Digidexo.com

ørebetennelse voksen

Hvordan forebygge ørebetennelse i spedbarn / småbarn

Hvordan forebygge ørebetennelse i spedbarn / småbarn


Fordi babyer og barn har kortere Eustacian rør enn voksne, og fordi deres Eustacian rør er på et grunnere vinkel, de er mye mer utsatt for ørebetennelser enn tenåringer og voksne. Kompliserer problemet for et spedbarn eller småbarn er det faktum at han ikke kan fortelle deg hva som gjør vondt. Selv om du kan sikkert se etter tegn - som fussiness eller trekke på ørene - det er best å gjøre alt du kan for å forebygge ørebetennelser hos spedbarn og småbarn. Hvis du mistenker en ørebetennelse, men ta med barnet ditt til en lege med en gang.

Hvordan forebygge ørebetennelse i spedbarn / småbarn

•  Unngå røyking i hjemmet ditt, eller la noen andre til å røyke i hjemmet eller i nærheten av spedbarn eller småbarn. Eksponering for sigarettrøyk øker risikoen for ørebetennelse.

Hold barnets eksponering for alle med forkjølelse eller influensa til et minimum. Ørebetennelser ofte følger en øvre luftveissykdom, og immunsystemet av en baby eller småbarn er ikke så effektiv som det av en ungdom eller voksen.

amme babyen. Amming er assosiert med en lavere risiko for ørebetennelser hos babyer og småbarn, muligens på grunn immun-system boosters stede i morsmelken.

4 Før barnet ditt i en litt oppreist stilling. Dette er vanligvis ikke et problem for småbarn, som sitter opp for å spise, men i et spedbarn, kan ligge flatt å spise forårsake melk til basseng nær Eustacian rør, slik at en yngleplass for infeksjon.

Ha en eneste omsorgsperson se babyen din når du ikke kan, eller - hvis en barnehage situasjonen er nødvendig - se etter det minste overfylt barnehage du har råd. Jo mer overfylt barnehage, er sannsynlig å utvikle flere forkjølelser og andre infeksjoner spedbarn eller småbarn, og jo større er risikoen for ørebetennelse.

Vask hendene før du håndterer din baby eller smårolling, og oppfordre andre til å gjøre det samme.

Hint

  • Sørg for å alltid la barnet vaske hendene før de spiser
  • Gi barnet frukt og grønnsaker for å hjelpe øker deres immunsystem
  • Unngå røyking områder
  • Unngå crowed barnehage

Ørebetennelse Healing

Mellomøret infeksjoner er en av de vanligste sykdommer i barndommen; voksne får dem sjeldnere. Ytre øret infeksjoner er mer vanlig hos voksne. Flere behandlingsstrategier er tilgjengelige for å lindre ubehag.

Middle ørebetennelse standard behandling

Mesteparten av tiden, vil en mellomøret infeksjon klare seg på egen hånd i et par dager. Hvis barnet ditt har en øreinfeksjon, legen vanligvis ikke vil foreskrive antibiotika for de tre første dagene av infeksjonen hvis barnet er eldre enn seks måneder, generelt sunt eller opplever bare milde symptomer. Hvis du er en voksen, venter like mye tid før de søker behandling som din infeksjon er også sannsynlig å rydde opp. Hvis drenering er et problem, kan legen forskrive øredråper som inneholder en lammende medikamenter. De vil ikke ta opp infeksjon, men kan lindre smerten. Over-the-counter medisiner og varm komprimerer over infiserte øret kan også lindre smerter.

Legen din vil gi deg eller barnet ditt antibiotika hvis infeksjonen vedvarer utover tre-dagers periode, hvis barnet er yngre enn seks måneder måneder gammel eller dersom to eller flere ørebetennelser har skjedd den siste måneden. Amoxicillin er den hyppigst forskrevne medisiner, men andre er tilgjengelig hvis du eller barnet ditt er allergisk mot det.

Fullføre hele løpet av antibiotika foreskrevet for å hindre smitte fra å komme tilbake. Du bør se en forbedring etter noen dagers behandling. Mulige bivirkninger er oppkast, diaré og allergiske reaksjoner.

Kirurgi kan være nødvendig hvis væsken påvirker hørsel eller dersom tilbakevendende infeksjoner ikke svare på medisinering. Voksne trenger sjelden dette tiltaket. Kirurgen vil sette små dreneringsrørene i trommehinnen, og hjelper fjerne væske og balansere trykket mellom midten og ytre øret.

Ytre ørebetennelse standard behandling

Det første trinnet i behandlingen innebærer rense ut øret. Legen vil velge fra en rekke enheter for å tømme ut utflod, ørevoks eller annet rusk. Dette baner vei for medisiner for å nå de infiserte områder. Du vil motta reseptbelagte øredråper som består av et antall bestanddeler, avhengig av arten av infeksjonen. Dråpene kan omfatte en sur løsning, steroider for å redusere betennelse, eller antibiotika eller soppmidler avhengig av opprinnelsen av infeksjonen. Pass på å legge ned med den infiserte øret vendt opp når du bruker dråpene. Oral antibiotika er nødvendig for mer alvorlige infeksjoner eller de som ikke svare på standard behandling.

Under behandlingen, unngå irriterende øret eller få det vått. Ikke svømme eller fly i løpet av en aktiv infeksjon. Plasser en bomullsdott belagt med vaselin i øret når du bader eller dusjer.

Natural Therapy

Hvis du har en ytre ørebetennelse, det første trinnet i behandlingen innebærer rense ut øret. Legen vil velge fra en rekke enheter for å tømme ut utflod, ørevoks eller annet rusk. Dette baner vei for medisiner for å nå de infiserte områder. Du vil motta reseptbelagte øredråper som består av et antall bestanddeler, avhengig av arten av infeksjonen. Dråpene kan omfatte en sur løsning, steroider for å redusere betennelse, eller antibiotika eller soppmidler avhengig av opprinnelsen av infeksjonen. Pass på å legge ned med den infiserte øret vendt opp når du bruker dråpene. Oral antibiotika er nødvendig for mer alvorlige infeksjoner eller de som ikke svare på standard behandling.

Under behandlingen, unngå irriterende øret eller få det vått. Ikke svømme eller fly i løpet av en aktiv infeksjon. Plasser en bomullsdott belagt med vaselin i øret når du bader eller dusjer.

Ear infeksjon behandling for en voksen

En ørebetennelse er et generelt begrep som brukes for å beskrive betennelse, smerte og ubehag i øret. Selv om en vanlig barndom lidelse, en blokkering i mellomøret, kjent som auditiv tube, kan føre til bakterier for å bygge opp og bli infisert. Voksne sjelden lider av denne formen for infeksjon. Men svømmer øre, noe som påvirker øregangen, forekommer oftere i voksen alder.

Diagnostisering Problem

Ifølge Mayo Clinic, kan svømmer øre oppstår når bakterier kommer i øregangen fra et svømmebasseng, innsjø eller hav. Du kan også få svømmer øre ved å sette en forurenset gjenstand i øret eller med bare en ripe i kanalen. Det er viktig å vite at svømmer øre er ikke begrenset til svømmere - hvem som helst kan utvikle denne tilstanden. Ikke nøl med å ha øret undersøkt av legen din. Utsettelse av behandlingen vil sette deg i fare for å utvikle alvorlige komplikasjoner.
Symptomer på en øreinfeksjon er kløe og rødhet i kanalen, ubehag eller smerte, eller en luktfri væske drenering fra øret. Tegn på at infeksjonen har kommet er overflødig væske drenering, pus, forverring smerte, en følelse av press og problemer med hørselen.

Behandling av en øreinfeksjon

For svømmer øre, anbefaler Mayo Clinic holde ørene rene og fri for rusk --- som sand fra stranden eller smuss fra hagen din. Hvis du føler at du har irriterende ørevoks buildup, kan legen bruke en suge verktøy for å fjerne eventuelle utslipp og flaked hud. Øret vil ikke absorbere medisiner hvis det er for mye buildup. Legen din kan forskrive en sur løsning som speiler den normale syrlig og antibakteriell miljø øret. En resept steroid vil bidra til å redusere betennelse. Antibiotika brukes til å bekjempe infeksjonen, og en soppdrepende stoffet vil drepe sopp.

Forebygging

Mens du har en øreinfeksjon, vil du ønsker å unngå å fly og svømming. Dersom øret slippe utflod, avstå fra å bruke ørepropper og spør legen din om det er greit å bruke høreapparatet. Du bør aldri sette inn et objekt inn i øregangen. Ikke bare kan det ødelegge den skjøre strukturen i mellomøret, men det kan også innføre bakterier som vil forsterke en eksisterende tilstand. Etter bading og dusjing, holde ørene tørre ved å forsiktig swabbing med et håndkle eller bomull. Hvis du føler deg vann i øret, tips hodet til siden og forsiktig bob den opp og ned til du kjenner at vannet utgivelsen. Den beste måten å unngå irriterende kjemikalier som hårfarge og hårspray fra å komme inn i ørene er ved å sette bomullsdotter i øregangen.

Homeopatiske måten å kurere en ørebetennelse

Mellomørebetennelse, eller mellomøret infeksjoner, kan utvikle seg i små barn og voksne sammen med forkjølelse. Sinus passasjer og Eustachian rør kan komme tett opp av allergi eller hovne adenoids og mandlene, og væske og betennelse kan bygge opp i mellomøret, og skaper smerter og press. Tilstanden kan potensielt føre til at trommehinnen til å sprekke og utladning. Otitis ekstern, eller ytre ørebetennelse, begynner ofte med en mindre ripe som blir infisert av sopp eller bakterier (svømmer øre), forårsaker smerte, betennelse og hevelse i den ytre øregangen. Mange homeopatiske botemidler kan lindre begge typer ørebetennelse.

Vanlige symptomer

Barn med en ørebetennelse vil vanligvis treffer, gni eller dra i ørene eller gråte og bli masete. En høy feber, våkner om natten, svimmelhet, oppkast og irritabilitet kan også være tegn på en øreinfeksjon i barnet ditt. Gjentakende eller ubehandlet ørebetennelse kan føre til nedsatt hørsel og lærings forsinkelser.

Voksen øret infeksjon symptomer kan være smerter i øret, midlertidig hørselstap, feber, svimmelhet og blokkering i øret. Ta kontakt med en lege hvis du mistenker at du eller barnet ditt har en ørebetennelse.

Homøopatiske midler

Alle disse homøopatiske midler er passende for både barn og voksne.

Belladonna er nyttig i begynnelsen av en øreinfeksjon, spesielt hvis symptomene har plutselig dukket opp og tretthet og feber er til stede.

Prøv pulsatilla for infeksjoner som er mild og ikke veldig smertefullt og for symptomer på tykk nasal utflod som henger.

Voksne og barn kan ta Hepar-sulph for øresmerter av noe slag, og dette midlet kan også brukes for et barn som er dårlig varme eller masete og øret er følsom for berøring.

Chamomilla er mer passende for barn enn voksne. Gi Chamomilla hvis øresmerter øker når barnet bøyer seg over. Andre indikasjoner for dette midlet inkluderer øret smerter forårsaket av tenner, grettenhet og hud som føles fuktig og varmt. Voksne kan ta dette midlet for å roe nervene og lette betennelse i øret.

Prøv kali muriaticum for en tett øretrompet forårsaket av en tett nese og hovne kjertler.

Bruk Ferrum Phosphoricum å avlaste de første symptomer på smerte og betennelse knyttet til en ørebetennelse. Det rette bidrar også til å holde pus fra forming. Andre mulige symptomer kan være feber, trøtthet og en varm og rosa ytre øret.

Dosering

For både barn og voksne, velger du en homøopatisk middel som best korrelerer med symptomene, og starter med et lavere potens. Lavere potenser spenner fra 6X til 30C. For høyere potenser, eller hvis du er usikker på riktig dosering og behandling, ta kontakt med en utdannet homeopat. Les pakningsanvisningen nøye. Vanligvis kan barna gis to pellets hver en til tre timer mens varsling. Bare én homøopatisk medisin bør gis på en gang. Bytte til et annet middel hvis symptomene ikke bedres. Homeopati oppmuntrer kroppen til å helbrede seg selv naturlig, så hvis du merker symptomer blir bedre, slutte å bruke den rette og vente. Hvis symptomene kommer tilbake, deretter fortsette å bruke den rette. Husk at feber er gunstig. De viser at kroppen kjemper sykdommen.

Forsiktig

Rådfør deg med lege før du tar homeopatiske medisiner. Noen homeopatiske midler kan samhandle med andre urter, kosttilskudd og over-the-counter og reseptbelagte legemidler.

Hjem behandling for en ørebetennelse

Ørebetennelser påvirker ikke bare barn, men også tenåringer og voksne. Det er frustrerende å oppleve en tett eller smertefull øret, eller for å finne du ikke kan høre ordentlig på grunn av en infeksjon. Øret infeksjoner er svært vanlig, spesielt i de kalde månedene av vinteren eller om sommeren badesesong.

Et barn med feber og ørebetennelse bør behandles medisinsk så snart som mulig. En voksen kan være lurt å prøve noen hjemme behandlinger eller rettsmidler for en ørebetennelse. Det er flere hjem behandlinger som har vist seg effektive for å hjelpe med ubehag av ørebetennelser.

Eddik Solution

En hjemme bøte for ørebetennelser - spesielt svømmere øret - er å bruke en eddik løsning. Måten å gjøre dette på er å kjøpe vanlig hvit eddik på matbutikk og bland det i en 50/50 løsning med renset vann. Kjøpe en vanlig dropper som kan bli funnet i baby-delen av et varehus eller stoff butikken. Bruk denne til å slippe 02:59 dråper i det berørte øret, to eller tre ganger per dag.

Hvis infeksjonen er svømmere øret, noe som er en sopp-basert infeksjon, bør ørebetennelse rydde opp. I det minste vil du oppleve noen lettelse fra øresmerter.

Warm Water Bottle

For et barns øreverk, men ikke en kur, en varm vannflaske eller varm komprimere presset mot øret kan bidra til å lindre smerter, sier University of Maryland Medical Center Website. Et annet forslag er en varm pose av salt, som er lagt inn mot øret. Dette bør bidra til å lindre det intense presset og smerten av en øreverk.

Over-the-counter smertestillende

For å lindre smerten av en øreverk, prøv en over-the-counter smertestillende. Dette vil inkludere populære smertelindring medisiner som Tylenol eller Ibuprofen. Disse er tilgjengelige i barns doser så vel som for voksne. Selv om ikke en kur, kan disse legemidlene gis hjemme for å lindre smerte. Hvis smertene er intense eller alvorlig, kan fastlegen din må bruke en sterkere smertestillende, spesielt for en ungdom eller en voksen.

Vitamin C og sink

En annen at-home behandling inkluderer å spise en diett rik på vitamin C, noe som bidrar til å bekjempe infeksjonen. Hvis du ikke klarer å spise, kan du ta en Vitamin C tablett, som kan kjøpes på det lokale apoteket. Dessuten er sink bra for behandling av infeksjoner. Både sink tabletter og sink pastiller er lett tilgjengelig på stoffet butikken.

Hvordan behandle en ørebetennelse med homeopati

En av de mer naturlige måter å behandle en ørebetennelse er med homeopati medisiner. Nesten alle vil lide av en øreinfeksjon på ett punkt i livet sitt, om sin når de er et barn eller som voksen. Homeopati er en fin måte å effektivt, og naturligvis, kurere en ørebetennelse. Nedenfor er noen av de mer effektive homeopatiske medisiner som kan brukes til å behandle en ørebetennelse.

Bruksanvisning

•  Ta homøopatisk medisin som kalles Ferrum Phosphoricum hvis ørene er følsomme for berøring og aree kaldt under infeksjonen.

Ta homøopatisk medisin er kjent som Aconitum Napellus hvis du lider av en smertefull øreverk som oppstår etter å ha vært i kald, tørr vind. Denne behandlingen fungerer spesielt godt hvis ørene vises lyse rødt.

Ta homøopatisk middel kjent som Chamomilla dersom barnet ditt har en ørebetennelse og er i en mye smerte. Denne behandlingen fungerer spesielt godt for barn som går gjennom tenner mens de lider av en øreinfeksjon.

Ta homøopatisk middel kjent som Belladonna hvis du har en øreverk som kom plutselig og er ledsaget av høy feber og rødt ansikt eller ører. Denne behandlingen fungerer også bra hvis elevene ser ut til å bli utvidet, eller du lider av kalde føtter.

Hvordan komme over en identitetskrise som voksen

Hvordan komme over en identitetskrise som voksen


En identitet krise oppstår ofte når det skjer noe som rister din følelse av hvem du er. Identitetskriser er vanlig hos ungdom som har behov for å prøve på mange identiteter før du oppdager hvem de egentlig er, men de har også regelmessig oppstå i voksen alder. Noen faktorer som kan fremkalle en identitetskrise i en voksen inkluderer jobb tap, barn å forlate hjemmet, og utroskap.

Hvordan komme over en identitetskrise som voksen

Revurder livet ditt. Se på hvilke ressurser du har og hva evner du har. Bare fordi din situasjon kan ha endret betyr ikke at du har mistet alt, og minner deg selv om hva du har hjelper deg å finne ut hvem du er.

godta endringene som har skjedd. Etter en stor endring som fører deg til å stille spørsmål identiteten din, kan du bli fylt med en trang til å gå tilbake til slik livet var. Selv om dette er en normal reaksjon, akseptere at det er umulig, og innse at det er på tide å bevege seg fremover.

Utforsk dine andre interesser. For eksempel kan en tapt jobb være rask du trenger å utforske andre profesjonelle muligheter.

Snakk det ut. En identitetskrise kan la deg følelsen tapt og drift, slik at folk du kjenner og stoler på, forankre deg. Snakk med dine venner og familie og sprette ideer på dem, og la dem trøste deg. En identitetskrise er grovt, så åpner deg til de kjære som er der for deg.

Oppsøke profesjonell hjelp om nødvendig. En identitetskrise kan alvorlig forstyrre livet ditt, og en utenforstående observatør kan være i stand til å gi deg den innsikten du trenger for å løse problemet.

Grunner for voksen seng Wetting

Grunner for voksen seng Wetting


Voksen sengevæting, eller nattlig enurese, oppstår når du ufrivillig sengevætere om natten. Ifølge National Association for Continence, minst to prosent av voksne lider av denne tilstanden. De fleste individer som utvikler primær nattlig enurese (barndom sengevæting) vokser denne tilstanden. Sekundær enurese, eller når voksne begynner å ha nattlig enurese, er en tilstand som bør sjekkes av en lege, da det kan være en underliggende årsak som diabetes eller kreft.

Genetikk

Genetikk kan spille en rolle i sjansene for å ha nattlig enurese. Det er ikke nødvendigvis en faktor i mange mennesker, men ifølge National Association for Continence, hvis et barn har begge foreldre som sengevætere i barndommen, deres sjanse for å tisse i sengen økt med 77 prosent. Tisse i sengen som barn kan også bli en faktor senere i voksen alder.

Alkohol

Når du drikker alkohol, et hormon (vasopressin) som produseres i kroppen din reduseres. Som et resultat, vil du begynne å legge merke til at du må annullere mer. Ettersom blæren begynner å fylle seg, vil den trenge å bli tømt på et høyere nivå. Hvis du faller inn i en dyp søvn eller ikke klarer å vekke lett å gjøre det til toalettet i tide, kan det føre til sengevæting.

Diabetes

Kroppen vår produserer et hormon som kalles antidiuretics eller ADH, som forteller våre nyrer når vi trenger å redusere produksjonen av urin. Mer av dette hormonet blir produsert om natten for å redusere mengden av urin. Hvis du har type II diabetes, blir dette hormonet unormal, noe som kan føre til en overdreven mengde urin for å bli opprettet. Noen ganger legemet kan gjøre hormon, men nyrene ikke behandler informasjonen, og en strøm av urin finner sted.

Liten blære

Ideen om å ha en liten blære betyr ikke at blæren er faktisk liten, men at kapasiteten på blæren er liten. Din funksjonell blærekapasitet kan bare holde så mye urin. Dersom beløpet overstiger kapasiteten du er i stand til å holde, kan musklene i blæren ikke slappe av, som deretter fører deg til å urinere mer.

Medisiner

The National Association for Continence sier at psykiatriske medisiner (tioridazin, klozapin) kan føre til nattlige enuresis. Nattlig enurese vanligvis er en bivirkning av medisinen, og skiftende medikamenter kan vanligvis reversere tilstanden.

Andre årsaker

Andre årsaker til sengevæting er urinveisinfeksjoner, nyrestein, prostataforstørrelse og søvnapné. Noen ganger angst eller emosjonelle forstyrrelser kan også føre til sengevæting, men i disse tilfellene, gjør symptomene ikke vare. Blærekreft kan også føre til sengevæting. Hvis du opplever sengevæting, er det viktig å søke legehjelp for å få testet i tilfelle årsaken kan være noe så alvorlig som kreft.

Behandling

Minimere mengden av væske du drikke før du går til sengs kan bidra til å redusere mengden av væske i blæren. Begrense mengden alkohol eller koffein kan også hjelpe. Du kan også prøve blærevolum trening, hvor du drikker svært små mengder væske og avstå fra vannlating i minst opptil tre timer. Dette vil bidra til å øke funksjonell blærekapasitet. Hvis du er en dyp sovende, noen ganger å sette en alarm for å vekke deg midt på natten for å late vannet kan også bidra til å redusere sjansene for sengevæting.

Hvordan å forutsi et barns voksen høyde

Hvordan å forutsi et barns voksen høyde


Mange foreldre lurer på nøyaktig hvor høy deres barn vil bli. Mens forutsi et barns voksen høyde er ikke en eksakt vitenskap, det er mange måter å få et grovt anslag. Den viktigste medvirkende faktor i høyden er gener. Barn er vanligvis rundt samme høyde som foreldre, selv om det er noen unntak. Les videre for å lære hvordan å forutsi et barns voksen høyde.

Hvordan å forutsi et barns voksen høyde

•  Vurdere høyden av begge foreldrene. Generelt vil en sunn barns høyde være rundt foreldrene høyde. Hvis det er en jente, vil hun være nærmere høyden på mor, og hvis det er en gutt, vil han være nærmere høyden på far.

Legg merke til barnets høyde på sin andre bursdag. Et barn når omtrent halvparten full høyde rundt sin andre bursdag. Ved å doble barnets høyde på sin andre fødselsdag, kan et estimat av deres voksen høyde beregnes.

Ta hensyn til noe som kan ha redusert vekst. Prematuritet, bruk av kortikosteroider, dårlig ernæring eller dårlig helse kan alle bidra til en voksen høyde mindre enn man ellers kan forvente.

Bestem hvor barnet er i form av vekst. Barn går gjennom en rask vekst fra fødsel til to år. Fra fylte to før puberteten er det en langsom vekst, men en jevn en, med omtrent to og en halv inches lagt per år. Under puberteten, er veksten på tre til fem inches per år normen.

Få en X-ray for barnet gjort. Ved å ta et røntgenbilde, kan en lege bestemme hvor mye vokser som er igjen ved å undersøke ben slik som femur og analysere dem.

Tegn og symptomer på en ørebetennelse i en to-Year-Old

Tegn og symptomer på en ørebetennelse i en to-Year-Old


Øret infeksjoner er vanlig hos små barn, med mer enn 90 prosent av barna utvikler en øreinfeksjon etter når de når skolealder, ifølge American Academy of Pediatrics. Tilstanden er vanligere hos barn enn voksne, fordi deres Eustachian rør kan tettes lettere, som deretter kan føre til en infeksjon. I mange tilfeller, øreinfeksjoner utvikles etter et lite barn har hatt en kald eller annen viral infeksjon. Mange ørebetennelser vil klare på egenhånd uten behandling, men bakterielle infeksjoner kan behandles med antibiotika.

Pain

Øresmerter er den vanligste tegn på en øreinfeksjon, ifølge American Academy of Pediatrics. Mange 2-åringer vil være i stand til å fortelle din sine ører vondt, men i mange tilfeller vil du legge merke til barnet ditt er mer masete eller irritabel enn vanlig. Du kan også legge merke til barnet ditt høgg eller gni ørene.

Fever

En feber er vanlig hos barn med en ørebetennelse. Feberen kan vanligvis varierer fra 100 grader til 104 grader Fahrenheit, ifølge American Academy of Pediatrics.

Problemer med å sove

Et lite barn med en ørebetennelse kan ha problemer med å sove eller sovne. I de fleste tilfeller er dette på grunn av smerte fra infeksjonen.

Drenering

Når to-åringen har en ørebetennelse, kan du merke avtapping fra øret. Fluidet kan være hvit eller gul farge, eller kan blandes med blod. Væsken, som er forskjellig i utseende fra ørevoks, kan lukte ille. Når øret begynner å renne, kan det avlaste noen av smerte som oppstår på grunn av infeksjonen. Imidlertid bør barn med øret drenering bli sett av sine barnelege, ifølge American Academy of Pediatrics.

Hørselstap

En ørebetennelse kan føre til forbigående hørselstap hos barn også. Høringen er svekket på grunn av væske buildup bak trommehinnen. Høringen vil som regel tilbake til det normale i en uke eller to.

Effekt av klumpfot på voksen høyde

Klumpfot er en fødsel defekt som forårsaker unormalt i formen eller plasseringen av et babyens fot, forlater foten med en klubb-lignende utseende. Hvis venstre ubehandlet, kan tilstanden ha en effekt på voksen høyde.

Høyde Endringer

Den endrede vinkelen på ankelen ofte funnet i klumpfot kan gjøre det umulig for voksne med ubehandlede tilfeller av sykdom å gå normalt på fotsålene, rapporterer Mayo Clinic. For å kompensere for dette, kan det påvirkede individ gå på ballene, utenfor eller toppen av foten, noe som fører til relativt små endringer i høyden.

Messige konsekvenser

Konsekvenser av disse endringene i normal gangart kan omfatte vanskelige bevegelser, leddgikt, dårlig kalv utvikling og sår på de berørte områdene av foten, bemerker Mayo Clinic.

Forebyggende behandlinger

Behandlinger for barn som kan bidra til å forhindre de voksne komplikasjoner av klumpfot inkluderer bruk avstøpninger å holde foten i riktig posisjon, strekker foten mellom støpte programmer, bruk av en spenne og kirurgi, ifølge Medline Plus.

Betraktninger

Behandling kan ikke fullt ut rette feilen, men vanligvis resulterer i forbedret foten funksjon, rapporterer Medline Plus.

Tilleggsvurderinger

Tilstedeværelsen av ytterligere fødselsskader kan redusere suksessen klumpfot behandlinger, bemerker Medline Plus.

Voksen Diapering & plast bukser

Voksen Diapering & plast bukser


Du kan bære velsittende voksen diapering og plast bukser under klærne, og de fleste vil ikke engang merke til. Disse plaggene ikke bare beskytte deg fra en pinlig ulykke, men også gi deg selvtillit til å delta i normale aktiviteter i livet, inkludert reise og din favoritt hobbyer.

Identifikasjon

Voksen diapering og plast bukser gi beskyttelse for personer med blæreproblemer. Bleier kommer i en rekke stilarter fra pull-ups for å forhåndsbrettet, og har pustende stoffer som myk frotté eller flanell, som tillater frisk luft å sirkulere fritt og fuktigheten fordampe, beskytte mot bleie utslett. Ekstra absorpsjon bleier kan bestilles. Plast vanntette bukser gi deg ekstra beskyttelse for tyngre inkontinens, og har vanntett sidesømmene som forhindrer lekkasje.

Årsaker til Inkontinens

Inkontinens som ikke kan være helt kontrollert er den viktigste grunnen for seg voksen bleier og plast bukser. "Folk som har en nevrologisk lidelse som Parkinsons & rsquo; sykdom, slag eller rygg skade kan lide av inkontinens, og rdquo; ifølge Mayo Clinic Hvis en kvinne har reproduktive kirurgi, for eksempel en hysterektomi, og bekkenbunnsmuskulaturen er skadet. urinlekkasje kan føre til.

Bleier

Mens du & rsquo; re søker etter den riktige voksen bleie for dine behov, spør en pålitelig forhandler hvis du kan prøve en liten prøvepakke til en redusert pris. Velg en bleie som & rsquo; s kompatibel med det du & rsquo; re seg. Premium-bleier som tilbyr bedre beskyttelse kan være mer effektive, men kan også være bulkier. & Ldquo; Hvis klærne er løs, kan du ikke tankene ekstra bulk, & rdquo; ifølge ConsumerSearch.com. Voksen bleier kommer i en rekke størrelser, men hvis man faller mellom størrelser, er en mindre størrelse som er mindre kostbart, men en større størrelse gir en høyere kapasitet oppdemning.

Plast Pants

Plast bukser laget av vanntett vinyl fungerer godt for tung vannlating, ved bruk over inkontinens tøybleier. Disse buksene har en sjenerøs volum, kan også bæres over voksen bleier laget med materialer som flanell eller terry, og fungerer spesielt godt hvis du lider av tung inkontinens om natten.

Problemer

Voksen bleie wearers ofte lider av bleie utslett. & Ldquo; Huden kan virke blemmer og sprakk, eller rød, hoven og irritert, og rdquo; ifølge LLMedico.com. Endre bleie ofte, slik at huden din til å tørke helt mellom endringer, og vaske området med en mild såpe. Bruke produkter med sink oksid, som medicated pulver, kan holde fuktighet vekk fra huden og beskytter huden mot irritasjon. Iført plast bukser enn voksen tøybleier vil også beskytte deg mot voksen bleie utslett.

Tilbakevendende ørebetennelse

Mellomøret infeksjoner, teknisk kjent som mellomørebetennelse, er den vanligste årsaken for barn å se legen. I de fleste tilfeller er det ingenting å bekymre seg for. Noen ganger, skjønt, utvikler dette vanlig sykdom inn i et stort problem hvis barnet ditt holder får tilbakevendende infeksjoner. Du bør være klar over behandlingsalternativer og mulige komplikasjoner.

Identifikasjon

En mellomøret infeksjon er en betennelse i øret bak trommehinnen. Det begynner med forkjølelse eller influensa symptomer, og etter noen dager, barnet utvikler smerter i øret hans. Han vil sannsynligvis ha en feber mellom 100 og 104 grader, og du kan se gulaktig eller klar væske drenering fra øret hans. Et spedbarn med en ørebetennelse vil gråte mye og dra på øret hans. Et eldre barn vil være i stand til å fortelle deg hans øre vondt. De fleste barn vokser deres tendens til å utvikle dem etter alder fem.

Tilbakevendende ørebetennelse betyr barnet ditt holder får ørebetennelser med perioder med helse i mellom. Det er generelt definert som tre infeksjoner innen seks måneder eller 04:56 infeksjoner i året.

Årsaker

Øret infeksjoner er forårsaket av en hevelse i Eustachian rør som forbinder mellomøret til baksiden av halsen. Denne svelling kan være forårsaket av et virus eller bakterier, eller ved å allergener. Barn med astma eller allergi er mer utsatt for ørebetennelser, som er barn i barnehage. Andre faktorer som øker barnets risiko for ørebetennelser er eksponering for passiv røyking og mating med flaske.

Eustachian rør forlenge og bli mer rigid som barnet vokser, noe som gjør ørebetennelser mindre vanlig.

Behandling

I mange tilfeller er den beste behandling for å la infeksjonen gå sin gang. Med legenes bekymring over bakterier vokser resistente mot antibiotika, er det mange ikke forskrive antibiotika så ofte som de pleide. Ditt barns ørebetennelse bør klare i løpet av to uker. I mellomtiden kan du gi ham paracetamol eller ibuprofen å hjelpe med smerte, eller bruke varme til de berørte øret.

Hvis barnets øre infeksjon er alvorlig eller tilbakevendende, vil legen din sannsynligvis foreskrive en antibiotika som amoxicillin. Ditt barns smerte bør forsvinne i løpet av få dager, men sørg for at han tar hele kurset av antibiotika. I noen tilfeller av tilbakevendende ørebetennelser, kan legen forskrive en daglig dose av forebyggende antibiotika for å avverge fremtidige infeksjoner.

Barn med tilbakevendende ørebetennelser kan ha nytte av en vaksine. FluMist kan bidra til å hindre ørebetennelse ved å øke immunitet i slimhinnene. For barn over en alder av to som har hyppige ørebetennelser, er Pneumovax ofte anbefalt. Spedbarn med tilbakevendende ørebetennelser kan få hjelp fra en vaksine som heter PNCRM7.

Kirurgi

Hvis ditt barns ørebetennelse ikke rydde opp med antibiotikabehandling, eller hvis barnet er utsatt for tilbakevendende ørebetennelse, kan legen anbefale kirurgi. Myringotomy innebærer å gjøre et lite snitt i trommehinnen og bidrar til å hindre fremtidige infeksjoner. En nyere prosedyre, kalt OtoLAM, bruker en laser til å lage små hull i trommehinnen.

Legen kan anbefale tympanostomy, vanligvis kjent som å ha rør innlegge. Dette krever narkose. Legen vil plassere en liten tube inn i øret for å drenere væske som har bygget opp over flere måneder. Røret vil til slutt falle ut på egen hånd.

Advarsel

Mens sjeldne, er det mulig for barn med alvorlige, tilbakevendende ørebetennelser å utvikle hørselstap. Dette kan føre til tale forsinkelser og problemer med å lære å lese. Tilbakevendende ørebetennelser bør aldri bli ignorert.

Hva er årsakene til ørebetennelse hos barn?

En mellomøret infeksjon er en vanlig sykdom hos spedbarn og små barn, og er lett behandles med antibiotika. Å vite årsakene kan hjelpe deg å unngå mer hyppige infeksjoner hos barnet ditt.

Virusinfeksjon

Øreinfeksjoner ofte følger en virusinfeksjon, for eksempel en vanlig forkjølelse. Slimhinnen i barnets mellomøret svulmer fra infeksjonen, slik at væske til å hope bak trommehinnen.

Obstruksjon

En ørebetennelse kan være et resultat av en hindring fra hevelse i Eustachian rør som forbinder nesen til mellomøret. Fluid kan bli fanget i mellomøret og forårsake en infeksjon.

Adenoids

Hvis ditt barns adenoids smittes de kan hovne opp og legger press på Eustachian rør og tillater væske til å samle i mellomøret.

Immune System

Fordi immunforsvaret hos små barn ikke har fullt utviklet, det gjør dem mer utsatt for sykdommer og infeksjoner.

Risikofaktorer

Barn som er på en økt risiko for ørebetennelser inkluderer de mellom 6 og 18 måneders alder, de i gruppe barnehage og babyer som er matet en flaske mens du ligger nede, noe som kan gi melk til å flyte tilbake i det indre øret, i henhold til Nasjonalt nettverk for Child Care. Eksponering for sigarettrøyk eller høye nivåer av luftforurensning kan også øke barnets risiko for ørebetennelser.

Betraktninger

Øret infeksjoner kan resultere i kort eller lang sikt hørselstap, og muligens en sprukket trommehinne, spesielt hvis den forblir ubehandlet. Det er viktig å søke medisinsk behandling omgående.

Er en ørebetennelse smittsomt?

Er en ørebetennelse smittsomt?


Øret infeksjoner er vanlige plager, spesielt hos barn. De forårsaker smerte og feber, men mange foreldre er ikke sikker på om det er trygt å sende sine barn til skolen hvis hun har ørebetennelse på grunn av risikoen for å smitte andre barn.

Infeksjon

En ørebetennelse er kroppens reaksjon på bakterier eller virus flytte inn i ørets membraner og kanaler, ifølge KidsHealth.org. Kroppen deretter kamper av disse inntrengerne ved å øke temperaturen gjennom feber og sender hvite blodlegemer til å bekjempe den, noe som skaper puss.

Middle Ear

Den midterste øret infeksjon er den vanligste typen. Dette innebærer en infeksjon settling i øretrompet eller inn i luftlomme bak trommehinnen.

Er det smittsomt?

Ifølge KidsHealth.org, kan barnet ditt ikke passere langs hennes ørebetennelse til et annet barn. Hun kan imidlertid passere langs hennes kaldt, noe som kan føre til en ørebetennelse hvis viruset legger seg at barnets mellomøret.

Forebygging

Hjelp barnet ditt med å lære ikke å passere langs bakterier ved å undervise hennes gode håndvask prosedyrer og lære henne å dekke munnen hennes med armen (ikke hennes hånd) når hun nyser og hoster. Under kalde og influensasesongen, bruke rensemiddel ofte. KidsHealth.org anbefaler også å unngå å berøre dine øyne og nese og bor borte fra steder der folk røyker sigaretter, da disse irritanter er vanlige årsaker til ørebetennelse.

Legens Care

En virusinfeksjon vil klare seg på egen hånd med hvile og klare væsker. En lege vil foreskrive en antibiotika for en bakteriell ørebetennelse. Barnet ditt trenger en smertestillende for hver typer ørebetennelse.

Hvordan diagnostisere en ørebetennelse Med et otoskop

Det virker som ørebetennelser er en nødvendig del av barndommen. Mest alle foreldre har opplevd den masete baby trekke på ørene eller pjokk som ikke kan sove fordi ørene vondt og vet de vil være å gjøre en planlagt tur til barnelege. Legen din vil lett finne ut om barnet ditt har en ørebetennelse med en otoskop. Du kan også kjøpe et hjem otoscope som er enkel å bruke og kan hjelpe deg å avgjøre om midnatts tur til legevakten er nødvendig, eller hvis du kan vente til i morgen for å ringe legen din.

Hvordan diagnostisere en ørebetennelse Med et otoskop

Trekk øreflippen opp og mot baksiden av hodet ved å ta tak midt på øreflippen. Dette vil bidra til å rette ut øregangen slik at du kan se helt til trommehinnen.

Forsiktig plassere sonden slutten av otoscope inn i ørekanalen. Ikke tving sonde inn i kanalen eller skyve det utover sin naturlige form. Hvis barnet ditt sier det er smertefullt deretter tilbake sonden ut noen.

•  Se gjennom øyet stykke på otoskop for å se inn i øret. Normale ører er hakket og vil ha en grå farge, en lysrefleksjon og litt voks.

Sammenlign barnets trommehinnen til bilder på din otoscope instruksjonshefte. Hvis du ser noen unormal rødhet, en opphoping av væske bak trommehinnen, pus eller et hull i trommehinnen, bør du kontakte ditt barns lege umiddelbart.

Hint

  • For å bli kjent med ser på et normalt sunt øre og en infisert øre tar praksis. På barnets vanlige legebesøk spørre legen din om du kan ta en titt inni øret hennes, slik at du kan se hva et sunt øre ser ut. Har treneren legen du på hva den normale øret ser ut i forhold til en infisert en.
  • Det er viktig å merke seg at kun en lege med sin opplæring og høyere kvalitet otoscope faktisk kan diagnostisere en øreinfeksjon å bestemme behandling barnet trenger.
  • Sørg for å lese dine Otoskoper instruksjoner fullt før bruk. Hvert merke av otoskop kan ha små forskjeller i sine retninger for bruk.
  • Selv om med otoskop du ikke ser tegn på en infeksjon barnet ditt kan fortsatt ha en ørebetennelse. Hvis barnet ditt viser symptomer på en ørebetennelse som smerte eller trekke ved øret tar henne med til legen umiddelbart.

Effekten av ørebetennelse på høring

Effekten av ørebetennelse på høring


Øreinfeksjoner, eller mellomørebetennelse, er mest vanlig hos spedbarn og barn. Øret infeksjoner kan forårsake midlertidig hørselstap som kan fortsette hvis infeksjonen ikke behandles.

Årsaker

Øret infeksjoner er forårsaket av en opphoping av væske i øretrompeten, som forbinder mellomøret til baksiden av halsen. Væske buildup kan være forårsaket av forkjølelse, allergi eller bihulebetennelse.

Risikofaktorer

Øret infeksjoner forekommer hyppigst om vinteren. Ikke blir ammet, ved hjelp av en smokk, tilbringe tid i barnehage eller en nylig sykdom øker barnets risiko for å utvikle en øreinfeksjon.

Symptomer

Symptomer på en øreinfeksjon inkluderer øresmerter, hørselstap, oppkast og diaré.

Hørselstap

Øret infeksjoner kan føre til midlertidige hørselsvansker. Øret infeksjoner kan også føre til midlertidige tale og språkproblemer. Disse problemene kan vedvare hvis infeksjoner forblir ubehandlet.

Behandling

Noen ørebetennelser kan gå bort på egenhånd, men leger ofte foreskrive antibiotika. Alltid ferdig å ta antibiotika, selv om smertene er borte.

Hva er tegn og symptomer på voksen seng-wetters?

Mens ansett som et problem forbundet primært med barn, kan sengevæting påvirke voksne også. Voksen sengevæting er vanligvis et tegn på en underliggende fysisk eller psykisk helsetilstand, som krever behandling for kjerneproblemet før sengevæting kan være riktig adressert. I noen tilfeller kan også voksne lider av inkontinens under dagtid timer i tillegg, avhengig av typen av tilstanden.

Identifikasjon

Voksen sengevæting er preget av en manglende evne til å inneholde trang til å urinere mens du sover. Ifølge National Association for Continence (NAFC), 2 prosent av alle voksne sliter med dette problemet. Mens "sengevæting" er den mest brukte betegnelsen, det offisielle navnet på denne lidelsen er nattlig enurese. Den kan deles opp i to underkategorier: vedvarende primær nattlig enurese, som starter i barndommen og ikke løser seg selv etter den tid pasienten har kommet inn i voksenlivet og voksen angrep sekundær enurese, som er sengevæting som starter i voksen alder.

Genetiske årsaker

Årsaker til voksen sengevæting inkluderer arvelighet lenker, som de som har foreldre med sengevæting problemer er mer sannsynlig at lider av sengevæting også, som et resultat av en abnormitet av ADH, eller antidiuretisk hormon, som gjør at nyrene til produserer mindre urin i løpet av natten. I voksen seng-wetters, kan dette hormonet ikke sende de korrekte signaler til hjernen, noe som resulterer i den samme mengde av urin som produseres i løpet av natte timer som i løpet av dagen. Ifølge NAFC, har en person med to sengevæting foreldre en 77 prosent sjanse for også å ha voksen sengevæting problemer, og en person med en forelder med sengevæting problemer har en 40 prosent sjanse for å bli rammet av tilstanden.

Underliggende sykdom

Mayo Clinic nevner tallrike mulige underliggende sykdommer som kan forårsake voksen seng-fukting, inkludert type 2-diabetes (som er assosiert med ubalanse av ADH), søvn apnea, prostata-og blærekreft, urinveisinfeksjon og nevrologiske lidelser. Andre mulige årsaker inkluderer emosjonell / angstlidelser og visse medisiner, særlig søvn hjelpemidler som hjelper deg til å sove dypere enn du er vant til. Å løse sengevæting, bør den underliggende årsaken rettes for å hjelpe kroppen din begynne å fungere normalt igjen.

Midlertidige løsninger

En permanent løsning på voksen sengevæting er å løse den underliggende helsetilstand forårsaker denne handlingen. Men i mellomtiden, er det flere grep du kan ta --- eller hjelpe en elsket en å ta --- å avstå fra å tisse i sengen. Disse inkluderer bruk av voksne disponibel truser, pads for undertøy eller større pads for sengen. Du kan også stille inn en alarm for å våkne opp om natten for å bruke badet til å minimere sjansene for å tisse i sengen.

Medisinske behandlinger

Medisin alternativer for å behandle voksen seng-fukting er Desmopressin, som etterligner ADH hormon, og imipramin, som er et anti-depressivt som kan brukes for å redusere nattetid bed-fukting (imidlertid NAFC advarer at på grunn av de bivirkninger som er forbundet med denne medisinen, bør det være en siste utvei). Andre legemidler som brukes til å behandle dette problemet inkluderer Darifenacin, som behandler overaktiv blære; Oxybutynin, som slapper av musklene i blæren; og trospium klorid, noe som reduserer en ustabil blære.

Tilbakevendende ørebetennelse hos babyer

Tilbakevendende ørebetennelser er relativt vanlig hos spedbarn og småbarn. De kan være svært ubehagelig og i alvorlige tilfeller kan føre til hørselstap. Tilbakevendende ørebetennelser har en rekke årsaker, behandlinger og forebyggende tiltak.

Definisjon

Et barn anses å ha tilbakevendende ørebetennelser hvis han har hatt mer enn tre ørebetennelser i seks måneder eller mer enn fire i ett år.

Behandling

En kombinasjon av antibiotika slik som amoxicillin og smertestillende midler som ibuprofen er den første linjen i behandlingen av akutte øreinfeksjoner.

Minimere risiko

Amming er den viktigste måten å forebygge tilbakevendende ørebetennelser. Andre unødvendige årsaker inkluderer barnehager, en lav-vegetabilsk kosthold og passiv røyking eksponering.

Medisinsk Forebygging

Noen leger vil foreskrive antibiotikaprofylakse som et forebyggende for gjentatte ørebetennelser, men disse har bivirkninger, og kan bidra til utvikling av antibiotikaresistente bakterier.

Øret rør

Som en siste utvei, vil noen leger fore implantert dreneringsrørene, som kan hjelpe ørene å utvise væske mer effektivt. Disse er vanligvis bare brukes for barn med hørselstap eller svært hyppige ørebetennelser (mer enn fem i et år).

Middle ørebetennelse i spedbarn

Middle ørebetennelse i spedbarn


Middle-øreinfeksjoner, eller mellomørebetennelse, er svært vanlig hos spedbarn og småbarn. Noen ganger kan de føre til mer alvorlige inngrep, som kirurgi, men for de fleste babyer, de er midlertidige sykdommer som lett kan behandles.

Årsaker

Bakterier eller virus vanligvis føre til ørebetennelse, men noen ganger allergi kan føre til infeksjoner også. I sin bok, "Hva kan man forvente det første året," forfattere Arlene Eisenberg, Heidi E. Murkoff og Sandee E. Hathaway skrive at babyer er spesielt utsatt for mellomøret infeksjoner. Eustachian rør som drenerer væske og slim fra ørene ned på baksiden av nesen og halsen, er kortere i en baby, så bakterier lett kan reise gjennom dem inn i mellomøret. Dette gjelder særlig fordi babyer tilbringer mye tid liggende på ryggen. Spedbarns rør er også horisontalt i stedet for vertikalt, som voksnes, så drenering er dårlig. I tillegg den korte lengden på babyens rør gjør dem mer utsatt for blokkering. Når væsken ikke kan renne normalt, bygger det opp, skaper en perfekt ynglested for infeksjonsfremkallende bakterier.

Symptomer

Øret infeksjoner kan være smertefullt, og fordi babyer ikke kan fortelle oss hva som plager dem, de får ofte uvanlig masete. Mange spedbarn trekke eller gni ørene når de har det vondt. Ifølge Eisenberg, Murkoff og Hathaway, noen ganger, stråler smertene i kjeven og gjør suger ubehagelig, så spedbarn kan gråte under feedings. Øret infeksjoner er ofte ledsaget av feber, men ikke alltid. Av og til, babyer med ørebetennelser har kvalme, oppkast og tap av appetitt. Mange små med ørebetennelser viser ingen åpenbare symptomer i det hele tatt, og smitten bare blir tydelig når en lege myser inn i barnets øre. Ved undersøkelse, vises en infisert trommehinnen rød og svulmende. Uten behandling kan trykket sprenge trommehinnen, og slipper pus inn i ørekanalen.

Behandling

Ifølge forfatterne av «Hva kan man forvente det første året," ørebetennelse krever medisinsk behandling og kan ikke bli helbredet hjemme. En pediatrician kan forskrive antibiotika for å eliminere bakterieinfeksjon, så vel som en anti-inflammatorisk medikament for å redusere svelling. Barnas ibuprofen eller paracetamol kan gis for å lindre smerte. En decongestant kan også bidra til å åpne en blokkert rør og eliminere sinus drenering, som ofte går forut for og kompliserer ørebetennelse, men disse bør bare gis til spedbarn hvis foreskrevet. Noen ganger leger også foreskrive øredråper. Varme påføres øret i form av en varm kompress eller varmeplaten satt på lav kan redusere smerte. Babyer eller små barn som har kroniske øre infeksjoner kan behandles med en myringotomy - mindre operasjon for å drenere infisert væske fra øret - eller innsetting av en liten tube å drenere væske.

Forebygging

Eisenberg skriver at det ikke finnes noen sikker måte å hindre ørebetennelse, men foreldre kan ta noen skritt for å redusere risiko. Den første av disse er generelt god helse, inkludert god ernæring, nok søvn og regelmessige legekontroller. Ammer i minst tre måneder vil bygge opp en nyfødt immunitet. Når et barn har en kald, vil mate ham i oppreist stilling og heve overkroppen mens du sover (legg et par puter under hans madrass, aldri i sengen) hindre sinus drenering fra å samle inn i ørene. For babyer med allergi, kan slimhinneavsvellende midler hindre sinus drenering (spør legen din før administrering). Legene tror ikke at øret infeksjoner er smittsom gjennom direkte kontakt, men babyer som går på barnehage ser ut til å være mer sårbare.

Advarsel

Et fremmedlegeme i øret, kan svømmer øre og symptomer på en luftveisinfeksjon ligne en ørebetennelse, så det er helt nødvendig å se en lege for en riktig diagnose. Alvorlige ørebetennelser kan føre til hørselstap, så det er viktig å få barnet ditt behandlet så snart du merker symptomer.