Digidexo.com

dempe hevelse ved skade kosttilskudd

Farene ved jod kosttilskudd

Farene ved jod kosttilskudd


Skjoldbruskkjertelen krever jod for å lage hormoner, og utilstrekkelige mengder i kroppen kan føre til infertilitet hos kvinner, en forstørret skjoldbruskkjertelen og skjoldbruskkjertelkreft. Få matvarer inneholder naturligvis dette viktige næringsstoffet, så jod er lagt til bordsalt, som er allment tilgjengelig i USA. Hvis du ikke spiser nok jod og velger å ta et supplement, følger den anbefalte doseringen for å unngå uønskede helsekonsekvenser.

Vanlige bivirkninger

De mest utbredte bivirkninger av for mye jod er ubehagelig, men relativt ufarlig hvis adressert umiddelbart. De inkluderer kvalme og magesmerter, rennende nese, hodepine, diaré og en metallisk smak i munnen. Hvis du fortsetter å ta jod kosttilskudd, sier MedlinePlus du kan oppleve sårhet i tennene og tannkjøttet, svie i hals og munn, økt spytt, hals betennelse, urolig mage, sløse, depresjon og hudproblemer.

Onset of Struma

Tar for mye jod blokkerer syntesen av skjoldbruskkjertel hormon, forårsaker lave skjoldbrusk nivåer, eller hypotyreose. Skjoldbruskkjertelen blir pålagt tunge hvis du har hypotyreose, forårsaker kjertelen å forstørre og produsere en bule på halsen kjent som en struma. Overdreven jod inntak kan også føre til Graves 'sykdom og Hashimotos sykdom, en autoimmun lidelse. Graves 'sykdom fører til en struma og høye skjoldbrusk nivåer. Hashimotos sykdom resulterer også i struma som immunsystem ødelegger skjoldbruskkjertelen.

Skjoldbrusk problemer

The University of Maryland Medical Center anbefaler å rådføre deg med lege før du tar en jod supplement fordi overdosering kan føre til visse skjoldbrusk kreft eller tyreotoksikose. Sistnevnte er en skadelig tilstand der du har farlige mengder skjoldbruskkjertelen som sirkulerer i blodet ditt. The Office of Kosttilskudd viser også thyreoiditt, eller betennelse i skjoldbruskkjertelen, som en bivirkning av for mye jod. Denne tilstanden sakte ødelegger skjoldbruskceller, som fører til tretthet, vektøkning, forstoppelse, tørr hud, depresjon og mosjon intoleranse.

Anbefalingene

Tilstrekkelig inntak av jod satt av Institute of Medicine for voksne er 150 mikrogram per dag. Gravide trenger 220 mikrogram, mens du ammer kvinner bør få 290. Det høyeste beløp som mest sannsynlig ikke vil gi bivirkninger er satt til 1100 mikrogram per dag, en grense som omfatter gravide og ammende kvinner. Sensitive personer kan oppleve negative helsemessige konsekvenser ved lavere doser. Bivirkninger for disse personene inkluderer hevelse i lepper og ansikt, alvorlige blødninger og blåmerker, feber, leddsmerter, forstørrede lymfeknuter, allergiske reaksjoner og død.

Farene ved Testosterone kosttilskudd

Farene ved Testosterone kosttilskudd


Når en mann blir eldre sin testosteronnivåer slipp, noe som resulterer i tap av muskelmasse og seksuell lyst, sammen med andre symptomer. Noen menn vurdere gjennomgår testosteron terapi. Før du gjør det, bør du vurdere risikoen.

Prostata

Et høyere enn normalt nivå av testosteron kan øke risikoen for en forstørret prostata eller å anskaffe prostatakreft, ifølge Mayo Clinic. Men det Hasna € ™ t vært nok forskning gjort på fordelene eller risikoer av testosteron terapi for å endelig fastslå at å ta testosteron kan føre til disse komplikasjonene.

Sleep Apnea

Studier viser at estosterone terapi kan føre til søvnapné hos menn, ifølge Mayo Clinic hjemmeside. Søvnapné er en pustestans.

Polycytemi

I tillegg kan en tilstand som kalles polycytemi oppstå når du tar testosteron terapi. Dette betyr at du produserer for mai røde blodlegemer, som ups sjansene for hjertesykdom.

Skallethet og væskeretensjon

Testosteronbehandling kan føre til skallethet, føre til væskeretensjon og føre til at brystene til å vokse. Huden kan ha en negativ reaksjon på testosterontilskudd.

Testiklene

Andre potensielle forholdene omfatter testikkel krymping, reduksjon i sperm produksjon og stimulering av brystkreft som allerede er tilstede.

Nyre-og hjertesykdom

Forskere ved et møte i American Physiological Society i Austin, Texas, rapporterte at testosteron tilskudd, eller å ikke tillate den naturlige tap av testosteron til å skje med alderen, kan forverre nyresykdom eller allerede eksisterende hjertesykdom.

Kosttilskudd for Artrose

Osteoartritt (OA), den mest vanlige type felles lidelse, er en tilstand karakterisert ved forringelse av brusk i leddene. OA, også kjent som degenerative leddgikt, påvirker nesten 27 millioner amerikanere, ifølge Arthritis Foundation. Personer med denne felles lidelse kan trenge medikamentell behandling for å administrere sine symptomer. Men ved å bruke kosttilskudd for artrose kan være et alternativ behandling for noen mennesker.

Fakta

Artrose påvirker brusk, noe som demper benet ender i leddene. Når brusk forverres eller slites ned helt i leddene, kan bein gni sammen og forårsake smerte, hevelse, smerte stivhet og bein spurs i de berørte ledd. Årsaken til slitasjegikt er ikke helt kjent, men det er noen risikofaktorer knyttet til den. Disse inkluderer aldringsprosessen, genetikk, fedme, leddskade og muskelsvakhet. Det kan påvirke de fleste etter fylte 45. Men OA vanligvis mer vanlig hos kvinner som er 55 år og eldre.

De vektbærende ledd som hofter og knær er mest berørt av slitasjegikt. Imidlertid hånd leddene og ryggsøylen er også utsatt for OA. Noen symptomer på denne kroniske sykdommen er smertefulle, hovne eller stive ledd. Leger kan behandle symptomene på denne tilstanden med medisiner som smertestillende og ikke-steroide antiinflammatoriske legemidler (NSAIDs). Men det er kosttilskudd som også kan være nyttig for noen pasienter.

Glucosamine / Chrondroitin sulfat

Glukosamin og chrondroitin er populære kosttilskudd som brukes av mange slitasjegikt lider. Glukosamin kosttilskudd er laget av de exoskeletons av skalldyr, mens chrondroitin kosttilskudd er avledet fra hai eller storfe brusk.

Glukosamin, en amino- sukker, og chrondroitin sulfat, et komplekst karbohydrat, er naturlige komponenter som finnes i leddbrusk. Det finnes ulike studier på disse kosttilskudd, men mange har gitt inkonsistente eller blandede resultater. Nasjonalt Senter for komplementær og alternativ medisin (NCCAM) rapporterer at National Institute of Health (NIH) finansiert en studie kalt Glucosamin / Chrondroitin Leddgikt Intervention Trail (Norsk Kennel Klub) for å undersøke effektene av disse to kosttilskudd i behandling av artrose. Testpersonene ble delt inn i fem behandlingsgrupper (se Resource avsnitt).

Forskerne fant at en kombinasjon av glukosamin og chrondroitin sulfat gjorde gi smertelindring for gruppen av forsøkspersonene med moderat til alvorlig smerte. Siden disse foreløpige funn gjaldt bare for denne lille testgruppe, forskere konkluderte også med at flere studier er nødvendig. Men gjorde en gruppe testpersoner med mild smerte ikke se målbar smertelindring ved bruk av enten en kombinasjon av kosttilskudd eller hver for seg.

SAM-e

Produsert i leveren fra metionin, S-adenosylmetionin eller sam-e, er antatt å øke brusk tykkelse, som kan være anvendelige ved behandling av OA. SAM-e er også brukt til å behandle depresjon og leverproblemer.

The American Academy of Family Physicians opplyser at kliniske studier viser at SAM-e kan være bedre enn placebo, og kan sammenlignes med NSAIDs i lindre slitasjegikt smerter. I en annen studie, forskere sammenlignet SAM-e til celecoxib (Celebra). Selv celekoksib ble funnet å være en mer effektiv behandling for smertelindring enn SAM-e løpet av den første behandlingsmåneden, de var begge like effektive i å redusere smerte etter to måneders behandling. SAM-e er trygt for bruk av folk flest, men det kan ha noen bivirkninger og samhandle med visse legemidler.

MSM

Metylsulfonylmetan, eller MSM, blir en forbindelse vanligvis oppnådd fra matvarer, som frukt og grønne planter. Det er også funnet i binyrene. MSM er påstått å ha smertestillende og anti-inflammatoriske egenskaper. Resultatene av to foreløpige kliniske studier på MSM effektivitet i behandling av OA indikerte at det var noe beskjeden reduksjon av smerte og hevelse, men leddstivhet ble ikke lettet. Fordi det er begrenset forskning på MSM, flere studier er nødvendig før MSM kan anbefales for behandling av OA.

Hensynet

Det er også mange urte kosttilskudd, som angivelig kan hjelpe med symptomer på slitasjegikt. Disse inkluderer djevelens klo, gurkemeie, ingefær og brennesle. Djevelens klo kan ha anti-inflammatorisk egenskaper som kan hjelpe med OA smerte. Mens djevelens klo og disse andre produktene kan virke lovende for behandling av OA, flere kliniske studier er nødvendig for å anbefale dem for dette formålet.

Selv om kosttilskudd og urte kosttilskudd kan være fordelaktig for noen pasienter med artrose, er det også viktig å huske på at mange andre pasienter kan ha behov for konvensjonelle behandlinger, som fysioterapi, reseptbelagte eller reseptfrie legemidler, steroid injeksjon eller leddprotesekirurgi. Avhengig av symptomene og stadier av slitasjegikt, kan leger anbefale ulike behandlinger.

De fleste av disse kosttilskudd er ansett som trygt, men du bør konsultere legen din før du bruker noen alternative behandlinger for slitasjegikt.

Hvordan du best kan absorbere vitamin B-12 kosttilskudd

Hvordan du best kan absorbere vitamin B-12 kosttilskudd


Vi trenger bare svært små mengder av vitamin B-12, men det er en av våre mest potente vitaminer, essensielle for helsen til nervesystemet. Det spiller også en rolle i produksjonen av DNA og protein fra aminosyrer.

Hvordan du best kan absorbere vitamin B-12 kosttilskudd

•  Ta vitamin B-12 med folsyre. Folsyre bidrar til å øke vitamin B-12 handling i å senke homocystein, en aminosyre som kan øke risikoen for hjertesykdom, noen fødselsskader og Alzheimers sykdom når den er tilstede i høye nivåer.

Skill doser av vitamin C og vitamin B-12 med minst en time. Store doser av vitamin C kan ødelegge vitamin B-12.

Slutte å røyke eller øke tilskudd av vitamin B-12. Tobakk reduserer absorpsjonen.

Kutte ned på alkohol hvis du er en tung drikker. I tillegg til sine andre skadelige helseeffekter, kan overdrevent alkoholinntak føre til en vitamin B-12 mangel.

Sjekk dine medisiner. Enkelte legemidler, som for eksempel kolestyramin, kolkisin og neomycin (muntlig form only) redusere vitamin B-12 absorpsjon. Du må kanskje ta ekstra tilskudd.

Unngå å ta store doser av folsyre uten å øke dosen av vitamin B-12. Megadoses av folsyre kan redusere vitamin B-12 nivåer i blodet.

Sjekk din kalium supplement eller resept. Det kan redusere opptaket av vitamin B-12 når det tas i den utvidede release form. Du kan trenge ekstra B-12.

vurdere helsen til fordøyelseskanalen. En spesiell fordøyelses hormon kalles indre faktor er nødvendig for absorpsjon av vitamin B-12. Visse sykdommer og fordøyelsesproblemer kan hindre denne prosessen.

Hint

  • Milde mangler av vitamin B-12 er ganske vanlig, og er forårsaket av utilstrekkelig inntak, sykdom eller mangel på den indre faktor. Vanlige symptomer er tretthet og glemsel. Alvorlige mangler kan føre til permanent skade nerve og en tilstand som kalles pernisiøs anemi.
  • Vitamin B-12 finnes naturlig bare i animalske produkter, for eksempel lever, oksekjøtt, sild, makrell, melkeprodukter, egg og sardiner. Veganere kan få vitamin B-12 ved å ta kosttilskudd, spise eller drikke forsterkede produkter, eller legge visse gjærprodukter til sine dietter.
  • Den optimale dosen for voksne er 10 til 100 mcg daglig.

Hva er farene ved Medifast?

The Medifast Diet, opprinnelig opprettet i 1981 som en lege-administrert vekttap plan, men nå åpen for alle, er et system som sørger for rask vekttap basert på en nøye administrert sett måltid alternativer. For mange har det vist gode resultater, med betydelig og raskt vekttap, spesielt tidlig i planen. Men de som ønsker å kaste de pounds i en stor hast må være forsiktig, fordi denne ekstreme nivå av kosten tilbyr sine egne distinkte farer. Ikke start en Medifast diett før du har snakket med legen din, og bare fortsette med diett under medisinsk tilsyn.

Medifast Plan

På sitt hjerte, fungerer Medifast planen på to nivåer, noe som reduserer både totalt kaloriinntak og karbohydrat forbruk. Ved å kutte daglige kalorier ned til 800 til 1000, kan du gå ned i vekt bare ved å gå om dine vanlige aktiviteter. Og ved å kutte ut karbohydrater i kosten, planen sette deg inn i ketose, en metabolsk tilstand som akselererer vekttap.

Ketose

Normalt får kroppen sin rask energi fra karbohydrater, og den normale amerikanske kostholdet gir det mye å jobbe med. Fratatt karbohydrater, derimot, skifter kroppen inn i en modus der den bruker noe det kan få for energi, primært fett. Dette kan resultere i hurtig vekttap, men det kan også føre til skade på vevet mucle hvis inntak av protein ikke blir holdt på et akseptabelt nivå. Tilhengere til Medifast planen oppfordres til å drikke protein shakes og konsumere andre kosttilskudd for å sikre kroppene deres er i stand til å opprettholde en sunn lean vev.

Redusert kaloriinnhold

En av de andre fallgrubene Medifast planen er felles for enhver diett som involverer en alvorlig redusert kaloriinntak. Går fra 2000 kalorier om dagen eller mer til 1000 kalorier produserer betydelige effekter i kroppen. I tillegg til den forventede sult, kan den brå endring i inntaket forårsake ørhet, irritabilitet, hodepine eller gastrointestinale problemer. Spesielt i de tidlige stadier av dietten, kan dette gjøre planen vanskelig å forholde seg til; Dessverre fungerer Medifast bare godt når regimet følges nøye. Hvis du trener på Medifast, anbefaler WebMD halvere både intensiteten og varigheten av treningsøktene. NYU Langone Medical Center bemerker også at Medifast er ikke egnet for gravide eller personer med et høyt aktivitetsnivå, fordi det er så lite kalorier.

Underernæring og dehydrering

En av farene ved noen kosttilskudd plan, spesielt de som sterkt begrense kaloriinntaket, er underernæring. Betydelig forsiktighet må tas for å sikre at du får alle de vitaminer og mineraler kroppen din trenger tross for å spise mindre; på grunn av dette Medifast kosthold er veldig nøye konstruert og bør følges nøye. Hoppe noen av planens kosttilskudd kan rane kroppen for viktige næringsstoffer og føre til mangler eller sykdom. Dessuten kan den naturlige prosess for å fjerne overskytende sukker fra legemet føre til dehydrering, så det er viktig å opprettholde en sunn inntak av væske for å sikre en riktig væskebalansen.

Andre hensyn

Mens Medifast er generelt anerkjent som et trygt kosttilskudd plan, anbefaler NYU Langone Medical Center prøver andre vekttap metoder, for eksempel en kalori-kontrollert, godt balansert som inneholder de store sunne matvaregrupper, før du starter et måltid plan som eliminerer hele mat grupper.

Revmatoid Artritt Pain Relief ved hjelp av enten varme eller kulde

Fakkel-ups av smerte og stivhet i leddene er vanlig for de med revmatoid artritt. I morgen eller etter perioder med hvile, kan felles hevelse føre til tap av mobilitet og tretthet. Smertelindring med både varme og kalde behandlinger er mulig for lider av revmatoid artritt, ifølge Leddgikt og Glucosamine Information Center. Om smertene er fra hviler eller trener, la de naturlige helbredende egenskaper av varme og kulde lindre hevelse i ledd.

Hot Behandlinger

Bruke varme til ømme ledd før trening eller varmer opp musklene. Berolige leddene og redusere hevelse ved å bruke en varm varmepute eller komprimere til det berørte området. Pakk hele kroppen i et oppvarmet teppe for hele kroppen smertelindring. Sug i et varmt boblebad hvis mobilitet tillater sikker bevegelse komme inn i badekar. Ta en lang varm dusj. Bruk en massasjedusj hodet for å gi lindring til baksiden. Vurdere å installere et boblebad, sauna eller badekar med dyser for pågående oppvarmet smertelindring.

Kalde Behandlinger

Lindre sår skjøter med kalde omslag etter trening eller vesentlig fysisk aktivitet. Pakk en kald pakke eller pose frosne erter i et håndkle, og hold på de ømme ledd for å redusere hevelse. La kald pakke for å berolige området i 20 til 30 minutter. Fjern pakken når området føles nummen.
Fellemuskelkramper, hevelse i ledd, vev skader og blod-dannelse av blodpropper er mulig med is, i henhold til Road Runners Club of America. Utøve hovent område med myke bevegelser etter at området har blitt nummen. Gjør langsomme range-of-motion øvelser i en sirkulær eller diagonal bevegelse. Når området blir varmt, gjenta kjøling og skånsom trener inntil leddene føles løse og mer mobile.

Som en tommelfingerregel, bruker varme før trening, og kjøle etter fysisk aktivitet. Etter avkjøling bringe legemet tilbake til en varm temperatur ved anvendelse av varme på nytt, i kombinasjon med langsomme bevegelser milde å gjøre kroppen mer smidig.

Aktuelt Salver

Påfør aktuell kremer til ømme ledd. Bruk kjøle gels og varmefremkallende kremer markedsført for leddgikt eller atletisk bruk. Påfør de varmende kremer etter en periode med hvile eller før trening. La salve for å utvide blodårene, øker blodstrømmen til det såre området. Gni kjøling kremer på leddene etter trening eller belastning på leddene. Innsnevring av blodårene vil minimere ny hevelse etter perioder med aktivitet.

Hvordan Ice Bring Hevelse Down?

Innsnevring av blodårene

Ice fungerer som en sammentrekkende middel, som innsnevrer blodårene i området for skade, og dermed redusere blodstrømmen til denne regionen. Dessverre, er blodstrømmen en naturlig healing enhet som brukes av kroppen til å ta hvite blodlegemer til skadestedet for å starte helbredelsesprosessen. Mens is kan redusere hevelse ved å begrense mengden av blod og andre væsker som kan nå området, kan det også tregere healing prosessen på denne måten. Derfor bør aldri bli is anvendt for en overdreven lengde av tid. Noen få minutter umiddelbart etter skaden - og flere ganger om dagen eller når det er ønskelig vil ikke skade - men aldri bruke is i mer enn ti minutter av gangen. Ice kan også føre til at lymfesystemet nær skade for å åpne opp og oversvømmelse den skadde området med væsker som faktisk kan bidra til hevelse og smerte av skaden hvis igjen på plass for lenge. En kortere tidsperiode på is som er best; fettcellene vil holde i senket temperatur i en periode. Det er sant selv etter at isen er fjernet. Dette er grunnen til at armen eller beinet fortsatt føles kaldt flere minutter etter at du fjerner isen.

Redusere smerter og betennelser

Bruk av is til en skade reduserer smerte og betennelse. Imidlertid, hvis det ikke gjøres riktig, kan det faktisk skade området mer ved å skape et is brenne på huden, noe som kan bryte ned cellestrukturen i huden. Påfør alltid isen på toppen av en klut til å beskytte huden mot ytterligere skade. Den ekstreme kulden bør ikke brukes direkte på huden som det kan føre til mer skade enn godt. Noen isposer kommer med en polstret stoff ermet som du skyver den frosne pakke inn før bruk. Da har du bare tie flokken rundt skaden eller legg den oppå huden, og den ekstreme kulden blir dårligere noe i forhold til lag med stoff. De fleste mennesker har en smerteterskel som er nådd ganske raskt når isen er igjen direkte på huden i mer enn noen få sekunder.

Ti minutter til, tretti minutter Off

Prøv å bruke isen i ti minutter rett etter at skaden oppstår, og deretter vente i 30 minutter. Is det igjen i ti minutter til. Gjør dette to ganger i timen for så lenge som nødvendig, og hevelsen vil gå ned. Huden blir ikke isen brent, og lymfesystemet vil gjøre jobben sin skikkelig. Det vil fjerne fluider fra skade. Etter en stund, vil du legge merke til at hevelsen forblir ned mellom icings, og det er et godt tegn at isen har gjort jobben sin, og er ikke lenger nødvendig. Prøv å bruke isen frugally som mindre er best når det gjelder behandling av skader med is.

Hvordan bruke kosttilskudd for å forebygge periodontal sykdom

Hvordan bruke kosttilskudd for å forebygge periodontal sykdom


Nesten 75 prosent av alle voksne, førti år og eldre, viser noen tegn på tannkjøttsykdom. Odontologisk forskning attributter det store antallet pasienter med periodontal sykdom til den typiske amerikanske dietten som har myk mat og mangel på næringsstoffer. Kosttilskudd kan bistå i å forebygge eller redusere skader forårsaket av tannkjøttsykdom ved å korrigere en vitamin mangel i kroppen. Men ved å bruke kosttilskudd for å forebygge periodontal sykdom er bare en del av en god dental rutine.

Bruksanvisning

•  Ta tilskudd av vitamin C på en daglig basis. Kanskje den viktigste antioksidant supplement for forebygging av tannkjøttsykdom, vitamin C, øker frekvensen av vev gjenfødelse. Dette reduserer effekten av plakk på tannkjøttet. Siden vitamin C ikke er lagret i kroppen, indikerer forskning kan det være mer effektivt å ta mindre doser. Ca 500 mg. tre ganger hver dag er anbefalt i motsetning til en stor dose av 1500 mg.

Ta med vitamin D i ditt daglige supplement teller. Vitamin D kan redusere tannkjøttbetennelse og styrke din motstand mot å utvikle periodontal sykdom. Hvis du får mindre enn femten minutter av direkte eksponering for sol per dag, vurdere å legge 200 IE vitamin D i kostholdet ditt.

Boost antioksidant nivået i kroppen din med en Koenzym Q10 supplement. En japansk studie, utført ved universitetet i Osaka, bestemt at supplere den daglige kosten med 600mg av Co-Q10 redusert betennelse og infeksjon i noen periodontal pasienter. I tillegg ser for inkludering av Co-Q10 i tannkrem.

supplere din diett med tranebær ekstrakt kapsler eller drikke tranebærjuice. Kjent for sin naturlige anti-bakterielle egenskaper, kan tranebær i kapsel eller juice form redusere nivået av skadelige bakterier i munnen og redusere risikoen for å utvikle periodontal sykdom.

Legg til et folsyre supplement for å øke immunforsvaret og hjelpe i kampen munnen infeksjoner.

Øk det daglige kalsiuminntaket med en lett-å-absorbere kalsium supplement, i form av kalsium citrate. Godt kjent for sine bein-styrke egenskaper, reduserer kalsium risikoen for kjevebenet tap, og som sådan, bidrar til å beskytte integriteten til røttene av tennene på sine brikker. Ta kalsiumtilskudd før du går til sengs for å øke de gunstige effektene.

Vurdere å legge kosttilskudd som øker kroppens evne til å vedlikeholde og reparere hud og vev. Vitamin A og vitamin E fremme utviklingen av friskt vev og bekjempe betennelser.

Hint

  • Gå til tannlegen for en første vurdering av risikoen for å utvikle periodontal sykdom. For å øke suksessraten med kosttilskudd, må tannlegen først fjerne den eksisterende plakk og tannsten under tannkjøttet.
  • Ikke ta mer at USA anbefalte daglige rasjon for kosttilskudd uten din tannlege godkjenning.

Cerebrale skader

Cerebrale skader inkludere skader i hode og hjerne. Noen forårsake mild ubehag mens andre kan forårsake permanent skade eller død. Derfor er det viktig å forstå de nøyaktige symptomer og prognose assosiert med hver. Mens det er godt over et dusin forskjellige former og årsaker til cerebral skade, noen er mer vanlig eller godt kjent.

Kontusjon

En kontusjon (eller blåmerke) oppstår når blodårene blir skadet eller ødelagt på grunn av traumer. Dette resulterer vanligvis i en hevet område av hodet eller hjerne som blodbassenger til skadestedet. Misfarging kan også oppstå på grunn av en kontusjon. Hvis for mye væske bassenger til hodet, kan kirurgi være nødvendig å avlaste trykket på hjernen.

Hjernerystelse

En hjernerystelse er karakterisert ved skader på hjernen når det glir mot innerveggen av skallen. Optimalt forblir hjernen suspendert i cerebrospinalvæsken inne i hodeskallen. Imidlertid kan signifikant traume eller et slag mot hodet forårsake hjernen å skifte. Nok skade kan høyne den enkeltes risiko for å utvikle epilepsi senere i livet. Multiple hjernerystelser har også vært knyttet til kumulativ neurologisk skade og utviklingen av Alzheimers sykdom.

Diffus aksonal skade

Diffus aksonal skader er vanlig, forekommer i om lag halvparten av alle alvorlige hodeskader. Dette skjer ikke med traume, men fra en konstant akselerasjon og retardasjon som tvinger hjernen til å bevege seg frem og tilbake. Vanlige årsaker er sports-relaterte skader, faller, bilulykker og vold. Diffus aksonal skade resulterer i død av hjerneceller, hevelse i hjernen og forstyrrelse av hjernens nerveceller. Diffus aksonal skade er vanligvis forbundet med mangel på bevissthet, men kan føre til motoriske og tale komplikasjoner hvis skaden er alvorlig.

Aneurisme

En aneurisme begynner når en stor arterie i hjernen buler utover. Dessverre er aneurismer vanligvis ikke oppdaget før blod bursts, flom hjernen med blod. Dette kan føre til varige skader på hjernen og død. Faktisk rundt 15 prosent av personer som lider en hjerne aneurisme dør før de når sykehuset. Femti prosent av personer med hjernen aneurismer dør innen 30 dager etter at arterien sprekker. En liten andel av de som overlever er også utsatt for årlige blødning i hjernen.

Andre Cerebral Skader

Andre skader inkluderer hematom, innvirkning syndrom, blødning og infarkt.

Advarsel

Fordi hjernen er den drivende kraften i kroppen, er det viktig å oppsøke lege hvis du har opplevd noen traumer mot hodet (selv om det ikke er noen synlige skader tilstede).

Den beste måten å komme seg fra Hamstring Skader

Enten youâ € ™ re nyter et spill av flagg fotball eller bare gå for en joggetur, en trakk hamstring kan sidelinjen selv the fittest idrettsutøver. Med riktig pleie, kan stammer og trekker leges raskt og unngås i fremtiden.

Hamstring Basics

Hamstring er gruppen av muskler som starter ved hoften, kjører ned på baksiden av låret til kneet. Selv om det vanligvis referert til som en enkelt muskel, er det faktisk hamstring en gruppe på tre muskler; biceps femoris, den semitendinosus og semimembranosus. Disse tre musklene jobber sammen for å flytte lårene og bøy knærne, og dermed er avgjørende for gåing, løping og hopping.

Stammer og trekker

Når en muskel er strukket for langt, eller jobbet for iherdig, kan fibrene bli skadet, noe som resulterer i overstrekking og mikro-tårer av vevet. Resultatet er smerte, stivhet og svakhet når man bruker muskelen. De fleste hamstring skader er små og kan behandles med lite problemer.

I noen tilfeller vil denne mikro-oppriving av muskelfibre forårsake blødning i muskelvevet, eller til og med en fullstendig rive av muskelen. Dette indikeres av muskelen balling opp og ved utstrakt blåmerker på den andre eller tredje dag. Hvis dette skjer, søke legehjelp umiddelbart. Behandling for en slik en tåre kan omfatte kirurgi, injeksjoner og fysioterapi. Disse mer alvorlige skader kan ta mange uker å helbrede, og krever bruk av krykker.

Behandlinger

For en mild til moderat hamstringskade, er behandling oppsummeres med forkortelsen RICE, som står for Rest, Ice, komprimering og Høyde. En liten skade kan leges i løpet av noen få dager, men noe mer alvorlig skade kan ta to til tre uker. I løpet av denne tiden, ita € ™ s viktig å hvile muskelen og unngå flere belastende, da dette kan legge til vevsskade.

Så snart du mistenker en skade, slutte å bruke muskler. Undersøke den skadde området for å sørge for at det ikke er noen alvorlig skade. Hvis det er, kontakt lege. Hvis du finner skaden for å være mindreårig, bruke isen i 10 til 15 minutter.

I løpet av de neste dagene, fortsette å hvile den skadde muskelen, og bruke is to til tre ganger per dag for ikke mer enn 20 minutter om gangen. Dette bidrar til å redusere hevelse i skadet område ved å forårsake kapillærene i muskelen seg sammen, noe som reduserer blodstrømmen. Jo før du bruke is, jo raskere din smerte og hevelse avta.

Kompresjon er viktig når ikke glasur en skadet hamstring. Et ess bandasje eller kompresjon ermet vil også bidra til å forhindre hevelse ved å tvinge overflødig blod ut av muskelen. Pakk låret tett, men ikke så stramt at den kutter av sirkulasjon. Hvis du begynner å føle en stikkende følelse eller se mørkere eller misfarging i leggen, løsne bandasjen umiddelbart.

Endelig hviler benet i en opphøyet posisjon vil også redusere hevelse. Hev skadet benet med en pute eller to. Heve det på denne måten gjør at tyngdekraften til å trekke blodet vekk fra muskelen, videre hindre intramuskulær blødning.

Etter is og kompresjon er anvendt, kan det være gunstig å lett strekke den skadde muskelen. Strekk veldig sakte, med glatt, jevn bevegelser. Bare strekke gjennom smerte-fri rekkevidde, så noe mer kan forårsake mer skade på skadet vev.

Hvordan virker Chewing Gum Hjelp dempe appetitten?

Hvordan virker Chewing Gum Hjelp dempe appetitten?

Fortauskanter Appetite

Tyggegummi hjelper dempe appetitten og kontrollere vekten. Det er en enkel og rimelig måte å lette appetitt lyster. Den muskuløse tygging simulerer spise og studier indikerer dette kan sende en melding til hjernen om at kroppen har spist. Erstatte en lav kalori tyggis for et høyt kalori snack tar vanligvis sinnet av å spise. Tyggegummi bidrar til å redusere stress og letter spenning. For folk som spiser fra stress, demper tannkjøtt appetitten ved å slappe av nerver. Reaching for tyggegummi kan distrahere tankene fra impulsive spise og dempe appetitten ved å tilby oral tilfredsstillelse til sinnet og smaksløker.

Kutter Sult og kaloriinntak

Flere studier i USA og Storbritannia tyder tyggegummi reduserer sult og kontroller appetitt. Folk som tygget tyggegummi mellom måltidene spiste færre snacks og følte sulten sjeldnere. Forskere i England testet effekten av tyggegummi på snacking. Deltakere som tygget to stokker av tyggegummi etter lunsj, enten vanlig eller sukker-fri, spiste færre snack kalorier enn de som ikke tygge tyggegummi. De spiste færre søte og salte snacks. En studie ved Mayo Clinic tyder på at tygge sukkerfri tyggegummi forbrenner 11 kalorier i timen og kan hjelpe en person miste vekt.

Måter å bruke tyggegummi for å dempe appetitten

Tygge tyggegummi i stedet for snacking når du er lei. Prøv forskjellige smaker av tyggegummi i stedet for en søt snack. Når du tilbereder et måltid, tygge tyggegummi for å unngå gumlet på måltidet mens matlaging. Hold tyggegummi hendig for mellom måltid snacks. Tygge et stykke for å markere slutten av måltidet. Når stress utløser snacking, tygge tyggegummi for å lindre spenning. Tygge tyggegummi før et måltid i restauranten for å kutte ned på brød og forrett snacking.

Problemer med sukkerfri tyggegummi og Vekttap

Helseproblemer kan oppstå med overdreven bruk av tyggegummi for å undertrykke appetitten og gå ned i vekt. Sorbitol er et søtningsmiddel som brukes i sukkerfri tyggegummi, tannpasta og noen lav-kalori søtsaker. I overskytende beløp, kan sorbitol forårsake ekstreme vekttap og diaré som fører til sykehusinnleggelse. Noen tilfeller av alvorlige vekttap og helsemessige problemer oppstod når pasienter forbrukes 20 eller flere stykker av sorbitol-søtet tyggegummi per dag. Ingrediensen er dårlig absorberes av kroppen, og kan forårsake fordøyelsesproblemer. Sorbitol har en lakserende effekt. Det regnes som trygt i små mengder.

Hva er fordelene med aminosyre kosttilskudd?

Aminosyre kosttilskudd blir stadig mer populært i dag som idrettsutøvere og andre personer som deltar i treningsregimer og fysisk aktivitet ønsker å forbedre sine ferdigheter og forbedre sine kropper. De kosttilskudd gir mange helsefordeler.

Hva er aminosyrer?

Aminosyrer er byggesteinene i protein og muskler. Når kroppen får i seg protein, er hvert protein brytes ned i sine enkelte aminosyrer. Disse enkelte aminosyrer kan brukes for en rekke formål.

Essential Amino Acids

Kroppen din kan ikke gjøre mange av de aminosyrer som den trenger. Disse essensielle aminosyrer er en av de viktigste fordeler ved å aminosyre kosttilskudd.

Muskel Building

Den primære fordelen med mange aminosyre kosttilskudd er tilrettelegging av raskere og mer aktiv muskel bygningen. Muskler krever mye protein til å vokse. Tar aminosyre kosttilskudd kan bidra til å møte disse kravene, og gir drivstoffet som hver muskel i kroppen craves for å bli styrket og utvidet.

Recovery

Aminosyre kosttilskudd kan også hjelpe med muskel og total kropps utvinning i mellom treningsøktene. Spesifikke aminosyrer som L-Glutamin er kjent for å øke utvinningen, begrense sårhet kroppen føles etter intense treningsøkter og raskt levere mer energi til kroppen din som helhet.

Immune System

En annen fordel for aminosyre kosttilskudd er et løft til immunsystemet. Aminosyrer lette opprettelsen av viktige immunsystemceller som T-celler og samtidig bidra til å skape forskjellige nødvendige enzymer og koenzymer som benyttes i en rekke reaksjoner relatert til immunsystemet.

Fordøyelse og metabolisme

Aminosyrer også hjelpe i fordøyelses og metabolske prosesser som kroppen din er i stadig gjennomgår. Gjennom etableringen av enzymer, aminosyrer kan bidra til å regulere og påskynde begge prosessene.

Energi og vekttap kosttilskudd

Kosttilskudd er populære blant de som ønsker å gå ned i vekt eller øke energinivået. Produktetiketter og reklame lover raske og ofte garanterte resultater med litt mer innsats enn det tar å forbruke supplement. Problemet? De fleste av kosttilskudd som selges i energi og vekttap kategorier klarer å leve opp til sine annonserte løfte. Noen er rett og slett farlig. En oversikt over noen av de mest populære kosttilskudd avslører hvilke som kan bidra til, og hvilke som bør unngås.

Energi kosttilskudd

Nesten hver energi supplement på markedet inneholder koffein, en potent sentralstimulerende finnes i kaffe, te og brus. Koffein gir nesten umiddelbar energi, kan forbedre kortsiktige mental fokus og bidrar til å hindre deg sliten og svak følelser. Populære energitilskudd i stimulerende kategorien omfatter guarana, kola nut, capsaicin, bitter appelsin og Yerba Mate. Folk som tar denne typen supplement vanligvis opplever en økning i energinivået, men fordelen er minimal i beste fall.

Noen energi kosttilskudd virker ved å øke energiomsetningen. Disse inkluderer koenzym 10; vitamin B6 og B12, tiamin, niacin og folat; og aminosyrer karnitin, kreatin, fenylalaninnivå og tyrosin. Disse kosttilskudd gir mest nytte for folk som ikke spiser nok vitaminer og aminosyrer i kostholdet. Nytten ved å ta kosttilskudd er liten i forhold til nytten av å spise en sunn og balansert diett på daglig basis.

Før du stoler på kosttilskudd, kan du prøve å øke din energi naturlig. Naturlige måter å øke energi inkludere får minst 7 til 8 timers søvn en natt, øker daglig mosjon nivåer, tar mini makt naps i løpet av dagen og spise mat som er høy i næringsstoffer og lite fett og behandlet sukker.

Vekttap kosttilskudd

Personalet ved Mayo Clinic testet flere populære vekttap kosttilskudd og rapporterte følgende uønskede bivirkninger: Bitter appelsin kan føre til samme type helseproblemer som efedrin, et supplement utestengt på grunn av helserisiko. Kjente helseproblemer knyttet til efedrin inkluderer søvnløshet, hjerteinfarkt, høyt blodtrykk, uregelmessig hjerterytme, slag, kramper og død. Den fett blokkere kitosan og guargummi kan forårsake en rekke fordøyelsesenzymer og / eller gastrointestinale problemer. Til tross for produsentenes påstander, de ansatte fant at både kitosan og krom er "usannsynlig å føre til vekttap."

Konjugert linolsyre (CLA) og grønn te ekstrakt kan forårsake gastrointestinale og fordøyelsesproblemer, selv om de kan redusere kroppsfett. Det er noe som tyder på at grønn te kan bidra til å øke stoffskiftet og redusere appetitten. De ansatte rapporterte at CLA kan bidra til å øke muskel og redusere fett. Det var ingen uønskede bivirkninger rapportert for Hoodia selv om Mayo Clinic ansatte nevnt er det ingen bevis for å støtte påstander om dens effektivitet.

Alli, en annen vekt-tap supplement, har blitt godkjent av Food and Drug Administration (FDA). Alli virker ved å redusere mengden av fett som er absorbert av tarmen. Litteratur om Alli sier at det er ment å fungere sammen med trening og en lav-kalori diett. Alli kan forårsake fordøyelseskanal opprørt hvis brukeren bruker en stor mengde fett.

Positivt og ulemper med fiskeolje kosttilskudd

Positivt og ulemper med fiskeolje kosttilskudd


Amid bekymringer om kvikksølv og andre typer forurensning av sjømat, noen søker andre steder for hva mange tout som den hellige gral av hjertet helse: omega-3 fettsyrer. Fiskeolje kosttilskudd tilby et rimelig alternativ for å få dem, men det er viktig å vurdere fordeler og ulemper ved disse kosttilskudd før de bestemmer om de er din ideelle kilde for omega-3-fettsyrer.

Kardiovaskulære fordeler

Blant de topp-salgsargumenter av fiskeolje kosttilskudd er deres mange veldokumenterte kardiovaskulære fordeler. De lavere triglyserider, redusere risikoen for hjerteinfarkt og langsom oppbygging av plakk i blodårene som fører til åreforkalkning og hjerteproblemer. De har også lavere blodtrykk, bidrar til å korrigere unormal hjerterytme og lavere risiko for slag hos personer med kjent hjertesykdom.

Smertebehandling

Noen studier har vist at fiskeolje kosttilskudd kan bidra til å lindre smerte og ubehag forbundet med revmatoid artritt, angina og smertefull menstruasjon (dysmenoré). Ytterligere forskning har imidlertid er nødvendig å størkne disse krav.

Cancer Prevention

Begrenset forskning indikerer at fiskeolje kosttilskudd kan redusere risikoen for brystkreft, tykktarms eller prostatakreft. Foreløpige undersøkelser viser også deres potensial til å redusere veksten av tykktarmskreftceller, selv om deres effekt på pasientens utfall er fortsatt uklart.

Gastrological Fordeler

Selv om bevisene er motstridende, tyder foreløpige undersøkelser på at omega-3 fettsyrer kan være gunstig hos pasienter med Crohns sykdom og ulcerøs kolitt når det legges til standardbehandling.

Psykiatriske Fordeler

Noen fordel er funnet i foreløpige undersøkelser undersøke effekten av fiskeolje kosttilskudd på ulike psykiatriske tilstander, inkludert depresjon, demens og schizofreni.

Risiko

Fiskeolje kosttilskudd har vært assosiert med økt risiko for blødning, slik som neseblod og blod i urinen. De har også blitt koblet med vitamin E mangel. Gravide og diabetikere bør også bruke forholdsregler, som høye doser av fiskeolje kosttilskudd kan føre til blødning og høyere blodsukker.

Bivirkninger

Gastrointestinale bivirkninger av fiskeolje supplement bruk (spesielt i høye doser) er diaré, halsbrann, fordøyelsesbesvær og abdominal oppblåsthet. Hudutslett og rastløshet har også vært forbundet med disse kosttilskudd.

De beste felles kosttilskudd

De beste felles kosttilskudd


Kroppens ledd har en tendens til å ta ganske juling, spesielt som en aldre. Folk prøver ulike homøopatiske kosttilskudd for å vedlikeholde og reparere leddene. Antallet felles kosttilskudd på markedet kan være overveldende. Noen produkter inneholder de grunnleggende ingrediensene for felles helse finnes i nesten alle felles kosttilskudd, mens andre bruker urter. Det er viktig å finne en pålitelig, god kvalitet og pålitelig merkevare som ikke inkluderer unyttige ingredienser.

Glucosamine

Dette er en viktig ingrediens i mange felles kosttilskudd. Glukosamin er en naturlig amino-sukker som finnes i og rundt celler av brusk. Ifølge National Center for komplementær og alternativ medisin, produserer glukosamin og distribuerer brusk og andre connective problemer. I en studie ble pasienter som lider av leddgikt i kneet funnet glukosamin kosttilskudd effektive i å redusere smerte og øke leddbevegelighet, sammenlignet med en placebo-gruppen.

Chondroitin

Chondroitin sulfate er en kompleks karbohydrat som hjelper brusk holde vann. Chondroitin forbedrer støtabsorberende egenskaper av kollagen, så vel som å blokkere enzym som bryter ned brusk. Ifølge Aetna Intelihealth, flere kilder rapporterer at osteoarthritic pasienter har dratt nytte av chondroitin. Noen felles kosttilskudd inneholde både glukosamin og chondroitin. En National Institutes of Health prøveversjon av Glucosamine and chondroitin viste at kosttilskudd fungerte bedre sammen enn alene.

MSM

Metylsulfonylmetan, eller MSM er et naturlig svovelforbindelse som kroppen trenger for friske bindevev og leddfunksjon. MSM fungerer som en anti-inflammatorisk og smertestillende, så vel som å øke blodstrømmen og inhiberer muskelspasmer. Forskning har vist MSM kan bidra til å forbedre felles fleksibilitet og redusere stivhet og hevelse. Noen kosttilskudd inneholder glukosamin, chondroitin og MSM, men sørg for at produktet er laget av ingredienser av høy kvalitet og kommer fra en anerkjent forhandler.

Hvordan dempe suget for Fet mat

Hvordan dempe suget for Fet mat


Hurtigmat, pakket mat og annen fet mat er like vanedannende som sukkerholdig snacks. Enten cravings skyldes et forsøk på å forbedre kostholdet, senke kolesterol eller en graviditet, er ønsket om fettrik mat så mye fysisk som det er psykologisk.

Hvordan dempe suget for Fet mat

•  Få nok sunt fett i kostholdet ditt. Når kroppen din trenger fett for å fungere, kan det ikke tyde forskjellen mellom godt og dårlig fett, så du må ta avgjørelsen på egen hånd å velge kokos, avokado, olivenolje og andre sunne fett i stedet for dype stekt mat, pakket snacks og annen fet mat.

holde blodsukkernivået jevnt og stødig hele dagen for å unngå sterke cravings når energien er lav. Fordi de fleste fet mat er også høy i karbohydrater, kan kroppen din ønsker dem i et forsøk på å øke din energi. Dempe suget ved å spise tre fulle måltider og to eller tre sunne snacks hver dag.

Ta et B-vitamin kompleks supplement, som B-vitaminer er ofte mangler i gjennomsnittlig kosthold. B-vitaminer er avgjørende for vedlikehold energi som de bidrar til å forbrenne karbohydrater og sukker. Sørge for at du får din B-vitaminer hver dag kan bidra til å dempe suget etter fet mat høy i karbohydrater. Velg et B-kompleks vitamin som inneholder 10 til 25 mg av hver vitamin.

skjære ned på koffein, da økning av energieffekter blodsukkernivået på en lignende måte til karbohydrater og sukker. Det er viktig å unngå energi rush og påfølgende krakket, som det øyeblikket når energien faller er når cravings for fet mat ta over. Bytt ut kaffe eller energidrikker med grønn te som er høy i antioksidanter, og tilbyr en mild energi boost og er tenkt å bidra til å dempe en rekke mat cravings.

Ta en time out når du føler suget kommer på. Fordi cravings for fet mat og junk mat er ofte måter å mate følelser, tar et øyeblikk å snakke med en venn, skrive i en journal, ta en tur eller gjøre noe annen form for trening eller bare distrahere tankene dine kan tillate den følelsesmessige behov for å passere og i sin tur dempe den fysiske craving.

Kosttilskudd for Rykninger Eye

Eye rykninger er et begrep som brukes for å beskrive ufrivillige spasmer av øyelokk muskler, ifølge US National Library of Medicine og National Institutes of Health. Også kjent som "øye spasmer," dette er ofte et mindre helseproblem. Blant andre former for behandling, kan det bli beroliget ved å ta kosttilskudd.

Funksjoner

Eye rykninger er preget av subtil eller sterk ukontrollerbar bevegelse av øyelokk muskler. Spasmer oppstår vanligvis på og av i noen dager, og deretter forsvinner. Rykninger kan oppstå på den øvre eller nedre øyelokk. Konstant øyelokk sammentrekninger kan forårsake lysfølsomhet, tåkesyn eller hindret visjon ved å tvinge øyelokk stengt. Når rykninger oppstår ofte, eller har begynt å påvirke både øyne, er det gitt det medisinske navnet benign essensiell blefarospasme.

Årsaker

Eye rykninger kan skyldes en rekke faktorer: stress, mangel på søvn, øyeirritasjon, belastningen på øyet fra langvarig fokus, eller over overbærenhet i sentralstimulerende stoffer som koffein.

Behandling

Magnesium og kalium kosttilskudd kan brukes for å lindre symptomene. Magnesium bidrar til å opprettholde normal muskel og nerve funksjon i kroppen, ifølge National Institutes of Health og Office of Kosttilskudd. Som magnesium, kalium nødvendig for elektrolyttbalansen, riktig muskelfunksjon, og senere, forebygging av øyet rykninger.

Stress er ofte en faktor i utviklingen av øyet rykninger. B-vitaminer er også relevant for behandling. B-vitaminer er viktig for nervesystemet vedlikehold og sunne energinivå. Uten tilstrekkelig inntak av B-vitaminer, kan nerverelaterte symptomer på mangel oppstå, for eksempel kramper i alvorlige tilfeller, og øye rykninger i mindre saker.

Supplerende Kilder

Bortsett fra kapsler, rike kilder til magnesium er kveite, grønne grønnsaker, nøtter og uraffinert korn. Kalium finnes i søtpoteter, rødbeter og yoghurt. I mellomtiden, noen få kilder til B-vitaminer er skalldyr, lever, linser, poteter og bananer.

Advarsler

The National Academy of Science sin Food and Nutrition Board anbefaler at mat kan brukes som kilder til kalium og B-vitaminer brukes til å hindre høye nivåer av inntak.

Kosttilskudd for å senke blodsukkeret

Personer med diabetes eller andre blodsukkerproblemer kan ha en alternativ måte å stabilisere og enda lavere blodsukker ved å bruke kosttilskudd tilgjengelig på ay stoffet butikken. Selv om disse produktene dessverre ikke kurere sykdommen, kan de hjelpe med de komplikasjoner som ofte oppstår. Husk at noen av disse kosttilskudd kan fungere godt for deg og ikke så godt for andre, så folk har en tendens til å reagere forskjellig på ulike kosttilskudd. Imidlertid har disse tre kosttilskudd vist lovende resultater.

Krom

Diabetikere reagerer forskjellig på insulin på cellenivå, og å supplere kroppen med en mineraltilskudd som krompikolinat vil hjelpe cellene i kroppen reagerer på riktig måte. Ifølge informasjon nettsted Battlediabetes.com studier har funnet at personer med diabetes har en tendens til å ha lave krom nivåer i forhold til de uten sykdommen. Dette funnet førte til slutt til den konklusjon at denne økningen i insulinfølsomhet hos diabetikere som tar en krom supplement ville føre til deres evne til å stabilisere blodsukkeret lettere, ifølge Naturalnews.com. Krom ser ut til å ikke bare lavere høyt blodsukker, men også gjør det mye vanskeligere for nivåer for å svinge.

Salacia oblonga

En studie ved Ohio State University antyder at en urt som finnes primært i India og Sri Lanka er kjent som salacia oblonga er like effektiv i å senke blodsukkeret som reseptbelagte medisiner er. Studien hevdet at 1000 milligram doser av ekstrakt fra urten kombinert med en væske supplement som inneholder polysakkarid maltodextin senket blodsukkeret med opptil 29 prosent. Forskere mente også at urte supplement kunne stoppe utviklingen av nedsatt glukosetoleranse til diabetes, derfor hindre sykdommen i mange mennesker.

De som tar salacia oblonga rapportert hyppig gass som en bivirkning, og noen rapporterte mild gastrointestinal ubehag, men ingen store bivirkninger ble sett i studien.

Sink

En relativt ny oppdagelse finner at diabetikere har en sinkmangel. Studier på om sink tilskudd er faktisk gunstig for diabetikere motsi hverandre og flere studier er nødvendig for å fastslå alle fakta, ifølge Linus Pauling Institute ved Oregon State University.

Hva studier har vist at type I (insulinavhengig) diabetikere bør ikke ta et supplement sink, fordi det faktisk har en ugunstig virkning på blodglukosekontroll. Men i Type II diabetikere, synes sink å være gunstig på noen måter. Den anbefalte dosering er ikke mer enn 30 milligram per dag. Tilhengerne av sink kosttilskudd for diabetes si at fordelene kan oppnås ved å ta et supplement eller spise sinkrike matvarer som østers, sardiner, lam, pekannøtter og mandler.

Kosttilskudd for ADHD barn

Arbeider med barn som har attention-deficit / hyperactivity disorder (ADHD) er en vanskelig og utfordrende problem som ofte resulterer i bruk av et farmasøytisk intervensjon, men det er noe som tyder på at naturlige forbindelser kan ha den ønskede effekt på atferd. Det er mange myter og folk rettsmidler som vedvarer, men vitenskapen bak en rekke forbindelser bør gi foreldre håp. Nyere forskning har presentert funn som kan endre behandlingen brukes for barn med ADHD.

Fakta

ADHD er et betydelig problem, ikke bare for de berørte barnet og hans eller hennes foreldre, men svært ofte påvirker klassekamerater, lærere og skoleledere. Ifølge Journal of American Medical Association (JAMA), "ADHD rammer 3-12 prosent av barn i USA" (se referanse 1). I et forsøk på å gi barna et naturlig middel, mange foreldre prøvd johannesurt, men det er ikke universalmiddel som sliter foreldrene håpet på. Som et resultat, er andre naturlige alternativer til reseptbelagte legemidler desperat søkt av millioner av familier. To spesifikke forbindelser --- Pycnogenol og høyt umettede essensielle fettsyrer (HUEFA) --- presentere kliniske resultatene som er oppmuntrende.

Betydning

En Nutrition & Food Science studie i 2005 påstått å avdekke minst noen av de underliggende ernæringsmessige årsaker til ADHD. Forskere identifisert en kombinasjon av mikronæringsstoffer og essensielle fettsyrer mangler som var konsistente blant barn med ADHD (se Referanse 2). En annen studie utført i 2007 avslørte ytterligere ledetråder til årsakene bak ADHD ved å oppdage hormonelle ubalanser som presenteres av barn med tilstanden. Disse ubalansene syntes å være knyttet til atferden til barn med sykdommen, og var minst delvis ansvarlig for moodiness, rastløshet, sinne og irritabilitet vist av disse barna (se Reference 3).

Funksjon

Ved å inkludere kosttilskudd mikronæringsstoffer tilskudd og omega-3, fant forskerne i 2005 studie en direkte reduksjon i frekvensen av ADHD atferdsmessige symptomer. Forskningsgruppen i 2007 gjennomført en placebokontrollert test av et stoff som heter Pycnogenol®. Pycnogenol er en furubark ekstrakt som er tatt muntlig. Resultatene av studien "show [ed] Pycnogenol balanserer stresshormoner, noe som senker adrenalin og dopamin, noe som resulterer i en reduksjon av ADHD [blant deltagerne]" (se Referanse 2).

Typer

Til tross for de positive resultatene fra bruker mikronæringsstoffer tilskudd, omega-3 og Pycnogenol i tilfeller av ADHD, er fortsatt at ikke alle barn ble hjulpet av disse tiltakene faktum. Andre naturlige alternativer finnes som har fungert som folk rettsmidler i mange år og har en betydelig mengde av anekdotiske bevis som tyder på at de kan fungere. I et Los Angeles Times artikkel fra 2008, melder Chris Woolston på en rekke kosttilskudd som er påstått å hjelpe rolig hyperaktive barn. Woolston inneholder omega-3 i sin rapport, men inneholder også urter som sitronmelisse og kattemynte, og en planteekstrakt som kalles soya fosfolipider.

Betraktninger

Barn som er under omsorg av en utøver eller har fått foreskrevet Ritalin bør ikke avvike fra deres behandlingsforløpet uten å diskutere det med legen sin. I tillegg bør alle planer som foreldre har til å prøve ulike supplement regimer på sine barn drøftes med barnets primære omsorgsperson. I alle tilfeller er det en sjanse for legemiddelinteraksjoner og komplikasjoner, så unngå å kombinere kosttilskudd med legemidler med mindre av en kvalifisert utøver.

Kosttilskudd for herniated Disc Repair

Herniated platen er en vanlig årsak til smerter i korsryggen. Urte og kosttilskudd kan gi smerter, spasmer og inflammatorisk lettelse å hastighet reparasjon av herniated plate.

Identifikasjon

En skiveprolaps er forårsaket når den myke delen av en mellomvirvelskive blir tvunget gjennom et svekket område av platen. Vanligvis oppstår en prolaps i lumbar området av ryggraden.

Behandling

Behandling for herniated plate starter med immobilitet og hvile. Anti-inflammatoriske medikamenter vil bli brukt, fulgt av fysisk terapi. Hvis problemet vedvarer, kan kirurgi som vil fjerne herniated delen av mellomvirvelskive kalles for.

Urte kosttilskudd

Kan brukes En rekke urte kosttilskudd for å hjelpe med symptomer på ryggsmerter som er et resultat av herniated plate. Saw Palmetto fungerer som en anti-inflammatorisk, kamille slapper musklene, og willow bark gir smertelindring.

Vitaminer og kosttilskudd

Vitaminene A, C, K og B12 har vist seg å fremme tilbake helse, mens kalsium og magnesium fremme generelle beinhelse. Glucosamine and chondroitin er byggesteiner for brusk og har anti-inflammatorisk egenskaper som kan gi lindring fra en herniated plate.

Betraktninger

En herniated plate generelt blir bedre med hvile, og kosttilskudd som hjelper med smertelindring og avslapping kan hjelpe hastighet utvinning. Som med alle kosttilskudd, bør personlige leger være oppmerksomme på hva som blir brukt til å sørge for at komplikasjoner ikke oppstår ved å blande kosttilskudd med andre medisiner.