Digidexo.com

Hvordan lage fatle selv

Hvordan lage det selv: Naturlige detoxifiers

Hvordan lage det selv: Naturlige detoxifiers


En naturlig detox refererer til en mat ment å rense kroppen for giftstoffer som har bygget seg opp over tid i vårt fordøyelses, lymfe og gastrointestinale systemer, forårsaker problemer som tretthet, hodepine og andre plager. De rapporterte fordeler ved å følge en detox regime inkluderer mer energi, klarere hud, bedre fordøyelse og bedre konsentrasjon: Imidlertid er disse påstandene basert på anekdotiske snarere enn vitenskapelige bevis. Mens mange detox dietter involverer midlertidig fasting, kan dette være skadelig for noen enkeltpersoner og så følgende oppskrifter for natur detoxifiers er laget for å inntas som en del av et sunt og balansert kosthold.

Bruksanvisning

Lemon Juice Detox

•  Skjær en sitron i to og klem begge omganger i et krus av renset varmt vann. Sitron kan hjelpe leveren din skylle ut uønskede giftstoffer, mens varmt vann fordeler fordøyelsen.

Legg sukker for å ta kanten av skarpheten i sitron. Hopp over dette trinnet, hvis du kan tolerere blandingen uten søtningsstoffer.

Substitute drink for morgen te eller kaffe, helst daglig på en kontinuerlig basis. Drikk rikelig med vann hele dagen for maksimal effekt.

Honning og eddik Detox

Bland eple cider eddik og honning sammen i en drikke glass. Fans av denne tonic tror det har antibiotika, antibakteriell og fettforbrennende egenskaper.

Tynn ut til å smake med avkjølt, renset vann.

6. Drikk blandingen to ganger daglig, før måltider, i opptil to uker. Drikk rikelig med vann hele dagen for maksimal effekt.

Berry Detox

Bland vann, ren Acai Berry juice, blåbær og jordbær i en blender. Bærene er en god kilde til vitamin C, en kraftig antioksidant.

Hell i et glass og drikk umiddelbart. Følg med et glass renset vann.

Drikk en gang daglig før frokost.

Hvordan lage en Long Arm Splint

Hvordan lage en Long Arm Splint


Å vite hvordan å lage en hjemmelaget gips splint er viktig informasjon for alle foreldre å ha på hånden. Med bare noen få enkle forsyninger, kan en lang arm splint gjøres rasjonelt og effektivt. Selv om en tur til legen mest sannsynlig er uunngåelig i situasjoner som krever en slik splint, er en hjemmelaget gips splint en god måte å stabilisere en skade til medisinsk fagpersonell undersøke armen.

Bruksanvisning

Bruk en bomulls bandasje. Start på håndflaten og pakk armen, bruker minimalt trykk. Hold albuen bøyd i 90 grader og avslutt innpakning 03:57 inches over albuen.

Klargjør gips. Ved hjelp av en rull med gips omtrent tre inches bredt, senk gips i lunkent vann. Hvis vannet er for varmt, vil gipsen satt for fort; hvis vannet er for kaldt, vil gipsen satt for sakte. Hold roll under vann inntil alle luftbobler forsvinner.

Form en splint. Splint trenger sju eller åtte lag med gips. Skjær åtte lag fra gips roll og stable dem oppå hverandre. Plasser denne gipsplate rundt utsiden av den arm, som danner det til armen i form av en halvsirkel og som starter like under knokene og slutter 3-4 inches siste albuen. Opprettholde en 90-graders vinkel på albuen. Glatt gips og la det tørke på plass.

Påfør et ess bandasje for å holde pinnen på plass. Begynn nær håndflaten og jobbe deg oppover armen. Overlapping 50 prosent av bandasjen bredde med hver pass som det er rullet langs armen for å dekke splint helt.

Plasser armen i fatle for å holde det trygt og nær kroppen.

Tips og advarsler

 • Bruk milde, jevnt trykk når du søker bandasjene. Hvis de er for stramt, kan blodsirkulasjonen bli kuttet. La gipsen tørke helt før innpakning Ace bandasje.
 • Hvis du skader deg selv på alvor, må du kontakte lege umiddelbart.

Hvordan lage et vekttap plan

Hvordan lage et vekttap plan


Før du bestemmer deg for å gå ned i vekt, er det nyttig å ha en plan for å holde oversikt over dine vekttap innsats og bruk som en referanse når det er nødvendig. Når du planlegger et vekttap program, er du sannsynligvis mye mer sannsynlig å være vellykket i din innsats. Her er hvordan å lage et vekttap plan.

Hvordan lage et vekttap plan

•  Bestem vekttap program eller diett mat som du skal spise. Lag en liste over alle matvarer som er akseptable på kostholdet ditt. Lag en tabell ved hjelp av et dataprogram eller bare tegne en, og legge alle dine akseptable matvarer inn i tabellen.

Listen kjøtt, grønnsaker, frukt, drikke, brød, pasta og andre matvarer i sub-lister i tabellen. Du kan også være lurt å liste mat basert på proteiner, fett og karbohydrater, spesielt hvis du gjør en lav-karbohydrat eller lav-fett diett.

Lag en meny med mat som du kan se på når du gjør måltider. Har en liste over frokoster, lunsjer og middager planlagt fremover slik at du ikke blir fristet til å dreier av kostholdet når sultestreiker. Har snacks oppført og planlagt også. Sørg for å inkludere vann og drikke i din vekttap plan.

Sett en tidsplan for måltider hvis mulig. Planlegg måltidene slik at du spiser i løpet av dagen for å øke metabolismen. Prøv å opprettholde tidsplanen slik at kroppen justerer og sult oppstår med passende mellomrom.

Plan for cravings. Ha matvarer på hånden som du vet du kanskje ønsker og bestemme hvordan du vil håndtere cravings som de oppstår. For eksempel, hvis du vet at du vil ønske søtsaker, har sukker fri gele eller pudding på hånden. Kjøp i individuelle beholdere for å unngå overspising.

Kjøp all maten i god tid. I tillegg fjerner fristende og fet mat fra hjemmet ditt. Jo mer forberedt du er, jo mindre sannsynlig at du vil være å fjerne seg fra planen.

Sett av tid til trening. Dette bør bli jobbet i din vekttap plan også. Opprette en ekstra bord med aktiviteter du liker å gjøre. Sørg for å tillate deg selv minst 30 minutter per dag til å utføre moderat til høy intensitet aerobic, stretching eller vekt-trening øvelser.

Hold en journal for å registrere dine suksesser og fiaskoer. Ved å holde sporet, vil du bli mer bevisst på dine matvaner og dine triggere til å overspise.

9. Spør venner eller familie til å bli med deg. Sørg for at du har venner du kan ringe når du opplever cravings. I tillegg prøver å finne folk som vil bli med deg i din vekt-tap innsats. Venner eller familie kan bidra til å motivere hverandre gjennom tøffe tider i en vekt-tap programmet.

Hvordan lage en hals wrap med Cooler Perler

Hvordan lage en hals wrap med Cooler Perler


Summers begynner å bli varmere, og noen mennesker liker å være utendørs, regarless av varmen. Disse menneskene trenger en måte å holde seg kjølig, og en av de beste måtene er ved å kjøle ned på baksiden av halsen. Dette vil bidra til å senke temperaturen til hele kroppen, og derfor å redusere faren for heteslag. Kjøle nakke wraps er stor for bygningsarbeidere, personer som arbeider på messer, utendørs badevakter og andre arbeidere som får veldig varmt på deres arbeidsplasser.

Hvordan lage en hals wrap med Cooler Perler

Hvordan lage en hals wrap med Cooler Perler

•  Skjær en stripe av materiale som er om lag tre meter lang og ca fire inches bred. Du kan bruke alle slags trykksaker du vil, så lenge materialet er bomull. Dette vil tillate vann å trenge inn i materialet til å fukte de kjøligere perler, og tillate overskytende fuktighet å komme ut av perlene og duken.

Brett materialet i to på langs og sy opp en kortside og langsiden. Vær sikker på at materialet er brettet slik at den "gode", eller høyre, er siden av materialet brettes inn på seg selv. Etter syingen er ferdig, slår røret av materialet innsiden ut, så "gode" siden er på utsiden av røret og sømmen er på innsiden.

•  Sy røret omtrent seks inches fra den lukkede ende for å la en del av halsen vikle for å binde. Hell ca 2-3 spiseskjeer med kjøligere perler inn i røret. Sy opp et parti av røret seks inches fra den åpne ende og deretter sy denne enden lukket.

Sug halsen wrap i kaldt vann i ca 15 minutter. Hvis du vil ha en veldig kaldt halsen wrap, suge den i isvann. De kjøligere perler vil ta på vannet, forårsaker dem til å hovne opp og fylle røret. De vil ha en gel-lignende følelse når de er fulle av vann.

Ta halsen wrap fra vannet, legg det på baksiden av halsen og nyte. Hvis du skal flytte rundt, bruker de seks tommers bånd i hver ende av halsen wrap å knytte det til halsen. Dette vil bidra til å sikre halsen wrap som du beveger deg rundt.

Hint

 • Kjenn versitility av halsen wrap. Den kan brukes rundt hodet for å avkjøle legemet ned, rundt leddene tilstrekkelig til å dempe smerte fra forstuinger, eller det kan varmes i mikrobølgeovnen for å gi fuktig varme til kroppen.
 • Ikke la halsen wrap i vann i lengre perioder av gangen. Dette kan føre til skader på halsen wrap.

Hvordan lage Protein & Energi Shakes

Protein og energi shakes kan være svært gunstig for din generelle helse. Flere ferdiglagde pulverisert mikser i forskjellige smaker er tilgjengelig som du kan blande med vann, juice, melk, eller til og med blandet i iskrem eller med isbiter for å gjøre en kald, kremet shake eller smoothie.

Hvordan lage Protein & Energi Shakes

Hvordan lage Protein & Energi Shakes

Velg pulverisert supplement som vil være riktig for deg. Les ernæring etikettene for å finne ut hva du trenger. Ideelt sett ønsker du et produkt som er lav i sukker, fett og karbohydrater for et protein supplement. For en energi supplement, kan du forvente at det vil inkludere flere karbohydrater, men se nøye for å være sikker på at det ikke har for mye sukker.

Mål pulver i shaker kopp og tilsett 8-12 gram av ønsket væske. Juice er et flott alternativ for energitilskudd fordi det ofte har lagt vitaminer som kan optimalisere energipotensialet i din riste.

•  Sett lokket på din shaker kopp og rist kraftig inntil alt pulveret er oppløst. Hvis du ikke har en shaker kopp med lokk og blande rist, kan du også bruke en vanlig kopp og en gaffel eller visp å røre og løse opp pulveret.

Drikk shake. Det er best å drikke energi rister rett etter trening, når musklene er på jakt etter drivstoff til å reparere seg selv etter en hard treningsøkt. Du kan ta energi rister når du føler at du trenger en ekstra boost for å komme gjennom dagen.

Rengjør koppen grundig før det lagres. Shaker kopper har en tendens til å være av plast, og kan absorbere bakterier lett hvis de ikke er renset godt og fikk tørke.

Hint

 • Supplement pulver kan bli funnet i ernæring butikker, men mange dagligvarebutikker har begynt å lager dem også. Hvis du er på utkikk etter måter å variere supplement rutine, kan du legge pulver til smoothies, milkshakes, eller til og med brukt som kaffe Creamer, siden de kommer i så mange forskjellige smaker.
 • Før du starter noen supplement rutine, snakk med legen din om hvilke alternativer som er best for dine spesielle behov og mål. Noen energi shakes inneholder koffein. Store mengder koffein kan øke hjertefrekvensen, så ikke drikk mer energi rister enn legen anbefaler.

Hvordan lage Frenzel Goggles

Hvordan lage Frenzel Goggles


Frenzel briller brukes til å diagnostisere vestibulære lidelser. En vestibulære lidelse oppstår når en pasient opplever kraftig svimmelhet, vertigo eller andre balanse problemer. Når de forstørrede linser på brillene er kombinert med en spesiell belysning, er sykdommen lett diagnostisert fordi pasientens øyne forstørres og kan ikke fiksere. En tysk lege ved navn Frenzel designet brillene, og du kan lage din egen par for moro skyld eller for en skole / arbeid-prosjekt. Det vil ikke koste deg en bunt, men du vil trenge en liten teknologisk kunnskap og være flink med hendene for å få brillene til å fungere ordentlig.

Hvordan lage Frenzel Goggles

Hvordan lage Frenzel Goggles

Ta linsene fra et par sveisebriller. Erstatte disse med dine 5 cm brennvidde / + 20 objektiver. Bruk sterk super lim langs kanten av rammene for å sikre dem på plass.

Mount tre LED-lys inni hver linse for å tjene som riktig belysning. Øynene må bli utsatt for opplysende lys og mørke samtidig for brillene skal fungere skikkelig. Plugg LED-lys til en strømkilde for å sikre de skinner inni brillene, men ikke til en lys, farlig nivå.

Lag din video arrangement ved hjelp av en video mikroskop. Montere den på brillene slik at det tar opp bare ett øye. Bruke et flyttbart mount (for eksempel en sterk gummiklemme) så vil du ha frihet til å flytte den enkelt til det andre øyet.

Bruk webkameraer med IR lysdioder som lyskilde hvis du ikke klarer å finne en rimelig video mikroskop. Ta på brillene og teste dem på både deg selv og andre frivillige. Juster linser og lyskilde for å få riktig bildestørrelse du trenger for testing.

Oppbevar briller på et trygt sted, så linsene er knuselig og videoutstyret er verdifull. Ta med goggles ut for demonstrasjonsformål eller for din prosjektpresentasjon.

Hint

 • Det kan være lurt å kjøpe en profesjonell par Frenzel briller for å sammenligne og bruke som en mal som du konstruere din egen. Disse er tilgjengelige fra flere ulike produsenter. (Se Resources)

Hvordan lage sjokoladedekkede mandler uten raffinert sukker

I å gjøre en chocolatey snack hjemme for deg selv og familien din som ikke involverer raffinert hvitt sukker interessert? I dag som ikke er så vanskelig hvis du bruker alternative søtningsstoffer som lønnesirup eller ris syrup.These kan finnes i de fleste helsekost stores.Chocolate-dekket mandler vil passe regningen. Mandler er lave i karbohydrater og korn-eller malt søtet sjokolade vil ikke pigg blodsukkeret. Dette snack er fancy nok til å gjøre og presentere som en gave eller å bare gjøre og hamstre hjemme for deg selv.

Hvordan lage sjokoladedekkede mandler uten raffinert sukker

Hvordan lage sjokoladedekkede mandler uten raffinert sukker

•  Smelt sjokolade chips i den øverste delen av en dobbel broiler på lav Heaton toppen av ovnen. (Ikke mikrobølgeovn).

Rør til jevn og fjern fra varmen. Avkjøl helt.

Spre rå mandler på en stekeplate og brun i en ovn satt til 325 degreesFahrenheit. Dette vil ta ca 5- 6 minutter.

Fjern fra ovnen og la mandler avkjøles helt på en annen stekeplate.

Kombiner både sjokolade og mandler i en stor rustfritt stål bolle når de er avkjølt.

Drop av sjenerøse spiseskjeer på bakervarer ark lined med voks papir og fryse over natten.

Fjern sjokolade dekket mandel klynger og lagre i en lufttett, dekket beholder etter freezing.These candies kan oppbevares i romtemperatur eller oppbevares i fryseren, og lov til å returnere til romtemperatur før servering.

Hint

 • Bruke økologiske mandler og økologisk sjokolade, korn-søtet sjokoladebiter for best resultat. Begge er tilgjengelig på de fleste helsekostbutikker.
 • Det er bare ca 8 gram karbohydrater for en servering størrelse på ca 4 mandel klynger.
 • Ikke gi godteri til små barn hvis mandlene er igjen helhet. Veldig små barn kan ved et uhell kvele på disse mandel candies.

Hvordan lage stoffskiftet raskere

Hvordan lage stoffskiftet raskere. Her er noen raske og enkle måter å gjøre stoffskiftet raskere, noe som gir deg mer energi og fettforbrenning potensial.

Hvordan lage stoffskiftet raskere

•  Først av alt dette hvordan du er bare å introdusere deg til skritt for å gjøre stoffskiftet raskere, det er andre måter bare gjøre en rask Internett-søk etter andre måter.
Den største tingen du kan gjøre for å hjelpe fart på stoffskiftet er å spise en stor frokost. Dette synes teller intuitivt i dagens kultur, men det er en grunn til at landets bønder er mager som bønne polene og har fem varianter av kjøtt til frokost. En stor frokost hoppe starter stoffskiftet. I løpet av natten kroppen fikk ingen næringsstoffer eller kalorier, vil denne store frokost hoppe starte stoffskiftet.

Neste du vil ønske å faktisk begynne at øvelse rutine du har vært meningen også. For å gjøre stoffskiftet raskere du trenger mosjon. Dette bidrar til å brenne kalorier og gjøre muskelen, som brenner mer kalorier enn fett gjør.

Nå vil du trenger å gjøre en diett overhaling. Riktig mat med de riktige vitaminer og mineraler er viktig. Også du vil ønske å spise matvarer med høyere mengder av proteiner. Hvorfor? Dette vil hjelpe når kombinert med ditt treningsprogram, vil proteiner drivstoff dine nå magre muskler forårsaker dem til å vokse, og dermed brenner mer kalorier.

Lets talk måltider, spesielt størrelse og frekvens. Vi har allerede nevnt en frokost er nødvendig å gjøre stoffskiftet raskere nå vil vi diskutere mindre hyppigere måltider. Ved å forbruke mindre i en sittende og spise oftere du vil til slutt ikke sulte kroppen din. Det tar et par timer å fordøye maten, og dermed spise hver par timer vil holde deg god og full. Også dette holder unna den stuffing selv som ikke er produktive for å gjøre stoffskiftet raskere. Prøv å skutt for ca 6 små måltider om dagen.

Til slutt kan diskutere drink. Det er en mektig drikk som vil bidra til å få fart på stoffskiftet, grønn te. Slå koffein inntak til grønn te, og dette vil bidra til å gjøre stoffskiftet raskere. Også konsumere den anbefalte mengden vann (6-8 glass).

Hint

 • Husk dette er bare tips, skal disse bidra til å gjøre stoffskiftet raskere og kaste pounds.

Hvordan lage en Microwave Pute med Flax Seeds

En microwave pute med linfrø er en fantastisk middel for sinus press, hodepine, sår hals og muskelsmerter. Selv om disse putene kan bli kostbart når kjøpt fra en forhandler, kan du enkelt lage en selv i løpet av minutter med svært rimelige materialer som finnes hos din lokale hobbybutikk. Lær hvordan du gjør en microwave pute med linfrø bruker guiden under.

Bruksanvisning

Brett stoffet i to vertikalt med innsiden som viser utover.

Sy over bunnen, deretter snu og fortsette å sy opp langsiden. Knyt en stram knute på tråden når du når toppen av langsiden.

Snu stoffet høyre side ut.

Fyll med linfrø fylling til nesten full, slik at ca en tomme av plass på toppen.

Sy toppen av puten lukket og knytte tråden tett.

Mikrobølgeovn ved 20-sekunders intervaller inntil fornøyd med varmen nivå.

Tips og advarsler

 • Legg tørket kamille eller lavendel for ekstra sensoriske fordeler.
 • Vær forsiktig når du fjerner fra mikrobølgeovn, som puten kan bli veldig varmt.

Hvordan lage dårlig ånde hjem rettsmidler

Hvordan lage dårlig ånde hjem rettsmidler


Alle trenger litt hjelp til å holde pusten frisk nå og da, så vet hvordan å lage dårlig ånde hjem rettsmidler kan gi umiddelbare løsninger og kanskje spare deg litt penger på dyre over-the-counter rettsmidler. Med bare litt tid og krefter hjemme pusten kan være søt og frisk hele dagen, hver dag.

Bruksanvisning

En enkel og rask å lage dårlig ånde hjem rettsmidler inkludere en munnvann som består av bare natron og vann. Bland en løsning i et glass og bruke til å gurgle og swish rundt munnen. Den oxygenating handling av natron vil bidra til å eliminere munnen bakterier som blir drept av oksygen.

Andre dårlige ånde hjem rettsmidler som bruker natron inkluderer bruk det som en tannkrem. Trykk på en fuktig tannbørste i natron og pensel som normalt.

Mange vanlige urter er effektive dårlig ånde hjem rettsmidler i sin egen rett. Mint er svært vanlig, og veldig lett å vokse selv i en plante pott på en vinduskarm. Bare tygger på en fersk mynte blad vil ha en vidunderlig frisket effekt i munnen.

Nellik, kanel eller fennikel er andre medlemmer av urten familien som gjør gode dårlig ånde hjem rettsmidler. Deres sammentrekkende egenskaper og smak arbeidet svært raskt på dårlig ånde, og den virkelige skjønnheten av dem er at det er ingen forberedelser involvert i rette.

Gurgle med saltvann for å få en effektiv dårlig ånde hjem rette. Salt er et kraftig antibakterielt middel. Faktisk mange tannleger nå anbefaler å skylle med saltvann følgende utdrag, så det følger at det vil også drepe de skadelige bakterier i munnen som kan føre til dårlig ånde.

Både grønn te og svart te er sagt å oppdatere munnen og fungere som dårlig ånde hjem rettsmidler. Hvis swilling og gargling ikke appellerer til deg, kan en te drikking vane å gjøre det samme trikset og være en mer diskret løsning.

Tips og advarsler

 • Hvis alt annet mislykkes, sjekk for å se om du er laktoseintolerante. Laktoseintoleranse er vanlig hos voksne og en relativt enkel måte å finne ut av er å unngå alle meieri produsere mat for en uke. Mens ikke akkurat å være en dårlig ånde hjem rette, om laktoseintoleranse som forårsaker dårlig ånde da ingenting annet vil hjelpe med det.

Hvordan lage en Sinus Skyll

Hvis du lider av bihuleproblemer eller nasal allergi, ved hjelp av en saltløsning (saltvann) nasal vask (lavage) eller saltvann nesespray bør gi deg lindring. Nese vasker og sprayer tømme ut allergener, slim og sekreter fra sinus passasjer. Slike irritanter kan føre til stuffiness, lunger og selv infeksjon. Når saltvann vasker brukes jevnlig, vil de tynne slimet, nedgang postnasal drypp og rense nesegangene av bakterier. Saltvann spray holde flimmerhårene (små hår) i nesen sunt. Flimmerhårene fuktigere luft strømmer inn i lungene, felle bakterier, og hjelpe din luktesans. Du kan kjøpe nasal saltvann fra noen narkotika butikken, men du kan også lage din egen løsning hjemme.

Bruksanvisning

Hvordan lage og bruke Nasal Saline Solution

•  For å gjøre hjemmelaget nasal saltoppløsning, bland 2 til 3 ts av ikke - iodized salt og 1 ts. natron til en halvliter destillert eller filtrert vann. Kosher salt er best fordi det er ren og helt uten tilsetningsstoffer. Oppbevar løsningen ved romtemperatur.

Før du bruker løsningen i bihulene, bland det å sørge for at alt saltet er oppløst. Hvis løsningen er for salt, og svir når du bruker den, legge til mer destillert vann til løsningen. Det bør være omtrent den samme konsentrasjonen som dine tårer. Oppløsningen skal varmes opp til normal kroppstemperatur eller litt varmere. Hvis vannet er for kaldt, vil det føre til bihulene å hovne opp, og hvis det er for varmt, kan du brenne den følsomme slimhinnen i nese og bihuler.

Hvis du vil gjøre en nasal vask, hell ca 1/2 kopp av løsningen til en pære sprøyte, en plast spray flaske (som den typen som du finner med butikk-kjøpte nasal løsning) eller en neti pott. En neti potten er en liten keramiske tekanne-lignende container tilgjengelig på nettet eller i helsekostbutikker. Len deg over en vask med hodet fremover og vippet til side. Hell blandingen i det ene neseboret slik at det sikter mot baksiden av bihulene. Saltvann vil tilflyte deres nesegangene og skal kjøre ut det andre neseboret. Noen vil søler ned baksiden av halsen din. Følg samme prosedyre med den andre neseboret. Hvis løsningen er for salt, legge mindre salt neste gang.

Hvis du foretrekker å bruke en saltvannsspray i stedet, kan det samme saltløsning brukes i en sprayflaske. Ved hjelp av en nesespray er enkelt. Det vil rense ut bihulene og fukte nesegangene. Enkelt sagt tuppen av sprayflaske eller pære sprøyte fylt med saltvann inni neseboret og spray. La sprayen inn dine nesegangene og deretter blåse ut rester inn i en vev. Gjør dette i hvert nesebor.

Tips og advarsler

 • Hvis du bruker reseptbelagte nesespray, leger foreslår at du bruker en nasal vask eller spray før hånden for å fjerne slim i nesegangene. Hvis du er ukomfortabel eller nervøs for å utføre en nasal vask hjemme, spør legen din for å vise deg hvordan det gjøres.

Hvordan lage en Herbal Bug Repellent

Hvordan lage en Herbal Bug Repellent


Mange bug repellents kan irritere huden nesten like mye som de bug biter som du bruker dem til å unngå. Sterke kjemikalier kan forårsake utslett og inflame øynene hvis du får den blandingen på ansiktet ditt, og nesten all bearbeidet repellents lukter forferdelig. Men det finnes mange typer urter som bekjempe insekter og selv kan drepe de som lander på deg. I denne artikkelen vil vi diskutere hvordan å lage en urte bug frastøtende.

Bruksanvisning

•  Bland to kopper vann, sitron og appelsin skreller, mynte blader, Penny blader og salvie blader i lufttett beholder. Hvis du liker måten noen ingrediens lukter spesielt, doble mengden av den ingrediensen til å gjøre insekt spray lukter det. Gravide kvinner og kvinner som prøver å bli gravide, må forlate Pennyroyal ut av blandingen.

La blandingen bratt for tjuefire timer. Pass på at det er tett dekket.

Sil ut urter og skreller. Du kan ta te i en bolle eller helle det rett inn i sprayflaske.

Rist i to kopper rubbing alkohol. Sørg for at du holder lokket på sprayflaske, slik at blandingen ikke fordamper, som rubbing alkohol fordamper svært raskt.

Spray deg selv med denne blandingen før du går utenfor. Den skal holde utendørs bugs som mygg og innendørs skadedyr som lopper vekk fra deg hele dagen.

Tips og advarsler

 • Hvis du er gravid eller prøver å bli det, la Pennyroyal ut av bugspray.

Hvordan lage en Pine Needle Bath Tea

Hvordan lage en Pine Needle Bath Tea


Pine er et utmerket naturlig middel for hudsykdommer som psoriasis og eksem. En god lang suge i en barnål bad kan lette kløe og selv lindre sprø, sprukne og blødende hud. Lindrende symptomene på disse hudsykdommer er ofte halve kampen i å lindre problemet alle sammen, som den ufordragelige kløe gjør det vanskelig for pasienter å forlate irritert hud alene lenge nok til å helbrede. I denne artikkelen vil vi diskutere hvordan å lage en barnål bad te som lindrer kløe og sende deg på veien til epidermal utvinning.

Bruksanvisning

Hvordan lage en Pine Needle Bath Tea

Fyll stor gryte med vann. La omtrent fem inches mellom vannstand og leppe av potten.

Kok opp vannet til fosskoking. Dette er når store bobler er regelmessig kommer til toppen av vannet og sprengning.

Kok kongler og nåler i en halv time. Dette vil skape en fantastisk, skarp lukt som gjennomsyrer ditt kjøkken og ditt hus. Du må kanskje senke ovnen temperaturen litt slik at nålene ikke brenne og røre potten med en treskje til å hindre glohet.

Sil ut nålene og kjegler. Du kan ta bad te i en stor bolle. Kast nålene og kjegler bort utenfor.

Oppbevar bad te i gallon jug.It må sitte i 13 timer før du bruker den i badekaret. Legg til en kopp til badevannet, og deretter sitte og nyte et avslappende bad på minst en halv time for å lindre sår og betent hud.

Hvordan lage en Herbal Foot Massage Oil

Herbal essensielle oljen inneholder potente forbindelser som er beroligende og helbredelse til den hardest arbeidende del av vår kropp - våre føtter. Fra bare å slappe av på slutten av en lang dag til behandling av tilstander til fuktighetskrem tørr flassende hud og selv healing soppinfeksjoner som fotsopp, kan en urte fotmassasje olje være en effektiv måte å få gode resultater. Følgende tips vil lære deg hvordan å lage en urte fotmassasje olje fra en blanding av aromaterapi essensielle oljer.

Bruksanvisning

•  Hell olivenolje i en bolle. Olivenolje fungerer som en "carrier olje", som vanligvis brukes til å fortynne rene eteriske oljer. Det kan erstattes med avocado, mandel, jojoba eller druekjerneolje.

Legg 04:57 dråper peppermynte eterisk olje og 2-6 dråper eucalyptus eterisk olje. Bland grundig for å kombinere de oljer. Husk at det er lettere å legge til flere hvis du bruker for lite enn det er å ta litt ut hvis du bruker for mye.

Hell urteolje i en flaske med tett lokk. Bruk en trakt for å unngå å søle noe. Cap flasken godt og legg den i en varm, mørkt område i opptil to uker. Dette åpner for oljer å virkelig kombinere.

Masser urte fotmassasje olje inn føttene med fast, til sirkulære bevegelser jobbe oljen dypt inn dine føtter muskler. Bruk fingrene og tommelen til å legge press der det er nødvendig. Ta på sokker etter massasje er gjort.

Tips og advarsler

 • Erstatte peppermynte og eukalyptus essensielle oljer med andre urte essensielle oljer for ulike formål. Bruk lavendel for en beroligende og avslappende massasje. Tenk sitrus for en energigivende, dype vev gni. Prøv tea tree olje for et fungicid massasje.
 • Når du legger til eteriske oljer, husk at gjør en liten gå en lang vei, fordi ren eterisk olje er svært konsentrert.
 • Lag en ny ladning med urte massasje olje hver gang. Det er ikke anbefalt å gjenbruke det fordi det er en mulighet for krysskontaminering. Kvitte deg med venstre over urte massasje olje ned vasken og skyll det bort med varmt vann.
 • Ta vare gang på en flislagt eller ellers glatt gulvet med bare massert føttene, noe som vil være glatt fra urte massasje olje.

Hvordan lage en personlig Diabetic Menu Online

Diabetes kan være en alvorlig medisinsk tilstand hvis det ikke er riktig overvåket. I tillegg til regelmessig trening og sjekke ens blodsukker, bør en diabetiker person også spise en sunn meny skreddersydd for å møte behovene til en diabetiker person. Selv om dette kan være tidkrevende og forvirrende, programmer er tilgjengelig på nettet for å hjelpe til med å planlegge en diabetiker meny. Det er nå mulig å lage en personlig, sunn og deilig diabetiker meny online.

Hvordan lage en personlig Diabetic Menu Online

Hvordan lage en personlig Diabetic Menu Online

•  Lag en liste over mat du liker. På dette stadiet, ikke vær opptatt av den ernæringsmessige verdien av måltider. Dette er et viktig skritt fordi en person er usannsynlig å holde seg til en meny som ikke er velsmakende og tiltalende.

Lær om de ernæringsmessige behovene til en diabetiker person. En diett lav-sukker er vanligvis hva som er anbefalt for en person med diabetes. Den sukkerinntak bør være likt fordelt utover dagen for å sikre blodsukkeret holde seg stabilt. I tillegg bør glykemisk indeks (GI) brukes for å finne ut hvilke matvarer har glukose som bryter ned raskt versus hvilke matvarer har glukose som bryter ned sakte. Jo lavere GI-stillingen, jo langsommere glukose bryter ned.

Endre måltider du opprinnelig oppført for å gjøre dem mer diabetiker-vennlig etter å lære om de ernæringsmessige behovene til en diabetiker person. For eksempel, hvis du ønsket å ha en bit av hvit toast med syltetøy til frokost, som kan endres til en skive grov toast med sukkerfri syltetøy å være en mer passende måltid for en diabetiker person. Ta kontakt med en registrert kostholdsekspert (RD) hvis du finner deg selv sliter med å skape egnede måltider.

Listen måltider i en online meny planleggeren, som for eksempel My Pyramid eller endre livet med diabetes (se Ressurser). My Pyramid vil tillate deg å planlegge måltider og se deres ernæringsmessige informasjon. Endre Livet med diabetes vil tillate deg å planlegge måltider og gi forslag til å møte behovene til en diabetiker person.

Hvordan lage en Wheat Hot Bag

Hvordan lage en Wheat Hot Bag


For noen typer smerter eller stivhet, føles ikke noe bedre enn å bruke en varm komprimere. Imidlertid kan elektriske varmeputer være farlig, spesielt for personer med begrenset mobilitet, og varmeflasker er ikke alltid lett å forme rundt det smertefulle området. Hvete varme poser er tryggere fordi du lettere kan kontrollere temperaturen. Hvete poser 'myk, pute-lignende form er lett å vikle rundt en sår nakke, kne, eller andre buede delen av kroppen. I stedet for å kjøpe en dyr hvete hot bag, lage en selv følge disse trinnene.

Bruksanvisning

•  Skjær stoffet i omtrent en 24-tommers square.

Brett stoffet innsiden ut til et rektangel.

Sy de to åpne sider lukket med nål og tråd. Stingene må være veldig nær å holde hvetekorn fra å falle ut, så bruk en symaskin i stedet for søm for hånd.

Snu posen høyre side ut og fyll den halvveis full med hele hvete korn.

Sy den åpne enden lukket med nål og tråd eller symaskin.

6. Varm opp posen i mikrobølgeovnen i ca to minutter. Test pose når du tar den ut. Hvis sekken er for varmt, legg den i kjøleskapet i ca 10 minutter for å kjøle den av, og forkorte fremtidige oppvarmingstider.

Påfør hvete varmt bag til det smertefulle området. De hvete korn bør holde på varmen i flere timer.

Tips og advarsler

 • Hveten varm pose kan være større eller mindre enn størrelsen som er beskrevet her, avhengig av hvordan du ønsker å bruke den. Uansett størrelse eller form du gjør, sørg for å fylle det omtrent halvveis, slik at den er fleksibel. Sett hvete pose i kjøleskapet eller fryseren å gjøre en kald komprimere. Fyll en tykk sokk med hvete og knyt en knute i den åpne enden for å lage en varm pose raskt for en baby skriker midt på natten med en øreverk.

Hvordan lage øret rengjøring Candles

Øret lys antas av enkelte å være et naturlig middel for å fjerne overflødig ørevoks, lindre hodepine og tette bihuler, og selv lindre symptomer på svimmelhet ved å balansere væske inne i øret. De benyttes ved å plassere den brede enden av lyset over åpningen av øret og å tenne den smale enden. Tilhengerne av øret stearinlys hevder at mens lyset brenner, trekker updraft ut blokkeringer og annet uønsket materiale fra øret. Mens øret lys er ikke veldig dyrt, de er ikke så mye brukt som de en gang var, og av den grunn kan være vanskelig å finne. Ved å gjøre øret lys hjemme kan du alltid være trygg på å ha dem på hånden når de trengs.

Bruksanvisning

Hvordan lage øret rengjøring Candles

•  Forbered dowel ved å kutte ca 18 inches av av en gammel kosteskaft eller kjøpe en tilsvarende størrelse dowel. Den ene enden må være barbert ned slik at pluggen ligner en lang, tynn membran. Gjør dette med en skarp kniv som om du skjerpe en blyant for hånd. Slip whittled slutten hvis nødvendig. Bruk en liten mengde vegetabilsk olje til olje pluggen. Oljing hindrer lyset fra stikker til dowel og må gjentas mellom stearinlys.

Plasser vann i bunnen av vannbad og åtte gram av parafinvoks i toppen. Nivået av vannet i den nedre delen av kjelen bør være en tomme under bunnen av den øverste seksjon av kjelen. Kok opp vannet til å koke.

Mens voksen smelter, kuttet så mange 8 tommer med 2 tommers strimler av bomull sheeting som lys du ønsker å gjøre.

Når voksen er grundig smeltet, sette på kjøkken hansker og gni et tynt lag med vegetabilsk olje på dem. Bruk Tang til å senke et rektangel av dørk inn i voks, er å la bli helt mettet. Bruk dine beskyttede hendene til raskt å vikle folien rundt dowel ved å plassere den korte enden av stripe langs den koniske enden av pluggen og svingete stripe rundt og rundt med urviseren. Pakk tett, noe som gjør at det ikke er noen hull i folien. Når dette er fullført, gir lyset mot urviseren vri å løsne den fra tappen. Din første øret rengjøring stearinlys er fullført.

Gjør mer lys ved å gjenta trinnene og smelter mer voks etter behov.

Tips og advarsler

 • Parafinvoks kan trygt varmes opp mange ganger, slik at du kan stoppe og starte dette prosjektet når det passer deg. Hvis du har dedikert et vannbad spesielt for denne bruken, er det bare å lagre ubrukt, smeltet voks i apparatet.
 • Når voksen er smeltet i en gryte kan det være svært vanskelig å få det helt rent igjen. Av denne grunn, kan det være lurt å søke på bruktbutikk for en gammel dobbel kjele som du bare vil bruke for formålet med smeltevoks. Arbeide med varm voks presenterer alltid mulighet for et brannsår. Som en sikkerhetsforanstaltning, holde en bolle med isvann klar til å senke hendene i ved behov og holde dyr og små barn ut av arbeidsområdet.

Hvordan lage en gratis Diet Plan

Gjør valget å følge en diett plan kan være tøft til tider, spesielt når du ikke har den informasjonen du trenger for å velge den diett plan som er riktig for deg. Det er hundrevis av dietter, noe som betyr at det finnes hundrevis av valg tilgjengelig for deg. Denne artikkelen vil gi deg informasjon om hvordan du kan lage din egen diett plan ved å planlegge dine måltider og spore fremgang.

Bruksanvisning

Hvordan lage din egen gratis Diet Plan

•  Finn ut hvilken diett alternativ som passer best til dine behov og forskning kravene for å følge dietten. For eksempel, når du velger en høy-protein diett, finne ut hvilke matvarer er høyest i protein og finne ut hvordan de kan bli innarbeidet i en diett plan.

Bruk en kalender for å angi en start- og sluttdato til kosthold og å dokumentere fremgangen din. Kalenderen også hjelper deg når du oppretter måltid planer og dagligvarehandel lister. Minn deg selv til å skrive ned alt du spiste på en daglig basis for å spore din fremgang.

Opprette en handleliste gir deg mer kontroll over hva du spiser. Start med å detaljering din handleliste til kravene i din diett plan. Skriv ned alle matvarer som du spiser i en uke. Inkluder maten du kjøper fra butikken, samt matvarer du kan bestille som take-out fra restauranter. Dette vil gi deg innsikt i maten du spiser i dag i kostholdet ditt. Lage en handleliste kan også hjelpe deg å tenke sunne alternativer til noen usunn mat du kan tiden være å spise.

Bruk dine dagligvarer lister å koordinere maten du spiser til et måltid plan. For eksempel, hvis dietten tillater tomatsaus, kjøpe en krukke med tomatsaus og skape flere oppskrifter inkludert tomatsaus hele uken. Du bør lage minst seks små måltider for dagen, blant annet snacks. Lage dine måltider om dagen før skaper en forpliktelse til diett plan. Det tillater deg å tenke på dine matvalg. Meal-planlegging fjerner beslutningsprosessen som kan føre deg til å gjøre et dårlig valg av matvarer.

Tips og advarsler

 • Drikk minst åtte kopper vann om dagen for å holde seg hydrert.
 • Ta kontakt med en ernæringsfysiolog før du starter en diett for å bestemme din personlige kostbehov.

Hvordan å lage mat med hvit trøffelolje

Laget med olivenolje, er hvit trøffelolje beriket med essenser av delikate hvite trøffel sopp. Denne høye kvalitet og luksuriøse krydder olje er brukt i en rekke high-end oppskrifter - og en svært lite går svært langt. Å vite hvordan å lage mat med denne delikate sopp olje krever ikke at du holder en kulinarisk grad. Selv nybegynner kokk kan gi enkle måltider et dyrt og fristende smaken ved å inkludere hvit trøffelolje i oppskriftene.

Bruksanvisning

Sprute Hvit trøffelolje

•  Forbered potetmos, bakt poteter eller annen stivelse rett som du vanligvis ville gjort.

Legg en ts. av smør til en oz. hvit trøffelolje i en liten, mikrobølgeovn rett. Varme den i mikrobølgeovnen i 25 sekunder eller til smør og hvit trøffelolje blanding sammen.

Yr blandingen over stivt siden man ønsker å erstatte alle smør. Dette gir et utbrudd av robust smak til oppskriften. Du kan også duskregn hvit trøffel olje over grillet kjøtt, grønnsaker og et bredt spekter av andre kulinariske alternativer. Valget er ditt. Sprute hvit trøffelolje er en av de beste måtene å lage mat med det.

Steking av hvit trøffel olje

Tilsett 2 oz. hvit trøffelolje til 6 oz. av peanøttolje. Dette tynner ut den hvite trøffelolje for å gjøre det strekke lenger uten at det går smaken. Du kan også erstatte peanøttolje med en annen matolje av ditt valg.

Tilsett olje du har blandet i en stekepanne.

Fres løk og andre grønnsaker i denne hvite trøffel stekeolje. Du kan også brød kjøtt og andre elementer for steking i denne oljen. Hvit trøffelolje tilfører en deilig spark til stekt mat som tempura reker eller panerte utstoppede svinekoteletter.

Hvordan lage en diabetiker Meny

For diabetespasienter er like viktig for hans behandling som medisiner han tar maten fortært. En riktig balanse av de passende matvarer kan forsterke en diabetisk persons livskvalitet. Erkjennelsen av ingredienser i matvarer og hvilke matvarer for å unngå kan bety forskjellen mellom sykdom og sunn lang levetid.

Hvordan lage en diabetiker Meny

Hvordan lage en diabetiker Meny

•  Før du oppretter en meny diabetikere bør forstå komponentene i hver mat. Være klar av karbohydrater, i tillegg til den glykemiske indeks av matvarer. Glykemisk indeks måler økning i blod sukker fra karbohydrater i maten. Karbohydrater kan øke blodsukkernivået hos både diabetikere og ikke-diabetikere.

Menyen bør bestå av matvarer vurdert lav til middels på glykemisk indeks. Eksempler på lav glykemisk indeks matvarer er de fleste typer bønner, linser og valnøtter. De mellom vurdert matvarer er pasta, risretter og de fleste frukter og grønnsaker. Høy glykemisk matvarer inneholder sukkerholdig sportsdrikke, muffins og vannmelon.

En diabetiker persons menyen bør inneholde 30 prosent til 33 prosent karbohydrater for hele dagen. Daglige kaloriinntak bør fordeles på fire måltider i stedet for tre per dag.

Planlegg din frokost. En god frokost valg, ifølge American Association diabetiker, er frisk frukt, cottage cheese, ½ kopp havregryn, og en brødskive. For de som ikke liker cottage cheese til frokost, egg substitutter er like effektive.

For de som liker å erstatte mat, en god rettesnor for frokost er en kjøtt, to frukt, to brød, to fettsyrer, en melkeprodukt, og en gratis mat av ditt valg. Porsjonsstørrelser vil variere i henhold til høyde og vekt.

Et raskere alternativ for de med travle hverdag er å spise 1/2 kopp blåbær og drikke ett glass av fettfri eller lettmelk som drikke. Ha en skive ristet brød med margarin og legge til en "gratis-choice" mat. Gratis valgs matvarer kan inneholde høyt sukkerinnhold, men målet er å holde mengden lav.

Planlegg lunsj. Lunsj bør utgjøres av følgende formel: kjøtt, to to to brød, frukt, grønnsaker, og en to fett. Du kan også inkludere en gratis mat av ditt valg. Et eksempel på denne menyen vil være to brødskiver med ½ kopp tunfisk, en kopp blandet frukt, sammen med 1/2 kopp tomater. En kopp te ville være en mulig drikk. En litt annen alternativ kan omfatte to skiver av stek Tyrkia og to skiver av bearbeidet ost, 1 ss. majones kan brukes som et krydder, og 03:57 Graham sprakk kan legges for noe søtt. En annen drikke valg kan være et stort glass med eplejuice.

Planlegg kveldsmat. Kveldsmat bør inneholde følgende: tre kjøtt, to brød, to fett og en rå grønnsak. Et eksempel kan være 3 oz. bakt kylling med en skive brød. I tillegg legger ½ kopp potetmos med en kastet salat og 1 ss. av hvilken som helst type bandasje. Hvis yo ikke liker kylling, er svin indrefilet en utmerket erstatning som det er også lite karbohydrater. Mashed gresskar kan erstatte potetene, kombinert med aspargestopper og en side salat å fullføre måltidet.

Legg til en sunn snack som fjerde måltid for å holde sukker nivåer og metabolisme stabil. Noen gode valg er Graham sprakk toppet med lav-fett peanøttsmør og en skiver banan. Sukker-gratis frukt gelatin med litt hakket frukt er også et godt alternativ. Lav-fett mikrobølgeovn popcorn er tillatt, selv om air-poppet popcorn er foretrukket å kutte ned på oljer.

Hint

 • En gjennomsnittlig kaloriinntak bør være ca 1800 kalorier per dag, men at antallet kan variere, avhengig av kjønn, høyde, vekt. Rådfør deg med lege eller ernæringsfysiolog for å få et eksakt tall og porsjonene. Dine måltider bør inneholde 50 prosent stivelse, for eksempel grønnsaker (poteter eller saft), 30 prosent proteiner, som kan komme fra kjøtt og 20 prosent fett, som kan inkludere en kombinasjon av kjøtt og melkeprodukter.