Digidexo.com

mørk sjokolade tryptofan

L-Tryptofan og Vekttap

Med så mange vekttap kosttilskudd tilgjengelig på markedet, hvordan velger du? L-tryptophan, viden kjent for sine fordeler i behandling av depresjon og stemningslidelser, blir stadig mer populært som et hjelpemiddel for vekttap. Den leveres med praktisk talt ingen bivirkninger og er naturlig forekommende.

Bakgrunn

Menneskekroppen trenger åtte aminosyrer for å fungere. L-tryptofan er en av dem. Det forekommer naturlig i mange matvarer, inkludert kalkun, melk, egg, sjokolade, bananer, rødt kjøtt og andre matvarer med protein. Du kan også kjøpe L-Tryptofan som en urte supplement i pille-eller pulverform fra ernæringsmessige butikker eller på nettet.

Slik fungerer det

L-Tryptofan reduserer cravings for karbohydrater og søte matvarer. Det fungerer ved å øke serotoninnivået i hjernen. Serotonin bidrar til å regulere stoffskiftet og appetitt, redusere cravings og hjelpe en person bestemme når de er sultne og når de ikke er.

Andre bruksområder

L-Tryptofan er ofte brukt til å behandle depresjon og bipolar lidelse. Det kan også fungere som en stemning-enhancer å berolige angst, redusere panikkanfall og fremme bedre søvn. Det kan også være gunstig for dem som prøver å slutte å røyke, eller slutte å drikke alkohol. L-Tryptofan kan bidra til å balansere humøret mens du trekker deg fra avhengighet.

Advarsel

L-Tryptofan har svært få bivirkninger --- spesielt sammenlignet med andre vekt-tap produkter. Men hvis du tar for mye, kan du oppleve psykotiske symptomer, så sjekk med din lege eller helsepersonell om riktig dose for deg. L-tryptofan kosttilskudd er ikke regulert av FDA. Spør legen din om det er OK å ta dette tillegget sammen med eventuelle andre medisiner du er i dag.

Kostnad

L-Tryptofan koster ca $ 20 for 90 kapsler. Dette kan variere avhengig av hvor du kjøper produktet.

Historie

I 1989, FDA utestengt L-tryptophan. På den tiden ble det antatt å ha forårsaket en dødelig influensalignende sykdom kalt Eosinofili-myalgi syndrom, eller EMS, etter et stort utbrudd. Alle ofrene ble tatt L-tryptophan. Senere, eksperter konkluderte sykdommen ble forårsaket av en forurenset batch av L-Tryptofan fra Japan. Forbudet ble til slutt opphevet i 2002, og tillegget er nå tilgjengelig igjen i USA

Hvordan sjokolade kan endre menneskers Moods

Hvordan sjokolade kan endre menneskers Moods


Mange utvikler en appetitt for sjokolade og vet ikke hvorfor. De bare vet at de får krav før utbruddet av deres menstruasjon, under graviditet eller når de føler trist. Uten å vite det, sjokolade forbruk i disse bestemte tider løfter stemningen. Forståelse sjokolade-indusert humør havet utgjør et dilemma til kliniske forskere, men fordi den aktiverer aktiviteten av mange forskjellige nevrotransmittere i hjernen.

Dopamin jåleri

En studie av "Mood State Effekter av sjokolade" publisert i Journal of Affective Disorders attributter cravings for sjokolade til hjernens dopamin neurotransmitterreseptorer. Sjokolade handlinger i mye på samme måte som kokain i at det øker dopamin og skaper følelser av eufori. Dopaminreseptorer skape cravings for sjokolade og produsere følelser og stemninger av forventning i sjokolade elskere. Når sjokoladen er spist, reseptorer og cravings er fornøyde og humør brytere fra forventning til en euforisk høyde.

Serotoninopptak

Serotonin er et annet signalstoff i hjernen som direkte påvirker humøret. Mange anti-depressiva er klassifisert som selektive serotoninreopptakshemmere som bidrar til å balansere hjernens serotoninnivået. "Mood State Effekter av sjokolade" forklarer at mens noen sjokolade cravings kan induseres av dopaminreseptorer, kan andre cravings være et resultat av mangelserotoninnivået. Karbohydrat-nivåer i sjokolade øke aminosyrer i blodet, noe som i sin tur stimulerer produksjonen av tryptofan som konverterer til serotonin. En motsier argument til serotoninopptak teori er at fettinnholdet i sjokolade forsinker opptaket av sjokoladens karbohydrater avgjørende for serotoninopptak.

Opioid Craving

"Mood State Effekter av sjokolade" forklarer at noen sjokolade karbohydrat-assosiert cravings ikke er knyttet til en serotonin-mangel, men er i stedet et opioid craving. Hjernen utgivelser opioider i respons til søte smaker som i sin tur lokke fram den generasjonen av beta-endorfiner fra en del av hjernen som kalles hypothalamus. Beta-endorfin bokstavelig produserer en smerte-drepende effekt, noe som gjør søtsaker nyttige under smertefulle prosedyrer på spedbarn. I tillegg kan opioidinduserte karbohydratbaserte sjokolade krav tilskrives visse forhold som naturlig produserer redusert endogene opioide peptider i blodet. Noen av disse forholdene omfatter graviditet, alkoholisme, menstruasjons sykling og spiseforstyrrelser.

Sensorisk tilfredstillelse

Spise sjokolade gir mye behage sensorisk feedback. Mest sjokolade smaker søtt og lukter aromatisk. Det kan betraktes som en comfort food, og derfor endrer humør ved å tilfredsstille en glede prinsippet om sanse tilfredstillelse. I likhet med dopamin-indusert cravings, sansestimulering, eller bare synet og lukten av sjokolade, produserer forventning for det. Ifølge "Mood State Effekter av sjokolade," den sensoriske tilfredstillelse teori er bevist når man sammenligner cravings for hvit sjokolade og unsweet sjokolade med at av melkesjokolade. Den tidligere ikke produsere appetitt cravings som melkesjokolade gjør.

Hvordan lage ett poeng sjokolade muffins

Hvordan lage ett poeng sjokolade muffins


For mange mennesker, morgener er tøff. Du prøver å få ungene klar, mate hunden, rydde opp og få til å fungere i tide. Hvis du er på Weight Watchers, vet du at du trenger å spise en sunn, lav-punkts frokost. Men hvem har tid? Du gjør det, nå som du har denne enkle, deilig oppskrift for ett poeng sjokolade muffins!

Hvordan lage ett poeng sjokolade muffins

•  Forvarm ovnen til 350 grader Fahrenheit. Spray muffins bokser med non-stick cooking spray, eller linje med papir muffin liners.

Hell tre kopper kli korn i stor bolle. Hell vann i frokostblanding og bland å dempe hele korn.

La korn og vann blandingen stå opp til femten minutter, til korn har flommet opp alt vannet og har en grøtaktig konsistens.

Hell tørr brownie mix inn i kornblanding og vann blanding. Rør til godt blandet.

Fyll muffins bokser om lag to tredjedeler fulle med kake blanding. Stek ved 350 grader i ca 35 minutter, eller til en tannpirker inn i midten kommer ut ren.

Avkjøl i ca femten minutter. Gjør tretti, ett poeng muffins. Fryse individuelt i baggies for en flott grab-and-go frokost!

Hint

  • Noen merker av frokostblanding som fungerer godt for denne oppskriften er All Bran, 100% Bran og Bran Buds
  • Noen merkevare av brownie mix som fungerer godt i denne oppskriften inkluderer Betty Crocker redusert fett Brownie Mix og Krusteaz Fat Free Brownie Mix
  • Prøv å bruke fett gratis muffin mikser, for eksempel blåbær, i stedet for kake mix for variasjon

Hvordan spise sjokolade for å gå ned i vekt

Hvordan spise sjokolade for å gå ned i vekt


Sjokolade er bra for kroppen din som den er deilig for din gane. Gleden egenskapene til sjokolade har aldri vært en hemmelighet. Ikke bare er det velsmakende, men vi har kommet til å oppdage sammenhenger mellom sjokolade og humør samt sjokolade og kolesterol. Ve, om det kunne bare være et vekttap hjelpemiddel. Vent! Det er! Det har blitt funnet at svært koblingen mellom sjokolade og kolesterol har en positiv innvirkning på reduksjon av kroppsfett rundt midtpartiet. I denne artikkelen vil du lære litt om hvordan dette fungerer og hvordan du kan gjøre den jobben for deg.

Hvordan spise sjokolade for å gå ned i vekt

•  Å vurdere sjokolade som en sunn tillegg til kosthold må du først forstå dens virkninger på kroppen. Mørk sjokolade og semi søt sjokolade er kilder til enumettet fett. Denne typen fett, ofte kjent som en MUFA, har en positiv innvirkning på kroppen og har vist seg i studier å forårsake mer vekttap enn en typisk lav fett diett. Enumettet fett har en annen kjemisk sammensetning enn andre fettstoffer og ta på seg en flytende tilstand ved kroppstemperatur. Så hvor annet fett har en hardere effekt på leveren og forårsake tilstopping av blodårene med fett, de MUFAs faktisk myke leveren slik at for det å bedre gjøre sin jobb med å skille ut de dårlige ting fra våre organer. Uten MUFA hjelp, de giftstoffer og fett ta tak og ikke bli eliminert fra kroppen, og dermed danner fett som resulterer i en utvidet midsection. Som en bonus, enumettet fett også fremme LDL (det gode kolesterolet) som jakter ned HDL (det dårlige kolesterolet) og raskt innleder det til leveren hvor det kan skilles ut mest effektivt.

Legg en porsjon mørk eller semi søt sjokolade til hvert måltid. En porsjon tilsvarer 1/4 cup. Den enumettet fett fra sjokoladen vil sørge for at maten prosesser effektivt.

Spis 4 eller 5 små måltider per dag, i stedet for tre større måltider. Mindre måltider er lettere for kroppen å fordøye og hyppigere mat gir kroppen en konstant energikilde. For å redusere magefett og stramme opp midjen linjen du trenger ikke å telle kalorier eller gjør noen andre enn tillegg av mørke eller semi søt chocolate.If du har et større vekttap mål endringer, redusere kalorier samt noen splurges fra kosten din som brus eller chips.

Øvelse for 30 minutter per dag for maksimale resultater. Legge sjokolade vil redusere fett rundt midsection selv uten å trene, men trening er anbefalt i alle fall for ekstra helsegevinst.

Hint

  • Studier har også vist seg sjokolade for å øke metabolismen og brenne fett i timevis når fordøyd i morgen. Prøv å legge til semi søt sjokolade småstykker til havregryn eller gjør lav sukker havregryn sjokolade cookies til frokost å spise med frukt.
  • Hold deg til riktig serverer beløp. Sjokolade er fortsatt en feit og hvis det brukes feil vil føre til vektøkning. Kun mørk sjokolade og semi søt sjokolade har disse helsemessige fordeler. Melkesjokolade eller andre sjokolade vil bare legge til fett og kaloriinntak for dagen samtidig som det gir ingen ekstra fordeler.

Hvordan hemmer sjokolade redusere blodtrykket?

Hvordan hemmer sjokolade redusere blodtrykket?

Innledning

Ifølge American Heart Association, er ca 73.6 millioner amerikanere antas å ha høyt blodtrykk. De viktigste årsakene til høyt blodtrykk i Amerika dreier vanligvis rundt fedme og dårlig kosthold. For å bekjempe dette epidemien, folk har slått til et utvalg av naturlig forekommende stoffer for å forsøke å reversere problemet. Et av disse stoffene er sjokolade, mer spesifikt mørk sjokolade.

Aktiv ingrediens

Mørk sjokolade er antatt å bidra til å redusere blodtrykket ved en ingrediens kalt flavonoider. Flavonoider er et naturlig forekommende stoff som finnes i huden av kakaobønner. Hva gjør mørk sjokolade mørk er det ekstra andel av kakao i det ferdige produktet. Jo mer kakao i produktet, jo mer flavonoid-inneholdende hud i det endelige produkt.

Hvordan fungerer de

Flavonoider i sjokolade arbeid i to hovedmåter. Først reduserer de muligheten av blodplater å kunne holde sammen. Når blodplater kleber seg sammen, danner de propper. Disse klumper blokkere passasje av blod gjennom blodkarene, noe som øker trykket inne i karene. Flavonoider også hjelpe arteriene holde utvidet ved å hjelpe den arterielle musklene slappe av. De mer dilaterte arteriene er, jo større mengden av blod som kan strømme gjennom dem. Som arterier blir innsnevret, flyten blokkert, noe som øker mengden av trykket i arterien.

Farene

Som med alt annet, er sjokolade bare bra for deg i moderate mengder. Sjokolade er også høy i kalorier, noe som kan bidra til fedme. Fedme kan da forårsake blodtrykket til å øke, noe som avbryter ut fordelene ved å spise sjokolade i første omgang. Det anbefales ikke å forbruke mer enn 3,5 gram sjokolade i en dag.

Mørk sjokolade som en appetitt suppressant

Mørk sjokolade som en appetitt suppressant


Ifølge CBC News, de helsemessige fordelene av mørk sjokolade stammer fra innholdet av flavonoider som finnes i kakaobønner. Som flavonoider er antioksidanter de kan tilby potensielle helsemessige fordeler. Som i 2010, forskning utført av Reinier de Graaf Group of Hospitals i Nederland tyder på det kan faktisk være nyttig i vekttap.

Smell

Forskningen utført av Reinier de Graaf Group of Hospitals tyder på at bare luktende mørk sjokolade kan indusere appetitt undertrykkelse ved å endre gastrointestinale hormoner.

Eating

Å spise 30g av mørk sjokolade med 85 prosent kakao jobbet for å undertrykke appetitten hos de deltakende gruppe kvinner. Effekten arbeidet på samme måte som bare lukter mørk sjokolade, ved å endre gastrointestinale hormoner.

Kakaoinnhold

For å se helsemessige fordeler fra mørk sjokolade, bør den ha et høyt kakaoinnhold, som melkesjokolade er sterkt bearbeidet og mister sin antioxidant evner. Mørk sjokolade har nesten fire ganger så mange flavonoider som melkesjokolade.

Hjertesykdom

Bortsett fra den antatte appetitt undertrykke egenskaper, har mørk sjokolade vært knyttet til å redusere risikoen for å utvikle koronar hjertesykdom når det spises regelmessig i små mengder, på rundt 6G. Det bidrar også til å senke blodtrykket.

Sjokolade Fix for folk på en diett

Sjokolade Fix for folk på en diett


Det er at en craving som aldri synes å gå bort, suget etter sjokolade. Dessverre er sjokolade vanligvis en høy-kalori godbit som inneholder mettet fett og tilsatt sukker. Sjokolade kan bli innarbeidet i løpet av vekttap og når du følger spesielle dietter, så lenge Kosten gjøre smarte valg og praksis selvkontroll. Tilfredsstillende at sjokolade craving kan selv gjøre kostholdet mer vellykket ved å hindre følelser av savn og kjedsomhet.

Velg pakket enkeltvis sjokolade behandler

For å unngå for stor overbærenhet, del kontroll elementer som kommer pakket enkeltvis. Spise en Hersheys Kiss, som har 22 kalorier, etter lunsj vil ikke bryte bank, men å spise en Nestle Crunch bar som har 220 kalorier vil. Plukk "moro-sized" sjokolade candies som er små og har mindre enn 60 kalorier per stykke. Planlegg bestemte tider av dagene til å nyte denne godbit. Ikke spis dem når du føler for det, fordi dette kan føre til fråtseri. Når du planlegger en sjokolade godbit etter lunsj, pakke ett stykke hver dag, i stedet for å forlate en aksje haug i et skrivebord, som kan raskt bli en binge snack når selvkontroll er lav.

Unngå Fancy og Gourmet sjokolade

Mens at en Hersheys Kiss inneholder kun ca 22 kalorier, inneholder en fancy sjokoladetrøffel et minimum av 73 kalorier. Trøfler inneholder kremaktig sentre som øker kaloriinnholdet i behandler grunn tilsatt sukker og fett. Prøv og hold deg til ren sjokolade i stedet for en sjokoladetrøffel med karamell eller peanøttsmør, som begge er høy i kalorier. Trøfler kan være pen, men de har mer kalorier enn vanlig sjokolade.

Mørk

All sjokolade er laget av kakao, men mørk sjokolade inneholder en høyere prosentandel av kakao med mindre tilsatt sukker og fett. Kakao inneholder spesielle sammensetninger som kalles flavanoler, som fungerer som antioksidanter i kroppen og kan redusere risikoen for hjertesykdom. Dette derimot, gir ikke mørk sjokolade en perfekt rykte, fordi det kan fortsatt bidra med en betydelig antall kalorier til din daglige total. Når du nyter mørk sjokolade, velg en med et kakaoinnhold større enn 65 prosent og praksis del kontroll på samme måte som du ville gjort med melkesjokolade.

Vokt dere for sukkeralkoholer

Når du utforsker "diett" eller "sukkerfrie" sjokolade, pass. De lave eller redusert kalori søtningsmiddel tilsettes til dem kan være sukkeralkoholer som mannitol, glycerol eller xylitol. Disse sukkeralkoholer kan ha avførende effekt, eller andre mage effekter, hos noen mennesker. Så, selv om det kan være et produkt lavere kalori eller lavere fettinnhold, de ulemper som fremdeles overstyre fordeler.

Hvordan spise sjokolade uten å få vekt

Hvordan spise sjokolade uten å få vekt


Nyter sjokolade uten å få vekt kan virke vanskelig, med tanke på store mengder fett og sukker som er pakket inn i hver lille torget. Følg disse trinnene for å nyte din favoritt søt uten å sette på pounds.

Hvordan spise sjokolade uten å få vekt

Velg mørk sjokolade over melk eller hvit sjokolade. Mørk sjokolade kan redusere blodtrykket, og du vil føle deg mer fornøyd etter å ha spist det på grunn av sin rike smak.

Spis sjokolade i moderate mengder. Å ha et par ruter hver dag vil ikke sette på pounds, men å spise en hel bar hver dag vil definitivt gjøre buksa strammere.

La sjokoladen smelte i munnen i stedet for å tygge den. Tillate den rike smaken å vare så lenge som mulig, slik at du føler oppfylt etter å ha bare en liten bit.

Kombiner liten daglig inntak av sjokolade med et sunt kosthold og regelmessig mosjon. Hvis du spiser riktig hele dagen og trene 3 til 5 ganger i uken, bit av sjokolade du spiser daglig vil ikke øke vekten din.

Hint

  • Erstatte andre søtsaker som du vanligvis spiser med mørk sjokolade. For eksempel, hvis du vanligvis et stykke kake eller en bolle med iskrem til dessert, bli kvitt dem godteri. Spis et kvadrat eller to av sjokolade i stedet.
  • Ikke bruk de potensielle helsemessige fordelene av mørk sjokolade som en unnskyldning for å spise store porsjoner. Husk at sjokolade er fortsatt fetende, og fråtset på det vil definitivt legge pounds.

Hvordan å miste vekt med sjokolade Protein Shakes

Hvordan å miste vekt med sjokolade Protein Shakes


Å miste vekt med sjokolade protein shakes kan høres bakvendt, men faktisk, soya protein isolere og kakaosmør har ikke de ernæringsmessige elementer som er nødvendige for kroppen å bruke disse matvarene til å produsere en betydelig mengde av fettreservene. Hemmeligheten til å miste vekt med sjokolade protein shakes er å lage din egen sjokolade protein shakes ved hjelp av ren soya, kakaosmør og honning. Som med alt riktig slanking, drikking sjokolade protein shakes å gå ned i vekt er mest vellykket når du forstår nøyaktig hva slags mat er i den rister du drikker. Ved å gjøre dine egne shakes, kan du garantere at du vet.

Hvordan å miste vekt med sjokolade Protein Shakes

Innkjøp og miksing ingredienser for en sjokolade protein shake

Kjøp soya protein isolere pulver. Kjøp pulver med følgende ingredienslisten: soya protein isolere, ingenting ekstra. Ikke kjøp kraftfôr. Soyaprotein konsentrater - i tillegg til soya - kan inkludere sukker, kunstige søtningsmidler eller smaker, fargestoffer, eller en rekke andre ingredienser som kan øke kalori telling av soya produktet. På pluss-siden, konsentrater er vanligvis dyrere enn ren soya protein isolat.

Kjøp rå, naturlig kakaosmør - også kjent som kakao smør. Andre ingredienser øke kalori teller. Det er viktig å huske, har kakaosmør også en rekke kosmetiske og medisinske bruksområder. De fleste kakaosmør brukes som fuktighetskremer og rettsmidler har flere ingredienser som kanskje ikke er spiselig.

kjøpe 100 prosent rå honning. Mens kaloriinnholdet i honning er høy, er det betraktelig lavere enn rå sukker, har ingen kunstige ingredienser og rå honey vil legge til en liten søthet til sjokoladesmak av kakaosmør og fjerne vegetabilsk smak av soya pulver.

Bland tre spiseskjeer soyaprotein isolere pulver, en teskje av rå, naturlig kakaosmør, en teskje honning og 1/2 ts bakepulver i 16 gram vann. Den bakepulver er ikke nødvendig, men vil hindre luft i magen ofte forbundet med soya protein vibrering.

Rør riste kraftig i ett minutt for å oppløse honning, kakaosmør og natron. Drikk shake raskt eller røre riste regelmessig hvis du foretrekker å nyte det sakte som soya vil bosette til bunnen av glasset.

Hvordan spise sjokolade i Moderasjon

Hvordan spise sjokolade i Moderasjon


Sjokolade er spist av mange mennesker for sin besk smak. Hvis du spiser mørk variasjon, er det antatt at du kan nyte helsefordeler. Ifølge New York Times, har studier indikert at flavonoider i mørk sjokolade redusere blodtrykket, noe som bidrar til å hindre hjertesykdom. De samme flavonoider er ansvarlig for chocolaty smak mange krever. Jo mindre bearbeidet sjokolade, jo færre flavonoider er tapt. Fordi et overskudd av sjokolade kan utløse vektøkning, er det best når det spises i moderate mengder.

Hvordan spise sjokolade i Moderasjon

•  Hold sjokolade stash i fryseren. Bryt sjokoladen i biter størrelse biter av ca 5 gram (en kvadratmeter), slik at du er mindre fristet til å spise store biter om gangen. Bruk mørk sjokolade med et kakaoinnhold på 65 prosent eller høyere for å oppnå helsegevinst.

Ta kalorier i betraktning. Se på din livsstil. Hvis du trener ofte og leve en aktiv livsstil, kan du tillate deg å forbruke flere kalorier. Hvis du fører en stillesittende livsstil, begrense det daglige sjokoladeinntaket. En 5-gram kvadratet av sjokolade har ca 25 kalorier. Hvis du tillater deg selv 100 ekstra kalorier daglig, kan du spise fire kvadrater.

Spis en sjokoladebit og nyte lukten og smaken av sjokolade som det smelter i munnen. Ta deg god tid og tar opp sjokoladen under en stille stund, slik at du kan nyte det. Fordi sjokolade ble holdt i fryseren kan det ta opp til tre minutter før det er borte. Hvis du holdt sjokolade ved romtemperatur, vil det bli gått raskere.

Spis en annen kvadratet av sjokolade på en lignende måte hvis du har lyst vedvarer. Hold styr på hvor mye sjokolade du spiser, fordi kalorier raskt legge opp. Når din craving er fornøyd, lagrer de resterende kalorier for senere i dag.

Drikk en kopp varm sjokolade hvis du begjærer sjokolade og har allerede spist det daglige tildeling. Selv om den varme væsken ikke har de samme helsemessige fordeler som mørk sjokolade, er det mindre fetende, men likevel beroligende og trøstende.

Hint

  • Unngå å spise sjokolade sent på kvelden fordi det inneholder koffein, noe som kan forstyrre søvnen din.
  • Hvis du spiser mørk sjokolade for sin helsemessige fordeler, bør du vurdere inkludert te, epler, løk og tyttebær i kostholdet ditt fordi disse er også rik på flavonoider.

Sjokolade Super Foods

Sjokolade Super Foods


Det er offisielt: Sjokolade er bra for deg, og ernæringseksperter vil tilbake til deg på den. Ansett som en "supermat", sjokolade har vist seg å senke blodtrykket og bedrer blodsirkulasjonen og generell kardiovaskulær helse. Når ernæring-pakket sjokolade er kombinert med andre supermat, er dens krefter multiplisert. Sjokolade er sunn egenskaper kan bli vist frem med fordel i matvarer som synliggjør sin allsidighet og rikdom.

Mørk sjokolade av seg selv

Bare noen få ruter av mørk sjokolade per dag kan være måten å få supermat fikse, men noen mer enn 100 kalorier av det daglige kan være for mye. Fordi sjokolade er høy i kalorier og fett, spise det kan føre til vektøkning. Pass på at sjokolade er mørkt, ikke melk eller hvit sjokolade, som inneholder hjerte-boosting polyfenoler, men i mindre mengder.

Sjokolade med andre Superfoods

Superfoods er spioneringen å pakke en punch og tilby næringstetthet i en liten porsjon. Men når supermat er kombinert, deres helsemessige fordeler jobber i tandem samtidig tilby kontrasterende smaker og teksturer. Sjokolade er en naturlig sammenkobling med andre supermat som blåbær, kanel, appelsiner, te og honning. Ett produkt som inneholder mørk sjokolade og Manuka honning bruker honning fra en slektning av tea tree, kjent av Maori folk til å ha antiseptisk og phytochemical egenskaper. De to supermat gifte seg med den fruktige sjokolade med mellower karamell smaker av eksotiske honning.

Raw Chocolate Creme

Rå sjokolade er et fast innslag av rå mat dietter og sies å være en mer enzymatisk levende produkt enn kokt eller stekt sjokolade. Når de inngår i en dessert parfait, kan rå sjokolade smaker syndig og "supermat" er ikke det første som kommer til tankene. En tykk puddingaktig krem ​​kan være laget av rå kakaopulver, kjøtt og vann i små kokos, rå vaniljebønner pulver, organiske jordbær og søtningsmidler, slik som stevia og lucuma pulver. Lucuma er et vitamin-rik tropisk frukt med en smak som ligner lønnesirup.

Raw Chocolate Cake

En rå kake høres kanskje ikke appetittvekkende, men når det er en ubrent, uraffinert rå sjokoladekake, du får en superfood forkledd som junk food. En hemmelig ingrediens i kaken er reishi pulver og te, fra vill medisinsk reishi sopp. Reishi sies å ha immunostimulerende og anticancer-effekter. Buttery notater av sopp utfylle det av sjokoladen i en kake base av valnøtter, kokos, dadler, fiken og pulverisert rå kakao bønner og kakao smør. En frosting laget av cashewnøtter, carob og kokos er infused med reishi te, som kan føres på kaken.

De helsemessige fordeler av mørk sjokolade

Mørk sjokolade har nylig blitt funnet å ha noen positive helsemessige fordeler i en rekke vitenskapelige studier. De fleste forbrukere liker å spise litt sjokolade, så nyheten om sin helsemessige fordeler er virkelig gode nyheter.

Cacao

Cacao, en ingrediens i sjokolade, inneholder et antibakterielt ingrediens som bidrar til å bekjempe tannråte. Lukten av sjokolade er også antatt å slappe av en person ved å påvirke hjernen bølger.

Oljesyre

Kakaosmør i sjokolade inneholder oljesyre, en ingredienser som bidrar til å senke kolesterolet.

Flavonoider

Mørk sjokolade inneholder flavonoider som fungerer som antioksidanter som beskytter kroppen mot frie radikaler. Flavonoider i sjokolade kan holde blodårene mer elastiske, så vel.

Blood Pressure

Mørk sjokolade er bra for hjertet og antas å senke blodtrykket.

Betraktninger

Sjokolade er tenkt å utløse migrene hos noen mennesker. Sjekk med legen din hvis du får hyppige migrene.

Helsemessige fordeler av å spise sjokolade

Helsemessige fordeler av å spise sjokolade


Selv om sjokolade er mye baktalt - enten som en årsak til akne eller en grunn for hulrom - det er gode nyheter for sjokolade elskere. Nyere forskning viser at visse typer sjokolade kan være bra for deg - hvis spises med måte.

Origin

Sjokolade er avledet fra bønner som vokser i pods på kakao trær. Selv om disse plantene oppsto i Sentral-og Sør-Amerika, de har siden blitt introdusert til ekvatoriale regioner, inkludert Karibia, Afrika, Sørøst-Asia og det sørlige Stillehavet.

Flavonoider

Sjokolade inneholder høye nivåer av polyfenoler som kalles flavonoider. Flavonoider er naturlig forekommende stoffer som finnes i plantebasert mat. Andre matvarer rike på flavonoider inkluderer frukt som tyttebær og epler; grønnsaker som løk, spinat og asparges; te; og rødvin. Flavonoider, som andre polyfenoler, er eksempler på antioksidanter. Antioksidanter er stoffer som kan hindre skader på kroppens celler og reparere eksisterende celleskader.

Sjokolade Typer

Sjokolade leveres i en rekke av typer. De tre hovedtypene er mørk sjokolade, melkesjokolade og hvit sjokolade. Mørk sjokolade har den største mengden av kakao tørrstoff (opptil 75 prosent). Melkesjokolade er sjokolade som er blitt kombinert med melk. Den inneholder opptil 20 prosent kakao tørrstoff. Hvit sjokolade er avledet fra søtet kakaosmør blandes med melkefaststoffer. Det inneholder ingen kakao tørrstoff. Mørk sjokolade er den type sjokolade oftest assosiert med helsefordeler. Mørk sjokolade har flest flavonoider av alle de forskjellige typer sjokolade. Forskning tyder på at behandlingen fjerner flavonoider fra sjokolade.

Heart Disease Prevention

Forskning ved University of California-Davis indikerer at den høye mengden av flavonoider som finnes i mørk sjokolade bidrar til å redusere risikoen for hjertesykdom. Flavonoider i sjokolade hjelper til å unngå fettstoffer i blodet fra oksiderende og tetter blodårene. En studie publisert i Nature indikerte at antioksidantegenskaper av sjokolade bidra til å bekjempe frie radikaler i forbindelse med hjertesykdom og relaterte helseproblemer. En studie i American Journal of Clinical Nutrition viste at en diett supplert med mørk sjokolade ført til mindre reduksjoner i dårlige kolesterolet (LDL) nivåer, en tilstand som i sin tur kan føre til en reduksjon i tilstoppede arterier.

Lavere blodtrykk

Forskning publisert i Journal of American Medical Association indikerte at mørk sjokolade senker blodtrykket. En separat studie i Nederland viste at menn som regelmessig spiste kakaoprodukter hadde lavere blodtrykk og hadde mindre sannsynlighet for å dø av hjertesykdom enn de som ikke regelmessig konsumerer sjokoladeprodukter. Annen forskning viser at flavonoider hjelp arteriene å være fleksibel. En annen vitenskapelig studie viser at sjokolade har en kvalitet som ligner på aspirin som forebygger blodpropp.

Forsiktighetsregler

Selv om mørk sjokolade har vist seg å bidra til å forebygge hjertesykdom, dette betyr ikke at du kan spise sjokolade med svikte. Fordi sjokolade er en høy-kalori mat som er rik på mettet fett, bør det spises i moderate mengder.

Mat som inneholder tryptofan

Tryptofan er en essensiell aminosyre som kroppen benytter for å behandle visse typer proteiner. Fordi kroppen ikke kan produsere tryptofan på egen hånd, må den motta den fra mat eller kosttilskudd. Spise en diett rik på dette viktige aminosyren er nødvendig for et sunt sinn og kropp.

Kjøtt

Tryptofan er ofte forbundet med kalkun på Thanksgiving, men rødt kjøtt, fisk og skalldyr, kylling og svinekjøtt koteletter er også høy i aminosyren.

Dairy

Melk, eggehviter og ost er all god kilde til tryptofan.

Andre kilder

Soyaprodukter, nøtter og frø er også høy i tryptofan. Frukt og grønnsaker inneholder den essensielle aminosyren er bananer, spinat og bønner.

Effekter

Tryptofan-rik mat kan faktisk gjøre at du føler deg bedre, som den menneskelige kroppen bruker aminosyren til å produsere serotonin og melatonin. Serotonin er et signalstoff ansvarlig for å heve humøret, produsere at "glad følelse", mens melatonin beroliger kropp og fremmer søvn.

Maksimere Absorpsjon

For å få mest ut av en diett høy i tryptofan-rik mat, spiser mat på tom mage for å støtte absorpsjon av aminosyrer. Også, spiser mat med høyt innhold av tryptofan alene for å hindre andre aminosyrer fra å forstyrre absorpsjon.

Tegn og symptomer på en sjokolade Allergi

For mange er sjokolade ikke bare en godbit, det er en nødvendighet. Sjokolade er en kjent stemning lifter og har selv blitt hyllet for sine hjertet sunt fordeler. Men hvis du er blant den gruppen som er allergisk mot sjokolade, trenger du å vite hva som kan skje hvis du spiser det.

A True Chocolate allergi?

Den gode nyheten for mange er at en ekte allergi mot kakao (sjokolade) er faktisk ganske sjelden. Mange reaksjoner til sjokolade, faktisk resulterer fra de ingredienser eller additiver i sjokolade, inkludert mais sirup, melk, lecitin, nøtter, smakstilsetninger, gluten og fargestoffer.

Symptomer

En allergi mot sjokolade og / eller kakao kan presentere følgende symptomer: hodepine, halsbrann, kløe, utslett, pustevansker, elveblest og forvirring.

Astmaanfall

Personer som lider av astma kan være følsomme for kakao eller andre ingredienser i sjokolade, og opplever et astmaanfall.

Kjemikalier

Koffein, teobromin og phenlethylamine er kjent for å forårsake hodepine og humørsvingninger hos noen individer. Disse ingrediensene finnes naturlig i sjokolade og er faktisk ikke en allergi, men en reaksjon på kjemikalier.

Den gode og dyre sjokolade

Høyere kvalitet sjokolade generelt medfører færre allergiske reaksjoner. Jo renere sjokolade, målt ved mengden av kakao brennevin og kakaosmør, jo mindre sjanse for ekte sjokolade allergi.

Morsomme fakta

Forbrukerne bruker mer enn $ 7 millioner dollar årlig på sjokolade og sjokolade relaterte produkter.

Ernæringsmessige verdien av sjokolade-jordbær

Ernæringsmessige verdien av sjokolade-jordbær


Sjokolade dekket jordbær er lekkerbiskener som gir noen ernæringsmessige fordeler, men de har også noen ernæringsmessige ulemper. Så lenge du spiser dem i moderasjon, vil de ikke skape noen helseproblemer. Den totale ernæringsmessige verdien av denne snack endres avhengig av hva slags sjokolade du bruker.

Jordbær

Jordbær er en god kilde for vitamin C, fiber og mangan, og de inneholder også noen kalium. Ernæringsmessig sett, de er helt klart bedre del av jordbær og sjokolade kombinasjon. Fersk, lokalt dyrket jordbær har den søteste smak og lyseste fargen.

Melkesjokolade

Melkesjokolade kan være deilig, men du bør spise det i moderate mengder. Melkesjokolade er høy i mettet fett. Faktisk inneholder en kopp 31 g mettet fett, som er 155 prosent av den daglige anbefalte verdi. På den lyse siden, inneholder melkesjokolade anstendige mengder mineraler som kobber, mangan og fosfor.

Mørk sjokolade

For å gjøre de sunneste sjokolade dekket jordbær, bruke mørk sjokolade. Mørk sjokolade er fortsatt høy i mettet fett, selv om det inneholder litt mindre i forhold til melkesjokolade. I tillegg har studier vist at mørk sjokolade kan bidra til å senke blodtrykket. Mørk sjokolade er også en god kilde til mangan, kobber, jern og magnesium.

Fordeler

De viktigste helsemessige fordeler i sjokoladetrekk kommer fra vitamin C, fiber og mineraler som finnes i maten. Vitamin C fungerer som en antioksidant, hjelpemidler i immunsystemets funksjon, og bidrar til kroppen på mange andre måter. Kostfiber er en av de mest viktige regulatorer av fordøyelses helse, som det hjelper kroppen i å opprettholde regelmessig fordøyelse. Nesten alle matvarer inneholder mineraler som hjelper kroppen i å utføre mange grunnleggende funksjoner. Det er nyttig å vite hvilke matvarer er høyt i visse mineraler, slik at du spiser et balansert kosthold.

Betraktninger

Du bør ikke spise sjokolade dekket jordbær hver dag fordi du vil sannsynligvis ta i for mye mettet fett. En strategi for å lage "sunnere" sjokolade-jordbær er å dyppe bare halvparten av jordbær i sjokolade i stedet for å dyppe hele jordbær.

Hvordan Forstå sjokolade Graham Cracker Nutrition

Graham mel er en blanding av hvetemel, hvetekli og hvetekim. En graham cracker inneholder Graham mel som sitt primære ingrediens. Det har også sukker og kanel, noe som gir en graham cracker en søt smak som en cookie i stedet for en salt smak som en cracker. Graham crackere er en vanlig ingrediens i paiskall og andre bakevarer. Graham crackers inneholder ofte belegg av sjokolade og andre søtsaker.

Hvordan Forstå sjokolade Graham Cracker Nutrition

•  Skaff næringsinnholdet for en sjokolade graham cracker fra et nettsted som Nutrition. Denne informasjonen gjelder for en firkantet sjokolade graham cracker som måler 2,5 inches på hver side. Krakker veier 14 gram (g) eller ca ½ en unse.

•  Studer kaloriinnholdet for en sjokolade graham cracker. En servering av sjokolade Graham sprakk har totalt 67 kalorier. Dette gir 3 prosent av den daglige verdi (DV) for kalorier, forutsatt en standard diett på 2000 kalorier per dag. Karbohydrater utgjør 36 kalorier, fett gir 28 kalorier og protein utgjør de resterende tre kalorier.

•  Undersøk karbohydrater teller for sjokolade Graham sprakk. En sjokolade Graham cracker inneholder totalt 9,3 g av karbohydrater. Dette inkluderer 3.1g av komplekse karbohydrater, 0,4 g kostfiber og 5,8 g sukker. Dette gir 3 prosent av DV for total karbohydrater og 2 prosent av DV for kostfiber.

Studer fettinnholdet i sjokolade Graham sprakk. En sjokolade Graham cracker inneholder 3,2 g av fett, som er 5 prosent av DV for total fett. Dette omfatter 1.9g av mettet fett, eller 9 prosent av DV for mettet fett. En servering av sjokolade Graham sprakk også 0.8g protein, noe som er 2 prosent av DV for protein.

Undersøk vitaminer og mineraler i sjokolade Graham sprakk. Sjokolade Graham sprakk har 5 prosent av DV for mangan, og 3 prosent av DV for jern, kobber og selen. De inneholder også milligram (mg) natrium, som er omtrent 2 prosent av DV for natrium. Flere næringsstoffer i en sjokolade graham cracker inkluderer 2 prosent av DV for riboflavin, niacin, magnesium og fosfor.

Kan du virkelig være avhengige av sjokolade?

Kan du virkelig være avhengige av sjokolade?


Sjokolade er syndig deilig, men er det virkelig vanedannende? Å spise sjokolade er absolutt en gledelig opplevelse, og de som leter etter enkel komfort eller forfriskning ofte til denne herlige confection. Studier indikerer sjokolade inneholder flere stoffer som er naturlige smertestillende, kan føre til behagelige opplevelser og følelser av årvåkenhet og tilfredshet. Hvis ikke fysisk vanedannende, kan sjokolade være, i det minste psykologisk vanedannende.

Mistenkelige stoffer

Flere kjemikalier kjent for å skape humør endring og fysisk avhengighet er tilstede i sjokolade. Blant disse er teobromin et kjemisk stoff som påvirker nervesystemet, utvider blodkar og fungere som en stimulerende lik koffein. Denne ingrediensen hjelper en til å føle seg mer våken og upbeat. Sjokolade inneholder også fenyletylamin (PEA), et kjemikalie som frigjør endorfiner i hjernen. Endorfiner ligner opiater i deres evne til å produsere en følelse av glede og velvære. Denne effekten bidrar til å forklare sjokolade rykte som en glede stimulator og et afrodisiakum.

Karbohydrater

Nyere studier tyder på det mest vanedannende stoffet i sjokolade kan være sine karbohydrater eller sukker. Det er et kjent forhold mellom spise karbohydrater, inkludert sjokolade og økte serotoninnivået i hjernen. Serotonin hjelper enkeltpersoner føler deg rolig, avslappet og noen ganger også mildt lykksalig eller euforisk. Mangel serotonin kan føre til økt appetitt, irritabilitet, søvnløshet og emosjonelle problemer. I en rapport fra American Heart Association, rapporterte eksperter at enkelte mat cravings kan være forårsaket av en serotonin mangel.

Juryen er fortsatt ute

Mange sjokolade elskere sier de lider av abstinenssymptomer - inkludert hodepine og irritabilitet - når de fornekter seg sin favoritt godbit. "Sjokolade junkies" har prøvd mange mislykkede strategier, fra kjepphest dietter til hypnose, for å hjelpe dem kutte ned, men en bevist kjemisk avhengighet til sjokolade er fortsatt ubekreftet. Flere stoffer forbundet med avhengighet er inkludert i ingrediensene i sjokolade, men mindre ønskelig matvarer som brokkoli inneholder noen av de samme ingrediensene. Ingen har imidlertid stadig blitt fristet til å strekke seg etter en plate av brokkoli etter en romantisk break-up.

Hvordan bekjempe Cravings

Hvis du ønsker å kutte ned på mengden sjokolade du spiser, kan du prøve å finne årsaken til din neste craving. Hvis kjedsomhet er å klandre, prøv å gå, hagearbeid eller tilbringe tid borte fra hjemmet med venner. Fordi reell sult eller lavt blodsukker kan utløse sjokolade krav, har sunne alternativer på hånden for å snack på stedet. Husk, å tillate deg selv en eller to små biter av godsakene en gang i blant er ofte mer realistisk enn helt fjerne sjokolade fra kosten din. De fleste eksperter er enige om at sjokolade (i moderate mengder) er en avhengighet ikke å være fryktet, men nytes.

Hvordan å slutte å spise sjokolade

Å gi opp sjokolade er vanskelig. Spesielt rundt helligdager, og det synes å være sjokoladerelaterte hellighver måned eller så. Du kjenner sikkert disse hellig i intim som en sjokolade lover, og ser frem til noen unnskyldning for å unne seg en sjokolade-spising vanvidd. Problemet med sjokolade er jo mer du spiser det, jo mer du ønsker å spise det, og hvis du har virkelig fått et problem, ganske snart alt du ønsker å spise sjokolade og ingenting annet. Hvis du ikke kan synes å spise sjokolade i moderate mengder som ikke-sjokoholikere gjøre, så her er en måte å prøve å erstatte at sjokolade craving med vanlig, sunn mat. Etter at du har den onde sukker ut av systemet for noen få dager, vil du finne at du ikke ønsker det så mye. Maten smaker godt, selv om det ikke vil være så morsomt. Men kroppen din vil være takknemlig. Les videre for å lære å slutte å spise sjokolade.

Hvordan å slutte å spise sjokolade

•  Drikk et glass kaldt vann eller spise en frisk, rå grønnsaker hver gang du ønsker å spise litt sjokolade.

Ha noen nøtter og rosiner rundt til pop i munnen når du prøver å slutte sjokolade. Energien boost vil føle ligner på sjokolade, og du har nettopp hjulpet kroppen din i stedet for å mate den sukker.

Chew sukkerfri tyggegummi når du får en sjokolade mani. Den søte smaken vil hjelpe for en liten stund.

Ha en toast med all-frukt gelé for å gi deg selv noe søtt, men likevel sunt. Hvis toast ikke gjør det, prøv en svært sukkerholdig frukt som en banan, fersken eller druer.

Prøv søte-flavored ris kaker, sukkerfri fudgesicles og diett brus. Dette er ikke det beste for deg, men noen ganger du er desperat.

Forskning på helsemessige fordeler av sjokolade

Er sjokolade virkelig bra for deg? Hva er de helsemessige fordelene som omgir sjokolade? Hvor mye er for mye? Denne artikkelen vil undersøke noen av de nyeste helsepåstander rundt sjokolade, for å hjelpe deg å sortere fakta fra fiksjon.

Alt om Flavonoider

Den viktigste ingrediensen forskere peker på når man diskuterer sjokolade helse egenskaper er flavonoider. I en 14 februar 2007 artikkel i Vancouver Sun, rapporterte Mia Stainsby at "Flavonoider er vennlige forbindelser og fungerer som antioksidanter, som hindrer celle skade og betennelse. Studier har vist økt blodstrøm, mindre plate klissete og koagulering samt økt gode kolesterolet og senkes plakk dannelse i blodet takket være flavonoider. " Hennes artikkelen indikerer at jo høyere flavonoid innhold, jo bedre sjokolade er for deg.

Melk Vs. Mørk sjokolade

Dessverre for melk sjokolade elskere, er det høyeste innholdet av flavonoider som finnes i mørk sjokolade. En CBC News artikkel 4. juli 2007 noter at en "høy andel av kakao - 70 prosent eller mer" er ideelt, mens lavere prosenter som finnes i melkesjokolade ikke vil gjøre utslaget. (Det er også viktig å merke seg at hvit sjokolade inneholder ingen flavonoider.)

Stainsby artikkel nevner også at "en US Department of Agriculture studie viste kakaopulver har det høyeste innholdet av flavonoider, etterfulgt av baking sjokolade og mørke spise sjokolade." Hun fant også at å kombinere kakao og melk faktisk forårsaket problemer med absorpsjon av sjokolade er antioksidanter, fortynne dens helsemessige fordeler, nok en gang viser at mørk sjokolade er den "sunneste" type.

Hvor mye er for mye?

Ifølge CBC News artikkel av Michelle Gelok, er det uklart hvor mye sjokolade regnes som "for mye", men studier tyder på at siden sjokolade er høy i både kalorier og fett, bør det inntas i moderate. Faktisk tyder Gelok artikkel at "å begrense deg til et par små biter av mørk sjokolade i uken er en rimelig måte å nyte gleden av sjokolade uten å overdrive."

Sjokolade og trening

The Vancouver Sun artikkelen antyder at 100 kalorier av sjokolade om dagen (omtrent på størrelse med en sjokoladebit, i motsetning til en sjokolade bar) er rikelig. I mellomtiden, en Times Online stykke av Amanda Ursell sier at 100 gram sjokolade (ca 500 kalorier) er det maksimale beløpet som kan anses som sunt. Ursell påpeker også at alle som indulging i denne mengden av sjokolade "ville trenge å gå raskt i mer enn en time og en halv dag" for å brenne den av med trening.

Ikke en "superfood"

Mens sjokolade ikke kan være en "supermat" som du kan unne deg med enorme mengder, definitivt tilbyr en rekke helsemessige fordeler. The Times Online artikkelen sier at sjokolade er "mindre sannsynlighet for å forårsake tannråte enn vanlige søtsaker fordi det øker syreproduksjonen bare mildt i vår munn, og kakao inneholder kjemikalier som hemmer munnen bakterier", som er noe du bør vurdere når du velger sukkerholdig snacks. I tillegg bemerker Ursell at sjokolade ikke forårsaker det samme sukker rush og krasj i forbindelse med andre søtsaker, så det kvalifiserer som en "lav GI mat," for de som er bekymret for diabetes. Til slutt, selv om sjokolade inneholder små mengder flavonoider, påpeker Ursell ut at det er andre matvarer som te, svart drue juice og enkelte røde viner som leverer flavonoider i tillegg, som kan faktisk være mer gunstig for helsen enn forbruket av sjokolade.