Digidexo.com

vorter naturlig remdie

Slik fjerner Vorter naturlig å bruke hvitløk

Slik fjerner Vorter naturlig å bruke hvitløk


Vorter er en manifestasjon av den menneskelige papilloma virus (HPV), og de forekommer i 7 til 10 prosent av befolkningen, særlig rammer kvinner, barn og eldre. De kraftige antibakterielle og antiseptiske egenskaper av hvitløk kan hjelpe deg å fjerne vorter naturlig og smertefritt.

Bruksanvisning

•  På slutten av dagen, nøye vaske og tørke hendene og området rundt vorten.

Skrell en fersk hvitløk fedd og skjære den i to. Påfør den ferske snitt hvitløksfedd på vorte, ta vare å behandle kun vorte seg selv og ikke den omkringliggende hud. Kast hvitløk.

Plasser en bandasje over vorten. La bandasje på natten.

I morgen, fjerne bandasjen og nøye vaske området rundt vorte igjen.

Gjenta trinn 1 til 4 hver natt inntil vorte forsvinner, noe som vanligvis skjer etter 2 til 6 uker.

Tips og advarsler

 • Ikke plukk på, bite, kutte, brenne eller på annen måte forsøke å fysisk trim vorte selv. Dette vil ikke fjerne vorten, og kan til og med få den til å spre seg.
 • Selv om vorter er stygge, de er vanligvis smertefri. Hvis warts forårsaker du smerte, eller hvis du har andre bekymringer, ikke nøl med å se din lege eller naturlege.

Hvordan bli kvitt vorter, føflekker og Skin Tags

Skin tags er godartet vekster av hud som ser ut som hud-farget rosiner hengende fra kroppen. Mol er klynger av pigmenterte celler på overflaten av huden. Vorter er utvekster på og i huden forårsaket av humant papillomavirus infeksjon. En rekke midler finnes for slike forhold, fra flytende nitrogen behandling for å faktiske kirurgisk fjerning av området av huden. Ett middel innebærer bruk av frisk hvitløk.

Bruksanvisning

Få en bit av hvitløk og skjær den i skiver.

Trykk på et enkelt stykke hvitløk over huden tag, føflekk eller vorte.

Bruk gasbind og tape til å feste hvitløk skive til huden din. La stripen godt sikret hele dagen.

Fjern stripe om kvelden før du går til sengs. Vaske området med vann.

Trykk på en fersk stripe av hvitløk til mole, hud tag eller vorte i morgen og sikker med gasbind og tape, som før. Gjenta trinn 3 og 4 for tre dager (men ikke lenger, siden huden kan begynne å brenne etter denne perioden). Huden tag, bør føflekk, eller vorte naturlig falle av, enten ved å skrape mot noe eller ditt eget lys skrape. Hvis det fortsatt, vente en uke eller så, og prøve den tre dager hvitløk rette igjen.

Tips og advarsler

 • Ikke gi etter for fristelsen til å holde hvitløk på i mer enn tre dager eller over natten. Riktig tidsramme: tre dager og ingen netter, deretter en pause for din hud på rundt en uke.

Aspirin å kurere vorter

Vorter er relativt vanlig, og nesten alle synes å få dem på et tidspunkt. Ofte er disse stygge huden misdannelser snike opp når du minst venter dem. Den gode nyheten er at å fjerne en vorte er enklere enn du tror. Før du hodet til legen eller apoteket, ta en titt i medisinskapet - aspirin kan brukes til å kurere vorter naturlig.

Vann og Aspirin

En av de mest vanlige måter som aspirin benyttes for å herde vorter er med vann. Blande en liten mengde vann med en aspirintablett. Sørg for at tabletten er godt blandet med vannet. Bruk en bomullspinne for å bruke blandingen til overflaten av din vorte to ganger om dagen. Gjør dette til vorte er helt borte. Hvis du ikke dreper vorte helt, vil det vokse ut igjen.

Aspirin og Lim Band

En annen fremgangsmåte for fjerning av vorter benytter en aspirin og et klebebånd. Fukt aspirin så det er fuktig. Plasser aspirin direkte på vorte og dekk med et lim band. Denne metoden krever mindre innsats enn vann-og-aspirerende metode. Det er viktig å være sikker på at den ambisiøse er fuktig.

Aspirin og Duct Tape

Kombinere aspirin med duct tape for vorte fjerning synes å ha samme effekt som over-the-counter vorte fjernere på ditt lokale apotek. Knuse en aspirin og legg pulveret direkte på din vorte. Plasser en liten stripe av duct tape over pulveret.
Legg merke til at med hver av disse aspirin vorte-fjerningsmetoder, er det noen sjanse for tørr hud rundt vorten. Hvis dette skjer, forsiktig bruke vaselin rundt vorte å myke opp huden.

Holistisk vorte fjerning

Fysisk utseende er veldig viktig for de som trenger å samhandle med folk på en daglig basis for deres jobb eller sosialt liv. Det er ingenting verre enn å ha en skjemmende vorte på hånden eller andre synlige kroppsdel, og måtte tåle rare blikk og reaksjoner som du får fra andre mennesker. Hvis du lider av en vorte eller mange, bør du vite at det er naturlige måter å ta seg av problemet.

Kjenn vorte

Selv om vorter er sagt å være forårsaket av onde padder eller dårlig hygiene, er sannheten at vorter er rett og slett en vekst på ekstra hudceller, og de kan fjernes på en rekke forskjellige måter. Selv hudleger tilbyr frysing eller andre fjerning metoder, disse er vanligvis dyrere alternativer. Det er naturlig hjemme rettsmidler som har vært ganske vellykket i å redusere eller fjerne vorter.

Godta Acid

Den vorte naturlige fiender er konsentrerte former for syre. Noen mennesker har hatt positive resultater når de søker knust vitamin C tabletter eller dråper av grapefruktjuice til en vorte gjentatte ganger over flere dager. Etter påføring av sitronsyre, er det viktig å vikle det berørte området i en bandasje. Ananas og papaya juice, som også er svært sure, er effektive også.

Kveles for suksess

Selv om det er ukonvensjonell i beste fall, noen mennesker har hatt suksess ved å nekte vorte tilgang til oksygen ved å dekke den i duct tape. Det er viktig å ikke bruke tape for hardt, fordi fjerning kan føre til at gjenværende vorte å rive eller blø.

Drep den med eddik

Hvis sitronsyre er ikke effektiv, kan det være nyttig å prøve et hjem rettsmiddel som innebærer eple cider eddik. På kvelden før du til sengs, ta litt vaselin og dekker huden som ligger i direkte tilknytning til vorte. Dette vil beskytte omkringliggende hud fra surheten i eddik. Suge en ren bomullsdott i en liten mengde eddik og bruke den våte delen direkte til vorte. Pakk hele området opp med medisinsk tape slik at bomullsdott ikke vil flytte. De fleste begynner å se vorter synkende i ca to uker med denne metoden.

Over skranke rettsmidler

Hvis du ikke er motivert til å lage din egen helhetlig vorte rette, bør du vite at det finnes flere merker av naturlige, aktuelle vorte fjerning tilgjengelig i naturlige markeder og helsekostbutikker. WartFree, ved Verdia Organiske personlig pleie, og Heal Vorter, ved Natural Healing Oljer, er to av de mest kjente merkevarer.

Hjemmelagde Cures for å fjerne vorter

Vanlige vorter er godartet hud vekster forårsaket av humant papilloma virus. Vorter kan spre seg til andre deler av kroppen og kan også være smittsom for andre mennesker som kommer i kontakt med din vorte. Dyre medisinske behandlinger inkluderer kryoterapi eller frysing, excising vorte eller brennende veksten av huden din. Hjem rettsmidler tilby en annen løsning for å eliminere pinlige vorter.

Duct Tape

Dekke vorte med duct tape på dagtid timer. Om natten, fjerne duct tape og suge huden din i vann for å fjerne lim fra huden din. Pimpstein vorte for å fjerne død hud. Påfør duct tape neste morgen. Prosessen bør eliminere din vorte løpet av noen få uker. En studie i 2002 av Dr. Dean Focht rapportert av Archives of Pediatrics & Adolescent Medicine fant at lim i duct tape utløste en reaksjon fra immunforsvaret som angrep vorte.
Denne behandlingen kan være spesielt nyttig for behandling av vorter hjemme på barn fordi det er smertefri og ikke så skremmende som kryoterapi.

Urte og naturlige ingredienser

Bruk urte ingredienser for å fjerne vorter naturlig. Aloe vera, hvitløk, kan grønn te og goldenseal brukes til å behandle vorter i hjemmet.
Velg en urte ingrediens og spe den med vegetabilsk olje eller vann, og deretter bruke lokalt på vorte. Prøv en ingrediens om gangen for å finne en som fungerer for dine vorter. Herbal behandlinger har ikke blitt undersøkt i samme grad som over-the-counter kommersielle vorte fjernere og kan ikke garanteres for effektivitet.
Enzymene i banan skins, papaya, ananas og fiken kan bidra til å eliminere vorter. Klipp et stykke av en type frukt og tape den til din vorte over natten.

Når skal man oppsøke lege

Vorter vanligvis vil klare opp med hjemme behandling. Hvis dine vorter er å multiplisere seg raskt, eller hvis de forårsaker en bekymring på grunn av sitt utseende, kan en lege fjerne vorter raskt.
Vorter er vanligvis ikke et helseproblem, men hvis de blir irritert av klær, kan du ønsker å ha dem fjernet.
Inkluder en hud undersøkelse som en del av ditt vanlige checkup med legen din. Han vil sjekke huden din fra topp til tå for uvanlige vekster og pigmentforandringer. Vorter er ikke en årsak til bekymring i de fleste tilfeller, men du bør alltid være klar over endringer i størrelse og farge på utvekster på huden din.

Naturlig behandling for vorter på et barn

Hvis barnet ditt er plaget med en vorte, er det ikke en grunn til alarm. Vorter er ikke dødelig, og folk har behandlet vortene med naturlig rettsmidler i mange år, drevet av et ønske om å bare bli kvitt dem. Noen naturlige behandlinger skiller seg ut, å ha nytte av logikk og vitenskap bak dem. Andre er mindre troverdig, høres mer ut som gamle koner 'tales enn faktiske hjem rettsmidler for warts.

Behandling av Vorter Med banan skreller

Ifølge earthclinic.com, rubbing innsiden av bananskall på en vorte gir synlig resultater i henhold til to uker. En leser anbefaler skrape litt av den indre skallet på vorten, deretter dekke med en bandasje. Kalium og enzymer, tilsynelatende, er den magiske ingrediensen.

Apple Cider Eddik

Earthclinic.com lesere har stemt eple cider eddik middel som den mest vellykkede naturlig kur for vorter, med noen rapporterer at vortene var borte i løpet av få dager. Eddik er surt, så gni et lag av vaselin i et sirkulært område rundt vorten å forhindre uønsket kløe. Påfør en bomullsdott dynket i eple cider eddik til vorte og dekselet med en bandasje. Synlige resultater skje over natten. Til slutt, skrumper vorte opp og faller av.

Milkweed

Homemademedicine.com byr opp milkweed som en naturlig behandling for vorter. En luke i de fleste områder av landet, er nektar av denne planten den favoriserte mat av monarken sommerfugler. I motsetning til eple cider eddik, er milkweed sies å forårsake noen ubehag. Nettstedet hevder at bruk av melkeaktig saft fra stammen bidrar dramatisk. Bryt en stilk i to og "melk" er lett å se. Det smaker forferdelig, skjønt, så ikke prøv å spise den.

Hva er effektive og naturlige metoder for å fjerne vorter?

Hva er effektive og naturlige metoder for å fjerne vorter?


Hvis du har vorter, kan det hende du ikke trenger å se en lege for fjerning. Det finnes naturlige og trygge metoder for effektivt å fjerne vorter hjemme. Imidlertid kan disse fremgangsmåter ikke være effektiv for visse typer av vorter og er ikke anbefalt for behandling av innvendige genital vorter eller de som kan være under overflaten av spiker. I disse spesielle tilfeller kan du faktisk irritere den sarte huden i disse regionene. Ellers kan felles områder behandles ved alle naturlige midler.

Hvitløk

Hvitløk er en naturlig og effektiv vorte fjerning behandling påvist av studier. Disse behandlinger består av et oljebasert hvitløk løsning påføres på det ønskede området. For å utnytte denne metoden, kan du bruke et stykke fersk hvitløk og enten olivenolje eller lakserolje. Oljen blir først påført på huden og dekkes av hvitløk før de blir festet på plass. Denne behandlingen kan ha som skal benyttes for et par måneder for å oppnå resultatene.

Vitamin D 3

Kliniske studier har fastslått at vitamin D3 har vært effektiv i behandlingen av vorter. Imidlertid er kosttilskudd anbefales ikke og vil ikke ha den ønskede effekt. Fordelene med dette vitaminet for vorte behandling er til utvortes bruk, og kan også ta litt tid å effektivt bli kvitt problemet. En av de vanligste kildene til topisk vitamin D3 er tran, som er direkte påført vorten.

Andre aktuelle behandlinger

Det finnes andre naturlige oljer som kan brukes for å behandle vorter på grunn av deres antivirale egenskaper. Disse inkluderer aloe vera gel og tea tree olje. Som med de andre fremgangsmåter blir de oljer påføres direkte på vorten. I noen tilfeller kan det være nødvendig å fortynne disse concoctions med en annen olje av kjøkken variasjon eller vann for å hindre irritasjon av huden. Hyppig søknaden er anbefalt, som i to eller tre ganger om dagen, inntil vorte går unna.

Naturlig måte å fjerne en vorte Rundt en negl

Vorter er vanligvis forårsaket av humant papillomavirus (HPV). Vorter kan inngås gjennom et håndtrykk eller en annen hud til hud kontakt. Viruset finner i sin vei inn i blodet gjennom en liten åpning eller kutt i huden. Flere naturlige behandlinger kan anvendes for å behandle vorter på hender og rundt fingerneglene.

Mat rettsmidler

Innpakning det berørte området med banan skreller og dekker det kan hjelpe til med fjerning av vorter. Du kan også gjelde for eller suge vorter i en syrlig juice som sitron, lime eller grapefrukt. Soaking hånden i eple cider eller hvit destillert eddik kan fjerne vorter rundt fingerneglene. Hvitløksfedd er et effektivt middel, enten skiver, gjort til et lim eller tatt i en kapsel.

Andre aktuelle behandlinger

Å gjøre en pasta av vitamin C (knust) eller 100 prosent aspirin og vann er en annen aktuell behandling for vorter. Tea tree olje og aloe vera også hjelpe til å fjerne vorter. Melkeaktig saft, som finnes i planter som løvetann, milkweed og julestjerner, er andre programforslag for vorte fjerning.

En Odd Remedy

Curebum.com antyder duct tape som en effektiv behandling for vorte fjerning. Tapen stenger ute fuktighet og luft, drepte vorte. Når båndet er fjernet, fjerner det også det øverste laget av vorten. La det avdekket om natten slik at området for å puste. Påfør tape igjen i morgen og fortsette denne prosessen til vorten er helt fjernet.

Naturlig hjemme rette for en flat vorte

Flate vorter er skjemmende og kan dukke opp hvor som helst på kroppen. Noen av de ubehagelige bivirkninger av vorter er kløe, svie og oser. Vorter kan også være smertefullt og ganske vanskelig å fjerne. Generelt sett er en lege det beste valget når det gjelder å fjerne vorter. Hvis, derimot, foretrekker du den alternative ruten, er det flere hjem rettsmidler som kan hjelpe i fjerning av flate vorter.

Alternativer

Forskjellige remedier virker på forskjellige mennesker, så du må kanskje eksperimentere litt til du finner et effektivt middel for din situasjon.

En effektiv urte rette for fjerning av vorter er Gentian fiolett. Vanligvis tilgjengelig i over-the-counter preparater, er Gentian fiolett en potent virus destroyer. Bruk i henhold til etiketten instruksjoner.

Hvitløk er en potent antiviral og kan være nyttig i å fjerne vorter. Du kan finne ferdiglagde hvitløksolje, bruke den til dine vorter og dekk med en bandasje. Gjenta daglig til vorten oppløses. Lag din egen hvitløksolje ved å hogge opp en skrellet hvitløk pære og dekker med en teskje eller to av olivenolje. Plasser denne i kjøleskapet over natten og press ut hvitløks neste dag. Vattpinne olje på det berørte området, dekk med en bandasje og gjenta daglig til vorten forsvinner.

De friske røtter fra løvetann kan bidra til å fjerne vorter. Gni saft fra en fersk rot på vorte to ganger om dagen til den går bort. Pass på at du ikke bruker løvetann som har blitt behandlet med plantevernmidler. Dette midlet kan ta flere måneder for å arbeide, så vær tålmodig.

En annen nyttig middel for å eliminere vorter er sitronskall. Før du går til sengs, tape et stykke sitronskall til vorte. Gjenta til vorten forsvinner. Den hvite, kjøttfulle delen av sitronskall inneholder oljer med antiseptiske egenskaper. Fortsatt programmet kan bidra til å myke opp og helbrede en vorte.

Hvis du fortsetter å bli plaget med flate vorter, bør du kontakte lege. Du kan kreve mer konvensjonell behandling. Slutte å bruke noen naturlig middel hvis huden blir irritert.

Naturlig vorte fjerning Remedy

Vorter er forhøyet hud utstikkere som skjer på grunn av virusinfeksjoner. Vorter kan oppstå på alle kroppsdeler, inkludert ansikt, hals, lemmer eller kjønnsorganer, men er generelt ikke skadelig for helsen. Men de ser usømmelig, og vorte fjerning er en vanlig prosedyre. Mens det er mange medisinske og kirurgiske prosedyrer og narkotika, det er ganske mange effektive naturlig vorte fjerning rettsmidler også.

Poteter og bananer

To av de beste hjem rettsmidler for vorte fjerning bære poteter og bananer. Skjær en potet og bruke fersk juice på vorte. Hold den på i ca en fjerdedel av en time, to ganger om dagen, hver dag. Innen et par uker, vil vorte forsvinne. For banan rette, kutt fruktskall til et stykke stor nok til å dekke ditt vorteområdet og tape den til regionen med duct tape. La den stå på inntil skrelle poteter og blir soggy. Rengjør området godt. Gjenta denne prosessen en gang i uken i noen uker før vorte gradvis myker opp og forsvinner.

Tannkrem og Løvetann

Påfør litt tannkrem - uansett merke - på vorte og dekke den med et lim band. La den stå på over natten. Gjør dette for en hel uke eller lenger før vorten forsvinner. Du kan også ta en løvetann plante og klem den hvite væsken fra stammen sin. Påfør dette på vorte etter å ha arkivert den med en neglefil. Ikke vask for et par timer. Gjør denne rutinen for et par uker før det vorte fjernes.

Eddik og Ash

Ta litt eple cider eddik og suge litt bomull eller bomull klut i den. Masser forsiktig på vorteområdet, og mens det er vått, dekke den med litt medisinsk gasbind og duct tape. La over natten og vaske bort om morgenen. Vorte vil mest sannsynlig forsvinne etter du følger denne rutinen regelmessig for et par uker. Et annet middel er å bruke sigarett aske direkte på vorte og holde den der i en time hver dag i fjorten dager eller lenger før vorten forsvinner.

Hvitløk og Aloe Vera

Ta to fedd hvitløk, mos dem og bruke på vorte to til tre ganger hver dag i ca en måned eller lenger. Det hjelper hvis du holder hvitløk på plass med et lim band eller duct tape og la den på over natten også. Aloe vera er en annen potent ingrediens for naturlig vorte fjerning. Gelen fra bladene av planten kan påføres direkte på vorte, to til tre ganger daglig i et par uker, inntil det vorte går bort for godt.

Naturlig måte å fjerne vorter på Leg

Naturlig måte å fjerne vorter på Leg


Leg vorter kan plage sine ofre gjennom forlegenhet og kan også oppstår på nytt en gang fjernet. Vorter er forårsaket av et virus kjent som HPV (human papillomavirus), som har seksti kjente typer. Selv om vorter kan fjernes gjennom medisinske behandlinger, er det ofte dyrt og smertefulle. Prøver en naturlig tilnærming første er billig og kan spare en pinlig tur til leger kontor. Ved å bruke en kombinasjon av bedre kosten valg og en naturlig vorte remover, er det mulig å fjerne beinet vorter mens i den komforten av ditt eget hjem.

Bruksanvisning

•  Ta med svovelholdige aminosyrer i kosten gjennom økt inntak av løk, egg, hvitløk, sitrusfrukter som appelsiner eller limes og asparges. Ifølge Health News, "Kroppen bruker svovel å påvirke hårsekkene og fremme sunt hår, hud og spiker vekst." Endre kosthold kan bidra til å forhindre spredning av beinet vorter og hastighet utvinning. Også spiser mat full av antioksidanter som blåbær, da disse hjelp i huden reparasjon og immunforsvar i tillegg.

Påfør en syrlig substans som eddik eller sitrus juice på vorte med en bomullsdott. For optimalt resultat, påfør en bandasje bånd til bomullsdott og la den på over natten. Disse teknikken kan også brukes med lakserolje i tillegg.

Påfør aloe vera juice og klemte løvetann melk til vorte tre ganger per dag. Aloe vera bidrar til å holde huden sunn og fuktes, mens løvetann melk reduserer størrelsen på vorten.

Dekk vorte med duct tape eller superlim når ikke påføre andre behandlinger. Sørg for at vorten er helt dekket og avskåret fra uteluften. Dette tjener til å hindre oksygentilførselen til vorte, forårsaker det å dø og falle av etter ca tre uker. Tape har fordelen av å være flyttbare, slik at for bruk av behandlingene nevnt på forhånd. Superlim vil holde på til det vorte faller av, noe som gjør den perfekt som en enkel engangsbehandling.

Unngå å plukke på eller berører vorter. Hvis vorter er irritert, kan de etterlate skjemmende arr. Ved kontakt med benet vorte kan også føre til at vorten å spre seg til andre områder av kroppen i tillegg.

Hint

 • Følg vorte behandlingsregime omhyggelig uten å stoppe. Unnlatelse av å fortsette behandlingen vil tillate vorten å gjenopprette seg selv.
 • Det finnes andre behandlingstilbud i tillegg til naturlige botemidler. Vurdere å bruke over-the-counter medisin under naturlig behandling for å øke sjansen for å fjerne vorte.
 • Unngå hudkontakt mellom vorte og andre mennesker for å unngå spredning vorte viruset.
 • Hvis naturlige behandlinger ikke fungerer, og vorter sprer seg til andre deler av kroppen, så du kan ha en aggressiv sak som krever legebehandling for behandling. Unnlatelse av å gjøre det kan resultere i arr og langvarig behandling.

Mest effektive naturlig behandling for vorter

Vorter kan være irriterende, skjemmende, og selv smertefulle hvis de er på et sted hvor de får ofte snagged. Vorter er forårsaket av flere av humant papilloma virus (HPV), og er svært smittsom. De forsvinner ofte spontant innen et par år med å vises. Men hvis man er plager deg, og du ikke vil at legen din til å brenne, fryse, eller klippe den av, forslag til naturlig behandling florerer.

Vanlige vorter

Selv om vanlige vorter kan oppstå hvor som helst på kroppen din, er du mest sannsynlig å se en på ditt ansikt, hender, armer og knær. Som du vet om du noen gang har søkt på internett etter en løsning, er råd rikelig, og foreslåtte hjem behandlinger varierer fra rimelig å risikabelt. De fleste er imidlertid godartet og kan ikke skade å prøve. Det er vanskelig å forutsi lang av en eksisterende vorte, og de ofte forsvinner uten noen behandling i det hele tatt. Waiting, da ville være en enkel og ofte effektiv behandling.

Prøv å nekte vorte oksygen. Denne behandlingen innebærer dekker vorte med duct tape, førstehjelp tape, eller klar neglelakk. Den dekker er igjen på daglig, med periodiske kontroller for å se om vorten har begynt å se flyttbar. En ofte sitert studie ved Madigan Army Medical Center i 2002 hevder at duct tape fungerer om lag 85 prosent av tiden til å fjerne vorter.

Apple cider eddik ofte fremstår som en kur for vorter i folkemedisin litteratur. Bruk den til vorte, ikke skyll av, og gjenta for uansett hvor mange uker det tar for vorte å endre på farge og fjernes. Mange forskjellige stoffer er anbefalt for bruk i dette på samme måte. Vitamin A eller E, innsiden av bananskall, aloe vera, jod, knust hvitløk, lakser olje og natron, løk juice, tea tree olje og oregano olje er noen eksempler.

Plantar warts

Plantar warts oftest oppstår på bunnen av føttene og tærne. De ser mer ut som hvite hard hud, men er øm å ta på, og kan være ganske smertefullt å gå på. Den gode nyheten er at de er lite sannsynlig å spre seg til andre deler av kroppen din. Duct tape og eple cider eddik er mest anbefalt som naturlig behandling for plantar warts. Pass på å ikke grave seg ned i kjøttet når du prøver å bli kvitt plantar vorter, som du kjører risikoen for å smitte området.

Genital warts

Se en lege. Disse myke, fuktige vekster finnes overalt i underlivet er seksuelt overførbare, og svært smittsomt, ifølge Resept for Nutritional Healing. Genital warts kan også overføres til en baby under fødselen. Enkelte typer av genitale vorter er forbundet med cervical cancer. Ikke prøv hjem behandlinger - gå til legen din.

Naturlige måter å behandle Hånd Vorter

Naturlige måter å behandle Hånd Vorter


Vorter er små utvekster i huden forårsaket av humant papillomavirus (HPV). De oppstår vanligvis på hender eller fingre og generelt klare seg på egenhånd. Men det er noen naturlig rettsmidler som du kan bruke til å fremskynde helbredelsesprosessen. Hvis du har en vorte som er smertefullt eller ikke vil gå bort, må du ordne en avtale med legen din.

Hvitløk grøtomslag

Hvitløk er godt kjent for sine helbredende egenskaper. Gjør et grøtomslag av hvitløk ved å knuse en eller to fedd. Coat vorte med en dråpe av vitamin E olje og deretter bruke hvitløk. Dekk den med et plaster og fjerne det etter 24 timer. Du vil vite behandlingen var vellykket hvis en blemme skjemaer og vorte faller av innen en uke.

Tea Tree Oil

Tea tree olje har immun øke egenskaper som vil hjelpe kroppen din bekjempe viruset som forårsaker vorte. Simple bruke en dråpe eller to av olje flere ganger om dagen til vorte forsvinner eller faller av.

Apple Cider Eddik

Apple cider eddik har sure egenskaper som vil føre til vorte å falle av. Påfør en liten mengde vaselin på huden rundt vorten for å beskytte den fra apple cider eddik. Dypp en bomullsdott i eple cider eddik og legg den over vorte. Hold den på plass med et plaster eller medisinsk tape. Ta den ut etter 24 timer. Gjenta denne behandlingen hver dag eller to før vorte faller av. Det kan være opp til en måned før du ser noen resultater.

Lemon Juice

Sitronsaft vil tørke ut din vorte og få den til å forsvinne over tid. Bruk den til det berørte området 2 til 3 ganger om dagen.

Rå poteter

Hvis du gni en bit av rå potet på vorte 2 til 3 ganger om dagen, vil din vorte til slutt tørke ut og bli redusert i størrelse.

Naturlig måte å bli kvitt vorter

Forårsaket av virus, vorter oftest forekommer på fingre, hender og føtter. Selv om mange produkter eksisterer for å bli kvitt vorter, kan naturlig rettsmidler være like effektive. Til tross for at naturlige kurer kan ta lengre tid å jobbe, kan kroppen din ha nytte av å ha ekstra tid til å erstatte dødt vev. Selv om noen sier at vorte fjerning er virkelig psykosomatisk, noe som betyr at en eventuell behandling vil jobbe bare fordi du tror det vil, andre mener at med mindre du behandler dem på noen måte, vorter kan aldri bli kurert.

Duct Tape

Klipp et stykke duct tape stort nok til å dekke vorte. Plasser duct tape direkte på toppen av vorten og la den være der i seks dager. Hvis duct tape faller av før de seks dagene er opp, bare klippe en annen brikke og sette den tilbake på vorte. På den syvende dag, før du går i dvale, fjerne duct tape og suge vorten i vann. Deretter kan du bruke et verktøy som en Emery bord til å forsiktig fjerne død hud. Hvis huden fortsatt er våt, tørk den av. Sett på en annen del av duct tape, fjerne den påfølgende morgen, og erstatte den med en frisk stykke. Gjenta disse trinnene til din vorte er helt borte.

Apple Cider Eddik

Et annet naturlig middel innebærer belegg huden rundt vorten med vaselin ved sengetid og deretter dyppe en bomullsdott i eple cider eddik. Påfør dette behandlet bomullsdott direkte til vorte, pakk den i en tomme tykke medisinsk tape, og la den på mens du sover. I morgen, fjerne bomullsdott. Gjenta denne prosessen hver kveld i ca en måned.

Andre naturlige alternativer

Sammen med de to som allerede er nevnt, er det noen andre naturlige alternativer du kanskje ønsker å prøve å fjerne vorter. Det ene er å blande brun såpe og spytte inn et plaster og bruke den til vorter, la det på i 24 timer. Når du fjerner gips, vorter, sammen med sine røtter, skal komme ut også. Et annet naturlig alternativ innebærer enten sette en dråpe milkweed juice på vorte eller gni et stykke vill nepe på vorte flere ganger. Enda en annen metode er å steke røttene av pokeweed i varmt fett og anvende fett direkte til vorten. Etter å ha gjort dette for fire eller fem ganger, bør det vorte kommer av.

Noen påståtte vorte botemidler høres mer ut som overtro enn de gjør noe annet; men hvis vorter virkelig kan kureres ved psykosomatiske forslag, så det gjør egentlig ingen rolle hvilken behandling du velger. Alt som virkelig teller er at du virkelig tror at det vil fungere. Som et resultat av tallrike naturlige vorte botemidler eksisterer andre enn de som er nevnt i denne artikkel. Alt du trenger å gjøre er å finne den som passer deg.

Hvordan identifisere en vorte og bli kvitt warts naturlig

Før tilbringe hundrevis av dollar for å fjerne en vorte, prøv dette naturlig metode for å fjerne vorter.

Bruksanvisning

Identifikasjon:
Det er viktig å erkjenne vorter før du begynner å behandle dem.

Vorter er små klumper med flere klumper, nesten som teksturen av blomkål. Vorter er vanligvis funnet på fingre, hender, føtter, tær og albuer, men kan finnes hvor som helst på kroppen.

Hvis du mistenker noe annet, bør du oppsøke lege fra en hudlege for andre hudlidelser eller hudproblemer.

Behandling:
Bananskall terapi er veldig enkel og lett å gjøre hjemme. Bare bruke innsiden av en bananskall over vorten i løpet av en uke.

Hver dag gni vorte med en neglefil eller pimpstein vask deretter med såpe og vann og tørk med isopropanol. Når vorte er tørr, dekk med et nytt stykke av bananskall. Gjenta disse trinnene hver dag i en uke. Den bananskall bør holde på hele dagen hver dag. Du vil merke at huden blir veldig myk akkurat som en våt plaster ville gjøre.

Vorter har røtter som trær. De faktisk gå lenger inn i huden enn du ser. Etter en ukes behandling, må du trekke ut vorte ved røttene med en sterilisert pinsett eller nål. Deretter kaste ut pinsett eller nål for å unngå spredning vorte viruset. Gjør dette mens huden er myk fra bananskall. Rengjør med rubbing alkohol og pakk med gasbind for å holde bakteriene ute.

Forebygging:
Jeg er sikker på at du har hørt bestemor si, "satt som frosk ned eller du får vorter!" Det er bare en gammel koner tale, gjorde du ikke få vorter fra frosker eller padder. Vorter er et virus, og de er smittsom. For å unngå vorter i fremtiden, aldri dele håndklær, bære flip flops i dusjen på treningsstudioet og vaske hendene ofte.

Hint

 • For å holde bananskall på plass, kan du bruke en stor plaster eller et stykke duct tape.
 • Hvis denne metoden ikke fungerer, søke råd fra en lege. Du kan ikke ha vorter.

Hvordan får jeg kvitt det vorte virus naturlig?

Hvordan får jeg kvitt det vorte virus naturlig?


The Human Papilloma Virus, også kjent som HPV, fører alle typer vorter. Forskjellige tilnærmingene av HPV forårsaker ulike typer vorter. Akkurat som alle virus i kroppen din, kan du behandle symptomene før immunforsvaret er i stand til å beseire viruset. Ved behandling av dine vorter, husk at HPV kan ta mer tid til å komme seg ut av systemet enn andre virus som influensa eller kalde virus. Det viktigste å huske på når man behandler vorter er å holde den delen av huden ren og tørr for å unngå ytterligere angrep eller irritasjon.

Bruksanvisning

•  Sug vorter i varmt vann. Vorter, særlig plantar warts, er følsomme for varme. Bringe vannet til en høy temperatur; få det så varmt som mulig uten å brenne huden din. Suge så lenge som mulig, eller til vannet begynner å kjøle. Varmen vil myke vorte og bidra til å drepe viruset. Med vorte myknet deg død vorte hud kan forsiktig fjerne med en Emery bord. Vær forsiktig så du ikke å skape irritasjon eller blødning med Emery bord.

Velg en løvetann og bruke sevjen til din vorte. Sevjen ligger i stammen og drypper langsomt ut. Sevjen forverrer huden og stimulerer immunsystemet til å få til å fungere i det bestemte området av kroppen din.

Gni fersk hvitløk direkte på din vorte. Dette fører vorte til blemme og til slutt falle av. Den blemmer, som forverring av løvetann saft, sender en indikator på immunsystemet til å helbrede dette området og drepe viruset. For å unngå blemmer sunn hud rundt vorten, gni på vaselin før du påfører hvitløk.

Tape innsiden av en sitron eller bananskall til din vorte før du går til sengs. Denne behandlingen fungerer ikke ved skjerpende huden din og varsler immunsystemet. I stedet tar det oljer og kjemikalier fra skreller og oppløser vorte.

Direkte gjelder Vitamin C. Du kan bruke vitamin C for å bekjempe HPV akkurat som du ville bruke den til å bekjempe andre virus. Lag en tykk blanding av vann og vitamin C-piller eller tabletter og bruke den direkte til din vorte under en bandasje eller stykke duct tape.

Tips og advarsler

 • Ikke forsøk å fjerne genital warts med disse metodene. Genital warts må behandles annerledes på grunn av deres sensitive sted på kroppen, og fordi det er ingen kjent kur for HPV tråd som forårsaker dem.

Hvordan bruke naturlige oljer for å kurere vorter

Hvordan bruke naturlige oljer for å kurere vorter


The Human papillomavirus er agent som forårsaker vorter. Dette viruset trives i ustabile omgivelser, noe som er grunnen til at barn og tenåringer får vorter mer enn voksne. Flere behandlinger finnes for å behandle vorter. Men ingen er så skånsomme som anvendelsen av essensielle oljer. Eteriske oljer som Castor olje og tea tree olje kan løse opp vorter med minimal eller ingen smerte.

Bruksanvisning

•  Bland en dråpe ren Castor olje (eller tea tree olje) med natron. Mengden av natron du legger bør være minimal - akkurat nok til å lage en tykk pasta.

Rengjør området rundt vorte med litt såpe og vann påføres en bomullspinne eller bomullsdott. Sveip huden med den våte siden og tørk den med den tørre siden.

Påfør lim til din vorte. Legg et tykt lag av den over vorte. Du bør ikke være i stand til å se vorte etterpå.

Dekk vorte med en bandasje. Det bør dekkes tett. Pass på at ingen av pastaen får under limet delen av bandasjen slik at den kan holde seg godt.

Gjenta trinn 1 til 4 et par ganger om dagen. Shoot for morgen (når du våken) og kveldene (sengetid). Dette er de enkleste tider av dagen for å huske at du prøver å bli kvitt en ekkel vorte.

Gi denne behandlingen et par uker til å arbeide. Oppløsningen av en vorte er en lengre prosess enn å fryse den av. Ita € ™ s også en mildere en.

Tips og advarsler

 • Så snart du ser en vorte begynner å dukke opp, begynner denne behandlingen.
 • Hvis du er allergisk mot lakserolje eller tea tree olje, ikke bruk denne vorte behandling.

Naturlige Måter å fjerne Moles & Vorter

Naturlige Måter å fjerne Moles & Vorter


Føflekker og vorter er både hud vekster som vises mystisk og tilfeldig. Føflekker er mørk brun, vanligvis hevet hud vekster, men de kan også være fersken eller rosa-farget eller flatt mot huden. Huden av en føflekk kan føle grov eller forskjellig fra andre hud på kroppen. En muldvarp vanligvis føles bløt når du trykker ned på den. Vorter er vanligvis lys rosa eller en lignende farge på huden og som regel være ru og hard når man trykker ned på dem.

Apple Cider Eddik

Ved hjelp av en steril bomullsdott mettet i eple cider eddik, bearbeid vorte eller føflekk nøye. Tape det mettede bomullsdott på plagede området med en stor bandasje. Endre bomullsdott to ganger om dagen for de neste dagene, og overvåke vorte eller føflekk nøye. Hvis du føler brenne på huden din, er det bare DAB føflekken og fjern bomullsdott før bandasjerer opp vorte eller føflekk. Til slutt, bør vorte eller føflekk tørke opp og falle av. Dersom dette ikke skjer innen en uke, må du avslutte hjemme rette og prøve en annen.

Duct Tape

Plasser en liten bit av duct tape som helt dekker føflekk eller vorte på huden din. La duct tape på i fem dager. Ved fjerning, bør føflekk eller vorte løsner med duct tape. Hvis dette ikke skjer, plasserer et stykke duct tape på det området og la dette stykket på i fem dager. Hvis du fjerner duct tape for andre gang, og vorte eller føflekk fortsatt, prøv en annen hjem middel.

Hvitløk

Skjær et fedd hvitløk i tynne strimler. Plasser en stripe av hvitløk, omtrent på størrelse med den føflekk eller vorte, direkte på rammet området. Ta en steril bandasje og plassere den på toppen av både hvitløk og føflekk eller vorte. La bandasje på inntil området begynner å brenne ---- deretter ta bandasje og hvitløk av umiddelbart. Legg et stykke hvitløk på plagede området tre ganger om dagen så lenge du orker det. Vorte eller føflekk vil begynne å krympe og til slutt falle av. Hvis du har brukt hvitløk på vorte eller føflekk for to uker, og det fortsatt ikke har blitt redusert eller falt av, unngå å bruke og prøve et annet hjem rette.

Naturlig Vorte rettsmidler

Vorter utvikle seg på grunn av en infeksjon i huden. Siden de er forårsaket av et virus som de er smittsom, men kun for personer som er utsatt for viruset. Vorter er forhøyet, grove, tørre nupper på huden og kan dukke opp omtrent hvor som helst på kroppen. Noen vorter forsvinne av seg selv, mens andre krever behandling. Rådfør deg med lege hvis du er kontinuerlig plaget med vorter.

Calendula Cream

Mens warts ofte gå bort på egenhånd, noen stick rundt og kreve fjerning. For disse, at-home behandlinger er et effektivt alternativ. Calendula krem ​​er vanligvis brukes til å behandle ulike hudsykdommer, vorter blir intet unntak. Bruk denne urtekrem to ganger om dagen for å vorter for effektiv fjerning. Calendula har antivirale egenskaper og stimulerer immunsystemet, bidrar til å fjerne vorte. Bland et par dråper olje av sitron i calendula krem ​​for enda mer effektiv fjerning. Sitronolje har også antivirale egenskaper.

Løvetann

Løvetann er en annen behandling alternativ for å bli kvitt vorter. Gni sevjen fra roten av en fersk løvetann plante på vorte to ganger om dagen til den forsvinner. Løvetann te er ofte tatt internt for å behandle hudsykdommer, men melkeaktig saft fra roten kan brukes direkte på en vorte. Denne prosessen vil ta flere uker eller måneder å fungere.

Sitron

Hel sitron er også en mulighet når det gjelder behandling av vorter. Den hvite, kjøttfulle delen av skallet særlig inneholder antiseptiske egenskaper. Før du går til sengs for natten, sette en liten bit av sitronskall, med den hvite siden vendt ned, over vorten og tape over med en bandasje. Konsekvent bruk av skallet over natten vil bidra til å myke opp og fjerne vorte.

Onion

Onion er et annet alternativ for hjemmebehandling av vorter. Splitte en løk i to, grav ut midtseksjonen, og satt i 1/2 teskje salt. Tillat å angi noen få timer før et flytende løk / salt-løsning vises i sentrum av løken. Anvende dette salt og løk juice væske til vorten to eller tre ganger om dagen. Fortsett denne behandlingen inntil vorte forsvinner.

Oil of Oregano

Oregano olje har antibakterielle egenskaper og kan være nyttig i å bli kvitt vorter. Sett en dråpe olje av oregano på vorte nattlig og dekke det med en bandasje. Vorte bør være utryddet i et par dager.

Over the Counter genital vorte fjerning

Over the Counter genital vorte fjerning


Ifølge National Institutes of Health, genital warts er en vanlig seksuelt overførbar sykdom forårsaket av humant papillomavirus (HPV). Kjønnsvorter kan vises som hvite eller hudfargede nupper eller vekster som finnes rundt eller nær vagina, cervix, anus og penis. De varierer i størrelse, mengde og høyde. Ifølge Mayo Clinic nettsiden, folk med genital warts har vanligvis ingen symptomer. Men noen mennesker opplever kløe, blødning under samleie og svie ved vannlating.

Mens de fleste helse nettsteder foreslår at du gå til en lege hvis du mistenker at du har genital warts, noen mennesker har hatt suksess med over-the-counter rettsmidler.

Aloe Vera

Ifølge HPV genital warts nettside, har aloe vera plante mange helbredende egenskaper for alle typer vorter. Aloe vera-planten produserer en gel-lignende stoff som hjelper sirkulere blod til den infiserte genital warts området. Den aloe vera plante kjemper spredning av kreft i kroppen og stimulerer kroppens immunsystem. Dette kan gunstig for kvinner som har HPV fordi det kan redusere deres sjanser for å få livmorhalskreft.

Naturlige oljer

Ifølge HPV genital warts hjemmeside, tea tree olje, cashew nøtteolje og lakserolje anses stor hjem rettsmidler for å bli kvitt genital warts.

Tea tree olje stimulerer immunforsvaret og bekjemper de skadelige bakterier og soppinfeksjoner som forårsaker genital warts skal vises. Selv om tea tree olje ikke er medisinsk bevist som en effektiv kur for genital warts, noen mennesker tror det kan ødelegge vorter virus.

Cashew nøtteolje er opprettet fra et tre bark sin juice og nøtteolje. Den cashew-nøtteolje er effektiv i å fjerne vorter og liktorner.

Ricinusolje, anvendt på en lignende måte til de andre oljer, kan også være effektive ved fjerning av flere typer av vorter.

Andre behandlinger

Milkweed regnes som en stor naturlig hjemme bøte for genital warts, i henhold til HPV genital warts nettside. Nettstedet hevder at milkweed produserer visse enzymer som mykner vorter og hindre HPV forårsaker vorter eller spre dem.

Selv om løk ikke har blitt vitenskapelig bevist å fjerne genital warts, er løk også vurdert som svært effektive i mange lidelser, inkludert ulike typer vorter, i henhold til HPV genital warts nettside.

HPV genital warts nettside melder at ananas, sundew og papaya har vært effektiv i å fjerne ulike typer vorter og kan selv stoppe noen kreftsvulster fra å bli verre.