Digidexo.com

sulfa allergi symptomer

Tegn og symptomer på en sulfa allergi

Å ha en allergi mot sulfa betyr at du ikke må ta noen medisiner som har sulfa i den. Dessverre, vil du ikke vite om du har en sulfa allergi før du faktisk har tatt medisinen. Denne artikkelen vil hjelpe deg å identifisere symptomer på en sulfa allergi.

Historie

Sulfa, som er en forkortelse for sulfonamider, var et antibakterielt stoff opprettet i 1930 av Bayer. På den tiden var det narkotiske stoffet til å behandle mange bakterier og soppsykdommer. Men som bakterier endret og muterte gjennom årene, begynte sulfonamider å miste sin potens. I dag er sulfa baserte legemidler fortsatt foreskrevet for urinveisinfeksjoner, øyeinfeksjoner, soppsykdommer og noen ganger diabetes.

Typer

Sullfonamides kommer i forskjellige former. Muntlig piller, kremer, salver og øyedråper er de mest typiske måter sulfa brukes i medisiner. Det er viktig å vite at ikke alle sulfa medisiner har "sulfa" prefikset i deres navn, så sørg for å finne ut om resepten du får har sulfa i den.

Symptomer

Den mest åpenbare tegn på en sulfa allergi er et utslett som oppstår kort tid etter at du begynner behandlingen. Utslettet kan dukke opp over hele kroppen og kan være ganske kløende. Sørg for å kontakte lege med en gang hvis du oppdager dette. Han kan foreslå en annen type behandling for deg.

Forebygging

Dessverre, det er ingen test for å se om du har en sulfa allergi. Dette gjør forebygging vanskelig, fordi de fleste pasienter er ikke klar over eventuelle allergi før etter at de har tatt stoffet. Når du er klar, sørg for å la din lege og apotek vite.

Misforståelse

Det er en generell misforståelse at ha en sulfa allergi er den samme som å ha et svovel allergi. Svovel er et viktig mineral i th kroppen som er svært forskjellig fra sulfa, så hvis du er en sulfa allergi lidende ikke bli skremt hvis medisiner har svovel i dem.

Hvordan behandle sulfa allergi

Sulfa allergi oppstår når en person opplever en reaksjon på sulfonamider. Disse medikamentene, som vanligvis antibiotika, blir rutinemessig brukt til å behandle dem som lider av en rekke infeksjoner. Merkenavn for sulfa narkotika inkluderer Pediazole, Bactrim og Septra. Selv sulfa kan være tilstede i medisiner som ikke er antibiotika, disse medikamentene er mindre sannsynlighet for å forårsake en negativ reaksjon. Sulfa allergi er ikke vanlig, med ca 3 prosent av befolkningen opplever dette problemet. Men hvis du opplever en sulfa allergi, er det viktig å forstå hvordan du behandler den.

Bruksanvisning

•  Evaluer dine symptomer. De som lider av en sulfa allergi er mest sannsynlig å oppleve et utslett. Dette utslett kan forekomme over hele kroppen og kan være mild til moderat avhengig av den enkelte. Elveblest kan også forekomme hos noen mennesker. Andre komplikasjoner kan oppstå som et resultat av dette medisiner inkludert redusert antall hvite blodceller og lunge og problemer.

Gå til legen din umiddelbart. Hvis du tror du opplever en sulfa allergi, bør du kontakte legen din kontor. Legen din må undersøke deg med en gang for å stille en diagnose. Behandlingen for sulfa allergi er å avvikle medisinering.

Advise alle medisinske tilbydere av din tilstand. Selv om reaksjonene er mindre i de fleste tilfeller, noen individer har store reaksjoner som kan føre til immunsystemet og lungeproblemer. Av denne grunn, kan du kontakte alle dine medisinske tilbydere og gi råd til dem om din allergi.

Vær kritisk når du henter medisiner fra apoteket. Selv om legen forskriver deg en sulfa frie medisiner, sørg for at apoteket vet om din allergi. Når du plukker opp medisinen, bekreft med apoteket at medisinen ikke har blitt erstattet med en generisk som inneholder sulfa.

Forstå hva medisiner kan utløse en reaksjon. Sulfapreparater er ikke begrenset til antibiotika - det er andre stoffer som inneholder denne bestanddel også. Vær forsiktig med å ta vann piller, medisiner som brukes for diabetes og medisiner for leddgikt som Celebrex.

Tips og advarsler

  • Overvåk symptomer når du tar en ny medisin. Hvis du legger merke til utslett eller elveblest, kan du kontakte apoteket for å dobbeltsjekke medisinen ikke inneholder sulfa.
  • Ikke glem å oppdatere et medisinsk kort i nødstilfeller. Hvis du ikke bære en nødsituasjon kortet i lommeboken, har du sannsynligvis burde. Oppbevar den på et synlig sted, så hvis en nødsituasjon arbeideren ser i lommeboken, vil de være i stand til å fortelle du har en sulfa allergi.

Allergi symptomer hos barn

Allergi symptomer hos barn

Ifølge Singulair.com, "Allergi antas å påvirke opp til 40 prosent av barn i USA." Forstå allergi symptomer hos barn vil hjelpe deg å avgjøre om barnet ditt blir berørt. Lære noen av de forebyggende tips for å bidra til å eliminere eller i det minste kutte ned mengden av allergiske reaksjoner vil gjøre barnet ditt gladere og sunnere. Det er viktig å lære hva medisin er trygt å gi til barnet ditt, er det som blir brukt for å lindre symptomer og hvorfor.

Forebygging / løsning

Det finnes en rekke ting å gjøre til allergi-bevis hjemmet ditt. Vask sengetøy i varmt vann hver uke eller to. Ikke la kjæledyr i barnets soverom. Hold barn borte fra kjellere som kan ha mold på grunn av fuktighet. Kast elementer som samler støv som ubrukte utstoppede dyr og tepper. Plasser madrasser i en plast madrasstrekket. Ikke fei eller vakuum mens barnet med allergi er i rommet.

Typer

En form for allergi hos barn kalles allergisk rhinitt; det er mer vanlig kjent som høysnue. Symptomer på denne type allergi hos barn er rennende nese, rennende øyne, mørke ringer under øynene, nysing og kløende øyne og nese.

Effekter

En viktig allergi symptom i spedbarn og barn er utseendet på en rød, betent utslett kalt atopisk dermatitt. Det er vanligvis plassert på ankler, ben, armer og nakke. Vanligvis oppstår før fylte 7. Utslettet forsvinner over tid; imidlertid er dette spesielt viktig symptom. Dette er den tidligste indikasjon på at barnet har allergi.

Funksjon

Øyekatarr er et flagg for allergi symptomer hos barn. Denne øyeinfeksjon er resultatet av å gni øynene med hender og fingre til å lindre kløe. Tegn på at barnet ditt har allergisk konjunktivitt vises som rødhet, svie, rive eller pus kommer fra øynene. I tillegg kan det hvite i øynene være betent.

Expert Insight

Legemidler som ofte brukes for allergi er decongestants, antihistaminer og steroider. Ett fall med å bruke antihistaminer er at de forårsake døsighet. Dette ikke tillater for årvåkenhet mens læring. Imidlertid har banebrytende medisin utviklet nondrowsy antihistaminer som Claritin, Allegra og Clarinex. Du kan kjøpe Claritin over disk. De kan ha generiske navn som Loratadin og Alavert.

Alternativ

En annen medisin som gjenopplever allergisymptomer hos barn kalles Singulair. Det var en gang bare brukes mot astma. Imidlertid har nylig har det blitt brukt til å behandle allergier. Dessverre finnes det må brukes daglig for å være effektive. En ting å vurdere når du bruker denne medisinen er at den er knyttet til undertrykkelse av vekst hos barn. Som med noen form for medisin eller behandling for barn, søke råd fra barnets barnelege.

Hva skal unngås for en sulfa allergi

Hva skal unngås for en sulfa allergi


Sulfapreparater har vært brukt i flere tiår som et billig måte til behandling av bakterielle og soppinfeksjoner. I noen, kan de forårsake allergiske reaksjoner som kan være livstruende.

Typer

Sulfanomides er den gruppen av legemidler som inneholder sulfa, som er utlevert i flere former, inkludert piller, salver, dråper og kremer.

Allergiske Reaksjoner

Reaksjoner på sulfa narkotika kan være alt fra enkle utslett, til livstruende Stevens-Johnson syndrom. Nyre- og leverskade er mulig, som er alvorlig lunge og blod reaksjoner.

Antibiotika

Septra og Bactrim er to merkenavn for sulfa antibiotika. Sulfametoksazol eller Erytromycin-sulfisoxazole kan være på medisiner etiketten. Ikke alle sulfa narkotika har forstavelsen "sul" eller "sulfa."

Relaterte Drugs

Noen legemidler er nært knyttet til sulfa narkotika og kan forårsake en sulfa allergisk reaksjon. Disse kan inneholde stoffer som brukes til å behandle Crohns sykdom, eksem og lungebetennelse, diabetes, betennelse og migrene. Noen diuretika inneholder forbindelser nært knyttet til sulfonamider.

Forholdsregler

Personer som har HIV / AIDS kan være mer utsatt for allergiske reaksjoner fra sulfa narkotika. Hvis du har en sulfa allergi og er ikke sikker på om et medikament, sjekk med din lege eller apotek. Sulfa narkotika kan også samhandle med andre medisiner.

Hva er en sulfa allergi?

Å ha en allergi betyr at du er overfølsom mot et bestemt stoff. En sulfa allergi indikerer en allergisk reaksjon på sulfa-baserte legemidler. Det er viktig å være i stand til å identifisere hva en sulfa allergi er, dets potensielle bivirkninger, og dens ulike former.

Historie

Sulfa er en forkortelse for sulfonamider. Disse stoffene ble først oppdaget i 1935, og ble opprinnelig brukt til å behandle bakterielle infeksjoner. I de senere år har bakteriestammer endret og mutert så mye at en sulfa-baserte stoffet er ikke alltid den foreskrevne antibiotikum av valget. I dag er de primært brukes for behandling av urinveisinfeksjoner, øyeinfeksjoner, soppsykdommer og ofte diabetes.

Effekter

En allergi indikerer at du er overfølsom mot et bestemt stoff. Hvis du har en sulfa allergi, er du faktisk ikke allergisk mot sulfa per se. Den allergi oppstår når deler av sulfonamidet feste til proteiner i kroppen. Denne kombinasjonen er det som skaper en allergisk respons.

Side Effects

En reaksjon på en sulfa-baserte stoffet er ganske vanlig. En typisk reaksjon på medisinering er elveblest eller utslett. Hvis dette skjer, må du slutte å ta medisinen og snakke med legen din. I ekstreme tilfeller kan anafylaksi forekomme og kan være dødelig.

Typer

Sulfa narkotika kommer i forskjellige former, inkludert en muntlig pille, aktuell krem ​​og øyedråper. Ikke alle sulfa baserte legemidler har forstavelsen "sulfa" i deres navn. Så det er viktig å la din lege og apotek vite om du har en sulfa allergi.

Misforståelse

En stor misforståelse at sulfa allergikere mener er at det å være allergisk mot sulfa betyr at de er allergisk mot svovel i tillegg. Svovel er et viktig element i kroppen og er nødvendig for å overleve. Det er ikke forbundet med sulfa på noen måte, så en sulfa allergi bør ikke være av interesse dersom du bruker et legemiddel med svovel.

Mold Allergi Symptomer Vs. Seasonal allergisymptomer

Mold allergi symptomer kan være ganske deceiving som de pleier å være ganske lik sesongmessige allergi symptomer, noe som gjør skille mellom dem vanskelig. En lege kan utføre tester for å fastslå allergener. Deretter forebyggende behandling kan begynne.

Nasale symptomer

Nasale symptomer på både mold allergi og sesongmessige allergier inkluderer rennende eller tett nese, nysing, eller bihulebetennelse.

Øyesymptomer

I både en mold allergi og sesongmessige allergier, symptomer i øynene inkluderer kløe, rød farge, og vanning.

Astma Symptomer

Astma symptomer utløses av mold allergi eller sesongmessige allergier kan identifiseres ved hoste, piping i brystet og kortpustethet.

Timing av allergisymptomer

Tidspunktet for både mugg og sesongmessige allergi symptomer kan variere fra sporadiske bluss-ups i løpet av året, til helårs irritasjon. Muggvekst kan bli oppmuntret eller hemmet hele året gjennom årstidene.

Andre sesonger allergisymptomer

Sesongmessige allergier ofte manifestere seg i form av høysnue eller allergisk rhinitt. Andre symptomer på dette er kløe på taket av munnen eller i halsen, hovne og blålig farge under øynene, og en redusert evne til å lukte eller smake.

Forskjeller mellom sesonger og Mold Allergi

Noen ganger, kan komplikasjoner fra mold allergi resultere i symptomer på feber eller smerter. Disse aldri skje med sesongmessige allergier.

Sulfate Allergi Vs. Sulfa allergi

Allergier påvirker millioner av mennesker hver dag. Mange har allergi mot forbindelser knyttet til svovel, men hver allergi er svært forskjellige.

Om allergi

Noen med allergier har en overaktiv eller oversensitive immunrespons på visse allergener. Immunsystem angriper allergen med overdreven histaminer.

Svovel

Svovel i seg selv er et element, vesentlig for liv og er til stede i det menneskelige legeme. Ingen er allergisk mot svovel.

Svovel Allergener

Svovelforbindelser tjene som basis for andre forbindelser, slik som sulfa, sulfitter og sulfater. Disse avledede forbindelser kan tjene som allergener.

Sulfat Allergi

Sulfat er en polymer; den er laget av kalium eller natrium og sulfat. Disse trenger ikke forårsake allergiske reaksjoner. Imidlertid, hvis stilles fra skalldyr, kunne forurense skalldyr et sulfat supplement.

Sulfa allergi

Sulfa narkotika, eller sulfonamider, kan feste seg til proteiner når metabolisert. Dette større molekyl, som er et stoff-proteinkomplekset, er det som forårsaker sulfa allergier.

Residential Mold Allergi Symptomer

Mold, en vanlig allergi utløse, kan være spesielt problematisk hvis det er til stede der du bor. Hvis du ofte hvese, nyser og har kløende, rennende øyne mens i hjemmet ditt, kan du ha en mold allergi. Muggsopp trives i fuktige områder av huset, som for eksempel bad og kjellere. Symptomer på en mold allergi kan bli løst ved å bli kvitt mugg gjennom kraftig rengjøring og forebygging.

Betydning

Mold er en vesentlig årsak til innendørs allergi. Disse små sopp utgivelsen spores i luften som kan forårsake allergi symptomer ved innånding. Muggsopp kan også utløse et astmaanfall i visse individer. I motsetning til sesong allergener, som for eksempel pollen, kan muggsopp i hjemmet ditt være tilstede året rundt, og med mindre fjernet, kan de forårsake betydelige helseproblemer og negativt påvirke din livskvalitet.

Fakta

Boligformer er mest sannsynlig å bli funnet i fuktige områder som kjellere og bad. Imidlertid kan muggsopp også bor i loft, kjøleskap, søppeldunker og møbeltrekk. Former er spesielt vanlig rundt sprekker i vegger, områder rundt lekk avløp, på baksiden av fuktig tepper og overalt hvor vannskader har oppstått. Aspergillus og Penicillium er to vanlige innendørs muggsopp.

Signs

Muggsopp kan føre til en rekke symptomer hos allergiske personer, inkludert nysing, kløende, rennende øyne og klart rennende nese. Hvis du har astma, kan disse symptomene også inkluderer tungpustethet, hoste, problemer med å puste og kortpustethet. En lege kan gjøre blod eller hud testing for å finne ut om du virkelig har en mold allergi.

Forebygging / løsning

Aggressiv rengjøring kan hindre at mugg allergisymptomer. Bland ¾ kopp blekemiddel med en liter vann og gjelder for mugg området. La denne løsningen sitte i 5 minutter, og skyll og la tørke. Du kan også spray rett eddik på mugne området. For å hindre mugg fra å returnere, holde alle områder av hjemmet ditt tørt og godt ventilert, spesielt bad og kjellere, bruke en støvsuger med HEPA luftfilter og kjøre en avfukter.

Behandling

Mens fjerne mugg fra hjemmet ditt er den mest effektive måten å løse bolig mold allergi symptomer, en rekke medisinske behandlinger er også tilgjengelig. Allergivaksinering kan behandle mold allergi hos mennesker hvis symptomene er alvorlige og vedvarende. Over-the-counter medisiner som antihistaminer og nesespray kan også redusere symptomene dine. En lege kan fortelle deg hvilke behandlinger vil være mest effektive for din mold allergi.

Advarsel

Airing ut boligen ved å åpne vinduer og dører kan virke som en god måte å bekjempe et bolig mold allergi. Imidlertid kan denne strategien faktisk gjøre dine allergisymptomer verre ved å la utendørs allergener som pollen og andre former inni. I stedet bruker avfuktere, air conditioning og HEPA luftfiltre for å håndtere mugg i hjemmet ditt. Bruk alltid støvmaske når du rengjør mold å begrense antall sporer du inhalerer.

Hvordan å bekjempe sesongmessige allergi symptomer forhånd

Hvordan å bekjempe sesongmessige allergi symptomer forhånd


Hver vår, allergier blusse opp. Enten det er pollen, bier, friske blomsterknopper, eller støvet, utenfor allergier bevise en reell helserisiko for millioner av amerikanere.

Finn ut hvordan du kan bekjempe sesongmessige allergi symptomer ved å ta forholdsregler før du åpner døren.

Bruksanvisning

•  Dekk øynene opp. Hovne øyne er vanligvis det første tegnet av sesongmessige allergi symptomer. Hvis du går utenfor, dekker øynene opp.

Wear parasoller eller briller til alle tider. Beskytt øynene dine mot pollen, støv og annet rusk som blåser rundt i løpet av våren.

Vask hendene. En annen beskyttelse fra sesongmessige allergi symptomer er håndvask. Vask hendene med såpevann og tørk grundig hver gang du kommer inn i huset igjen.

Hvis du er ute og farter, bruker rensemiddel. Støv og pollen får på utsatte områder, med hender er ikke noe unntak.

Unngå klessnor. Alle de utendørs rusk, pollen, støv og skitt overfører dine rene klær.

For de første par korte uker på våren, avstå fra å henge ut vask og tørre klær i tørketrommelen, eller henge dem inne.

Endring i rene klær. For å redusere sesongmessige allergi symptomer, endre til rene klær. Hvis du bor utenfor i lange perioder av gangen, klærne overføre allergimidler fra verftet til huset.

Det er enda en god idé å bade før du skifter til nye klær, for å bli kvitt all forurensning.

Bruk naturlige rettsmidler. Hvis allergi begynner å blusse opp, prøve naturlig rettsmidler.
Honning og eple cider eddik er stor for beroligende allergier. Prøv et par teskjeer av enten i varm te.

Unngå mange turer utenfor. Hvis det er absolutt ingen forholdsregler du kan ta for dine sesongmessige allergi symptomer, bare gå utenfor når du må.

Bestem å holde seg borte fra den skyldige, hvis det er mulig. Gjøre turene utenfor planlagt og til poenget.

Hvordan behandle Mold Allergi Symptomer

Når sliter med mold allergi, kan du bare være frustrert med dine symptomer og forvirret om hvordan du kan hindre dem fra tilbakevendende. Heldigvis finnes det måter å redusere eller eliminere mold allergi symptomer.

Bruksanvisning

•  Finn en lokal allergi spesialist som kan hjelpe deg med å bestemme seg for et kurs av handlingen. Du kan være kvalifisert til å motta injeksjoner eller medisiner som kan hjelpe deg å kontrollere dine mold allergi symptomer ..

Forsknings mold allergi og symptomene som er hyppigst forbundet med dem. Jo mer du vet om hva som forårsaker ubehag, jo bedre forberedt er du til å håndtere dem.

Bekrefte den tiden av døgnet og året allergi ser ut til å bli verre. Hvis du vet på forhånd at du sannsynligvis vil ha en mold allergi angrep, vil du være i stand til å ta preemptive tiltak mot symptomer.

Prøv over disk allergi medisiner, for eksempel korttidsvirkende antihistaminer og decongestants. Anti-fungal medisiner kan også være nyttig i å eliminere dine symptomer.

Fukt huset ditt på en jevnlig basis, men prøv å holde fuktigheten til mellom 35 prosent og 50 prosent. Hvis du har for mye fuktighet i hjemmet ditt, vil du skape en grobunn for bakterier og sopp, som bare vil øke din mold allergi symptomer.

Hold deg innendørs når du har eller tror du skal ha en allergisk flair-up. Ikke delta i aktiviteter som kan øke mold allergi symptomer som raker løv eller dusting ditt hjem.

Påfør en kald ispose til dine øyne og ansikt når du opplever en blusse opp, og holde seg hydrert ved å drikke rikelig med væske når din allergi øker i alvorlighetsgrad.

Tips og advarsler

  • Spør alltid en lege for å få hjelp hvis allergi er for mye å håndtere.

Hvordan bruke urte-te for sesongmessige allergi symptomer

Hvordan bruke urte-te for sesongmessige allergi symptomer


Urtete tilby en naturlig og effektiv måte å behandle symptomer på sesongarbeid allergier. Les videre for å lære å brygge din egen urtete rettsmidler for din allergi.

Bruksanvisning

Seasonal Allergi Herbal Tea Blend

•  Ta med flere liter vann til å koke. Plasser alle urter i en egen beholder. Hell kokende vann over urtene.

Dekk urtene og la te bratt for ca 15 til 20 minutter. Bratt over natten for en sterkere urtete infusjon.

Sil preges urter ut av infusjonen. Drikk den varm eller tjene kjølt over isen.

Drikk en kopp tre ganger om dagen.

Bruk en varm urtete som en Wash for Skin allergi symptomer (elveblest, etc)

Ta med flere liter vann til å koke. Plasser alle urter i en egen beholder. Hell kokende vann over urtene.

Dekk urtene og la te bratt for ca 15 til 20 minutter. Sil de preges urter ut av infusjonen.

Rør natron til infusjons og la avkjøles til rommet (eller varm) temperatur.

Bruk en svamp eller myk klut til å påføre en urte vask til det berørte området.

Bruk en urtete lage en Skin Allergi grøtomslag (for Hives, etc)

Legg alle ingrediensene inne i en bolle: 4 ss allergi hud vask (Se del to over), ¼ kopp bentonitt leire og 3 ts av glatte alm bark pulver.

Rør i en lime. Sett til side i omtrent fem minutter for å tykne.

Påfør rikelig på irritert hud. Bruk en tongue-depressor eller fingrene. La den stå på det berørte området i minst 30 minutter. (Det vil begynne å tørke på huden). Vask av omslaget.

Tips og advarsler

  • Disse urtene har milde antihistamin egenskaper: brennesle er et populært naturlegemiddel for allergisymptomer; øyentrøst er en anti-inflammatorisk urt, og en favoritt middel for kløende, irriterte øyne og rennende nese; eldste blomst er en naturlig nese og bihuler decongestant; ryllik og Comfrey blad har tradisjonelt vært brukt for luftveislidelser.
  • Bentonittleire er en naturlig og kraftig healing leire som er populært brukt på å lage en urteomslag. Det er også brukt som en styrkende kosmetisk leire i inngåelse av sminke og andre hudpleiemidler.
  • Ikke bruk kamille i dine urtemedisiner hvis du er allergisk mot noen planter i ragweed familien.

Allergi symptomer forårsaket av Swimming

Allergi symptomer forårsaket av Swimming


Mens klor brukes i bassenger for å forhindre vekst av bakterier og spredning av mulige infeksjoner, er det også et meget giftig kjemisk stoff som kan utløse alvorlige reaksjoner. Som et resultat, kan noen mennesker oppleve allergilignende symptomer under eller etter en svømmetur.

Utslett

De fleste som har en allergisk reaksjon på klor vil utvikle et utslett på lysken og under armhulene når du avslutter et svømmebasseng.

Kortpustethet

En av de mest alvorlige symptomene man kan oppleve fra en klorallergi er kortpustethet eller tetthet i brystet, lik som et astmaanfall.

Irriterte øyne

Mindre truende symptomer assosiert med klor allergi kan bli funnet i form av svie, kløe eller hovne øyne etter bading.

Hoste eller nysing

Omfattende utbrudd av nysing og hoste, og ikke minst en tett og kløende nese, kan signalisere en allergisk reaksjon på klor.

Tørr eller smertefull hud

Ekstremt tørr hud kan også indikere en klorallergi, spesielt når huden blir øm å ta på.

Hva er allergi symptomer til Eucalyptus Pollen?

Hva er allergi symptomer til Eucalyptus Pollen?


Mer enn 50 millioner amerikanere lider av en allergi eller en annen. Eucalyptus olje brukes til å berolige allergiske reaksjoner hos enkelte allergikere. Men mange som opplever allergier har de samme symptomene som eukalyptusolje lindrer, på grunn av eucalyptus pollen.

Eucalyptus pollen kommer fra eukalyptustreet. Det er et allergen som skaper luftveis, hud og øye problemer for lider. Det noen ganger også fører stemmebånd dysfunksjon.

Konjunktivitt

Øyekatarr er den tekniske betegnelsen på rosa øye. Noen som er allergiske mot eucalyptus pollen opplever dette ubehagelig øyelidelse ved eksponering for dette allergenet.

Høysnue

Sleeping vanskelighetsgrad, postnasal drypp, plugget-følelsen ører; nesetetthet og rennende nese er alle høysnue symptomer som eukalyptus pollenallergi skaper.

Astma

De som har astma kan ha symptomer på sykdommen forverres ved eksponering for eukalyptus pollen.

Elveblest

Hevet røde renner på huden som ofte kløende, kalt elveblest, er et annet symptom på at du kan ha oppstått en allergi angrep fra eucalyptus pollen.

Utslett

En generell utslett av rødlig hud og noen ganger kløe oppstår også i noen som har eucalyptus pollenallergi.

Hvordan oppdage Fjærkre Allergi Symptomer

Mens det kan virke absurd, er om lag 5 prosent av den amerikanske befolkningen er allergisk mot fjærkre, så hvis du føler at du har bivirkninger av kylling, kalkun og andre fjørfe kjøtt, du er ikke gal. Men å oppdage symptomene på en fjærfe allergi kan være ganske vanskelig, ettersom symptomene varierer fra person til person. Et par tips kan hjelpe.

Bruksanvisning

En oppdage en fjærfe allergi raskt og enkelt ved å spørre deg selv hvordan du føler deg etter å ha spist fjærkre. Mange mennesker med fjærfe allergi vil begynne å ha mage kramper, kvalme og selv oppkast kort tid etter et måltid som inkluderer fjærfe. Hvis dette høres ut som deg, er det ikke matforgiftning, er det mest sannsynlig en fjærfe allergi.

Begynn med å eliminere alle fjørfeprodukter fra din vanlige diett i ca 2 uker, inkludert buljonger og pakket elementer som kan inneholde fjærfe kjøtt. Mange mennesker med fjærfe allergi lider symptomer som ikke er lett oppstår på allergi, som for eksempel astma, øre- og blære infeksjoner, eksem, utslett, tretthet, akne, søvnløshet, leddsmerter, elveblest, depresjon og migrene. Hvis du finner ut at eliminere fjærfe lindrer andre problemer, gratulerer, du har oppdaget en sikker fjærfe allergi.

Innføre fjærfe i dietten din hvis du fortsatt er usikker etter 2 uker, men bare for ett måltid. Etter å ha spist kylling, tar hensyn til hvordan du føler for de neste 24 timene. Hvis du legger merke til magesmerter, gastrointestinale plager, utbrudd av kviser eller andre hudsykdommer, oppkast, hodepine, tretthet eller kortpustethet, er det på tide å kutte fjørfeprodukter fra kostholdet ditt.

Få en full allergi workup å påvise en allergi mot fjærkre samt en rekke andre elementer. En allergi opparbeiding kan være dyrt, og dessverre er ikke alle allergier er garantert å bli oppdaget; men hvis du sliter med å peke ut kilden til allergi, det kan bare være den beste veien å gå.

Tips og advarsler

  • Merkelig nok, ikke alle mennesker med fjørfe allergier har lignende reaksjoner på egg; men noen gjør det, så vær forsiktig når du spiser egg hvis du har en fjærfe allergi i tillegg.
  • Mange mennesker med fjærfe allergi er allergisk mot kjøtt generelt. Hvis du føler dette er tilfelle, kan det være lurt å eliminere alle kjøttprodukter for en periode for å se hvordan kroppen din reagerer og for å oppdage ikke bare en fjærfe allergi, men en kjøtt allergi generelt.

Allergi Symptomer Fra Pomegranate

Granateple allergi er ekstremt sjeldne siden frukten selv er ansett som et utmerket kilde til vitaminer og mineraler. Allergier manifest på en måte som ligner på andre matallergier; kroppen oppfatter dem som en gift og utløser antistoffer som svar. Hvis du har et granateple allergi, unngå å spise frukt og holde seg borte fra alle retter som gjør bruk av juicen.

Tidsramme

Symptomer på granateple allergi tendens til å dukke opp i løpet av få minutter til en time på å spise frø eller juice.

Kløe

Granateple allergi kan gi alvorlig kløe.

Hevelse

I visse tilfeller kan svelle opp i huden, særlig i ekstremitetene og lepper og tungen.

Svimmelhet

Alvorlige tilfeller av allergiske reaksjoner kan føre til svimmelhet eller ørhet, og muligens miste bevisstheten.

Pustevansker

Den farligste symptom på granateple allergi er bronkospasme, en sammentrekning av lungene som gjør pusting ekstremt vanskelig; samtale nødetater umiddelbart hvis du opplever dette.

Peanut Allergi symptomer hos barn

Peanut allergi hos barn er på vei oppover. Symptomene varierer fra mild til alvorlig og de fleste barn med peanut allergi vokser ikke fra dem. Ifølge The Food Allergy og Anafylaksi Network, vil bare 20 prosent av de som er diagnostisert med matallergier vokse dem. Det finnes flere vanlige symptomer på peanut allergi hos barn.

Hudreaksjoner

Et barn med peanøttallergi kan bryte ut i elveblest, en rød kløende utslett, har eksem, eller oppleve hevelse og rødhet rundt munnen og ansiktet etter å ha spist peanøtter. Hudreaksjoner er blant de vanligste typen av symptomet. Et antihistamin, som Benedryl, kan være nyttig i behandling av milde hudreaksjoner, som elveblest.

Gastrointestinale reaksjoner

Peanut allergi kan også forårsake gastrointestinale problemer. Barn med peanut allergi kan oppleve kramper, oppblåsthet, oppkast og / eller diaré etter inntak av peanøtter.

Respiratoriske symptomer

Respiratoriske symptomer kan være mild og inkluderer en rennende, tett nese, kløende, rennende øyne og nysing. Mer alvorlige luftveissymptomer kan være hoste og tungpustethet eller kortpustethet. Å være utsatt for peanøtter kan også utløse et astmaanfall i en peanut allergisk barn.

Anafylaksi

Den mest alvorlig reaksjon hos et barn med peanut allergi kan være en livstruende en. Anafylaktisk sjokk innebærer hevelse i munn, lepper eller svelg og et fall i blodtrykket fører til pustevansker og bevisstløshet. Hvis dette skjer, kan du ringe 911 umiddelbart. Hvis et barn har en alvorlig peanøttallergi, vil han mest sannsynlig bli foreskrevet en adrenalin penn som bør gjennomføres til enhver tid i tilfelle en nødsituasjon.

Annen informasjon

I dag er det ingen kur for peanut allergier. Den beste måten å unngå en reaksjon er å unngå peanøtter helt. Noen barn med peanut allergi bare har en reaksjon hvis de spiser noe som inneholder peanøtter, men noen kan ikke komme i kontakt med peanøtter eller peanøttsmør på noen måte. Hvis barnet ditt er diagnostisert med en peanut allergi, lese mat etiketter for å unngå alt som inneholder peanøtter og muligens tre nøtter, da de ofte føre til lignende reaksjoner.

Allergi Symptom Behandlinger

Allergi Symptom Behandlinger


Allergikere kan oppleve en rekke symptomer, inkludert nysing, rennende nese, lunger, kløende og / eller røde øyne, utslett eller elveblest. Behandlinger for allergisymptomer variere, avhengig av typen av allergi.

Unngå Allergi Trigger

Identifisere en allergi trigger er en nøkkel til å bestemme hvordan å behandle symptomene. Når kilden til allergi - for eksempel pollen, muggsopp, støv eller kjæledyr dander - er kjent, kan den lidende ta skritt for å unngå det.

Antihistaminer og decongestants

Antihistaminer og slimhinneavsvellende midler kan tas for å redusere alvorlighetsgraden av allergisymptomer. Disse medikamentene kan avlaste mange øvre luftallergisymptomer; antihistaminer kan også hjelpe med utslett eller elveblest.

Nasal steroid spray

Reseptbelagte nasal steroid spray bidra til å lette allergisymptomer ved å redusere nesehulen betennelse. Pasienter kan ikke føle fullt utbytte av nasal steroid spray før flere uker etter behandlingsstart.

Øyedråper

Øyedråper kan brukes til å behandle visse allergisymptomer, inkludert rødhet i øyet og kløe. Dråpene kan være tilgjengelige over-the-counter eller reseptbelagte.

Allergi Shots

Allergivaksinering kan lindre alvorlige allergisymptomer ved å hjelpe den lidende utvikle en økt immunitet mot allergenet. Når allergi trigger er identifisert, er regelmessige injeksjoner som inneholder økende mengder av allergenet gis over en periode på måneder eller år.

Emergency Treatment

For allergikere som har alvorlige, selv livstruende allergiske reaksjoner, kan en lege forskrive en injeksjon av et stoff som heter adrenalin. Disse allergikere kan bære denne bærbare injeksjon til bruk i nødssituasjoner.

Nasal Allergi Symptomer

Nasal Allergi Symptomer


Hvis du har nasal allergi, kan symptomene inkludere en tett, rennende eller kløende nese, nysing, irritert og rennende øyne, og hoste fra post-nasal drypp. Du kan også ha mørke ringer under øynene, kalt allergiske shiners. Nasal allergi, også kalt allergisk rhinitt, er mest sannsynlig å utvikle seg i barndommen. Noen omtaler det som høysnue, men symptomene er de samme. Mens en kald kan etterligne noen allergisymptomer, er den underliggende årsaken annerledes.

Tett, rennende nese

Nesen kan føle belastet. På samme tid, kan det også kjøres. Dette skjer når allergier inflame din lomme membraner.

Nysing

Nysing er et vanlig symptom på allergi. Du kan nyse moderat eller nesten kontinuerlig hvis du har en allergi angrep.

Itchy Nose

Kanskje det vanligste symptomet, kan en kløende nese være ganske irriterende. Rubbing nesen ofte kan føre til sårhet i tillegg.

Irritert, rennende øyne

Med allergi, kan øynene klør og vann. De kan også hovne opp og lokkene kan bli betent, en tilstand som kalles allergisk konjunktivitt. Dette skjer når allergener er i direkte kontakt med området rundt øynene.

Hoste

Hoste i allergikere er forårsaket av slim i baksiden av halsen, som kalles post-nasal drypp. Hoste kan høres mer ut som hals-clearing snarere enn en dyp hoste.

Allergiske Shiners

Området under øynene blir mørkere i folk med allergi på grunn av de betente blodårer nær bihulene. Dette kalles "allergiske shiners" i henhold til discoveryhealth.com (se Ressurser).

Brewers gjær allergi symptomer

Brewers gjær, som ofte brukes i fremstilling av vin og øl, er en type av fungus laget av humle og korn. Denne spesielle type gjær er høy i krom, proteiner og vitaminer, slik at det vanligvis er en sunn ernæring additiv. Dessverre er det personer som er allergiske mot bryggere gjær, og de fleste finner ut at de er allergisk etter å ha drukket alkohol drikker. Det er noen klare symptomer å se etter.

Migrene

I motsetning til hodepine, som er forårsaket av utilstrekkelig blodtilførsel til hjernen, er migrene forårsaket av for mye blod flyte. Fordi alkohol tynner ut blodet, er det ikke uvanlig at blodstrømmen til hjernen til å øke, og dermed forårsaker en migrene hodepine. Selvfølgelig, ikke alle som drikker alkohol opplever en migrene hodepine etter et glass øl eller vin. Personer med allergi mot bryggere gjær vil nesten alltid få en migrene hodepine etter inntak av alkohol. Dette er en av de vanligste og mest alvorlige, symptomer på en ølgjær allergi.

Magen Irritasjon

Mens overforbruk av alkohol fører ofte til magen irritasjon, vil du finne deg følelsen gassy, ​​oppsvulmet, og kanskje til og kvalm etter å ha drukket svært lite. Det er ikke uvanlig for de med en bryggere gjær allergi å utvikle diaré i tillegg.

Fatigue

Brewers gjær vil føre til de med allergi å oppleve et fall i blodsukkeret og økning i mineral krom, som begge kan føre en person til å føle seg veldig sliten. Hvis du plutselig begynner å føle seg trøtt etter å ha drukket alkohol, drikk et glass appelsinjuice eller delta på en engasjerende aktivitet (som en sport) som vil hjelpe deg til å få ny energi selv.

Itchy Skin

Personer som er allergiske mot ølgjær kan begynne å klø etter å ha drukket en alkoholholdig drikke. Du kan eller ikke kan utvikle røde flekker eller elveblest på overflaten av huden din også. Denne reaksjonen er vanlig blant personer som er allergiske mot bredt utvalg av matvarer og vil vanligvis gå bort av seg selv.

Genetiske Symptomer

Personer fra asiatisk bakgrunn er mer sannsynlig å ha en bryggere gjær allergi enn noen annen etnisk gruppe. Hvis du er av asiatisk avstamning og erfaring økt hjertefrekvens, rødme, eller et fall i blodtrykket etter inntak av alkohol, kan det hende du har en allergi mot bryggere gjær forårsaket av genetikk.

Nesetetthet

Alkohol fører til at kroppen til å frigi histaminer og noen alkoholholdige drikker laget med bryggere gjær, inkludert vin, som allerede har et høyt histamininnhold. Det er ikke uvanlig for personer som drikker alkohol for å oppleve tett nese, men hvis du er allergisk mot bryggere gjær vil du sannsynligvis oppleve alvorlige lunger hver gang du drikker.

Husstøvmidd allergi symptomer

Støvmidd er mikroskopiske organismer som akkumuleres i fuktige forhold og varmt vær, infiltrere sengetøy, tekstiler, møbler og tepper. Støvmidd er kategorisert som miljømessige allergener, forårsaker en rekke allergiske og astmatiske reaksjoner hos sensibiliserte individer som de blir luftbåren og innånding.

Identifikasjon

Miljøsniffestoffer, som for eksempel støvmidd, inn i kroppen gjennom øyne, nese eller munn, noe som resulterer i betennelse i nese og lunge passasjer.

Betraktninger

Milde allergisymptomer av nysing, rennende nese og kløende eller rennende øyne kan forekomme når du er i kontakt med høye konsentrasjoner av støv og kan forverres ved langvarig eksponering.

Effekter

Alvorlig allergi mot støvmidd forårsaker hyppige og vedvarende symptomer på nysing, hoste, irritasjon i halsen, lunger, bihuler trykk, migrene og tretthet.

Effekter

Personer som lider av støvmiddallergi-utløst astma vanligvis opplever kronisk tungpustethet, hoste, tetthet i brystet, kortpustethet og tett nese som kan føre til alvorlige bronchospasms og astmaanfall.

Forebygging / løsning

Støv inneholder menneskelig hud partikler som støvmidd lever av, vanligvis akkumuleres i soverom områder på grunn av sengetøy, puter og madrasser som samler støv og hud. Rengjøring sengetøy, støvsuging, støvtørking og bruke hypoallergeniske madrass og pute beskyttere kan redusere støvmidd og relaterte allergisymptomer.