Digidexo.com

subchondral reaksjon

Vilkår for kjemiske reaksjoner som foregår i en organisme

Vilkår for kjemiske reaksjoner som foregår i en organisme


Kjemiske prosesser i organiske vesener er avgjørende for overlevelse og forskjellige funksjoner i kroppen. Organismer vanligvis ikke har noen kontroll over disse kjemiske reaksjoner. Forskjellige typer av kjemiske reaksjoner kan påvirkes av hormoner, hjerneaktivitet, organ-aktivitet, eller enzymer i kroppen. Eksterne faktorer kan også spille en rolle, for eksempel mat forbruk og luftkvalitet.

Metabolisme

Metabolisme oppstår når enzymer og hormoner endre mat til drivstoff for en organisme. Metabolisme påvirker hvor effektivt at drivstoffet er brukt siden denne kjemiske reaksjonen avgjør hvor fort en kropp forbrenner kalorier og hvor sannsynlig at kroppen er å miste eller få vekt. Metabolisme vanligvis går raskere i organer med mer masse fordi systemet må jobbe hardere for å støtte større tall. Mosjon og et sunt kosthold kan øke en organisme stoffskifte.

Halogene

Halogenering er en kjemisk prosess som oppstår når hydrogenatomene er erstattet med et halogen i en organisk forbindelse. Halogener består av elementene fluor, jod, brom og klor. Halogene av et alkan er kvalifisert som en substitusjonsreaksjon. Energiinngang mot lys eller varme, er avgjørende for halogene å oppstå; Hvis lys setter av reaksjonen, tusenvis av molekyler reagerer for hvert foton av lys som absorberes av atom.

Radical Addition

Radical tillegg oppstår når en "svak OO bindingen av en peroxide initiativtaker er brutt homolytically ved termisk eller hight energi," i henhold til Michigan State University Institutt for kjemi. Den tiloversblevne radikal kan ta et hydrogenatom fra en forbindelse HBr og trekke enda et hydrogenatom fra et annet sted for å opprette alkylbromid og et annet bromatomet. En form for radikal tillegg er polymerisering, som skaper de kjedelign eller nettverks molekyler som gjør livet til å eksistere.

Allergiske Reaksjoner på Palmers Cocoa Butter

Palmers Cocoa Butter er en ingrediens brukt i flere helse kremer og salver. Mens vanligvis anvendes for å fremme sunn hud, har det vært kjent å gi milde allergiske reaksjoner. Allergiske reaksjoner typisk bestå av synlige utslett på huden som sveller eller klør når forverret. Behandling for disse allergiske reaksjoner er enkel og innebærer bruk av anti-kløe-produkter.

Betydning

Palmers Cocoa Butter brukes innenfor mange helsetjenester og skjønnhet eks. Den brukes i kremer, body oljer, kremer, notiser, balsam og mange andre lignende produkter. Derfor er sjansene for å bli utsatt for et produkt som inneholder Palmers Cocoa Butter er relativt høy. Mens Palmers Cocoa Butter har vist seg å være effektiv i behandling av symptomer som tørr hud og strekkmerker, har det forårsaket allergiske reaksjoner hos noen av sine brukere.

Symptomer

Allergiske reaksjoner på Palmers Cocoa Butter er vanligvis milde. De består typisk av overflate utslett rundt huden som Palmers Cocoa Butter ble brukt. Disse kan ligne utslett forårsaket av gift eik, som vises som røde, hovne, kløende klumper på huden.

Behandling

Slutte å bruke produktet inneholder Palmers Cocoa Butter hvis du utvikler en allergisk reaksjon på det. Unngå å skrape eller gni et utslett. Hvis igjen alene, vil et utslett vanligvis avta over tid. Anti-klø salver eller kremer, for eksempel Caladryl, kan brukes direkte til utslett å redusere ubehag mens du venter på det å helbrede. En lege kan forskrive et antihistamin hvis utslettet ikke avtar over tid.

Forebygging / løsning

Hvis du er bekymret for lider en allergisk reaksjon fra Palmers Cocoa Butter, vurdere testing på en liten del av huden din før bruk.

Advarsel

Noen formler inneholder Palmers Cocoa Butter inneholder også kollagen. Mens kollagen blir noen ganger brukt for å forbedre huden, har det vært kjent for å forårsake allergiske reaksjoner, for eksempel rødhet, hevelse og fasthet i huden.

Tegn og symptomer på en negativ reaksjon på influensa vaksine hos barn

Tegn og symptomer på en negativ reaksjon på influensa vaksine hos barn


Under eller rett før influensasesongen, kan det være lurt å ha barnet vaksinert mot viruset. En influensa skutt utsetter mottakeren til influensa-viruset slik at hans immunsystem er forberedt på å bekjempe den. Til tross for begrenset risiko, noen mennesker --- barn spesielt --- kan oppleve bivirkninger som indikerer en reaksjon på injeksjonen. Disse bivirkningene er vanligvis ikke alvorlig, skjønt, og er vanligvis kortvarig og behandles.

Reaksjoner på injeksjonsstedet

Etter barnet ditt får sin influensavaksine, overvåke for resten av dagen og påfølgende morgen injeksjonsstedet. Noen av de mest vanlige reaksjoner hos barn i alderen seks til 23 måneder er utslett og andre hudreaksjoner rundt injeksjonsstedet. Dette området kan bli hovne, ømme og betente.

Fever

Mindre vanlig hos voksne enn hos barn er utviklingen av en post-vaksinasjon feber. En mindre feber kan danne innen seks til 12 timer etter injeksjonen, og kan bli liggende i én til to dager. Disse oppstår vanligvis hos personer uten tidligere eksponering for vaksinen --- et barn fikk sin første vaksine, da, er mer sannsynlig å utvikle dette symptomet. Han kan også utvikle mindre smerter og plager, frysninger eller hodepine.

Allergiske Reaksjoner

Foreldre kan ønske å ha sine barn testet for et egg allergi før du mottar en influensa skutt. Vaksinen fremstilles ved hjelp av eggene, slik at personer med allergi kan oppleve en reaksjon på vaksinen. Vaksinen kan ikke dyrkes uten bruk av egg, men spormengde av egg kan utløse reaksjon bare i de med alvorlige allergier.

Nesespray Reaksjoner

Influensa vaksine er også tilgjengelig som en nesespray, men i stedet for døde virus, inneholder den svekkede live seg. Dette blir tilfelle, kan eksponering for nesesprayen vaksine forårsake influensalignende symptomer som oppkast og rennende nese. Til tross for dette potensialet reaksjon, ikke nesesprayen vaksine faktisk ikke infisere barnet ditt med influensa --- hun kan rett og slett oppleve en lignende reaksjon.

Sulpha Drug Allergiske reaksjoner for Nyre infeksjon

Sulpha Drug Allergiske reaksjoner for Nyre infeksjon


Ifølge Mayo Clinic, "sulfa allergi" refererer vanligvis til en legemiddelallergi til en av antibiotika i sulfonamid-klassen. Noen av disse medikamentene er brukt for å behandle nyre-infeksjoner.

Identifikasjon

The Mayo Clinic viser flere felles sulfonamidantibiotika som kan utløse en betydelig allergisk reaksjon: sulfametoksazol, trimetoprim-sulfametoksazol (merkenavn er Bactrim og Septra) og erytromycin-sulfisoxazole. Disse stoffene er ofte brukt til å behandle infeksjoner i urinveiene.

Effekter

Ifølge Medline Plus, første gang du tar et sulfonamid, kan immunsystemet ditt skape en allergisk reaksjon som ikke er veldig merkbar. Hvis du får enten at narkotika eller annen sulfonamid igjen, kan du merke allergi symptomer som kløe, utslett, hud, utslett og pustevansker.

Advarsel

Sulfa narkotika kan forårsake anafylaksi, et medisinsk nødstilfelle hos personer med alvorlig allergi mot medisiner. Du kan besvime, utvikle en rask hjerterytme og hjertebank, føle seg forvirret, utvikle magesmerter, og selv gå inn hjertestans.

Betraktninger

Det er mange andre legemidler som er effektive mot nyre infeksjoner, så det er ikke nødvendig å ta sulfonamider hvis du har hatt allergiske reaksjoner på disse medisinene i fortiden.

Tips

Ifølge Mayo Clinic, er det mange generiske og merkenavn for sulfa narkotika ikke inneholde forstavelsen "sul" eller "sulfa". Hvis du er allergisk mot sulfa narkotika, fortelle din leverandør og apoteket slik at de kan bidra til å identifisere potensielle problemer.

Narkotika reaksjoner i babyer

Vaksiner og skudd gitt til babyer (24 måneder og under) er ofte en årsak til bekymring blant foreldre, spesielt hvis den lille er utsatt for reaksjoner og allergier. Det er viktig å innse reaksjoner er sjeldne. Det er også viktig, men å vite og være i stand til å gjenkjenne symptomer på en reaksjon bør de oppstår.

Narkotika

Narkotika i vaksiner og immunisering skudd er vanligvis en mild eller en død versjon av sykdom / sykdom de er ment å beskytte mot. Vaksinasjons legemidler til spedbarn under 6 måneders alder er vanligvis for hepatitt B, difteri, stivkrampe og kikhoste, pneumokokksykdom, HIB, polio og rotavirus.

Funksjon

Stoffet i vaksinasjoner brukte på den lille ett verk på en bestemt måte for å hjelpe barnet unngå alvorlige og potensielt dødelige sykdommer og sykdommer i hele hans / hennes barndom og liv. Når et barn eller voksen møter en sykdom, bygger kroppen opp immunitet mot det å hindre ytterligere forekomster. Vaksiner er gitt for å utløse en reaksjon i kroppen som gjør det virke som the real thing, hjelpe barnet ditt bygge immunitet uten å gå gjennom livstruende prosessen med iherdig gjennom den.

Milde reaksjoner

De vanligste milde reaksjoner som forekommer hos babyer er hevelse / ømhet av injeksjonsstedet og en mild feber. Disse reaksjonene skje i en i fire babyer. Andre milde reaksjoner inkluderer fussiness, dårlig matlyst, hovne ben eller arm, tretthet og oppkast. Diaré er også kjent til å forekomme med rotavirus-vaksine.

Moderate / alvorlige reaksjoner

Moderate og alvorlige reaksjoner er svært sjeldne, og bør ikke ergre seg over for mye i dagene før barnets skudd. Alvorlige reaksjoner er ofte en allergisk reaksjon mot et bestemt materiale i vaksinen. Moderate til alvorlige reaksjoner bør sees av en lege og behandlet deretter. Det er viktig å vite hvilke skutt barnet ditt har fått for å hjelpe legen behandle den. Disse reaksjonene inkluderer anfall, koma, senket bevissthet, permanent hjerneskade, feber over 105 grader F og gråt non-stop i 3 timer eller mer. Disse reaksjonene er så sjeldne, men at de ikke kan endelig knyttet til vaksiner selv.

Time Frame

For de fleste reaksjoner på vaksiner i babyer, bør symptomer ganske raskt. Fussiness, tap av matlyst, hevelse og ømhet bør skje i løpet av de første timene etter at skuddene og kan vare en til tre dager. Hele benet eller armen kan hovne opp eller utslett kan vises fra én til 10 dager etterpå. Disse reaksjonene kan vare så mange dager også. De andre milde reaksjoner vanligvis bare skje innen en uke etter at vaksinasjoner. Moderate og alvorlige reaksjoner, så vel, vil skje i løpet av noen få minutter til et par timer etter at skuddene er gitt, og må behandles umiddelbart.

Influensa vaksine reaksjoner i babyer

Influensa vaksine reaksjoner i babyer


Med influensasesongen nå truer oss med to flus, H1N1 (aka svineinfluensa) og den vanlige sesonginfluensa, foreldre er mer interessert i å få sine barn, selv babyer, vaksinert. For babyer over 6 måneder, er influensa vaksine gitt som et skudd og er et drept virus. Det er ansett som en trygg vaksine selv om det er noen reaksjoner å se etter.

Reaksjoner på injeksjonsstedet

Det kan være noen sårhet på stedet der skuddet ble gitt. Noen vil ha en liten klump i beinet at du kan føle deg i flere dager etter at skuddet ble gitt.

Fever

Noen babyer kan ha en lav (mindre enn 101 grader F) feber som svar på vaksinen. Dette skal kun vare i et par dager etter skuddet.

Fussiness

Noen babyer er masete for en dag eller to etter influensavaksine. Dette kan være på grunn av smerter forårsaket av skuddet.

Alvorlige bivirkninger

Det er noen rapporterte bivirkninger som er svært sjelden, men alvorlig slik som elveblest, hevelse og pustevansker. Disse ofte er et resultat av en allergi mot egget komponent av vaksinen.

Seasonal vs H1N1 Reaksjoner

Både H1N1 og sesonginfluensavaksiner er gjort, og administrert på samme måte. Reaksjoner og bivirkninger anses å være den samme for begge.

Infant Reaksjoner for sigarettrøyk

Infant Reaksjoner for sigarettrøyk


Passiv røyking har mange av de skadelige effektene som røyking, spesielt når det gjelder barn. Passiv røyking i betydelig grad påvirker barn på grunn av den raske utviklingen. Utsette et spedbarn for passiv røyking fører til en første reaksjon, men effekten kan også vare livet ut.

Luftveisinfeksjoner

Luftveisinfeksjoner kan raskt bli alvorlig hos spedbarn, og de forårsaker mange spedbarn dødsfall hvert år i USA. Ifølge Surgeon General rapport i 2006, foreligger en årsakssammenheng mellom passiv røyking eksponering og lavere luftveisinfeksjoner hos spedbarn. Forskning viser også at en enda sterkere korrelasjon når mor røyker. EPA antyder at passiv røyking forårsaker mellom 150.000 og 300.000 nedre luftveisinfeksjoner hvert år hos barn under 18 måneder.

Sudden Infant Death Syndrome

Ifølge Centers for Disease Control, Sudden Infant Death Syndrome (SIDS) forårsaker flest dødsfall hvert år hos spedbarn i alderen 1-12 måneder. Forskning har funnet en positiv sammenheng mellom mors røyking og krybbedød. Passiv røyking eksponering fører til at risikoen for krybbedød å gå opp med 50 prosent. Foreldre kan bidra til å beskytte sine barn mot krybbedød ved å ikke røyke i deres hjem og ikke la andre røyke rundt barna sine.

Hvese

Barn som utsettes for passiv røyking kan begynne å hvese etter langvarig eksponering. Passiv røyking irriterer et spedbarn lunger og fører også til redusert lungefunksjon, som begge kan føre til tungpustethet. En sterk sammenheng mellom tungpustethet løpet av barndom og mors røyking under svangerskapet og etter fødselen.

Reaksjoner på nervegifter

Sigarettrøyk inneholder nervegifter, skadelige kjemikalier som kan påvirke et barns hjerne ved forårsaker dem til å motta mindre oksygen. Et barns hjerne kan reagere på mange negative måter når de utsettes for passiv røyking. Nervegifter kan føre til en lavere IQ, svekket motorisk utvikling, hyppigere våkne i perioder med søvn og irritabilitet. Neurotoxins henge i luften rundt røykere og klamre seg til overflater. Dette betyr at den nevrotoksiske effekten kan påvirke et barn lenge etter at en person har røykt i ditt hjem siden barnet vil fortsette å børste mot disse overflater.

Infant Reaksjoner på Soy Formula

Infant Reaksjoner på Soy Formula


En forelder som velger å ikke amme, og hvis barnet ikke kan ha melk basert baby formel har muligheten til å mate babyen hennes soya formel. Selv om en soya formel er et alternativ for spedbarn som er allergiske mot formel som inneholder kumelk, American Academy of Pediatrics sier et spedbarn har også en 10 prosent til 14 prosent sjanse for å bli allergisk mot soya protein, og en enda høyere prosent sjanse for følsomhet . Det finnes en rekke symptomer som kan oppstå i et barn som har hatt en allergisk reaksjon på soya formel.

Gastrointestinale Vanskeligheter

Et spedbarn som er allergisk mot soya formel kan presentere seg med gastrointestinale symptomer. Generelle gastrointestinale allergiske reaksjoner på soya er diaré og oppkast. Ubehag i magen kan også være til stede, men fordi en baby ikke får satt ord på at han har en buk verke han kan uttrykke dette gjennom gråt og irritabilitet.

Øvre luftveisproblemer

Øvre luftveisreaksjoner hos et barn allergisk mot soya kan variere. Et barn som har en mild reaksjon kan lide av et rennende nese, også kjent som allergisk rhinitt. Mer alvorlige reaksjoner inkluderer utseendet på astmasymptomer og tungpustethet når puste. Hevelse i lepper, munn eller hals kan også forekomme.

Hudutslett

En reaksjon på en soyabasert baby formel kan forekomme i en baby i form av et utslett. Uforklarlige dermatitt kan være forårsaket av en allergisk reaksjon på soya. I et barn som har en mer alvorlig allergisk reaksjon, kan hives utvikle seg.

Mulige utviklingsmessige problemer

Selv om det ikke er forårsaket av en allergisk reaksjon, kan soya basert morsmelkerstatninger forårsake problemer i fysisk utvikling lenge etter at barnet har avvent. Soya inneholder fytoøstrogener som har østrogen som virkninger på kroppen. Ifølge National Institute of Health Sciences, noen baby jenter som har blitt matet soya formel som babyer synes å ha en tendens til å gå inn i tidlig pubertet og og for å ha uvanlig bryst utvikling. Studier er fortsatt blir gjort for å bestemme den langsiktige effektene soya basert formel har på helse og utvikling hos barn.

Reaksjoner til Armour Thyroid

Armour thyroid er et naturlig hormon som brukes til å behandle hypotyreose og, en gang startet, er vanligvis tatt for livet.

Allergiske Reaksjoner

Allergiske reaksjoner er sjeldne, men gi beskjed til legen hvis du utvikler problemer med å puste, svimmelhet, utslett, hevelse eller kløe.

Østrogen

Armour thyroid doseringsbehov kan svinge ved innføringen av østrogenholdige legemidler.

Breast Milk

Små mengder thyreoideahormoner utskilles i morsmelk, og ammende bør diskutere dette med legen sin.

Pasienter med diabetes

Tilleggs insulin kan være nødvendig ved Armour thyroid behandling introduseres, slik at pasienten bør overvåkes.

Graviditet

Skjoldbruskkjertel hormon ikke krysser for fosteret, og thyroid replacement therapy bør fortsette under graviditet.

Håravfall

Midlertidig hårtap er rapportert hos barn når Armour thyroid terapi er først introdusert.

Orale antikoagulantia

Armour thyroid kan øke koagulasjonsfaktorer, slik at pasienter kan ha behov for reduksjon i antikoagulerende dosering.

Alvorlige reaksjoner på Nexium

Nexium er et medikament som brukes til å behandle symptomer på halsbrann, gastroøsofageal reflukssykdom og magesår. Merkenavnet for reseptbelagte stoffet esomeprazol er Nexium kategorisert som en protonpumpehemmer (PPI), en type stoff som reduserer produksjonen av magesyre. Alvorlige reaksjoner er usannsynlig når det brukes som anvist.

Time Frame

Nexium er beregnet for behandling som varer fire til åtte uker, men en annen resept vanligvis utstedes hvis tilstanden ikke er løst. Legen din kan bestemme at fortsatt bruk av Nexium er viktig for helsemessige fordeler og livskvalitet.

Vanlige bivirkninger

De hyppigst rapporterte Nexium bivirkninger er gastrointestinale, inkludert forstoppelse eller diaré, gass, magesmerter og kvalme. Hodepine er også relativt vanlig.

Allergisk reaksjon

Noen personer som tar Nexium kan utvikle en allergisk reaksjon som krever øyeblikkelig legehjelp. Tegn inkluderer elveblest, pustevansker, og ansiktsbehandling, munn og svelg hevelse.

Diaré

Tar Nexium øker risikoen for utvikling av diaré og kolitt grunn av Clostridium difficile bakterier. Fordi Nexium avtar magesyre, bakterier kan formere seg i mage-tarmkanalen og føre til infeksjon og inflammasjon.

Alder Betraktninger

Personer over 50 år som jevnlig bruker PPIs som Nexium for mer enn ett år kan ha en betydelig økt risiko for hoftebrudd, ifølge en studie publisert i den 27 desember 2006 utgaven av "Journal of American Medical Association" (JAMA) .

Dosering Størrelse

Overdose symptomer er mulig når du tar mye større doser av Nexium enn foreskrevet. Disse inkluderer tåkesyn, forvirring, tretthet, hodepine, kvalme, rask puls, kortpustethet, skjelving eller anfall.

Reaksjon på fiskeolje tabletter

Reaksjon på fiskeolje tabletter


Selv om fiskeolje tabletter er en utmerket kilde til Omega-3 fettsyrer, ubehag etter å ha tatt dem kan fort ende anken av å bruke kosttilskudd.

Fisk Allergi

The Food and Drug Administration tyder på at de med fisk allergier unngå fiskeolje tabletter helt; hevelse, elveblest, pustevansker og urolig mage kan alle være et resultat av en allergisk reaksjon, som kan anafylaktisk sjokk, en farlig allergisk reaksjon utløses til tider av sjømat.

Gelatin Allergi

Sjeldne allergi til gelatinen i noen fiskeoljekapsler kan utløse bivirkninger. Designet for å beskytte innholdet i fiskeolje fra varme og fra spoiling, kan gelatin inspirere slike alvorlige symptomer som elveblest, lavt blodtrykk, en rennende nese og svimmelhet.

Kvalitet

Se etter høykvalitets fiske tabletter for å unngå giftstoffer eller mangel på antioksidanter, som kan tillate fettet i tabletter for å gå dårlig og forårsake mageproblemer! En høy standard sertifiseringsorgan er The International Fish Oil Standard (IFOS). Eller spør på apoteket for den beste fiskeolje tilgjengelig.

Reaksjoner på jern kosttilskudd

Reaksjoner på jern kosttilskudd


Jern hjelpemidler kroppen i produksjonen av røde blodlegemer, med en mangel på jern bidrar til følelsen av utmattelse og en høyere sjanse for infeksjon. Ifølge WebMD, spedbarn, småbarn, ungdoms jenter og kvinner som er gravide eller i fruktbar alder trenger oftest jerntilskudd. Mens det er mange fordeler ved å ta en jerntilskudd, er det også en mulighet for negative bivirkninger. Før du tar jern, snakke med helsepersonell.

Effekter

Bruk av jerntilskudd fører ofte til milde bivirkninger som forstoppelse, diaré, kvalme, oppkast og leggkramper. Ifølge Mayo Clinic, disse bivirkningene ofte går bort i folk som fortsetter et supplement rutine. Bivirkninger som brystsmerter, frysninger, svimmelhet, en rask hjerterytme, nummenhet eller prikking, hudutslett og pustevansker er noen av de mer alvorlige bivirkninger av jerntilskudd.

Advarsel

Iron overdose er en mulighet og kan være dødelig, bemerker WebMD. Symptomer på en jern overdose er diaré, oppkast, blek eller blå-farget hud og negler, mage kramper og generell svakhet. Tegnene på en overdose kan ikke vises i over en time. Iron overdose er en medisinsk nødsituasjon og må behandles av en lege så snart som mulig.

Betraktninger

Iron kosttilskudd kan også forårsake allergiske reaksjoner og interaksjoner med andre legemidler. Iron reagerer ofte med matvarer som meieriprodukter, egg, spinat, fullkornsprodukter, te og kaffe, slik at jern for å være mindre effektive, ifølge Mayo Clinic. Iron reagerer godt og gir størst absorpsjon da tatt alene med vann eller med juice.

Reaksjoner på Inner Ear Problemer

Reaksjoner på Inner Ear Problemer


Indre øret problemer er vanligvis forårsaket av en annen infeksjon som involverer sinus eller hals område eller et problem med det indre øret selv som Acoustic neuroma (en ikke-kreftsvulst som utvikler langs de indre øret nervene). Det er ulike problemer som kan oppstå når en person har en indre øret problem.

Vertigo

Svimmelhet er en fremtredende effekten av en indre øret problem som det indre øret styrer en persons balanse. Han kan oppleve enten subjektive vertigo, som er den personen føler at han eller hun er spinning, eller objektiv svimmelhet, området rundt den personen føles som om det er spinning. Dette kalles vanligvis av en væskeansamling.

Tinnitus

Øresus (tinnitus) er forårsaket av skadet hørsel nerver. Dette kan skje på grunn av alder eller langvarig eksponering for høye lyder og støy uten skikkelig beskyttelse.

Hørselstap

Ofte kalt plutselig hørselstap syndrom, kan det skje så raskt som over natten eller gradvis over en kort periode. Denne reaksjonen er ofte kortvarig med høringen gradvis tilbake over tid.

Synsproblemer

En indre øret infeksjon kan føre så noen synsproblemer som uskarpt syn der en person ikke kan se fine detaljer klart, eller en person kan oppleve dobbeltsyn hvor øynene vil hver fokusere på et annet mål og hjernen vil akseptere begge.

Uvanlige reaksjoner på problemer i innerøret

En person kan oppleve slike effekter som reisesyke, forvirring, tretthet eller utydelig tale med en indre øret infeksjon selv om de ikke skje hver ofte og de fleste er på grunn av de ovennevnte problemene.

Tongue Reaksjoner på sure matvarer

Tongue Reaksjoner på sure matvarer


Enten en tomatsaus eller en kopp svart kaffe, kan syrlig mat og drikke lokke fram mange ulike reaksjoner fra den enkeltes gane. For de fleste, sure matvarer føre til en følelse på tungen kjent som "lysstyrke" - en kriblende, lammende reaksjon. Dette gjelder spesielt i tilfelle av svart kaffe. Imidlertid kan andre oppleve mer ubehagelige reaksjoner på sure matvarer, for eksempel en langvarig stikking, nummenhet eller til utvikling av irriterende munnsår.

Smaksløkene

Smaksløkene på ens tungen er ordnet i ulike grupperinger basert på smak. Når en viss smak er innført, blir et bestemt område av tungen aktivert. Med sure næringsmidler, for eksempel, smaksløker på sidene av tungen produsere en prikkende følelse. Da sammen med andre smaker, kan dette surhet legge en behagelig skarphet til mat. I andre tilfeller, for eksempel når surhet er sammenkoblet med bitre smaker, kan resultatet bli mindre enn hyggelig.

Irritasjon

For personer med særlig sensitive ganer, kan sure matvarer produserer langt mindre hyggelige reaksjoner. I visse tilfeller kan en langvarig svie eller nummenhet oppstå. Smerte i tungen - kjent som glossodynia - kan forekomme i en rekke situasjoner. I de fleste tilfeller kan et syrenøytraliserende eller vann avlaste dette ubehag. Hvis en person finner hun har en smertefull reaksjon på sure matvarer, kan hun ønsker å gjøre unna med matvarer rike på tomater, ananas, eller andre ingredienser som er spesielt surt.

Canker sår

I nærvær av en kreftsvulst sår, bør sure matvarer unngås helt. Canker sår er små, åpne sår på innsiden av munnen eller tungen forårsaket av en rekke gjerningsmannen. De er harmløse, men kan være smertefullt. I visse tilfeller kan sure matvarer være trigger for en canker sår. Dersom sår er allerede til stede, kan disse matvarene forårsake sår til å bli verre eller mer irritert. Når den er tilstede på tungen, kan canker sår behandles med orale anestesi gels.

Misfarging

Når forbrukes ved en høy hastighet over en lang periode, kan sure matvarer forårsake misfarging av tungen. Den normalt rosa vevet av tungen kan slå en lys rød. I noen tilfeller kan det også være smerte eller irritasjon. Slutter å spise sure matvarer fører ofte tungen farge for å gå tilbake til det normale. Hvis den ikke gjør det, kan en annen årsak være den skyldige. En mulig løsning kan være en mangel på jern eller folsyre i dietten.

Hva hastigheter opp kjemiske reaksjoner i levende ting?

Hva hastigheter opp kjemiske reaksjoner i levende ting?


Livet ville vært umulig uten enzymer. Enzymer er molekyler som finnes i kroppen som fremskynde kjemiske reaksjoner. Levende organismer inneholder alle slags kjemikalier som reagerer med andre kjemikalier, bryte ned og frigjøre energi. De fleste levende organismer utføre de fleste av de kjemiske reaksjoner som trengs for å tilfredsstille mange kroppslige funksjoner uten enzymer, skjønt langsommere. Men for noen viktige metabolske funksjoner, de kjemiske reaksjonene bevege seg for langsomt for å opprettholde livet.

Enzym Kjennetegn

Organiske enzymer er vanligvis proteiner, som er grunnleggende byggesteinene i livet. De er designet for å skape kjemiske reaksjoner i svært spesifikke typer kjemikalier. Dessuten kan organismene utvikle og bruke forskjellige enzymer over tid. I motsetning til kjemikalier som kan endres etter en kjemisk reaksjon, enzymer forbli den samme etter hver kjemisk reaksjon, i stor grad øke sin nytte.

Enzymproduksjon

Menneskekroppen produserer enzymer i levende celler som utgjør kroppen. Celler kan produsere et enormt utvalg av enzymer; så mange som 3.000. Cellen inneholder gener, som er instruksjoner som forteller cellen for å produsere enzymer. Enda en som mangler enzymet kan ha en katastrofal innvirkning på cellen.

Protein og kofaktor

I sin mest forenklede former, enzymer bestå av en proteinkjede og ett eller flere kofaktorer. Kofaktorer er nonprotein stoffer, vanligvis laget av vitaminer. Men noen uorganiske kofaktorer kommer fra metallioner som kostnads ​​molecules.The protein del kalles apoenzyme. Den apoenzyme har en inaktiv del som kalles proenzyme eller zymogenplasminogen.Plasminogen, som inneholder flere ekstra aminosyrer. Aminosyrer er byggesteinene i proteiner. Noen ganger er det protein og kofaktor løst bundet til hverandre og bare kommer sammen i løpet av den kjemiske reaksjonen. Andre ganger, kofaktor og protein andel et elektron, forårsaker dem til å danne en fast obligasjon. Den kofaktor endres enten den geometriske formen av proteinet, eller faktisk spiller en direkte rolle i den kjemiske reaksjon.

Funksjon

Enzymer bryter molekyler ned og også sette dem sammen igjen. Med anabolisme, enzymer lage nye celler, vedlikeholde kroppens vev og lagre energi til senere. Med katabolisme, enzymer bryte ned cellene for å frigjøre energi.

Enzymer også spille en viktig rolle i stoffskiftet, summen av alle de prosesser som skjer i kroppen som slår mat til energi. Den fordøyelsessystemet krever enzymer for å bryte ned proteiner for å skape aminosyrer, forandre fett til fettsyrer og omdanne karbohydrater til enkle sukkerarter.

Klassifisering

Når forskere nevne et enzym, de tar molekylet at enzymet virker på, og legge til et --ase til enden av molekylet navn. For eksempel er enzymet som katalyserer sukrose kalt sukrase. Dette tillater forskere å enkelt merke og identifisere den enorme utvalg av enzymer.

Hva er meningen med en Disulfiram reaksjon?

Hva er meningen med en Disulfiram reaksjon?


Disulfiram brukes til å hjelpe enkeltpersoner overvinne alkohol avhengighet, og den blokkerer alkohol oksidasjon i kroppen og skaper svært ubehagelige symptomer. En disulfiram reaksjonen fører til alvorlige bivirkninger, og noen kan være livstruende hvis ikke klinisk styres og kontrolleres.

Bakgrunn

Disulfiram øker konsentrasjonen av acetaldehyd som forekommer i blodet, og det kan være så mye som fem til ti ganger høyere enn normalt. Som acetaldehyd bygger seg opp i blodet, fører det til en rekke ubehagelige symptomer kjent som disulfiram-alkohol reaksjon.

Symptomer

Alkohol konsumert og blandet med disulfiram forårsaker symptomer som inkluderer bankende i hodet eller nakken, smertefull hodepine, rødme, kvalme, svetting, hyperventilering, svimmelhet og andre forvirrende symptomer. En alvorlig reaksjon utløser pustevansker, uregelmessig hjerterytme, akutt hjertesvikt, og noen ganger død.

Varighet

Varigheten av negative reaksjoner varierer fra 30 til 60 minutter i milde tilfeller, men det kan vare så lenge som flere timer i alvorlige tilfeller. Tilstedeværelsen av alkohol og disulfiram i blodet sammen kan kreve livreddende tiltak.

Bad Reaksjoner på Probiotika

Ifølge probioticnutrition.com, i menneskekroppen en vert for å nødvendige bakterier. Probiotika er levende mikroorganismer som inneholder "vennlige" bakterier og kan inntas gjennom mat eller kosttilskudd. De er antatt å være gunstig, men dårlige reaksjoner er rapportert.

Identifikasjon

Dårlige reaksjoner på probiotika er identifisert hovedsakelig gjennom fordøyelsessymptomer, den vanligste av disse er gass og forstoppelse, melder csa.com.

Forebygging / løsning

Ifølge Mary Ellen Sanders, Ph.D., president og administrerende direktør ved International Scientific Association for Probiotika og Prebiotika, "De eneste bivirkningene som er dokumentert er oppblåsthet eller mindre tarmforstyrrelser, men med konsekvent bruk, vil dette passere. "

Fakta

Ifølge National Center for komplementær og alternativ medisin (NCCAM), har sikkerheten av probiotika ikke vist vitenskapelig, spesielt hos eldre, små barn og personer med svakt immunforsvar.

Betydning

De fleste mennesker som opplever reaksjoner fra probiotika ikke lider store bivirkninger, NCCAM sier, selv om probiotika kan antenne infeksjoner som krever behandling med antibiotika. Dette er mest sannsynlig hos pasienter med pre-eksisterende helsemessige forhold, for eksempel de med skadet GI traktater.

Advarsler

NCCAM påpeker at probiotika er regulert som mat, ikke medisin, og foreslår å snakke med legen din før du starter noen alternativ helsebehandling.

Reaksjon på matvarer som inneholder syre

Sure matvarer gir vitaminer og mineraler i kroppen. Mange mennesker er allergiske mot syreholdig mat, men mange flere har et fordøyelses respons kalles matintoleranse. Ignorerer bivirkningene kan føre til skader på spiserøret, mageslimhinnen og i alvorlige tilfeller, magesår. Det er viktig å forstå at kroppens reaksjon på sure matvarer.

Identifikasjon

I motsetning til matallergier - når en liten mengde av en bestemt mat kan føre til en negativ reaksjon - er store mengder syrlig mat som trengs for å provosere intoleranse.

Digestive Reaction

Reaksjonen til syrlig mat irriterer fordøyelsessystemet og fører til ubehagelige symptomer som halsbrann, hodepine, magekramper, gass og oppblåsthet.

Oral Reaction

Symptomer kan også oppstå muntlig rundt munnen og kan produsere munnsår, en brent-lignende følelse rundt munnen, tunge og lepper.

Surt Foods

I tillegg til alkohol, mange andre matvarer er også høy i syre slik som oksekjøtt, kaffe, raffinert sukker, eddik og prosessert ost.

Betraktninger

De fleste er fortsatt i stand til å nyte visse svært sure, men sunne, matvarer som bønner, bananer og hele korn til tross for deres intoleranse. Imidlertid, for å unngå en reaksjon må de spise dem i små mengder og mindre hyppig.

Lavt plate Reaksjoner på gluten i ChildrenGluten er et protein som finnes i korn som hvete, rug og bygg, samt mange kosmetikk, kroppsprodukter og over skranke medisiner. Glutenintoleranse kan gi mange symptomer, fra fordøyelses problemer til blod forhold, inkludert lavt plate reaksjoner hos barn.

Identifikasjon

Lave blodplater begrense normale clotting prosesser og kan være forårsaket av en autoimmun reaksjon, hvor kroppen begynner å angripe sine egne celler. I noen tilfeller forekommer denne reaksjon på grunn av tilstedeværelsen av gluten, enten inntatt som en matvare eller topisk.

Betydning

Glutenintoleranse er svært vanlig hos barn. Ifølge Barnas National Medical Center anslagsvis 1 av 100 barn har cøliaki eller en livslang intoleranse overfor gluten.Though først nylig har mange ikke-fordøyelsessymptomer som blodsykdommer blitt allment forbundet med gluten.

Potensiell

Mens cøliaki forblir en vanlig type gluten intoleranse, uspesifikke gluten intoleranse bortsett fra cøliaki finnes også, noe som kan føre til lignende lavt plate reaksjoner, sier Barnas National Medical Center.

Effekter

Lave blodplater kan presentere med mild til svært alvorlige symptomer. Dreven blåmerker eller hyppige neseblod kan tyde på lave blodplater. De med ekstremt lave blodplater kan blø værs.

Diagnose

Lave blodplater er vanligvis oppdaget av en rutine CBC eller fullstendig blodtelling. Diagnostisering årsaken som glutenintoleranse krever ytterligere testing og evaluering av andre symptomer.

Behandling

I milde tilfeller av lavt plate nivåer forårsaket av gluten intoleranse, total avholdenhet av gluten løser vanligvis tilstanden.

Allergisk reaksjon til Epsom Salt

Allergisk reaksjon til Epsom Salt


Epsom salt, som er kjent som magnesiumsulfat, anvendes som et avføringsmiddel, bading og til og med tilsetningsstoff for å suge verkende føtter eller hender. Men kan mennesker lider allergiske reaksjoner på Epsom salt når den brukes for noen av disse formålene.

Betydning

Hvis noen er allergisk mot Epsom salt, kan de utvikle alvorlige reaksjoner enten internt eller eksternt. Epsom salter inneholder svovel. Alle som er kjent for å ha allergi eller alvorlig overfølsomhet for svovel bør ikke bruke Epsom salt for ethvert formål.

Typer av allergisymptomer

En person som bruker Epsom salt for et avføringsmiddel kan utvikle hevelse i ansiktet, leppene eller tungen. De kan også utvikle elveblest eller utslett på huden deres.

Andre typer allergisymptomer

Folk som bruker Epsom salt for bading, detoxing eller avslapnings føtter og hender kan utvikle svimmelhet eller har problemer med å puste. Disse symptomene kan også være som et resultat av å bruke Epsom salt internt.

Betraktninger

Magnesiumsulfat inneholder magnesium, oksygen og svovel, som er en etsende element til hvilke visse personer kan være følsomme. Dette gjelder spesielt for folk som er følsomme for sterk lukt.

Advarsel

Personer som har allergiske reaksjoner på Epsom salt bør slutte å ta den. Hvis deres reaksjon er alvorlig, de trenger for å få legehjelp.