Digidexo.com

blir man slapp av buspiron

Hvordan blir man diabetiker?

Hvordan blir man diabetiker?

Oversikt

Identifikasjon

Ifølge American Diabetes Association nettside, 20,8 millioner mennesker har diabetes, noe som er 7 prosent av den totale befolkningen. Helse industrien diagnoser over 2200 mennesker hver dag. Det er ikke rart at prevalensen av diabetes er en bekymring.

Diabetes er en kronisk sykdom som gjør det vanskelig å snu maten til energi. Når du fordøye maten, kroppen bryter det ned til sukker. Sukker beveger seg inn i blodcellene til å gi nødvendig energi. Insulin er nødvendig å la sukker inn i cellene. Type 1-diabetikere ikke produserer insulin. Type 2 diabetikere ikke produserer nok insulin, eller kroppen ikke bruker insulin effektivt.

Type 2 Diabetes

Type 1-diabetes, en gang kjent som juvenile diabetes eller insulinavhengig diabetes, kan være et resultat av genetikk. Andre årsaker er ukjent. Type 2-diabetes, en gang kjent som voksen angrep eller ikke-insulinavhengig diabetes, er de mest vanlige diabetes. Det påvirker 90 til 95 prosent av befolkningen. Type 2 diabetes øker dramatisk i USA. Det oppstår vanligvis i voksne over 40 år er imidlertid nå hos barn.
Type 2 diabetes kan være genetisk. Hvis du har et søsken eller en forelder med diabetes, har du en 10 til 15 prosent sjanse for å utvikle sykdommen. Hvis du er afrikansk-amerikansk, spanske, Native American, eller Pan-asiatisk, er du mer utsatt for å utvikle sykdommen. Imidlertid er genetikk ikke årsaken til økningen av type 2 diabetes. Livsstil er en viktig faktor. Type 2 diabetes er mer sannsynlig å utvikle seg i mennesker som er overvektige eller som spiser dietter høy i sukker og fett. De som ikke trener er mer sannsynlig å utvikle type 2 diabetes.

Faktorer

Du kan kontrollere type 2 diabetes, og du kan være i stand til å hindre det. Diett, mosjon og vektkontroll er de viktigste faktorer for å kontrollere sykdommen. Ifølge Mayo Clinic, "Jo mer fettvev du har, jo mer resistente cellene blir til insulin." Det er viktig å opprettholde en sunn vekt for å kontrollere sykdommen, eller for å forebygge sykdommen. Inaktivitet er en annen risikofaktor. Fysisk aktivitet fører kroppen din til å bruke glukose eller sukker for å gi deg energi. I sin tur, cellene blir mer følsom for insulin. Denne følsomheten gir cellene dine mer evne til å ta i glukose eller sukker, så det ikke blir i blodet. Alder er en annen bekymring. Som mennesker alder, har de en tendens til å utøve mindre og har mer problemer med å miste vekt. Diet blir en viktig forebyggende til sykdommen. Dietter høy i fiber, lite fett og lite kalorier er nødvendig for diabetikere eller noen som er utsatt for diabetes.

Symptomer

Hvis du har søsken eller foreldre med diabetes, må du ha blodet kontrolleres regelmessig for sukker. Hvis du er konstant tørst, trøtt, har tåkesyn, kutt som ikke leges, infeksjoner som ikke rydder opp eller hyppig vannlating, bør du oppsøke lege. Hvis du spiser fettrik mat, bearbeidet mat og store mengder sukker, endre kostholdet. Hvis du ikke trener, bør du vurdere et minimum av 150 minutters trening i uken. Hvis du er overvektig, gå ned i vekt.

Natural Cures for halsbrann under graviditet

Det er umulig å ha en dårlig fritt svangerskap. Den hormoner kroppen produserer når du blir gravid slappe alle glatt muskelvev, inkludert magen. Dette avslapning gjør det enklere for magesyre å angi spiserøret. Din voksende livmoren presser også magen ut av sin normale posisjon, noe som gjør halsbrann verre. Det er imidlertid noen effektive naturlige rettsmidler for halsbrann.

Foods

Akkurat som når du ikke er graviditet, kan visse matvarer utløser halsbrann mens andre berolige den. Får gode bakterier i magen og tarmene hjelper fordøyelsessystemet fungerer mer effektivt. Under svangerskapet bør du unngå for mye kosttilskudd og velge å få ernæring gjennom maten. Å spise yoghurt daglig under svangerskapet hjelper rolig fordøyelsesbesvær.

Øke mengden av fiber i kosten hjelper også med halsbrann. Raw - økologisk hvis mulig - frukt og grønnsaker og hele korn er gode kilder til fiber. Mandler, honning og kald melk er kjent for å berolige halsbrann. Prøv å kombinere dem ved å ha en bolle med hele korn, høy-fiber frokostblanding med mandler, honning og kald melk.

Drikk rikelig med filtrert vann hver dag, minst en gallon. Vann bidrar til å gjenopprette en balansert pH-nivå i magen. Under svangerskapet hjelper vann mykgjør huden, reduserer forstoppelse og rids kroppen for giftstoffer som kan forårsake hevelse. Ifølge leger ved Mayo Clinic, bør du unngå stekt mat, kullsyreholdige drikker, sitrusfrukter eller juice og krydret mat, som alle kan øke halsbrann symptomer.

Urter

Mange urte kosttilskudd hevder å lindre halsbrann, men på samme tid, ingen vet hvor trygge de er under svangerskapet. Ifølge Homeopatiske Utdanningstjenester, anbefales det at gravide får profesjonell homeopatisk behandling fra en erfaren utøver heller enn å behandle seg selv. Ingefær og mynte er to av de sikreste og effektive urter for å lindre halsbrann symptomer. Kombiner dem i en te eller legge litt til måltidet.

Easy Changes

Med noen få enkle endringer, kan du unngå halsbrann og dårlig mesteparten av tiden. Unngå iført trange klær. Begynne å spise mindre porsjoner, og spiser 4-6 ganger om dagen. Ikke spis to til tre timer før sengetid. Sov med ekstra puter slik at hodet er forhøyet; Dette holder magesyre på sin plass. Ikke legg deg ned etter måltider. Får regelmessig mosjon. Ta en tur etter måltider, for eksempel, kan bidra til å forhindre halsbrann. Unngå å bøye over etter måltider. Disse fysiske endringer kombinert med endringer i kostholdet ditt, kan bidra til å holde halsbrann i sjakk under svangerskapet.

6 trinn av Sørgende

6 trinn av Sørgende


Sorg er den smerten som vi opplever fra tap, ofte i forbindelse med tapet av et familiemedlem, venn eller kjæledyr. Noen mennesker også sørge når møtt med sykdom, spesielt dødelig sykdom. Andre årsaker kan være skilsmisse, separasjon eller en tidligere jobb tap. Uansett hva årsaken til sorg, er det en individuell følelser og folk håndtere sin sorg på flere forskjellige måter som de går gjennom flere ulike stadier.

Denial

Folk har en tendens til å først takle sorg ved å benekte at tapet har funnet sted. Som en naturlig forsvarsmekanisme, utnytte de metoder som å trekke seg sosialt, eller blokkere ut ord de ikke ønsker å høre. Denne fasen er ofte beskrevet ved hjelp av ord som "nummenhet" eller "sjokk" og kan vare minutter eller uker.

Anger

Som tåke heiser, setter virkeligheten i og fornektelse slites av. Avhengig av omstendighetene rundt tapet blir man sint på seg selv, den avdøde, legen som ikke kunne kurere sykdommen, selve sykdommen eller selskapet som avsluttet ham. Begrunnelser for sinne kan inkludere tap av urealiserte drømmer eller desertering av en kjær. Sorg og tilbaketrekking kan følge dette stadiet.

Lønnsforhandlinger

Håper å endre løpet av hva som er uunngåelig, kan man prøve å prute i løpet av denne tiden. Et eksempel kan være en person som har en dødssyk ektefelle og prøver å prute med Gud ved å si: "Hvis du bare la ham leve, vil jeg aldri bli sint på noen igjen, og jeg kommer til å gå i kirken hver søndag." Anger kan også være til stede i denne fasen. For eksempel, i tilfelle av en utilsiktet død, kan personen sørg spørre: "Hva om vi bare hadde bodd hjemme den dagen i stedet for å kjøre til butikken?"

Depresjon

Ifølge PsychCentral.com, er to typer depresjon forbundet med sorg. Den første er en depresjon som er tapsrelaterte og avtaler med logiske problemer som begravelse utgifter. Man kan også pines at sorg har holdt dem borte fra andre som er avhengige av dem. Den andre typen depresjon er en mer privat en der personen forbereder seg på å si et siste farvel med sine kjære. Depresjon er en naturlig reaksjon på tap og kan hjelpe helbredelsesprosessen.

Aksept

Aksept kommer når man aksepterer at fornektelse, sinne og forhandlinger ikke kommer til å endre løpet av hva som har skjedd og lærer å leve med sine tap. Det går videre, ikke til lykke, men til en ny virkelighet uten en kjær.

Gjenoppbygging og oppover Turn

Man begynner å venne seg til hvordan ting er. Depresjon leksjoner og liv blitt roligere. Personen som opplevde et tap begynner å fungere bedre hver dag og rekonstruere seg selv og sine liv uten deres dearly avdød.

Årsaker til nattlige leggkramper

Årsaker

Nattlige leggkramper kan påvirke noen, men enkelte grupper er utsatt for denne tilstanden. Visse forhold duket for nattlige leggkramper å følge. Noen av disse forholdene omfatter å være stillesittende, sittende eller stående i en stilling over lengre tid, vitaminmangel, dehydrering og visse sykdommer. Ikke forveksle nattlige leggkramper med rastløse ben syndrom selv om begge forekommer om natten. Restless legs syndrom gjør bena bevege seg og sparke mens nattlige leggkramper er en krampe i leggen. Krampe manifesterer seg som en "charley horse" eller en kjedelig verke som regel i leggene, føttene eller tær.

Risikofaktorer

Gravide kvinner løpe denne risikoen på grunn av den økte vekten i magen fra barnet. Andre potensielle risikofaktorer inkluderer altfor øve seg selv når du trener eller gjør daglige gjøremål. En annen gruppe mennesker i fare er de som allerede lider av foten og ankelen plager. Noen medisiner 'bivirkninger kan være nattlige leggkramper, så la legen vite om du plutselig utvikle dette symptomet etter å ha tatt en ny medisin.

Stillesittende

Når man sitter mesteparten av tiden, trenger musklene i bena, leggene og føttene ikke jobbe så mye som de burde. Dette fører til at musklene å stive opp og deretter når man slapper av i søvn musklene vike for rykninger og nattlige kramper. Prøv beinøvelser, for eksempel stasjonær sykling, før sengetid for å hindre nattlige leggkramper fra start (se Ressurser nedenfor).

Dehydrering

Kroppen trenger vann for å fungere fullstendig. Vann hydrater muskelgrupper og hjelper dem til å fungere optimalt. Ikke konsumere nok vann vil føre til at musklene til å dehydrere og innsnevre. Når kroppen hviler i dvale, de innsnevrede musklene løsne og forårsake nattlige leggkramper. Drikk åtte til ti glass vann om dagen for å forebygge eller lindre dehydrering. Mange væsker som kaffe faktisk dehydrerer kroppen videre på grunn av koffein og andre ingredienser i produktet.

Sykdom

Noen sykdommer som diabetes og Parkinsons sykdom kan føre til nattlige leggkramper som en bivirkning. Fortell legen din dersom dette er tilfelle, fordi han kan foreskrive medisiner for å lindre leggkramper. Noen over skranke produkter kan hjelpe også, men sjekk med din lege for mulige interaksjoner før du legger noen form for medisin til din diett.

Oppskrifter for en Herbal Vaporizer

Urter var blant de første medisinene. De blader, blomster, grønnsaker, bær og bark av mange planter har lenge vært kjent for å tilveiebringe terapeutisk lindring. Eteriske oljer, avledet fra urter, er populære for mange aromaterapi programmer. Og disse samme oljer og urter kan brukes i vaporizers, deretter inhalert for sine medisinske fordeler. Bruk urter eller eteriske oljer i henhold til din urte vaporizer anvisninger.

Noen populære valg

Bruken av en fordamper med urt endrer ikke urten effektivitet. Grunnoppskriften er enkel: Legg i et par dråper av en favoritt eterisk olje, eller bland sammen mer enn én olje i pannen med vann. Varmen og stigende damp gjør alt arbeidet. Pass alltid på å rense ut maskinen når du er ferdig som oljer kan etterlate rester. I noen vaporizers, kan du være i stand til å bruke friske urter lagt direkte. Sørg for å lese maskinens retninger for å unngå tilstopping opp mekanismen.

Selv om du kan bruke noen urter du liker, her er noen populære valg. Kamille er for lengst anerkjent for sin beroligende effekt og mange drikke kamille te før sengetid. Urten kan brukes i en fordamper, så vel som å hjelpe med søvnløshet og for dempende mageproblemer. Sage er en god urt for beroligende nerver. Det lindrer også lunge lunger og hjelpemidler i å redusere hoste. Mynte og eucalyptus hjelp man slappe totalt. De brukes for å lindre hodepine og eukalyptus er en annen god urt for å åpne opp lungene og bihulene for å bli kvitt lunger. For å bekjempe depresjon, prøv johannesurt. Og timian er bra for å øke immunforsvaret mens lettelser symptomer på hoste og sår hals. Echinacea og Astragalus er andre gode immun boosting urter. Chickweed er en annen god urt for å redusere slim buildup i lungene. Comfrey rot er en generell blod cleanser som er gunstig for astma og hoste. Hvis du føler deg sliten, prøve peppermynte for å styrke deg. Rosemary er godt å stimulere hjernen din og lindre depresjon. Basil, også er en god mental stimulator som gjenoppretter årvåkenhet. Bergamot har en historie som brukes for fet hud, men er også bra for å stabilisere stemninger. Og for noe krydret som er oppløftende og revitaliserende, prøv fedd.

Blomster og frukt

Sitron kan hjelpe deg å føle oppløftet, stimulert og uthvilt. Den søte duften av ylang ylang kan bidra til å redusere følelser av stress, spenning, sinne og til og med depresjon. For å lindre angst og spenning, er lavendel populære. Det er en av grunnene til at lavendel er en så populær bad såpe. Mange blomsteressenser kan produsere oppløftende følelser. Jasmine brukes til å hjelpe folk til å føle seg mer trygg på seg selv. Nattlysolje er bra for hudsykdommer, kvinnelige kramper og kan bidra til å redusere høyt blodtrykk. Og sandeltre, også kan bidra til å bekjempe stress og depresjon.

Aldri undervurder nytten av søte lukter blomster for generell beroligende og avslappende. Vurder å bruke essensen av rose, lilje, gardenia, Plumeria, Sweet Pea, fioler og annen blomst du finner spesielt beroligende.

Bivirkninger av Levothyroxine & Advil

Bivirkninger av Levothyroxine & Advil


Levoythyroxine er en vanlig abonnerer legemiddel som brukes for folk som lider med hypotyreose. Levotyroksin er billig og effektivt for å regulere skjoldbruskkjertelen. Advil er en av de ledende merker av ibuprofen eller ikke-steroide antiinflammatoriske legemidler (NSAID). Hvert legemiddel har noen negative bivirkninger.

Om Levothyroxine

Levothyroxine brukes for behandling av hypotyreose. Hypotyreose er en skjoldbrusk dysfunksjon som forårsaker kroppens systemer som stoffskiftet å bremse ned eller slutte å fungere. Levotyroksin er et hormon erstatnings som simulerer den kjemiske i kroppen. Slow skjoldbruskkjertelen eller hypotyreose kan føre til at pasienter blir sliten, slapp og overvekt. Dette organet påvirker og regulerer binyrene. En mindre, men urovekkende bivirkning av dette hormonet erstatning stoffet er hårtap. Alvorlige bivirkninger som ikke bør ignoreres er åpen allergiske reaksjoner, som hevelse i ansiktet. Å bli irritabel, deprimert eller ute av stand til å sove er bivirkninger som har blitt rapportert. Hvis du opplever alvorlige endringer i appetitt eller vekt, bør du kontakte legen din.

Om Advil

Advil er ofte brukt for behandling av mindre smerter og hevelse i leddene. Mens de fleste har ingen bivirkninger når du tar Advil-brand ibuprofen, noen gjør det. Mindre bivirkninger som er rapportert til FDA har vært knyttet til mage-tarmfunksjon. Dette er nemlig gass, diaré, forstoppelse eller magekramper. Store bivirkninger effekt små deler av befolkningen, men kan være dødelig hvis den ikke gjenkjent. Åpen allergiske reaksjoner inkluderer hevelse i ansiktet eller kroppen, problemer med å puste og gulfarging av huden. Alle som lider alvorlige bivirkninger til Advil bør slutte å ta medisinen umiddelbart og få medisinsk hjelp.

Interaksjoner

Det er ingen dokumentasjon eller forskning som indikerer Advil og Levothyroxine samhandle farlig med hverandre. Som enhver stoffet, bør Advil tas som anvist. Levotyroksin kan bare tas når foreskrevet av legen din.

Faktorer

Forbruker grapefrukt når du tar Levothyroxine kan bremse opptaket av hormonet i kroppen din. Det anbefales at du ikke drikker grapefruktjuice eller spise grapefrukt nær gang du tar medisinen din. Fortell legen din dersom du har hatt hjerteproblemer eller nyreproblemer når du tar Levothyroxine. Ta den foreskrevne mengde og ikke gå glipp av en dose. Advil bør tas som anvist bare. Betale nærmere oppmerksomhet til andre legemiddelinteraksjoner oppført på etiketten.

Advarsler

Mens det er ingen konkrete bevis som støtter at disse to stoffene kan ha en negativ bivirkning informere legen din dersom du mistenker at du har. Kontakt legen din hvis du tror at du opplever en legemiddelinteraksjon ved å ta disse to sammen. Del alle dine symptomer og stille spørsmål.

Bruk av Tub Transfer Benker

Bade benker redusere belastningen og skape et tryggere miljø for eldre eller funksjonshemmede mennesker inn i eller ut et badekar eller dusj. Disse produktene er spesielt utviklet for å skreve eller sitte direkte inne i et badekar eller dusj. Finne den enkleste og sikreste en å bruke er et spørsmål om søker en anbefaling fra legen din, fysioterapeut eller annet helsepersonell. Med en stabil benk, kan man slappe av og nyte bading uten bekymringer.

Midlertidige Benker

Benker er laget av plast med andre vannbestandige materialer. Disse er utformet på samme måte som stolen lett og kan fjernes og lagres et annet sted. Funksjoner som gis inkluderer justerbare ben med gummigrep på hver fot for stabilitet til valgfrie armer og rygg hviler. Badekar høyder generelt avvike fra etasjehøyde og mange benker har uavhengige justeringer for hver etappe. Konfigurasjoner kan være så enkelt som et hardt sete som går langs siden av karet eller sitter rett i en dusjnisje å skli, svingbare modeller med polstrede seter.

Semi-permanent Benker

Hvis benken ikke behøver å fjernes regelmessig, modeller er tilgjengelige som klemmen på utsiden av karet og har et par ben som står inne. Seter skyv og svinge over for enkel tilgang i begge retninger.

Permanente benker

Ulike design kan installeres permanent inne i badekar eller dusjhjørne.
Dette er nyttig for dem som kan få tilgang til området uten problemer, men kanskje trenger et sted å hvile mens innsiden. Sørg for å ta oppmerksom på hvor alle de badeprodukter er plassert for å være sikker på enkel tilgang når du sitter.

Bestemme Bench Type

Folks behov endres over tid. Et individs dagens kapasitet bør tas i betraktning når skaffe et bad benk. For noen er interessert i en enkel hvilested, til en dusj stol smal nok passe inn, eller en som strekker karet kan være alt som er nødvendig. Som forholdene endres, kan andre benk typer benyttes. En profesjonell helsearbeider kan være uvurderlig i beslutningsprosessen.

Ved hjelp av en Bath Bench

Folk på alle nivåer kan bruke et bad benk. Adkomst fra en rullestol kan være vanskelig for noen som mangler arm styrke til å løfte, og deretter sitte på en benk. En overføring bord er designet for å skape en bro over gapet og er et billig alternativ til å skyve og svinge benk modeller. Brukeren er den beste til å bedømme evner. Den amerikanske Røde Kors advarer, "tilsyn eller hjelp når du bruker badekaret overføring benk anbefales for brukere med begrenset mobilitet."

Hvordan Les EKG Spenning

Hvordan Les EKG Spenning


Et elektrokardiogram (EKG) stripe måler to verdier: tid og amplitude. Leses fra venstre til høyre, viser det en bølge formasjon over en bestemt tidsperiode. Undersøke EKG stripe fra bunn til topp evaluerer spenning på kurvene. Spenning og amplitude er to ord som kan brukes om hverandre; derimot, er det mer korrekt å si amplitude enn spenningen. Amplitude er måling av hvor sterk elektrisk impuls er fra hjertet til hjertet.

Bruksanvisning

Måling Tid

•  Begynn med å legge EKG tracing stripe ut flat.

Undersøk EKG stripen. Strimmelen er segmentert i en rekke kvadratiske blokker.

Skille fet linje boksene fra de vanlige vekt linje bokser. Hver fet boks måler 0,20 når du leser EKG stripe fra venstre til høyre eller fra bunn til topp.

Legg merke til at de dristige linje blokkene inneholder 25 individuelle mindre bokser. Disse mindre bokser måle 0,04 når du leser EKG fra venstre til høyre eller fra bunn til topp.

Spill kurveverdiene over tid på dette trinn, hvis ønsket, før beregning av amplitudeverdier.

Måling Amplitude

Velg et måleverktøy, enten calipers eller en linjal, og finn bølgeform på EKG der du trenger for å finne spenningen eller amplitude verdi.

Begynn å måle bølgeform fra der det begynner en positiv (oppover) utslag fra isoelektrisk linje.

8. Mål høyden på bølgeformen amplitude ved å telle mengden av store esker fra begynnelsen av den positivt avbøyes bølgeform.

9. Bestem om amplituden av bølgen begynner ved bunnen av en boks fet og ender ved toppen av en annen fet boksen. Hvis dette er tilfelle, blir man gjort med amplituden måling. Spill verdien på dette tidspunktet i millimeter.

Avgjør om amplituden av bølgen begynner på en mindre størrelse boks inne i en fet boks eller slutter på en mindre størrelse boks. Hvis dette er tilfelle, telle hver av de små boksene fra det isoelektriske linjen til toppen av den målte bølgeformen. Spill verdien på dette tidspunktet i millimeter.

Tips og advarsler

  • Husk at EKG-målinger fra venstre til høyre er uttrykt i millisekunder (ms) fordi du tar opp bølgeform morfologi over tid. EKG-målinger fra bunn til topp er uttrykt i millimeter (mm) fordi du tar opp bølgeform morfologi høyde. Hver bølgeform på en EKG har en annen verdi som er ansett å være innenfor normale grenser. Selv om EKG blir målt i på samme måte fra venstre mot høyre og fra topp til bunn, må du tydelig dokumentere amplitudemålinger for ikke å forveksle dem med millisekund måling av tid.
  • En kronisk liten amplitude av QRS-komplekset kan bety at skjermen forsterkningen er slått ned. Hvis QRS-komplekset ser unormalt liten, sjekk for å se om justere skjermen gevinst korrigerer dette problemet.

Post galleblæreoperasjon Symptomer

Fjerning av galleblæren er referert til som en cholecystektomi. En cholecystektomi er ofte nødvendig når gallestein dannes inne i galleblæren og forårsake smerte og betennelse. En kolecystektomi er relativt trygg og krever vanligvis bare en kort utvinning perioden; Imidlertid kan utvinningen være lengre dersom en åpen kirurgi er nødvendig. Også noen pasienter opplever komplikasjoner eller dvelende effekter etter å ha sine galleblæren fjernet.

Fordeler

Fjerning av galleblæren kan være til nytte for deg hvis du har gallestein som har blokkert galle flyt fra galleblæren. Gallestein blokkeringer kan være svært smertefullt. Fjerning av galleblæren er ofte den beste behandlingen for gallestein smerter. Andre forhold som kan garantere fjerning av galleblæren er galleblæren betennelse og betennelse i bukspyttkjertelen.

Laparoskopisk kirurgi Recovery

De fleste cholecystectomies utføres med en laparoskopisk prosedyre som innebærer å gjøre tre eller fire små snitt gjennom hvilke kirurgiske instrumenter og videokameraer blir manøvrert. Etter en laparoskopisk cholecytectomy, vil du oppleve moderat snitt smerte, som trolig vil bli behandlet med milde narkotiske smertestillende medikamenter for et par dager.

Under en laparoskopisk cholectectomy blåses luft inn i bukhulen for å gjøre det enklere for kirurgen å komme til galleblæren. Etter inngrepet, kan overskuddsluft somle i bukhulen for en dag eller to. Denne overskuddsluft kan forårsake smerter i mageområdet som stråler til skuldrene.

Du kan være i stand til å dra hjem samme dag som en laparoskopisk kirurgi eller dagen etter senest. Forvente mild til moderat ubehag i ca en uke etter operasjonen. De fleste pasienter kan vende tilbake til sine normale daglige aktiviteter innen en til to uker etter operasjonen.

Åpen kirurgi Recovery

Noen ganger kan en åpen cholecytectomy er nødvendig. En åpen kirurgi kan være nødvendig dersom gallbladders har sprukket eller om det handler om bruddet. En åpen kirurgi kan også være nødvendig er komplikasjoner oppstår under en laparscopic kirurgi. Åpne cholecytectomies utføres ved å gjøre en, lang vertikal snitt på magen. Etter operasjonen, kan du oppleve moderat eller alvorlig smerte. Narkotiske smertestillende medikamenter vil være nødvendig for å behandle post-kirurgi smerte. Denne type kirurgi vil kreve en 2-dagers sykehusopphold og ca 4 uker med utvinning tid.

Effekter

En kolecystektomi vil avlaste smerter forbundet med gallestein og hindre dannelsen av ytterligere gallestein.

Noen pasienter opplever diaré for en stund etter en kolecystektomi. Diaré symptomer bør avta i løpet av et par måneder, men i noen tilfeller problemet vedvarer lengre.

Komplikasjoner

I noen tilfeller en gallestein kan sette seg fast i gallegangen etter en kolecystektomi. Hvis dette skjer, vil gallestein smerter vedvarer etter operasjonen. I dette tilfellet en oppfølgingsprosedyre kan være nødvendig å fjerne gallestein.

Andre mulige komplikasjoner inkluderer indre blødninger, gallegang skade, leverskade, tarmskade og infeksjon.

Hvordan jeg lære Do riktig pust?

Hvordan jeg lære Do riktig pust?


Riktig pust er viktig for alle å føle og være helt frisk. Det er viktig i alle aspekter av livet, fra avslappende før sengetid for å være involvert i den mest anstrengende trening. Lære hvordan tar praksis, og det er mange aktiviteter som kan hjelpe deg å lære riktig pusteteknikk.

Yoga

Yoga er en praksis som er designet rundt kunsten å puste. Ta klasser med en utdannet yogalærer lærer deg å puste riktig gjennom hele treningen eller strekk rutine. Under yoga, bevege seg med pusten og bare gå så dypt inn i en strekning som du kan mens du fortsatt puster dypt.

Meditasjon

Meditasjon er en praksis du kan gjøre når som helst på dagen. Sitte rett opp, lukk øynene, og fokusere på å tømme tankene for bevisst tanke. Hver gang tankene dine vandrer, ta med dine tanker tilbake bare til breath.The lenger du mediterer, jo dypere og roligere din puste blir, som slapper deg.

Cardiovascular Exercise

Jo mer du deltar i kardiovaskulær trening, jo bedre på riktig pust vil du få. Når du starter ut med en ny øvelse som løping, sykling eller svømming, er det lett å la pusten komme ut av kontroll. Dette fører deg til å trette ut raskt. Fortsett å trene 3-5 dager i uken, og pusten din vil til slutt falle inn i et mønster. Prøv å puste med hvert trinn eller hvert slag i en rytme.

Kjennetegn på Cluster Hodepine som man blir eldre

Den første cluster hodepine du får er litt forvirrende. Smerten er vanskelig å beskrive - skyting, jabbing smerter på den ene siden av ansiktet. Det kan begynne i overkjeven eller kinnbenet og utstråle for øyet og øret. Siden smerten er begrenset til bare den ene siden av ansiktet, mange mennesker tror de har en abscessed tann og lage en dental avtale. Når røntgenstrålene kommer tilbake negativ for alle typer dental problem, begynner mysteriet å utdype.

Kjennetegn på Cluster Hodepine

Menn er fem ganger mer sannsynlig å lide cluster hodepine enn kvinner. Videre, ifølge en studie publisert i New York Times i september 2008, frekvensen av selvmord hos menn som lider av cluster hodepine er høyere enn de som ikke har disse hodepine, noe som gir lidelse kallenavnet: "selvmords hodepine. " Cluster hodepine er kjent som den mest smertefulle typen ansikts-og hodesmerter. De er episodisk og kronisk. De kommer på uten forvarsel og helt debilitate den lidende.

Som navnet tilsier, cluster hodepine kommer i grupper. Episoder inneholde en klynge av hodepine, og lengden av en episode varierer fra noen dager til flere uker, noen ganger til og med måneder. Antallet hodepine per dag, klyngen, varierer også. Like plutselig som den episode begynner, vil det ende, og det vil være en periode uten hodepine som kan vare i et år eller mer. Deretter fortsetter syklusen.

Det finnes to typer klase hodepine. Den vanligste typen kalles episodisk. Personer med episodisk cluster hodepine lider to eller tre hodepine per dag for inntil to måneder. Da vil det ikke være mer hodepine for omtrent et år. Kroniske cluster hodepine er like bortsett fra det er ingen episode frie perioden.

Årsaker

Cluster hodepine er så stor et mysterium for den medisinske fellesskapet som de er for de som lider av dem. Noen nevrologer abonnere på teorien om at cluster hodepine begynne i trigeminusnerven, den viktigste sensoriske nerve i ansiktet. Andre mener hodepinen stammer fra blodårene i hodet.

Aktuell forskning på årsakene til klyngen hodepine fokuserer på teorien om at klyngen hodepine lider oppleve en plutselig utløsning av seratonin eller histaminer før et angrep. Det finnes også teorier om at døgnrytmen, eller intern biologisk klokke, av syke kan være unormal.

Utløser et angrep kan inkludere alkohol, visse matvarer, stress og skarpt lys. Noen hevder at endringen av årstider vil bringe på en episode.

Symptomer

Den mest signifikante symptom på clusterhodepine, er at den begynner plutselig og med smerter i den øvre kjeve, på siden av nesen eller i øyet, på den ene siden av ansiktet. Smerten har blitt beskrevet som eksplosiv og dyp, ".. .as Hvis noen prøver å rive ansiktet mitt av." For folk flest, slår hodepine midt på natten. Smerten fortsetter å bygge, med en topp i fem eller ti minutter, men som varer fra 30 minutter til to timer. Øynene vanligvis rive, og nesen går. Ofte vil det oppstå overdreven svette, sammen med kroppstemperatur.

Personer som lider av cluster hodepine ofte reagere på samme måte under en hodepine; vugger frem og tilbake, holder på siden av hodet og stønne er alle vanlige reaksjoner. En endring av posisjon gjør ingenting for smerte, så de fleste lider forbli sittende oppreist under et angrep.

Behandling

Det er ingen behandling for cluster hodepine, så leger behandle symptomene. For mange vil puste 100 prosent oksygen fra en tank avbryte en hodepine. Ergotamin er et stoff som har vist seg å avbryte eller forkorte en klynge hodepine. Legen kan også foreskrive steroid medisiner som prednison. Smertestillende midler er vanligvis ikke foreskrevet som de tar for lang tid å arbeide for å være effektiv på å lindre smerten av en klynge hodepine.

Forebygging

Leger minne pasientene å unngå hendelser som utløser deres hodepine. Forskere studerer ulike medisiner som skal brukes for å hindre cluster hodepine. Litium, vanligvis foreskrevet for bipolar lidelse, har vært vellykket i en rekke forsøk.

Prognose

Utsiktene for cluster hodepine pasienter er bra. Forskere har funnet ut at som lider alder, angrepene opphøre. Dessverre ingen er i stand til å forutsi nøyaktig når det vil være.

Hvordan man skal håndtere å være redd for mørket

Hvordan man skal håndtere å være redd for mørket


Nyctophobia, eller frykt for mørket, fører enkeltpersoner til å oppfatte fare og oppleve angst i mørke områder, overbevisende dem til å sove med et lys på eller unngå å gå ut om natten. Mens en frykt for mørket kan påvirke en person til enhver tid, er det mest vanlig hos små barn, som ennå ikke kan skille fantasi fra virkelighet. I de fleste tilfeller kan mørkreddhet raskt overvunnet med riktig støtte.

Hvordan man skal håndtere å være redd for mørket

Barn

•  Snakk med barnet om hans frykt for mørket og lytte nøye til hva han har å si. Forklar hva frykt er og understreker at det er normalt og midlertidig. Dette hjelper barnet føler seg trygg og forsterker ideen om at du forstår hva han går gjennom.

To Remain tålmodig og rolig når du arbeider med ditt barns frykt for mørket. Ikke overdrive situasjonen, erte barnet eller avvise frykt som "dum". Barnets frykt er reell, selv om sitt objekt er det ikke.

Unngå å fortelle barna at et monster, som Boogeyman, vil få dem hvis de ikke oppfører seg. Små barn ofte tror på monstre og kan ikke skille utsagn som dette som en spøk.

Begrens ditt barns TV-visning til alderstilpassede alternativer. Bilder fra nyhets viser for voksne og eldre barn og til og med tegneserier rettet mot ungdommer kan være urovekkende for små barn. Bøker bør også velges for aldershensiktsmessig å unngå skremmende bilder og saksområdet.

Etablere en avslappende sengetid rutine for barnet ditt. Unngå TV og stimulerende bøker. I stedet leste en beroligende historie, spille myk musikk eller bruke tid på å snakke rolig med barnet ditt.

Unngå å gi troverdighet til ditt barns frykt for mørket. For eksempel, i stedet for å fortelle barnet ditt vil du sjekke skapet eller under sengen for monstre, vise barnet at bare hans eiendeler er i disse områdene.

Gi barnet ditt med sikkerhetselementer. Disse kan omfatte en favoritt teppe eller leketøy eller en nattlampe. Sikkerhets eks hjelpe et barn føler seg bemyndiget til å møte frykten.

Snakk med barnets lege hvis frykten varer lenger enn noen få uker til tross for din innsats for å hjelpe barnet å overvinne den. Informer legen om eventuelle situasjoner eller hendelser som kan påvirke barnets frykt, slik som skilsmisse, død av en kjær eller kjæledyr, et trekk eller fødselen av en ny baby.

Voksne

Lær om nyctophobia. En forståelse av fobi er et viktig skritt i å overvinne den. Informasjon om nyctophobia og dens behandling er tilgjengelig på nettet, se referanse og ressurs seksjoner.

Identifisere mulige årsaker til din frykt for mørket. Disse kan inneholde store hendelser i livet, som for eksempel tapet av en kjær, frykt for en voldelig hendelse, som et innbrudd, eller angst forårsaket av en skremmende bok eller film. Avgjøre om denne frykten er grunnlagt i logikk.

Praksis avspenningsteknikker, som for eksempel dypt pusteøvelser eller meditasjon. Bruke disse ferdighetene til å slappe av når du begynner å føle deg engstelig i et mørkt rom.

Etablere en avslappende nighttime rutine. Unngå TV-programmer og bøker som inneholder upsetting materiale. I stedet fokuserer på aktiviteter som rolig og slappe av deg, slik som bønn eller meditasjon, lytte til beroligende musikk eller ta et varmt bad.

Snakk med legen din eller en mental helse profesjonell hvis frykten ikke blir bedre med livsstilsendringer. En lege kan vurdere tilstanden din og anbefale behandlingstilbud, for eksempel eksponeringsterapi eller anti-angst medisiner.

Hvordan virker Epsom Salt slappe muskler?

Hvordan virker Epsom Salt slappe muskler?

Ingredienser i Epsom Salt

Epsom salt hentet navnet fra Epsom, England, der den først ble produsert fra mineralrikt vann. Magnesiumsulfat er sammensatt av magnesium og sulfat. Magnesium regulerer over 325 enzymer i kroppen. Dessverre, de fleste mennesker er magnesium mangelfull. Ifølge Epsom Salt Council, menn har om lag 80 prosent av magnesium nødvendig for å hjelpe kroppen fungere skikkelig, og kvinner har om lag 70 prosent av magnesium nødvendig. Sulfat som er nødvendig for å danne hjernevev, felles proteiner og mucin proteiner, hvilken linje veggene av fordøyelseskanalen. Sulfat detoxifies kroppen av forurensninger.

Formålet med Epsom salt bad

Magnesium er et mineral som kan ta som et supplement, men noen matvarer samt magesyre kan påvirke funksjonen av mineralet. Sulfat er et mineral som det er vanskelig å absorbere fra mat, men er enkelt og raskt å absorberes gjennom huden. Ved å ta et bad ved hjelp Epsom salt, huden lett absorberer og magnesium sulfat. Ettersom sulfat absorberes i huden, blir giftstoffer trukket fra cellene. Musklene slapper av. Den magnesium reduserer inflammasjon i musklene og lindrer smerte. Magnesium hjelper også kroppen bind serotonin, som er et kjemisk stoff som fremmer en følelse av velvære og avslapning. Avslapping du føler i sin tur bidrar til å lindre stress, som drenerer magnesium fra kroppen og kan føre til stramme muskler.

Hvordan bruke Epsom Salt

Legg til to kopper Epsom salt til varmt vann. Bade tre ganger i uken, og ligge i minst 12 minutter. Ikke legg til noen såpe; la badesalt myke opp og trenge inn i huden din. Hvile i noen timer etter inntak av badekaret. For kompresser, helle to kopper Epsom salt i en liter vann.

Hvis du er diabetiker eller har høyt blodtrykk eller hjertesymptomer, unngå bad suge og bruke kompress i stedet. Hvis du har noen av disse forholdene, snakke med legen din om å ta bad.

Hvordan kjøpe Epsom Salt

Epsom salt er tilgjengelig til enhver stoffet butikken. Det er billig, koster mindre enn tre dollar for fire pounds. For de som liker aromaterapi bad, vurdere å legge noen dråper eterisk olje, som for eksempel eukalyptus eller lavendel, til vann og badesalt.

Hva kan man forvente når du passerer en nyre stein

Nyrene er et komplekst par organer. De utfører flere viktige oppgaver i kroppen. Dessverre er de ikke ufeilbarlig, og av og til bukke under forhold som nyrestein.

Sammensetning

Nyrestein er små, harde forekomster av mineraler og syresalter. De danner på de indre flater av nyrene og normalt blir fortynnet i urinen som passerer gjennom. Imidlertid, når urinen konsentreres, kan de avleiringer krystallisere, og størkne.

Symptomer

Før passering, nyrestein vanligvis ikke viser noen symptomer. Når steinen beveger seg til ureter, passasjen mellom nyrer og blæren, kan smerten være ganske intenst. Vanligvis er smerter i siden og baksiden rapportert, samt smerter i underlivet og lysken. Blodig, skyet eller illeluktende urin, kvalme og oppkast, og en vedvarende trang til å urinere er også vanlig.

Infeksjon

Nyrestein gjør bære en risiko for infeksjon som de gjør sin vei gjennom urinveiene. Hvis feber eller frysninger er rapportert, bør man kontakte lege umiddelbart, som det kunne være et tegn på infeksjon.

Behandling

Kirurgi er sjelden nødvendig ved behandling av nyrestein. Ofte, de eneste medisiner foreskrevet er for smerte. Drikke mye vann bør hjelpe til med prosessen. Steinen er vanligvis lagret for legen å analysere. I sjeldne tilfeller, er operasjonen som kreves for steiner som er for store til å passere. Det finnes en rekke fremgangsmåter for å fjerne sten, hvorav mange er mindre inngrep enn tidligere teknikker.

Varige effekter

Det er ekstremt uvanlig for nyrestein å la noen varige effekter etter at de er vedtatt. Imidlertid kan endringer i livsstil være nødvendig for å hindre ytterligere steiner fra forming.

Kan du bli gravid når man egglederen er blokkert?

Egglederne er to tynne rør som oppstår som følge av den øvre delen av livmoren og ender i en stort traktform ovenfor eggstokkene. Når eggløsning har funnet sted, egg er overført langs røret, ved spesielle hår-lignende strukturer som kalles cilia, mot livmoren. Befruktning med sædceller skjer vanligvis i egglederen, selv om graviditet ikke bør implantatet der. En blokkering kan oppstå i den ene eller begge rør. Dette hindrer at egget kommer i kontakt med spermceller, og er en vanlig årsak til infertilitet.

Årsaker til Blokkering

Ifølge American Society for Reproductive Medicine, noe som forårsaker betennelse eller arrdannelse av røret kan føre til blokkering. Dette inkluderer en nåværende eller tidligere infeksjon, som klamydia eller gonoré, en tidligere svangerskap utenfor livmoren (svangerskap i rør) eller tidligere abdominal eller tubal kirurgi.

Vanligvis blir røret fylt med fluid som beveges langs og utganger ved fimbrae, et horn formet struktur som sitter rett over eggstokk. I noen tilfeller kan tilstoppingen hindre at fluid som kommer ut fra og føre til at røret skal strekke. Dette kalles en hydrosalpinx. Betennelse er et vanlig problem på stedet av en hydrosalpinx.

Symptomer og diagnostisering av en blokkert Tube

Infertilitet er en vanlig årsak til en blokkering for å bli diagnostisert, som de fleste kvinner ikke har noen symptomer. Imidlertid kan noen kvinner oppleve forbigående lavere abdominal eller bekkenløsning.

En hysterosalpingogram er den diagnostiske testen som oftest brukes til å lete etter en blokkering. En lege vil injisere et radiografisk fargestoff inn i uterus, hvor den skal passere inn i røret. Et røntgenbilde blir så tatt for å se etter tilstedeværelsen av fargestoff inne i røret. Av og til kan en stor hydrosalpinx noteres under en rutinemessig sonogram.

Bli gravid med One Blokkert Tube

Hvis en tube er blokkert, kan du gravid uten medisinsk intervensjon. Det kan være vanskeligere eller kan ta lengre tid. Hver måned eggstokkene alternativ som man vil produsere den dominerende, eller modning egg hårsekken. Hvis eggstokken på slutten av den blokkerte røret ofte ovulates, kan dette gjøre å bli gravid vanskelig, som sperm og egg er ikke i stand til å befrukte. Det kan være lurt å vurdere å ha din syklus overvåkes av en reproduktiv endokrinolog for et par måneder for å se om dette skjer.

Mer avansert behandling

Hvis du etter flere måneder med forsøk, er du fortsatt ikke er gravid, eller hvis begge rørene er tette, må du kanskje in vitro fertilisering, eller IVF. Eggstokkene skal stimuleres til å produsere mange egg follikler, vil eggene som fjernes kirurgisk. Befruktning finner sted i laboratoriet, og deretter embryoene blir overført tilbake inn i livmoren, utenom blokkeringen.

Behandling av en Blokkert Tube

Med mindre du har alvorlig smerte, eller tilbakevendende infeksjoner, er det ikke nødvendig å behandle en blokkering. Hvis symptomene er om, kan legen vurdere å fjerne din egglederen. Det finnes kirurgiske prosedyrer for å fjerne eller åpne en blokkering, men det er viktig å huske på at ofte arret og lim vev selv (som er det som blokkerer røret) faktisk skader røret. Dette kan føre til at den inflammatoriske prosessen oppstår på nytt. Et kurs av antibiotika kan behandle en infeksjon hvis man skal utvikle.

Hvordan unngå slapp hud etter vekttap

Folk som slanker seg kan noen ganger utvikle pløsete hud. Dette skjer vanligvis når en person har gått ned i vekt for fort. Når folk ned i vekt for raskt, er ikke bare fettet brennes, men muskelen er brent også. Som et resultat av mindre muskler fører til at huden din til å se pløsete. Hvis du startet en øvelse diett, er det noen enkle tips som vil holde flabbiness oppstår.

Hvordan unngå slapp hud etter vekttap

•  Sett et mål å miste 02:58 pounds per uke. To til tre pounds er en sunn mengde å tape, og å gjøre det på denne frekvensen vil holde huden din fra å bli slapp. Prøv å unngå ekstreme dietter og kosttilskudd som hevder å gi uvanlig vekttap. Vekttap er en prosess, så ta deg tid --- vil du faktisk gå ned i vekt raskere, ved å ta en gradvis tilnærming.

Spis små måltider gjennom dagen i motsetning til tre store måltider. Når du spiser små måltider hver tredje time, vil stoffskiftet øke og brenne fett i stedet for muskler. Sørg for at måltidene er sunt og inneholder magert kjøttpålegg, fersk frukt og grønnsaker. Prøv å unngå junk food, brus og alkohol.

Spis mørk leafy grønne grønnsaker, mat som er høy i vitamin C, sjømat, og soyaprodukter som øker kollagen. Kollagen er ansvarlig for elastisiteten i huden vår. Matvarer som inneholder lykopen også bistå i å øke produksjonen av kollagen. Tomater, rødbeter og bjørnebær er eksempler på matvarer som inneholder lykopen. Også visse aminosyrer som leucin hjelper med toning kroppen din for å forhindre slapp hud. Du kan finne leucine i magert kjøtt som kylling, kalkun bryst og tunfisk. Cottage cheese og nøtter inneholder også leucine.

Start en vekt treningsprogram før du starter noen slanking. Vekt trening vil tillate kroppen å tone, og hindre slapp hud. Også musklene vil begynne å utvikle, noe som også vil bistå i fettforbrenning og ikke muskler. Aerob trening er viktig at det øker blodsirkulasjonen, noe som vil øke stoffskiftet. En høyere metabolisme vil føre til din generelle hud tilstand å bedre også.

Hint

  • Noen ganger er det best å søke hjelp av en personlig trener som kan utvikle en øvelse diett og ernæring plan som vil hindre pløsete hud og sørge for generell helse. Også søke bistand av helsepersonell utøveren før du starter noen dietter og vekttap programmer. Også når vi blir eldre, synes slapp hud til å være uunngåelig. Opprettholde sunne matvaner og regelmessig trening vil redusere forekomsten av slapp hud.

Hvordan bli kvitt slapp hud uten plastisk kirurgi

Huden vår er en fantastisk spenstig organ.It strekker seg så kroppen vår vokser, og er i stand til å krympe når vi blir mindre eller gå ned i vekt. Etter store mengder vekttap, kan huden bli strukket så langt at det blir vanskelig å bringe det tilbake til sin normale form. Heldigvis kan huden strammes uten kirurgi. Selv om det vil ta tid, vil det være verdt innsatsen til slutt.

Hvordan bli kvitt slapp hud uten plastisk kirurgi

•  Start en daglig mosjon rutine. Aerobic øvelser er best for å stramme huden, og cardio øvelser bør gjøres daglig samt for å holde hjertet sunt. Trening hjelper til å bygge tone i muskler og fjerne fett fra under huden.

drikke 8 til 10 glass vann daglig. Vann er en fantastisk hydrater, og hydrert hud er den mest elastisk. Tørr hud kan føre til at huden mister elastisitet, forårsaker løs, slapp hud.

Påfør en oppstrammende gel eller lotion på huden din på en daglig basis. Noen kremer inneholder ingredienser som bidrar til å reparere huden og tilføre fuktighet, øke elastisiteten.

Gjør push-ups hvis huden din er sagging rundt brystområdet. Push-ups vil hjelpe til firmaet brystmusklene, slik at brystene fyldigere ut og føler seg mer fast.

Komplette to sett med tre ulike hals ruller hver dag hvis halsen hud er sagging. Har 15 "ja" bevegelser, hvor du nikke hodet som om i avtalen. Har 15 "ingen" bevegelser som om du riste på hodet "nei", og deretter gjøre 15 nakke ruller der du ruller hodet i sirkulære bevegelser. Gjør disse sakte når du våkner opp om morgenen og før du går å sove om natten.

Exfoliate daglig. Exfoliating fjerner døde hudceller og gjør huden å reparere seg selv naturlig og lettere.

Bruk en kollagen krem på kroppen din. Kollagen kremer vil hjelpe "fylle" huden, slik at det vises mer fast, og vil også øke elastisiteten i huden din.

Tenk laser skin innstramming. Denne prosedyren er ikke-invasiv og kan fjerne arrvev, fikse ujevn hudtone, og katalysere kollagen byggeprosessen, og skaper fastere hud.

Hvordan å miste slapp armene og magen

Hvordan å miste slapp armene og magen


Spot reduksjon i et bestemt område av kroppen er umulig. Ifølge Truestar Health nettsted, for å redusere fett i ett område av kroppen, må du miste fett over hele kroppen. Hvis du prøver å bli kvitt dine slapp armene og magen, vil det ta mer enn bare å gjøre arm og mage øvelser. Du blir nødt til å innlemme en kombinasjon av vanlig hjerte-og vekt-trening trening, og du blir nødt til å endre matvaner.

Hvordan å miste slapp armene og magen

Konsumere fem på seks små, sunne måltider hver dag. Spis hver tredje time for å holde stoffskiftet aktivert og brenne fett. Gjøre sunne valg som umettede "sunn" fett i stedet for mettet fett, magre proteiner og komplekse "slow-fordøye" karbohydrater i stedet for enkle "raske-fordøye" karbohydrater.

Gjør kardiovaskulær trening i 30 minutter, til tre dager per uke øke stoffskiftet og brenne kalorier og fett fra hele kroppen, inkludert armer og mage. Gå løping, svømming, sykling eller trening på trapp klatrer eller elliptisk maskin. Unngå å bli lei og holde kroppen utfordret ved å gjøre ulike typer kardiovaskulær trening hver trening dagen.

Legg vekt trening til ditt treningsprogram for å bygge og tone muskelmasse, noe som øker stoffskiftet og bidrar til å brenne fett. Tren hele kroppen for maksimal fettforbrenning. Øvelse forskjellige muskler på ulike dager for å gi musklene tid å gjenopprette. Tog mage og rygg på mandager, skuldre og armer på onsdager og ben på fredager, for eksempel.

Utfør øvelser som er rettet mot de under armene og magen slik at når fettet smelter bort vil du ha en stram mage og tonet armer for å vise frem. Utøve overarmene flere måter: triceps dips starte med ryggen til en stol sete, hendene på setet og armene utvidet til å støtte overkroppen, så dyppe din kropp og relift; triceps extensions starte med albuene opp og hendene bak ryggen din holder en liten vekt og deretter løfte vekten rett over hodet og ned igjen; og push-ups for å tone armene og magen. Målrette magen med mageøvelser: crunches starter med deg på ryggen og føttene flatt på gulvet, så du løfter hodet og skuldrene et par inches av bakken og sakte senke dem; reverse crunches starte med bena i luften med knærne bøyd og føttene opp mens du holder magemusklene stramt, skifte knærne tilbake til over ansiktet ditt og frem til over hoftene. Legg sit-ups og side bend, som er bøyd sidelengs mens du står til du føler det motsatte muskler spent, for å arbeide mer muskler flere måter.

Unngå alkohol og dets tomme kalorier og energidrenerende effekt. Gi vann drikke av valget siden det spyler systemet, leverer næringsstoffer til alle deler av kroppen din, holder deg hydrert og fremmer fordøyelsen helse.

Få åtte timers søvn slik at kroppen kan gjenopprette seg selv og fylle deg med ny energi til den kommende dagen.

Hvordan å miste vekt og holde magen blir til flab

Hvordan å miste vekt og holde magen blir til flab


Det er mange kjepphest dietter som hevder å hjelpe deg å miste vekt raskt, men disse er verken sunt eller bærekraftig. Sulter deg selv bør aldri være et alternativ når du prøver å gå ned i vekt. Stoffskiftet bremser helt ned, og kroppen prøver å lagre så fett det lite næringsstoffer det blir å bekjempe sult.
I motsetning til det mange tror, ​​er det ikke mulig for muskel, eller andre vev, for å slå til fett. Hvis magen din blir slapp, er det et resultat av en generell økning i kroppsfett.

Hvordan å miste vekt og holde magen blir til flab

Diet

•  Spis lite og ofte. Konsumere fem på syv mindre måltider per dag for å holde stoffskiftet høyt og sulten i sjakk.

Øk inntaket av frukt og grønnsaker. Lav i kalorier og fett, frukt og grønnsaker har en stor mengde av vitaminer og mineraler, som er nødvendig for en sunn kroppsfunksjoner. I tillegg vil det høye fiberinnholdet bidra til å regulere insulinrespons og fremme sunn fordøyelsesfunksjon.
Som regel prøver å fylle halve tallerkenen med grønnsaker til hvert måltid, med så mye variasjon som mulig hver dag.

Fjern eventuelle enkle sukker eller raffinerte karbohydrater fra kosten din. Dette betyr å kutte ut all bearbeidet mat, godteri, kaker, kjeks, syltetøy, sirup og ferdigretter og sauser.
Konsumere komplekse karbohydrater for å gi kroppen din med en bærekraftig energikilde. Brun ris, hel-korn brød og korn og havre er alle eksempler på komplekse karbohydrater.

Spis to porsjoner fet fisk hver uke. Makrell, ørret, laks og sardiner alle inneholder essensielle fettsyrer, også kjent som "gode fettstoffer." Disse syrer bidra til å bryte ned fett til en form som er lettere å skylle ut av kroppen.
Nøtter og frø er også gode kilder til essensielle fettsyrer, men begrense porsjonsstørrelsen til en liten håndfull som de er høy i kalorier og fett.

Drikk rikelig med vann hele dagen for å skylle bort natrium og fett lagres i kroppen.

Trening

Utfør kardiovaskulær trening i minst 30 minutter hver dag, og minimum tre ganger per uke, som anbefalt av US Department of Health. Trenings bør være på passende intensitet for å være svette induserende, men likevel mulig å fortsette i minst 30 minutter. Sykling, jogging og svømming er alle eksempler på effektiv kardiovaskulær trening som vil hjelpe deg å nå dine vekt-tap mål.

Lag en motstand-treningsprogram. Trening med vekter bidrar til å øke bentettheten, forbrenner kalorier, øker stoffskiftet under restitusjonsfasen og forbedrer den generelle kroppssammensetning og trivsel.
Det er viktig å utføre riktig teknikk, og innenfor mulighetene for kroppen din, når styrketrening. Invester i en sesjon med en personlig trener eller trenings profesjonell til å hjelpe deg i gang.

Utfør kjerne-styrke øvelser for å fremme bedre holdning og en sterkere samlet kroppsbygning. Betinget indre Mage resultere i utseendet av en "sugd inn" magen. Innlemme sentrale oppgaver i treningen rutine, og mid-delen vises flatere på kort tid.

Hvordan man kan sammenligne Diet Shakes

Hvordan man kan sammenligne Diet Shakes


Diet shakes er praktiske drikker som tilbyr protein, karbohydrater og fett. WebMD kaller diett rister "de mest velprøvde vekttap kosttilskudd", som studier tyder de hjelpe til med vekttap. Mange ta plassen til et måltid, eller kan anvendes som snacks. Når man sammenligner diett shakes, må forbrukerne ansvar for sine egne kosttilskudd behov og smakspreferanser.

Protein Content

For fett tap, velger diett shakes med 50 prosent eller mer av kaloriene kommer fra proteiner, ifølge Jose Antonio, administrerende direktør og medgrunnlegger av International Society of Sports Nutrition. Slim-Fast, markedsført for vekttap, gir flertallet av kaloriene fra protein, med resten fra karbohydrater og en liten mengde fett.

Kroppsbyggere og idrettsutøvere bør velge protein shakes, med opp til 60 prosent av kaloriene kommer fra protein. Normale voksne som ønsker å opprettholde vekten bør søke shakes med mer fett enn de vekttap vibrering, og mer karbohydrater enn protein shakes - noe som betyr mindre protein.

Protein Source

Den protein i kosten vibrering kommer fra en rekke kilder. Myse, soya, egg, kasein og melk er populære ingredienser. De ulike kildene blir absorbert av kroppen på en annen måte og er metaboliseres annerledes. Whey protein absorberes raskt, men brenner av raskere enn kasein protein. Soyaprotein er et vegansk valg, og inneholder østrogen som kan bidra til å regulere kvinners hormonnivåer samtidig levere aminosyrer.

Convenience

Diet shakes tilbys i bokser eller som pulver. Mens bokser er lett å bruke - bare åpne og drikke, noen forbrukere klager over en metallisk ettersmak. Diet shakes laget i en blender eller shaker få høyere karakterer for smak, men krever tid og utstyr for å gjøre.

Konsultere legen din

Før du starter en diett program eller drastisk endre kostholdet, ta kontakt med din lege. En lege eller kostholdsekspert kan hjelpe deg å finne dine kalori, protein og karbohydrat behov, slik at du kan velge riktig diett shake for kroppen din.