Digidexo.com

ørebetennelse ekko

Symptomer på en gammel ørebetennelse

Dealing med en ørebetennelse kan være vanskelig, som det bærer med seg en rekke symptomer som kan forstyrre det daglige liv. Infeksjoner vanligvis bosette seg i midten ea, og er spesielt vanlig hos små barn. Og mens tre av fire barn har hatt en ørebetennelse på et tidspunkt, de fleste ikke krever seriøs behandling. Sjeldnere ennå er tilfeller av ørebetennelse hos voksne. Typisk behandling innebærer en antibiotikakur, men kirurgi er noen ganger nødvendig.

Symptomer som er til stede hos barn

I små barn som utvikler en ørebetennelse, kan flere symptomer forventes. En pjokk kan taue eller dra i ørene, har søvnproblemer, gråter oftere eller har problemer med å høre. Hvis barnet er gammelt nok til å snakke, hun kan klage på at hennes ører vondt eller at hodet hennes gjør vondt. En feber over 100 grader Fahrenheit er et annet tegn på en infeksjon.

Pain

Hos voksne er den mest åpenbare symptom på en ørebetennelse en øreverk. Dette kan innebære området nær trommehinnen følelsen smertefullt og betent eller området bak øret. I alle fall hvis en del av øret er smertefull, bør du nok oppsøke lege for en nøyaktig diagnose.

Svimmelhet og balanseproblemer

Anytime et problem i øret oppstår, er det en risiko for at du har balanse problemer. Du kan føle deg svimmel eller ut av balanse når du har en ørebetennelse på grunn av en opphoping av væske eller hevelse i øret. Dette er vanligvis avhjelpes av en runde med antibiotika, men hvis infeksjonen går for lenge uten å bli behandlet det kan føre til permanente balanse problemer.

Fever

Når en infeksjon presenterer seg i kroppen, er det svært sannsynlig at du vil ha en feber. Imidlertid er en feber på 100 grader eller høyere vanligvis et tegn på at det vil trenge behandling for å bekjempe infeksjonen, og for å unngå skade på mellomøret.

Plugget Ears

En annen relativt vanlig symptom på en øreinfeksjon er følelsen av at det er noe i øret. Det kan føle seg koblet opp og stemmen din kan ekko når du snakker. Noen hørselstap kan også skyldes en infeksjon. Men du bør aldri holde noe inn i øret i et forsøk på å koble den. Dette vil trolig bare forverre problemet, og du kan alvorlig skade deg selv.

Hvorfor er mine ører Ekko?

Hvorfor er mine ører Ekko?


Ekko i ørene kan være urovekkende og ubehagelig. Noen beskriver det som å høre i en tønne. Den samme følelsen opprettes når du kobler den ene eller begge ørene og snakke. Hvis du opplever øret ekko, det er en enkel løsning i de fleste tilfeller.

Funksjon

Øret har fire interne områder som brukes til behandling av lyd. Når noe forstyrrer behandlingen i noen av disse fire områdene, kan du utvikle en ekko i øret. Din ytre øregangen, trommehinnen, mellomøret og det indre øret må være fri for rusk, væske og skade for lyder til å høres normal til hjernen.

Effekter

Den vanligste ekko mennesker opplever i ørene er en når de snakker - som du snakker i hodet ditt. Hvis du hører et ekko fra alle lyder, inkludert andre folk snakker, er årsaken akustiske og kunne signalisere en alvorlig medisinsk tilstand, for eksempel en svulst i øret.

Årsaker

Et ekko i hodet ditt når du snakker er forårsaket av en blokkering i øregangen eller mellomøret. Ørevoks buildup er den mest vanlige årsaken til øret ekko. Andre årsaker kan være en ørebetennelse, bihulebetennelse, væske i øret eller en gjenstand fast i øregangen.

Løsning

Hvis du opplever et ekko i ørene i mer enn tre til fire dager, bør du kontakte lege. Ørevoks, ørebetennelse og bihulebetennelse alle kan lett behandles. Når du lider av en infeksjon, følger legens anbefalte løpet av behandlingen. Hvis ekkoet gjenstår etter at infeksjonen er behandlet, må du kontakte legen din.

Expert Insight

Ekko i ørene er vanlig blant nye brukere av høreapparat. Normalt går ekkoet borte innen fire til seks uker. En feilmontert høreapparat vil føre til ekko. Hvis ekko varer lenger enn åtte uker, se høre helsepersonell.

Tegn og symptomer på en ørebetennelse i en to-Year-Old

Tegn og symptomer på en ørebetennelse i en to-Year-Old


Øret infeksjoner er vanlig hos små barn, med mer enn 90 prosent av barna utvikler en øreinfeksjon etter når de når skolealder, ifølge American Academy of Pediatrics. Tilstanden er vanligere hos barn enn voksne, fordi deres Eustachian rør kan tettes lettere, som deretter kan føre til en infeksjon. I mange tilfeller, øreinfeksjoner utvikles etter et lite barn har hatt en kald eller annen viral infeksjon. Mange ørebetennelser vil klare på egenhånd uten behandling, men bakterielle infeksjoner kan behandles med antibiotika.

Pain

Øresmerter er den vanligste tegn på en øreinfeksjon, ifølge American Academy of Pediatrics. Mange 2-åringer vil være i stand til å fortelle din sine ører vondt, men i mange tilfeller vil du legge merke til barnet ditt er mer masete eller irritabel enn vanlig. Du kan også legge merke til barnet ditt høgg eller gni ørene.

Fever

En feber er vanlig hos barn med en ørebetennelse. Feberen kan vanligvis varierer fra 100 grader til 104 grader Fahrenheit, ifølge American Academy of Pediatrics.

Problemer med å sove

Et lite barn med en ørebetennelse kan ha problemer med å sove eller sovne. I de fleste tilfeller er dette på grunn av smerte fra infeksjonen.

Drenering

Når to-åringen har en ørebetennelse, kan du merke avtapping fra øret. Fluidet kan være hvit eller gul farge, eller kan blandes med blod. Væsken, som er forskjellig i utseende fra ørevoks, kan lukte ille. Når øret begynner å renne, kan det avlaste noen av smerte som oppstår på grunn av infeksjonen. Imidlertid bør barn med øret drenering bli sett av sine barnelege, ifølge American Academy of Pediatrics.

Hørselstap

En ørebetennelse kan føre til forbigående hørselstap hos barn også. Høringen er svekket på grunn av væske buildup bak trommehinnen. Høringen vil som regel tilbake til det normale i en uke eller to.

Tilbakevendende ørebetennelse

Mellomøret infeksjoner, teknisk kjent som mellomørebetennelse, er den vanligste årsaken for barn å se legen. I de fleste tilfeller er det ingenting å bekymre seg for. Noen ganger, skjønt, utvikler dette vanlig sykdom inn i et stort problem hvis barnet ditt holder får tilbakevendende infeksjoner. Du bør være klar over behandlingsalternativer og mulige komplikasjoner.

Identifikasjon

En mellomøret infeksjon er en betennelse i øret bak trommehinnen. Det begynner med forkjølelse eller influensa symptomer, og etter noen dager, barnet utvikler smerter i øret hans. Han vil sannsynligvis ha en feber mellom 100 og 104 grader, og du kan se gulaktig eller klar væske drenering fra øret hans. Et spedbarn med en ørebetennelse vil gråte mye og dra på øret hans. Et eldre barn vil være i stand til å fortelle deg hans øre vondt. De fleste barn vokser deres tendens til å utvikle dem etter alder fem.

Tilbakevendende ørebetennelse betyr barnet ditt holder får ørebetennelser med perioder med helse i mellom. Det er generelt definert som tre infeksjoner innen seks måneder eller 04:56 infeksjoner i året.

Årsaker

Øret infeksjoner er forårsaket av en hevelse i Eustachian rør som forbinder mellomøret til baksiden av halsen. Denne svelling kan være forårsaket av et virus eller bakterier, eller ved å allergener. Barn med astma eller allergi er mer utsatt for ørebetennelser, som er barn i barnehage. Andre faktorer som øker barnets risiko for ørebetennelser er eksponering for passiv røyking og mating med flaske.

Eustachian rør forlenge og bli mer rigid som barnet vokser, noe som gjør ørebetennelser mindre vanlig.

Behandling

I mange tilfeller er den beste behandling for å la infeksjonen gå sin gang. Med legenes bekymring over bakterier vokser resistente mot antibiotika, er det mange ikke forskrive antibiotika så ofte som de pleide. Ditt barns ørebetennelse bør klare i løpet av to uker. I mellomtiden kan du gi ham paracetamol eller ibuprofen å hjelpe med smerte, eller bruke varme til de berørte øret.

Hvis barnets øre infeksjon er alvorlig eller tilbakevendende, vil legen din sannsynligvis foreskrive en antibiotika som amoxicillin. Ditt barns smerte bør forsvinne i løpet av få dager, men sørg for at han tar hele kurset av antibiotika. I noen tilfeller av tilbakevendende ørebetennelser, kan legen forskrive en daglig dose av forebyggende antibiotika for å avverge fremtidige infeksjoner.

Barn med tilbakevendende ørebetennelser kan ha nytte av en vaksine. FluMist kan bidra til å hindre ørebetennelse ved å øke immunitet i slimhinnene. For barn over en alder av to som har hyppige ørebetennelser, er Pneumovax ofte anbefalt. Spedbarn med tilbakevendende ørebetennelser kan få hjelp fra en vaksine som heter PNCRM7.

Kirurgi

Hvis ditt barns ørebetennelse ikke rydde opp med antibiotikabehandling, eller hvis barnet er utsatt for tilbakevendende ørebetennelse, kan legen anbefale kirurgi. Myringotomy innebærer å gjøre et lite snitt i trommehinnen og bidrar til å hindre fremtidige infeksjoner. En nyere prosedyre, kalt OtoLAM, bruker en laser til å lage små hull i trommehinnen.

Legen kan anbefale tympanostomy, vanligvis kjent som å ha rør innlegge. Dette krever narkose. Legen vil plassere en liten tube inn i øret for å drenere væske som har bygget opp over flere måneder. Røret vil til slutt falle ut på egen hånd.

Advarsel

Mens sjeldne, er det mulig for barn med alvorlige, tilbakevendende ørebetennelser å utvikle hørselstap. Dette kan føre til tale forsinkelser og problemer med å lære å lese. Tilbakevendende ørebetennelser bør aldri bli ignorert.

Hva er årsakene til ørebetennelse hos barn?

En mellomøret infeksjon er en vanlig sykdom hos spedbarn og små barn, og er lett behandles med antibiotika. Å vite årsakene kan hjelpe deg å unngå mer hyppige infeksjoner hos barnet ditt.

Virusinfeksjon

Øreinfeksjoner ofte følger en virusinfeksjon, for eksempel en vanlig forkjølelse. Slimhinnen i barnets mellomøret svulmer fra infeksjonen, slik at væske til å hope bak trommehinnen.

Obstruksjon

En ørebetennelse kan være et resultat av en hindring fra hevelse i Eustachian rør som forbinder nesen til mellomøret. Fluid kan bli fanget i mellomøret og forårsake en infeksjon.

Adenoids

Hvis ditt barns adenoids smittes de kan hovne opp og legger press på Eustachian rør og tillater væske til å samle i mellomøret.

Immune System

Fordi immunforsvaret hos små barn ikke har fullt utviklet, det gjør dem mer utsatt for sykdommer og infeksjoner.

Risikofaktorer

Barn som er på en økt risiko for ørebetennelser inkluderer de mellom 6 og 18 måneders alder, de i gruppe barnehage og babyer som er matet en flaske mens du ligger nede, noe som kan gi melk til å flyte tilbake i det indre øret, i henhold til Nasjonalt nettverk for Child Care. Eksponering for sigarettrøyk eller høye nivåer av luftforurensning kan også øke barnets risiko for ørebetennelser.

Betraktninger

Øret infeksjoner kan resultere i kort eller lang sikt hørselstap, og muligens en sprukket trommehinne, spesielt hvis den forblir ubehandlet. Det er viktig å søke medisinsk behandling omgående.

Er en ørebetennelse smittsomt?

Er en ørebetennelse smittsomt?


Øret infeksjoner er vanlige plager, spesielt hos barn. De forårsaker smerte og feber, men mange foreldre er ikke sikker på om det er trygt å sende sine barn til skolen hvis hun har ørebetennelse på grunn av risikoen for å smitte andre barn.

Infeksjon

En ørebetennelse er kroppens reaksjon på bakterier eller virus flytte inn i ørets membraner og kanaler, ifølge KidsHealth.org. Kroppen deretter kamper av disse inntrengerne ved å øke temperaturen gjennom feber og sender hvite blodlegemer til å bekjempe den, noe som skaper puss.

Middle Ear

Den midterste øret infeksjon er den vanligste typen. Dette innebærer en infeksjon settling i øretrompet eller inn i luftlomme bak trommehinnen.

Er det smittsomt?

Ifølge KidsHealth.org, kan barnet ditt ikke passere langs hennes ørebetennelse til et annet barn. Hun kan imidlertid passere langs hennes kaldt, noe som kan føre til en ørebetennelse hvis viruset legger seg at barnets mellomøret.

Forebygging

Hjelp barnet ditt med å lære ikke å passere langs bakterier ved å undervise hennes gode håndvask prosedyrer og lære henne å dekke munnen hennes med armen (ikke hennes hånd) når hun nyser og hoster. Under kalde og influensasesongen, bruke rensemiddel ofte. KidsHealth.org anbefaler også å unngå å berøre dine øyne og nese og bor borte fra steder der folk røyker sigaretter, da disse irritanter er vanlige årsaker til ørebetennelse.

Legens Care

En virusinfeksjon vil klare seg på egen hånd med hvile og klare væsker. En lege vil foreskrive en antibiotika for en bakteriell ørebetennelse. Barnet ditt trenger en smertestillende for hver typer ørebetennelse.

Hvordan diagnostisere en ørebetennelse Med et otoskop

Det virker som ørebetennelser er en nødvendig del av barndommen. Mest alle foreldre har opplevd den masete baby trekke på ørene eller pjokk som ikke kan sove fordi ørene vondt og vet de vil være å gjøre en planlagt tur til barnelege. Legen din vil lett finne ut om barnet ditt har en ørebetennelse med en otoskop. Du kan også kjøpe et hjem otoscope som er enkel å bruke og kan hjelpe deg å avgjøre om midnatts tur til legevakten er nødvendig, eller hvis du kan vente til i morgen for å ringe legen din.

Hvordan diagnostisere en ørebetennelse Med et otoskop

Trekk øreflippen opp og mot baksiden av hodet ved å ta tak midt på øreflippen. Dette vil bidra til å rette ut øregangen slik at du kan se helt til trommehinnen.

Forsiktig plassere sonden slutten av otoscope inn i ørekanalen. Ikke tving sonde inn i kanalen eller skyve det utover sin naturlige form. Hvis barnet ditt sier det er smertefullt deretter tilbake sonden ut noen.

•  Se gjennom øyet stykke på otoskop for å se inn i øret. Normale ører er hakket og vil ha en grå farge, en lysrefleksjon og litt voks.

Sammenlign barnets trommehinnen til bilder på din otoscope instruksjonshefte. Hvis du ser noen unormal rødhet, en opphoping av væske bak trommehinnen, pus eller et hull i trommehinnen, bør du kontakte ditt barns lege umiddelbart.

Hint

 • For å bli kjent med ser på et normalt sunt øre og en infisert øre tar praksis. På barnets vanlige legebesøk spørre legen din om du kan ta en titt inni øret hennes, slik at du kan se hva et sunt øre ser ut. Har treneren legen du på hva den normale øret ser ut i forhold til en infisert en.
 • Det er viktig å merke seg at kun en lege med sin opplæring og høyere kvalitet otoscope faktisk kan diagnostisere en øreinfeksjon å bestemme behandling barnet trenger.
 • Sørg for å lese dine Otoskoper instruksjoner fullt før bruk. Hvert merke av otoskop kan ha små forskjeller i sine retninger for bruk.
 • Selv om med otoskop du ikke ser tegn på en infeksjon barnet ditt kan fortsatt ha en ørebetennelse. Hvis barnet ditt viser symptomer på en ørebetennelse som smerte eller trekke ved øret tar henne med til legen umiddelbart.

Effekten av ørebetennelse på høring

Effekten av ørebetennelse på høring


Øreinfeksjoner, eller mellomørebetennelse, er mest vanlig hos spedbarn og barn. Øret infeksjoner kan forårsake midlertidig hørselstap som kan fortsette hvis infeksjonen ikke behandles.

Årsaker

Øret infeksjoner er forårsaket av en opphoping av væske i øretrompeten, som forbinder mellomøret til baksiden av halsen. Væske buildup kan være forårsaket av forkjølelse, allergi eller bihulebetennelse.

Risikofaktorer

Øret infeksjoner forekommer hyppigst om vinteren. Ikke blir ammet, ved hjelp av en smokk, tilbringe tid i barnehage eller en nylig sykdom øker barnets risiko for å utvikle en øreinfeksjon.

Symptomer

Symptomer på en øreinfeksjon inkluderer øresmerter, hørselstap, oppkast og diaré.

Hørselstap

Øret infeksjoner kan føre til midlertidige hørselsvansker. Øret infeksjoner kan også føre til midlertidige tale og språkproblemer. Disse problemene kan vedvare hvis infeksjoner forblir ubehandlet.

Behandling

Noen ørebetennelser kan gå bort på egenhånd, men leger ofte foreskrive antibiotika. Alltid ferdig å ta antibiotika, selv om smertene er borte.

Hvordan forebygge ørebetennelse i spedbarn / småbarn

Hvordan forebygge ørebetennelse i spedbarn / småbarn


Fordi babyer og barn har kortere Eustacian rør enn voksne, og fordi deres Eustacian rør er på et grunnere vinkel, de er mye mer utsatt for ørebetennelser enn tenåringer og voksne. Kompliserer problemet for et spedbarn eller småbarn er det faktum at han ikke kan fortelle deg hva som gjør vondt. Selv om du kan sikkert se etter tegn - som fussiness eller trekke på ørene - det er best å gjøre alt du kan for å forebygge ørebetennelser hos spedbarn og småbarn. Hvis du mistenker en ørebetennelse, men ta med barnet ditt til en lege med en gang.

Hvordan forebygge ørebetennelse i spedbarn / småbarn

•  Unngå røyking i hjemmet ditt, eller la noen andre til å røyke i hjemmet eller i nærheten av spedbarn eller småbarn. Eksponering for sigarettrøyk øker risikoen for ørebetennelse.

Hold barnets eksponering for alle med forkjølelse eller influensa til et minimum. Ørebetennelser ofte følger en øvre luftveissykdom, og immunsystemet av en baby eller småbarn er ikke så effektiv som det av en ungdom eller voksen.

amme babyen. Amming er assosiert med en lavere risiko for ørebetennelser hos babyer og småbarn, muligens på grunn immun-system boosters stede i morsmelken.

4 Før barnet ditt i en litt oppreist stilling. Dette er vanligvis ikke et problem for småbarn, som sitter opp for å spise, men i et spedbarn, kan ligge flatt å spise forårsake melk til basseng nær Eustacian rør, slik at en yngleplass for infeksjon.

Ha en eneste omsorgsperson se babyen din når du ikke kan, eller - hvis en barnehage situasjonen er nødvendig - se etter det minste overfylt barnehage du har råd. Jo mer overfylt barnehage, er sannsynlig å utvikle flere forkjølelser og andre infeksjoner spedbarn eller småbarn, og jo større er risikoen for ørebetennelse.

Vask hendene før du håndterer din baby eller smårolling, og oppfordre andre til å gjøre det samme.

Hint

 • Sørg for å alltid la barnet vaske hendene før de spiser
 • Gi barnet frukt og grønnsaker for å hjelpe øker deres immunsystem
 • Unngå røyking områder
 • Unngå crowed barnehage

Tilbakevendende ørebetennelse hos babyer

Tilbakevendende ørebetennelser er relativt vanlig hos spedbarn og småbarn. De kan være svært ubehagelig og i alvorlige tilfeller kan føre til hørselstap. Tilbakevendende ørebetennelser har en rekke årsaker, behandlinger og forebyggende tiltak.

Definisjon

Et barn anses å ha tilbakevendende ørebetennelser hvis han har hatt mer enn tre ørebetennelser i seks måneder eller mer enn fire i ett år.

Behandling

En kombinasjon av antibiotika slik som amoxicillin og smertestillende midler som ibuprofen er den første linjen i behandlingen av akutte øreinfeksjoner.

Minimere risiko

Amming er den viktigste måten å forebygge tilbakevendende ørebetennelser. Andre unødvendige årsaker inkluderer barnehager, en lav-vegetabilsk kosthold og passiv røyking eksponering.

Medisinsk Forebygging

Noen leger vil foreskrive antibiotikaprofylakse som et forebyggende for gjentatte ørebetennelser, men disse har bivirkninger, og kan bidra til utvikling av antibiotikaresistente bakterier.

Øret rør

Som en siste utvei, vil noen leger fore implantert dreneringsrørene, som kan hjelpe ørene å utvise væske mer effektivt. Disse er vanligvis bare brukes for barn med hørselstap eller svært hyppige ørebetennelser (mer enn fem i et år).

Middle ørebetennelse i spedbarn

Middle ørebetennelse i spedbarn


Middle-øreinfeksjoner, eller mellomørebetennelse, er svært vanlig hos spedbarn og småbarn. Noen ganger kan de føre til mer alvorlige inngrep, som kirurgi, men for de fleste babyer, de er midlertidige sykdommer som lett kan behandles.

Årsaker

Bakterier eller virus vanligvis føre til ørebetennelse, men noen ganger allergi kan føre til infeksjoner også. I sin bok, "Hva kan man forvente det første året," forfattere Arlene Eisenberg, Heidi E. Murkoff og Sandee E. Hathaway skrive at babyer er spesielt utsatt for mellomøret infeksjoner. Eustachian rør som drenerer væske og slim fra ørene ned på baksiden av nesen og halsen, er kortere i en baby, så bakterier lett kan reise gjennom dem inn i mellomøret. Dette gjelder særlig fordi babyer tilbringer mye tid liggende på ryggen. Spedbarns rør er også horisontalt i stedet for vertikalt, som voksnes, så drenering er dårlig. I tillegg den korte lengden på babyens rør gjør dem mer utsatt for blokkering. Når væsken ikke kan renne normalt, bygger det opp, skaper en perfekt ynglested for infeksjonsfremkallende bakterier.

Symptomer

Øret infeksjoner kan være smertefullt, og fordi babyer ikke kan fortelle oss hva som plager dem, de får ofte uvanlig masete. Mange spedbarn trekke eller gni ørene når de har det vondt. Ifølge Eisenberg, Murkoff og Hathaway, noen ganger, stråler smertene i kjeven og gjør suger ubehagelig, så spedbarn kan gråte under feedings. Øret infeksjoner er ofte ledsaget av feber, men ikke alltid. Av og til, babyer med ørebetennelser har kvalme, oppkast og tap av appetitt. Mange små med ørebetennelser viser ingen åpenbare symptomer i det hele tatt, og smitten bare blir tydelig når en lege myser inn i barnets øre. Ved undersøkelse, vises en infisert trommehinnen rød og svulmende. Uten behandling kan trykket sprenge trommehinnen, og slipper pus inn i ørekanalen.

Behandling

Ifølge forfatterne av «Hva kan man forvente det første året," ørebetennelse krever medisinsk behandling og kan ikke bli helbredet hjemme. En pediatrician kan forskrive antibiotika for å eliminere bakterieinfeksjon, så vel som en anti-inflammatorisk medikament for å redusere svelling. Barnas ibuprofen eller paracetamol kan gis for å lindre smerte. En decongestant kan også bidra til å åpne en blokkert rør og eliminere sinus drenering, som ofte går forut for og kompliserer ørebetennelse, men disse bør bare gis til spedbarn hvis foreskrevet. Noen ganger leger også foreskrive øredråper. Varme påføres øret i form av en varm kompress eller varmeplaten satt på lav kan redusere smerte. Babyer eller små barn som har kroniske øre infeksjoner kan behandles med en myringotomy - mindre operasjon for å drenere infisert væske fra øret - eller innsetting av en liten tube å drenere væske.

Forebygging

Eisenberg skriver at det ikke finnes noen sikker måte å hindre ørebetennelse, men foreldre kan ta noen skritt for å redusere risiko. Den første av disse er generelt god helse, inkludert god ernæring, nok søvn og regelmessige legekontroller. Ammer i minst tre måneder vil bygge opp en nyfødt immunitet. Når et barn har en kald, vil mate ham i oppreist stilling og heve overkroppen mens du sover (legg et par puter under hans madrass, aldri i sengen) hindre sinus drenering fra å samle inn i ørene. For babyer med allergi, kan slimhinneavsvellende midler hindre sinus drenering (spør legen din før administrering). Legene tror ikke at øret infeksjoner er smittsom gjennom direkte kontakt, men babyer som går på barnehage ser ut til å være mer sårbare.

Advarsel

Et fremmedlegeme i øret, kan svømmer øre og symptomer på en luftveisinfeksjon ligne en ørebetennelse, så det er helt nødvendig å se en lege for en riktig diagnose. Alvorlige ørebetennelser kan føre til hørselstap, så det er viktig å få barnet ditt behandlet så snart du merker symptomer.

Botemidler for en baby ørebetennelse

I løpet av det første året av livet, babyer er utsatt for mindre forkjølelse som ofte kan føre til ørebetennelse. Som sine små kropper bygge opp immunitet mot felles miljømikroorganismer, kan forkjølelsesliknende symptomer. Slimet som forårsaker lunger under en kald kan ofte migrere til babyens ører, hovedsakelig Eustachian rør, hvor bakteriene begynner å formere seg og infisere dette følsomme delen av øret. Ørebetennelse er smertefullt, men behandler dem er vanligvis ganske enkel.

Symptomer

Når babyer er for ung til å fortelle foreldrene hva som plager dem, kan det være frustrerende å prøve å dekode rop og kroppsbevegelser for å finne roten av årsaken til ubehag. Heldigvis, i tilfelle av øreinfeksjoner, er det ikke vanligvis er vanskelig å bryte koden. Et skingrende skrik, uvanlig fussiness, manglende matlyst, feber og slite i øret (e) er ofte nok til å signalisere at barnet kan være lider av en øreinfeksjon.

Behandling

Mens mange ørebetennelser vil klare seg på egen hånd, er det lurt å besøke barnets lege hvis barnet utvikler en ørebetennelse i løpet av det første året. Legen vil sannsynligvis foreskrive en antibiotika medisiner som vil drepe av bakterier i øret og fjerne infeksjonen. Den antibiotika vil vanligvis kommer i flytende form som du vil administrere til barnet ditt med en pære sprøyte inn i munnen for at det skal svelges.

I tillegg til en resept antibiotika, legen vil trolig anbefale at du behandler barnets feber og ubehag med en over-the-counter smertestillende medikamenter som er formulert for babyer, for eksempel Spedbarn 'eller Barnas Tylelonol eller Spedbarn "eller Barnas Advil.

Antibiotika-resistente bakterier

Siden øret infeksjoner er vanlig blant spedbarn og småbarn, leger er ofte litt forsiktige når det gjelder forskrivning av antibiotika til barn med gjentatte ørebetennelser. Over tid, kan bakteriene begynner å bli resistente mot vanlig foreskrevet antibiotika, noe som gjør ørebetennelser (og andre sykdommer) forårsaket av disse såkalte "superbugs" vanskeligere å behandle konvensjonelt. På grunn av dette, mange foreldre velger å se om barnas ørebetennelser lindre på egen hånd uten bruk av antibiotika. I mange tilfeller gjør de.

Hvis du eller legen din bestemmer seg for å vente med å administrere antibiotikabehandling, det er skritt du kan ta for å lindre barnets smerte og fart langs utvinning. Administrasjonen av Infants 'eller Barnas Tylenol eller spedbarn' eller Barnas Advil kan bidra til å redusere smerter og få ned babyens feber. I tillegg varmt (ikke varmt) komprimerer over øret kan bidra til å løsne tykt slim og la det renne ut av øret, noe som kan bidra til å lindre infeksjonen.

Hvis babyens feber er mer enn 100,4 grader i mer enn to eller tre dager, er det på tide å ta ham med til legen. Mens de fleste tilfeller av spedbarn ørebetennelse gjøre klart på egen hånd, er det best å feile på siden av forsiktighet på dette punktet og få profesjonell medisinsk behandling.

Risting hodet Infant ørebetennelse

Risting hodet Infant ørebetennelse


Øret infeksjoner er et vanlig problem hos spedbarn og barn under 3. The American Academy of Pediatrics sier at de fleste barn vil få eller har hatt en ørebetennelse før den alderen.

Funksjoner

Ørebetennelser hos spedbarn skje fordi deres øre eustachian rør er kortere og mer horisontal enn voksne Eustachian rør, affording dem mindre beskyttelse mot mikrobielle inntrengerne.

Årsaker

Infant ørebetennelse er ofte forårsaket av bakterier eller noen ganger virus. Vanligvis vil væsken bygge opp i øret, og deretter bli infisert.

Hode Shaking

Siden spedbarn er ikke i stand til å fortelle deg hva gjør vondt, kan de rister på hodet frem og tilbake på grunn av smerte eller ubehag.

Andre symptomer

Andre symptomer på ørebetennelse kan inkludere fussiness, feber og en baby som er å trekke på ørene. Anytime babyen opptrer uvanlig eller har feber, er det en god idé å ringe legen.

Behandling

Antibiotika er den typiske løpet av behandlingen for et spedbarn ørebetennelse. Babyen kan også må kontrolleres på nytt etter at han er ferdig med alt av medisin.

Hvordan kan jeg fjerne opp en bakteriell Sinus & ørebetennelse?

Du føler deg elendig. Ansiktet og tennene vondt sammen med en av dine ører. Du føler febrilsk og har ingen energi. Du hadde en allergi angrep eller en kald før du ble så syk og din lunger og rennende nese har ikke stoppet. Du kan ha en ørebetennelse som utviklet samtidig med en bihulebetennelse. Hvis infeksjonen er bakteriell, kan legen forskrive de aktuelle antibiotika. Hvis ikke, vil hun foreskrive andre behandlinger.

Sinus infeksjoner

Legen din har å diagnostisere deg med en bihulebetennelse, for som han har til å utføre en fysisk eksamen. Ringe legen din for å be ham om å ringe en resept i for en antibiotika vil ikke fungere fordi han er nødt til å se deg i person og undersøke det indre av nesen. Han vil også be deg om fargen på slim og henviser til din medisinske historie. Han har også å gjøre en beslutning om din bihulebetennelse er bakteriell eller viral i naturen.
Det vil gjøre noe godt for å be om en antibiotika resept hvis han bestemmer infeksjonen skyldes et virus. Antibiotika fungerer bare på bakteriell bihulebetennelse, og hvis du prøver å bruke dem til å behandle en viral bihulebetennelse, er du bare bidra til antibiotikaresistens.

Øreinfeksjoner

Din ørebetennelse kan være enten bakteriell eller viral. Legen din vil måtte se deg i hennes kontor slik at hun kan se inn i øret ditt og bestemme dens opprinnelse. Hvis hun ser pus bak trommehinnen, som er lett å få øye på, vil hun få bestemme at det er bakteriell og hun vil foreskrive riktig antibiotika.
Selv om du føler deg fryktelig, svimmel, feber og øret aches og føles full, det betyr ikke at antibiotika er passende for dine symptomer. Hvis infeksjonen er viral, vil legen din nekter å forskrive antibiotika fordi hun ikke ønsker å bidra til antibiotikaresistens.

Andre behandlinger

Du kan dra nytte av andre behandlinger for å lindre den verste av dine ørebetennelse eller bihulebetennelse symptomer. Ta paracetamol eller ibuprofen å lindre smerte og hevelse. For din bihulebetennelse, bruke nesespray dråper og ta en muntlig decongestant til å rydde opp overflødig slim. Puss nesen forsiktig og drikk rikelig med klare væsker for å tynne dine slim.
For ørebetennelser, kan du sette en varm, fuktig vaskeklut på toppen av øret som vil bidra til å lette den verste smerten. Legg flere dråper enten vegetabilske, hvitløk eller olivenolje som er litt oppvarmet. (Dersom øret drenering, ikke sette dråper i øret.) Hvis øresmerter er virkelig ille, spør legen din om en resept for bedøvelse øredråper så du kan nummen trommehinnen. Du vil føle lettelse fra smerte i opptil to timer.

Hvordan behandle ørebetennelse hos babyer

Hvordan behandle ørebetennelse hos babyer


Øret infeksjoner er en av de vanligste sykdommer blant babyer. Nesten 75 prosent av spedbarn vil lide fra minst ett før fylte tre, med om lag 50 prosent får tilbakevendende infeksjoner hvert år før du deltar førskole. Her er noen forslag til behandling av ørebetennelser hos babyer.

Hvordan behandle ørebetennelse hos babyer

gjenkjenne tegn og symptomer på en øreinfeksjon i din baby. De omfatter rykke eller skrape øret, problemer med hørselen, væske drenering, fussiness, gråt, feber, blussende kinn, kvalme, verking i øret og søvnløshet.

•  Besøk barnelege hvis du mistenker barnet lider av en øreinfeksjon. Etter å ha gjennomført en fysisk undersøkelse vil legen anbefale den beste måten å behandle barnets øre infeksjon. Vanligvis vil han foreskrive en antibiotikakur.

Tenk å ha øret rør satt inn i babyens trommehinnen hvis hun lider av tilbakevendende ørebetennelser. Utføres under generell anestesi ved øre, nese og hals kirurg, er et lite innsnitt gjort i trommehinnen og en liten tube settes inn i åpningen. Fungerende som en ventil, lindrer røret press og lar luft inn og væsken ut slik at bakterier ikke kan trives.

Administrer riktig dose av barnesmertestillende, for eksempel ibuprofen eller paracetamol, for å behandle en ørebetennelse i en baby.

Plasser flere varm øredråper i hvert øre, eller holde en varm komprimere mot øret for å behandle babyens ørebetennelse. Barnelege eller apoteket kan anbefale de beste øredråper.

Søk lettelse for babyens øre infeksjon med babyantihistaminer og decongestants om problemet er forårsaket av allergi.

lindre symptomene på en ørebetennelse ved å heve babyens hode når de blir liggende nede.

Velg en av de mange naturlige rettsmidler for å behandle babyens ørebetennelse. Som reseptbelagte medisiner, naturlige alternativer redusere smerter, betennelser og ubehag. Søk på Internett for å finne ut hvor du kan kjøpe disse produktene.

Hint

 • Mer enn 75 prosent av alle ørebetennelser hos babyer rydde opp uten reseptbelagte medisiner.
 • Ta noen foreskrevet medisin som anvist.
 • Kontakt barnelege hvis babyens tilstanden forverres eller ikke merkbart bedre i løpet av flere dager med oppstart av antibiotika.
 • Aldri gi babyen aspirin. Det kan øke mottakelighet for Reyes syndrom.

Hvordan identifisere symptomer på ørebetennelse

Øret infeksjoner er forårsaket av en rekke faktorer, og kan forekomme i den ytre eller mellomøret. Betennelser og infeksjoner er de vanligste årsakene til ørebetennelser og påvirker mennesker i alle aldre, men barn er ofte plaget med mellomøret infeksjoner. Erkjennelsen symptomene på begge er avgjørende for å få behandling og lindring av ubehag og potensielt hørselstap. Enkelte mellomøret infeksjoner er forårsaket av bakterier eller virus, skjønt noen har også forekomme som et resultat av forkjølelse eller sykdommer. Andre ørebetennelser kan være forårsaket av irritasjon i øregangen (som i svømmer øre) eller skade på øregangen som fører til betennelse eller ekstern irritasjon. Forstå og lære å identifisere symptomer på ørebetennelse muliggjør rask handling etter rette og lettelse.

Hvordan identifisere symptomer på ørebetennelse

En mellomøret infeksjoner er ofte lagt merke til på grunn av en øreverk eller metthetsfølelse i øret. Noen beskriver følelsen en følelse av fylde i øret, eller ønske om å 'pop' øret, som er erfaren når du svømmer under vann. Andre sier en kontinuerlig summende lyd eller knitrende som er lagt merke til når det ytre øret er manipulert.

Slite på øret er et klassisk tegn på et barn med en ørebetennelse. Gråter, masete eller irritabel oppførsel ofte følger andre øret infeksjon symptomer hos spedbarn og småbarn som ikke klarer å uttrykke seg.

barn, og noen voksne, får feber, svimmelhet og moderate til sterke smerter med noen mellomøret infeksjoner. Smerter som er økt ved å trekke forsiktig i øret er et tegn på at øregangen er irritert.

Infeksjoner i det ytre øret kan være forårsaket av nærvær av en koke eller bump forårsaket av et sopp-eller bakterieinfeksjon i øregangen. Fremmedlegemer som for eksempel hårspray eller fargestoff eller bomullspinner ofte føre til irritasjon og betennelse.

Alvorlig ørebetennelser kan være registrert ved et utslipp som lekkasjer fra øret forårsaket av en opphoping av væske eller puss i mellomøret forårsaket av forkjølelse eller betingelser i nese og svelg.

Hint

 • Påfør varme med en varm vaskeklut til berørte øret for å gi noen lettelse fra symptomer. Unngå svømming eller andre aktiviteter som vil få øret vått til symptomene har forsvunnet. Unngå stikker gjenstander inn i øret, slik som fingre eller rengjøringsservietter. Tenåringer og voksne som lider av kroniske øresmerter eller øreverk bør alltid bruke ørepropper når du svømmer for å unngå fakkel-ups.
 • Ring legen din dersom øreverk er ledsaget av feber eller svimmelhet. Alvorlig, skarp smerte kan indikere en sprukket trommehinne. Barn trekke på deres øret bør sees av deres barnelege så snart som mulig for å unngå potensielle komplikasjoner.

Hvordan Enkel ørebetennelse Pain

Hvordan Enkel ørebetennelse Pain


De fleste husker smerten av barndommen ørebetennelser, og foreldre er altfor kjent med angst for å håndtere ørebetennelser hos spedbarn. Selv om disse infeksjonene er mest vanlig blant barn, de oppstår hos voksne også. De fleste ørebetennelser enten passere av seg selv eller avslutte kort tid etter behandling med antibiotika, men i denne perioden, kan ubehag være intens. Et par enkle hjelpemidler kan bidra til å håndtere smerten.

Smertestillende

De fleste ørebetennelser begynne når en kald fører øretrompeten å svelle. Fluid bygger seg opp bak hovne tube, legger press på den. Til tross for det faktum at forkjølelse typisk forårsake øreinfeksjoner, er kald medisin ikke anvendelige for å dempe smertene. Acetaminofen eller ibuprofen kan bidra til å redusere smerte forårsaket av svellingen og trykk, men har ingen virkning på den svellende verket. I tillegg bør barn med øreinfeksjoner ikke gis aspirin.

Elevation

Smerte forårsaket av en øreinfeksjon er vanligvis størst når du ligger nede. Heve hodet kan avlaste noe av trykket, og derfor noen av ubehag. En pute under hodet kan brukes i de fleste tilfeller, men barn som sover i en barneseng eller under en alder av to, bør ikke gis puter. I stedet kan foreldre heve svært små barn ved å sitte dem oppreist, støtte dem med armene eller i et bilsete.

Komprimerer

Varme og fuktighet er tradisjonelle rettsmidler for smerten av en øreinfeksjon. Fukting en vaskeklut eller håndkle i varmt vann og å anvende den til den siden av hodet som er nærmest smitte kan ha en beroligende virkning. Endre håndkle for å sikre at den er varm. Voksne kan bruke kjemiske varmeputer, som den typen som brukes for muskelsmerter; Imidlertid kan disse være for varmt for de fleste barn. Varmeplatene bør aldri brukes med spedbarn.

Svelge

Fordi øreinfeksjoner resultere fra øretuben hevelse lukket, en hvilken som helst aksjon som har en tendens til å åpne røret kan lindre infeksjonen. Svelging åpner øretrompeten litt, så drikker rikelig med væske er en god idé under en øreinfeksjon. Tyggegummi er en annen måte å fremme svelging. Små barn kan være resistente mot å svelge på grunn av smertene av infeksjonen; Men foreldre bør oppmuntre sine barn til å svelge som en måte å forbedre infeksjonen over tid.

Hint

 • Ta bad ikke dusjer
 • Hold bomull baller hendig
 • Hold øret dekket
 • La aldri vann for å komme i den infiserte øret
 • Bo ut av kald luft

Ørebetennelse Pain Relief

I tillegg til å forårsake feber, kan en ørebetennelse være svært smertefullt, spesielt for barn. Forårsaket av bakterier som infiltrere det indre øret eller mellomøret, kan en ørebetennelse føre øret for å fylles med væske. Heldigvis, over-the-counter og reseptbelagte behandlinger er tilgjengelige for å redusere smerte og helbrede infeksjon.

Symptomer

I tillegg til smerter i øret, kan en ørebetennelse forårsake feber nådde 100 grader C eller høyere, svimmelhet, hørselstap og problemer med å sove. Hvis venstre ubehandlet, kan bakteriene føre til en opphopning av blod og puss i øret, og forårsake en sprukket trommehinne, noe som kan føre til hørselstap og andre komplikasjoner.

At-hjem behandlinger

En av de mest effektive behandlinger for å avta ørebetennelse relatert smerte er en varmt vann flaske eller kompress plassert over øret. Herbal behandlinger, for eksempel hvitløk og Johannesurt, kan ha bedøvende egenskaper i behandling av smerter. Men disse bør kun brukes som anvist. Øredråper ved hjelp av te-tre olje, som har antibakterielle egenskaper, kan bidra til å redusere mengden av bakterier i øret. Denne metoden kan føre til irritasjon, så forsiktighet bør utvises.

Mange bruker øret candling, en metode som brukes for å trekke voks ut av ørene, for å lette følelsen av fylde i øret. Imidlertid kan denne metoden brenne området ved øret, samt føre til ytterligere smerte.

Medisinske behandlinger

Fordi noen ørebetennelser kan klare seg på egen hånd, kan en lege anbefaler en vente og se tilnærming til en ørebetennelse. Over-the-counter smertestillende midler som inneholder paracetamol eller ibuprofen kan hjelpe med både smerter og feber. Hvis over-the-counter medisiner ikke vil hjelpe symptomene avtar, kan en lege forskrive antibiotika for å rydde opp infeksjonen. Det er viktig å ikke ofte ta antibiotika, som misbruk av antibiotika kan resultere i en motstand på behandling, og kan gjengi antibiotika ineffektive ved behandling av alvorlige infeksjoner. Dessuten vil et øre infeksjon forårsaket av et virus ikke gro med antibiotikabehandling.

En lege kan også foreskrive øredråper som ikke nødvendigvis helbrede infeksjonen, men kan bidra til å dempe smerten mens øret helbreder. For barn som opplever gjentatte ørebetennelser, kan en lege anbefaler en myringotomy, som innebærer plassering av drensrør i ørene. Prosedyren krever narkose og en kirurg vil sette inn et dreneringsrør i barnets trommehinnen. Røret bidrar til å balansere trykket i øret, noe som resulterer i mindre smerte og infeksjon.

Tegn på ørebetennelse hos spedbarn

Mellomørebetennelse er den vanligste typen av ørebetennelse hos spedbarn og små barn. Øret infeksjoner er vanlige fordi Eustachian rør blir tett lett og væske bygger seg opp. Som fungerer som et hekkeområde for bakterier og virus som forårsaker infeksjonen.

Tegn på infeksjon

Ofte spedbarn som har en ørebetennelse har feber og er veldig irritabel. Barnet kan ikke sove godt, gråter mer enn vanlig, og appetitt kan være mindre enn normalt.

Årsaker

Øret infeksjoner kan være forårsaket av en kald eller bihulebetennelse, allergier, eksponering for tobakksrøyk, infiserte eller grodde adenoids, eller overdreven slimete og spytt produsert i løpet av tenner.

Risikofaktorer

Spedbarn som er flaske-matet har en høyere risiko for ørebetennelse på grunn av fastsettelse av posisjon under fôring, fremme væskeansamling i øret. Andre risikofaktorer er en fersk øret infeksjon eller sykdom, deltar en barnehage med seks eller flere andre spedbarn, smokk bruk, genetikk, endringer i høyde eller klima, og kaldt vær.

Smertebehandling

Bruke en varm klut til de berørte øret kan gi noen lettelse fra smerter forbundet med en ørebetennelse. Resept eller over-the-counter øredråper og smertelindring medisiner Tylenol kan også bidra til å avlaste noen av ubehag.

Behandling

Babyens barnelege vil avgjøre om å forskrive antibiotika for å behandle ørebetennelse. Hvis en antibiotika er foreskrevet, sørg for å fullføre hele kurset for å sikre at infeksjonen er ryddet opp.

Behandling for tilbakevendende infeksjoner

I noen spedbarn som har flere ørebetennelser i en seks måneders periode, vil leger anbefaler kirurgi for å sette i rør for å hjelpe til med drenering av væske. I noen tilfeller vil legene sette et spedbarn på antibiotika for å prøve å forhindre tilbakevendende infeksjoner.

Hjem rettsmidler for Ytre ørebetennelse

Ytre ørebetennelse er også kalt otitis externa eller svømmer øre. Vanligvis ligger infeksjonen i det ytre øret og noen ganger i ørekanalen. Det er ofte forårsaket av overdreven eksponering for vann. Det ytre beskyttelsesfolie lag av øret, når de utsettes for vann flere ganger, begynner å gå i stykker og bli myk. Når den er myk, sopp og andre bakterier som normalt ikke kan trenge gjennom det beskyttende lag, inn i huden av øret og forårsake en ytre ørebetennelse.

Eddik

Både hvit eddik og eplecider eddik er anvendelige for behandling svømmer øre. Flere dråper hvit eddik kan legges til øret og bør forbli i øregangen i minst fem minutter før du skyller øre (tømme den av eddik). Denne behandling bør påføres ett øre på en gang, til begge ørene.

Apple cider eddik er også nyttig fordi det hemmer veksten av bakterier som forårsaker svømmer øre. Så snart øret blir utsatt for overflødig vann eller du føler øret blir tilstoppet av vann, vil du legge til flere dråper (mellom tre og fire) av en løsning laget med like deler eple cider eddik og vann eller alkohol. Hvis du allerede er infisert med svømmer øre, legge til flere dråper av den samme løsningen to ganger om dagen for en tre-dagers periode.

Baby Oil

Babyolje er også et hjem rette for en ytre ørebetennelse. Varm babyolje så det er på en lunken temperatur. Sakte hell den varme babyolje inn i øret ved hjelp av en øre dropper. Plasser en bomullsdott i øret etter øregangen føles full av babyolje, slik at oljen må forbli i øret. Holde oljen i øret i fem minutter eller til den begynner å føle seg kule, deretter avløp.

Hårføner

En enkel og effektiv måte å behandle en ytre øret infeksjon forårsaket av overflødig vann (svømmer øre) er å bruke en hårføner for å tørke ut øregangen. Ta en hårføner og sett den på lav eller varm. Rett hårtørker på de berørte øret, enten umiddelbart etter eksponering for vann eller når øret begynner å føle irritert som et resultat av infeksjonen. Pass hårføneren frem og tilbake over øret. Det vil begynne å føre til at vannet inne i øregangen som er årsak til ubehag for å fordampe. Gjøre dette i flere minutter for å sikre at alt vann, som bryter ned den beskyttende barriere i øret, er fjernet.