Digidexo.com

vekst tankesett

Strategier for å hjelpe studenter med depresjon

Som i 2009 var forekomsten av depresjon hos studenter, særlig studenter, har nådd proporsjoner hvor det nå anses en epidemi. Ifølge psykiateren Richard Kadison, sjef for psykisk helsevern ved Harvard University, av fem studenter under en alder av 24, vil bli diagnostisert med alvorlig depresjon. Dr. John Greden, administrerende direktør i UM Depresjon Center, sier at utbruddet av depressive sykdom topper i løpet av alderen 15 til 19 og anslår at 15 prosent av studenter sliter med noen form for depressiv sykdom.

Strategier for å bekjempe depresjon

Det finnes en rekke måter som elevene kan hjelpe sine depresjoner. Den grunnleggende strategien er å minne deg selv om at spenningene er en normal del av hverdagen, og at alle føler seg "lost" på et tidspunkt i livet sitt. I tilfeller hvor ting føles spesielt overveldende, bør du søke profesjonell rådgivning og delta støttegrupper for å få en bedre forståelse av hva som egentlig skjer. Illegale rusmidler og alkohol bør aldri brukes til å håndtere problemer, som de er aldri en vei ut av ting, men kan bare øke stress og depresjon. Likeledes bør du aldri bruke bingeing, compulsive spise eller sult å takle depfession og stress siden dette bare straffer kroppen for smerten som blir påført sinnet. Kanskje den beste strategien av alt er å holde utkikk frem til fremtiden i stedet for å torturere deg selv uselessly om fortiden.

Viktigheten av mestringsstrategier

Ifølge Frydenberg og Lewis, studenter som er i vane med å ansette positive mestringsstrategier har en mer forbedret følelse av mestring og større akademisk suksess. Det er ikke bare viktig for studentene å lære de positive strategier, men også hvordan å gjenkjenne og skyr de maladaptive mestringsstrategier, som inkluderer ignorerer problemer, foruroligende, unngå andre mennesker, å skylde seg selv og ved hjelp av destruktiv atferd, som narkotikabruk som et middel til å flykte .

Tankesett

Tankegangen til elevene har også vist seg å spille en rolle i å forårsake depresjon. For eksempel studenter med en fast tankesett har større grad av depresjon, siden dette gjør dem mull over sine tilbakeslag og problemer, som igjen holder dem fra å komme inn i en mer positiv sinnstilstand og fremover. Studenter med faste tankesett lever i en verden av faste trekk uten kvote for feil. I kontrast til studenter som har en vekst tankesett er mer i stand til styring av potensielt deprimerende situasjoner siden de lever i en verden av utvikling kvaliteter og vet at det er ingen skade i å strekke seg for å lære noe nytt siden det er alle en del av utviklingen. Utvikling av en positiv tenkemåte er en kraftig strategi som kan hjelpe elevene holde seg borte fra depresjon. Ifølge Carol Dweck i "tenkemåte: The New Psychology of Success", "tankesett er bare tro De er kraftige tro, men de er bare noe i tankene dine, og du kan ombestemme deg"..

Viktigheten av personlig vekst

Ifølge Ray Capp, forfatter av "når du mener Business Om Your Life", "Hvis vi lar tilfeldige strømninger taue oss på denne måten, og at vi vil ende opp langt fra der vi ønsker å gå." Opprettholde kontroll over din fremtid krever en forpliktelse til personlig vekst.

Betydning

I boken "Du ser det når du tror det," Dr. Wayne Dyer sier at "transformasjon handler om kjærlighet, fred, personlig oppfyllelse, behandle andre med respekt, og å oppnå harmoni på denne planeten som en familie av mannen." Som håper å utvikle disse egenskapene vil ha en dyp positiv innvirkning på dine relasjoner og livet.

Effekter

Stagnasjon og følelsen stakk av livets omstendigheter resultater fra en mangel på positiv endring. Det er viktig å sette og nå for mål. Selv forbedring bidrar til å holde deg motivert og begeistret liv.

Forebygging / løsning

Ifølge Dr. Dyer, "Når du dømmer en annen person, trenger du ikke definere ham eller henne, definerer du deg selv." Personlig vekst krever at du forlater et skadelig negative tankesett og slutte å dømme deg selv og andre. Fokusere på det positive skaper rom for vekst.

Fordeler

Når i fred med deg selv, har du en tendens til ikke å misbruke deg selv med for mye mat, alkohol eller narkotika, aktiviteter som langsom vekst og holde fremdrift i sjakk. Arbeide mot personlig vekst fører til bedre beslutninger og oppnå overflod i livet.

Betraktninger

Noen ganger folk motstå endring fordi det føles tryggere å opprettholde status quo. Capp minner oss om at en mangel på personlig vekst er en "quick billett til middelmådighet eller katastrofe" og antyder at "å bli gjenkjent, må du proaktivt excel."

Hva er fordelene med personlig vekst?

Hva er fordelene med personlig vekst?


Personlig vekst er viktig fordi det bidrar til å bygge opp din selvtillit og utfordrer deg til å vokse åndelig, mentalt, økonomisk, sosialt og emosjonelt. Det kan noen ganger være smertefullt. Hvis du sliter med konstant sinne eller irritabilitet, kan det være vanskelig å innrømme at din atferd blir ødeleggende. Men når det kommer til det punktet når familie og venner føler at de ikke kan diskutere hvordan de føler med deg, kan det være en indikator på at du trenger hjelp utenfra fra en rådgiver eller en pastor for personlig vekst.

Nye muligheter

Når du vokser som person, oppretter du nye muligheter. Tenk deg at du hadde en lang karriere i publisering, men du nylig har lagt merke til en mangel på positive påvirkninger for barna i din kommune. Du utvikler et ønske om å finne en måte å forbedre sine liv slik at du bestemmer deg for å starte en non-profit byrå som vil fokusere på å rekruttere mentorer for barna, eller du finner en måte å bruke publiserings erfaring til nytte for de samme barna. Dette er personlig vekst, fordi du lærer å se livet ditt som et fartøy i tjeneste for andre.

Legger til dine relasjoner

Emosjonell vekst forbedrer dine relasjoner. For eksempel, hvis du liker å være i kontroll over en rekke ting, men partneren din mener at du ikke ser hans eller hennes side av visse forhold, kan du innse at du er fremmedgjørende partner. Gjennom selvransakelse og å utvikle et nytt tankesett, ditt forhold er spenningen avtar, og du vokser som person.

Fosters Ydmykhet

Du lærer også ydmykhet. Når du aksepterer at du ikke er perfekt og at du vil mislykkes gjennom hele livet, blir det lettere å overvinne dine feil og lære av dem. Det instills også i deg medfølelse for de som gjør de samme feilene du en gang har gjort. Til slutt, når du har ydmykhet som et resultat av personlig vekst, lære deg å elske deg selv mer til tross for dine feil.

Bidrar til å utvikle Forfall

Emosjonell modenhet er en annen fordel med personlig vekst. Når du lærer å ta ansvar for dine handlinger og ikke legge skylden på andre eller når du velger å disiplinere deg selv og forsinke øyeblikkelig tilfredstillelse for langsiktige mål, du viser at du har vokst personlig og at du kan møte fremtidige hindringer med selvtillit.

Barrierer til personlig vekst

Barrierer til personlig vekst


I livet, er endring uunngåelig. Med denne endringen blir tilpasning ofte nødvendig. Men noen individer har problematisk å tilpasse seg endringer, stumping deres personlige vekst. Et individ kan støte blokader til hans selv vekst av flere grunner.

Frykt, mangel på støtte

En av de tøffeste hindringer å krysse er frykt. Enkelte individer er så redd for forandring og det ukjente at de stiller spørsmål ved alt og se endring som fienden i stedet for en sjanse til å vokse.

Manglende tro på seg selv eller frykten for ikke å være i stand til å utføre oppgaver til perfeksjon kan også eliminere muligheten for selv-vekst. Forstå at perfeksjon hos mennesker finnes ikke er første skritt i å overvinne denne veisperringen.

Har liten eller ingen støtte kan også blokkere personlig vekst. Med ingen tilgjengelig for å forsterke behovet for vekst, kan den enkelte lett tenke hun trenger ingen forbedring. I tillegg bør en person ikke avhengig av bare hennes familie og venner til å gi denne støtten; utenforstående kan tilby en upartisk dom.

Mistillit

Den enkelte som stadig klandrer andre for hennes ulykker slutt utvikler mistillit og et negativt tankesett mot andre. Hun er alltid mistenksom av deres motiver og personligheter, ofte uten grunn. Dette krøplinger hennes evne til å akseptere andre og utvikle en nonjudgmental mentalitet.

Ego / selvsentrerthet

En person som føler han trenger ingen forbedring er ofte en egoistisk person, å skylde på andre for sine uhell. Han nekter å ta ansvar for sine handlinger, blokkerer hans personlige vekst. Dette selvopptatthet stammer fra en humongous ego, som ofte manifesterer seg som stahet og en "Jeg kan ikke gjøre noe galt" holdning. Dette uproduktiv atferd skaper ofte friksjon i mellommenneskelige relasjoner; det etterlater ikke rom for personlig vekst.

Unnskyldninger

Enkelte individer kan tilskrive deres mangel på personlig vekst til en mangel på tid og penger; disse er ofte unnskyldninger - en måte å unngå de virkelige årsakene. En rådgiver kan hjelpe enkeltpersoner å identifisere årsakene til at de opplever problemer med personlig vekst, samt vise dem positive måter å forbedre selv vekst. Tid har sjelden noe å gjøre med mangel på personlig vekst. Utvikling innover vekst starter med å identifisere hvor endringene er nødvendig og lære å implementere dem.

Pride, Past Hurt

Når folk er følelsesmessig skadet, er deres stolthet ofte automatisk skadet. Men det hjelper ikke å klamre seg til fortiden vondt, som bare forstørrer smerte. Holde på tidligere vondt resultater i den enkeltes følelse tatt fordel av, og skaper et godt av selvmedlidenhet. Det er best å tilgi og bruk fortidens sår blir læringsopplevelser.

Kan Arginine & Ornitin Hurt Vekst?

Arginin og ornithine er to aminosyrer som er noen ganger tatt for å hjelpe til med body-building. Det er antatt at tilskudd av disse to aminosyrer kan øke muskelmasse, muligens på grunn av deres innvirkning på veksthormon. Mens disse aminosyrer kan føre til endringer i veksten hormonnivået, er det ingen bevis for at denne endringen kan ha negative effekter på vekst.

Arginin og Ornitihine og veksthormon

Arginin og Ornitin er i stand til å stimulere frigjøringen av veksthormon.

Effekter av Growth Hormone

Veksthormon arbeider for å stimulere celle reproduksjon, vev vekst og vekst hos barn.

Administrasjonsveier

Arginin og ornitin er begge i stand til å bli administrert via en IV eller oralt. IV aminosyrer er mer potent på å stimulere veksthormon utgivelse.

Variabilitet Effects

Evnen til arginin og ornithine å forårsake frigjøring av veksthormon varierer basert på alder, kjønn, vekt, genetikk og andre faktorer.

Effekter av trening

Trening kan også føre til frigjøring av veksthormon, og mens arginin og ornithine kosttilskudd ikke føre til større utslipp, har de ikke hemme det heller.

Nail vekst problemer

Nail vekst problemer


Nails er herdet skinn celler som beskytter bløtvevet av våre fingre og tær. Hastigheten som negler vokser varierer fra person til person. Noen faktorer som hemmer vekst er alder, sykdom og hormonelle ubalanser. Vanligvis menns negler vokser raskere enn en kvinnes (med mindre hun er gravid), neglene på den dominerende hånd vokse raskere og negler generelt vokse raskere enn tåneglene.

Infeksjoner

Soppinfeksjoner (Onychomycois) er den ledende årsaken til spiker vekst problemer. To typer sopp er dermatofytter og gjær (Candida). Dermatofytter er mer vanlig i tåneglene og Candida i negler. Soppdrepende krem ​​er ofte ikke nok til å bli kvitt spiker senger av disse problemene og en oral medisin er ofte foreskrevet.

Bakterielle infeksjoner vil også hemme veksten. Disse oppstår vanligvis når den myke huden rundt neglene blir skadet eller gjentatte ganger utsatt for kjemikalier eller nedsenking. Svulster og vorter som vokser på, under eller rundt neglene vil mest sannsynlig må fjernes kirurgisk.

Nail Biting

En spiker bite vane er en vanskelig å bryte. Nail biting (Onychophagia) ødelegger utseendet på spiker og ofte spiker biters også skade den omkringliggende huden, noe som kan føre til infeksjoner. Hvis biting er forårsaket av angst eller tvang atferdsterapi kan være nødvendig. Ellers kan du prøve noen dårlige smaker neglelakk eller anti bitende væsker for å hjelpe deg å sparke en vane.

Vitaminmangel

Ikke får nok vitaminer i kosten vil føre til kjedelig og sprø negler. Sørg for å spise masse mørke grønne grønnsaker samt gule og oransje frukt. Du kan også finne denne fettløselig vitamin i lever og eggeplommer. Forbruker nok B-kompleks vitaminer er viktig for din hud og hår samt neglene. Siden de ikke lagres i kroppen, må du få dem utelukkende fra mat som hele korn, kjøtt og fisk.

Forebygging

Nail vekstforstyrrelser kan komme av dårlige neglepleie vaner. Hudleger anbefaler å holde alle neglene rene og tørre. Dette hemmer bakterier fra siver under. Sørg for å klippe neglene rett over. Hvis du kurven din kutt, er du ansvarlig for å skape en smertefull inngrodd tånegl. Hvis du oppdager en rippet eller snagged negl sørg for å sende det ned så snart som mulig. Husk å ikke sende inn et punkt som det svekker negler. Til slutt, ha riktig montering sko og skjemme bort føttene med fuktighetskrem.

Behandlinger

Oppmuntre blodstrøm til neglene ved å massere dem daglig. Gjør dette ved å holde hendene rygg mot rygg og lett gni neglene mot hverandre. Kjøp cuticle krem ​​for å massere inn den tynne huden som dekker neglen seng. Bortsett fra blant annet mye frukt og grønnsaker i kostholdet ditt, må du også sørge for at du spiser nok protein. Prøv å spise belgfrukter eller kjøtt hver dag for å få de nødvendige dagpenger.

ADHD og vekst

ADHD og vekst


Foreldre har lenge hørt advarsler om at medisiner for ADHD (ADHD) vil "stunt" sine barns vekst. Mer nøyaktig, kan medisiner bremse veksten, som må tas i betraktning når de bestemmer seg for å starte et barn på sentralstimulerende medisiner for ADHD.

En misvisende benevnelse

Et begrep som brukes for fritt, gjelder hemmet vekst til barn som har veksttakten faller betydelig under det av sine jevnaldrende, vanligvis på grunn av underernæring eller en annen medisinsk tilstand. De er vanligvis i bunnen tre til fem prosent for høyde og vekt (selv om noen barn vil falle det naturligvis).

Vekst på umiddelbar frisetting Metylfenidat (Ritalin)

I en studie utført av National Institute of Mental Health, bremset veksten for barn på medisiner, med en gjennomsnittlig forskjell etter tre år med tre fjerdedeler av en tomme mindre enn sine ikke-medisinert jevnaldrende, selv om vekstrater hadde normalisert.

Vekst på depotplaster

I en annen studie, vekst av barn iført en metylfenidat patch også bremset, i samsvar med andre studier. Denne effekten reduseres over tid og var mest tydelig i den innledende behandlingsåret.

Vekst på Extended-Release Metylfenidat

En studie av barn på utvidet-release metylfenidat fant at over 21 måneder, forskjellen mellom faktisk og forventet høyde var mindre enn en tiendedel av en tomme.

Veie risikoen

Før en beslutning om å medisinere barnet ditt, blir informert. Pass på å vurdere alle risikoer og fordeler. Hvis du velger medisinering, har legen din nøye overvåke barnets høyde.

Nutrition & Brain Vekst i førskole Years

Nutrition & Brain Vekst i førskole Years


Den aldersspenn på tre til fem år, eller førskolen årene, er en svært travel tid for små barn. Det er i disse årene at et barn lærer å kommunisere riktig, sosialisere, tilpasse seg ulike miljøer og bli mer nysgjerrig på sine omgivelser. Siden det er så mye å lære og oppdage din preschooler går gjennom, utvider hjernen hans en god del, også. Ernæring eller feil ernæring på dette stadiet fører til alvorlige kognitive og atferdsvansker.

Den Preschooler hjerne

Et barns hjerne ved fødselen er i en uferdig tilstand. De 100 milliarder celler det har på dette stadiet er ikke knyttet til hverandre. Koble til og forsterke disse tilkoblingene er den viktigste oppgaven din preschooler hjerne. Etter den tid barnet er tre, har han mer enn dobbelt så mange tilkoblinger enn en voksen. Jo mer barnet opplever, er flere tilkoblinger (eller ledninger) dannet. Tilkoblinger som ikke brukes ofte vil senere bli eliminert.

Effekter av dårlig ernæring

Underernærte preschoolers har lavere IQ med så mye som 15 poeng eller mer. De mangler sosialisering ferdigheter og har mer atferdsproblemer. Læreevne og konsentrasjons spenn er også betydelig lavere enn riktig næring barn. En spesielt alarmerende faktum når det gjelder næring og hjernens utvikling av små barn, er at selv en liten grad av feilernæring kan føre til de ovennevnte abnormaliteter.

Ernæring for førskolebarn

Den sikreste måten å sikre ditt barns riktig hjernens utvikling er å gi et godt balansert kosthold som inneholder alle essensielle vitaminer, mineraler og proteinrik mat. Selv om ditt barns kalori behov ikke kan være så mye som en voksne, hans proteinbehovet er forholdsvis ganske høy. Derfor, sørg for at barnet ikke bruker tomme kalorier fra høy sukker mat og junk mat. Gi dem med sunn snacks som frukt og ostesmørbrød, smakstilsatt yoghurt, etc.

Viktige mikronæringsstoffer

Jernmangel er den høyeste i USA hos barn under fem år. Det er den viktigste årsaken til tretthet, nedsatt konsentrasjonsevne og nedskrevne problemløsende evner. Mate barnet ditt egg, kjøtt og fisk og jern-forsterkede matvarer sammen med frisk frukt og grønnsaker for optimal jern absorpsjon. Oppmuntre barnet til å drikke minst tre glass melk hver dag, som det er en rik kilde til kalsium for den voksende hjernen og kroppen.

Læring mens fôring

Jo mer et barn erfaringer, utvikler mer hans hjerne. Involver barnet i måltidet-planprosessen for å stimulere hjernen hans. Dra på shopping for dagligvarer med ham. Be ham om å hjelpe til på kjøkkenet. Ha måltider sammen. Skape et miljø der barnet ditt får den beste ernæring sammen med maksimal vekst hjernen.

Prematur Kjønnshår Vekst

Prematur Kjønnshår Vekst


Kjønnshår vekst er en naturlig forekomst for hver mann og kvinne under årene med pubertet. Kvinner begynner puberteten mellom 8 og 13, ifølge Kids Vekst. Hanner normalt begynner puberteten mellom 9 og 14 år. Noen ganger pubertet begynner noen år tidligere enn normalt og en av de Tell Tale Signs er for tidlig kjønnshår vekst.

Definisjon

University of California Santa Barbara definerer kjønnshår som hår som vokser på skrittet, over kjønnsorganene og langs øvre og inne lår området. Kjønnshår oppstår i løpet av de årene av puberteten hos både menn og kvinner.

Årsaker

Prematur kjønnshår vekst er resultatet en tilstand som kalles, veslevoksne puberteten. Denne tilstanden oppstår når mannlige og kvinnelige barn starter puberteten før de når normal alder for at det skal begynne.

Identifikasjon

Skam håret er tykkere, grovere og ofte curlier enn hår som finnes på andre deler av kroppen, med unntak av armhulen. Kjønnshår er ikke å forveksles med de fine hårene (vellushår) til stede i skrittet av barn, ifølge UCSB.

Risiko

Å være kvinnelig, afrikansk-amerikaner, overvektige og å ha eksponering østrogen eller testosteron er risikofaktorer for tidlig kjønnshår vekst, ifølge Mayo Clinic. Andre risikofaktorer inkluderer medisinske forhold som påvirker det endokrine systemet, spesielt gonadene (kjønnskjertlene).

Behandling

Behandling av utbruddet av veslevoksne puberteten vil behandle for tidlig kjønnshår vekst. Måneds injeksjoner av leuprolide vil forsinke progresjon av puberteten til barnet fyller normal pubertetsalderen. Hvis en underliggende medisinsk tilstand er årsaken, bør behandle den medisinske tilstanden stoppe tidlig progresjon av puberteten.

Bryst Vekst Disorder

Hvis du har en vekst lidelse som betyr at du ikke vokser i samme takt som andre som er på din alder. Det er en standard vekstskjema som legen vil sjekke for å finne ut om du er over gjennomsnittet, gjennomsnittlig eller under gjennomsnittet. En vekstforstyrrelser kan resultere i mange ting, blant annet mangel på bryster eller utviklings brystene for tidlig.

Når Hormoner Act Up

Kjertlene i kroppen produserer hormoner, som er kjemiske budbringere. Større mengder av hormoner produseres når du skriver inn i puberteten. Disse hormonene be endringene i kroppen din, som for eksempel utviklings bryster og kjønnshår eller senking av stemmen din.

Forsinket eller for tidlig Pubertet

Det du har forsinket eller sen pubertet, betyr dette at kroppen og hormonelle endringer som skal ha skjedd ikke har. Noen barn opplever for tidlig pubertet, noe som betyr at deres hormoner har sparket i tidligere enn de burde ha.

Ofte sett

Den vanligste bryst vekst lidelse sett hos barn yngre enn 12 år er en ensidig bryst masse som tilsvarer asymmetrisk bryst utvikling. Ett bryst vanligvis utvikler tidligere enn den andre, men brystene som regel ende opp med å være symmetrisk, ifølge EMedicine.com.

Typer

Andre bryst vekstforstyrrelser inkluderer Athelia, noe som betyr fravær av brystvorter; amastia, som er fravær av brystvevet; polymastia, som er et ekstra bryst og polythelia, som er et ekstra nippel.

Hanner

Hanner kan ha en brystvekst forstyrrelse kalt gynekomasti, noe som får dem til å utvikle bryst. Overdreven østrogen hos menn kan stimulere mannlige bryst vekst. Under puberteten, kan en ubalanse av hormoner føre til mannlig brystkreft vekst. Når menn blir eldre, kan deres testosteron produksjonen synker og brystvekst forekomme.

Hvordan fremme Høyde Vekst

Hvordan fremme Høyde Vekst


Et barns ultimate høyde bestemmes i hovedsak av hans genetikk og høyden av sin mor og far; Men det er andre faktorer som kan påvirke et barns høyde. Ifølge Mayo Clinic, vil dobling barnets høyde i en alder av to gi deg en tilnærming til hvor høy han kommer til å bli som voksen, så lenge ingenting forstyrrer den normale vekstmønster.

Hvordan fremme Høyde Vekst

Hva kan forstyrre Vekst; Hva fremmer vekst

Forhold som veksthormonmangel, Down syndrom eller skjoldbrusk sykdom, kan påvirke høyden, ifølge Mayo Clinic. Kortison og kortikosteroid bruk kan også redusere den endelige høyde av et barn. En person som ikke har noen av disse forholdene, eller som ikke har tatt noen av disse medikamentene som et barn har en bedre sjanse til å vokse til minst en gjennomsnittlig høyde.

får nok kalsium og protein i kosten er nødvendig for et barn å vokse normalt. Gi barnet ditt melk, som inneholder både kalsium og magnesium. Barn i 1 til 3 år gamle aldersgruppe trenger 500 mg kalsium per dag. Barn i 4 til 8 år gamle aldersgruppe trenger 800 mg om dagen og barn mellom 9 og 18 Behov 1300 mg om dagen, ifølge Sheknowshealth.com. Friske barn trenger 0,55 gram protein per dag per kilo kroppsvekt. For eksempel trenger en 29-kilos barn 16 gram protein daglig, i henhold til Baylor College of Medicine.

Unge mennesker bør unngå å røyke og drikke og styre klar av matvarer som inneholder store mengder sukker og karbohydrater.

Forstå at et barn som er undervektig kan ikke vokse til å bli like høy som han ville vært hvis han var en normal vekt som en unggutt. Den spiseforstyrrelse anorexia nervosa kan stunt høyde gevinster i løpet av puberteten, ifølge Mayo Clinic. Når puberteten er over, er det ingen måte til å gjenvinne det mulighet for vekst. På den annen side kan et barn som er overvektige være høyere enn sine jevnaldrende, som fedme endrer bein modning. Barnet kan vokse raskt i ung alder, men vil slutte å vokse før hans ikke-overvektige jevnaldrende.

Forbruk av jern er viktig for et barns vekst, ifølge Health.msn.com. Småbarn krever 7 mg jern daglig for å forebygge jernmangel, noe som kan påvirke læring, vekst og atferd. Barn som ammes får lett absorberes jern fra morsmelk. Morsmelkerstatning og mat er vanligvis jern-forsterkede. Når barnet går over til voksenfôr, må han fortsette å spise jern-forsterkede matvarer. Iron forsterkede matvarer inneholder bønner, tunfisk, laks, rødt kjøtt, grønne grønnsaker, spinat, tofu, ris, brød og korn.

Hvordan nå en maksimal vekst og høyde

Hvordan nå en maksimal vekst og høyde


Genene arvet fra dine foreldre spiller en stor faktor i hvor høy --- eller kort --- du vil vokse til å bli. Gjennom hele livet ditt, vil du oppleve vekst spruter, som er perioder med økt vekst. Den største vekstspurten skjer når du er en baby, etterfulgt av en annen vekstspurten når du kommer i puberteten. Som du opplever disse vekst spruter, er det viktig å konsumere et riktig kosthold og delta i regelmessig mosjon. Etter 25 år den naturlige prosessen med bein vokser stopper opp, og vil du har nådd ditt maksimale vekst og høyde.

Hvordan nå en maksimal vekst og høyde

•  Spis regelmessige måltider for å stimulere vekst. Det anbefales at i stedet for å spise tre store måltider om dagen, spiser du fem på syv mindre måltider. Når du går gjennom en vekstspurt, vil kroppen din krever mye energi fra maten, så det er viktig å spise sunt, godt balanserte måltider.

Konsumere matvarer som er rike på vitamin D og kalsium, som både hjelpe bein vokse. Melk og melkeprodukter som ost er gode kilder til kalsium for å bidra til å styrke bein som de vokser. Vitamin D er ikke veldig vanlig i vanlige matvarer, men du kan få din daglige dose av vitamin D gjennom befestede drikker eller gjennom daglige vitaminer.

Få nok søvn til å gi kroppen din med den energien den trenger for å vokse til sin maksimale størrelse og høyde. Manglende søvn kan begrense kroppens vekst syklus, så sørg for at du får den anbefalte søvn for din alder. Det anbefales at barn i skolealder får mellom 10 og 12 timer søvn hver natt.

Utfør tøyningsøvelser og delta i regelmessig fysisk trening for å hjelpe rette for vekst. Øvelser som yoga og pilates hjelp til å justere ryggraden, forbereder den for forlengelse opplevde under vekst.

Oppgave god holdning for å hjelpe ryggraden vokser rett og høy. Hvis du er konstant lute, vil ryggraden ikke utvikle seg riktig, slik at du ser mindre høy enn du egentlig er. Pass på å sitte rett, med skuldrene tilbake og unngå å gå i en krum-over posisjon.

Hint

  • Hvis du er opptatt av din vekst, og du ikke ser ut til å være møte de vanlige normer for vekst for din alder, selv etter at du treffer puberteten, ta kontakt med en medisinsk faglig. Det er flere forhold som for eksempel svulster i hypofysen og forstyrrelser som kan føre til uregelmessigheter i vekst.

Slik unngår du at intrauterine vekst begrensning

Slik unngår du at intrauterine vekst begrensning


Intrauterin veksthemning (IUGR) er en tilstand der vekst og vekt til et ufødt barn er lavere enn normal hastighet ventet innen et visst stadium i svangerskapet. Et foster opplever denne tilstanden veier vanligvis mindre enn 90% sammenlignet med normale fostre av samme svangerskapslengde. De er mer sannsynlig å oppleve helseproblemer i løpet av uker for å være inne i livmoren, og selv etter fødselen. Når de blir født, vises de tynne med blek, tørr hud og er karakterisert som liten for svangerskap alder (SGA). Kvinner med dårlig ernæring, som er i røyking og rusmisbruk (narkotika og alkohol) under svangerskapet, er å gjøre sine babyer er mottakelige for intrauterin eller begrensning fostervekst. Andre faktorer som kan forårsake IUGR inkluderer gravide mødre med høyt blodtrykk, stress, nyre-og hjertesykdommer, mors anemi, redusert blodgjennomstrømning i livmoren og morkaken, og diabetes. Flersvangerskap (tvillinger eller trillinger) og kromosomavvik kan også disponere begrensning fostervekst.

Slik unngår du at intrauterine vekst begrensning

Gjør prenatal checkups regelmessig. Ditt besøk til legen spiller en viktig rolle når det gjelder å ta godt vare på ditt ufødte barn. Det vil hjelpe oppdatere barnets vekst og utvikling. Og hvis det er problemer til stede, kan tidlig ledelse være til stor hjelp i å forebygge ytterligere komplikasjoner.

Spør legen din om noen nyttige råd om hvordan du kan holde babyen sunt gjennom hele perioden av svangerskapet, og sørg for å følge hver enkelt instruksjon gitt til deg.

Legg merke til bevegelse av babyen hele tiden. Overvåking av babyens spark og bevegelser i magen din er viktig i å oppdage barnets normale utvikling. Fosterbevegelser vanligvis skje innen 16 til 20 uker av svangerskapet. Hvis babyen beveger seg mye, er dette vanligvis en indikasjon på at han / hun er frisk. Men hvis barnet sjelden beveger seg eller beveger seg ikke i det hele tatt, må du kontakte legen din med en gang - dette kan tyde på et eksisterende problem som må håndteres umiddelbart.

Ta godt vare på kroppen din ved å spise sunt. Fetal vektøkning og vekst i stor grad avhenger av mødrenes ernæringsstatus. Spis riktig ved å konsumere sunn mat og følge den anbefalte mengden kalorier som trengs for gravide.

Få nok sengeleie. Gravide kvinner bør prøve å ha 8 timers søvn hver natt, sammen med en time eller to av naps hver ettermiddag. Hviler mye er gunstig i å forbedre fosterets sirkulasjon og bidrar til å fremme sunn vekst og utvikling.

Prøv å slappe av og se blodtrykket. Unngå å gjøre anstrengende aktiviteter mens du er gravid. Hold deg stress-fri for å opprettholde et sunt blodtrykk og generell helse - babyens helse vil dra mye ut av det.

Unngå å drikke alkohol, røyke og bruke narkotika under svangerskapet. Alle disse anses høy risiko for å stanse normal vekst og utvikling av ditt ufødte barn. Prøv å forbedre livsstilen din for å få til babyens helse.

8 trenings vei til å ha en sunn baby. Lav effekt aerobic øvelser som svømming, ergometersykling og turgåing, innlemmet med rytmisk pust, er gunstig for gravide. Dette vil bidra til å forbedre blodsirkulasjonen og kan bidra til å lette ubehag under svangerskapet. Før man planlegger et treningsprogram, sørg for å sjekke med legen først. Legen din vil hjelpe deg å avgjøre riktige øvelser som vil være best for deg og babyen din.

Hint

  • Unngå å gjøre hard trening for å hindre kortpustethet og fallulykker. Og også når du trener, prøv å ikke gjøre det midt i en svært varm dag for å unngå overoppheting deg selv - du kan i stedet gjøre treningen tidlig på morgenen eller sent på ettermiddagen.
  • Rommet som du trener i, bør være riktig ventilert; og du bør drikke mye væske, selv om du ikke føler deg tørst.

Vekst av Preemies

Vekt av premature barn

Premature babyer begynne livet litt bak kurven i forhold til barn som er født til termin. De er generelt mindre og kan vokse saktere i begynnelsen. Medisinske og teknologiske fremskritt har aktivert 90 prosent av babyer født som veier 800 gram eller mer (litt under 2 pounds) for å overleve. Babyer som veier 500 gram (litt mer enn £ 1) ved fødselen har en 40 til 50 prosent overlevelse, selv om disse barna kan oppleve komplikasjoner med utvikling og helse. Preemies veier mindre enn 1500 gram vil vanligvis gå ned i vekt snart etter at de er født. Mesteparten av dette er vann vekt, men en del av det er også kroppsmasse. Etter den tid preemies er 2 til 3 uker gamle, har de som regel tilbake til sin fødselsvekt.

Vekst på Very Small Preemies

Preemies som er født ekstremt liten og som er syke pleier å ha en langsom vekst. Disse babyene er sannsynlig å falle langt under veksten diagrammet for spedbarn, og vil ta lengre tid enn større preemies å fange opp til vekstratene som ligner på fullbårne spedbarn. Men en preemie som fortsetter å øke vil snart være i stand til å få vekt i samme tempo som en baby i livmoren, vanligvis 1/3 til 1 gram per dag.

Faser av vekst for Preemies

En preemie babyens vekst kommer i faser. Først babyens hode vil vokse, da dens vekt, og til slutt sin lengde. Ifølge Dr. Raye-Anne deRegnier, en neonatolog ved Children Hospital of St. Paul, Minnesota, "85 prosent av premature barn har innhentingsvekst og lande på den vanlige vekst diagram av to år." Barnets lege vil sjekke barnet jevnlig for å sørge for at han vokser og utvikler seg på en god tempo. Foreldre bør ikke bekymre deg om hvor barnet er på vekstkurver i bøker. Premature babyer ofte vokser i spruter.

Ernæring

Premature babyer har en raskere metabolic rate enn fullbårne babyer, så ernæring er svært viktig. Fôring barnet sin mors morsmelk ofte og i små mengder er det beste løpet av handlingen for å oppmuntre jevn vekst. Når barnet er sterk nok til å die, kan mor amme henne.

Etter hvert som barnet vokser opp

Selv preemies vokser saktere i starten enn fullbårne babyer, de har god tid til å fange opp. Ifølge American Academy of Family Physicians, de fleste barn født tidlig slutt nå en normal størrelse for deres alder. Mange premature babyer også nå store utviklingsmessige milepæler, slik som å sitte opp på 6 måneders alder, rett etter planen. Noen babyer som er født for tidlig vil forbli liten for hele livet. Dette er mest vanlig blant babyer som veide mindre enn 2,5 pounds ved fødselen eller som led av en lang sykdom.

Barn Vekst av Percentile

Barn Vekst av Percentile


Svært få ting mystifisere, forvirre og bekymre foreldre så mye som deres baby vekst ved persentilen. Foreldre uendelige stirre på diagrammer og prøve å finne ut om deres babyens utvikling er normal eller hvis de er for korte, for tynn eller for tung. La oss ta en titt på vekstprosentiler for å se hva de viser oss, hvordan de kan være nyttig og klare opp noen populære misoppfatninger.

Betydning

Leger bruker pediatriske vekstkurver for å sjekke hvordan en baby vekst sammenlignet med andre babyer på samme alder og kjønn. Begynnelsen ved fødselen, de plotte målingene på et diagram og tilordne persentiler til denne veksten. For eksempel vil en baby som faller i kategorien gjennomsnitt bli tildelt 50 prosent og 50 prosent i vekt høyde.

Funksjon

Persentil sammenligning tillater leger å avgjøre om det kan være et problem med en baby helse. Hvis et spedbarn plutselig faller av diagrammet i vekt, kan det tyde på at han har noen form for underliggende helseproblem som må undersøkes grundig.

Typer

Gutter og jenter er målt ved ulike diagrammer siden deres vekst mønstre pleier å variere som er eldre barn og de under 3. hodemål er også plottet på et annet diagram som er vekst og vekt når barna blir eldre.

Betraktninger

Persentil vekst er bare én faktor som leger bruker til å skjelne noen form for medisinsk eller utviklingsspørsmål i en baby eller barn. Mønstre som faller utenfor rekkevidden av "normal" er ikke nødvendigvis et problem hvis de ikke blir ledsaget av noen andre problemer.

Misforståelse

Å ha en lav eller høy persentil av vekst er vanligvis ikke et problem hvis barnet ditt forutsigbart holder seg innenfor samme persentil. Leger blir bekymret når en baby vekst "glipper" eller begynner å avvike i diagrammet. Det er visse aldre når det er normalt for en baby eller lite barn til å justere sin vekst.

Om uharmoniske fosterets vekst

Uharmoniske fosterets vekst er en tilstand som kan påvirke noen graviditet bærer flere babyer. Selv om årsakene er fortsatt ikke godt forstått, fortsetter behovet for relevant forskning for å vokse som disharmoni blir en mer utbredt problem med økningen i flere fødsler; tvilling disharmoni økt 25 prosent blant tvillingsvangerskap etter bruk av assistert befruktning, ifølge Lippincott sin Nursing Center.

Definisjon

Uharmoniske fosterets vekst refererer til en betydelig fødselsvekt forskjell mellom tvillinger eller andre multipler. Vektmessig må det være minst 15 prosent for å bli vurdert uharmoniske selv om det kan variere til enda større enn 30 prosent, ifølge Lippincott sin Nursing Center. Multipler med medfødte eller kromosomavvik er ikke inkludert i definisjonen av uharmoniske multipler, og heller ikke er babyer er berørt av tvilling-til-tvilling transfusjonssyndrom. Mesteparten av eksisterende forskning på uharmoniske fosterets vekst refererer til uharmoniske tvillinger fordi tvillingfødsler er langt mer vanlig enn andre multipler.

Forekomst

Ifølge March of Dimes organisasjon, antall tvillingfødsler økte 25,9 til 32,1 per 1000 levendefødte fra 1996 til 2006 Dette er hovedsakelig på grunn av økte flere fødsler som følge av assistert befruktning; som i 2005, er 16 prosent av amerikanske tvillinger født unnfanget ved ART, ifølge Lippincott sin Nursing Center. Veksthem er mer vanlig blant tvillinger, noe som gjør forståelsen av uharmoniske fostervekst stadig viktigere for både helsepersonell og familier over hele USA Fødselsvekt disharmoni oppstår i 10 til 15 prosent av tvillingsvangerskap, ifølge Lippincott sin Nursing Center.

Årsak

Årsakene til uharmoniske fosterets vekst er ikke alltid klart, og kan noen ganger skyldes mer enn én faktor. Mulige årsaker inkluderer blod flow problemer, genetiske potensiale, kjønn fosteret, miljøfaktorer og genetisk disposisjon av de mindre tvilling til lav fødselsvekt som kompliseres ytterligere av enten overfylt voksende miljø eller en morkakesvikt.

Effekter

Ifølge en studie av uharmoniske tvillinger publisert i Advances in Neonatal Care, større tvillinger hadde mer akutte luftveisproblemer, men ble utskrevet fra sykehus tidligere enn mindre tvillinger fordi de var raskere å oppnå viktige milepæler og med færre komplikasjoner. Mindre tvillinger viste mindre luftveissykdom og god innhentingsvekst, men var tregere til å nå de milepæler som er nødvendige for utskrivning fra sykehuset. Bare 33 prosent av tvillingene ble sluppet på samme dag, ifølge Lippincott sin Nursing Center.

Farene

Uharmoniske fosterets vekst blant tvillinger er en betydelig bidragsyter til perinatale sykelighet og dødelighet. Når vekten uoverensstemmelse mellom multipler er 20 prosent eller mer, er det en betydelig økning i komplikasjoner, ifølge Lippincott sin Nursing Center, og en 30 prosent uoverensstemmelse blant premature tvillinger er assosiert med en 25 prosent økning i dødelighet. De fleste, men ikke alle, dødsfall forekommer i mindre twin.

Hvordan spore baby Vekst

Sporing av babyens vekst er enkelt og morsomt. Hvis du ikke klarer å bruke den tradisjonelle markør-on-the-wall-metoden, det er nok av alternative måter å holde en oversikt over ditt barns vekst og utvikling.

Hvordan spore baby Vekst

Gjøre babyen et vekstskjema (Ages Newborn-2)

•  Legg stoffet eller tre på bakken, spredt ut helt.

Mål to føtter på bunnen bredde, og bruke en linjal for å tegne en rett linje tvers over bunnen.

•  Bruk linjalen å lage en tre-fot linje på høyden av stoff eller papir, som danner en "L" form med linjen du bare gjort for bredden.

Etikett bredden. Sett av to meter per år, og gjør en fire-tommers vertikal linje å utpeke "Newborn" (helt i begynnelsen av linjen), "Age One" (to meter inn i linjen), og "Age Two" (på slutten av linjen).

Fortsett merking bredden. Hver to inches, lage en to-tommers linje for hver måned i året. Du bør ha 11 linjer mellom "Newborn" og "Age One" og 11 linjer fra "Age One" til "Age Two."

Label høyde med inches og føtter.

Start oversikt! En gang i måneden, legger babyen ned på stoffet eller tre med hans eller hennes føtter på basen og markere tilsvarende.

Hint

  • Det flotte hjemmelagde vekstkurver er at du kan tilpasse dem slik du vil. For eksempel kan du legge til kommentarer om utviklingsmessige milepæler eller spesielle anledninger. Du kan også bruke den samme diagram for alle dine barn, og merk hver i en annen farge.
  • Når barnet er gammel nok til å stå, kanskje hun ønsker å "gjøre det selv." Bare knytte noen streng til toppen og henge den på en døråpning eller veggen i barnerommet, men sørg for at måle er nøyaktig!
  • Stoffet er svært praktisk for familier som flytter mye rundt. Bare rulle den opp og pakke den bort!

Streptococcus agalactiae Vekst

Streptococcus agalactiae Vekst

Infeksjoner

Strep B bor i skjeden og / eller anus på ca 40 prosent av friske kvinner. Det er sjelden at babyer til kontrakt strep B fra moren under fødselen, men babyer som er smittet under fødselen kan utvikle livstruende lungebetennelse, hjernehinnebetennelse eller blodforgiftning, sa Woods. De fleste tilfeller av nyfødte infeksjon oppstår sammen med andre fødsels problemer, for eksempel for tidlig fødsel eller langvarig tid med sprukket membraner før fødselen. Strep B-infeksjoner hos voksne kan være i bein (osteomyelitt) i leddene (septisk artritt) i huden, lungene (lungebetennelse) eller til og med i hjertet, noe som kan resultere i behov for hjerteklaffproteser, i henhold til Woods. Den farligste karakteristisk for strep B for infiserte personer er polysakkaridet toksin den produserer, som virker som en gift på celler.

For å vokse må strep B et miljø med en passende pH og temperatur, og en energikilde, karbon og næringsstoffer. Strep B kan leve med eller uten oksygen, men det er mer i stand til å invadere celler og forårsake en infeksjon i et miljø hvor det er oksygen, for eksempel blodstrømmen, i henhold til nettsiden den elektroniske Textbook of Bacteriology av Kenneth Todar.

Strep B har rund form og er funnet i par eller korte kjeder av bakterier. Det beveger seg ikke rundt på sin egen makt. I blodet, strep B utviser beta-hemolyse, noe som betyr at det bryter ned de røde blodlegemer som omgir den, rapporterte Woods, og Strep B har en kapsel rundt det at det gir en viss resistens overfor hvite blodceller --- dette hjelper den overleve i blodet.

Vekst

Strep B vokser og multipliserer gjennom en prosess som kalles binær fisjon. For det første blir litt større, og benytter de næringsstoffene i sitt miljø for å produsere mer protoplasma (cellevæske og kjerne). Da den produserer flere ribosomer, som er molekyler som oversetter den genetiske informasjon i cellen til proteiner og bistå i å duplisere kromosomet. Bakterien dupliserer dets kromosom, og danner et nytt cellevegg og plasmamembranen gjennom dets sentrum. Da de to sider av den overordnede cellen delt fra hverandre --- dette resulterer i to datterceller som er genetisk identiske.

Strep B er følsom for penicillin og ampicillin, og Woods anbefaler de medisiner som gode alternativer for første behandling. Det er også følsom for desinfeksjonsmidler, så det er lett å drepe strep B på hardt underlag, ifølge Public Health Agency of Canada.

Fysisk Vekst og utvikling endringer på grunn av malaria

Fysisk Vekst og utvikling endringer på grunn av malaria


Ifølge Verdens helseorganisasjon (WHO), er 20 prosent av verdens befolkning infisert med malaria. De fleste av de smittede bor i underutviklede land. Barn som er smittet med malaria lider funksjonshemninger vekst og utvikling.

Årsaker

Malaria er en parasittisk sykdom i blod forårsaket av Plasmodium arter av protozoer. Parasittene kommer inn i blodet gjennom bitt av Anopheles mygg. Når i blodet, parasitter bruke røde blodceller for å vokse og formere seg, og dermed ødelegge cellene.

Barn

Barn kan erverve malaria gjennom sine mødre ved fødsel eller i livmoren. De kan også få malaria fra myggstikk. Som parasittene ødelegge sine røde blodceller, kan barn oppleve anemi og kronisk feber. Hvis parasittene nå sin hjerne, kan barn oppleve nevrologiske symptomer.

Anemi

Anemi er et begrep som brukes for å beskrive en lavere-enn-normal mengde blod i kroppen. Ettersom blod er nødvendig for å transportere oksygen og næringsstoffer i hele kroppen, personer med erfaring anemi tretthet og feilernæring. Barn er ikke i stand til å skikkelig vokse når næringsstoffer og oksygen ikke når sine utviklings organer.

Brain Effekter

Et barn med malariaparasitter i hjernen vil få atferdsmessige og utviklingshemning både under infeksjonen og, dersom barnet overlever etter infeksjonen så vel. Barn som overlever hjernen malaria lider av språk og forståelse funksjonshemninger samt balanse og koordinasjon mangler eller en levetid krampeanfall.

Forebygging og behandling

Ifølge FN har flere programmer blitt lansert i land tungt rammet av malaria. Disse programmer som mål å hindre nye infeksjoner ved bruk av garn for å stoppe mygg biter, og for å behandle infeksjoner ved bruk av narkotika.

Hvordan virker Sykdom påvirke spiker vekst?

Hvordan Nails Grow

Finger-og tåneglene er laget av keratin celler som kommer i matrisen, den delen av neglen som du ikke kan se fordi det er skjult under huden. Som keratin celler vokse, de flate og blir skjøvet fremover, skape negleplaten.

Ting som kan påvirke Nail Growth

Negler tendens til å vokse raskere enn tåneglene, med en gjennomsnittlig månedlig vekst på 3 mm. Nails vanligvis vokser raskere når vi er unge og i løpet av sommermånedene og graviditet, og når vi sover. Spiker vekst og utseende påvirkes av været, ernæring, blodsirkulasjon og noen medisiner. De er også ofte påvirket av en persons helse.

Endringer i Nail Growth eller utseendet kan være på grunn av sykdom

Foruten hyppigheten av forstyrrelser i neglen, for eksempel fortykkelse eller soppinfeksjoner som øker med alderen, kan noen systemiske sykdommer føre til endringer i vekst eller utseende av neglene. Dette er grunnen til at legen kan undersøke neglene under et besøk, spesielt hvis du har tilhørende symptomer.
Blant endringene i spiker utseende som tilsier en legetime er:
• Gulning: Oftest assosiert med lungelidelser eller dårlig lymfedrenasje
• Clubbing, eller fortykkelse og sponginess av huden under neglen plate: Ofte forbundet med lungesykdom eller irritabel tarm syndrom, det kan også indikere medfødt hjertesykdom eller endokarditt --- betennelse rundt hjertet --- eller kan være en indikasjon på en svulst eller svulst
• Grop: Vanligvis forbundet med psoriasis, men kan indikere andre bindevevssykdommer
• Splinter blødninger eller Fin rødlige linjer som ser ut som en flis under neglen: Kan være på grunn av skade, men er også sett med noen revmatoid forhold eller i forbindelse med å ta noen typer medisiner
• Half and half, eller en spiker som er halvt rosa og halvt hvit: Indikerer nyresykdom

Pleier neglene

Hvordan neglene vokse og endringen er sannsynligvis forskjellig fra hvordan andres negler vokser og endrer seg, så hva kan synes å være ganske treg spiker vekst kan være normalt for deg. Våre negler også endres med alder og hvordan vi bruker dem, men det er noen skritt du kan ta for å opprettholde sunne negler:
• Ikke bite negler: nervepirrende kan skade huden rundt neglene og kan føre til infeksjon
• Hold neglene rene og tørre
• Bruk saks eller clippers for å klippe negler: En fil kan brukes til å jevne ut de skarpe kantene av din finger eller tåneglene etter klipping, men filing dem inn i et punkt svekker dem.
• Hold tåneglene trimmet, men ikke prøv å grave ut inngrodde negler: Hvis tåneglene har blitt for hard og tykk til å trimme, prøv soaking føttene i varmt saltvann først eller få profesjonell hjelp
• God neglepleie er spesielt viktig for de med diabetes eller dårlig sirkulasjon, som skader i føttene er blant de vanskeligste å helbrede