Digidexo.com

jobbe med skrumplever

Hva er gjennomsnittlig levetid for noen med skrumplever?

Hva er gjennomsnittlig levetid for noen med skrumplever?


Levealderen for pasienter som lider av cirrhose i leveren er avhengig av alvorlighetsgraden av deres tilstand. Et mål på pasientens tilstand er klassifisert i henhold til Child-Pugh rangeringssystem.

Child-Pugh score

Child-Pugh klassifikasjoner ikke bare gi pasienter med en forståelse av sin tilstand i forhold til andre med skrumplever, men tilbyr en veldefinert vindu for forventet levealder.

Child Klasse A

The Child-Pugh rangering av Child Klasse A er kanskje den best-case scenario for skrumplever pasienter. Individene i denne kategorien er anslått å ha en 15 til 20 års levetid.

Child klasse B

Som en pasientens alvorlighetsgrad blir nedgradert til Child klasse B, vil han eller hun bli henvist av sin lege til nærmeste levertransplantasjon sentrum for å motta en transplantasjon evaluering.

Child Klasse C

Child Klasse C er den mest kritiske av alle Child-Pugh rangeringer. Disse skrumplever pasienter vanligvis befinner seg på toppen av landets transplantasjonslister og er vanligvis bare forventet å overleve mellom 1 og 3 år.

Betraktninger

Fordi skrumplever pasienter har redusert immunsystem, de er utsatt for smitte og andre alle andre kroppslige forurensninger som truer med å dramatisk svekke deres helse. Under disse omstendigheter kunne Child klasse A og B pasienter raskt falle til klasse C status.

Om OSHA regler når det jobbes med granitt

Ifølge Occupational Safety and Health Administration (OSHA), håndtering - særlig mishandling - granitt kan føre til alvorlige skader og til og med dødsfall. OSHA adresser denne bekymringen ved å iverksette retningslinjer for å informere og beskytte mennesker som jobber med granitt og andre typer marmor eller steinheller.

Lossing

Mange leverandører gir Trestender å hindre granittplater i å bevege seg under transport. OSHA advarer om at ansatte som fjerner disse støttene risikerer å bli fanget eller knust når granitt skift.

Lagring

OSHA sier at off-lastet plater er vanligvis plassert i et tre eller metall stativ struktur. Disse er som regel A-rammekonstruksjoner. Mangel på skikkelig restraining enheter og står i veien for en potensielt fallende plate er de viktigste farene som bør unngås.

Håndtering og flytting

Når du flytter granittplater, OSHA sier at en kran eller gaffeltruck, med de riktige vedlegg, bør utnyttes. Videre bør en ansatt aldri stå under eller nær skive når en kran løfter den.

Hva er kvalifikasjonene til å jobbe med nyfødte i et sykehus?

Hva er kvalifikasjonene til å jobbe med nyfødte i et sykehus?


Kravene for å bli en neonatal sykepleier bestemmes av staten du bor i og institusjon som du arbeider. Vanligvis gjør neonatale sykepleiere ikke krever noen ekstra utdanning annet enn en sykepleier grad fra et akkreditert institusjon og en sykepleier (RN) lisens.

Institusjon

Krav til sykepleiere som arbeider med spedbarn varierer fra helsevesenet institusjon. Hver institusjon har sitt eget sett med regler og krav basert på praksis ferdigheter som brukes til å vurdere en sykepleier evne til å gi medisiner, intravenøse linjer og andre ferdigheter som gjelder for en sykepleier jobb.

Pedagogiske Krav

Å være en neonatal sykepleier, staten eller en institusjon som sertifiserer, vil avgjøre en sykepleierens pedagogiske krav. Staten sykepleie styret vil sette antall time kravene, om noen, i løpet av en bestemt periode for å opprettholde en sykepleier (RN) lisens. Det er nasjonale sertifiseringer at sykepleiere kan få til å demonstrere spesialisert kunnskap på feltet, for eksempel neonatal omsorg.

Sykepleie programmer

Neonatale sykepleiere, som alle sykepleiere må oppgradere fra en to- eller fireårig nasjonalt akkreditert sykepleierutdanning. Etter eksamen fra sykepleierskolen, må du ta en state-lisensiering eksamen. Det finnes ingen spesifikk test for neonatal sykepleie. Det minimum av utdanning som kreves er en knytte grad. Men hvis du ønsker å få en lederstilling, typisk sykehus og helsesentre vil kreve en bachelorgrad i sykepleie. Du kan også videreutvikle din utdanning med en mastergrad.

Jobber med en kjemi Degree

Jobber med en kjemi Degree


Kjemi majors utvikle mange ferdigheter gjennom sin utdanning. De er i stand til å identifisere kjemiske forbindelser, så vel som hva interaksjoner mellom de forbindelser som ville være. De lærer laboratorie forskning ferdigheter sammen med hvordan å dokumentere og tydelig forklare sin forskning. Med disse ferdighetene en kjemi utdannet kan forfølge en jobb i industrien, akademia, myndigheter eller en annen, ikke-tradisjonelle område.

Industrien

Ifølge den yngre Kjemikere Committee of American Chemical Society, 60 prosent av kjemi majors ende opp med en jobb i bransjen. Bransje kjemikere arbeide for å utvikle nye produkter for private selskaper. De kan fungere som en forskning, utvikling eller produksjon kjemiker. Mer spesifikt, kan de bli kjent som mat forskere, medisinske forskere eller flavorists - de som utvikler de kjemiske forbindelser som smaken mat og drikkevarer. Folk i disse yrkene bidra til å utvikle innovative nye produkter, medisin, maskiner og til og med prosesser for å skape ting.

Akademia

Noen kjemi nyutdannede velger å bruke sin kunnskap til å lære andre om kjemi. De kan finne jobber som lærere som underviser grunnleggende vitenskap klasser, eller som professorer og forelesere på universitetsnivå. Universitetsprofessorer ofte tjene som forskere for universitets programmer og prosjekter. De må balansere undervisning og forskning, som ofte kan være vanskelig som konkurranse for disse typer stillinger er høye. Noen kjemi gradienter kan finne veien til akademia ved å bli lab teknologer eller instrumentering spesialister - de som bryr seg om og håndtere teknologien blir brukt av akademiske forskningsprogrammer.

Regjeringen

Kjemi nyutdannede kan få arbeid i mange forskjellige avdelinger av regjeringen, som National Bureau of Standards, National Institutes of Health, Federal Bureau of Investigation, Department of Defense, Environmental Protection Agency, Agricultural Research Service Investigation eller mat and Drug Administration. I disse avdelingene kjemi majors kan være ledende forskning, produktutvikling, våpen utvikling, testing, etterforskning eller de kan gi råd om politikkutforming.

Utradisjonelle

Det finnes ulike andre jobbmuligheter som krever litt kunnskap om kjemi. En kjemi utdannet kan være ansatt i et museum for å bidra til å gjenopprette, bevare og godkjenne visse gjenstander og verker. En kjemisk patent advokat må bruke både sin bakgrunn kunnskap om kjemi og sin juridiske embetseksamen for å avgjøre hvorvidt noe er verdig en patent. Kjemi gradienter kan også finne arbeid som dietitians - planlegger måltider og utdanne andre om ernæring, tekniske forfattere - skriving og redigering kjemi spesifikk litteratur, eller farmasøyter.

Hvordan å holde en jobb med ADHD

Attention Deficit Hyperactivity Disorder (ADHD) er en nevrologisk lidelse som forstyrrer en persons evne til å fokusere eller opprettholde oppmerksomhet i lange perioder. Voksne med ADHD er lett distrahert og har vanskeligheter igjen på oppgaven, spesielt hvis oppgaven er repeterende eller unstimulating. På arbeidsplassen noen med ADHD kan oppleve problemer med å følge gjennom med oppgaver, viser en mangel på oppmerksomhet på detaljer og ikke klarer å legge merke til nonverbal ledetråder som forårsaker vanskeligheter med mellommenneskelige relasjoner. Beholde en jobb krever å håndtere symptomer på ADHD som forstyrrer arbeidsmiljøet.

Bruksanvisning

Sett arbeid som en prioritet. Hvis du har ADHD, kan du finne det vanskelig å sette prioriteringer og kan bli fristet til å ringe inn syk når det oppstår situasjoner som du føler krever din oppmerksomhet. Selvsagt vil det være ganger når du kan ha til å avblåse arbeidet for dagen, men de bør være få og langt mellom. Ta en beslutning som arbeidet kommer første og andre ønsker kommer andre.

Planlegg tiden din med omhu. Beregne ekstra tid om morgenen både for å bli klar for arbeid og pendle til jobb. Dette kompenserer for din naturlige tendens til å bli avsporet og mister oversikten over tid. Stille klokker foran et par minutter er også en effektiv teknikk for mange mennesker. Å få til arbeid på gang hver dag er viktig å beholde en jobb.

Bryt arbeidsoppgaver i mindre segmenter. Dette hjelper deg å fokusere på den spesifikke oppgaven uten å bli overveldet av hele prosjektet. Hold en notisblokk med de oppgavene som skal utføres skissert på puten og sjekke hver enkelt av som du fullfører den. En hvit bord nær arbeidsområdet fungerer godt, også.

Kjøp en organisator og bruke den til å holde oversikt over alle arbeidsrelaterte oppgaver. Inkluder forfallsdatoer for prosjekter, møtetider og notater fra møter. Bruk klistrelapper som påminnelser om viktige oppgaver, møter eller jobb relatert informasjon.

Oppsøke en kollega som du liker og stoler for å gi tilbakemelding på regelmessig basis hvis du har problemer med mellommenneskelige relasjoner. Dette er spesielt nyttig for sosiale interaksjoner som du kanskje ikke klar over subtile sosiale signaler og kan utilsiktet fornærme andre. En betrodd medarbeider kan hjelpe deg å forstå reaksjonene til de rundt deg.

Utvikle en behandlingsplan for din ADHD. Følg råd fra legen din og gjør en forpliktelse til å følge planen. Dette kan innebære medisinering, rådgivning eller terapi for å lære deg måter å takle symptomene på ADHD. Kontrollere symptomer på ADHD forbedrer arbeidsprestasjoner.

Hvordan jobbe med Spirit Guides

Noen ganger, mens i en transelignende tilstand, er det mulig for noen å få hjelp fra åndelige veiledere. Denne hjelpen kan forholde seg til helseproblemer eller andre aspekter av livet hvor vi kunne bruke litt veiledning. Mens noen mennesker tror at denne prosessen er bare en måte å få tilgang vår egen intuitive visdom, andre mener at åndelige veiledere er faktiske eksterne aktører som ønsker å hjelpe oss for en eller annen grunn. Denne uenigheten er kanskje ikke så viktig, fordi uansett hva du tror deres kilde er, kan åndelige veiledere kunne hjelpe deg med utfordringer i livet ditt.

Bruksanvisning

•  Gå inn i en transe. Forbered deg på dette eksperimentet ved å finne en tid og et sted hvor du kan legge seg ned komfortabelt i minst femten minutter uten å bli forstyrret. Ligg på ryggen eller, hvis det er ubehagelig for deg, finne den mest avslappende sittende eller liggende stilling som du kan. Lukk øynene og pust dypt.

Klargjør kroppen din ved å slappe av så mye som mulig. Guide din bevissthet gjennom hver del av kroppen din igjen, og starter med tærne. Med fokus på hver del av kroppen din, inhalerer og visualisere energi fylle det området, så puster og forestill deg noen spenning smelter bort. Fortsett til hele kroppen er veldig avslappet.

Visualiser deg selv dykke inn i en varm, behagelig innsjø av rødt vann og svømming dypere og dypere ned. Du er i stand til å puste i vannet, og du holde svømme dypere. Som du svømme dypere, ser du at vannet foran deg blir oransje, og du svømme ned mot det oransje vann, blir mer og mer avslappet.

Gjenta denne prosessen sykling gjennom alle regnbuens farger (det vil si når du er i den oransje vannet du ser gult vann under deg, og så videre). Fortell deg selv ofte at du kommer dypere og dypere og blir mer og mer avslappet.

Ankom i et område der vannet er mørk lilla eller svart. Visualisere en dør her, og innse at når du går gjennom døren vil du gå til et sted som er veldig behagelig og kraftig for deg. Det kan være hvilken som helst type sted som du liker.

Trinn gjennom døren, og bruke alle dine sanser for å utforske området i noen minutter.

Spør om det er noen til stede som ønsker å snakke med deg. En guide kan synes å være en person du vet, en fremmed, et dyr eller en plante eller annen form. Spør dem spørsmål om det emnet du ønsker å lære om. Hvis svarene er ikke klart, kan du be om flere detaljer. Du kan også be om å snakke med noen andre, som kan eller ikke kan være vellykket, men kan være verdt et forsøk hvis du ikke får noe nyttig.

Takk dine åndelige veiledere. Reversere visualisering prosessen ved å svømme opp gjennom alle lag av vann som du svømte ned gjennom, minner deg selv underveis at du blir mer og mer våken og energisk som du gå tilbake til normalt bevissthet.

Åpne øynene dine og flytte rundt. Hvis du lært noe interessant, kan det være lurt å skrive det ned, tegne det, eller bruke en annen metode for å opprette en påminnelse eller din erfaring.

Tips og advarsler

  • Hvis du har noen tanker mens du går inn i transe at prosessen ikke fungerer, prøv å ikke fokusere på dem og fortsette visualisering. Du kan bli overrasket slutt å høre at du var mer dypt betatt enn du trodde.

Hvordan hjelpe mennesker som jobber med dødsfallet til en kjær

Hjelpe en person som er i sorg over tapet av en kjær, enten mennesker eller dyr, krever at du være villig til å fokusere på noen annens behov og tilby dem hjelp og medfølelse, selv om du ikke forstår hva de føler. For mange mennesker antar den beste måten å hjelpe en sorgtynget person er å si: "Jeg vet akkurat hvordan du føler deg." Her er et hint: du ikke.

Bruksanvisning

•  Se etter tegn på radikale endringer i oppførsel (utagering, høyrisikoaktiviteter, disinterest i aktiviteter som tidligere var interessant). Hvis du ser dem, foreslår pastorale eller profesjonell hjelp. Utagering etter dødsfallet til en kjær er mer vanlig hos barn enn hos voksne. Hvis du oppdager risikoatferd, eller irrasjonell tenkning, er nødvendig profesjonell hjelp. Tilbud om å ta de etterlatte til rådgivning økten, eller til og med delta i det, hvis han vil at du skal.

Tilbud om å bidra til å gjøre begravelsen eller minnegudstjeneste ordninger. Selv om du går sammen og bare ta notater, ofte som er veldig nyttig. Folk som sørgende ikke behandle opplysninger og informasjon med sine vanlige effektivitet.

Tilbud om å tjene som en transporttjeneste til og fra flyplassen, buss eller tog stasjoner for familiemedlemmer og venner som kan kommer fra ut av byen for begravelsen eller minnegudstjenester.

Tilby å hjelpe til med matlaging, rengjøring og hagearbeid på en etter behov. Men hvis du sier at du skal gjøre det, så gjør det, og ikke lage unnskyldninger for å ikke være tilgjengelig.

Tilby å tilbringe tid med henne. Inviter henne til å ta en kopp kaffe, et måltid, en tur eller dra på shopping med deg. Hva en sørgende person trenger mest er å føle at hun kan delta i daglige aktiviteter igjen uten å tenke på hva andre synes.

6. Hjelpe med papirarbeid. Bankkontoer trenger balansering, regninger må betales og bokstaver må besvares. Dette er spesielt nyttig i tilfeller der hun ikke var den som tok seg av regninger - du kan vise henne hvordan du gjør de tingene som tidligere er gjort av noen andre.

Hint

  • Du kan gjøre mye for å hjelpe rett og slett ved å skape et trygt, nonjudgmental plass der sørge følelser kan uttrykkes. Tillate den andre personen til å lede samtalen inn på uansett nivå han velger.
  • Alltid si: "Jeg er så veldig lei meg for tapet" eller "Jeg kan ane hvor dypt du har det vondt."
  • Lytt tålmodig, selv om hans minner er forvirret eller hans følelser ser ut til å variere fra ekstrem til ekstrem i en kort span. Hvis han synes blokkert, kan du alltid spørre: "Husker du noe annet?" eller "Har du lyst til å si mer om dette?"
  • Aldri si, "Jeg vet akkurat hvordan du føler deg." Du tar feil. Du vet ikke nøyaktig hva en annen persons sorg føles, og det er arrogant i det ekstreme for deg å si at du gjør.
  • Sorg er ikke en sykdom, og du kan ikke ta det ved å være i sin tilstedeværelse. Den varme menneskelig komfort av noen som bryr seg om hennes trivsel går en lang vei mot å ta brodden av ukjente og sørgelige følelser. Din kameratskap vil bli verdsatt.

Yrkesfarer på å jobbe med kontakt Sement

Yrkesfarer på å jobbe med kontakt Sement


Kontaktsement benyttes som en syntetisk gummiklebemiddel. Ifølge sikkerhetsdatablad (HMS), den inneholder ingredienser av løsemiddel naphitha, aceton, toluen, syntetisk gummi, ulike harpiks og heksan. Med denne kombinasjonen av ingredienser, møter kontakt sement OSHA Regulatory Status for farlig gods. Oversikten nødsituasjon advarer det er en ekstremt brannfarlig væske med damp som kan føre til en eksplosjonsartet brann. Sammen med å være brannfarlig, det er andre potensielle helseeffekter av eksponering for kontakt sement.

Øyne

De potensielle effektene av kontakt sement eksponering i øyet inkluderer irritasjon, rødhet, rive og tåkesyn. Førstehjelpstiltak krever øynene for å bli spylt forsiktig med vann i minst 15 minutter. Etter en omfattende skylling, er umiddelbar legehjelp nødvendig.

Hud

Med langvarig eller gjentatt kontakt med dette materialet, kan en arbeidstaker opplever tørking av huden med symptomer på rødhet, svie, tørr og sprukket. Hudforbrenninger er også en potensiell risiko. De førstehjelp behandlinger for hud eksponering er å først fjerne tilsølte klær. Det berørte området må vaskes med såpe og vann. Hvis symptomene fortsetter, er legehjelp nødvendig. Enhver tilsølte klær må renses før de brukes igjen.

Svelge

Ved inntak av dette produktet, kan gastrointestinal irritasjon, kvalme, diaré og oppkast forekomme. Hvis oppkast er et symptom, er det mulighet for aspirasjon av materiale inn i lungene, som kan produsere kjemisk lungebetennelse. Denne tilstanden kan være dødelig. Førstehjelpstiltak for å svelge kontakt sement inkluderer umiddelbar konsultasjon med lege eller giftkontrollsenter. Under ingen omstendigheter bør brekninger fremkalles. Ikke la den enkelte uten tilsyn eller gi ham noe i munnen. Hvis offeret faller bevisstløs eller blir døsig, ligge ham på hans venstre side med hodet ned.

Innånding

Omfattende innånding av kontakt sement damper kan føre til tett og luftveisirritasjon, akutt nervesystemet depresjon, tretthet, svakhet, kvalme, hodepine og svimmelhet. Umiddelbart flytte personen til frisk luft og kontakt lege. Offeret må holdes varm og rolig. Gi oksygen ved pustebesvær eller anstrengt. Hvis offeret slutter å puste, administrere HLR.

Hvordan få hjelp for å jobbe med angst og depresjon på jobben

For mange mennesker, som beskriver en angst eller depresjon sykdom til mennesker på arbeidsplassen kan være pinlig og stigmatiserende. Selv om trenden å akseptere depresjon og andre psykiske lidelser er økende, er det fortsatt misoppfatninger om disse lidelsene. Hvis du lider av angst eller depresjon og fortsatt ha arbeidsoppgaver, er det flere måter å få hjelp.

Bruksanvisning

•  Fortell sjefen din eller arbeidsgiver om din angst og depresjon tilstand. Selv om hans oppfatning av deg kan endres, Americans with Disabilities Act forbyr enhver diskriminering på grunnlag av en mental eller psykologisk tilstand. I tillegg kan selskapet imøtekomme din tilstand eller gjøre ressurser tilgjengelig.

Søk hjelp fra en lisensiert profesjonell rådgiver eller psykolog. Ikke bare vil de hjelpe behandle deg med spesifikke behandlinger som er bevist å fungere, for eksempel kognitiv-atferdsterapi, kan de gjøre en offisiell diagnose av angst eller depresjon tilstand og henvise deg til psykiatrisk behandling.

Gjør en avtale med en lisensiert psykiater. En psykiater kan foreskrive antianxiety eller antidepressive medisiner, for eksempel Zoloft eller Celexa. Disse reseptbelagte medisiner kan lindre angst og depresjonssymptomer og styrke din ytelse på jobben. Det er viktig å ta disse med jevne mellomrom hvis de er foreskrevet for din tilstand.

Finn ressurser i samfunnet som vil støtte din innsats for å forbedre din angst og depresjon på jobben. Støttegrupper gi sosial støtte gjennom positive lærings, kommunikasjon og oppmuntring fra andre som lider av de samme psykiske lidelser.

Prøv avslapningsterapi for angst og depresjon på jobben. Deep-pusteteknikker bare ta noen få minutter av din tid og kan være effektive i å forbedre din mind-set. Meditasjonsteknikker, guidet billedspråk og progressiv muskelavslapning er alle gode eksempler som kan utføres på en jevnlig basis for å forbedre angst og depresjonssymptomer.

Trenger jeg Medicare Del B hvis jeg jobber med gruppeforsikrings?

Medicare del A og Medicare Del B er de grunnleggende helseforsikring dekning som tilbys gjennom Medicare. Du automatisk kvalifisert for Medicare del A fordeler, som dekker sykehus, hospice og viss hjem helsevesenet, hvis du har 40/4 av kvalifiserende arbeid eller mottar trygdeytelser. Det er ingen premie for del A dekning. Det er en premie for del B dekning, slik at du kan lure på, hvis du er dekket av en medisinsk plan på jobben, om det er fornuftig å melde seg for del B dekning.

Medicare Del B Dekning

Medicare Del B er medisinsk forsikring som dekker medisinske tjenester utenfor sykehus som legebesøk, lab testing og bildebehandling, forebyggende tjenester og noen hjemme helsetjenester. Selv om del B dekning anses frivillig, vil du automatisk bli innrullert i programmet på din 65-årsdag hvis du oppfyller alle kvalifikasjonskrav. Du vil normalt få din Medicare kortet om tre måneder før du fyller 65 år. Instruksjoner vil komme med kortet som forklarer hvordan du sender kortet tilbake hvis du ikke vil at del B dekning.

Samordning av ytelser

Hvis du fortsatt arbeider, og du har en gruppe forsikring, til beslutningen om hvorvidt registrere deg for del B dekning vil blant annet avhenge av hvordan din arbeidsgivers dekning fungerer med Medicare. Ifølge håndboka "Medicare and You," din beste kilde er bedriftens medisinsk plan administrator. Noen planer kan koordinere fordelene med Medicare Del B, som dekker egenandeler og copays, men andre kan slippe dekning når du blir kvalifisert for Medicare.

Kostnader

Hvis du er pålagt å betale noe mot din gruppe forsikringspremier med din arbeidsgiver, bør du sammenligne Medicare Del B premie. For 2011 vil del B premie fortsette på $ 96,40 per måned for de fleste personer som har sin premie unndratt fra sine trygdeytelser hver måned, og $ 110,50 hvis du betaler på egen hånd. Som i 2011, de som tjener mer enn $ 85 000 for en enkelt person eller $ 170 000 for et ektepar, kan betale mer enn $ 110,50 per måned. Så, avhengig av hva du tjener på jobben din, kan dette gjøre en forskjell. Medicare Del B har også en årlig egenandel på $ 162 som i 2011 og en copay på 20 prosent unntatt på forebyggende behandling. Dersom arbeidsgiveren din vil tillate deg å fortsette under en administrert omsorg plan, som en HMO eller PPO, som kan være bedre enn del B Medicare.

Betraktninger

Selv om du ikke er pålagt å melde seg for Medicare Del B, hvis du bestemmer deg for å gjøre det senere, kan du bli utsatt for en sen straff. Hvis du ikke registrere deg for Medicare Del B fordi du var dekket under en gruppe forsikring plan, kan du unngå denne straffen så lenge du registrerer deg for del B innen åtte måneder etter utløpet av gruppeforsikringsdekning. Hvis du går glipp av denne åtte måneders periode og registrere deg for del B senere, må du betale en bot på 10 prosent, ut over din del B premie, for hvert år du ikke melde fra den gang du var kvalifisert å gjøre dette.

Diett for pasienter med diabetes og skrumplever

Folk som lider av skrumplever og diabetes må overvåke sine dietter nøye for å unngå komplikasjoner fra begge sykdommer. Strengt overvåking av mengden av protein i dietten er en viktig del av behandlingen cirrhose, diabetes og krever overvåking blodglukosenivåer. Et riktig kosthold vil ikke reversere skrumplever eller diabetes, men det vil hindre utviklingen av sykdommene.

Blood Glucose

Diabetes krever pasienter å overvåke blodsukkeret ofte i løpet av dagen for å finne ut hvordan mat påvirker disse nivåene. En pasient som lider av skrumplever vil også ha forstyrrelser i blodsukkernivået. Skrumplever pasienter lider av enten lavt blodsukker eller høyt blodsukker. Komplekse karbohydrater er anbefalt i dietten for deres evne til å bli behandlet av kroppen mer effektivt enn enkle karbohydrater.
Et sunt kosthold for noen som lider av diabetes og skrumplever bør omfatte komplekse karbohydrater fra korn, stivelsesholdige grønnsaker og bønner, snarere enn enkle karbohydrater som de som finnes i søtsaker og enkle sukkerarter. Dietten kan inkludere søtsaker, men de bør holdes til et minimum, og deres effekt på blodsukkernivået bør overvåkes nøye.

Natrium

Skrumplever pasientene må senke sitt inntak av natrium eller salt. En opphopning av væske i magen og bena er mulig med skrumplever pasienter, og redusere mengden salt i kosten kan redusere risikoen.
For å unngå mat som er høy i natrium, er det viktig å begrense mengden av bearbeidede matvarer i kostholdet. Mange bearbeidet mat legge en stor del av natrium i løpet av behandlingen.
Lær å lage mat med andre krydder i stedet for salt og nyte smaker av mat uten ekstra salt tilsettes. Ikke tilsett salt til maten på bordet, og etter hvert vil du miste din smak for salt. Salt er en ervervet smak. Det er like lett å miste smaken for salt som det var å skaffe det i første omgang.

Protein

Diabetikere trenger ikke mer eller mindre protein enn noen andre. Pasienter med skrumplever må være veldig bekymret for hvor mye protein de forbruker. Leveren er ikke i stand til å behandle så mye protein som en frisk lever og kan bli overbelastet når det er for mye protein i dietten. En tilstand som kalles encefalopati kan oppstå når leveren er overveldet med protein. Denne tilstanden kan føre til koma.
Cirrhose pasienter må spise en diett som består av vegetabilsk protein som er 10 til 15 prosent lavere enn for en person med en stabil tilstand leveren.
Vegetabilske proteiner er et sunnere kilde for både diabetikere, som står overfor en større risiko for hjertesykdom og skrumplever pasienter som har en svekket leverfunksjon. Animalske proteiner har mer mettet fett, noe som bør være begrenset eller forbudt fra alles kosthold.

Hvordan jobbe for Bosses med ADHD

Synes at sjefen din synes uoppmerksom og distrahert? Er dine retninger fra ham tilsynelatende uorganiserte og inkonsekvent? Det er mulig at sjefen din har Attention Mangel Disorder som kan komme med eller uten hyperaktivitet (ADD eller ADHD). Selv om dette kan gjøre for en frustrerende arbeidsmiljø, er det ting du kan gjøre for å jobbe med sjefen 'ADHD heller enn mot det. Ved å ta en konstruktiv og positiv tilnærming, kan du bare finne at ADHD har noen fordeler som du ikke anerkjent før.

Bruksanvisning

•  Forskning grunnleggende informasjon om ADHD. Ved å forstå akkurat hvordan sjefen din 'hjernen fungerer, vil du være i stand til bedre å sette pris på den positive og administrere de negative sidene. Noen grunnleggende om voksne med ADHD er at hjernen tar alt i mer enn den gjennomsnittlige personen, og sortere informasjon tar mer tid for dem. Sjefen din kan sannsynligvis gi stor fokus på, og har et vell av kunnskap om, temaer som interesserer henne. Andre temaer mindre interessant gi hjerne henne til å kaste opp veisperringer gjør henne lett distrahert.

Skriv ned alt. Ta gode notater på møter eller når sjefen din gir deg retninger, og lagre e-postmeldinger. Etter møtene sende en kopi av notatene til sjefen din som en vennlig gest av hva som ble diskutert eller besluttet på et møte.

Hjelp sjefen fokus ved å stille relevante spørsmål. De med ADHD har en tendens til å gå på tangenter, de har så mange tanker om det kan være vanskelig for dem å fokusere. Hvis dette skjer og du trenger for å komme til poenget, eller har et møte flytte på, så pent som mulig, be sjefen din et spørsmål som vil få hans fokus tilbake på tema som må diskuteres. Hvis hans tangenter er tilfeldig, så gjerne prøve å sette inn tilfeldige spørsmål som er om næringsliv som tema som må diskuteres.

Gi sjefen tid til å ta beslutninger. Hun kan ta tid å sortere gjennom hennes tanker og mål om en sak før du kommer til en beslutning. Be om beslutninger en dag eller to på forhånd hvis mulig, og holde sjekker inn på hennes tanker om saken.

Gi sjefen din påminnelser. Dersom fristene nærmer eller et møte er planlagt, så send e-postpåminnelser eller gi indirekte verbale påminnelser ved å si, "så jeg får se deg på 13:00 møte i pausen room."

Gi sjefen din en gave han kan bruke. Hvis hans hyperaktive side som fører ham til å fidget, tempo, eller vri driver deg litt nøtteaktig, deretter tenke på kreative kontor ferie gaver som kan holde ham opptatt. Stress baller er en idé. Kanskje holde en til deg selv også.

Diet for skrumplever

Diet for skrumplever


Cirrhose er oppbygging av arrvev som deretter erstatter friskt vev, og blokkerer strømningen av blod gjennom leveren. Mens skrumplever har vært lenge forbundet med alkoholisme, det har mange årsaker. kronisk hepatitt C, B og D, ikke-alkoholisk fettleversykdom, cystisk fibrose og kontinuerlig eksponering for toksiske kjemikalier har alle blitt knyttet til cirrhose. Mens legen vil foreskrive medisiner og en ny livsstil plan, her er noen endringer i kostholdet for å vurdere.

Protein og fett

Protein er nøkkelen, men i stedet for å stole på rødt kjøtt, som er høy i mettet fett, prøv sunnere kilder som belgfrukter, bønner, magert fjørfe og mest fisk. (Med fisk, sjekk for å se hvilke som er miljøvennlige funn i ditt område nedenfor under flere ressurser.) I tillegg bør du unngå fet mat som kan forstyrre tarmsystem. Fett er brutt ned av kroppen din med galle, som leveren gjør regelmessig hvis du er frisk. Men når du har skrumplever, leveren din vil ikke produsere nok av høy kvalitet galle for en diett lastet med fett.

Limit Salt

Salt oppfordrer vannretensjon, som mennesker med skrumplever allerede har en predisposisjon for. Hevelse kan bli svært synlig i en person med skrumplever, som begynner i anklene og deretter sprer seg fra bena til magen, noe som resulterer i en farlig tilstand som kalles ascites. For å unngå dette, begrense mengden av salt i matlagingen. Sjekk prepackaged mat for hvor mye salt det inneholder. Når du spiser på restauranter, spør servitøren å holde tilbake på salt i maten din.

Unngå alkohol

Hos friske mennesker, en lever filtrerer alkohol ut av kroppen, som ser det som et giftstoff. Selv om skrumplever ikke ble forårsaket av overdreven alkoholforbruk, bør alle former for alkohol bli utestengt fra kostholdet ditt. Leveren vil fortsette å jobbe hardere for å filtrere ut toksinet, lider ytterligere skade og bygge opp enda mer arrvev. På sosiale arrangementer, hold deg til selters eller musserende og ikke alkoholdige drikker.

Behandling for Søvnforstyrrelser med Parkinsons

Behandling for Søvnforstyrrelser med Parkinsons


I Parkinson-pasienter sove problemer kan manifestere på grunn av medisiner, søvnforstyrrelser og Parkinsons sykdom symptomer. Dessverre er mellom 60 til 90 prosent av personer med Parkinsons sykdom rammet, ifølge Northwestern University Parkinsons sykdom og Movement Disorders Center.

Søvnforstyrrelser assosiert med Parkinsons

REM (Rapid Eye Movement) søvn atferdsforstyrrelse, preget av mennesker som lever ut sine drømmer i søvne, kan bidra til søvnproblemer, i henhold til Parkinsons sykdom Foundation. Stiftelsen bemerker også at Parkinson-pasienter er også mer sannsynlig å ha obstruktiv søvnapné, en tilstand der luftstrømmen blir avbrutt mens han sov.

Symptomer

Dreven søvnighet på dagtid og nikker av i løpet av dagen er symptomer på søvnløshet.

Medisinsk behandling

I henhold til Parkinsons sykdom Foundation, kan legen foreskriver en ekstra dose av anti-Parkinsons sykdom medisin, for eksempel en dopaminergisk middel om natten, noe som kan være tilstrekkelig til å indusere søvn hos mennesker med Parkinsons sykdom. Andre medisiner som jobber med søvnforstyrrelser inkluderer over-the-counter medisiner som difenhydramin.

Enheter

Hos personer med søvnapné, en ansiktsmaske og CPAP (Continuous Positive Airway Pressure) maskin kan brukes til å åpne luftveiene og bedre søvn.

Forebygging / løsning

Søvnforstyrrelser kan forebygges på Parkinson-pasienter ved å senke væskeinntak før søvn, ved å unngå sentralstimulerende midler om natten og ved å holde konsekvent søvn tidsplaner. Trening i løpet av dagen kan også bedre søvn om natten.

Botox & Barn lider med Cerebral Parese

Botox & Barn lider med Cerebral Parese


Unormalt stramme muskler vise seg å være et vanlig symptom på cerebral parese, en nevrologisk lidelse som hindrer kroppen bevegelse og muskel koordinering. Cerebral parese kan være forårsaket av fosterskader, fødselskomplikasjoner eller alvorlige skader påført i løpet av de første årene av livet. De spastiske muskler forårsaket av CP kan gjøre hverdagen vanskelig. Flere cerebral parese behandlinger finnes for å redusere disse problemene. Noen ganger ulike behandlingstilbud kan slås sammen til ett cerebral parese behandlingsplan. Botox terapi er en av disse behandlingsalternativene.

Botox Therapy

Botox terapi er ofte forbundet med kosmetisk medisin, men botox terapi fordeler også personer med CP. Botox kommer fra botulinum toxin type A, en bakterie som forårsaker matforgiftning. Botox virker ved å blokkere overføring mellom nervesystemet og musklene, forårsaker musklene til å slappe av. Botox terapi kan være nyttig for personer med stramme muskler fører til funksjonsproblemer, smerte eller misdannelser som vanskelig gangart eller hip fortrengning.

Prosedyre

Leger administrere botox behandling gjennom injeksjoner. Injeksjonene kan bli gjort til flere små og store muskler. Områder på overkroppen som botox kan være nyttig inkluderer skuldre, albuer og håndledd, mens områder på underkroppen som kan ha nytte av botox terapi inkluderer hofter, knær og ankler. Leger kan gi pasientene en lammende middel før injeksjoner for å bidra til å redusere smerte på injeksjonssteder. Ifølge Cerebral Parese Source, effekten av botox injeksjoner vanligvis ca fire måneder. Når injeksjoner slites av, kan et nytt sett av injeksjoner kan være nødvendig.

Fordeler

Botox terapi kan bidra til å forbedre et barns selvtillit ved å la ham bli mer selvstendig. Den avslappede muskler opprettet av botox behandling kan gjøre omsorgsoppgaver, for eksempel dressing og fôring, enklere å gjøre. I tillegg kan de avslappede muskler redusere smerte forårsaket av spastiske muskler og også forbedre balansen. For fysioterapeuter som arbeider med barn, botox injeksjoner gi terapeuten en økt bevegelsesutslag å jobbe med.

Advarsel

For mye botox kan være dødelig. Botox-injeksjoner kommer i 50-unit og 100-unit ampuller. Ikke på noe tidspunkt bør barnet bli injisert med mer enn 400 enheter av botox, ifølge Institute of Child Development. The Institute of Child Development indikerer også enkeltmuskler bør ikke injiseres med mer enn 50 enheter hver. Neste rekke injeksjoner bør ikke gis før tre måneder er gått.

Betraktninger

Ifølge Cerebral Parese Source, er botox behandling mest effektive hos barn under 6 år eller yngre. I denne alderen barnets kropp er fremdeles under utvikling, slik at botox injeksjoner til å ha en mer permanent virkning på kroppen. For eksempel kan motta botox injeksjoner i hoftene forhindre hip fortrengning. Fysioterapi kan hjelpe barn få maksimal nytte av botox behandling gjennom intens stretching.

Sysselsetting Med Epilepsi

Sysselsetting Med Epilepsi


Mange mennesker med epilepsi kan fortsatt opprettholde tilfredsstillende arbeid, men de har ofte jobbe hardere for å gjøre det. Noen ganger trenger de spesiell innkvartering og, til tider, må overvinne fordommer eller frykt fra sine medarbeidere.

Problemer i å ansette

Hvis du har epilepsi, er det fire utfordringene du møter når vi leter etter en stabil jobb. Hvis du mangler opplæring eller ferdigheter fordi du har anfall eller bivirkninger fra medisiner, kan du være ubetinget for en bestemt stilling. Hvis du ikke kan kjøre på grunn av anfall eller hvis andre er motvillige til å kjøre deg til jobb, kan din jobbsøking bli hindret. Du jobber oppmøte også kunne bli påvirket bør du skaffe sysselsetting. Noen arbeidsgivere kan bekymre seg for sine selskapers ansvar i å ansette deg. Også kan andre ansatte være ubehagelig å jobbe med deg fordi de ikke forstår tilstanden.

Hjelp til å finne en jobb

For å hjelpe deg med å finne arbeid, list og bestemme dine kvalifikasjoner for en bestemt type jobb. Du kan også snakke med en yrkesveileder med erfaring i å hjelpe epileptikere eller finne jobbklubber gjennom Epilepsy Foundation i ditt område. Lokale offentlige tjenestegruppene kan tilby å transportere de med lidelser eller sykdommer som forhindrer dem fra kjøring. Utdanne en potensiell arbeidsgiver om epilepsi kan også hjelpe deg i å få en ønsket jobb.

Rettigheter i arbeidslivet

Americans with Disabilities Act, som ble vedtatt i 1990, gjør det ulovlig å diskriminere en person basert på hans eller hennes funksjonshemning. Før du søker på en jobb, bør du snakke med noen fra den lokale grenen av Epilepsy Foundation eller en sosialarbeider hvis spesialitet er sysselsettingsspørsmål. Hvis du under enten en søknadsprosess eller tiden av faktiske sysselsetting, du føler deg som om du har vært utsatt for diskriminering, kan disse menneskene gi deg råd og hjelpe deg med å sende inn en sak mot arbeidsgiver.

Spill å spille for eldre med Memory Tap

Spill å spille for eldre med Memory Tap


Som senior statsborger, spill og aktiviteter er ikke bare morsom, men kan også være funksjonelle og forbedre livskvaliteten. Visse spill og aktiviteter er nyttige for å dele latter, liming samt stimulere og trene hjernen. Bruk minne spill for å hjelpe eldre forbedre deres kognitive evner.

Kryssord

Kryssord er spill for folk i de fleste aldre til å spille. Disse oppgavene er gunstig for å øke ordforrådet og oppmuntrende mental årvåkenhet. Trekk ut en ordbok sammen med noen kryssord og ha det gøy. Disse oppgavene er også morsomt når det gjøres som en gruppeaktivitet med to eller tre personer. Du kan også holde et kryssord konkurranse der flere grupper konkurrerer om å se hvem som kan fullføre kryssord først. For konkurranser, bruk en enkel oppgave som tar ikke mer enn 10 minutter å fullføre.

Puslespill

For å spille fotopuslespill, skiller gruppen av eldre inn i to grupper. Ta et bilde av hver gruppe og forstørre bildet på et kopierings til størrelsen på en vanlig papir. Skjær bilde i flere biter, noe som gjør et puslespill. Gi hver gruppe sitt bilde puslespill og instruere gruppen for å fullføre puslespillet. Den første gruppen som fullfører puslespillet vinner en liten premie.

Spelling Bee

Stave bier er ideelle for bruk av kognitive evner. Samle en gruppe av eldre og gi hver senior en fargerike stykke bygging papir. Har de eldre sitte i stoler som er plassert i en enkelt linje vendt mot fronten av rommet. Starter på den ene enden av linjen, gi en senior en stave ord. Hver gang en senior staver ordet feil, legger han sin farge-kort i en kurv. Den siste senior resterende vinner stavekonkurranse. Denne aktiviteten fungerer også med matte multiplikasjon spørsmål.

Minne

En god måte for eldre å forbedre sine minne ferdigheter er ved å jobbe med flash-kort. Disse kortene er tilgjengelig som forhåndslagde spill for språk, sekvensering, matching, grammatikk og ordforråd. En nyttig spill å spille med to og to flashcards er minne. For å spille minne, først blande kortene, så legg dem med forsiden ned på et bord i selv rader. Den første spilleren svinger over to kort på jakt etter et matchet par. Fortsett med spillet før matche alle kortene. Spilleren med flest par vinner spillet.

Hvordan få medisinsk hjelp for et barn med Down syndrom

Barn med Down syndrom har en rekke medisinske behandlingsbehov som stammer fra syndromet. Mange nye foreldre til barn med Down syndrom finne seg overveldet av problemene og utfordringene de står overfor. Men fordi så mange familier har møtt Down syndrom, det er mange utsalgssteder for kvalitet medisinsk behandling av barn med Downs syndrom.

Hvordan få medisinsk hjelp for et barn med Down syndrom

Evaluer ditt barns spesielle behov. Barn med Down syndrom står overfor en rekke medisinske problemer. En av de mest betydningsfulle og truende er medfødt hjertefeil, som rammer omtrent halvparten av Down syndrom befolkningen. Bortsett fra hjertefeil, barn med Downs syndrom er utsatt for øye og øre problemer, i tillegg til mer generelle sykdommer.

Finn en allmennlege eller barnelege for barnet ditt. En GP eller barnelege som kan bli kjent med en Down syndrom barns spesifikke medisinske tilstand vil bidra til å finne riktig behandling for barnet. Dessuten vil en lege som forblir involvert med barnets helse legge til en personlig element og høyere nivå av omsorg til barnets behandling.

Plugg inn i et støttenettverk. Et nettverk av foreldre som omhandler medisinske problemstillinger knyttet til barn med Downs syndrom vil gi om å få god behandling for et barn uvurderlig real-life råd og strategier. De fleste støttenettverk er lokale, så snakke med en barnelege eller sosialarbeider for å finne en god gruppe for foreldre til barn med Downs syndrom.

Meld barnet tidlig intervensjon. Det er mange programmer som behandler barn med Downs syndrom med fysioterapi, trening, psykologiske og pedagogiske tjenester. Fagfolk som jobber med barn med Downs syndrom er ekspert på å identifisere og finne rask behandling for problemer forårsaket av Down syndrom.

Dra nytte av offentlige tjenester. I USA er Down syndrom barn garantert ressurser under Personer med funksjonshemminger opplæringsloven (IDEA). Fagfolk som arbeider med ideen programmet vil bidra til å støtte deg og finne ressurser og behandling for barn med Downs syndrom. Undersøke andre programmer og ressurser som kan hjelpe deg i omsorg for et barn med Down syndrom.

Hvordan diagnostisere skrumplever

Hvordan diagnostisere skrumplever


Levercirrhose er sluttfasen for flere kroniske leversykdommer. Ordet "skrumplever" kommer fra det greske "kirrhos", som betyr gul, med henvisning til fargen på syke leveren som sett ved obduksjon. Cirrhose er en prosess som kjennetegnes ved en langsom fibrose av normale leverceller i unormale knuter. Korrelasjonen mellom tilstanden av leveren og symptomene er ofte dårlig. Her er hvordan å diagnostisere skrumplever.

Hvordan diagnostisere skrumplever

Forvent skrumplever å bli oppdaget bare tilfeldigvis i tidlig stadium av sykdommen. Disse pasientene er ofte asymptomatiske før sykdommen er avansert.

Legg merke symptomer som oppstår som leveren begynner å svikte, og friske celler blir erstattet med arrvev. Pasienten kan oppleve magesmerter, utmattelse, tretthet, tap av matlyst, kvalme, svakhet og vekttap. Noen pasienter kan også oppvise et edderkoppnett mønster av blodkar på huden.

merker symptomer på skrumplever komplikasjoner fra en fysisk undersøkelse. Disse inkluderer vanligvis blødninger, blåmerker, ødem, gallestein, kløe og gulsott.

Run laboratorietester for å finne andre tegn på skrumplever. Disse kan avdekke en større følsomhet for medisinering, høyere nivåer av giftstoffer i blod, og portalvenen hypertensjon. Pasienter med skrumplever kan også utvikle type-2 diabetes og leverkreft.

Gjør diagnosen i de fleste tilfeller basert på symptomene, fysisk undersøkelse og laboratorieprøver. En leverbiopsi kan utføres for å bekrefte diagnosen, men dette er sjelden nødvendig. Biopsien er undersøkt histologisk for tegn på arrdannelse eller sykdom.

Liver problemer forbundet med alkohol

Liver problemer forbundet med alkohol


Leveren utfører en viktig funksjon i kroppen, noe som gir kjemikalier for å bidra til å bryte ned fett, sukker og proteiner i mat. Store mengder av alkohol kan skade leveren og bremse utviklingen og regulering av viktige kjemikalier. Dette kan føre til sykdommer slik som fettlever, hepatitt og cirrhose.

Fatty Liver

Fatty leveren er en opphoping av fett i leveren som den kjemiske prosess som bryter ned fett er forstyrret av alkohol. Fettlever forårsaker tretthet, vekttap, magesmerter og en følelse av desorientering.

Hepatitt

Hepatitt er en hvilken som helst betennelse i leveren. Noen hepatitt tilfeller er forårsaket av en virusinfeksjon, og mange er smittsom. Hepatitt forårsaket av alkoholbruk er ikke smittsom og er vanligvis ledsaget av symptomer som kvalme, gulsott og magesmerter.

Skrumplever

Cirrhose er oppbygging av arrvev i leveren. Denne arrvev påvirker de normale funksjoner av leveren og ofte fører til fullstendig leversvikt. Symptomer på cirrhose utvikle seg sakte over tid, og er lik hepatitt, men er mye mer alvorlig og varer lenger. Ekstrem kvalme, gulsott og kramper er vanlig med skrumplever.

Komplikasjoner

Hver tilstand knyttet til alkoholproblemer i leveren har sitt eget sett av symptomer. Det er noen alvorlige komplikasjoner som kan oppstå med alkohol forårsaket leverproblemer. Disse komplikasjoner inkluderer høyt blodtrykk, indre blødninger, innhenting av fluid i magen, høyt blodtrykk, kreft og koma.

Behandling

Behandlingen for fettlever er å bli kvitt årsaken og slutte å drikke alkohol. Alkoholisk hepatitt krever vanligvis sykehusinnleggelse og forvaltningen av flere medikamenter for å motvirke effektene av alkohol i leveren. I tilfeller av fettlever, hepatitt, leveren leges over tid etter at problemet eller infeksjon elimineres. Skrumplever, derimot, forårsaker permanent arrdannelse og kan ikke reverseres.