Digidexo.com

når utvikler fosteret allergier

Utvikling av muskler i et foster

Fetal Stage Development

Utvikling under svangerskapet er delt i flere trinn. Den andre fasen, som starter i uke åtte av svangerskapet, er fosterstadiet. I denne fase av veksten, er fosteret mer beskyttet enn embryo var, men fosteret fremdeles er koblet til moren ved umbiclical ledningen og omsluttet av placenta å få oksygen og næring. I denne fasen, fortsetter fostervann å omgi fosteret amd absorbere støt.

Denne fasen av utviklingen, uke åtte til uke 38, har en betydelig redusert risiko for spontanabort.

Muskelutvikling

Fosterstadiet er der de fleste bevegelsen starter. I begynnelsen av scenen, er rammen av bein strukturer på plass, inkludert hodet, hjerne, hender, føtter og organer. I denne fasen, disse vokse og utvikle seg som nye strukturer som lever og nervesystem skjema.

Etter uke ni, kan fosteret bevege sine armer, hode, lunger og hender. Bevegelser, både fremkalte og spontane, er nødvendig for musklene og kroppen strukturer for å utvikle riktig. Fostervannet fortsetter å gi fosteret med ernæring.

Papir-tynne muskler begynner å dannes mellom uke åtte og uke 15 i henhold gjennomsiktig hud. I løpet av dette tidsrommet, er røde blodceller produsert, leveren former, lemmer forlenge, og de første hårene er utviklet.

Mellom uke 16 og uke 25, starter expediated muskelutvikling med dannelse av luftblærer i lungene, øyenbrynene, negler, øyevipper og tånegler. Nervesystemet utvikler og begynner å regulere kroppsbevegelser. Den nerve delen av øret begynner å utvikle seg rundt uke 18, og luftveiene starter regulering.

Kroppsfett og muskelutvikling fortsetter til uke 35. Da har fosteret sanseinntrykk og fullt utviklede bein, og produserer økte nivåer av jern, kalsium og fosfor. Lungene fortsetter å utvikle seg,

Ved uke 35, er et foster fullt utviklet og bør ha de nødvendige organer til å eksistere utenfor moren.

Embryo Stage

Den første muskulære utvikling, skjønt, skjer under fosterstadiet. Denne scenen er typisk uke en til uke åtte. I løpet av de første åtte ukene, utvikler fosteret de essensielle strukturer, inkludert hjernen, ryggmargen, milt, armer, ben, sanseorgan hulrom og fingre og tær.

Etter den tid et embryo forlate dette stadiet til å bli et foster, alle viktige organer burde ha begynt formasjon.

Integumentary utviklingen av fosteret

Integumentary utviklingen av fosteret


Bestående av huden og alle dens dermal lag, talg og sudoriferous kjertler, hår, negler og nerve reseptorer, er integumentary vårt system kroppens største organ system. Utviklingen av integumentary systemet begynner når en baby er fortsatt betraktet som et embryo. Under den andre trimester, når barnet er referert til som et foster, er utviklingen av integumentary systemet godt i gang og fortsetter frem til fødselen.

Funksjoner av Integumentary System

De viktigste funksjonene i integumentary system beskytter interne strukturer og organer og hindre oppføring av bakterier og organismer som forårsaker sykdom eller sykdom. Tenk deg hvor sårbare kroppene våre ville være uten skinn. Integumentary systemet produserer også vitamin D, hjelper til å kontrollere vår kroppstemperatur og beskytter oss mot solens sterke UV-stråler.

Hud og kjertler

Et foster begynner å utvikle svettekjertler på hendene og føttene rundt enden av den fjerde måned. Huden men går gjennom noen faser. Under den fjerde måneden, er fosteret hud gjennomsiktig, lys rosa, og dekket med mykt hår. Rundt den ende av den femte måned, vil huden bli dekket med languo - et hvitt, tynt hår som ofte forblir inntil noen dager etter fødselen. Ved slutten av den sjette måneden, utvikler fosterets hud vernix. Vernix er en voksaktig belegg som beskytter huden mens det er i livmoren. Tidlig i tredje trimester, er huden rød og rynkete og et lag av fett utvikler under. Gjennom tredje trimester, huden blir glatt og rosa.

Hår og negler

Nails begynne å vokse i et foster innen utgangen av tolvte uke. Før den niende måneden kommer, vil neglene dyrkes forbi tuppen av fingrene. Grovt hår begynner å vokse på fosteret under den femte måneden (languo vises tidligere). Dette er når håret vil være til stede på hodet og omfatter øyevipper og øyenbryn.

Nerve reseptorer

Nerve reseptorer utvikle gjennom hele svangerskapet og bør alle være fullt fungerende ved fødselen. Disse nerve reseptorer tillate barnet å "føle" forskjellige opplevelser. Dette inkluderer muligheten til å oppfatte ulike temperaturer, opplever smerte, eller føler morens ømme touch.

Skin Color

Integumentary systemet er også ansvarlig for utviklingen av kjemikalier som skaper pigmentering av huden, eller hudfarge. Mens fosteret utvikler disse kjemikaliene under tidligere uker, vil ikke fosteret ikke få sin sanne hudfarge til rundt syv og trettiende uke.

Hud allergier hos barn

Barn utvikler hud allergier til en rekke triggere som for eksempel miljø stoffer, matvarer, insekter og materialer, noe som resulterer i elveblest og andre utslett som kan være ubehagelig og smertefullt, forårsaker hevelse, intens kløe og tørr, flassende hud.

Melkeallergi

Hud allergier hos spedbarn vanligvis begynner med synlige symptomer på utslett og eksem som kan være ledsaget av oppkast, kvalme og irritabilitet grunn av matallergier som følge av melkeforbruket.

Matallergi

Barndommen matallergier på vanlige triggere som sjokolade, peanøtter, egg, alderen oster, hvete, mais, skalldyr og finned fisk kan føre til hudsymptomer, inkludert kløende elveblest og utslett som sprer seg med skrape og er ledsaget av allergisk rhinitt symptomer som lunger , pustevansker, tungpustethet, kløende øyne, sår hals, hoste og rennende nese.

Husstøvmidd \ Allergi

Skin allergi mot støvmidd kan føre til utslett hos barn som er mer uttalt mens du sover, som støvmidd trives i sengetøy, puter og madrasser, infiltrere et barns hud og resulterer i intens ubehag og kløe mens du sover eller ved å våkne opp.

Insekter

Lopper, midd, flått og andre insekter forårsake hudirritasjon hos barn som er allergiske mot skadedyr spytt, noe som resulterer i blemmer, rødhet, hoven hud, renner og elveblest, med anafylaksi potensielt forekommer hos barn med alvorlige insekt allergier.

Elveblest

Aktuelle hud allergi kan være forårsaket av følsomhet for temperaturendringer, fysisk anstrengelse, angst, soleksponering, kritt støv, dyr dander og materialer som ull, metall og plast, forårsaker kronisk elveblest som kan være kløende og smertefull på grunn av betennelse, skorpedannelse og sprer seg.

Behandling

Hud allergier hos barn kan behandles med over-the-counter aktuelle salver, kremer og salver som inneholder antihistaminer for kortsiktig reduksjon av symptomer, mens allergi testing og oppfølging omsorg gjennom reseptbelagte muntlig eller aktuelle antihistaminer, kortikosteroider, inhalatorer, vaksinasjoner og EpiPen injeksjoner for nødhjelp, anbefales for barn med genetiske predisposisjoner og kroniske allergisymptomer.

Leaky Gut Syndrome

Lekk tarm syndrom er en tilstand som forårsaker betennelse i tarmslimhinnen. Selv om millioner av mennesker lider av lekk tarm syndrom, de fleste konvensjonelle leger ikke anerkjenner dens eksistens.

Betennelse

Når tarmen er betent, gjør microvilli (projeksjon på intestinal fôr som absorberer ernæring) ikke produsere de riktige enzymer som trengs for fordøyelsen. Noen store molekyler deretter lekke gjennom tarmen, forårsaker kroppen til å produsere antistoffer til å bekjempe disse oppfattes antigener.

Årsaker

Ingenting fører direkte lekk tarm syndrom, men mange faktorer vil øke sin utvikling. Allergier, stress, alkohol og soppinfeksjoner alle forverre tilstanden.

Symptomer

Symptomer som smerter i magen, oppblåsthet, mye luft, angst, halsbrann og glutenintoleranse, alle er vanlig hos mennesker med lekk tarm syndrom.

Relaterte tilstander

Lekk tarm syndrom er mer vanlig hos personer med tilstander som cøliaki, multippel sklerose, autisme, fibromyalgi og irritabel tarm syndrom.

Behandling

Den viktigste måten å behandle leaky gut er kosttilskudd endring. Hold deg unna mat som forårsaker allergi, sukker, alkohol, meieriprodukter og koffein. Teorien er tarmen må reparere seg selv naturlig og disse visse matvarer svekke denne prosessen.

Diett for å Reduser Sinus infeksjoner

Sinus infeksjoner er smertefulle tilstander forbundet med sinus betennelse, økt produksjon av slim, trykk i ansiktet og pannen, smerte rundt og bak øynene, tretthet, lunger, postnasal drypp, tannsmerter, halsirritasjon, halitosis, en tapt luktesans og sykdomsfølelse. Årsaker til bihulebetennelse varierer og inkluderer ting som mat, narkotika, miljø allergier, lufttrykket endres, nesepolypper, bakterier og gastroøsofageal reflukssykdom. Det er endringer du kan gjøre til din diett, men å minimere sjansene for å utvikle bihulebetennelse.

Ananas

Legg ananas til kosthold for å bidra til å redusere sjansene for å få en bihulebetennelse. Ananas inneholder bromelain, som er et enzym som kan lindre lomme hulrom hevelse og redusere smerten forbundet med en bihulebetennelse. Bromelain inneholder flavonoid quercetin, som i sin tur, reduserer dannelsen av histaminer. Histaminer er ansvarlig for allergiske reaksjoner, nysing, rennende øyne og rennende nese. Alle de sistnevnte kan utvikle seg til en bihulebetennelse. Bromelain er også tilgjengelig som en urte supplement.

Mer mat som inneholder quercetin

Appelsiner, sitroner, sitrusfrukter, løk, epler og persille alle inneholder flavonoid quercetin. Innlemme disse matvarene i ditt daglige kosthold kan bidra til å redusere sjansene for å få en bihulebetennelse. Andre matutvalg som har høye mengder av quercetin inkluderer en rekke av mørke bær, for eksempel blåbær, blåbær og bjørnebær, samt mørke kirsebær og mørke druer.

Mat som inneholder Probiotika

Probiotika anses å være gode bakterier som kroppen trenger for å forsvare seg mot visse helsemessige forhold. Probiotika kan redusere sjansene for å utvikle visse allergier, og hvis du allerede tar antibiotika for en sinus tilstand, kan forbruket av probiotika hjelpe balansere bakteriene i kroppen din. Bakterier, både gode og dårlige, blir ødelagt av antibiotika bruk. Yoghurt er en primær kilde til Lactobacilli og Bifidobacteria, to probiotika som kroppen trenger for å holde seg friske. Probiotika er også funnet i chickory rot granulat, som kan legges til yoghurt for en smakfull effekt som øker mengden av probiotika som tilbys.

Foods høy i vitamin C

Den beste måten å avverge bihulebetennelse er å styrke riktig funksjon av immunsystemet. Vitamin C inntak er viktig for immunologisk funksjon, og mange matkilder naturlig inneholder store mengder vitamin C. Dette vitaminet er vannløselig, slik at du kan ta mye av det uten bekymring for overdose: Kroppen bruker hva det krever og disponerer resten. Foods høy i vitamin C inkluderer vannmelon, appelsiner, papaya, grapefrukt, kål, nepe greener, spinat, grønn paprika og bær.

Omega-3 Olje Vs. Omega-6 Oil

Omega-3 Olje Vs.  Omega-6 Oil


Omega-3 olje og omega-6 olje er to typer essensielle fettsyrer som kroppen trenger for optimal funksjon. Begge regnes flerumettet fett, den sunneste typen fett i kosten.

Matvarer med omega-3 oljer

Den beste kilden til omega-3 fettsyrer er i fet fisk, som laks og tunfisk, eller fiskeoljetilskudd. Det kan også bli funnet i betydelige mengder i valnøtter, linfrø, soyabønner og rapsolje.

Matvarer med omega-6 oljer

Omega-6 oljer er funnet i nøtter, frø og mange vegetabilske oljer som mais, soyabønneolje og saflorolje.

Omega-3 oljer i kroppen

I kroppen, har omega-3 oljer blitt kreditert med å hjelpe redusere risikoen for hjertesykdommer og forebygge betennelse, noe som bidrar til å redusere virkningen av leddsykdom som for eksempel leddgikt. Omega-3 fettsyrer er også nødvendig for å utvikle fosterets hjerne, nervesystem og øyne.

Omega-6 oljer i kroppen

Omega-6 oljer hjelpe indusere blodpropp, redusere kolesterolet, bistand i å utvikle sunn hud og bistå med immunsystemet fungerer.

Balanse

Mange eksperter er enige om at for maksimal helsefordeler, bør oljene være balansert i dietten i et forhold på omtrent 2: 1 omega-6 og omega-3 fettsyrer. Fordi omega-6 er vanlig i bearbeidet mat, er den typiske ratio for amerikanerne vanligvis rundt 40: 1.

Melk Soy Protein Intoleranse Diet

Melk Soy Protein Intoleranse Diet


Melk soya proteinintoleranse (MspI), også kjent som storfe proteinintoleranse, er manglende evne til å fordøye proteiner som finnes i kumelk og soya mat. Mange leger tror denne tilstanden er mer en metabolsk reaksjon enn en reaksjon fra immunsystemet. Det kan forekomme hos barn og voksne. Men det kan være spesielt vanskelig for mødre med spedbarn, siden melk er en baby primære matkilde. Behandling for MspI vil variere mellom de ulike aldersgruppene.

MspI Diet for spedbarn

Spedbarn med melk soyaproteinintoleranse kan ha mange symptomer, inkludert blodige, rennende eller slimhinne avføring, vekttap, kronisk lunger, astma, gjentatt oppkast, utslett, irritabilitet og kolikk-lignende symptomer. Leger noen ganger diagnostisere denne tilstanden som anemi. De kan henvise mor til en gastroenterolog eller GI lege for videre undersøkelse. Hvis soya og melk er de skyldige, vil mødre trenger å finne erstatning melker eller begynne å amme sine babyer.

Rice melk er ett alternativ. Det er glutenfritt, men det har vesentlig mindre protein enn kumelk. Du kan også prøve geitemelk. Noen GI leger anbefaler Alimentum, progestamil eller nutramigen som substitutter. Alimentum kan også bidra til å lindre diaré og betennelser i babyens fordøyelseskanalen. Men disse erstatter er dyrt på $ 7 $ 8 en kan. Hvis en mor velger å amme barnet sitt, vil hun må slutte å spise melk og soyaprodukter, også. Spedbarn ofte vokse sine melk soya proteinintoleranse etter den tid de nå sin første bursdag.

MspI kosthold for barn

Barn med MspI kan også ha ulike symptomer som blodig avføring. Rice melk kan anvendes i stedet for melk. Noen barn selv drikke geitemelk. Men i motsetning til spedbarn, barn spiser en rekke matvarer. Nøkkelen med barn, er å se på mat etiketter og ikke kjøpe noe som inneholder soya eller melk. Også ikke kjøpe produkter som inneholder whey. Noen barn med MspI tåler soyaolje eller lecithin. Det er best å mate disse barna gluten-fri mat slik at de ikke utvikle flere allergier.

Barn er følsomme overfor melkeprotein kan også utvikle overfølsomhet for de glutens i hvete. Glutenfrie matvarer inneholder all brun ris erstatninger, kjøtt, grønnsaker, frukt, poteter, yams, bønner, linser, de fleste nøtter og havre. Noen glutenfrie korn er quinoa, kamut, hirse, bokhvete, amaranth og basmati ris.

MspI Diet for voksne

Voksne har mye mer fleksibilitet med hensyn til denne tilstanden. Først, de trenger ikke melk for vekst som gjør spedbarn og barn. Og hvis de bruker det, ris og mandelmelk er tilstrekkelig for deres behov. Voksne kan få vitamin D og kalsium fra andre matvarer. Tunfisk, laks og eggeplomme inneholder vitamin D; og bønner, mandler, brokkoli, grønnkål og appelsinjuice kan gi kalsium.

Berørte voksne, som barn, bør også spise glutenfrie produkter. De bør også vurdere probiotika og enzymer. Probiotika kan legge "vennlige" bakterier til fordøyelseskanalen, noe som kan øke immunitet. Rå grønnsaker inneholder mye enzymer, som bedre kan hjelpe deg å fordøye og bearbeide mat.

Å leve med en røyker

Å leve med en røyker


Å leve med en røyker kan være irriterende for den som ikke røyker. Folk kan ha til å inngå kompromisser med en røyker om hvor ofte de røyker i huset. Dette kan være vanskelig. Barn kan være sårbare hvis foreldrene ikke er utdannet om farene ved passiv røyking. Uansett tilfelle, kan leve med en røyker forårsake helseproblemer og andre problemer for den ikke-røyker.

Betydning

Ifølge American Lung Association, 50.000 mennesker dør hvert år av symptomer knyttet til passiv røyking. Røyk er kjent for å inneholde mer enn 4000 kjemikalier og irritanter som formaldehyd, arsenikk og selv cyanid. Noen av disse er kjente kreftfremkallende. Røyk kan føre til mange alvorlige sykdommer i ikke-røyker (dvs., hjerteproblemer, lungekreft). Hvis du er en ikke-røyker leve med en røyker, dine sjanser for å utvikle helseproblemer øker jo lenger du er rundt denne røyken. Oddsen for å dø mens han bodde med en røyker er 15 prosent større versus lever i et røykfritt miljø.

Effekter

Å leve med en røyker kan forårsake luftveisproblemer som astma og bronchiospasms. Sistnevnte kan indusere voldelige hosteanfall som har vært kjent for å forårsake indre blødninger og brokk. Ikke-røykere som har nedsatt immunforsvar er også mer utsatt for å utvikle kjemiske allergier fra røyk. Passiv røyking kan føre til ikke-røykere til å savne jobben fra røyk-induserte problemer og barn kan gå glipp av skolen. The American Lung Associate rapporterer at 35 prosent av amerikanske barn lever i hjem hvor beboere eller besøkende røyker regelmessig.

Andre effekter

Å leve med en røyker kan gjøre deg og klærne lukter røyk. Dette kan ha sosiale konsekvenser med medlemmer av det motsatte kjønn, spesielt de som har følsomhet eller en aversjon for å røyke. Andre mennesker kan også være følsomme for røyk på klærne. Personer med kjemiske allergier kan selv utvikle luftveisproblemer, svimmelhet og influensalignende symptomer fra din røykfylte klær.

Betraktninger

Hvis du bor sammen med en røyker, bør du etablere grunnregler for å begrense in-house sine røykfrie. Mødre eller fedre kan gå utenfor å røyke i sommer, eller røyke i garasjen om vinteren. Kompromitterende er mye lettere med folk som røyker sjelden. Begrense røyk i boligen din kan lindre mange av konsekvenser og helseproblemer forbundet med røyk. Bruk ioniske eller HEPA luftfiltre i hele huset for å rense luften.

Expert Insight

Jonathon Foulds er en klinisk psykolog og professor i helseutdanning og atferdsvitenskap. I sin artikkel, "slutte å røyke Mens leve med en røyker," han diskuterer hvordan professor Martin Jarvis ved University College, London foretok en 10-års forsøk på familier og røyking. Foulds sa at Jarvis, "etterfulgt 18.000 britiske folk fra 1981 til 1991. Han fant at av de røyke i 1981, sine sjanser til å ha sluttet av 1991 var 39 prosent hvis de bodde sammen med en ikke-røyker, men bare 14 prosent hvis de levde med en røyker. Effekten blir enda mer markert for røykere som ble gift med en ikke-røyker, 52 prosent av dem var ikke-røykere 10 år senere. "

Atopisk Skin Disease

Atopisk Skin Disease


Atopisk hudsykdom, også kjent som atopisk dermatitt, er en hudsykdom som omfatter symptomer på kløe, flassing av huden og rødhet. Ifølge American Academy of Dermatology, er atopisk hud sykdom den vanligste formen for eksem og om lag 10 prosent til 20 prosent av amerikanerne vil utvikle det på et eller annet tidspunkt i livet. Den beste måten å kvitte seg med atopisk hud sykdom er å slutte å skrape den, men over-the-counter og reseptbelagte midler er også tilgjengelig. Hvis du lider med det du tror kan være atopisk hud sykdom, kan du se en hudlege for å være sikker.

Symptomer hos voksne

En voksen som lider av atopisk hud sykdom vil finne at hans eller hennes hud reagerer lett til miljømessige allergener, varme og kulde, og kan reagere på mat allergener også. Symptomer på atopisk hud sykdom inkluderer alvorlig kløe eller svie, blødning, oser eller skorpedannelse, og skalering huden hvis du har hatt atopisk hud sykdom i flere uker eller mer. Den vanligste området som atopisk hud sykdom oppstår er på knær og albuer. Jo mer en pasient riper utslett, jo flere bakterier kommer i kontakt med huden, forårsaker den til å klø mer. Høysnue, øyekatarr og astma er vanligvis diagnostisert i forbindelse med atopisk hud sykdom.

Symptomer hos barn

Atopisk hud sykdom hos barn er kjent som "barneeksem." Det vanligvis påvirker ansiktet og kinnene til små barn, spesielt babyer. Hvis barnet ditt har barneeksem, er det et tegn på at han eller hun kan utvikle andre allergier senere i livet, og har en følsomhet for miljø- og matallergier. Å holde barnet fra riper, kjøpe skjorter med hånd flaps eller sette votter på barnet ditt om natten. Hold barnets huden fuktig i løpet av dagen med olje-fri, duft-fri fuktighetskrem.

Over-the-counter behandling og rettsmidler

Ved første tegn til kløe, holde huden din så fuktig som mulig. Bruk olje-fri, duft-fri fuktighetskrem som Cetaphil. Prøv å holde et tynt lag av lotion på plagede området til alle tider. Hvis du befinner deg kløe gjennom lotion, prøv en medisinert lotion som Gold Bond. Hvis du fremdeles har symptomer, er den sterkeste over-the-counter medisiner 2,5 prosent hydrokortison krem. Kremen bør stoppe hevelse og kløe, men hvis denne kremen fortsatt ikke virker, kan det hende du trenger en sterkere resept.

Når skal man oppsøke lege

Hvis du opplever hevelse, alvorlig skalering, blødninger og skorpedannelse, bør du se en hudlege så snart som mulig for å hindre smitte. Legen din kan forskrive en resept for atopisk hud sykdom som Elidel pimecrolimus, ikke-steroid krem. I de tilfeller av den mest alvorlige atopisk hud sykdom, vil en hudlege forskrive orale steroider, men på grunn av de langsiktige bivirkninger forbundet med orale steroider, inkludert bein tynning, vektøkning og immunsystemet undertrykkelse, vil legen din bare foreskrive oral steroider hvis du har en veldig alvorlig tilfelle av atopisk hud sykdom som ikke har blitt hjulpet av andre reseptbelagte kremer og medisiner.

Advarsler

Hvis du ser en rød linje som strekker seg over huden din, se en lege umiddelbart, da du kan ha sepsis, en sykdom som oppstår etter et kutt eller åpning i huden har blitt infisert. Fordi pasienten lider med atopisk hud sykdom vil mest sannsynlig har mange åpne riper på hans eller hennes hud, er det viktig å gjenkjenne tegn og symptomer på blodforgiftning. Kom til lege umiddelbart hvis du opplever feber, frysninger, eller kvalme, som sammen med en rød linje som strekker seg over huden, er også symptomer på blodforgiftning.

Mus Allergi

Mus Allergi


Allergener fra mus kan føre til barndommen astma angrep, problemer på jobben for lab og dyrebutikk arbeidere og vanskeligheter med kjæledyr. Personer med rutine eksponering til mus kan utvikle allergi, selv om de aldri har hatt dem før.

Symptomer

Muse allergi vanligvis manifest som luftveissymptomer. Dette kan omfatte problemer med å puste, rennende nese, nysing og astmaanfall. Noen mennesker som er allergiske mot mus kan også oppleve et utslett eller kløende området, spesielt hvis de har vært i direkte kontakt med en mus. Hvis du ser røde merker på huden etter håndtering ditt kjæledyr mus, kan dette være en mild allergisk reaksjon.

Funksjon

Mus produserer allergener gjennom flere forskjellige vektorer, inkludert dander, spytt, avføring og urin. Alle disse er ganske enkelt måter som proteiner fra dyret kan komme i kontakt med en allergisk person. I motsetning til det mange tror, ​​håret selv ikke produserer noen allergener, men dander og spytt stakk til mus hår kan føre til en reaksjon. I allergiske mennesker, er immunsystemet sensibilisert for disse proteinene og reagerer når de kommer inn i kroppen.

Misforståelse

Proteinene som forårsaker allergier er unike for hvert dyr. Dette betyr at folk som er allergisk mot mus er vanligvis ikke allergisk mot rotter, marsvin, hamstere og andre gnagere automatisk. Mens allergikere er mer sannsynlig å utvikle nye allergier over tid, er det allergi mot hvert dyr unik. Mus produserer ikke den samme type allergen som enhver annen gnager.

Betraktninger

Ifølge Duke University, er om lag 15 prosent av befolkningen er allergisk mot noen dyr, men for dyr omsorg leverandører som nummer stiger til så høyt som 40 prosent. Pet eiere og folk som arbeider med mus i laboratoriet eller dyrebutikk miljøer har en økt risiko for å utvikle allergi mot dyrene. Flertallet av Dyretemmere ikke utvikle allergi, men det er fortsatt en betydelig risiko.

Advarsel

Museangrep i hjemmet presentere en helserisiko for små barn, spesielt de som allerede har allergi og astma. Muse allergi kan bidra til astmaanfall. I en Johns Hopkins University test av nesten 500 astmatiske barn i hjem som inneholdt muse allergener, en femtedel var følsomme for mus. Muse allergener synes ikke å øke alvorlighetsgraden av astmaanfall, men det er en bekymring for foreldre til barn med astma.

Fakta om antibakterielle såper

Fakta om antibakterielle såper


Noen av de store sykdoms skremmer av det siste tiåret som for eksempel SARS og H1N1 har ført til "antibakterielle" blir ordet av valget på renslighet produkter. Det er absolutt viktig å holde rene hender for å unngå å få smittsomme sykdommer. Men folk trenger å vite hvilke produkter som er effektive og hvorfor, og hvilke er bare en sløsing med penger.

Ikke Cleaner

The University of Michigan gjennomført forskning om effekten av antibakterielle såper etter at produktene steg til popularitet. Allison Aiello, leder av studien, konkluderte med at effekten av antibakteriell såpe var så ubetydelig at det ikke kunne bli ansett som mer effektivt enn noen annen type såpe. I bare én av studiene undersøkte i løpet av forskningen gjorde reduserte priser av bakterier registrere seg på hendene på brukerne. Denne effekten kun presentert i tilfeller hvor lenge og hyppig håndvask var perfekt observert i dagevis.

Miljø Damage

Den skjulte fare for antibakterielle såper er at de er mer skadelig for miljøet enn vanlig såpe som er laget med naturlige ingredienser. Rolf Halden of Arizona State University sier at kjemikalier som brukes til å lage såpe med antibakterielle egenskaper ikke dårligere. Dette betyr at store konsentrasjoner kan bygge opp i områder der vann forurenset med såpe avløp, som skader lokalmiljøet. Han foreslår å begrense såpe til å bruke bare i miljøer der det er nødvendig, for eksempel på sykehus.

Farene ved Overforbruk

I 2000 Stuart B. Levy fra Tufts University presentert på farene ved antibakteriell bruk av produktet i et sunt hjem på Emerging Infectious Diseases konferansen. Hans bekymring involvert Bakterienes evne til å mutere basert på en trussel. Dette er prosessen som har skapt bakterier som motstår tradisjonelle antibiotika. Han viste hvordan laboratorietesting indikerte en sterk mulighet for at bakterier utvikler stammer som er resistente mot antibakterielle produkter når det brukes for mye.

Allergier

En studie utført ved University of Michigan antyder en mulig sammenheng mellom overforbruk av antibakterielle produkter rundt barn og utvikling av allergier. Studien Forfatterne antyder at mer forskning må gjøres i området, men fikk se en kobling mellom de som vokste opp i en altfor sterilt miljø og utvikling av allergier. Teorien er at kroppens immunsystem ikke utvikler riktig når den ikke er utsatt for naturlige bugs, og så det begynner å angripe partikler som en normal kropp bør ignorere, for eksempel pollen.

Havregryn allergisymptomer

Som enhver matallergi, kan en allergisk reaksjon på havregryn utvikle seg til enhver tid og kan være potensielt dødelig. Vanligvis babyer som er mest utsatt for å utvikle havremel allergier, både interne og eksterne. Likevel har selv voksne spontant utviklet matallergier, inkludert mot havregryn, som virker uprovosert av fysiske, hormonelle eller kosttilskudd endringer. Å vite hva symptomene er felles med havregryn allergiske reaksjoner er viktig for helse og trivsel for deg eller noen du elsker.

Telltale Signs

Noen kjennetegn på havremel allergier inkluderer en hoven mage på grunn av gass bygge opp, et lite utslett over magen, og / eller oppkast. Havregryn inneholder gluten, et korn-baserte protein som krever et visst enzym for å bryte ned. Mangler dette enzymet er det som skaper gassen og oppkast. Utslett forårsakes vanligvis av lokal applikasjon av havregryn, men også er mulig ved inntak. Utslett indikerer barnets kropp har identifisert havregryn som en potensiell trussel, og arbeider for å eliminere den. Stanse bruken eller fôring havremel produkter til barnet ditt umiddelbart og oppsøke lege.

Subtile tegn

En subtil tegn på en mild eller undertrykt havregryn allergi omfatter mageplager eller magesmerter etter å ha spist havregryn. Myk avføring eller overdreven "spytter opp" er også vanlig. Disse er vanligvis milde allergier, selv om de kan være smertefullt for personen opplever dem. Denne reaksjonen kan også strekke seg til hveteprodukter, men ikke alltid. Denne type reaksjon kan utvikle seg så tidlig som 6 til 9 måneder. Igjen, eliminere havremel matvarer og havregryn-baserte formler hvis du har mistanke om en allergi mot havregryn. Kontakt lege.

Ekstreme Signs

I noen tilfeller kan være umiddelbar havremel allergier og livstruende. Hoven hals, kan tunge eller gane forekomme. Hvis noen føler seg svimmel, opplever pustevansker, eller andre alvorlige reaksjoner etter å ha spist havregryn, går de inn anafylaktisk sjokk som må behandles med spesielle medisiner umiddelbart. Denne tilstanden er ekstremt farlig og ambulansepersonell bør tilkalles umiddelbart.

Reaksjon Intensitet

Første reaksjonene til havregryn kan være mild i starten, slik som ubehag i magen eller en liten utslett som går bort etter en dag eller så. Vanligvis er imidlertid disse reaksjoner er bare et varselskilt som havremel kan være et allergen for den person som er involvert og den neste reaksjonen kan være mer intens. Hvis en sterkere reaksjon følger, ikke vente for en tredje reaksjon, kontakt lege umiddelbart.

Vinne Reaksjoner

Det er ikke vanlig for folk å overvinne havremel reaksjoner på egen hånd og kan trenge for å holde et spesielt anti-allergi medisiner på hånden. Adrenalin er en sterk, injiserbare legemiddel som kan arrestere de verste havremel symptomer i livstruende situasjoner, noe som gir offeret tid nok til å få medisinsk hjelp. Kun leger kan foreskrive adrenalin og vanligvis bare gjøre det for pasienter som opplever alvorlige reaksjoner. Alle som har opplevd en alvorlig (livstruende) reaksjon på havregryn bør bære en slik medisinering med dem når du spiser ute på en restaurant.

Allergi Relief Bedding for kjæledyr

Hvis du har et kjæledyr, og du lider av kjæledyr relaterte allergier, kan allergi lettelse sengetøy være løsningen. Ifølge Philip Tierno, direktør for klinisk mikrobiologi og immunologi ved New York University Langone Medical Center, vil madrassen faktisk doble i vekt etter 10 år bare på grunn av alle støvmidd og deres avfallspartikler, samt kjæledyr dander. Det er mye vekt bare fra mikroskopiske organismer. Allergi lettelse sengetøy bidrar til å frastøte kjæledyr dander, støvmidd og andre mikroskopiske partikler, og kan bidra til å redusere allergikere. Noen mennesker selv kjøpe allergi lettelse innkapslet sengetøy som de kan zip rundt sine kjæledyr seng eller pute.

Hvorfor Allergi Relief Bedding Works

Materialet som brukes til å lage allergi lettelse bedding er spesielt fordi rommet mellom trådene i materialet er små nok til at selv mikroskopiske organismer og partikler ikke kan trenge inn i dem. Dette rom, eller pore størrelse, ikke kan være en hvilken som helst større enn 10 um for å frastøte disse mikroskopiske partikler og organismer. De fleste av disse dekslene har glidelås slik at når puta eller madrassen er zippet opp inne i allergi lettelse sengetøy, eventuelle støvmidd inne vil dø.

Typer

Det finnes tre typer allergi lettelse sengetøy. Den første er varmt, crinkly og støyende å bruke fordi den er laget med en ugjennomtrengelig uretan backing. Denne type materiale er laget av membranstoffer. En annen allergi lettelse stoffet er en bomull-polyester blanding kalt Allersoft, og i stedet for å ha uretan backing, har denne porer så tett og liten at allergener ikke kan trenge det. En tredje allergi lettelse stoff er laget av mikrofiber. Dette stoffet er mykt, tettvevd og pustende.

Dekk en Bed

Den beste måten å dekke sengen slik at din allergi lettelse sengetøy arbeider mot kjæledyr dander er å begynne med å pakke inn dine spiralfjærer. Dette kan virke som overkill, men siden støvmidd, og kjæledyr dander kan samles der og påvirke din allergi, er det best å starte fra grunnen av. Deretter omslutter madrass i en cover laget av allergi lettelse materiale, og til slutt din dyne og puter. Tepper bør byttes ut med tepper laget av allergitestet materiale også, så vasket ofte for å hindre enhver allergen oppbygging.

Advantage

En John Hopkins University studie viste at allergener og midd befolkningen i et hjem redusert med 90 prosent eller mer i måneden etter allergi lettelse senger brukes for første gang. Når det er mindre allergener, inkludert kjæledyr dander i luften, vil du sove bedre, gjør du en mer uthvilt person overall.

Expert Insight

Bevis fra en medisinsk studie gjort i Nederland i 2005 ved Senter for forebygging og Helsetjenesteforskning, Statens institutt for folkehelse og miljø tilsier at hvis en person har en redusert eksponering for allergener som kjæledyr dander i spedbarnsalderen, er mindre sannsynlig at personen for å utvikle alvorlige allergier senere i livet. Så, ved hjelp allergi lettelse senger i hjemmet ditt, spesielt hvis du har barn, kan være én måte å hindre dem fra å utvikle alvorlige allergier senere i livet.

Allergi & Rotation dietter

Rotasjon dietter er ofte anbefalt for mennesker med allergi multiple å hindre dannelsen av nye allergier. Det grunnleggende konseptet med en rotasjons diett er å spise biologisk relatert matvarer på samme dag, og deretter unngå å spise de matvarer igjen for en tidsperiode. Rotasjon dietter blir ofte brukt i forbindelse med eliminering dietter for å forebygge og behandle matallergier.

Betydning

Matallergier oppstår når kroppens immunsystem angriper en mat protein, tror det er et skadelig stoff. Så mange som 12 millioner amerikanere lider av en eller flere matallergier, hvorav noen er potensielt dødelig. Fordi de fleste allergi er doserelatert, jo mer eksponering til en person har et potensielt allergen, desto mer sannsynlig hans kropp lage antistoffer mot det elementet.

Funksjon

Ved å begrense eksponering for potensielle allergener og høyrisiko matvarer, rotasjons dietter gi kroppen din med en hvileperiode og redusere sannsynligheten for at du vil utvikle en annen allergi. Spesifikke matvarer er spist og deretter unngått i flere dager etter inntak. For å redusere risikoen for å utvikle en peanut allergi, for eksempel, spiser peanøttsmør på dag én, og så unngå å spise peanøtter eller noe som inneholder peanøtter på dager to, tre, fire og fem. Du må også unngå alt behandlet ved hjelp av peanøtter, peanøttolje og noen matvarer knyttet til peanøtter.

Fordeler

Rotasjon dietter gjør at du kan redusere risikoen for å utvikle flere allergier. De kan også hjelpe deg med å identifisere problem matvarer som kan allerede være årsaken en svak reaksjon. Etter noen uker, kan du merke milde allergiske symptomer forsvinner som du ikke var klar over før du starter dietten. Når dette skjer, er det lett å identifisere og eliminere den fornærmende mat fra kostholdet ditt.

Ulemper

Allergi rotasjon dietter kan være vanskelig å gjennomføre, spesielt hvis du ikke er vant til å overvåke dine spisevaner. De kan også være kostbart å starte opp, fordi du må kjøpe nye matvarer og matlagingsprodukter til bruk når du unngår vanlige ingredienser, som for eksempel hvete, soya eller melk. Men etter en rotasjon diett blir lettere med tiden, og en ernæringsfysiolog eller allergolog kan være i stand til å komme med forslag for å hjelpe deg.

Betraktninger

Rotasjon dietter bør ikke brukes til små barn på grunn av risiko for ernæringsmessige mangler. Gravide eller ammende kvinner, og alle som lider av alvorlige helsemessige forhold bør også unngå å bruke allergi rotasjon dietter. Det er viktig å konsultere en ernæringsfysiolog eller en annen profesjonell for å få hjelp utvikle din rotasjon diett for å sikre at du får tilstrekkelig vitaminer, mineraler og andre næringsstoffer hver dag.

Informasjon om Fetus Vekst

Fosterets utvikling av en menneskelig baby foregår over tre tremånedersperiodene kalt trimester. Under hvert trimester, utvikler fosteret spesifikke kjennetegn som kan overvåkes som han nærmer seg forfall.

Første trimester

I løpet av første trimester, det befruktede egget implantater seg i livmoren, deler embryo i to halvdeler (man blir hos foster, den andre blir placenta), begynner hjertet å slå, og navlestrengen begynner å danne.

Second Trimeseter

Embryoet er nå kjent som et foster. I løpet av denne trimester, blir risikoen for abort betydelig mindre. Organer og funksjoner begynner å dannes, og barnets sanser begynne å utvikle. Barnet begynner å høre og å ha en følelse av berøring.

Tredje trimester

I løpet av denne trimester, barnets netthinne utvikle, og hun åpner øynene. Barnet setter også på kroppsfett, begynner å bruke lungene hennes og er født.

Kjønn

Du kan bestemme kjønnet på babyen ved ultralyd etter hans reproduktive organer utvikler i løpet av andre trimester.

Lengde og vekt

I de første ukene av svangerskapet et foster er mindre enn 1 cm lang og veier mindre enn 1 oz. Han vil vokse til et foster som starter på ca 10 inches lang og 10 oz. og vil etter hvert utvikle seg til en nyfødt baby i snitt ca 20 inches og bare over 8 pounds.

Hårvekst

Et foster begynner å vokse hår rundt uke 22. Øyevipper og bryn utvikle først, etterfulgt av hår på babyens hode. Ved første, har foster hår uten pigment og ser lyse hvite

Planter og Allergi

Planter og Allergi


Sesongallergisk rhinitt forårsaket av en immunreaksjon på pollen er utløst av forskjellige planter på forskjellige tider av året. Denne immunsykdom, ofte kalt høysnue eller pollenallergi, påvirker millioner av mennesker hvert år.

Immune Disorder

Sesongallergisk rhinitt er en immun lidelse preget av allergiske reaksjoner på pollen fra trær, gress, ugress, mugg eller soppsporer. Immunsystemet hos en person med allergisk rhinitt gjenkjenner ufarlige pollen eller andre allergener som skadelige stoffer.

Allergisk reaksjon

Når allergener inn i kroppen immunsystemet frigjør store mengder av histaminer og leukotriener, som forårsaker den typiske rennende nese, nysing, kløende hals og rennende, kløende øyne. Symptomer er vanligvis verre etter å være utendørs.

Vanlige Triggers

Høysnue om våren er mest sannsynlig forårsaket av trepollen. Allergi i sommer kan være forårsaket av gress og ugress pollen. Ragweed er en vanlig trigger i høst, og mugg og soppsporer er typiske gjerningsmannen fra november til mars.

En arvelig egenskap

Økt allergisk følsomhet er en arvelig egenskap. De fleste mennesker med allergisk rhinitt har en forelder eller søsken med samme tilstand. En familiehistorie med allergisk rhinitt øker risikoen for å utvikle sesongmessige allergier.

Onset

Utbruddet av allergisk rhinitt oppstår vanligvis fra barndom til tidlig voksen alder, selv om det kan dukke opp når som helst alder. Opptil 20 prosent av barn og så mange som 30 prosent av unge har sesongmessige allergier. Tilstanden er vanligere hos gutter.

Skjulte farene i Kids Meals

Lurking i mikroen frosne og fast food måltider er de perfekte ingrediensene for å bygge farlige sykdommer, risikere dårlig ernæring og utvikle alvorlige allergier. Kjemiske tilsetningsstoffer, bearbeidet kjøtt og trans-fett skape syke barn og dårlig mat. Markedsførere tære på et ungt publikum, ved hjelp av kostbare, sukkerfylte, usunne måltider forkledd som praktiske biter store lunsjer og middager. Hold barna sunt med hjemmelagde måltider.

Trans-fett og behandlet sukker

Trans-fett og mettet fett-fylt bakevarer, gatekjøkken og microwavable måltider legge smaken på samme måte som fett gir grillet kjøtt. Barnas utviklings ganer, men lære å kreve disse mat og tomme kalorier. Trans-fett øker dårlige kolesterolet, reduserer sunt kolesterol og gir liten næringsverdi. Stekt, rask mat har store deler av tilsvarende mettet og trans-fett-laden alternativer. Når du spiser ute, barna ønsker sukkerholdig brus eller sjokolademelk, som gir ekstra sukker. De ønsker alternative desserter er dynket i tunge mais sirup og sukker tilsetningsstoffer. Barn kan konsumere hundrevis av gram sukker, stivelse, trans-fett og mettet fett mellom frokost og sengetid. Mettet fett kan føre til overdreven gevinst vekt, og behandlet sukker kan ødelegge tannemaljen.

Tilsetningsstoffer og fyllstoff

Kjemiske mat fargestoffer kan forbedre det visuelle inntrykket av matvarer. Mat fargestoffer kan føre til at barn utvikler allergi som følge av lang tids bruk. Flavored ekstrakter og kjemisk modifiserte smaksforsterkere kan føre til gastrointestinale problemer, hyperaktivitet og mat cravings. En rekke microwavable og frosne måltider som er målrettet mot et ungt publikum er laget med behandlet kjøtt biprodukter og fyllstoffer. Produsenter bruker ellers unappealing animalske biprodukter som gris snuter, gris ører og fet fyllstoff for å legge bulk til kjøtt. Hovedingrediensen i fast food og ferdigpakkede måltider blir ofte behandlet ris eller hvete skrog, stivelse, mais gluten og kjemiske konserveringsmidler som øker produkt holdbarhet.

Diabetes og fedme

Fedme er en bekymring for foreldre prøver å finne en balanse mellom matvarer barna sine liker og ernæring barn trenger. Foreldre kan finne det vanskelig å konkurrere med annonsører som selger pizza lunsjer, chicken nuggets, iskrem og tyggegummi-flavored godbiter. Sukkerholdig frokostblanding til frokost, bearbeidet lunsjer og junk-food snacks kan føre til ubalanser i barns blodsukkernivået. Denne konstante ubalanse kan svekke kroppens evne til å produsere insulin, og regulere glukoseopptak. Overvekt kombinert med blodsukkeret pigger er en oppskrift for tidlig debut diabetes. Når mengden kalorier i disse matvarene, snacks og drikke ut-veie et barns aktivitetsnivå, kan vektøkning komme ut av kontroll.

Ernæringsmessige mangler

Barn mangler protein, kalsium, B-vitaminer, mineraler og vitaminer C, A og E, kan utvikle nedsatt og svekket immunforsvar. Som et resultat, kan overvektige barn lider av underernæring tross tilgang til sunn mat. Vitamintilskudd ikke dekke kroppens behov for fiber. Grønnsaker, frukt, korn, hvete og havre er nødvendig for sunn fordøyelse. Kosttilskudd sjelden gi tilstrekkelig protein for voksende kropper og sinn. Kalsium kan magnesium og kalium mangler føre til bentap, tannråte og dårlig muskelutvikling. Hyppig sykdom, hudlidelser, humørsvingninger, tretthet, depresjon, manglende evne til å konsentrere seg, svekket hukommelse og søvnforstyrrelser er bare noen av de negative effektene av langsiktig vitamin og mineral mangler.

Effektene av Black Mold

Black mold sprer seg raskt og kan blomstre i varierende forhold, særlig økende med økt luftfuktighet på 55 prosent eller høyere. Svart mold kan identifiseres som giftig eller giftig, samler på overflater i fuktige, fuktige områder som får lite ventilasjon. Virkningene av svart mold inkluderer innendørs og utendørs forverring, redusert luftkvalitet og en overflod av helsemessige forhold.

Identifikasjon

Black mold er slimete i konsistensen, og har en grønnaktig, sort farge. Black mold trives i fuktighet, sprer seg i mørke, trekkfulle steder hvor vannet samler og kondenserer i luften. Black mold vokser i tørre vegger, under tepper og gulv, innenfor møbeltrekk og hvitevarer, og henfaller luftkanaler, rør, tre og takrenner. Fuktige områder som samler vann som kjellere, loft, garasjer, bad og kjøkken tillate fuger, vegger, fliser, isolasjon og gulv for å absorbere svart mold.

Potensiell

Svart mold kan være vanskelig å oppdage når den ikke vises i vanlig visning. En muggen, mugg duft følger muggvekst, og er betydelig i å oppdage svart mold i et hjem. Som mugg sprer seg i et hjem eller bygning, blir vegger, overflater, og strukturelle materialer stadig forurenset med sporer. Som mold samler inn, begynner tre å forfalle, tepper og møbler blir farget og mugg, og veggene begynner å råtne. Effektene av utbredt og ubehandlet svart mold kan føre til kostbare innvendige og utvendige reparasjoner, ommøblere og ombygging. Riving og gjenoppbygging kan være nødvendig i alvorlige tilfeller av biologisk farlig giftig svart mold vekst.

Effekter

Black mold vokser på organisk materiale som gress, mulch, vått løv, og tre. Muggsoppsporer er lette og føres gjennom luften på varme, breezy dager. Høye utendørs sopptall utløse sesongmessige allergier i løpet av våren og sommeren, noe som gjør allergi og astma lider mer symptomatisk. Høye konsentrasjoner av muggsopp kan føre til hyppige lunger, kløende og rennende øyne, rennende nese, hudirritasjon, hodepine og pustevansker som nese og luftveier bli betent.

Betydning

Innendørs mold resultater i helårig helsemessige symptomer på grunn av den raske veksten og oppdemning av mugg innenfor strukturene i et hus. Black mold transporteres gjennom luften, og er assistert av innendørs oppvarming og kjøling systemer. Mold festes til ventiler, kanaler og filtre, redusere kvaliteten på luften blir sirkulert gjennom et hjem. Som folk innhalere mold regelmessig, symptomene blir mer uttalt. Individer uten prediagnosed forhold kan utvikle luftveislidelser, allergier og infeksjoner på grunn av hyppig svart mold eksponering.

Advarsel

Giftig svart mold innånding kan føre til nevrologiske komplikasjoner som trøtthet, hukommelsestap, hodepine, humørsvingninger og hørselstap. Utvidet eksponering for svart mold kan føre til alvorlige helsemessige forhold, inkludert skadet lungevev, blødning i lungene, kroniske luftveisinfeksjoner, soppsykdommer, astma, bihulebetennelse, allergisk rhinitt, eksem, nedsatt immunologi og bronkopulmonal mykose. Detektering og behandling av sort formen ved utbruddet er effektiv i å forebygge vedvarende og skadelige helseeffekter.

Allergi Rotasjon Diet Plan

Allergi rotasjon diett planer er nyttig for folk med flere allergier i å forebygge nye allergier og identifisere skjulte allergier i vanlige matvarer. Rotasjon dietter er noen ganger brukt sammen med eliminering dietter for å behandle eksisterende matallergier og hindre nye fra utviklingsland. Rotasjon dietter innebære å spise biologisk relaterte matvarer på én dag, og så unngå disse matvarene for en periode.

Betydning

Anslagsvis 12 millioner mennesker i USA lider av en allergi mot en eller flere matvarer. Når en av disse matvarene er inntatt, kroppen feil mat protein for en skadelig inntrenger. Den resulterende immunreaksjonssystemet er det som forårsaker symptomene på allergisk reaksjon. Gjentatt eksponering for potensielle allergener øker risikoen for å utvikle en allergi mot disse elementene.

Funksjoner

Rotasjon dietter fungerer ved å begrense eksponering for potensielle allergener, og gi kroppen og immunsystem med en hvileperiode etter inntak av høyrisiko matvarer. Høyrisiko matvarer inneholder alle de "store åtte" allergener (egg, hvete, soya, kumelk, peanøtter, tre nøtter, fisk og skalldyr), sammen med eventuelle mistenkte allergener. Vanligvis når en høy-risiko maten er spist en dag, må du unngå at mat for følgende tre til fem dager. Medlemmer av den samme maten familien også må unngås i denne perioden. For eksempel, hvis du spiser yoghurt på dag én, kan du ikke spise noen melkeprodukter, eller mat som inneholder melkeprodukter, for følgende flere dager.

Fordeler

I tillegg til å redusere risikoen for å utvikle nye allergier, allergi rotasjon diett planer bidra til å avdekke skjulte årsaker til allergiske symptomer. Ved streng overholdelse av diett plan, kan det være mulig å identifisere milde allergiske symptomer til matvarer som gikk ubemerket mens du er på en vanlig diett. Du er da i stand til å fjerne disse matvarer fra kostholdet ditt. Ved å begrense eksponering for potensielle allergener og høyrisiko matvarer, er immunsystemet mindre tilbøyelige til å svare på det defensive til disse elementene. Dette gjør det mindre sannsynlig at du vil utvikle en ny allergi, og faktisk øker antall matvarer du tåler. Helsemessige fordeler er merkbar i løpet av få uker.

Ulempene

For alle som ikke brukes til å overvåke sin diett, kan rotasjons dietter være vanskelig å gjennomføre. De kan også være dyrt å begynne, som erstatnings matvarer må kjøpes før du starter dietten. Men denne økningen i kostnadene vil til slutt selv ut. Det kan også være svært vanskelig for alle som ofte har måltider utenfor hjemmet for å spore hver potensiell allergen inge. Dette er fordi mange vanlige ingredienser som brukes i matlaging i restauranter inneholde potensielle allergener, som for eksempel melk, hvete, soya eller egg.

Advarsel

Allergi rotasjon diett planer er ikke trygt for alle. Hvis du er gravid, ammer eller lider av andre enn allergier helsemessige forhold, er en rotasjon diett anbefales ikke. Små barn bør heller ikke følge en rotasjon diett, da det kan føre til ernæringsmessige mangler og svekke vekst og utvikling. Allergi rotasjons dietter bør utvikles med hjelp fra en lege eller en sertifisert ernæringsfysiolog.

Tepperens for Allergi

Tepperens for Allergi


Mange allergikere finne seg selv opplever alvorlige allergisymptomer når inne i sine egne hjem på grunn av dårlig inneklima. Dårlig inneklima kan være et resultat av mugg, sopp, mugg, støv, støvmidd, kjemikalier eller pollen som har blitt sporet i fra utendørs tar opp residens i hjemmet. En av de mest sannsynlige stedene for disse allergenene å leve er i tepper, hvor de kan slå seg ned og bli fanget.

Tepper og Allergi

Noen mennesker med ekstremt alvorlig allergi eller astma kan bli oppmuntret av sine leger å fjerne tepper i hjemmet fordi det er en grunn til bekymring på grunn av sin myke, absorberende natur. Men i henhold til E-Journal of Gulv Sciences, tepper som blir rengjort og vedlikeholdes riktig er like trygt for allergikere og astmatikere som ingen teppe i det hele tatt.

Tepper i hjemmene til de som lider av allergi har renses mer enn de i hjemmene til andre.

Fordeler

Tepperens kan fjerne allergener som irriterer folk med allergi og astma. De kan til og med hindre utvikling av allergier. For eksempel kan folk som er utsatt for mugne tepper for lengre perioder utvikle allergier og bli mer følsomme for mold i deres miljø. Ved å rense teppet, kan dette utbruddet av allergi forebygges.

Bortsett fra fordeler for allergi og astma lider, kan en grundig rengjøring hjelpe et teppe varer lenger, ser vakker og fjern noen lukt som blir fanget i den.

Typer Rengjøring

Tepper kan rengjøres ved deg selv eller profesjonelt. Støvsuging kan gjøres to ganger i uken for allergikere, men en støvsuger med en High-Efficiency partikler Luftfilter, eller HEPA filter, bør brukes som det vil fange opp alle de små partiklene utgitt av vakuum.

Dyp rengjøring på tepper er gjort på de fleste huseiere 'skjønn, men allergikere kan trenge dypt tepperens oftere. Steam rengjøring og damp damprensere kan brukes til dype rense tepper, fjerne eventuelle partikler fra dypt ned fiber som er umulig å fjerne med standard støvsuging. Profesjonelle teppe rengjøringsmidler kan brukes for å få tepper renset med disse enhetene, eller de kan leies.

Kjemikalier

Damp og varme dampen er de beste måtene å rense tepper for allergikere fordi de bruker super-varmt vann for å drepe mugg og sopp, og for å fjerne andre allergener effektivt. Bruk av rengjøringskjemikalier eller pulverisert teppe rengjøringsmidler beregnet på å trekke opp partikler kan bosette seg dypt inn i tepper og være vanskelig å fjerne. De kan også gi ut kjemikalier i den omkringliggende luften, noe som ytterligere forverrer allergier.

Advarsel

Allergikere bør være flittig når du rengjør sine tepper som å ikke forstyrre de allergener og slipp dem opp i luften, noe som gjør situasjonen verre. Hvis et HEPA filter støvsuger er tilgjengelig, bør en profesjonell tepperens tjeneste brukes for å sikre at renseprosessen i seg selv ikke gjøre situasjonen verre.