Digidexo.com

hetetokter sitrus og sjokolade

Hva Foods Gjør hetetokter verre?

Hetetokter er plutselige følelser av varmen som oppstår hos kvinner i løpet av de første stadiene av overgangsalder. Selv eksakte årsakene er ukjente, United States Department of Health and Human Services rapporterer kvinner har funnet visse matvarer utløser hetetokter.

Sjokolade

Ifølge University of Michigan Health Center, kan sjokolade utløse hetetokter fordi den inneholder kjemiske stoffer som kan øke kroppens indre termostat.

Krydret mat

Krydret mat, slik som cayenne pepper eller ingefær, kan gjøre kroppen føles enda varmere. The Association of Women for fremming av forskning og utdanning anbefaler å begrense krydret mat i overgangsalderen fordi de kan gjøre hetetokter føler seg enda mer uutholdelig.

Mettet fett

I henhold til Association of Women for fremming av forskning og utdanning, matvarer som inneholder mettet fett, som smør eller rødt kjøtt, er sentralstimulerende og kan indusere eller gjøre hetetokter verre.

Cheese

University of Michigan Health Center sier at alderen oster, slik som feta, gruyere eller parmesan, inneholder kjemiske stoffer som antas å utløse hetetokter.

Surt Foods

Sure matvarer, for eksempel de som inneholder sukker eller eddik, kan forårsake mage irritasjon eller halsbrann og University of Michigan Health Center anbefaler å unngå matvarer som forårsaker fysisk varme eller ubehag fordi de kan føre til at hjernen til å utløse en varm flash.

GERD Symptomer Etter galleblæren fjernes

Hvert år i USA, en halv million mennesker har sine gallbladders fjernet. Cholestectomy er ofte en nødvendig medisinsk prosedyre. Galleblæren angrep er svært smertefullt og kan føre til livstruende infeksjoner. De fleste som har en kolecystektomi har ingen problemer etterpå. Dessverre, en liten prosentandel av mennesker (10 til 15 prosent) har post-Kolecystektomifrekvens komplikasjoner, inkludert GERD (gastroøsofageal reflukssykdom).

Ikke bare en rudimentært Organ

De fleste tror at galleblæren er et rudimentært (unødvendige) organ, mye som vedlegg eller mandlene. Mens du er i stand til å overleve uten en galleblæren, gjør det tjener et formål. En galleblæren regulerer flyten av galle i magen. Hver dag, leveren produserer mer enn en liter galle. Galleblæren er en lagertank for gallen. Bile brukes av kroppen til å absorbere fett og oljer. Når du spiser fet mat, signaliserer kroppen din galleblæren til å sprute ut noen galle å hjelpe på fordøyelsen. Uten din galleblæren, leveren fortsatt produserer galle, men du får ikke den mengden som du pleide. Dette forhindrer deg fra å fordøye fett samt noen med en fungerende galleblære.
Gastroøsofageal reflukssykdom (GERD) er et vanlig problem etter galleblæreoperasjon.

Hva er GERD?

Magen din er fylt med sterk syre for å hjelpe på fordøyelsen av maten du spise.Ansatte syre funnet i magen din har samme syrenivå som syre som finnes i bilbatterier. GERD, eller syre reflukssykdom, oppstår når ventilen skille spiserør og mage ikke lukkes på riktig måte. Denne ventilen kalles lavere esophageal spincter. Dette spincter er vanligvis presset lukket når du ikke spiser. Når du spiser, åpnes spincter å la maten i magen. Når du har GERD, er den nedre esophageal spincter åpen til feil tid. Dette gjør det mulig for magesyre å krype opp i spiserøret. Magen har en beskyttende fôr for å beskytte den mot syre, men spiserøret doesn't.Your spiserøret kan lett skadet av backup av magesyre.

GERD Symtoms

Det vanligste symptomet på GERD er halsbrann. Hvis du opplever halsbrann mer enn to ganger i uken, kan du ha GERD. Andre symptomer kan være oppstøt, problemer med å svelge, smerter med å svelge, kvalme og brystsmerter. GERD kan også føre til kronisk hoste, laryngitt, astma, tannemalje erosjon, ødelagte tenner og bihulebetennelse. Hvis venstre ubehandlet, kan GERD forårsake alvorlig skade på spiserøret. Personer som lider av GERD kan oppleve magesår og innsnevring av spiserøret. GERD kan også føre til Barretts øsofagus, en precurser til kreft. Det er anslått at 20 prosent av personer med Barretts øsofagus vil utvikle kreft. Hvis du mistenker at du har GERD, er det svært viktig å diskutere behandlingsalternativer med legen din.

Livsstilsendringer

GERD lider vanligvis trenger å gjøre noen endringer i livsstil. Noen matvarer og vaner kan gjøre GERD verre. Visse matvarer som stimulerer produksjonen syre bør unngås. Disse matvarer inneholder kaffe, fet mat, tomater, sitrus juice, sjokolade, peppermynte, kål, brokkoli, hvitløk, løk, krydret mat og kullsyreholdige drikker. GERD lider bør spise små måltider og unngå å spise to til tre timer før du går til sengs. Fedme forverrer GERD, som gjør røyking. Inntak av alkohol kan gjøre GERD mer alvorlig som det beroliger den nedre esophageal spincter.

Medisinering

Det er mange medisiner, reseptbelagte og over-the-counter, som kan bidra til å avlaste GERD symptomer. Antacida som Maalox, Mylanta og rolaids er vanligvis det første stoffet GERD lider prøve. Syrenøytraliserende arbeid ved å nøytralisere magesyre. Disse kan være nyttige for å lindre mild GERD symptomer. Mange mennesker med GERD krever sterkere medisiner enn antacids.

Zantac, Tagamet, og Pepcid AC er H2-blokkere. H2-blokkere virker ved p0reventing histamin, eller H2, fra å produsere syre i magen. De fleste av H2-blokkere er tilgjengelig uten resept. Men disse bare arbeid for rundt 50 prosent av GERD lider.

Protonpumpehemmere inkluderer prilosec, Prevacid, Protonix, Aciphex, og Nexium. De fleste protonpumpehemmere krever resept. Protonpumpehemmere arbeid ved å stenge ned proton pumpe som pumper syre i magen. Protonpumpehemmere fullstendig blokkere syreproduksjon i magen. De er mye mer effektive enn H2-blokkere og vil lindre symptomer og helbrede slimhinnen i spiserøret.

Hva gjør du når du har halsbrann?

Ifølge American Academy of Family Physicians, er halsbrann en brennende følelse over brystbenet, og varer noen få minutter opp til flere timer etter å ha spist. Ved å spise, maten reiser ned i spiserøret til magen. Når den når magen, må den passere gjennom en åpning, som typisk lukkes etter at maten kommer inn. Men hvis denne åpningen ikke lukkes umiddelbart, syre fra magesekken rømming, og reiser inn i spiserøret, som forårsaker halsbrann. Mange faktorer forverre dette problemet, som kosthold, stress og bøyer seg over etter å ha spist.

Halsbrann Friendly Foods

Unngå halsbrann utløse mat, for eksempel stekt mat, tomater, sitrus og sjokolade, er lettere når pantry er fylt med halsbrann vennlige matvarer. Ifølge Halsbrann Alliance, disse matvarer inneholder brun ris, bulgur, havre og hele korn korn. Også spise rikelig med røde kidneybønner, linser og erter, som gir en god kilde til fiber, uten å forårsake halsbrann symptomer. Bruk oljer svært sparsomt, og melde deg på raps og valnøtt oljer når matlaging.

Hold deg unna eddik og ketchup, og i stedet velge elementer som lav-fett majones, sennep og fettfrie dressinger, for å vekke dine måltider. I tillegg, unngå krydder som utløser halsbrann, for eksempel sort peppermynte, hvitløk og mynte.

Over mot medisiner

Det er tre hovedtyper av medisiner for halsbrann lider, inkludert antacida, H2-reseptorantagonister og protonpumpehemmere. For sporadiske halsbrann symptomer, ta syrenøytraliserende for å redusere symptomene. For folk med vanlig halsbrann, kan H2-reseptorantagonister hindre halsbrann oppstår. Protonpumpeinhibitorer er tatt fortløpende, i en periode på 12 dager for å hindre halsbrann. Alle disse medikamentene er tilgjengelig over disk.

Livsstil endringer

I tillegg til kosthold, er det mange endringer i livsstil som kan redusere forekomsten av symptomer på halsbrann. Ifølge Mayo Clinic, opprettholde en sunn vekt tar presset av magen, noe som minimerer de syrer som er backing opp i spiserøret. Også unngå iført trange lukking rundt magen. Dette fører til ekstra press, noe som kan sikkerhetskopiere magesyre.

Unngå liggende nede tre timer etter et måltid, og heve toppen av sengen opptil ni inches. Dette kan oppnås ved å plassere en kile mellom spiralfjærer og madrass. Disse wedges er tilgjengelig på de fleste stoff butikker. I tillegg kan røyking også være problematisk for lider halsbrann, fordi den reduserer evnen av spiserøret for å fungere på riktig måte.

Hvis du har halsbrann symptomer som ikke går bort med medisiner, eller fortsette lengre enn 12 dager, bør du kontakte legen din umiddelbart. Leger kan utelukke andre helsemessige problemer, eller gi en reseptbelagte medisiner.

Lav-natrium diett for interstitiell cystitt

Interstitiell cystitt (IC) inovlves smerte, ubehag eller press i bekkenet, relatert til blæren. Pasienter vanligvis oppleve vedvarende trang til å gå på do. Menn, kvinner og barn kan ha IC, men kvinner er mest berørt gruppe. Ifølge interstitiell cystitt Association, kan 3-8 millioner kvinner i USA leve med tilstanden. Mange som har IC er tvunget til å leve med kroniske, sterke smerter. De sammenligner smerten å bli knivstukket eller kuttet med barberblad. Diett modifisering er en av de beste måtene for lider å finne lettelse.

Bestemme Akseptable Foods

Simple Utelukkelse Diet kan du finne ut hvilke matvarer er utløse mat. Det fungerer best hvis kroppen din reagerer på maten raskt og åpenbart. Start ved helt å unngå tre matvarer, A, B og C, i minst en uke. Tre uker bør være den maksimale tid. Hvis IC symptomene avtar i denne perioden, gjeninnføre matvarer en om gangen. Begynne å spise små mengder mat A og hvis symptomene ikke forverres, spise normale mengder resten av uken. Hvis du merker symptomene tilbake eller bli verre, slutte å spise mat A. Følgende uke, gå gjennom den samme prosessen med mat B og deretter mat C. Skriv ned de reaksjonene du har til hver mat. Dette vil tillate deg å gjøre en endelig liste over matvarer du må unngå.

Den Empirisk Elimination Diet er ideelt hvis du mistenker at mat forårsaker du helseproblemer, men du er ikke sikker på hvilken mat som er problemet. Lag en liste over matvarer som er kjent for å utgjøre problemer for mennesker med IC. Matvarer som oftest forårsaker allergiske problemer inkluderer peanøtter, egg, melk, tre nøtter, fisk, hvete og krepsdyr. Sitrus, meloner, sjokolade, soyabønner og mais kan også føre til problemer. Personer som har vulvodynia bør også legge høy-oksalat mat som grønne paprika, aubergine, hvetekim, sort pepper og sitrus skreller til sin liste over matvarer for å unngå. Likeledes bør IC pasienter med irritabel tarm-syndrom legge sorbitol, høy fruktose mais sirup, fruktose og matvarer høy i mettet fett til maten liste. Slutte å spise all maten på den mistenkte listen for en periode på en uke eller så. Gradvis begynne å spise dem igjen, overvåking dine symptomer.

Low-Sodium Choices

Bruk ernæring etiketter når du planlegger lav natrium måltider. Mange matvarer, spesielt prepackaged måltider, inneholder mye mer natrium enn du kan forvente. Matvarer med lav natrium har mindre enn 140 mg per porsjon. Mat uten natrium har mindre enn 5 mg natrium per porsjon. Når du er på en lav-natrium diett, holde oversikt over hvor mye du spiser og forbruker mindre enn 2000 mg eller 2 g natrium per dag. Matvarer som inneholder større mengder av natrium inkluderer skinke, egg, tunfisk, cottage cheese og amerikansk ost. Cleveland Clinic har en liste med eksempler på natrium mengder og retningslinjer.

Matlaging

Koker med kylling kjøttkraft eller buljong som inneholder mindre mengder av natrium og ingen mononatriumglutamat (MSG). De fleste supper og buljong har MSG men noen merker, deriblant Helse-dalen, Hain og Campbell er sunt Request, er MSG gratis. Buljong kan brukes til mye mer enn å lage suppe. Du kan bruke den i stek, pasta mikser og når du stek kjøtt og grønnsaker.

Astragalus ørebetennelse

Ørebetennelse, eller mellomørebetennelse, er vanlig hos barn og babyer. Det er betennelse infeksjon i mellomøret og i de fleste tilfeller kan klare opp i noen dager på egen hånd. Reseptbelagte og over-the-counter narkotika er ikke bra for behandling av ørebetennelse, med unntak av alvorlige tilfeller, og kan forårsake mer skade. Astragalus er en kinesisk urt som inneholder anti-viral egenskaper som brukes som en naturlig kur for å bøte på ørebetennelser og hindre gjentakelse.

Årsaker

Årsakene til ørebetennelse hos barn inkluderer eksponering for væske blokkering i øret fra en kald, eksponering for sigarettrøyk, infeksjon og hevelse i adenoids i halsen, eksponering for kald luft og matallergier. Vanlige allergener er hvete, sitrus, egg, sjokolade, soya, skalldyr, melk og korn --- med meieri blir antatt å være den ledende mat allergen som forårsaker ørebetennelser. Medisiner tatt for forkjølelse eller influensa kan også forårsake infeksjoner, for eksempel antibiotika, aspirin og decongestants. Den viktigste årsaken hos spedbarn og barn er fordi deres immunsystem ikke er fullt utviklet ennå, noe som gjør dem mer utsatt for infeksjon. Astragalus er et naturlig middel som styrker immunforsvaret og gjenoppbygger styrke og elastisitet.

Symptomer

Indikatorer av en øreinfeksjon inkluderer barnet dra i øret hennes, gråter mer enn vanlig, feber, væske drenering fra ørene, irritabilitet og søvnvansker. Kronisk ørebetennelse kan føre til hørselstap, svimmelhet, øresus og tretthet. Astragalus urten brukes som et forebyggende for vedvarende eller tilbakevend infeksjoner. Du bør ta barnet til lege umiddelbart dersom hun opplever slapphet, stiv nakke, høy feber eller unormal mental funksjon.

Behandling

Astragalus root kan gis til barn i en flytende glyserin ekstrakt som den har en søt smak. Tørr Astragalus root har også en immun styrke effekt og kan kokes i supper og kornetter. Hvis venstre ubehandlet, kan øreinfeksjoner føre til kort eller lang sikt hørselstap, sprukket trommehinne og muligheten for smitte til påvirke andre deler av hodet inkludert hjernen.

Sikkerhet

Det er naturmidler som er spesielt laget for barn, og selges på naturlig mat og helse butikker. Følg anvisningen på pakken, og aldri gi dine barn voksne rettsmidler som ikke alle urter som er aktuelle for barnet forbruk. Herbal medisiner blir anerkjent som trygge rettsmidler og Astragalus brukes også til å bekjempe forkjølelse.

Forholdsregler

Det er viktig å begrense inntaket av astragalus under et barns feber, fordi den urt kunne forlenge høye temperaturer. Det bør ikke tas sammen med kortikosteroider eller immundempende medikamenter eller med acyclovir eller interferon.

Matvarer som påvirker hetetokter

Matvarer som påvirker hetetokter


Visse matvarer kan be hetetokter - også kjent som vasomotoriske spyler - mens andre matvarer kan forhindre deretter. Flertallet av amerikanske kvinner, som er peri-menopausal eller fullt overgangsalderen, opplever hetetokter på et eller annet tidspunkt.

Matvarer for å unngå

Unngå varm krydret mat, alkohol og koffein hvis du lider av hetetokter. Dette er varmende mat og vil gjøre blinker enda mer intens. Hold deg unna mat som inneholder sukker, animalsk fett, hvitløk og rødt kjøtt. Matvarer som sjokolade, sure produkter (eddik), alderen ost, krydret elementer og mettet fett kan øke din indre temperatur og utløse en varm flash. Noe mat eller drikke som gjør at du føler deg varmere - for eksempel en varm pepper eller kaffe - kan provosere eller forverre en varm flash.

Soy

Matvarer som inneholder soya vil bidra til å kjøle deg ned; de inneholder isoflavoner, som kalles fytoøstrogener fordi de likne det naturlige hormonet østrogen som kvinner produserer før menopause. Imidlertid kan fytoøstrogener noen ganger har det motsatte effekter av østrogen. For mye østrogen kan føre til brystkreft, noe som er grunnen til at leger ikke lenger vurdere hormonbehandling (HRT) standard for behandling av postmenopausale kvinner som er symptomatisk.

Bygg Etc.

Spis bygg, hvete bakterie, svarte sesamfrø, yam, mais, soya mel, tofu, mandler, soyabønner, epler, cashewnøtter, hvete, havre og peanøtter. Alle av dem hjelpe avverge hetetokter. Soya, for eksempel, regnes en antioksidant og hjelper med å minske virkningene av overgangsalderen, samt senke kolesterolet, warding av frie radikaler og holde bein sterke, slik at du wonâ € ™ t utvikle osteoporose, ifølge Crumcreek.com. Sesamfrø inneholder lignans: fiber som hindrer høyt blodtrykk, lavere kolesterol og øke vitamin E. Hvetespirer forbedrer funksjonen av nervesystemet og også senker blodtrykket og kolesterol. Disse matvarene holder en womanâ € ™ s kropp i balanse, noe som reduserer sjansene for hetetokter.

Kultur og østrogennivået

Kvinner som lever i ikke-vestlige land opplever færre hetetokter. Dette kan være på grunn av deres kosthold, som er lite fett, høy i soyaprodukter og høy i fiber, ifølge Power-surge.com. Det kan også være på grunn av det faktum at de har lavere østrogennivå til å begynne med, og dermed ikke oppleve den drastiske nedgangen i hormoner som vestlige kvinner gjøre.

Prøv dette ..

Prøv linfrøolje, selleri, persille og fennikel og se om dine hetetokter roe ned. Linfrø inneholder store mengder lignans, som normaliserer nivåer av østrogen. Selleri, fennikel og persille også gjøre gode kilder til fytoøstrogener.

Sitrus frukt og vitamin E

Spise sitrusfrukter daglig, inkludert så mye av det hvite indre skall som mulig. De inneholder bioflavoids, som skaper phytoestrogenic aktivitet og minske frekvensen av hetetokter. Du kan også vurdere å ta vitamin E tilskudd.

Andre ting du bør unngå

Faktorer som du bør unngå er røyking, varm dusj, soverom (og varme rom generelt), badestamper, slankepiller og varmt vær. Stress og angst kan også forverre hetetokter.

Grunner for hetetokter

Hvis du er i overgangsalderen, kan det være du har hetetokter. Mange kvinner har dem og de kan variere fra mild til alvorlig. I noen tilfeller kan de forstyrre din evne til å sove og kan påvirke deg mens på jobb. Kjenne noen av de triggere for hetetokter kan hjelpe deg å hindre dem fra å bli for alvorlig.

Identifikasjon

Hetetokter oppstå når en kvinner er i overgangsalder. De skaper følelser av å være varm, varm og spyles. I noen tilfeller blir huden rødt, og det kan være overdreven svetting.

Teorier / Spekulasjoner

Den eksakte årsaken til hetetokter er fortsatt ukjent. Det synes å være knyttet til et redusert nivå av hormonet østrogen, som kan endre aktiviteten i det autonome nervesystemet. Det er også en mulighet for at lave østrogennivåer forårsake hypothalamus, som regulerer kroppsvarme, til funksjonsfeil.

Menopause

En uunngåelig del av aldring hos kvinner er at eggstokkene naturlig slutter å produsere østrogen. Menopause er definert som en tid da en kvinner har stoppet mensen for tolv eller flere måneder på rad.

Hysterektomi

Å ha eggstokkene fjernet reduserer nivåene av østrogen i kroppen din. Selv om du ennå ikke har skrevet overgangsalderen, kan du oppleve hetetokter i dette tilfellet.

Hot Flash Triggers

Røyking, koffein og for mye alkohol kan øke forekomsten av hetetokter. Ost og sjokolade er andre matvarer som kan irritere systemet ditt og gjør dine hetetokter verre.

Hva kan forårsake alvorlige hetetokter?

Flertallet av kvinner lider av milde til alvorlige hetetokter på et tidspunkt i livet. Den eksakte årsaken til hetetokter er ukjent, men forskere knytte dem til kjønnshormoner, spesielt under graviditet eller overgangsalder.

Identifikasjon

Hetetokter er beskrevet som rushes varme til overkroppen, noe som kan føre til overdreven svetting. Denne reaksjonen kan vare sekunder eller minutter. Når det skjer om natten, er det som kalles en "night svette."

Betraktninger

Alvorlige hetetokter er ofte led av kvinner som har gjennomgått brystkreft behandling eller de som har en rask overgang fra normal menstruasjon til overgangsalder. De kan oppstå hvis overgangsalder er forårsaket kirurgisk eller kjemisk.

Effekter

Alvorlige hetetokter kan føre til økt hjertefrekvens eller pounding, svette, svimmelhet eller andre reaksjoner som kan forveksles med et hjerteinfarkt.

Forebygging / løsning

Kutte ned på noen aktiviteter eller unngå noen situasjoner kan hindre eller redusere alvorlighetsgraden av hetetokter: røyking, høyt stress situasjoner, alkohol, koffein, krydret mat og sjokolade.

Expert Insight

Forskere har konkludert med at alvorlige hetetokter er knyttet til hypothalamus, regionen i hjernen som styrer kroppsvarme. Ved overoppheting, frigjør hjernen kjemikalier, forårsaker blodkarene til å ekspandere for å tillate frigjøring av overdreven varme, i form av hetetokter.

Misforståelse

Alvorlige hetetokter er strengt tatt ikke et kvinnespørsmål. Menn også oppleve hetetokter når deres testosteronnivåer er redusert ved aldring, tap av testikler eller som et resultat av visse prostatakreft behandlinger.

Fun Fact

Episoder med alvorlige hetetokter vil vare, eller gjenta, til overdreven kroppsvarme er fjernet og normal kroppstemperatur avkastning.

Hetetokter og Diet

Koblingen mellom ens kosthold og sannsynligheten for å oppleve hetetokter er en kilde til pågående etterforskning av et fellesskap av forskere og medisinske eksperter. Selv de matvarer som ikke har vist seg å ha en direkte effekt på hormonelle nivåer kan forårsake eller forverre menopausale symptomer som hetetokter. Andre matvarer og vitaminer faktisk lindre eller redusere hyppigheten av hetetokter.

Unngå Sentralstimulerende

Spicy og svært sure matvarer kan utløse hetetokter i mange kvinner. Vær på vakt mot retter med hot pepper, cayenne og sitrusfrukter. Legge til flere friske grønnsaker og juice kan bidra til å balansere denne effekten ved alkalisering systemet. Koffein, inkludert det som finnes i kaffe, te og sjokolade, kan også forverre hetetokter, som kan tobakksbruk. Alkohol kan også forårsake rødme og en økt forekomst av hetetokter.

Legg Vitamin E

Legge vitamin E til kosthold kan være den enkleste ting du kan gjøre for å bidra til å redusere alvorlighetsgraden og hyppigheten av hetetokter. Noen matvarer som inneholder mye vitamin E inkluderer hvetekim, hele korn brød, frokostblandinger, grønne grønnsaker og mange typer nøtter. Fordi det har en blodfortynnende eiendom, derimot, er det tilrådelig å konsultere legen din for noen pågående helseproblemer eller legemiddelinteraksjoner du kan oppleve.

Endre ditt Protein Source

Ifølge "Hormone Deception", erstatte kjøtt, margarin og andre animalske fettstoffer med soyaprodukter som tofu og soyaolje gjør mer enn bare lavere mettet fett og kolesterol. Det har også vist seg å innføre stoffer som hjelper til å kontrollere hetetokter. Mens den typiske vestlige dietten er mye lavere i soyaprodukter enn de japanske, Eastern kvinner opplever langt færre hetetokter. Som nevnt i "Healing med vitaminer," soyaprodukter har en iboende komponent som kalles fytoøstrogener. Disse forbindelser er blitt funnet å fungere omtrent som naturlige kvinnelige hormoner gjøre, som kan minske østrogen uttak som er antatt å være årsaken til hetetokter.

En bedre kosthold hjelper

Forbedre kostholdet ditt og se hva du spiser fordeler hele kroppen i tillegg til å hjelpe med menopausale symptomer som hetetokter. Begrense stimulerende komponenter, bytte til koffeinfri kaffe og få mer protein fra soyaprodukter er alle svært gunstig. En endring i måten kroppen din fungerer kan enkelt styres ved å endre hva du putter inn i den.

Foods å unngå med hetetokter

Foods å unngå med hetetokter


Med utbruddet av overgangsalder, de fleste kvinner opplever en rekke symptomer. Siden kroppen produserer mindre østrogen og progesteron hormoner, hjernens termostat, hypothalamus, mottar blandede signaler som forårsaker uregelmessig utvidelse og sammentrekning av blodårene. Resultatet er at kvinner i overgangsalderen opplever intense og ubehagelig varme eller hetetokter. Sekundære faktorer, som for eksempel livsstil, miljø og mat, tjene som hot flash triggere. Mens kosthold spiller en sentral rolle i utbruddet av hetetokter, hver kvinne opplever ulike mat utløser. Forstå hva typer mat aktivere hetetokter er avgjørende for å unngå dem.

Spicy Food

Krydret mat som inneholder hot pepper (capsaicin) rangerer høyt på listen over matvarer som utløser en varm flash, ifølge kvinner Health Resource nettsted. Krydret mat, for eksempel capsaicin / cayenne, ingefær og pepper, øke kroppsvarme, fordi de stimulerer nerveender som utvider blodkar i hjernen.

Alkohol

Alkoholholdige drikker, inkludert vin og øl, varme opp kroppen, forsurer blodet og legger stor belastning på leveren. Dr. Northrup hjemmeside sier at alkohol, spesielt rødvin, er en potent hot flash trigger. Alkohol er en raffinert karbohydrat som fungerer som sukker i kroppen. Det kan føre til en adrenalin utgivelse og utløse en varm flash.

Varme drikker og drikker

Varme eller varme drikker og drikker, for eksempel kaffe, svart te, cola og sjokolade, kan øke kroppstemperaturen og gi opphav til en varm flash. Du kan også miste viktige mineraler som kalsium og magnesium, ved å forbruke for mye koffein, som fungerer som et vanndrivende, sier Ann Louise Gittleman, forfatter av "Hot Times: Hvordan spise godt, leve sunt og Feel Sexy under endringen. "

Hvitt sukker

Sukker er en svært sure stoff som øker energi-nivå overspenning og kan utløse hetetokter. Sukker-laden matvarer er også kjent for å forårsake hjertebank hos postmenopausale kvinner. Foods består av enkle karbohydrater, som omdannes til sukker av våre organer, bør også unngås.

Hvordan å kurere hetetokter naturlig

En naturlig måte å vinne hetetokter

Bruksanvisning

•  Unngå mat som gjør hetetokter verre. Krydret mat, sukkerholdige matvarer koffein, sjokolade og alkohol kan alle øke alvorlighetsgraden av hetetokter.

Lytt til musikk eller ta opp yoga. Begge vil slappe av og roe ned nervene og hetetokter

Lær selvhypnose for å hjelpe deg å slappe av og redusere alvorlighetsgraden av hetetokter. De fleste bokhandlere inneholde en hypnose-delen, eller er det også mange hypnose nedlastinger tilgjengelig på internett

Ta hyllebær for hetetokter. Herbalists ofte foreskrive 25-50 dråper hyllebær skjær flere ganger om dagen for å lindre hetetokter.

Bruk kjølig bomull klær. Det kan også nyttig å ha på lag, slik at du kan kaste klærne raskt.

Vær romantisk, studier sier at kvinner som har sex minst en gang i uken vanligvis har færre hetetokter.

Tips og advarsler

  • Du kan laste ned en hypnose tape fra hypnosisdownloads for rundt 12,50
  • Bruken av soya for hetetokter fortsatt kontroversielt, som studier er motstridende. Inntil mer forskning er gjort, er det trygt anbefaling 2-4 porsjoner i uken, spesielt hvis det er en historie av brystkreft.

Matvarer som Exascerbate hetetokter

Matvarer som Exascerbate hetetokter


Ifølge BreastCancer.org, 85 prosent av amerikanske kvinner opplever hetetokter som de nær og fremgang gjennom overgangsalder. Den gode nyheten er at du kan gjøre visse livs justeringer, kosthold endringer, for å redusere alvorlighetsgraden og hyppigheten av hetetokter. Unngå mat som er kjent for å forverre hetetokter og holde en varm flash dagbok for å finne din personlige diett triggere.

Krydret mat

Dessverre for kvinner som liker deres salsa med et kick, krydret mat er en kjent hot flash trigger. Tone ned jalapenos i din favoritt meksikanske oppskrifter og unngå å legge for mye chili pulver og kajennepepper til dine retter.

Hot Foods

Hvis du har vært indulging i varm, krydret boller av jambalaya, er maten blitt pakking en hot flash trigger dobbel punch. Maten som serveres på en glohet temperatur vil sannsynligvis føre til hetetokter og gjøre dem føler seg verre når de treffer. Det betyr ikke at du ikke kan nyte din favoritt buk varmende retter på en kald vinterdag. Bare gi måltidet litt tid til å kjøle seg ned og spise den varm heller enn veldig varmt. BreastCancer.org anbefaler å holde et glass isvann for hånden mens du nyte din favoritt måltid. Nippe jevnt for å unngå overoppheting.

Koffein

Denne pep-induserende kjemikalie kan også bringe på hetetokter, og det er ikke bare finnes i din morgen kopp joe. Dessverre inneholder sjokolade også små mengder koffein, som gjør noen te. Unngå kaffe-flavored desserter og velge urte eller koffeinfri te. Overvåke hvordan kroppen din reagerer på sjokolade. Koffein i kakao er kanskje ikke nok til å bringe på en varm flash, men du må kanskje kutte ned hvis du er følsom for koffein effekter.

Raffinerte karbohydrater

Ifølge nettstedet kvinner til kvinner, kan raffinerte karbohydrater øke hyppigheten og alvorlighetsgraden av hetetokter hos noen kvinner. Leger anbefaler at du holder deg til hele korn for bedre helse uansett, så dette funnet gir ytterligere insentiv til å permittere hvitt brød, hvit pasta og andre bleket kornprodukter. Hold deg unna høy sukker godbiter, og velger ubehandlet mat. Ifølge MedicineNet.com, fabrikken produsert og pakket matvarer ofte inneholder høye nivåer av raffinerte karbohydrater, nøyaktig hva en kvinne bekymret hetetokter ikke ønsker.

Hetetokter og overgangsalder

Vasomotoriske flush og nattesvette, ellers kjent som hetetokter, er preget av symptomer på svette og varme, spesielt rundt halsen og hodet av kvinner i overgangsalderen. De påvirker mellom 50 og 85 prosent av kvinner under overgangsalder år. De fleste kvinner bare oppleve mild ubehag når det kommer til hetetokter, men så mange som 10 til 15 prosent av kvinner går gjennom time svetting, gjennomvåt, varme episoder, som deretter kan føre til depresjon, tap av søvn og angst.

Time Frame

Vanligvis når en kvinne begynner å oppleve hetetokter, har de en tendens til å avta i et år eller to. For noen, men de kan vare i mange år, og føre til store ubehag. Mens den egentlige årsaken av hetetokter ikke er fullstendig kjent, er de antatt å være relatert til feilaktige neurotransmitter endringer i hjernen som ikke er fullstendig forstått. I tillegg kan hetetokter tendens til å øke dersom en kvinne er anspent eller engstelig.

Behandling Alternativer

Det er noen ernæringsmessige behandlinger som kan bidra til å lette ubehag av hetetokter for kvinner i overgangsalderen. Vitamin E tas to ganger daglig (100 og 400 IU) er antatt å være nyttig.

Sitrus bioflavonoider som inneholder askorbinsyre er også ansett som en god behandlingsalternativ for hetetokter. Ta 200 mg. fire til seks ganger om dagen for optimal effekt.

Soya Protein

Soyaproteinprodukter kan ha en betydelig innvirkning på lesse symptomer på overgangsalder, nemlig hetetokter. Bare å ta 50 mg. per dag kan redusere intensiteten og varigheten av hetetokter. Soyabønner og andre soyaprodukter inneholder fytoøstrogener sammen med isoflavoner som har vist seg å forbedre overgangsplager og regulere østrogennivå.

Store mengder fytoøstrogener er også funnet i matvarer som mandler, peanøtter, havre, epler og cashewnøtter.

Svart cohosh

Mange urter er vanligvis brukes til å behandle hetetokter i overgangsalderen. En av de mest populære av disse urter er klaseormedrue, som er tilgjengelig i naturlige helsekostbutikker i ulike formuleringer. Klaseormedrue regnes lik i verdi til konjugerte equine østrogener i sin evne til å gi forbedret vaginal smøring og å redusere forekomsten av hetetokter. En typisk dose av klaseormedrue er to tabletter to ganger daglig. Følg etiketten instruksjoner nøye, ettersom dosen kan variere fra merke.

Mer Herbal behandlinger

Andre urter som er nyttig i behandling av hetetokter i overgangsalderen er Vitex, sibirsk ginseng, dong quai, og wild yam. Disse er allment tilgjengelig i helsekostbutikker og komme i skjær form eller kosttilskudd. For å vise bedring i hot flash symptomer, må du kanskje ta disse formuleringene for mellom fire og seks uker.

Naturlig progesteron og østrogen

Et annet effektivt verktøy for å bekjempe hetetokter er bruken av naturlig progesteron. Effekten av progesteron er at det har en tendens til å balansere ut overdreven østrogennivåer, og dermed redusere forekomsten av hetetokter og andre plagsomme symptomer på overgangsalder.

Den mest vanlige behandling for hetetokter er utskifting av østrogen i kroppen av menopausale kvinner. Enten du bruker vanlig eller naturlig østrogen erstatning, er denne behandlingen svært vellykket, når symptomene skyldes redusert østrogennivå.

Hvordan Stopp Hetetokter

Som kvinner overgang ut av sine fertil år, skriver de menopause. Og med overgangsalder, kommer en rekke bivirkninger som tretthet, hukommelsestap, humørsvingninger og nattesvette. En av de vanligste bivirkningene av overgangsalder er hetetokter, også kalt hetetokter, hvor kvinnens hele kroppen plutselig blir spylt og overopphetet. På grunn av medisinsk forskning linking hormonbehandling til noen former for brystkreft, er mange kvinner på jakt etter mer naturlig behandling av sine hetetokter.

Bruksanvisning

•  Hold huset kjølig ved å skru ned termostaten og / eller åpne vinduene.

Bruk lagdelt klær slik at du kan fjerne lag når hot flash treffer.

Unngå sjokolade, alkohol og koffein.

Øvelse minst 30 minutter tre ganger i uken.

Bruk en pust / avspenningsteknikk som kalles "tempo åndedrett" to ganger om dagen for å redusere intensiteten og frekvensen av hetetokter. Ta et dypt åndedrag og puster sakte, telle til 10. Gjenta dette mønsteret i 15 minutter.

6. Prøv akupunktur. Mens absolutt ikke garantert, melder MayoClinic.com at noen medisinske studier antyder det er effektivt.

Spis soya. Mens noen studier antyder soya kan bidra til å lindre hetetokter, har andre studier knyttet soya til brystkreft hos pasienter med høy risiko familiens historie, så begrens inntaket til 03:58 porsjoner med soya i uken.

Prøv å ta 800 IE en dag av vitamin E. Selv MayoClinic.com sier at dette ikke er et medisinsk bevist terapi, stedet rapporterer også at mange kvinner har hevdet det er veldig nyttig.

Prøv urte behandlinger som klaseormedrue, dong quai eller ginseng. Ifølge MayoClinic.com, er effekten av disse behandlingene ikke godt undersøkt, men igjen, har mange kvinner hevdet at det lindrer symptomene.

Tips og advarsler

  • Hvis du er bekymret for hormonbehandling, men er ikke uvillig til reseptbelagte medisiner generelt, kan du få en resept fra legen din for Effexor, Paxil, Prozac, Klonidin eller Bellergal. Alle disse medisiner har bivirkninger, men har vist seg å redusere intensiteten og frekvensen av hetetokter.

Har hetetokter påvirker multippel sklerose?

Har hetetokter påvirker multippel sklerose?


Det har vært svært lite forskning gjort på effekten av perimenopause og overgangsalder på multippel sklerose. Men første funnene tyder på at hetetokter kan påvirke kvinner med MS.

Hetetokter

Hetetokter er forårsaket av hormonelle endringer under perimenopause og overgangsalder som forårsaker kroppens termostat for å slutte å regulere riktig. Disse temperaturendringer forårsake rødme og en intens følelse av overoppheting.

Effekter av varmen på MS

Det har gjentatte ganger blitt vist at temperaturen kan ha en effekt på mennesker med MS. Varme bad, varmt vær og noen ganger også spise varm mat kan utløse midlertidig forverring av MS-symptomer.

Hetetokter og MS

På grunn av mottakelighet for MS-pasienter til varme, egenutviklede økning i kroppstemperatur kan, for noen mennesker, også resultere i MS-symptomer blir verre. For disse menneskene, kan hetetokter ha effekter på kroppen som varer lenger enn hot flash selv.

Effekter av hetetokter på MS

De vanligste effektene av hetetokter på MS inkluderer forverring av trøtthet, svakhet, ubalanse og depresjon. Hetetokter kan også utløse symptomer som nerve smerte og kløe.

Hetetokter forårsaket av MS

Mens de fleste hetetokter er forårsaket av hormon ubalanser i noen tilfeller MS seg selv kan forårsake hetetokter og spyling. Legene mener at denne effekten kan være forårsaket av skade på nervene som hjelper å regulere kroppens temperatur. Selv om dette er uvanlig, kan det være en av de mange uforutsigbare symptomer på sykdommen.

Begrense effekten av hetetokter

Kvinner med MS som opplever hetetokter bør umiddelbart ta skritt for å kjøle seg ned så mye som mulig. Måter å kjøle seg ned inkluderer sakte drikke et glass kaldt vann, bruk bandanas og armbånd dynket i kaldt vann, ringt ut, og knyttet rundt halsen og plassert på håndleddene; og sitter foran viften.

Slik Cure hetetokter for menn

Slik Cure hetetokter for menn


Hanner vanligvis ikke opplever hetetokter som kvinner gjør, fordi de har en langsom nedgang på hormoner som de gamle. Men de fleste menn gjennomgår androgen deprivasjon terapi for prostatakreft opplever hetetokter. Som med kvinners hetetokter, det finnes behandlinger som kan lindre hetetokter for menn.

Slik Cure hetetokter for menn

Vit at hann hetetokter kan med hell behandles med et østrogen, så som østradiol. Men siden prostatakreft vekst kan stimuleres av hormoner, kan legen din vil at du skal unngå dette. Også, uønskede bivirkninger av østradiol er bryst hevelse og ømhet.

Innse at antidepressiva vanligvis foreskrevet for kvinner i overgangsalderen har vært vellykket i behandling av mannlig hetetokter. Ifølge Harvard Medical School nettside, kan selektive serotonin reopptakshemmere (SSRI) være foreskrevet, men kan føre til seksuell dysfunksjon. Venlafaksin fungerer også, men kan øke blodtrykket.

Spør legen din om du bruker en anti-anfall medikament kalt gabapentin. Det er vanligvis foreskrevet for epileptikere, men har vært vellykket i behandling av hetetokter hos menn og kvinner, selv om det kan føre til svimmelhet.

Stol på alternative behandlinger som vanligvis brukes av kvinner for hetetokter hvis du er den sjeldne mann som opplever dem i fravær av prostata kreft behandling. Vitamintilskudd, soya, progesteron krem ​​og en diett rik på frukt og grønnsaker kan lette ubehag av hetetokter.

Øvelse moderat flere ganger i uken for å regulere hormonene dine. Turgåing er ofte den enkleste og beste form for trening med flest langsiktige fordeler for eldre mennesker.

Medisiner som forårsaker hetetokter

Hetetokter kan være en reell bane for personen opplever dem. Kvinner ofte lider hetetokter når de er peri-menopausal eller overgangsalderen eller rett etter fødselen på grunn av en hormonell ubalanse. Selv unge kvinner kan oppleve dem som en del av deres menstruasjonssyklus. Menn kan oppleve hetetokter også. Noen ganger medisin som du tar for å behandle en medisinsk tilstand kan føre til hetetokter. Hvis det viser seg at medisinen som forårsaker hetetokter, og du finner de utbrudd av varme og svette uholdbar, diskutere dette med legen din.

Temperatur redusere narkotika

Hvis du tar et legemiddel som er ment å senke kroppstemperaturen, kan dette føre til hetetokter. Disse stoffene er kjent som antipyretika.

Hypoglycemic Meds

Medisiner som brukes til å behandle og redusere sukker (glukose) nivået i kroppen din, ellers kjent som hypoglycemic medisiner, kan det føre til hetetokter, ifølge Mayoclinic.com.

Ubesluttsomhet Angå Antidepressive bivirkninger

Antidepressiva kan eller ikke kan be hetetokter. Studier tyder på at en antidepresant kalt vinlafaxine kan lindre hetetokter. Annen forskning finner at antidepressiva generelt redusere sjansene for å ha hetetokter, ifølge 2womenshealth.com, mens det er dokumentert at de kan faktisk føre dem. Ifølge Wdxcyber.com, kan humør sendrende midler og anti-hyptensives, som omfatter anti-angst og anti-depressiva, forårsake hetetokter.

HRT

Hvis du er under hormonbehandling for å regulere hormonene dine, dette kan også føre til hetetokter. Ifølge Medscape.com og en artikkel skrevet av Anne Moore (RNC, MSN, CNP, professor i sykepleie, kvinners helse Nurse Practitioner, Vanderbilt University, Nashville, Tennessee), kvinner som tar raloksifenhydroklorid, også kalt Evista, kan oppleve hetetokter . Raloksifen er en SERM eller selektiv østrogenreseptormodulator. Den brukes for behandling og forebygging av post-menopausal osteoporose.

Breast Cancer Medicine

Hvis du tar tamoksifen for behandling av brystkreft, kan dette føre til hetetokter. Noen ganger kvinner ikke opplever hetetokter før de slutter å ta dette stoffet. Når dette skjer, ifølge Breastcancer.org, i disse spesielle kvinnene de tamoxifen utviklet en østrogen-lignende evne som bekjempes hetetokter som andre kvinner opplever når tar tamoxifen.

Menn er ikke unntatt

Menn kan få hetetokter hvis de er under androgen deprivasjon terapi, ifølge Cancersupportivecare.com. Kjemoterapi narkotika kan forårsake hetetokter siden de kan indusere tidlig overgangsalder i noen kvinner.

Unngå Triggers

Internal Medicine World Report råder unngå triggere, for eksempel varm krydret mat, koffein og alkohol, som kan forårsake eller forverre dine hetetokter.

Hva er årsakene til hetetokter?

Hva er årsakene til hetetokter?


En varm flash er sammenlignbar med vandre-hodet videre inn i en eksplosjon av varm luft fra en smelteovn. Det er stort sett følte i hodet og nakkeregionen, men kan strekke seg til resten av kroppen din. Ifølge Dr. Melissa Conrad Stoppler av Edmedicinenet.com, vanligvis varer en hot flash mellom et halvt minutt til et par minutter, og kan innebære svette eller rødme. Årsaken til hetetokter er ennå ikke fullstendig forstått av det medisinske fellesskap, men det antas at de er forårsaket av en kombinasjon av biokjemiske og hormonelle endringer som følge av den fallende nivå av østrogen i en kvinnes kropp.

Dagtid og nattestid Svette

Nattesvette generelt, men ikke alltid, gå sammen med hetetokter. En natt svette oppstår, selvsagt, i løpet av natten, når du er sleeping-- eller prøver å. Rikelig svette oppstår, soaking din nattøy. Etterpå kan du begynne å slappe av fordi du er iført fuktige pyjamas. Nattesvette er dagtid hetetokter pluss noen. For å finne ut om det er en underliggende årsak til nattesvette, annet enn overgangsalderen, kan en lege kjøre tester på deg.

Andre hensyn

Idiopatisk hyperhidrose er en tilstand som kan forårsake rikelig hetetokter og natt sweats.This tilstand ber kroppen til å svette for mye, uten umiddelbart identifiserbar medisinsk årsak.

Andre culprits

Sykdom og infeksjoner som kan føre til hetetokter omfatte endocarditis, som er betennelse i hjerteklaffene, og tuberculoisis, som er den infeksjon som vanligvis forbindes med nattesvette. Osteomyelitt, betennelse i beina på grunn av en infeksjon, kan forårsake hetetokter og svetting.

Mer ...

Ifølge Dr. Stoppler, kan hetetokter og flushing være forårsaket av en underactive skjoldbruskkjertelen (hypotyreose), samt som andre medisinske tilstander og medisin som du tar for dem, inkludert kreft og alvorlige infeksjoner.

The Young er ikke unntatt

Selv om du er en ung kvinne og en lang vei fra perimenopause, kan du fortsatt oppleve hetetokter rett før mensen eller når du har mensen. Dette er ikke uvanlig. Om lag 75 prosent av alle kvinner vil oppleve hetetokter før eller senere.

Mat som gjør deg varm

Hetetokter kan bringes videre ved å spise chilipepper eller drikke alkohol. Chilipepper inneholder capsaicin, som stimulerer nerveendene som styrer og dilate hjernen blodkar, ifølge Wdxcyber.com. Medisiner - inkludert humørendrende narkotika, samt anti-depressiva eller anti-angst medisin - kan be hetetokter

Fortsatt prøver å finne ut av det

Selv om det medisinske miljøet er fortsatt arbeider på en bestemt årsak til hetetokter, er det antatt at det sannsynligvis er økt blodstrøm og varme i området av hjernen som regulerer varmen. Hjernen senere utgivelser kjemikalier som gjør huden blodårene utvider seg slik at temperaturen kan bli løslatt, ifølge Wdxcyber.com. Hvis en person har et underskudd i kjønnshormonet - østrogen, for eksempel - kroppen er mindre i stand til å tåle en temperaturendring. Varme sensorer er utløst for å utvide blodårene ved den minste endring i temperatur. På grunn av den super-følsomhet for temperatur, på grunn av mangel av østrogen, som helst er det den minste endring i kroppsvarme, eller en økning i blodstrøm til hjernen er varmeregulerende senter, vil det resultere i en varm flash .

Hva er noen av symptomene på hetetokter?

De fleste kvinner opplever hetetokter når du går gjennom overgangsalder. Ifølge Mayo Clinic, så mange som tre av fire kvinner lider av disse plutselige bølger av varme. Symptomer på hetetokter varierer i alvorlighetsgrad fra en person til den neste. Noen kvinner har hetetokter så alvorlige at de forstyrrer normale aktiviteter, mens andre opplever svært milde symptomer.

Heat

Det vanligste symptomet på hetetokter er varme. En plutselig følelse av varme sprer seg over overkroppen, ansikt og nakke. Varmen kan være mild eller svært intens, og er ofte ledsaget av en følelse av trykk i hodet. Under en varm flash, ansikt, hals og øvre bryst har ofte en blussende utseende som ligner rødmende. Den rødmende kan også spredt over armene og røde klatter kan vises.

Nattesvette

Når hetetokter skje om natten, blir de kalt nattesvette. Disse kan være alvorlige nok til å avbryte en god søvn. Det er ikke uvanlig for en kvinne å våkne i løpet av en natt svette og finne henne natt klær og sengetøy gjennomvåt av svette.

Andre vanlige symptomer

Andre vanlige symptomer på hetetokter inkluderer en plutselig rask hjerterytme og overflødig svette, særlig over overkroppen. Noen kvinner opplever en kjølt følelse som hot flash passerer.

Mindre vanlige symptomer

Noen kvinner opplever en følelse av tretthet med hetetokter. Dette kan være delvis på grunn av søvnmangel assosiert med nattesvette, og overgangsalder generelt. Svakhet og en svak eller svimmel følelse noen ganger oppstå under en varm flash.

Frekvens

Hetetokter varierer i hyppighet og varighet. Noen kvinner opplever flere en dag, mens andre kan ha bare noen få hver måned. Noen kvinner aldri oppleve hetetokter. Selv om de fleste hetetokter avta i løpet av noen få minutter, kan de vare så lenge som 30 minutter.

Betraktninger

Symptomer på hetetokter kan oppstå når som helst på dagen eller natten. Selv om de kan være svært ubehagelig og irriterende, trenger hetetokter ikke krever medisinsk behandling med mindre de er alvorlige nok til å forstyrre normale aktiviteter.

Urter som brukes for hetetokter

Menopause er en av de mest overgangsfaser i en kvinnes liv. Det kan manifestere seg i fysiske så vel som følelsesmessige problemer. En av de mer vanlige bivirkninger er hetetokter. De kan slå til når som helst i løpet av en typisk dag eller de kan streike så nattesvette. Det føles som om kroppen din er under angrep, og du ønsker å nå et tidspunkt for kroppslig normalitet igjen. Heldigvis, det er håp for de "hot flash overgrep" lider i form av naturlige urter.

Årsaker til hetetokter

Hetetokter er intense varmefølelse som børster over hele kroppen, sammen med alvorlig svette og rødhet i huden. Roten av hetetokter er ikke klart forstått. Det er en periode når hormonene FSH og LH er forhøyet og mest sannsynlig skape grunnlaget for symptomatisk hetetokter. Mangelen på østrogen er det underliggende problem. Hetetokter kan også være forårsaket av visse matvarer og ingredienser som: koffein, alkohol, sukker, varm drikke, sure eller krydret mat, og mettet eller hydrogenert fett. I tillegg kan stress, tilbakeholdt sinne, røyking og ekstrem trening indusere varmt svetter.

Herbal rettsmidler for hetetokter

En mer alvorlig bivirkning er økt hjertefrekvens. Dette i seg selv, øker behovet for å finne et uttak for å hindre og for å bidra til å kontrollere hetetokter. Har vist seg de naturlige rettsmidler vellykket og er mye sunnere for en kvinne enn de syntetiske piller og deres bivirkninger. Her er bevist urter som er nyttige:

Rødkløver består av isoflavoner som er nyttig med behandling av hetetokter, humørsvingninger og en økning i seksuell lyst.

Svart cohosh har nyttige ingredienser i sine røtter som bidrar med de skadelige bivirkninger fra østrogen. Det hjelper med hetetokter og kramper i tillegg.

Dong Quai er en urt fra Orienten som hjelper med hetetokter, blæren kontroll problemer og tørrhet i skjeden.

Wild Yam inneholder isoflavoner som bidrar til å begrense koagulering av blodet og det hjelper med vedlikehold av bein.

Det langsiktige målet og Bottom Line

Det er viktig å diskutere alternativer med legen din eller en urte profesjonell før du starter din diett. Enhver kvinnes kropp er unik og alle aspekter må tas i betraktning. Urter har vist seg å hjelpe til med den generelle fysiske helse, i tillegg til å kontrollere hetetokter. Det er absolutt en vei å forfølge.