Digidexo.com

sjøgrens diare symptomer

Kroniske Gul diaré symptomer

Kroniske Gul diaré symptomer


Kronisk gul diaré er bestått av løs, vannaktig, gulaktig avføring i mer enn fire uker. Det kan være ledsaget av kramper, tretthet og en generell følelse av ubehag. Årsakene til gul diaré varierer fra lav galle produksjon, noe som kan bety et problem i leveren, til en alvorlig sykdom. Behandling og forebygging avhenger av årsaken.

Symptomer

Når en person har kronisk gul diaré, vil han lide av flere løse og noen ganger rennende avføring på en daglig basis for mer enn fire uker. Fargen på diaré kan variere fra en lys gulaktig-brunt til en nesten gul-grå farge. Kramper, tretthet og svakhet er andre vanlige symptomer. Kronisk diaré, som er diaré som varer mer enn fire uker, kan føre til dehydrering og tap av elektrolytter og kalium. Det kan også bety et alvorlig helseproblem. Kontakt legen din hvis du opplever disse symptomene.

Medisiner kan BeCausing Dine Kroniske Gul diaré symptomer

Antibiotika, avføringsmidler og noen kjemoterapi medisiner kan forårsake gul, rennende avføring. Hvis du opplever gul, rennende avføring og er bekymret for de medisiner du er på, ta kontakt med helsepersonell.

Mangel på Bile

Et annet symptom vanlig i kronisk gul diaré er at fargen på avføring endringer over tid fra gulaktig til en blek grå. Dette symptomet betyr et problem med leveren produksjon av galle. Det er gallesalter som slår avføring brun. Som gallesalter avta, blir avføringen gul, så til slutt grå og nesten fargeløs. Hvis du mistenker at du kan ha en galle produksjon problem, er det viktig å se en lege så snart som mulig.

Bakteriell infeksjon som årsak til kronisk Yellow Diaré

Hvis kronisk gul diaré startet plutselig, med ingen andre symptomer, ble det sannsynligvis forårsaket av en bakteriell eller viral infeksjon som du kan ha plukket opp fra infisert mat eller vann. Faktisk er slik diaré ofte kalles reisediaré fordi det er vanlig å lide av det etter å ha reist til et annet land.

Behandling og forebygging

Uansett årsak, kronisk gul diaré bør behandles av første drikke mye væske rik på elektrolytter, som den største helse fare diaré er dehydrering. For å hindre diaré, spise flere små, sunne måltider per dag og alltid vaske hendene før du spiser. Vær forsiktig med hvor du få mat og vann, spesielt hvis du er i et fremmed land. I tillegg, unngå fet mat og alt som inneholder koffein eller alkohol, da disse matvarer og legemidler er kjent for å utløse og forverre diaré.

Sjøgrens sykdom Symptomer

Sjøgrens sykdom Symptomer


Det er beregnet at omtrent 1-4 millioner amerikanere lever med Sjøgrens sykdom. Sykdommen rammer flere kvinner enn menn, og de som er diagnostisert er ofte 40 år eller eldre. Det finnes ingen kur for Sjøgrens sykdom, men behandlinger er tilgjengelig som kan lette symptomene. Kunstige tårer og kortikosteroider er blant de mest vanlige legemidler som benyttes for behandling av pasienter som er diagnostisert med Sjøgrens sykdom.

Hva er Sjøgrens sykdom?

Sjøgrens sykdom er en immunsystemsykdom som ikke har noen kjent årsak. Ifølge National Foundation for Celiac Awareness (NFCA), Sjøgrens sykdom lider har en overaktiv immunsystem som faktisk angriper kroppens celler. Faktisk, for å lymfocyttene som er naturlig opprettet innenfor immunsystemet bekjempe bakterier og infeksjon angripe fuktighet kjertler i stedet.

Tørre øyne, nese og hud

Tørre øyne er et klassisk symptom på Sjøgrens sykdom. Sjogrens.org rapporterer at tørrhet i øyet kan føre til mer alvorlige øyen komplikasjoner som hornhinnen sår og øyeinfeksjoner. Men angrepet på fuktighetsproduserende kjertler forårsaker også tørrhet i nesehulen, noe som kan føre til en brennende følelse i nese og hyppig neseblødning. Mangel på fuktighet kan føre til utslett og tørr, flassende hud. Det kan også føre til tørrhet i skjeden og smertefulle samleier.

Munntørrhet

The Mayo Clinic rapporterer at Sjøgrens sykdom pasienter kan oppleve munntørrhet, en tilstand som kan fører til vanskeligheter med å svelge, hulrom og tap av smak. Munntørrhet fører ofte til en tilstand som kalles oral candidiasis, som er en soppinfeksjon.

Leddsmerter, trøtthet og nummenhet

Ifølge Artritt Foundation, kan Sjøgrens sykdom føre til ekstrem trøtthet som kan forstyrre livskvalitet. Sykdommen kan føre til nummenhet og prikking i ekstremiteter grunn perifere nervesystemet svekkelser som kan selv føre til at noen pasienter å oppleve nummenhet i ansiktet. Reumatiske lidelser så som artritt og leddsmerte er andre vanlige symptomer assosiert med Sjøgrens sykdom.

Lunger

Sjøgrens sykdom er ofte ansvarlig for bindevevsforstyrrelser som resulterer i inflammasjon. Ifølge National Institute of leddgikt og muskel-og hudsykdommer (NIAMS) av Bethesda, Maryland, denne betennelsen noen ganger fører til lungeproblemer som bronkitt og lungebetennelse. Disse betingelser er ofte et direkte resultat av lymfocytter inn i lungene.

Liver

Leveren er ofte påvirket av immunologiske sykdommer, så det er ingen overraskelse at pasienter diagnostisert med Sjøgrens sykdom også oppleve leverproblemer. Leveren utvidelse eller forhøyede levertall er blant de mest vanlige lidelser assosiert med Sjøgrens sykdom.

Pancreas

I boken "The New Sjøgrens syndrom Handbook", forfatter Steven E. Carson forklarer at pankreatitt er også et symptom på Sjøgrens sykdom. Han theorizes at bukspyttkjertelen er lik i struktur til spyttkjertler; Betennelser i både føre til en økning i amylase. Amylase er enzymet som hjelper på fordøyelsen av karbohydrater, og laboratorietester kan påvise økte nivåer, som kan hjelpe i diagnostisering av Sjøgrens sykdom.

Sjøgrens gastrointestinale problemer

Sjøgrens syndrom er en autoimmun lidelse som er manifestert ved kronisk tørrhet i munn, øyne, hals, kjønnsorganer og fordøyelseskanalen. Tilstanden er ikke helt forstått, men legene tror det er noen kobling med thymus og parasympatiske nervesystemet feil. Det er også knyttet til andre autoimmune sykdommer, inkludert skjoldbrusksykdom og lupus. Selv tørrhet i munnen og øynene har en tendens til å få mest oppmerksomhet i form av symptomer, mange Sjøgrens pasienter lider av gastrointestinale problemer.

Hvorfor gastrointestinale problemer?

Gastrointestinale sekreter ofte reduseres i pasienter med Sjøgrens syndrom, innbefattende en reduksjon i slim at linjene i mage-tarmkanalen. Ifølge Dr. Joop D van de Merwe, kan Sjøgrens også forårsake betennelse i mageslimhinnen, noe som kan føre til smerter og magesyke. Redusert spyttproduksjon kan gjøre det vanskelig å svelge matvarer og kan forårsake smerter i spiserøret.

Som alle Sjøgrens syndrom symptomer, kan disse gastrointestinale problemer gå gjennom perioder med fakkel-ups og remisjoner.

Gastrointestinale symptomer

Pasienter Sjøgrens syndrom kan stå overfor en rekke gastrointestinale symptomer. Noen kan utvikle overfølsomhet for visse matvarer, mens andre kan oppleve generelle symptomer på irritabel tarm syndrom som ikke er spesifikke for bestemte matvarer: gass, oppblåsthet, halsbrann og diaré. Redusert gastrointestinal slimete og andre væsker kan også føre til forstoppelse. Ikke alle Sjøgrens pasienten opplever disse symptomene, og når de gjør det, er forskjellig alvorlighetsgrad fra pasient til pasient.

Kosten behandlinger

Den beste kosten løsning på gastrointestinale fakkel-ups er å bestemme matvarer gjør symptomene verre, og for å unngå dem. Selv om noen utløse mat er spesifikke for den enkelte pasient, anbefaler legene å unngå krydret og syrlig mat og alkohol over hele linja. Hvis spiserør smerte er et problem på grunn av redusert spytt og problemer med å svelge, stikker til myk mat og væsker eller dyppe matvarer i sauser kan hjelpe. Unngå knas matvarer kan også bidra til, så vel som å spise mat ved romtemperatur i stedet for varmt.

Andre behandlinger

Ifølge LifeExtension gruppen, har essensielle fettsyrer vist seg lovende i lesse Sjøgrens symptomer. Vurdere å ta omega-3, omega-6, nattlysolje og cytokiner kosttilskudd. L-glutamin kan være gunstig spesielt adressering fordøyelsesproblemer ved å forbedre slimete sekret. Over the counter halsbrann og urolig mage medisiner kan også bidra til å administrere noen av symptomene.

Steroider noen ganger er foreskrevet for å behandle Sjøgrens symptomer, men disse ofte føre til magesyke selv. Sørg for å diskutere dine gastrointestinale problemer med legen din før du tar steroid behandling.

Cøliaki og få hjelp

Noen Sjögrens syndrom pasienter er også diagnostisert med cøliaki. Pasienter med cøliaki kan ikke fordøye mat med gluten. Leger er usikker på hvorfor det er en sammenheng mellom Sjøgrens og cøliaki, men det er viktig å la legen få vite om dine tarmproblemer, slik at du kan bli testet for denne tilstanden. Legen din kan også hjelpe deg med å komme opp med en spiseplan som gir deg de næringsstoffene du trenger uten å gjøre symptomene verre.

Naturlig Diaré rettsmidler

Naturlig Diaré rettsmidler


Diaré er kroppens naturlige måte å tvinge deg til å ta hensyn til din helse. Dette ubehagelig renselsesprosess er kroppens naturlige forsvarsmekanisme som slår inn for å eliminere overflødig giftstoffer å skade og hindrer kroppsfunksjoner. Remedier faktisk støtter den renselsesprosess ved å gi kroppen med vitaminer og mineraler for å bidra til å gjenopprette og helbrede.

Gulrøtter

Nødvendige mineraler og elektrolytter som gulrøtter gir går tapt på grunn av diaré. Gulrøtter redusere diaré symptomer og hjelpe kroppen komme seg raskt. Gulrot suppe er en vanlig middel for tilstanden. Hakk £ 1 av gulrøtter og kok gulrøttene i 5 fl. oz. av vann til den er myk. Spis gulrot suppe i små mengder hver halve time.

Væsker

De riktige væsker gjenopprette mineraler og glukose kroppen mister under diaré. Sportsdrikker som Gatorade fylle kroppen med elektrolytter. Ingefærøl og fruktjuicer fremme en rask utvinning. Juice å prøve inkludere eple, gulrot, tomat, lemonade, orangeade og fersk ananas. Drikke væsker ved romtemperatur for kroppen å fordøye dem lettere. Hvis du liker, legg 1/2 ts. av honning og en klype salt til fruktjuice.

Buttermilk

Melk inneholder en syre som dreper bakterier og bakterier. Himalaya hjem rettsmidler, link under, anbefaler å helle en kopp kjernemelk i et glass med en klype salt og drikker blandingen tre til fire ganger hver dag.

Tea

Urtete hjelpe berolige tarmen. Ifølge Health911, bør du spise urtete i minst seks til 12 timer. Svart og grønn te gir umiddelbar lindring fra diaré. Følgende er urtete som er enkel å tilberede:

Bratte 1 ts. av friske kamille blomster i en kopp varmt vann i 15 minutter.

Denne neste te oppskriften innebærer å bruke gresskar, squash eller gourd blader. Ta med 2 liter vann til en byll; deretter legge bladene og fjerne potten fra brenneren. La bladene til bratt i 35 minutter, og deretter drikke te noen få timer.

Andre urtete du kan bruke inkludere bjørnebær te og bringebær te. Alt du trenger er et blad som skal preges av varmt vann. Ikke legg til sukker eller fløte til din te.

Tips

Forebygging av diaré er enkel. Spise et riktig kosthold med vitaminer, mineraler, fettsyrer og aminosyrer kroppen din trenger. Et sunt kosthold og mosjon vil holde kroppen renset for giftstoffer.

Tegn og symptomer: Tørre øyne og Achy ledd

Tegn og symptomer: Tørre øyne og Achy ledd


Friske øyne har kontinuerlig beskyttelse tilbys av en film av tårer som bevarer behagelig, klar visjon. Tørre øyne er forårsaket av unormal væskeproduksjonen i tårekjertlene og kan forekomme hos menn eller kvinner i ulike aldre. Ifølge Mayo Clinic, tørre øyne er forbundet med flere mulige medisinske tilstander. Tørre øyne ledsaget av verkende ledd kan være en indikasjon på en tilstand som Sjøgrens syndrom, revmatoid artritt eller lupus.

Sjøgrens syndrom

Sjøgrens syndrom er en immunsykdom som i første omgang påvirker kjertler og slimhinner i øyne og munn som skiller ut fuktighet. Tørr, brennende og kløende øyne som føles som om det er sand eller grittiness i dem er en av de fremste symptomer på sykdommen. Tilleggs Sjøgrens syndrom symptomer inkluderer hevelse, stivhet og smerter i leddene.

Ifølge Mayo Clinic, kvinner er mer sannsynlig enn menn for å utvikle Sjøgrens syndrom, og det er mer vanlig diagnostisert hos personer over 40 år Sjøgrens syndrom er ofte i utgangspunktet behandles med medisiner for å behandle symptomer som øyedråper til å smøre øynene, NSAIDs (non-steroide anti-inflammatoriske legemidler) for å lindre leddsmerter, eller medisiner som cevimeline som kan øke spytt og tåreproduksjon. Rivekanal operasjon er også mulig å lindre tørre øyne.

Revmatoid Artritt

Revmatoid artritt (RA) er en autoimmun lidelse som fører til at den skadde immunsystem til å skape kaos på resten av personens kropp. Sykdommen er karakterisert ved leddsmerter, hevelse, varme og rødhet som forekommer på begge sider av kroppen. I tillegg kan reumatoid artritt påvirke andre deler av kroppen, slik som tårekanalene (forårsaker tørre øyne).

Ifølge Mayo Clinic, er RA mellom to og tre ganger mer sannsynlig hos en kvinne enn en mann og oftest oppstår mellom 40 til 60. Det finnes ingen kur for RA; Imidlertid, kan medikamentene anvendes for å lindre smerte, minimalisere leddskader og tak i immunsystemet. Andre behandlinger inkluderer fysioterapi og kirurgi for å reparere leddene som er skadet.

Lupus

Det er fire typer lupus inkludert legemiddelindusert, neonatal, discoid lupus erythematosus, og den vanligste formen, systemisk lupus erythematosus. Sykdommen kan være mild eller alvorlig og forårsake symptomer som leddsmerter og tørre øyne ledsaget av endringer i vekt, tretthet, feber, utslett i form av en sommerfugl over kinnene og nesen, håravfall og munnsår.

Lupus behandlinger er ofte basert på individuelle symptomer. NSAIDs, kortikosteroider og antimalaria medisiner er vanligvis brukes til å bekjempe sykdommen og lindre leddsmerter og ubehag. Aktuelle medisiner kan brukes til å behandle hudutslett og pasienter med mer aggressive former av sykdommen kan trenge sterkere medisiner eller høyere doser.

Tegn og symptomer på blindtarmbetennelse i tolvåringer

Tegn og symptomer på blindtarmbetennelse i tolvåringer


Blindtarmbetennelse oppstår når bakterier tette tillegget, og det oftest rammer barn mellom 11 og 20 år gammel. Hvis tilstanden ikke raskt behandlet, fører det til opprivningsanordning og videre smitte. Barn viser ofte færre symptomer enn voksne, så nær oppmerksomhet må vies til å få øye på blindtarmbetennelse symptomer og iverksette nødvendige tiltak. Mens det er ingen måte å forhindre blindtarmbetennelse, er det generelt behandles uten komplikasjoner; om barn yngre enn 12 har høyest risiko for mage perforasjon eller knuses, blindtarmbetennelse symptomer hos 12-åringer bør behandles umiddelbart.

Adbominal Pain

Ifølge AppendicitisSymptoms.org, magesmerter er den første og mest vanlige tegn på blindtarmbetennelse. Disse symptomene oppstår vanligvis før noen andre. Ved første, er magesmerter som ikke finnes i noen særlig mageområdet; den kan spre seg fra nedre til øvre del av magen helt til baksiden. Som infeksjonen forverres, blir det ofte sentre rundt nedre høyre delen av magen, nær navlen (vedlegget selv ligger i området mellom de store og små innvollene, og smertene fokuserer på dette området). Ømhet, hevelse og sterke kramper forekommer ofte. Smerten intensitet er større enn andre typiske magesmerter og i motsetning til andre magesmerter. Det øker som infeksjonen forverres. Disse smerter ofte føre til kvalme og / eller oppkast så snart de begynner.

Tarmkanalen og urin komplikasjon

Diaré er et typisk symptom på blindtarmbetennelse. Ifølge National Digestive Diseases Information Clearinghouse, blindtarm lider ofte føler at passerer avføring vil avlaste ubehag; dette er ikke tilfelle. I motsetning til vanlige diaré symptomer, forstoppelse eller manglende evne til å passere gass noen ganger indikere blindtarmbetennelse. Dette skjer når slim, avføring eller fremmedlegemer hindrer tarmen. Intestinal problemer ofte føre til et tap av matlyst. Skarpe smerter som ligner de opplevde i magen kan også oppstå i endetarmen. Selv intestinal smerter er svært typiske blindtarmbetennelse symptomer, har de ikke forekomme 100 prosent av tiden; sjelden, er det ingen forandring i avføringsvaner. Smertefull vannlating er også en blindtarmbetennelse symptom.

Fever

Blindtarmbetennelse fører ofte feber, selv om det er mindre merkbart enn andre symptomer og ofte følger deres forekomst. Ungdom lider av tilstanden ofte lese en lavgradig feber som strekker seg fra 99 ° C til 102 ° F. Hvis blindtarmbetennelse allerede har sprukket, kan et barns feber nå opp 104 ° F. Det er imidlertid mulig å ha blindtarmbetennelse uten å kjøre en feber, spesielt hos eldre barn.

Lymfatisk kolitt Symptomer

Lymfatisk kolitt, en form for mikroskopisk kolitt, er en inflammatorisk tarmsykdom som påvirker tykktarmen (tykktarmen). Lymfatisk kolitt er en klinisk og patologisk syndrom som påvirker tykktarmen. Ifølge Johns Hopkins Medical Institutions, påvirker lymfatisk kolitt menn og kvinner likt, og debutalder er 53 år. Dette kolon lidelse forårsaker symptomer som kan behandles.

Årsaker

I lymfocytisk kolitt, er ingen bestemt produserende middel er identifisert, slik at årsaken er ukjent. Noen leger mener at en autoimmun prosess (kroppens immunsystem ødelegger friske celler av ukjente grunner) eller infeksjon kan være involvert i utviklingen av denne lidelsen. Men eksperter ved Johns Hopkins medisinske institusjoner foreslår at det er også antatt at lymfatisk kolitt er forbundet med inntak av en ikke-steroid anti-inflammatorisk. Ifølge National Institute of Diabetes og Digestive og nyre sykdommer, virus eller toksiner kan være den utløsende agent for skaden og betennelse i tykktarmen.

Symptomer

Den vanligste og viktigste symptom på lymfatisk kolitt er kronisk, infeksiøs, vannaktig diaré. Selv om andre symptomer forbundet med lymfocytisk kolitt, diaré er den mest alvorlige symptomer, men blod er vanligvis ikke til stede i avføringen. Ifølge ekspertene ved Johns Hopkins Medical Institutions, kan diaré symptomer oppstår så ofte som fem til ti ganger per dag for et gjennomsnitt på fem år eller så lenge som 20 år.

Vekttap, kropp svakhet og dehydrering symptomer kan være tilstede med lymfatisk kolitt. Andre symptomer er magesmerter, kvalme eller oppkast. Noen lymfatisk kolitt lider har pågående diaré, mens andre har tid når de ikke har noen symptomer.

Diagnose

I lymfatisk kolitt, er betennelse i tykktarmen ikke er synlig på overflaten av tykktarmen, men kan bare ses i tykktarmen eller i tarmslimhinnen, og derfor krever vevsprøver som skal undersøkes for en diagnose som skal bestemmes. I løpet av en fleksibel sigmoidoskopi (undersøkelse ved hjelp av et sigmoidoscope) eller kolonoskopi (kolon undersøkelse ved hjelp av en colonoscope), en prøve av vev, fjernet fra kolon foring, er undersøkt med et mikroskop. Dersom biopsi (vevsprøver) viser en økning av lymfocytter (hvite blodlegemer) mellom cellene på kolon, kan lymfocytiske kolitt være den resulterende diagnose.

Behandling

Ifølge Rush University Medical Center, kan lymfatisk kolitt løse seg selv over tid, men behandlingen kan avhenge av alvorlighetsgraden av symptomene. Livsstilsendringer, slik som å redusere mengden av fett i kosten, og unngå over-the-counter ibuprofen og aspirin, samt fullstendig å eliminere matvarer som inneholder laktose og koffein kan være en første tilnærming til behandling av lymfocytisk kolitt og dens symptomer.

Andre behandlinger kan omfatte reseptbelagte anti-inflammatoriske medisiner for å redusere hevelse. Steroider, budesonid og prednison, kan også brukes til å redusere inflammasjon, så vel som kontroll plutselige anfall av diaré. Anti-diaré medisiner kan gi kortsiktig lindring.

Eksperter ved Johns Hopkins Medical Institutions tilstand at opplevelsen i behandling av lymfatisk kolitt er begrenset fordi ingen spesifikke studier i dag eksisterer for å trekke bastante konklusjoner om vellykkede behandlingsresultater, men behandling kan lindre symptomene.

Betraktninger

I lymfatisk kolitt, barn er sjelden berørt av denne lidelsen. Langvarig bruk av steroider kan forårsake bivirkninger, for eksempel høyt blodtrykk og bein tap. Selv lymfatisk kolitt er en form for inflammatorisk tarmsykdom, er det ikke relatert til mer alvorlige former for inflammatorisk tarmsykdom, slik som ulcerøs kolitt eller Crohns sykdom.

Ifølge National Institute of Diabetes og Digestive og nyre sykdommer, betyr lymfatisk kolitt ikke øke en persons risiko for å få tykktarmskreft. Tidlig påvisning, diagnose og behandling kan føre til en sunn normalt liv.

Medisiner for Sjögrens syndrom

Sjøgrens syndrom er en sykdom i immunsystemet som, i henhold til Sjøgrens syndrom Foundation (SSF), påvirker nesten 4 millioner mennesker i USA (se Ressurser). Det vanligste symptomet på denne tilstanden er en tørrhet i øyne og munn, men andre organer kan bli påvirket. Medisiner kan brukes til å få folk som lider av Sjøgrens syndrom mer behagelig.

Tørre øyne

Øyedråper, kunstige tårer kan lindre noen av tørrhet som oppstår i øynene som følge av Sjøgrens syndrom. SSF rapporterer at over-the-counter øyet produkter kan være gunstig for personer med milde symptomer. En reseptbelagte medisiner kalt Lacriserts kan brukes for alvorlige tilfeller (se Ressurser).

Munntørrhet

The Mayo Clinic drøfter to reseptbelagte medisiner som kan behandle munntørrhet symptomer (se Ressurser). Cevimeline kan brukes av folk flest. Pilocarpine kan ikke brukes av personer som er gravide eller ammende, eller som har glaukom eller astma.

Leddsmerter

Noen mennesker er berørt av Sjøgrens syndrom erfaring leddsmerter. Ifølge eksperter på både Mayo Clinic og SSF, ikke-steroide antiinflammatoriske legemidler (NSAIDs) som ibuprofen er effektive i å lindre mindre leddsmerter.

Betennelse

Kortikosteroider per Mayo clinc, redusere betennelse i leddene som skyldes Sjøgrens syndrom. Bruk disse stoffene på en kortsiktig basis bare for å unngå store bivirkninger.

Immune System

Noen leger forsøker å kontrollere Sjøgrens syndrom symptomer ved forskrivning immunsystem suppressor narkotika for å stoppe kroppen fra å angripe seg selv. Legemidler i denne klassen inkluderer metotreksat og Imuran (Mayo Clinic).

Slik unngår du at Diaré Naturligvis

Diaré kan være pinlig og smertefull. Alle må forholde seg til diaré på et eller annet tidspunkt, men det de ikke vet er at det finnes mange naturlige forebyggende tiltak der ute som kan tas. Enten du har tidvis diaré eller alvorlig kronisk diaré, her er noen trinn du kan ta for å stoppe diaré naturlig.

Slik unngår du at Diaré Naturligvis

•  Vask hendene ofte. Diaré kan være forårsaket av smittestoffer, virus, parasitter og bakterier som du plukker opp på hendene. Alle disse tingene vil "spise opp" på en måte avføring og forårsake løs vandig diaré. Rene hender betyr mindre skadelige bakterier introdusert inn i kroppen din.

Les baksiden av eventuelle medisiner du kan ta. Visse antibiotika vil føre til alvorlig diaré etter hele lengden av deres behandling. Hvis dette er tilfelle, ikke bekymre deg, det er helt normalt og skal passere så snart du er ferdig med antibiotika.

Unngå å spise under tilberedt mat. Under tilberedt kjøtt og egg kan inneholde levende bakterier og parasitter som kan føre til kronisk diaré. Hvis du har en parasitt som bor i deg, kan en enkel antibiotika foreskrevet av legen din drepe den i et par dager og stoppe diaré symptomer.

Unngå å spise store mengder sure frukter og krydret mat. Nå alle har ulike matvarer som vil føre dem til å ha diaré, men mat med høyt syre som appelsiner og grapefrukt vil bryte ned avføringen og forårsake diaré symptomer i de fleste mennesker. Det er viktig å vite hvilke matvarer forårsake diaré for deg og begrense inntaket av dem for å hindre diaré.

Hvis du opplever blodig diaré eller oppkast og diaré samtidig, bør du kontakte lege. Begge disse symptomene er vanligvis tegn på en influensa virus eller mer alvorlig tilstand. Diaré årsaker for begge disse kan variere, så det er viktig å få det sjekket ut så snart som mulig.

Natural Cures for Diaré & Gas

Diaré og gass kan være forårsaket av flere faktorer som infeksjon, antibiotika eller bare din diett. Diaré kan føre til munntørrhet, vann krakk eller dehydrering mens gass kan føre til ubehag i magen og den hyppige utslipp av gass. Det er flere urte og naturlige botemidler for disse symptomene.

Urter

Du kan drikke 1 til 3 kopper Agrimony (Agrimonia Eupatoria) te per dag til å behandle diaré og gass. Denne urten har en snerpende komponent som arbeider for å tørke ut tarmene. Blackberry og Bringebær (Rubus spp.) Har også snerpende komponenter som finnes i sine røtter og blader. Den anbefalte dosering for å lindre diaré symptomer er tre kopper te per dag.

Epler (Malus domestica) er en anti-diaré rette. Den aktive bestanddel som finnes i eple skreller. Dette kan også kjempe mot gass. Du kan bake et eple eller lage eplemos med økologiske epler for de beste resultatene. Carob (Ceratonia siliqua) inneholder tannin, så du kan også legge dette til din eplemos for å lindre symptomer. To kapsler av blåbær (Vaccinium myrtillus) inneholder tannin, pektin som arbeider for å redusere diaré symptomer. Gulrøtter er bra for å forebygge E.coli og andre skadelige bakterier fra å feste seg tynntarmen. Gulrot suppe kan gjøres ved å dampe gulrøtter og blande dem inn i suppe. Gulrot supper inneholder karoten som fremmer generelle immunforsvar.
Oregon Graperoot (Mahonia aquifolium) er en urt som arbeider for å behandle diaré som er forårsaket av E.coli, V. kolera, Shigella, salmonella eller parasitter giardia. Du kan ta 60 dråper av skjær tre ganger om dagen, i kapselform kan du ta opp til 500 til 600 mg. Gravide kvinner eller kvinner som ammer bør ikke ta denne urten. Peppermynte (Mentha x piperita) og Catnip (Nepeta cataria) har en antispasmodic handling som bidrar til å gjenoppleve gass og intestinal kramper. Du kan ta tre kopper te per dag frem til dine symptomer på gass har sunket. Hvis du er gravid, må du ikke bruke kattemynte, og hvis du har hjerte brenne eller esophagal reflux ikke ta peppermynte.
Hvitløk brukes til å drepe et bredt spekter av virus, bakterier og parasitter som kan forårsake diaré. Du kan legge til to fedd hvitløk til ditt daglige kosthold.

Mat og drikke

Det er best å unngå hele korn korn, grønnsaker og rå frukt til dine diaré og gass symptomer er lettet. Du bør drikke vann, urtete og frukt juice for å unngå dehydrering forårsaket av diaré. Du kan spise kokte grønnsaker, aktivt kultur yoghurt og lav-fiber korn, før symptomene har gitt seg. Gass kan også være årsaken ved å svelge for mye luft når du spiser. Det er viktig å spise med munnen lukket for å forhindre denne tilstanden.

Hvordan behandle diaré med medisiner

Hvordan behandle diaré med medisiner


Diaré er ikke en vanlig diskusjonsemne, og det gjør mange mennesker svært ubehagelig bare å nevne begrepet. Diaré er en vanlig fordøyelsesbesvær og til tider en alvorlig sykdom som kan være elendig. Det er mange over-the-counter medisiner tilgjengelig for behandling av diaré gi alvorlig lettelse.

Hvordan behandle diaré med medisiner

Unn Diaré med medisiner

•  Prøv en absorberende diaré medisiner hvis du har et mildt tilfelle av diaré. Disse medikamentene danner bulk i tarmen ved å bli kvitt dem for overdreven væske. Merkevarer inkluderer Kaopectate antidiarrheal væske og caplets.

•  behandle diaré med loperamide, som er den mest vanlige over-the-counter diaré medisinering. Den mest populære merkenavn medisiner som inneholder Loperamid er Imodium AD. Loperamid funksjoner ved å bremse bevegelsen i tarmen. Det reduserer hyppigheten og haster av avføring, hjelpemidler for å redusere smertefulle magekramper og bistår i å begrense mengden av mineral og vanntap i kroppen din.

Prøv en anti-gass-og anti-diaré kombinasjon medisiner som Imodium Advanced for diaré med alvorlig gass. Dette over-the-counter medisiner vil redusere den smertefulle oppblåsthet fornemmelser og magekramper assosiert med gass og diaré.

behandle mild til moderat tilfeller av diaré med vismut subsalicylate. Den mest populære merkenavn er Pepto-Bismol, men mange butikker bære generiske merker for rimeligere priser. Ikke bare er vismut subsalicylate stor for behandling av diaré, det også effektivt behandler halsbrann og mageproblemer. Hvis du nylig har hatt influensa, vannkopper eller har en allergisk reaksjon på acetylsalisylsyre, bør du ikke ta vismut subsalicylate produkter til å behandle diaré symptomer.

Vurder å bruke produkter som inneholder polycarbophil hvis du lider av vekslende tilfeller av forstoppelse og diaré. Polykarbofil er lik absorpsjonsmidler, som for eksempel de som finnes i Kaopectate antidiarreal medisiner, fordi det fjerner også overdreven væske fra tarmen. Den mest populære merkenavn medisinering er fibercon og kan bli funnet på noe kjøpmann eller stoff butikken.

Hint

  • Sørg for å holde seg hydrert hvis du lider av diaré. Konsumere rikelig med væske - først og fremst vann - for å etterfylle tapt kroppen fuktighet. Unngå melk og melkeprodukter, som de kan ytterligere irritere diaré symptomer.
  • Kontakt lege hvis diaré varer mer enn to dager, eller du har en alvorlig feber på 101 grader eller høyere.
  • Gravide kvinner, barn under tre, de som lider av hjertesykdom, diabetes eller AIDS kan ha alvorlige risiko hvis lider av diaré. Se legen din umiddelbart hvis du lider av diaré og lider av noen av de nevnte tilstander.
  • Husk at du ikke bør bruke noen form for diaré medisiner for mer enn 48 timer. Skulle din diaré vedvarer lengre enn denne tidsperioden, se en lege for videre behandling.

Hvordan behandle diaré med alternative løsninger

Diaré er en tilstand som alle lider på et tidspunkt. Faktorer som kan forårsake diaré er viral eller bakterielle infeksjoner, fordøyelsesforstyrrelser, overspising, koffein, matallergier, visse reseptbelagte medisiner, matforgiftning eller eksponering for forurenset vann. Hvis du har diaré, noen vanlige symptomer du kan oppleve er magekramper, kvalme, oppkast og en løs, vannaktig avføring. Mens det er over-the-counter produkter som kan gi lindring, kan du også velge å gjøre bruk av noen alternative løsninger for å lette og stoppe diaré symptomer.

Hvordan behandle diaré med alternative løsninger

Unngå ekstremt kalde eller varme drikker, fruktjuicer, fiberrik mat og meieriprodukter når du har et anfall av diaré, som de vil gjøre vondt verre. Spis mat som bananer, brun ris, ristet brød, poteter og applesauce, siden de er lettere å fordøye.

Drikk bjørnebær te forberedt fra bjørnebær blader å lette diaré. Du kan drikke så mye som 6 kopper om dagen. Tilsett litt honning etter smak.

Drikk rikelig med vann, som diaré kan føre til dehydrering. Prøv å drikke minst åtte glass daglig mens du lider av diaré.

Bland en spiseskje av eple cider med 8 oz. destillert vann og drikke det hver gang du spiser.

Ta riktig homøopatisk middel ved første tegn på diaré. Nyttige homøopatiske midler inkluderer Chamomilla, Podophyllum, Argentum NITRICUM, Ipecacuanha, Colocynthis, bryonia, Arsenicum album, fosfor, svovel, Gelsemium og Pulsatilla. Sjekk med din homeopathic utøveren for råd om hvilken løsning er best å ta for din individuelle sett av symptomer.

Ta grapefruktkjerneekstrakt for å ødelegge eventuelle parasitter som kan være på jobb. Hvis du er på blodtrykket medisiner, kan du ikke ta grapefruktkjerneekstrakt, men fordi det kan ha en potensielt farlig interaksjon med dine medisiner.

•  Ta en hvitløk kapsel 3-6 ganger daglig for å behandle diaré. Hvitløk er en naturlig antibiotika og hjelpemidler i å bli kvitt bakterier som kan skjule seg i tarmen.

Vurdere å ta cayenne kapsler 2 til 3 ganger per dag til symptomene dine er redusert. I motsetning til det mange tror, ​​kan cayenne faktisk stoppe fordøyelsessykdommer i deres spor.

Hint

  • Drikk vann på flaske når du reiser utenfor landet.
  • Vær på vakt mot eksotiske matvarer du ikke er kjent med.
  • Hvis symptomene fortsetter i mer enn 5 dager, se en lege umiddelbart.

Hva forårsaker diaré etter tarm kirurgi?

Infeksjoner

Etter tarm kirurgi, pasienter er mer utsatt for infeksjoner. Clostridium difficile er et vanlig problem under sykehusopphold, særlig for pasienter som har tarm operasjoner. Det er meget smittsom og kan spre seg meget raskt. Clostridium difficile er vanskelig å behandle og kan bli utstilt ved alvorlig diaré med vannaktig avføring tre eller flere ganger hver dag og magekramper. Det kan bli livstruende hvis det påvirker din kolon. Symptomer på dette punktet innebærer 10 til 15 vassen avføring hver dag sammen med feber, kvalme, blod i avføringen, dehydrering og mer smertefull kramper. Når infisert med "c.diff," du kan bli infisert på en enklere måte.

Narkotika

Visse legemidler som administreres etter operasjonen kan forårsake diaré ved å forårsake en ubalanse av bakterier i små og store tarmen. Mange antibiotika, spesielt, kan føre til alvorlige tilfeller av diaré. Symptomene vanligvis begynne et par dager etter at du begynner å ta medisinen og kan omfatte vannaktig avføring, feber, magekramper og dehydrering. Å spise et tørt diett og drikker kun klare væsker kan hjelpe. Hvis symptomene blir alvorlige, eller du ser blod i avføringen, bør du kontakte legen din så snart som mulig.

Kort tarm syndrom

Fjerning av store deler av tynntarmen, i en eller flere operasjoner, kan føre til kort tarm syndrom. Miste mer enn 100 cm av tynntarmen kan begrense området for væsker som skal absorberes av tarmer. Som et resultat, er gallesalter som stimulerer fett og vann sekreter innføres i kolon stedet for å bli behandlet i den lille tarm. Kort tarm syndrom kan også føre til dårlig opptak av næringsstoffer fordi tarmen ikke har tid til å fordøye dem skikkelig. Du kan trenge vitaminer og mineraler for å erstatte mangler i kroppen din. Det er også viktig å være godt hydrert å gjøre opp for tap av væske. Intravenøse væsker kan være nødvendig.

Advarsel

Hvis du har alvorlig diaré symptomer som varer i mer enn tre dager, eller hvis du ser blod i avføringen, bør du kontakte legen din umiddelbart for behandling. Sterke magesmerter kan også være et tegn på en alvorlig sykdom eller komplikasjoner fra operasjonen. Ikke vent med å søke medisinsk hjelp.

Diaré Årsaker

Innledning

Diaré er preget av hyppige vannaktig avføring. Andre problemer som kan oppstå fra å ha diaré er alvorlig dehydrering og tap av salter, næringsstoffer og elektrolytter. I noen tilfeller, hvis symptomene er alvorlige, varige og kroppen blir dehydrert nok, kan diaré føre til dødsfall.

Laktoseintoleranse

Diaré kan være forårsaket av laktose intoleranse, en vanlig sykdom som rammer en stor kontingent av befolkningen. Men mange mennesker er ikke engang klar over at de lider av denne tilstanden. Hvis diaré symptomene begynner 30 minutter til to timer etter inntak av et melkeprodukt, kan dette være årsaken til diaré. Hvis du mistenker at du er laktoseintolerante, bør du oppsøke lege for å finne ut hva du kan gjøre for å kontrollere det, foruten å unngå melkeprodukter.

Matforgiftet

Hvis du har diaré fra å spise ute - og du finner noen andre har de samme symptomene, så dere begge kan ha matforgiftning. Andre symptomer på matforgiftning inkluderer feber, hodepine, svakhet, og frysninger. I de fleste tilfeller, hvis du har matforgiftning, vil diaré og andre symptomer opphøre innen 12 til 48 timer. Hvis det varer lenger eller du er virkelig ubehagelig, ta kontakt med din lege.

Divertikulose eller Divertikulitt

Hvis sammen med diaré, du har smerter i nedre venstre del av magen, spesielt etter at du har spist mat eller mat som er vanskelig å fordøye, så du kan ha diverticulosis eller divertikulitt. Hvis du tror du er plaget med denne tilstanden, må du kontakte legen din. En diett høy i fiber kan være i stand til å lindre symptomene på diverticulosis eller divertikulitt.

Bakteriell Diaré eller parasitter

Bakteriell diaré, eller parasitter, er ledsaget av symptomer som inkluderer alvorlige magekramper, diaré etterfulgt av fettete avføring, og gass. I dette tilfellet, drikke rikelig med væske, unngå koffein, og ringe legen din med en gang for å begynne et behandlingsregime.

Reisediaré

Reisediaré er forårsaket ved å spise forurenset mat eller drikke forurenset drikkevarer mens du reiser. Over-the-counter medisiner kan hjelpe, så vil drikke mye vann, og unngå koffein og alkohol. Hvis symptomene vedvarer, kontakt lege.

Gastroenteritt eller magen influensa

Hvis du har hodepine, lett feber og muskelsmerter, sammen med vannaktig avføring, da du mest sannsynlig har mage influensa. For å bekjempe mage influensa, drikke rikelig med klare væsker, spise kjedelig mat, og vente på at symptomene å avta. Hvis de vedvarer i mer enn 10 dager, eller du begynner å kjøre en høy feber, bør du kontakte legen din.

Intestinal obstruksjon

Hvis du er oppsvulmet og opplever lavere magekramper, så du kan ha en tarmobstruksjon som forårsaker diaré. Hvis du tror du har en tarmobstruksjon, bør du gå til legevakten eller oppsøke lege umiddelbart.

Medisiner

Noen medikamenter, i særdeleshet antibiotika, kan forårsake diaré. Hvis du tror at medisiner som forårsaker diaré symptomer, ikke slutte å ta den. I stedet, ringe legen din og se om han kan foreskrive en annen medisiner som gjør det samme, men vil ikke føre til diaré. I de fleste tilfeller er det alternativer.

Galleblæren sykdom eller Pankreatitt

Diaré forårsaket av galleblæren sykdom fører til smerte i midten eller øvre del av magen som reiser til ryggen, og feber. Ring legen din umiddelbart hvis du opplever dette bestemt sett av symptomer.

Irritabel tarm syndrom

Irritabel tarm syndrom er en annen mulig årsak til diaré. Andre symptomer som følger med denne tilstanden omfatter både forstoppelse og diaré og magekramper. Det anbefales å øke mengden av fiber i kosten sakte, og å drikke rikelig med væske daglig. Hvis du oppdager blod i avføringen, bør du kontakte legen din.

Crohns sykdom

Crohns sykdom er ledsaget av diaré, så vel som blod og slim-tilført avføring, samt abdominale kramper og smerte. Drikk rikelig med væske og holde deg unna matvarer som forverrer symptomene dine.

Antibiotika for å kurere diaré

Diaré er en tilstand preget av løs, vandig avføring som forekommer mer enn tre ganger på en dag. Den har en rekke mulige årsaker, blant annet virus-og bakterieinfeksjoner, matintoleranse, parasitter, intestinale sykdommer eller lidelser, og reaksjon på medisiner. I noen tilfeller kan antibiotika bidra til å kurere diaré. Imidlertid kan bruk av antibiotika også noen ganger utløse diaré symptomer.

Bestemme riktig bruk av antibiotika

Ifølge National Digestive Diseases Information Clearinghouse, vil de fleste av dem som lider av diaré komme med noe mer enn væskeerstatning for å unngå dehydrering. Den diaré i seg selv vil vanligvis løse på egen hånd. Hvis det fortsetter i mer enn en dag eller to, bør du oppsøke lege for en nøyaktig diagnose. Diaré har en rekke mulige årsaker, så selvdiagnose kan være svært unøyaktig. Mange vanlige over-the-counter anti-diaré medisiner kan faktisk forverre symptomene dine. Hvis symptomer er forårsaket av et virus, er det ikke generelt effektive legemiddel tilgjengelig. Hvis diaré er forårsaket av en tarmsykdom, må legen din ta denne underliggende årsaken til å behandle symptomene dine. Men hvis dine symptomer er forårsaket av bakterier eller parasitter, kan legen behandle deg med en resept antibiotika.

Antibiotika for bakterier og parasitter

Vanlige bakterielle årsaker til diaré inkluderer Salmonella, Shigella, Campylobacter og Escherichia coli (E. coli). Hvis legen oppdager tilstedeværelsen av en av disse organismene, kan antibiotikabehandling bidra til å slå ned symptomene dine. Imidlertid er effektiviteten av antibiotika variabel, og det kan hende ikke bedre etter deres anvendelse. Vanligste parasittene som forårsaker diaré inkluderer Cryptosporidium, Entamoeba histolytica og Giardia lamblia. Igjen, kan antibiotikabehandling for disse organismene lette symptomene dine, men resultatene varierer.

Antibiotika bruk hos barn

Hvis barnet ditt lider av diaré forårsaket av en parasitt, kan hennes barnelege foreskrive en bestemt anti-parasitt medisiner. Men hvis ditt barns diaré er forårsaket av bakterier, hennes lege vil vanligvis foreskrive antibiotika bare hvis hun er veldig ung eller har et svekket immunsystem som kan tillate en systemomfattende infeksjon å utvikle.

Diaré forårsaket av antibiotika

I noen tilfeller kan antibiotika faktisk være ansvarlig for dine diaré symptomer. Dette kan skje når en foreskrevet antibiotika forstyrrer balansen av de naturlige bakteriene som lever tarmkanalen, slik at skadelige bakterier å blomstre i uvanlige tall. Ifølge Mayo Clinic, blir bakterien vanligvis ansvarlig for antibiotika-assosiert diaré kalt Clostridium difficile. Det er vanligvis ervervet under sykehusopphold eller i sykehjem. Antibiotika som mest sannsynlig vil tillate C. difficile å blomstre er klindamycin, ampicillin og medisiner i cefalosporin familien. Imidlertid kan nesten en hvilken som helst antibiotika medikamenter utløse diaré symptomer, enten tas oralt eller injiseres.

Hvis antibiotika-assosiert diaré er mild eller moderat, bør det løse kort tid etter antibiotikabehandling slutter. Men dersom symptomene er alvorlige, kan legen behandle deg med en ekstra antibiotika kalt metronidazol. Hvis du er gravid eller ammer, eller hvis metronidazol behandling er ineffektiv, kan legen forskrive antibiotika vancomycin. Spør legen din om risiko og fordeler ved eventuelle medisiner han kan anbefale.

Atenolol & Diaré bivirkninger

Medisiner, enten de er over disk (OTC) eller resept, komme med potensielle bivirkninger eller allergiske reaksjoner. Gastrointestinale bivirkninger er mest vanlig med medisiner som tas oralt. Heldigvis opplever ikke alle bivirkninger med medisiner. Den hjerte medisin Atenolol er ikke fritatt fra å ha potensielle bivirkninger. Som med de fleste medisiner, har Atenolol potensielle gastrointestinale bivirkninger. Den mest vanlige av disse gastrointestinale bivirkninger er diaré. Lær om stoffet Atenolol og hvordan bivirkning av diaré kan produsere ytterligere helserisiko hvis venstre ukontrollert.

Atenolol

Atenolol er en reseptbelagt medisin innenfor kategorien av betablokkere. Beta-blokkere arbeidet med å blokkere bestemte, naturlige, kjemiske reaksjoner i kroppen som kan overproducing visse kjemikalier, som forårsaker skade på andre kroppsdeler og / eller kroppsfunksjoner. Atenolol arbeider for å blokkere overproduksjon av adrenalin, mer kjent som adrenalin.

Fordeler

Blokkering av overflødig produksjon av adrenalin i kroppen er grunnen kardiologer fore Atenolol. Adrenalin-blokkerende effekt av denne medisinen bidrar til å bremse akselerert hjertefrekvens, lavere blodtrykk og lavere totale belastningen på hjertet. Mest brukt til å øke overlevelsesraten til de som har hatt hjerteinfarkt, fungerer Atenolol å hindre utbruddet av et slag ved å senke blodtrykket.

Forholdsregler

Atenolol er alltid ment å tas som foreskrevet. Medisinen har liten effekt hvis den er bare tatt når brystsmerter eller hodepine oppstår. Regelmessig bruk bidrar til å lindre disse sykdomsangrep. Plutselig slutter å ta Atenolol uten først å rådføre deg med kardiolog, selv med utseendet på slike bivirkninger som diaré, kan forverre eksisterende tilstand.

Diaré

Diaré er å ha løse eller flytende avføring som overstiger tre ganger om dagen. Denne tilstanden kan påvirke en person av en hvilken som helst alder for en rekke årsaker. Diaré vanligvis ikke streik ikke på egen hånd; Det er generelt et symptom eller bivirkning av en annen årsak, slik som de rotovirus eller visse typer hepatitt, eller som sideeffekt av medisiner.

Effekter

Når diaré oppstår, fordriver kroppen mer væske enn det burde. Dette overexcretion av legemsfluid fører til dehydrering. Det er avgjørende for å erstatte fluid tapt i legemet som et resultat av diaré. Klare væsker, helst vann, er best. Når dehydrering setter inn, kroppens væske må fornyes umiddelbart, oftest intravenøst. Hvis kroppen mister for mye væske, begynner det å stoppe funksjon.

Advarsel

Diaré er en vanlig bivirkning av legemidlet Atenolol. Hvis diaré skrider frem, vil effektiviteten av Atenolol bli redusert som dehydrering setter inn. I noen tilfeller, kan ytterligere hjertekomplikasjoner oppstå, noe som ikke kan forhindre Atenolol. Rapportere diaré symptomer på hjertespesialisten og fastlegen for å hindre ytterligere komplikasjoner for din helse og behandling.

Homeopatiske Cures for Diaré

Diaré er kroppens måte å bli kvitt giftstoffer, eliminerer uønskede og fremmede stoffer gjennom fordøyelseskanalen. Hyppige og løs mage er ofte forårsaket av toksiner, allergener, bakterier og virus sykdom, følelsesmessig stress eller forurenset mat. Uansett årsak, er det homeopatiske botemidler for å hjelpe balansere fordøyelsessystemet og utrydde kilden til diaré.

Homepathic Cures

Arsenicum Album: Bruk dette midlet hvis diaré er forbundet med rastløshet, angst og utmattelse. Andre symptomer kan være en smertefull brennende følelse i fordøyelseskanalen, hyppig tørste, vassen og stygg luktende avføring og samtidig oppkast og diaré. Hvis diaré er et resultat av skjemt eller bortskjemt mat, så arsenicum vil vise seg å være mest nyttig.

Gelsemium: Ta Gelsemium hvis diaré er kombinert med svakhet og skjelvende, spesielt når frykt, følelsesmessig opprørt og nervøsitet er årsaken. Gelsemium er også nyttig for feber, frysninger, hodepine og diaré assosiert med influensa.

Bryonia: Det rette er vanligvis praktisk for diaré som er relatert til overoppheting og i løpet av influensa. Morgenen time tendens til å forverre symptomene, og munntørrhet er svært vanlig.

Pulsatilla: Prøv Pulsatilla hvis diaré er fra overspising fet og rik mat. Ubehag i magen og kvalme er egnet til å forekomme. Mangel av tørst og følelsen enda verre fra å være i en altfor varmt rom er flere indikasjoner for dette midlet.

Argentum Nitricum: Velg dette midlet hvis diaré symptomer er knyttet til en stressende anledning, for eksempel å ta en test, gifte eller gi en tale. Det rette er også hensiktsmessig for grønn diaré, oppblåsthet, flatulens og smerter i lysken. Andre symptomer som reagerer på Argentum er diaré som er forårsaket av overforbruk av sukker og når diaré oppstår rett etter drikke og spise.

Fosfor: Fosfor er ofte foreslått hvis diaré er ikke smertefullt, men etterlater deg følelsen trett. Det rette er også indisert for tørst, svakhet og tomhet som er følte i mageregionen. Kald drikke og hvile kan hjelpe deg å føle deg bedre.

Doseringsanvisning

Velg et rettsmiddel som er best egnet for dine symptomer. For selvbehandlingsformål, med mindre annet er regissert av en lege, starter med et lavere potens; for eksempel, kan du bruke 6X, 6C, 12X, 12C, 30X, eller 30C. For høyere potenser, gå til din lokale homeopathic utøveren. Følg pakken instruksjoner for nøyaktig så mye å ta.

Ytterligere Betraktninger

Rådfør deg med legen din før du bruker homøopatiske medisiner, som noen av disse legemidlene kan samhandle med andre kosttilskudd, urter, over-the-counter og reseptbelagte medisiner. Diaré kan også være et tegn på en mer alvorlig problem; hvis venstre ubehandlet, kan du miste elektrolytter og bli dårlig dehydrert. Hvis diaré er nådeløs, blodig eller alvorlig, søke legehjelp.

Tegn og symptomer på Respiratory Influensa i Toddlers

Åndedretts influensa er en svært smittsom tilstand forårsaket av ulike influensa virus. Det er mest vanlig mellom oktober og februar. Influensa varer vanligvis ca 3-5 dager, men kan somle så lenge som to uker. The Centers for Disease Control and Prevention anbefaler at småbarn får en årlig influensavaksine.

Feber

Feber er vanligvis det første symptomet på åndedretts influensa. En feber forårsaket av influensavirus vil utvikle plutselig. Feberen kan nå 101 F. Frysninger kan følge med feber. Tylenol eller Motrin kan kontrollere feber. Unngå å gi aspirin eller aspirin produkter fordi de kan forårsake Reyes syndrom.

Tretthet

Småbarn med influensa kan virke sløv. De kan være trøtt og ikke engasjere seg i normal spilletid aktiviteter. De kan sove mer enn normalt.

Respiratoriske symptomer

Influensa kan føre til at pjokk å ha en rennende nese. Han kan også ha en vedvarende tørr hoste. Disse symptomene oppstår vanligvis etter utbruddet av feber. Hvis respiratoriske symptomer oppstår først, kan barnet ha en kald heller enn luft influensa.

Andre symptomer

Småbarn med luftveis influensa kan ikke ha mye av en appetitt. De kan også være mer irritabel enn normalt. Noen småbarn kan ha magesmerter, oppkast og diaré sammen med influensa. Noen småbarn kan utvikle sekundære tilstander som bronkitt, lungebetennelse og ørebetennelse.

Behandlinger

Småbarn bør tilbys rikelig med væske mens de har influensa. Unngå å gi dem eplejuice som det kan få diaré symptomer verre. Hvis barnet er i fare for å bli dehydrert på grunn av oppkast eller diaré, kan et produkt som Pedialyte være nyttig. Suppe kan være et annet godt alternativ.

Antibiotika vil ikke behandle influensa, men de kan være nødvendig å behandle sekundære bakterielle infeksjoner som bronkitt, lungebetennelse eller ørebetennelse.

Herbal Cures for Sjøgrens syndrom

Sjøgrens syndrom er en autoimmun sykdom som rammer opptil fire millioner mennesker i Amerika, med 90 prosent av dem er kvinner. Sykdommen er forbundet med revmatoid artritt, men forskjellen er at folk som lider av Sjøgrens syndrom kan også oppleve tørre øyne, problemer med å svelge, munnsår, tretthet, og dysfunksjon av ulike organer som nyrer, blodårer, lunger og lever . Følsomhet for sollys er også et vanlig problem. Heldigvis flere urtemedisiner er tilgjengelige for å bidra til å lindre smerter og andre symptomer forbundet med Sjøgrens syndrom.

Rosemary

Rosmarin planten inneholder flere anti-inflammatorisk agenter som hjelper i forebygging av leddgikt smerte og tørrhet forårsaket av Sjøgrens syndrom. Det anbefales å gjøre rosmarin te i stedet for å spise planten. Bland en halv unse av rosmarin blader i en gryte med kokende vann. Dekk til potten, og la blandingen småkoke i 30 minutter. Konsumere te før du går til sengs. Dette kan gjentas så ofte som nødvendig.

Nattlysolje

Nattlysolje inneholder gamma-linolensyre, også kjent som GLA. GLA er en fettsyre som hjelper Sjøgrens syndrom lider ved innføring av prostaglandin inn i systemet. Prostaglandin i sin tur virker som en anti-inflammatorisk å hjelpe vanlige Sjøgrens syndrom symptomer. Evening Primose olje bør tas daglig, med en dose på 3000-til 6000-mg. Sjekk med helsepersonell for det beløp som ville være riktig for deg.

Selleri frø

Selleri inneholder flere forskjellige anti-inflammatorisk agenter som kan hjelpe Sjorgren syndrom symptomer som felles maling, betennelse, og apati. Selleri også pakker enn 340 milligram kalium per enkelt kopp. Dette er gunstig for alle med en autoimmun sykdom, ettersom mangel på kalium kan føre til leddgikt lignende symptomer. Selleri planter kan spises i store mengder, men for raskere og enklere resultater, er selleri frø anbefales. Plasser en teskje av selleri i en kopp kokende vann. Opp til tre kopper daglig kan bli fortært.

Post galleblæreoperasjon Symptomer

Fjerning av galleblæren er referert til som en cholecystektomi. En cholecystektomi er ofte nødvendig når gallestein dannes inne i galleblæren og forårsake smerte og betennelse. En kolecystektomi er relativt trygg og krever vanligvis bare en kort utvinning perioden; Imidlertid kan utvinningen være lengre dersom en åpen kirurgi er nødvendig. Også noen pasienter opplever komplikasjoner eller dvelende effekter etter å ha sine galleblæren fjernet.

Fordeler

Fjerning av galleblæren kan være til nytte for deg hvis du har gallestein som har blokkert galle flyt fra galleblæren. Gallestein blokkeringer kan være svært smertefullt. Fjerning av galleblæren er ofte den beste behandlingen for gallestein smerter. Andre forhold som kan garantere fjerning av galleblæren er galleblæren betennelse og betennelse i bukspyttkjertelen.

Laparoskopisk kirurgi Recovery

De fleste cholecystectomies utføres med en laparoskopisk prosedyre som innebærer å gjøre tre eller fire små snitt gjennom hvilke kirurgiske instrumenter og videokameraer blir manøvrert. Etter en laparoskopisk cholecytectomy, vil du oppleve moderat snitt smerte, som trolig vil bli behandlet med milde narkotiske smertestillende medikamenter for et par dager.

Under en laparoskopisk cholectectomy blåses luft inn i bukhulen for å gjøre det enklere for kirurgen å komme til galleblæren. Etter inngrepet, kan overskuddsluft somle i bukhulen for en dag eller to. Denne overskuddsluft kan forårsake smerter i mageområdet som stråler til skuldrene.

Du kan være i stand til å dra hjem samme dag som en laparoskopisk kirurgi eller dagen etter senest. Forvente mild til moderat ubehag i ca en uke etter operasjonen. De fleste pasienter kan vende tilbake til sine normale daglige aktiviteter innen en til to uker etter operasjonen.

Åpen kirurgi Recovery

Noen ganger kan en åpen cholecytectomy er nødvendig. En åpen kirurgi kan være nødvendig dersom gallbladders har sprukket eller om det handler om bruddet. En åpen kirurgi kan også være nødvendig er komplikasjoner oppstår under en laparscopic kirurgi. Åpne cholecytectomies utføres ved å gjøre en, lang vertikal snitt på magen. Etter operasjonen, kan du oppleve moderat eller alvorlig smerte. Narkotiske smertestillende medikamenter vil være nødvendig for å behandle post-kirurgi smerte. Denne type kirurgi vil kreve en 2-dagers sykehusopphold og ca 4 uker med utvinning tid.

Effekter

En kolecystektomi vil avlaste smerter forbundet med gallestein og hindre dannelsen av ytterligere gallestein.

Noen pasienter opplever diaré for en stund etter en kolecystektomi. Diaré symptomer bør avta i løpet av et par måneder, men i noen tilfeller problemet vedvarer lengre.

Komplikasjoner

I noen tilfeller en gallestein kan sette seg fast i gallegangen etter en kolecystektomi. Hvis dette skjer, vil gallestein smerter vedvarer etter operasjonen. I dette tilfellet en oppfølgingsprosedyre kan være nødvendig å fjerne gallestein.

Andre mulige komplikasjoner inkluderer indre blødninger, gallegang skade, leverskade, tarmskade og infeksjon.