Digidexo.com

sterkt avføringsmiddel

Hvorfor er glyserin et avføringsmiddel?

Hvorfor er glyserin et avføringsmiddel?


Glycerin er en organisk forbindelse som har mange bruksområder. Glycerin er brukt i matvarer som et konserveringsmiddel og søtningsmiddel og som fortykningsmiddel i likører. Glycerin er også en ingrediens i mange helseprodukter som hostesaft, såpe og avføringsmidler. Glycerin er en effektiv avføringsmiddel, irriterende analslimhinnen og stimulerende utskillelse. Glycerin trekker også vann inn i avføring fra tarmen, lettelser eliminering, ifølge American Cancer Society.

Mekanisme

Glycerin fungerer som en hyperosmotisk avføringsmiddel. Dette betyr at glyserin beholder vann, noe som øker mengden av væske i tarmen, i henhold til Drug Referanse Encyclopedia. Glycerin også stimulerer utskillelse ved å fungere som en mild irritasjon i anal slimhinnen. Av denne grunn, tilhører glyserin til gruppen av avføringsmidler som kalles sentralstimulerende avføringsmidler.

Kjemi

Ifølge nettstedet Bio Info Bank, glyserin (eller glyserol) har den kjemiske formelen HOCH2CH (OH) CH2OH. De hydroksyl-grupper (OH) gjør glycerol vannløselige og hygroskopiske. Hygroskopiske molekyler tiltrekke seg vannmolekyler fra den omgivende substrat.

Modus for bruk

Glycerin er tilgjengelig som en stikkpille, og som et klyster. Suppositorier er solide, kule-formet og innsatt i rektum. Som suppositorie-oppløses, er glycerin frigjøres. Klyster er flasker eller poser fylt med et flytende glyserin løsning, designet for å bli presset inn i endetarmen, ifølge nettsiden Enema tips.

Smøring

I tillegg til sine hygroskopiske egenskaper og sin handling som en mild irriterende, er glyserin også et smøremiddel. Smøring tarmen med glyserin klyster eller stikkpiller hjelpemidler i eliminering av harde eller grove avføring, ifølge American Cancer Society. Glycerin er brukt i personlige smøremidler, så vel som i avføringsmidler.

Forstoppelse

Ifølge National Digestive Diseases Information Clearinghouse, er forstoppelse en av de vanligste problemene i mage-tarmkanalen i USA. Forstoppelse kan være forårsaket av en rekke sykdommer, livsstilsvalg og medisiner. Glyserin avføringsmidler gi en trygg og effektiv behandling for forstoppelse som fungerer godt for de fleste lider.

Forebygging / løsning

Hindrer forstoppelse i første omgang kan hjelpe deg å unngå behovet for medisiner, som glyserin. America Cancer Society anbefaler at du spiser en godt balansert, høyt fiber diett; drikke mye vann; trener regelmessig; være oppmerksom når du føler trang til å bruke badet; forstå at avføringsmønster kan endre; og gå til legen hvis avføringsmønster endres drastisk.

Er Stevia et avføringsmiddel?

Er Stevia et avføringsmiddel?


Stevia, et naturlig søtningsmiddel utvunnet fra bladene av Stevia rebaudiana anlegget, er vanligvis markedsført som et alternativ til raffinert sukker og kjemisk avledet sukker erstatter. I motsetning til et avføringsmiddel, ikke ren Stevia ikke "oppmuntre avføring for å avlaste forstoppelse," ifølge Mayo Clinic.

Betraktninger

Visse produsenter inkluderer fiber eller sukkeralkoholer i sine Stevia produkter. Konsumert i overkant, kan disse ingrediensene gi symptomer som etterligner avføringsmiddel misbruk, som diaré, gass, oppblåsthet og kramper.

Forebygging / løsning

For å forhindre potensielle avføringsmiddel-lignende bivirkninger, kjøp kun rene Stevia produkter med ingredienser som Stevia, Rebaudiosides eller steviosides. Unngå produkter med tilsatt fiber, eller med sukker alkoholer som erytritol, isomalt, laktitol, maltitol, sorbitol og xylitol.

Sikkerhet

Land som Japan har sikkert brukt Stevia i flere tiår, uten kliniske rapporter om løs avføring, diaré eller kvalme ved inntak. I desember 2008, Food and Drug Administration godkjent Stevia til bruk som et tilsetningsstoff i USA.

Advarsel

Naturligvis kan de enkelte reaksjoner Stevia variere. Konsulter lege hvis intestinal ubehag resultater fra forbruk av Stevia.

Morsomme fakta

Praktisk talt fri for kalorier, carbohyrdates, sukker og kolesterol, er Stevia passer for diabetikere og low-carb dieters. Det fremmer ikke tannråte, bidra til vektøkning eller heve blodsukkernivået.

Forskjellen mellom Colon Cleanser & Avføringsmiddel

Et kolon cleanser og et avføringsmiddel ende med samme resultat, men hver prosess er svært forskjellig. Å vite forskjellen mellom de to, og som man kan være riktig for noen, kan spare tid, penger og noen betydelig ubehag.

Hva gjør Colon Cleanser og avføringsmiddel Do?

Kolon rengjøringsmiddel og avføringsmiddel er begge brukes til detox og expell avfall fra kroppen. Hver person kan ha opp til 20 pounds av avfall i dem når som helst.

Ved hjelp av en Colon Cleanserference

Et kolon cleanser er en naturlig prosess der en drink er tatt i stedet for mat hele dagen for å breakup og utvise kroppens avfall. Dette er en langsommere prosess som tar opptil syv til ti dager for å fullføres.

Ved hjelp av en avføringsmiddel

En avføringsmiddel er en tablett som er tatt for å opptre meget raskt. I stedet for å ta en uke å utvise alle kroppens avfalls et avføringsmiddel gjør dette, noen ganger svært smertelig, innen en dag.

Pris

Et kolon cleanser kan koste opp til $ 20 for uken, mens et avføringsmiddel kan kjøpes for rundt $ 5.

Den sunnere valg?

Kolon rens er en naturlig prosess, og mens det er utvise avfall fra kroppen, du fortsatt får det daglige verdi i kalorier og næringsstoffer. Dette er ikke sant hvis du tar et avføringsmiddel.

Advarsel

Kontakt legen din før du bruker et kolon rens eller et avføringsmiddel, spesielt hvis du har en hjertesykdom eller annen sykdom eller skade som kan forverres fra å bruke noen av disse produktene.

Hvordan kjøpe et avføringsmiddel

Hvordan kjøpe et avføringsmiddel


Når du er forstoppet og elendig, shopping er sannsynligvis det siste du ønsker å gjøre. Men, hvis du skal kjøpe et avføringsmiddel for å lindre problemet, etter et par retningslinjer vil peke deg i riktig retning.

Hvordan kjøpe et avføringsmiddel

•  Vit hva du skal kjøpe. Det finnes flere typer av avføringsmidler som kan bli administrert i et par forskjellige måter, oralt eller rektalt. De fleste velger muntlige avføringsmidler med mindre annet er anbefalt av sin lege. Kommer hjem fra apoteket med feil type er en overraskelse folk flest ikke vil ha.

Analyser dine symptomer. Betalende oppmerksomhet til hardhet og konsekvens av tarmen og avføring vil hjelpe deg å velge den beste form for avføringsmiddel. Volumøkende avføringsmidler er utviklet for å absorbere væske i tarmen og danner en myk, klumpete avføring. Hypersomotic avføringsmidler trekke vann inn i tarmen fra andre kroppens vev, og dermed oppmuntre avføring. Smøremiddel avføringsmidler pelsen din avføring i tarmen med en vanntett film, beholder sin fuktighet og gjør det enklere å passere. Stimulerende avføringsmidler virker ved å øke muskelsammentrekninger på veggen av tarmen, derfor oppmuntre avføring.

Les boksen. Mange over-the-counter avføringsmidler har mer enn én type avføringsmiddel, så er det svært viktig å vite hva slags avføringsmiddel du får, og hva de mulige bivirkningene er for hvert element.

Hvordan identifisere symptomer på avføringsmiddel misbruk

Avføringsmiddel misbruk er forårsaket av misbruk eller overforbruk av avføringsmidler for en rekke årsaker. Noen individer bruke avføringsmiddel for å gå ned i vekt, mens andre mener at de ikke tror de kan eliminere uten dem. Bruken av avføringsmidler for vektkontroll anses misbruk. Denne betingelse er ofte finnes hos individer som lider av spiseforstyrrelser slik som bulimi og overspising. Avføringsmiddel misbruk er mest vanlig hos unge voksne og eldre voksne. Tilstanden rammer mage-systemet og kan føre til skader på anlegget. Vekten effekten av avføringsmidler er på grunn av tap av vann, og er ikke permanent. Lære å gjenkjenne tegn og symptomer på avføringsmiddel overgrep kan bidra til å forebygge skader på fordøyelseskanalen og bryte avhengigheten.

Hvordan identifisere symptomer på avføringsmiddel misbruk

Lider anfall av kronisk forstoppelse eller diaré er vanlige tegn på at avføringsmidler ikke blir brukt på riktig måte. Avføringsmidler bør ikke brukes på en jevnlig basis. Gass og oppblåsthet er flere symptomer som fordøyelsessystemet ikke er på sporet.

tro at en person ikke kan eliminere avføring uten bruk av et avføringsmiddel er en annen viktig indikasjon på at de blir misbrukt. Kronisk bruk av avføringsmidler fremmer dehydrering, som gjør elimineringen enda vanskeligere.

kramper og risting muskler er en indikasjon på at kroppen lider av dehydrering forårsaket av elektrolyttforstyrrelser. Skjelvinger og kramper kan også forekomme.

flyter over i avføring er et annet symptom på avføringsmiddel misbruk, forårsaket av tørking av tarmkanalen forårsaket av forstoppelse-induserende virkninger av laxitive. Dette kan forårsake skade på nerveender i kolon som resulterer i infeksjon.

Oppkast eller en overveldende følelse av kvalme er tegn på at kroppen forsøker å kvitte seg med giftstoffer eller stoffer som den anser skadelig. Individer som opplever dette eller noen av de ovennevnte symptomene bør søke hjelp fra en lege for råd.

Hint

  • Spis tilstrekkelige mengder frukt og grønnsaker for optimal kolon helse. Drikk 8-10 glass vann om dagen, og opprettholde en diett av høy-fiber matvarer for å fremme fordøyelsen helse.
  • Kronisk overforbruk av avføringsmidler gjør forstoppelse verre og fører til dehydrering og kjemiske ubalanser i kroppen som etter hvert kan skade fordøyelsesorganer og helse.

Hvordan virker et avføringsmiddel arbeid?

Forskjellige typer av avføringsmidler

Avføringsmidler er tatt for å lindre forstoppelse. Det er fire hovedtyper av avføringsmidler som kan brukes. De fire hovedtypene er volumøkende avføringsmidler, osmotiske avføringsmidler, sentralstimulerende avføringsmidler og avføring mykner avføringsmidler.

Bulk-Forming Laxatives

Fiber som finnes i frukt, grønnsaker og korn bidrar til å flytte avføring gjennom tarmen. Fiber trekker vann til avføring og legger bulk til avføring, som hjelper mykne avføring slik at det lett kan bevege seg gjennom tarmen. Når personen ikke spiser nok fiber, kan en bulk-forming avføringsmiddel tas. Bulk-forming avføringsmidler inneholder en fiber eksempel psyllium. Volumøkende avføringsmidler ta 2 til 3 dager for å arbeide.

Osmotiske Avføringsmidler

Osmotiske avføringsmidler virker ved å tiltrekke seg vann inn i tarmen. Vannet i tarmen renser og bevegelser avføring gjennom tarmen. Avhengig av produktet, osmotiske avføringsmidler ta alt fra et par timer til et par dager for å jobbe.

Stimulerende laksantia

Stimulerende avføringsmidler stimulere bevegelse i tarmen. Den økte bevegelsen forårsaker avføring å raskt flytte gjennom tarmen. Stimulerende avføringsmidler arbeide raskt, tar alt fra 2 til 12 timer for å fungere.

Krakk mykner Laxatives

Krakk mykner avføringsmidler virker ved å trekke vann inn i avføringen. Vannet myker avføring, noe som gjør det lettere for avføring å flytte gjennom tarmen. Avføring myknere ta ca 1 til 2 dager for å arbeide.

Advarsler

Avføringsmidler kan være vanedannende, noe som betyr at langvarig bruk av avføringsmidler kan føre til kronisk forstoppelse hvis avviklet. Avføringsmidler er vanligvis anbefales for sporadisk bruk. Hvis avføringsmidler er nødvendig på mer enn en tilfeldig basis, bør en lege konsulteres. Noen avføringsmidler er ikke egnet for personer med visse helseproblemer. Hvis du er usikker som avføringsmidler er riktig for deg, ta kontakt med en lege eller en farmasøyt.

Forebygging

Den beste måten å håndtere forstoppelse er å unngå det i første omgang. Et sunt kosthold som inneholder rikelig med høy-fiber matvarer som frisk frukt og grønnsaker og helkorn bidrar til å opprettholde normale bad vaner. Drikke mye vann bidrar til å holde avføringen myk, som bidrar til å forebygge forstoppelse. Avføringsmidler er bra for sporadisk forstoppelse, men forebygging er alltid best.

Hvordan Reverse Avføringsmiddel Dependency

Avføringsmiddel avhengighet er et resultat av overusing avføringsmidler og avføring myknere til et punkt der man ikke kan ha avføring uten slike medisinske hjelpere. Det kan skje når folk prøver å selvmedisinering deres kronisk forstoppelse, eller når folk misbruker avføringsmidler for vekttap.

Hvis du eller noen du kjenner lider av avføringsmiddel avhengighet, her er noen trinn du kan ta for å reversere denne tilstanden.

Hvordan Reverse Avføringsmiddel Dependency

•  Lag en liste over alle avføringsmidler du tar, og hvor ofte du tar dem. Du kan bli overrasket over hvor mange piller og hvor mye flytende medisin du forbruker i en måned!

•  Deretter begynner å Ween deg selv ut av avføringsmidler ved å eliminere de tøffeste medisiner fra listen din. Ikke gå cold turkey på alle dine tarm hjelpere; fortsette å ta den milde medisiner. Også eliminere noen harde kolon rensing behandlinger.

Etter at kroppen venner seg til å få av med bare milde avføring myknere og forstoppelse stillende midler, kutte det daglige dose i to. Dette kan ta litt tid å bli vant til, spesielt hvis du er avhengig av avføringsmidler daglig. Så lenge du kan ha avføring to ganger i uken, vil du være i orden.

Når kroppen din har tilpasset seg den nye dosering, kutte det daglige dose i to igjen. Hold gjenta prosessen til du trenger å ta en avføringsmiddel ikke mer enn annenhver uke. Denne prosessen kan ta flere måneder, men kolon vil bli sunnere i slutten.

I tillegg til gradvis å kutte ned på avføringsmiddel avhengighet, bør du drikke mer vann, spise mer fiber, og få mer mosjon. Disse tre tiltakene er de viktigste og mest effektive tingene du kan gjøre for å få din svak kolon arbeider tilbake til det normale.

Som med utvinning fra annen avhengighet, kan reversere avføringsmiddel overgrep være en frustrerende og tilsynelatende oppoverbakke kamp. Det er støtte grupper i ditt område for å hjelpe folk å komme over rusmisbruk. Sjekk lokale oppføringer, eller be legen din for mer informasjon.

Avføringsmiddel hjem rettsmidler

Som et alternativ til de til dels voldelige effekter av å ta selve avføringsmiddel medisiner for forstoppelse, mange mennesker søker hjem rettsmidler for å forsiktig hjelpe deres avføring fremgang. Heldigvis er det mange slike hjem rettsmidler som vil bidra til å flytte ting sammen uten å holde deg kjører frem og tilbake fra toalettet!

Svisker

Den mest populær hjemme bøte for oppmykning krakk er svisker, eller sviske juice. Andre frukter som mango, fersken og plommer har en lignende lakserende effekt.

Fiber

En annen avføringsmiddel hjem rette er å spise matvarer med fiber. Havregryn, hele korn eller bønner er høy i fiber og har en mild avførende effekt.

Coffee

Kaffe hjelper også fart ting sammen. Det fungerer som et effektivt avføringsmiddel hjem rette fordi den fungerer som et vanndrivende og hjelper presse vann gjennom fordøyelsessystemet.

Meieriprodukter

For de fleste melkeprodukter som melk, ost og yoghurt har også en lakserende effekt, men dette er ikke sant for alle.

Grønnsaker

Alle slags grønnsaker er nyttig når du opplever forstoppelse, spesielt på grunn av høy vannstand og høye fiberinnholdet i grønnsaker. Selleri, asparges, tomater, gulrøtter og brokkoli er nyttig.

Apple Juice

Noen eksperter sier eplejuice har også en lakserende effekt.

Bivirkninger av Mineral Oil Avføringsmiddel

Mineralolje er brukt som behandling for forstoppelse. Det kan kjøpes over disk uten resept. Mineralolje virker ved belegg på innsiden av tarmoverflaten. Avføringen holder vann, og de beveger seg ut av kroppen lettere. Mineralolje bør ikke brukes langsiktig som et avføringsmiddel.

Forholdsregler

Ikke bruk mineralolje hvis du har betent tarm sykdommer, slik som Crohns sykdom. Ved hjelp av mineralolje kan forverre tilstanden, som kan føre til magekramper, oppblåsthet, kvalme og oppkast og sårhet. Ifølge American Cancer Society, tar mineralolje innen to timer for å spise mat eller ta vitaminer eller medisiner.

Advarsel

Barn under 6 og eldre bør ikke ta mineralolje. Ifølge Mayo Clinic, små barn og eldre er utsatt for å utvikle lungebetennelse fra inhaling oljedråper. Gravide kvinner bør også avstå fra å bruke mineralolje. Ved hjelp av mineralolje mens gravide vil hindre opptaket av vitaminer og mineraler. Lang tids bruk av mineralolje mens gravide kan føre til foster blødning.

Vanlige bivirkninger

De mest vanlige bivirkninger ved bruk av mineralolje som kramper, oppblåsthet og kvalme. Hvis brukt lenger enn en uke, kan mineralolje føre til en redusert tarm respons, noe som betyr at du har utviklet en avhengighet.

Mindre vanlige bivirkninger

Andre bivirkninger kan være oppkast, men dette er sjelden. Diaré kan også forekomme. Hvis tas mineralolje i store mengder, kan det lekke fra rektum. Ifølge Mayo Clinic, kan mineralolje blande seg inn i opptaket av vitaminene A, D, E og K.

Allergiske Reaksjoner

Allergiske reaksjoner på mineralolje er sjeldne. Blant de mulige reaksjoner er elveblest, utslett, pustevansker og innstramming av brystet. Blødning av endetarmen (på grunn av sprekker i huden), hevelse i munn, ansikt, lepper og tungen kan forekomme. Mineralolje kan også hindre deg fra å ha avføring etter seks til åtte timer med inntak av avføringsmiddel. Hvis du opplever noen av disse symptomene, snakk med din helse-omsorg leverandøren umiddelbart.

Mineral Oil Avføringsmiddel Safety

Mineral Oil Avføringsmiddel Safety


Mineralolje er tilgjengelig over disk i stoff butikker, apotek og andre butikker. Når anbefalt av en lege, er mineralolje trygt å ta som en muntlig avførende behandling for barn og voksne. Mineraloljen kan også bli brukt som et klyster avføringsmiddel.

Funksjon

Mineralolje er et smøremiddel, noe som betyr at som et avføringsmiddel, det strøk tarmer med en tynn film av olje som fukter og mykgjør avføring, slik at de beveger seg lettere gjennom tarmen.

Identifikasjon

Mineralolje er et fargeløst, smakløst, petroleum-baserte olje som selges som vanlig mineralolje eller i kombinasjon med andre ingredienser slik som magnesium-hydroksyd.

Funksjoner

Mineralolje er ansett som en trygg, skånsom avføringsmiddel fordi den ikke har den samme sterk stimulerende effekt på tarmen som mange andre avføringsmidler.

Typer

Den muntlige formen for mineralolje tar opptil åtte timer for å utøve sin lakserende effekt. Den klyster form har den samme virkning som smøremiddel i orale form, men det distends også rektum og får virkning i løpet av minutter.

Betraktninger

Hvis det brukes for mye, kan mineralolje forårsake anal lekkasje sammen med mangler av de fettløselige vitaminene A, D, E og K. Snakk med legen din før du tar mineralolje noen andre legemidler, inkludert andre avføringsmidler og avføring myknere.

Advarsel

Hvis mineralolje er et uhell inhalert i lungene fra munnen, eller fra mage back-up, kan det føre til lungebetennelse, ifølge Milton S. Hershey Medical Center ved Penn State University.

Magnesium Oxide som et avføringsmiddel

Magnesium Oxide som et avføringsmiddel


Magnesiumoksid er ofte brukt som en syrenøytraliserende eller et avføringsmiddel. Det absorberes langsomt i menneskekroppen, som produserer en avføring med muligens noe diaré som en mindre bivirkning. Den kjemiske formelen er MgO, noe som betyr at molekylet inneholder ett atom av magnesium og et oksygenatom.

Dosering

Magnesium oksid er et hvitt, fargeløst pulver som ikke vil oppløses i vann. Denne forbindelsen er en effektiv antacid som vil lindre en urolig mage forårsaket av overskytende saltsyre. Magnesiumoksyd, som er tilgjengelig uten resept, kommer i form av tabletter eller kapsler som skal tas oralt. Hvis du bruker det som et avføringsmiddel, ikke ta denne medisinen lenger enn en uke, hvis ikke legen din gir deg en annen anbefaling. Du må ikke ta en dose på kvelden eller på tom mage, men jeg tar det med et fullt glass kaldt vann eller juice. Hvis du glemmer og glemmer en dose, ta den så snart som mulig, men aldri ta to doser samtidig.

Funksjon

Avføringsmidler som magnesium oksid er mat, forbindelser eller legemidler som er tatt for å indusere avføring eller løsne krakk for å avlaste forstoppelse. De opptrer i tykktarmen og tykktarmen for å fremme elimineringen av ufordøyd mat. Store doser vil føre til diaré. Dette er av interesse fordi avføringsmidler kan føre til dehydrering som følge av den store mengden av vann fjernet fra kroppen. De kan også forårsake elektrolytt ubalanser som diaré tapper legemet av elektrolytt som er oppløst i vannet.

Bivirkninger

Dette avføringsmiddel medisiner har en ubehagelig smak. Ta det med fruktjuice eller en kullsyreholdig drikke. Hvis du oppdager alvorlige kramper eller diaré, kan du kontakte legen din. Andre bivirkninger inkluderer elveblest, utslett og kløe; humørsvingninger; vertigo eller svimmelhet; svakhet og tretthet; og brekninger og kvalme. Hold magnesiumoksid i sin originalemballasje og lagre det ved romtemperatur. Ikke oppbevar den på badet der fuktighet kan forurense den. Hold det borte fra barn og kjæledyr.

Avføringsmiddel misbruk

Brukt i overkant, magnesiumoksid eller andre avføringsmiddel kan føre til kronisk forstoppelse. Et slikt overgrep avføringsmiddel kan også føre til intestinal paralyse, irritabel tarmsyndrom (IBS), renal eller nyresvikt og pankreatitt. Overdreven bruk av sentralstimulerende avføringsmidler kan over-stimulere tykktarmen slik at det ikke lett utvise avføring og forstoppelse resultater.

Reaksjoner med andre medisiner

Magnesium i magnesiumoksid kan forstyrre andre medisiner. Det reduserer absorpsjonen av digoksin og andre hjerte medikamenter, så vel som mange antibiotika, inkludert tetracyklin. Magnesiumoksid interfererer også med noen beroligende midler, anti-malarial stoffer og bisfosfonat klasse av legemidler, som anvendes til behandling av osteoporose. Disse interaksjonene redusere styrken av magnesiumoksyd samt andre medikamenter som er involvert. Pasienter bør ta magnesiumoksyd i minst to timer etter inntak av andre medisiner.

Hvordan bruke mineralolje som et avføringsmiddel

Hvordan bruke mineralolje som et avføringsmiddel


Hvis du lider av forstoppelse eller forsøker å tømme tarmer for andre av andre grunner, kan mineralolje brukes som et avføringsmiddel. Laget av petroleum, er mineralolje effektive i å produsere avføring opp til to ganger om dagen hvis en halv unse er tatt hver morgen. Mineralolje er helt luktfri, fargeløs og smakløs, noe som gjør det lett å konsumere alene eller blandet i en drink.

Hvordan bruke mineralolje som et avføringsmiddel

Mål halv unse av mineralolje ved hjelp av en medisin kopp.

•  Tilsett mineralolje til en glass juice eller vann og drikke blandingen. Du kan også drikke den mineralolje rett, uten å legge det til noe.

Konsumere minst åtte gram vann umiddelbart. Med de ekstra avføring, må du holde deg hydrert.

Hint

  • Hvis du ikke opplever en endring i avføringen, kan du øke din mineralolje inntaket til to gram per dag.

Hvordan bruke Sea Salt for et avføringsmiddel

Hvordan bruke Sea Salt for et avføringsmiddel


Havsalt er et naturlig alternativ til sterke kjemiske avføringsmidler. Uraffinert havsalt er å foretrekke fremfor raffinert bordsalt fordi den inneholder mineraler som kroppen trenger. Havsalt avføringsmidler brukes også som folk rettsmidler for forkjølelse og luftveisinfeksjoner. De fleste foretrekker å bruke havsalt avføringsmiddel i kveld for ikke å bli forstyrret av arbeid eller andre forpliktelser. Avføringsmiddel kan tas i morgen, men være forberedt på å bli hjemme hele dagen.

Hvordan bruke Sea Salt for et avføringsmiddel

•  Kok to liter vann. La vannet avkjøles til te temperatur (ca 70 grader). Bland to spiseskjeer av uraffinert havsalt i vannet.

•  Drikk salt og vann blanding. Drikkevann saltvann kan være vanskelig for noen mennesker. Legg sitron eller lime juice for å oppveie smak Hvis dette er et problem.

Vent på avføringsmiddel for å gå sin gang. Kontroller at du er i nærheten av et bad, som avføringsmiddel virker raskt.

Hvordan ta et flytende avføringsmiddel

Avføringsmidler kommer i mange varianter og former. Noen foretrekker å ta en pille, men flytende, urte avføringsmidler er behagelig å smake og lett på systemet ditt. Her er hvordan du kan gi deg selv en effektiv rens når du trenger det.

Bruksanvisning

•  Gå til din lokale helsekost butikk og kjøpe en urte sentralstimulerende avføringsmiddel te. Pass på at te inneholder Senna root som aktiv ingrediens. Hvis du ikke allerede eier urtete som peppermynte eller kamille, kjøpe en boks av det også.

Ved sengetid, koke vann i vannkoker og lage en kopp urtete. I tillegg til urte te-pose, legg en lakserende te-pose. Det kan ta te avføringsmiddel på egen hånd, men det vil ikke smaken så vel. Legge urtete gjør avføringsmiddel smakfull og lettere å drikke.

La te bratt, dekket i 10 til 15 minutter. Drikk hele koppen.

Gå å sove. Du skal produsere avføring i seks til 12 timer.

Hvis du ikke har resultatene, kan du gjenta igjen neste kveld. Drikker ikke noe mer enn fire kopper i løpet av 24 timer. Dette er en veldig effektiv og naturlig middel til forstoppelse.

Bruk av Epsom salter som et avføringsmiddel

Bruk av Epsom salter som et avføringsmiddel


Epsom salt, også kalt magnesiumsulfat, er et mineral med flere medisinske formål, hvorav ett er som et avføringsmiddel. Saltet bidrar til å øke vann i tarmen, noe som kan indusere en avføring. Epsom salt er en FDA-godkjent avføringsmiddel, men du bør ikke svelges dersom du lider av noen magesmerter, kvalme, oppkast, eller nyresykdom. Og som alltid, er det en god idé å oppsøke helsepersonell hvis du har noen bekymringer.

Bruksanvisning

Løs opp 1 til 2 ts. Epsom salt i et ½ glass vann for voksne 12 år eller eldre. For barn fra 6 til 12 år, bruk ½ til 1 ts. bare. Legg et par teskjeer sitronsaft for å forbedre smaken. Drikk hele innholdet. Du bør ha avføring i 1/2 til 6 timer.

Advarsler

Gjenta doseringen etter fire timer hvis nødvendig, men ikke overstige to doser på samme dag. Du må heller ikke bruke salt i mer enn én uke, med mindre indikert av en lege. Magnesiumsulfat bør brukes av og til. Hvis du tar noen medisiner, bør du kontakte lege før du tar Epsom salter. Epsom salter er ikke anbefalt for barn under 6 år gammel.

Vitenskap

Magnesium er svært viktig å opprettholde riktig helse og velvære, som det regulerer mer enn 325 enzymer og er instrumental i å utføre kroppsfunksjoner, inkludert regulering av muskelkontroll og fjerne skadelige giftstoffer. Ifølge National Academy of Sciences, de fleste amerikanere er magnesium mangelfull, noe som kan være en ledetråd til landets høy forekomst av hjertesykdom, hjerneslag, fordøyelsesproblemer og andre plager. Dataene tyder på at den gjennomsnittlige mannlige får bare 80 prosent av den anbefalte magnesium for å opprettholde god helse, mens kvinner får bare 70 prosent av de nødvendige nivåer.

Forebygging

For å unngå å bruke avføringsmidler, endre kostholdet ditt for å forbedre avføring. Spis minst fire porsjoner med rå frukt og grønnsaker daglig. Drikk nok væske; leger anbefaler på øst 8 kopper om dagen, inkludert melk, vann, juice, te eller kaffe. Spis fullkorn brød og komplekse karbohydrater, som strimlet hvete, kli, havregryn og granola. Inkluder så mye fiber som du kan i kostholdet ditt. Spis maten sakte, får tilstrekkelig hvile og delta i daglig mosjon.

Hvordan du drikker et avføringsmiddel Tea

Hvordan du drikker et avføringsmiddel Tea


Lakserende te er en enkel og naturlig måte å hjelpe din normal tarmfunksjon. Her er noen til å prøve hjemme.

Bruksanvisning

Lakrisrot avføringsmiddel Tea

•  Legg 1 ss. broken lakris rot (en god mild avførende) per hver kopp kokende vann.

Kok avdekket for en time og deretter fjerne fra varme, kjølig og belastning.

Legg eple, druer eller annen frukt juice for å fortynne te hvis den er for sterk.

Drikk en kopp om morgenen og en om kvelden.

Barley Brew avføringsmiddel Tea

Kombiner 1/4 kopp organisk byggryn, 1/4 kopp økologiske fiken, 2 ss. lakris rot, 1/4 kopp økologiske rosiner og 10 kopper vann i en ikke-aluminium potten.

Cover og småkoke til væsken er redusert til det halve (dette tar ca 8 timer).

Sil og drikk 1/2 kopp om morgenen eller om kvelden.

Buckthorn Bark avføringsmiddel Tea

Legg 2 ss. hver av brennesle, Oregon graperoot og plantain, etterfulgt av 1 ss. peppermynte blader til seks kopper kokende vann.

Fjern fra varmen.

Dekk til og la stå i 30 minutter.

Legg 2 ss. buckthorn bark, dekk til og la stå i en time eller to.

Strain og drikke i moderate mengder. Te kan varmes opp, men ikke koke.

Tips og advarsler

  • Rengjør fiken og bygg godt og knuse lakris rot før du setter dem inn i gryte med vann.
  • Urte avføringsmidler tømme kroppens energi og bør derfor ikke brukes for mye.
  • Hvis du har spørsmål eller bekymringer, bør du kontakte en lege eller annen helsevesenet profesjonell før han gikk i alle aktiviteter knyttet til helse og kosthold. Denne informasjonen er ikke ment som en erstatning for profesjonell medisinsk rådgivning eller behandling.

Forskjellen mellom Coloncleanse & avføringsmiddel

Forskjellen mellom Coloncleanse & avføringsmiddel


Kolon renser og avføringsmidler er måter å tømme tarmen, men er ganske annerledes i praksis. Begge bør gis først etter diskusjon med en helsevesenet profesjonell.

Colon Cleanse

Kolon rensing innebærer vanning tarmen med vann fra springen, mineralvann, kaffe eller andre stoffer. Hensikten er å fjerne toksiner fra fordøyelseskanalen.

Avføringsmiddel

Muntlige og endetarms-stikkpille avføringsmidler kan tas for å hjelpe avføring forekomme. Typer muntlige avføringsmidler inkluderer bulk formers (gjør tarmer digre), hyperosmotics (gjøre tarmer mer vassen), smøremidler, sentralstimulerende midler og avføring myknere. Avføringsmidler er for kortsiktig bruk.

Tilgjengelighet

Avføringsmidler er tilgjengelige uten resept. Kolon rensing kan gjøres hjemme, men er risikabelt. Bruk av en lisensiert kolon rensing utøveren er anbefalt, ifølge Mayo Clinic.

Risiko

Den største risikoen for både kolon renser og avføringsmidler er dehydrering. Hvis du bruker heller, pass på å drikke rikelig med væske. Colon-rensing risikoer inkluderer tarmperforasjon og elektrolyttforstyrrelser.

Kontra

Personer med hjerte- eller nyresykdom har høyere risiko for elektrolyttforstyrrelser med både kolon rensing og avføringsmidler på grunn av mulig bruk av natriumfosfat.

Epsom Salt Avføringsmiddel Veibeskrivelse

Epsom Salt Avføringsmiddel Veibeskrivelse


Epsom salt, også kjent som magnesium sulfat er et naturlig middel som kan brukes av helsemessige årsaker som for eksempel avslapnings, kompresjoner, i fotbad og som avføringsmiddel. Når instruksjonene på baksiden av beholderen overholdes, kan dette produktet brukes naturlig å avlaste forstoppelse.

Bruksanvisning

•  Hell 4 oz. av drikkevann i et glass. For voksne i alderen 12 og over, oppløse en teskje av Epsom salt i vannet, blande det grundig. For barn i alderen seks til 12, bruke 1/2 ts i vannet. Kontakt lege dersom du er usikker på riktig dosering basert på alderen til barnet.

Legg en liten mengde sitronsaft til blandingen. Sitronsaft ikke har noen effekt på blandingen, annet enn å legge en smak for bedre smak. Rør blandingen til den er helt flytende.

Drikk hele blandingen i en sittende. Forbli nær et toalett etter å ha drukket fordi avføring bør skje mellom 30 minutter og seks timer etter å ha drukket blandingen.

Forbered et annet glass av blandingen hvis du ikke har avføring innen fire timer etter å drikke det første glasset. Ikke drikk mer enn to glass per dag.

Spør legen din hvis du ikke har avføring etter et sekund dosering. Du må kanskje ses av legen til å undersøke problemene ytterligere.

Tips og advarsler

  • Avføringsmidler er ikke anbefalt for barn under seks år. Rådfør deg med barnets lege for mer informasjon.
  • Som med alle naturlig middel, er det best å sjekke med legen din før du tar noe nytt.

Kan en Senna avføringsmiddel Være en Colon Cleanser?

Fordi tykktarmen er en av de primære organer som brukes til intern avgiftning og utskillelse, kan kolon rensing være en integrert del av å opprettholde din helse. Dårlig kosthold, eksponering for forurensning og overforbruk av antibiotika er bare noen få ting som kan bryte ned avgiftning og eliminering. Senna er en naturlig urt som har vært brukt siden antikken som et avføringsmiddel, og det er også en velprøvd middel i kolon rensing.

Hvorfor Senna Cleansing?

Både pods og blader av Senna planten inneholder anthraquinones, som er kraftige kolon stimulerende midler. Mens Senna er mye brukt til å lindre forstoppelse, er det også rik på fiber, som er avgjørende for å fjerne overflødig avfall fra slimhinnen i tykktarmen. Normal avføring kan ikke fjerne dette noe slimete rester fra tarmveggen, men Senna kan hjelpe med dette uttaket.

Senna Cleansing Tea

En måte å rense din kolon med Senna er å bruke en urtete. Kjøp knust Senna urt eller som allerede er gjort teposer med Senna i dem. Etter at du har kokt vann din, la den avkjøles litt før du dårlig det på urt. La det bratt i 10 minutter, deretter press den. Du kan også bratt urten selv i kaldt vann i 10 til 12 timer og deretter belastning. Sil i tilstrekkelig grad, fordi harpiksen av gras kan føre til magekrampe. Det er best å drikke kaldt vann metoden hvis du har en 10- til 12-timers vindu for å vente på resultatene.

Senna tabletter og kapsler

Du kan finne kolon-rensing piller eller kapsler som inneholder Senna på butikker eller på nettet. Men Senna i sin reneste form er funnet i urtete. Rensing kapsler er ofte blandet med andre sentralstimulerende urter som psyllium.

Hva du kan forvente fra Senna Cleanse

Etter å ha tatt en kapsel eller drikke te, kan du forvente en avføring i 3-12 timer. Lengde på ventetiden avhenger av den enkelte. Sammen med vanlig avføring, bør du forvente den slimete, toxin fylt blanding som strøk tykktarmen fôr. Denne blandingen kan forårsake utallige problemer, inkludert leddsmerter til akne. Etter den første rens, bør du slutte å ta Senna etter syv dager. Etter denne periode, kan fortsatt bruk forårsake skade på tarmen og kolon.

Når vi ikke bruker Senna

Ikke ta Senna hvis du lider av blindtarmbetennelse, intestinal blokkering eller inflammatoriske tarmsykdommer som Crohns sykdom eller ulcerøs kolitt, irritabel tarm syndrom, eller lever- eller nyresykdommer. Ikke gi Senna til barn under 12 år, og ikke ta Senna hvis du er gravid eller ammende.

Bivirkninger av Senna Rensing

Du kan oppleve alvorlige kramper, oppblåsthet, magesmerter, utslett, urinering problemer, ubalanse av elektrolytter etter ekskreter, hevelse i fingertuppene og blodig diaré. Disse symptomene kommer som oftest etter ekstrem bruk, og de er ikke ofte sett når senna brukes i moderate mengder.

Hvordan bruke naturlig avføringsmiddel

Hvordan bruke naturlig avføringsmiddel


Naturlige avføringsmidler kan brukes til et par forskjellige grunner. Hvis du føler deg bundet opp eller uregelmessig, kan du bruke dem til å avlaste deg. En annen grunn er hvis du føler at du ønsker å miste et par pounds raskt. Selv om vekten er hovedsakelig vann vekt, fungerer det godt nok til å få deg inn i en litt mindre kjole for en spesiell anledning. Denne artikkelen forklarer de beste måtene å bruke naturlige avføringsmidler.

Bruksanvisning

•  Dryss 1 ts av Brewers Yeast på hvert måltid på dagen (frokost, lunsj og middag). Dette er en av de naturlige avføringsmidler som også er svært bra for resten av kroppen din også.

Vask ned hvert måltid med en kopp sviske juice. Naturlige avføringsmidler trenger ikke alltid å bestå av narkotika. Faktisk er svisker og sviske juice mye mer effektivt enn mange reseptbelagte metoder.

Swallow 1 ss linfrø etter middag hver kveld. Du kan spise dette med sviske juice, eller bare svelge det med et glass vann. Det er opp til deg. Noen mener også strø dette på deres mat, men det fungerer bedre hvis tatt alt på en gang etter at den store måltid. Alle naturlige avføringsmidler handle annerledes når de er tatt på ulike tidspunkter.

Substitute varmt vann med en skvett sitronsaft for din kaffe eller te. For noen grunn, en av de beste naturlige avføringsmidler er sitron vann. Når vannet er varmt, er det en fin beroligende drink for morgen eller kveld.

Tips og advarsler

  • En vanlig diett av rå frukt og grønnsaker gjør behovet for naturlige avføringsmidler unødvendige.