Digidexo.com

stoppe blødende polypper

Hvordan stoppe Blødende tannkjøtt

Hvordan stoppe Blødende tannkjøtt


Blødende tannkjøtt er ofte et symptom på gingivitt, en sykdom som inflames tannkjøttet og kan gradvis ødelegge munnens bløtvev. Ifølge Pro-Helse Crest, mer enn tre fjerdedeler av amerikanerne over en alder av 35 har gingivitt eller et beslektet sykdom, og de rutinemessig oppleve blødende tannkjøtt. Hvis du er en av dem, ta tak i problemet før det blir mer alvorlig.

Oral Hygiene

Munnhygiene er en måte å bekjempe og forebygge utviklingen av blødende tannkjøtt. Puss tennene to ganger hver dag, eller på slutten av hvert måltid. Bruk en tannbørste med myk bust for å unngå skade tannemaljen og dine allerede irritert tannkjøtt. Tanntråd daglig for å rengjøre mellom tennene. Visse typer munnskyllevann er formulert for å bekjempe gingivitt, så legg dem til din daglige rutine.

Kosttilskudd endringer

Vitamin C og kalsium kan hjelpe behandle tannkjøttsykdom ved å redusere betennelser og helbrede skadet vev. Vitamin C kan tas i form av kosttilskudd, slik som sirup eller tabletter. Spis mat som er rik på vitamin, for eksempel paprika, appelsiner, ananas og tomater. Kalsium kommer i form av et supplement, eller du kan øke inntaket av ost, melk, yoghurt, soyabønner og mørke bladgrønnsaker. Etter å ha spist, drikk et glass vann for å rense left bakterier fra tennene og tannkjøttet. Fluoridated vann er best for tennene fordi fluor reduserer tannråte.

Unngå Tobakksprodukter

Tobakksprodukter kan forårsake orale problemer, som strekker seg fra gingivitt og tannråte til kreft. Snarere enn å sette din helse, gi opp dårlige vaner. Avslutte din røyking eller tygge vane vil spare deg fra uønskede helsemessige forhold, for eksempel blødende tannkjøtt eller munnhulekreft, samt fremtidige medisinske regninger. Slå til over-the-counter produkter når du prøver å bryte en mindre avhengighet. Men hvis du har en lang historie med røyking eller tygging, gå til legen din for faglige råd.

Rådfør deg med tannlege

Planlegge en avtale med tannlegen din to ganger i året, spesielt hvis du merker pågående problemer som blødende tannkjøtt. En tannlege kan gi tennene og tannkjøttet en profesjonell rengjøring økten, og gi anbefalinger om munnhygiene. Tannlegen bør også være i stand til å peke ut kilden til blødende tannkjøtt hvis tannkjøttsykdom er ikke årsaken. Andre mulige årsaker inkluderer leukemi, skjørbuk eller endringer i hormoner, som alle vil kreve mer spesifikke forebyggende tiltak.

Hint

 • Du bør se en nedgang på blødning i de første behandlingene
 • Hvis du har blødende tannkjøtt, bør du oppsøke lege

Hvordan å behandle viker tannkjøtt med Oil Pulling

Hvordan å behandle viker tannkjøtt med Oil Pulling


Viker tannkjøtt er et vanlig problem hos voksne over førti, men kan forekomme i mennesker i alle aldre. Det fører til eksponering av røttene av tennene, og tap av tannkjøtt vev. Mange mennesker gjennomgår ekstreme viker tannkjøtt behandlinger, for eksempel kirurgi, for å bøte på problemet. Men det er en indisk folkemusikk (Ayurveda) middel, kjent som olje trekke, som har hjulpet mange mennesker unngå tyggegummi kirurgi, og forbedret viker tannkjøtt - selv hjulpet dem regrow tapt vev.

Oil pulling er kjent ikke bare for det er bevist nytte på viker tannkjøtt, men også for tannbleking, frisket pusten, reversere tannkjøtt tap og stoppe blødende tannkjøtt. De antibakterielle egenskapene til oljen helt revitalisere oral helse. Det er mange påstander om at oljen trekke kan også rense kroppen for giftstoffer, selv om det er lite vitenskapelig bevis for å sikkerhetskopiere dette opp. Sannheten er, olje trekke har hjulpet tusenvis av mennesker kurere og reversere viker tannkjøtt og mange andre helseproblemer. Prøv denne enkle, naturlige, og helt ufarlig viker tannkjøtt behandling, og finn ut selv. Hva har du å tape?

Bruksanvisning

•  Ta en spiseskje sesamolje og legg den i munnen. Oljen trekker å behandle viker tannkjøttet (eller noen annen lidelse) bør utføres først i morgen, før frokost, og på tom mage.

Swish olje rundt i munnen sakte, som om du skulle skylle med munnen vask. Suge olje og "pull" det gjennom tennene, over og igjen. Dette vil grundig blande oljen med spytt. Fortsett å trekke oljen gjennom tennene i 10-20 minutter.

spytte oljen ut når det har blitt tynn og hvit. Hvis oljen er gul og tykk, har du ikke utført oljen trekke lenge nok. Fortsett til den har skiftet farge og tekstur, for den største fordelen til dine viker tannkjøtt.

Skyll munnen grundig med vann for å sikre at alle bakterier er fjernet danne tenner, tunge og viker tannkjøtt. Gni tannkjøttet med rene fingre for å sikre at du ikke har gått glipp av noe, og for å stimulere blodsirkulasjonen.

Gjenta oljen trekke prosessen opp til tre ganger per dag, i 10-20 minutter hver gang, for å øke hastigheten helbredelse av viker tannkjøtt. Alltid utføre prosedyren før måltider, og på tom mage.

Rengjør vasken bassenget grundig med en anti-bakteriell såpe, hvis du spytte i vasken. Du ønsker kanskje å spytte inn på toalettet, for å unngå dette. Vær oppmerksom på at oljen er fylt med giftstoffer og bakterier når den forlater munnen, og ta forholdsregler.

Tips og advarsler

 • Hvis sesamolje ikke er tilgjengelig, kan du bruke solsikkeolje i stedet. Begge disse er effektive for behandling av viker tannkjøtt gjennom olje trekke.
 • Ikke svelg mens olje trekke, når som helst. Etter skvalpende i flere minutter, blir oljen giftig og nedtynget med bakterier i munnen. Oljen vil bare nytte dine viker tannkjøtt hvis trinnene ovenfor blir fulgt nøyaktig.

Hvordan stoppe blødninger fra endetarmen

Mens alarmerende, kan rektal blødning være et tegn på bare mindre problemer, slik som sprekker, hemorroider, polypper eller infeksjon. Ved hjelp av over-the-counter produkter, som for eksempel fibertilskudd og salver, kan den blødning og ubehag stoppes. Det er også viktig å følge en diett full av fiber-rik mat som bekjempe forstoppelse og gir mulighet for regelmessig avføring. I mer alvorlige tilfeller, er det viktig å oppsøke lege umiddelbart for riktig diagnose og behandling.

Hvordan stoppe blødninger fra endetarmen

•  Prøv å ta over-the-counter fiber kosttilskudd. Kjøp fiber kapsler eller et pulver som kan blandes med væske, og ta bare så ofte som anvist på pakken. The fiber hjelper mykne avføring og reduserer sjansen for blødninger på grunn av forstoppelse. Drikker opptil åtte glass vann daglig i tillegg til kosttilskudd hjelper produsere regelmessig avføring og reduserer sjansene for å utvikle sprekker eller hemorroider.

Få 25 til 35g fiber hver dag fra matvarer. Matvarer med høyt fiberinnhold inneholder bønner, artisjokker, hel-hvete pasta, bringebær, epler, kli muffins og kikerter. Fiber hjelpemidler med fordøyelsen og bidrar til å hindre diverticulosis, som kan føre til blødning fra endetarmsområdet.

Bruk medisinert kremer for å berolige området. En rekke salver og stikkpiller er tilgjengelig i drugstores som er laget for å beskytte og helbrede hemorroider. Også holde endetarms området rent og tørt. Ikke lenger irritere området ved hjelp av grov toalettpapir eller tørke for hardt.

Start antibiotikabehandling. Rektal blødning kan være et resultat av å spise forurenset mat. Ta antibiotika for hele tiden er foreskrevet, for å eliminere infeksjon og stoppe blødningen.

Vent det ut. Noen ganger vil blødningen gå bort av seg selv, på grunn av kroppens naturlige helingsprosess. Tiden vil hjelpe eventuelle sprekker - som er små rifter i anus - lukke opp og stanse blødningen. Etter noen dager, bør det ikke være mer blod.

Oppsøk lege. Din fastlege kan tilby behandlingstilbud, eller kan sende deg til en spesialist, for eksempel en gastroenterolog, for å fastslå årsaken til rektal blødning. Diagnosen dikterer riktig behandling, som for eksempel kirurgi eller cauterization gjennom koloskopi.

Hint

 • Hvis blødningen er tung eller ledsaget av smerter, oppsøke lege umiddelbart.

Hvordan Stopp Hemorrhages med naturlig rettsmidler

Hvordan Stopp Hemorrhages med naturlig rettsmidler


Blødning er tap av blod fra en hvilken som helst del av kroppen. I ytre blødninger oppstår store blødninger og er synlig; imidlertid interne blødninger som kan oppstå i nyrer, lever, mage eller tarm er bare tydelig gjennom tilstedeværelse av blod i urinen. Alle interne blødninger krever legehjelp, men både interne og eksterne blødninger kan dra nytte av tradisjonell medisin sammen med naturlig hjemme rettsmidler for å bremse blødning og redusere smerte.

Hvordan Stopp Hemorrhages med naturlig rettsmidler

Bruk kajennepepper å stoppe ytre blødninger og treg indre blødninger. For ekstern blødning, fyll såret med cayenne pepper. Pepper vil ikke vondt i det hele tatt, men vil bidra til å danne en skorpe, stoppe blødning. For intern blødning legge cayenne pepper til maten så mye du kan håndtere og når det er mulig å hjelpe treg blødning.

Ta en eller to kapsler av Yunnan Baiyao tre ganger om dagen for å bremse blødning etter operasjonen, fødsel eller i løpet av overdreven menstruasjonsblødning. Du kan også bryte åpne kapslene og bruke pulver til eksterne blødninger å stoppe blødning. Denne gamle kinesiske urten er en stor krise middel; imidlertid; du bør oppsøke lege så snart som mulig etter merke en blødning. Dette urtemedisin bør ikke brukes under graviditet.

Enkel indre blødninger, neseblod, tung menstruasjonsblødninger, blødende magesår og andre typer blødning med fosfor kosttilskudd. Fordi store mengder fosfor kan være skadelig, snakke med din naturlege eller lege om et supplement som passer dine behov. For å supplere fosfor naturlig, inneholde rikelig yoghurt, fisk, egg og nøtter i ditt vanlige kosthold.

Drikk mye frisk alfalfa juice, som kan gjøres enkelt i blender ved å legge friske urter til litt vann og blending. Alfalfa er brukt i mange hjem rettsmidler fordi det er naturlig rik på vitaminer og mineraler kroppen trenger for å styrke blodårene og hjelp i blodlevring. Drikking alfalfa juice daglig kan være et forebyggende tiltak for dem som lider av blødningsforstyrrelser og blødning.

Hint

 • Alltid snakke med din naturlege eller lege om bruk av hjemme rettsmidler for behandling av blødning eller blødningsforstyrrelser.

Hvordan Stopp Heavy menstruasjonsblødning

Har du lider av tunge menstrual blødning? Hvis ja, er du definitivt ikke alene. Mange kvinner opplever store blødninger (menoragi) hver måned i løpet av sin periode. Ifølge National kvinner Health Resource Center, varer gjennomsnittlig periode 5 til 7 dager og kvinner vanligvis mister ca 1 til 2 gram av blod i hver menstruasjonssyklus. Imidlertid kan kvinner som har tunge sykler blø alt fra 10 til 25 ganger beløpet. Mange kvinner finner tung menstruasjonsblødning å være svært ubehagelig og smertefullt. Heldigvis finnes det trygge og effektive behandlingstilbud for å stoppe tunge menstrual blødning.

Hvordan Stopp Heavy menstruasjonsblødning

•  Gå til legen din for en medisinsk evaluering. For å stoppe tunge menstrual blødning, må du finne ut hva som faktisk forårsaker overdreven blødning. Så, er det viktig å se din gynekolog eller helse-omsorg leverandøren for en vurdering, fysisk undersøkelse og laboratoriearbeid.

Meet med legen din for å diskutere din medisinske tilstand. Legen spør om dine symptomer, nåværende helsetilstand, medisinsk historie og spør om de medisiner som du tar (foreskrevet og over-the-counter). Legen snakker også med deg om testene at hun må gi deg for å finne årsaken til den kraftige blødninger.

Fullfør nødvendig medisinsk undersøkelse og tester. Legen gir deg en fysisk undersøkelse, bekken eksamen, en ultralyd (av livmor, bekken og eggstokker) og muligens tatt en celleprøve. Hun kan også ta en urin og blodprøve for å sende til laboratoriet for ytterligere tester. Legen utfører disse testene for å finne ut om det er en underliggende sykdom eller infeksjon som forårsaker den tunge menstrual blødning.

Diskuter testresultatene og behandlingstilbud med legen din. Legen anbefaler en egnet behandlingsalternativ basert på din evaluering, testresultater og årsaken til den kraftige blødninger. Legen din kan gi deg en medikamentell behandling (hormonbehandling eller p-piller), et kirurgisk inngrep (å fjerne fibroidtumorer, vev, polypper eller Slimhinnen i livmoren), en hysterektomi (fjerning av livmor og livmorhals), antibiotika for å behandle en infeksjon (som bekken inflammatorisk sykdom "PID") eller medisiner for å behandle en sykdom (for eksempel endometriose, skjoldbrusk problemer, lever-eller nyresykdom eller kreft). Hvis du har kraftige blødninger på grunn av en implantert prevensjon enhet (for eksempel en intrauterin enhet "spiralen"), så legen din rett og slett fjerner det fra livmoren.

Følg legens ordre. Sørg for å fullføre behandlingsmetoden som instruert av legen din. Ta alle medisiner og gå til dine oppfølgingsbesøk. Hvis du har en alvorlig medisinsk sykdom som kreft (cervical, livmor eller eggstokkreft), og legen din informerer deg om de spesifikke trinnene som du må fullføre for å riktig behandle kreft.

Hvordan Stopp Vaginal Spotting

Hvordan Stopp Vaginal Spotting


Unormal blødning er et begrep som beskriver kraftig blødning eller spotting i mellom eller under menstruasjon. Vaginal spotting er ikke en alvorlig tegn og oppstår av flere grunner. Stress, hormonell ubalanse og bruk av en intrauterin enhet er noen av de viktigste årsakene til vaginal spotting. Det er fremgangsmåten for å ta som vil stoppe småblødninger, selv om det er tilrådelig å konsultere legen din, spesielt hvis du er gravid.

Hvordan Stopp Vaginal Spotting

•  Slapp av og rekvisitt føttene opp. Spotting er en normal forekomst og er best behandles ved å la det stoppe av seg selv. Ifølge Brook Associates, vil spotting avta av seg selv uten behandling. Hvis spotting vedvarer siste to til tre dager, planlegge en undersøkelse med fødselslege for å utelukke polypp vekst eller livmor problemer hvis du ikke bruker lege-foreskrevet prevensjon metoder.

Snakk med din lege om østrogenbehandling. Ifølge Brook Associates Medical Education Services, kan bruk av lavdose p-piller eller hormonelle svingninger forårsake småblødninger og lette perioder som østrogennivået reduseres. Østrogen vil bidra til å regulere menstruasjon og stoppe spotting sammen med lege tilsyn.

Besøk din fødselslege angående prevensjon metoder. Den amerikanske Kongressen of Fødselsleger og Gynekologer sier at ved begynnelsen prevensjons injeksjoner eller innsetting av en intrauterine enhet, er mer sannsynlig å skje i opptil syv dager spotting. Din fødselslege kan be om at du venter det ut og se om spotting vil stoppe, eller endre prevensjon betyr. Aldri starte eller stoppe prevensjon uten å snakke med legen din først.

Skriv ned eventuelle stressfaktorer som måtte forekomme. Under et besøk til din lege, stress, kosthold og mosjon kan bli diskutert, ifølge American Congress of Fødselsleger og Gynekologer. Disse forholdene, samt eventuelle andre medisiner du tar, kan være årsaken til en hormonell ubalanse, forårsaker din spotting å oppstå spontant.

Typer medisin for kolon polypper

Kolon polypper er unormale celle vekster i tykktarmen, hvorav de fleste er godartet. Å stoppe dem fra å bli kreft, er polypper fjernet --- det er ingen reseptbelagte medisiner for behandling av polypper. Livsstilsendringer og vitaminer, kan imidlertid begrense risikoen.

Advarsler

Polypper er mer sannsynlig å slå kreft hvis de er uoppdaget eller du har en familiehistorie med polypper eller betingelser i tykktarmen. Røykere, stordrikkere og de med dietter med høyt fett og lite fiber er også høyere risiko.

Expert Insight

The Mayo Clinic antyder vanlige tarm screenings å se etter polypper etter fylte 50. For å hindre polypper, konsumere tilstrekkelig kalsium, vitamin D og fiber, samtidig redusere inntaket av mettet fett og bearbeidet mat.

Potensielle kilder

Kalsium finnes i melk, mørke grønne blader og brokkoli, mens Vitamin D finnes i lever, eggeplomme og fisk. Begge kan bli fortært i supplement form også. Fiber kommer fra hele frukter og komplekse karbohydrater, som for eksempel steinslipt brød.

Funksjoner

Vitamin D hjelper kroppen i kalsium-absorpsjon. Hele frukter gir også antioksidanter, Mayo Clinic sier, som gir beskyttelse mot kreft.

Betraktninger

Trening kan også bidra til å forhindre polypper, som det hjelper tykktarmen i effektiv avfallsfjerning.

Hva er behandlingen for Gastric Polypper & mage irritasjon?

Hva er behandlingen for Gastric Polypper & mage irritasjon?


Gastritt og mage polypper er problemer som involverer en persons fordøyelses helse. Gastritt har mange årsaker, men vanligvis er ikke alvorlig og blir bedre med behandling. Mage polypper er oftest funnet mens du ser på andre problemer. Ifølge Mayo Clinic, mage polypper er sjeldne. De bare forekommer i én prosent av folk som gjennomgår en endoskopi.

Gastritt

Gastritt er når mageslimhinnen er betent. Noen årsaker er infeksjon, smertestillende bruk og alkoholforbruk.

Behandlinger

Behandling for gastritt avhenger av årsaken. I tilfeller der alkohol eller medisiner er på feil, stoppe dem kan lindre symptomene. Andre behandlinger inkluderer antacida og syre blokkere og antibiotika.

Polypper

Personer som har mage polypper kan oppleve magesmerter, blødninger, kvalme, oppkast og mett raskt etter å ha spist. Diagnosen stilles i en endoskopi, hvor en tent tube tillater en lege å se på spiserøret og magen.

Behandling

Behandlingstilbud for polypper inkluderer kirurgisk fjerning dem hvis det er en bekymring for at det kan bli kreft. Også noen medikamenter som kan brukes om bakterier er der årsaken.

Sunne valg

Å gjøre sunne livsstilsvalg kan hjelpe fordøyelsesproblemer. Inkludert spiser sunt, opprettholde en sunn vekt, trene og redusere stress.

Hjem rette for Blødende tannkjøtt

Blødende tannkjøtt kan være forårsaket av en rekke faktorer. Den viktigste årsaken til blødende tannkjøtt er gingivitt, en form av periodontal sykdom. Tannkjøttet kan også blø på grunn av dårlig oral hygiene. Hvis tannkjøttet blør ofte mens du pusser, bør du gå til tannlegen umiddelbart slik en skikkelig diagnose kan stilles. I mellomtiden er det et par ting du kan gjøre hjemme for å redusere blødning fra tannkjøttet.

Naturlig rettsmidler for Blødende tannkjøtt

Når blødningen er forårsaket av hevelse, en saltoppløsning gjør underverker. For å gjøre det, bland ett glass lunkent vann med 1 ts. salt. Skyll med denne løsningen to ganger om dagen for å øke blodsirkulasjonen i tannkjøttet og redusere blødning og hevelse.

En annen vanlig husholdning element som kan stoppe blødninger er svart te. Hold en våt tepose mot området på tannkjøttet som er blødning. Denne metoden fungerer fordi teblader inneholder garvesyre, en naturlig snerpende. Det er også sagt å ha smertestillende egenskaper.

Natron kan brukes til å behandle tannkjøtt blødning forårsaket av gingivitt eller andre former for periodontal sykdom. Lag en pasta av natron og vann og gjelder for det berørte området. Bruk dette hjemme bøte gang hver noen dager. Overforbruk har potensial til å faktisk irriterende tannkjøtt vev videre.

Diett

Kosthold er også en viktig faktor når det kommer til blødende tannkjøtt. Øk inntaket av økologisk frukt og grønnsaker for å fremme tannkjøttet. Hvis du ikke får nok vitamin C fra mat, ta et supplement. Vitamin C er viktig for vev helse, inkludert helsen til tannkjøttet. Unngå sukkerholdige og stivelsesholdige matvarer samt crunchy matvarer som kan forverre sensitive tannkjøtt og forårsake ytterligere blødning.

Oral Hygiene

Mange ganger blødningen er forårsaket av feil munnhygiene. Ta hensyn til måten du tanntråd og pusse tennene. Tannkjøttet kan blø under tanntråd hvis du ikke er vant til bruk av tanntråd regelmessig. Floss hver dag, minst én gang, fortrinnsvis før sengetid. Husk å vikle floss rundt hver tann for å fjerne plakk grundig. Siden en hard tannbørste kan også være å klandre, bruk en myk tannbørste til å forsiktig pusse tennene. Vær spesielt forsiktig rundt tannkjøtt områder. Avslutt munnhygiene rutine ved å skylle med varmt vann blandet med en over-the-counter munnen vask. Utvikle og opprettholde god munnhygiene vaner er den beste måten å stoppe tannkjøttet fra blødning og for å hindre at det i fremtiden.

Hvordan stoppe gingivitt Naturligvis

Hvordan stoppe gingivitt Naturligvis


Bakterier er en viktig del av fordøyelsen, og er til stede i hver munn; imidlertid de samme bakteriene som hjelper deg å bryte ned maten kan også føre til gingivitt. Gingivitt er et alvorlig problem som kan føre til dårlig ånde, blødende tannkjøtt og i alvorlige tilfeller, tap av tenner. Mens det er mange over-the-counter behandlinger for å drepe bakteriene som forårsaker gingivitt, trenger du ikke å bruke dyre kjemiske produkt. Du kan lage din egen naturlige rette hjemme for å stoppe gingivitt og hindre retur.

Bruksanvisning

Kombiner 2 ss. hvit eik bark, 1 ss. myrra tyggegummi, 3/4 ss. peppermynte blader, 1/2 ss. anis og 1/8 ss. fedd i en liten krukke med en tett lokk. Rist glasset å blande ingrediensene godt.

Legg 1 ts. av din naturlige urteblandingen på en tannbørste og pusser tennene og tannkjøttet. Sørg for at du rengjør munnen grundig med blandingen i minst fem minutter. Spytte ut overflødig pulver en gang ferdig, men ikke skylle munnen med vann, som du vil at pulver å være aktiv i munnen så lenge som mulig.

Legg til en litt mer peppermynte til din naturlige gingivitt behandling hvis du synes det er for bitter.

Bruk naturlige gingivitt behandling tre ganger daglig til problemet forsvinner. Etterpå bruker pulveret en gang i uken for å hindre retur av gingivitt.

Hint

 • Hvis du ikke finner en urt for gingivitt behandling i pulverisert form, kan du plassere den rå versjonen i en ren kaffekvern til å lage din egen pulver. Bruk alltid tørkede urter når powdering i en kaffekvern.

Måter å stoppe dårlig ånde

Måter å stoppe dårlig ånde


For noen, å bli kvitt dårlig ånde er mer komplisert enn dukker i et par pust mints, tygge tyggis eller gurgle med munnvann. Dette er fordi slike midlertidige reparasjoner ikke nødvendigvis kvitte seg med bakterier som forårsaker dårlig ånde til å begynne med. Her er noen hjemme-tiltak du kan gjøre for å stoppe dårlig ånde.

Børste og Floss

Børsting minst to ganger om dagen i to til tre minutter av gangen hjelper kvitte seg med dårlige ånde forårsaker bakterier som lever på tennene og tannkjøttet. Siden bakterier som lever i munnen trives på maten du putter i munnen, er det spesielt viktig å børste etter måltider. Ta en tannbørste til arbeid, slik at du kan pusse etter lunsj. Også tanntråd tennene minst en gang om dagen. Hvis du ofte glemmer å bruke tanntråd, ta med tanntråd inn i dusjen slik at når du ikke ønsker å komme ut av den varme dusjen i morgen, vil du huske at du også kan floss tennene.

Børste tungen

Børsting eller skraping tungen er viktig fordi det fjerner døde celler, bakterier og rusk igjen fra mat. Bakterier trives spesielt på baksiden av tungen, så rent med tannbørste eller tungen renere så langt tilbake som du kan uten å brekke.

Hold deg hydrert

Lukt-bakterier trives i en tørr munn miljø. Spytt holder munnen fuktig og bidrar til å vaske bort matrester som bakteriene trives på. For å oppmuntre spyttproduksjon, drikke mye vann, unngå røyking og drikking mye koffein eller alkohol, og tygge sukkerfri tyggegummi etter måltider hvis du ikke kan pusse tennene.

Skyll munnen Appliances

Proteser, munn broer og andre muntlig apparater kan forårsake en stygg lukt hvis de ikke blir rengjort skikkelig. Følge rengjørings instruksjonene du får av din tannlege eller kjeveortoped for å sikre at enhver dårlig ånde kommer ikke fra slike apparater.

Besøk din tannlege regelmessig

Besøk tannlegen minst en gang per år. Ideelt sett, gå til tannlegen to ganger per år for å få grundige rengjorde og å sørge for at du ikke har noen underliggende forhold som kan føre til tøylesløs dårlig ånde. Noen problemer som kan føre til dårlig ånde inkluderer abscesser, periodontal sykdom og påvirket tenner.

Advarselen tegn på periodontal sykdom

Periodontal sykdom er en bakteriell infeksjon i munnen som påvirker tannkjøttet og tannstøtte leddbånd. En munn påvirket av periodontal sykdom kan ha ekstra plasser for bakterier å skjule. Her er noen symptomer på periodontal sykdom:

-Red, Hovne, blødende tannkjøtt
-sensitive Tenner og tannkjøtt
-Loose Tenner
-Pus Rundt tennene

Kontakt tannlegen din hvis du tror du er stille symptomer på periodontal sykdom slik at han kan undersøke munnen og tilbyr profesjonelle behandlinger.

Hvordan stoppe blødninger og behandle en Flesh Wound

Hvordan stoppe blødninger og behandle en Flesh Wound


Det er et dusin forskjellige måter å kutte eller på annen måte skade deg selv i løpet av en dag. Så det er en god sjanse for at du trenger å vite hvordan å stoppe et sår fra blødning på et tidspunkt i relativt nær fremtid. En blødende sår kan være skremmende, spesielt hvis blødningen ikke stopper med en gang. Men følg disse tipsene for å stoppe blødninger og for å unngå infeksjon, hevelse og andre ubehag fra et sår.

Bruksanvisning

•  For å stoppe et sår fra blødning, begynner ved å bruke fast press med et rent tørkepapir, gasbind pads eller annen ren, absorberende materiale.

Heve blødende sår over nivået på hjertet ditt. Dette kan kreve å sitte eller ligge ned og sette puter under en etappe eller nedre del av overkroppen din.

Hvis blødningen fortsetter etter noen minutter, får en ispose eller fylle en zip-lås pose med isbiter og litt vann (dobbel pose det). Påfør isen komprimere over papirhåndkle eller gasbind som er absorberende såret blod. Det kalde vil bidra til å innsnevre blodkar, bremse blødningen. Fortsett å legge trykk på såret og holde såret forhøyet.

Såret blødende bør bremse og til og med stoppe innen ca ti minutter. Det kan ta 15 minutter eller mer for blødningen til å stoppe helt, så vær tålmodig. Så lenge situasjonen er i bedring, du er i god form. Hvis såret blør voldsomt eller hvis blodet er voksende i spruter, er dette et medisinsk nødstilfelle. Ringe 911.

Når blødningen er stoppet, vaskes såret med en anti-bakteriell såpe. Vask såret med såpe i to hele minutter

Skyll såret i ytterligere to fulle minutter for å fjerne bakterier og såpe. Når du arbeider med et dyr bite sår eller punktering sår, skylle såret i fem minutter.

Pat såret tørt med et rent papirhåndkle eller kompress. Unngå håndklær. Håndklær tendens til havnen bakterier svært effektivt, så ikke bruk et håndkle til å tørke området rundt et sår.

Hell Betadine (a no-sting kirurgisk-grade antiseptisk løsning, som er tilgjengelig på de fleste stoff butikker) over såret og bruke noen Betadine rundt såret (i en 1-tommers diameter) med en steril kompress å desinfisere kjøttsår og skader nettstedet. La Betadine lufttørke.

9. Påfør en skvett av antibiotisk salve eller Neosporin på såret for å unngå infeksjon.

bandasje på såret med en Band-Aid, gasbind pad eller rullet gasbind. Unngå å kontakte den delen av steril bandasje som vil komme i direkte kontakt med såret.

Legg kalde kompresser i form av en ispose komprimere eller fylle en sandwich pose med isbiter og litt vann (dobbel bag det for å unngå lekkasjer). Bruk de kalde kompresser i minst 20 minutter om gangen. De kalde kompresser vil redusere hevelse rundt såret og skadestedet. Dette vil bidra til å redusere mengden av smerte forbundet med såret, så mye av smerte er et resultat av svelling.

For å bidra til å begrense hevelse, ta en anti-inflammatorisk smertestillende medikamenter som ibuprofen eller Tylenol. Unngå Aspirin! Aspirin tynner ut blodet, fremme blødning og bruising (som er blødning under huden).

Gjenta trinn 5 til 10 ganger daglig inntil såret har grodd. Hvis såret er alvorlig, går du videre til sykehuset legevakta eller legekontoret umiddelbart. I løpet av helbredelsesprosessen, se etter tegn på infeksjon som rødhet, puss og utslipp, og i tillegg (og ofte forverring) smerte og hevelse.

Hint

 • For sår og dyr biter, la såret å blø uhindret i et par minutter. Blodet vil skylle små biter av rusk og bakterier fra innsiden av punktering sår eller dyr bite såret. Sår og dyr bittskader, som hundebitt, er spesielt utsatt for smitte.
 • Aldri ta Aspirin eller andre blodfortynnende når du har en betydelig kjøttsår. Dette vil fremme blødning!
 • Se etter tegn på blødning nødsituasjon. Hvis store mengder blod dukker opp i "spruter" eller hvis blødningen er rikelig, ringe 911 og oppsøke lege umiddelbart.
 • Hvis du er foreskrevet en blod tynnere, ringe 911 hvis du opprettholde en alvorlig kjøttsår. Blødning kan være ukontrollert i folk som tar blodfortynnende, da dette hemmer blodets evne til å koagulere skikkelig.
 • Sår må rengjøres og desinfiseres umiddelbart etter skaden oppstår for å begrense risikoen for infeksjon.
 • Hvis såret er stort, dypt eller hvis en "klaff" av huden har blitt opprettet, vil stingene bli pålagt å fremme helbredelse og begrense arrdannelse når såret leges.

Hvordan Stopp Akutt blodtap

Hvordan Stopp Akutt blodtap


Akutt blodtap kan variere i alvorlighetsgrad fra mindre til livstruende. Selv om alvorlige skader som kompliserte brudd og kuttskader ofte føre til alvorlig blødning, kan selv relativt mindre skader som hodebunnen kutt føre til kraftig blodtap. Den beste måten å behandle blødning er å få medisinsk hjelp. Hvis du ikke kan komme til et sykehus eller en paramedic, bruker du følgende fremgangsmåte for å stoppe blødningen til du kan.

Bruksanvisning

•  Påfør direkte press på såret ved hjelp av hånden eller en steril klut. For å forebygge infeksjoner, unngå å bruke klær som er skitne eller kan være forurenset med bakterier.

Cover seriøse åpne sår med en fuktig klut og umiddelbart søke legehjelp. Hvis organer viser gjennom såret, ikke prøv å presse dem tilbake i, med mindre de glir tilbake selv.

Kontroller blødende person for tegn på sjokk. Blekhet, svimmelhet, kvalme og en rask puls er tidlige tegn på indre blødninger. Hvis sjokk er en bekymring, vikle person opp i et varmt teppe og vente til hjelpen kommer.

Knyt en tourniquet rundt plasseringen av pasientens nærmeste arterien for å hindre alvorlig blodtap. Siden de helt begrense strømmen av blod, må du bruke kors bare når direkte press virker ikke.

Fortsett stabling kluter over såret hvis blodet siver gjennom base lag mens søknad direkte press. Fjerne den første kluten kan åpne såret og forverre blødninger.

Hint

 • Vask hendene før og etter behandling noen opplever akutt blodtap. Hvis det er mulig, bruke gummihansker for å beskytte deg mot smittsomme sykdommer som AIDS og hepatitt.

Hvordan lage en naturlig behandling for Blødende tannkjøtt

Dette naturlig behandling for blødende tannkjøtt bidrar til å forbedre tannkjøttet og berolige irritert tannkjøtt. Blødende tannkjøtt er et tegn på at tannkjøttet ikke er spesielt sunt. Det er viktig å bruke riktig tannpleie for å bidra til å forbedre helsen til tannkjøttet, og hindre fremtidige dental komplikasjoner forårsaket av dårlig tannkjøtt, for eksempel tannkjøttsykdom. Bruk denne behandlingen sammen med riktig tannlege og tannkjøtt omsorg.

Bruksanvisning

•  Om morgenen når du går for å pusse tennene, justere tannbørsten med vanlig tannkrem. Tilsett en dråpe av myrra enten olje eller salvie olje, og en dråpe av enten eukalyptusolje eller sitronolje. Før du pusser tennene som vanlig, sørg for å fokusere på tannkjøttet først for litt.

Når du går å pusse tennene om natten, dekke tannbørste med din vanlige tannkrem, og deretter legge en dråpe geranium olje, Clary salvie olje eller tea tree olje. Som før, sørg for å børste langs tannkjøttet før fokus på tennene.

Fortsett å gjøre dette til tannkjøttet har sluttet å blø. Jeg foreslår at du fortsetter dette i ca 5 dager etter blødningen stopper, bare for å være trygg.

Slik reparerer en blødende magesår

Et sår er et åpent sår som kan utvikle seg innenfor tarmkanalen. Innenfor tarmkanalen er spiserøret, magen, tolvfingertarmen (øvre del av tarmen), og tarmene. Det er mange faktorer som bidrar i utvikling av magesår, som for eksempel bakterien Helicobacter pylori. Det er viktig raskt å behandle en ulcus som utvikler blødnings for å forhindre komplikasjoner som kan resultere i indre blødninger, anemi, eller til og med en infeksjon.

Bruksanvisning

Endoskopi

•  Gjennomgå en endoskopi for å stoppe blødningen av sår. Du vil bli gitt et beroligende middel for å bidra til å holde deg rolig under inngrepet, som en tynn omfang vil bli plassert ned i halsen og guidet i det berørte området som er årsaken til magesår. I mange tilfeller av et blødende sår, vil det berørte området skal kauteriseres for å stoppe blødningen.

Finn ut om en injeksjon er mer egnet. I noen endoskopi prosedyrer, kan en blodpropp materiale injiseres direkte inn i såret for å stoppe blødningen. Spør din lege hvilken prosedyre ville være mer egnet for din tilstand, og hvilken prosedyre har en høyere sannsynlighet for en reoccurring sår.

Du må ikke røyke før inngrepet som røyking vil innsnevre blodårene. Ikke spis for opptil åtte timer før endoskopi prosedyre. Spør legen din hvis du drikker klare væsker er greit før prosedyren.

Fortell legen din om eventuelle medisiner du tar på forhånd om din forventede prosedyre dato. Noen medisiner kan samhandle med anestesi, noe som kan føre til mulige komplikasjoner under inngrepet.

Medisiner og kirurgi

I forbindelse med en endoskopi, ta medisiner som syreblokkere. Syreblokkere bidra til å hindre overproduksjon av magesyre sekreter i din fordøyelseskanalen.

Ta protonpumpehemmere. Ifølge Mayo Clinic, når du er innlagt på sykehuset med en blødning sår, må du bli gitt protonpumpehemmere intravenøst. Protonpumpehemmere bidra til å redusere sjansene for å utvikle et blødende sår etter behandlinger.

Spør din lege om sucralfate. Dette er en type av antacid som kan belegge en ulcer. Som et resultat, er ditt sår beskyttet mot magen syrer, som lar din sår til å gro.

Vurdere å ta misoprostol. Denne medisinen stopper over-produksjon av magesyre, og strøk slimhinnen i magen. Misoprostol er best i de som har en historie med magesår.

I sjeldne tilfeller når en blødende sår perforerer (presser gjennom) din tarmveggen, vil kirurgi være nødvendig for å hindre infeksjoner eller død. Ifølge Merck, vil kirurgi også være nødvendig hvis du har hatt mer enn to episoder av en blødende sår.

Tips og advarsler

 • Hvis du begynner å oppleve alvorlig utmattelse, magesmerter, blod i avføringen, vekttap, og fordøyelsesbesvær, søker lege for å få testet for en blødning sår.
 • Bli behandlet så snart som mulig når diagnostisert med en blødende sår for å forhindre komplikasjoner.
 • Ta medisiner som syreblokkere for å redusere utviklingen av syre i tarmkanalen.
 • Røyker ikke, da dette kan forverre symptomene dine.
 • Hvis du har et sår, ikke ta ikke-steroide anti-inflammatoriske medisiner som ibuprofen, som kan føre til utvikling av en blødning sår.
 • Begrens inntaket av alkohol. Overdreven drikking (mer enn to drinker i dag) kan irritere dine tarm og mage fôr, noe som kan resultere i blødninger i et sår.

Hvordan stoppe blødningen av en Cherry Angioma

Cherry angiomas er godartet hud vekster som kan være rød eller lilla i utseende. Angiom er forårsaket av en opphopning av blodkar under folien. Ifølge nettstedet Medline Plus, kirsebær angiomas blitt vanlig i voksne over 30. I mange tilfeller vil en angioma aldri trenger å bli behandlet. Imidlertid kan en stor kirsebær angioma blø voldsomt når den er skadet eller bare riper. Hvis du kjører inn i en sak der du ikke kan inneholde en angioma er blødning, bør du søke behandling.

Bruksanvisning

Stoppe Blødning

Press mot stedet av angioma med en hånd håndkle. Trykket skal være fast.

Hold press på det berørte området i opptil 15 minutter. Ikke fjern håndkleet i løpet av denne tiden, for å gi det berørte området tid til å koagulere.

Fjern håndkleet etter 15 minutter for å avgjøre om området er fortsatt blødning. Hvis området har stoppet blødning, rengjøre området med en bomullsdott dyppet i hydrogen peroxide. Påfør en antibiotisk salve som Neosporin til området, og bandasjere såret. Endre bandasjene hver 3 til 4 timer.

Hvis blødningen ikke stopper, får angioma behandlet. Ifølge Medline Plus, kan angiomas som blør ofte behandles med elektrokirurgi. Elektrokirurgi bruker en elektrode som berører blødningen området for å hjelpe vevet koagulerer og stoppe angioma blødende i en prosess som kalles electrocoagulation.

Hvis du lider av hyppige blødninger av angioma, vurdere å få vevet fjernes. Ifølge det medisinske tidsskriftet American Family Lege, kan en prosess som kalles electrosection fjerne de berørte vev med en elektrode. Electrosection kan fjerne vev med minimal skade på huden din.

Tips og advarsler

 • Se en hudlege hvis du ikke kan stoppe angioma fra blødning.
 • Ikke plukk på din angioma. Dette kan føre til en infeksjon og mulig arrdannelse i det berørte området.
 • Ikke prøv å fjerne en angioma selv. Dette bør gjøres av en hudlege.

Når skal stoppe Heparin?

Heparin er et medikament som brukes til å fortynne blodet og forhindre dannelsen av blodpropper. Legen din kan råde deg til å slutte å ta heparin hvis tegn til overdreven blødning oppstår. Heparin er bare tilgjengelig ved injeksjon eller IV.

Identifikasjon

Blodprøver kan avgjøre om heparin arbeider effektivt for å forebygge blodpropp. Hvis testen viser koagulasjonsfaktorer ikke er i normalområdet, kan legen ønsker å stoppe heparin fordi blodet kan bli for tynn og forårsake blødninger.

Fordeler

Dreven blødning kan være forårsaket av heparin terapi. Stoppe det kan hindre denne livstruende bivirkninger.

Misforståelse

Mange mennesker tror at når heparin behandlingen startes den ikke kan stoppes. Ved tegn på overdreven blødning oppstår, er heparinbehandling nesten alltid stoppet og alternative behandlinger er ansatt.

Time Frame

Hvis du merker tegn på uvanlig blødning, for eksempel blod i avføring eller urin, blodig nese, overdreven blåmerker, blødende tannkjøtt eller overdreven blødning fra et kutt, din lege kontaktes umiddelbart. Kortpustethet eller rask puls kan tyde tegn på anemi fra indre blødninger, som er et medisinsk nødstilfelle som krever rask intervensjon.

Teorier / Spekulasjoner

Kvinner som er over en alder av 60 kan være mer utsatt for store blødninger og bivirkninger fra heparin. Heparin bør stoppes umiddelbart dersom hun opplever tegn til blødning eller blødning.

Hvordan stoppe leggkramper, Charley Hester

Hvordan stoppe leggkramper, Charley Hester


Få ting ødelegge glede av en god treningsøkt eller en god natts søvn som den plutselige utbruddet av en etappe krampe, eller charley horse. En etappe krampe er en langvarig, ufrivillig muskelspasmer, oftest involverer leggen din. Selv om visse medisinske tilstander og medisiner kan føre til leggkramper, de vanligvis oppstår under eller etter trening. Tidligere antatt å skyldes elektrolyttmangel, støtter eksperimentelle bevis den rådende teorien om at Charley hester utvikler hovedsakelig på grunn av en forbigående nerve ubalanse av beinmuskulaturen. Enkle fysiske tiltak vanligvis lindre leggkramper i løpet av sekunder til minutter. Forebyggende strategier redusere hyppigheten av ben kramper hvis du er utsatt for disse smertefulle spasmer.

Bruksanvisning

Avbryte en pågående Krampe

•  Stopp all fysisk aktivitet dersom en charley horse utvikles under fysisk anstrengelse. Fordi trøtthet provoserer leggkramper, hjelper hvile muskelen slappe av og slippe ufrivillig sammentrekning.

Hvis du har en etappe krampe i leggen, strekke muskler ved å stå på begge føtter med bøyde knær. Hvis smertene hindrer deg fra å stå, sitte på et trygt sted og bøy ankelen mot din shin, heve foten mot kneskålen. Bruk hendene til å trekke foten forsiktig mot din shin hvis du ikke kan frivillig bevege foten. For en krampe på forsiden av låret, spenne deg mot et solid objekt og bøye kneet mens du forsiktig trekke hælen mot baken. Du kan også utføre denne strekker manøver mens du ligger på din side. Hvis du utvikler en krampe på baksiden av låret, heve rettet benet fremover med ankelen bøyd mot din leggen. Prøv hviler hælen på en trapp eller en annen solid hevet objekt for å hjelpe med stretch.

Masser trangt muskel med hendene ved å stryke den godt før kontraksjonen avtar.

Hvis krampe vedvarer og du er hjemme, bruke varme til den berørte muskelen ved hjelp av en elektrisk varmepute, varmeflaske eller mikrobølgesikker varmepakning. La varmen i stedet for 15 til 20 minutter for å lindre smerte og fremme muskelavslapning.

Fortsett hvile i flere minutter etter at charley horse passerer. Gjenoppta fysisk aktivitet med en utmattet muskel fører ofte til flere spasmer.

Stopp Leg Cramps oppstår

Tren regelmessig for å opprettholde beinmusklene. Mangel på mosjon fører til tap av muskelmasse, eller atrofi, som kan føre til leggkramper når du anstrenge deg.

Varm opp og strekke før trening. Inkluder kalv, hamstring og quadriceps strekker å forhindre leggkramper.

Unngå overexerting deg selv mens du trener. Overarbeidede muskler er mer sannsynlig å krampe enn er de utøves til sine vanlige kapasitet. Gradvis bygge beinet muskelstyrke og utholdenhet med små, inkrementelle økninger i ditt treningsprogram.

Utfør kalv, hamstring og quadriceps strekker etter trening. Stretching reduserer sannsynligheten for at nervene til leggmusklene vil utløse en charley horse.

Spis en sunn diett med mye frukt og grønnsaker for å sikre en tilstrekkelig tilførsel av natrium, kalium, kalsium, magnesium og andre mineraler som støtter normal muskelfunksjon.

Hvordan Stopp Nervøse Tics

Hvordan Stopp Nervøse Tics


Nervøse tics kan ta mange former, og dermed kan være svært vanskelig å peke ut og behandle. De fleste vanlige tics er "rask, ufrivillig, gjentatte muskelbevegelser, som vanligvis involverer ansiktet eller nakken." (Se referanse 1) Eye blinker, leder kaste og ansikts griner ville være eksempler på vanlige tics. Det er anslått at enkle tics forekommer i omtrent 10 prosent av befolkningen. Det er noen anerkjente måter å forsøke å stoppe nervøse tics.

Hvordan Stopp Nervøse Tics

•  Slapp av. Det kan høres ut som en forenklet løsning, men hvis du kan bli kvitt nervøsiteten, så du kan være i stand til å kvitte seg med nervøs tic. Lære og anvende anerkjente avspenningsteknikker som yoga, dype pusteøvelser eller meditasjon. Hvis disse metodene fungerer så bør du føler deg mindre nervøs og mindre utsatt for utbrudd av nervøse tics.

Ta et kurs av multivitaminer for å rette opp eventuelle mangler i systemet. Nervøse tics kan være forårsaket av vitamin og mineral mangler, og jevnlig tar multivitaminer kan fylle opp systemet ditt og bli kvitt nervøs tic.

Snakk med en psykiater om din angst, nervøse følelser eller andre følelser. Det kan virke skremmende å besøke en psykiater, men det er ikke et tegn på sykdom eller galskap. De kan ganske enkelt være i stand til å hjelpe deg med å komme til enighet med noen følelser som er årsak til nervøse tics skal vises. Du kan finne når du har møtt opp til problemene, kan nervøs tic forsvinne.

Gå til legen din hvis du er på noen form for medisiner. Hvis en nervøs tic begynte å dukke opp når du startet et kurs av medisiner, så det kan være årsaken. Diskuter din medisinering og dosering med legen din og prøve å komme til en slags oppløsning.

Hvordan Stopp Night Rykninger

Hvordan Stopp Night Rykninger


Noen mennesker opplever ufrivillig muskelrykninger om natten. Noen av disse rykninger kan være mindre, for eksempel de små fasiculations av muskel; mens andre rykk en hel lem. Natt rykninger kan stamme fra en rekke forhold, som for epilepsi eller en lidelse i nervesystemet. Men disse rykninger, også kjent som myoklonus, kan også til stede hos friske mennesker og er noe mer enn en liten irritasjon.

Hvordan Stopp Night Rykninger

•  Kontakt legen din hvis du opplever natt rykninger. Selv om det ikke er sannsynlig, kan rykninger være symptom på en alvorlig sak. Også, som identifiserer den underliggende årsaken er den beste måten å behandle rykninger.

Kutte ned på koffein inntak. Slutte å drikke kaffe og brus, som for mye koffein kan føre til rykninger.

Praksis avspenningsteknikker, som for eksempel yoga. Strekke ut slitne muskler kan også bidra til å kutte ned rykninger.

Prøv å ta en magnesium supplement. Begynn med 200 mg per dag og sakte legge mer, til du kommer til 500 mg - eller til du merker en forskjell. Folk på magnesium kan oppleve løs mage, så ta det med kalsium for å motvirke denne bivirkningen.

Snakk med legen din om medisiner som hjelper stop rykninger. Noen beroligende midler som klonazepam og anti-convulsants kan bidra til å stoppe myoklonus. Hvis bare ett område er berørt, noen leger anbefaler botox-injeksjoner.