Digidexo.com

helvetesild stress

Hvordan stress fører Helvetesild

Alltid Present

Helvetesild er en unik tilstand som det er alltid til stede i de fleste. Helvetesild er forårsaket av et virus kjent som "Varicella Zoster Virus", eller VZV for korte. Et medlem av herpes familie av virus, er VZV det samme viruset som forårsaker barnesykdom vannkopper. Selv om folk flest bare kan oppleve vannkopper én gang i livet, en svekket igjen av viruset lever i kroppen for resten av personens liv; så lenge som den personen forblir sunne, er imidlertid det naturlige immunsystemet sterk nok til å holde viruset fullstendig undertrykket og helt symptomfrie.

Immunsystem mangler

Stress kan ha en alvorlig innvirkning på menneskekroppen, og spesielt menneskets immunsystem. Litt stress - som stress opplevd når du ser på en sportsbegivenhet eller arbeider på et høyt profilert prosjektet på kontoret, for eksempel - er ansett som god stress og har en positiv kortsiktig effekt på immunsystemet. Ifølge American Psychiatric Association (APA), skjønt, langsiktige stressfaktorer som ulykkelige ekteskapelig eller ansettelsesforhold gradvis slites ned kroppen og svekke kroppens naturlige forsvar. TFO ikke påpeke at ytterligere forskning kan utføres for å forstå mer hvordan stress påvirker kroppen, men psykologiske eksperter er enige om at et svekket immunsystem er en definitiv utfallet av kronisk stress.

VZV resurfaces

Når det menneskelige immunsystemet blir svekket - enten gjennom langsiktig og kronisk stress eller gjennom sykdommer som HIV - vanlige bakterier og virus som lever i menneskekroppen kan overmanne immunforsvaret og begynne å presentere symptomer. Selv om han VZV virus er alltid til stede i de fleste folks kropper, er det vanligvis holdes trygt i sjakk av immunsystemet. Når dette systemet blir svekket av stress, skjønt, VZV symptomene vanligvis fraværende (som et utslett) kan forekomme. I de fleste tilfeller vil resten tillate immunsystemet til å lade opp og rydde opp alle symptomer, men en liten prosentandel av mennesker kan trenge å gå til en lege for å få hjelp i å gjenoppbygge den svekkede system.

Behandling av stress relatert Helvetesild

Helvetesild, også kjent som herpes zoster, er en smertefull hud utslett forårsaket av varicella-virus. Etter at du har hatt vannkopper, vil viruset forblir latent i nervene og kan reaktivere år senere. Utslett og blemmer fra helvetesild kan være ganske smertefullt, men lidelsen er ikke livstruende.

Symptomer

Symptomer på helvetesild inkluderer en brennende kribling smerte i et bestemt område av kroppen din, et rødt utslett som vises noen dager etter at smertene, væskefylte blemmer som bryter åpen og skorpe over, urolig mage, feber og frysninger. Normalt vil utslett vises på den ene siden av kroppen som innpakning rundt den ene siden av ryggen til forsiden av magen. Utslettet kan dukke opp hvor som helst på kroppen, men vanligvis rundt midjen, halsen eller hodet.

Diagnose

Legen din vil diagnostisere helvetesild ved å se på utslett og blemmer og tar en hudprøve av en av blemmer å undersøke under et mikroskop. Utslett, blemmer, smerter og plassering på kroppen gjør helvetesild relativt enkle å diagnostisere.

Behandling

Stressrelaterte helvetesild kan klare seg på egen hånd i et par uker, men på grunn av smertene og åpne blemmer, bør behandling gis for å lindre smerten og holde blemmer fra å bli smittet. Antivirale medisiner som Valtrex og Famvir redusere alvorlighetsgraden og varigheten av symptomene. Disse medisinene bør startes innen 72 timer etter tegn på hudutslett for å oppnå de beste resultatene. Corticosteroider slik som prednison kan anvendes for å redusere inflammasjon. Når smertene er mild, kan over-the-counter smertestillende som for eksempel Tylenol eller Motrin være alt som trengs. For sterke smerter, kan legen forskrive narkotika. Antihistaminer som Benadryl kan redusere kløe.

Aktuelle salver for utslett og blemmer kan være foreskrevet. Lidokain er et smertestillende medisiner som kan lindre smertefulle blemmer. Ikke klø blemmer, som du kan øke risikoen for bakteriell infeksjon og arrdannelse. Påfør kule våte omslag til blemmer i 20 minutter flere ganger om dagen. De komprimerer hjelpe sooth smertefulle blemmer og kan redusere risikoen for infeksjon. De bidrar også til å fjerne skorper. Når blemmer har tørket, slutte å bruke kompresser som de kan tørke ut huden rundt. Hold den berørte huden ren med såpe og vann. Påføring vaselin kan hjelpe hastighet helbredelse. Løstsittende klær slik at rubbing av klærne ikke vil irritere utslett. Gråtende blemmer inneholde vannkopper viruset, så unngå kontakt med de som ikke har hatt vannkopper før blemmer har tørket opp.

Behandling for Helvetesild på Face

Behandling for Helvetesild på Face


Alle som har hatt vannkopper kan utvikle helvetesild. Alle aldre kan bli påvirket uavhengig av kjønn eller rase. Det er mer enn 250.000 tilfeller rapportert hvert år i USA. Helvetesild begynne i en rekke steder på kroppen, slik som stammen, hode, nakke, arm eller lår, med de vanligste områdene å være stammen, nakke og rygg. Imidlertid kan det noen ganger begynner i ansiktet eller i eller rundt øynene.

Behandling

Det er antatt at helvetesild utløses når immunforsvaret er svekket, enten fra stress, tretthet eller visse medisiner. Aktuelle formler er den første linjen i behandling, spesielt salver som inneholder ikke-steroide anti-inflammatoriske legemidler som aspirin eller lokal anestetika som Lidokain. En av de mer vanlige kremer foreskrevet av leger er en rubbing creme inneholder Capsaicin. Ved å gni dette over de smertefulle, blemmer områder av huden, vil capsaicin slutt redusere stikkende og brennende følelse følte gjennom huden og nerveender. Også, bruke kalde omslag til den røde eller blemmer områder kan bidra til å lette noe av stikkende og brennende følelse og vil tendere til å gjøre deg litt mer komfortabel. Du bør prøve å unngå varmen fordi det vil øke smerten gjennom nerveender.

Flere rettsmidler

Selv om den absolutte årsaken til helvetesild ikke er kjent, har forskning vist at det er tre spesifikke antivirale medisiner som fungerer svært godt, spesielt for de som utvikler helvetesild i ansiktet. Disse spesifikke medisiner er Zovirax, som er sterkt anbefalt i reduksjon av betennelser og smerter, Famvir og Valtrex. Det er også topiske midler som kan brukes for å lindre sensitive områder av huden, som inkluderer Calamine, Aspercreme og Silvadene krem.

Viktig informasjon

For de som opplever helvetesild i ansiktet, er det viktig å huske på at enhver prikking på tuppen av nesen kan indikere progresjonen på den øvre ansiktet og øynene. Hvis dette viruset flytter til øynene, er det mulighet det kunne infisere hornhinnen, forårsaker blindhet. Det er viktig at du ser en lege umiddelbart hvis det øvre ansiktet blir påvirket. Også, hvis du utvikle helvetesild i ansiktet ditt, er det mer sannsynlig å oppleve langvarig post-singel smerter i månedsvis.

Helvetesild og overgangsalder

Helvetesild og overgangsalder


Begge helvetesild og overgangsalder påvirker visse bestander av samfunnet. De er imidlertid ikke forbundet. Menopause er en naturlig del av aldringsprosessen, og bare rammer kvinner. Helvetesild rammer begge kjønn like, og vanligvis oppstår etter fylte femti. Sjansene for å pådra seg sykdommen øker ti ganger i en alder av seksti. Det eneste som overgangsalder og helvetesild har til felles er oppdagelsen av et nytt legemiddel som brukes til behandling av fibromyalgi.

Helvetesild

Helvetesild skyldes det samme viruset som forårsaker vannkopper. Hvis noen hadde vannkopper som barn, kan det ligge latent, og i en tid da personens immunsystem kan være kompromittert, kan sykdommen dukke opp igjen som helvetesild. Det påvirker nerveendene, og fører til blemmer som til slutt bryter ut og forårsake alvorlige smerter. Arrdannelse etter blemmene har tørket er som en lilla utslett. Det kan vare i måneder, forårsaker stort ubehag. Det viser seg på den ene side av legemet, vanligvis ribbe eller rygg, men det kan påvirke ansiktet og området rundt øyet.

Menopause

Overgangsalder begynner rundt 40 år og kan fortsette i 10 år. En kvinne skal ha opplevd overgangsalder når menstruasjonen opphører i ett år. I løpet av den tiden kan hun oppleve hetetokter, stress, depresjon, humørsvingninger, tørrhet i øyne og vagina. Stress kan føre til at immunsystemet til å bli påvirket, og mer utsatt for sykdommer.

Betraktninger

Helvetesild kan være alvorlig for noen som lider av cancer eller HIV, og det kan oppstår på nytt på grunn av svekket immunsystem. Viruset er smittsomt til skorper vises, så det er best å holde seg borte fra barn fordi de kan kontrakten vannkopper. Overgangsalder kan føre til andre forhold, inkludert svekket bein som fører til osteoporose, hjertesykdom, høyt kolesterol og urinveisinfeksjoner. Det er hormonbehandlinger som må undersøkes fordi de kan bære risikoen for blodpropp, hjerneslag og kreft.

Behandling

Antivirale midler kan anvendes i de tidlige stadier av helvetesild som kan redusere effektene av sykdommen. Det er også en vaksine for personer over seksti.
Trening, meditasjon, massasje og aerobic er et par ting som en kvinne kan gjøre for å lindre hetetokter, stress og irritabilitet. Leger liker å foreskrive hormonbehandlinger for å unngå betingelser som kan være forårsaket som et resultat av menopause.

Dual Treatment

Et nytt medikament som brukes for behandling av fibromyalgi har vist seg å være en fordel for menopause, og helvetesild lider. Generisk legemiddel; pregabalin, kan redusere smerte forbundet med shingel som fortsetter godt forbi den helbredende tid av lesjoner, (postherpetisk neuralgi). I noen tilfeller smerte kan fortsette i ett år og opp til ti i sjeldne tilfeller. Forskere ved Mayo Clinic rapporterer at stoffet kan også avlaste alvorlighetsgraden av hetetokter og frekvens med 20 prosent.

Over the Counter Helvetesild rettsmidler

Over the Counter Helvetesild rettsmidler


Helvetesild forårsaker alvorlige blemmer på kroppen eller i ansiktet og produsere ekstrem smerte. Det er forårsaket av samme herpes virus, vermicelli-zoster, som forårsaker vannkopper. Viruset ligger vanligvis i dvale i mange år etter at noen kontrakter vannkopper, vanligvis ikke før etter fylte 50. Hvis du aldri har hatt vannkopper, så vil du ikke få helvetesild. Men hvis du får denne uhelbredelig sykdom, er det noen over-the-counter og hjem rettsmidler for lindring av symptomene dine.

Hva det er

Selv om de faktorene som utløser manifestasjon av helvetesild ikke er fullt ut forstått, er det antatt at sykdom, traumer og stress kan sparke den inn i handlingen. Personer med nedsatt immunforsvar er mest sannsynlig å utvikle helvetesild. Forhold knyttet til svekket immunforsvar inkluderer AIDS eller HIV, kirurgi, cellegift og strålebehandling. Det er kjent at helvetesild er bare smittsom for personer som allerede har hatt vannkopper.

Det første tegnet er ansikts-eller kroppssmerter som vises 1 til 3 dager før utslettet er sett, vanligvis på enten høyre eller venstre side. Den brennende eller skyting smerte kan være alvorlige og vanligvis klør eller ilinger. Det er noen sjeldne lider som ikke opplever smerte.

Et rødt utslett vises noen dager etter de første tegn på smerte. Hodepine og feber er vanlig. Utslettet blir til blemmer som ligner vannkopper og vedvare i 2 til 14 dager. De er mest vanlig på mage, bryst, rumpe og rygg, men ofte forekomme på armer, ben eller ansikt. Vabler skorpe over og samle pus og mørkt blod. Hvis helvetesild blemmer smittes, er healing vanligvis forsinket. Praktisere god hygiene, og ikke klø dem åpne. Den gode nyheten er at blemmer vanligvis ikke etterlate arr, og at de fleste bare får helvetesild en gang i løpet av livet.

Hørsel eller syns komplikasjoner kan følge ansikts helvetesild. Disse kan forårsake alvorlig og permanent skade på syn eller hørsel. Helvetesild kan spre seg til indre organer, forårsaker paralyse av områder og til og med hjernebetennelse.

Helvetesild som vedvarer i mer enn noen få uker kan utvikler seg til mer alvorlige komplikasjoner og sykdommer. Din lege bør konsulteres ved utbruddet av sykdommen, og vil overvåke tilstanden din gjennom sin progresjon. Når behandlet i løpet av 24 timer etter starten, kan graden og varigheten av helvetesild bli betydelig redusert.

Over-the-counter rettsmidler

Helvetesild ofte klarner opp på egen hånd i løpet av noen uker uten medisiner for de fleste, men det er ganske ubehagelig under sin berserkgang. Men er det noen grep du kan ta for å lette din smerte og elendighet.

Kult med Calamine, aloe vera eller andre over-the-counter produkter beregnet for lindring av brannsår og insektbitt. Disse midler berolige, lindre smerte og kløe, fremme helbredelse og kan trygt brukes etter behov. Kjøle beholderen vil forsikre deg om enda kulere lettelse for betente vev.

Du kan også fremme avkjøling ved å bruke is eller en pose av frosne grønnsaker til brenn shingles for ikke mer enn 10 minutter til enhver tid, slik at 10 minutter mellom applikasjoner. Kalde omslag kan brukes i 20 minutter om gangen. Pakk det berørte området med et håndkle og hell isvann på den.

Rør en kopp ukokt havre i et varmt bad, og suge i 20 minutter flere ganger om dagen. Tørk huden med et mykt håndkle, men ikke gni. Rubbing vil irritere, og alt er mer delikat når det er vått. Pass på å ikke bryte blemmer.

Desensitize nerveender i området med en aspirin lim. Fint knuse to aspirin tabletter og bland med 1 til 2 ss. isopropanol for å danne en tykk pasta. Gjelder for blemmer eller skorper tre ganger hver dag.

Ta en anti-inflammatorisk smertestillende preparat, som over-the-counter Ibuprofen, paracetamol eller aspirin for smertelindring. Støv blemmer eller skorper med maismel eller kolloidalt havremel pulver der de kan bli gnidd av klær.

Ikke pop blemmer, som ikke bare vil forlenge healing tid, men vil utsette deg for smitte. Holde sengen og hvile så mye som mulig for å gi kroppen din egen naturlige forsvar til rally til unnsetning.

Vær hyggelig mot andre ved å bo borte fra noen som du vet eller mistenker for å ha en slags immun problem. Disse inkluderer folk som har hatt vannkopper, AIDS eller HIV, og kreftpasienter som gjennomgår kjemoterapi eller stråling.

Helvetesild vaksine

Helvetesild vaksine kan forhindre alvorlige og utvidede bouts for noen pasienter over en alder av 60. Den dyrt produkt er ikke riktig for alle, og er sjelden dekket av helseforsikring, men noen Medicare kvoter er gjort. Dette er et alternativ for deg å diskutere med legen din.

Hvordan virker Helvetesild påvirke kroppen?

Reaktivering av en sovende virus

Helvetesild eller herpes zoster, er en akutt viral infeksjon av nerver forårsaket av reaktivering av varicella-zoster-virus, som er virus som forårsaker vannkopper. Helvetesild kan bare skje i de som tidligere har hatt vannkopper, og helvetesild i seg selv er ikke smittsomt. Etter at et tilfelle av vannkopper, blir viruset som er ansvarlig for infeksjon i dvale i nerverøttene av kroppen. I noen mennesker, kan viruset aldri vekke, mens i andre, våkner opp på grunn av stress, et svekket immunforsvar, eller annen årsak viruset. Når viruset blir reaktivert, oppstår et utbrudd av helvetesild.

Aktiv Outbreak

I løpet av en episode av helvetesild, smertefulle, væskefylte blærer dannes på den ene side av legemet, langs nerveveiene, i en lineær fordeling. Den utslett blærer oppstår bare på en side av kroppen, enten til høyre eller til venstre, fordi blemmer over et område som leveres av sensoriske fibre av en bestemt nerve. Den primære diagnostisk kretsen er fordelingen av blemmer i vel-definerte linjer, eller bånd, på den ene side av kroppen, typisk brystet. Utslettet forårsaker betydelig smerte, og viruset kan føre til symptomer som hodepine, lysfølsomhet, kløe, tretthet, depresjon, svakhet og svimmelhet. Generelle symptomer på helvetesild ofte ligner influensa.

Langtidseffekter

Selv etter blemmene sprekker og skorpe over, som de gjør i løpet av en vannkopper episode, kan symptomer som tretthet og svakhet somle i flere uker eller lenger. Arr er vanlig, og noen mennesker kan oppleve smerter i området av utbruddet i måneder eller år etter en episode av helvetesild. Dette er kjent som post herpetisk nevralgi, og det kan være ødeleggende nok til å forhindre normale aktiviteter og forstyrre arbeidet og daglige forpliktelser. Helvetesild er svært smittsom og viruset kan spres fra en berørt person til alle som ikke tidligere har lidd av vannkopper. Voksne eller barn som fanger kopper fra noen opplever en episode av helvetesild vil bli immun mot fanger både vannkopper og helvetesild og kan ikke senere bli infisert. Men kan disse menneskene utvikle helvetesild fra den sovende vannkopper viruset senere i livet.

Hvordan identifisere symptomer på helvetesild Virus

Den helvetesild viruset er forårsaket av Varicella zoster virus (VZV), som er det samme virus som forårsaker vannkopper. Alle som tidligere har hatt vannkopper kan etter hvert utvikle helvetesild (fordi viruset ligger latent i kroppen din). Den medisinske betegnelse for helvetesild er Herpes Zoster, men dette er ikke den samme type herpes virus som er en STD (genital herpes). Herpes er i utgangspunktet en hud utslett som består av smertefulle blemmer på visse deler av kroppen. Heldigvis er helvetesild viruset behandles. Det er et par ting du kan gjøre for å hjelpe deg med å identifisere symptomer på helvetesild viruset.

Hvordan identifisere symptomer på helvetesild Virus

•  Finn ut om du har noen av risikofaktorer for helvetesild viruset. De vanligste risikofaktorene for helvetesild viruset inkluderer å ha en tidligere vannkopper infeksjon, som lider av stress, er tretthet, svekket immunforsvar på grunn av visse sykdommer som kreft, HIV eller AIDS, for tiden tar medisinske behandlinger som stråling eller cellegift og være over 60 år.

Vær oppmerksom på hvordan du føler deg hver dag. Personer som har helvetesild kan føle seg syk eller syk; kan ha feber, hodepine, urolig mage eller frysninger. Du kan også miste appetitten og ikke har energi til å gjøre dine daglige oppgaver.

Kontroller om du har ekstrem smerte eller følsomhet i kroppen din. For eksempel vil du kanskje merke en brennende følelse i et band på den ene siden av kroppen din (for eksempel rundt midjen din eller på den ene siden av ansiktet). Du kan også føle kløe, prikking eller verkende smerter i hele kroppen din.

Sjekk om du har utslett. Se etter hevet, røde nupper og blemmer på kroppen din. Utslett vises i det samme området hvor smerten utviklet og vabler og støt er gruppert sammen i det bestemte området. Blemmer slutt bli fylt med puss over neste uke eller så.

Ring legen din for en avtale. Hvis du har noen av symptomene nevnt i punktene ovenfor, bør du umiddelbart ringe din lege for en avtale. Legen din kan undersøke utslett og gi deg tester for å bekrefte at du har helvetesild viruset.

Gå til legen din og fullføre de nødvendige testene. Når legen undersøker deg, informerer han deg om din helsetilstand og diskuterer behandlingsalternativer med deg. Det tar vanligvis 3 til 4 uker for helvetesild viruset til å forsvinne.

Hvordan redusere Pain Fra Helvetesild

Helvetesild er forårsaket av vannkopper virus kalt herpes zoster og kan dukke opp mange år senere i visse individer. Det er fortsatt usikkert hva som utløser helvetesild, men stress, sykdom og et svekket immunforsvar kan alle spille vesentlige medvirkende faktorer til sitt utseende.

Helvetesild presenterer seg som smertefulle, røde blemmer på hudoverflaten og smertene er ofte beskrevet som brennende, prikking og / eller med nummenhet. Selv etter blemmene har ryddet bort, kan smertene vedvare i mange måneder i visse mennesker.

Denne artikkelen vil gi noen tips og råd om hvordan du kan redusere smerte fra helvetesild.

Hvordan redusere Pain Fra Helvetesild

Bruk over-the-counter medisiner som Tylenol eller aspirin for å redusere smerter i den innledende til tidlige stadier.

Bruk smertestillende salve eller krem. Visse urte behandlinger har smertereduserende egenskaper, for eksempel, besitter johannesurt antivirale egenskaper så vel som evne til å redusere smerte.

Få nok hvile og prøv å ikke bli for stresset. Unngå å legge flere stressfaktorer i livet ditt siden du trenger for å bygge opp immunforsvaret til å bekjempe viruset og å hjelpe tilstanden rydde opp så fort som mulig.

Når blemmer har dannet i den andre fasen, er det måter å finne noen lettelse. Det eneste du ikke bør gjøre er grunnen av eller bryte blemme huden, da dette vil øke risikoen for infeksjon og kan gjøre tilstanden verre. Det er bedre å la blemmer alene for å helbrede. Holde huden ren og vaske ofte med såpe og vann for å drepe bakterier.

Hvis du ikke er allergisk mot acetylsalisylsyre du kan foreta en aspirin lime og bruke den til blemmer. La den stå på i 10 til 20 minutter, slik at det å absorbere inn i huden. Det vil gi midlertidig lindring for et par timer fra alvorlige hudutslett.

Se etter rødhet på huden rundt blemmer. Dette kan være et tidlig tegn på infiserte huden, så du blir nødt til å behandle den raskt for å hindre den fra å bli verre. Bruk antibiotisk salve eller rense infiserte blemmer med hydrogen peroxide.

Selv etter takspon blemmer har helbredet og fjernes fra hudoverflaten i sluttfasen, kan smertene fortsatt vedvarer. En måte å bidra til å redusere smerte er å bruke Zostrix, en over-the-counter salve. Den aktive ingrediensen er capsaicin (utledet fra rød chilipulver). Det fungerer ved å hemme overføring av smerte impulser langs smerte fibre.

Bruk isposer eller Calamine lotion på sår, smertefulle hudområdene.

Hint

  • En komplikasjon av helvetesild som påvirker visse mennesker er kjent som postherpetisk nevralgi der smerten er forårsaket av ødelagte nervefibre fra helvetesild.
  • Det er viktig å oppsøke lege umiddelbart hvis du tror du har helvetesild fordi medisiner foreskrevet av en lege å behandle helvetesild er den mest effektive i de tidlige stadier av tilstanden.
  • Denne artikkelen er ikke en erstatning eller erstatning for å søke legehjelp fra din egen lege eller helsepersonell.
  • Alltid konsultere legen din før du starter noen urte behandlinger eller alternativ behandling.

Hvordan forstå og håndtere virusinfeksjonen kjent som Helvetesild

Hvordan forstå og håndtere virusinfeksjonen kjent som Helvetesild


Helvetesild er en viral infeksjon. Det er forårsaket når varicella virus, som har ligget i dvale i nervevev i årevis, vises på nytt, og reiser opp nerve bane til overflaten av huden.

Hvordan forstå og håndtere virusinfeksjonen kjent som Helvetesild

FORSTÅR ​​AT alle som har hatt vannkopper kan få helvetesild. Det er mer utbredt blant eldre voksne eller andre som kan ha senket immunitet. Stress og tretthet kan også være faktorer. Det som til slutt utløser et angrep er imidlertid ennå ikke helt forstått. Mer enn en forekomst er mulig, men ikke vanlig.

Vit hvor helvetesild kan vises. I motsetning til Chicken Pox som vanligvis påvirker hele kroppen, Helvetesild nesten alltid oppstår rundt bare den ene siden av kroppen rundt området av nerve som er involvert. Det vil si at den vil starte, for eksempel, ved navlen, og går rundt en side til ryggraden. Den andre halvparten av legemet vil være klart. Helvetesild kan vises på hvilken som helst del av kroppen, inkludert stammen, nakke, ansikt, hodebunn, armer og ben.

kjenne symptomene. De begynner vanligvis med en nummen eller kriblende følelse på huden. Det kan være en mild svie eller kløe i tillegg. Deretter vises utslett. Dette starter som ikke mer enn en liten rød hud. Hevet kviser da vises, som i sin tur blir pus fylte blemmer. Disse slutt bryte åpen og skorpe over. Den siste fasen kan føre til at noen kløe, men det er svært mild i forhold til kløe av vannkopper.

Vær oppmerksom på en annen symptomer. En slik er smerte. Det kan være uutholdelig. Smerte på stedet av utslett kan også være ledsaget av hodepine, kvalme, og sterke magesmerter. Det kan også være frysninger og feber. Symptomer kan fortsette i opptil fire uker. Selv om Helvetesild er ikke i seg selv dødelig, kan det oppstå rest smerte og hud følsomhet vare i måneder og det kan være permanent arr. Kloring forbindelser problemet.

Oppsøk tidlig legehjelp. Hvis du har noen uforklarlig utslett, ville det være lurt å oppsøke lege umiddelbart så tidlig behandling er avgjørende for å redusere alvorlighetsgraden av symptomene og for å minimere mulige komplikasjoner. Du kan legen forskrive antivirale medisiner eller aktuelle anti-betennelse salver. Han kan også gi råd om smertestillende medikamenter. Kjølig komprimerer brukes på utslett kan bidra til å lindre den. Det er en vaksine for Helvetesild som noen leger anbefaler for pasienter over seksti. Rådfør deg med fastlegen om denne muligheten.

Vis hensyn til andre. Hvis du har Helvetesild, og sårene er åpne, bør du ikke være rundt alle som ikke har hatt vannkopper som du er nå i smittsom fase. Det er spesielt viktig å unngå de svært unge, gravide og immunmangelfull. Hvis du har helvetesild i øynene, må du oppsøke lege umiddelbart som du kan lide skade øyet.

Vennligst se din lege umiddelbart hvis du mistenker at du kan ha helvetesild, spesielt hvis du har feber, sterke smerter, utslett nær øynene eller hvis du er eldre eller immunmangelfull.

Hint

  • Helvetesild er også kalt Herpes Zoster. Det er IKKE det samme som Herpes Simplex som fører til at seksuelt overførbare, genital herpes.

Hva er behandlingen for Helvetesild på øyet?

Helvetesild i øynene kan være smertefullt med mange komplikasjoner. Med riktig behandling, kan disse symptomene bli kontrollert og innen 5 uker kan bli ryddet opp.

Eye Helvetesild

Helvetesild, også kalt herpes (zoster) varicella zoster virus, vanligvis påvirker folk som har hatt vannkopper. Vannkopper, et kjent virus, kan bli sovende i nerveceller og kan deretter gjenoppstod i helvetesild. Helvetesild reiser langs nerve og deretter begynner å påvirke huden. Eye helvetesild starter med røde flekker rundt øynene og deretter blir til blemmer. Helvetesild skader nerver, så det blir betent. Denne tilstanden kan bli svært smertefullt, selv etter at utslettet har forsvunnet, som kalles postherpetisk.

Årsaker

Det er ingen kjent grunn til at det oppstår helvetesild, selv om det er antatt at årsaken til helvetesild er når en person får vannkopper, og den vannkopper-virus legger latent i visse nerver. En reaktivering av viruset utvikler deretter, forårsaker helvetesild. Reaktive antas å oppstå når immunsystemet er svekket på grunn av stress eller tretthet. Noen medisiner eller sykdommer kan utløse en reaktivering slik som cellegift, kreft eller HIV.

Symptomer

Helvetesild oftest rammer ansiktet og bagasjerommet. Helvetesild starter som et utslett og deretter utvikler seg til blemmer. Symptomene på helvetesild er feber, kløe, kriblende følelse eller alvorlig brenning. Symptomer kan også omfatte hovne lymfeknuter. Når helvetesild oppstå i øynene, er det fra spredning av helvetesild langs baksiden, øre, ansiktet og pannen. Det ender opp med å komme inn i øyet, hvor mange erfaring trykk i øyet. Andre symptomer er hovne øyelokk, rødhet og smerter.

Behandlinger

Helvetesild ofte ikke krever behandling; i de fleste tilfeller, helvetesild klarner opp på egen hånd. Denne prosessen kan ta opptil to uker, og ofte ikke oppstår på nytt. For de fleste som tiltrekker helvetesild, er behandling nødvendig for å lindre symptomene. Hvis du har lesjoner som oser, isolere deg selv slik at du ikke smitter andre som er mer utsatt. For å lindre smerten, bruke en våt fille og suge den i utvannet eddik to ganger om dagen. Holde huden ren og aldri gjenbruke forurensede elementer. Når blemmene har tørket opp og begynne sprengning, bruk en liten mengde vaselin tre ganger om dagen.

Komplikasjoner

Noen mennesker som har øye helvetesild kan ha komplikasjoner som skade på øyne, permanent blindhet eller midlertidig blindhet. Noen ganger helvetesild i øynene kan føre til arrdannelse på hornhinnen. Etter hvert som du blir eldre, kan dette føre til grønn stær.

Botemidler for Medisinsk Helvetesild

Botemidler for Medisinsk Helvetesild


Virus er ansvarlig for mange sykdommer, fra vanlig influensa til HIV. De er levende organismer, og som sådan er kategorisert ved deres struktur og den type lidelse de forårsaker. En viral organisme forårsaker vanlig barndom infeksjon vannkopper, som kan utvikle seg til helvetesild.

Sykdommens art

Helvetesild, ellers kjent som varicella zoster virus (eller VZV), tilhører den herpes viral familien, selv om det skiller seg mye fra den som forårsaker genital herpes. Helvetesild viruset og vannkopper viruset er det samme, og når en person har kommet seg fra vannkopper viruset forblir latent i kroppen hans. I tider med ekstrem og langvarig stress, eller sammentrekning av AIDS eller utvikling av visse kreftformer, kan viruset aktiveres og manifest som helvetesild.

Vanlige Cures

Mange antivirale legemidler brukes til å behandle VZV. Acyclovir (foreskrevet som Zorivax), famciclovir (Famvir) og valacyclovir (Valtrex) er ofte foreskrevet så lenge behandlingen starter med tre dager med manifestasjon. Smertestillende medikamenter brukes ofte i forbindelse med antivirale medisiner for å lindre smerten forbundet med sykdommen. Leger anbefaler pasienter å rengjøre regelmessig berørte områder for å hindre smitte. Bruken av Calamine lotions å lette kløe er vanlig.

Alternative metoder

Noen pasienter søke alternative metoder for å håndtere sykdommen, tro redusere daglig stress er en utmerket forebygging teknikk og at en diett rik på vitamin C, E og B12 kan bidra til å rense kroppen for VZV. Sitrusfrukter som appelsiner, jordbær, kiwi, ananas, fersken og mange bær frukt er alle rike på vitamin C. Avocadoes, tomater og søte frukter som mango er gode kilder til vitamin E. Frukt som aprikoser inneholder vitamin B12, som gjør animalske produkter som melk, egg og smør. Raffinert sukker unngås helt.

Komplikasjoner

Ettersom VZV er en infeksjon av sentralnervesystemet, kan flere komplikasjoner resultere hvis infeksjonen ikke er behandlet. Foruten den kroniske og intens smerte, kan blindhet oppstå hvis viruset reiser til den optiske sentrum av hjernen. En typisk komplikasjon som oppstår fra sammentrekning av VZV er postherapic nevralgi, dvelende smerte i det berørte området etter at infeksjonen har blitt vellykket behandlet. Det er anslått at 15 prosent av helvetesild pasienter utvikle denne tilstanden etter behandling.

Advarsel

VZV er akutt smittsom. Når noen kontrakter helvetesild, kan viruset spre seg til andre som ikke har hatt vannkopper.

Hvordan er Helvetesild forårsaket?

VZV

Helvetesild er forårsaket av varicella-zoster-virus (VZV), som også forårsaker vannkopper. VZV er en del av familien av virus som forårsaker sykdommer som genital herpes og oral. Som andre herpetic forhold, forblir VZV latent i nerveceller etter det første utbruddet har ryddet. Når VZV reaktiverer, fører det helvetesild - en tilstand som er mer smertefull og mindre kløende enn vannkopper.

Triggere

Det er fortsatt ukjent nøyaktig hvorfor VZV blusser opp. Men ifølge Mayo Clinic, to store risikofaktorer er identifisert. Disse er alder og å ha et svekket immunsystem. Side 60 år, sjansen for å utvikle helvetesild øker hvert år. Immunsystemet kan bli svekket på grunn av stress, sykdommer så som HIV, eller ved medisinske behandlinger slik som steroider, kjemoterapi og stråling.

Forebygging

The Food and Drug Administration har godkjent bruk av en vaksine mot helvetesild. The Centers for Disease Control and Prevention (CDC) anbefaler bruk av vaksinen hos personer eldre enn 60, med mer forskning, kan senkes selv, denne alderen til 50. Selv om vaksinen ikke kan hindre en forekomst av helvetesild, det reduserer sjansene for å utvikle postherpetisk nevralgi, en tilstand der smerte av helvetesild gjenstår etter at utslettet er forsvunnet, og også reduserer alvorlighetsgraden og lengden på symptomer.

Første tegn av Helvetesild

Helvetesild er en virusinfeksjon som forårsaker en rød og smertefull utslett. Mens helvetesild kan vises på hvilken som helst del av kroppen, det er mest vanleg og er synlig som en blemme-lignende band som slynger fra hele tilbake til brystet bein. Helvetesild er forårsaket av samme virus som forårsaker vannkopper.

Pain

Den første symptom i et shingles utbruddet er ofte smerte på en liten del, eller en side av kroppen. Du kan føle en brennende følelse samt nummenhet i det berørte området.

Utslett

En rød, brennende utslett som er blemmeaktig i utseende følger vanligvis smerte. Utslettet kan dukke opp hvor som helst på kroppen, men er oftest sett fra baksiden til brystet området. Du kan få et utslett rundt øynene som må overvåkes og behandles for å forhindre tap av syn.

Blemmer og kløe

Etter en utslettet har brutt ut, væskefylte blemmer er vanlig. De kan bryte åpne, oser og skorpe over. Kløe er også et problem i helvetesild.

Feber og frysninger

Noen mennesker kan ha feber og får frysninger under et utbrudd av helvetesild. Du kan ha en hodepine og en generell achiness og sykdomsfølelse. Magetrengsler kan også oppstå.

Fatigue

Helvetesild kan føre til at du blir sliten og svak. Hold kontakt med legen din dersom du har andre helseproblemer eller et svekket immunsystem.

Forebygging / løsning

Stress kan forverre helvetesild og smerten kan gjøre en person ikke lyst til å gjøre mye. Det er viktig å ta hensyn til kroppens reaksjoner og minimere aktiviteter og situasjoner som kan gjøre helvetesild verre.

Hvordan diagnostisere Helvetesild

Hvordan diagnostisere Helvetesild


Helvetesild er en virusinfeksjon fra den samme gruppen av virus som forårsaker vannkopper, genital herpes og forkjølelsessår. Når du har hatt vannkopper, kan varicella-zoster virus (også kalt herpes zoster virus) forbli sovende i nervene i årevis.

Hvordan diagnostisere Helvetesild

Se på symptomene for å diagnostisere Helvetesild

•  Innse det første tegn på helvetesild å være brennende eller prikkende smerte, vanligvis på bare én side av kroppen. Noen ganger nummenhet eller kløe følger smerte.

Sjekk nettstedet for utseendet på et utslett med væskefylte blemmer. Disse blemmer vanligvis vises i løpet av noen få dager etter den første smerten.

•  Se etter utbruddet å fremstå som et band av blemmer. Dette bånd er typisk rundt midten av ryggen og den ene siden av brystet.

Forstå symptomer til å diagnostisere helvetesild, i tillegg til den utslett, kan inkludere feber, hodepine, frysninger og en urolig mage.

Kjenn behandling for Helvetesild

Send inn til tester av legen din for å diagnostisere og starte behandling for helvetesild. En Tzanck smøre innebærer å undersøke væske fra en helvetesild blemme under mikroskopet. Virale kulturer og hud biopsi er andre midler for å identifisere herpes zoster virus.

forkorte utbrudd av helvetesild ved å kontakte din lege for å diagnostisere tilstanden. Rask behandling er viktig. Antivirale medisiner som acyclovir eller valacyclovir er ofte foreskrevet i forbindelse med kortikosteroider som reduserer smerte og hevelse.

•  Hold området berørt av helvetesild rene med bare mild såpe og lunkent vann.

Ta alle medisiner som foreskrevet av legen din. Vær på utkikk etter tegn på eventuelle nye symptomer eller hvis utbruddet ikke forsvinner i mengden av tid gitt av legen din.

Forstå komplikasjoner som kan oppstå når helvetesild forblir ubehandlet. Encefalitt (hevelse i hjernen) er en av mange nevrologiske problemer som kan skje med helvetesild.

Hint

  • Unngå riper og bruke kaldt vann komprimerer flere ganger om dagen for midlertidig lindring av kløe og smerte.
  • Hvis du ikke har hatt vannkopper, snakk med legen din om de nyeste vaksine godkjent av FDA for å hindre eller redusere risikoen for helvetesild i senior voksne.
  • Folk som har hatt vannkopper eller vaksinen for vannkopper er mer utsatt for å ha et utbrudd av helvetesild. Sine sjanser øke hvis de er under mye stress eller har et svekket immunsystem. Kreftpasienter er spesielt utsatt.
  • Ta spesielle forholdsregler hvis et utbrudd av helvetesild er nær øyet. Ta kontakt med din lege umiddelbart.

Milde Årsaker til Helvetesild

Helvetesild, også kjent som herpes zoster, er en infeksjon av nerverøtter forårsaket av et virus. De helvetesild forårsake smerte eller utslett, normalt plassert på en del av kroppen. Helvetesild er en vanlig infeksjon hos eldre voksne.

Symptomer på Helvetesild

For noen som først har symptomer på helvetesild, det begynner med en hodepine og følsomhet for lys eller influensalignende symptomer. Deretter kløe, prikking og en begynnende smerte oppstår. Utslettet forvandles til grupper av blemmer som fylles med væske; en skorpe utvikler seg over dem.

Årsak til Helvetesild

Den primære årsaken til helvetesild er en latent vannkopper virus. Når en person har vannkopper, kan det forbli inaktive og sovende i kroppens nervesystem i flere tiår. De som har hatt kopper kan utvikle helvetesild siden immunsystemet ikke er i stand til å holde viruset i sjakk.

Singel Smitte fra Contact

De med helvetesild kan passere viruset via kontakt med noen som ikke har hatt vannkopper. Overføring av helvetesild normalt oppstår hvis noen har kontakt med et åpent sår. Inntil blemmer har skorper, er det viktig å unngå kontakt med andre, spesielt de som aldri har hatt vannkopper, de med svekket immunforsvar, nyfødte og gravide kvinner.

Helvetesild og immunsystemet

De som har et svekket immunforsvar er ofte ikke i stand til bekjempelse av den sovende vannkopper viruset. For noen med et svekket immunforsvar fra medisinering bruk eller en medisinsk tilstand som HIV / AIDS, steroider, stråling, kjemoterapi eller lymfatisk kreft, kan helvetesild fremgang lettere som den undertrykte immunsystemet er ute av stand til bekjempelse av viruset.

Helvetesild og stress

Kronisk stress påvirker den måten at immunsystemet reagerer, og endrer funksjoner i kroppen. Når kroppen reagerer på stress, frigjør det adrenalin og kortisol, som endrer konsistensen av blodet. Immunsystemet produserer flere hvite blodceller og kamper av utenlandske forurensninger. Imidlertid, hvis kroppen tåler kronisk stress, er systemet alltid i høy beredskap, slik at blod vil være mer tykt enn normalt. Dette fører til at kroppens immunsystem til å være ute av stand til å reagere så vel for viruset.

CDC Statistikk over Helvetesild

Basert på CDC, en av tre personer i USA utvikle helvetesild en gang i livet. De som er over 60 år har større risiko for å ha helvetesild.

Kan Helvetesild være på begge sider av kroppen?

Helvetesild er en infeksjon mest sannsynlig å finne den eldre befolkningen. Det er forårsaket av vannkopper virus og kan infisere de som tidligere har vært berørt med vannkopper. Helvetesild er smertefullt og vanligvis angriper stammen av kroppen. Mens helvetesild i seg selv er ikke smittsomt, kan viruset overføres som vannkopper til noen som ikke har hatt sykdommen.

Hva er Helvetesild?

Helvetesild er en smertefull infeksjon forårsaket av et virus som angriper nerverøttene. Helvetesild vil angripe den venstre eller høyre side av kroppen og oftest vises som et utslett. Når smittet, vil de fleste får bedre og ikke få det igjen.

Årsaker

Årsaken til helvetesild er herpes zoster virus, som er vannkopper-virus. Hvis du noen gang har hatt vannkopper, kan du utvikle helvetesild. Ikke alle mennesker som har hatt vannkopper utvikle helvetesild. Etter å ha utviklet vannkopper, går viruset nervesystemet hvor det kan ligge i dvale i mange år. Da, av grunner som er ukjente, kan det vises på nytt i form av helvetesild. Det antas å være utløst av noe som stress, et svekket immunsystem eller når sykdom oppstår.

Utseende

Helvetesild kan begynne med influensalignende symptomer, generell achiness, hodepine eller følsomhet for lys. Det vises så som utslett, som er i et bånd eller en strimmel som oftest begynner i midten av ryggraden, og vikle seg rundt den ene siden av legemet mot brystet. Det ikke angripe begge sider av kroppen. Utslettet er smertefullt og klør. Det blir til blemmer som fylles med væske, pause og deretter danne en skorpe. Det kan være to til fire uker før blemmene forsvinne. Det er også mulighet for at blemmer kan føre skremmer.

Er jeg smittsom?

Selv om du ikke kan passere helvetesild videre til noen andre, kan du passere på herpes zoster virus (vannkopper) til noen som aldri har hatt det Unngå direkte kontakt med høy-risiko individer, for eksempel gravide kvinner, barn og de med svekket immunforsvar , mens siver blemmer er tydelig. Du er smittsom før blemmer har scabbed over.

Forebygging

Du kan ta et skritt for å hindre helvetesild hvis du er en eldre voksen, 60 pluss, som har hatt vannkopper, og er i fare for å utvikle infeksjon. Det er en vaksine som kan bli gitt av en lege for å eliminere eller redusere alvorlighetsgraden av infeksjonen. Ta kontakt med din fastlege for å diskutere denne vaksinen.

Behandling

Hvis du tror du kan ha helvetesild, ta kontakt med helsepersonell. Hun kan foreskrive behandling som vil redusere smerte, hjelpe healing og hindre komplikasjoner. Pass på å ta medisiner som foreskrevet og holde sår rene. Jo tidligere behandlingen er begynt, jo bedre blir resultatet.

Interessante fakta om Helvetesild

Varicella-zoster er viruset som forårsaker vannkopper. Etter at en person har hatt vannkopper, legger viruset latent i kroppen og kan reaktivere senere å forårsake helvetesild. Helvetesild er en smertefull utslett som kan inneholde blemmer og forårsake nummenhet.

Sprer

Viruset som forårsaker vannkopper også forårsaker helvetesild. Ifølge National Foundation for infeksjonssykdommer, er dette viruset så smittsom at bare det å være i samme rom som noen med vannkopper kan forårsake infeksjon.

Risiko

Alle som har hatt vannkopper er i faresonen for å få helvetesild. The National Institute of Allergy og smittsomme sykdommer rapporterer at HIV, kjemoterapi, strålebehandling organtransplantasjoner og stress kan alle øke risikoen for en helvetesild utbrudd.

Prevalens

Ifølge Novartis Pharmaceuticals Corporation, har 90 prosent av alle amerikanere over 15 år hatt vannkopper, og kan derfor utvikle helvetesild.

Komplikasjoner

Helvetesild kan resultere i en smertefull tilstand som kalles postherpetisk nevralgi. Dette nerve smerte kan påvirke en persons liv en mye som hjerteinfarkt, hjertesvikt, diabetes og alvorlig depresjon.

Forebygging / løsning

The National Institute of Allergy og smittsomme sykdommer rapporterer at det er en vaksine tilgjengelig for å hindre vannkopper. Folk som allerede har hatt vannkopper kan være vaksinert mot helvetesild, men dette vaksinasjon bare hindrer helvetesild 50 prosent av tiden.

Selvhjelp Behandlinger for Helvetesild

Selv om det ikke er livstruende, kan en episode av helvetesild være svært smertefullt. Sykdommen forårsaker en utslett og blemmer, typisk langs en side av kroppen. Selv om reseptbelagte legemidler er noen ganger nødvendig for å redusere alvorlighetsgraden og varigheten av symptomene, er det flere selvhjelps behandlinger som kan hjelpe behandle symptomer og redusere smerte.

Betraktninger

Helvetesild, også kjent som herpes zoster, er en virusinfeksjon av nerver. Det finnes ingen kur for helvetesild, men det vanligvis klarner opp på egen hånd i løpet av noen uker. Målet for behandlingen er å lette symptomer og kontrollere smerte, som kan være ganske alvorlig.

Hvile og avspenning

Mange mennesker føler seg svake og slitne når de har helvetesild. The Mayo Clinic anbefaler at du får nok hvile og unngå anstrengende aktiviteter mens rehabilitering. Du bør også unngå stress, da det kan bidra til smerte. Avslapping teknikker som gjør tai chi eller lytte til musikk kan hjelpe.

Behandlinger for smerte

For å behandle smerte av helvetesild, ta over-the-counter smertestillende eller anti-inflammatoriske legemidler. Ibuprofen, Motrin og Advil er eksempler på vanlige reseptfrie medisiner for smerter.

Behandlinger for Kløe

Påfør Calamine lotion eller anti-klø krem ​​til berørte områdene. Prøv nonprescription hydrokortison krem ​​som inneholder minst 1 prosent hydrokortison å midlertidig lindre kløe. For mer alvorlig kløe, kan du bruke en over-the-counter muntlig antihistamin som Benadryl.

Behandlinger for Blemmer

Vask blemmer to ganger daglig med såpe og vann. Ikke bandasje blemmer, men gjelder kjølige, våte omslag tre ganger om dagen for å lindre smerte og kløe. Fukt komprimerer med rent vann eller med en blanding av 1 oz. hvit eddik til 32 oz. vann. Tar et kjølig bad i vann stenket med natron eller en havremel bath produkt som aveeno kan også bidra til å lette ubehag forårsaket av blemmer.

Hjem rette for Helvetesild Pain

Hjem rette for Helvetesild Pain


Helvetesild er forårsaket av et virus, det samme som forårsaker vannkopper. Det vanligvis kommer år etter å ha vannkopper. Den manifesterer seg som et utslett som viser seg på den ene side av legemet, og det kan faktisk spredt rundt fra baksiden til fremsiden av kroppen. Det fører til mye smerte og følsomhet, og det kan ta uker å helbrede, så noen hjem rettsmidler thatl hjelpe lindre smerten er ganske velkommen.

Medisiner og tilskudd

En enkel smertestillende, som for eksempel ibuprofen eller paracetamol, kan bidra til å lindre smerten forbundet med helvetesild. Et antihistamin, for eksempel difenhydramin, kan også hjelpe til med kløe kan oppstå.

Ranunculus bulbosus, som finnes i de fleste helsekost eller naturlig butikker, kan være nyttig for helvetesild. Vitamin C er også anbefalt til en høy dose, 2000mg to ganger daglig. Du kan også prøve 400 enheter av vitamin E to ganger daglig. Citrus bioflavonoider er også anbefalt, ett gram to ganger daglig. Vitamin B-kompleks kan bidra i gjenoppbyggingen av nerveceller, og det kan også bidra til å avlaste stress, siden stress kan være en vesentlig årsak til helvetesild. Hvis du kan senke stressnivået, kan du mest sannsynlig forkorte bout med helvetesild.

Lysin og Selen kan også tas for å hjelpe til med helvetesild, og du finner dem på alle helsekost butikk i tillegg.

Din lokale helsekost / natur butikken kan være til hjelp for deg i å finne andre mulige løsninger, men selvfølgelig bør eventuelle medisiner du tar være under ledelse av din lege.

Aktuelt rettsmidler

Hydrokortison krem ​​eller Calamine lotion kan bidra til å berolige kløe fra blemmer. Du kan også gjøre opp en blanding av knust aspirin og og to spiseskjeer med alkohol; gni denne blandingen på utslett eller blemmer, og dette burde gi deg litt hvile fra irritasjon. En annen blanding er en halv kopp eple cider eddik i to kopper vann. Klapp dette på området med en bomullsdott, og dette bør gi noen trøst. Aloe vera, honning og purre juice kan blandes til å spre på utslett. Bland natron og vann å spre på området. Prøv å blande yoghurt og sinkoksid å sette på utslett; alle disse blandingene kan bidra til å berolige din smerte eller kløe. Du kan selv prøve rett vitamin E olje eller goldenseal.

Prøv å bruke en kul komprimere et par ganger hver dag. Du ønsker kanskje å suge i badekaret, i kaldt vann; Aveeno gjør en havremel bad som kan være beroligende og avslappende. Cornstarch kan brukes i stedet for den havremel, i tillegg.

Andre rettsmidler

Legge til en metode for stress lettelse, for eksempel yoga eller meditasjon, kan bidra til å forkorte dine helvetesild. Tillat deg selv å hvile, så resten vil bidra til å øke immunsystem, slik at den kan bekjempe infeksjonen. Hold deg unna mat som har høye mengder av aminosyrer; disse inkluderer sjokolade eller nøtter.

Hvordan er Helvetesild Overført?

Har du hatt den Kopper Virus?

Å være utsatt for helvetesild vil ikke føre til at du får helvetesild; men, så lenge du aldri har hatt vannkopper kan du få vannkopper viruset gjennom kontakt med væske av blemmer som vanligvis følger med helvetesild. For å få helvetesild må du allerede har hatt vannkopper virus og være under forhold som en svak eller skadet immunsystem gjennom medisinske tilstander eller sykdommer eller følelsesmessig stress å reaktivere virus som angriper nervesystemet. Dette resurfacing av vannkopper viruset utvikler seg som helvetesild, med smertefulle blemmer.

Når og hvordan viruset er smittsomt

Viruset er bare smittsom når nye blemmer er fortsatt forming. Når gamle blemmer er crusted over, kan viruset ikke spres lenger. Eldre mennesker, vanligvis 50 år og eldre er på et høyere risiko for å utvikle helvetesild, men bare hvis de har hatt vannkopper før hånd.

Hvis en person kommer i kontakt med åpne sår av en helvetesild pasient, kan viruset overføres til en frisk person som aldri har hatt vannkopper. Det er ikke smittsomt via nysing eller hoste når nærheten pasienten. Helvetesild kan ikke overføres gjennom luften. Det er alltid anbefalt å strengt følge behandling foreskrevet av legen din for å unngå situasjoner der viruset kan overføres.

Forebygging og behandling av Helvetesild

Steroider og antivirale medikamenter kan brukes for smerte så lenge du begynner å bruke narkotika i løpet av to dager for å se utslett vises. Det er viktig å dekke blemmer med en wrap eller gasbind å absorbere væske og beskytte sårene for å unngå å spre det til andre. Sørg også for å unngå å skrape eller plukke på blemmer, slik at de ikke gjenåpne og bli smittsom enda en gang.