Digidexo.com

hvordan måle nakken menn

Hvordan ta smertestillende piller mens gravid

Hvordan ta smertestillende piller mens gravid


Smerte er en vanlig foreteelse under svangerskapet. I tillegg kan du ha hatt kroniske smerter før graviditeten. Noen smertestillende piller er trygt å konsumere mens andre ikke er det. Det er viktig å kjenne til risikofaktorer på alle medisiner du bruker. Misdannelser og spontanaborter kan skje hvis pasienten ikke følger spesifikke retningslinjer eller ikke lærer hvordan å ta smertestillende piller mens gravid.

Bruksanvisning

•  Unngå smertestillende piller de første tre månedene av svangerskapet. Ifølge FamilyDoctor.org, kan visse reseptbelagte eller over-counter medisiner kan forårsake fødselsskader. Hvis det er mulig, bruke naturlig smertelindring i disse månedene. Dette inkluderer pusteøvelser og meditasjon.

Lær risikofaktorer for over-the-counter medisiner. Ifølge American Family Lege, tildeler FDA hver over-the-counter medisiner en risikofaktor kategori. Tylenol er klassifisert i kategori B som dyrestudier motbevise noen skade på fosteret. I tillegg er Tylenol smerte pille av valget under graviditet. Unngå aspirin gjennom hele svangerskapet og ibuprofen eller Naproxen i løpet av tredje trimester.

Kommunisere at du er gravid til hver lege du besøker. Dette inkluderer tannleger og spesialister. Vanligvis når OBGYN sender deg til en annen lege, kan han ikke vet at du er gravid. Han kan gi deg medisiner eller prosedyrer som kan være skadelig for det ufødte barnet.

Ta den laveste dosen av piller. Når du må forbruke trygge smertestillende piller, starte med en lavere dose. For eksempel kan du ta fire Tylenol når du ikke er gravid. Men mens du er gravid begynne med en Tylenol og øke dosen hvis smertene ikke avtar ikke innen en time. Les alltid advarsler på smertestillende medikamenter og aldri overstige anbefalt mengde i en 24-timers periode.

Tips og advarsler

 • Ifølge Centers for Disease Control and Prevention, gjør studiet av smertestillende medikamenter hos gravide kvinner ikke forekomme. I stedet drektige dyr teste med alle medisiner. Da FDA kategoriserer medisinen med resultatene. Derfor visse smertepiller er mer enn sannsynlig sikrere enn andre. Rådfør deg alltid med OBGYN før du tar piller. Legen kan anbefale den sikreste løsningen for dine behov.

Hvordan å fornye huden din mens du sover

Hvordan å fornye huden din mens du sover


Vår hud er vår eneste beskyttelse mot omverdenen. Det er utsett til bakterier, kjemikalier og ultra voldelige stråler fra solen. Alle disse eksponeringer legger hverdagen opp, på grunn av disse eksponeringene huden vår blir brutt ned og av en slik, må fornye. Som matlaging, finnes det formler for å fornye huden vår og mange hudlege og cosmotology selskapene vil komme og gi forskjellige "formler" som kan fornye huden vår, men hvordan kan huden vår være fornye huden vår mens vi sover? Her er noen tips an hvordan å fornye huden din mens du sover.

Bruksanvisning

Din første skritt i å fornye huden din er ved rensing det. Hvordan kan du gjøre det? Everynight før du går til sengen bør du vaske ansiktet. De fleste av oss gjelder skjønnhetsprodukter til huden vår i løpet av dagen, disse produktene vil bryte ned til kombinasjon av kjemikalier, frie radikaler og bakterier som kan skade huden din. Også når vi vasker vårt ansikt er vi vaske bort pore-clogging smuss (om du hadde et bad eller ikke).

På grunn av ultra voldelige stråler, bakterier og gjentatte muskelbevegelser gjør det svært vanskelig for huden å reparere seg selv om natten, (det er derfor det er svært viktig å vaske ansiktet ditt før du til sengs om natten). Det er derfor recomemded av mange dermatalogist at du bruker kremer som inneholder retinoider, som er avledet fra vitamin A for å reparere kollagen; hvis du bruker en krem ​​som inneholder retinoider det bør brukes om natten.

Hver kveld, sammen med punktene ovenfor, bruke fuktighetskrem til huden din. Årsaken til at huden din blir dehydrert mens du sover selv om å drikke mye vann i løpet av dagen. Når du velger, er det best å velge riktig fuktighetskrem. Å bidra til å øke kroppens beskyttelse se etter produkter med antioksidanter og rik på fettsyrer. Du trenger ikke å bruke fuktighetskrem hvis produktet du velger fra trinn to ovenfor, produkter som vil reparere kollagen, inneholder fuktighetsgivende ingredienser.

Tips og advarsler

 • Se etter kremer som inneholder naturlige anti-inflammatoriske ingredienser. Eksempler på disse er, agurk og antioksidanter.
 • Du bør også se etter krem ​​med koffein og vitamin K.
 • Unngå å bruke hud produkter som vil bleke huden din. Disse produktene er svært skadelig for huden din

Hvordan billig Øke Libido mens gravide

Hvordan billig Øke Libido mens gravide


Med graviditet kommer mange grunner til en redusert libido. På grunn av risiko for det ufødte barnet, en kvinne begrenset i måter å forbedre sin libido. Det er mange enkle, naturlige og sunne måter å øke sexlysten mens hun var gravid.

Bruksanvisning

Hvordan billig Øke Libido mens gravide

•  Har partneren din hjelpe deg med å slappe av ved hjelp av massasje. Sensuell massasje eller langvarig forspill kan være bare knep å forbedre humøret. Ta en lur eller sørg for å få hvile. Glipp av søvn er sannsynligvis føre til en redusert libido. Søvn er vanskelig å få tak i løpet av svangerskapet.

Spis en matbit. Mange matvarer har liten mood- og libido-forsterke kvaliteter. Spis protein som mandler, avokado eller kalkun. Ligner på en pre- eller post-workout drink, er protein som brukes til å fylle drivstoff kroppen og spenningsløs.

Ta en drink. Skummet melk har vitamin E, som sies å være en antioksydant gunstig å stimulere blodstrøm. Unngå mat og drikke som forårsaker barnet til å være altfor aktiv, for eksempel koffein, kullsyreholdige drikker og sjokolade.

Spice den opp. Legg karri, spisskummen, kanel eller chili pulver til noen av dine matvarer. Disse ingrediensene har blitt kjent for å øke seksuell lyst, og så lenge disse krydder ikke bry baby, kan de bidra til å legge til litt spark til maten.

Mange naturmidler blir snakket om på internett og selges i helsekostbutikker. Det anbefales at du søker råd fra legen din før du drikker noen av disse. Shatavari ekstrakt forbedrer muskeltonus og får den naturlige smørende prosessen av menneskekroppen går igjen. Ginseng kan øke lysten og adrenalin, som justerer ens generelle seksuelle humør.

Tips og advarsler

 • Før du gjør endringer i kostholdet ditt eller spiser noe mat element, alkohol eller kosttilskudd er det viktig å ha samtykke fra medisinsk faglig i løpet av svangerskapet.

Hvordan redusere belastningen på nakken mens du kjører

Hvordan redusere belastningen på nakken mens du kjører


Selv om kjøring er en stor nødvendighet for de fleste av oss-det kan være en smerte i nakken både billedlig og bokstavelig talt. Denne artikkelen vil hjelpe deg å vurdere din kjørestilling som kan forårsake nakke forstuing-og gi tips om hvordan du kan redusere det.

Hvordan redusere belastningen på nakken mens du kjører

•  Nesten alle utvikler en stiv eller vond nakke mens du kjører. Dette er vanligvis forverret når turer er lange. Du kan finne det nyttig å plassere en slags påminnelse objekt eller notat i nærheten av din kjøre plass som en liten "kognitiv kick" å ta hensyn til din holdning.

Ha en kunnskapsrik venn, helsepersonell eller personlig trener observere kjøre kroppen din holdning. Områder av spesiell bekymring for at bør observeres er hode og skulder posisjon, samt nedre del av ryggen. Riktig oppstilling er nødvendig for å redusere belastningen.

Den håndstilling som sannsynligvis fører til minst belastningen på halsen holder rattet ved 5 og 7 stilling. Grep skal være avslappet, men også fast nok til å håndtere en plutselig vei nødsituasjon.

Gjør skånsom bevegelsesutslag (ROM) nakke øvelser klokken deretter mot klokken. Dette er en flott måte å bidra til å hjelpe musklene i cervicalcolumna føler seg mer smidig-men selvfølgelig aldri gjøre disse (eller andre) nakke øvelser mens du kjører!

Selv på korte turer er det alltid en god idé å ta en pause fra kjøring og nyte øyeblikket. Du kan også gå litt og legge en hånd bak nakken og forsiktig strekke nakken mot den hånden. Gjenta på motsatt side.

Hint

 • Vær proaktiv i å forebygge nakke forstuing mens du kjører.
 • En personlig trener eller fysioterapeut vil mest sannsynlig gi den beste holdning vurdering.
 • Gjør din hals stress reduksjon øvelser tidlig og ofte. Ikke vent til du har en stiv og vond nakke.
 • Bare en lisensiert medisinsk faglig kan diagnose og behandle medisinske tilstander. Denne artikkelen er for pedagogiske formål.

Hvordan velge måltider mens du er Somersizing

Dietter ikke fungerer for folk flest. Mens de kan feste seg i nærheten av en skissert program for en periode av tid, og leder til å miste vekt de ønsker, og holder den ved viser seg å være en annen sak. Det er derfor en rekke leger foreslår nå at i stedet, folk ser ut til å endre måten thay spise over lang tid. En av de mest vellykkede programmer som har tillatt millioner av mennesker over hele verden til å miste, og holde av vekten er et program som heter Somersizing. I stedet for å begrense kaloriinntaket eller tvinge folk til å velge å spise bare visse typer mat, lærer dette programmet noe annerledes. Somersizing lærer hvordan du kan kombinere riktig type mat sammen, slik at kroppen kan forbrenne det som er spist på den mest effektive måten mulig. Det søker også å både hoppe starte og opprettholde en god forbrenning ved å anbefale mindre måltider spredt over en lengre periode.

Hvordan velge måltider mens du er Somersizing

•  Lær de to nivåer av Somersizing. Nivå én er inngangsplanet. Det er der alle starter hvis de ønsker å slippe noen pounds. Nivå to er avansert nivå. Det er for de som har lykkes droppet pounds de ønsket, og nå bare ønsker å opprettholde sin nåværende vekt nivå.

Eliminer funky matvarer på nivå én. De vil hindre vekttap. Men ikke miste motet, som du kan sakte legge disse matvarene i kostholdet ditt når du har oppnådd din idealvekt. Funky matvarer inneholder sukker og høy-stivelse mat som hvitt mel, poteter og korn. De har også koffein og alkohol. Sukker som bør elimineres omfatter hvitt, brunt og rå sukker samt sirup, sakkarose, fruktose, melasse, og honning, med unntak av den sukker-fri variasjon. Sukker erstatter som Splenda, Stevia og Somersweet er akseptable alternative sukker. Unngå NutraSweet som en sukkererstatning grunn av aspartam som fører til sitt eget sett med problemer. Stivelse som bør elimineres omfatte alt med hvit eller seminola mel, hvit pasta, hvit ris, mais (inkludert popcorn), poteter (inkludert søtpoteter og gresskar), og vinteren saft (som butternut og accorn). Stivelse som er akseptable omfatter hele hvete pasta, hel hvete og multi-korn risretter, multi-korn brød, og multi-korn korn. Eliminere funky matvarer fra kosten din tvinger kroppen til å konvertere dine fettreserver til glukose som vil gi deg mer energi.

3 separate matvarer som du vanligvis spiser i de fire Somersize grupper. Disse inkluderer proteiner og fett; grønnsaker; karbohydrater; og frukt. Proteiner og fett inneholder kjøtt, fjærfe, fisk, egg, olje, smør og ost. Grønnsaker omfatter de fleste grønnsaker som vanligvis faller innenfor denne gruppen. Ett viktig unntak er bønner, som faller innenfor karbohydrat gruppen. Karbohydrater inneholder bønner, brød, kjeks, varme og kalde frokostblandinger, pasta og risretter samt sennep produkter og nonfat meieriprodukter. Frukt inkluderer de fleste varianter som vanligvis faller innenfor denne matvaregruppe.

Plan å spise frukt på egenhånd og helst på tom mage. Frukt, kombinert med de fleste andre matvarer, føre til at gass og oppblåsthet. Derfor er det best å spise disse elementene på egen hånd; enten som en begynnelse dagens rett eller som en dessert, hvis det blir servert mot slutten av kvelden (ikke rett etter et måltid.) Hvis du spiser frukt første tingen i morgen, har planer om å vente minst 1 1/2 til 2 timer før du følger den opp med en proteiner og fett eller karbohydrat måltid. Hvis du spiser frukt som dessert, vent minst 1 1/2 til 2 timer etter måltidet serveres å tjene frukt dessert. Mens all maten fra måltidet ikke kan ennå bli fordøyd, bør det være langt nok sammen i prosessen for å hindre oppblåsthet og alvorlige gassproblemer.

Spis proteiner med fett. Ikke bland i karbohydrater. Proteiner og fett fordøye på ett nivå, mens karbohydrater fordøye på en annen. Hvis du blander de to sammen, forvirrer det magen og generelt resulterer i en nedbremsing av hele systemet. Som kan kaste stoffskiftet av. Ikke legg til fett til karbohydrat måltid. I stedet se etter alternative metoder for å oppnå den smaken du ønsker.

Føl deg fri til å blande grønnsaker med enten proteiner og fett eller karbohydrater. De vil fordøye godt med heller, og ikke føre til et system ubalanse.

Vent minst 2 1/2 til 3 timer mellom måltidene hvis du har tenkt å bytte fra proteiner og fett til karbohydrater. For eksempel kan du velge et karbohydratrikt måltid til lunsj, men foretrekker en protein og fett en for middag. Det er greit så lenge du gir magen tid til å fordøye forrige måltid før du bytter til en annen type.

Ikke hopp over måltider. Eliminere måltider vil kaste stoffskiftet av og forårsake en langsom ned i måten kroppen din avtaler med vektproblemer. Det er viktig å spise tre måltider om dagen. Det er like viktig å spise før du føler deg tilfreds, slik at du ikke blir fristet til å gjøre mye av snacking mellom måltidene.

Drikk mye vann fordi det hjelper alltid å rense kroppen, fukte huden og håret, og hjelpe på fordøyelsen. Andre akseptable drikker inkluderer sukker frie produkter som ikke inneholder koffein eller aspartam; koffeinfri te, kaffe og brus. Begrense brus inntak på grunn av alle de ekstra kjemikalier og konserveringsmidler som ligger der siden disse vil toxify et system som du bare har renset og renset. Ikke drikk mye med måltid siden væsker kan fortynne magen din syrer og forårsake en langsom ned i fordøyelsen.

Bruk Somersize nivå én oppskrifter så mye du kan. De er allerede funnet ut for deg slik at du ikke trenger å tenke på hvordan å blande dine matvarer for måltid planlegging. I tillegg, maten er gourmet kvalitet, slik at du faktisk vil føle at du blir behandlet på noe spesielt heller enn å bli fratatt. Hvis du ikke har tid til å lage alle måltider, bestille Somersize ferdigpakkede matvarer akkurat som du ville fra butikken. De er tydelig merket som nivå én eller to, slik at du vet nøyaktig hva du kjøper. Selvfølgelig kan du også planlegge ut dine egne Somersize måltider. Valget er ditt i henhold til den tiden du ønsker å sette deg inn i programmet.

Flytt til nivå to etter at du har mistet all vekten du ville. Dette er når du kan begynne å legge tilbake i noen av de funky matvarer som du kan ha gått glipp som sukker, hvitt mel brød og pasta, poteter og andre høyt stivelse matvarer. Hvis du er fornøyd med hele korn matvarer, kan du velge å fortsette de og bare legge tilbake i poteter eller sukker produkter som du har gått glipp av. Det viktigste er ikke å legge tilbake i alt du spiste før. Du kan heller ikke ha disse elementene hvert måltid i store mengder. Hvis du gjør det, vil du ende opp tilbake der du var før.

Ikke helt frata deg selv. Hvis du virkelig, virkelig ønsker det stykke bløtkake eller en fersken margarita, deretter har det. Frata deg av alt som du elsker hele tiden er akkurat det som gjør slanking et problem snarere enn en løsning. Hvis du bryter ditt spise program for noe som du elsker, så bare gå tilbake til nivå en for et par dager for å arbeide ubalansen gjennom systemet og komme rett tilbake på sporet.

Hint

 • Se etter disse oppskrift bøker for å hjelpe deg å planlegge måltider: ". Spis, jukse, og smelte fettet bort" "Spis Flott og gå ned i vekt", "Slim & Sexy Forever" "Get Skinny på fantastisk mat" og

Hvordan å få vekt for menn

Ulike faktorer påvirker vår vekt. Hvorfor er noen menn skinny og andre ikke? Genetikk, alder, helse og medisiner er noen faktorer. Alle brenner kalorier på en annen kurs, også. Tålmodighet er nøkkelen. Å få en eller to pounds per uke generelt er en sunn mål. Her er hvordan å sette på noen pounds hvis du er mann.

Hvordan å få vekt for menn

•  Spis nok kalorier. Inkluderer tre måltider om dagen i kosten og legge til kalorier i dine snacks og drikkevarer. Snack forslag inkluderer en skål frokostblanding, ost og kjeks, eller en banan med peanøttsmør. Helmelk er også rik på protein og vil hjelpe pakke på pounds. Mens du fortsatt trenger å spise sunt, kan du tillate deg selv å ha ekstra porsjoner for å oppmuntre vektøkning. Ifølge AskMen.com, tar det ca 3500 ekstra kalorier for å få en halvkilo. Tell kalorier daglig og hoppe på skalaen en gang i uken.

Start et treningsprogram. Selv trodde målet ditt er å få vekt, trenger du ikke bare ønsker å legge til fett - du ønsker å legge til muskel, også. Ifølge menns helse, bør du spise noe etter hver treningsøkt - selv om du ikke er sulten. Noen forslag inkluderer en liten pose med trail mix eller en peanut smør og gelé sandwich. Løfte vekter (minst 3 ganger i uken) vil bygge muskler. En personlig trener kan hjelpe henvise deg for mer spesifikke øvelser. Korn, ris, pasta og frukt vil alle bidra til å legge karbohydrater i kostholdet ditt - noe som gir deg drivstoff til å fortsette ditt treningsprogram. Du kan også være lurt å prøve lav kalori, men høy protein snacks og kosttilskudd for å bidra til å bygge muskler, men ikke så mye fett.

•  Reduser stress. For noen mennesker, stress fører dem til å få vekt. For andre, fører det dem til å gå ned i vekt. Få nok søvn slik at kroppen kan fungere ordentlig.

Prøv kosttilskudd. Hold orden på ditt daglige kosthold og noterer alt du måtte mangle. Noen mennesker opp i vekt helt fint uten noen kosttilskudd i det hele tatt.

Hint

 • Sett realistiske mål for deg selv. Å være for ambisiøs kan føre til at du mister motivasjonen og gi opp. En annen nøkkel til økende vekt er konsistens og tålmodighet. Ifølge StrongLifts.com, "Nei tilnærming vil fungere dersom du savner treningsøktene, til forsømmelse møte dine daglige kalori behov og endre din tilnærming hele tiden." Du kan finne det nyttig å spore resultatene dine ved å registrere din vekt hver uke, og selv tar bilder. Da kan du se den fremgangen du gjør.
 • Snakk med din lege eller ernæringsfysiolog før du starter en vektøkning program for å sørge for at det ikke vil forverre eventuelle helsemessige problemer du måtte ha. Dette gjelder spesielt hvis du skal bruke kosttilskudd. Noen kan gi alvorlige bivirkninger.

Hvordan å miste Belly Fat mens sykepleie

Hvordan å miste Belly Fat mens sykepleie


Å miste buk fett ved amming av barnet kan være vanskelig på grunn av det høye antallet kalorier nye mødre må ta. Du bør aldri konsumere færre enn 1800 kalorier per dag. Ifølge Waystoburnfatquickly.com, del kontroll, kan sunne matvaner og trening hjelpe deg brenne av din ekstra mage fett mens du ammer uten å skade melketilførselen. Det kan ta seks måneder eller mer for å miste all den ekstra vekten du har fått mens hun var gravid.

Hvordan å miste Belly Fat mens sykepleie

•  Spis ofte. Hver tredje time er ideelt. Dette vil ta kanten av appetitten og tillater deg å lettere kontrollere porsjonene du spiser. Spise en snack som nøtter mellom måltidene er en god måte i å gjøre dette. Selv om du ønsker å miste buk fett, er det viktig å spise nok kalorier til å holde deg frisk. Amming vil føre til at du mister ca 850 kalorier hver dag, men du må spise nok til å tilfredsstille det kaloribehov, så vel som for et sunt kosthold.

Drikk så mye vann som du kan for å fullt hydrat selv. Dette er spesielt viktig hvis du planlegger å engasjere seg i en trening diett. Dehydrering kan føre til unødig tretthet. Du vil være i stand til å fortelle hvis du drikker nok vann av fargen på urinen din. Hvis det er lys gul, er du godt hydrert. Hvis det er en mørk farge, må du drikke mer vann.

Velg matvarer høy i næringsstoffer og protein enn matvarer som ikke er eller som kan anses som junk food. Ikke bare vil dette hjelpe deg å miste vekt, men også det vil forbedre den ernæringsmessige verdien av morsmelk. Peanøttsmør og melk er eksempler på mat med høyt sunne kalorier og næringsstoffer. Frukt, grønnsaker og mat med høyt fiber er også viktige komponenter i et sunt postpartum kosthold. Unngå fet mat.

Gjør øvelser som trener mageområdet, eller kjernen. Bare stramme magemusklene regelmessig vil hjelpe i toning musklene der. Pilates tilbyr mange effektive øvelser som firmaet opp kjernen. Bruk gummistrikk eller vekter for styrketrening, og trening med intervaller som er høy i intensitet. Men først konsultere legen din om når er et godt tidspunkt å begynne å gjøre disse øvelsene. Avhengig av art av svangerskapet og fødselen, må du kanskje vente litt etter levering å begynne å jobbe ut magen.

Gjør cardio trening regelmessig. En treningsøkt så enkelt som power walking kan føre til rask og effektiv vekttap over, inkludert magen. Du kan selv gjøre dette mens du dytter barnet i en barnevogn rundt i nabolaget. Men ikke trene for aggressivt. Dette kan føre til unødig stress til en kropp utvinne fra svangerskap og fødsel.

Hint

 • Ikke begynne en aggressiv øvelse diett umiddelbart etter fødselen. Konsultere legen din for å finne ut hvordan og når man skal akselerere din abdominal og cardio trening.

Hvordan behandle HPV for menn

Humant papillomavirus (HPV) er et uttrykk for over 100 virus som forårsaker ulike typer av unormal vekst på kroppen. Den mest omtalte formen for HPV dreier seg om en gruppe på rundt 30 virus som overføres seksuelt og påvirker reproduktive organer av menn og kvinner. De fleste mennesker med HPV har ingen symptomer, men andre har som følge av vorter og lesjoner som kan eller ikke kan utvikle seg til kreft. Foreløpig er det ingen diagnostisk verktøy for å finne HPV hos menn, noe som betyr at det må behandles på en symptom-by-symptom basis. Omtrent 50 prosent av amerikanske menn vil utvikle en HPV-infeksjon på et tidspunkt i livet.

Hvordan behandle HPV for menn

•  Gå til legen din hvis du har noen endringer i huden på eller rundt kjønnsorganene, inkludert din anus.

Bruk aktuelle behandlinger som anbefales eller foreskrevet av legen din for vorter. Som for vorter i ikke-genital områder av kroppen din, kan du være i stand til å bruke over-the-counter aktuell vorte behandlinger. Disse omfatter generelt å gni en spesiell krem ​​på området og dekker den i en periode på dager til vorten faller av. Legen din kan forskrive en lignende behandling (for eksempel Condylox) for underlivet.

Vurdere andre alternativ for vorte fjerning. Disse inkluderer brenning, frysing, eller kirurgisk fjerning av vorter, som alle bør gjøres av en lege.

Monitor vorter hvis anbefalt av legen din. Noen leger bare anbefaler å fjerne vorter (genital eller ikke-genital) hvis de forårsaker ubehag, smerte eller forlegenhet. Hvis de ikke bry deg og er ikke vokser eller multiplisere, kan du velge bare å holde et øye med dem.

Ta kontakt med legen din om hvordan å behandle penile eller analkreft, bør du utvikle noen av disse. Heldigvis, dette er en svært sjelden komplikasjon av HPV. Behandlingen består vanligvis av stråling, kjemoterapi eller en kombinasjon av begge. Symptomer å se etter er hudforandringer i området av penis og anus, samt blødninger, utflod, hevelse og endringer i avføringsmønster.

Hint

 • Den eneste sikre forebygging mot HPV er avholdenhet eller et monogamt forhold der hver partner har aldri hatt sex med en annen person. Kondomer kan redusere sjansen for å pådra HPV hvis du er seksuelt aktiv.

Hvordan forbedre nyrefunksjon hos menn

Nyrene blir brukt til å filtrere ut avfall som kroppen ikke kan behandle til energi, samtidig fjerne overflødig vann fra kroppen vår. At avfallet blir deretter drevet ut i form av urin. Uten nyrer kroppene våre ikke kan de uønskede avfallsstoffer kroppen vår mottar på en daglig basis fjerne og derfor kan vi ikke fungere. Heldigvis er det noen skritt menn kan gjøre for å bidra til å forbedre nyrefunksjonen.

Bruksanvisning

Hvordan du kan forbedre nyre-funksjon for menn

•  Begynn en øvelse regime. Spesielt finne en god vekttap regime hvis du er overvektig. Som "Omfattende Lifestyle Nyre Faq" påpeker, som en kilo fett lagrer vann over tid at vannet blir misfarget og mer forurenset, når den passerer gjennom nyrene til slutt de må jobbe hardere for å filtrere ut forurensninger. Mens friske individer på den annen side ser vann passerer gjennom kroppen på mye raskere og renere priser. Vi foreslår anaerobe øvelser som bidrar til å skape en mager og sunn vekst og vekt trening for å bygge opp muskler i stedet for fett.

Start en ny diett. Fjern så mange bearbeidede matvarer fra kosten som mulig og erstatte dem med hele korn og naturlig mat. Også fjerne så mange fet mat som mulig fra kostholdet ditt mens erstatte dem med mat som er høy i protein. Som du fjerne unødvendige kjemisk endrede matvarer fra kroppen din nyrene dine ikke trenger å jobbe overtid for å filtrere ut de ubrukte bearbeidet mat materialer fra kroppen din.

Unngå alkohol og narkotiske stoffer. Alkohol er ikke nødvendig av kroppen og derfor nyrene jobbe overtid for å behandle ut det meste av alkoholer innhold og for å filtrere alkohol fra kroppen din. Mens narkotiske stoffer er også vanskeligere å filtrere og kan skade andre deler av kroppen på samme tid.

Snakk med legen din. Hvis du er nyre funksjoner er ikke bedre fra naturlige rettsmidler som er nevnt ovenfor kan legen forskrive medikamenter som Lipitor som bidrar til å senke kolesterolnivået.

Slutte å røyke. Dette vil bidra til å senke blodtrykket nivåer som vil sette mindre stress på nyrene dine.

Hvordan å opprettholde Skin Tone mens miste vekt

Så, du spiser sunnere, beveger seg mer og begynner å høste fordelene med en slankere kropp --- gratulerer! Nå, hvordan kan du unngå slapp hud etter vekttap? Selv om du ikke kan "tone" løs hud i strengeste forstand, kan du bygge og tone de underliggende musklene for å forbedre hudens utseende. Med en langsiktig diett og fitness plan og noen velvalgte, common-sense strategier, kan du opprettholde hudens tone til en viss grad mens miste vekt.

Hvordan å opprettholde Skin Tone mens miste vekt

•  Drikk åtte glass vann daglig for å holde huden grundig hydrert. Dette vil bidra til å redusere forekomsten av smilehullet og fine linjer på huden som du taper vekt.

Øvelse minst 30 minutter på de fleste dager.

Innlemme styrketrening i din fitness rutine på 2-4 dager hver uke. Dette vil gi definisjonen til musklene, og vil redusere forekomsten av slapp hud.

Fokus på å miste vekt veldig sakte, ca 1-2 kg. per uke, slik at huden din kan tilpasse seg en mindre kropp. Ofte er huden sagging forårsaket eller forverret av ekstremt hurtig vekttap.

Spis magre proteiner og mat som er rik på essensielle fettsyrer, som avokado, nøtter, oliven og olivenolje. Disse vil gi næring til huden under ditt vekttap.

slather på rik fuktighetskrem hver dag. Dette vil holde huden hydrert og masserer bevegelse vil stimulere blodsirkulasjonen.

Hint

 • Hvis du ikke liker smaken av vann, innbytter urtete eller annen koffein og alkoholfritt drikke.
 • Unngå yo-yo slanking, da dette kan øke risikoen for slapp hud etter vekttap.
 • Konsultere legen din før du begynner på diett eller fitness rutine for å sikre at du er frisk nok til trening.
 • Å miste vekt for raskt kan føre til farlige svingninger i blodtrykket og blodsukkeret, samt elektrolyttforstyrrelser, arytmi og en lav metabolic rate.

Hvordan man kan sammenligne menns helse Med kvinnesykdommer

Hvordan man kan sammenligne menns helse Med kvinnesykdommer


Menn og kvinner både utfordringer står forbundet med å opprettholde en sunn livsstil. De medisinske problemer, bekymringer og forhold som er mest utbredt innvirkning begge kjønn; om menn og kvinner trenger å ta hensyn til og være klar over de unike behovene hver enkelt har på grunn av kroppens struktur og tendenser.

Bruksanvisning

•  Vit at hode, nakke og skuldre av menn og kvinner er forskjellige. Kvinner har en tendens til å ha en høyere disposisjon for å holde stress og spenninger i nakke og skuldre i forhold til menn. En annen forskjell mellom menn og kvinner er hvordan håravfall er et tegn på underliggende medisinske faktorer. Genetisk skallethet er en tilstand som er forbundet mer med menn i forhold til kvinner. Hårtap hos kvinner er mest vanligvis et resultat av en medisinsk tilstand som skjoldbrusk sykdom, ukontrollert stress eller en bivirkning av medisiner eller medisinske behandlinger.

overkroppen av menn og kvinner er forskjellige, med menn har større skuldre og bryst hulrom i forhold til kvinner. Menn har en tendens til å forholde seg til overkroppen medisinske problemer som involverer brystsmerter, hjertesykdommer, lavere magefett og prostata problemer. Selv om kvinner har også helsemessige problemstillinger knyttet til hjertesykdom, må kvinner håndtere potensielle spørsmål om bryst helse, kvinnelige reproduktive problemer og mage bekymringer.

Dietten av både menn og kvinner bør følge omtrent samme mønster av å kombinere frisk frukt og grønnsaker med hele korn, lav-fett mat valg og begrenset melkeforbruket. Menn må ha et kosthold med et høyere daglig kaloriinntak i forhold til kvinner. Kvinner, spesielt de som er gravid eller planlegger å bli gravid, må legge til folsyre til sitt daglige kosthold for å støtte en sunn graviditet.

Menn og kvinner likt trenger å ha og opprettholde en aktiv livsstil for å støtte en god helse. I tillegg, både menn og kvinner er i faresonen for å utvikle lungesykdom eller kreft som følge av røyking, og dermed begge gruppene bør starte røykeslutt programmer hvis tiden en røyker. Alkohol er også like bekymring for både menn og kvinner.

Mental helse er et problem som både menn og kvinner håndtere. Kvinner til tider en tendens til å fare bedre i terapitimer som gir mulighet for å snakke og diskutere saker av interesse. Selv om noen menn også finne nytte i en slik praksis, andre menn er av natur mer avstengt og dermed bør starte prosessen med å ta opp følelsesmessige bekymringer med en pålitelig medisinsk leverandør for å utvikle en behandlingsplan eller alternativ løpet av handlingen. Både menn og kvinner må innse at følelsesmessige velvære er viktig i total optimal helse.

Tips og advarsler

 • Alltid få en årlig fysisk og se din lege regelmessig for å løse eventuelle dvelende eller potensielle bekymringer.
 • Aldri overse medisinske symptomer som krever umiddelbar legehjelp.

Hvordan Ease Nedre ryggsmerter mens du sover

På et eller annet tidspunkt, vil de fleste av oss opplever en slags smerter i korsryggen. Årsakene er mange og smerten kan være ganske ekstreme. Noen mennesker opplever ryggsmerter mens du sover, men føler fin resten av tiden. Denne artikkelen vil vise deg hvordan du kan bidra til å eliminere ryggsmerter mens resten.

Bruksanvisning

sove på din side med en pute mellom knærne. Knærne skal være lett bøyd. Eksperimentere med forskjellige størrelser av puter og bestemme hvilke en resulterer i den mest komfort for deg. Dette tar presset av korsryggen og gir mulighet for skikkelig hip plassering.

sove på ryggen med en pute under knærne. Raising knærne litt vil også heve ryggen litt og vil ta presset av korsryggen.

Når du sover på ryggen, også prøve å sove med en pute under kors din rygg og rumpe. Du ønsker ikke en pute som er for stor her.

Unngå å sove på magen. Magen sengeplasser for mye press på halsen din og kan plassere ryggen i en vanskelig bøyd stilling. For mange år med dette vil helt sikkert resultere i fremtiden ryggsmerter.

En god øvelse du kan gjøre ved oppvåkning er å ligge på ryggen og trekk knærne til brystet. Alternative knær og gjøre flere sett med fem. Dette vil gi tilbake en god strekning før klatre ut av sengen.

Kontroller at du sover på en fast madrass. Myke eller sagging madrasser vil bidra til ryggsmerter.

Tips og advarsler

 • Eksperimentere med ulike størrelse puter og avgjør hva som er mest behagelig for deg.

Hvordan bruke magnetisk terapi Mens Traveling

Hvordan bruke magnetisk terapi Mens Traveling


For den sanne reise kjæreste, 10-timers flyreiser og 3-dagers bil eller togturer er verdt offer for en smak av det store ukjente. Men selv de mest dedikerte reisende føle sår og verkende etter å ha blitt fanget i en trang økonomi sete i timevis eller har et alvorlig tilfelle av reisesyke som de ruller av rav bølger av korn. Men for den informerte voyager, kan magnetisk terapi gi lindring fra mange av symptomene forbundet med reise. Når magnetisk terapi brukes mens du reiser, mange hevder at de kommer til sitt bestemmelses følelsen uthvilt.

Bruksanvisning

Har Magnet, Will Travel

•  Bruk en magnetisk armbånd under vei eller sjø turer. Mange sverger ved å erstatte deres Dramamine med magnetisk terapi for å bidra til å forhindre kvalme på grunn av konstant rullende bevegelse mens du reiser.

Plasser små magneter rundt områder som har strammet opp under lange reisedager for å slappe kroppen.

Ta med din egen magnetisk pute med deg når du reiser og hvile lett i en ukjent seng.

Treat for uregelmessigheter ved å plassere små magneter på utsiden av benet, under kneet, og på baksiden av hånden i det sammenvevede området mellom tommelen og pekefingeren.

Forhindre avbrudd av din golf ferie ved å plassere små magneter på nippet til hver skulder og i "V" mellom tommel og første finger for å hjelpe lindre skuldersmerter. Ta kontakt med en illustrert guide for eksakt plassering (se Ressurser nedenfor).

Tips og advarsler

 • Få opp eller komme ut og strekke under lange flyreiser eller stasjoner. Muskler har en tendens til å stramme og krampe under lange reise- økter.
 • Hvis det er mulig, pakke en av de bærbare varme wraps og bruke til å varme opp verkende ledd.
 • Se en lokal lege eller besøke legevakten hvis smertene er alvorlig eller kvalme fører til dehydrering.
 • Ikke bruk magnetisk terapi for første gang på turen. Venne seg til den mens hjemme.
 • Ring flyplassen og finne ut om magneter kan tas på flyreiser, før ankomst til flyplassen.
 • Før du starter noen alternativ medisinsk teknikk, være klar over at mange ikke har blitt vitenskapelig evaluert. Ofte er tilgjengelig om deres sikkerhet og effektivitet kun begrenset informasjon. Hver stat og hver disiplin har sine egne regler om hvordan alternativ medisin utøvere kan være faglig lisensiert. Hvis du bestemmer deg for å besøke en, velger du en lisens fra en anerkjent nasjonal organisasjon. Ta kontakt med din primære helsepersonell om din beslutning først. Hold legen informert om alternativ medisinsk teknikk du gjennomføre.

Hvordan du føler mens du tar Testosteron

Testosteron, sier det amerikanske National Institute on Aging (NIA), er en viktig sex hormon som produseres i den mannlige kroppen; kvinner produsere en meget liten mengde også. Medisinske behandlinger for en rekke plager krever testosteron, og hormonet er også ofte misbrukt.

En potent hormon, har testosteron like kraftige effekter på humøret. De mange effektene av testosteron på hjernen produsere en rekke følelser som bør undersøkes nøye før du begynner å ta stoffet.

Funksjoner

NIA definerer testosteron som et hormon med en viss type kjemikalie som har kraftige effekter på hvordan menns kropper fungerer, og hvordan de utvikler seg. Det kalles både androgene (ansvarlig for mannlige egenskaper som hårvekst og stemmeforandringer) og anabole (potenproteinsyntesen og dermed øke muskelmasse).

Produsert av testiklene, er testosteron ansvarlig for utbruddet av pubertet; nivåer av hormonet topp i tidlig voksen alder, gradvis avtagende som menn alder. Ofte, folk krever medisinsk behandling med testosteron, og hormon unike funksjoner kan få alvorlige konsekvenser - både positive og negative - på den måten du føler.

Lystfølelser

Det er mange bivirkninger av å ta testosteron - enten medisinsk eller ulovlig - at folk ofte finner ønskelig. Noen av disse er godkjent av leger, mens andre blir behandlet med forsiktighet av det medisinske fellesskapet.

Testosteronbehandling kan føre til en økning i libido, særlig hos eldre menn. Det kan også gjøre at du føler deg sterkere, mer energi og bedre humør. Det amerikanske National Institute on Drug Abuse (NIDA) sier at mange som tar testosteron rapporterer at de føler seg godt om seg selv mens du tar den potente androgene anabole steroid. Imidlertid kan testosteron forårsake euforiske følelser av uovervinnelighet, som kan føre til svekket dømmekraft og risikoatferd.

Problematiske Feelings

Testosteron kan ikke alltid føler meg som en magic bullet for livets problemer. Følelsene testosteron engenders kan utgjøre problemer for deg, dine kjære og de rundt deg.

Føler aggressive er en vanlig bivirkning av testosteron. Humørsvingninger kan variere fra manisk eufori til ekstrem paranoia, sier NIDA. Tar testosteron kan indusere Økt sjalusi, vrangforestillinger og alvorlig irritabilitet.

Psykiske problemer

Som enhver substans som sterkt påvirker hvordan du føler deg, utgjør testosteron en trussel mot psykisk helse, spesielt med langvarig bruk. Alvorlighetsgraden av disse problemene avhenger av hvor lenge du har vært å ta testosteron, og hvor mye du har tatt.

En lite kjent faktum, melder NIDA, er at testosteron er vanedannende. Den produserer kjemiske endringer i hjernen, og hjernen blir brukt til dem. Når du brått slutter å ta testosteron, stopper kroppen din produserer sin naturlige testosteron for en stund, og som et resultat, kan du gå inn i tilbaketrekning. Abstinenssymptomer omfatter depresjon, mangel på energi og selvmordstanker, blant andre.

Betraktninger

Det er viktig å lære om hvordan testosteron gjør at du føler før de bestemmer seg for å ta det medisinsk. Det er en så kraftig hormon, kan det ha deg følelsen uovervinnelig og energisk ett minutt, aggressiv og irritert neste.

Innhenting av testosteron lovlig fra en lege er den eneste sikre måten å ta hormonet. Gate versjoner av testosteron er uregulert og kan være ødelagt, uren, eller noe helt annet.

Hvis du er under testosteronbehandling, og er bekymret eller har spørsmål om hvordan det gjør du føler deg, snakk med legen din. Følelser oppstår fra hormonelle endringer i kroppen krever en ekspert - noen ganger også en endokrinolog (hormon lege) - for å forstå og, om nødvendig, riktig.

Hvordan Kjemp Psykiske lidelser mens du arbeider en jobb

Hvis du noen gang har hatt en psykisk lidelse mens du arbeider en jobb, det er visse strategier for å lykkes. Kjemper mental sykdom handler om ikke presser deg selv for hardt og vite når du skal be om hjelp. Du kan kjempe psykiske lidelser mens under ekstremt trykk, og denne artikkelen forteller deg hvordan.

Bruksanvisning

•  Få en nedre enden jobb. Problemet med visse jobber er at de er høyt trykk. Det er som å sette en redd soldat på frontlinjen: hendene skjelver, han kan ikke se venn fra fiende, og derfor er han i trøbbel. Så vær klar med sjefen din. Hvis du må, forklare situasjonen. Vanligvis han eller hun vil være villig til å ta imot deg. Det er ikke en negativ i det hele tatt å jobbe en jobb mens kampen noe sånt som schizofreni eller manisk-depressiv lidelse. Working kan faktisk hjelpe visse deler av psykisk sykdom.

hjelp. Rushing gjennom dagen, noen ganger du glemmer den mentale problemer i første omgang. Det er ingen tid til å tenke på depresjon mens du har tjue kunder som venter i kø. Arbeidet kan ha sunne effekter på hjertet.

3 Utvide tid. Nå som du er opptatt, vil tilstanden kommer og går. Det kan komme tilbake sterkere enn hver når du tar en lengre permisjon, eller bare få mindre timer for visse uker. Verden, en gang klart før, vil være annerledes. Jeg la merke ettervirkningene av å jobbe mange timer. Du vil kanskje legge merke til at administrerende tid er avgjørende så alltid gå tilbake til å være opptatt, eller i det minste sosiale. La ingen timers pass hvor dine tanker kontrollere deg. Det er et gammelt ordtak for avhengighet, "En rusavhengig alene er i dårlig selskap."

Når man skal slutte. Presset med å jobbe lange timer for lav lønn vondt kan skade din mentale tilstand. Noen ganger vil du se tegnene på når det tid for å avslutte. De kan komme i fysiske effekter, som dine hender risting, eller et alvorlig tilfelle av nerver, muligens depresjon. Dette betyr ikke bare slutte jobben. Jeg sier til å vurdere det.

Når å være lykkelig. Bare fordi du jobber en jobb, kjemper en mental sykdom og prøver å bli opptatt i mellom betyr ikke at du vil ha noen problemer. Du trenger andre hobbyer, fordi utbrenthet ofte vil treffe deg raskere enn normale mennesker. Tenk på det slik: mennesker med psykiske lidelser kan faktisk understreke deres sinn ut med racing tanker (en vanlig tilstand med schizofrene og manisk depressive). Så finne måter å være glad for. Noe er nødvendig for å holde tankene lades, for å holde deg i stand til å arbeide, tenke og være lykkelig. Å være mer sosial på noen måte, som for eksempel å delta i samtalen, kan du sone ut på en annen måte.

6. Nå ut. Hvis du har alvorlige problemer, og ønsker å holde seg på sporet, alltid konsultere legen din, dele hva som skjer gjennom hodet ditt. Medisiner kan hjelpe langsom ting ned for mange lider Du er ikke alene i forsøket på å jobbe mens du kjemper mental sykdom så nå ut til dem du stoler på.

Hint

 • Hver morgen rekord hvordan du føler deg og hva du er redd for. Dette kan være nyttig i detaljering dine problemer.
 • Du kan enten være ærlig med din arbeidsgiver om din tilstand, eller du kan skjule det. Det er et viktig valg med ingen klare svar.
 • Ikke fest for mye mens håndtere en jobb og psykiske lidelser. Det kan bare gjøre det verre.

Hvordan bruke riktig holdning mens du skriverMens lute på datamaskinen kan føre til en kink i nakken på slutten av dagen, kan du bli overrasket over å oppdage at over tid postural underskudd kan føre til mer alvorlige arbeidsrelaterte muskel- og skjelettplager (WRMDs) som carpel tunnel, skiveprolaps og senebetennelse . Ifølge Occupational Health and Safety Association, minst en tredjedel av skader hvert år blant amerikanske arbeidere er WRMDs forårsaket av mangel på oppmerksomhet til ergonomi. Hvis du er knyttet til datamaskinen løpet av arbeidsdagen, må du ta skritt for å bruke riktig typing holdning for å unngå kroniske nakke, rygg og press arm.

Bruksanvisning

Bruk en støttende, justerbar kontorstol. Juster stolen høyde slik at bena danner en 90 graders (eller høyere) vinkel på kneet og føttene er plassert fast på gulvet foran deg. Stolen skal kunne gi deg riktig korsryggstøtte, så vel. Hvis du har vært bruker en gammel klappstol fra garasjen, må du gå på shopping.

Plasser en solid fotstøtte under føttene hvis de ikke klarer å berøre gulvet etter at du har justert stolen.

Husk at riktig skrive holdning reduserer arbeidsbelastningen på dine håndledd, underarmer og skuldre. For å oppnå dette, plassere tastaturet litt under albuene, slik at toppen av tastaturet til skråningen litt vekk fra deg så håndleddene er i en nøytral posisjon når fingrene er plassert på tastene. Hvis du ikke har et tastatur med justerbare ben som tillater deg å lage denne negative skråningen, kjøpe en ergonomisk, gel håndleddstøtte når du besøker ErgoAid.com (se Ressurser nedenfor). Resten kan du anta et håndledd og reduserer nerve smerter og press på carpel tunnel.

Unngå hals tretthet og hodepine ved å justere toppen av skjermen til øyehøyde eller litt under, og omtrent en armlengde fra kroppen din. Når plassert riktig, bør du være ute litt nedover for å se på skjermen sentrum.

Slapp skuldrene, opprettholde en nøytral ryggraden, med skuldrene plassert rett over hoftene mens du forbereder å skrive. Sørg for at dine armer, hender og fingre er avslappet. Skriver med hendene svever over tastaturet, hvile håndleddene bare når du slutter å skrive. Denne posisjonen hindrer nerve komprimering og nedsatt blodtilførsel til håndleddet, hender og fingre.

Unngå tett tak i musen, da dette fører til muskelspenninger og hånd kramper. Slapp hånden over musen, i stedet. Hvis du finner ut at du ikke kan godt bruke en ekstern mus, kan du prøve en styrekule eller en touch pad, i stedet.

Bruk en dokumentholder å posisjonere papirarbeid ved siden av skjermen hvis du refererer til det ofte. Dermed kan du se direkte på dokumentet uten tucking haken og ser ned på pulten, sparsom du nakke og belastningen på øynene. ErgoWorks.com selger flere ulike typer dokumentholdere, fra skjerm montert typer å frittstående staffeli design (se Ressurser nedenfor).

Ta jevnlige pauser, minner deg selv å komme opp og flytte rundt i et minutt eller to etter 20 til 30 minutter av å skrive. Opprettholde riktig holdning mens du strekker periodisk reduserer muskel tetthet og trøtthet og gir deg mulighet til å forbli mer komfortabel mellom pausene.

Tips og advarsler

 • Hvis du har en gammel skole, flatt tastatur, kan du prøve å erstatte den med et ergonomisk tastatur. Mens disse nye tastaturene ser uvanlig, deres konturer eller delt design maksimerer komfort og ergonomisk håndleddet posisjon. Du finner en rekke tastatur valg på Ergonomiske Resources (se Ressurser).
 • Hvis du bruker en bærbar PC, bør du vurdere å feste en egen, ergonomisk tastatur og mus til det. Den flate tastatur design på de fleste bærbare datamaskiner kan føre til unødig belastning på hender og håndledd. Hvis du må bruke laptop-tastatur, sørg for å slappe av og strekke på underarmene og håndleddene ofte.

Hvordan bruke en Nebulizer mens gravide

Hvordan bruke en Nebulizer mens gravide


Graviditet er ofte en vakker, glad tid for fedre og mødre likt. Dessverre, kan ulike nye eller kroniske medisinske og helsemessige problemer påvirker moren. Eksempler inkluderer astma, en felles medisinsk tilstand som innebærer pustevansker på grunn av en innstramming av luftveiene. Kvinner som har hatt astma før de ble gravid kan finne stresset av svangerskapet vekk nye astmaanfall. Det er viktig å behandle astma angrep raskt. Imidlertid må alle behandlinger være bevist trygt for mødre og ikke gå inn i kvinnens blodet der det kan påvirke barnet. Lær hvordan du bruker en forstøveren å behandle astma når gravid mens du tar hensyn til de spesielle behovene til morsrollen.

Bruksanvisning

Velg en inhalert kortikosteroid. Generelt, kortikosteroider er trygge for både den gravide kvinnen og barnet. Kortikosteroider brukes som et forebyggende og symptomkontroll medisiner for langsiktig astma lettelse. Eksempler inkluderer beklometason, flutikason og budesonid.

Velg en rednings inhaleringsmiddel. Disse brukes til å raskt slappe luftveiene å gjøre puste lettere midt i et angrep. Beta-agonist medisiner er vanligvis akseptert som trygt for kvinner i alle faser av svangerskapet. Eksempler omfatter salbutamol, albuterol eller som det er referert til i Nord-Amerika, og terbutalin.

Koble tøver til en pålitelig strømkilde ved hjelp av jordet kabel.

Hekt på pusteapparat for forstøveren. Koble den ene enden av gummislangen til luftutgangsmunnstykket. Plugg den andre enden av slangen inn utmatningskoppen.

Administrer en dose av inhalert kortikosteroid eller rednings inhaleringsmiddel inn utmatningskoppen. Bruk kortikosteroid hvis du ikke er inne i en full blåst astma angrep, men bare ønsker å kontrollere symptomene. Bruk rednings inhaleringsmiddel hvis du er midt i et angrep og tungpustethet eller puste tungt.

Fest et munnstykke til koppen, eller pustemaske. Gravide kvinner som er begrenset til en seng foretrekker kanskje en pustemaske for håndfri betjening. Plasser munnstykket i munnen, eller sette på masken ved hjelp av vedlagte plast streng.

Slå på forstøver. Den interne luftpumpe i forstøveren vil påføre en trykksatt strøm av luft inn i utleveringskoppen. Dette fordamper astma medisiner inn i en fin tåke, som du deretter inhalere.

Slå av forstøver når medisinen er borte og munnstykket eller masken avgir ikke tåke. Dette kan ta opp til 45 minutter, avhengig av hastigheten på pust.

Tips og advarsler

 • Konsultere en medisinsk faglig før administrering av noen type astma behandling for å sikre den spesifikke behandling som passer for din individuelle helsesituasjon.
 • Unngå alle astma utløser, inkludert allergener som pollen eller kjæledyr dander. I tillegg, unngå røyking og passiv røyking, som kan alvorlig forverre astma og kan utgjøre en direkte helserisiko for barnet ditt.

Hvordan øke morsmelk produksjon Mens Pumping

Ifølge US Department of Health and Human Services 'Office of Kvinners helse, er morsmelk gunstig for barnet fordi det gir antistoffer som kan hjelpe bekjempe sykdom. Men hvis du er en arbeidende mor, er det vanskelig å finne den nødvendige tid for faktiske bryst foring. Pumper er en praktisk og nødvendig verktøy som gir deg et middel for å oppnå dette selv når du er ute av stand til å mate babyen selv. Det kan dessverre finner at det er vanskelig å få mengden av melk som trengs i løpet av prosessen uten riktig tilberedning og teknikk.

Hvordan øke morsmelk produksjon Mens Pumping

Riktig Forbered Før Pumping

•  Drikk mer væske som vann, juice og melk, som vil holde deg hydrert og fremmer produksjonen av melk. Før pumping helle et glass vann og holde den på din side for å nippe til når du pumper.

Spis et sunt og balansert kosthold i tillegg til å drikke nok vann. The Mayo Clinic anbefaler et kosthold som inneholder hele korn, frukt og grønnsaker. Hold deg unna fet junk food.

Snakk med legen din om å ta en urte supplement eller en resept for å hjelpe til med melkeproduksjonen. Kjent som galactagogues, er disse ment å øke brystene 'tilførsel av melk. Eksempler på urter som er brukt inkluderer bukkehornkløver og velsignet tistel. Diskutere eventuelle allergier som du kan ha med legen din som noen av de urtene som brukes til melkeproduksjon er i samme familie som peanøtter.

Finn et rolig sted i huset. Plasser et bilde av babyen din over fra der du skal sitte, slik at du kan se på det som du pumper.

Når du pumper

Varm opp et håndkle eller vaskeklut og legg den over brystvortene i omtrent fem minutter før pumping. Plasser store størrelse skjold over brystvorten.

Slapp av og frigjøre tankene dine om eventuelle bekymringer eller bekymringer som du for øyeblikket har. Pumpe begge brystene samtidig eller veksle mellom de to. Cornell University anbefaler å pumpe en bryst før melkestrømmen bremser ned og deretter bytte til det andre brystet til sin melk bremser. Fortsett å veksle frem og tilbake inntil det er en helt minutt uten noen strømning av melk. Bruk den ledige hånden til å massere og komprimere sidene, toppen og bunnen av brystene dine når du pumper ett bryst om gangen. Dette vil bidra til å forbedre strømmen av melk.

•  Øk frekvensen som du pumpe slik at du pumper hver 1 1/2 til 2 timer i motsetning til hver 3 time. I tillegg pumpe brystet 5 til 7 minutter lenger, selv om det virker som om ingen melk blir pumpet. Dette bør sende en melding til hjernen som mer melkeproduksjon er nødvendig. Pumpe i løpet av natten i det minste to ganger.

Hvordan brenne mer kalorier mens du sover

Du har jobbet hardt hele dagen på diett for å gå ned i vekt, så det bare er fornuftig å legge litt mer vekt på effektivt å miste vekt ved å brenne mer kalorier mens du sover. Å få nok søvn hjelper folk brenne flere kalorier om natten og på dagtid. Det finnes også andre måter å øke vekttap mens du sover.

Å brenne mer kalorier mens du sover, følg trinnene nedenfor.

Hvordan brenne mer kalorier mens du sover

Hvis du vil brenne flere kalorier mens du sover, ta opp vektløfting i løpet av dagen. En kilo muskler forbrenner i gjennomsnitt ca 50 kalorier per en dag og natt, mens en kilo fett brenner bare ni kalorier. Ved å starte en vektløfting program og øke muskelmasse, vil du være sikker på å brenne mer kalorier mens du sover.

Brenn flere kalorier om natten ved å skru ned ovnen. Kroppen bruker mer energi på å holde varmen. Ved å skru ned varmeapparatet om natten, vil du være å snu opp kroppens metabolic rate, som vil brenne flere kalorier for å holde deg varm.

Unngå karbohydrater i minst seks timer før sengetid. Når kroppen er lav på karbohydrater, begynner det å bruke kalorier for å brenne fett for energi. Hvis det ikke er noen karbohydrater i systemet ditt før sengetid, vil kroppen forbrenne mer kalorier og forbrenne fett for energi.

Drikk grønn te før sengetid for å brenne mer kalorier mens du sover. Grønn te øker stoffskiftet, noe som hjelper folk å brenne flere kalorier.

Sleep for mer enn syv timer for å forbrenne flere kalorier om natten. Få mer søvn vil ikke bare hjelpe deg å forbrenne mer kalorier om natten, vil det også bidra til å holde metabolic rate høyere i løpet av dagen å brenne enda mer kalorier.

Sørg for å meditere og slappe av før du sovner. Avslappende fører kortisolnivåer for å slippe, noe som igjen vil hjelpe kroppen din forbrenner flere kalorier.

Hint

 • Sjekk alltid med legen din før du starter vekttap og kosthold program.

Hvordan å regulere blodsukker hos menn

Menn bør holde blodglukosenivåer i løpet av et forholdsvis smalt område til enhver tid. Dette skjer normalt ved å spise regelmessige sunne måltider, men noen medisinske tilstander, spesielt diabetes, krever at du aktivt styre blodsukkernivået. Diabetes er en samling av metabolske forstyrrelser som resulterer i utilstrekkelig produksjon av insulin, et hormon som reduserer blodsukkernivået. Det finnes en rekke tiltak du kan ta for å heve eller senke blodsukkernivået.

Hvordan å regulere blodsukker hos menn

Mål blodsukkernivå med en hjemme test kit. Disse pakkene gjør det mulig for diabetikere å teste sitt eget blod sukker hjemme. Vanligvis vil en fjærbelastet lansett trekke en dråpe blod automatisk, som deretter plasseres på en plastlist som bestemmer mengden av glukose i blodet. Diabetikere bør teste blodsukkeret minst en gang om dagen, og en lege kan anbefale å teste flere ganger per dag.

Bestem høye blodsukkerverdier. Høyt blodsukker (hypoglykemi) er generelt ansett for å være mer enn 180 milligram glukose per desiliter blod (mg / dL) to timer etter et måltid. Dette nivået er bare en generell retningslinje og kan avvike med hver pasient.

Unn hyperglycemi ved å spise mindre måltider og å redusere mengden av sukker i kosten. Det kan også være nyttig å øke inntaket av kostfiber; aerob trening bør også senke blodsukkernivået. Diabetikere kan være nødvendig å injisere insulin for å redusere blodsukkernivået raskt.

Bestem lavt blodsukker. Lavt blodsukker (hypoglykemi) er mindre enn 90 mg / dl glukose før et måltid. Dette nivået er bare en generell retningslinje og kan avvike med hver pasient.

Unn hypoglykemi ved å spise eller annen form for enkle sukker, slik som sukkertøy, fruktjuice eller glukosetabletter. Blodsukkernivået faller mellom måltidene slik at diabetikere kan ha behov for å spise oftere enn andre mennesker. Det kan også være nødvendig å heve blodsukkernivået i en nødssituasjon ved å injisere glukagon.