Digidexo.com

kurere kronisk ørebetennelse

Kronisk ørebetennelse Komplikasjoner

Mens ørebetennelser er en mindre plage for mange mennesker, noe som resulterer i smerte og potensielt feber, for de med kroniske ørebetennelser, bærer denne tilstanden mer alvorlige komplikasjoner. Fra hørselstap til å utvikle atferdsproblemer hos barn, kan kroniske ørebetennelser også føre smitten å spre seg til hjernen eller bein, ifølge ehealthmd.com.

Hva er en øreinfeksjon?

Ifølge MedlinePlus, ørebetennelser er en av de vanligste årsakene foreldre tar sine barn til legen. Den vanligste typen ørebetennelse skjer på grunn av en mellomøret infeksjon, som finnes bak trommehinnen. En tilstand anses kronisk når infeksjonen varer i lang tid eller ofte gjentar seg.

En ørebetennelse kan være forårsaket av en rekke ting som tetter øretrompeten, som er røret som forbinder mellomøret til halsen. Disse inkluderer bihulebetennelse, allergier, sigarettrøyk, infiserte adenoids eller overflødig slim produsert mens et barn er teething.

Økende Komplikasjoner

I forekomst av en øreinfeksjon forårsaket av bakterier, vil antibiotika bidra til å fjerne infeksjonen. Men en studie fra University of Florida beskrevet i sciencedaily.com, avslørte at bakterier som forårsaker ørebetennelser blir stadig mer motstandsdyktig mot antibiotika behandlinger. Fordi mange pasienter blir foreskrevet antibiotika behandlinger når de opplever en ørebetennelse, kan dette føre til vanskeligheter for kronisk ørebetennelse lider som ikke kan være i stand til å effektivt ta antibiotika når de virkelig trengs.

Fordi de fleste ørebetennelser vil gå bort på egenhånd, er det viktig at pasienter som lider av kroniske ørebetennelser ikke hele tiden ta antibiotika for å redusere øret infeksjon symptomer.

Hørselsproblemer

Hvis en pasient opplever kroniske ørebetennelser ledsaget av en tilstand som kalles effusjon (der væske hviler bak mellomøret), kan dette føre til hørselsproblemer. Beskrevet som en følelse av fylde i øret, dette væske buildup resultater hos pasienter som ikke er i stand til å høre mykere lyder og oppleve milde hørselstap. Hos noen pasienter, er dette hørselstap feiltolket som en pasient som ikke lytter når han eller hun faktisk har problemer med hørselen. Disse hørselsproblemer kan også føre til forsinket tale, noe som kan komplisere prosessen med å lære å lese og andre skolerelaterte milepæler.

Brudd eller Byller

Hvis en pasient opplever kroniske øre infeksjoner, kan dette føre til en opphoping av væske i trommehinnen, noe som skaper svake flekker i huden som beskytter trommehinnen fra luften og omverdenen. Hyppig oppsamlingen kan føre til at trommehinnen til å briste eller sprekke og lekke væske. I noen tilfeller er disse typer av brudd kreve kirurgisk reparasjon.

En ytterligere komplikasjon er relatert til fluidoppbygning er en hjerne abscess, noe som resulterer når lommer av puss og væskedannelse i trommehinnen, og i stedet for å spre ut av øret, spres i til hjernen, noe som resulterer i infeksjon.

Ørebensknute Bone Infeksjon

Benet plassert bak øret som ligner en honeycomb, kan mastoid bein bli smittet når bakterier eller virus fra kroniske ørebetennelser inn mastoid bein og føre til en nedbryting av bein. Denne tilstanden er kjent som mastoiditt, og krever antibiotikabehandlinger eller kirurgisk fjerning av den infiserte benet.

Kronisk ørebetennelse

En kronisk ørebetennelse er en infeksjon eller betennelse i mellomøret som er vedvarende eller tilbakevendende. Infeksjonen kan føre til permanent skade i ørene og nærliggende bein.

Årsaker

Når øretrompeten blir blokkert og ikke lenger kan drenere væske fra mellomøret, virus og bakterier i mellomøret er i stand til å formere seg. En kronisk ørebetennelse ikke går bort eller fortsetter å komme tilbake for en periode på uker eller måneder.

Symptomer

Personer med kronisk ørebetennelse har ofte symptomer som smerter i ørene, trykk i ørene, feber, drenering fra ørene, balanseproblemer, hodepine og / eller tette ører.

Risiko

Noen mennesker med en kronisk ørebetennelse har langsiktige hørselstap som følge av væske buildup i ørene. I sjeldne tilfeller kan en opphoping av væske i et øre forårsake en sprukket trommehinne.

Diagnose

En lege bruker et instrument som kalles en otoskop, ser inni øret eller blåser en puff av luft inn i øret for å undersøke for en infeksjon. En akustisk reflektometri tester væskeoppbygning i øret ved å sende lyder av forskjellige frekvenser inn i øret.

Behandling

Personer med kronisk ørebetennelse er ofte gitt antibiotika eller øredråper. Noen barn med kronisk ørebetennelse som har hørselstap eller hyppige infeksjoner trenger for å få et rør kirurgisk satt i sin trommehinnen for å drenere væske og utligne trykket i ørene.

Hva er spesialister som behandler kronisk ørebetennelse?

Infeksjoner i mellomøret, de mellomørebetennelse, påvirker mer enn 15 millioner amerikanere hvert år. De står for 15 til 30 millioner barnelege besøk årlig, og spenner fra akutt (rask innsettende, kort varighet) til kronisk (tilbakevendende, langvarig varighet). Infeksjoner i mellomøret kan være viral eller bakteriell. De er oftest oppstått hos barn under fem år. Voksne svært sjelden får ørebetennelse. Kronisk ørebetennelse krever forskjellig behandling og følge opp med en otolaryngologist - øre, nese og hals lege (ØNH).

Symptomer på kronisk ørebetennelse

Kronisk ørebetennelse etterligner symptomer på akutt infeksjon. Det som skiller de to er start og varighet av infeksjonene. Symptomer på en øreinfeksjon inkluderer feber, en følelse av fylde i øret, øreverk, diaré, oppkast og hørselstap. En infeksjon anses kronisk når det er vedvarende og motstandsdyktig mot behandling. Kronisk ørebetennelse kan føre til permanent skade på øregangen.

Årsaker til kronisk ørebetennelse

De fleste kroniske øre infeksjoner er forårsaket av blokkerte Eustachian rør, kanalen som forbinder baksiden av halsen og mellomøret. Når dette rør er sperret, er øret ikke kan renne riktig. Oppsamlingen av væske blir en yngleplass for bakterier og virus. Når behandlet på riktig måte, infeksjonen går som regel bort. Dette anses som en akutt episode. Når legemet er motstandsdyktig mot behandling eller infeksjonen ikke forsvinner helt betingelsen anses kronisk.

Som behandler kronisk ørebetennelse

Kroniske øre infeksjoner er vanligvis behandles ved ØNH leger. Disse legene er spesialister, for å ha utført residenser fokusert på disse delene av kroppen.

Hvor kronisk ørebetennelse behandles

Kroniske øre infeksjoner behandles med orale, otic, eller IV antibiotika. Dette antibiotikabehandling kan være en kort eller lang sikt kurset. Rør kan plasseres i øret for å drenere væske, eller mastoid benet kan fjernes hvis ENT finner det nødvendig.

Hvordan finne en ØNH

Fordi entene er spesialister, trenger du en henvisning fra fastlegen. Hvis du tror at du eller barnet ditt lider av en kronisk ørebetennelse, spør legen din om råd i behandling og en henvisning.

Måter å raskt kurere en ørebetennelse

Som de fleste foreldre vet, små barn er utsatt for å få ørebetennelser. En ørebetennelse begynner vanligvis i bihulene, enten med allergi eller en kald. Deretter bakterier komme inn i det indre øret gjennom Eustachian rør og forårsaker infeksjon. Hevelsen skyldes infeksjonen er det som fører til smertefulle øreverk. Selv om antibiotika er den vanligste måten å kurere en ørebetennelse, det er andre metoder som bidrar til å berolige verke og bekjempe infeksjonen også.

Hev hodet

Noe av grunnen til at spedbarn gråter mindre når du holder dem under en ørebetennelse er ikke det blir holdt er behagelig. Når en person sitter i en oppreist stilling, hjelper det væske renne fra det indre øret, herunder væsker som inneholder de bakterier som forårsaker infeksjonen. Dette er også grunnen til at barn klager over øreverk om natten når de legger seg ned og ikke på dagtid. I tillegg til å sitte opp, sove med hodet hevet kan bidra til å redusere varigheten av en øreinfeksjon.

Drikk vann

Loven av svelge fungerer musklene som omgir åpningen av Eustacian rør. Dette kan bidra til å rense dem for fluider som fører til infeksjon. I tillegg til å drikke vann, tyggegummi eller suge på godteri kan ha en lignende effekt. Tyggegummi som inneholder søtningsmiddel Xylitol kan også drepe bakterier som forårsaker ørebetennelser. Noen land selger Xylitol i sirup skjema for behandling av ørebetennelse hos barn. Xylitol finnes naturlig i plommer og bringebær.

Unngå Milk

Når du har drukket melk i løpet av en kald, kan du merke at din slimete tykner opp. Dette tykt slim kan fremme treg drenering av bihulene og forårsake blokkeringer av Eustacian rør. Hvis du begynner å ha problemer med bihulene eller allergi, bytte til klare væsker inntil bihulene klart opp. Aldri satt spedbarn til sengs med en flaske. Dette kan øke sjansene for at de vil utvikle ørebetennelser i løpet av natten.

Påfør Heat

Varme kan bidra til å dramatisk redusere hevelse og press på det indre øret og fremme drenering. Legge et par dråper varm olivenolje, eller en blanding av hvit eddik og isopropylalkohol kan bidra til å fremme drenering. Du kan også pakke en varm jern eller et oppvarmet pose med tørr ris i et håndkle og holde den mot det ytre øret.

Hvordan å kurere kronisk utmattelse og trøtthet

Hvis du lider av kronisk utmattelse og eller ekstrem trøtthet, spesielt i vintermånedene så er det meget mulig at du kan faktisk ha en vitamin D-mangel.

Noen av de symptomer på mangel på vitamin D er ekstrem tretthet, hodepine,
uklar tenkning, muskelsmerter, og senket immunitet resulterer i hyppig sykdom.

Den følgende artikkelen om hvordan å kurere kronisk utmattelse og tretthet ved hjelp vitamin d. Vil hjelpe deg til å finne ut om en vitamin D-mangel forårsaker din trøtthet. Og hvis så hva du kan gjøre for å få få noen lettelse fra det.

Bruksanvisning

•  Få en sjekk-opp og har vitamin D-nivåer sjekket. En studie sier at 75% av alle amerikanere er mangelfull i vitamin d. Så det er veldig sannsynlig at du vil dukke opp som mangelfull.

Ta opp til 40 IE vitamin D3 hver dag for hver kilo kroppsvekt. Du vil mest sannsynlig se en stor økning i energinivået innen et par uker.

Spis mat som inneholder vitamin d. Shiitake sopp og kaldt vann fisk som tunfisk, laks og kveite er alle gode valg.

Få utenfor og nyte solskinnet. I de fleste tilfeller 15 minutter med sol i dag er alt du trenger for å optimalisere vitamin D-nivåer. Og redusere symptomer på utmattelse.

Hvordan å kurere kronisk halitosis og dårlig ånde

Hvordan å kurere kronisk halitosis og dårlig ånde


Å kurere kronisk halitosis du trenger en steg-for-diett for å bli kvitt din munn og tunge til dårlig ånde. Mens kronisk halitosis er ofte tenkt på som et tegn på dårlig hygiene, kan dårlig ånde være et resultat av feil tannarbeid, tannkjøttsykdommer, mat inngitt mellom tennene og symptomer på en ubalansert ayurvedisk pitta dosha.

Mens det er vanskelig å oppdage kronisk dårlig ånde på egen hånd, finnes det metoder for å kurere kronisk dårlig ånde og dårlig ånde som er enkel, billig og effektiv.

Bruksanvisning

•  Rengjør og skrape tungen daglig.

Når du pusser tennene tre ganger om dagen er avgjørende hvis du ønsker å kurere kronisk halitosis, ikke forsømme tungen skraping. Starter på baksiden av halsen, ta en plast tunge skraper og fjerne tynne lag av rester på toppen av tungen. Gjenta til du har fjernet og bakterier og slim rester igjen på tungen.

Gå til en lege og en tannlege for å kurere kronisk dårlig ånde og dårlig ånde.

Dårlig ånde kan avsløre en dypere årsak til skrøpelighet i kroppen din. Diabetes, lunge infeksjoner, fordøyelsesenzymer og metabolske forstyrrelser kan utløse dårlig ånde eller halitosis effekter i menneskekroppen. Å kurere kronisk halitosis har en grundig undersøkelse av lege, etterfulgt av en sjekk hos tannlegen for å kurere tannkjøttbetennelse, kronisk tannkjøttsykdom eller andre plager ikke fjernet av munnvann, tannpuss og bruk av tanntråd.

Bruk natron og persille for å redusere effektene av kronisk halitosis og og pust.

Tygging noen sprigs av persille etter et måltid kan oppveie dårlig ånde. En blanding av natron og peroxide er naturlige halitosis botemidler for å bidra til å redusere bakterier i munnen.

Hint

 • Bruk en elektrisk tannbørste for å kurere kronisk dårlig ånde og dårlig ånde.
 • Se på kostholdet ditt, og drikke minst åtte glass vann om dagen for å kurere din kronisk halitosis.
 • Mouthwashes er ikke langsiktige botemidler for kronisk halitosis. Bruk et munnvann sammen med riktig bruk av tanntråd, tunge skraping og tenner børsting å kurere kronisk halitosis.

Naturlige måter å kurere kronisk forstoppelse

Nesten alle opplever forstoppelse på et eller annet tidspunkt. Noen har imidlertid dette problemet mer enn andre. Hvis du har blitt diagnostisert med kronisk forstoppelse, har du allerede vet at det finnes utallige over-the-counter medisiner tilgjengelig for å lindre problemet. Men du kan ha suksess ved hjelp av naturlige metoder for å kurere kronisk forstoppelse.

Rens systemet

Mange mennesker opplever kronisk forstoppelse på grunn av deres kosthold. I løpet av årene, bygger avfallet opp i tykktarm og tarm. Lag din egen naturlige rens ved å blande varmt vann i en pint-sized glassbeholder. Tilsett 100 prosent ren, lønnesirup, en spiseskje med frisk sitronsaft og en klype cayenne pepper. Drikk den til frokost og rask til lunsj for to uker. Dette gir fordøyelses spore en pause og bidrar til å fjerne overflødig avfall å lette forstoppelse.

Drikk ferske grønnsaker eller frukt Juice

Gi næring til kroppen med ferske enzymer som hjelper i fordøyelsesprosessen. Mange av maten vi spiser er behandlet eller overstekt og ikke har enzymer som finnes i frisk frukt og grønnsaker. Det er best hvis du juice ferske, levende frukt og grønnsaker selv, og drikke masse fra juicing prosessen. Denne fiberen er også en naturlig måte å kurere kronisk forstoppelse.

Spis Alle Natural Foods

En av de beste naturlige måter å kurere kronisk forstoppelse er å unngå mat som er behandlet, inneholder raffinerte ingredienser (f.eks raffinert sukker salt, mel) og kjemikalier. Kroppen din har ingen anelse om hva jeg skal gjøre med disse stoffene, noe som kan resultere i forstoppelse. Mange av disse ingrediensene ende opp med å bo i fordøyelseskanalen forårsaker at systemet blir "bakkes opp".

Trener jevnlig

Når du spiser alle naturlige matvarer og legge et treningsprogram som å gå eller jogge, kan det også holde forstoppelse i sjakk.

Redusere Stress

Det er utrolig hvor mye av en effekt stresset har på kroppen din. Stress og mangel på søvn kan virkelig opprørt den naturlige balansen og måten kroppen din fordøyer maten. Det er ikke alltid lett, men gjør en innsats for å redusere så mye stress fra ditt liv som mulig. Ditt sinn og kroppen din vil være mye mer balansert som et resultat.

Drikk vann

Vann er et av de mest naturlige måter å kurere kronisk forstoppelse. Drikkevann daglig hjelper fordøyelseskanalen kjøre glatt. Prøv å drikke 2-3 liter daglig for best resultat.

Hvordan kurere kronisk depresjon

Hvordan kurere kronisk depresjon


Forskere har studert årsakene til kronisk depresjon. Det er gjort framskritt i forståelsen av kjemiske ubalanser som bidrar til følelser av depresjon. Målrettede medikamenter er blitt utviklet for å gjenopprette endringer i nevrotransmittere i hjernen antas å forårsake depresjon. Behandlingen inkluderer en kombinasjon av medisinering og psykoterapi. En tidlig diagnose fører til et bedre resultat ved kronisk depresjon. Tiltak for å kurere kronisk depresjon resultat i mindre forekomst av tilbakefall når terapi og medisiner er startet tidlig.

Bruksanvisning

•  Lær om sykdommen. Kronisk depresjon som varer i to år hos voksne, forårsaker mindre alvorlige symptomer enn depressiv lidelse, kalles dystymi. Hos barn og ungdom, er dystymi anerkjent som mild depresjon som varer i ett år eller mer. Dystymi er vanligvis ledsaget av minst to av følgende: overspising eller tap av appetitt, dårlig søvnmønster, konsentrasjonsvansker på enkle oppgaver, følelser av fortvilelse og fysiske smerter og plager. Symptomer kan eskalere, forårsaker dobbel depresjon.
Kronisk depresjon er lett kureres med riktig medisinering og ved hjelp av en terapeut.

Ta antidepressiva. Familien din lege kan forskrive antidepressiva til å bidra til å kurere kronisk depresjon. Flere typer medisiner er tilgjengelige.
Selektive serotonin reopptakshemmere (SSRI) målrette lavt serotonin-nivå. Serotonin er en viktig chemic ansvarlig for humøret. Eksempler er Lexapro, Celexa, Prozac, Zoloft, Paxil og Luvox. Andre antidepressiva brukes inkluderer MAO-hemmere, som har eksistert i mange år, trisykliske antidepressiva, og serotonin noradrenalin reopptakshemmere, som inkluderer Cymbalta og Effexor.

Seek rådgivning for å hjelpe kurere kronisk depresjon. En kombinasjon av medisinering og psykoterapi er vanligvis den beste behandling. Psykoterapi kan hjelpe lære mestringsstrategier for å håndtere kronisk depresjon. Spør familien din lege om en henvisning til en lisensiert profesjonell.
Husk at antidepressiva ta flere uker før de blir helt effektiv.

Verve støtte fra familie og venner. Trening kan øke nivåene av gunstige kjemikalier for å bidra til å kurere kronisk depresjon. Vedta et sunt kosthold. Omgi deg med positive mennesker. Studier viser at lykke er smittsomt.

Be om en grundig sjekk hvis du tror du lider av kronisk depresjon. Legen vil se etter underliggende årsakene til depresjon som hypotyreose eller annen sykdom som kan forklare symptomene på tretthet eller smerter og plager som etterligner symptomene på kronisk depresjon. Åpen dialog med familien din lege kan bidra til å kurere kronisk depresjon med den rette medisinen, kombinert med psykoterapi og en sunn livsstil.

Hint

 • Omtrent 10,9 millioner amerikanere i alderen 18 år og eldre er berørt av kronisk depresjon, ifølge National Institute of Mental Health. Det er viktig å vite at du ikke er alene.
 • Aldri slutte å ta antidepressiva plutselig.

Hvordan å kurere kronisk rennende nese

Hvordan å kurere kronisk rennende nese


En kronisk rennende nese kan være irriterende og ubehagelig, men det er sjelden et tegn på en alvorlig sykdom. Den vanligste årsaken til kronisk rennende nese er allergisk rhinitt, som kan forekomme hele året eller bare i rushpollen ganger. Imidlertid er allergisk rhinitt ikke den eneste årsaken til kronisk rennende nese. Avgjøre årsaken til kronisk rennende nese er den første trinnet i herding problemet.

Bruksanvisning

•  Gå til legen din for å være sikker nesen er strukturelt all right. Forhold som septal avvik, septal perforasjon og nesepolypper kan alle føre til en kronisk rennende nese. Disse forholdene krever kirurgisk korreksjon.

Identifisere og unngå eventuelle utløsere av allergisk rhinitt. Du kan ha allergi testing utført eller beholde et symptom dagbok for å bidra til å identifisere hvilke aktiviteter eller eksponeringer forårsake eller øke dine symptomer. Pollen, dyr dander, mold, støv, støvmidd og enkelte matvarer er vanlige triggere for allergisk rhinitt.

Fjern planter fra hjemmet; bade kjæledyrene oftere; bruke pollenmasker når du klipper plenen eller arbeider utenfor; og bytte til syntetisk eller bomull og puter. Hold ditt hus og bil vinduer lukket under peak pollensesongen, og installere en luftrenser inne i ditt hjem for å filtrere luften. Unngå nese irritanter, for eksempel sigarettrøyk, parfyme, aerosolsprayer og bileksos. Sørge for at besøkende til ditt hjem røyk utenfor.

Prøv å bruke en steroid nesespray for å bidra til å kurere kronisk rennende nese. Intra-nasale glukokortikoider kan dramatisk lindre symptomer på betennelse og rennende nese når det brukes kort sikt. Langvarig bruk øker risikoen for bivirkninger.

Ta en daglig anti-histamin å tørke kronisk rennende nese. Antihistaminer er spesielt nyttig for allergisk rhinitt, og det er ikke-sederende anti histamin medisiner tilgjengelig over-the-counter.

Unngå å bruke orale slimhinneavsvellende midler, muntlige steroider og slimhinneavsvellende spray langsiktige. Selv om disse behandlingsalternativene kan gi betydelig lettelse, kan de forårsake farlige bivirkninger og en rebound rennende nese når avviklet.

Prøv en medisiner som kromolynnatrium montelukast eller ipratropium å redusere nasal drenering og kurere kronisk rennende nese. Snakk med legen din om å få en resept for disse medikamentene.
Bruk en saltvann nasal vanning løsning for å lindre symptomer på kronisk rennende nese. Saltvann eller saltvann, bidrar til å redusere svelling og drenering uten å forårsake bivirkninger felles med medisiner.

Tips og advarsler

 • Hvis din nese er overskyet, gult eller grønt, kan det tyde på en infeksjon eller andre problemer som krever behandling med antibiotika.

Hvordan bruke Mustard å kurere kronisk hoste

Hvordan bruke Mustard å kurere kronisk hoste


Kronisk hoste generelt indikerer en alvorlig luftveisproblem. Men hvis du og legen din har jobbet sammen, og kan ikke finne kilden til problemet, kan det være et problem forårsaket av miljøet snarere enn et helseproblem. Mens dette kan være en kilde til trøst, hvis du fryktet det verste, kan denne situasjonen bli vanskeligere å behandle siden problemet ikke nødvendigvis er lett utbedret med medisiner. Naturlig rettsmidler er en god måte å behandle denne typen sykdom, slik at du ikke over-medisinere deg selv og føre til at luftveiene ytterligere skade. I denne artikkelen vil vi diskutere hvordan du bruker sennep å kurere kronisk hoste.

Bruksanvisning

Hvordan bruke Mustard å kurere kronisk hoste

Bland mel, eggehvite og sennep sammen i den lille skål. Bruk en skje eller gaffel til å blande ingrediensene til de danner en gulaktig lim.

Coat øvre del av brystet området grundig med Vaseline.The lim vil generere varme som det sitter, slik at vaselin vil hindre brenning og hudirritasjon.

Brett lime opp inne i lommetørkle. Det vil gjøre en squishy grøtomslag for brystet.

Fest grøtomslag til brystet ved hjelp av den atletiske wrap. Ikke pakk deg for hardt eller sennep blandingen vil sive ut.

Dress warmly.Even hvis været er varmt, sette på lange søvn bukser og en langermet skjorte.

Hvil i omtrent en time. Når du kommer opp, bør hosten være borte. Hvis du på noe punkt brystet begynner å føle ubehagelig varme, tilsett mer vaselin og deretter erstatte grøtomslag.

Hvordan kurere kronisk tretthet

Hvordan kurere kronisk tretthet


Lider av kronisk utmattelsessyndrom ofte går gjennom lange perioder (ofte måneder) av ekstrem tretthet. Merkelig nok, må legene ikke har en klar forståelse av nøyaktig hva som forårsaker kronisk utmattelses. Hvis du opplever Chronic Fatigue du har mange effektive alternativer på hvordan å behandle og kurere det. Trinnene nedenfor vil fokusere på de mest effektive måter å kurere kronisk tretthet.

Bruksanvisning

Komme i gang

Slik starter er det viktig å vite at det ikke er noen tester som kan avgjøre om du gjør eller ikke har kronisk tretthet. Mange mennesker som tror de har kronisk utmattelses ofte opplever trøtthet som et symptom på et annet syndrom eller tilstand. Hvis du opplever tretthet og utmattelse oppsøke lege for å være sikker på at det ikke er et symptom på en mer alvorlig tilstand.

Natural Supplements

Vurder å kjøpe kosttilskudd spesielt formulert for lider av kronisk utmattelses. Mange slike kosttilskudd inneholder naturlige energi boosters som vil bidra til å bekjempe tretthet og hjelpe deg å komme gjennom dagen.

Også vurdere å ta vitamintilskudd som B-vitaminer, vitamin C, magnesium og jern.

Forbedre søvnvaner

Sunne søvnvaner er en viktig del for å behandle kronisk utmattelses. Som en tommelfingerregel kan du prøve å få ca 7-8 timer søvn på en anstendig time hver kveld. Unngå å forsove og tar reseptbelagte sovepiller. Hvis du har problemer med å sove, kan du vurdere å ta en naturlig søvn supplement som Melatonin.

Diet

Sørg for å gjøre riktige endringer i kostholdet ditt. Personer som lider av kronisk utmattelses bør spise rikelig med vitamin-rik grønnsaker, proteiner og karbohydrater. Sørg for å kutte alkohol, tobakk og koffein fra kostholdet ditt.

Support Groups

Vurdere å bli en Chronic Fatigue Syndrome støttegruppe. Slike grupper vil gi deg en sjanse til å dele det du går gjennom så vel møtes og lære av andre mennesker med samme syndrom. Støttegrupper gi deg en bedre forståelse av en tilstand og et utløp for deg å snakke om det.

Hvordan kurere kroniske Hikke

Hvordan kurere kroniske Hikke


Kroniske hikke er en tilstand mye mer irriterende enn du kanskje tror. Faktisk noen mennesker ansikt hikke i lengre perioder av gangen, noen ganger uker på slutten. Tilstanden er først og fremst forårsaket av en mangel på blodtilførsel til mellomgulvet. Hvis du har kroniske hikke, lese videre og finn ut hvordan du kan kurere tilstanden.

Hvordan kurere kroniske Hikke

•  Praksis alternerende nesebor å puste i og puster. For eksempel sette den ene neseboret som puster inn. Koble deretter det andre neseboret til å puste ut. Fortsett denne øvelsen i 5 minutter for å stoppe kroniske hikke.

Bruk honning og Castor olje for dine kroniske hikke hvis pusteøvelse fungerer ikke. Bland de to væsker sammen og slikke en liten del av fingeren ever 2 minutter.

Utfør en sesamolje klyster hvis Castor olje fungerer ikke. Hold sesamolje i kolon i minst 3 minutter. Dette vil bidra til å slappe av dine indre organer, og dermed stoppe kroniske hikke.

Fortsett med et varmt vann klyster hvis sesamolje klyster virker ikke. Du bør vite det fungerte ikke hvis du fortsatt har kroniske hikke etter en halv time.

Hint

 • Ikke overse besøker lege dersom hikke varer mer enn et par dager. Kroniske hikke kan faktisk være et tegn på mer alvorlige tilstander som for eksempel hjertesvikt.

Hvordan kurere kronisk acid reflux sykdom

Hvordan kurere kronisk acid reflux sykdom


Halsbrann og dårlig fordøyelse er svært vanlige tilstander. De fleste amerikanere vil oppleve symptomer på et tidspunkt i livet. Når disse symptomene blir verre, eller forekomme flere ganger i uken, er det på tide å ta affære. Siden acid reflux er så vanlig, er det ofte ikke tatt på alvor som en reell helsetrussel, men når venstre ubehandlet, kan det skape alvorlige kaos på fordøyelsessystemet, som fører til smertefulle sår blant annet. Heldigvis er det flere ting du kan gjøre for å forebygge og kurere acid reflux.

Hvordan kurere kronisk acid reflux sykdom

•  Unngå utløse mat. Disse inkluderer vanligvis krydret mat, stekt mat og svært sure matvarer som tomat sauser og sitrus produkter. Overspising av ikke-utløse mat fører også til sur reflux.

Gå lett på koffein og tobakk. Røyking og koffein er begge utløser av acid reflux. Det beste alternativet er å unngå begge deler.

•  Gå ned i vekt. Overvekt er en vanlig årsak til syre refluks. Ofte å miste de ekstra pounds er alt som trengs for å kurere sykdommen.

Ikke spis rett før sengetid. Gi mat noen timer å fordøye før du legger ned. Også unngå bøyd over direkte etter å ha spist, som også kan utløse acid reflux.

Sleep støttet opp. Å sove på ryggen kan tillate magesyre å reise inn i spiserøret. Prop deg opp med puter, eller bruke en madrass pad eller stigerør for en mer permanent løsning.

Ta reseptbelagte medisiner. Leger kan anbefale reseptbelagte medisiner som både kan bremse produksjonen av magesyre, og tillater syreskader helbrede. Mange rapporterer enorm lettelse av symptomer gjennom reseptbelagte medisiner. Snakk med helsepersonell om alvorlighetsgraden og hyppigheten av acid reflux. Disse medikamentene kan gi faste løsninger, eller bare brukes som en bro til andre metoder, som vekttap og røykeavvenning få feste.

Prøv en over-the-counter medisin og se om det gir deg lindring fra dine symptomer. Det er noen medisiner som brukes til å kreve en resept, og er nå tilgjengelig over-the-counter.

Prøv urte kosttilskudd. Appelsinskall ekstrakt blir undersøkt for sine fordeler ved å forebygge og kurere acid reflux. Naturlig rettsmidler sitert som å tilby lettelse for acid reflux er eple cider eddik, natron, epler, fordøyelsesenzymer og probiotika. Alltid legen din om de naturlige rettsmidler du bruker.

Hint

 • Hold en journal av mat og aktiviteter for å bidra til å overvåke hva som kan utløse acid reflux.
 • Mens det kan være gunstig å gjøre helseforbedringer på vår egen, ikke gå for lenge uten å se legen din, som gjentakende acid reflux kan skade slimhinnen i spiserøret, magesekken og tarmene.

Hvordan kurere kronisk hepatitt B

Kronisk hepatitt B er en alvorlig infeksjon i leveren som er forårsaket av kontakt med et virus kjent som HBV. Viruset er normalt smitter ved kontakt med en infisert individs kroppsvæsker fra seksuell aktivitet eller ved hjelp av den samme nålen under intravenøs bruk av narkotika. Det kan resultere i alvorlig leverskade, for eksempel kreft, skrumplever, og leversvikt. Symptomer er kvalme og oppkast, magesmerter, mørk urin, tretthet, og en gulfarging av hud og det hvite i øynene kalles gulsott. Behandlingstilbud er begrenset, men kan være effektive.

Hvordan kurere kronisk hepatitt B

•  Kontakt en medisinsk faglig umiddelbart om du tror du kan ha blitt smittet. En injeksjon med hepatitt B-immunglobulin i løpet av 24 timer kan ofte hindre sykdommen. Du bør også begynne en serie på tre hepatitt B-vaksinasjon skudd, ifølge Mayo Clinic.

Begynn medikamentell behandling hvis hepatitt B er diagnostisert. Tilgjengelige medikamenter inkluderer Interferon, som kan stimulere kroppens immunsystem mot HBV; Telbivudin, som kan stoppe replikering av HBV i cellene; Entecavir, som er en antiviral medisin tas i pilleform; Lamivudine, som fungerer omtrent som telbivudin, men er ikke så sterk; og Adefovirdipivoksil, som også kan hindre replikasjon av HBV i celler, i henhold til de Mayo Clinic.

Diskuter med legen din de relevante forhold som tilsier hvilket medikament skal gis og for hvor lenge, inkludert kjønn og hvor lenge du har blitt infisert. Den innledende mål for medikamentbehandling er å redusere virusbelastningen og styrke immunsystemet, og Entecavir er ofte foreskrevet for dette formål, i henhold til Hepatitt B Advokat.

gjennomgå en levertransplantasjon hvis medisinering beviser ineffektiv. Mens forbedringer i medisinsk teknologi har gjort levertransplantasjoner mer vellykket, er det fortsatt en stor mangel på tilgjengelige lever for å møte etterspørselen, ifølge Mayo Clinic.

Hvordan kurere kronisk alvorlig tørre øyne

Kronisk alvorlig tørre øyne oppstå på grunn av en reduksjon i tåreproduksjon. Riv er en kombinasjon av vann, proteiner, antistoffer, slim og olje. Årsakene kan skyldes biologiske eller miljømessige forhold, som for eksempel bruk av kontaktlinser, Lasik operasjoner, allergier, mangel på østrogen, hormonbehandling, øyeinfeksjoner og p-piller. Symptomer inkluderer trevlet slim, lysfølsomhet, rive, tåkesyn, og brenning. Den Schirmer rive test (lege tiltak rive dråper) er en test som brukes til å diagnostisere tilstanden. Det finnes ingen kur, men lettelse som for eksempel medisiner, salver og kirurgi kan bidra til å lindre symptomene.

Hvordan kurere kronisk alvorlig tørre øyne

Ikke-kirurgisk behandling

•  Bruk reseptfrie salver og øyedråper, for å lindre symptomene. Salven er best brukt på netter, for å hindre at øynene tørker ut under søvn.

Bruk resept øyedråper for kronisk tørre øyne. Det er anbefalt av leger, fordi det gjør at øynene til å produsere sine egne tårer.

Bruk lokale steroider, eller medisiner foreskrevet av lege. Disse er vanligvis anbefales basert på alvorligheten av tilstanden.

Prøv å redusere luft blåser inn i øynene, som for eksempel hårføner, bil varmeovner, vifter osv bruke briller hvis det er vind, for eksempel sjal rundt stil, for å redusere vinden komme inn i øynene. Også, bære briller ved svømming.

Øke fuktighet til inneluften ved hjelp av en luftfukter, eller bruke briller spesielt designet med en fuktkammer plassert rundt øyet, for å øke luftfuktigheten. Disse kan være slitt dag og natt.

Ikke irritere øynene ved å gni dem.

Bruk øyedråper før irritasjoner heller enn etter, og unngå aktiviteter som kan gjøre problemet verre.

Blink mer regelmessig å spre tårene jevnt. Ta jevnlige fem minutters pauser per time, mens visuelle intense oppgaver blir utført. Hvil øynene regelmessig, ved å lukke øyelokkene i flere sekunder på en jevnlig basis.

Unngå røyk i miljøet, fordi det gjør tørre øyne verre.

Hint

 • Rådfør deg med din lege, optiker / øyelege for å finne den beste behandling for å forfølge. Kirurgi anbefales i visse tilfeller, og utført på en poliklinisk basis. Disse prosedyrene er midlertidige punktal Okklusjon (en midlertidig oppløselig plugg plassert i tåre renne av nedre øyelokk, og et Permanent punktal Okklusjon (silikon plugger inn, for å holde tårene rundt øynene).
 • Kronisk alvorlig tørre øyne, dersom ubehandlet, kan føre til betennelser i øynene, en infeksjon, og arrdannelse på overflaten av hornhinnen. Unngå øyedråper med konserveringsmidler og methylcellulose.

Homeopatiske måten å kurere en ørebetennelse

Mellomørebetennelse, eller mellomøret infeksjoner, kan utvikle seg i små barn og voksne sammen med forkjølelse. Sinus passasjer og Eustachian rør kan komme tett opp av allergi eller hovne adenoids og mandlene, og væske og betennelse kan bygge opp i mellomøret, og skaper smerter og press. Tilstanden kan potensielt føre til at trommehinnen til å sprekke og utladning. Otitis ekstern, eller ytre ørebetennelse, begynner ofte med en mindre ripe som blir infisert av sopp eller bakterier (svømmer øre), forårsaker smerte, betennelse og hevelse i den ytre øregangen. Mange homeopatiske botemidler kan lindre begge typer ørebetennelse.

Vanlige symptomer

Barn med en ørebetennelse vil vanligvis treffer, gni eller dra i ørene eller gråte og bli masete. En høy feber, våkner om natten, svimmelhet, oppkast og irritabilitet kan også være tegn på en øreinfeksjon i barnet ditt. Gjentakende eller ubehandlet ørebetennelse kan føre til nedsatt hørsel og lærings forsinkelser.

Voksen øret infeksjon symptomer kan være smerter i øret, midlertidig hørselstap, feber, svimmelhet og blokkering i øret. Ta kontakt med en lege hvis du mistenker at du eller barnet ditt har en ørebetennelse.

Homøopatiske midler

Alle disse homøopatiske midler er passende for både barn og voksne.

Belladonna er nyttig i begynnelsen av en øreinfeksjon, spesielt hvis symptomene har plutselig dukket opp og tretthet og feber er til stede.

Prøv pulsatilla for infeksjoner som er mild og ikke veldig smertefullt og for symptomer på tykk nasal utflod som henger.

Voksne og barn kan ta Hepar-sulph for øresmerter av noe slag, og dette midlet kan også brukes for et barn som er dårlig varme eller masete og øret er følsom for berøring.

Chamomilla er mer passende for barn enn voksne. Gi Chamomilla hvis øresmerter øker når barnet bøyer seg over. Andre indikasjoner for dette midlet inkluderer øret smerter forårsaket av tenner, grettenhet og hud som føles fuktig og varmt. Voksne kan ta dette midlet for å roe nervene og lette betennelse i øret.

Prøv kali muriaticum for en tett øretrompet forårsaket av en tett nese og hovne kjertler.

Bruk Ferrum Phosphoricum å avlaste de første symptomer på smerte og betennelse knyttet til en ørebetennelse. Det rette bidrar også til å holde pus fra forming. Andre mulige symptomer kan være feber, trøtthet og en varm og rosa ytre øret.

Dosering

For både barn og voksne, velger du en homøopatisk middel som best korrelerer med symptomene, og starter med et lavere potens. Lavere potenser spenner fra 6X til 30C. For høyere potenser, eller hvis du er usikker på riktig dosering og behandling, ta kontakt med en utdannet homeopat. Les pakningsanvisningen nøye. Vanligvis kan barna gis to pellets hver en til tre timer mens varsling. Bare én homøopatisk medisin bør gis på en gang. Bytte til et annet middel hvis symptomene ikke bedres. Homeopati oppmuntrer kroppen til å helbrede seg selv naturlig, så hvis du merker symptomer blir bedre, slutte å bruke den rette og vente. Hvis symptomene kommer tilbake, deretter fortsette å bruke den rette. Husk at feber er gunstig. De viser at kroppen kjemper sykdommen.

Forsiktig

Rådfør deg med lege før du tar homeopatiske medisiner. Noen homeopatiske midler kan samhandle med andre urter, kosttilskudd og over-the-counter og reseptbelagte legemidler.

Hvordan kurere en ørebetennelse

Hvordan kurere en ørebetennelse


Øret infeksjoner er en av de vanligste årsakene til antibiotika resepter. Men hvis du skje for å få en over en ferie eller helg er det ikke mye du kan gjøre kort for å gå til legevakten. Eller er det?

Bruksanvisning

•  Ta en 2000 mg. deodorized hvitløk pille hver fjerde time i løpet av dagen. Prøv å ta din siste minst en time før sengetid.

Lag en ris pack. Bare hell litt hvit ris inn i en gammel sokk og så bare knytte sokken av på slutten.

Varm ris pakken i mikrobølgeovnen i 45-65 sekunder, sjekke ofte for å sørge for at det er den riktige temp. for dine behov.

Påfør 2-3 dråper varm hvitløksolje til øret før sengetid, og deretter bruke den varme risen pakken til sår øret.

Tips og advarsler

 • Vurdere å legge hvitløk i kostholdet ditt på en jevnlig basis, og dette kan bare være din siste ørebetennelse.
 • Når du legger til hvitløk til mat, først vente til maten er tilberedt. Cooking ødelegger mye av antibiotika egenskaper.
 • Ikke gi hvitløk piller til et barn som de er altfor sterk, og vil føre til magesyke.
 • I stedet kan du legge til en liten mengde frisk knust hvitløk til deres mat i løpet av dagen.
 • Pass på å ikke få ris pakke eller hvitløk olje til varm

Hvordan kurere kronisk prostatitt

Kronisk prostatitt er betennelse og hevelse av prostata utvikle saktere enn fortsetter på i lang tid. Personer som lider av prostatitt lider av frysninger, feber og vedvarende felles og lyskesmerter. Dette skjer først og fremst på grunn av bakteriell infeksjon, som sveller prostata forårsaker smerter ved vannlating samt indusere konstant influensalignende symptomer. Denne guiden vil vise deg hvordan du bruker naturmidler for å behandle kronisk prostatitt.

Bruksanvisning

•  Ta quercetin tabletter. Quercetin er en potent flavonoid som kan bidra til å redusere smerte, bakterielle infeksjoner og hevelse assosiert med kronisk prostatitt. Du kan også spise sitrusfrukter som appelsiner, grapefrukt og lime. Ta en tablett en gang om dagen, helst om morgenen.

Konsumere så Palmetto tabletter. Derivater av denne kraftige planten bidrar til å redusere prostata spesifikke antigener mens minske hevelse og betennelse. Ta to tabletter to ganger om dagen, helst med måltider.

Ta sink supplements.This mineral verk har anti-inflammatorisk egenskaper. Det fungerer ved å redusere størrelsen på forstørret prostata mens hjelpe immunforsvaret i bekjempelsen av bakteriell infeksjon forbundet med prostatitt. Ta en sink tablett per dag.

Konsumere quercetin kapsler. De potente biologiske ingredienser i quercetin anlegget kalles bioflavonoider. Disse forbindelsene bidra til å redusere smerter og betennelser assosiert med prostatitt. Ta to tabletter med måltider hver dag.

Ta Pygeum tabletter. Den aktive komponent av pygeum treet er fytosterol. Denne forbindelsen bidrar til å redusere bakteriell infeksjon, betennelse og hevelse av prostata. Det kan også hjelpe deg med å urinere mindre smertelig. Ta en tablett hver dag helst før du går til sengs.

gjør yoga øvelser. Yoga kan lindre smerten forbundet med kronisk prostatitt ved å slappe magemusklene og musklene i bunnen av bekken. Det kan også lindre stress og angst. Se link i vår Resources en yoga video.

•  Få akupunktur. Akupunktur virker ved å stimulere nerve celle reseptorer i det berørte området, minske smerter forårsaket av kronisk prostatitt. Ta kontakt med en akupunktur terapeut i ditt område for å finne ut hvordan denne behandlingen kan bidra til å redusere betennelser og smerte.

Tips og advarsler

 • Start aldri en urte behandling uten først å rådføre deg med lege.

Hvordan bruke Kangen Vann å kurere kronisk tretthet

Kangen vann er en renset form for drikkevann som har blitt markedsført med vekt på sine helseeffekter. Kangen vannet er alkalisk vann som har blitt spylt av hvilken som helst type kjemikalier eller forurensning. Noen pasienter har brukt Kangen vann som et alternativ behandling for kronisk utmattelsessyndrom. Hvis du bestemmer deg for å prøve Kangen vann til behandling av kronisk utmattelsessyndrom, bør du først snakke med legen din.

Bruksanvisning

•  Kjøp en Ionizer system for å produsere Kangen vann. For å få tilgang til denne type vann, må du kjøpe en ionisert elektrolyse vann generator. Vannet arbeider seg gjennom systemet for å foreta kangen vann. Du kan kjøpe en av disse systemene gjennom Kangen Water USA.

Produsere Kangen vann med vann ioniser. Mange av de mindre enhetene ta ca. 30 minutter for å gjøre omtrent 3 liter avionisert vann. Du kan lagre ionisert vann for senere bruk.

Drikk minst åtte til ti glass Kangen vann som en måte å hjelpe med kronisk utmattelsessyndrom. Siden mange mennesker nyte smaken av ionisert vann, vil du være mer sannsynlig å drikke større mengder. Ved å drikke Kangen vann, er du eliminere aluminium fra kosten siden andre drikker inneholder spor av aluminium. Ifølge en studie gjort av George M. Tamari, Ph.D., trykt på Pain Research Institute nettside, sykdommer knyttet til aluminium toksisitet inkluderer Alzheimers sykdom og kronisk utmattelsessyndrom. De giftige elementer er eliminert fra kroppen din og erstattet av ernæringsmessige elementer levert av Kangen vann. Filteret anvendes for å lage den kangen vannet filtrerer ut av aluminium, så vel som anvender ultrafiolett lys for å drepe eventuelle mikroorganismer som kan finnes i vannet.

Unngå vann fra springen, brus, øl og alkohol. Hvis du drikker ionisert Kangen vann til behandling av kronisk utmattelsessyndrom, da disse drikkene bør unngås, da de kan ha spor av aluminium.

Tips og advarsler

 • Husk at Kangen vann ikke har blitt godkjent av FDA som en form for behandling for kronisk utmattelsessyndrom.

Hvordan å kurere kronisk bihulebetennelse gjennom en endring i medisin

Hvordan å kurere kronisk bihulebetennelse gjennom en endring i medisin


Kronisk bihulebetennelse er smertefulle, kan gjøre at du mister søvn og kan påvirke din evne til å arbeide og studere. Hvis kronisk bihulebetennelse er utløst av sesong rhinitt, eller sesongmessige allergier, kan en kur være så enkelt som en endring i medisin.

Bruksanvisning

•  Evaluer din nåværende medisiner. Når du har bihuleproblemer, tar du et antihistamin og slimhinneavsvellende? Du kunne ha en resept eller over skranke medisiner som kommer som to separate piller eller en kombinasjon pille. For mange allergikere, denne kombinasjonen av rusmidler er standard behandling for å lindre både allergi symptomer og sinus press.

Diskuter din nåværende medisin diett med legen din. For noen personer utsatt for bihulebetennelse, er et antihistamin for tørking og forårsaker mindre lomme lunger for å slå inn i en full-blåst bihulebetennelse. I stedet for bihulene som drenerer den fornærmende slim, fanger antihistamin de slim i bihulene, forårsaker det å bli infisert.

Stopp å ta antihistamin og bare ta en decongestant når du har sinus problemer med leger velsignelse. Et godt eksempel på en decongestant pille er den over disk 12 timers Sudafed Decongestant. Du kan bli bedt om å signere et skjema og få dette stoffet direkte fra apotek. Mange butikker har kortene på hyllene for disse typer narkotika i stedet for de faktiske legemiddel pakker for å hindre misbruk.

Evaluer sinus symptomer. Du kan oppleve sinus drenering, men din lomme Trykket bør ikke slå inn en bihulebetennelse som krever medisinering. Drenering bør være klar, eller kan være litt gul. Tykk gul eller grønn drenering kan tyde på en bihulebetennelse har allerede satt opp leir i bihulene som kan kreve et antibiotikum. Hvis du trenger et antibiotikum, spør legen din om du fortsetter decongestant bare regime.

Avgjør om medisinendringer botemidler dine kronisk bihulebetennelse eller hvis din tidligere medisin diett fungerer bedre for din lomme symptomer og fortsette medisiner som fungerer best for deg.

Tips og advarsler

 • Du må kanskje prøve forskjellige decongestants å finne det som fungerer best for dine symptomer.
 • Vet bivirkninger av eventuelle medisiner du tar for å unngå alvorlige komplikasjoner.
 • Kronisk bihulebetennelse kan kreve oppmerksomheten til en ØNH (Øre, nese og hals) lege for å utelukke eventuelle strukturelle eller andre problemer som kan føre til at tilbakevendende bihulebetennelse.