Digidexo.com

lokal bedøvelse brokk operasjon

Om Bedøvelse

Bedøvelsesmidler blir brukt på sykehus og operasjonssaler til nummen pasienten i forberedelse til operasjonen. Avhengig av alvorligheten av operasjonen, kan legen ring for generell anestesi - som setter patentet direkte til søvn - eller en mer lokal bedøvelse, noe som vil holde pasienten våken, men ikke i stand til å føle effekten av operasjonen.

Narkose

Bedøvelsesmidler er en så kraftig, vanskelig område i kjemi at de krever en spesialist for å håndtere administrasjonen. Dette gjelder spesielt for narkose, som induserer pasienten inn i bevisstløshet. Når de administreres riktig måte, vil pasienten ikke vekke fra dette dyp søvn, selv når smertefulle stimuli blir indusert (slik det ville være tilfelle i en hvilken som helst operasjon). Generelle anestetika er vanligvis inhalert eller påføres intravenøst.

Analgesi

Deep sedasjon, også kjent som analgesi, er en fetter til generelle anestetika. Denne prosessen inkluderer å sette pasienten i en narkotika-induserte tilstander av nedsatt bevissthet, mye som narkose. Imidlertid er staten ikke så dypt at pasienten ikke kan svare etter smertefull stimulering.

Moderat Sedasjon

Moderate anestetika brukes ofte i slike former som "sedasjon tannbehandling." Medikamentene er lette nok til å sette pasienten i en dypere tilstand av avslapning og nedsatt bevissthet, men pasienten vil forbli våken. Det vil si, de er i stand til å svare på stemmekommandoer.

Minimal Sedasjon

Bedøvelsesmidler, som tillater pasienten evnen til å reagere normalt med minimal svekkelse av deres konsentrasjon og koordinering, anses mild bedøvelse sedasjon. Denne tilstanden kalles noen ganger anxiolysis.

Typer

Bedøvelse for kirurgi vanligvis kommer i to typer: General and Local. Generelle anestetika administreres gjennom en gass og er vanligvis identifisert av deres navn som slutter på "ane." Enflurane og halotan er to av de mest populære typene. Lokalbedøvelse er mer av en lammende agent og gis vanligvis gjennom en injeksjon. Disse legemidlene som regel ende i suffikset "aine." Prokain og lidokain er to slike eksempler.

Typer av bedøvelse

Bedøvelse blir brukt under operasjonen og andre medisinske prosedyrer for å redusere eller hindre smerte. Anestesi kan blokkere sensasjon til en liten plassering av kroppen eller sette pasienten helt under så han føler og husker ingenting. Den type anestesi benyttes avhenger av området, og lengden av fremgangsmåten, så vel som pasientens fysiske helse og historie. Anestesi er gitt av en utdannet anestesilege eller anestesisykepleier.

Lokalbedøvelse

En lokal bedøvelse numbs bare et lite sted hvor medisinske prosedyrer som skal utføres. Bruken av Novocaine under tannkirurgi er et eksempel. Det er mest den vanligste typen av anestesi brukes for polikliniske prosedyrer og slites av raskt. Pasientene er ofte våken og på vakt under inngrepet, men kan gis et beroligende om nødvendig.

Regional

Når det området som drives på er for stor for et lokalanestetikum, kan en regional anestesi brukes. Det finnes flere forskjellige typer. I en perifer nerveblokk, er medikamenter injiseres inn i området rundt nervene. Det er ofte brukt for prosedyrer som involverer lemmer og ansikt. En spinal blokk injiserer anestesi nær ryggmargen til nummen nervene som kobler til en hel region i kroppen. C-seksjonen og andre abdominale operasjoner krever ofte en spinal blokk. Denne type anestesi kan forårsake alvorlig hodepine kalles spinal hodepine. Det kan også trykke respirasjon og krever nøye oppfølging før det slites av.

Generelt

Generell anestesi setter pasienten til å sove og holder ham i å føle noe eller fra å huske prosedyren. Det er oftest gitt gjennom en IV eller som en inhalert gass og brukes til operasjoner som tar lengre tid eller krever pasienten å forbli i en ubehagelig stilling. Mens det sjelden fører til alvorlige bivirkninger hos friske mennesker, visse vilkår, medisiner og livsstil valg kan øke risikoen for komplikasjoner. Disse inkluderer luftveisproblemer, hjerteproblemer, røyking, alkoholbruk og bruk av aspirin eller andre blodfortynnende. Mulige sjeldne komplikasjoner er lungeinfeksjon, hjerteinfarkt, hjerneslag og død.

Bevisst Sedasjon

Bevisst sedasjon er en form for sedasjon som gjør at pasienten til å holde seg våken og på vakt, men likevel ikke føle prosedyren. Det brukes ofte med et medikament for å indusere midlertidig hukommelsestap, for eksempel Leptanal®. Fordelen med å bevisst sedasjon er at pasienten er i stand til å svare på spørsmål og gi muntlig tilbakemelding gjennom hele prosedyren. Det er mest brukt i polikliniske prosedyrer som for eksempel mindre operasjoner, biopsier og tannarbeid.

Betraktninger

Noen typer anestesi krever faste for en viss periode, vanligvis åtte til ti timer før prosedyren. Siden det kan ta flere timer for visse former for slitasje av helt, kan det være nødvendig å ta noen sammen for å kjøre etterpå. Spør lege eller kirurg om noen medisiner eller kosttilskudd kan forstyrre anestesi. Følg alle preoperative og postoperative instruksjoner for å unngå å risikere komplikasjoner.

Bedøvelse Technique

Anestesi er definert som et tap av fysisk følelse. Det kan bety miste bevisstheten eller miste følelse i hele eller en del av kroppen. Anestesi blir brukt av mange grunner og forholdene som påvirker legemet. Den mest vanlige bruk er i inngrep for å dempe et bestemt område eller områder på hvilke en prosedyre blir utført. Det er mange forskjellige teknikker som brukes til å gi bedøvelse til pasienter.

Lokalbedøvelse

Lokalanestetika blir administrert til en bestemt del av kroppen for å dempe bare det området. Lokal anestesi blir vanligvis administrert ved injeksjon kjent langs en rute. Den rektale vei, den parenterale rute og den oftalmiske ruten er alle vanlig. Parenterale bedøvelse er gitt under tannkirurgi og arbeidskraft og levering.

Oftalmisk anestesi administreres før du utfører visse prosedyrer på øyet. Disse typer anestesi blir administrert gjennom en salve, gel eller løsning.

Aktuell bedøvelse

Aktuelt anestetika administreres ved å gni en salve eller lotion på huden for å nummen eller murrende smerte. De fleste aktuelle bedøvelse blir brukt til å lindre smerter eller kløe forårsaket av ting som gift eik, gift eføy eller solbrenthet. Disse bedøvelse er også populært for behandling av noen mindre dental forhold. Mange av disse er tilgjengelig over disk, slik som Aveeno Anti-Itch, Curasore og solarcaine.

Narkose

Narkose er den type bedøvelse som gis for å sette en person i dvaletilstand. Imidlertid er søvn en person opplever under generell bedøvelse ikke det samme som vanlig søvn. Under vanlig søvn, kan du fortsatt danne minner og opplever smerte. I narkose-indusert søvn, trenger du ikke føler smerte fordi hjernen ikke reagerer på signaler kroppen sender. I tillegg, mens under narkose du ha noe minne om hva som skjedde.

Narkose er oftest administreres gjennom injeksjoner eller innånding av gasser som slå deg ut. Narkose er mest brukt i operasjoner hvor riktig pust blir et problem, for eksempel mage eller bryst operasjoner; i operasjoner som tar lang tid å utføre; eller for operasjoner som krever en pasient til å forbli i en posisjon som er ubehagelig for varigheten av operasjonen.

Komplikasjoner fra kirurgi Bedøvelse i Recovery

Operasjonen vanligvis utføres med pasienter under en viss grad av anestesi. Mens bedøvelse medisiner er utviklet for å nummen området berørt, eller sette pasienten til å sove for deres fordel, noen ganger bivirkninger overflaten. Utvinne fra kirurgi kan være vanskelig på grunn av anestesi komplikasjoner, men de kan utbedres.

Funksjon

Tre hovedtyper av bedøvelse blir brukt i ulike medisinske prosedyrer: lokale, regionale og generelle. Hver type anestesi brukes til et annet formål, og man kan brukes i forbindelse med en annen. Ulike risikoer følge hver av dem. Generelt, er anestesi relativt trygt for folk flest, og hyppigheten av komplikasjoner er minimal, men hvis du er i ferd med å gjennomgå en operasjon, bør du være oppmerksom på mulige risikoer.

Lokal Anestesi

Lokalbedøvelse brukes for lammende svært små områder under enkle medisinske prosedyrer eller for smertebehandling. En liten nål settes inn i det berørte området, og en lammende medikamenter injiseres som kanskje må gis på nytt hvis den prosedyren tar en usedvanlig lang tid.

Risikoer med lokalbedøvelse er minimal, og omfatter typisk utslett eller hudreaksjoner på injeksjonsstedet. Mer på alvor, selv om mye mindre vanlig, kan du oppleve sår, blodpropp eller abscesser på injeksjons som vanligvis vil bli behandlet av antibiotika.

Regional Anesthesia

Regional anestesi blir brukt til å blokkere en nerve tilførsel fra å reise seg til resten av det angrepne kroppsdelen. Disse inkluderer epidurals, og nerve blokker i områder som armer og ben. Nålen blir injisert direkte inn i det nerve-området, og resten av området vil bli deadened for en tidsperiode i løpet av en medisinsk prosedyre. Regional anestesi kan brukes i forbindelse med narkose eller av seg selv dersom pasienten ikke blir avlivet.

De viktigste risikoene forbundet med regionale anestesi er lammelser og svakhet, men i de fleste tilfeller er dette slites av etter operasjonen. Hvis anestesi injiseres feil i en blodåre, kramper og hjertestans bli en risiko. Disse reaksjonene er svært sjeldne.

Narkose

Narkose er designet for å sette deg til å sove, slik at du ikke føler noe smerte eller huske noe som skjedde under operasjonen. Det blir administrert via intravenøs gjennom armen eller gjennom en maske inneholdende anestetikum, hvis styrke varierer med tidsrammen av operasjonen.

Noen risikoer inkluderer våkne opp under operasjonen, selv om det er svært sjeldent, og personen er vanligvis bare klar over sine omgivelser og ikke bærer minnet om noen smerte. Noen generell forvirring etter oppvåkning kan være felles, som hjernen ikke kan forstå den tiden det var under bedøvelse. Lungeinfeksjoner, kan hjerneslag og hjerteinfarkt forekomme, spesielt hvis du er under narkose for lange perioder av gangen. Døden er en risiko, som med enhver medisinsk prosedyre, men det er svært uvanlig fra narkose.

Komplikasjon Recovery

Mens bivirkninger av anestesi er sjeldne, er leger opplært til å håndtere komplikasjoner bør de oppstår. For små, lokale reaksjoner, ofte en aktuell krem ​​med antibiotika blir gitt. Større reaksjoner slik som lyddempende og nummenhet kan behandles med bevegelse, endringer i temperatur og fysioterapi. For alvorlige reaksjoner som involverer hjerte traumer, kan antagonist medikamenter administreres; avanserte livreddende teknikker kan også brukes for gjenoppliving.

Effekter av bedøvelse

Effekter av bedøvelse


Når bedøvelsesmidler er effektive, ikke en pasient ikke føler smerte under et kirurgisk inngrep eller huske noe av forhandlingene. Et anestesimiddel er en forbindelse eller et medikament utformet for å frembringe en tilstand av anestesi og brukes i kirurgi for å redusere smerte, sjokk og andre ubehag for pasientene. Det bremser reversibelt ned nevrale funksjoner som forårsaker tap av evne til å føle smerte og andre opplevelser. Selv om det kan være noen mindre bivirkninger, store bivirkninger er sjeldne.

Typer

De tre typer bedøvelsesmidler er lokale, regionale og generelt. Lokalanestetika bare nummen et lite område av kroppen og brukes til mindre prosedyrer. Pasienter kan enten forbli våken under inngrepet eller motta medisin for å slappe av eller sove. Regionale bedøvelsesmidler blir brukt for å blokkere smerte i en større del av kroppen, og blir injisert rundt store ryggmargsnerver. Generelle anestetika påvirke hjernen så vel som kroppen.

Fordeler

Fordi bedøvelse blokkere smerte og redusere pasientens ubehag, hjelper de fremskynde prosessen med utvinning. Også fordi en medisinsk personale innser at de ikke påføre smerte, de er i stand til å jobbe mer effektivt, konsentrere seg om jobben sin i stedet for ubehag for pasienten.

Effekter på luftveiene

Bedøvelsesmidler kan ha effekter på luftveiene, hjerte, mage-og urin systemer. For eksempel kan anestesi påvirker åndedrettssystemet, forårsaker en reduksjon i pasientens lunge effektivitet. Dette kan øke sannsynligheten for postoperativ lungebetennelse. Fordi puste kan bli kompromittert under operasjonen bedøvelsesmidler kan presentere problemer med folk som allerede har luftveisproblemer som astma. Dessuten kan medikamentkombinasjoner som er gitt for å redusere smerte, i tillegg til å hjelpe pasientens kropp svarer til traumer, påvirker åndedrettsfunksjoner.

Effekter på andre systemer i kroppen

Visse anestetika kan øke risikoen for hjerte-og postoperativ blodtrykk problemer. Andre effekter kan inkludere blødninger, sjokk og hjertestans. Urinveiene kan bli påvirket, hvilket fører til urinretensjon fordi bedøvelsesmidler kan føre til en forbigående inntrykking av blæren. Dette kan føre til en reduksjon i væsker, som fører til dehydrering og infeksjoner. Mage-systemet kan påvirkes fordi bedøvelse bremse eller stoppe den peristaltiske handling av tarmen, noe som resulterer i forstoppelse.

Misforståelse

Mange mennesker som har gjennomgått anestesi tror de ble satt til å sove med bare et skudd av Pentothal og anestesilegen jobb er gjort. Men fortsetter anestesilegen for å utføre jobben. For eksempel, justerer han balansen av forskjellige stoffer som ble brukt for å starte prosessen, så vel som å opprettholde og reverserings anestesi. Ifølge Helse Scout.com, er normalt sju til 10 agenter som kreves for å oppnå de ønskede effekter.

Betraktninger

Risikoer er avhengig av ikke bare den type bedøvelsesmidler er gitt, men også pasientens helse, medisinsk historie og hvordan pasienten responderer på noen medikamenter som kan bli anvendt. En persons alder kan være en annen vurdering. Før en prosedyre er gjort, kan en lege eller sykepleier identifisere eventuelle helsemessige problemer av pasienter som kan påvirke deres omsorg, slik at riktig type bedøvelse er gitt for operasjonen.

Slik utfører du en bedøvelse Digital Block

En bedøvelse digital blokk brukes til å nummen en hel finger eller tå. Injeksjonen blir gitt på basis av det siffer på hver side for å hindre overføring av smerte signaler. Bedøvelse digitale blokker er nyttige når du utfører sting, stifting huden, fjerner spiker eller tånegler og vurdere motornerveskader når en person ikke kan flytte henne sifret uten smerter.

Bruksanvisning

Slik utfører du en bedøvelse Digital Block

Klargjør injeksjon ved å trekke den ønskede mengde lidokain - tre milliliter er vanligvis nok - fra hetteglasset.

Rengjør injeksjonssteder på bunnen av sifret like over bunnen knoke på begge sider av sifret med alkohol pad og la tørke. Ikke ta på injeksjonsstedet etter rensing.

•  Sett nålen vinkelrett på toppen av finger rett ved siden av benet. Vær forsiktig med å presse nålen ut av bunnen av fingeren. Nålen bør være i fettlaget under huden. Dette kan lett bli bestemt av "gi" du vil føle når du har penetrert huden.

Injiser omtrent ett milliliter av lidokain i fettlaget i underhuden. Nerven du lammende går gjennom dette rom og må være omgitt av lidokain for å hindre overføring av nervesignaler. Injeksjonen skal utføres som du trekker nålen ut igjen i huden og bør ta omtrent ett sekund.

Gjenta prosedyren på motsatt side av siffer. Vent omtrent fem minutter og sjekk siffer for sensasjon. Trykk er en normal følelse, men hvis noen smerte blir følt, kan prosessen gjentas med et annet millileter av lidokain på hver side av sifret.

Hint

  • Noen forhold kan ikke tillate opptak av lidokain og vil hindre lammende.
  • Bruk aldri lidokain med en rød etikett. Dette tyder på at adrenalin er blitt lagt til lidokain og bruk på sifre kan være svært farlig.

Naturlige Bedøvelse i Plants

Naturlige Bedøvelse i Plants


Planter har vært brukt av mennesker for deres medisinske verdier for tusenvis av år. Forskere har oppdaget plante-avledet alkaloider gunstige for bruk av generelle og lokalanestetika. Misbrukt som narkotika av det offentlige, slike bedøvelsesmidler har stor betydning innen medisin for å undertrykke hjernens aktivitet, nerve overføring og muskelfunksjon for smerte kontroll. Selv om besittelse av noen av disse plantene er ulovlig i mange land, har deres betydning for bruk under operasjonen blitt bevist.

Curare

Curare er en kjemisk forbindelse som kommer fra saft produsert av mange regnskog vinstokker, som Pareira vine. Utvunnet av søramerikanske innfødte, ble det brukt som en gift til å gjelde tips av piler og dartpiler forårsaker kvelning i byttedyr eller ofre. De bedøvelsesmidler produsert av curare er curarine og tubocurarine, som slappe muskler under operasjonen ved å hindre overføring mellom nerveender. Ned siden av å bruke denne type bedøvelse er noen ganger pasienten er våken under inngrepet. Denne naturlige bedøvelse er fortsatt brukes i dag. Men det er gitt intravenøst, noe som resulterer i mindre mengde av bedøvelsesmidler levert.

Opium

Verdsatt for den euforiske opplevelser den produserer, kommer opium fra seedet pods av valmue planten Papaver somniferum stammer fra deler av Asia og Midtøsten-. Opium ble først brukt som medisin i det femte århundre f.Kr., og har fått en betydelig rolle i legemidler. Selv om svært vanedannende, har mange naturlige smertestillende som for eksempel kodein, morfin og papaverin er avledet fra opiumsvalmuen. Morfin er kjent som den mest effektive smertestillende middel i verden, fordi det virker på sensoriske nerver i hjernen, å blokkere smerte signal til andre deler av kroppen. Heroin er et raffinert produkt av morfin; Imidlertid, på grunn av sin styrke, er det forbudt for medisinsk bruk.

Kokain

Kommer fra coca busk Erythroxylum sp., Har kokain en omfattende historie med å være kjent som en stimulerende. Før den spanske erobrere, ble kokaplanten høyt verdsatt av herskerne i den peruanske området. De innfødte i regionen ville tygge på bladene for å kunne gå lange avstander uten mat eller vann. Det var ikke før på slutten av 1800-tallet at kokain ble brukt for sine bedøvende egenskaper, og ble populær i verden av legemidler. Fordi den naturlige bedøvelse eiendom kokain lammer nerveender som er ansvarlige for følelsen av smerte, ble det verdifulle under operasjonen og tannbehandling. I dag er Novocain en populær medisin som inneholder kokain anestesi verdier, men mangler det stimulerende effekt.

Tidlige Bedøvelse

Tidlige Bedøvelse


Før oppdagelsen av bedøvelse, var medisinsk kirurgi en handling av siste utvei. Om å ha en tann fjernet, en svulst eller vekst kutte ut eller et lem amputert, pasientene led fryktelige smerter og traumer.

Søvndyssende Sponge

Den søvndyssende svamp var en veldig tidlig smertestillende enhet, brukt så tidlig som i det niende århundre. Dets bedøvende egenskaper kom fra en blanding av ingredienser som Hemlock, søtvier og mandragora. Puste i røyk utførte en pasient bevisstløs så kirurgi kan utføres.

Lystgass

Mer kjent som lystgass, ble lystgass først oppdaget i 1793 og brukt recreationally inntil 1840-tallet, da tannlegen Horace Wells eksperimentert med det som et middel for smertelindring. Han demonstrerte bruken til en gruppe forskere ved Harvard Medical School av bedøvelse en mann før du fjerner hans tann. Siden pasienten fortsatt opplevd noe ubehag, ble Harvard-forskere ikke imponert, selv om lystgass er fortsatt brukt av tannleger i dag.

Eter

I 1846, Boston tannlege William TG Morton demonstrert bruk av eter som en bedøvelse foran et publikum av kirurger og medisinstudenter. Han fjernet en svulst fra kjeven til Gilbert Abbott etter å gjøre ham puste eter gjennom en spesialdesignet gass inhalator. Når Abbott våknet opp, hadde han ikke noe minne av smerter fra operasjonen.

Carpal tunnel Øvelser etter operasjon

Carpal tunnel syndrom er forårsaket når en handling er utført gjentatte ganger mens setter stress på og komprimere median nerve, som går langs håndleddet. Mens symptomene er ubehagelig og kan være ødeleggende å oppleve, er det mulig å redusere eller kurere denne sykdommen ved gjennomgår kirurgi. Men for å få en vellykket gjenoppretting er det nødvendig å øve noen rehabiliteringsøvelser.

Øvelser Stress Ball

Åpner hendene bredt slik at fingrene blir utvidet. Deretter lage en knyttneve med begge hendene, hold i noen sekunder og slipp. Ikke over-anstrenge deg. Gjør knyttneve bruker litt kraft. Bruk en stress ball hvis du finner ut at det er vanskelig for deg å gjøre en knyttneve. En stress ball er et nyttig rehabilitering verktøy fordi det er flere øvelser som du kan gjøre med det. En er knuger det i enten en eller begge hendene hvis du har mer enn én ball. Klem og slippe ballen flere ganger på rad. Gjør denne øvelsen for 10 repetisjoner på ulike tidspunkt i løpet av dagen.

Wrist Bending

Stå opp og utvide armene ut slik at de er hevet foran deg. Bøyer håndleddene opp og møter håndflatene utover slik at du er i en stående push-up posisjon. Når håndleddene er bøyd, slappe av dem og la hendene henge ned mens du holder armene utvidet. Fortsett å gjøre hendene til en knyttneve og deretter bøye håndleddet nedover mens du holder hendene i knyttneve posisjon. Hold hver posisjon i ett sekund. Slipp nevene og la hendene slappe av. Ta med armene ned, riste dem ut, og deretter gjenta for 15 repetisjoner. Gjør dette minst tre ganger om dagen.

Håndledd Rota

Mens enten sittende eller stående, ta armene opp slik at de er strukket over hodet. Ta hendene inn i en lys knyttneve. Rotere hvert håndledd i motsatt retning. Rotere ett håndledd klokken og den andre mot klokken. Når du har rotert i minst 10 repetisjoner, bytter retninger. Gjør denne øvelsen så mange ganger som du er komfortabel med. Fordi dette er en øvelse som omhandler primært med håndleddet bevegelse, kan det ikke være mulig for deg å gjøre mye i løpet av tidlige stadier av utvinning.

Hvordan Heal fra brokk kirurgi

Herniorrphaphy, det medisinske fasen for brokk, er en fremgangsmåte for reparasjon av en muskel som er revet løs fra overflaten den er koblet til. Brokk kan oppstå på ulike steder på kroppen som navlen, lysken og magen. Når dette tåre skjer det skaper en utvekst på stedet av den tåre. De vanligste brokk steder er i lysken og magen. Avhengig av plasseringen av riften, kan ikke-invasiv kirurgi reparasjon eller forsøkes under generell eller lokal bedøvelse. Generelt brukes hvis åpen kirurgi er nødvendig. Lokalbedøvelse er lammende av området og denne prosessen vil bli valgt hvis reparasjonen er mindre.

Bruksanvisning

•  Gjennomgå en forhåndsprosedyre undersøkelse med behandlende lege. Dette kan inkludere blodprøver og urinprøver, EKG og en gjennomgang av medisiner. Ta noen antibiotika foreskrevet for forebygging av potensiell infeksjon etter prosedyren. Spis sunn mat og drikk rikelig med vann i flere dager før inngrepet.

Spis eller drikk bare hvis bedt om det av legen som utfører inngrepet. Ta medisiner bare hvis anbefalt av lege. Dusje morgenen av prosedyren med antibakteriell såpe for å bistå i riding kroppen av bakterier. Infusjon med smertestillende medikamenter og antibiotika vil bli administrert på postoperativ avdeling. Hvil følge prosedyren uten løfting eller anstrengende.

Gjør planer om å ha noen kjøre til og fra prosedyren. Ikke kjør etter under en medisinsk prosedyre.

Still konkrete spørsmål til legen angående kosthold og aktiviteter. Gå sakte tilbake i løpet av de første dagene tilbake til en normal rutine. Ta smertestillende medikamenter som forskrevet. Unngå å løfte eller anstrengende så lenge som anbefalt av lege. Spis sunt og drikk rikelig med vann for å hjelpe kroppen i healing.

opprettholde en sunn vekt vil redusere risikoen for en annen tåre eller en ny brokk. Styrke magemusklene med trening.

Visdomstenner Fjerning: General Vs. Lokal Anestesi

Tanken på kirurgi for å fjerne visdomstenner kan være mer smertefullt enn selve prosedyren. Selv etter at du diskutere hva som skal skje under operasjonen med legen, kan de visjoner om smertefulle inngrep og tann trekke deg lyst til å forsinke den nødvendige prosedyren. Imidlertid vil kirurgen ikke utføre operasjonen uten å gi deg enten en generell eller en lokal bedøvelse. Før operasjonen, vil du og legen diskutere alternativer.

Lokalbedøvelse

Lokal bedøvelse medisiner kalles også Novocaine. Hvis du velger lokal bedøvelse alternativet, vil kirurgen bruke denne metoden for å kontrollere smerte. Således er den tannkjøttområdet hvor visdom tann vil bli fjernet nummen. Din kirurg kan levere smerte kontroll medisiner to måter, enten ved å injisere væsken i tyggegummi eller gni det direkte på den kirurgiske området og omkringliggende vev.

Fordeler / ulemper

Den lokalbedøvelse funksjonen vil ikke gjøre deg søvnig. I så fall vil en person være våken for å se visdom tanntrekking. Det blir ingen smerte. Men du kan føle press som kirurgen gjør utvinning. I tillegg vil legen ikke krever noen kosttilskudd restriksjoner.

Narkose

Med dette alternativet, vil legen be deg om ikke å spise eller drikke starter kvelden før operasjonen. Hvis du har noen angst om kirurgi eller har mer enn en visdomstann fjernet, så du kan velge narkose. Denne metoden kan inhaleres eller injiseres. Når injisert, vil du være helt uvitende om hva som skjer under utvinning.

Ulemper / fordeler

Hvis du velger narkose medisiner, vil en anestesisykepleier eller anestesilegen administrere medisiner og overvåke dine vitale hele operasjonen. I tillegg til ikke å forbruke eventuelle drikke eller mat, er det tre andre krav. Du er nødt til å ha komfortable klær, bli eskortert av noen som vil kjøre deg hjem og ikke kan bruke kontaktlinser eller smykker. Det kan være komplikasjoner fra denne medisinen. For eksempel kan du oppleve oppkast, en allergisk reaksjon, kvalme og infeksjoner etter inngrepet.

Lystgass Bedøvelse

Du kan bli mer kjent med det tredje alternativet under et annet navn: ". Lystgass" Dinitrogenoksid er en fargeløs gass med en søt lukt. Det fungerer raskt og kan reverseres like raskt. Mens narkose alternativet vil avbryte smerte prosessen vil lystgass redusere smerteopplevelse. Dessuten kan det føre til kortsiktig hukommelsestap. Men det er ingen kjørerestriksjoner, og du kan spise et lett måltid minst to timer før prosedyren.

Sedasjon Brukes i Eye Surgery

For alle øyen operasjoner, vil noen variasjon av sedasjon benyttes. Dette kan variere sterkt fra en lys aktuell anestesi til narkose. Den minst invasiv metode som velges, basert på lengden og alvorlighetsgraden av operasjonen.

Bevisst Sedasjon

Bevisst sedasjon oppnås gjennom bruk av narkotiske medikamenter, eller benzodiazepin-type medisiner. De mest brukte varianter i oftalmologi er Fentanyl og Midozolam, brukes separat eller ofte sammen.

Lokalbedøvelse

De fleste øye surgeries vil benytte en lokal bedøvelse, som vanligvis er lammende øyedråper bestående av lidokain, eller retrobulbular eller peribulbular injeksjoner for øyet muskler til å forby øyet beveger seg under operasjonen. Det kan brukes sammen med bevisst sedasjon, avhengig av omfanget eller alvorlighetsgraden av operasjonen.

Narkose

Med unntak av ekstreme operasjoner eller oftalmiske operasjoner hos barn, er generell anestesi normalt ikke benyttes med mindre det er absolutt nødvendig. De fleste øye operasjoner kan utføres med bruk av bare lokal anestesi og bevisste sedasjon medisiner.

Interessant faktum

Forresten, i 1884, brukte Dr. Karl Koller kokain som anestesi for øye kirurgi på forslag fra Sigmund Freud. Det ble funnet at kokain lindret smerten, og nummen øyet nok til å hindre ytterligere smerte.

Lystgass Advarsel

Ifølge en studie utgitt av Oregon University of Health and Science i 2009, pasienter som har gjennomgått øye kirurgi av noe slag, uavhengig av sedasjon brukes, bør unngå å motta lystgass for eventuelle prosedyrer i de følgende månedene som det kunne føre til blindhet.

HIFU behandling for prostatakreft

HIFU behandling for prostatakreft


Ifølge Prostate Cancer Foundation, vil en i hver seks amerikanske menn bli diagnostisert med prostatakreft i løpet av hans levetid. Dette gjør prostata cancer den mest vanlige cancer hos menn utsiden av hudkreft. Høy intensitet fokusert ultralyd (HIFU) tilbyr menn med denne tilstanden en ikke-invasiv alternativ til tradisjonelle behandlinger som minimerer risikoen for bivirkninger.

Hva er HIFU

HIFU er en minimal invasiv behandling for lokalisert prostatakreft blir brukt med suksess over hele verden i forskningssentre og klinikker. Behandlingen innebærer å ødelegge prostata ved hjelp av kraften av høy intensitet ultralyd bølger.

Under HIFU behandling, er ultralydbølger sendt inn i prostatakjertelen der de krysser hverandre på bestemte punkter i prostatakjertelen, kalt knutepunkter. På navet, øker temperaturen betraktelig i løpet av få sekunder. Denne økning i temperatur ødelegger prostatavev og også eventuelle kreftceller som den inneholder.

Svingeren som leverer HIFU behandling til prostatakjertelen også fanger opp bilder av kjertelen. Avhengig av behandlingsenheten som brukes, kan disse bildene brukes til å tilpasse behandlingen til hver pasients unike fysiologi.

Prostatakreft behandling ved hjelp HIFU vanligvis tar under fire timer. Det begynner med lokal bedøvelse. Svingeren er satt inn i rektum for å fange opp de første bilder av pakkboksen. Når fokalsoner er valgt, begynner behandling. Legen vil stoppe når hele prostatakjertelen har blitt ødelagt. Recovery er minimal, men pasienter vil ha et kateter i opptil tre uker.

Fordeler med HIFU

HIFU bærer mange fordeler fremfor tradisjonelle prostata kreft behandlinger. Først, fremgangsmåten krever ingen operasjon, slik at blodtapet er minimalt. Dessuten krever prosessen ingen stråling, og er ikke-ioniserende. Dette betyr at det kan gjentas, eller brukes som en bergings behandling når andre behandlingsformer har ikke vært vellykket. Prosedyren krever ingen langvarig sykehusopphold eller utvinning, kan utføres på poliklinisk basis, og krever ikke narkose.

De ultralyd bølger passerer harmløst gjennom vevet rundt prostata. Ifølge International HIFU, en organisasjon i spissen mye av forskning på denne behandlingen, senker dette faktum risikoen for felles prostata kreft behandling bivirkninger, som impotens og inkontinens.

Hvor å få HIFU

Som i 2009, HIFU er ennå ikke godkjent for bruk som en prostata kreft behandling alternativ i USA, utenfor kliniske studier. For å motta HIFU behandling for prostatakreft, snakke med en urolog som støtter behandling. Noen pasienter kan kvalifisere til å delta i kliniske studier blir holdt i sine områder.

Hvis du ikke kvalifiserer for kliniske studier eller ikke kan finne en til å søke etter, kan du ha HIFU gjort på en internasjonal behandling anlegget. Mange amerikanske leger, som Dr. Stephen Scionti ved NYU Langone Medical Center, reiser med jevne mellomrom til ikke-amerikanske behandlingstilbud til å utføre HIFU behandling. Canada, Mexico og Bahamas har alle HIFU behandling sentre som godtar amerikanske pasienter.

De Komplikasjoner av CMC Thumb Surgery

CMC tommelen kirurgi kalles eksisjonartoplasti eller Fusion for leddproteser av Thumb. Denne operasjonen er gjort for pasienter som har mye smerte i leddet av tommelen på grunn av leddgikt. Som med alle kirurgi, er det risiko for komplikasjoner.

Fordeler

Under CMC tommelen kirurgi legen din vil enten smelte CMC joint eller legge en spacer mellom leddene i tommelen for å redusere leddgikt smerte. CMC felles er carpometacarpal joint på bunnen av tommelen som festes til felles ved håndleddet. Målet med operasjonen er å enten dempe ledd eller holde den fra å bevege seg og forårsaker smerte.

Anestesi Komplikasjoner

Operasjonen kan gjøres under full narkose der du vil være i søvn eller en lokal bedøvelse hvor du vil være våken. I begge tilfeller vil du føler ingen smerte. Anestesi kan noen ganger føre til komplikasjoner hvis de reagerer med andre medisiner pasienten tar, ifølge Eorthopod.com.

Infeksjon

Infeksjon er alltid en komplikasjon ved en hvilken som helst type kirurgi. Du vil mest sannsynlig bli gitt en antibiotika for å redusere sjansen for infeksjon.

Nerve Damage

Mange av de nerver av tommelfingeren er i nærheten av CMC felles, og det er mulig å skade disse nerver under operasjonen. Dette er vanligvis en midlertidig tilstand som løser seg selv over tid.

Non-Fusion

Målet med Fusion leddproteser av CMC leddet er å fusjonere bein sammen i tommelen slik at de ikke gni på hverandre og forårsake smerte. Etter operasjonen vil du miste noe mobilitet i tommelen, men du er fortsatt i stand til å gripe gjenstander. Det er noen tilfeller der fusjon ikke er vellykket og du vil fortsatt ha smerter i tommelen, og trenger en annen operasjon for å ha suksess.

Hva er behandlingen for Anal warts i menn?

Anal vorter, også kjent som condyloma acuminate, er vekster som vises rundt kjønnsorganene og anus til smittede personer. Anal warts kan starte ut som svært liten, men gradvis bli større. Symptomer på anal warts inkluderer kløe, blødning og utflod fra berørte området. Både menn og kvinner kan få anal warts. Hvis du er en mann med anal vorter, har du flere behandlingsalternativer.

Aktuelle medisiner

Hvis en mann er diagnostisert med anal warts, vil legen hans sannsynligvis prøve aktuelle behandlinger først å fjerne vekster. Legen kan anbefale podophyllin eller bichloracetic syre for vorter. Disse stoffene har evnen til å peeling anal vorter, noe som får dem til å falle av legemet. Disse medikamentene er tilgjengelig som salver og brukes direkte til anal warts. Det vil trolig ta flere uker før de forsvinner helt.

Kauterisering

Hvis anal vorter i mannen er alvorlig eller ikke svare på aktuelle medisiner, vil elektriske kauterisering trolig bli den neste metoden som brukes for å fjerne dem. Denne prosedyren vil bli gjort på poliklinisk basis ved hjelp av lokalbedøvelse til nummen området. Legen vil deretter brenne anal vorter ut av kroppen.

Frysing

En lege kan bestemme seg for å behandle anal vorter ved å fryse dem ut av kroppen. Denne fremgangsmåten vil også bli gjort på poliklinisk basis der en lokal bedøvelse blir gitt. Mens nummen, vil legen bruke flytende nitrogen til anal warts å få dem til å umiddelbart falle av.

Kirurgisk fjerning

Hvis mannen har anal vorter inne i endetarmen eller han har flere vorter, er kirurgisk fjerning trolig bli anbefalt av en lege. Mens bedøvet, vil en kirurg fjerne anal warts fra mannen ved hjelp av en skalpell. I stedet for å bruke en skalpell, kan du være kvalifisert til å gjennomgå laser kirurgi for å behandle anal vorter. Legen vil vurdere tilstanden din for å bestemme den beste behandlingsmetoden. Du må kanskje flere operasjoner siden anal warts kan oppstår på nytt. Du må ha oppfølging besøk med legen din for å finne ut om flere behandlinger er nødvendig.

Pilonidalcyste alternative behandlinger

En pilondial cyste er en lomme i huden som er full av rusk og hår. Disse cystene er mer vanlig hos menn og forekomme nær pasientens halebenet. Årsakene til denne tilstanden kan inkludere lange perioder med sittende, iført trange klær eller sykle over lengre tid. Disse aktivitetene ser ut til å presse hår inn i huden som fører til at kroppen til å danne en cyste rundt området. Pilonidal cyster er vanligvis ufarlig, med mindre de blir smittet. Hvis dette skjer, kan operasjon være nødvendig; Men det finnes alternativer som kan oppbrukt først, ifølge Mayo Clinic.

Pilonidalcyste Drenering

Folk som foretrekker å unngå kirurgi kan være lurt å vurdere å drenere Pilonidalcyste. Under denne prosedyren, vil legen gi pasienten en lokal bedøvelse, noe som vil dempe det berørte området. Når pasienten er nummen, vil hun drenere væske i cyste og fjerne hår og rusk fra området. Ifølge Mayo Clinic, 50 til 60 prosent av personer som mottar denne prosedyren ikke krever ytterligere medisinske prosedyrer.

Minimer Hair Irritasjon

The Mayo Clinic anbefaler å holde hår og rusk ut av pilondial cyster å minimere irritasjon. Dette kan oppnås ved å barbere det berørte området eller å ha laser hårfjerning behandlinger.

Rense ut Debris

Med pilondial cyster, er det viktig å holde bakterier og rusk ut av det berørte området i løpet av helbredelsesprosessen. Bruk glyserin såpe, som er mild mot huden og ikke-irriterende. Når du vasker, bruke en ren vaskeklut og vaske raskt for å bli kvitt skitt og bakterier på huden. Hold også cyste helt tørt. The Mayo Clinic anbefaler å unngå bruk av baby pulver og urtemedisiner på cyste. Oljer bør også unngås, noe som kan irritere huden.

Når skal ringe en lege

Hvis cyste utvikler en stygg lukt og huden rundt det berørte området blir mer rødt, bør du kontakte legen din. I noen tilfeller, til tross for alternative behandlinger, kan en Pilonidalcyste kreve kirurgi for å rense ut rusk og hår. En pilondial cyste som er kronisk infisert kan føre til plateepitelkarsinom, som er en type hudkreft, så det er viktig å samarbeide med legen din mens du håndtere denne tilstanden.

Effektivitet av Plantar warts Surgery

Effektivitet av Plantar warts Surgery


Plantar warts bryte ut på fotsålene. De er ikke så stygge som vorter på hendene eller andre mer synlige områder, men de kan være like irriterende. De kan forårsake smerter når han går, og kan også spre seg. Heldigvis er de lett behandles av en rekke metoder, inkludert kirurgiske alternativer som kan bli kvitt selv de mest vedvarende plantar warts.

Årsak

Plantar warts er forårsaket av humant papilloma virus (HPV). Viruset kan komme inn i kroppen gjennom huden pauser eller kutt på bottoms av føttene og utløse vekst av plantar warts. Mindre vanlig, kan viruset reise og forårsake vorter å vises andre steder på kroppen. Selv om alle kan få plantar vorter, mennesker med svakt immunforsvar er spesielt sårbare.

Behandling

Det er mange kirurgiske behandlingstilbud for plantar vorter, som for eksempel bruk av medisinert pads eller kryoterapi (frysing av vorter). En lege kan også pels plantar vorter med en spesiell type væske som vil føre til en blemme. Dette gjør at vortene til å være lett klippes bort, sammen med blemmer hud. Noen ganger trenger disse behandlingene ikke fungere for sta plantar warts. Hvis de ikke er effektive, er det flere kirurgiske alternativer.

Kirurgisk Cutting

Når plantar warts ikke svare på mindre invasiv behandling, sier Mayo Clinic at en lege kan utføre kirurgi for å kutte vekk vortene. Denne operasjonen er effektiv fordi den fysisk fjerner plantar vorter, men det kan etterlate et arr på foten der de ble kuttet bort. Denne type operasjon kan gjøres med et lokalanestetikum som bedøver det området hvor skjære vil finne sted.

Electrodesiccation og utskrapning

Plantar vorter kan fjernes kirurgisk gjennom bruk av en elektrisk nål. Det kirurgiske metoden er kjent som electrodesiccation og utskrapning. Det er effektivt på plantar vorter som ikke kan fjernes ved kirurgiske metoder, men det kan la noen arr på foten. Det er utført etter inntak av en lokal bedøvelse til nummen området hvor warts vil bli fjernet.

Laser Surgery

Laser kirurgi for å fjerne plantar warts tar ofte flere økter for å være effektive. The Mayo Clinic advarer at det kan også være smertefullt for pasienten og er dyrere enn tradisjonelle kirurgiske metoder. Laser plantar-vorte fjerning er vanligvis reservert for de mest utfordrende sakene.

Liver Cancer Cures

Leverkreft er den ukontrollerte veksten av maligne celler i leveren. Selv om det er vanlig i store deler av verden, er det relativt sjelden i USA, der de fleste tilfeller skyldes kreft som sprer seg fra andre deler av kroppen. Imidlertid, kreft opprinnelse i leveren forekommer. Muligheten for herding denne formen for primær leverkreft varierer i henhold til graden av sykdommen og tilstanden til pasienten.

Vurdere behandlingstilbud

Hvis du er diagnostisert med kreft, vil behandlingen være avhengig av en rekke faktorer, inkludert din alder og generelle helse; din nåværende tilstand av leverfunksjon; antall tumorer i leveren, så vel som deres størrelse og plassering; om du har skrumplever, eller arrdannelse i leveren; og om kreft har spredd seg, eller metastasert, til andre deler av kroppen. Basert på disse vurderingene, kan behandlingstilbud omfatte kirurgi, ablasjon (vev erosjon), embolisering (tumor sult), målrettet terapi, strålebehandling eller cellegift.

Kirurgisk behandling

Kirurgi er den viktigste alternativet for bekjempelse av leverkreft. Hvis kreft er fanget tidlig, og du er frisk nok til å tåle et kirurgisk inngrep, sjansene for utvinning er vanligvis utmerket. To grunnleggende kirurgiske metoder er tilgjengelige. Hvis leverfunksjonen er god og ingen kreften har spredd seg, kan du gjennomgå en delvis hepatectomy, en prosedyre der eventuelle svulster fjernes sammen med en liten margin på friskt vev. Kirurger kan med hell fjerne så mye som 80 prosent av leveren; på kort sikt gjenværende leveren vil ta over organfunksjoner, og du vil gradvis vokse nytt vev for å erstatte det som har blitt fjernet.

I noen tilfeller kan legen din velge å utføre en levertransplantasjon. I denne prosedyren, vil hele leveren tas ut og erstattes med vev fra en donor. Dersom donor er død, vil du sannsynligvis få en hel leveren. Du kan også få en transplantasjon fra en levende donor, som vil levere nok vev til å gi deg tilstrekkelig leverfunksjon.

Ablasjon

Hvis du ikke er en kandidat for operasjon, eller hvis du venter på levertransplantasjon, kan legen utføre en ablasjon. I denne prosedyren, vil han benytte kjemisk injeksjon eller direkte varme til å spise bort noen tumorer. Ablasjon kan typisk bli utført gjennom huden med bare lokal bedøvelse.

Embolisering

Embolisering kan brukes dersom du ikke er en kandidat for operasjon eller transplantasjon. Det involverer bruk av små svamper til å blokkere blodstrømmen gjennom leverpulsåren. Uten dette blodet, vil svulster sulte av mangel på oksygen og dø av. Leveren selv opprettholder sin blodforsyning gjennom portåresystem.

Målrettet terapi, strålebehandling og kjemoterapi

Du kan også få målrettet terapi, som bruker oral medisin sorafenib (Nexavar) for å redusere svulster og begrense deres blodtilførsel. Strålebehandling bruker fokusert røntgen for å ødelegge svulster og bortkommen kreftceller. Hvis kreften sprer seg til andre områder, vil du sannsynligvis få intravenøs kjemoterapi, som er i stand til å drepe kreftceller i hele kroppen. Konsultere legen din for detaljer om disse prosedyrene.

Kirurgisk behandling for celleforandringer

Cervical dysplasi er begrepet som brukes for å referere til en tilstand der cellene på overflaten av cervix endring, blir unormalt. Det finnes en rekke kirurgiske behandlinger som kan bli anvendt for å behandle denne tilstand. Skissert nedenfor er de vanligste.

Cryosurgery

Cryosurgery er et kirurgisk inngrep som ødelegger sykt celle vev ved å fryse den med flytende nitrogen. En kirurgisk implementere kalles en cryoprobe brukes til å anvende den ekstreme kulden i flytende nitrogen til det berørte vevet, kjøle det ned til minusgrader som faller under 20 ° C (se referanse 1). Dette har effekten av å drepe de syke celler, som deretter kaster fra kroppen i løpet av de neste ukene.

Livmorhals conization

Også kalt en kjegle biopsi eller kald kniv conization (CKC), er denne kirurgiske prosedyren brukes til å kvitte seg med unormal cellevevet som har dannet høyt oppe i livmorhalsen. Det innebærer fjerning av sykelig livmorvevet i form av en liten kjegleformet kile. En liten del av det friske vevet rundt kile av unormalt vev vil også fjernet for å sikre at ingen syke celler blir etterlatt. Denne operasjonsmetode blir brukt som et diagnostisk, så vel som behandling.

Leep

Dette er en form for elektrokirurgi hvor en prosess som kalles elektro-kirurgi brukes for å skjære de unormale celler fra livmorhalsen, slik at friske, nye celler til å vokse i deres sted. Det er utført ved hjelp av en tynn trådsløyfe som bærer en smertefri elektrisk strøm. Den elektriske strømmen destabiliserer og ødelegger unormale celler, mens trådsløyfen feier de ødelagte cellene ut av livmorhalsen. Leep er utført under lokalbedøvelse.

Laserablasjon

Denne kirurgiske prosedyren omfatter bruk av en karbondioksyd (CO 2) laser for å fjerne sykt cellevev. Laserens lysstråle er rettet mot den syke cellevev, varme den opp før den målrettede unormale celler i det vesentlige "burst" eller fordampe. Pasienten vil ha en klar utflod for et par uker etter inngrepet. En lokal bedøvelse blir administrert før laserkirurgi.

Hysterektomi

En hysterektomi er et kirurgisk inngrep der kvinnens hele livmoren er fjernet. Dette alternativet er vanligvis reservert for alvorlige celleforandringer, spesielt hvis det dukker opp igjen etter bruk av en av de andre kirurgiske metoder. Det er en stor operasjon som krever sykehusinnleggelse, og bør bare vurderes etter behandlingsmetoder har sviktet.

Bivirkninger av Novocaine

Bivirkninger av Novocaine


Novocaine brukes oftest som en lokalbedøvelse under ulike typer tannbehandling og operasjoner. Det er en svært kraftig stoff, og bør bare brukes av lisensierte medisinske fagfolk. Novocaine er ikke en foreskrevet narkotika eller tilgjengelig over disk. Novocaine gir en generell lammende effekt på pasienten og gjør operasjonen mer utholdelig og reduserer oppfatningen av smerter i kroppen. Stoffet er kun tilgjengelig for administrasjon av medisinske fagfolk, og er ansett som en trygg lokal bedøvelse.

Adrenaline utløsning

En av de mer vanlige bivirkninger av Novocaine er knyttet til hvor legemet distribuerer adrenalin (adrenalin). Adrenalin er utgitt av kroppen når den oppdager at dens overlevelse er truet. Utgivelsen av adrenalin fører til at hjertet til å slå på en hard og rask hastighet. For pasienten som blir administrert novocaine kan dette være en skremmende opplevelse. Når dette skjer noen pasienter tror at de har et hjerteinfarkt. Denne bivirkning av novocaine er lett unngås hvis medisinsk faglig trekker overflødig væske i sprøyten før injeksjon pasienten.

Bremse of the Heart

Novocaine kan bremse pulsen betraktelig hvis for mye blir administrert. Mengden av novocaine administrert til en pasient som tilsvarer kroppsvekt. En mindre pasienten krever mindre novocaine enn en større pasient. I svært sjeldne tilfeller en pasient vil være allergisk mot novocaine. Dette kan føre til midlertidig avbrudd i puste mønstre. Anfall kan også oppstå hvis allergi er ikke realisert før injeksjon.

Bruk av Novocaine under graviditeten

Sikkerheten til adminstering novocaine under graviditet har ikke blitt fullt ut testet i forhold til den effekten det kan ha på fosteret. Den medisinsk faglig administrering av legemidlet bør vurdere dette faktum før injisere en kvinne som er gravid med novocaine.

Effekter på sentralnervesystemet

Novocaine kan bevirke funksjon av sentralnervesystemet. Noen av de vanligste bivirkningene som indikerer effekt på sentralnervesystemet inkluderer nervøsitet, tåkesyn, skjelvinger og svimmelhet. I noen tilfeller kan en pasient kan bli døsig eller har krampetrekninger. I ekstreme tilfeller kan en pasient kan bli bevisstløs og muligens gå inn i cardiac arrest.

Betraktninger

Novocaine er ment å bli administrert av en lisensiert medisinsk faglig. Enhver annen bruk av stoffet er ikke trygt som det kan forårsake livstruende bivirkninger hvis ikke administrert riktig. Hvis du føler at din medisinske historie indikerer mulighet for en negativ reaksjon på novocaine, ta kontakt med lege som er planlagt å bruke novocaine under medisinsk prosedyre umiddelbart.