Digidexo.com

meniere stress

Slik unngår du at Meniere sykdom

Ménières sykdom er et problem med det indre øret. Det er forårsaket av en opphoping av væske. Dette angriper vanligvis bare det ene øret og ikke begge. Det kan føre til svimmelhet, tap av balanse, så vel som å miste hørselen på øret som har blitt berørt. Det er ukjent hva som egentlig forårsaker Ménières sykdom, derfor er det vanskelig å forebygge før du er diagnostisert. Men er det noen metoder du kan forhindre angrep etter at du har blitt diagnostisert med Ménières sykdom.

Slik unngår du at Meniere sykdom

Forhindre Ménières sykdom

•  Beskytt hodet. Noen medisinsk personell mener at Ménières sykdom kan være forårsaket av en hodeskade. Når du spiller en hurtig tempo sport eller riding en sykkel eller en form for motorisert kjøretøy, bruke hjelm. Dette kan forhindre en hodeskade, og således kan være i stand til å hindre Menieres sykdom.

Se en lege hvis du har en ørebetennelse. Jo før at dette kan bli tatt vare på, minst sannsynlig at du kan oppleve denne sykdommen.

Ta kontakt med en medisinsk leverandør hvis du har en luftveisinfeksjon. Når dette er igjen ubehandlet andre problemer kan forekomme, blant annet fluidum i det indre øret.

Hindre angrep fra Ménières sykdom

Ta medisiner når foreskrevet. Når denne tilstanden er diagnostisert, kan legen forskrive visse medisiner for å behandle symptomene. For å hindre angrep fra forekommende, ta dem når anvist.

Endring i kostholdet. Salt og sukker i matvaner kan føre til en ubalanse i kroppens væske. Hvis du ser på hvor mye salt og sukker, kan du være i stand til å kontrollere angrepene fra Ménières sykdom. Du kan selv være i stand til å omgå medisiner alle sammen. Men ikke prøv dette uten å diskutere alternativer med din medisinske leverandøren.

Stopp eller redusere bruken av aspirin, tobakk og alkohol. Alle tre elementene kan øke indre øre problemer. Dette kan gjøre angrepene dine med Ménières sykdom mer tydelig av hyppigere.

Eliminer stress i dagliglivet. Din indre øret er balansen delen av kroppen din. Hvis andre deler er off-kilter, vil det påvirke det indre øret og angrep med Ménières sykdom vil være hyppigere.

Hint

  • Husk, kan Ménières sykdom ikke kan kureres. Du må kanskje gjøre endringer i ditt daglige liv for å kontrollere dette problemet.
  • Medisinske tilbydere vet ikke den eksakte årsakene til Ménières sykdom. Mens noen forebyggende metoder kan fungere for en person, kan de ikke jobbe for andre.
  • Aldri selv-diagnostisere. Hvis du føler at du har hatt et problem med det indre øret, kontakt lege omgående. Over tid sykdommen kan bli gradvis verre uten behandling.

Hvordan behandle Meniere sykdom

Ménières sykdom er en tilstand som påvirker det indre øret, forårsaker tinnutis (ringing) i ett eller begge ørene, svimmelhet og indre øret press, eller følelsen av fylde i øret. Noen pasienter har problemer med bare ett øre, mens noen få har bilaterale endringer. Behandling er ikke vanskelig, men tar litt forberedelser. Ménières sykdom er ikke allment forstått og ingen vet den egentlige årsaken eller årsakene. Menieres kan være ødeleggende på grunn av svimmelhet, noe som kan gjøre pasienten falle ned og også forårsake oppkast. Når pasienten er å ha en episode, kan hun ikke være i stand til å høre lyder som er vanlig for andre. Ménières sykdom isolerer mennesker, så effektiv behandling er viktig.

Hvordan behandle Meniere sykdom

Se legen din. Få en fast diagnose som du har Ménières sykdom. Når du vet det er det du har, kan du effektivt arbeide for å behandle symptomene og lede så normalt liv som mulig.

Endre din livsstil. Forplikte seg til å leve uten stress. Rednings mange sykdommer, Meniere-symptomene forverres med stress. Sakte ned, slappe av og ta deg god tid. Hvis du stresser, er du mer tilbøyelig til å ta på en episode.

Begrens saltinntaket. Sodium økning væske over hele kroppen, og dette inkluderer det indre øret. Lavt salt dietter er ikke vanskelig å venne seg til, og langt sunnere for kroppen din. Unn Ménières og også videreutvikle din levealder ved å redusere kosten natrium. Hvis du har spørsmål om hvordan du gjør dette, snakke med legen din. Mer enn sannsynlig at hun kan hjelpe deg, og hvis ikke, be om en henvisning til en ernæringsfysiolog.

Skjær koffein, alkohol og sigaretter. Alle tre av disse stoffene øker Meniere-symptomer. Klippe dem ut av rutinen - helt. Hvis du trenger hjelp med alkohol og sigaretter, fortelle legen din. Han kan foreskrive patcher, medisiner og ekstra støtte.

Spør du legen til å foreskrive medisiner. Noen ganger kan legen forskrive visse medisiner som hjelper behandle symptomer på Ménières. Mens ingen medikamenter vil stoppe tilstanden, er det visse de som hjelper til å lindre symptomer som diuretika, antivirale medikamenter, anti-kvalme medisiner, beroligende medisiner og immunsuppressive legemidler. Som med alle medikamenter, er det bivirkninger. Du må veie dersom fordelen av å ta disse stoffene oppveier bivirkningene. Snakk med legen din og velge for den beste behandling plan mulig for din situasjon.

Hint

  • Ménières sykdom er ikke godt forstått og det er ingen kur, bare måter å lindre symptomer.
  • Vertigo kan være et faresignal - hvis du opplever svimmelhet og ikke har blitt diagnostisert med Ménières sykdom, bør du oppsøke lege eller besøke legevakten så snart som mulig.

Stress & Neck Pain

Stress & Neck Pain


Stress og nakkesmerter går hånd i hånd. Stress kan påvirke deg fysisk og følelsesmessig. Et hint av stresset sender signaler gjennom nervesystemet som forårsaker nakkemusklene for å stramme. Selv fører en stress-fritt liv ville være ideelt, det finnes måter å håndtere stress og hindre det.

Fysisk Stress

Når kroppen gjennomgår fysisk stress, stammer den muskler og vev. Fysisk stress kan føre til smerter i deler av nervesystemet. Uovervåkede fysisk stress kan forårsake permanent skade, spesielt til hjertet muskler. Fysisk stress kan utløses av for lite mosjon eller overarbeide kroppen under trening.

Følelsesmessig stress

De fleste er kjent med følelsesmessig stress som kommer til uttrykk i form av angst, sinne, frustrasjon, bekymring og frykt. Følelsesmessig stress kan utløses av hendelser, en krise, på jobb eller problemer i forholdet. Denne type stress kan føre til fysisk stress som bygger spenninger i musklene.

Diet

Stress bruker opp så mye energi at det drenerer kroppen av mange næringsstoffer. Du kan erstatte de næringsstoffene og vedlikeholde dem daglig med mat rik på kalsium, magnesium, fettsyrer, selen og vitamin A, B, C og E. Spis vitamin-rik og mineralrike frukter og grønnsaker som appelsiner, spinat, grønne greener , epler, solsikkefrø, laks, tunfisk, og bær for å holde immunsystemet sterkt. Unngå sjokolade, kaffe, te og brus som øker stressnivået.

Behandling

Lettelse for stress og nakkesmerter innebærer hvile, avslapning og restitusjon. Vær sikker på å trene, ta pauser på jobb og få minst syv timer med rolig søvn. Når du føler nakkesmerter kommer på, øve dyp pusting eller visualisering. Dimme lysene. Lukk øynene og lytt til beroligende naturlyder eller myk jazz. Øvelser som yoga og pilates kan bidra til å slappe av og strekke musklene. En massasjebehandling er effektiv på å hjelpe musklene komme gjennom avslapping og eliminering av giftstoffer.

Forebygging

Forebygge stress-relaterte nakkesmerter med forbedret holdning, trening og uttøyning. Ta to fem-minutters pauser en time på jobb eller hjemme. Stå opp og gå bort fra datamaskinen. Ta en sunn snacks, drikke vann og stretch. Sitter ved en datamaskin i lange perioder kan sette stress på nakke og rygg. Andre forebyggende tips for å lindre stress på nakken involvere ergonomiske kontordatamaskinen møbler som et tastatur og stol. Juster dataskjermen til øyehøyde. Vær sikker på at du bruker god holdning når du sitter ved datamaskinen og når du reiser i bilen.

Kan stress gjøre en person Glem?

Kan stress gjøre en person Glem?


Stress er kroppens reaksjon på oppfattet trusler og fare. Det oppstår når kroppen din er gitt mer å håndtere enn den håndterer vanligvis fysisk og psykisk. Flere faktorer kan føre til stress, herunder overskytende fysisk aktivitet, arbeid, familie dynamikk, gruppepress samlivsproblemer, økonomiske problemer, sykdom og sorg. Noe stress er normalt og kan også være nyttig. Imidlertid kan vedvarende belastning ha alvorlige effekter på helsen din.

Symptomer

Stress kan påvirke kroppen din, ditt humør og din oppførsel. Typiske symptomer er hodepine, muskelspenninger, glemsomhet, mageproblemer, søvnløshet, angst, depresjon og spiseforstyrrelser. Når stress er lettet, disse symptomene avtar vanligvis.

Hukommelsestap

Mens glemsomhet, eller kortsiktig hukommelsestap, er assosiert med intermitterende stress, hvis stress fortsetter, så det kan påvirke sentralnervesystemet i en slik grad at skaden er uopprettelig. Stress fører til at binyrene til å øke kortisol produksjon.
Dette adrenalin kan være nyttig på kort sikt, som adrenalin utløser fight-or-flight reaksjoner i kroppen. Fortsatt stress, men fører til at produksjonen av kjemikalier kjent som eksitatoriske aminosyre-neurotransmittere. Over tid, disse stoffene forårsake nervefibrene i hippocampus å kaste bort bort. Dette påvirker hukommelsesfunksjoner, siden hippocampus er området av hjernen som er ansvarlig for hukommelse.

Stress og aldring

Forskere ved Rutgers University Memory Disorders Prosjekt har funnet bevis for at eksponering for stress i løpet av livet gradvis øker stress hormonnivået i blodet, noe som bidrar til aldersrelaterte hukommelsesforstyrrelser og nedskrivninger. Etter 51 eldre menn over en seksårsperiode, fant de at de som stadig hadde økende nivåer av stresshormoner i blodet viste betydelig mer-kognitive svekkelser. Eldre voksne er også mer utsatt for depresjon, sosial isolasjon og effektene av langsiktige sykdommer. Stress fra disse faktorene kan forverre kognitive svekkelser, inkludert glemsomhet, forårsaket av forhold som demens, Parkinsons sykdom og Alzheimers sykdom.

Behandling av Stress

Det er viktig å redusere eller i det minste bedre håndtere stress å avverge alvorlig skade på sentralnervesystemet. Avslapping, trening, sosialisering og nok søvn kan alle bidra til å holde stresset i sjakk. Mens det er lett å velge å ignorere problemene og begrave hodet i sanden, vil du finne at det å innrømme problemene og møte dem vil bidra til å redusere stress.

Tips om Forhindre Repetitive Stress Injury i hendene

Repetitive stress skade, eller RSI, er en vanlig sykdom for de som bruker datamaskiner for lange perioder av gangen. Det er et resultat av gjentatte bevegelser, for eksempel å skrive, som forårsaker stress og press til håndleddene og hendene, og kan være smertefullt og ødeleggende. Bruk enkle øvelser og sunn fornuft for å hindre RSI fra utviklingsland i hendene.

Holdning og skrive teknikk

En riktig holdning er en nøkkel til å forebygge repetitive stress skade i hendene. Sett deg opp i stolen, med ryggen i en naturlig posisjon, føttene flatt på gulvet og knærne plassert rett over knærne, bøyd i en 90-graders vinkel. Alltid holde ryggraden så rett som mulig. Hodet skal være plassert over bekkenet, og bør ikke skifte frem og tilbake.

Sørg for at stolen er plassert slik at armene er på nivå med tastaturet; du skal ikke behøve å anstrenge seg for å nå tastene. Albuene skal hvile på armlenene på stolen, som bør være på nivå med skrivebordet, slik at armene til å være så nær en 90-graders vinkel som mulig. Hold musen nær tastaturet slik at du ikke trenger å anstrenge seg eller nå for å kunne bruke den. Hvis du bruker en bærbar datamaskin, bør du vurdere å kjøpe et eksternt tastatur og mus.

Øvelser

Flere øvelser som du kan utføre med hendene, håndledd og hele kroppen vil bidra til å forhindre repetitive stress skader i hendene. Stå opp og finne en vegg å plassere armen mot, håndflaten ned. Slå i motsatt retning fra den hånden som du strekker og strekker hånden og fingrene vekk fra håndflaten (som hviler på veggen) så mye som mulig.

Forlenge armen, håndflaten opp, og bruke den andre armen for å dra forsiktig ned på fingrene, og bringer håndflaten til en 90-graders vinkel med armen, noe som vil bidra til å slappe av og strekke musklene i fingrene, hendene og håndleddene.

Hvis du utfører disse øvelsene, samt å få opp fra datamaskinen i 15 minutter hver time, vil bidra til å forhindre repetitive stress skade.

Stress Migrene

Stress migrene utvikle seg når følelsesmessig stress utløses av omkringliggende situasjoner eller hendelser og kjemikalier i hjernen slippes ut i et forsøk på å bekjempe stress fremkallende omstendighet. Blodkarendringer i hjernen oppstår når kjemikaliene er utladet, noe som resulterer i en stress migrene.

Betydning

Stress migrene er en av de vanligste typene av migrene som påvirker millioner av mennesker på en jevnlig basis.

Time Frame

For de som lider av stress migrene, er det mest vanlig for angrep for å oppstå hvor som helst fra null til fire ganger i måneden og siste 4 timer til 3 dager. Noen vil gå gjennom migrene mer enn fire ganger i måneden og ha dem vare enda lenger.

Betraktninger

Stress migrene er generelt utløst av normal, dag-til-dag stressende hendelser og ikke livs endre seg. Hvis enkelte aktiviteter føre til stress, men kan ikke unngås, anbefales det å være så organisert som mulig for å hjelpe føle kontroll over situasjonen.

Advarsel

Stress migrene kan bli mer alvorlig og intens hvis følelser knyttet til stress (dvs., angst, trøtthet, bekymring og spenning) er undertrykt, styrke muskelspenninger og forårsaker utvidede blodkar.

Forebygging / løsning

Stress migrene kan ofte forebygges eller kutte ned ved å spise sunt, få nok søvn, trener daglig, gjør avspenningsøvelser og oppdage hva det er som forårsaker stress.

Hva er symptomene på en Stress Attack?

Stress og angst oppstår når du bli overveldet med ting å gjøre og du ikke er i stand til å håndtere situasjonen. Noen årsaker til stress kan være en anstrengende jobb, jobber lange dager og har for mange oppgaver i ditt personlige liv. Når alle disse faktorene kommer til et punkt der du ikke kan håndtere det lenger, en stress angrep kan forekomme som kommer med noen spesifikke symptomer.

Nervøsitet

Besatt av en bestemt hendelse som er i ferd med å finne sted er et symptom på en stress-angrep. Et eksempel på dette ville være å få overdrevent nervøs før en anmeldelse fra sjefen din på jobben.

Edgey

Humøret kan også bli endret. Du kan være helt stabilt ett minutt, og deretter få virkelig sint hvis den minste ting skjer. Et eksempel på dette ville være å slippe blyanten på gulvet og blar ut om det.

Breathing

Puste pattens kan forandre seg når en stress angrep er i ferd med å skje. De fleste begynner å puste tungt.

Svette

Når kroppen blir veldig stressa, kan den interne temperaturen stige. Dette kan føre til overdreven svetting.

Hjerte

Blodtrykket kan også stige, noe som indikerer en stress angrep som kan gjøre hjertet slå raskere.

Stress Effekter på erektil dysfunksjon

Mens erektil dysfunksjon kan være en urovekkende og pinlig tilstand, er det som oftest et symptom på stress. Ereksjon er kontrollert av en ufrivillig del av hjernen som også styrer svar som rødmende og gåsehud. Stress kan påvirke denne del av hjernen og i sin tur føre til erektil dysfunksjon.

Autonome nervesystemet (ANS)

Det er to deler til det autonome nervesystemet: den sympatiske, som omhandler seksuell opphisselse og din fight-or-flight respons; og det parasympatiske, noe som bidrar til å roe ned kroppen. Penis blir kontrollert av begge disse deler av ANS, og begge må arbeide i tandem for riktig funksjon.

Effekter

Ved høye nivåer av stress, er disse to deler av ANS er ute av innretting. I noen tilfeller, overcompensates kroppen og det parasympatiske inndata ikke når penis, noe som gjør en ereksjon umulig. I andre situasjoner kan en mann få ereksjon, men det er en økning i sympatisk innspill og han vil miste den ereksjon.

Nivåer av stress

Det tar svært lite stress å forstyrre flyten av sympatiske og parasympatiske innspill. Dette gjør erektil dysfunksjon en noe vanlig symptom.

Sykdom

Hvis et menneske er i stand til å oppnå en ereksjon i søvne, er det et tegn på at problemet med erektil dysfunksjon er relatert til belastning og ikke sykdom.

Managing Stress

Læring avslapping teknikker, kognitiv terapi og trening er alle måter å redusere stress. Med en reduksjon av stress, vil erektil dysfunksjon oftest løse seg selv på egen hånd.

Stress Elveblest Behandling

Elveblest oppstår når huden har en allergisk reaksjon. Renner eller røde nupper vises. Disse renner kommer fra frigjøring av histamin. En rekke faktorer, for eksempel stress, kan føre til strukturer som skal vises.

Stress

Mens allergener og andre faktorer utløse utseendet på elveblest, leger mener også at psykologisk stress er også en stor grunn for fremveksten av elveblest.

Symptomer

Elveblest kan vises over hele kroppen, men er vanligst i ansiktet og øvre del av bagasjerommet. Disse elveblest kan klø, og noen ganger kan hevelse av øyelokkene og tungen følge vanskelig å puste i alvorlige tilfeller.

Diet

Kostendringer er en nøkkelfaktor for å hindre elveblest. Blant de matvarer som utløser elveblest, meieriprodukter, nøtter sjokolade, kaffe og spekemat er de mest vanlige.

Vitaminer

Inntak av vitamin C og B12 har vist seg å redusere risikoen for bikuber. Vitamin C reduserer nivået av histamin, og B12 bidrar til å helbrede alvorlige tilfeller.

Green Tea

Drikke grønn te er også tenkt å bidra med elveblest. Legene foreslår å drikke tre kopper per dag.

Årsaker og Konsekvenser av Occupational Stress

Yrkesmessig stress, også kjent som arbeid stress eller jobbrelatert stress, påvirker arbeidstakere på forskjellige måter. Yrkesmessig stress er ikke bare knyttet til enkelte bransjer, men varierer også i henhold til helse historier av arbeidere. Ifølge National Institute for Occupational Safety and Health (NIOSH), typiske årsaker til yrkesmessig stress omfatter arbeider lange timer og jobbusikkerhet. Andre årsaker til yrkesmessig stress kan omfatte problemer med overordnede eller kolleger. En av de største konsekvensene av yrkesmessig stress er savnet arbeidstid. Andre konsekvenser av yrkesmessig stress kan omfatte depresjon og andre psykiske problemer, og helseproblemer relatert til stress blant annet hjertesykdom og høyt blodtrykk.

Betydning

Yrkesmessig stress står for mer enn fire ganger så mange sykedager som vanlig sykdom, ifølge NIOSH. Folk som opplever yrkesmessig stress bruker også sine helsetjenester fordeler mer, forårsaker en økning i totale helsekostnader.

Typer

NIOSH skiller yrkesmessig stress inn i tre kategorier: angst, stress og nevrotiske lidelser. Angst er forårsaket av overdreven stress, og nevrotiske lidelser refererer til psykiske helseproblemer (inkludert depresjon) som kan være forårsaket av yrkesmessig stress.

Risikofaktorer

NIOSH og Centers for Disease Control både rapporterer at næringen har høyest risiko for arbeidsbetinget stress for arbeidstakere. For eksempel, i 2001, rapporterer CDC at 63,5 prosent av rapporterte tilfeller av yrkesmessig stress var i teknisk industri, salg industrien og folk som arbeider i administrative stillinger. Andre risikofaktorer for yrkesmessig stress kan inkludere kvinner, ikke-minoriteter og alder av arbeidstakere (arbeidstakere under 25-44 rapporterte de fleste tilfeller av yrkesmessig stress ifølge en CDC studie i 2001).

Effekter

Yrkesmessig stress påvirker ikke bare arbeiderens emosjonelle og fysiske helse, men også livene til hans familie, venner og kollegaer. Yrkesmessig stress kan også være knyttet til vold på arbeidsplassen: NIOSH melder at opp til en tredjedel av arbeidstakere rapporterer noen form for misbruk eller trakassering på arbeidsplassen. Andre effekter av yrkesmessig stress kan omfatte alkohol og rusmisbruk.

Forebygging / løsning

Den nye informasjonen om konsekvensene av yrkesmessig stress har ført til en strategi kalt "Work-Life Balance." Dette er en strategi som kan implementeres av både arbeidstakere og deres arbeidsgivere. Arbeidere kan øke work-life balance ved å praktisere stress lettelse øvelser, setter begrensninger på hvor mye de vil jobbe, og tilbringe mer tid med sine familier. Arbeidsgivere kan også ha work-life programmer i arbeid som kan omfatte ansatt assistanse på stedet barnehage, fleksibel arbeidstid og velvære programmer.

Stress og angst Munntørrhet Cures

Stress og angst Munntørrhet Cures


Stress og angst kan påvirke enkeltpersoner - både barn og voksne. Hvis stress og angst påvirker deg, kan du legge merke til visse fysiske problemer som du ikke hadde før. En av disse problemene er tørr munn. Tørr munn oppstår fordi individer som lider av angst begynner å puste på en annen måte. Det er for å kurere denne tilstanden flere måter.

Pusteøvelser

Stress og angst kan føre til at du puster annerledes. Du kan ikke engang merke til, men kroppen din vil. Ved å jobbe på noen pusteøvelser kan du ikke bare stoppe munnen blir tørr, men roe deg ned også. Dette hjelper deg å håndtere både stress og tørr munn samtidig. Sørg for at du er i et rom med ingen støy og har et sete på en stol eller sofa. Pust dypt inn og hold den inne i 10 sekunder, deretter sakte la det ut. Ikke la det ut på en gang. Gjenta dette fire eller fem ganger og deretter ta en pause. Hvis du gjør det lenger enn at du kan få ør. Trikset er å gjøre dette en gang med noen timer i løpet av dagen, og når som helst at du begynner å føle deg engstelig. Etterhvert vil du være å puste normalt igjen og tørr munn vil gå bort.

Fuktighet

Holde munnen fuktig. Det er viktig at du drikker åtte glass vann hver dag, som dehydrering kan forverre tørr munn. Gjennom hele dagen, suge på harde drops for å holde munnen fuktig. Et annet triks er å ta en dusj om morgenen og sørge for at det er varmt nok til å forårsake damp. Breath dampen i nesen og ned i halsen din. Dette vil lindre eventuelle tørrhet forårsaket i løpet av natten.

Ting du bør unngå

Visse ting kan forårsake tørr munn og eller gjøre munntørrhet verre. Både alkohol og koffeinholdige drikker føre til dehydrering. Dette vil forlate munnen tørr. Du bør unngå dem. Du bør også holde deg unna matvarer som er sure eller krydret som de kan forårsake acid reflux. Acid reflux kan forårsake tørr munn også. Disse typer matvarer er også kjent for å forårsake angst nivåer til å stige i tillegg.

Profesjonell hjelp

Hvis du ikke er i stand til å kontrollere stress og angst nivåer, kan du ikke være i stand til å kvitte seg med tørr munn. Når du har prøvd uten hell å kurere din tørr munn selv, må du få en profesjonell involvert. En trenet rådgiver vil kunne hjelpe deg med roten av problemet. Ved å håndtere angst opprinnelse, kan du bidra til å redusere og til slutt eliminere angst. Din munntørrhet vil fortsette å være mindre av et problem før det er fullstendig kurert.

Øyenbryn Håravfall & Stress

Øyenbrynene ramme øynene, og legge definisjonen og dimensjon til ansiktet. Øyenbryn hårtap kan være traumatiserende. Plutselig tap av brynene kan føre til usikkerhet, og en person kan isolere seg selv, blir deprimert eller sint. Stress spiller en rolle i hårtap; Derfor er det viktig å finne årsaken og arbeidet med dens eliminering. Støttegrupper er tilgjengelig for folk som opplever midlertidig eller permanent hårtap kjent som alopecia.

Identifikasjon

Å miste eller Shedding hår er normalt - ca 100 hår daglig - som håret går inn i en "hvilefase." Håret er fornyet gjennom sin vekstsyklus, som består av hvile, Shedding og etterveksten. Dette gjelder hår over hele kroppen, inkludert øyenbrynene. Stress kan spille en viktig rolle i øyenbryn og andre hårtap. Prosessen med "hvile" i hårvekst syklusen kalles telogen. Stress kan føre til at håret til å bli tvunget inn i hvile scenen og kaste for tidlig. Denne tilstanden kalles telogen effluvium.

Forhold

Ifølge Mayo Clinic, er telogen effluvium den vanligste typen av stressrelatert håravfall. I noen tilfeller kan ekstrem stress føre til en tilstand som kalles alopecia areata. Alopecia areata fører til hvite blodceller til å påvirke hårsekken, dermed sluttet hårvekst. Håret begynner å falle ut i løpet av uker. Med begge forholdene, begynner håret å vokse igjen innen et par måneder, men syklusen kan gjenta.

Telogen effluvium

Telogen effluvium har mange årsaker som resulterer i øyenbryn tap. Mer vanlig, har høy feber, kronisk sykdom, alvorlig stress, fødsel, større kirurgi, infeksjoner og skjoldbrusk problemer blitt identifisert som den potensielle opprinnelse. Krasje dietter, jern og protein-mangel kan føre til øyenbryn hårtap. Andre årsaker kan tilskrives visse medisiner, for eksempel anti-inflammatoriske, antidepressiva og betablokkere. En helse-omsorg leverandøren kan fastslå årsaken gjennom undersøkelse og mulige tester.

Alopecia areata

Øyenbryn hårtap med alopecia areata følger generelt hårtap på toppen av hodet. Tegn vanligvis vises som jevne runde flekker i hodebunnen, men kan vises på øyenbrynene, også skape usammenhengende flekker. Alopecia areata er ansett som en autoimmun sykdom, og genetikk kan spille en rolle i sin utvikling. Tilstanden kan aktiveres av en utløser, slik som et virus. Ifølge National Alopecia Areata Foundation, påvirker denne tilstanden over 5 millioner amerikanere.

Betraktninger

Hormonelle ubalanser og hår behandlinger kan bidra til hårtap i hodebunnen, øyenbryn og andre områder av kroppen. Du bør kontakte din helse-omsorg leverandøren hvis du opplever plutselige usammenhengende eller mer enn normalt hårtap. Årsaken kan være en skjult medisinsk tilstand. Sykdommer som diabetes og lupus kan også være faktorer i hårtap.

Ikke stress forårsake brystsmerter?

Ikke stress forårsake brystsmerter?


Kronisk stress kan føre til smerter i brystet, men noen brystsmerte angir hjertesykdom. Enhver brystsmerter trenger øyeblikkelig legehjelp. Ikke overse alvorlige brystsmerter.

Immun Depresjon

Kronisk stresset binyrene undertrykke immunforsvaret og bidrar til smerter fra bronkial betennelser som influensa eller lungebetennelse.

Trauma relatert stress

Traumer fra auto ulykker, operasjoner eller fysiske overgrep kan somle i år etter en hendelse. Utløsere av traumerelatert stress kan forårsake brystsmerter. Denne brystsmerter er knyttet til posttraumatisk stresslidelse.

Angina

The American Heart Association sier at "angina er brystsmerter og kan inkludere kjeve, skulder, rygg og arm ubehag." Brystsmerter med angina er et symptom av plakk i arteriene i ditt hjerte. Spør din lege om behandling for angina.

Adrenal Stress

Binyrene frigjør adrenalin, dopamin noradrenalin og kortisol hormoner for å svare på stress. Overproduksjon av disse hormonene har ofte en skadelig effekt på hjerte og blodkar.

Følelsesmessig stress

Kroppen din kan oppleve forhøyet stresshormoner i år etter en traumatisk hendelse. Enkle livsstil endringer for å motvirke stress inkluderer meditasjon, musikk og avslappende, sammen med gang-og mosjon.

Stress Related brystsmerter

Stress Related brystsmerter


Ikke forsøk å egendiagnose alvorlige brystsmerter. Stress fra emosjonelle, fysiske og psykiske hendelser vil påvirke kroppen din. Rådfør deg med en lege om brystsmertene.

Stress og hjertet

Brystsmerter kan indikere hjertetrøbbel. Stress kan påvirke blodtrykket, hypertensjon. Ta kontakt med en kardiolog for å motta en riktig diagnose.

Hjertesykdom

Stressmestring kan redusere hjertesykdom symptomer hos både menn og kvinner. Menn opplever brystsmerter med et hjerteinfarkt. Hjerteinfarkt symptomer hos kvinner er kvalme, kjevesmerter, magesmerter, og kortpustethet.

Væskeretensjon

Dr. Howard Wayne, sier kardiolog "væskeretensjon som et resultat av stress også kan føre til brystsmerter. Et offer for stress indusert væskeretensjon kan sette på så mye som 5 til 10 kg. I 24 timer." Han skriver om andre forhold som forårsaker brystsmerter ved Noninvasiv Heart Center.

Stresshormoner

Brystsmerter fra stress er et symptom på kronisk adrenal stress. Binyrene frigjør adrenalin, dopamin, noradrenalin og kortisol hormoner. Lang sikt stress respons fra hormon overproduksjon skaper sirkulasjonsproblemer for hjertet, lungene og presser ditt immunforsvar.

Lunger

Kronisk stress svekker immunforsvaret. Problemer i lungene som lungebetennelse og pleuritt er indikasjoner på kronisk stress fører til brystsmerter.

Hva er forholdet mellom Vertigo & Stress?

Hva er forholdet mellom Vertigo & Stress?


I medisinske termer, er vertigo en "illusjon av bevegelse." Lekfolk bruke uttrykket å referere til forhold som strekker seg fra svimmelhet til tap av balanse, men disse er ikke ekte vertigo. Mens sjelden forårsaket av stress, er vertigo ofte relatert til stress.

Definisjon av Vertigo

The Mayo Clinic definerer vertigo som en følelse av ustøhet. Ofte er det den direkte følge av endret posisjon av hodet.

Typer av Vertigo

Vertigo faller inn i to kategorier. Perifer vertigo stammer fra forstyrrelser i det indre øret. Midt vertigo involverer sentralnervesystemet.

Årsaker Vertigo

Nesten enhver svekkelse av det indre øret eller i sentralnervesystemet kan potensielt føre til svimmelhet, men de fleste tilfeller kan spores tilbake til det indre øret fordi det er der kroppen opprettholder romlig følelse og balanse.

Vertigo og Stress

Mens stresset ikke regnes som en årsak til svimmelhet, kan svimmelhet føre til stress, og stress kan forverre tilstanden. I en studie utført på 190 pasienter ved Science Links Japan, resultatene indikerte at 31,8 prosent ble også opplever stress. Ulike medikamenter tas for å bekjempe stress kan føre til svimmelhet, fra alkohol til antidepressiva og beroligende midler.

Relaterte faktorer

I Science Link Japan studien ble vertigo knyttet til tretthet og søvnløshet i 46,3 prosent av pasientene. Det er teoretisert at siden stress kan føre til tretthet og søvnløshet, stress er relatert til tilstanden. Stress kan også føre til blodtrykksendringer som kan forverre svimmelhet ved å påvirke blodstrøm og metabolisme i det indre øret.

B-vitaminer for Stress

Stress kan ha en umiddelbar og usunn innvirkning på en persons sinn og kropp. Vær bevisst på stressende situasjoner og kanskje ta noen B-vitaminer for helsen din.

Uriktig Eating

Når stresset mange rekkevidde for høy fett, koffein lastet og sukkerholdig trøstemat. Alle disse kan forlate kroppen tømt for nødvendige vitaminer, særlig vitamin B, som blir brukt til å konvertere mat til energi.

Vitamin B-mangel

Selv den minste vitamin B-mangel kan la en person føler seg engstelig, trist, deprimert og stresset. Vitamin B hjelper opprettholde kroppens nerve og hjerneceller.

Hverdagens stress

B-vitaminer er ofte referert til som stressvitaminer. Som en vann-løselig vitamin, er B-vitaminer utarmet på en daglig basis. B-vitaminer bekjempe stress og må fornyes som stress bruker dem opp.

B-vitaminer og energidepartementet

Stress tapper energi og gjør en person føler seg trøtt, svak og utmattet.

Hårtap og hudproblemer

Stress kan spille ødeleggelse med en persons hår og hud. B-vitaminer bidra til å gjenopprette glans og kan hindre hårtap. B-vitaminer er også gunstig for hudproblemer, utslett, kløe og lett blåmerker.

Fact

Emosjonelle helse er like viktig som fysisk helse. Vær snill mot deg selv og være nøye med å spise sunt og unngå stress. Tar B-vitaminer kan være svært fordelaktig.

Tegn og symptomer på traumatisk stress

Traumatisk stress, mer kjent som Post-Traumatic Stress Disorder (PTSD), er en form for følelsesmessig sykdom som vanligvis utvikler seg som en effekt av en livstruende, svært skremmende eller usikre opplevelse. PTSD kan utvikle på flere måter, og symptomene kan manifestere seg i løpet av timer eller dager etter hendelsen. For noen mennesker, men symptomene oppstår gradvis og kan komme og gå over tid, og de kan ta uker, måneder og kanskje år å utvikle.

Re-Opplever The Event

Ifølge HelpGuide.org, noen som lider av PTSD har en tendens til å gjenoppleve den traumatiske hendelsen på noen måte og vil unngå mennesker, steder eller objekter som utløser minner fra hendelsen. Re-opplever hendelsen kan fremstå på flere måter. HelpGuide rapporterer at disse symptomene er opprørende og påtrengende minner fra hendelsen; flashbacks, som om personen mener arrangementet finner sted igjen; hyppige mareritt om hendelsen eller andre "grusomme" ting; følelser av ubehag som oppstår når minnet om traumet; og / eller sterke fysiske reaksjoner på påminnelser om den traumatiske hendelsen (rask pust, pounding av hjertet, svetting, kvalme).

Unngåelse og følelsesmessig nummenhet

HelpGuide.org sier at en person med PTSD kan prøve å unngå alt som er knyttet til hendelsen. Slike folk generelt blir følsomme for vanlige, hverdagslige opplevelser. En lammende effekten kan også oppstå en persons typisk respons på sine omgivelser er deadened. Disse symptomene inkluderer å unngå følelser, tanker, steder, mennesker og aktiviteter som minner personen av den traumatiske hendelsen; en manglende evne til å huske en annen aspekter av arrangementet; tap av interesse for mennesker, aktiviteter og liv; løsrivelse fra andre (personen blir følelsesmessig nummen); og / eller en følelse av en fremtid som er begrenset (personen vil ikke forvente å få tilbake et normalt liv).

Økt opphisselse

Symptomer på økt opphisselse kan også skyldes traumatisk stress og er relativt lik symptomene på panikk eller angst angrep. Økt opphisselse symptomer inkluderer søvnvansker, utbrudd av sinne eller en generell følelse av irritabilitet, konsentrasjonsvansker, vaktsomhet og / eller blir urolig og bli skremt enkelt.

Andre symptomer

Andre generelle symptomer på traumatisk stress er sinne, skam, skyldfølelse, depresjon, selvmordstanker, følelse av svik, og hodepine og brystsmerter.

Hva er symptomene på stress hos barn?

Stress hos barn kan være forårsaket av familieproblemer hjemme, faglig og gruppepress, visse medisinske tilstander og personlighetsfaktorer som høy egen forventninger. Symptomene på stress hos barnet ditt er mulig å behandle med endringer i inn-og medisinsk behandling, og symptomene kan utvikle seg sakte over tid eller plutselig, avhengig av årsaken. Ifølge Mayo Clinic og American Academy of Pediatrics, symptomene på stress hos barn inkluderer humør og atferdsendringer.

Pain

Barnet kan klage over hyppige smerter som hodepine, magesmerter eller andre smerter i hele kroppen, som kan være forårsaket av stress og kan resultere i hyppige fravær fra skolen.

Tilbaketrekking

Stress kan føre til at barnet å trekke seg fra deltakelse i familie, sport og skoleaktiviteter og kan resultere i en dårlig faglig eller sportslige prestasjoner.

Mood Endringer

Humørsvingninger som irritabilitet, blir lett frustrert, sint eller lei eller ulydig foreldre og lærerveiledningen er symptomer på stress hos barn.

Fysiske endringer

En ellers uforklarlig gevinst eller tap av vekt, en tilbakevending til sengevæting og plukke på huden eller trekke håret er fysiske endringer hos barn som kan være forårsaket av stress.

Betraktninger

Symptomene på stress i barnet ditt kan ikke være opplagt, og du kan ikke anerkjenne dem som en alvorlig tilstand. Hvis venstre uløst, stress kan føre til alvorlige helsemessige komplikasjoner.

Forebygging / løsning

Hvis du begynner å legge merke til symptomer på stress hos barnet ditt, snakker med barnet, skoleledere og profesjonelle rådgivere kan hjelpe barnet ditt behandle symptomer på stress på en produktiv måte.

Stress Hodepine hos barn

Forskning viser at tre fjerdedeler av ungdom opplever hodepine. Den vanligste type av en pediatrisk hodepine er spenningen (noen referere til denne type hodepine som en "stress" hodepine). Barn vanligvis begynner å utvikle spenningshodepine på rundt 10 år. Årsakene varierer, som gjør behandlingene.

Årsaker

Forskere fra Barnas Hospital ved Penn State skriver at muskelspenninger i nakke, skuldre og hode forårsaker stress hodepine. Årsaken til spenningen kan være fysisk, fra gjenværende i en posisjon for lange perioder av gangen (dvs. arbeider eller spiller på en datamaskin i timevis). Følelsesmessig stress, for eksempel fra skole eller sosiale situasjoner, kan også føre til spenningshodepine.

Symptomer

The American Academy of Family Physicians beskriver en spenningshodepine som en vedvarende kjedelig, "verkende" smerter på begge sider av hodet. Noen barn, ifølge Penn State forskere, beskrive smerten som et stramt bånd omkranser hodet. Andre opplever ømme nakkemuskler. Pediatric spenningshodepine --- som de i voksne --- vanligvis utvikle hele dagen, gradvis blir verre.

Diagnose

Fordi det er ingen spesifikk test for spenningshodepine, vil en lege ta en detaljert pasientens historie, blant annet når hodepinen oppstår og hvor lenge de varer, og undersøke barnet for å utelukke noen sykdom eller tilstand, inkludert migrene. Barn som opplever spenning hodepine mer enn 15 ganger per måned er diagnostisert med kronisk spenningshodepine. Legen vil ofte sjekke disse pasientene for tegn på depresjon eller angst.

Behandling

Etter en barnelege eller fastlegen har diagnostisert spenningshodepine, vil hun vanligvis gi en todelt behandling plan bestående av ledelse og smertelindring.

Ledelse er å fastsette noen konkrete triggere for en spenningshodepine --- slik som langvarig bruk av datamaskin eller stressende situasjoner --- og unngå dem. Holde en hodepine journal kan hjelpe barn og deres foreldre identifisere spesifikke triggere å unngå. Penn State forskere hevder også at barn bør oppmuntres til å spise sunne måltider og få nok søvn.

For smertelindring, vil legene trolig råde over-the-counter (OTC) medisiner --- vanligvis paracetamol eller ibuprofen. Det er viktig for barnet å ta den anbefalte medisinering ved riktig dose kort tid etter hodepine begynner, før smerten blir for stor.

Advarsler

På grunn av risiko for Reyes syndrom, en sjelden og ofte dødelig sykdom, bør aspirin aldri gis til barn eller ungdom for hodepine behandling. I tillegg, fordi hodepine kan være et symptom på noe mer alvorlig, er foreldre anbefales å konsultere en medisinsk ekspert når deres barn først begynner å oppleve dem.

Aktiviteter som bidrar til å redusere stress hos barn

Aktiviteter som bidrar til å redusere stress hos barn


Barn kan oppleve stresset forårsaket av ulike faktorer som følsomhet for støy, sult og smerte, atskillelse fra familie, tap av en viktig personlig element eller kjæledyr, mobbing og sosiale presset. Ifølge Education Resources Information Digest artikkel om "Stress og små barn," et barns evne til å håndtere stress ser ut til å være svært avhengig av et barns utviklingsmessige evner og mestring-skill inventar. Det er viktig å være klar over hvordan å håndtere stress hos barn for å unngå de negative effektene.

Kunst og håndverk aktiviteter

Kunstaktiviteter som maling, tegning og skulptur kan gjøre underverker for en stresset barnet. Disse aktivitetene kan røre et barns fantasi og kreativitet gjennom bruk av fargeblyanter, fargestifter, skisse pads, modelleire, og håndverket kits. Et barn kan være lurt å bygge noe ut av tre eller leire eller en kombinasjon av materialer, eller for å skape noe ut av papir som origami. Å gjøre en kunst og håndverk prosjekt fra scratch vil gi barnet en følelse av tilfredshet og stolthet ved å fylle ut et stykke av seg selv, og dermed koble ham fra hans stress.

Skrive

Skriving er en bemerkelsesverdig måte å frigjøre indre tanker og følelser som ellers kan være vanskelig for et barn å uttrykke. Hvis barnet ditt er eldre, oppmuntre henne til å skrive ned sine tanker og følelser daglig og å slippe noen negative følelser som sinne eller frustrasjon på det stykke papir eller bærbar PC. Hvis det er noe som forårsaker barnet å bekymre deg eller være engstelig, la ham skrive det ned på et stykke papir, og deretter krølle det og kaste det bort.

Deltakelse i idrett

Bli med i idrettsaktiviteter kan ta et barns sinn av hva som plager ham som han fokuserer sin konsentrasjon på spillet og lagets poeng. Barnet kan ha det gøy å spille sin idrett med venner mens du samtidig slippe stress og angst i løpet av spillet ved å treffe ballen hardere enn vanlig eller spille mer aggressivt. Avhengig av barnets interesse, er det mange idretter å velge mellom, inkludert basketball, tennis, badminton, fotball, hockey eller svømming. De fleste av disse innebærer fysisk bevegelse som hjelper frigjøre endorfiner, som er naturlige kjemikalier som kan gjøre en person føler seg lykkelig.