Digidexo.com

Langtids bruk av suboxone

Suboxone Detox Tid

Suboxone er et medikament for behandling av opiatavhengighet. Medisinen, som er godkjent av US Food and Drug Administration, kommer i en wafer form og oppløses under tungen. Folk som tar Suboxone å kontrollere sine cravings for opiater er i stand til å fungere normalt, noe som tillater dem å være aktiv i hverdagen som arbeid og familie funksjoner. Suboxone brukes i rehab sentre samt privat praksis. Leger gå gjennom spesifikk trening for å bli sertifisert til å administrere Suboxone.
Selv suboxone er svært effektiv i å eliminere abstinenssymptomer, når pasienten har helt detoxed og er klar til å stoppe Suboxone, det er en annen detox perioden nødvendig for suboxone cessation. Forstå at detox perioden, som kan vare i to til tre uker, og alvorlighetsgraden kan hjelpe deg å oppnå en vellykket detox og gjenopprettingsprosessen.

Historie og bruk

Den første suboxone behandling program i Amerika ble utviklet av en Dr. David McDowell. McDowell jobbet ved Columbia University da han rapporterte programmets første suksessrate på 88 prosent som var forbløffende sammenlignet med andre opiatavhengighet behandling suksess priser.
For folk avhengige av opiater, som inkluderer heroin, Oxycontin, Vicodin, og morfin, kan suboxone være en livredder. Mens suboxone behandling er ikke riktig for alle rusavhengige, for mange kan det være forskjellen mellom en produktiv lykkelig liv og en roter seg inn i pågående narkotikaavhengighet.
Før suboxone kom på markedet den eneste behandlingen for opiatavhengighet var å gå til en rehab eller sykehus eller registrer deg for metadon klinikk, noe som betydde daglige turer til klinikken. Folk syntes det var vanskelig å jobbe og forsørge familiene når de måtte bruke så mye tid på å reise til og fra metadon klinikk eller gå inn i bolig rehab.
Suboxone administreres via resept og kan håndteres i ro og mak fra din personlige lege kontor. Noen leger vil se sine pasienter ukentlig; andre ser dem månedlig eller noen få måneder.

Bivirkninger

I likhet med mange andre medisiner på markedet, bærer suboxone potensialet for bivirkninger og misbruk. Noen av de mer vanlige bivirkninger mens de går gjennom en suboxone programmet inkluderer tretthet, kvalme eller oppkast og respirasjonsdepresjon.
Det er noen vanlige bivirkninger ved bruk av Suboxone selv når det tas som anvist. De er hodepine, kløe i huden, tørr munn og lavt blodtrykk. For menn, kan vannlating bli vanskelig.

Forsiktighetsregler

Bryteren fra stoffet valgfrihet til Suboxone må gjøres mens pasienten er i moderat uttak. Ellers kan hurtig start av abstinenssymptomer oppstår, og kan bli alvorlig.
Hvis suboxone blir misbrukt, spesielt når det kombineres med andre legemidler inkludert alkohol, sovner under påvirkning kan være ekstremt farlig og alvorlige pusteproblemer kan oppstå inkludert død.

Stoppe

Selv om Suboxone kan være en livsforvandlende medisiner for behandling av opiatavhengighet, når den tid kommer til å slutte å ta Suboxone, vil pasienten gå gjennom en detox periode og uttak. Tilbakeholdelsestiden for suboxone kan faktisk være lengre enn den er for heroin, men er mye mindre alvorlig. Beslutningen om når du skal stoppe en Suboxone behandlingsprogram bør gjøres av pasienten og legen sammen.

Detoxing

Når den tid kommer til detox av av en Suboxone regime, bør seponering av suboxone gjøres under en lege omsorg og tilsyn. Dosen vil bli redusert over en tidsperiode for å hindre en alvorlig tilbaketrekning reaksjon eller en alvorlig krav til opiater, noe som kan føre til et tilbakefall.
Som medisiner er langsomt redusert, kan pasienten oppleve abstinenssymptomer som har blitt beskrevet av tidligere opiatavhengige som ligner på en heroin tilbaketrekning, men mye mer mild. Typiske abstinenssymptomer kan omfatte angst, kvalme, diaré og muskelkramper. Den fysiske seponeringsperiode kan være opp til to eller tre uker.

Om Suboxone Behandling for Pain

Suboxone er FDA godkjent for å behandle smerte for opioidavvenning samt mental og fysisk smerte. Suboxone er en av de mest populære abstinens legemidler som brukes i USA. Det er et sikkert alternativ til andre behandlinger, slik som metadon, og er ikke vanedannende på noen måte.

Tilbaketrekking og Pain

Fysisk og psykisk smerte kan være roten av opioidavhengighet. Opioider er narkotika, for eksempel smertestillende piller, morfin, og illegale rusmidler, som heroin. Opioider ligne kroppens frigjøring av endorfiner ved å feste seg til steder som kalles opioide reseptorer, som er plassert på utsiden av neuroner. Ved å gjøre dette, de blokkere smertesignaler og trykke ned nervesystemet. Når opioider er fjernet fra reseptorene, et rush av smerte følger tilbaketrekking fordi opioider hadde festet seg til en rekke områder og kansellert ut all smerte. Uten dem, en massiv mengde av smerte tilbake til brukeren fordi nettstedene begynner å oppleve smerte igjen uten dulling effekten av opioider. En medisinsk tilnærming til å håndtere den konstante smerter er å erstatte misbrukte stoffet med en resept opioid agonist eller antagonist som buprenorfin, også kjent som Suboxone.

Slik fungerer det

Suboxone er et relativt nytt gjennombrudd i smertebehandling. Nå er det endelig tilgjengelig i resept tablettform, som oppløses under tungen. I tidligere år, var det injiseres av leger ved klinisk bruk. Suboxone er en partiell agonist, noe som betyr at, mens det er et opioid fordi den inneholder buprenorfin som skaper eufori og respiratorisk depresjon, gjør den ikke så i den grad at hele agonister, slik som heroin eller metadon, gjør. Dette er en av grunnene til at det er en mye tryggere alternativ.

En annen grunn er sikkert, er at den har en "maksimal effekt", hvilket innebærer at etter å ha nådd en viss dose punkt, vil opioid ikke øke med dosering; noe som betyr at en bruker ikke kan få en mer potent "høy" ved å misbruke den. Det er trygt også fordi, sammen med buprenorfin, inneholder den nalokson. Nalokson hindrer brukere fra å blande Suboxone med et annet opioid for å få en mer potent høy. I stedet for en øket "høy"-brukere opplever en smertefull uttak så snart nalokson samvirker med den andre opioider. The National Alliance of Talsmenn for Buprenorfin Treatment hevder at den amerikanske versjonen av Suboxone, som har brukerne plassere pillen under tungen, ikke klarer å utløse et slikt uttalt tilbaketrekking effekt som den injiserte versjonen gjør. Det er også ikke-vanedannende.

Program Plan

Suboxone er ment å være konisk ned etter brukere blitt vant til medisin og føler meg klar til fullt uttak fra opioider. Det er ikke uvanlig for folk å være på smerteforvaltningsplaner der de er foreskrevet opioide agonister eller antagonister i årevis. For å lindre smerten, er Suboxone konisk ned sakte inntil det ikke lenger er nødvendig. En annen faktor i å ville detox og bli edru er den enkelte bekostning av abstinens medisiner som Suboxone over en lang periode.

Recovery

Det er ingen fast restitusjonstid for opioidavhengighet. Suboxone er den mest vellykkede brukes til å behandle avhengighet av narkotika; Imidlertid bør det brukes i forbindelse med terapi for de beste resultatene. Samtaleterapi tillater brukeren å identifisere problemer og situasjoner som førte ham til å bli avhengige av illegale rusmidler i første omgang. En bruker skal få lov til å lufte frustrasjoner med omsorg og medisin i tillegg; Hvis behandlingen er vellykket, vil dette presse den enkelte til å ønske å prøve å leve et nøkternt liv igjen.

Konklusjon

Suboxone bidrar til å gjøre nøkternhet et skritt nærmere brukeren sammen med terapi og støtte fra familien. Med alle disse positive motivatorer på plass, bør den rusavhengige snart være edru. Suboxone er en ny bølge av medisiner, tar avhengighet av behandling, som metadon og mange andre behandling narkotika ikke klarer å gjøre.

Bivirkninger av Suboxone

Suboxone, generelt kjent som en buprenorfin / nalokson Sublingualt mix, er et stoff som brukes som behandling for avhengighet av opioider som morfin. Bruken av Suboxone kan forårsake en rekke bivirkninger, som strekker seg i alvorlighetsgrad basert på det bestemte individet, og størrelsen av dosen.

Identifikasjon

Suboxone er et reseptbelagt legemiddel som brukes til å hjelpe enkeltpersoner miste sin avhengighet med opioider. Ifølge Drugs.com, det fungerer "ved å binde seg til reseptorer i hjernen og nervesystemet til å bidra til å forhindre abstinenssymptomer hos noen som har sluttet å ta narkotika (f.eks heroin, oksykodon)." Suboxone er ment å gis under tungen.

Vanlige bivirkninger

Suboxone kan gi en rekke vanlige bivirkninger som hodepine, generell smerte, søvnløshet, forstoppelse, magesmerter, diaré, svimmelhet, kvalme, frysninger, tretthet, svette og svakhet. Selv om vanlig, hvis noen bivirkninger fra listen ovenfor vedvarer eller forverres, bør du kontakte legen din umiddelbart. Vedvarende bivirkninger kan være et tegn på en alvorlig tilstand.

Alvorlige bivirkninger

Drugs.com rapporterer at bruk av Suboxone kan forårsake følgende alvorlige bivirkninger: Angst, pustevansker, gulfarging av hud eller øyne, hyppige magesmerter, humørsvingninger, mørk urin og blek avføring. Brukere kan også oppleve alvorlig allergisk reaksjon anerkjent av hevelse i ansikt eller hals og alvorlig hudirritasjon. Oppsøke lege umiddelbart hvis noen av disse alvorlige bivirkninger oppstår.

Ved hjelp av Suboxone

Bruk alltid Suboxone nøyaktig som foreskrevet av legen din. Suboxone er et medikament i tablettform som skal plasseres under tungen. Medisinen oppløses innen 10 minutters bruk. Aldri tygge eller svelge tablettene da dette kan føre til en upassende frigjøring av stoffet. For å minske bivirkning av forstoppelse, pass på å drikke rikelig med væske i løpet av dagen. Lagres ved romtemperatur unna varme og fuktighet.

Advarsel

Du må aldri injisere Suboxone som det kan føre til alvorlige symptomer på tilbaketrekning. Ikke plutselig slutte å bruke Suboxone som kroppen kan skaffe seg en avhengighet for stoffet. Diskuter med legen din hvordan du sakte senke dosen til riktig stoppe bruk. Forbruket av alkohol kan øke alvorlighetsgraden av visse bivirkninger. Aldri ta andre over-the-counter narkotika uten først å rådføre deg med legen din.

Er Suboxone et opiat?

Er Suboxone et opiat?


Suboxone er en kombinasjon medikament. Den inneholder buprenorfin, en delvis opioid anonist, og natoxone, en opioid antagonist. Suboxone er en av to legemidler godkjent for kontorbasert behandling av avhengighet under Drug Addiction Treatment Act of 2000.

Buprenorfin

Buprenorfin er en partiell opioid anonist; noe som betyr at, selv om den har opium-lignende egenskaper, har den begrenset opioide effekter. Det vil fortsatt gi smertelindring, avslapping, og årsaken søvnighet. Det kan være vanedannende, men er mindre sannsynlig å enn en full opioid behandling som metadon.

Natoxone

Natoxone er et opioid antagonist. Opioidantagonister blokkere opioidreseptorer og forårsake abstinens. Det er lagt til buprenorfin å holde medisiner fra å bli misbrukt. Når tatt riktig det har ingen reell handling, men hvis Suboxone knuses og inntas, vil natoxone forårsaker umiddelbar tilbaketrekking.

Handlinger

Suboxone reduserer bruken av illegale opioider som heroin, morfin eller oksykodon. Det holder pasienter i behandling, fortauskanter abstinenssymptomer, og reduserer cravings. Det er ingen effekt på kognitive evner eller psykomotoriske ferdigheter.

Misbruk

Suboxone er mindre sannsynlig å bli misbrukt fordi den inneholder natoxone. Effekten av medikamentet toppen ut rundt 16 til 32 mg. Hvis en pasient forsøker å ta mer det ikke er noen økning i effekt.

Bivirkninger

Alle abstinenssymptomer er mulige bivirkninger. Pasienter kan oppleve kvalme, oppkast, verkende muskler og svette. Respirasjonsdepresjon er ikke sannsynlig, og ingen organskade har blitt funnet som en følge av bruk av Suboxone.

Krav til Suboxone

Krav til Suboxone


Suboxone er en kraftig medisin for behandling av opioid og opiatavhengighet. Det er mer populært enn metadon blant mange leger, som det begrenser euforiske bivirkninger og potensial for misbruk. Det er flere spesifikke krav man må oppfylle for å bli betraktet som en kandidat for Suboxone behandling.

Finne en Doctor

En viktig forutsetning for å vurdere er at du trenger å finne en lege som er sertifisert for å gi Suboxone behandling. En lege kan ikke fore Suboxone (eller Subutex, en lignende behandling) til en pasient, med mindre de har en spesiell behandling. Hvis du er interessert i å forfølge Suboxone behandling for opioid avhengighet, kan det hende du må se utover din vanlige fastlege.

Behandlingsstart

Det viktigste kravet for seg når en pasient begynner Suboxone behandling. En pasient må være i opioidavvenning når de tar sin første dose med Suboxone. Hvis en pasient tar Suboxone før de er i tilbaketrekning (dvs. når de er fremdeles under påvirkning av opiater) legemiddelet er faktisk utviklet for å gjøre pasienten syke. Av denne grunn bør det aldri bli blandet med opioider, og behandling må ikke startes før pasienten er følelsen fysiske abstinenssymptomer.

På baksiden, bør Suboxone behandlingen ikke startes etter at en pasient har allerede passert tilbaketrekning - hvis det gis på denne måten, kan Suboxone har noen euforiske, opiater-lignende effekter. Suboxone er kun laget for å lette fysiske abstinenssymptomer; det bør aldri brukes som en erstatning for opiater når en pasient opplever post-abstinens "cravings".

Administrasjon

En åpenbar forutsetning er at pasienten ta Suboxone akkurat som foreskrevet. Forsøk på å misbruke Suboxone kan resultere i ekstremt ubehagelige bivirkninger. Suboxone er kjemisk laget for å beskytte mot muligheten for pasienter kondensering og "skyting" (injisering) stoffet. Hvis en bruker forvalter Suboxone gjennom injeksjon, vil stoffet faktisk ta på en motsatt effekt og sette brukeren i umiddelbar tilbaketrekking. Det er også rapporter om overgrep gjennom insufflating ("snorting") knuste opp Suboxone tabletter. Dette er en meget farlig måte å administrere et kraftig medikament, og er åpenbart ikke anbefales. Suboxone bør bare tas under tilsyn av en lege, etter nøyaktig dosering og tidsplan foreskrevet.

Support

En ofte oversett kravet er at utvinne pasienten være villig til å søke hjelp og støtte på mentale og emosjonelle nivåer. Suboxone bare behandler de fysiske symptomer på opioidavvenning. Imidlertid kan en lang tid opiat overgriper oppleve psykologiske cravings for resten av sitt liv - lenge etter at Suboxone behandlingen er avsluttet. Det er ikke noe medikament som effektivt kan erstatte en omsorgsstøttenettverk.

Suboxone Forskning

Suboxone er et stoff som brukes til å behandle opioidavhengighet. Opioider er et svært vanedannende klasse av legemidler som inkluderer heroin og resepter stoffer som Oxycontin. Forskning på bruk av Suboxone for opioid utvinning har pågått siden rundt 1990.

Historie

Ifølge Suboxone Rehab Treatment, har forskning på bruk av Suboxone for opioid behandling vist det er hensiktsmessig for langsiktig vedlikeholdsbehandling for pasienter i utvinning fra avhengighet. Forskningen viser at suboxone vedlikehold bidrar til å redusere opiatbruk og holde pasienter i behandling med få bivirkninger.

Betydning

Forskning på suboxone har vist det kan være spesielt nyttig for personer med opioid avhengighet som også er HIV positive. Siden suboxone har få bivirkninger, er det nyttig for folk på HIV-medisiner som ofte opplever betydelige bivirkninger fra disse medisiner.

Betraktninger

Ifølge "Addiction Treatment" magasinet, en studie av Schuman-Olivier og kolleger fant at Suboxone kan misbrukes og dette skjer som regel med folk prøver å komme seg fra opioidavhengighet, men som ikke har råd behandling. Disse personene kan bruke suboxone å behandle angst og smerte og lette tilbaketrekning fra opioider.

Vermont Suboxone Laws

Vermont Suboxone Laws


Vermont implementert en Suboxone medikamentell behandling program for behandling av opiatavhengighet i 2003, før en 2006 rapport fra Vermont helsemyndigheter. Bekymringer om avledning av Suboxone (buprenorfin HCl og nalokson HCl) for ulovlig handel, kverker piller på gaten, sprøyte pillene heller enn å ta dem sublingually, og smuglet dem inn i staten fengsel igangsatt ytterligere kontroller av stoffet. FDA lover om Suboxone regulere tilgangen av utdannet leger samt deres vedlikeholdsdose.

Tilgang til behandling

Vermont servert i en case-studie for å fastslå avledning og misbruk av stoffet Suboxone. Vermont statlige behandlings tjenestemenn fant at avledning og misbruk av opiater behandling medisiner har oppstått. Medicaid politikk i Vermont reflekterer riktig bruk av Suboxone for pasienter diagnostisert med en opiatavhengighet. Det tar også opp upassende bruk av Suboxone som foreskrevet for smertebehandling. Suboxone ble først og fremst brukt av hvite menn med en historie med rusmisbruk. En tredjedel av disse pasientene indikerte deres bruk som en form for selvmedisinering for å redusere symptomer på heroin tilbaketrekning. Forekomsten av avledning kan indikere et opiat addict innsats til selvmedisinering. I denne situasjonen, den rusavhengige, som ville gå inn formell opioid behandling hvis slik behandling ble gjort tilgjengelig, begynner å oppsøke Suboxone illegale markedet.

Lege Training

Bruken av Suboxone i behandlingen av opiatavhengighet krever spesialisert trening for forskrivning leger. Ikke alle leger kan foreskrive denne medisinen. Vermont casestudie foreslått spesialisert lege trening før autorisert forskrivning av Suboxone. Denne spesialisert trening kombinert med arbeid for å knytte leger med avhengighet spesialister innebærer temaer som induksjon / stabilisering, vedlikeholdsbehandling, avgiftning / gradvis reduksjon av dosen, spesialbehandling populasjoner (graviditet, oppvekst, smerte), og case-studier i å velge et passende nivå av omsorg. Konsultasjon og henvisning blant avhengighet spesialister og leger er en strategi for å ta opp avledning og misbruk av Suboxone. Annet helsepersonell bør støtte forskrivning leger med sine overvåkingsaktiviteter. Anbefalinger for forskrivning Suboxone inkludert rollen som farmasøyter i pasientopplæring og overvåking. Disse anbefalingene ta hull i loven for å eliminere "legeshopping" der opiatavhengige samle flere resepter fra flere leger. Lege opplæring omfatter pasientopplæring på den vellykkede vedlikehold av deres Suboxone behandling.

Vedlikehold Dosering

Leger har lov til å behandle opp til 100 pasienter med Suboxone. Til tross for denne kontrollmetoden, flere områder av misbruk skjedde innenfor den Medicaid-systemet i Vermont. Vermont statens Medicaid-programmet ble fakturert for resepter fra leger som ikke er autorisert til å foreskrive Suboxone. En pasient som arbeider med en autorisert behandling lege er pålagt å delta rådgivning og andre ikke-medikamentelle behandlinger. Deres mål dose Suboxone er 16 mg per dag, selv om doser kan variere fra 4 mg til 16 mg per dag. Hver dose er effektiv for på 24 timer. En legens vurdering av psykososiale og psykiatriske tilleggslidelser problemer bestemme ekstra dosering for Suboxone pasient, sammen med eventuelle ta hjem medisinering.

Graviditet og Suboxone

Suboxone er en reseptbelagte medisiner som brukes til å behandle avhengighet av opioider som heroin. Til tross for dens effektivitet for å hjelpe de som kjemper avhengighet, det er en mulig risiko for bivirkninger forbundet med bruk av Suboxone hos gravide kvinner.

Betydning

Det er ikke nok gjennomført undersøkelser for å vite om du bruker Suboxone under graviditet er trygt, advarer skaperne av Suboxone.

Forskning

Suboxone forårsaket spontanaborter hos laboratoriedyr, ifølge kliniske studier publisert av FDA og er publisert på RxList.

Effekter

Resultatene av FDA studien viser at det kan være risiko involvert med å ta Suboxone under svangerskapet; men dyrestudier ikke alltid nøyaktig forutsi effekter i mennesker, slik at resultatene ikke er helt avgjørende heller, forklarer RxList.

Risiko

Hvis du allerede bruker Suboxone og uventet blir gravid, er det en risiko for at du vil oppleve alvorlige uttak dersom du slutter å ta stoffet som kan skade barnet ditt, rapporterer Kliniske Tools, Inc. Snakk med legen din om måter å gradvis redusere dosen i stedet for plutselig avsluttet bruk.

Oppløsning

Hvis du er gravid og trenger hjelp med opioidavhengighet, kan du dra nytte av rådgivning, rehabilitering, naltrexon eller kanskje lave doser av metadon, som alle er tryggere for barnet enn Suboxone, melder National Institute of Drug Abuse.

Hvilken type of Medicine Er Feire?

Feire er en narkotikabruk for å redusere betennelse, hevelse og smerte. Farmakologisk, hører det til klassen av COX-2-hemmere og er klassifisert som en ikke-steroid antiinflammatorisk middel (NSAID) medisinering. Stoffet er vanlig foreskrevet for behandling av vanlige medisinske tilstander som fibromyalgi, ledd- og muskelsmerter, menstruasjonssmerter og leddgikt.

Virkningsmekanisme

Celebrex virker ved inhibering av virkningene av visse enzymer som kan forårsake smerte og er en cyklooksygenase-2 (COX-2) enzym. Feire er bare tilgjengelig på resept fra en lisensiert lege.

Hjerte risikerer bivirkninger

Enhver person som lider av hjertesykdom eller hjerte-problemer kan være en økning risiko for hjerteinfarkt, slag eller kardiovaskulære blodpropp når du tar Feire siden alle ikke-steroide antiinflammatoriske legemidler har de samme risikofaktorene. Risikoen for alvorlige medisinske komplikasjoner kan øker med lengre varighet av bruk.

Gastrointestinale bivirkninger

Feire kan øke risikoen for alvorlige mage- og tarmreaksjoner som for eksempel sår i mage eller intestinal fôr, blødninger og til og med perforeringer i mage-tarmkanalen som kan være dødelig. Geriatrisk befolkningen er mer mottagelige for alvorlige bivirkninger ved langtids bruk av Celebra.

Celebrex og graviditet

Gravide kvinner bør rådføre seg med lege før du tar Feire. Foreløpig er det ingen kliniske data tilgjengelig for å vise negativ effekt av Celebrex hos gravide kvinner, men det er en økt sjanse for at det kan påvirke blodtilførselen til fosteret hvis tatt i løpet av tredje trimester av svangerskapet.

Legemiddelinteraksjoner

Feire bør ikke tas i kombinasjon med visse reseptbelagte legemidler på grunn av legemiddelinteraksjoner som kan forårsake alvorlige bivirkninger. Disse stoffene er kontraindisert for visse pasienter med medisinske lidelser. For eksempel kan warfarin (Coumadin) øke blødningsproblemer, aspirin, Kortikosteroider, og litium som øker Celebrex nivåer i blodet. Det er viktig å informere legen din hvis du er på disse medikamentene.

Hvordan kan jeg sluttet å ta Darvocet?

Darvocet, en resept smertestillende som kan være vanedannende, er en kombinasjon av propoxyphene og paracetamol. Når du tar den, må du følge legens anvisninger nøye. Aldri ta mer enn foreskrevet dose. Snakk med legen din om mulige bivirkninger, samt eventuelle andre medisiner du trenger for å unngå mens du tar Darvocet. Hvis du utvikler en avhengighet til Darvocet, spør legen din om behandlingsalternativer.

Gradvis Tilbaketrekking

Hvis Darvocet ikke lindre din smerte så vel som det brukes til, kan du være å utvikle en toleranse. Fordi denne medisinen kan være vanedannende, snakk med legen din om å lage en plan for å slutte å ta Darvocet. Ikke slutt å ta det brått, som du kan oppleve abstinenssymptomer. Abstinenssymptomer varierer, avhengig av hvor intens din Darvocet bruken er. Du kan oppleve svetting, muskelkramper, depresjon, angst, søvnløshet, kvalme, oppkast, diaré, feber, skjelving, svakhet, dehydrering, kramper og selvmordstanker. Hvis du ikke er alvorlig påvirket, men kan du være i stand til å stoppe lett under legens tilsyn.

Suboxone

Hvis du er en tung bruker av Darvocet, snakk med legen din om bruk av Suboxone. Suboxone er en behandling medisiner for opioidavhengighet. Buprenorfin, den aktive ingrediensen i Suboxone, er en partiell opioidagonist. Dette betyr at det stimulerer opioidreseptorer på en måte som ligner på Darvocet. Suboxone reduserer abstinenssymptomer og må brukes under tilsyn av en lege. Du må møte enten one-on-one med legen din eller i en terapigruppe på en jevnlig basis. Hvor lang tid du trenger for å ta Suboxone avhenger av intensiteten av avhengighet og dine personlige behov. Når du er klar til å slutte å ta Suboxone, må du gradvis kutte ned på dosene. Suboxone kan også gi abstinenssymptomer, selv om de ikke er så alvorlig som Darvocet.

Rehabiliteringsprogrammer

Spør legen din for å anbefale et rehabiliteringsprogram. En rehab programmet gir veiledning mens du detox, samt rådgivning økter for å hjelpe deg å holde opioid-fri. Et annet alternativ er å finne en detox klinikk som tilbyr den raske-detox-metoden. Med denne metoden, vil du bli plassert under narkose. Mens du sover, vil legen gi medisiner via IV som vil eliminere opiater fra dine opioidreseptorer. Dette fører til akselerert abstinenssymptomer, som du vil sove gjennom i stedet for å lide seg gjennom. Etter dette seponeringsperiode (som vanligvis vil ta noen timer), vil du ikke bli fysisk avhengig av Darvocet. Men du sannsynligvis vil ha en mental tilbaketrekning. Aktivt delta i terapitimer etter inngrepet kan øke sjansene dine for å bo opioid-fri.

Suboxone Bruker & Actions

Suboxone Bruker & Actions


Smertestillende medikamenter som inneholder narkotika / opioider som oksykodon, morfin eller hydrokodon er svært vanedannende. Som et resultat har behandlingsmetoder blitt utviklet for å få narkomane utenfor disse medikamentene, samt narkotiske stoffer slik som heroin eller opium. Suboxone er en av disse behandlingene. Suboxone er en kombinasjon av to medikamenter, buprenorfin og nalokson som brukes til å behandle effektene av opioider avhengighet. Ofte er de gitt hver for seg, deretter sammen når avhengighet begynner å forsvinne.

Bruksområder

Denne kombinasjonen stoffet er ment å håndtere de to elementer av avhengighet. Buprenorfin gis vanligvis først. Dette er ment for å stoppe den smertefulle abstinenssymptomer slik som depresjon, svimmelhet og kvalme. Nalokson er da gitt for å oppheve virkningene av eventuelle narkotika tatt etterpå. Ofte blir medikamenter gitt separat, deretter Suboxone som en kombinasjon gis etter flere dager eller uker for å ta medikamenter separat. Kombinasjonen Suboxone er designet for å være lik opioider som oksykodon eller morfin for å "lure" kroppen til å tro at det fortsatt tar stoffet, men uten effekten av narkotika selv. Man kan da bli en "funksjonell" stoffmisbruker. Etter en tid, er Suboxone sakte avtatt, slik at pasienten rusfrie. Selv om den rusavhengige ønsker å gå tilbake til narkotika, tar dette stoffet (eller narkotika kombinasjon) vil hindre at opioider fra å ha den ønskede, behagelig effekt. Generelt sett er dette stoffet vanligvis brukt i forbindelse med full rehabilitering behandling for å sørge for at stoffet blir tatt jevnlig og pasienten er langsomt kommer av avhengighet.

Effekter

Den generelle virkning av kombinasjonen Suboxone er både å kontrollere de fysiske og psykiske effekter på tilbaketrekning i tillegg til å blokkere effektene av opioider som tas når pasienten ligger på Suboxone. Narkomanes, med andre ord, vil ikke lenger ha noen effekt på gleden sentrene i hjernen, selve sentrum av avhengighet og den viktigste årsaken til slike narkotiske avhengighet. Stoffet i seg selv fører til avhengighet, men det er en ufarlig avhengighet som ikke involverer noen form for rus. Derfor kan Suboxone bli sakte konisk.

Bivirkninger

Bivirkningene av Suboxone er døsighet, og som et resultat, alkohol eller andre "Downers" skal ikke tas mens Suboxone. Andre effekter er hodepine, magesmerter, forstoppelse og svette. Som alle lignende kjemikalier, er Suboxone vanskelig på leveren, og derfor kan de med leverproblemer ikke ta medikamentet i sin normale doser.

Behandlingstilbud for angst Fra Suboxone Bruk

Suboxone er et stoff som brukes til å behandle opiatavhengighet. Det er et opioid reseptor antagonist som virker ved å blokkere de positive effektene av opiater i hjernen. Ifølge Drugs.com, 12 prosent av pasientene som ble behandlet med suboxone opplevd angst som en bivirkning. Det finnes mange alternativer for behandling av suboxone-indusert angst, inkludert reseptbelagte medisiner, urtemedisiner og endringer i utsiktene og livsstil.

Reseptbelagte Anxiolytika

Benzodiazepiner er blant de hyppigst foreskrevet anti-angst medisiner i USA De arbeider ved å påvirke nivåer av GABA --- en nevrotransmitter innblandet i mange angstrelaterte lidelser. Ifølge Center for Substance Abuse Research, benzodiazepiner er effektive i bremse nerveimpulser i kroppen, noe som fører til sedasjon og en reduksjon i angst. Legemidler i denne klassen inkluderer Xanax, Klonopin, Valium og Ativan. I noen med en historie om avhengighet, kan leger være tilbakeholdne med å foreskrive dem på grunn av potensialet for misbruk og avhengighet.

Resept antidepressiva, antipsykotika, betablokkere og beroligende midler kan også anvendes i behandlingen av suboxone-indusert angst.

Herbal rettsmidler

Valerian --- noen ganger referert til som "Naturens Valium" --- er blant de mest brukte urte angst virkemidler i oss som benzodiazepiner, er det tenkt å fungere ved å øke nivåene av signalstoffet GABA. Ifølge American Academy of Family Physicians, reduserer vendelrot subjektive følelser av angst og, når det tas med urten kava, kan føre til en reduksjon i blodtrykk og hjertefrekvens reaksjon.

Valerian er kombinert med andre sederende urter som pasjons eller hopp i mange over-the-counter preparater. Ifølge National Institutes of Health, er pasjons en effektiv behandling for generalisert angstlidelse, ofte forårsaker færre bivirkninger enn reseptbelagte stoffet oxazepam. Andre naturmidler som kan være effektive i behandling av suboxone-indusert angst inkluderer kattemynte, skullcap, kava, kamille og merian.

Livsstil tilnærminger

Selv om de ikke kan være den direkte årsaken til suboxone-indusert angst, kan outlook og livsstilsfaktorer spiller en viktig rolle i å bidra til angst.

Innlemming positive mestring kan hjelpe deg holde deg rolig midt i angst. Dype pusteøvelser, telling og meditasjon er blant de mest populære. Rådgivning og psykoterapi blir ofte anbefalt for de som lider av angst av enhver opprinnelse. Journalføring kan også være rensende i frigjøre følelser knyttet til angst og er en effektiv måte å spore din fremgang i både nøkternhet og angst ledelse.

I noen tilfeller, endre dosen eller tidspunktet du ta suboxone kan bidra til å lindre bivirkninger som angst. Som alle andre behandlingstilbud, må beslutningen om å endre suboxone dosering eller doseringsplan vurderes nøye av lege og pasient.

Advarsel

Snakk med legen din før du prøver en resept eller over-the-counter angst rette for å unngå farlige bivirkninger og interaksjoner. Hvis symptomene er alvorlige, kan det være på tide å spørre legen din om behandling andre enn suboxone alternativer. Forsøk aldri å slutte å ta suboxone eller redusere dosen sin uten å spørre legen din først.

Betyr Suboxone påvirke deg Etter en periode?

Betyr Suboxone påvirke deg Etter en periode?


Suboxone er det første stoffet godkjent av Food and Drug Administration for å være foreskrevet av en lege i en klinisk setting. Suboxone brukes utelukkende til opiatavhengige. Dette reduserer krav for opiater og har også en agonist effekt som tjener til å blokkere virkningen av ethvert opiat bruk.

Expert Insight

Halveringstiden av Suboxone er lengre enn for mange andre stoffer, så Suboxone vil forbli i systemet for de fleste narkotiske stoffer vil. Halveringstiden er den tiden det tar stoffet å forlate blodet og slites av.

Time Frame

Ifølge Food and Drug Administration, har Suboxone bare vært tilgjengelig siden 2002, noe som betyr at det er ikke mye statistikk tilgjengelig om de langsiktige effektene av stoffet.

Langtidseffekter

Langtids Suboxone bruk har bidratt til tannråte på grunn av tørr munn, lavere testosteron hos menn og leverskader.

Avhengighet

En annen faktor å vurdere når du tar Suboxone er at det er vanedannende. Når noen kommer ut av Suboxone, er det viktig at pasienten ikke stopper brått, men heller smalner av under en lege omsorg for å unngå tilbaketrekning.

Potensiell

Suboxone har potensial til å være ganske effektiv for opiatavhengighet når det er tatt på riktig måte og under tilsyn av en lege. Suboxone har åpnet døren for mange med et opiat problem, og tilbyr mer enn den tradisjonelle metadon alternativet.

Hvordan få Suboxone

Suboxone er en reseptbelagte medisiner utviklet for å hjelpe enkeltpersoner som er avhengige av opiater som morfin, kodein, oksykodon, heroin og andre. Den består av buprenorfin med nalokson. Suboxone fungerer på reseptorene i hjernen for å redusere abstinens og andre symptomer. Suboxone kan hjelpe opiatavhengige pasienter gjenvinne normale liv ved å redusere fysiske, psykiske, sosiale og andre problemer som er opprettet fra opiat bruk.

Hvordan få Suboxone

Finn en lege som er sertifisert til å foreskrive Suboxone. Å foreskrive Suboxone, må en lege være spesielt trent og har en rekke Drug Enforcement Administration (DEA). For å finne en lege, skriver ditt postnummer i feltet på hjemmesiden til Suboxone er HeretoHelp.com nettsted (se lenke i Resources).

Ring lege gitt i resultatlisten og gjøre en avtale. Listen vil gi navn, adresse, telefonnummer og avstand av leger sertifisert til å foreskrive Suboxone. Husk at leger er begrenset til behandling av 30 pasienter med Suboxone på en gang, slik at du kan ha til å ringe mer enn en lege.

Gå til avtalen når du er i mild til moderat seponering. Hvis du er i tilbaketrekning, vil Suboxone hjelpe deg å føle deg bedre. Hvis du ikke er i tilbaketrekning, kan Suboxone føle deg verre.

Beskriv til legen din narkotika historie. Du kan få blod-og urinprøver for å bestemme din helse og bruk av narkotika. Ta din første dose med Suboxone etter legens tilsyn på din avtale. Etter å gi deg din første dose, vil legen gi deg en resept på Suboxone i et beløp for å lindre abstinenssymptomer.

Fyll resept på et apotek og bruke som anvist av legen din. Vær forberedt på å gå til legen din jevnlig for å overvåke dine symptomer, dosering beløp og få en ny resept på Suboxone.

Hvordan ta Suboxone Riktig

Suboxone er et medikament foreskrevet for pasienter som har en opoid avhengighet. Opiater, inkludert morfin, kodein, metadon, fentanyl, og andre, er høyst vanedannende medikamenter. Suboxone hjelper med opiatavhengighet ved å frigjøre dopamin, som hjelper pasienten avvenne av opiater.

Hvordan ta Suboxone Riktig

Få en resept fra legen din for Suboxone. Du må fortelle legen din om eventuelle opioider du tar. Legen din vil mest sannsynlig kreve en urin test for å bekrefte din bruk av narkotika. Du kan også ta en blodprøve for å finne ut om du har noen medisinske problemer som kan forstyrre med Suboxone bruk.

2 program legens besøk for en tid når du opplever abstinenssymptomer. Ved å være i tilbaketrekking, Suboxone vil føle deg bedre. Hvis du ikke er i tilbaketrekning, vil Suboxone føle deg dårligere på grunn av måten det fungerer på hjernen reseptorer. Din første dosen med Suboxone vil bli gitt til deg på legekontoret. Beløpet gitt vil bli bestemt av din abstinenssymptomer.

Drikk litt vann, før du tar Suboxone, å fukte munnen og hjelpe Suboxone tablett eller tabletter løses lettere.

Plasser Suboxone tablett under tungen. Lene hodet fremover for å hjelpe tabletten løse seg opp. Hvis du tar to tabletter, legg en under høyre side av tungen og en under venstre side. Hvis du tar mer enn to tabletter, vente på de to første til å bli oppløst og deretter ta mer.

Tillat ca 5 til 10 minutter for tablet absorpsjon. Ikke svelge tablettene hele eller tygge dem.

Hva er Subutex brukes til?

Hva er Subutex brukes til?


Subutex (eller buprenorfin) er en reseptbelagte medisiner som brukes til å behandle narkotiske avhengighet og avhengighet. Det er en langtidsvirkende opiater som ligner på kodein, heroin og morfin. Subutex faller under behandling klassen kategorier av Analgetika, sentralnervesystem Agents, narkotiske avhengighet eller analgetika Symptomer og forebygging av opiater Drug Abuse.

Intent

Subutex er bare ment å være en del av en omfattende behandling for narkotikaavhengighet og utvinningsstrategi.

Effekter

Subutex virker ved å feste til ulike reseptorer i hjernen og nervesystemet i et forsøk på å avverge abstinenssymptomer som kan oppstå i en person som har stoppet narkotiske bruk.

Fordeler

Subutex er generelt foretrukket av leger for pasienter som bruker denne typen medisiner for første gang, da det ikke inneholder tilsetningsstoffet Naloxon som er i Suboxone.

Advarsel

Selv Nalokson ble opprinnelig tilsatt for å hindre misbruk av Suboxone, kan det provosere symptom tilbaketrekning eller resultere i en umiddelbar tilbaketrekking hvis det brukes feil.

Sublingualt Dosering

Subutex blir hovedsakelig administrert i form av en pille, som er plassert under tungen for å oppløse (ikke svelges).

Dosering og administrasjon

Subutex tabletter kommer i enten en 2 mg eller 8 mg base av buprenorfin, og doser endre mellom 12 til 16 mg per dag.

Medisiner som brukes for Detoxing

Medisiner som brukes for Detoxing


Når det kommer til detoxing av av et vanedannende stoff, det er tider når en foreskrevet medisiner kan bidra til å lette prosessen, samt bidra til å dempe abstinenssymptomene. Disse medikamentene varierer avhengig av stoffet som du blir detoxed fra, men det meste er regulert av Drug Addiction Treatment Act (DATA) etablert i 2000.

Suboxone

Suboxone er en vanlig detox narkotika brukes til å hjelpe de som er avhengige av de fleste opiater, inkludert Vicodin, Lortab, Percocet, Oxycontin, metadon, kodein og heroin. De aktive ingrediensene i Suboxone er buprenorfin og nalokson. Begge disse ingrediensene er regulert av Secretary of Health and Human Services, og som sådan må være foreskrevet av en lege som oppfyller de spesifikke kravene som er lagt ut av DATA. Pasientene får Suboxone inntil en behagelig dosering er nådd. Legen fungerer deretter med pasienten for å langsomt senke doseringen inntil han ikke lenger er avhengig av medisinering.

Naltrexon

Naltrexon er en Food and Drug Administration-godkjent medisiner som fungerer som et opiat-antagonist. Dette betyr at legemidlet blokkerer høy følelse som oppleves ved bruk av opiater eller alkohol. Uten de ønskede effektene, reduserer kroppen sakte sine cravings for stoffet, som kan hjelpe pasienten detox fra stoffet. Naltrexon er brukt i behandling av både opiat-og alkoholmisbruk.

Vivitrol

Vivitrol er en av de nyeste detox legemidler på markedet. Det ble godkjent av FDA i 2006 Vivitrol er en injeksjon form for Naltrexone. De i poliklinisk behandling som normalt ville ha en hard tid å huske å ta pillen form av medisiner kan få en enkelt månedlig skudd som bidrar til å redusere cravings hele måneden.

Buprenophex

Buprenophex er ofte brukt i forbindelse med en annen medisiner som Naltrexon å hjelpe med abstinenssymptomer. Buprenophex er en krampestillende. Kramper kan være et vanlig problem forbundet med tilbaketrekning, og det er derfor mange detox sentre velger å bruke Buprenophex å kompliment andre resepter.

Klonepin

Klonepin kan brukes som et medikament for å lindre detoxing abstinenssymptomer. Men siden Klonepin (også kjent som Clonazepam) er et benzodiazepin, er det en økt risiko for avhengighet til Klonepin hvis det er brukt for lenge.

Hva er Suboxone behandling?

Suboxone er en appelsin, sekskantet tablett. Den er beregnet for behandling av opiod avhengighet, inkludert heroin, metadon og reseptbelagte smertestillende midler. Pasienter som er interessert i å ta Suboxone må jobbe tett med sin lege for å utvikle en konkret behandlingsplan som omfatter rådgivning. Suboxone har en ubehagelig smak, men det ikke kan svelges; det må bli oppløst i munnen, under tungen. Drikker litt vann på forhånd kan hjelpe Suboxone oppløse raskere.

Process

Buprenorfin, den primære aktive ingrediensen i Suboxone, virker ved å feste seg til de opiod reseptorer i hjernen. Suboxone er en "delvis opiod agonist." Dette betyr at Suboxone skaper en mild følelse av eufori og grenser abstinenssymptomer. Dette reduserer opiod cravings. Hvor lenge pasienten må ta Suboxone varierer fra individ og graden av opiod avhengighet. Trenger å ta Suboxone i flere år er ikke uvanlig.

Induksjon

Begynnelsen av behandlingen kan være vanskelig. Det er nødvendig for pasienten å oppleve tidlige symptomer på tilbaketrekning før du bytter til Suboxone. Dette skyldes høye nivåer av et annet opiod i pasienten kan forstyrre Suboxone, noe som gjør pasienten gå inn i en dårligere stadium av tilbaketrekning. Når pasienten er allerede begynt å føle abstinenssymptomer, vil Suboxone gjøre pasienten føler seg bedre i ca 20 minutter til en time.

Sikkerhetshensyn

En annen ingrediens i Suboxone er nalokson. Nalokson tofter mulig misbruk av Suboxone ved å hindre pasienter fra å injisere den. Hvis en pasient ikke prøve å injisere Suboxone, nalokson fører til at pasienten til å gå inn tilbaketrekking raskt.

Rådgiving

Suboxone behandling krever rådgivning - pasientens lege vil ikke bare skrive en resept og sende pasienten på vei. Pasienter som har alvorlig mishandlede opiods kan i utgangspunktet krever daglig rådgivning. Ellers er ukentlig eller månedlig rådgivning mer vanlig. Rådgivning omfatter gruppe eller individuell terapi, samt fin-tuning riktig dosering av Suboxone for hver pasient.

Bivirkninger

Vanlige bivirkninger av Suboxone inkluderer abstinenssymptomer, hodepine, søvnløshet, smerter, kvalme og forstoppelse. Suboxone kan også føre til at pasientens blodtrykket å slippe. Pasienten bør la legen hans om han opplever svimmelhet når du står oppreist. Noen av disse symptomene kan oppstå på grunn av tidligere bruk av opiods, før du tar Suboxone. I tillegg vil pasienter oppleve abstinenssymptomer når de er klare til å begynne å få ut av Suboxone. Det er nødvendig å avta Suboxone gradvis å redusere disse symptomer så mye som mulig.

Suboxone Fakta

Suboxone er et stoff som hjelper opiat og opioidavhengiges gjennom uttak og eliminerer cravings. Legemiddelet foreskrives av leger under rehabilitering. Pasienter som tar pillen en gang om dagen, og stoffets aktive forbindelser feste til reseptorer i hjernen.

Buprenorfin

Buprenorfin er en partiell agonist av smertereseptorer. Den kjemiske festes til de samme reseptorer som opioider, blokkerer legemiddelaktivitet. Fordi det er en partiell agonist, begrenser det suget men gir ikke misbruker en høy.

Nalokson

Nalokson brukes til å avskrekke narkomane fra å injisere pillen. Hvis narkomane injisere Suboxone, humper nalokson buprenorfin av smertereseptorer, sender den rusavhengige direkte inn i uttaket.

Bivirkninger

Bivirkninger er lik opiater. Pasientene føler seg sliten og døsig og få oppkast.

Andre Drugs

Alkohol og andre beroligende medikamenter bør ikke tas sammen med Suboxone. Suboxone med disse legemidlene kan føre til pusteproblemer.

Hvordan ta Suboxone

Suboxone er tatt sublingually. Plasser pillen under tungen og la det fullt oppløse.

Suboxone bivirkninger og avhengighetsbehandling

Suboxone er en kombinasjon opioid og opioid-blocker narkotika brukes til å hjelpe folk trekke seg fra kodein, heroin og morfin avhengighet. De viktigste målene for denne medisinen er å bidra til å undertrykke symptomer på opioidavvenning og redusere narkotika cravings. Denne medisinen er potensielt vanedannende og pasienter bør være oppmerksomme på andre bivirkninger.

Avhengighet

Suboxone kan føre til avhengighet. Det antas at Suboxone er lettere å slutte å ta enn andre mer vanedannende opioider. Når enkeltpersoner er klar til å slutte å ta Suboxone, bør det gjøres gradvis for å unngå abstinenssymptomer.

Allergiske Reaksjoner

Suboxone kan forårsake hevelse i hals, lepper eller tunge; pustevansker; eller elveblest hos noen individer.

Luftveissymptomer

Puste kan bli treg eller grunt når du tar Suboxone.

Motor Function

Suboxone kan forårsake forvirring eller svimmelhet.

Levereffekter

Ved hjelp av Suboxone kan føre til gulfarging av huden eller det hvite i øynene. Urin kan bli mørke og avføring kan være blek farge. Brukeren kan miste sin appetitt på flere dager.