Digidexo.com

klyster utsyr

PREP instruksjoner for en barium klyster

En barium klyster er en type X-ray som undersøker din mage-tarmkanalen. En barium klyster detekterer avvik ved hjelp av barium som et kontrastmateriale. To typer barium eksamener inkluderer en enkelt-kolonne barium klyster og en luft kontrast barium klyster. A Single-kolonne barium klyster strøk interiøret i tykktarmen med barium. En luft-kontrast barium klyster bruker luft for å utvide kolon etter kolon har vært fylt med barium. Luften gjør at tykktarmen for å utvide for å søke i lommer og smale områder.

PREP instruksjoner for en barium klyster

•  Unngå å spise fast føde. Ifølge Mayo Clinic, kan du bli plassert på spesiell diett som inneholder kun klare væsker, klare kullsyreholdige drikker og buljong.

Ta avføringsmidler som foreskrevet av legen din. Avføringsmiddel er tatt kvelden før inngrepet og må fullføres for å skylle grundig kolon. Avhengig av din lege, kan en avføringsmiddel administreres i pille-eller flytende form.

Drikk store mengder vann i løpet av prep for barium klyster. Det overskytende vann vil bidra til å skylle ut innholdet fra din kolon.

Bruk en klyster som anvist av din lege kvelden før inngrepet. Tømmer tarmen så mye som mulig.

Hint

 • Gå rundt i huset for å lindre magekramper og kvalme, noe som kan være bivirkninger forårsaket av avføringsmidler.
 • Du kan bli bedt om å gjennomgå et klyster på dagen for inngrepet. Dette er for å sikre at din kolon er fri for avføring.
 • Snakk med legen din hvis du har bivirkninger som er plagsomme, for å gjøre en endring i behandlingen.
 • Varsle legen din før du tar noen avføringsmidler eller klyster hvis du lider av inflammatoriske lidelser som Crohns sykdom eller hvis du lider av utbrudd av diaré.
 • Ikke spis fast føde før prosedyren.
 • Ikke drikk noen væske 12 timer før inngrepet.

Hvordan Gi Pediatric Klyster

Klyster gis til barn som har tarmer er blokkert, eller påvirket. De gjør det lettere for barnet å ha avføring, bryte ned den toppelse, slik at den innebygde opp avføring til å passere gjennom systemet hans lettere. Hvis du legger merke til underbuksa er skitten eller føler en klump i hans nedre del av magen, sjansene er et klyster kan være nødvendig. Imidlertid er det viktig å gi klyster fullstendig og i riktig dose for å unngå alvorlige helsemessige komplikasjoner.

Hvordan Gi Pediatric Klyster

Velg klyster. Det er to typer av klyster som er sikker for bruk på barn: mineralolje og normalt saltvann enemas; hvis du velger vanlig saltvann, må du gjøre det hjemme.
Mineralolje klyster kan kjøpes uten resept fra ditt lokale apotek, så kan Flåtens fosfat klyster. Fleet tilstand på pakken at de er saltvann, men hvis du velger dette for barnet ditt, er det viktig for deg å bruke riktig dosering. Å bruke for mye eller gi mer enn én om dagen kan være farlig for barnet ditt.
Både mineralolje og Flåtens klyster er pre-pakket, engangs klyster, og doseringen, som er notert på pakken, er satt i henhold til barnets alder og vekt.

Lag en vanlig saltvann klyster. Hvis du velger å bruke en vanlig saltvann klyster, må du gjøre det selv. Bare legg 2 nivå ts. av tabellen salt i en liter lunkent vann. Dosen for disse enemas er som følger: i alderen 2-6 - 6 oz .; seks til 12 til -12 oz .; 13 til voksen - 16 oz.

Forbered barnet ditt. Før administrering av klyster, gi barnet ditt ett eller to glass vann. Klyster kan føre til dehydrering fra tap av kroppsvæsker, og drikkevann på forhånd kan forebygge dette.

Plasser barnet ditt. Den beste plasseringen for barnet å være i når du får et klyster er på magen med knærne trukket inn i brystet hennes. Dette gjør det mulig for fluid fra klyster å flyte lettere når det kommer ned i sitt tykktarmen. Den bidrar også til å avlaste trykket som bygger seg opp i sin endetarmen, mens væske fra den klyster begynner å fylle sin tykktarmen.

Gi klyster. Hvis du bruker en engangs klyster, smøre tips og forsiktig sette inn i endetarmen hans. Når du gjør det, fortell barnet ditt til å presse som om han er å ha en tarmen bevegelse; Dette bidrar til å gjøre innsetting enklere. Hvis væsken ikke flyter rett ut igjen når begynne å klemme på flasken, vet du spissen settes langt nok.
Hvis gi en hjemmelaget klyster, plassere riktig mengde oppløsning i posen og smør røret før du setter den. Hev posen to meter over barnets tarmen, slik at væsken kan renne gradvis gjennom tyngdekraften; denne prosessen tar vanligvis fem til 10 minutter.

Gjør ham vente. Ved ferdigstillelse av klyster, er det vanlig at barnet ditt til å føle en sterk trang til å frigjøre innholdet. Men for klyster for å være effektive, må han vente mellom fem og 15 minutter før du bruker badet. For å hjelpe ham, hold kinnene sammen mens han fortsatt på magen med knærne trukket inn. Fortell ham til å ta dype åndedrag som vil hjelpe ham å slappe av og redusere trangen til å ha avføring en gang.

Hint

 • Klyster bør ikke brukes på alle barn under to år. Når du gir en hjemmelaget klyster, senk posen for å bremse strømmen hvis barnet ditt begynner å oppleve magekramper.

Klyster hos barn

Klyster brukes til å bidra til å avlaste påvirket avføring. Barn kan være foreskrevet klyster hos lege etter kirurgi eller hvis de har vært forstoppet, og har ikke hatt regelmessig avføring. I tillegg kan de anvendes for å rense tarmen før operasjonen, røntgenstråler, endoskopi eller andre tarm prosedyrer.

Typer

Klyster kommer i flytende form og er satt inn i anus for barn for å hjelpe løsne sikkerhetskopiert avføring. Enemas kommer i flere typer, inkludert mineralolje, hjemmelaget saltløsning og fosfat-løsning.

Funksjoner

Mineralolje kommer i 4,5 oz. og kan kjøpes på apoteket. Den hjemmelagde saltvann er laget av 2 nivå ts. av bordsalt og Quart lunkent vann, som en settes inn ved hjelp av et klyster tube og bag. Den fosfatoppløsning klyster kommer lett fremstilles i et apotek.

Advarsel

Ingenting bør legges til klyster, spesielt med hjemmelagde klyster. Ikke bruk såpe, hydrogen peroxide eller rent vann med klyster. Disse elementene kan være svært farlig.

Dosering

Mineralolje dosering er 2,0 oz. i 2 til 6 år gammel og 4,5 oz. for eldre enn 6. Hjemmelaget løsning dosering er 6 oz. for 2 til 6, 12 oz. for 6 til 12 og 16 oz. for personer eldre enn 12. fosfatoppløsning doser går etter vekt:

£ 20 er 1 oz., Er £ 40 2 oz., Er £ 60 3 oz., Er £ 80 4 oz., Er 90 + kg 4,5 oz.

Betraktninger

Noen ganger kan en andre klyster må gis for å lindre den påvirket avføring. Klyster kan gis til barn igjen etter 24 timer etter den første klyster er gitt og med legen konsultasjon.

Hvordan få en barium klyster for å teste for kolitt

Hvordan få en barium klyster for å teste for kolitt


Siden mange tarmsykdommer, hvorav kolitt er en, har lignende symptomer, er det ofte nødvendig å gjøre ytterligere tester for å gjøre en definitiv diagnose. Folk som er mistenkt for å ha kolitt ofte trenger å få en barium klyster for å hjelpe legen ytterligere visualtykktarmen. Testen innebærer å fylle tykktarmen med en radiologisk barium løsning og deretter tar røntgenbilder av tykktarmen.

Hvordan få en barium klyster for å teste for kolitt

Forbered deg på å få en barium klyster

•  Rens tykktarmen grundig begynner 1 til 3 dager før dagen av barium klyster. Siden kolon må være helt fri for all avføring, vil legen sannsynligvis be deg om å holde fast med en klar væske diett for de dagene. En klar væske kosthold inneholder: gelatin, is spretter, ikke-kullsyreholdige drikker, svart te eller kaffe og biff eller kylling kjøttkraft.

Bruk tarmen forberedelse kit legen din har gitt eller bedt deg å komme. Dagen før eksamen må du ta et avføringsmiddel som magnesium citrate det, skjønt ubehagelig, vil bidra til å tømme tarmen. Sammen med avføringsmiddel må du kanskje bruke et klyster for å sikre at det ikke er mer avføring i tarmen.

Ta noen med deg for moralsk støtte og å kjøre deg hjem. Selv om det ikke kreves at du har noen å kjøre deg hjem, kan du oppleve betydelig ubehag forårsaket av gass i tarmen, og foretrekker å ikke kjøre.

Få en barium klyster

Ankom legekontor eller legesenter litt tidlig å fullføre noen siste øyeblikk papirene. Du må informere de ansatte om du er gravid, allergisk mot latex eller har hatt en dårlig reaksjon på barium i det siste, da disse er alle hindringer for å utføre en barium klyster trygt.

Fjern eventuelle metallgjenstander du har på deg, som for eksempel øredobber, glass, halskjeder eller en klokke. Metallgjenstander kan forstyrre X-ray delen av testen. På dette tidspunktet vil du også bli forventet å endre seg til en kappe og vil bli brakt inn i bilderommet.

Slå på din side som anvist og ta dype, langsomme åndedrag som radiologen setter klyster spissen og sakte fyller din kolon med barium løsning. Du vil føle en sterk trang til avføring, men på grunn av utformingen av klyster, er det lite sannsynlig at dette vil skje. Men du bør la noen vite hvis du har en vanskelig tid å holde løsningen.

Bytt posisjoner som spurte, for klar x-ray imaging, forventer å føle noe smertefullt trykk i magen når du beveger deg.

Tillat for radiologen å fullføre filmserien og deretter gå på do (med medisinsk faglig som eskorterer deg) og evakuere barium løsning fra tarmen.

9. Gå tilbake til bilde rom for en endelig sett røntgenbilder uten barium i systemet. Vent mens radiologen sjekker filmene er riktig, før du kler.

Drikk mye væske for de neste dagene for å hjelpe de resterende barium passere gjennom systemet. Du kan legge merke til at avføringen er hvite i et par dager, noe som er normalt etter en slik prosedyre. Snakk med legen din om hva slags avføringsmiddel han vil anbefale hvis barium forårsaker forstoppelse.

Gå tilbake til kontoret for en oppfølging besøk eller samtale i et par dager å få resultatene av testen.

Hint

 • Testen skal ta mellom 1 og 2 timer fra start til slutt.
 • Pasienter med moderat til alvorlig kolitt er ikke kandidater for en barium klyster, som de er i faresonen for tarmperforasjon.

Klyster og vekttap

Klyster og vekttap


Klyster er en gammel naturlig middel for rengjøring av tykktarmen. Den mest vanlige og allment akseptert for bruk kolon rensing er å avlaste forstoppelse. Mens det er en rekke andre grunner klyster kan være anbefalt eller foreskrevet, er i disse dager en enda mer vanlig bruk for et klyster for å oppmuntre til vekttap.

Historie

Konseptet med klyster og kolon rensing for kurative tiltak har eksistert i tusenvis av år, og har blitt brukt gjennom historien, spesielt i høy samfunnet. Ideen om "auto-intoxification" ble trodd av de gamle egypterne og grekerne. Teorien er at kroppen trenger hjelp til å avhende sin avfall og giftstoffer. Denne ideen er kontroversielt, og mange tror det mangler og selv motsier vitenskapelige bevis. Klyster, også kalt colonics, har nylig blitt brakt tilbake inn i rampelyset som kjendiser begynte å bruke dem til å forberede seg røde løperen hendelser. De antas å bidra til å kaste de siste par pounds og få midsection fin og flat. Klyster anbefales i kombinasjon med ulike kjente dietter, faster og avgiftningsprosesser.

Typer

Det finnes en rekke forskjellige typer av klyster, og de kan administreres enten hjemme eller i en profesjonell setting, hvor de er oftere referert til som colonics. Det er vann klyster i varierende temperaturer, salt, yoghurt, ulike urter og salter, melk, eddik og kaffe Klyster. I alle tilfeller er hovedfokuset rensing av tykktarmen, men en bivirkning kan være en plutselig vekttap.

Prosessen

Prosessen innebærer å spyle et klyster kolon med en av de væsker som er nevnt ovenfor. Væsken som er lagret i et klyster pose, omtrent som en varmeflaske, og deretter opphengt over pasienten. Posen er koblet til et rør og et munnstykke, som er smurt og innsatt i anus. For mindre klyster, kan en rektal pære og sprøyten benyttes. Resultatet av denne prosessen er en tømming av den nedre tarm.

Effekter

Mens mange mennesker kan bokstavelig talt føle seg lettet etter en klyster, og kan godt felle noen pounds, det er komplikasjoner og risikoer som kan gå sammen med noen kolon-rensing prosedyre. For det første må utstyret være steril og riktig satt inn, for å unngå komplikasjoner. Hvis det brukes for mye, kan de føre til dehydrering, anemi, underernæring og manglende evne til å flytte tarmene naturlig.

Teorier / Spekulasjoner

Det er mye uenighet rundt kolon rensing, og om den har noen medisinsk integritet. Mange sier den gamle teorien om "auto-intoxification" har aldri blitt bevist. Faktisk har obduksjoner vist det motsatte, at det er faktisk ingen oppbygging i tykktarmen, og legemet kan effektivt avhende sin egen avfall. Mens noen mener det hjelper med vanlige sykdommer som forstoppelse og hodepine, andre er kun vurdert med Shedding noen pounds før en viktig begivenhet.

Hvordan å miste vekt med klyster

Folk har brukt klyster for vekttap og medisinske grunner for mange århundrer. Selv om praksisen falt ut av moten i forrige århundre, i de senere år Klyster har nok en gang blitt populært på grunn av entusiastiske kjendis Anbefalinger. Blant andre, Howard Stern, Britney Spears og Courtney Love hevder at klyster er effektive behandlinger for vekttap, avgiftning og andre forhold. Ifølge nettstedet Phifoundation.org ", kan du miste opptil 15 pounds av vekt i en time med å miste menneskelig avfall fra et klyster."

Hvordan å miste vekt med klyster

Hvordan bruke Klyster

•  Finn ut hvilken type klyster er riktig for deg. Det finnes mange forskjellige typer klyster der ute. Kjøp din valgte klyster kit.

Sett av en time for din klyster bruk. Spis og drikk lett før, som du kommer til å massere magen etter å ha satt inn klyster. Prøv å tømme tarmer av deg selv før du setter inn klyster for maksimal effekt.

Klargjør klyster. Ikke bruk vann som er for varmt eller for kaldt - 102 grader anbefales. Installer slangen, klemmen og spissen på klyster posen. Smør tuppen slik at det vil sette inn lett.

Smør anus med et smøremiddel. Legg deg ned på ryggen for din første klyster, knærne bøyd og sammen, føttene langt fra hverandre for enkel tilgang. Ikke sitte på toalettet som klyster vil falle ut. På denne måten kan du se posen sakte tømmes, og du kan se magen utvides etter hvert som vannet kommer inn i tykktarmen. Slapp av og la vannet renne inni deg. Hvis du krampe, massere magen. Prøv å holde klyster et par minutter.

Når det er tid til å evakuere, gå over til toalettet med røret fortsatt på plass. Vent til du er i en posisjon til å evakuere før du fjerner røret. Ta et dypt åndedrag og la avfall forlate deg.

Hvordan forberede en klyster

Hvordan forberede en klyster


Klyster er en naturlig, trygt og relativt rimelig måte å rense tarmer. Som avføringsmidler og colonics, kan Klyster brukes til å fremme fordøyelses lyng og lindre forstoppelse. Selv om klyster kan utføres trygt og godt innenfor personvernet til hjemmet ditt, er det flere viktige skritt for å vurdere når du forbereder et klyster.

Hvordan forberede en klyster

•  Bestem deg for om du skal utføre klyster selv eller med hjelp. Alder og fysiske funksjonshemninger kan gjøre utføre et klyster vanskelig eller umulig uten noen til å hjelpe. For å forberede for din første klyster, ta kontakt med legen din for å sikre at du er fysisk i stand til å utføre hvert trinn i prosessen på egen hånd.

Lær hvordan klyster fungere. Selv om det finnes flere forskjellige typer klyster, de virker på samme måte. En flaske, pose eller kan brukes for å inneholde et rensende klyster løsning. Gummi slange og en dyse blir brukt til å overføre oppløsningen i tarmer gjennom anus. Det er også komplett byggesett, som bruker en squeezable plastflaske og festet munnstykke.

Bestem hvilke klyster best dekker dine behov. Hjem klyster kits er all-inclusive og tilgjengelig på nabolaget ditt apotek. Klyster gjort med varmt vannflasker eller stålbokser kan være lettere å selvadministrere uten å søle rensing løsning, selv om de kan være litt dyrere.

Velg en rensende væske som skal brukes i din klyster. Skjønt varmt vann er den vanligste, kan enemas også utføres med eddik, kaffe, haibrusk eller løsninger laget med hvetegress, hvitløk eller andre urte kosttilskudd. Det er viktig å vurdere risikoen for allergisk reaksjon når forbereder en klyster.

Kjøp en anal glidemiddel for å sørge for at klyster munnstykket kan settes inn komfortabelt og trygt inn i endetarmen. Hjem klyster kits inkluderer ofte en anal glidemiddel. Hvis du velger å bruke et klyster kan eller vannflaske, kommersielle smøremidler som KY Jelly, Astroglide eller vaselin er tilgjengelig på de fleste apotek.

Gi deg selv minst en time å fullføre klyster prosessen. Etter utvise klyster løsning fra tarmer, må du gjøre flere retur for å rense tarmer helt.

Sjekk med apoteket for å få tips om hvilke klyster kan være riktig for deg. Nettsteder som selger klyster utstyr kan være en god kilde til informasjon om hvilke produkter som best dekker dine individuelle behov.

Hint

 • Forbered et trygt og rent miljø for å administrere din klyster. Anal utslipp er en uheldig men felles risiko når du utfører et klyster. Forbered deg på ditt første klyster ved å holde håndklær eller bathmats på hånden.

Hvordan ta en klyster

Hvordan ta en klyster


Hvordan ta et klyster. Klyster er en sunn og trygg måte å behandle forstoppelse og fremme god fordøyelseskanal helse. Lære å ta en klyster er enkelt, men siden du arbeider med en delikat del av kroppen din og risikere eksponering for menneskelig avfall, er det viktig å vite den riktige måten å gjøre det.

Hvordan ta en klyster

•  Forbered deg klyster ved å sørge for at du har riktig utstyr på hånden. Hvis du tar en vannflaske eller stål kan klyster, trenger du et stativ eller krok til å henge den fra. For å sikre riktig mengde og trykk, sørg klyster væsken er suspendert 18 til 24 inches ovenfor endetarmen din.

Bland ønsket rensing løsning og samle den i din klyster flaske. Vann bør være 97-105 grader F. Dette vil hindre kramper eller skålding av tarmene.

Smør rektum før innsetting av klyster dyse. Populære smøremidler inkluderer KY Jelly, Astroglide og vaselin. Forsiktig inn en fingertupp inn i smurt anus før du prøver å ta klyster dyse.

Velg en komfortabel posisjon, og sett klyster dyse. Den vanligste posisjon når du tar et klyster alene er å ligge på din venstre side mens du tegner høyre ben mot magen. Hvis du har hjelp, prøv å hvile på hendene og kne med baken hevet.

Åpne klyster ventilen og la rensing løsningen å gå inn i tarmer. Når klyster pose er tømt, fjerner munnstykket fra rektum og forbli i posisjon.

Behold rensing løsning i avføringen i 5 til 15 minutter. Dette kan være litt ubehagelig, men det er et nødvendig skritt. Jo lenger du klarer å holde løsningen, jo lenger inn i tarmer vil det være i stand til å rense.

Evakuer tarmer. Du vil avgi en blanding av rensende væske og avføring. Forvent å gjøre hyppige turer på do for opptil en time etter å ha tatt et klyster.

rengjøre alle dine klyster forsyninger grundig. Ta deg tid til å tømme hvert rør med såpevann. Kontroller at klyster utstyr er tørr før lagring.

Hint

 • Prøv å legge såpe til din klyster løsning for ekstra rensende kraft. Castilla såpe, Dove eller Ivory er alle mild nok til å brukes trygt i et klyster. Ikke bruk klesvask eller oppvask såper. Du må umiddelbart følge en såpe klyster ved å ta en vanlig vann klyster for å rense eventuelle såperester fra tarmene.

Om Klyster

Om Klyster


En klyster er innføringen av væske inn i tykktarmen gjennom anus. Klyster kan være foreskrevet for visse helsemessige forhold, som forberedelse for medisinske tester, og blir noen ganger brukt som et hjem behandling for forstoppelse. Noen alternative terapier involverer bruk av meget store klyster, som er referert til som "colonics."

Type

De fleste Klyster brukes er rensing enemas, brukes til å tømme normal avføring fra tarmen. Disse kan bestå av vanlig vann fra springen, en saltoppløsning eller såpevann. Rensing klyster er vanligvis holdt i fem til ti minutter, hvoretter pasienten har avføring. Retensjonstider enemas inneholde en mindre mengde av smørende fluid, slik som olje, og blir holdt i 30 til 60 minutter. Disse brukes vanligvis til å myke herdet avføring, slik som i alvorlige tilfeller av forstoppelse. Av og til er medisinert enemas administreres for å behandle tilstander som påvirker tykktarmen.

Effekter

Klyster generelt skape en følelse av fylde i tarmen, etterfulgt raskt av en kraftig trang til å ha avføring. Vanligvis er en avføring uunngåelig fem til 10 minutter etter at klyster administreres. Forstoppelse er vanligvis lettet etter en rensende klyster, men i noen tilfeller bare klyster løsningen er utvist og andre tiltak er nødvendig.

Funksjon

Klyster stimulere peristaltikk, et mønster av muskelsammentrekninger i tarmen. Peristaltikk flytter mat gjennom fordøyelsessystemet og utløser trang til avføring. Noen typer klyster mykne avføringen ved å trekke vann fra tarmen, og andre gir smøring for å lette avføring. I noen tilfeller er medikamenter administreres direkte til en syk eller infisert tykktarmen ved hjelp av et klyster.

Risikofaktorer

Overdreven bruk av klyster kan forårsake bivirkninger som væskeoverbelastning og redusert muskeltonus i anus. Personer med hjertesykdom bør rådføre seg med lege før du bruker en klyster; arytmier iblant resultere fra innsetting av klyster røret. Klyster bør aldri brukes på noen som har magesmerter, fordi økt væskevolum i tarmen kan føre til en utbruddvedlegg hvis personen tilfeldigvis har blindtarmbetennelse.

Historie

Klyster gitt under det 17., 18. og tidlig 19. århundre ble kalt "clysters." De ble administrert ved hjelp av en sprøyte klystér - en stor metallsprøyte med et munnstykke og stemplet. De vanligste årsakene til administrering av klyster i løpet av denne tiden var forstoppelse, kvalme og i forberedelse til fødselen. De fleste klyster ble administrert av kjemikere og jordmødre, selv om spesialiserte klystér sprøyter var tilgjengelig for selvadministrering. Moderne klyster poser og pære sprøyter erstattet klystér sprøyter i det 19. århundre.

Hvordan lage en klyster Bag

Enemas benyttes for rensing tarmer å avlaste forstoppelse, og for å opprettholde helse kolon. Noen mennesker tar et klyster som en form for glede. Hvis du ikke har en butikk-kjøpte klyster pose når det oppstår behov for et klyster, kan du lage en selv.

Hvordan lage en klyster Bag

1 skikkelig skyv den medisinske rør over ekstrudering-spissen enden av kringle bag. Vær sikker på at røret dekker hele lengden av spissen ekstrudering av deigen pose slik at løsningen ikke lekker under levering av klyster.

•  Sikre hard plast sugerør på den nedre ende av den medisinske slange. Dette er den enden av slangen som skal brukes inne i rektum under administrering av klyster. Klem halm fast på plass med liten slangeklemme for å sikre at det ikke er noen lekkasje.

Kontroller nøye alle monteringspunktene i hjemmelaget klyster bag. Hvis den medisinske slange eller sugerør er løs, sørg for å stramme dem før du fyller klyster bag med løsningen.

Test klyster bag ved å fylle den med vann. Skal ikke gis et klyster med klyster bag på dette tidspunktet. Det er bare å teste strømmen gjennom slangen ved å fylle posen med varmt vann for å sikre at det ikke er noen lekkasjer. På den måten vil du ikke kaste bort noen løsning når du administrere selve klyster.

Hint

 • Unngå å bruke sterke kjemikalier, som tung såper. alkohol og peroxide, i klyster løsning. Disse typer kjemikalier kan føre til alvorlige og irreversible skader på sart hud og vev i endetarmen og tykktarmen. Unngå å bruke klyster for ofte. Hyppig bruk av klyster kan føre til at du blir avhengig av dem for noen avføring.

Hva er en klyster bag?

Klyster sekker brukes til å levere medikamenter inn i rektum for lindring av forstoppelse og andre relaterte fordøyelses helse. Noen bruker også klyster poser for gleden av å oppnå en viss tilfredsstillelse. Her er seks fakta om klyster poser.

Enema Vesker er mer grundig enn disponibel Klyster

De fleste klyster poser har en kapasitet til å holde minst 2 liter klyster løsning. Dette betyr at klyster kan nå høyere opp i tykktarmen for å rengjøre kolon av forstoppelse, påvirket avføring og andre skadelige stoffer.

Enema Vesker er enklere å bruke

De fleste klyster poser har en justerbar flyt. Den justerbare strømnings på et klyster posen er mest fordelaktig i tilfeller av alvorlig forstoppelse, fordi strømningen kan reguleres slik at klyster administrering av munnstykket ikke blir tilstoppet med avføring.

Enema Vesker er mer økonomisk enn små volum Klyster

Når du bruker små volum klyster for lindring av forstoppelse - og selv for lyst klyster - ofte mer enn ett klyster brukes, og en masse ekstra tid og penger er brukt på klyster prosedyre. Ved hjelp av et klyster bag, vil din engangs investering betale seg selv. Du kan administrere klyster og være helt fritatt for forstoppelse innen en time uten å måtte bruke en annen klyster

Enema Vesker er allsidig

Med klyster bag, kan du lage ditt eget klyster løsning ved hjelp av en rekke allment tilgjengelige klyster oppskrifter. Hvis du bruker en ferdigblandet disponibel klyster, enten du har til å bruke ferdigblandet løsning eller nesten kaste bort pengene dine ved å helle ut løsningen og lage dine egne.

Typer av klyster Dyser

De fleste klyster poser kommer med to dyser. Selv om en av dysene er beregnet for klyster og den andre er beregnet for feminin skylling, kan begge dyser brukes om hverandre.

Rengjøre Enema Bag

Når du har brukt din klyster bag, bør du alltid ren og tørk den med mild såpe og en liten dråpe blekemiddel. La din klyster bag tørt før du setter det i et skap eller skuff i badet eller soverommet. Vær sikker på at klyster bag er helt tørket før lagring for å hindre mugg og jordslag.

Klyster for forstoppelse Relief

Klyster for forstoppelse Relief


Alle som noensinne har blitt forstoppet vet det kan være den verste dagene av sitt liv. Den fordøyelsessystemet er en av de viktigste deler av kroppen. Det er filteret at alt vi spiser og drikker har til å passere gjennom; hvis det filteret er i dårlig forfatning, kan det påvirke alt som trenger de næringsstoffene vårt fordøyelsessystem skal filtrere ut. Holde våre kolon ren er nødvendig for en sunn leveren og immunsystemet, og noen ganger klyster kan være nødvendig i å hjelpe i vår forstoppelse lettelse.

Er en klyster virkelig nødvendig?

Selv Klyster er effektive, det er sunnere og mer naturlige måter å lindre forstoppelse.

Den "tarm Guide Movement" på AfraidToAsk.com skriver at å legge vann og mat med høyt fiber kan fjerne blokkeringen fordøyelsessystemet i løpet av noen dager. Også, kan forstoppelse være et symptom på en mer alvorlig tilstand. Hvis du har alvorlige magesmerter, feber, kvalme eller oppkast, kan en samtale til legen være berettiget.

Noen avføringsmidler er også en mye mer naturlig (og behagelig) måte å lindre forstoppelse. Docusate avføringsmidler la vann og fett for å myke opp avføringen. Mineralolje fungerer på samme måte. Melk av Magnesia (MOM) fungerer ved å trekke vann fra kroppen din inn i tykktarmen. Snakke med legen din kan hjelpe deg å avgjøre om disse diett endringer eller avføringsmidler er en god idé.

Velge klyster som er riktig for deg

Enemas er fremgangsmåten for å innføre væske inn i tykktarmen gjennom det åpne hullet i anus. Det overskudd av væske forårsaker utvidelse av tarmkanalen, noe som resulterer i kramper og til slutt fullstendig evakuering av tynntarmen.

Flere nettsteder tilbyr diskrete tjenester om kjøp og frakt dine klyster. Uansett hva du gjør, prøve og finne et vann klyster. De er den tryggeste, mest komfortable av alle klyster. Unngå å sette kjemikalier eller andre utenlandske løsninger i kroppen din.

ShopInPrivate.com gir en av det største utvalget av potensielt pinlige hjem produkter. De varierer i alt fra voksen bleier til vorte-fjerning kremer. Det har bokstavelig talt hundrevis av forskjellige typer klyster.

EnemaBag.com tilbyr klyster for alternativ-medisin lover. Det er alle slags forskjellige klyster, inkludert en kaffe klyster.

Kolon Rensing Klyster

Kolon rensing klyster kan brukes til å rense tykktarmen for avgiftning, forstoppelse lettelse og for å forberede for medisinske undersøkelser og tester som involverer mage-tarmkanalen. Det er mange ting du må vurdere når du forbereder og utfører et kolon rensing klyster som vanntemperatur, utstyr, løsninger og posisjoner. Bruk enten klyster applikator munnstykke eller douche applikator munnstykke som er inkludert i klyster bag utstyr for den beste administrasjonen. Den douche dysen vil være mer effektivt for en høy colonic klyster.

Vanntemperatur

Varm opp vannet du vil bruke for klyster til ca 101 grader Fahrenheit. Vann som er for kalde for administrasjonen av kolon rensing klyster kan føre til intense kramper i tarmen, mens vannet som er for varm kan forårsake intern forbrenning av tarm. Vær sikker på at slangen er koblet til klyster posen. Vær sikker på at klemmen er lukket på rørledningen, for å hindre at oppløsningen strømmer fra for tidlig. Hell klyster løsning i klyster posen.

Løsninger

Velge den beste løsningen for et kolon rensing klyster er et spørsmål om både personlig komfort og effektivitet. Varmt vann fra springen Klyster er effektive for å lindre forstoppelse, mens løsninger som mild Castille såpe blandet med vann fra springen produsere peristaltikk aksjon i tykktarmen for å fjerne bygget opp avføring. Fyll klyster posen med løsningen. Klem klyster slangen for å hindre løsningen strømmer før du setter klyster spissen inn i endetarmen.

Posisjoner

Velg en behagelig, men effektiv stilling for å administrere klyster. De mest effektive stillinger for å bruke for Kolon rensing enemas inkluderer kneet brystet, on-the-back, og høyre sidestilling. Begynn administrering klyster i en posisjon ved å sette inn spissen på applikatoren og frigjøre klemmen. Beveg til en annen stilling etter ett minutt. Flytt mellom en eller flere stillinger for å administrere klyster.

Retention

Behold klyster for maksimalt fem minutter for de beste resultatene. Beveg til forskjellige posisjoner under bibehold av klyster. Begynn med å beholde klyster i samme posisjon som du brukte under administrasjon. Beveg til høyre stilling i ett minutt. Rotere gjennom posisjoner, fra høyre side til venstre side, deretter til on-the-back posisjon. Forbli i hver posisjon i ca ett minutt eller til trangen til å utvise klyster og avføring blir veldig sterk.

Explulsion

Finn et komfortabelt sted å utvise klyster. Fjern din klyster enten i badekaret, på et bekken eller på toalettet. Velg det stedet som er mest behagelig for deg. Legg et håndkle under kroppen hvis du utvise klyster i et badekar eller på et bekken. Utviste klyster, mens i et hvilket som helst av stillingene dere som brukes under administrering kan bidra til å sikre tilfredsstillende tømming av både klyster og avføring fra tykktarmen.

Abdominal Massasje

Bruk magemassasje i mot klokka i løpet utvise klyster. Ved hjelp av den abdominale massasje bidrar til å sikre fullstendig tømming av avføring og klyster løsning fra tykktarmen under utvisning fase av klyster. Massere magen i ca ett minutt å utvise klyster løsning. Gjenta prosessen til trangen til å utvise klyster avtar for maksimalt fem minutter før klyster kan betraktes som komplett.

Advarsler

Bruke klyster som en siste utvei for rensing av tykktarmen etter at du har uten hell prøvd andre avføringsmidler og kosttilskudd intervensjoner for behandling av forstoppelse. Seg i nærheten av toalettet for opptil en time etter å ha brukt et klyster i tilfelle eventuelle rest oppfordrer til å ha avføring.

Hva du skal bruke i en klyster for rensing

Klyster kan brukes til rensing av tykktarmen før medisinske undersøkelser, for behandling av forstoppelse og for rensing av anus og rektum før han gikk i intime mellommenneskelige aktiviteter som involverer anus og rektum.

Filtrert vann

Bruk filtrert vann som basis for en hvilken som helst klyster løsning. Mengden av destillert vann du bruker i en klyster vil variere avhengig av hvor høyt du trenger å rense. Rens det nedre parti av endetarmen ved hjelp av 8 oz. vann. For å rense cecum, så vel som den nedre tykktarm og endetarm, bruke 16 oz. vann. Å rense tykktarmen, sigmoid colon og tverrgående tykktarmen, bruk 2 qt. destillert vann.

Mild håndsåpe

Bruk mild håndsåpe når du trenger å bruke et klyster for å avlaste et mildt tilfelle av forstoppelse. Pumpe ett femtinitti dråper av håndsåpe i destillert vann, løsningen. La løsningen å danne såpeskum og bosette før administrering av klyster i endetarmen. Bruk såpevann løsning for klyster rensing før han gikk i intime mellommenneskelige relasjoner som involverer anus og rektum.

Epsom salter

Kombiner såpeblandingen med 2 ss. Epsom salter per hver liter klyster løsning i en klyster bag til å avlaste moderat til alvorlige tilfeller av forstoppelse. Bland løsning sammen med varmt destillert vann. Fyll klyster posen med løsningen. Administrere klyster bruke kne-bryst, venstre side og på baksiden stilling for å administrere klyster. Beholde klyster løsning i minst fem minutter før den slippes klyster sammen med avføring i toalettet.

Tabell Salt

Bruk 1 ts. av bordsalt i hver liter løsning av destillert varmt vann for et klyster. Oppløs bordsalt i destillert vann. Tabell salt kan brukes i stedet for Epsom salter for et klyster brukes til å avlaste forstoppelse, så vel som for å rense kolon og rektum før et medisinsk undersøkelse.

Sjampoer

Sjampoer kan brukes for å danne såpeskum komponent i et såpeskum klyster for å lindre forstoppelse. Bruk milde sjampoer beregnet for daglig bruk for å lindre milde tilfeller av forstoppelse. Bruke sterkere sjampo slik som for flass å avlaste episoder av alvorlig forstoppelse når avføringen er blitt nesten eller helt påvirket i tykktarmen og endetarmen. Innpode fem dråper sjampo i en 2-qt. varmt vann. Avgjøre såpevann før du administrere klyster.

Mineral Oil

Mineralolje kan brukes til å myke opp komprimerte avføring tilfeller av avføringsblokkering. Bruk en halv kopp mineralolje for hver liter varmt destillert vann i en klyster bag. Du må kanskje bruke fingeren til å fjerne noe påvirket fecal materie manuelt før du kan sette inn tips klyster applikatoren å levere en mineralolje inn i endetarmen.

Advarsel

Bruk klyster bare sporadisk for formål rensing før intime mellommenneskelige aktivitet som involverer anus og rektum. Bruke klyster som en siste utvei etter at alle andre metoder som kostfiber, trening og andre avføringsmidler har mislyktes i å gi lindring fra forstoppelse. Ikke bruk enemas hver dag, da dette kan føre til behovet for å bruke en klyster å ha noen avføring hodet.

Hvordan du rengjør kolon med klyster Bag

Klyster poser kan brukes til å gi effektiv og økonomisk rensing fra kolon i hjemmet. Utføre et kolon rensing klyster i hjemmet krever bruk av klyster løsning, og flere fysiske posisjoner i administrasjonen. Enema Posene er mindre invasiv enn colonic vanning og mer skånsomt mot kroppen.

Hvordan du rengjør kolon med klyster Bag

Forberedelse

•  Heat 2 qt. filtrert vann på komfyren til en 103 grader F. Hvis du bruker andre tilsetningsstoffer som for eksempel såpe eller Epsom salter i klyster løsning, legge dem til vannet etter at vannet er varmet opp.

Klem klyster tubing stengt. Tilsett klyster løsningen til posen. Rist klyster bag forsiktig for å sikre at løsningen er blitt grundig blandet.

•  Velg området der du skal administrere klyster. Heng klyster posen i området, slik at klyster munnstykket er festet til enden av slangen er mellom 1,5 meter og 2 meter over rektum. Plassering av slangen lavere sikrer klyster løsningen strømmer inn i rektum langsomt, er lett å oppbevare og gir en effektiv rensing av kolon og rektum.

Sett et håndkle under den som mottar klyster i det tilfelle at det er fecal lekkasje eller lekkasje av klyster løsning.

Plasser en pute under mottakerens hode å tillate dem å være i stand til å hvile hodet behagelig under klyster.

Administrasjon

utnytter tre stillinger for administrering klyster: Kneet brystet posisjon, posisjonen til venstre side og på den bakre posisjon. Begynn i kneet bryst stilling. Sett klyster administrasjon munnstykket inn i endetarmen. Slipp klemmen for å starte strømmen av klyster løsning. Du vil fylle løsningen begynner å fylle endetarmen. Massere magen mot klokken for å hjelpe væskemengden gjennom tarmen og endetarmen. Klem klyster tubing etter ett minutt.

Flytt til høyre side stilling. Slipp klemmen til å gjenoppta strømmen av klyster løsning for en 1/2 minutter. Fortsett mot klokken abdominal massasje. Klem slangen.

Fjern munnstykket fra endetarmen. Flytte til på bakre posisjon med knærne bøyd og føttene hviler komfortabelt på et flatt underlag. Sett munnstykket. Begynn flyten. Lytt etter en klikkelyd som den siste av klyster løsningen strømmer fra klyster bag. Vent ett minutt etter å ha hørt klikkelyden før du fjerner klyster munnstykket fra endetarmen.

tilbake til kneet bryst posisjon for å beholde klyster. For å oppnå de beste kolon rensing resultater fra klyster, bør du prøve å beholde klyster i minst 10 minutter før utvise. Bruk lett mot klokken abdominal massasje og korte dype åndedrag for å takle kramper, som kan oppstå under oppbevaring av klyster.

10 etter 10 minutter flytte til toalettet, eller komme på et bekken å utvise klyster. Du kan trenge hjelp til å gå på toalettet, eller du kan være i stand til å gjøre det på egen hånd. Bruk ditt beste skjønn og vurdere muligheten det kan være en pinlig ulykke.

Hvem bør ta Klyster?

Klyster gi mange fordeler for kroppen, fra styrke fordøyelsen å lindre fordøyelsesproblemer som forstoppelse og avføringsblokkering. Enemas kan også brukes til å forbedre seksuell helse og som et alternativ medisinsk behandling for de vender terminal sykdom. Forskjellige klyster løsninger kan brukes for å kontrollere og forbedre forholdene i kroppen.

Forstoppelse

Klyster gir rask og grundig lindring fra forstoppelse. Klyster tatt for forstoppelse kan administreres med klyster bag, et klyster pære eller en prepackaged klyster løsning.

Diagnostiske prosedyrer

Klyster arbeide for å rense fordøyelsessystemet før diagnostiske prosedyrer som brukes i kreft screening, galleblæren screening og diagnostisering av irritabel tarm syndrom. En klyster posen blir brukt til å administrere disse typer av klyster.

Mann Seksuell helse

Menn kan bruke klyster for deres generelle seksuell helse, inkludert prostata helse og evne til å oppnå bedre ereksjon under samleie. Fordi enemas administreres rektalt, er prostatakjertelen massert, som fører til bedre og bedre kondisjon opphisselse.

Colon Vedlikehold

Etter å ha minst en klyster hver uke bidrar til å holde musklene i kolon virker skikkelig til å muliggjøre lettere og mer fullstendig avføring. Ukentlig klyster, selv når det ikke er forstoppelse, kan hindre fremtidige forstoppelse ved å holde musklene samt gode bakteriene i tykktarmen i riktig balanse.

Terminalt syke pasienter

Kaffe enemas har vist seg å være et fordelaktig alternativ fremgangsmåte for fjerning av giftstoffer fra leveren, pankreas og andre områder av kroppen i tilfeller av terminal sykdom slik som kreft og lungesykdom. Bruk en klyster bag og en kopp kaffe for hver liter vann for kaffe Klyster.

Avførings

Såpevann enemas bidra til å stimulere og irritere tykktarmen og endetarmen for å avlaste avføringsblokkering, som er en avansert form for alvorlig forstoppelse. Avhengig av alvorlighetsgraden av avføringsblokkering, må du kanskje bruke flere klyster for å avlaste den.

Hvordan holde oversikt over Klyster Taken

Klyster kan tas for spesielle medisinske grunner eller for å rense tykktarmen. Hvis du administrere klyster på regelmessig basis, kan det være lurt å holde en oversikt over den når, hva og reaksjon av prosessen. Du kan enkelt gjøre opp et skjema på datamaskinen din, som vil hjelpe deg å holde styr på de klyster du har mottatt. Ikke alle reagerer godt til klyster, så det kan være lurt å snakke med legen din før du begynner å administrere dem til deg selv.

Hvordan holde oversikt over Klyster Taken

•  Åpne et nytt dokument i tekstbehandlingsprogrammet.

Lag en tabell. Du vil ha tre rader og minst 10 kolonner.

Etiketten rader. I den første cellen skriver ordet, "Dato". På den andre raden skriver du inn ordet "Type og på tredje rad, skrive ordet" Reaction. "Dette vil hjelpe deg å huske den dagen klyster ble gitt, hva slags klyster du administrere, inkludert kaffe klyster og tradisjonell klyster, og din reaksjon på din klyster.

Fyll ut skjemaet som du administrere hver klyster. Husk at du må kanskje vente en dag, før klyster blir system bevegelse. Skrive ned noen bivirkninger vil hjelpe deg til å bestemme seg for å duplisere (eller ikke) at klyster.

Hint

 • Opprette en tabell vil variere med tekstbehandler, men vanligvis klikke på "delete" og deretter klikke på "bord" vil fungere. Hvis du ikke har en datamaskin, kan du opprette tabellen for hånd i en vanlig bærbar PC. Hvis du ikke har tid til å være på datamaskinen ofte, skrive ut tabellen og fyll ut med pennen etter hver klyster.

Hvordan administrere Klyster

Klyster kan brukes til å avlaste forstoppelse, rense tarmer før medisinske prosedyrer og før han gikk i nære relasjoner som involverer anus og rektum. Når riktig selv-administreres eller administreres med en partner, forsiktig og tålmodig, klyster er mye mer behagelig og effektiv.

Hvordan administrere Klyster

Forberedelse

•  Samle håndkleet, klyster bag, klyster pære eller disponibel klyster flaske i rommet der du skal administrere klyster. Den klyster kan administreres på gulvet av en hvilken som helst plass i huset med en gammel håndkle, teppe eller plastfolien under kroppen for å hindre overflate tilsmussing.

•  Varm opp klyster løsning før administrering av klyster ved hjelp av en klyster pære eller klyster bag. Hvis du bruker en engangs klyster, for eksempel Fleet, til å administrere klyster, bare plassere avkortet flasken i varmt vann i fem minutter før administrasjon eller mikrobølgeovn den uncapped klyster flaske 10 sekunder. Den ideelle temperaturen for klyster vann er mellom 99 og 106 grader Fahrenheit, ifølge Health Information Fitness.

Legg mottakeren i posisjon før du setter klyster applikator spissen den inn i endetarmen. Posisjoner for administrering av et klyster omfatter kneet bryst stilling, høyre stilling, venstre stilling siden og på baksiden. Health Information Fitness anbefaler å bruke hver posisjon for en tredjedel av klyster administrasjonsprosessen.

Smør tips klyster applikatoren før spissen settes inn mottakerens endetarmen. Smør lengden på spissen klyster applikator, slik at åpningen er fri for tresko slik at klyster løsningen vil flyte fritt fra klyster bag og inn mottakerens endetarmen. Selv Health Information Fitness anbefaler å bruke vaselin, SurgiLube eller Super Salve, kan du erstatte disse med noen vannbasert glidemiddel.

Slipp klemmen av klyster slangen når spissen har blitt satt inn i endetarmen.

Administrasjon

tillater klyster oppløsningen å strømme komfortabelt inn i rektum for mottakeren. Monitor for kramper. Hvis mottakeren viser tegn til kramper, for eksempel muskelspenninger i magen, stoppe flyten av klyster. Har mottakeren ta noen dype rensing breaths. Gjenoppta strømmen av klyster.

Masser mottakerens magen nedover venstresiden, deretter til venstre til høyre over bunnen av navlen, opp på høyre side og deretter rett til venstre rett under brystkassen.

8. Når klyster enheten har blitt tømt, fjerner spissen fra endetarmen. Har pasienten forbli i stillingen inntil trangen til å ha avføring er veldig sterk.

hjelpe pasienten til toalettet om nødvendig. Noen mennesker kan være i stand til å gå på toalettet med klyster løsning fortsatt i deres kolon, mens andre vil trenge hjelp.

Har pasienten massere magen løs på høyresiden, fra høyre til venstre under navlen, opp på venstre side av magen og venstre til høyre under brystkassen under utvisning av klyster. Masserer i denne retningen sikrer at mesteparten av den administrerte klyster løsning og avføring løsnet under klyster er utvist.

Hint

 • Bruk aldri klyster løsning som er for varmt fordi dette kan føre til intern brenning. Unngå langvarig bruk av klyster fordi dette kan føre til avhengighet av klyster å ha avføring.

Hvordan gjenopprette fra en kaffe klyster

Hvordan gjenopprette fra en kaffe klyster


Kaffe er ofte brukt for klyster på grunn av sin evne til å slappe muskler og gallegangene. Kaffe også stimulerer og renser leveren og blodet. Kaffe enemas blir ofte brukt gjentatte ganger for en periode av tid for å oppnå fullstendig avgiftning. Bivirkningene av kaffe Klyster er vanligvis minimal, men skikkelig ettervern bør følges.

Hvordan gjenopprette fra en kaffe klyster

•  Gå tilbake til vanlige daglige aktiviteter etter klyster. Men fordi en kaffe klyster kan over-stimulere hjernen og forårsake søvn-tap, god tid bør tas for avslapning og ro. Forvent ekstra avføring.

•  Redusere antall koffeinholdige drikker du drikker minst en uke etter klyster. Den koffein fra kaffe Klyster kan føre til at du føler deg hyper, nervøs eller engstelig, og koffeinholdige drikker kan utløse eller forsterke disse følelsene.

Drikk rikelig med vann for å holde deg hydrert. Drikk minst åtte glass vann om dagen, og bare drikke rent, filtrert eller kildevann.

Ta en daglig probiotiske supplement, slik som acidophilus, for å bygge opp sunne nivåer av bakterier i fordøyelsessystemet. Følg doseringsanvisningen på etiketten.

Spis regelmessige måltider og bare spise sunn, næringsrik og lettfordøyelig mat. Spiser hovedsakelig grønnsaker, frukt og ubehandlet mat. Unngå å spise kjøtt, spesielt hvis du er eldre og har en mindre smidig kolon.

Halt å ha noen ekstra Klyster og konsultere legen din dersom du har noen bivirkninger eller tarm ubehag. Noen kroppslige reaksjoner som squirting følelser under brystkassen på høyre side, er normale. Dette er din galleblæren tømme seg selv.

Ikke fortsett kaffen klyster regime i mer enn fire måneder. Kontinuerlig bruk av kaffe Klyster kan utarme mineraler og vitaminer som jern i kroppen din, noe som kan resultere i anemi. Ta desiccated leveren tabletter hvis du utvikle anemi. Følg doseringsanvisningen på etiketten for å ta desiccated leveren tabletter.

Bør jeg bruke et klyster bag?

Klyster sekker brukes til å levere væske inn i rektum for rensing før rektal undersøkelser, personlige hygieniske rensing før intim aktivitet, og for behandling av forstoppelse. Klyster poser er mer fleksible enn ingredienser klyster løsninger, og mer effektiv enn små-volum-fremgangsmåter for administrering av et klyster. Mens små-volum enemas kan brukes for å rense kolon for mange av de samme formål, har større kapasitet av klyster posen har vist seg å være mer effektive i å gi en mer grundig rengjøring av herdet avføring og fekal rester fra kolon og endetarm.

Forstoppelse

Bruk klyster pose for behandling av moderat alvorlig forstoppelse, så vel som til behandling av kronisk forstoppelse. Ved hjelp av en klyster bag til å behandle forstoppelse gir mer fleksibilitet i å bestemme hvilken løsning som er bedre å bruke for et klyster, avhengig av alvorlighetsgraden av en episode av forstoppelse. Bruker vann fra springen klyster for tilfeller av moderat forstoppelse. Bruke klyster løsninger som består av mild håndsåpe og en teskje av enten Epsom salt eller bordsalt for mer alvorlige tilfeller. Klyster sekker holder en større kapasitet av væske, og derfor har evne til å lindre forstoppelse mer effektivt enn mindre volum enemas slik som engangs klyster eller klyster pærer.

Gastrointestinale Eksamen

Rensing fordøyelseskanalen før medisinske undersøkelser hjelper testen for å bedre tyde på problemer i fordøyelseskanalen. Bruk av orale avføringsmidler vil rense ut fordøyelseskanalen i løpet av noen timer ved bruk av en to-liters klyster pose vil rense den nedre del av tykktarmen i løpet av noen minutter. Ansett en rekke klyster administrasjonsstillinger, inkludert kne-bryst posisjon, venstre og høyre side stillinger, og on-the-back posisjon, når du bruker klyster for rensing før medisinske undersøkelser.

Personlige behov

Ved hjelp av klyster for rensing før intim aktivitet kan lindre en pinlig situasjon. Bruk en varm vann fra springen klyster fra en klyster bag å rense anus og rektum av fecal rester selv om du bruker kondom ved intim aktivitet som involverer anus og rektum. En klyster pose fylt med vann fra springen, beholdes i fem til ti minutter, og deretter utvist, vil rense endetarmen, slik at du kan nyte intime anal aktivitet uten store problemer av en pinlig og rotete situasjon. Utvise klyster grundig når du bruker det for denne type rensing for å unngå lekkasje av klyster løsning og avføring.