Digidexo.com

ketotisk hypoglykemi

Ketotisk hypoglykemi hos barn

Ketotisk hypoglykemi, også kalt "barnas hypoglykemi," er en hyppig årsak til hypoglykemi hos små barn i alderen atten måneder og ti år gammel. Det har en tendens til å påvirke tynne, kaukasiske menn mer enn andre grupper. Ifølge Mayo Clinic, ketotisk hypoglykemi
oppstår når barn hopper over måltider - vanligvis etter en sykdom. Tilstanden oppstår fordi ikke nok karbohydrater lagres i kroppen til å lage energi; når disse butikkene er lavt, tvinger lavt blodsukker kroppen for å konvertere fettsyrer i karbohydrater for å produsere energi. Ketoner er en bivirkning av denne prosessen, og dermed "ketotisk hypoglykemi." The Mayo Clinic sier at en opphopning av ketoner i blodet kan føre til koma og andre alvorlige problemer.

Symptomer

Det første tegnet på ketotisk hypoglykemi kan være et alvorlig hypoglykemisk episode: et barn kan virke blek og slapp, kan besvime eller få et anfall. Hussein og Aynsley-Green, forskere ved Great Ormond Street Hospital for Children, rapporterer at hypoglykemiske episoder kan være uforutsigbare, men ofte oppstår etter en sykdom. Ketotisk hypoglykemi har lignende symptomer til mange andre former for hypoglykemi. Disse inkluderer: irritabilitet, svetting, kvalme, hjertebank, tretthet, svakhet, slapphet, rask pust, svimmelhet og i alvorlige tilfeller tap av bevissthet og anfall.

Årsaker

Som i 2009, den eksakte årsaken til ketotisk hypoglykemi er fortsatt ukjent. Ifølge Huidekoper et. al, kan ketotisk hypoglykemi ikke engang være en reell sykdom; antagelsen er at noen barnekropper ikke kan være i stand til å tolerere faste så vel som andre. Andre mulige årsaker inkluderer lever glykogen synthase mangel, acetoacetyl-CoA thiolase mangel, og hypoalinemia.

Diagnose

Ketotisk hypoglykemi er diagnostisert av eksklusjon; Det er for øyeblikket ingen tester som kan fortelle om et barn har tilstanden. I stedet vil legen utelukke andre sykdommer som glykogen lagring lidelser eller karnitin stoffskifte lidelser før en diagnose. Vær forberedt på å gi legen så mye informasjon som mulig om de forholdene som fører opp til ditt barns angrep. For eksempel, visste hun har en sykdom i ukene før angrepet? Hva gjorde hun må spise? Hva gjorde barnet ditt se ut? Jo mer informasjon legen din har, jo lettere vil det være å gå videre med riktig diagnose.

Behandling

The Mayo Clinic anbefaler at barn med denne tilstanden spise hyppige måltider og snacks. Hvor mange snacks og måltider barnet ditt behov vil avhenge av hvor raskt kroppen bruker energi. Et hjem blodsukkeret monitor vil tillate deg å teste ditt barns blodsukkeret til å bestemme hvor lenge han kan gå uten måltider. Som en røff guide, en balansert snack (dvs. peanøttsmør og wholewheat kjeks, eller hummus og gulrøtter) mellom måltidene bør avverge hypoglykemi.

Advarsler

Hypoglykemi kan være et medisinsk nødstilfelle. Hvis du mistenker at barnet ditt har en hypoglycemic angrep, bør du se en medisinsk faglig umiddelbart. Et barn som har en hypoglycemic angrep kan se blek og slapp, klager over vondt i magen eller si at han ikke føler seg bra. I et alvorlig angrep, kan barnet ditt besvime og har en Grand mal anfall (i så fall, vil øynene rulle tilbake i hodet hans og hans lemmer vil stivne og rist).

Symptomer på akutt hypoglykemi

Akutt hypoglykemi (lavt blodsukker) manifesterer seg som et bredt spekter av symptomer, og kan forveksles med en rekke plager, blant annet rus, stoke, psykiatriske problemer og mani. Men symptomer for den enkelte en tendens til å forbli den samme hver gang en episode oppstår.

Oppstemthet

Hjertebank, rask puls, angst, skjelving og risting kan oppstå når blodsukkeret faller.

Endret mental tilstand

Når blodsukkeret er lavt, det er ikke nok drivstoff til å la hjernen å fungere skikkelig. Vises beruset, stirrer ut i verdensrommet, apati og nekter å snakke er alle tegn på akutt hypoglykemi som kan etterligne tegn på hjerneslag, epilepsi eller en hjerne aneurisme.

Psykiatriske problemer

Agitasjon, combativeness og forvirring er relativt vanlig i akutt hypoglykemi. Ifølge Department of Psychiatry ved Nassau University Medical Center, sju prosent av pasientene som blir sett på akuttmottaket for psykiske problemer faktisk har akutt hypoglykemi som roten årsaken til deres plager.

Oppkast

Små barn med ketotisk hypoglykemi vil ofte kaste opp først i morgen. Dette er ikke et vanlig symptom på hypoglykemi hos voksne.

Bevisstløshet og kramper

Ubehandlet kan lavt blodsukker føre til strømbrudd og grand mal anfall.

Hypoglykemi Symptomer

Hypoglykemi symptomene kan variere fra person til person, alt fra angst og nervøsitet til anfall og koma. Hvis venstre ubehandlet, kan en hypoglycemic episode være livstruende. Mange sykdommer kan gi de samme symptomene som hypoglykemi, så den eneste måten å vite sikkert at hypoglykemi er årsaken er å måle blodsukkeret når tegnene oppstår. Ifølge reaktiv hypoglykemi Info, er hypoglykemi generelt definert som blodsukker nivåer under 50 mg / dL.

Klassifisering av Symptomer

Ifølge Nassau Medical Center, kan hypoglykemi symptomer generelt klassifiseres etter personens alder og alvorlighetsgraden av symptomene. For eksempel kan små barn med ketotisk hypoglykemi spy i morgen, mens en voksen kan synes å være beruset og seniorer kan vise slag-lignende tegn. Til tross for det brede spekter av mulige manifestasjoner, symptomer har en tendens til å bli det samme for gjentatte episoder for samme person.

Nevrogene Symptomer

Når blodsukkeret blir for lavt, kompenserer kroppen ved å skille adrenalin. The National Institutes of Health sier at symptomene på denne kontraregulatoriske respons inkluderer hjertebank, svetting og angst. Disse ubehagelige fysiske opplevelser kan gjøre en person føler seg engstelig og fikk panikk.

Glukagon Symptomer

En annen type motregulering oppstår når fallende blodsukker utløser frigjøring av glukagon. Ifølge reaktiv hypoglykemi Info, kan denne hendelsen gjøre en person føler sult og kvalme. Magen growling er også et vanlig symptom. Glukagon kan også gi hodepine.

Nevrologiske symptomer

Når hjernen sultet av glukose --- dens primære energikilde --- et bredt spekter av nevrologiske symptomer kan vises. Nassau Medical Center rapporterer at hjernens funksjon forringes under en blodsukkernivå på 65 mg / dL. Reaktiv Hypoglcyemia Info beskriver et bredt spekter av neuroglycopenic symptomer som humørsvingninger, depresjon, belligerence, tretthet, forvirring, utydelig tale og tap av koordinasjon. Disse symptomene kan forveksles fra drukkenskap eller psykiatrisk sykdom.

Hypoglykemi Mang

Ifølge National Institutes of Health, en alvorlig komplikasjon av hypoglykemi hos diabetespasienter er at til slutt kroppen mister evnen til å produsere varselsignaler for hypoglykemi, som svetting og hjertebank. Mangelen på nevrogene symptomer kalles "hypoglykemi ubevissthet", som har livstruende konsekvenser.

Advarsel

Hypoglykemi kan bli en medisinsk krise. En person som ikke er i stand til å returnere sine blodsukkernivået til det normale bør søke akutt medisinsk hjelp.

Er lavt blodsukker farlig?

Lavt blodsukker kan være livstruende hvis du har en alvorlig sykdom som diabetes eller Graves sykdom. Men noen andre plager - slik som reaktiv hypoglykemi - resultere i lavt blodsukker uten risiko for koma av død. Denne artikkelen forklarer farene ved lavt blodsukker for de mer vanlige tilstander.

Diabetes

Ifølge National Institutes of Health, kan mange diabetes medisiner føre til hypoglykemi som klorpropamid og glimepirid. Hypoglykemi kan føre til koma eller død hos pasienter med diabetes; livstruende hypoglykemi er mer vanlig i type 1 diabetes.

Postprandial reaktiv hypoglykemi

Til tross for den ubehagelige fysiske symptomer på postprandial reaktiv hypoglykemi (kvalme, frysninger, rister etc.), ikke sant reaktiv hypoglykemi ikke føre til koma eller død. Når blodsukker dråper, kroppen kompenserer ved å produsere vanligvis mer glukose i løpet av 20 minutter, unngår en livstruende tilstand.

Ketotisk ("smårollinger") Hypoglykemi

Ketotisk hypoglykemi oppstår vanligvis hos små barn opp til ti år gammel. Hvis venstre ubehandlet, kan hypoglycemic staver føre til hjerneskade.

Medfødte tilstander

WedMD sier at det er mange årsaker til medfødt hypoglykemi hos nyfødte, inkludert: et barn med en diabetiker mor, traumer eller redusert oksygen under fødselen, Beckwith-Wiedemann syndrom (en overvekst lidelse), og sjeldne genetiske tilstander. Avhengig av alvorlighetsgraden av den underliggende lidelse, hjerneskade og koma er mulige utfall for hypoglykemi.

Kreft

Hypoglykemi kan være forårsaket av en alvorlig underliggende tilstand som kreft. WebMD lister opp flere mulige hypoglykemi forårsaker kreft inkludert: leverkreft, fibrosarcoma, hepatoma, mesothelioma, og fibrosarcoma. Akutt hypoglykemi i disse tilfellene kan være livstruende.

Andre alvorlige forhold

Det er mange andre årsaker til hypoglykemi som kan være livstruende tilstander, inkludert lever og nyre lidelser. Det beste løpet av handlingen for udiagnostisert hypoglykemi er å besøke en lege omgående.

Årsaker til Fasting hypoglykemi

Fasting hypoglykemi

Fastende hypoglykemi er en ikke-diabetisk tilstand hvor blodsukkeret faller eller synker til en unormalt lavt nivå. Fastende hypoglykemi er definert som et blodsukker på under 50milligrams per desiliter (mg / dl). Medisinsk kjent som postabsorptive hypoglykemi, er denne tilstanden av lavt blodsukker vanligvis forårsaket av et stoff, hendelse eller sykdom som rammer den enkelte.

Anoreksi

For noen mennesker kan forårsake anoreksi fastende hypoglykemi, på grunn av en berøvelse av mat. Som en person berøver hennes kropp av mat, mengden av tilstedeværende glucose i blodet til slutt påføres et fall, noe som resulterer i hypoglykemi. Imidlertid er denne tilstanden ofte knyttet til flere lengre perioder med sult hvor eventuelle glukose reserver, som de som finnes i leveren, har blitt brukt opp.

Sykdom eller sykdom

En annen vanlig årsak til faste hypoglykemi er en faktisk sykdom eller sykdom. I denne situasjonen, en sykdom i nyrene, kan leveren eller hjerte endre måten glukose er sluppet ut i blodet, det være seg etter måltider eller perioder med å avstå fra mat. Dette resulterer i en reduksjon av blodsukker og til slutt hypoglykemi.

Svulster

Sjeldne bukspyttkjertelen svulster kan også forårsake fastende hypoglykemi. Som en svulst utvikler innenfor bukspyttkjertelen, kan det føre til en oppsving i insulin produksjon, forårsaker glukose å bli flyttet inn i cellene mye raskere enn normalt og redusere mengden av sukker i blodet. Det er imidlertid ikke bare pankreatiske tumorer som kan utgjøre denne type problem for mennesker. Nesten en hvilken som helst tumor i kroppen kan "brennes opp" mer glukose enn vanlig og påvirke nivået av glukose i blodet.

Medisiner

Fasting hypoglykemi er ofte forårsaket av medisiner, som etanol, haloperidol, kinin og sulfonamider, for å nevne noen. Slike stoffer kan faktisk endre måten som glukose anvendes i kroppen, slik at nivået faller og hypoglykemi å danne.

Hormoner

Det er også mulig at hormonmangler, spesielt hos barn, kan føre til faste hypoglykemi. En overproduksjon av insulin, "carb-brenning" enzymer og utilstrekkelige hormoner i hypofysen eller binyrene kan alle får blodsukkeret til å slippe.

Alkohol

Alkohol er en annen mulig årsak til fastende hypoglykemi. Med dette stoffet, kan fordøyelsesprosessen involvert med alkohol hemme lever utgivelsen av glukose, forårsaker et fall i blodsukkeret.

Hypoglykemi Symptomer i en 4 måneder gammel baby

Hypoglykemi oppstår når blodsukkernivået er for lavt. Hypoglykemi er ofte tegn på en annen tilstand, for eksempel diabetes, men noen spedbarn kan oppleve kortsiktig hypoglykemi. Tilstanden er vanligere hos barn som er født for tidlig eller har hatt lav fødselsvekt. Babyer som er hypoglycemic kanskje ikke viser noen merkbare tegn og symptomer, og mange spedbarn kan ikke oppleve noen symptomer på hypoglykemi. Selv når symptomene utvikler, de er ofte annerledes enn hva eldre barn og voksne opplever.

Atferd endringer

Hvis fire måneder gamle spedbarn har hypoglykemi, kan du merker endringer i oppførselen hans. For eksempel har noen babyer er mer grinete og irritabel når blodsukkeret er for lavt. Du kan også legge merke til at han er treg eller mer sliten enn vanlig.

Appetitt

Babyer som er hypoglycemic kan ikke spise så vel som vanlig. Eldre barn, derimot, kan utvise ekstrem sult eller kan klage eller vondt i magen fordi de er sultne.

Body Temperature

Huden av en baby som er hypoglycemic kan føle kjølig å ta på, og hans kroppstemperatur kan være kjøligere enn vanlig. I tillegg kan du legge merke til barnet opplever kaldsvette, og huden hans kan virke grå eller askegrått.

Andre symptomer

Spedbarn med lavt blodsukkernivå kan også oppleve endringer i pustemønster. Små babyer kan slutte å puste i korte perioder, og deres hud kan vises blålig eller lilla. Noen babyer kan også oppleve anfall når hypoglykemi utvikler.

Anbefalt kosthold for barn med hypoglykemiHypoglykemi er en blodsukker kjennetegnet ved lave nivåer av blodglukose. Barn med hypoglykemi må spise en nøye planlagt kosthold, for å opprettholde stabilisert blodsukkeret.

Timing

Barn med hypoglykemi trenger å spise hyppige små måltider, for å opprettholde blodsukkeret. Det anbefales å spise en snack hver time.

Protein

Protein er en viktig del av et barns kosthold, når hun har hypoglykemi. Nøtter og andre sunne protein mat, hjelpe hypoglycemic barnet hindre at blodsukkeret går for lavt.

Grønnsaker

Grønnsaker gir mange næringsstoffer, vitaminer og mineraler, og bør inkluderes i kostholdet til en hypoglycemic barn.

Fiber

Matvarer som inneholder fiber, slik som hele korn brød og langkornet brun ris, bidra til å regulere absorpsjonen av sukker inn i kroppen. Dette bidrar til å stabilisere den blodsukker på et barn med hypoglykemi.

Sukker

Sukker og matvarer som inneholder sukker, bør generelt unngås i et barn med hypoglykemi. Sukker fører til en rask økning i blodsukkeret, etterfulgt av en stupbratt fall, noe som kan være farlig for noen med allerede lave blodsukkernivået.

Hypoglykemi hos barn

Hypoglykemi er en tilstand som oppstår når blodsukkeret synker faretruende lavt. Blodsukkeret er nødvendig å drivstoff alle celler i kroppen. Hypoglykemi krever behandling for å unngå alvorlige komplikasjoner.

Blodsukkernivået

Et barns blodsukkeret bør forbli mellom 70 til 150 mg per dl (dl) av blod for riktig kroppen fungerer.

Årsaker

Hypoglykemi hos barn kan oppstå som et resultat av hyperinsulinisme, noe som er et problem som oppstår når kroppen produserer for mye insulin. Noen ganger barn er født med hyperinsulinisme og kan fortsette å ha problemet i hele sitt liv. Hypoglykemi kan også være en komplikasjon av diabetes hos barn også.

Symptomer

Hypoglykemi kan føre til følgende symptomer hos barn: svimmelhet, skjelving, sult, svette, blekhet, irritabilitet, forvirring og prikking rundt munnen.

Komplikasjoner

Når blodsukkernivået bli for lav for lenge, kan barn oppleve anfall eller opprettholde hjerneskader.

Behandling

Behandling for barn med hypoglykemi er det samme som behandling av hypoglykemi hos voksne. Dersom barnet har diabetes, kan behandlinger inkluderer hyppige blodsukker overvåking og spise eller drikke noe ved utbruddet av symptomene. Dersom barnet ikke har diabetes, kan behandling inkluderer å spise små måltider flere ganger i løpet av dagen, spise hyppige snacks, begrense høy karbohydrat matvarer og trene regelmessig.

Tegn på hypoglykemi hos nyfødte

Glukose er den primære kilde til drivstoff for hjernen og er også viktig for andre kroppsfunksjoner. Under graviditet, er glukose overføres til det ufødte barnet via morkaken, og noen er lagret i fosterets lever, hjerte og muskler. Denne lagrings leverer babyens hjerne med glukose under levering og kort tid etterpå. Hypoglykemi, eller lavt blodsukker, kan forårsake alvorlige problemer hos nyfødte hvis tilstanden er alvorlig eller langvarig. Om lag to av hver tusen nyfødte babyer utvikle hypoglykemi, ifølge Children Hospital Boston.

Betraktninger

Noen spedbarn med hypoglykemi kan ikke vise noen symptomer, eller symptomer kan ikke være opplagt. Fordi mange av symptomene er vanlige i andre forhold, kan hypoglykemi ikke bli mistenkt før det blir alvorlig. I tillegg kan ulike nyfødte med hypoglykemi har ulike symptomer.

Vanlige tegn

Nyfødte med hypoglykemi kan vise tegn til dårlig muskel tone og rystelser. De kan være nervøs eller sløv, lage en high-pitched skrik, og har en overdrevet skremme refleks (Moro refleks). De kan også ha vanskeligheter med å suge eller kan også nekte å mate.

Alvorlige tegn

Flere alvorlige hypoglykemi effekter hos nyfødte kan oppstå, spesielt hvis episoden er alvorlig eller langvarig. Disse inkluderer blålig hud, som er et tegn på lavt oksygennivå; puste opphør (apné) eller andre tegn på respiratorisk distress; lav kroppstemperatur; anfall og koma.

Risikofaktorer

Noen babyer er mer utsatt for hypoglykemi enn andre. Disse inkluderer barn født av diabetiske mødre eller mødre som hadde mangelfull ernæring under svangerskapet, og babyer født i svært kalde forhold. Nyfødte som er små for deres gestational age, har alvorlig hemolytisk sykdom eller leversykdom, eller har visse typer misdannelser er også høyere risiko. Premature barn har økt risiko også, spesielt de med lav fødselsvekt.

Behandling

Behandlingen omfatter administrering av en hurtigvirkende glukosekilde, som kan være en blanding av glukose og vann eller flytende i en flaske, eller en intravenøs administrering av glukose. Det nyfødte barnet er blodsukkeret deretter overvåkes for potensielle ytterligere episoder av hypoglykemi.

Symptomatisk hypoglykemi

Hypoglykemi er når kroppen din har problemer med lavt blodsukker. Hypoglykemi er ofte forbundet med diabetes eller utbruddet stadier av diabetes, men Mayo Clinic advarer det er andre sykdommer og tilstander som også kan resultere i lavt blodsukker. Hvis du opplever følgende symptomer - spesielt når du har hoppet over et måltid - kan du bli lider av hypoglykemi.

Fatigue

Hvis det ikke er nok sukker i blodet, ikke kroppen din har ikke en stor nok tilførsel av energi. Mild tretthet til ren utmattelse er symptomatisk for hypoglykemi, noen ganger ledsaget av risting og svakhet.

Forvirring

Dr. Zeischegg, MS, DC, DACNB, advarer om at glukose (sukker) er den eneste maten hjernen din kan bruke. I likhet med resten av kroppen din, trenger hjernen din en konstant tilførsel av sukker for å fungere skikkelig. Dette er grunnen til lavt blodsukker kan føre til forvirring, uberegnelig adferd, angst, og en manglende evne til å tenke klart.

Sult

Når kroppen din trenger energi, craves det drivstoff. Hypoglykemi er ofte ledsaget av sult. Ifølge Dr. Ronald Hoffman, Hoffman senter Medisinsk direktør og vert for radioprogrammet Health Talk, hypoglycemics ofte begjærer mat i form av karbohydrater og sukker.

Hjertebank

Hjertebank kan være symptomatisk for hypoglykemi, eller de kan indikere en annen tilstand som også fører til hypoglykemi. Hvis din lave blodsukker staver er ledsaget av hjertebank, bør du kontakte lege for andre mulige årsaker.

Beslag

Ifølge Mayo Clinic, beslag er en uvanlig, men de er en mer alvorlig symptom på hypoglykemi. Tap av bevissthet er også en mulig følge av lavt blodsukker. Hvis enten forekommer, er umiddelbar legehjelp nødvendig.

Slik håndterer hypoglykemi

Slik håndterer hypoglykemi


Symptomene på hypoglykemi kan komme plutselig: svimmelhet, svette, hjertebank og andre. Hvis du opplever disse symptomene, vet du at blodsukkeret har tatt en nosedive. Hvis hypoglykemi er ikke på grunn av en sykdom eller en kjertel mangel, er årsaken sannsynligvis dårlig spise og generelle helse vaner. Du må lære å håndtere årsaken til hypoglykemi snarere enn bare symptomene.

Slik håndterer hypoglykemi

Administrer hypoglykemi gjennom Diet

•  Vit hvor sukkeret er. For å kutte ned på enkle sukkerarter, kanskje hoppe dessert ikke være nok. Vær klar over din daglige sukker bruk, slik som i kaffe, i gelé på toast og i oppskrifter du koker regelmessig.

lese etiketter. Produkter du ikke forvente (ketchup, noen typer hermetisert bønner og andre) kan ha sukker høyt på listen over ingredienser.

Spis mat som kroppen absorberer sakte, inkludert protein (egg, ost og kjøtt), hele korn og grønnsaker. Unngå for mye frukt.

Spis små mengder mat flere ganger om dagen i stedet for store måltider.

Plan måltider. Vit hva du skal spise, hvor mye, hvor og når på forhånd hver dag.

Administrer hypoglykemi gjennom Livsstil

Slutte å røyke, eller i det minste kutte ned. Nikotin øker blodsukkeret.

•  Gå koffein. Den utløser absorpsjon av lagret sukker inn i blodstrømmen forårsaker en plutselig høy, og deretter en rask nedgang.

Limit alkohol. Se opp for alkohol (og sukker) i medisiner som hostesaft.

Legg til trening til rutine. Sett av samme tid og samme tid hver dag, slik at til slutt vil det komme naturlig.

Hint

 • Noen diett eksperter sier at den eneste måten å behandle hypoglykemi er å kutte ut alt sukker med en gang og aldri spise noe igjen. Dette er upraktisk for de fleste av oss. En bedre idé er å planlegge på forhånd hva du skal spise. Lagre dessert for spesielle anledninger som bursdagen din og slå den ned til alle andre tider.
 • Noe som slutter på "ose" (glukose, sukrose, fruktose) bør unngås.
 • Administrerende hypoglykemi kan være mer presserende enn du tror. Overflødig sukker og dårlig kosthold kan føre til farlig vektøkning og muligens til Type II diabetes.
 • Hvis du gjør kosthold og livsstil endringer og dine hypoglykemi symptomene vedvarer, oppsøk lege med en gang. Det kan tyde på et annet fysisk problem.
 • Ikke prøv å håndtere diabetiker hypoglykemi selv. Se din lege og kostholdsekspert.

Kan du ha kløende hud eller et utslett med hypoglykemi?

Kan du ha kløende hud eller et utslett med hypoglykemi?

Betyr Hypoglykemi Årsak kløende hud eller utslett?

Utslett og kløe er ikke symptomer på hypoglykemi. Pasienter som lider av hypoglykemi kan føle en varm følelse på huden sin, eller en slags pins-og-nåler nummenhet, men kløe og utslett er ikke et kjent symptom. På grunn av den psykologiske effekt av lavt blodsukker på en pasient, er det imidlertid mulig for forhåndseksisterende utslett og kløe å bli oppfattet som å ha dårligere i løpet av en episode av hypoglykemi.

Hva annet kan føre til at min Utslett eller kløe?

Det er mange andre mulige årsaker til utslett, generalisert hudirritasjon og mye kløe. Eksem er en tilstand som kan føre til alle de ovennevnte symptomene, men det er mange andre potensielle mistenkte. For å virkelig finne ut nøyaktig hva som forårsaker utslett eller kløe må du gå til en hudlege. Ofte en hudlege vil være i stand til å avgjøre hva som er galt bare ved å se på utslett eller høre en mer detaljert oversikt over dine symptomer.

Hva symptomer betyr Hypoglykemi Årsak?

Hypoglykemi kan føre til mange forskjellige symptomer å manifestere seg i en pasient. Noen av de vanligste symptomene på hypoglykemi inkluderer: skjelving, hjertebank, svetting, klam hud, elev dilatasjon, hud nummenhet, hodepine, forvirring, søvnighet, personlighetsforandring, ekstrem sult, kvalme, talevansker, problemer med å puste, kramper og koma. Disse symptomer varierer fra pasient til pasient, og også med alvorligheten av den hypoglykemiske aktuelle hendelsen.

Hvordan gjenkjenne symptomer på hypoglykemi

Hvordan gjenkjenne symptomer på hypoglykemi


Det kan virke vanskelig å gå glipp av symptomene på hypoglykemi. Men hvis du er veldig opptatt, veldig stresset, har hatt stand i lang tid eller har en endring i symptomer, kan du ignorere dem helt til de når et farlig punkt. Hvis du bor bevisst på kroppens varselsignaler, skjønt, kan du være i stand til å hindre alvorlige komplikasjoner.

Hvordan gjenkjenne symptomer på hypoglykemi

Gjenkjenne symptomer på hypoglykemi

•  Identifiser de tidlige symptomer (risting, svimmelhet, blek hud, plutselig irritabilitet) før de blir alvorlige (mental forvirring, hodepine, besvimelse, beslag).

Kontroller at de som er nær deg (ektefelle, venner, kollegaer) kjenner symptomene, i tilfelle du ikke er i stand til å gjenkjenne dem.

•  Hold deg forberedt. Vite hva slags mat eller aktiviteter vil trolig føre til en topp eller et fall i blodsukkeret.

Kjenn din egen kropp. Symptomer ofte faller inn i et mønster du kan gjenkjenne, for eksempel irritabilitet før måltider, svimmelhet etter anstrengende aktivitet, går blek i ansiktet og andre.

Hold klar over din situasjon. Vet hvor lenge det er siden du spiste, hvis noe har stoppet deg fra å spise riktig, eller hvis den aktiviteten du er engasjert i kan kreve at du å stoppe for en snack.

Se etter endringer i dine symptomer. I en lang periode av tid kan du oppleve, for eksempel rikelig svette som første tegn, og da kan det endre til en rask, bankende hjerteslag (palpitasjoner).

Spør en ektefelle eller en venn til å holde styr på deg. Hvis du har en tendens til å bli så dypt involvert i ting som du er uvitende om bestått tid, spør noen til å minne deg på når det er tid for å spise.

Hint

 • På jobb eller hjemme, holde en tidtaker eller vekkerklokke eller se på hånden. Sett den til å gå av når det er tid for deg å spise. Ikke overse det.
 • Ha en matbit på hånden. Hold granola barer eller frukt snacks i en veske, lomme eller hanskerommet.
 • Sørg for at dine symptomer er, faktisk, forårsaket av hypoglykemi. Svimmelhet, muskelsvakhet, plutselig skarp sult og andre indikasjoner kan tyde på en kjertel eller sirkulasjon problem eller en allergi. Se legen din for å finne ut hva som er galt med deg.
 • Diabetisk hypoglykemi må behandles av lege. Pass på at de rundt deg vet dette, siden diabetes symptomene kommer ofte på raskt og bli alvorlig i løpet av kort tid. Du kanskje ubevisst eller for mentalt forvirret å forstå eller forklare hva som skjer.

Hvordan behandle hypoglykemi med alternative løsninger

Hypoglykemi oppstår når blodsukkeret er mye lavere enn normalt. Hvis du lider av hypoglykemi, blodsukkernivået er ikke høy nok til å gi nok energi til cellene i kroppen din. Årsaker til hypoglykemi inkluderer diabetes, skjoldbrusk lidelser, stress, graviditet, alkoholisme og gjær infeksjon. Hvis du har blitt diagnostisert med hypoglykemi, noen av symptomene du opplever kanskje er tretthet, nervøsitet, hjerteflimmer, skjelving i hendene, blek hudfarge, besvimelse, dårlig koordinasjon, hodepine, utvidede pupiller, nummenhet i lepper eller munn og mental fogginess. Legen kan foreslå Prandin eller andre medisiner for å administrere hypoglykemi. Det finnes også alternative løsninger som kan være i stand til å hjelpe.

Hvordan behandle hypoglykemi med alternative løsninger

•  Unngå å spise noen form av enkle sukkere, inkludert hvitt sukker, brunt sukker, fruktose, maissirup og sukker fra fruktjuice. Sjekk etikettene av emballert og hermetiske produkter du kjøper fra butikken, siden mange inneholder noen form for disse sukker og dermed føre til at bukspyttkjertelen til å produsere for mye insulin.

Endre kostholdet til å inkludere matvarer som ikke vil forverre symptomene dine, for eksempel vegetabilske proteiner, komplekse karbohydrater og matvarer som er rike på fiber. Eliminer bearbeidet mat, junk mat, raffinert mat, stekt mat, salt og annen usunn mat. Alkohol kan skape kaos på blodsukkeret, så det er best ikke å drikke det.

Tren regelmessig, da dette kan bidra til å opprettholde normale blodsukkernivået. Turgåing er en av de beste former for trening du kan gjøre, og du bør være i stand til å gå minst 30 minutter hver dag.

Ta blåbær kapsler for å hjelpe deg med å normalisere insulin nivåer. Blåbær er en rynkete sorte bær med en søt smak som er innfødt til Sentral-og Nord-Europa. Frukten er tørket og brukt til medisinske formål. Du kan få det i kapselform og bør ta det som anvist. Hvis du tar blodfortynnende eller er gravid, bør du kontakte legen din før du tar blåbær. Kvinner som ammer bør ikke ta blåbær.

Sug på karamellen med stevia. Det er en mye mer helsebringende sukker alternativ enn kunstige søtningsmidler som for eksempel aspartam. Stevia kommer fra en flerårig plante som vokser i Brasil og Paraguay. Du kan få det i flytende eller pulverform. Ikke bruk stevia hvis du er allergisk mot ragweed eller er gravid eller ammer. Hvis du tar medisiner for høyt blodtrykk eller diabetes, sjekk med legen din før du bruker stevia.

Vurdere å ta 200 mikrogram krom picolinate daglig, som kan hjelpe til å normalisere blodsukkeret og redusere symptomer relatert til hypoglykemi. Krompikolinat er en kjemisk forbindelse bestående av krom og pikolinsyre. Hvis du får en allergisk reaksjon på krom picolinate, som for eksempel hevelse i tunge, pusteproblemer eller utslett, slutte å ta det umiddelbart og søke legehjelp. Hvis du tar NSAIDs, blodfortynnende, diabetes medisiner, H2-blokkere eller kortikosteroider, ikke ta krom picolinate uten først å snakke med legen din. Kvinner som er gravide eller ammende bør ikke ta dette supplement.

Hint

 • Alltid konsultere legen din før du tar noen alternativ løsning.
 • Ikke bruk disse rettsmidler for barn.

Hvordan behandle reaktiv hypoglykemi

Reaktiv hypoglykemi er når blodsukkeret er for lavt. Dette skjer vanligvis fra en til tre timer etter å ha spist et måltid. Hvis du har reaktiv hypoglykemi du kan eller ikke kan ha diabetes. Det finnes en rekke kjente symptomer som sult, skjelvinger, svakhet, svette, forvirring, angst og nervøsitet. Men disse symptomene er den samme for en rekke andre forhold som gjør det vanskelig å diagnostisere. Når det er diagnostisert, her er hvordan man skal behandle reaktiv hypoglykemi.

Hvordan behandle reaktiv hypoglykemi

•  Unngå alle desserter, vanlig brus og andre matvarer som inneholder elementært sukker, spesielt på tom mage. Disse matvarer kan utløse en reaktiv hypoglycemic angrep.

Eliminer koffein fra kostholdet ditt. Koffein holder folk våken på grunn av økningen i blodsukker.

Spis oftere; hyppige snacks vil bidra til å redusere eller eliminere angrep. Vanligvis ca hver tredje time er best. Gode ​​snacks valg inkluderer høy-fiber snacks, hele korn, friske grønnsaker og protein som peanøtter eller ost. Snacks som kan sakte fordøyd er best.

Øvelse ofte og regelmessig, men sørg for å spise. Når du trener for en lengre periode, må du fylle på glukoseproduksjon ved å spise.

Hold alkoholforbruket til et minimum. Hvis du har en alkoholholdig drikke sørg for å ha en matbit med det. Snack vil bidra til å redusere sjansen for å ha en hypoglycemic angrep.

Hint

 • Møte med en registrert kostholdsekspert for måltid planlegging ideer.
 • Holde noen høy-protein snacks som peanøtter i vesken, bilen eller på hytta i tilfelle et angrep.
 • Søk profesjonell hjelp hvis du opplever noen av disse symptomene for riktig diagnose og behandling.

Hvordan du kan endre din diett hvis du har hypoglykemi

Hvordan du kan endre din diett hvis du har hypoglykemi


Alvorlig hypoglykemi - vanligvis forårsaket ved å ta for mye insulin - kan utvikle seg i løpet av minutter og være livstruende. Mens mat-stimulert hypoglykemi er ikke vanlig, spise en diett som opprettholder et sunt nivå av sirkulerende blod sukker er forsvarlig. og

Hvordan du kan endre din diett hvis du har hypoglykemi

•  Start med en sunn frokost hver morgen. Kroppen din er i en "fast" tilstand etter oppvåkning, så blodsukkeret vil være naturlig lav.

spise små hyppige måltider gjennom dagen. Seks måltider som inneholder 200-300 kalorier hver vil bidra til å holde blodsukkeret i balanse.

Spis en diett høy i komplette proteiner, inkludert slike matvarer som magert kjøtt og kylling, skummet melk og eggehviter.

Opt for en diett lav på enkle karbohydrater, unngå matvarer som sukker, honning og barnas frokostblanding.

Velg komplekse karbohydrater, særlig de som finnes i frukt, grønnsaker og fiberrik mat som havregryn. Fiber bidrar til å regulere blodsukkernivået, holde stoffskiftet i balanse.

Hint

 • Unngå mat og drikke som inneholder koffein, hvitt sukker og hvitt mel.
 • Eliminere eller redusere inntaket av alkoholholdige drikkevarer.
 • Gjennomsnittlig voksen bør ha ett femtinitti teskjeer sirkulerende blod sukker, med en liten mengde lagret i leveren for nødhjelp. En 12-unse kan av vanlig brus inneholder ni teskjeer sukker.
 • Hvis du har spørsmål eller bekymringer, ta kontakt med en lege eller annet helsepersonell før han gikk i alle aktiviteter knyttet til helse og kosthold. Denne informasjonen er ikke ment som en erstatning for profesjonell medisinsk rådgivning eller behandling.

Definisjon av hypoglykemi

Hypoglykemi, i klartekst betyr lavt blodsukker. Denne medisinske tilstand oppstår når glukosenivået i blodet bli for lavt. Glukose, eller sukker, i hovedbrensel kroppen bruker til å operere på. Noen ganger operasjonene som trengs for kroppen å opprettholde passende nivåer av glukose ikke fungere skikkelig, noe som fører til hypoglykemi. Skissert nedenfor er noen fakta om årsaker, symptomer og behandlinger som er involvert i å bekjempe denne tilstanden.

Grunnleggende

Når kroppen mener det er for mye glukose, insulin er fremstilt av bukspyttkjertelen til å disponere over den ekstra glukose. Når hjernen bemerker det ikke er nok glukose, er adrenalin dannet. Jobben av adrenalin er å varsle leveren til å bruke våre lagrede karbohydrater ved å gjøre dem til glukose. Glukose som produseres blir så sluppet ut i blodet vårt. Når dette komplekse systemet går på Fritz, blodsukkeret liggende for lavt, påvirker riktig drift av hjernen.

Typer

Det er i utgangspunktet to typer hypoglykemi: medisinering relatert og nonmedication relatert. Legemiddelrelatert hypoglykemi er oftest funnet hos personer som lider av diabetes. Når en person med insulin-avhengig diabetes er gitt for mye, deres pankreas frigjør for mye insulin. Når dette skjer, er blodsukkeret i kroppen betydelig redusert, og bringer på et anfall av hypoglykemi. Andre medisiner kan også bringe på tilfeller av hypoglykemi.

Når en person ikke har spist i en periode av tid, får sin blodsukker lav, og bringer på hypoglykemi. Reaktiv hypoglykemi oppstår når personen har en reaksjon til å spise karbohydrater. Denne typen hypoglykemi oppstår vanligvis hos barn eller spedbarn og er forårsaket ved å spise fruktose, galaktose eller leucine. Alle tre av disse elementer forskyve balansen av sukker i blodet, med fruktose og galaktose hindre leveren fra å slippe en normal mengde sukker inn i systemet. Leucin påvirker bukspyttkjertelen ved å gjøre den avgir for mye insulin.

Hvis en person har problemer med leveren hans, hypofysen eller binyrene, kan hypoglykemi oppstå. Pankreatisk tumor kan også føre til at tilstanden ved å skape en økning av insulin i blodet.

Diagnostisering Hypoglykemi

Hypoglykemi er diagnostisert ved å ta en glukosetoleransetest. Etter fasting, blir blod trukket og den som er gitt en målt mengde glukose til å svelges. Etter en forutbestemt tidsperiode, blir blod trukket igjen. Den blodsukkernivåene i hver av blodprøvene sammenlignes. Hvis blodprøven er normal, bør sukkernivå leses hvor som helst mellom 80 til 100 mg for hvert 100cc av blod.

De tre klassifiseringer av hypoglykemi er mild, moderat og alvorlig. Når en diagnose er gjort, kan årsaken vanligvis bli identifisert av en fysisk eksamen, og bemerker din medisinske historie og testing.

Symptomer / Farene

En person med hypoglykemi kan lide symptomer som hjertebank, brystsmerter, kortpustethet, svetting, besvimelse, angst og kvalme. Når hjernen ikke får riktig mengde av glukose, symptomer som svimmelhet, svakhet, utmattelse, forvirring, hodepine, samt problemer med å snakke eller å se klart, kan oppleves. Personer som lider av hypoglykemi kan til og med virke som de er beruset. I verste fall kan hypoglykemi forårsake anfall, koma og til og med hjerneskade.

Forebygging / løsning

Personer som lider av hypoglykemi bør unngå dietter høy i raffinert sukker eller karbohydrater. Koffein er et annet stoff som bør unngås, siden det kan forverre tilstanden. Den grunnleggende behandling for å forhindre hypoglykemi er å spise små måltider flere ganger i løpet av dagen. Dette vil bidra til å opprettholde en balanse av sukker i blodet, og ikke føre til en topp i insulinnivået. En diett høy på protein og lite karbohydrater er generelt anbefalt å holde denne tilstanden under kontroll.

Hvordan kontrollere hypoglykemi med kosthold

Hvordan kontrollere hypoglykemi med kosthold


Hypoglykemi er en tilstand hvor den blodsukker eller glukose i blodet er lavere enn normalt. Tilstanden er vanlig hos personer med diabetes, men kan også forekomme hos mennesker som ikke er diabetiker. Symptomer inkluderer kvalme, rask hjerterytme, kald og klam hud og en følelse av nervøsitet.

Hvordan kontrollere hypoglykemi med kosthold

•  Plan mindre måltider oftere. De fleste mennesker med hypoglykemi vil ha de beste resultatene med en diett som inneholder protein og fiber mellom 4 og 6 ganger om dagen.

Spis komplekse karbohydrater og proteiner for energi i stedet for sukker. Komplekse karbohydrater inneholder bokhvete, havregryn og eventuelle helkornprodukter.

Øke fiber i kosten. Løselig fiber brytes ned i fordøyelsessystemet til et klebrig stoff. Dette stoffet forsinker hastigheten som munner mat fra magen, så vel som absorpsjonshastigheten av glukose. Fiberrik mat måltid samtidig vil bidra til å redusere hypoglycemic symptomer mellom måltidene. Et godt utvalg av fiber er lin, hele korn og hele frukter. Hvetemel produkter inneholder ofte ingen fiber.

Unngå å spise enkle karbohydrater og sukker. Sørg for å lese pakken etiketter og ikke kjøpe produkter som liste ingredienser som sukker, mais sirup eller mais søtningsmidler. Det er greit å spise kunstige søtstoffer og sukker erstatter, men disse kan bære sine egne helserisiko. Bruk dem sparsomt om i det hele tatt.

Kontroller mengden fett som du spiser. Fett bør utgjøre mer enn 30% av kostholdet ditt, og det bør være gode fettstoffer som lavere kolesterol, som for eksempel avokado, olivenolje og mat som inneholder omega-3 fettsyrer. Mange nutrionists tror at å spise sunt fett til hvert måltid med en protein og karbohydrat kan balansere blodsukkeret.

Gi opp alkohol. Alkohol er høy i kalorier og overdrevent forbruk en årsak hypoglykemi. Hvis du allerede har problemer med hypoglykemi, kan drikke alkohol være risikabelt ettersom det kan føre til blodsukkersvingninger.

Hold deg unna koffein. Forbruker koffein fører til at kroppen til å gjøre mer adrenalin. Hypoglycemics produserer allerede høye adrenalinnivåer. Koffein vil gjøre hypoglycemic symptomer verre.

Om Hypoglykemi

Hypoglykemi oppstår når blodsukkernivået synke under sunne nivåer. Tilstanden er vanligvis milde og kan behandles ved å drikke eller spise mat med høyt sukker. Imidlertid kan når venstre ubehandlet hypoglykemi resultere i alvorlige symptomer og kan føre til anfall, koma, hjerneskade eller død. Hypoglykemi er uvanlig hos voksne unntatt som en bivirkning av behandling for diabetes, selv om antallet mennesker som lider av ikke-diabetisk hypoglykemi er økende.

Identifikasjon

De første symptomene på hypoglykemi er vanligvis internt. Disse effektene inkluderer sult, nervøsitet, ørhet, tretthet, og en følelse av generell svakhet. Som blodsukkernivået fortsetter å falle, kan ytre tegn bli tydelig, for eksempel skjelving, svetting og uklar tale. Forvirring vanligvis følger disse symptomene. Hvis sukker nivåer fortsette å falle, kramper, koma og død kan føre til. Hypoglykemiske episoder som oppstår under søvn kan føre til nattesvette, mareritt, roper, forvirring, irritabilitet og søvnighet på å våkne. En hypoglycemic person kan virke beruset eller dopet til observatører.

Typer

Hypoglykemi er ofte en bivirkning av behandling for diabetes. Det kan oppstå på grunn av altfor høye doser av insulin, forsinket eller hoppet snacks etter administrasjon av insulin, en uventet økning i aktiviteten, eller forbruk av alkoholholdige drikkevarer. To typer hypoglykemi forekommer også hos ikke-diabetikere: reaktiv hypoglykemi (postprandial hypoglykemi) og fastende hypoglykemi (postabsorptive hypoglykemi). Reaktive hypoglykemiske episoder skje innen 4 timer for å spise. Fasting hypoglykemi er vanligvis forårsaket av en underliggende sykdom, som for eksempel hormonelle mangler eller visse typer svulster. Begge reaktive og faste hypoglykemi forårsake symptomer som ligner de opplevde under diabetesrelatert hypoglykemi. Neonatal hypoglykemi er en tilstand eksklusivt for nyfødte.

Forebygging / løsning

Forebygging og behandling av hypoglykemi er å fastsette den underliggende årsaken til tilstanden, og gjøre eventuelle nødvendige endringer i medisinering, diett eller aktivitetsnivå. Endre medisinering doser, tar insulin som planlagt og spise regelmessig kan vanligvis hindre hypoglykemi relatert til diabetes. Reaktiv hypoglykemi er ofte behandlet av kostholdsendringer alene, og behandling kan inkludere å spise seks små måltider per dag. Fastende hypoglykemi krever evaluering og behandling av eventuelle underliggende sykdommer som kan bidra til feilregulering av blodsukkernivået.

Advarsel

Hypoglykemi er en tilstand som bør tas på alvor, uavhengig av årsaken til alvorlighetsgraden av symptomene. Ubehandlet eller hyppige hypoglykemiske episoder har vært knyttet til hjerneskader, epilepsi, binyretretthet, bukspyttkjertelsvikt, diabetes, svekket hukommelse, koma og død. Hypoglykemi er et medisinsk nødstilfelle, og det bør behandles så raskt som mulig for å hindre Bevisstløshet og varige nervecelleskader.

Potensiell

Hypoglykemi har blitt stadig mer vanlig hos voksne i de siste par tiårene på grunn av en økning i diabetes og en reduksjon i sunne matvaner forårsaket av høyere stress og mer hektisk livsstil. Kronisk hypoglykemi kan påvirke alle områder av helse, redusere produktiviteten og føre til angst og depresjon. Avhengigheten av rask mat, koffeinholdige drikker, sukkerholdig snacks og andre usunne matvarer for å gjøre det gjennom dagen vil trolig føre til enda høyere nivåer av hypoglykemi og diabetes blant den voksne befolkningen i USA i løpet av de neste ti årene. Som flere helsearbeidere blir klar over denne trenden, er offentlig utdanning på hypoglykemi og riktig ernæring får mer oppmerksomhet. Arbeidet med å øke offentlig bevissthet om symptomer og forebygging av hypoglykemi er forventet å vokse.

Hvordan unngå hypoglykemi

Hvordan unngå hypoglykemi


Kroppen din tåler lavt blodsukker, eller hypoglykemi, for korte perioder av gangen. Men siden hver eneste celle i kroppen din er drevet av blodsukker, vil kronisk hypoglykemi føre din helse å svekkes. For å hindre:

Hvordan unngå hypoglykemi

•  Begynn hver dag med en sunn frokost som inneholder frukt, grønnsaker og høy-fiber matvarer som havregryn.

Spis hyppige små måltider (rik på komplekse karbohydrater, protein og fiber) i løpet av dagen.

Drikk en høy elektrolytt sports drikke en time før hard trening for å sikre at du har nok kalorier til å bære deg gjennom din trening og for å unngå en rask nedgang i blodsukkeret.

Sørg for å spise noe før du drikker alkohol - alkohol fører blodsukkeret til å pigge, og deretter slippe bratt.

Velg høy-fiber, lite sukker sengetid snacks, for eksempel to Graham sprakk med 1/2 kopp skummet melk.

Unngå å spise store mengder av høyt sukker matvarer, som vil gjøre blodsukkeret pigg deretter raser nedover. Når blodsukkeret faller etter en "sukker høy", det har en tendens til å falle dramatisk lavt.

Oppretthold et sunt blodsukkeret ved å aldri ta for mye insulin hvis du er diabetiker. Alltid sjekke blod eller urin for sukker før injisering, og aldri spart på kalorier når du har tatt din insulin.

Hint

 • For mer informasjon om hypoglykemi, ringe American Diabetes Association på 1-800-342-2383.
 • Unngå faste, spiser uregelmessige måltider og kronisk overstadig drikking hvis du ønsker å opprettholde en mer konstant blodsukkeret. For å begrense risikoen for å utvikle hypoglykemi eller hyperglykemi (forhøyet blodsukker), spise en diett som gir en langsom og jevn frigjøring av sukker.
 • Hvis du har spørsmål eller bekymringer, ta kontakt med en lege eller annet helsepersonell før han gikk i alle aktiviteter knyttet til helse og kosthold. Denne informasjonen er ikke ment som en erstatning for profesjonell medisinsk rådgivning eller behandling.