Digidexo.com

passiv aggressiv depresjon

Måter å holde den Passiv-aggressiv Glad

Måter å holde den Passiv-aggressiv Glad


Passiv-aggressiv atferd kan ta mange former. Noen passive-Aggressives utstillings mer uttalte symptomer enn andre. Holde en passiv-aggressiv person lykkelig er ikke nødvendigvis lett å gjøre og kan kreve en god del tålmodighet på den delen av andre. Fremdeles med en positiv holdning og vissheten om at passiv-aggressivitet er en psykisk lidelse, kan du holde den passiv-aggressiv person i livet ditt lykkelig.

Sette mål og forventninger med Person

Passive-Aggressives kan ha problemer med å fullføre yrkesmessige og sosiale oppgaver. Dette problemet blir forsterket hvis oppgavene er plassert på dem eksternt. Passive-Aggressives vil være mye mindre sannsynlig å svare på direkte ordre. I stedet, sitte ned med personen, og diskutere en liste over mål personen må oppnå, og gå over listen med ham for å sørge for at han er også å skape listen. Dette vil legge ansvaret for oppgavene på ham og spiller på hans ego.

Oppmuntre kommunikasjon og Let Them Speak

Passive-Aggressives tidvis klager over å bli misforstått og ikke hørt eller verdsatt. Avsette tid til å høre på behovene til passiv-aggressiv. La henne snakke, stille oppfølgende spørsmål og utvikle en genuin interesse for hennes liv. Vise følelser; en klem, klapp på ryggen, smile og invitasjon til å bli med i gruppen vil gå langs veien mot å gjøre henne lykkelig.

Ikke delta i Argumenter

Passive-Aggressives kan være utsatt for argumenter og kritiserer andre. Hvis de prøver å starte en krangel, bare la det gå. Passive-Aggressives vil også ofte slippe ekle bemerkninger, eller plukke på noe for å få en stige ut av andre. Igjen, bare la dette gå i stedet for å svare. Hvis et svar er nødvendig, og deretter holde stemmen rolig, høflig og bare staten som du ikke setter pris på kommentarer.

Tilbringe tid med andre

Passive-Aggressives kan ofte være tilbaketrukne. Dette kan resultere i at de synker ned i depresjon. Tilbringe tid med andre er en av måtene passive-Aggressives kan overvinne depresjon og være fornøyd. Når passive-Aggressives er alene i lange perioder, deretter sinne, depresjon og grublende kan forekomme.

Minne dem om hvor heldige de er

Passive-agressives tendens til å klage mye, om personlige ulykker og hvor hardt livet er. Passivt-aggressive frivillig med folk som er i nød, som hjemløse eller underprivilegerte ungdom. Dette kan hjelpe passiv-aggressiv person se hvor heldig han er.

Passiv-aggressiv Silent Treatment

Passiv-aggressiv Silent Treatment


Anger er en normal følelse som krever en viss finesse til å uttrykke på riktig måte. Passiv aggressiv silent treatment er en form for sinne som er blitt undertrykt, men fortsatt kommer ut i indirekte måter. Når den brukes som en mestringsmekanisme for hverdagskonflikter, kan denne modusen for kommunikasjon føre til samlivsproblemer med venner, familie og mest spesielt på arbeidsplassen.

Identifikasjon

Passiv aggressiv silent treatment er en form for fiendtlighet vist av noen som ikke er i stand (eller uvillig) til å uttrykke sine sanne følelser på en konstruktiv måte. Diagnostic Statistical Manual of Mental Disorders (DSM-IV) lister opp en tilstand som kalles passiv aggressiv personlighetsforstyrrelse (PAPD) hvor enkeltpersoner kontinuerlig piske ut i familie- og arbeidsmiljøer når tilkalt for å gjøre noe de ikke ønsker å gjøre. Disse atferd er mest merkbar i arbeidsmiljøet når kravene er laget av autoriteter.

Symptomer

Passiv aggressiv silent treatment er en ikke-verbal atferd som brukes til å kommunisere følelser av sinne og bitterhet som ikke kan uttrykkes med ord. Det er ikke uvanlig for noen med PAPD å vises behagelig, og å utføre etterspør oppgaver. Imidlertid kan på hvilken måte disse oppgavene er ferdig være uvøren, og selv destruktive eller mot sin hensikt. Enkeltpersoner kan ofte klage hvordan de føler seg utnyttet og lite verdsatt, på tross av deres for dårlig ytelse. En samlet negativ holdning kommer til uttrykk gjennom hyppig klaging, irritabilitet og en argumenter disposisjon.

Årsaker

Ifølge psykoanalytisk teori, kan enkeltpersoner som kommuniserer via passiv aggressiv silent treatment har kjøpt denne atferds stil under sine tidlige barneår. Et barn oppvokst i et ikke-pleie miljø er utsatt for å utvikle følelser av avvisning, som kan føre til ergerlig handlinger av opprør. Disse atferd er ment å få oppmerksomhet fra foreldrene, og gi utløp for barnets sinte følelser. I kraft, er de en mestringsmekanisme som hjelper barnet avtale med en ikke-pleie miljø.

Effekter

Personer som kommuniserer via passiv aggressiv stille behandling i beste fall har anstrengt forhold til venner, familie og / eller kollegaer. Negative følelser, eller holdninger som vedvarer over lengre tid, typisk vike for depresjon symptomer. Som sinne en person føler fortsatt uuttalte, kan disse følelsene slå innover på selvet, som er den vippepunkt for depresjon. Når den brukes som en mestringsmekanisme, kan personer med PAPD utvikle lav selvfølelse problemer, samt følelser av angst som øker over tid.

Behandling

Behandlingsmetoder for passiv aggressiv personlighetsforstyrrelse fokus på å hjelpe enkeltpersoner kommunisere følelser på en konstruktiv måte. Terapi kan hjelpe med å løse problemene rundt autoriteter ved å hjelpe enkeltpersoner utvikle en sunn selvbilde. Individer lærer også å se årsak og virkning hendelser innen sine relasjoner ved å identifisere hvilke situasjoner utløse følelser av sinne og bitterhet. Forstå effekten deres atferd har på hvordan andre reagerer hjelper enkeltpersoner tar ansvar for den delen de spiller i å skape negative situasjoner. Dessverre, enkeltpersoner som har denne lidelsen er ikke de mest sannsynlige kandidatene til å søke behandling. Ofte, venner, familie eller arbeid kollegaer er de som overtale dem til å få rådgivning. Sperring at de som har truffet rock-bottom kan nå et punkt hvor de innser hjelp er nødvendig, og oppsøke terapi på egenhånd.

Slik behandler Passiv Aggressiv oppførsel

Passive aggressive individer kan synes å være snille og kjærlige individer når i offentligheten og kan selv synes så hjemme, men i virkeligheten er de overbelastet med så mye uuttalte sinne som de bevisst undergrave deg på hver tur. De skjuler sine egentlige motiver med en rekke smarte unnskyldninger som, hvis ekte, ville være hinsides kritikk. De har et godt utviklet arsenal av teknikker for å flytte skylden fra seg selv til deg og kanskje selv har du overbevist om at feilen ligger i deg selv og ikke med dem. Hvis din kjære bombarderer deg, vil en rekke uoppfylte løfter, ikke klarer å følge gjennom med planer, og ofte glemmer eller benekter noen gang å si at han ville gjøre noe, kan du leve med en passiv aggressiv person.

Bruksanvisning

opplyse deg om passiv aggresjon. Jo bedre du forstår årsakene og bakenforliggende motiver av passiv aggressiv person, jo lettere vil det være å gjøre endringer. I utgangspunktet er passive aggressive individer fylt med uuttalte raseri at de ikke klarer å uttrykke i sunne måter. De kan ikke engang vet at de er sinte. Dette er vanligvis et resultat av en fornærmende barndom hvor de ble forbudt å uttrykke sinne, ikke kunne tilfredsstille en eller begge foreldre, ble kontrollert av de voksne i deres liv og gitt svært liten frihet til å uttrykke sin individualitet. Som et resultat, lærte de å få kontroll med åpenlys aggresjon. Denne aggresjonen er skjult bak forkledning eller glemme, unnlater å følge gjennom med planer, sommel eller selv nekter for at de noen gang enige om i første omgang.

Nekter å ta skylden for feil som er et resultat av de passive aggressive egen atferd. Ikke andre gjette deg selv og lurer på om kanskje du misforstått samtalen når du har gjort planer. Alle kan misforstå på anledningen, men når det blir et mønster av den passive aggressive plutselig ikke huske de avtalene du har gjort, kan du være sikker på at det er ikke dere som er å glemme.

Drøft hvordan hans oppførsel gjør at du føler. Bruk masse "I" uttalelser. Hold fokus på dine følelser som svar på hans oppførsel uten å angripe hans karakter.

Fokus på en opptreden av gangen. Ikke overbelaste ham med en rekke klager på en gang. Velg den viktigste atferd som forårsaker vanskeligheter, og fokusere på det.

opprettholde personvernet. Ikke diskutere problemene med andre, og ikke kommentere i det offentlige. Opprettholde personvernet vil gå en lang vei å bygge tillit i forholdet.

Unngå å forsvare ditt behov for å løse problemet. Ikke faller byttedyr til hans forsøk på å slå tabeller og peke ut dine svakheter. Han vil trolig bruke alle midler han kan for å avlede fokus til deg. Rolig opprettholde fokus på atferd som forårsaker problemer.

Uttrykk din kjærlighet og omsorg for ham. Tro det eller ei, den passive aggressive faktisk har en skjør ego og mangler selvfølelse. Vær sikker på at du er støttende av hans forsøk på å endre uten å ta på seg ansvaret for sin oppførsel.

Unngå å lage unnskyldninger for hans oppførsel eller samarbeide med ham når han gjør unnskyldninger. For å endre, må han innse at han er ansvarlig for sin egen oppførsel.

Hint

 • Ikke bli fanget opp i andre gjette deg selv.
 • Ikke godta skylden når han ikke klarer å leve opp til forventningene.
 • Noen passive aggressive individer vil flate ut nekte å gjøre noen forsøk på å endre, og vil nekte å akseptere ansvar for egen atferd. Tenk på dette klokt før du inngår noen langsiktige forpliktelser.
 • Ikke pin håp på det faktum at han eller hun en dag vil magisk endre sin atferd. Kort av en livs endre hendelse, dette er ikke sannsynlig til å skje uten en masse hardt arbeid og engasjement fra dere begge.

Hvor å Endre Min Passiv Aggressiv Personality

Det er to hovedproblemer med passiv-aggressiv atferd. Det ene er at kjernen problemer er sjelden løses ved å virke på denne måte, og den andre er at passiv-aggressive handlinger ofte føre til spenninger for å bygge langsomt over tid, for så å eksplodere senere. Hvis du stadig finne deg selv reagerer på konflikt med passiv-aggressiv atferd, med fokus på å endre dine reaksjoner er en utmerket måte å forbedre kvaliteten på dine relasjoner. Endre del av din personlighet er aldri lett, men positiv endring er ofte verdt innsatsen.

Bruksanvisning

•  Identifiser problemet. Hvis du blir passiv-aggressiv, er det en reaksjon på noe som du ikke er fornøyd? Du må identifisere hva du er opprørt om før du kan arbeide på en løsning.

Spør deg selv om du forventer for mye av den personen du er sint. Mange passive-aggressive individer forvente sine venner og familie til å forstå hvorfor de er sinte uten noen gang å forklare problemet.

•  Prøv å holde kommunikasjonslinjene åpne og ærlige. Hvis noens handlinger uroe deg, ta disse handlingene på stedet ved å fortelle at personen hvordan du føler deg. Du trenger ikke å være frekk eller sint, men du bør være åpen om følelsene dine.

Fokus på måten du oppfører deg når du føler en viss måte. Maske sinne eller tristhet med ulik atferd ikke hjelpe deg eller dine relasjoner - hvis du er sint, la det følelser overflaten inntil årsaken til sinne har blitt adressert.

Informer dine venner og familie om din hensikt å forbedre dine reaksjoner på situasjoner og be om deres hjelp. Det er veldig nyttig å ha folk rundt deg som vil ringe ut passiv-aggressiv atferd bør du slip opp.

Tips og advarsler

 • Hvis du finner din passiv-aggressiv atferd er sterkt påvirker dine forhold, kan det være best å snakke med en terapeut som kan anbefale mer spesifikke metoder for å løse problemet.

Hvordan kommunisere med en passiv-aggressiv person

Hvordan kommunisere med en passiv-aggressiv person


Passiv aggressiv kommunikasjon kan være meget irriterende hvis tatt for pålydende: den skyldige vil ofte bruke sarkasme, feilaktige uttrykk med tonen i stemmen og ofte prøver å legge skylden på andre for deres ulykkelighet. Passiv aggresjon er en måte for den sinte, maktesløs og usikkert å si hva de føler eller sabotere noen, og samtidig unngå konfrontasjon. For eksempel, vil det synes lite hensiktsmessig å konfrontere noens uhøflighet hvis de hørtes hyggelig og smilte. På grunn av dette må du vite hvordan du kan enten spille den passive aggressive spillet - eller skritt utenfor det.

Bruksanvisning

•  Bestem hvor ofte du må kommunisere med passiv aggressiv person: er han kollegaen din, romkamerat, sjef, venn, eller ektefelle? Hvis personen ikke har bånd til deg, og det er mulig for deg å unngå henne, så gjør det.

Vær rolig selv i samspill med passiv aggressiv person. Ofte vil de si eller mener ting subtilt og prøver å få deg til å vise sinne. Passive aggressive folk ønsker å fremstå som offeret. Når han sier noe frekt, husk at han prøver å gjøre deg sint.

Påpek atferden. Hvis du har havnet i en krangel med en passiv aggressiv person må du slå tabellene på henne. Rolig forklare det irrasjonelle oppførsel hun stiller, og hun vil mest sannsynlig benekte det. Ikke krangle med fornektelse, godta det - som forklarer at du bare ønsket å snakke om oppførselen.

Forklar argument eller kommunikasjon fra begge sider. Hvis du rasjonelt forklare begge synspunkter, vil passiv aggressiv person har problemer vises som offeret, og vil være ute av stand til å gjøre det ser ut som om du var å angripe ham.

Spør passiv aggressiv person hva hun ville gjøre for å løse problemet. Mest passive aggressive folk unngå å gi råd eller ta ansvar fordi de ikke vil ha noen andre å skylde på. Dette vil gi deg overtaket i argumentet fordi du viste din evne til å samarbeide, mens hun nektet.

Hvordan identifisere Passive Aggressive Behavior

En passiv aggressiv person ikke utstede advarsler for å la alle vite at hun er passiv aggressiv. I stedet, ofte synes hun vennlig og utgående. Når du begynner å virkelig kjenner denne personen, ikke hennes oppførsel ikke gir mening. Hun virker så ivrig etter å gjøre tjenester og bøyes over bakover for å hjelpe deg. Så, for noen ukjent grunn, vil hun slå sarkastisk og hatefull. Med litt hjelp, vil du være i stand til å identifisere om en person har negativistic personlighetsforstyrrelse mer kjent som passiv aggressiv atferd.

Bruksanvisning

overextending seg selv. Personer som lider av passiv aggressiv atferd normalt har en hard tid å si nei. Selv når disse menneskene har altfor mye å håndtere, vil de ikke si nei til venner, familie eller sjefer. Mens enige om å gjøre disse jobbene, ikke passiv aggressiv person ikke gjør dem godt. Hun vil utsette, glemmer å gjøre det, fungerer dårlig, eller miste det. Når konfrontert om hennes laber ytelse, vil hun legge skylden på andre eller lage unnskyldninger.

Prøver å unngå konfrontasjon. Den passive aggressiv person gjør opp løgner eller utelate fakta i et forsøk på å stoppe en slåsskamp.

utstillinger dreven glemsel. Disse menneskene er beryktet for å lage avtaler og være sent eller ikke dukke opp. Personer med passiv aggressiv atferd kan komme i trøbbel for å være sent til å fungere. De hevder å glemme å gjøre ting for seg selv og andre. De kan ha dårlig kreditt og glemmer å betale regninger.

engasjerer seg i overdreven sladder. Personer med passiv aggressiv atferd vil unngå konflikt ved å vises til sladder. I stedet for å fortelle henne sjefen hvordan hun føler, vil en passiv aggressiv person klage til andre mennesker. Personer med passiv aggressiv atferd vil prøve å unngå kamper med sine partnere ved å ta sine problemer til venner og familie. De vil forsøke å forårsake friksjon med andre mennesker ved lekker sårende hemmeligheter eller ved å spre sladder.

Lider av mange sykdommer. De med passiv aggressiv atferd bokstavelig talt gjøre seg syk. De har en tendens til å lide av mystiske magesmerter og hodepine. De kan misbruke alkohol og narkotika. De har også høyere forekomst av depresjon.

Kan ikke samhandle innenfor normale sosiale standarder. Den passive aggressiv person spiller offeret. Personer med passiv aggressiv atferd kan snakke om hvordan de blir utnyttet. De er ubesluttsom og unngå noen form for forpliktelse. Mange ganger folk med passiv aggressiv atferd har en tendens til å plukke argumenter og er kritiske og sarkastisk når de ikke klarer å få sin måte.

Tips og advarsler

 • Personer med passiv aggressiv atferd er mange ganger uvitende om deres atferd eller dens konsekvenser.
 • Behandle passiv aggressiv atferd er vanskelig. Det er vanskelig å få pasienten til å forstå at hennes ubevisste følelser kommer gjennom hennes handlinger, og at hennes handlinger føre til sinne og skuffelse i hennes kjære.

Forstå Passive Aggressive menn

Forstå Passive Aggressive menn


Menn med Passiv Aggressiv Personality Disorder (PAPD) utviser ergerlig atferd, noe som gjør leve med en PAPD lidende vanskelig. Noen menn med PAPD viser også tegn til andre psykiske lidelser, inkludert depresjon, angst, en tendens til å misbruke alkohol eller narkotika, og en økt risiko for selvmordstanker. Forstå en mann som lider med PAPD er avgjørende for et vennskap eller familierelasjon til å være vellykket.

Bruksanvisning

•  Oppmuntre menn med PAPD å uttrykke sine følelser av harme. For mange av disse menneskene, deres syklus av følelsesmessig destruktiv atferd begynte i barndommen når de ikke uttrykke sinne mot foreldre, lærere eller samfunnet over hva de følte var urettferdig behandling. I rådgivning, er disse mennene oppfordres til å ta de lange skjult hendelser og følelser til overflaten og dele sine følelser.

Reagerer på sinneutbrudd med ro logikk for å holde fra å eskalere situasjonen. Passiv-aggressiv atferd tar form av sarkasme og sårende fornærmelser når personen er følelsen engstelig eller sint. I stedet for å fyre opp under sårende kommentarer, prøv defla angrepet ved å uttrykke dine egne følelser. Når konfrontert med en fornærmelse, forklare at du føler kommentaren er urettferdig, og at du ikke fortjener det. Begynn uttalelser med ordene: «Jeg føler."

Senk dine forventninger. Dessverre er ikke en oppskrift på lykke å leve med en passiv-aggressiv mann. Disse mennene ofte finner det vanskelig å holde en fulltidsjobb, og de vise handlinger og kommentarer av andre som et direkte angrep på dem. Men det er varierende grad av uorden, og menn som lider av border PAPD kan lære å kontrollere tilstanden for å leve litt hell.

Sett grenser. For å opprettholde din egen selvfølelse, etablere grenser og holde seg til dem. For eksempel, bestemme på forhånd at utskjelling er off-limits. Når det skjer, umiddelbart forklare at det er kontraproduktivt og at du vil diskutere saken på et annet tidspunkt når ingen utskjelling er involvert. Forlate rommet.

Nettverk med andre mennesker som lever med en PAPD lidende. Å kunne dele dine erfaringer og lære om andres kan styrke den måten du avtale med en passiv-aggressiv mann. Bli med i en diskusjonsforumet for å diskutere hvordan PAPD har påvirket livet ditt.

Lær alt du kan for å bedre forstå forløp i passiv-aggressiv mann. Oppmuntre ham til å søke løpende rådgivning. Delta på økter med ham. Hvis han ikke er villig til å gå, delta selv. Sjekk ut: "Å leve med Passive-Aggressive Man," av Scott Wetzler (se Ressurser).

Tips og advarsler

 • Forstå at PAPD er en reell psykisk lidelse kan gjøre håndteringen av hans oppførsel enklere, men bare hvis du ivareta dine egne følelser av egenverd.
 • Ikke tillat deg selv å bli et offer for mental manipulering og psykisk mishandling. PAPD lider er sjelden voldelige, men de bruker psykisk mishandling å degradere sine kjære og manipulere dem til catering til deres urimelige innfall. Hvis du ikke kan leve lykkelig til tross for alle dine anstrengelser, bør du vurdere en separasjon.

Hva er meningen med Passive Aggressive?

Hva er meningen med Passive Aggressive?


Passiv-aggressiv er en negativ type atferd preget av motstridende signaler. Negative følelser som sinne, irritasjon, utålmodighet eller harme er uttrykt på en slik måte som er indirekte, og dermed unngår en åpen og tydelig uttrykk for slike følelser. Den indirekte atferd er vanligvis rettet mot motivet av de negative følelsene eller den enkelte anses å ha forårsaket dem, men dette er ikke alltid tilfelle.

Avtalen

Passiv-aggressive folk ofte maskere sine pent opp aggresjon gjennom avtalen, selv en entusiastisk variant av avtalen. Hvorvidt denne avtalen kommer i form av en kraftig nikk av hodet etterfulgt av kaustisk brummende, eller helt samsvar kombinert med mutt oppførsel, vil passiv-aggressiv person bare hint på hans uvilje mot å være enig, mens du viser motstridende oppførsel hele tiden.

Sommel

Utsettelse er et annet tegn på passiv-aggressivitet. Ofte, kan enkeltpersoner som ikke ønsker å gjøre noe utsette på en visning av motstand. De vil gi unnskyldninger og beklagelser som de utsette en handling eller oppgave på et senere tidspunkt med nøkkelen funksjonen er at forsinkelsen blir tilbudt utrengsmål. En viktig forskjell å merke seg er at ikke alle procrastinators er passiv aggressiv. I stedet, noen passive aggressive individer bare bruke sommel som en negativ måte å uttrykke sin misnøye.

Kynisk Attitude

Kynisme er bærende for passiv aggressiv atferd. Dictionary.com definerer det som bare "en holdning av hånlig eller sløvet negativitet, spesielt en generell mistillit til integritet eller bekjennende motiver av andre." Kynisme er ofte uttrykt gjennom sarkasme og andre hånlig oppførsel, men sarkasme en tendens til å være mer konkret og kynisme generell karakter. For eksempel kan en person ha et kynisk syn på en annen persons evne til å være ærlig. Hun kan uttrykke dette kynisme gjennom sarkastisk, etsende eller bitende bemerkninger, bemerkninger ment å såre når talt. På denne måten, kynisme og sarkasme er to av de mest åpenbare tegn på passiv aggressiv atferd.

Irritabilitet

Irritabilitet er et annet tegn på passiv aggressiv atferd. Personer som synes irritabel blir ofte beskrevet som å ha en "kort lunte" og er ifølge Dictionary.com, "lett glade for å utålmodighet eller sinne." Selv irritabilitet kan være et tegn på depresjon, angst eller høye nivåer av stress, kan det også være en form for passiv aggressiv atferd, som irriterte individer piske opp uten å uttrykke hva som virkelig plager dem.

Som en personlighetsforstyrrelse

Passiv Aggressiv personlighetsforstyrrelse er en langsiktig tilstand hvor en person engasjerer seg aktivt i passiv aggressiv atferd som uttrykksform. Mens denne lidelsen ikke lenger anerkjent av psykiatere, er profesjonell oppmerksomhet likevel tilgjengelig for personer som sliter med dette problemet. Vanlige symptomer på Passiv Aggressiv personlighetsforstyrrelse inkluderer sommel, målrettet ineffektivitet, klager, føler harme og ha uuttalte følelser av fiendtlighet eller sinne.

Hvordan Unn Passive Aggressive Behavior

Hvordan Unn Passive Aggressive Behavior


Det kan være utfordrende å ha et forhold med en person som viser passiv aggressiv atferd. Den passive aggressiv person er stadig å spille offer, og det er din rolle å bøye over bakover for å være sikker på at personen ikke er utsatt for noen andre. Det er ikke din jobb. Jo før du innser at passiv aggressivitet er en måte å kontrollere deg, jo raskere vil du være i stand til å behandle passiv aggressiv atferd i en mer hensiktsmessig (og sunn) måte. Her er hvordan å behandle passiv aggressiv atferd.

Bruksanvisning

•  Forstå hva passiv aggressiv atferd er. Personer som deltar i passiv aggressiv atferd "straffe" de som er rundt dem i ikke-konfronterende måter. For eksempel, i stedet for bare å si: "Jeg ønsker ikke å hjelpe deg med denne oppgaven," de kan dukke opp en time for sent, og sulk om noe de mangler for å hjelpe deg med din oppgave. De ofte spille "martyr" og "offer" i forhold.

Verdsett kraften i å være passiv aggressiv. Fordi personen er sjelden konfronterende, folk har en tendens til å se den personen som "lagt på" martyr, og den passive aggressive personen er altfor klar til å mate denne oppfatningen. Som et resultat, andre er mer sannsynlig å gi passiv aggressiv person sin vei for ikke å uroe henne. Den passive aggressiv person er like kontrollerende som en aggressiv person, men hevder kraften på en helt annen måte.

Innse at en passiv aggressiv person er ikke et offer. Samspill med en passiv aggressiv person er som en dans. Han spiller offeret, og det er din rolle å bøye over bakover for å "beskytte" ham fra å bli utsatt. Denne dynamiske setter passiv aggressiv person i kontroll. Han er alt annet enn et "offer".

Velg ikke å belønne den passive aggressiv atferd. Ikke behandle en passiv aggressiv person som et offer. I stedet gjenkjenne passiv aggressiv atferd for hva det er, og nekter å "gjøre dansen" med en passiv aggressiv person. Ikke la den passive aggressiv person å presse knappene for å få deg til å føle synd på henne. Bare du kan velge å tillate en passiv aggressiv person til å styre de valgene du gjør.

Vær direkte med passiv aggressiv person. Når en passiv aggressiv person mistreats deg, snakke med personen om atferd på en direkte måte. For eksempel, hvis din passiv aggressiv venn sier hun vil hjelpe deg med en oppgave, men dukker opp en time for sent og sulking, fortell din venn at ingen tvang henne til å hjelpe til. Hvis hun ikke ønsker å gjøre noe, så hun kan bare si det. Fortell henne at du heller vil hun bare si nei enn å være upålitelig.

Motstå trangen til å stige til agn. Passive aggressive mennesker vil ofte prøve å få deg til å gjøre noe for dem ved å slippe store hint i stedet for bare å spørre deg direkte, for eksempel ved å si: "Jeg håper virkelig min bil kan gjøre det til Dallas. Det er en lang kjøretur, og bilen min er virkelig gamle "i stedet for bare å spørre om de kan låne bilen. Velger ikke å belønne denne atferden og opptre som om du ikke "får det" før personen spør deg et direkte spørsmål.

Tips og advarsler

 • Husk at du viser andre mennesker hvordan de skal behandle deg. Når du bukke til passiv aggressiv atferd, er du viser den andre personen at det er greit å behandle deg på denne måten. I stedet, nekter å bli kontrollert av passiv aggressiv atferd. Dette vil lære de passive aggressive mennesker i livet ditt som du ikke lenger er villige til å sette opp med sine spill.

Passive Aggressive Behavior

Passiv-aggressiv atferd kan defineres som indirekte uttrykker sinne eller fiendtlighet, ifølge Dr. Daniel K. Hall-Flavin på nettstedet MayoClinic.com. Folk som opptrer i en passiv-aggressiv måte kan virke som om de ser noe positivt og deretter oppføre seg på en motsatt måte. Dr. Hall-Flavin tyder på at passiv-aggressiv atferd kan være tydelig i andre psykiske lidelser, og kan føre til vanskeligheter i hverdagen.

En personlighetsforstyrrelse

New York Universitys Langone Medical Center rapporterer at ekstrem passiv-aggressiv atferd kan være en livslang tilstand og kan derfor defineres som en personlighetsforstyrrelse. Personer med personlighetsforstyrrelser har ofte strenge og urokkelige handlemåter som har en tendens til å komme i veien for sosialt samvær og dag-til-dag aktiviteter.

Symptomer på passiv-aggressiv personlighetsforstyrrelse

Passiv-aggressiv oppførsel kan bli en alvorlig personlighetsforstyrrelse, men Dr. Hall-Flavin tyder på at det ennå ikke er klassifisert som en individuell mental lidelse. Både Dr. Hall-Flavin og Langone Medical Center sier at symptomene på passiv-aggressiv atferd kan kobles til andre psykologiske forhold. Men noen symptomer på passiv-aggressiv atferd omfatter forsettlig unngåelse av ansvar, sommel, inkonsekvent atferd (som sier en ting og gjør en annen), stahet, blir argumentative og lett fornærmet, resentfulness og plassere skylden på andre.

Hjelp med Passive-Aggressive Behavior

Den Langone Medical Center antyder at hvis noen viser disse symptomene, og de forstyrrer daglige aktiviteter, bør den enkelte varsle sin lege. US National Library of Medicine viser at personlighetsforstyrrelser er diagnostisert gjennom psykologisk testing og gjennomgang av symptomer og kan behandles med rådgivning.

Hvordan gjenkjenne Passive Aggressive Behavior

Hvordan gjenkjenne Passive Aggressive Behavior


Sjansene vi har alle jobbet med noen som viser passiv aggressiv atferd eller kan ha selv fanget oss selv portretterer denne lite flatterende personlighetstrekk. Mayo Clinic psykiater Daniel K. Hall-Flavin, beskriver MD passiv aggresjon som "et mønster av å uttrykke dine negative følelser på en indirekte måte -. I stedet for åpent møte dem" Utad kan det passiv aggressiv personlighet synes entusiastisk eller hyggelig, men den underliggende negativitet snart bobler opp til overflaten. Bruk følgende tegn og symptomer for å gjenkjenne en passiv aggressiv personlighet.

Bruksanvisning

Hvordan gjenkjenne Passive Aggressive Behavior

Se for mutt oppførsel. En passiv aggressiv person vil ofte sture rundt følelsen mutt og undertrykte. Han eller hun vil forsøke å gjøre dette sure stemningen kjent av alle, og kastet en skygge over ellers hyggelige aktiviteter eller hendelser.

Ta hensyn til oppgaver. Den passive aggressiv person kan virke utad glade for å utføre en oppgave, men deres personlige prestasjoner er ofte mangler. Han eller hun kan kreve glemsomhet eller uerfarenhet hvis konfrontert.

Påfør mantraet "Handlinger taler høyere enn ord." En passiv aggressiv person vil ofte si én ting og gjør det motsatte. Han kan insistere han ikke er sint mens slamming en dør eller stomping unna. Hun kan hoppe på muligheten til å delta på et arrangement og deretter aldri vise.

Merk destruktive verbale kommentarer. En passiv aggressiv person vil sladre, klandre eller på annen måte verbalt undergrave integriteten til andre, spesielt i situasjoner hvor arbeider i en gruppe mot et felles mål er nødvendig.

Hvordan identifisere Passive Aggressive Behavior Patterns

Mens det er ikke lett å identifisere passive aggressive atferd mønstre, kan det gjøres. En dag kan den enkelte med disse tendensene virker hyggelige, samarbeidsvillig og kompatibel. Dette ser ikke ut som grunn til alarm, enn si en diagnose. Det kan være flere dager som dette, men gang på en stund, synes noe galt. Synes denne personen nå å jobbe mot deg. Det er en form for stille aggresjon som må anerkjennes. Denne artikkelen vil liste noen av de tegn og atferdsmønstre Passive Aggressive individer.

Bruksanvisning

•  En passiv aggressiv person glemmer enda en oppgave, dato, avtale eller forpliktelse, spesielt de av tilbakevendende natur. Han virker veldig uorganisert når, faktisk, han vet nøyaktig hva som skjer og når. Han gjør unnskyldninger når konfrontert.

Hvis en persons oppførsel sier "reglene gjelder ikke for meg», som de forsøker å få av med minimal arbeidsinnsats, bryte regler, sladder, eller dekke opp brudd, de kan være passiv aggressiv. Hun kan forlate jobbe et par minutter for tidlig eller kommer sent, men ikke på en daglig basis.

En passiv aggressiv person plasserer veisperringer i veien forårsaket av passiv-aggressive atferdsmønstre. Fortell ham at du fortsetter videre med dine mål; ikke vær redd for å ringe henne på hennes oppførsel.

En passiv aggressiv person benekter sinne, men vises utad sint og slår deg ut når du ønsker å diskutere problemet. Hun frykter eller klager på autoritet gjentatte ganger.

En passiv aggressiv person viser mangel på respekt, og angriper andres svakheter, spesielt når det er nære arbeidsforhold og et felles mål.

En passiv aggressiv person nekter å gi et direkte svar eller engasjement, er svært tvetydig og gjør generelle uttalelser som ikke besvare spørsmål.

En passiv aggressiv person benekter ansvar for et problem til familiemedlemmer, forretningsforbindelser, eller venner. Eller, noen ganger, den passive aggressive individ vil ikke engang erkjenne problemet i det hele tatt.

Tips og advarsler

 • Oppfordre den enkelte til å søke profesjonell rådgivning hvis dette fortsetter å være et problem.

Kvaliteter av Passive Aggressive Behavior

Kvaliteter av Passive Aggressive Behavior


I en ideell verden, folk i våre liv ville åpenlyst, selvsikkert og høflig hevde sine behov. Dessverre noen mennesker har flere hemmelige måter å uttrykke sin preferences.Although du ikke finner den i mental helse diagnostiske manual, kan passiv aggressiv atferd identifiseres av skiltene.

Motstand

Er det tredje gang denne uken du har bedt om din samboer å returnere grønn genser? Hvis en person i livet ditt er motvillige til å fullføre en enkel oppgave eller møte en enkel forpliktelse, kan det være en psykologisk årsak. På et visst nivå, kan din samboer føler rett til å beholde genseren fordi hun er sint på deg for ikke å ta oppvasken hele uken. Ville det ikke være enklere å bare ta opp saken av rettene med deg? Ja, men det ville innebære en grad av konflikt, som den passive aggressiv person håper å unngå.

Sommel

Fordi passive aggressive folk ikke har en sunn, selvsikker strategi for å si nei, de ofte over-forplikte seg, eller samtykker til oppgaver de egentlig ikke ønsker å ta på seg. Et eksempel er noen som har sagt seg villig til å donere bøker til en veldedig organisasjon salg, men likevel fortsetter å sette det ut før det er for sent. Det skaper kaos, men det procrastinator bryr seg ikke, fordi slutt de ikke ønsker å oppfylle sin forpliktelse i første omgang. I en sak som dette, er personen neppe være klar over at de oppfører seg passiv aggressivt.

Ineffektivitet

Du spør Mary å ta på markedsføringsplan for X Company. Mary, tenker på seg selv som en samvittighetsfull medarbeider, samtykker til oppgaven. Hun har allerede overbelastes ned med å skape markedsføring planer for Y og Z-selskaper, derimot, og noe hun holder mangler prosjektfrister for X Company. Det kan være noe annet enn mangel på tid ledelse å klandre. Årsaken kan være at fordi hun misliker å bli bedt om å ta på X Selskapet i tillegg til sin vanlige arbeidsbelastning, hun ubevisst finne tid sløse strategier når kalt til å arbeide på X Company.

Fiendtlighet

Det kan være vanskelig å ha en samtale med en person som er å være passiv aggressiv. Din oppriktige forespørsel kan bli møtt med en sarkastisk quip eller en motvillig "sikker, hva du vil." Snarere enn å si nei, vil denne personen later til å gå sammen, all den stund sydende under. De vil ikke piske ut; det er "passive" aggressive tross alt, men du vil kjenne umiskjennelig fiendtlighet lurer nær overflaten.

Kjennetegn på Passive Aggressive Behavior

Kjennetegn på Passive Aggressive Behavior


Noen ganger "ja" betyr ikke alltid "ja". Hvis du noen gang har motvillig enige om å hjelpe en venn flytte og kom sent ut av trass, har du vist passiv-aggressiv atferd. Uttrykke din frustrasjon eller misnøye indirekte i stedet for å si hvordan du føler kanskje at du skal få poenget, men det er ofte en kostnad.

Funksjoner

Passiv-aggressiv atferd er preget av et ønske om å unngå konflikt og holde relasjoner knirkefritt, selv om det betyr å ignorere dine egne følelser og behov. I tid, kan imidlertid harme og sinne siver ut gjennom sommel, hukommelsessvikt, klager, stahet, sarkasme og ineffektivitet. Disse egenskapene kvalifiserer ikke som en faktisk psykisk sykdom i henhold til Daniel K. Hall-Flavin, en Mayo Clinic psykiater, men han påpeker at forskere prøver å finne ut hvordan man skal klassifisere slike vante og problematiske atferdsmønstre.

Origins

Frøene av passiv-aggressiv atferd er plantet i vår barndom, hevder Leon F. Seltzer, Ph.D., i "Redd for å Rage:. Opprinnelsen til passiv-aggressiv atferd" Hvis du har mottatt budskapet om at dine ønsker og behov var tyngende, uvelkommen eller bare upraktisk, kan det hende du har lært å undertrykke dem ut av et ønske om å unngå å risikere straff eller misbilligelse. Sier hvordan du føler eller hevde deg selv kan produsere mye angst, og det kan være lettere på kort sikt å fremstå samarbeidsvillig og kompatibel, selv om hvordan du virkelig føler er alt annet enn.

Effekter

Hvis du konsekvent finne subtile måter å sabotere planer eller avtaler når ditt hjerte er ikke i dem, kan du sende melding om at du er uansvarlig, manipulerende eller svikefull. Paradoksalt nok, til de passive-aggressive strategier som er ansatt opprettholde relasjoner og unngå konflikt kan skyve folk bort og resultere i større konfrontasjoner enn det som ville ha skjedd hvis saker ble behandlet direkte fra begynnelsen. Å være selvsikker, eller angivelse dine synspunkter rolig, respektfullt og ærlig, kan bli stadig vanskeligere over tid hvis du ofte ty til usunne strategier for å uttrykke deg selv.

Misforståelse

I "Leve med Passiv-aggressiv Man," Scott Wetzler, Ph.D., bemerker at folk noen ganger feilaktig anta at passiv-aggressivitet betyr vekslende mellom å være passiv og være aggressiv. Dette er ikke tilfelle. En passiv-aggressiv person uttrykker ekte aggresjon og fiendtlighet, men på en indirekte måte som kanskje ikke er lett å identifisere i utgangspunktet. Den som er på mottakersiden av en slik oppførsel er å høre en blandet budskap: Du ønsker å glede meg og såret meg på samme tid.

Forebygging / løsning

For å bryte mønsteret av passiv-aggressivitet, praksis som sier hva du trenger og hvordan du føler deg direkte. Husk at det er OK å si "nei" til forespørsler og at det ikke er din jobb å ta alle og holde alle glade. Ta opp spørsmål som plager deg så snart du identifisere dem; ikke gi irritasjon eller harme en mulighet til fester. Seltzer oppfordrer oss til å utvikle medfølelse og empati for andre. Å være på mottakersiden av en slik ubehagelig oppførsel kan være en sunn påminnelse om ikke å engasjere seg i slike handlinger selv.

Anger Management Analysis

Anger Management Analysis


Stress, en travel livsstil, og montering presset gir optimale forhold for situasjoner som gir opphav til sinne. Og mens sinne er en helt normal følelse, hvordan den er uttrykt avgjør hvor sunn en kraft det er i en persons liv. En anger management analyse kan være i orden hvis sinne har blitt en nedbrytende kraft i en persons hverdag.

Identifikasjon

Såvidt emosjonelle tilstander går, er sinne minst akseptabelt innenfor rammen av hverdagen samfunnet. Det er følelser mest sannsynlig føre til skade på seg selv eller andre når det uttrykkes på en ukontrollert måte. De som klarer sitt sinne effektivt har lært å kommunisere ønsker og behov i en ikke-konfronterende måte. En person som befinner seg på nåde av plutselige utbrudd etter hvert kan se dette uttrykket for den destruktive kraft som det er blitt. Sinne kan slites bort på relasjoner med andre, samt ta bort fra en persons følelse av selvfølelse og selvtillit.

Kommunikasjons Styles

En anger management analyse kan bistå i å identifisere hva slags kommunikasjon stil brukes til å uttrykke sinne. Hvordan en person avtaler med denne følelsen vil avgjøre hva slags kommunikasjon stil hun bruker. Folk generelt faller inn under en av de tre grunnleggende kommunikasjon stiler: uttrykke, undertrykke eller beroligende. Uttrykke sinne er gjort på en konstruktiv måte som fremmer forståelse uten å fornærme den andre personen. Anger er undertrykt når det er holdt i, eller ignorert helt. Hvorvidt denne stilen er usunn avhenger av hvor disse følelsene blir kanalisert, det være seg innover eller inn i en annen aktivitet. Beroligende innebærer kontrollerende ens oppførsel, samt kontrollere de fysiologiske responser som følger sinne, som økt hjertefrekvens og pustefrekvens. Imidlertid ikke beroligende ikke nødvendigvis gir en måte å uttrykke hva som blir følt.

Årsaker

Mens utbrudd kan styres gjennom anger management praksis, noen mennesker er mer tilbøyelige til å føle denne følelser enn andre. En dysfunksjonell familie bakgrunn i hvilke kommunikasjonsferdigheter manglet kan gjøre en person mer utsatt for følelsesmessige utbrudd. Genetiske eller fysiologiske faktorer kan også spille en rolle i tilfeller der en mor forsømmer prenatal omsorg praksis. Narkotikabruk, røyking og dårlig ernæring kan bidra til endrede nevrologiske funksjoner hos fosteret, noe som resulterer i kjemiske ubalanser som vedvarer gjennom hele voksenlivet. En persons personlighet typen kan også disponere ham til en lav frustrasjonsnivå, noe som gjør det lettere for ham å overreagere i situasjoner der forandring, konflikt eller uventede hendelser finner sted.

Effekter

Sinne som er undertrykt uten stikkontakt for omdirigering later en person i fare for å utvikle fysiske plager over tid. Uten stikkontakt blir gitt, følelser slå innover og påvirke kroppens evne til å opprettholde sin naturlige balanse. Mulige effekter kan vises i form av høyt blodtrykk, depresjon, angst og hypertensjon. Personer som er utsatt for følelsesmessige utbrudd kan bruke denne kommunikasjonen stil som en måte å takle hverdagslige stressfaktorer. Over tid kan denne atferden utvikle seg til en psykisk lidelse eller personlighetsforstyrrelse. Depresjon, angstlidelser og passiv-aggressiv personlighetsforstyrrelse er noen av forholdene som kan utvikle seg.

Anger Management Practices

En grundig analyse av en persons sinne lederstil vil gi ledetråder til hvordan du bedre kontrollere dette uttrykket. Det er imidlertid noen generelle teknikker som kan settes ut i praksis med en gang. Som utbrudd er vanligvis ledsaget av levende hjerte og pustefrekvens, vil lære å slappe av disse svarene bistå i å opprettholde et rolig temperament. Personer som heller mot å undertrykke sine følelser kan ha nytte av å identifisere situasjoner som vekker sinne, for å unngå den pågående oppbygging av uuttalte følelser. I noen tilfeller behandling kan være nødvendig for å håndtere underliggende problemer, og for å utvikle mer konstruktive måter å takle stress.

Virkningene av alkohol på ulike personlighetstyper

Virkningene av alkohol på ulike personlighetstyper


Personlighet er et begrep som beskriver hvem vi er i forhold til slike aspekter som aktiv eller passiv oppførsel, positive eller negative utsikter, humor eller alvor, gregariousness eller skyhet. Er det noe slikt som en alkoholiker personlighet? Enda viktigere, ikke drikke alkohol endre noens personlighet?

Hvordan Alkohol Effekter oss

Som beskrevet i Kjenn dine begrensninger, er alkohol raskt absorbert inn i blodet og når hjernen, der det virker på nerveceller for å øke frigjøring av dopamin, et kjemikalie som gjør oss til å føle glede. Et par drinker kan gi oss et hyggelig "høy". Mer enn noen kan ha effekt av å senke hemninger. I noen tilfeller kan drinkers bli argumenterende, høyt, sint, eller til og med voldelig. Under påvirkning av alkohol, kan selv et generelt veloppdragent individ blir ukarakteristisk aggressiv.

Sårbare Personalities

Medic8 identifiserer visse personlighetstyper som er spesielt sårbare for alkoholisme og de negative virkninger av alkoholforbruk: umoden person som handler impulsivt uten bekymring for konsekvensene og krever øyeblikkelig tilfredsstillelse, som et barn; den enkelte med en anti-sosial personlighetsforstyrrelse som har temperament-kontroll problemer; en med en passiv-aggressiv personlighet som ser rolig på utsiden, men bruker mekanismer unngåelse og kan sydende inne; en person med en engstelig eller stresset personlighet som ikke kan håndtere press eller som er ambisiøs, ego-drevet og utålmodig; og en person med en selv straffe personlighet som er kritisk til hans eller hennes egen atferd mens vises å være rolig.

Lykkelig Drunks

Allan Schwartz, Ph.D. erkjenner at MentalHelp.net at folk påvirkes forskjellig av alkohol. Slike forskjeller kan avhenge av individuelle gener, deres nevrologiske systemer, og en rekke andre faktorer. Schwartz viser til "lykkelig beruset," som blir mer elskverdig og munter jo mer beruset han blir.

Angry Drunks

I tragisk kontrast til den lykkelige beruset er raseri fylte beruset, hvis indre sinne kan bli løslatt etter en enkelt drink eller under en lang natt med drikking. I disse tilfellene, transformasjonen, sjokkerende som det kan være, er ikke permanent, og den som drikker personlighet går tilbake til slik det var før episoden da han sobers opp, en endring som regel ledsaget av unnskyldninger. Imidlertid kan unnlatelse av å huske drink-indusert raseri atferd være et symptom på at personen er alkoholiker.

In Vino Veritas

Det latinske si "In Vino Veritas" betyr at ting sagt av en beruset representere sine sanne følelser, men det er ikke nødvendigvis tilfelle. En som drikker som er sint med en ektefelle, for eksempel, kan oppføre seg aggressivt og sier ting for å såre sin partner at han ikke ville drømme om å si edru. På den annen side kan spriten slippe hemninger og gi den som drikker mot til å uttrykke sine sanne følelser. Under påvirkning, kan en mild form, "henpecked" man sprenge ut med harme mot sin ektefelle.

Alkohol Personalities

Psykolog og forfatter Stanton Peele påpeker at noen mennesker kan drikke sosialt, eller bare for å slappe av hjemme, i årevis uten å bli avhengige. Peele tror ikke at en bestemt "alkohol personlighet" predisponerer en person til å bli alkoholiker. Men når man drikker blir be-alt av personens liv, kan alkohol negativt påvirke den som drikker personlighet og identitet.

Hva er behandlingen for opposisjonell Defiance?

Hva er behandlingen for opposisjonell Defiance?


De fleste foreldre kan attest til det faktum at deres tenåringer og andre mindreårige barn kan noen ganger vise atferd som er ukledelig og noen ganger også respektløst. Løgn, krangler og andre former for ulydighet kan komme inn i bildet fra tid til annen, men det er alvorlighetsgraden og hyppigheten av trassig atferd som kan berettige bekymring. Når disse atferd siste for en tidsperiode lenger enn seks måneder, referert en tilstand som opposisjonell atferdsforstyrrelse (ODD) kan mistenkes. Episoder med opposisjonell trass må håndteres rolig og møtt med konsekvenser som kan strengt forsterket.

Hva er ODD?

ODD er en vedvarende mangel på respekt for reglene som styrer hjemme, på skolen og offentlige steder. The American Academy of Child & Adolescent Psychiatry forklarer at selv om noen trass forventes gjennom hele barndommen og ungdomsårene, beskriver opposisjonell atferdsforstyrrelse atferd som er vedvarende og åpenlyst fiendtlig. Disse problemene har en tendens til å være mye mer ekstreme enn normale barn i samme aldersgruppe.

Sterk Foreldre

Med støtte fra en primær omsorg lege og en barnepsykolog, kan foreldre lære å kunne behandle symptomer på ODD at et barn kan vise i hjemmet og arbeider på ferdigheter som kan hjelpe til å begrense episoder av opposisjonell trass i offentligheten. Ifølge Mayo Clinic, må foreldrene ha sterke foreldre ferdigheter for å hjelpe den trassig barn forbedre sin oppførsel. Legging ut spesifikke grunnregler at barnet må overholde og håndheve tilstrekkelige konsekvenser vil begrense maktkamper og hjelpe barnet bedre identifisere sine grenser.

Praise

Ros spiller en viktig rolle i ODD behandling, og fokusere på det positive, i stedet for hva barnet gjør feil, kan være et effektivt verktøy under ODD behandling. Det er ekstremt viktig å vise barnet at han er elsket og akseptert uten betingelser, selv når hans oppførsel er tvilsom. Ohio Health rapporterer at barn med diagnosen opposisjonell trass lidelse ikke kan være umiddelbart responsive til dette området av behandling; noen ganger oppførsel midlertidig forverres. Men det er i disse prøver ganger at reglene for behandling er viktigst.

Modellering Behaviors

Barn ligne det de ser, og hvis en av foreldrene ikke viser atferd som er hensiktsmessig, er det nesten umulig å overbevise en trassig barn at hans oppførsel er uakseptabel. The New York Hospital - Cornell Medical Center viser at det å ha en positiv rollemodell er en viktig del av ODD behandling. Rollemodeller som har sunne relasjoner, følge reglene for disiplin og opptre ansvarlig, kan gjøre en forskjell i livene til trassige barn. I de fleste tilfeller vil barnet begynne å "modell" seg langs de samme linjer som sine mentorer, endre sin atferd for å møte mer akseptable standarder.

Rådgiving

Opposisjonell trass er alltid kombinert med en viss grad av sinne. Derfor er det viktig at rådgivning søkes av familien for å hjelpe barnet å overvinne sinne problemer som kan utvikle seg passive-aggressiv atferd senere. Privat rådgivning kan hjelpe ODD pasienter administrere sinne og effektivt kommunisere sine følelser. Det er viktig å merke seg at foreldre og søsken vil også finne veiledning for å være spesielt nyttig med mestring og planlegging av strategier som vil bidra til å forbedre sitt forhold til den trassig barn og andre familiemedlemmer.

Hva er effekten av en narsissistisk mor?

Narsissistiske individer er egoistisk og selvopptatte; sjelden i stand til å gi følelsesmessig retur til et barn eller voksen. Narsissister har en overdreven følelse av verdi og betydning; demonstrere arroganse og manglende evne til å føle sympati eller empati på en sann nivå.

Grense brudd

Den narsissistiske mor vil bryte de normale grensene for sine barn, noe som gjør dem føler at utvidelser av seg selv. Hun kan gi bort eiendommen til sitt barn for ingen annen grunn enn for kontroll.

Personlig fornektelse

Den narsissistiske mor vil nekte enhver urett på hennes del og demonstrerer passiv-aggressiv atferd levert i form av kjærlig bekymring. Konfrontere henne passiv-aggressive tendenser kan resultere i hennes forsøk på å gjøre barnet ser ut til å være gal eller unappreciative.

Center of Attention

Behovet av narsissistiske mødre til å være i sentrum av oppmerksomheten til enhver tid kan være slitsomt for barnet. Hun vil overse behovene til et barn i favør av å gjøre seg selv ser ut til å være den som er i nød.

Early Childhood

Når barn vokser opp med en narsissistisk mor, de er ikke klar over en psykisk lidelse skape problemer i hele livet til barna. Barnet vil lære tidlig å stadig søke godkjenning, oppmerksomhet og kjærlighet av mor, føler de ikke er verdig til disse følelsene.

Voksenlivet

Den voksne barn av en narsissistisk mor vil brukt tid på å prøve å endre dynamikken i forholdet gjennom gaver, tid, energi og flere forsøk på å være den perfekte barnet. Voksne barn av narsissistiske mødre er igjen følelsen utilstrekkelig, har problemer med å uttrykke sine følelser og har vanskeligheter med å stole på sine egne innsikt, verdier og moral.

PAPD Vs. Bipolar

PAPD Vs. Bipolar


Passiv-aggressiv personlighetsforstyrrelse (PAPD) og bipolar lidelse deler en rekke symptomer, men er forskjellige psykiske tilstander. Uttalte forskjeller er observert i årsakssammenheng, diagnose og behandling av PAPD og bipolar.

Bipolare Årsaker

National Mental Health Information Center rapporterer bipolar lidelse er forårsaket av kjemiske ubalanser i hjernen som kan forbedres eller forverres av miljømessige faktorer.

PAPD Årsaker

The Mayo Clinic forklarer PAPD er i stor grad et resultat av miljøet under utviklings år, men genetikk kan disponere individer til uorden.

Bipolar diagnose

The National Institute of Mental Health sier legene sammenligne en pasientens symptomer til de som er skissert i Diagnostic and Statistical Manual of Mental Health (DSM) for å diagnostisere bipolar lidelse.

PAPD Diagnose

Mange eksperter likevel vurdere PAPD en legitim lidelse, men det amerikanske National Library of Medicine forteller oss at passiv-aggressiv personlighetsforstyrrelse er ikke lenger en klinisk diagnose inkludert i DSM.

Behandling

US National Library of Medicine anbefaler langsiktig terapi for å behandle PAPD. The National Institute of Mental Health rapporterer bipolar lidelse styres med medisinering.

Hvordan Opposisjonell Defiance Disorder påvirke et forhold?

Hva er opposisjonell forstyrrelse?

Opposisjonell atferdsforstyrrelse (ODD) er et begrep som gjelder for barn og yngre tenåringer. Lidelsen er merket med et sammenhengende mønster av utbrudd og bevisst undergraving av voksne og myndighet som varer lenger enn en 6-måneders periode. Økt aggresjon og en samlet hat og avsky med hensyn til liv og personlige interaksjoner er også ofte vises. Det er mulig for noen barn å vokse ut av disse problemene og gå videre til å bli utstående borgere. Men hvis atferdsmønster fortsetter forbi 18 år gammel, vil navnet på lidelsen endre og utstilt atferd vil falle inn under en ny psykiatrisk kategori. Hos voksne er disse atferd ikke lenger omtales som symptomer på ODD, men i stedet er kategorisert som personlighetsforstyrrelser.

Effekter på Childhood relasjoner

I sosiale settinger, kan barn med ODD vise lite samarbeidsvillig atferd og en uvilje mot å samsvare med reglene. Oppførselen til barn med ODD står ofte ute blant andre barn i deres umiddelbare aldersgruppe. Mens noen opposisjon forventes blant varierende aldersgrupper, disse problemene er vanligvis et resultat av miljøforhold som sult og mangel på søvn. Et barn som virkelig viser symptomer på ODD vil vise negative mønstre av atferd så ofte at hans trass blir svært merkbar. Ofte begynner ODD til hinder for barnets evne til å skape og opprettholde vennskap. Relasjoner med voksne også anstrengt på grunn av konstant motstand og ofte fiendtlig atferd utstilt.

Effekter på voksen relasjoner

Opposisjonell trass vises av voksne er ofte referert til som passiv-aggressiv atferd. Denne personlighetstrekk kan få store konsekvenser for den voksnes evne til å fungere i normale samfunnet. Siden alle sosiale miljøer har regler som regulerer de riktige måter å samhandle og funksjon i dagliglivet, kan en voksen med en personlighetsforstyrrelse finne hans mistilpasset atferd for å være en stor hindring. Vanskelighetsopprettholde arbeidsplasser kan bli et hyppig problem som kan ha en negativ effekt på hans økonomiske status og personlig CV. Ekteskap og andre viktige relasjoner kan også bli anstrengt som følge av sinne eller samsvarsspørsmål. Og akkurat som rusmisbruk kan bli et problem for tenåringer som viser ODD, kan det også være utbredt hos voksne. I noen tilfeller kan en voksen person som viser en personlighetsforstyrrelse blitt så trassig og fiendtlig innstilt til myndighet som narkotika og kriminalitet bli en valgt erstatning for hans mangel på sosial aksept.

Hva kan gjøres for å hjelpe?

ODD behandlinger inkluderer psykoterapi for å hjelpe med sinne problemer og kognitiv-atferdsterapi for å bistå i minske negative tanker og følelser. Foreldre til barn med ODD kan også bli med støttegrupper og melde deg på foreldretreningsprogrammer som kan bidra til å dramatisk redusere de skadelige effektene som deres ODD barnet har på husholdningen miljøet.