstendig kontrollere GERD, må du være årvåken om maten du spiser, så vel som gjennomføring av metodene nevnt her. I tillegg vil spise mindre porsjoner i et saktere tempo også bidra til å hindre GERD oppstår.

Hvordan bruke en Pendulum for Chakra Clearing

Hvordan bruke en Pendulum for Chakra Clearing


En pendel er en suspendert vekt eller anheng brukes til energiarbeid og spådom. I chakra rensing, fungerer en pendel som en indikator på energisenter balanse og klarhet. I praksis er en pendel et nyttig verktøy for energi arbeidere og pasienter likt, siden det er et håndgripelig, synlig signal for problemområder. Denne metoden for chakra diagnose er avledet fra Barbara Ann Brennan sin lærebok "Hands of Light."

Bruksanvisning

Hold pendelen eller halsbånd (et anheng på en enkelt tråd er best) omtrent seks inches over chakra der du jobber. Bruk bare to fingre for å holde pendelen; Dette reduserer sjansen for kroppsbevegelse påvirker pendelens bevegelse.

tømme tankene og søke en tilstand av balanse. Ikke kom til chakra, eller pasient, med forutinntatte forestillinger om energifeltet tilstand.

Se pendel. Avhengig av hvor tett eller innsnevret energifeltet er, vil pendelen begynner å bevege seg. Brennan sier at det trolig vil bevege seg i en sirkulær måte, men kan gjøre en større elliptisk eller rett bane.

Analyser pendelens bevegelse. Hvis bevegelsen virker treg, knaste eller svak, så chakra er tett, og det er ikke mye energi beveger seg gjennom det. En annen indikator på problemene er at hvis pendelen beveger seg i en retning mot urviseren.

Granske formen og bredden på swing. En sunn chakra har en diameter på rundt seks inches; noe vesentlig over eller under dette beløpet viser tilsvarende over eller under bruk. Elliptiske bevegelse viser at det sannsynligvis er en energiubalanse til den ene eller andre.

Tips og advarsler

  • Den beste måten å lære om pendelen chakra diagnose er å gjentatte ganger arbeide på en person for å se utviklingen av healing. Prøv å bruke pendel og helbredende evner på en betrodd venn som har regelmessige tilgjengeligheten for praksis.
  • Pendelen er bare et diagnostisk verktøy; det har ingen helbredende egenskaper i seg selv. Ikke forsøk å tvinge resultater ved å påvirke sin bevegelse.

Mest effektive medikamenter for å kontrollere blodsukkeret Levels i type 2 diabetikere

Diabetes er en kronisk sykdom forårsaket av kroppens manglende evne til å konvertere insulin til sukker eller manglende evne til å produsere nok insulin. Insulin gjør at kroppen kan absorbere sukker, som brukes for energi og riktig funksjon. Type 2-diabetes fører sukker å bygge opp i blodet, noe som over tid kan føre til helsemessige komplikasjoner som blindhet, hjertesykdom, leverskader og høy koronarsykdom. Behandling for type 2 diabetes omfatter kosttilskudd endringer, mosjon og medisiner. Avhengig av ulike helsefaktorer, vil legen avgjøre hvilken medisin som er best for deg.

Sulfonylurea

Sulfonylurea er en type diabetes medisiner som hjelper bukspyttkjertelen frigi mer insulin ved å stimulere beta-celler. Ifølge American Diabetes Association, har den blitt brukt til å behandle diabetes siden 1950-tallet. Medisinen dosering er en eller to ganger daglig før måltider med mindre legen din sier noe annet. Bivirkninger for sulfonylurea narkotika inkluderer halsbrann, kvalme, utslett og irritasjon eller oppblåsthet.

Meglitinider

Meglitinider er tilsvarende sulfonylureaer som stimulerer de beta-celler, men krever tre doser av medikamenter daglig for å opprettholde insulinproduksjon. Denne typen medisiner gjør at du kan strekke ut spise ganger, i motsetning til andre medisiner som krever en rigid kostholdsplan. En mulig bivirkning av å ta meglitinid medisinering er hypoglykemi, som er en tilstand forårsaket av lavt blodsukker. Andre mulige bivirkninger av meglitinider inkluderer kvalme, svimmelhet eller svette, ifølge "Diabetes for Dummies".

Biguanides

Selv biguanides ikke øker insulinproduksjonen, gjør det øke kroppens evne til å absorbere insulin og senker mengden av glukose i leveren produserer, ifølge American Diabetes Association. Dosering krever vanligvis to piller daglig, og mulige bivirkninger er diaré, oppkast, kvalme eller problemer med å puste. Hvis dette skjer, unngå å bruke og ta kontakt med legen din eller legevakten umiddelbart.

Tiazolidindioner

Tiazolidindioner hjelpe kroppen absorbere insulin og redusere glukoseproduksjon i leveren, noe som bidrar til å opprettholde blodsukkernivået. Muligheten for leverproblemer kan oppstå, og krever tett oppfølging av legen din. Det er en økt risiko for å utvikle hjertesykdom som kan føre til hjertesvikt når du tar thiazolidinedones. Avslutte bruken hvis du merker prikking i huden i armen eller smerter i brystet. Kontakt legen din umiddelbart hvis sensasjonen oppstår eller vedvarer. Mindre alvorlige bivirkninger inkluderer vektøkning og hevelse.

Diett for å rense tarmen

Foruten bare fordøye og eliminere maten vi spiser, er vår fordøyelseskanal en viktig del av immunsystemet. På grunn av den moderne vestlige tendens til å trene mindre, spiser mer og konsumere mat som er behandlet og full av tilsetningsstoffer, mange av oss har utviklet svak og ufullstendig eliminering. Denne tilstanden kan føre til et kolon miljø hvor bakterier kan trives og forårsake sykdom. Intestinal rensing blir en viktig helseproblem.

Symptomer å se etter

Når du prøver å avgjøre om du trenger en rensing diett, er det noen tegn å se etter. Hvis du finner deg selv å ha hyppig forstoppelse (for eksempel hard avføring, eller færre enn tre avføringer i uken), diaré, eller hvis du har kronisk utmattelse eller uspesifikk smerte, trenger du sannsynligvis en intestinal rens. Mens det kan være lurt å starte rens med en over-the-counter urte produkt, disse er ikke alltid nødvendig. Resultatene vil være mer gradvis, men mer langvarig hvis du endrer kostholdet til en som er mer tarm vennlig.

Den beste dietten for Intestinal Cleansing

Rådene du hører fra alle hold er å legge til mer grønnsaker og frukt i kostholdet ditt. Dette kan høres ut som sunn fornuft, men de fleste av oss ikke klarer å ense visdom av det. For å fungere riktig, tarmen trenger rikelig med løselig og uløselig fiber i form av hele korn og grønne matvarer. Løselig fiber holder nok vann i tarmen for å holde avføringen myk, og uløselig fiber bulks opp for å hjelpe feie avføring av veggene i tarmen og ut av kroppen din.

Du trenger protein for å erstatte muskel, blod og nerveceller, så spiser nok belgfrukter, nøtter, magert kjøtt og meieriprodukter. Ikke overspise disse, men fordi de krever mye energi å fordøye fullt. Om tre gram kjøtt eller annet protein per måltid er nok. Hele korn å inkludere er havre, bygg, brun ris og hele hvete. Ikke velger hvitt brød eller hvit ris. Disse har blitt strippet for fiber og andre viktige næringsstoffer, da hadde vitaminer lagt tilbake, noen ganger i et skjema du kan ikke forbrenne fullt.

Enkle karbohydrater som hvitt mel produkter og bord sukker øke blodsukkeret for fort, noe som over tid kan føre til diabetes og andre helsemessige problemer. De gir ikke nok fiber eller næringsverdi å motvirke sine potensielle risikoer. Den gjeldende anbefaling er å konsumere minst fire porsjoner grønnsaker og tre porsjoner frukt hver dag. Dette er et minimum, og hvis du er sulten kan du føle deg fri til å snack på frukt og grønnsaker i løpet av dagen. Du vil få rikelig med vitaminer, mineraler, elektrolytter og fiber. Huden din vil takke deg, dine vekter og målebånd vil takke deg, og din kolon vil takke deg.

Tegn og symptomer på diabetisk nevropati

Tegn og symptomer på diabetisk nevropati


Nevropati, eller nerveskade, er en vanlig langvarig komplikasjon av diabetes som vanligvis påvirker hender og føtter. Den nevropati Association, Inc. anslår at mer enn 20 millioner amerikanere lider av denne tilstanden. Ved å lære å gjenkjenne faresignalene, kan diabetikere beskytte seg mot virkningene av denne lidelsen.

Foot og Leg Problemer

Når blodsukkeret er høyt, kan skade nerver og blodårer som forsyner bena og føttene føre til tap av følelse. Uten å føle i føttene, kan smerten forbundet med fotskader gå ubemerket. Nerveskader i seg selv kan føre til at føttene til å endre form, øker risikoen for problemer som følge av feilaktig montering sko. Fordi høyt blodsukkernivå og dårlig sirkulasjon (vanlig i diabetes) forsinke helbredelsesprosessen, kan diabetiske fotproblemer raskt bli alvorlig. Perifer vaskulær sykdom er en tilstand forårsaket av aterosklerotisk plakk i blodårene, noe som over tid reduserer blodstrømmen til leggene og føttene. Leg og foten symptomene på diabetisk nevropati inkluderer tap av følelse i beina og føttene, smerter forårsaket av trening som bedrer på hvile, smerter i ben og føtter om natten og kronisk kalde føtter. Huden på leggene kan vises skinnende og hårløs. Blåmerker, sår og varme, hovne ømme flekker på føttene kan også utvikle seg.

Tegn på autonom nevropati

Skade på det autonome nervesystemet (som styrer ufrivillige handlinger som pusting og fordøyelse) er kjent som autonom nevropati. Symptomer kan inkludere seksuell dysfunksjon, svimmelhet, halsbrann og andre gastrointestinale forstyrrelser. Personer som lider av autonom nevropati kan ikke være i stand til å oppdage når blæren er full og kan ikke være i stand til å tømme blæren helt. Urinveisinfeksjoner kan forekomme hyppig på grunn av urinretensjon. Øvre gastrointestinale symptomer relatert til autonom nevropati inkluderer følelser av fylde i magen snart etter å ha spist, hypoglykemiske episoder etter å ha spist, halsbrann, magesmerter og oppblåsthet, refluks, oppkast av ufordøyd mat og anoreksi. Lavere gastrointestinale problemer varierer, fra forstoppelse til diaré.

Cardiovascular Problemer

Diabetikere med autonom nevropati kan ha en fast puls, noe som betyr at kroppen ikke justere riktig til økt fysisk aktivitetsnivå, eller de kan utvikle ortostatisk hypotensjon, noe som fører til et fall i blodtrykket når du står opp fra en liggende stilling. Man kan føle deg svimmel, ør, svak eller har visjon endringer på stigende.

Andre tegn og symptomer

Diabetisk nevropati kan svekke kroppens evne til å svette, noe som øker risikoen for heteslag og fot problemer på grunn av tørre føtter. Nerver av elevene i øynene kan ha vanskeligheter med å tilpasse seg mørket. Hudproblemer er mer vanlig og kan forårsake symptomer som sår som ikke leges. Rødhet, hevelse, puss, varme og smerte kan være tegn på infeksjon.

Dental turisme i India

Dental turisme i India


Med dental kostnader skyrocketing i Europa og USA, er pasienter som søker rimeligere alternativer for uunngåelige og nødvendige prosedyrer. Siden 1990-tallet, har en stadig mer populær trend vært voksende i turisme; at medisinsk turisme. Mens pasienter har reist verden i ca 20 år å oppsøke lavkost plastisk kirurgi, sist de har fått med seg de som søker billigere tannbehandling.

Om

India er raskt voksende som en av de foretrukne reisemålene for dental turisme. Hvert år tusenvis strømmer til India for å dra nytte av lave kostnader dental kirurgi og prosedyrer som for eksempel implantater. Opptatt av å fremme besøkende, er tjenesteleverandører vokser i antall og som tilbyr kirurgiske prosedyrer fra verdensklasse leger, kombinert med sightseeingturer.

Implantater

Den vanligste formen for tannkirurgi bedt om, er tannimplantater. Disse er kunstige monteringer som er festet kirurgi i kjevebenet, noe som over tid, vil smelte sammen med benet. Inn i disse mounts erstatning tennene er skrudd. Denne type kirurgi har vært populært i USA siden slutten av 1990-tallet, men er fortsatt ekstremt dyrt.

Cosmetic Dentistry

Kosmetisk tannbehandling er også populært, spesielt nå som det er sjelden dekket av dental forsikring leverandører i USA prosedyrer som tannbleking, tannkjøtt omforming og tann venee kan koste rundt 300 prosent mindre i India.

Kostnader

Kostnadsbesparelser i å gå til India for tannbehandling kan være enorme, selv etter factoring i flytrafikken og overnatting. Den gjennomsnittlige 2010 kostnaden for en rotfylling i USA er $ 1000. I India den gjennomsnittlige kostnaden er $ 100. Et tannimplantat i USA kan koste $ 3500, og i India vil koste rundt $ 800.

Betegnelser

Motta medisinsk behandling i India, kan utsette pasienter for ukjente juridiske spørsmål, som for eksempel begrenset rettssaker, og mangel på personlig forsikring for å dekke eventuelle misligheter. Utøvere kan også mangle passende forsikring og medisinsk erstatning. Dette utgjør, delvis for reduserte kostnader til behandling.

Fordi medisinsk turisme representerer mer enn $ 2 milliarder i virksomheten til India hvert år, er Ministry of Tourism opptatt av å fremme legitimitet, og utvide sin Market Development Assistance ordningen for å dekke sykehus og kirurgiske leverandører.

Hvordan behandle laryngitt

Hvordan behandle laryngitt


Det starter med en kile i halsen. Da stemmen din går ned til bass register, og du kan ikke kalle noe volum over et pip. Sist av alle stemmen forsvinner helt. Gratulerer! Du har laryngitt. Fra reseptbelagte medisiner til hjem rettsmidler, det er mange måter å behandle det.

Bruksanvisning

Unn laryngitt

•  Sjekk om noen andre symptomer du har foruten laryngitt. Høy feber, kronisk hoste, eller ugjennomsiktig slim utflod kan garanterer en tur til legen.

Stopp å snakke, synge, røyking eller puste passiv røyking. Selv om symptomene dine bedre, fortsette å hvile stemmen din så mye som mulig, så lenge som en uke hvis du kan.

Si nei til sene kvelder og ekstra ansvar for en stund. Kroppen din trenger hvile for å helbrede.

Unngå alkohol og koffein.

Drikk rikelig med vann. Brus har ofte koffein og andre tilsetningsstoffer som faktisk kan gjøre halsen tørketrommel.

Gurgle morgen, middag og kveld med en 1/2-ts. salt eller 1 ts. eddik i 6 gram av varmt vann.

Brygge en kopp kamille eller peppermynte te og drikke det sakte å lette sårhet og hals kile.

Spør en urte utøveren om bruk av eukalyptus, lakris, goldenseal, berberis, Echinacea, så Palmetto og andre til å behandle laryringitis.

konsultere legen din om mulige årsaker til kronisk laryngitt, spesielt allergener eller irritanter som du er utsatt.

Hint

  • Hos barn kan halsinfeksjoner forårsake "krupp", en bjeffende hoste. Bruk en kamfer gni eller en luftfukter i barnerommet til å redusere hoste.
  • Hvis du er en sanger eller en utøver og showet må gå videre, gurgle med salt eller eddik vann i 60 sekunder før du går videre. Ha en reise kopp like deler sitronsaft og honning utenfor scenen for å nippe til. Gurgle igjen etter forestillingen. Hvis det er mer enn én ytelse, ikke snakke i det hele tatt i løpet av dagen, hvis du verdsetter stemmen din.
  • Fortell legen din alt du tar med naturmidler. Hvis han sier ikke å ta noe, gjør det ikke.
  • Selv om din laryngitt er forårsaket av sykdom, ikke anta at du trenger antibiotika, eller ta dem mot legens råd. De fleste infeksjoner som forårsaker at du mister din stemme er viral, og ikke svare på antibiotika.
  • Hoste drops vil lette symptomer, mens de er i munnen, men lettelsen kan ikke vare. Flytende hoste medisin anbefalt av legen din vil vare lenger, men kan gjøre deg døsig eller "spacey".

Hva er årsaken til Spots Etter et kamera Blinker eller Bright Light?

Hva er årsaken til Spots Etter et kamera Blinker eller Bright Light?


"Si ost!" Er et vanlig uttrykk som brukes rett før en stor flash forlate din visjon kompromittert i noen sekunder. Holde øynene åpne under en pop av sterkt lys er vanskelig, noe som er nok derfor så mange blinker når et bilde blir tatt. Men hvorfor er det slik at en flash av lys fra et lite kamera kan forlate oss cringing og gni øynene våre? Det hele starter med å forstå grunnleggende øye anatomi.

Formålet med Retina

Netthinnen er en del av øyet som ikke kan sees fra utsiden. Det ligger mot bakveggen av øyeeplet, og er et tynt lag av nervevev. Hensikten med netthinnen er lett å tolke bildene, og til elektriske signaler. Disse signalene inn hjernene våre, og blir dermed tolket til bilder. Uten netthinnen vil vi være i stand til å tolke det vi ser.

Under en Flash of Light

Når øyelokkene ikke beskytter oss og et lysglimt er uunngåelig da ofte vil du se flekker eller spøkelse som prikker flytende over synet ditt. De vil ofte ta noen sekunder å gå bort og vil ikke forsvinne umiddelbart selv med å lukke øyelokket. Det som har skjedd er det intense lyset har overstimulert netthinnen. Resultatet er dårlig syn eller en mørk etterbilde til netthinnen gjenoppretter.

Recovery

Når et lysglimt har presset på netthinnen til sitt høyeste, blir cellene fortsatt reagerer når hjernen er samtidig se bilder. Netthinne blir ikke reagerer så vel til det normale lys i miljøet siden de har blitt ufølsomme fra den lyse lysglimt. Hjernens funksjon og netthinnen reaksjon er begge opptrer samtidig, noe som fører til at overlapping av flekkete eller tåkesyn og bildene hjernen din er å se. Når netthinne justere fra å være overstimulert, blir bildene sett av hjernen vil vises uten mørke flekker.

Eye Health

Den sporadiske lysglimt fra et kamera eller en annen liten enhet kan være ubehagelig, men vil ikke gjøre permanent skade. Overeksponering for noen kilder til lys, men kan være skadelig. Dette er grunnen til at det ikke er bra å stirre på solen. En liten utilsiktet glimt er ikke noe å stresse over, men stadig stirrer ville gjøre noen skade på synscellene. Dette vil føre til en blind flekk i synsfeltet kalt solar retinopati som kan bli permanent. Det er viktig å beskytte øynene mot skarpt lys når det er mulig ved å bruke solbriller og andre øyet beskyttende slitasje å opprettholde sunt syn.

Hvordan redusere Direct LDL

Hvordan redusere Direct LDL


Bare nevne kolesterol kan fremkalle en negativ respons fra folk som ikke er utdannet om emnet. Kolesterol, når det er funnet i sunne nivåer, er ikke en dårlig ting. Kroppen din trenger det for å beskytte nerver og gjøre cellevevet. Men for mye LDL, eller "dårlig kolesterol" flyter rundt i blodet kan linje veggene i blodårene dine med plakk, forårsaker dem til å begrense og øke risikoen for hjertesykdom. Den gode nyheten er at det er flere tiltak du kan ta for å få ned LDL nivåer og redusere risikoen for å utvikle hjertesykdom.

Bruksanvisning

Hva er direktesalg LDL?

Low-density lipoprotein (LDL) er den dominerende kolesterol bærer i blodet. Kolesterol kan ikke oppløse seg selv, det er behov for å bli transportert til leveren, som fjerner det fra kroppen. Hvis du har for mye LDL i blodet, begynner det å bli sittende fast på blodårene, innsnevring av fartøyene og til slutt fører til aterosklerose.

Direkte LDL er en måling oppnås ved en blod uavgjort når du ikke faster. Et nivå på 100-128 milligram / desiliter er det ideelle nivået. Et nivå på 130-159 borderline er høy, og noe eller over 160 ville bli betraktet som høyt.

Du må ikke forveksle LDL med HDL (high-density lipoprotein). HDL er ikke like rikt som LDL, men det effektivt transporterer kolesterol til leveren for avhending. Alt over et nivå på 40 milligram / desiliter hos menn og 50 kvinner regnes som optimal. Jo høyere nivå, jo mer beskyttelse du har mot hjertesykdom.

Lavere LDL

Pass på hva du spiser. Dyr produserer sine egne kolesterolnivået, så hvis du spiser kjøtt, gjøre det så magert som mulig. Meieriprodukter er høy i mettet fett, så spiser magre meieriprodukter. Spis et kosthold rikt på grønnsaker og frukt.

Få av sofaen. Trene gjør kroppen din mye mer effektiv, reduserer mengden fett i kroppen din, senker blodtrykket, senker LDL nivåer, og gjør hjertet sterkere muskel. Ifølge American Heart Association / American College of Sports Medicine 2009 retningslinjer, bør alle voksne i alderen 18-65 år få minst 30 minutter med moderat trening fem dager i uken.

6. Tenk medisinering. For noen mennesker, mosjon og et sunt kosthold er ikke nok. Noen ganger folk bare har dårlige gener, og er disponert for høyt kolesterol. I dette tilfellet, kan legen forskrive et statin narkotika (Lipitor, Pravachol, Mevachor, Crestor, Zocor, etc.) for å hjelpe leveren din mer effektivt avhende kolesterol.

Hint

  • Spor kolesterol tallene over tid for å se hvordan du gjør.
  • Sett en øvelse som mål å holde deg inspirert, enten det er å kjøre en 5K eller å miste 20 pounds.
  • Hvis du ikke har vært trener regelmessig, ikke starte et treningsprogram uten klarering fra legen din.

Enkle Qigong øvelser

Enkle Qigong øvelser


The Eight Pieces of Brocade er et velkjent qigong sett. Den ble oppfunnet av Marshall Yeuh Fei for å forbedre helsen til sine soldater over 800 år siden. Siden den gang har "Eight Brocade" gått i arv fra person til person. Den har tjent krigere som ønsket å forbli passer for militærtjeneste og vanlige mennesker som ønsket for noe mer enn vanlig god helse. Her er tre grunnleggende øvelser av de åtte "biter".

Doble Hands Hold opp Heavens

Anta en naturlig holdning med føttene rett og rett under dine hofteledd. La hendene henge på sidene. Roe ditt sinn og pust.

Passe fingrene og ta hendene opp midtlinjen av kroppen din. Når de passerer ansiktet, rotere tomlene innover. Fortsett å rotere helt håndflatene er oppe igjen. Press oppover som om du prøvde å løfte noe rett over hodet ditt. Trykk helt til albuene er rette. Når armene er på full forlengelse, løfte hælene, slik at du balanserer på ballene dine føtter. Hold mens du teller eller to. Senk hælene og ta hendene ned langs den samme veien de reiste opp. Gjør opp til 24 repetisjoner, eller mindre hvis du opplever ubehag.

Se til Rear

Stå med føttene under hoftene som før. Sørg for at overkroppen er rett uten stakk brystet ut. Snu hodet til venstre. Pust ut mens du slår den, og se på noe langt bak deg. Innhalere som du bringe hodet tilbake til forsiden. Pust ut mens du slår hodet mot høyre. Se på noe langt bak deg. Beveg hodet sakte, forsiktig og bevisst. Når du har sett begge retninger, er at en repetisjon. Gjør opp til 12 repetisjoner, eller mindre hvis du opplever ubehag.

Når du har er ferdig med så mange repetisjoner som er behagelig, legger hendene på midjen din, like over sidesømmene av buksa. Tommelen skal peke til fronten, og fingrene bør komme bak deg mot nyrene. Igjen, snu hodet fra side til side som før for opptil tolv repetisjoner.

Til slutt heve hendene til fronten. Plasser dem en tomme fra kroppen din nederst på brystkassen, håndflatene opp, fingertupper nesten rørende. Igjen, snu hodet fra side til side som før for opptil tolv repetisjoner.

Ri hest og Punch

Step høyre fot ut slik at føttene er lengre fra hverandre enn bredden på hoftene. Krangel ned og spre knærne fra hverandre som om du sitter på en hest. Ta hendene inn med knyttnevene til sidene av midjen, håndflaten opp. Albuene skal pekte rett bakover. Se til høyre. Stram knyttnevene og utvide den rette rett ut til siden på haken høyde. Som du forleng, roter knyttneve slik at tommelen er opp. Også som du utvider, vask litt dypere inn din holdning ved å bøye knærne. Ta med knyttneve tilbake til midjen din, og reise opp i din holdning. Så se til venstre, og utvide din venstre knyttneve som du gjorde det rette. Når du har brakt den venstre knyttneve tilbake, er at en repetisjon. Gjør opp til 8 repetisjoner, eller mindre når du føler ubehag.