Digidexo.com

naturmidler menstruasjonssmerter

Hvordan behandle menstruasjonssmerter Naturligvis

Menstruasjonssmerter påvirker nesten alle kvinner under menstruasjon. Heldigvis, menstruasjonssmerter er en av de enkleste menstrual symptomer for å behandle naturlig. Nedenfor er noen av de mer effektive naturmidler som kan brukes for menstruasjonssmerter.

Bruksanvisning

•  Ta Motherwort i supplerende form daglig under menstruasjon å både forebygge og behandle kramper. Hvis du ikke liker å ta kosttilskudd, kan du tilsette noen dråper av skjr til enten vann eller te i stedet.

Ta en niacin supplement starter ca 5 dager før din menstruasjon vanligvis begynner, fortsette å ta det før ca 2 dager etter slutten av menstruasjon syklus. Niacin er svært effektiv på å lindre kramper av enhver type. Det hjelper ved fortynning av blodårene, slik at mer oksygen og sirkulasjon til veggen av uterus.

Ta en Omega 3 fettsyrer supplement daglig, og fortsette å ta det regelmessig selv når du ikke menstruerer. Fettsyrer bidra til å forebygge muskel vev spasmer, noe som er en faktor i menstruasjonssmerter.

Homeopati rettsmidler til menstruasjonssmerter

Menstruasjonssmerter kan komme i forskjellige former. Du kan ha kjedelig, bankende eller kramper smerter i nedre del av magen. Du kan oppleve ryggsmerter og kramper. Disse kramper kan oppstå før eller under menstruasjon. Kramper kan variere fra mildt irriterende til sterke smerter, der du ønsker å bo i sengen.

Alternative behandlinger

Med menstruasjonssmerter, en av de beste behandlingene er stress lettelse. Med menstruasjon, kan du lindre noe ubehag være å redusere stressnivået. Du kan gjøre dette gjennom trening, massasje eller meditasjon.

Et annet alternativ for krampe lettelse er akupunktur. Med denne fremgangsmåten, plasserer en terapeut tynne nåler inn i riktige områder av kroppen. Trykkpunkter kan være spesifikke for kramper og smerter du opplever. Dette kan være en tungvint behandling for å gjennomgå på månedlig basis, med mindre du har andre medisinske tilstander som kan lindres med akupunktur.

Bruke en varmepute kan også hjelpe. Du kan bruke et oppvarmet abdominal pad for 12 timer to dager på rad for å lindre menstruasjonssmerter. Dette kan også brukes sammen med ibuprofen for ekstra smerte. Et varmt bad kan også ha den samme virkning.

Kosttilskudd

Det er mange kosttilskudd eller vitaminer som kan anvendes for å redusere smerte fra menstruasjonssmerter. For eksempel, disse inkluderer:

• Vitamin E: Studier har vist at inntak av dette vitamin på en daglig basis kan redusere menstruasjons blodtap, reduseres varigheten av syklusen og redusere smerte fra menstruasjon. Doseringen kan variere 150-800 IU per dag.

• Tiamin: Ta 100 milligram daglig kan lindre menstruasjonssmerter. Dette tillegget kan også bli funnet i svinekjøtt, havregryn eller forsterkede frokostblandinger.

• Ginger: Drikker en ingefær te kan lindre kvalme.

• Kalsium og magnesium kosttilskudd: Disse hjelper med muskelavslapning å lindre smerte. For kalsium, er den beste dose 250 til 500 milligram hver fjerde time, for ikke å overstige 2,000 milligram per dag.

• Vitamin B3 eller niacin: Dette har en utvidende effekt på livmoren for å effektivt redusere kramper. Doseringen er 100 milligram per dag på en daglig basis eller 100 milligram hver to til tre timer for å lindre den umiddelbare smerten.

Kosttilskudd endringer

I overvåke matinntaket eller endre kosthold om 14 dager før du skal starte din menstruasjonssyklus, kan du bidra til å lindre dine symptomer, som for eksempel kramper. Det første trinnet er å spise en sunn diett av hele korn, friske frukter og grønnsaker. Selv om det er uklart hvordan, en diett høy i grønnsaker bidrar til å redusere smerte, redusere oppblåsthet og forkorte perioden. Imidlertid, å spise fisk kan også bidra til, som omega-3 fettsyrer (som vanligvis finnes i fisk) er blitt vist å redusere menstrual smerte.

En annen diett endring er å begrense salt, som salt kan føre til oppblåsthet, som er en vanlig menstruasjon symptom. Til slutt bør du redusere koffein, sukker og alkohol inntak. Disse kan også føre til oppblåsthet. Alkohol funnene er uklare, som å drikke rødvin jevnlig kan bidra til å lindre kramper.

Med disse naturlige metoder, bør du være i stand til å effektivt lindre menstruasjonssmerter uten medisiner.

Hvordan å lindre menstruasjonssmerter

Menstruasjonssyklusen kan skape kaos på selve eksistensen av enhver kvinne. I tillegg til humørsvingninger og cravings, kan det føre til alvorlige person smerte. Å få kramper er en realitet for de fleste kvinner på et tidspunkt i livet. Noen kvinner får kramper i løpet noensinne enkelt periode, og andre kvinner få dem sjelden eller bare når deres periode først begynner. Det er forskjellig for alle, men det er noen måter garantert å lindre smerte, ubehag og symptomer på menstruasjonssmerter.

Hvordan å lindre menstruasjonssmerter

•  Prøv å gå naturlig før du tar medisin. Sett en varmepute på og legge seg ned. Det er best å legge seg ned på magen din mens du påfører varme trykket til området av smerte. Du kan ligge på ryggen med puten liggende på området også. Poenget er å komme i en posisjon der du kan godt legge seg ned for en viss tid.

Opt for en engangs varmepute hvis du må gå et sted. ThermaCare gjør underverker hvis du har til å være på farten. Det er en engangs varmepute tilgjengelig i drugstores og rabatt markeder. Enkelt sagt klebe del i en stilling der den vil komme i kontakt med kilden av smerte når den plasseres på huden. Varmeputen er luft aktivert. det kan ta bort kramper diskret som du beveger deg gjennom dagen.

Ta en god, sterk smertestillende. Det er best å få en lege-foreskrevet smertestillende, men noen form for aspirin vil gjøre det bra.

komme i bevegelse. Ja, har du sannsynligvis ikke føler for å trene når du er på mensen. En enkel - men likevel sprek - turen er alright. Hvis du arbeider ut minst tre eller fire ganger per uke, er du langt mindre sannsynlighet for å få kramper. Selv om dette ikke kan være en umiddelbar løsning, er det en langsiktig løsning for kramper. Mange som er veldig fysisk aktive ikke får kramper i det hele tatt. Det tar engasjement, men det er verdt det.

Snakk med legen din om naturlig progesteron. Dette kan lindre alle tegn og symptomer på kramper. Det høres ut som en drøm, og det kan være en for visse personer. Du må finne ut om det er riktig for deg ved å be om en legens råd.

Ta vitaminer hver dag, men velg en som har kalsium og sink. Disse to mirakel arbeidere kan hjelpe kroppen din på mange måter. Ett pluss er at de kan bidra til å forhindre kramper før de starter.

bort i ting som du pleier å holde seg borte fra. Sjokolade og boblebad er gode ideer når et tilfelle av kramper oppstår. Alt som kan bidra til å berolige sjelen kan ta tankene bort fra smerte.

Hint

 • Spør venner hva de gjør for å hjelpe seg selv. Du kan få noen uventede og ukonvensjonelle råd fra venner som har vært der også.
 • Ikke ta noen medisin uten å lese alle mulige bivirkninger og måle det for sikkerhet mot andre medisiner du har tatt.
 • Ta kontakt med din lege for videre hjelp i beroligende og herdemenstruasjonssmerter.

Hvordan avlaste menstruasjonssmerter Effektivt

En verkende rygg, spenningshodepine og morderisk magekramper alle legge opp til vanskelig menstruasjonssmerter. For mange kvinner denne lidelsen er ikke bare for de dagene i måneden hun har sin periode, men for et par dager før og enda et par etterpå. Menstruasjonssmerter effektivt kan føre til kvinner ubehag for to av de fire ukene i måneden. Heldigvis finnes det mange måter å lindre symptomer assosiert med menstruasjonssyklusen.

Hvordan avlaste menstruasjonssmerter Effektivt

Symptomatisk behandling med varme. Et varmt bad, oppvarming puten eller vannflaske kan alle bringe lettelse på grunn av kramper. Slapp av med moderat varme for så lenge som nødvendig. Bli advart om at varmen kan løsne blodpropp assosiert med kramper og dermed øke blødning.

Ta milde analgetika for smerte. Det finnes mange produkter på over disk markedet utformet for å lindre smerte og noen spesielt formulert for menstruasjonssmerter. Sjekk etiketter for de viktigste ingrediensene og mengder. Du kan ofte finne de samme grunnleggende formler i off merkevarer slik at du kan bruke mindre.

avlaste hodepine med tempel massasje og dyp pusting. Dempe lysene i et kjølig rom. Legg deg ned på en seng eller len deg tilbake i en komfortabel stol. Bruk fingertuppene til å massere i langsomme sirkler på templer. Ta dype åndedrag og la dem sakte ut. Noen kvinner også finne lindring fra hodepine ved å klemme området mellom tommelen og pekefingeren med en god del press i to minutter.

Gjør milde strekninger for å varme opp musklene i kroppen din og lindre verkende smerter. Sitt på gulvet og strekker bena mens heve armene og bøye til den ene siden. Hold denne positur i flere sekunder mens du puster dypt. Alternativ til den andre siden, og bruker den samme bevegelse. Senk hendene til gulvet og trykk forsiktig opp fra bekkenet og hold kroppen i luften i 10 sekunder. Til slutt, rulle over til magen, strekker bena og peker tærne og løft bena litt og opprettholde posisjonen i ytterligere 10 sekunder. Innlemme andre strekninger og milde øvelser som din smertene avtar.

Bruk guidet billed å håndtere smerte. Dette er en form for meditasjon som innebærer generere mentale bilder å kjempe mot hva som forårsaker du ubehag. Plukk scener som slappe av deg og la deg oppfylt og fornøyd. Tenk på en forfriskende sted som en urørte stranden, en duftende skogen eller vakker regnskog. Bruk sansene dine ved å tenke hva du ser, føle, lukte, smake og høre. Fokusere dine tanker og ikke la dagligdagse anliggender distrahere deg. Grunde i minst 20 minutter for å oppnå lindring.

Spis frisk frukt inkludert bananer og jordbær, fisk og til og med en liten sjokolade mens på mensen for å lindre smerte. Unngå fet mat, chips og andre tungt bearbeidet mat som kan forverre smerte. I utgangspunktet, spise sunt som du bør alltid gjøre og være forsiktig med å spise matvarer som forverre magen på en dag, da disse vil være spesielt irriterende under menstruasjonssyklusen.

Se en lege hvis menstruasjonssmerter blir spesielt belastende. Ofte en lege kan forskrive en bestemt medisin, vanligvis et prevensjonsmiddel som kan bidra til å avlaste dine symptomer. Det er enda noen resepter som kan redusere antall perioder du har eller eliminere dem helt for en periode. Spør legen din om risikoen ved eventuelle medisiner du vurdere.

Hint

 • Ikke ta smertestillende medikamenter på tom mage, da dette kan føre til kvalme.

Hjem Cures for menstruasjonssmerter

Menstrual kramper, eller dysmenoré, er en medisinsk tilstand mange kvinner lider under sin månedlige syklus. Mens kosthold, fysisk aktivitet, stress og hormoner alle kan bidra til kramper, kan noen hjemme rettsmidler redusere eller lindre symptomene. Ikke alle metodene fungerer for alle kvinner, og noen løsninger kan arbeide bare en del av tiden for hver enkelt, fordi hver periode er forskjellig. Hjem rettsmidler er lett å implementere og trygt å bruke.

Avslappende kroppen

Stress kan føre til menstruasjonssmerter. Måtene å redusere stress deep-pusteøvelser, meditasjon og stretching. Disse metodene slappe av hele kroppen, inkludert magemusklene. Heat slapper også musklene, så et varmt bad eller en varmepute plassert på magen kan redusere smerte. For noen kvinner, er en orgasme en stor stressavlastning som lindrer menstruasjonssmerter. Fysisk aktivitet bidrar også til å redusere stress, så daglig mosjon kan redusere menstruasjons ubehag. Det frigjør også endorfiner, som reduserer smerte. Aerob trening som svømming eller turgåing er nyttig, som er yoga og tai chi. Til slutt, gjøre oppmerksom på situasjoner som synes å føre til stress i livet ditt, og lære å håndtere dem bedre.

Spise bedre

For noen kvinner, er menstruasjonssmerter påvirkes av kostholdet. Prøv å holde en matdagbok. Ved å holde oversikt over hva du spiser et par dager før menstruasjonen starter, kan du oppdage hvilke matvarer kan utløse menstruasjonssmerter. Ved å endre kostholdet ditt, kan du administrere eller eliminere menstruasjonssmerter. For eksempel bruke mindre salt. For noen kvinner gjør for mye natrium vondt verre. Spis sunnere matvarer som frukt, grønnsaker og fiber, og kutte ned på koffein eller alkohol.

Ta kosttilskudd

Det finnes bevis på at vitamin-og mineralmangel kan bidra til menstruasjonsproblemer. The Mayo Clinic foreslår å ta kalsium, sink og magnesium for å hjelpe med menstruasjonssyklusen. Også ta vitamin E og B6. Mens få mineraler og vitaminer fra maten er den foretrukne kilde, kosttilskudd er en effektiv måte å få alle de næringsstoffene du trenger.

Hva skal jeg gjøre med menstruasjonssmerter

Mange kvinner lider av menstruasjonssmerter, som kan variere fra mild til invalidiserende. Kramper og smerter kan komme fra ulike forhold. De fleste er normale aspekter av menstruasjonssyklusen, men noen kan kreve medisinsk behandling.

Hva som forårsaker menstruasjonssmerter

Menstruasjonssmerter kan være alt fra en følelse av trykk til en kjedelig verke i magen. For noen kvinner, kan disse være ledsaget av oppkast, diaré, kvalme og andre generelle smerter og smerter i hele kroppen. Ofte smerter begynner i nedre del av magen og bekkenet og kan utvide til ben og korsrygg. Kramper er vanlig under menstruasjon, som livmor kontrakter for å forkaste slimhinnen som har bygget opp i forhold til forrige måned. Disse sammentrekninger styres av prostaglandiner, en naturlig substans som produseres av kroppen. Når livmorslimhinnen forkastes, syklusen, som er kontrollert av hormoner rettet via hypofysen, starter på nytt for den neste måned.

Typer av kramper

Mest menstrual kramper er en normal del av menstruasjonssyklusen. Noen ganger, opphører kramper etter å ha et barn, men ikke alltid. Kramper kan også endre i intensitet på ulike tidspunkter i en kvinnes liv. Intensiteten er en funksjon av nivået av prostaglandiner, som varierer for hver kvinne.
Kramper kan også være forårsaket av sykdommer i livmor, eggledere eller eggstokker. Noen ganger er disse kramper vare lenger enn vanlig og kan føre til mer alvorlig smerte. Bekkensmerter og / eller smerter under samleie kan forekomme i andre tider av den månedlige syklusen. Denne typen kramper og smerter kan være et resultat av mer alvorlige forhold, blant annet livmor fibroids, endometriose eller bekken inflmmatory sykdom. Hvis dette skjer, bør kvinner se deres gynekolog umiddelbart for diagnose og behandling. Behandlinger finnes for hver av disse betingelsene.

Behandlinger for kramper

Det er mange måter å lindre kramper, inkludert trening, turgåing og bruker en varmepute. I tillegg kan medisiner som ikke-steroide anti-inflammatoriske legemidler som ibuprofen reduserer kramper og ubehag. Noen kvinner kan trenge å ta høyere doser av disse medikamentene og bør rådføre seg med sin lege fordi denne klassen av medisiner kan forårsake mageproblemer dersom det tas i høye doser over tid. Vanligvis er det tilrådelig å starte medisinering et par dager før blødningen er ventet å starte. Noen ganger, hvis en kvinners erfaringer veldig kraftige blødninger og / eller medisiner er ikke effektive, kan en endometrial ablasjon hjelpe. Denne prosedyren brenner bort slimhinnen i livmoren ved hjelp av en varmegenererende enhet. Det er en klinisk prosedyre, ikke krever sykehusinnleggelse og er gjort med et kortvarig bedøvelse.

Behandlinger for mer alvorlige forhold

Mer ekstrem smerte og ubehag er ofte forårsaket av godartet livmor svulster (fibroids) og / eller endometriose. Fibroids er ikke uvanlig, er lei av østrogen og kan ofte krympe og forsvinne som kvinner tilnærming overgangsalder. Mange kvinner har fibroids, men opplever ingen symptomer. Når fibroider gjør forårsake smerte eller annen smerte, kan de bli behandlet med hormoner eller legemidler. I noen tilfeller kan de må fjernes kirurgisk.

En nylig ny behandling for fibroidene er bruk av ultralyd. Ifølge en 30 mai 2007, artikkel i Washington Post, leder studien forfatter Dr. Fiona M. Fennessy, assisterende professor i radiologi ved Harvard Medical School og ansatte radiolog ved Brigham and Women Hospital, sa: "Denne behandlingen stopper umiddelbart blodstrøm i det behandlede fibroid vev, noe som resulterer i en signifikant, vedvarende reduksjon av symptomer for opp til 12 måneder. "
Endometriose er en tilstand hvor vev som normalt bare finnes i livmorveggen vokser i andre deler av pelvis. Det kan forårsake betydelig smerte i løpet av flere dager. Det kan behandles både med medikamenter, og, om nødvendig, gjennom operasjonen. Siden endometriose kan påvirke fertilitet, er det viktig å se en lege slik at den kan bli diagnostisert og behandlet tidlig.

Medisin for menstruasjonssmerter

Menstruasjonssmerter er et vanlig symptom på menstruasjon. Hver måned i løpet av sin periode, kan en kvinne oppleve mange symptomer, hvorav den ene er magesmerter eller kramper. Det finnes flere ulike typer av medisiner for å lindre smerten.

Typer

En lege kan foreslå over-the-counter NSAIDs (ikke-steroide anti-inflammatoriske legemidler) eller reseptbelagte NSAIDs. Hormonell prevensjon piller er også foreskrevet. Det er også urte rettsmidler for kramper.

Fordeler

Tar medisiner for menstruasjonssmerter reduserer eller eliminerer smerte. For noen kvinner, er månedlige kramper ødeleggende. Medisinen gjør lider å leve et normalt liv.

Funksjon

Ifølge Mayo Clinic hormonene i p-piller "hindre eggløsning og redusere alvorlighetsgraden av menstruasjonssmerter." I tillegg til piller, injeksjoner eller en patch kan gi hormoner.

Årsaker

I løpet av syklusen, prostaglandiner, som er hormoner, utløse livmorkontraksjoner å slough av sitt fôr. Med høye nivåer av prostaglandiner, kramper er mer intense.

Teorier / Spekulasjoner

Ifølge Mayo Clinic, "Mange eksperter mener at alvorlige sammentrekninger constrict blodkar fôring livmoren."

Betraktninger

Menstruasjonssmerter er også forårsaket av endometriose, livmor fibroids, og bekkeninfeksjon (PID) blant andre gynekologiske lidelser.

Hvordan å minske menstruasjonssmerter

Smertefull menstruasjonssmerter kan oppstå månedlig under kvinnens menstruasjonssyklus. Menstruasjonssmerter, eller dysmenorrhea, kan være forårsaket av kjemikalier i kroppen kalles prostaglandiner. Prostaglandiner er produsert av livmorslimhinnen, noe som fører til livmoren til å trekke seg sammen når de blir produsert. I begynnelsen av menstruasjonssyklusen, sirkulerer prostaglandiner signifikant forhøyet, noe som forårsaker kramper. Etter noen dager, nivået av prostaglandiner reduseres, og symptomer vanligvis avta. Menstruasjonssmerter kan være ødeleggende og bør behandles. Hvis du ikke søker behandling, kan de forstyrre dagliglivet.

Hvordan å minske menstruasjonssmerter

Se legen din. Han kan finne årsaken til dine menstruasjonssmerter. Selv om de fleste er knyttet til økningen i prostaglandiner, andre forhold, for eksempel livmor fibroids, kan være den skyldige. Ifølge American Congress of Fødselsleger og Gynekologer, muskelknuter, som er godartet livmor vekster, kan forårsake kraftig menstruasjonsblødning og smerter.

Ta anti-inflammatoriske medisiner. De hemmer produksjonen av prostaglandiner, som kan minske menstruasjonssmerter. Disse medikamentene kan fås over disk, men de kan forårsake bivirkninger, for eksempel magesyke eller leverskade.

Spør om reseptbelagte medisiner. Hvis menstruasjonssmerter er ødeleggende, spørre om reseptbelagte smertestillende. De kan redusere dine menstruasjonssmerter, men bli advart de kan forårsake betydelig tretthet. Kjør aldri mens du tar disse medikamentene, fordi mange av dem er kodein-basert, noe som kan svekke dine reflekser.

Bruk en varmepute. Varmen er beroligende og kan slappe av livmor sammentrekninger. Bruk aldri varmeputen direkte på huden din og ikke sove med den på.

Spørre om hormonell prevensjon. Ifølge ACOG hjemmeside, www.acog.org, kan p-piller være effektive i å redusere menstruasjonssmerter og smerter. Hormonene i p-piller kan hjelpe kontroll livmorslimhinnen vekst, minske produksjonen av prostaglandiner. Diskuter bruk av p-piller grundig med legen din, som de kan forårsake blodpropp og hjerneslag.

Hint

 • Drikke urtete. Urtete som kamille kan minske livmor sammentrekninger og menstruasjonssmerter.
 • Hvis menstruasjonssmerter er alvorlig og ledsaget av overdreven menstruasjonsblødning, varsle lege. Du kan ha en alvorlig gynekologisk tilstand. Ifølge www.healthsystem.virginia.edu, diagnostiske prosedyrer for dysmenoré inkluderer laparoskopi, MR og ultralyd. Disse kan være effektive verktøy for å bestemme gynekologiske lidelser.

Matvarer for å kurere menstruasjonssmerter

Matvarer for å kurere menstruasjonssmerter


Når du legger til uker - måned etter måned, år etter år - at den gjennomsnittlige kvinne har sin menstruasjon, utgjør dette fem årene av sitt liv. Fem år er lang tid å lide gjennom ubehag som menstruasjon årsaker. Tretthet, oppblåsthet og kramper trenger ikke å begrense en kvinnes liv lenger, men. Forskere tror nå at noen matvarer faktisk kan kurere menstruasjonssmerter.

Årsaker til Cramps

Det er to klassifiseringer av menstruasjonssmerter: krampaktig og kongestiv. Kvinner med krampaktig kramper har et overskudd av serie 2 prostaglandiner, noe som forårsaker sammentrekning av de glatte musklene, inkludert livmoren. Den økte produksjonen av prostaglandiner nær slutten av en kvinnes syklus resulterer i kramper, kvalme, forstoppelse eller diaré. Selv om alvorlige hos tenåringer og kvinner i 20-årene, krampaktig krampe smerte forbedrer vanligvis etter fødsel og med alderen.

Kronisk kramper er assosiert med oppblåsthet, væskeansamlinger, hodepine og brystsmerter. Spise visse matvarer, for eksempel hvete, hel-melkeprodukter, margarin, salt og koffeinholdige og alkoholholdige drikker kan forverre tilstanden. Ifølge Dr. Susan M. Lark, direktør for PMS og overgangsalder Self-Help Center, i Los Altos, California, kan ernæringsmessige endringer lindre en kvinnes livskvalitet under menstruasjon.

Kalsium

En høy-kalsium diett har blitt vist å gi dramatisk lindring av menstruasjonssmerter. James G. Penland, Ph.D., en psykolog med US Department of Agriculture, fant at 1340 milligram daglig av kalsium vil redusere kramper og vannretensjon samt forbedre konsentrasjon og humørsvingninger. Mens frukt og grønnsaker er gunstig, vil en kopp fettfattig yoghurt eller lettmelk levere 300 til 400 milligram kalsium.

Mangan

Mer forskning er nødvendig, men minst fire studier har indikert at en diett, inkludert 2 mg daglig av mangan kan redusere menstruasjonsblødning og kramper. Hermetisk ananas juice, frø, nøtter, kakao, skalldyr, og te er gode kilder til mangan.

Vitamin B6

Vitamin B6 hjelper til med produksjonen av serien en prostaglandiner, de "gode" prostaglandiner som holder menstrual kramper under kontroll. Hold den daglige dosen til maksimalt 100 milligram med mat som bananer, avokado, kylling, brun ris, soya, peanøtter og valnøtter.

Niacin

Lark av PMS og overgangsalder Self-Help Center rapporterer at studier indikerer at niacin er 90 prosent effektive i å lindre menstruasjonssmerter. Hun foreslår et daglig inntak på 25 til 100 milligram niacin gjennom matvarer, inkludert kyllingbryst, kalvekjøtt og forsterkede frokostblandinger.

Gode ​​Foods å lindre menstruasjonssmerter

Gode ​​Foods å lindre menstruasjonssmerter


Årsaken til menstruasjonssmerter er frigjøring av prostaglandin i vevet. Som prostaglandiner utgivelse, svarer livmoren med spasmer som du føler deg som menstruasjonssmerter. Menstruasjonssmerter kan være mild til alvorlig og kan oppstå når som helst fra dagen før du starter din periode gjennom slutten av mensen. Mens noen kvinner kan finne lindring av smerte medisiner som ibuprofen, er en mer naturlig tilnærming ved å velge gode matvarer for å lindre menstruasjonssmerter.

Kalsium

En studie publisert i en 1998 utgave av The American Journal of Obstetrics and Gynecology indikerer at det er en sterk sammenheng mellom PMS symptomer, som menstruasjonssmerter, og kalsium absorpsjon (se Referanse 2). I Columbia University College of Physicians og kirurger studie (se Referanse 2), et kalsiumkarbonat supplement bidratt til å lette PMS-symptomer hos noen kvinner med opptil 75 prosent. Fordi kalsium bidrar til å bekjempe andre forhold, som osteoporose, anbefaler mange leger kvinner tar et kalsiumtilskudd eller øke kalsium rik mat i kostholdet. Hvis du velger å ta et supplement, jenter i alderen ni til 18 trenger 1300 mg per dag; kvinner i alderen 19-50 trenger 1000 mg per dag; og kvinner over 50 trenger 1200 mg per dag.

Linfrø

Linfrø, en plante-avledet form av omega 3 fettsyrer, faktisk hemmer frigjøring av prostaglandiner i din vev. Det betyr at det er ingen grunn for livmor til krampe, og bringer deg lindring fra menstruasjonssmerter. Linfrø gir også kroppen med essensielle omega 3-tallet. Nyt en eller to ts av bakken linfrø hver dag for mest nytte. Du kan strø den over frokostblandinger, rør inn i en smoothie eller bland det inn med salat, så det er praktisk og lett å spise.

Unngå rødt kjøtt

Rødt kjøtt kan faktisk få på tilstrømningen av prostaglandiner inn i vevet, slik at du kanskje vurdere å unngå at store biff eller hamburger under menstruasjonsperioden. I stedet velger magre proteiner som kylling og fisk.

Forebyggende arbeid

Spise sunn mat er ikke alltid nok for å bekjempe menstruasjonssmerter. Fordi du kan potensielt lider lavt blodsukker og tretthet på grunn av blodtap som oppstår når du har mensen, spise sunn mat med hyppige mellomrom. I stedet for å ha tre store måltider om dagen, nyte seks mindre måltider. Dette vil bidra til å holde blodsukkeret opp, gi deg energi til å gjøre det gjennom dagen, og hjelpe deg å finne lindring fra menstruasjonssmerter. Hvis du beholde vann når du har mensen, velge mat lave i natrium. Det kan også bidra til å redusere inntaket av koffein og alkohol i denne perioden for å hjelpe kroppen din å holde seg hydrert.

Hold deg frisk All Måned

Å spise et utvalg av frukt, grønnsaker, magre proteiner, hele korn, sunn oljer og magre meieriprodukter i løpet av måneden kan bidra til å holde kroppen i balanse og forhindre menstruasjonssmerter når du har mensen. Opprettholde en regelmessig mosjon rutine kan også bidra til å redusere intensiteten av menstruasjonssmerter og andre menstruelle symptomer du opplever i løpet av syklusen.

Hvordan behandle menstruasjonssmerter med hjem rettsmidler

Hvordan behandle menstruasjonssmerter med hjem rettsmidler


De fleste kvinner har opplevd menstruasjonssmerter minst én gang, og mange lider mage og nedre ryggsmerter med hver månedlige perioden. Selv milde kramper kan være svært ubehagelig, og mer alvorlige kramper kan gjøre det vanskelig å utføre våre daglige aktiviteter. Mange kvinner opplever at noen grunnleggende hjem rettsmidler kan bidra til å lindre ubehaget.

Bruksanvisning

•  Ligg på ryggen i dusjen, slå på varmt vann, og målrette strømmen av vann på mageområdet. Det varme vannet vil lindre smerten og slappe av musklene. Hvis du har en dusj massasje, sett den på en mild massasje.

Fyll en sokk med ris eller bønner. Sy toppen lukket og varme sokken i mikrobølgeovnen i ca 2 minutter. Legg deg ned og trykk på sokk på smertefulle områder, flytte den til et annet område med få minutters mellomrom. Du kan finne det mer nyttig å ligge på magen og trykker på sokk på korsryggen.

Prøv å legge noen urter i sokken sammen med ris eller bønner. Valerian, Pennyroyal og ingefær kan være spesielt nyttig for lettelser kramper, og aroma terapi vil berolige og slappe av deg.

Gå en tur eller gjøre noen lette øvelser eller strekke. Trening vil bedre blodsirkulasjonen til de smertefulle områder og vil redusere muskelspenninger.

Ta et mineral bad. Tilsett 1 kopp havsalt og en kopp natron til det varme vannet og trekke i ca 20 minutter.

Lettelse for menstruasjonssmerter

Selv om menstruasjonssmerter er ikke noe som hver kvinne lider, de som ofte finner seg ikke i stand til å drive på med normale daglige aktiviteter. Smerten fra menstruasjonen kan variere fra liten til ødeleggende, så det er viktig å finne lindring. Heldigvis er det flere måter å gå om å finne lindring for menstruasjonssmerter. Hver kvinnens kropp er forskjellig og vil reagere forskjellig på forskjellige behandlinger.

Påfør et varmeelement

Varmeplatene er beryktet for å bidra til å lindre alle typer smerter, og menstruasjonssmerter er ikke annerledes. Hvis du ikke har en varmepute, bruke en våt klut varmet i mikrobølgeovn til buken. Dette kan bidra til å lindre noen av oppblåsthet og smerter som går sammen med menstruasjonen.

OTC medisiner

Over-the-counter medisiner ofte gjøre underverker for menstruasjonssmerter. Ibuprofen (for eksempel Advil) er stor for menstruasjonssmerter, fordi det lindrer inflammasjon, og inflammasjon er en av faktorene som kan føre til smerter i livmoren under menstruasjon. Naproxen natrium (som Aleve) har også vist seg å være nyttig for menstruasjonssmerter.

Spise og spise riktig

Når magen er tom, er kroppen i stand til å vie energi til kramper. Snack i løpet av dagen for å holde magen din fra å bli tom. Matvarer som inneholder mye sink er stor for å lindre menstruasjonssmerter. Ingefær og ananas juice har også vist seg å blokkere skadelige enzymer som forårsaker kramper, og bidra til å slappe spente livmor muskler. Koffein, melk og sukker kan gjøre kramper verre.

Trening

Lav-effekt trening kan bidra til å lindre smerte. Svømming, sykling eller lett turgåing er gode måter å brenne noen kalorier og bidra til å lette menstruasjonssmerter i tillegg.

Hvordan bli kvitt Alvorlig menstruasjonssmerter med urter

Smertefull menstruasjonssmerter, eller dysmenoré, hos opptil 15 prosent av alle kvinner, ifølge Medline lege Melissa Conrad Stoppler, MD, og ​​tilstanden kan være alvorlig nok til å forstyrre livet i flere dager. Forbryterne er prostaglandiner - molekylære forbindelser utgitt under menstruasjon som constrict blodkar og forårsake livmor muskler til kontrakt kraftig. Mange kvinner tar smertestillende og betennelsesdempende medikamenter for å lindre smerten av kramper, men hvis du leter etter stoff-fri lettelse, det er nok av naturlig urt rettsmidler du kan prøve.

Bruksanvisning

•  Lag en smertelindrende urtete. Putre en håndfull av ingefær rot i vann i 15 minutter, og drikke te for sine anti-inflammatorisk og smertestillende egenskaper. Eller prøv bringebær blad te, anbefalt av herbalists for sin evne til å slappe av livmoren.

Slå til kjøkkenet for lettelse. Spisskummen frø er rike på kalsium, som bidrar til å fremme god muskeltonus, og nellik bidrar til å slappe glatt muskelvev.

Ta svart haw, også kjent som Viburnum prunifolium. Ikke bare er det en muskel relakserende og livmor, men det inneholder også salicin, som er lik aspirin.

Prøv ayurvediske urter, mange av dem verdsatt i århundrer for sine helbredende egenskaper. Disse inkluderer Andropogon muricatus eller vetiver - en øst indisk gress anbefalt av healere som en vasodilator og krampeløsende - sammen med olje av Mesua ferrea, eller Ceylon Ironwood treet, også verdsatt som en antispasmodic. Piper cubeba eller Java pepper, brukes for sin oppvarming og beroligende egenskaper, mens olje av Nardostachy jatamansi eller spikenard, har en avslappende effekt.

Hindre smertefulle kramper naturlig ved å være aktiv. Trening forbedrer blodsirkulasjonen i bekken organer.

Tips og advarsler

 • For å unngå å lage kramper verre, slitasje løstsittende, komfortable klær som er tilstrekkelig varm, og unngå trange belter og over-tettsittende bukser. Å være kjølt og følelsen innsnevret rundt magen kan forverre kramper.
 • Start aldri urte eller vitaminkurer uten å konsultere legen din; disse stoffene kan forstyrre reseptbelagte medisiner. For å lære om mulige bivirkninger, besøke den amerikanske Library of Medicine nettstedet oppført under "Ressurser".

Hvordan å lette din menstruasjonssmerter

Hvordan å lette din menstruasjonssmerter


Ifølge kvinner Web, vil 15 prosent av alle kvinner lider av alvorlige menstruasjonssmerter som uskadeliggjøre dem fra å fortsette sine daglige aktiviteter. Menstruasjonssmerter er forårsaket av sammentrekninger i livmoren. Disse sammentrekninger tillate blod å forlate livmoren. Alvorlighetsgraden av kramper avhenger av nivåene av prostaglandiner, som er molekylære forbindelser utgitt av livmorslimhinnen. Hvis du lider av menstruasjonssmerter, er det noen grep du kan ta for å gjøre din månedlige perioden mer utholdelig.

Bruksanvisning

•  Ta over-the-counter medisiner som inneholder ibuprofen eller naproxen natrium. Over-the-counter medisiner vil lette sammentrekninger og lette flyten. Følg doseringsanvisningen på pakkene og ta medisinen så snart du begynner å føle symptomene. Menstruasjonssmerter er vanligvis på sitt sterkeste i løpet av de første par dagene av mensen. Symptomene kan starte så tidlig som to dager før mensen.

Innlemme trening i dagen. Trene på og rundt de dagene av menstruasjonen vil holde stress og kramper i sjakk. Kardiovaskulær trening er ideelt å få pulsen opp. Du kan løpe, svømme, sykle eller bruke elliptiske trener på treningsstudio. Ideelt sett bør du trene hele måneden.

Ta en fødsel-pille. P-piller har hormoner som reduserer din flyt og redusere kramper. Hvis du bestemmer deg for å prøve dette, ta kontakt med legen din, som må skrive ut resept. Følg legens retninger nøyaktig for å ta pillen.

Opprettholde en sunn vekt ved å inkludere næringsrik mat i kostholdet ditt. Inkluder fiberrike og grove kornvarer, grønnsaker, frukt og mat lavt i sukker og salt. Du ønsker å unngå å få fett, som produserer østrogen. Hvis østrogennivået i kroppen din er ubalansert, kan de forårsake livmor kramper.

Bruk varme å kjempe kramper. Heat er beroligende og slapper musklene dine. Du kan plassere en varmepute på nedre mage eller du kan suge i et varmt bad.

Unngå alkohol og koffein fordi disse kan gjøre kramper verre. Drikk vann i stedet for å bidra til å holde hormoner balansert.

NSAIDs for menstruasjonssmerter

NSAIDs for menstruasjonssmerter


Over-the-counter eller reseptbelagte NSAIDs (ikke-steroide antiinflammatoriske legemidler) er anbefalt av den amerikanske kongressen of Fødselsleger og gynekologer som den beste behandlingen for menstruasjonssmerter.

Hva er NSAIDs?

NSAIDs inkluderer ibuprofen og naproxen, som begge er tilgjengelige i reseptbelagte og over-the-counter doser. Over-the-counter ibuprofen NSAIDs inkluderer Advil og Motrin, mens naproxen NSAIDs inkluderer Aleve. Naproxen er tilgjengelig i høyere over-the-counter doser enn ibuprofen.

Hvordan NSAIDs behandle menstruasjonssmerter gjøre?

NSAIDs blokkere kroppens prostaglandiner, som er kjemiske stoffer som induserer kramper. NSAIDs kan også behandle andre menstruelle symptomer som kvalme og diaré.

Hva er den beste måten å ta NSAIDs for menstruasjonssmerter?

Ulike NSAIDs har ulike doseringsanvisningen, men er vanligvis tatt en gang eller opptil fire ganger om dagen. Lave doser av over skranke NSAIDS er ment for kortvarig bruk. Det er viktig å ta NSAIDs, i henhold til instruksjonene på pakken, for å få riktig dosering og unngå mulige bivirkninger som allergiske reaksjoner eller magesmerter. Tar NSAIDS før tunge kramper begynner antas å forebygge eller redusere kramper.

Betraktninger

Alle medisiner bør tas med forsiktighet. Langvarig bruk av medisiner - dvs. mer enn 3 dager eller varigheten oppført på pakken - kan være skadelig. Diskuter med din lege om det er trygt for deg å ta NSAIDs over lengre tidsperioder.

Advarsel

Kvinner som har blødningsforstyrrelser, leverskader, eller mage lidelser, inkludert magesår, bør ikke ta NSAIDs, da disse medikamentene kan forverre disse lidelsene.

Hvordan behandle menstruasjonssmerter Med Akupunktur

Tradisjonelle behandlinger for å lindre menstruasjonssmerter inkluderer over disk smertestillende og til og med reseptbelagte p-piller. For de som foretrekker en mer helhetlig tilnærming, kan akupunktur være et levedyktig alternativ. Akupunktører mener at utgivelsen av overflødig hormoner og stress på kroppen under menstruasjon forstyrrer flyten av energi.

Bruksanvisning

•  Beskriv din kramper til utøveren å bestemme det er årsak og behandling. Når kramper er på det verste, og du lider av alvorlige humørsvingninger, betyr det at Chi og blod er stillestående. Hvis smertene er kjedelig og varer før, under og etter menstruasjon, kan det være en mangel i LV / KD meridianer og blodmangel.

Unn symptomene på stagnere chi og blod, inkludert tunge oppblåsthet, abdominal oppblåsthet, ømme bryster, raping, humørsvingninger og smertefulle kramper. Din lege kan også se etter en lilla tungen med et hvitt belegg og en stri puls. For å løse stagnasjon, kan akupunktur brukes til LV 2 og 3, CV 6, CV 3, GB 34, SP 6 og 8 meridianer.

får en annen behandling hvis det er lite oppblåsthet, men dine kramper føles som en stikkende smerte, og det er ingen ømme bryster. Andre symptomer inkluderer blodpropp i menstruasjonsblod og magesmerter som forverres med press. Disse skiltene indikerer en Chi og blodmangel. Akupunktur blir ofte utført på ST 29, CV 6, SP 6, SP 10 og LV 3 meridian punkter.

Fortell din lege hvis du har født mer enn en gang, da dette kan påvirke mangler i LV og KD meridianene som kan forverre menstruasjonssmerter. Mangler i disse meridianene ofte føre kjedelig eller periodisk kramper i lav magen etter menstruasjon er avsluttet. Smerte er ofte lettet med trykk og ledsaget av en sår korsryggen, svimmelhet, kronisk tretthet og lys menstruasjon med lys, rødt blod. Å tonify LV og KD meridianer, er akupunktur utført på UB 18, UB 23, CV 4, KD 3, ST 36 og LV 3 og 8 meridian punkter

Hvordan lindre menstruasjonssmerter med trening

Menstruasjonssmerter er milde sammentrekninger i livmoren. For mange kvinner, menstruasjonssmerter er smertefulle og forstyrre deres daglige liv. En enkel måte å minske ubehaget ved menstruasjonssmerter er mosjon. Trene for å redusere ubehag av menstruasjonssmerter ser ut til å fungere fordi det øker nivåene av beta endorfiner. Endorfiner er naturlige smertestillende. Så når endorfiner er høy opplever vi mindre smerte, inkludert menstruasjons krampe smerte.

Bruksanvisning

Gjør aerobic aktivitet over vekttrening for å hjelpe deg å håndtere de menstruasjonssmerter. Du vil ha aktivitet som får blodet flyter og gjør at du puster litt hardere. Jo mer blod beveger seg jo mer endorfiner du vil ha og mindre smerte du føler. Du trenger ikke å ta en faktisk aerobic klasse; turgåing, jogging, sykling, skøyter eller svømming vil alt arbeid.

Unngå å trene bare i løpet av menstruasjonssyklusen, eller vil du ende opp med såre muskler hver eneste måned. Og de såre muskler kan være verre enn din menstruasjonssmerter. Du vil finne du slipper flere endorfiner hvis du har en øvelse rutine.

Plan for å trene tre ganger i uken i minst 1/2 time for å få mest mulig nytte.

Sørg for at du er komfortabel med noen tamponger eller pads du bære mens du trener, særlig ettersom flyten kan øke litt under trening. Noen kvinner synes det er letter eventuelle bekymringer de har hvis de kombinerer en tampong med et truseinnlegg under trening.

Hvordan bruke urter for å lindre menstruasjonssmerter

Hvordan bruke urter for å lindre menstruasjonssmerter


Det er veldig lett å tro at alt du trenger å gjøre for å lindre menstruasjonssmerter er å ta din favoritt smertestillende. Stol på meg, jeg vet. Det er hva jeg pleide å gjøre.

Men alle disse pillene begynte å ta bompenger på magen min. Så begynte jeg å utforske mine alternativer. Hvordan kan jeg lindre smerten av menstruasjonssmerter ved hjelp av urter? Her er det beste av hva jeg fant.

Bruksanvisning

Mine favoritt urter å lindre menstruasjonssmerter

•  Velg en av de urtene som er nevnt ovenfor for å prøve når du har menstruasjonssmerter.

Hvis urten kaller for en te, bruk en tepose for en kopp kokende vann. Du kan erstatte en teskje av tørket urt og 1 ss frisk urt hvis du ikke har en te-pose.

Drikk en kopp te flere ganger om dagen eller etter behov til dine kramper avta.

Krampe bark er en urt som synes å fungere bedre som et skjær. Du kan finne krampe bark skjær nettet eller hos din lokale helsekost butikk.

For å ta skjær, legger 30 til 40 dråper i en liten kopp med varmt vann og drikke raskt. Gjør dette tre ganger om dagen.

Tips og advarsler

 • Det er best å prøve en urt om gangen for å se om det fungerer.
 • Når du vet om en urt som fungerer, kan du ta mer enn én om dagen.
 • Sørg for at du forteller legen din om de urtene du tar, bare i tilfelle.
 • Gjør undersøkelser på egen hånd om en ny urt før du tar det, slik at du kan finne ut om det er noen bivirkninger.

Hvordan behandle menstruasjonssmerter

Menstruasjonssmerter, eller dysmenoré, er en vanlig sykdom hos kvinner i fertil alder. Det er to typer av menstruasjonssmerter. Kongestiv smertene begynner før det er noen blødning og oppleves som en sammenhengende, smertefull innstramming. Krampaktig smerte begynner med den perioden, og føles som tydelig kramper som kommer i episoder. Enten type kan oppleves som en mild ubehag eller en intens smerte. Heldigvis finnes det måter å lindre smerter, og gjør at tiden av måneden mer utholdelig.

Bruksanvisning

•  Ta en mild smertestillende ved første tegn til ubehag. Paracetamol eller ibuprofen er anbefalt, og enten man kan ta kanten av smerte. Tar noen form for smertestillende ved første tegn på kramper kan forebygge kramper fra å bli mer alvorlig og uutholdelig.

Bruk varme for å behandle alvorlige kramper. Enten soaking i en badestamp, eller plassere en varmepute på nedre del av magen, vil varmen slappe magemusklene og ta ubehaget ned et hakk. Plus, det skal berolige og slappe av deg på samme tid, noe som gjør smerten litt mer utholdelig.

Ta vitaminer. Kalsium, sink og b-vitaminer har vist seg å redusere alvorlighetsgraden av en kvinne 's symptomer i løpet av sin periode, inkludert kramper.

Tren regelmessig. For mange kvinner, mosjon faktisk lindrer kramper de opplever hver måned. Det trenger ikke være en intens rutine. En enkel tur kan ofte lindre smerten.

Se inn prevensjonsmidler. Prevensjonsmidler har vist seg å redusere de alvorlige symptomer på en kvinnes periode, inkludert hennes kramper. Hvis du opplever smertefulle kramper hver måned, har legen forskrive et prevensjonsmiddel kan være en løsning.

Tips og advarsler

 • Før du tar noen form for narkotika, vitamin eller urte supplement til å behandle dine kramper, snakk med legen din om det først.
 • Husk at naturlige løsninger på kramper kan bli funnet. Det er best å se på alle muligheter før man ser på et rusmiddel.

Hvordan behandle menstruasjonssmerter Med Nutrition

Tro det eller ei, kan du behandle menstruasjonssmerter med ernæring. Justere kostholdet kan redusere alvorlighetsgraden av menstruasjonskramper, spesielt hvis du lider av moderat til alvorlig smerte. De fleste kvinner lider av kramper på et tidspunkt fra mildt ubehag til ødeleggende smerte. Å kunne behandle menstruasjonssmerter med ernæring er en enkel måte å føle seg bedre fast.

Bruksanvisning

•  Spis en lav fett, høyt fiber diett for å behandle menstruasjonssmerter med ernæring. Mange kvinner krever søte eller salte matvarer i løpet av denne tiden, men du bør være forsiktig med dine matvalg. Denne typen kosthold hjelper også øke energinivået og stabiliserer humøret.

Plan mindre, mer balanserte hyppige måltider. Space dem i løpet av dagen i stedet for å spise tre store måltider. Sørg for at de er næringsrik og inneholder et utvalg av frukt, grønnsaker, kylling og fisk.

Ta en flere vitamin med mineraler hver dag. Å behandle menstruasjonssmerter med ernæring, er det viktig å få den daglige dosen. Inkluder viktige mineraler som kalsium, kalium og magnesium, øke mengden av kalsium og magnesium før og under menstruasjonen.

Eliminer alkohol hvis du har en tendens til å holde på vann hver måned. Unngå det helt, eller holde seg til hovedsakelig lett vin.

Unngå diuretika. Selv om mange kvinner har brukt dem i årevis å tro at de reduserer perioden oppblåsthet, kan de eliminere alle de nyttige mineraler fra kroppen din sammen med vannet. I stedet, bare redusere saltinntak og alkohol i denne perioden.

Øk forbruket av matvarer med omega-3 fettsyrer. De har en anti-inflammatorisk virkning og bidra til å stabilisere humør. Disse matvarene har også blokkere produksjonen av prostaglandiner, som forårsaker menstruasjonssmerter.