Digidexo.com

stressende dag blodtrykk

Naturlig Hurtig høyt blodtrykk Utbedring

Naturlig Hurtig høyt blodtrykk Utbedring


Blodtrykket bør ideelt sett være 120/80. Hvis blodtrykket ditt tiltak 140/90 eller høyere, har du høyt blodtrykk, også kjent som hypertensjon. Hypertensjon vanligvis ikke viser symptomer, men setter deg i fare for slag, hjertesvikt, hjerteinfarkt eller nyresvikt. Under veiledning av en medisinsk faglig, kan hypertensjon styres naturlig.

Diett

Et sunt kosthold er en av de viktigste måter du kan håndtere høyt blodtrykk naturlig. Standarden diett brukes til å behandle høyt blodtrykk kalles Dietary Approaches til Stop Hypertension (DASH) diett. DASH kosthold er høy i frukt og grønnsaker. Hele korn, høy-fiber matvarer, magert kjøtt og magre meieriprodukter forbruk oppfordres. The American Heart Association tilbyr en gratis nedlasting av hele DASH spise plan (se Ressurser). Spesielt nyttige matvarer som er lav i natrium og høy i kalium inkluderer avokado, bananer, cantaloupe, Honeydew meloner, nektariner, svisker, rosiner og poteter. Høy natrium hermetisert eller frosne matvarer (for eksempel mikrobølge måltider), saltet / konservert kjøtt og salt snacks bør unngås. Unngå mat høy i mettet fett, også.

Natrium forbruk bør begrenses til mindre enn 2300 mg per dag. Afrikansk-amerikanere, middelaldrende, eldre voksne og folk som allerede er diagnostisert med høyt blodtrykk bør begrense saltinntaket til mindre enn 1500 mg per dag. Velg en salt erstatning som er lav i natrium og høy i kalium. Utforsk bruke urter og krydder for smaken i stedet for salt.

Livsstil

En sunn livsstil kan også arbeide for å forebygge eller behandle høyt blodtrykk. Overvåke blodtrykket hjemme. Du kan kjøpe en blodtrykksmåler på et apotek og bruke den til å holde oversikt over dine målinger. Start en logg for å se etter eventuelle trender. Ta blodtrykket på samme tid hver dag for å sikre nøyaktighet. Noter eventuelle spesielle forhold, som for eksempel en spesielt stressende dag.

Opprettholde en sunn vekt. Å være overvektig er en risikofaktor for hypertensjon. Når du er overvektig kroppen må jobbe hardere for å pumpe blodet gjennom blodårene dine, noe som gjør høyt blodtrykk en større risiko. Slippe og med 10 til 15 prosent av vekten din kan gjøre en betydelig forskjell. Fokusere på å spise sunt gjennom DASH kosthold og trener regelmessig. Bestrebe seg på å trene hver dag, eller minst fem timer i uken. Begynn i det små og jobbe opp til målet ditt. Kardiovaskulær trening er spesielt sunt hjerte.

Begrense alkohol og stimulerende forbruk. Menn bør ikke ha mer enn to alkoholenheter per dag. Kvinner bør ikke ha mer enn én. Nikotin fører til blodtrykket til å skyte opp i minst en time etter inntak. Selv røyke 10 sigaretter om dagen kan være en betydelig risiko for høyt blodtrykk.

Kosttilskudd

Omega-3 bidrar til å senke blodtrykket, reduserer risikoen for blodpropp og reduserer risikoen for død hos mennesker som har lidd et hjerteinfarkt. Fisk er en god kilde til omega-3, spesielt fet fisk som laks. Fiskeolje kosttilskudd kan også bli tatt.

Koenzym Q10 arbeider for å forbedre energiforsyningen til muskelcellene i hjertet, som hjelper hjertet pumpe mer effektivt. En daglig dose på 100 mg anbefales.

Hawthorn er en urt ofte foreskrevet av kinesiske og europeiske leger til å senke blodtrykk og andre hjerte plager. En daglig dose på 400 til 600 mg anbefales.

Kalsium og magnesium kan bidra til å forhindre en økning i blodtrykket. Gode ​​kilder til kalsium inkluderer lettmelk, befestet soyamelk og befestet appelsinjuice. Gode ​​kilder til magnesium er grønne grønnsaker, hele korn og belgfrukter. En daglig tilskudd av 1,000 til 1,200 mg av kalsium og 400 mg magnesium anbefales.

Hvor høyt går systolisk blodtrykk Gå opp under trening?

Systolisk blodtrykk

Systolisk blodtrykk er betegnelsen på blodtrykket på sitt maksimale nivå som blod overspenning gjennom blodårene, pumpes av hjertet. Jo høyere systolisk blodtrykk reisende, som blir lest som millimeter kvikksølv (mm Hg) i blodet, jo mer trykket som utøves på veggene av blodkarene ved blodet blir presset gjennom i det hver takt av hjertet. Når fluidtrykket først ble undersøkt, ble det tatt prøver i forhold til hvor stort trykk en kolonne av en millimeter kvikksølv høy skaper, slik dag blodtrykk fremdeles er representert i kvikksølv måling. Systoliske trykket er direkte forbundet med hvor hardt hjertet må jobbe, noe som fører til svært spesifikke reaksjoner når trener - spesielt aerobic øvelser utviklet for å fungere hjertet selv.

I løpet av de første minuttene av øvelsen musklene trenger mer energi, trenger blodet mer oksygen og lungene arbeide hardere for å få tilgang til mer luft til dette formålet. Hjertet, i sin tur, må for å pumpe blodet raskere og vanskeligere å nå de muskler så snart som mulig. Dette fører til en plutselig og kraftig økning i systolisk blodtrykk og blod "pounds" gjennom blodårene til å distribuere så mye oksygen som det kan.

Treningseffekt

Men dette økt tilstand flater ut etter de første treningsminuttene som kroppen blir vant til nye nivåer av energi den trenger for å operere mens du trener. Når hjertet og lungene har møtt den opprinnelige, skarp behovet for oksygen og blodstrøm, de slutter å virke så hardt for resten av øvelsen. De fortsatt jobbe hardere enn vanlig, og systolisk trykk vil fortsatt være høyere enn vanlig, men ikke på nivåene opprinnelig nødvendig. Jo lenger hjertet og lungene arbeid på dette vedvarende høyere nivå, jo mer vil de bli akklimatisert til arbeidet og vokse seg sterkere. Når oppgaven er utført, er det en hvileperiode, hvor blodtrykket vil falle, noen ganger i flere timer, som kroppen og kommer seg ikke lenger er behov for den økte blodstrømmen.

Nivåer

Hvor høyt systolisk blodtrykk går opp i løpet av de første minuttene av trening avhenger ikke bare den personen, men også på atmosfæriske forhold (tynnere luft betyr at kroppen må jobbe hardere for å få nødvendig oksygen) og hvilken type trening som blir gjort. Vanligvis faller systoliske trykket mellom 160 og 250 mmHg ved sitt høyeste, med de fleste topp på rundt 200 med 250 å være sjeldne. En 120 mmHg lesing anses ganske normalt, mens nivå så høyt som 140 vanligvis indikerer blodtrykk problemer, men disse nivåene er konstant og ikke viser det samme som toppene av systolisk trykk. Problemer oppstår vanligvis så høye nivåer fortsetter, ikke når blodtrykket stiger for en kort tid for å oppfylle krav til kroppen.

10 tips for å sette en dårlig dag på sin plass

10 tips for å sette en dårlig dag på sin plass


Alle har en dårlig dag. Barna har en hard tid å få opp i tide til å gå på skole, har du en krangel med din ektefelle eller alarmen ikke går av, og du er for sent på jobben. Kanskje du glemte å betale vannregningen i tide og nå er det ingen varmt vann. Du bare har en dårlig dag. Men du trenger ikke å frykte. Du kan avlaste deg av stress og angst ved å sette din dårlig dag på sin plass.

Sing

Sang kan hjelpe deg å komme tilbake i godt humør. Sprenge en av dine favorittsanger når du har en vemmelig dag.

Aromaterapi

Roe nervene ved å legge dufter til badevann. Visse dufter kan hjelpe deg å slappe av, som den avstressende duft av lavendel eller nerve-beroligende lukten av rosmarin.

Revurdere

Ta et par minutter å revurdere ting. Din dag kunne ha vært verre. Tenk på den lyse siden. Tenk på alle de gode tingene som kan komme ut av alle de dårlige tingene som skjedde. Alt skjer for en grunn, selv når dine spesifikke planer eller drømmer er endret. Du kan være på et punkt i livet ditt der du starter en helt ny bane.

Lag en liste

Du kan sette en dårlig dag på sin plass når du blir takknemlig for de tingene som du allerede har. På et ark, skrive ut 10 ting du er takknemlig for. Når ting blir stressende eller når planer ikke går helt din vei, husk din liste for å sette ting i perspektiv.

Pust

Gå til et rolig sted hvor du kan sitte enten på gulvet eller i en komfortabel stol. Ta fem til ti minutter å bare slappe av. Pust inn sakte med ribbeina ekspanderende og deretter puste ut sakte. Mens du gjør dette, tenk at du er på en tropisk øy nipper til din favorittdrink. Tenk om havet og hvordan tidevannet bærer dine bekymringer bort.

Get It Out

Hvis noen har fått deg til å bli veldig stressende, skrive ut din frustrasjon i et tidsskrift eller snakke med en person som du stoler på. Dette vil tillate deg å slippe uansett stress eller problemer som plager deg. Det er aldri en god idé å holde dårlige følelser innover. La den ut.

Distrahere deg selv

Lær å distrahere deg selv når minner fra din dårlig dag begynner å spille om og om igjen i tankene dine. Disse replays kan gjøre deg verre og føler seg enda mer stressende. Når tanker om din dårlig dag dukker opp, erstatte dem med gode tanker. Begynne å bevege seg rundt, få en matbit eller grunn med deg selv ved å tenke på rene og gode tanker.

Være rimelig

Ingen egentlig liker å granske seg selv eller en negativ situasjon. Imidlertid kan det være en god idé å begynne å undersøke deg selv å sørge for at dårlig dag var ikke et resultat av noe som du har gjort og trenger å rette opp. Enten dårlig dag skjedde på en jobb, hjemme med foreldrene dine eller med din ektefelle, kan du håndtere problemet uten å peke fingre. Du vet aldri om du trenger å endre noe med mindre du spille hva som egentlig skjedde.

Laugh

Etter en stressende dag, gjøre deg glad igjen ved å se en morsom film. Du kan også lære å le av deg selv når du gjør feil.

Misery Loves selskapet

Prøv å tenke på andres problemer som er verre enn din. En times lang trafikkork på pendle hjem fra jobb ser ikke ut som elendig når du tenker på dem som sliter med arbeidsledighet. Etter at du har innsett at andres problemer er enda verre enn din, kan du føle deg bedre og mer takknemlig for at din situasjon er ikke så ille som du først trodde.

Hvordan komme over en av disse dager når alt går galt

Alle har "en av de dagene" når alt synes å gå galt. Ungene vil ikke våkne opp, kaffekanne pauser, forferdelig trafikk, en grinete sjef og tilbake hjem for å håndtere en syk pet og ødelagte rør. I stedet for galne på dine venner og familie, ødelegger deres dag også, ta et dypt pust og prøve å berge noe av tiden du har igjen. Det er flere måter å kjøle ned og forbered deg på en bedre dag i morgen.

Bruksanvisning

•  Se en morsom film eller lytte til din favoritt sang. Utfør denne aktiviteten alene, om mulig, å forynge humøret med en god latter eller personlig dansefest.

Snakk med din beste venn. Ring en venn som bor langrenn eller møte opp med en venn som bor nedover gaten. Lufte dine problemer til en støttende person for å føle deg bedre.

Finn sunne utsalgssteder for din dårlig humør. Unngå bruk av alkohol, narkotika eller fetende mat, da disse hastverksløsninger vil gjøre at du føler verre senere. I stedet, ta en rolig spasertur utendørs eller skli inn i et varmt bad for å slappe av.

Sett av eventuelle unødvendige oppgaver for en annen dag. La de skitne retter i vasken og vakuumet i skapet. Fokusere på å slappe av og ha det gøy i stedet for å fylle din allerede stressende dag med mer arbeid.

Konsumere din favoritt sunt måltid til middag. Bestille ut hvis du ikke liker å lage mat, ellers planlegge og lage et måltid som vil løfte humøret ditt uten å gjøre deg selv føler seg skyldig senere.

Unn deg en sunn, selvbilde øker aktiviteten. Kjøpet som kler du har hatt øye på, få en hårklipp eller kjøpe en ny flaske neglelakk. Kom over din dårlig dag med et enkelt kjøp eller aktivitet som vil styrke din selvfølelse.

Lag en liste over de velsignelser i livet ditt. Skriv ned alle grunnene i morgen vil bli bedre, blant venner, familie, kjæledyr og jobben din. Gå ut av listen i nattbordskuffen eller henge den på kjøleskapet som en påminnelse om livets positive sider neste gang du har en dårlig dag.

Leder av til sengs tidlig. Slå av TV, dempe lysene og avslutter dårlig dag med en god natts søvn.

Hvordan bruke hunder å senke blodtrykket

Hvordan bruke hunder å senke blodtrykket


Selv om det er mange medisiner som effektivt kan redusere en persons høyt blodtrykk, har hunder lenge vært anerkjent som en naturlig måte å senke den. Ifølge WebMD, minst 25 år igjen av forskning indikerer evnen til hunder og andre kjæledyr å lette hypertensjon og forbedre andre forhold i sine eiere. Det er flere måter som hunder kan brukes til å senke blodtrykket, og alle av dem er lett å jobbe inn i livet ditt.

Hvordan bruke hunder å senke blodtrykket

•  Bruk hunden til å redusere stress ved å klappe den, gi den oppmerksomhet og nyter den oppmerksomheten som det gir i retur. Stress kan utløse fysiske symptomer, blant annet økt blodtrykk. Føler den ubetingede kjærlighet uttrykt av en hund etter en stressende dag kan lette stress og relaterte symptomer. En studie ved State University of New York i Buffalo viste at kjæledyr eie aksjemeglere som ble behandlet for høyt blodtrykk hadde mindre sannsynlighet for å oppleve en stressrelatert pigg enn de som ikke gjorde det.

Bruk hunden til å minske angst ved å klappe den og samspill når du føler deg bekymret, engstelig eller panikk. Ifølge WebMD, kan hunder redusere angst, for å utligne høyere puls enn det som kan være forårsaket av bekymring og panikkanfall. Når du føler deg engstelig, omdirigere oppmerksomheten til hunden og engasjere seg i en repeterende bevegelser som klining kan hjelpe slippe angst og tilhørende symptomer.

Bruk hunden for å øke trening, noe som kan øke kardiovaskulær helse. Ved å bygge opp ditt hjerte og generell helse, kan du ofte redusere blodtrykket. De fleste hunder elsker å gå en tur, slik at du kan lage en vanlig tidsplan for daglige spaserturer for å gi deg mer mosjon. Selv barn nytte av lek og aktivitet med hunder. En studie av elementære studenter i Israel viste at økt aktivitet av å eie en hund hadde en positiv effekt på blodtrykket.

Bruk hunden til å øke sosiale interaksjoner, som kan hjelpe deg å bygge en bredere menneskelig støtte system. WebMD sier at hunder er gode samtale startere. Selv om de fleste av disse samtalene vil være sentrert på hunden og være relativt overfladisk, kan de føre til dypere interaksjoner og selv vennskap. Hvis du har flere venner, som gir deg en sterkere støtte system, som kan frigi din generelle stressnivået. Dette kan føre til lavere blodtrykk.

Blodtrykksreduksjon Øvelser

Høyt blodtrykk kalles "silent killer" fordi den har ingen symptomer, og det kan være uoppdaget i mange år. Høyt blodtrykk øker risikoen for hjertesykdom og hjertesvikt, nyresvikt og slag. Ifølge American Heart Association, om lag én av tre voksne i USA har høyt blodtrykk og omtrent en tredjedel vet ikke at de lider av denne tilstanden. Leger anbefaler endringer i livsstil, som for eksempel blodtrykksreduksjon øvelser, for å administrere denne tilstanden.

Øk Daglige aktiviteter

Du kan legge til mer bevegelse til din daglige rutine med enkle aktiviteter for å redusere høyt blodtrykk. Gå eller sykle til jobben eller butikken hvis mulig. Pendlere som ri buss eller tog kan gå til stopp forbi sitt vanlige stopp eller gå av bussen på et tidligere stopp for ekstra bevegelse i løpet av dagen. Du kan parkere lenger bort fra bygningen hvis du kjører til jobb. Ta trappen i stedet for heis i parkeringshus eller kontorbygninger. Ta en kort spasertur etter lunsj eller under 15 minutters morgen og ettermiddag pauser. Levere meldinger for hånd i stedet for å bruke interoffice post eller sende e-poster. Bruk en push klipperen i stedet for en ridning klipperen og håndverktøy for innendørs eller utendørs husarbeid. Du kan gjøre disse dagligdagse aktiviteter uten klarering fra legen din.

Start en walking program

En ettermiddag gå eller etter jobb gange reduserer stress, en årsak til høyt blodtrykk. Gå minst 30 minutter per dag. Du kan gå rundt i nabolaget eller på en turvei i en lokal park. Start med å varme opp og strekke i fem minutter før og etter en spasertur. Øk avstanden som du får mer utholdenhet. Få naboer og venner til å bli din walking gruppe å lindre kjedsomhet. Bære lette hånd vekter eller tie motstand band rundt livet å integrere toning øvelser i treningen. Bruk en tredemølle for å gå i dårlig vær.

Gjør Moderat Aerobics

Legg variasjon i treningen ved å gjøre lav effekt eller vann aerobic, dans, svømming, ridning innendørs eller utendørs sykler eller hoppe tau på alternerende dager. Gå ut og spille idretter som touch fotball, basketball og tennis. Trener styrke to eller tre dager i uken for å tone musklene.

Praksis pusteøvelser

Pusteøvelser lære deg hvordan å ta dype, langsomme åndedrag --- og å slappe av i prosessen, noe som senker blodtrykket. Gjør abdominal pusteteknikker to ganger daglig. Plasser en hånd på brystet og den andre hånden på magen. Pust gjennom nesen. Du skal føle magen øker, ikke brystet. Pust inn og hold hver pusten mens du teller til sju. Pust sakte ut av munnen mens du teller til åtte, og bringer magen tilbake igjen. Du skal føle luften forlater lungene. Gjør minst fem fulle repetisjoner. Du kan utføre denne øvelsen sittende, stående eller liggende, så det kan gjøres på jobb for å roe deg under en spesielt stressende dag.

Badstue Fordeler for Skin

Etter trening eller en stressende dag, kan badstuer være veldig avslappende. Badstuer er damp rom (vanligvis fylt med varme steiner) som hever kroppens temperatur og føre til at kroppen til å svette. Badstuer ha mange positive helsemessige fordeler og later huden forynget og uthvilt.

Detoxifies Skin

Svette får kroppen til å frigi giftstoffer og urenheter. Fordi badstuer føre folk til å svette voldsomt, hjelper de rense og avgifte kroppen.

Hydrater Skin

På grunn av den damp, badstuer hydrat og tilsette fuktighet til huden. Badstuer er spesielt gunstig for personer med tørr hud.

Healthy Glow

Fordi badstuer øke kroppens temperatur, de også øke blodstrøm og sirkulasjon. Som et resultat, ser rosa og sunn hud, og det er en naturlig glød til hudens ytre.

Heals Hudproblemer

Badstuer er gunstig i behandlingen av hudsykdommer som akne og eksem. Badstuer åpne porer, og dampen fungerer som en naturlig pleie behandling for å rense og rense huden.

Advarsel

Gravide kvinner og personer som lider av høyt blodtrykk bør ikke sitte i en badstue. Folk bør drikke vann før du setter deg i en badstue og umiddelbart forlate hvis de opplever svimmelhet eller kvalme.

Over-the-Counter Stress-Relief Pills

Over-the-Counter Stress-Relief Pills


Stress i små doser kan være en nyttig respons på trykkfylte situasjoner. Ifølge HelpGuide.org kan stress under press at du presterer bedre som det øker din bevissthet, mental fokus og klarhet. Imidlertid kan langvarig symptomer på stress til slutt føre til en rekke alvorlige forhold som negativt påvirker din mentale og fysiske velvære. I tillegg til å opprettholde en sunn livsstil, kan du også bruke over mot stress lettelse piller som Stresstabs og Proloftin.

Stresstabs

Stresstabs er et multivitamin supplement ment å øke næringsstoffer og vitaminer som kroppen absorberer raskt under en stressrespons. Problemet med stress er at når det skjer, reagerer kroppen din med en "fight or flight" respons. Den "fight or flight" reaksjon sparker din kropp og sinn i høygir, tro situasjonen er et liv eller død hendelsen. Denne responsen øker stoffskiftet, puls og blodtrykk. Fordi langvarig stress kan ta en toll på kroppens fysiologiske responser, kan multivitamin-baserte kosttilskudd som Stresstabs fylle de næringsstoffene tapt under en spesielt stressende dag.

Proloftin

Proloftin er et supplement dannet av urter, mineraler og inerte ingredienser som brukes til å senke stressnivået ved å fylle redusert næringsstoffer og forsterke en følelse av velvære og ro. Proloftin.com sier at medisinen kan begynne å jobbe i så lite som fem til 20 minutter, men er ment for langsiktig bruk til kumulativt redusere alvorlighetsgraden av kroppens stressrespons. En av de viktigste ingrediensene i Proloftin er et supplement kjent som Phosphatidyl Serine, et kjemisk stoff som har vist noen lover i å forbedre kognisjon og hukommelse hos personer som lider av Alzheimers sykdom. Imidlertid ble forsøkene som viste forbedret minne basert på en Phosphatidyl Serine supplement stammer fra hjernen til kyr, og de siste årene har blitt hentet fra planteriket. Selv Proloftin er markedsført som en trygg, alle naturlige medisiner, bør du rådføre deg med din primære omsorg lege eller annet kvalifisert helsepersonell før du tar tilskudd. Hvis du har en allergisk reaksjon på supplement: utslett, hevelse, feber, hals innstramming, eller andre symptomer, avslutte bruken og kontakte lege så snart du kan.

Betraktninger

Mens Stresstabs og Proloftin markedsføres som effektive måter å behandle symptomene på stress, husk at stress er en naturlig del av å leve. For mye stress er det som kan føre til ytterligere problemer som søvnproblemer, samlivsproblemer, irritabilitet, seksuelle dysfunksjoner og en rekke andre forhold. I tillegg til å bruke kosttilskudd, bør du også se hva livsstil endringer du kan gjøre. En sunn livsstil med riktig kosthold, mosjon og hvile kan også sterkt og raskt redusere de negative symptomer på stress. Vurdere å ta et par minutter ut av dagen til å puste dypt og rolig og uten å fokusere tanker som går gjennom hodet ditt. Vurdere å lytte til avslappende musikk mens du er i bilen eller på reise med buss, tog eller går. Tar tid ut for deg selv kan være en av de mest sunne valgene du kan gjøre for å lindre stress og forbedre din livskvalitet.

Hvordan Reduser Kortisol Produksjon

Hvordan Reduser Kortisol Produksjon


Kortisol, også kjent som stresshormon, frigjøres i legemet som reaksjon på øket stress. Ifølge Marilyn Glenville nettside, kan økte nivåer av kortisol utløse fett gevinst i mageregionen. Fett rundt midten, øker risikoen for å få diabetes, hjerneslag, høyt blodtrykk, hjertesykdommer og visse typer kreft. Det finnes ulike tiltak du kan ta for å redusere kroppens kortisol produksjon.

Bruksanvisning

Innarbeide avstressende aktiviteter i din livsstil. Meditere eller praktisere yoga for å redusere stress. Delegere oppgaver på jobb og kutte ned på de timene som du arbeider.

få åtte timers søvn per dag for å forynge deg selv og arm selv mot stressende dag som kommer. Planlegge tiden du går til sengs og våkne opp. Ikke la andre hendelser holde deg fra å få hvile.

Behandle tid slik at du ikke kjører sent og rushing selv prøver å få til møter. Planlegg aktiviteter og forpliktelser, slik at du har god tid til å utføre dem, uten noen ekstra stress. Inkluder tid for deg selv i din timeplan. Slapp av og ta et bad, få en manikyr eller få håret gjort i stedet for å utsette dem for andre forpliktelser.

Stopp slanking og begrenser kalorier for å hindre utløse kroppens overlevelse mekanisme som øker stress. Spise hyppige, små måltider slik at kroppen får konstant ernæring og blodsukkernivået holde seg stabilt. Unngå å spise sukker og enkle karbohydrater siden disse svinge blodsukkernivået og utløse frigjøring av adrenalin og kortisol.

Ta kosttilskudd for å forebygge mangelsykdommer forårsaket av stress. Ta vitamin B, vitamin C, sink og magnesium, siden disse er de viktigste vitaminer og mineraler foretas ved stress.

Drikk svart te for å redusere kortisol produksjonen brakt videre av økt stress. Ifølge Guide til Stress Ledelse nettside, kortisolnivået reduseres med 47 prosent innen 50 minutter etter inntak av svart te.

Moro Stress relievers

Moro Stress relievers


Alle blir stressa på enkelte punkt. Enten det er på grunn av press fra sjefen din, en stor hendelse i livet ditt som gifte eller død av en kjær, økonomiske bekymringer eller noe helt annet, vil du alltid lider av stress. Derfor er det godt å vite noen morsomme måter du kan lindre noe av spenningen i disse stressende tider i livet ditt.

Sport og Mosjon

Trening gir rikelig med fysiske fordeler til deg - brenner kalorier for å bidra til å redusere vekten din, forsterke immunforsvaret, bidrar til å holde hjertet sunt og sterkt, blant andre fordeler. Men det kan også hjelpe deg å lindre stress. Trene bidrar til å øke produksjonen av endorfiner, kjemikalier i hjernen din som reduserer smerte og heve humøret. Regelmessig trening kan hjelpe deg å sove bedre, redusere en årsak til stress. Uansett om du fore øvelsen er å bli et lag eller spille en konkurranseidrett, løfte vekter eller kjører på en tredemølle eller bare gå en tur i parken, er trening en morsom måte å avlaste stress.

Underholdning

En annen morsom måte at du reduserer stress i livet ditt er gjennom underholdning. Ifølge Psych Central, antyder en Temple University studie som lytter til musikk kan redusere blodtrykk, puls og nivåer av angst hos mennesker, noe som er spesielt gunstig for personer med hjertesykdommer. Lytte til musikk som du liker eller som bringer tilbake minner fra en lykkelig tid kan hjelpe deg slappe av og heve humøret. Spille et instrument er også en kilde til stress lettelse. Og hvis musikken ikke er din, se dine favoritt filmer eller TV-programmer.

Henge ut med Pet

Hvis du eier et kjæledyr, kan du få mye glede i å bli møtt av kjæledyret ditt etter en lang, stressende dag på jobben. Dyr kan gi kameratskap for deg når du føler deg alene. Mange snakker til sine kjæledyr om sine problemer, som det tillater dem å tale deres sinn uten frykt for dom. Hvis du er en hundeeier, å ta hunden for turer ikke bare bidrar til å avlaste stress fordi du tilbringer tid med hunden din, men det hjelper også med å få mosjon mens du er i gang.

Gå Utenfor

Tilbringe tid utendørs er en annen morsom måte å avlaste stress. Mennesker har en iboende biologisk behov for å være rundt en naturlig setting, som ofte nektet for oss i den moderne verden. Tilbringe tid i en naturlig setting kan roe ditt sinn og hjerte rate, øke kreativitet og selvtillit og fører endorfiner å bli sluppet inn i kroppen din. Hvis du ikke kan gå camping hver helg, er det helt greit. Sette plantene i hjemmet eller på kontoret og gi deg selv en visning utendørs kan gi deg noen av fordelene ved å være utenfor. Ifølge University of Illinois, har studier vist at å lage små grønne områder i indre by kan bidra til å redusere vold og gi en beroligende effekt. Nyt naturen ved å trene, leke med kjæledyret ditt eller hagearbeid.

Laugh

Hvis du noen gang har sett barn eller tenkte tilbake til din egen barndom, kanskje du har tenkt til deg selv, "Livet virker veldig glad og bekymringsløs for kid.s" Kanskje det er på grunn av hvor mye de ler. Mens gjennomsnittlig voksen ler opptil 15 ganger om dagen, ler den gjennomsnittlige barnet opp til 400 ganger på en enkelt dag. Som trening, latter utgivelser godfølelse endorfiner i kroppen din. Latter kan brukes som en stressavlastning i mange situasjoner, og ofte, trenger du ikke engang å har tenkt å bruke det - vil du bare le av en morsom situasjon du kommer over. For tider når du trenger å le, men ikke har noe å utløse en god anfall av latter, tenke på en morsom situasjon fra fortiden din, eller kanskje en scene i din favoritt film eller TV-show. Det er bundet til minst bringe et smil til ansiktet ditt.

Hvordan Gni Dine egne skuldre

Hvordan Gni Dine egne skuldre


Du har sannsynligvis hadde ganger når skuldrene verket etter en lang og stressende dag. Dessverre kan du ikke bare få en massasje hver gang du har såre skuldre. Den beste måten å få en skuldermassasje som helst du ønsker er å være i stand til å gi deg selv en massasje. Med litt trening vil du være i stand til å fjerne stress og føler seg bedre etter en kort skuldermassasje. En skulder gni vil fjerne spenningen fra området og oppdatere deg. Så når du ikke har en massasjeterapeut eller en venn i nærheten, bare følg disse enkle trinnene for å føle seg bedre.

Hvordan Gni Dine egne skuldre

Flytt hodet bakover sakte. Ta begge hendene, en på hver side av bunnen av nakken og sakte begynne å gni og massere skulderområdet. Bøy hodet frem veldig sakte etter ca 20 sekunder, og deretter tilbake igjen etter ytterligere 20 sekunder. Gjenta dette trinnet et par ganger for å begynne å løsne opp skuldrene.

Legg hendene på hver side av halsen. Bruk fingrene til å gni skuldrene i sirkulære bevegelser. Legge press med få sekunders mellomrom. Ikke legg press på ryggraden, bare din skulder og nakkemusklene. Gjør dette ca 10 ganger for å virkelig begynne å merke effekten.

Hold skuldrene. Ta hendene og legg dem på skuldrene. Grip skuldrene fast og begynner å sakte gni din skulder muskler. Samtidig beveger skuldrene forover deretter bakover. Gjør denne øvelsen fem ganger fremover, og deretter fem ganger bakover.

Ta den ene hånden og gni motsatt skulder. Bruk venstre hånd til å massere høyre skulder og høyre for å massere venstre. Mens du gni skulder med motsatt hånd forsiktig bevege skulderen blir gnidd bakover noen ganger. Prøv å lage fulle skulder sirkler med skulderen som blir gnidd. Gni hver skulder på denne måten i det minste tre ganger.

Gni fronten og sidene av skuldrene. Sakte gni fronter av skuldrene ved hjelp av en liten mengde press med fingrene, rett rundt kragebein området. Bruk hver hånd for å gjøre samme side skulder. Nå gni sidene av skuldrene og jobbe ned halvveis til albuen. Bruk høyre hånd til å gni og massere venstre skulder og vice versa. Sakte går opp og ned hver skulder til du føler deg avslappet.

Ukentlig Meny for en diett plan

Måltid planlegging er en av de viktigste verktøyene for å miste vekt. Lang stressende dager sender mange av oss til nærmeste fast food linje, der en typisk salat med ranch dressing har mer kalorier enn hva som er i en grunnleggende hamburger. Forebygge vektøkning og gjøre sunnere valg for din ukentlige diett menyen.

Planlegging

Fokus på å innlemme magert kjøtt, grønnsaker, hele korn, og frukt til måltidet plan. Tilberede måltider i løpet av uken er mye enklere når noe av arbeidet har blitt gjort. Utpeke en eneste dag for å bake en rekke skinn kalkun eller kyllingbryst. Disse kan bli hakket opp og kastet på en hel rekke måltider. Forbered en enkel salsa oppskrift å bruke i en rekke retter: Skjær opp 2 fedd hvitløk, 1 løk, og 10 serrano paprika og sautee i en panne til de paprika "skins begynner å boble. I en blender, blande pepper blanding, en kopp koriander, 1 ss. eddik, 1/2 kopp sitronsaft, 1 ss. spisskummen, og 1/2 kopp vann. Du vil ha den perfekte lav-kalori krydder å sette på omeletter, salater, bønner, tofu og kylling elendige. Hvis du er som regel dårlig tid om morgenen, plukke opp et mangfoldig utvalg av frossen frukt for å bruke i smoothies. De er lett å kaste på med noen eplejuice og fettfri yoghurt for den perfekte morgenmåltid.

Frokost

Unngå å gripe den morgenen bagel. Studier har vist at bagels er faktisk dobbelt så stort som de var da først gjort populært. I dag kan bagels spenner 250-450 kalorier. I stedet lage et sunt måltid som ligner hurtigmat. Koke to egg og en eggehvite med spinat. Plasser egg på en hel hvete tortilla og topp med salsa for en rask og deilig måltid. Du kan endre denne oppskriften til å omfatte paprika, sopp, 2 ss. geitost, eller svarte bønner. Gjør et egg sandwich akkurat som den de fleste vente i kø for i morgen. Mens matlaging ett egg, toast en engelsk muffin. Legg egg og ett stykke amerikansk ost og du har en frokost for rundt 330 kalorier. Holde ting fra å bli forutsigbar ved å legge en skive kalkun i stedet for ost eller ved hjelp av hele hvete toast.

Lunsj

Avstå fra å hoppe av din diett bandwagon for lunsj. Ta med dine egne sunne måltider som tar noen få minutter å lage. Forbered en salat ved å bruke spinat, Bibb salat, Romaine, eller smør salat. Bruke et utvalg av pålegg som for eksempel tørket frukt, nøtter, rosiner, fetaost, og din kokt magert kjøtt for uken. Bland en lav-fett dressing ved å blande 5 tbsp.balsamic, 1 ss. extra virgin olivenolje, 1 ts. Dijon, 1 ts. hot saus, og 1 hakket hvitløk fedd. Spis en fantastisk wrap inspirert av middelhavskjøkkenet. Ta en hel hvete tortilla og spre hummus. Topp med rosenkål, feta og kalkun. Et annet forslag inkluderer å lage din egen pizza kvelden før med hele hvetemel. Gå tungt på saus og grønnsaker, men lyset på osten. Varme den opp for en god lunsj.

Middag

Avslutte dagen på en sunn ved å gjøre en enkel oppskrift på bakt fisk. Ta hvilken som helst fisk du ønsker og lå i en sauté panne. Hell 1/2 kopp hvitvin og 1/4 kopp kyllingbuljong i gryten og kok til fisken er ferdig. Legg sitronsaft og tjene over brun ris. For et vegetarisk måltid, kok et utvalg av grønnsaker og fullkornspasta. Bland pasta med 1 ss. olivenolje og server. Gi deg selv litt comfort food ved å gjøre en rask tortilla suppe. Kok 2 kopper kylling buljong. Tilsett hakket kjøtt og 1/2 kopp tortilla chips. Serveres med skiver avocado og lite fett rømme. Vær kreativ når du planlegger for din ukentlige menyen. Bruker mye av de samme ingrediensene i en uke og endre den opp neste. Du vil ikke bare være å kutte ut bearbeidet mat, men å miste vekt og føler stor.

Hvordan å slutte å drikke øl og gå ned i vekt

Hvordan å slutte å drikke øl og gå ned i vekt


Enten du drikke med måte eller overdrevet, kan konsumere øl at du skal føle stillesittende, svak og mer sannsynlig å ønsker usunn, bearbeidet mat. Ifølge alkoholproblemer og løsninger, selv om kalorier fra øl er ikke signifikante i vektøkning, de forårsaker cravings for større mat porsjoner og usunn, fet mat valg. Med hjelp av en støttegruppe, venner eller familie, kan du slutte å drikke og gå ned i vekt gjennom riktig kosthold og mosjon.

Hvordan å slutte å drikke øl og gå ned i vekt

•  Fjern alle øl fra hjemmet for å hindre at trangen til å komme hjem fra en stressende dag på jobb og ha en øl. Bytt ut de alkoholholdige drikkevarer med næringsrike drikker som juice eller vann.

Finn en hobby å gjøre i helgene eller etter jobb. Å ha en hobby gir deg et annet alternativ i tillegg gå til happy hour eller sitter foran TV-en og drikke øl. Hobbyer som golf, yoga, matlagingskurs, bokklubber og flere aktiviteter tillate deg å møte venner som kan flytte ditt sosiale liv borte fra å drikke.

Drikk med måte. Selv om det kan være urimelig å avskåret deg selv fra å drikke øl hele sammen, noe som begrenser din drikker når du går ut med venner kan redusere sjansene for hjerte-og karsykdommer, ifølge American Heart Association (AHA). AHA anbefaler ikke mer enn to drinker per dag for menn og en drink for kvinner. Lære å kontrollere deg selv og drikke i moderate mengder vil hjelpe den generelle vekttap prosessen og din helse.

lage og gjennomføre et treningsprogram regelmessig. Selv om kosthold og spise sunt er viktig, er like viktig for vekttap øvelsen. Cutting tilbake drikker øl kan kutte kalorier og hjelpe deg å miste vekt, men å være aktiv og trene er nødvendig også. USA Fysiske aktivitet Retningslinjer anbefaler fire til fem dager per uke med aerobic aktivitet i 30 minutter om dagen.

Finn en venn som er villig til å trene med deg og holde deg på sporet mot dine vekttap mål. Trene med venner og kollegaer gir deg en ekstra motivasjon i helgene eller etter jobb for å hoppe happy hour og traff gym.

Spis næringsrik mat og innlemme dem i kostholdet ditt. Hele korn brød, frukt og grønnsaker er høy i vitaminer og mineraler og er lav i fett. Overflødig drikking kan skape usunne dietter på grunn av krav til bearbeidet og fettrik mat. Ikke bare vil det hjelpe deg å trimme ned din midje størrelse, vil næringsrik mat hjelpe deg å bli mer energisk.

Hint

  • Hvis det blir vanskelig å eliminere drikke øl, søke profesjonell hjelp for å hjelpe deg å begynne å slutte.

Spise Før Bed & økende vekt

Snacking før sengetid kan være vanedannende. Sult kan ikke nødvendigvis utløse spise. I stedet kan på jakt etter noe å spise være et resultat av en stressende dag eller kjedsomhet. Ser på TV, en annen nighttime vane, er også ofte ledsaget av gumlet på noe. Snacking natt etter natt kan sikkert føre til vektøkning. Imidlertid kan vektøkning også resultatet hvis den samme maten er spist dag etter dag. Ifølge en studie utført av Oregon National Primate Research Center ved Oregon Health and Science University, spise sent på kvelden øker ikke sannsynligheten for vektøkning.

Kaloritelling

Vektøkning er et resultat av inntak av for mange kalorier. For å hindre vektøkning, må mer kalorier bli brent enn det som er tatt inn. Kalorier er brent ved å være aktiv og trene. Det er en vanlig myte at spising før sengetid gjør en mer utsatt for vektøkning siden det er som regel en tid med begrenset aktivitet. Imidlertid behandler legemet mat på samme måte uavhengig av tidspunkt på dagen. Dessuten er kalorier tatt i mens våken brent under søvn.

Junk Food

Sengetid snacks inkluderer ofte noen form for junk food. Enten det er potetgull, pretzels eller popcorn, is eller sjokoladekake, disse snacks er vanligvis høy i kalorier. Du vil kanskje ikke engang er klar over hvor mye junk food du spiser hvis du spiser mens engasjert i noen annen aktivitet, som å se på TV eller bruker datamaskinen. Derfor er overspising vanlig om natten. Selv om mat før sengetid er ofte uønsket mat, vil spise den samme mat i løpet av dagen resultere i den samme mengde av kaloriforbruk.

Tilfredsstillende måltider

Å ha et godt måltid som etterlater deg full kan bidra til å hindre cravings mellom måltidene. Det er ikke bare mengden mat, men også hva slags mat som er spist som bidrar til å undertrykke appetitten. Proteiner har blitt funnet å kontrollere sulten godt. Kylling og oksekjøtt gir gode kilder til protein. Spise fiberrik mat slik som hele korn brød og bønner resultere i mett. Når ens appetitt er oppfylt på et måltid, er snacking mindre sannsynlig, i løpet som helst på dagen.

Alter Diet

Hvis det er lett å junk Maten er for hardt til å motstå, kan det være nødvendig å eliminere tilgang til denne type mat. I stedet for strømpe opp på junk food, kjøpe sunnere snacks som er lav i kalorier. Frukt og grønnsaker kan gumlet på stedet for chips. Sunn snacks kan spises etter middag eller i løpet av arbeidsdagen. Også, curling opp med en god bok og et krus fylt urtete kan være like tilfredsstillende som å ha et krus fylt med varm sjokolade, marshmallows og pisket krem ​​som inneholder mange flere kalorier.

Endre Rituals

Endre etter middag ritualer kan være nødvendig for å unngå fristelsen til å snack. Hvis du ser på TV fremmer vanlig spising, prøver å trene mens du ser på TV. Dette vil forhindre småspising og brenne kalorier samtidig. Gå en tur etter middag er en annen måte å holde ut av kjøkkenet. Begrense spise til bare enkelte rom i huset, for eksempel på kjøkkenet og spisestuen kan avskrekke spise mens på datamaskinen eller i sengen.

Hvordan identifisere Obsessive Overspising

Hvordan identifisere Obsessive Overspising


Obsessive overspising er kjennetegnet ved tilbakevendende episoder binge spise uten et forsøk på å kompensere for den overdreven kaloriinntak gjennom fyllingen. Personer som lider av obsessive overspising spiser ikke av sult, men heller for komfort og sikkerhet.

Hvordan identifisere Obsessive Overspising

•  Legg merke til om personen får mye vekt i løpet av kort tid.

Merknad om personen foretrekker å spise alene heller enn med andre. Overeaters er ofte skammer seg over sin oppførsel og vil skjule sine matvaner.

Merknad om personen spiser mer for komfort og pleie enn av sult. Har personen spise etter å ha hørt urovekkende nyheter? Etter en stressende dag på jobben?

Fire observere om personen strekker seg langt for å bli akseptert av andre. Personer som lider av obsessive overspising ofte har lav selvfølelse og en ekstrem trenger å bli akseptert av alle å sørge for at de er likt.

Undersøk om personen har hatt en lang historie med vektproblemer og har prøvd mange vekttap teknikker. Obsessive overspising ofte utvikler fordi en person har aldri lært grunnleggende, sunne matvaner.

Legg merke til om personen skjuler hennes søppel slik at andre ikke vil se hva hun har spist. Hun kan gjemme mat beholdere og ta ut søpla stadig å skjule "bevis" av å spise.

Hint

  • Hvis du mistenker at noen du bryr deg om lider av obsessive overspising, søke profesjonell hjelp. Se "Støtte noen med Obsessive Overspising" og "finne hjelp for noen med Obsessive Overspising," under Relaterte eHows.
  • Hvis symptomene vedvarer eller hvis du har spesielle medisinske tilstander eller problemer, anbefaler vi at du kontakter lege. Denne informasjonen er ikke ment som en erstatning for profesjonell medisinsk rådgivning eller behandling.

Hvordan Curb sukker cravings enkelt

Hvordan Curb sukker cravings enkelt


Har du lider av sterke sukker cravings? Millioner av mennesker over hele verden håndtere sukker avhengighet på en daglig basis. Mens det er ikke noe å sjekke deg inn i rehab etter, kan sukker avhengighet ha uheldige effekter av din helse og livsstil. Her er noen tips om hvordan å stoppe sukker cravings før de starter.

Hvordan Curb sukker cravings enkelt

hver en proteinrik diett. Studier viser at utilstrekkelige mengder protein kan øke avhengighet til sukker. Sørg for å inkludere minst en liten del av noen type protein (egg, kylling, fisk,) med hvert måltid.

Opprettholde en full mage. En tom mage generelt fører til mat cravings som vanligvis erstattet av sukker cravings. Spise tre måltider om dagen med sukker gratis snacks i mellom vil holde kroppen fornøyd og undertrykke kroppens avhengighet til sukker.

Lag en sukkerfritt miljø. Dette betyr eliminere fristelser i hjemmet og på arbeidsplassen. Rens dine skap og kjøleskap av snacks som kan være fristende for deg senere. Vår av syne, ute av sinn.

Hold deg unna sukker erstatter. Diett brus og low carb produkter inneholder kunstige søtningsmidler som faktisk øke din sukker cravings.

redusere nivåene av stress i kroppen din. Mange takle stress ved å spise søtsaker. Sjokolade cravings er ofte et resultat av en stressende dag på jobb eller uløste personlige problemer. Trening er en fin måte å redusere stress på en daglig basis. Bare 5 minutter med kardio om dagen kan redusere stressnivået i kroppen din.

Nervøs magesmerter

Nervous magesmerter er også kjent som irritabel tarm-syndrom (IBS). Lidelsen rammer den store kolon og forårsaker magesmerter blant andre symptomer. Kvinner generelt lider av tilstanden mer enn menn. Endringer i næringsmidler og livsstil rutiner kan bidra til å redusere nervøse magesmerter.

Årsaker

Årsaker nervøs mage kan inkludere å spise visse matvarer, stress, hormonelle endringer og sykdom. Du kan oppleve magesmerter etter inntak av matvarer som sjokolade, koffein, frukt, grønnsaker og melk. En stressende dag på jobb eller argumenter i familien kan forverre en nervøs mage. Sykdommer som influensa kan føre til nervøs magesmerter. Hormonelle endringer er tenkt å påvirke nervøs mage siden flere kvinner enn menn lider av sykdommen.

Symptomer

Symptomer på nervøs mage vil inkludere magesmerter som kommer og går, oppstår snart etter å ha spist og smerte som reduserer eller slutter etter avføring. Magesmerter normalt oppstår med kronisk forstoppelse eller diaré. Andre symptomer inkluderer gass, oppblåsthet, abdominal oppblåsthet, følelsesmessig stress, appetitt tap og slim i avføringen.

Behandling

Målet i behandling av nervøs mage er å kontrollere symptomer siden det ikke er klart hva som faktisk forårsaker sykdommen. Fiber kosttilskudd som Metamucil kan hjelpe kontroll forstoppelse. Medisiner som Imodium kan bidra til å redusere diaré episoder. Antikolinerge medikamenter kan lindre smertefulle tarm kramper. Antidepressiva som Prozac kan hjelpe nervøs mage smerte hvis følelsesmessig stress er årsaken. Antibiotika kan være foreskrevet hvis en overvekst av bakterier som har oppstått i kolon.

Livsstilsendringer

Hold en food journal notering hva du spiser og når smertefulle magekramper forekomme. Dette vil hjelpe deg å unngå matvarer som utløser symptomene. Spis til faste tider for å holde tarmer regulert og spise mindre måltider som de er bedre for fordøyelsen enn store. Drikk rikelig med vann da dette bidrar til å unngå forstoppelse. Øvelse rutinemessig for å lindre følelsesmessig stress og holde tarmen stimulert.

Forebygging / løsning

Nervøs magesmerter kan unngås ved å finne måter å håndtere følelsesmessig stress og eliminere visse matvarer i kostholdet ditt. Unngå eller begrense alkohol og koffein, siden de kan stimulere tarmen forårsaker smertefulle spasmer. En terapeut kan hjelpe med emosjonelle problemer som kan påvirke din mage og generell helse. Slapp av ved å lytte til beroligende musikk, lese en favoritt bok eller sitter i en fin varme bad. Meditasjon kassetter kan lære deg pusteteknikker for å holde deg avslappet når stressende tider oppstår.

Hjemmelaget Aromaterapi Scent inhalator

Hjemmelaget Aromaterapi Scent inhalator


Eteriske oljer og hjem diffusorer for aromaterapi florerer i butikkene og on-line forhandlere; det er også inhalatorer designet for reiser. Disse små enheter tillate deg å ta din favoritt dufter med deg uansett hvor du går, men mange aromaterapi forsyninger er kostbare. Spar penger ved å lage din egen reise inhalator; du kan lage en for hver sykdom, eller bare bære en essensiell olje for å hjelpe deg å erobre en stressende dag på jobb eller hodepine av en trafikkork.

Bruksanvisning

Den hankerchief

•  Brett et kvadrat lommetørkle i to, deretter i to igjen så du har en firkant 1/4 av størrelsen på originalen.

Bruk en dropper flaske å plassere noen dråper av din favoritt essensielle olje mellom lagene av klut. Ikke plasser ute på toppen eller bunnen av siden.

Tett lommetørkle i en zip-lås pose for å bevare duften.

Fjern lommetørkle fra posen og inhalerer når du trenger lindring av dine spesielle dufter.

Den Vial

Plasser en liten klump av bomull i bunnen av en liten ampulle.

Tilsett noen dråper av essensielle oljer til bomull på innsiden av glasset.

Tett lokket tett. Når du trenger hjelp, skru av lokket og inhalerer. Bomullen vil hindre noe olje renner ut.

Tips og advarsler

  • Bruk forskjellige fargede lommetørklær for ulike plager. Lag en reiseredningspakke for vanlige problemer som hodepine, kvalme eller angst. Hvis du syr, vurdere å lage dine egne duftende klær for å gi som gaver.
  • Aldri gjelder essensielle oljer direkte på huden; alltid bruke en bærer slik som en krem ​​eller massasjeolje.

Hvordan unngå slapp hud

Folk opplever slapp hud av ulike grunner, noen på grunn av aldring og andre som et resultat av dramatiske vekttap. For å unngå det, må du behandle både innsiden og utsiden av kroppen din begynner når du er ung. Selv om det ikke er noen måte å unngå slapp hud helt, kan årvåken innsats gi positive resultater.

Bruksanvisning

•  Bruk en god fuktighetskrem eller oppstrammende krem som inneholder vitamin C og A, alfa- og beta-hydroxy syrer, og andre antioksidanter for å stramme og lubben hud. Pass på at fuktighetskrem eller oppstrammende krem ​​du søke om morgenen inneholder sunblock. Heldigvis, disse produktene er lett tilgjengelig for en rimelig pris på stoff butikker.

Legg toning og vekt-trening aktiviteter til ditt treningsprogram. Selv aerobic er bra for fettforbrenning og kardiovaskulær helse, har disse aktivitetene ikke stram og fast slapp hud. For best resultat, kombinere aerobic og ansiktsvann i en krets-trening trening, som alternerer mellom de to disiplinene vil sjokkere musklene.

Opprettholde en sunn vekt. Stadig få og å miste vekt tar sin toll på huden, reduserer dens evne til å sprette tilbake og øke sannsynligheten for slapp hud. Folk som slanker seg og opprettholde det har færre problemer med slapp hud enn yo-yo slankere.

Drikk mye vann og unngå drikker som dehydrerer kroppen. Tørr hud fører til slapp hud, så drikkevann holder huden smidig. Også begrense forbruket av kaffe, brus og te, som fungerer som diuretika. Et unntak fra denne regelen er urtete, som antioksidant effekter forbedre huden.

Spis en balansert diett full av næringsrike matvarer som inneholder vitaminer, mineraler og essensielle fettsyrer, slik som de som finnes i laks, avokado og olivenolje. Unngå sukker og mettet fett som tapper næringsstoffer fra kroppen.

Ikke røyk. De fleste vet hvordan røyking påvirker innsiden av kroppen, men det kan også føre til slapp hud rundt munnen og kjeven området.

Slapp av og få nok søvn. Manglende evne til å slappe av etter en stressende dag skatter kroppens største organ, huden. Inkludere noen form for avspenningsteknikk, for eksempel meditasjon eller en boble bad, inn i livet ditt hjelper kroppen gjenopprette fra en stress-fylt dag.

Invester i spa-behandlinger. Kroppsinnpakning, ansiktsbehandlinger og laser behandlinger er spesielt effektive teknikker som brukes til å stramme og jevner ut hudens overflate.

Tips og advarsler

  • For at fremgangsmåten skal virke, må de gjøres i forbindelse med hverandre.

Hva er Salonpas?

Fysisk smerte, mens nyttig som et symptom signaliserer problemer, kan nå et punkt der det forstyrrer normal levende. Avhengig av hvilken type smerte, kan ulike smerte ledelse alternativer som fungerer best. For generell smerte eller flere interne smerter som hodepine, kan ingestible smerte medisin fungerer bra. For lokalisert smerte så som muskel stammer og fall, kan en lokal applikasjon av legemidlet til det spesifikke område av smerte være mer hensiktsmessig. Salonpas, en type over-the-counter, lokal applikasjon, er et slikt alternativ for lokalisert smerte.

Salonpas Brand

Salonpas er en merkevare av smerte-lindring produkter som tilbys av japansk farmasøytisk selskap, Hisamitsu, som ble grunnlagt i midten av 1800-tallet. Salonpas selv ble introdusert i 1934 som en slags terapeutisk patch og fortsetter å bli tilbudt primært i patch skjema i dag.

Bruksområde: Behandling av Katakori

Ifølge Salonpas nettsted, er Katakori den "japanske ordet brukt for å beskrive fysiske symptomer som stivhet i nakke og skuldre som gjenspeiler hvor mye innsats du legger i en krevende, stressende dag på jobb." Salonpas er beregnet for lindring av smerte fra eller lik Katakori, som kan omfatte mindre muskel spenninger og blåmerker. Mer alvorlig eller generelt hele kroppen smerter krever andre behandlinger.

Patch produkter og aktive ingredienser

Salonpas er primært tilbys som en terapeutisk patch. De vanlige patcher, som er i ferd med palm-sized, og de store patcher, som er om hånd-størrelse, inneholder tre aktive ingredienser: metylsalisylat, en mint-lignende smertestillende, eller smerte-drap, stoff som gir en avkjøling følelse når den brukes til huden; mentol, en analgetisk forbindelse avledet fra mynte som også produserer en kjølende følelse; og kamfer, en annen forbindelse som frembringer en kjøleeffekt.
Salonpas Hot er en patch hvis primære aktive ingrediensen er capsaicin, et kjemisk avledet fra chili peppers som gir en varm, kriblende følelse. Salonpas Aqua Patch primære aktive ingrediensen er mentol, mens Salonpas Gel Patch benytter capsaicin og mentol, for både en kul og varm følelse.

Salonpas Gel

Salonpas Gel er lik en sport eller muskel krem ​​som kan spres og gned direkte på huden. Dets aktive ingredienser er metylsalisylat og mentol.

Air Salonpas

Luft Salonpas er en sprøytbar, aerosol form av Salonpas hvis aktive bestanddeler er de samme som en patch Salonpas: metylsalicylat, mentol, kamfer og.

Advarsler for bruk

De aktive ingrediensene i Salonpas kan være skadelig eller dødelig hvis det brukes for mye. I ett tilfelle ble en teenage løper død tilskrives høye nivåer av metylsalicylat, en av de aktive ingrediensene i Salonpas. Mens tenåring død var skylden på overforbruk av en sportsbil krem, betyr Salonpas kommet med advarsler.
Ifølge nettstedet, er gel produktet anbefales ikke til barn under 2 år, og spray og patch produkter er ikke anbefalt for barn under 12. En enkelt plaster kan brukes i opptil 8 timer, men bør imidlertid ikke påføres mer enn 3-4 ganger om dagen.