Digidexo.com

hcg mangel

Hvor kjøpe HCG og HGH

HGH og HCG er hver naturlige kosttilskudd som brukes til enten å øke cellevekst og utvikling i tilfelle av HGH, eller for å bli tatt i samklang med anabole steroider for å opprettholde testosteron produksjonen i tilfelle av HCG. Begge kan tas i pilleform eller intravenøst ​​via sprøyte. HGH og syntetiske versjoner er tilgjengelig lovlig på markedet, mens HCG er ulovlig uten resept som det er mer potensielt skadelig for produksjon av hormoner.

Human Growth Hormone

HGH eller Human Growth Hormone er et protein poly-peptid, som finnes naturlig i mennesker og dyr. Det produseres i det petuitary kjertelen. HGH er ansvarlig for vekst og utvikling av celler. Hvis noen opplever lavere nivåer av HGH naturlig, enten på grunn av en mangel eller aldring, og legger HGH til systemet kan øke celleproduksjon.

Det er derfor tatt av barn med vekst og utviklingsspørsmål, eller for å behandle sløse symptomer hos pasienter med autoimmune sykdommer som HIV. Mer typisk blir den pilleform brukt til å motvirke de tegn på aldring. Fordi menneskelige celler vokse og formere seg mindre og mer langsomt som vi blir eldre kan de få et løft ved å legge mer HGH til systemet. I tillegg kan det tas av idrettsutøvere for å øke muskelmasse, eller for å gå ned i vekt.

Humant choriongonadotropin

Menneskelig Choroionic Gonadotropin eller HCG er et glykoprotein hormon som faktisk er produsert hos gravide kvinner. Dens funksjon er å opprettholde progesteron produksjonen hos gravide kvinner, som er avgjørende for skade på fosteret. For annen bruk, har det å være hentet fra urin eller skapt av genmodifisering.

HCG, som HGH kan brukes til å hjelpe vekttap, selv om denne bruken er fortsatt kontroversielt, og enkelte studier viser fordelene med denne bruken å være ubegrunnet. Mer populært, er det brukt i forbindelse med anabole steroider for å reversere noen av de negative effektene av steroider. Hanner ta HCG etter anabole steroider for å øke testosteron produksjonen.

Kjøpe HGH

Du kan kjøpe HGH piller i person fra mange helse og supplement eller vitamin relaterte butikker. For å være sikker på at du får det du trenger for dine spesifikke formål, er det best å få en resept fra en "anti-aldring spesialist", en gryende ny sektor av leger som er spesialister i prosedyrer og kosttilskudd som forsøker å holde pasienter yngre. Dette er det beste alternativet for å anskaffe injeksjoner av ekte og syntetisk HGH, i stedet for de ulike typer piller funnet på nettet.

Hvor kjøpe HGH Online

Det er mange nettsteder på Internett i dag tilbyr HGH piller. Mange bruk kjøperen attester for å bevise at de er legitime selskaper, så vær klar over hva slags nettsted du ser på, og hva slags produkt de selger. Pass på å forske på dosering og form av HGH som er best for dine egne personlige mål og å oppsøke lege for å unngå bivirkninger. Når du kjøper på nettet, prøv nettsteder som Drugstore.com eller Bodybuilding.com som spesialiserer seg på vitaminer og kosttilskudd, og vil være mindre partisk enn en HGH-eneste nettstedet.

Hvor kjøpe HCG

Mens det er mulig å finne nettsteder som selger HCG online i pille og form sprøyte, det er faktisk ulovlig uten resept. Hvis du føler at du trenger HCG for legitime medisinske grunner oppsøke lege. Upassende eller utvidet bruk av HCG kan sette kroppens naturlige produksjon av hormoner.

Hva er fordelene med HCG injeksjoner?

Human chorionic gandotrophin, eller HCG er et hormon som finnes i urinen til gravide kvinner. Det er mange spekulert fordeler forbundet med bruken av HCG. Noen hevder at det er et svært effektivt verktøy i kampen mot vekttap. Dette er ikke bare en uprøvd krav, men den offisielle amerikanske Food and Drug Administration posisjon er at det er usanne. Men den medisinske samfunnet enig i at det er noen fordeler med å HCG i behandling av visse betingelser, inkludert infertilitet og ulike hormonrelaterte problemer.

Identifikasjon

HCG er et vannløselig hormon som produseres i placenta. Det er funnet i urinen til gravide kvinner, først og fremst i første trimester av svangerskapet. Det er en del av en klasse av glykoproteinhormoner, som inkluderer FSH (follikkelstimulerende hormoner), TSH (thyroid hormoner) og LH (luteiniserende hormoner). Den inneholder både alfa-og beta-aminosyrer.

Fordeler

HCG kan bidra til å øke en ufruktbar kvinne sjanser til å bli gravid, og det kan hjelpe kvinner som lider av uregelmessige menstruasjonssykluser. Det hjelper også i produksjonen av testosteron og sperm. Endelig er guttebarn som er født med kryptorkisme (unormale i testiklene til stede ved fødselen) hjulpet av HCG.

HCG og fedme krav

Mellom 1950, da først introdusert av Dr. Simeons, og 1976, da FDA og Federal Trade Commission tok skritt mot HCG injeksjoner, HCG injeksjoner var den mest populære metoden for fedme kontroll i Amerika. Dr. Simeons hevdet at narkotika tillatt folk å leve på så få som 500 kalorier om dagen, og at narkotika fordelt lagret fett og hjalp kroppen å forbrenne fett.

Noen spekulerer deres popularitet ble hjulpet av leger som ønsket å ha løftet av pasienter tilbake for en ukentlig injeksjon. Grunnet mangel på dokumenterte resultater og statlige tiltak, HCG injeksjoner tapt popularitet til de ble gjenopplivet i 2007 av en infomercial og bok av Kevin Trudeau hevde at HCG injeksjoner var en kur til fedme og at American Medical Association, FDA og andre medisinske grupper var en del av en konspirasjon for å undertrykke sannheten.

FDA Position på HCG og fedme

Mange leger vil ikke lenger utføre HCG injeksjoner på grunn av mangel på dokumenterte resultater og de potensielle bivirkninger og risiko forbundet med narkotika. Videre, siden 1975 har FDA kreves en advarsel til å bli festet til HCG produkter som sier at de ikke har vist seg å være en effektiv terapi i kampen mot fedme, at ingen bevis viser at de oppfyller noen av de lovede krav.

Bivirkninger

Hos menn bivirkninger av HCG inkluderer brystforstørrelse, høyde øker, og / eller den plutselige utviklingen av ansikts-eller kjønnshår når det gis til ungdom. Når den brukes som behandling for fruktbarhet, kan HCG forårsake fordøyelsesbesvær, oppkast eller kvalme, ukontrollerbar bestått av små mengder urin, pustevansker, oppblåsthet eller rask vektøkning.

Hvis det brukes som en fedme hjelpemiddel i forbindelse med en svært lav kalori diett, risikoen for drastiske calorie reduksjon eksisterer, som leger advarer om at å spise en 500 calorie diett kan ikke være nok til å opprettholde vitale organer i kroppen.

HCG injeksjoner og slaglengde Risks

HCG injeksjoner og slaglengde Risks


HCG - eller humant choriongonadotropin - er en spesiell hormon opprettet under graviditet hos kvinner. Mens kontroversielt i naturen, gjennom årene hormonet har blitt manipulert til hvor det kan injiseres i enkeltpersoner å hjelpe dem ned i vekt på ekstremt lav-kalori diett. Men som med mange andre lav-kalori vekt-tap programmer, er det potensielle negative, for eksempel hjerneslag og underernæring. Å vite hva som er trygt å ta, er avgjørende for å miste vekt på riktig måte.

Hva er HCG?

Humant choriongonadotropin er en spesiell glykoprotein hormon kvinners kropper naturlig skape når de er gravide. Det er hennes kroppens måte å hjelpe en kvinne takle kaloriinntak som er naturlig kanaliseres til utvikling av embryo under svangerskapet. I praksis hjelper det kvinnens kropp overleve på en ekstremt lav-kalori diett på mellom 500 og 800 kalorier per dag, langt under det som er nødvendig for normal, sunn livsstil. HCG også kan påvirke kvinnens generelle immunforsvar i løpet av svangerskapet.

Bruksområder

Siden HCG er et hormon, har det blitt syntetisk reprodusert gjennom årene, og tilpasses til en rekke bruksområder, alt fra kosttilskudd i hormonmangelfull enkeltpersoner til en vidundermedisin slags å hjelpe folk ned i vekt. Det kan også brukes til å hjelpe å indusere eggløsning samt testosteron. Den kan også brukes som en tumormarkør, selv om den vanligste anvendelse for hormonet er fruktbarhet og vekttap.

Vekt-tap Wonder Drug

Mens noe kontroversielt i det medisinske miljøet, har HCG blitt fremmet de siste årene som en vidundermedisin slags å hjelpe enkeltpersoner miste vekt ved hjelp av en ekstremt lav-kalori diett på mindre enn 500 kalorier. Påstanden er at HCG hjelper en persons kropp kaste fett i stedet for mager muskel under vekttap periode, ved å gjøre kroppen tror det er bærer et foster, og dermed justere nivåene av kaloriinntak er nødvendig og hvordan kroppen forbrenner fett normalt.

Mulige bivirkninger

Det finnes en rekke bivirkninger som en person måtte lide hvis tar HCG injeksjoner for vekttap, ikke minst som er muligheten for et slag. Blodpropp er en av de mer alvorlige bivirkninger som kan oppstå ved bruk HCG injeksjoner, og går hånd i hånd med elveblest og pustevansker, samt hevelse i ansiktet. Andre symptomer kan være kvalme, oppkast, diaré og pustebesvær. Kontakt en medisinsk faglig umiddelbart hvis du lider av noen av disse symptomene mens du bruker HCG injeksjoner.

Stroke Risks

Ett av problemene med HCG-injeksjon og diett er det faktum at de 500 kalorier per dag i dietten fore er langt mindre enn hva kroppen trenger for å operere på et sunt nivå. Siden du er forbruker bare 500 eller så kalorier per dag, er dine organer ikke får sine nødvendige vitaminer. Blodstrøm er også begrenset, og mangel på vitaminer og mineraler kombinert med iskemi (mangel på blodtilførsel) kan forstyrre normal sirkulasjon til hjernen. I tillegg har HCG injeksjoner vært kjent for å forårsake blodpropper, som også kan føre til forekomsten av et slag.

Legens råd

Som med alle typer vekt-tap programmet, er det viktig å rådføre seg med en lisensiert lege før du foretar noen form for ekstremt lav-kalori diett. Det finnes en rekke bivirkninger av sult kroppen med et så lavt inntak av kalorier på en daglig basis, ikke som alle kan tilbakeføres til HCG alene. Mens HCG har gitt resultater i visse individer, som mange andre rusmidler resultatene kan variere.

HCG Therapy Vs. Testosteron Therapy

Humant choriongonadotropin (HCG) og testosteron er hver endogene hormoner, noe som betyr at de er hormoner som produseres i kroppen. Men de er veldig forskjellige på mange måter, og ha svært avvikende medisinske anvendelser.

Både HCG og testosteron er ofte spioneringen som alternativer for vekt-tap terapi i populære medier. Undersøke hva disse kjemikaliene gjør - og hva de ikke alle - er avgjørende før diskutere enten som et alternativ for behandling med legen din.

HCG

Humant choriongonadotropin, ifølge Katherine Zeratsky av Mayo Clinic, er et hormon som produseres i kroppen av gravide kvinner. Den brukes til å behandle fruktbarhet problemer, og en rekke studier har blitt gjennomført for å teste sin effekt som en vekt-tap behandling.
Ifølge en studie utført av forskere fra Det medisinske fakultet ved Vrije Universiteit i Amsterdam, gjennomført blant personer som lider av fedme, viser HCG ingen vitenskapelige bevis for å støtte sin bruk som en terapi for vekttap. The Mayo Clinic gjentar dette funnet, sier at mange lignende studier ennå ikke har brakt fram tilstrekkelig bevis for bruk av HCG terapi for vekttap på grunn av fedme.

Testosteron

Testosteron er også en endogen hormon (produsert i kroppen), selv om det er til stede i mye større mengder hos menn enn hos kvinner. Testosteron produksjonen akselererer i puberteten og avtar gjennom en persons slutten av middelalderen.
De medisinske bruk av testosteron terapi er primært for menns helse saker som involverer androgene mangel. Ifølge National Guideline Clearinghouse Task Force, kan symptomer på en slik mangel produsere problemer som tap av libido, feminine fysiske egenskaper og lavt energinivå. Testosteron er også brukt til å behandle de som berøres av humant immunsviktvirus, eller HIV, for å fremme appetitten og bekjempe vekttap.
Ulovlig bruk av testosteron er ofte funnet blant idrettsutøvere og kroppsbyggere, vanligvis for å produsere muskelmasse, og dermed trimming bort kroppsfett.

The Bottom Line

HCG-og testosteronterapi kan ikke egentlig sammenlignes, annet enn ved det faktum at de er både endogene hormoner som brukes i visse terapier. Men disse bruksområdene er vilt sprikende, og vekttap er ikke blant dem.
Det er sannsynlig at du vil støte på artikler eller nettsteder viet til å fremme hver for vekttap eller muskel gevinst; Det er imidlertid ikke sannsynlig at disse påstandene vil bli støttet med vitenskapelig forskning fra anerkjente kilder. Husk at bruk av medisiner uten resept eller av andre enn foreskrevet grunner er ulovlig og kan føre til helseproblemer og juridiske forviklinger.
Både HCG og testosteron terapi har bruksområder. Likevel, før man vurderer enten form for terapi, er det viktig at du snakker med legen din for å finne ut om HCG eller testosteron terapi er det riktige valget for deg.

Vegan HCG Vs. Kjøtt HCG

Vegan HCG Vs.  Kjøtt HCG


Den kontroversielle humant choriongonadotropin (HCG) vekttap diett plan ble opprettet mer enn 30 år siden av Dr. ATW Simeons. Ifølge Simeons, er det mulig å miste 30 kg. over 30 dager mens du er på diett. Dietten er kontroversielt fordi det råder deltakerne til å spise mer enn 500 kalorier per dag, mens også injisere HCG regelmessig. HCG er et hormon kvinner produserer under svangerskapet; det regulerer stoffskiftet og er utgitt fra morkaken. Deltakere på HCG diett plan kan velge et strengt vegansk måltid plan eller et begrenset kjøtt / fjærfe / hvitfisk måltid plan.

Vegan HCG Protocol

Vegansk HCG diett protokollen oppfordrer forbruket av grønnsaker mens supplere matinntaket med daglige HCG injeksjoner. Det fremmer velig naturlig kroppen rensing, som fører til lettere fordøyelse og utskillelse. Måltidet Planen består av rå frukt og grønnsaker til frokost; en rå frukt og grønnsaker smoothie til lunsj, eller en rå alternativ måltid som for eksempel banan pai; og lignende valg for middag. Drikker opp til en liter vann per dag er sterkt anbefalt til folk på vegan HCG kosthold.

Kjøtt HCG Protocol

Et utdrag fra Simeon manuskripter ", pounds og inches", viser at det er akseptabelt å spise små porsjoner av kjøtt når du er på HCG diett. Ifølge manuskripter, kjøtt, fjærkre og hvit fisk må ikke overstige 100 g, og alle deres fett må trimmes før veiing og matlaging. Forbruket av kjøtt motvirkes med et høyt inntak av rå frukt og grønnsaker for raskere fordøyelse. HCG supplerende injeksjoner er nødvendig med kjøtt versjon av HCG diett plan også.

Expert Insight

Ifølge Katherine Zeratsky, RD, LD, av Mayo Clinic, har studier ikke vist at HCG injeksjoner er nyttige i å fremme vekttap. Zeratsky skrev i en MayoClinic.com artikkel som sunn og effektiv vekttap oppstår over tid. Hun rådet folk til å fokusere på det grunnleggende, slik som nyter sunnere matvarer og med fysisk aktivitet i sin daglige rutine.

Bivirkninger

Ekstremt lav-kalori diett kan utgjøre mange helserisiko. Personer som deltar i både veganer og kjøtt versjoner av HCG diett kan oppleve hodepine, humørsvingninger, depresjon, blodpropp, forvirring og svimmelhet på grunn av mangel på viktige næringsstoffer. En lege bør konsulteres før du starter en streng dieting program.

Fordeler

Fordeler med vegan HCG dietten inkluderer en reduksjon i fettlagre, Body Mass Index reduksjon og forbedret / regelmessig fordøyelse.

Tilsette små porsjoner av kjøtt til HCG diett gir ytterligere protein for økt energi, jern til sunnere hud og forbedret cellefunksjon, og økt vitamin B-12 inntak.

Leg Cramps & progesteron mangel

Leg Cramps & progesteron mangel


Leggkramper, plutselige intenst smertefulle ufrivillige sammentrekninger av en eller flere beinmuskulaturen, kan være et resultat av progesteron mangel eller nedsatt progesteron som du nærmer deg overgangsalderen. Progesteron styrer kalsiummetabolismen og produksjon av energi i muskelceller. Syntetisk progesteron i p-piller eller brukes i hormonbehandling for overgangsalderen kan forårsake kramper i bena. Leggkramper er vanligvis milde og forsvinner med riktig fuktighet, kosthold og mosjon.

Funksjon

Progesteron er relatert til muskelmasse og energi. Progesteron mangel produserer energiunderskudd i beinet muskelceller, forårsaker dem til å trekke seg sammen eller krampe. Disse energimangel muskelceller kan fungere som triggerpunkter aktive kramper i andre muskler. Dr. John Lowe forklarer at progesteron har anti-inflammatorisk effekt og fører til at utgivelsen av thyreoideahormoner. Progesteron regulerer cellulær og systemisk vannretensjon og er involvert i produksjon og nedbrytning av kollagen i kneleddet.

Muskelspenninger i kneledd

En NIH studie av effekten av progesteron på utvinning fra kneoperasjon terapi fant at spenning og avspenning av kneleddet er direkte relatert til serum progesteron. Den fremre korsbånd (ACL) er ofte skadet eller revet av idrettsutøvere under plutselige overstrekk i kneet. Den ACL, en av fire store leddbånd i kneet, er festet til den nedre enden av femur i det øvre ben, og dets fibre stige opp til toppen av tibia i det nedre ben. ACL bidrar til å flytte leggen i samordning med låret bein. En NIH studie om kjønnshormoner funnet progesteron reseptorer på den menneskelige ACL. Kvinner er åtte ganger mer sannsynlig enn menn for å skade deres ACL fordi kvinner har mindre og svakere leddbånd og har en tendens til å bruke musklene sine øvre ben mens menn bruker sine leggene.

Graviditet

Leg kramper under graviditet resultat fra progesteron mangel. Progesteron er det viktigste hormonet som styrer homeostase i livmoren. Dr. John Lee forklarer at progesteron gjør endometriet i livmoren mottakelig for egg og klar for embryoet. Progesteron styrer produksjonen av insulin under svangerskapet for å forebygge abort. Frigjøring av progesteron avgjør når barnet vil bli levert. Progesteron spiller en stor rolle i premature fødsler. Under graviditet progesteron er viderekoblet fra morens ben til livmoren, påvirker kalsium metabolisme og energi i muskelcellene av morens ben. Nattlige leggkramper kan være et resultat av en kalium-eller kalsiummangel, eller mangel på blodstrøm inn i de nedre ben.

Fibromyalgi

Fibroself-help.com forklarer involvering av progesteron i konvertering av næringsstoffer inn adenosintrifosfat (ATP) drivstoff. ATP møter energibehovet i muskelen. Progesteron mangel kompromitterer ATP metabolisme, og progesteron regulerte elektrolytter i og utenfor muskelcellene blir forstyrret i en tilstand som kalles fibromyalgi. Den kompromitterte celle metabolismen av fibromyalgi betyr at musklene ikke får nok oksygen, og alvorlig muskeltretthet, ømme flekker, klumper, massene og triggerpunkter forårsaker alvorlige leggkramper.

Progesteron Therapy

Dr. John Lee, forfatter av et gjennombrudd bok om naturlig progesteron, diskuterer progesteron hormonbehandling brukes av menn for å utvikle muskelmasse og styrke. Åtte til 10 mg av progesteron krem ​​forhindrer prostataproblemer hos menn. Dr. John Lee sier at progesteron motsetter østrogen hos kvinner, og er nødvendig for nerve helse og funksjon. Dr. Lee anbefaler 100 mg progesteron per dag for kvinner med fibromyalgi.

Jak działa wtrysku HCG działa?

Płodność - Kobiety

HCG, znany również jako ludzkiej gonadotropiny kosmówkowej jest często stosowany jako leki na płodność. Zastrzyki HCG działa przez wywołanie owulacji, gdy występuje co najmniej jeden dojrzały pęcherzyk jajnika. Może to nastąpić około 36 do 48 godzin po iniekcji hCG. Zastrzyki HCG są również wykorzystywane do ułatwienia ciąży poprzez utrzymywanie poziomu progesteronu.

Płodność - Mężczyźni

Zastrzyki HCG można również stosować w przypadku mężczyzn, gdy występują problemy impotencja. Może zwiększyć liczbę plemników. HCG zwiększa intratesticular testosteronu przez komórki Leydiga wyzwalania. Mężczyźni mogą wybrać zastrzyki HCG dla hipogonadyzmu.

Odchudzanie

Zastrzyki HCG były również stosowane do wspomagania utraty masy ciała, ale jest doświadczalnej i nie okazały się rzeczywiście pracuje. Może on również być niebezpieczne. Ewentualnie, HCG powoduje podwzgórza do zachowania masy mięśniowej i kierowania złogi tłuszczu zamiast. To jest teoria niesprawdzona.

Ostrzeżenie

Możliwe skutki uboczne zastrzyki HCG to drętwienie; zaczerwienienie lub ból w nogach i ramionach; lub zawroty głowy, silne bóle głowy i dezorientacja. To są oznaki możliwego skrzepu krwi - skontaktuj się z lekarzem, jeśli wystąpi którykolwiek z nich. Następujące objawy mogą wskazywać na zespół hiperstymulacji jajników (OHSS): ból brzucha lub obrzęk, nudności, wymioty, ból w obrębie miednicy lub obrzęk nóg lub rąk. OHSS jest stanem potencjalnego zagrożenia życia; należy natychmiast skontaktować się z lekarzem, jeśli wystąpią takie objawy.

Hva mangel forårsaker migrene?

Hva mangel forårsaker migrene?


Migrene er hodepine som kan føre til kvalme, aversjon mot lys og støy - og uutholdelig smerte. Migrenepasienter rapporterer ofte en redusert kapasitet når de opplever et angrep og kan gå glipp av jobb, skole eller andre daglige aktiviteter.

Årsak

Ifølge A. Mauskop og BM Altura, av New York Hodepine Center, har forskning vist at migrene kan være forårsaket av ernæringsmessige mangler, spesielt en mangel på magnesium.

Magnesium

Magnesium er et mineral som kan slappe av blodårene og øker kroppens effektiv bruk av serotonin. USDA har utført studier som viser en høy korrelasjon mellom migrenepasienter og lave nivåer av magnesium.

Serotonin

Magnesium stødigere serotoninnivået. En dukkert eller økning i serotonin kan føre til blodårene utvider seg eller constrict, noe som fører til migrene.

Konsekvenser

Lave nivåer av magnesium kan føre til migrene. I 24 juni 2009 utgaven av "Neurology," Dr. Tobias Kurth av Harvard Medical School, uttalte at migrene, særlig hos kvinner, er et helseproblem som kan føre til mer alvorlige tilstander som hjerteinfarkt og slag.

Behandling

Migrenepasienter bør inkludere mer magnesium i kostholdet sitt gjennom matvarer som grønnsaker, belgfrukter og nøtter eller gjennom magnesium tilskudd.

Magnesium-mangel og hodepine behandling

Magnesium-mangel kan være en årsak til migrene hos noen mennesker. Mer enn halvparten av migrene lider har vist seg å ha lave nivåer av magnesium i blodet, ifølge US Department of Agriculture Grand Forks Human Nutrition Research Center.

Hva er Migrene

Migrene er ulidelig smertefulle episoder som inkluderer smerter på den ene eller begge sider av hodet, kvalme og synsforstyrrelser. Noen forskere mener de er forårsaket av en feiltenning av elektriske signaler i hjernen som fører til smertefull hevelse av blodkar.

Rollen Magnesium

Magnesium er det fjerde viktigste mineralet i kroppen, sier det amerikanske Department of Agriculture. Det spiller en viktig rolle i å bevege kalsium og kalium gjennom nerver, og derfor påvirker blodkaret sammentrekning og utvidelse, nerveledning og andre funksjoner i kroppen.

Magnesium og Migrene

Noen studier viser at migrene frekvens for noen mennesker er berørt av mengden av magnesium i blodet. Andre viser at det å gi magnesium til hodepine lider reduserer antallet episoder de har.

Hvor mye Magnesium

Den anbefalte kosten Allowance for magnesium er 400 mgs per dag for menn 19-30 år gammel, 420 mgs for menn eldre enn 30 år, 310 MGS for kvinner 19-30 år gamle og 320 MGS for kvinner eldre enn 30.

Kilder til Magnesium

Kilder til magnesium er grønne grønnsaker (som spinat), nøtter (mandler, cashewnøtter og peanøtter), soya bønner, poteter med huden, havregryn, hele korn, meieriprodukter og fisk (kveite), ifølge National Institutes of Health Office Kosttilskudd.

Hyperkalsemi og vitamin D-mangel

Hyperkalsemi og vitamin D-mangel


Hyperkalsemi er en tilstand der en person har for mye kalsium i blodet hennes. Overdrevent inntak av vitamin D-tilskudd fører til denne tilstand, ifølge Mayo Clinic. Hvis du lider av vitamin D-mangel, følge legens instruksjoner om hvordan du løser dette problemet, slik at du ikke utvikler hyperkalsemi.

Vitamin D-mangel

Vitamin D er viktig for vekst og vedlikehold av friske ben. Voksne som lider av vitamin D-mangel risiko osteoporose samt oppmykning av bein og muskler. Leger ofte foreskrive vitamin D-tabletter for å korrigere mangel. Imidlertid må pasientene overvåkes nøye når du tar vitamin D, som det kan føre til hyperkalsemi.

Symptomer på Hyperkalsemi

Hvis du tar kosttilskudd for å korrigere vitamin D-mangel, la legen vite om du opplever hyppig vannlating, sterk tørste, magesmerter, slapphet eller svakhet. Flere av disse symptomene er også symptomer på diabetes; be legen om å teste deg for begge forholdene.

Risikofaktorer

Vitamin D-mangel og hyperkalsemi kan slå til enhver alder. Men hyperkalsemi symptomene er forskjellige, avhengig av pasientens alder, ifølge Mayo Clinic. Eldre mennesker har en tendens til å ha mer muskelsmerter og svakhet enn yngre mennesker. Personer med visse medisinske tilstander risiko hyperkalsemi mer enn den generelle befolkningen. Hvis du lider av hyperparatyreoidisme eller nyresykdom, snakk med legen din før du tar vitamin D-tilskudd.

Alternativ til vitamin D-tilskudd

Du kan trygt øke vitamin D-nivåer via kosten. Hvis din diett er rik på fisk, egg og melk, kan du vanligvis få nok vitamin D uten å risikere hyperkalsemi.

Hyperkalsemi Treatment

The Mayo Clinic sier at legen din vil overvåke kalsiumnivået etter at du slutter å ta vitamin D. Hun kan foreskrive medisiner for å senke mengden av kalsium i blodet.

Symptomer på Mangel på kalium

Symptomer på Mangel på kalium

Arm og Leg Cramps

Det vanligste symptomet på lav kalium er en arm eller ben krampe. Siden kroppen trenger kalium å avtale det er fornuftig at uten det kroppen din kan krampe opp. Hvis du finner ut at armer eller ben er kramper mer enn vanlig eller kramper uten noen åpenbar grunn (du ikke løfte noe tungt) så er du sannsynligvis lider av lavt kaliumnivå. Den beste tingen å gjøre ville er å få mer kalium i kroppen din. Å spise en banan eller en melon hver dag kan bidra til å løse dette problemet.

Oppkast

I alvorlige tilfeller av lavt kaliumnivå oppkast kan forekomme. I mindre alvorlige tilfeller en pasient kan bare føle kvalm. Dette er fordi kalium er en viktig del av bo sunt og ha en riktig arbeids GI-systemet. Det er så mange sykdommer eller tilstander som er forbundet med kvalme og oppkast som det er viktig at du søker råd fra legen din for å finne årsaken. I mellomtiden gjør det ikke vondt å spise kalium beriket mat som tomater og meloner.

Altfor trøtt eller svak

Hver gang kroppen din mangler et vitamin eller mineral det er behov for å holde seg frisk det kommer til å bli sliten og svak. Det er derfor det er så viktig at den enkelte ta et multivitamin og trene regelmessig. Pasienter som lider av lavt kaliumnivå vil føle trøtt og vil også være mer svak. Hvis lav kalium er årsaken dette kan tydelig sees på en blodprøve. Hvis du føler deg svak og trøtt det kan være flere ting, så en blodprøve må tas for å bekrefte en mangel på kalium.

Hjertebank

Hjertet ditt bruker kalium å slå slik det er anta å. Den kalium bidrar også til å regulere blodtrykket. Når på kalium nivåene er lave kan du begynne å oppleve hjertebank. Disse kan dukke opp på en EEG, som du må legen din for å bestille for deg. Du kan også ha dem gjort på sykehuset hvis du føler at du har et alvorlig angrep. Legene kan evaluere resultatene og anbefaler den beste måten å få kaliumnivået tilbake til der de skal være.

Magekramper

Igjen, bruker kroppen din kalium til kontrakt. Når kroppen holdes fra kontrahering som det er anta å det kan krampe opp. En annen del av kroppen din som kan oppleve kramper er magen. Disse kramper kan være mindre eller alvorlig avhengig av nivået av kaliummangel. Se legen din slik at hun kan avgjøre om du trenger å ta en kalium supplement, eller hvis du trenger flere krisetiltak som en kalium IV drypp.

Magnesium mangel symptomer

Magnesium mangel symptomer


Magnesium er et mineral som er viktig for human ernæring, som den spiller en avgjørende rolle i mange av kroppens funksjoner. Magnesium-mangel (hypomagnesemi) regnes for å være uvanlig, men kan forekomme hos pasienter som lider av underernæring og malabsorpsjon (på grunn av lidelser som Celiac eller Crohns sykdom), nyresykdom, uovervåkede diabetes, akutt pankreatitt og alkoholisme.

Typer

Symptomene på magnesiummangel er delt inn i tre kategorier, som er: tidlige symptomer, moderat mangel og alvorlig mangel.

Tidlige symptomer

Tidlige symptomer er irritabilitet, døsighet, søvnløshet, muskelskjelvinger, forvirring og redusert hukommelse og læreevne.

Moderat mangel

Moderate mangel symptomer inkluderer endringer i det kardiovaskulære systemet (slik som arytmi unormal hjerterytme og rask hjerterytme), muskelsvakhet og hyperexcitability.

Alvorlig mangel

Alvorlig mangel symptomer inkluderer vedvarende og ufrivillige muskelsammentrekninger (myoklonus), prikking og nummenhet, svimmelhet, unormal hjerterytme, koronare spasmer, kramper, hallusinasjoner og forvirring.

Diagnose

Hvis en pasient viser tegn på å ha en magnesiummangel, vil legen administrere en blodprøve for å måle magnesium nivå.

Expert Insight

Selv om magnesiummangel har en tendens til å være sjeldne, ofte går det ubemerket fordi serum magnesium nivåer (blod panel test som hovedsakelig brukes) ikke nøyaktig avsløre den nøyaktige mengden av magnesium at kroppen lagrer.

Behandling

Magnesium mangel blir typisk behandlet ved administrering av en magnesium supplement, som kan være i form av en kapsel eller en injeksjon.

Hva er årsaken til carnitine mangel?

Hva er årsaken til carnitine mangel?


Karnitin er en aminosyre som produseres i leveren og nyrene og lagret i hjerte, hjerne og muskler. I utgangspunktet, det hjelper kroppen å omdanne fett til energi. Hvis kroppen ikke kan produsere eller lagre nok karnitin, kan resultatet være myoglobinuri, hypoglykemi, kardiomyopati, leversykdom, muskel nekrose og hyperammonemi med muskelsmerter, tretthet og forvirring.

Dårlig Intake

Karnitin-mangel kan føre bare en mangel på karnitin i kosten. Vanlige årsaker til dårlig inntak er kjepphest dietter, langsiktig intravenøs fôring eller manglende tilgang til riktig ernæring.

Enzym mangel

Visse enzymmangel, som for eksempel karnitin palmitoyltransferase mangel, methylmalonicaciduria, propionicacidemia og isovalericacidemia vil resultere i en manglende evne til å metabolisere carnitin.

Karnitin Leak

Kroppen din kan lide av en karnitin-mangel hvis du har en arvelig tilstand der karnitin er lekket fra nyretubuli.

Sykdom

Karnitin-mangel kan oppstå som en sekundær tilstand til en annen sykdom eller tilstand. Alvorlig leversykdom, ketose, store brannskader, diurese, alvorlig diaré, claudicatio intermittens, angina og sepsis kan alle føre til en mangel i karnitin.

Kirurgi eller medisinsk prosedyre

Major kirurgi i mage-tarmkanalen, kan føre til en carnitin-mangel, som kan hemodialyse.

Medisinering

Tar antikonvulsiv stoffet valproat eller hiv / aids narkotika zidovudin kan føre til en mangel i karnitin.

Symptomer på jern-mangel anemi

Jern-mangel anemi oppstår når du ikke får nok jern, noe som betyr at kroppen din ikke har nok friske røde blodceller til å frakte oksygen til sin vev. Det kan være forårsaket av kraftige menstruasjonsperioder, indre blødninger eller rett og slett ikke å spise en diett høy i jern. Jern-Anemi kan behandles med en jern supplement eller ved å spise en jern-rik diett.

Svakhet

Personer med jern-mangel anemi vil ofte føle seg svak og utmattet.

Puste Trouble

Kortpustethet, spesielt under trening, er et vanlig symptom på jern-mangel anemi.

Mental State

Konsentrasjonsvansker og irritabilitet er tegn på jern-mangel anemi. Svimmelhet og hodepine er også ofte opplevd.

Pale Skin

Personer med jern-mangel anemi kan merke at huden blir mer blek enn vanlig.

Pica

Pica, eller suget av ikke-matvarer som is, skitt eller stivelse, er et tegn på jern-mangel anemi.

Andre vanlige symptomer

Personer med jern-mangel anemi også kan legge merke til kalde hender og føtter, en sår tunge, en rask hjerterytme og sprø toenails og negler.

Vs HCG w surowicy HCG w moczu

Ludzka gonadotropina kosmówkowa, czy hCG jest hormonem, który jest wytwarzany i uwalniane do krwioobiegu podczas ciąży. Hormon ten można mierzyć zarówno w surowicy krwi i moczu.

HCG w surowicy

Badaną próbkę krwi mogą być stosowane w celu zrobienia testu jakościowego i ilościowego HCG testu HCG. Badanie krwi jest także podawać, czy niektóre nowotwory jajnika u kobiet lub u mężczyzn nowotworów jąder podejrzenia.

HCG w surowicy jakościowa

Jakościowych krwi HCG test sprawdza tylko, czy nie jest HCG we krwi. Wyniki będą albo pozytywne, jeśli pacjent jest w ciąży, lub negatywny, jeśli ona nie jest.

HCG w surowicy ilościowy

Ilościowe badanie HCG we krwi mierzy dokładną ilość HCG we krwi. Poziomy szybko zwiększa się podczas pierwszych tygodni ciąży test jest często stosowany w celu określenia, czy ciąża przebiega prawidłowo.

HCG w moczu

Próbka moczu może być również stosowane do badania na obecność HCG. Badania moczu są tylko jakościowe, w wyniku pozytywnego lub negatywnego, nie określone poziomy hCG. At-home są testy ciążowe HCG w moczu badania jakościowe.

Fałszywe lub nieprawidłowe wyniki

Jeśli podejrzewa się ciążę, ale wyniki któregokolwiek z tych testów są negatywne, należy powtórzyć badanie w ciągu jednego tygodnia, zgodnie z National Institutes of Health. Wyniki niższe niż normalne zagrożone może oznaczać poronienie lub ciążę pozamaciczną. Wysoki poziom, kiedy nie ma ciąży może oznaczać raka jajnika.

Grunner for en mangel på energi

Når du føler mangel på energi, er det bedre å vite den eksakte årsaken til det, i stedet for bare bare pop piller eller helle kaffe inn i munnen din. Bortsett fra å være en helsefare, kan mangel på energi også skape problemer i våre profesjonelle og personlige liv. Å gjennomgå noen form for terapi, er det viktig for oss å vite årsaken til mangel på energi, som kan variere fra søvnløshet til dårlig kosthold eller hormonelle ubalansen.

Betydning

Det er mange grunner for en mangel på energi eller utmattelse. Fatigue er ikke en sykdom eller en sykdom, og det er definitivt ikke noe som skjer på en enkelt dag. De fleste som går til lege som klager på mangel på energi eller utmattelse rådes god hvile, riktig kosthold og fysisk aktivitet heller enn noen medisiner. Dette er nok til å få de fleste av dem tilbake på sporet i løpet av kort tid.

Misforståelse

Trøtthet kan påvirke alle i alle aldre, selv om den vanlige oppfatningen er at det hovedsakelig påvirker eldre og kvinner. Mangel på fysisk aktivitet kan også føre til en mangel på energi. Man skulle tro at det å jobbe på kontoret eller hjemme er fysisk aktivitet, men det er det ikke. Fysisk aktivitet inkluderer ikke kjører eller sitter på en stol hele dagen lang. For energi som skal produseres i kroppen din du må flytte den i alle retninger og det er det trening vil gjøre deg gjøre.

Fakta

En god grunn for en mangel på energi er mangel på søvn. For en kvinne, kan hormonell ubalanse og overgangsalder være en faktor. Hormonell ubalanse forårsaker nattesvette og hetetokter, som i sin tur føre til rastløshet og mangel på søvn. Det påvirker også riktig funksjon av visse kjertler som skjoldbruskkjertelen og bukspyttkjertelen, som er direkte eller indirekte knyttet til energinivået i kroppen. Uriktig søvnmønster kan også føre til tretthet. Feste hele natten, spise et tungt måltid rett før sengetid og økt stress og spenning nivåer kan føre til søvnapné.
Stress er en annen viktig årsak til mangel på energi. Vår nåværende livsstil havner spenninger og øker stressnivå. Over en periode stresset bygger seg opp og tar bort fra din energi. Utilstrekkelige mengder adrenalin hormoner som bidrar til å avlaste stress i kroppen legge til tilstanden.
Feil kosthold er en annen grunn for mangel på energi. Kroppen vår trenger et komplett kosthold for å fungere skikkelig. Det må ha tilstrekkelige vitaminer, mineraler, karbohydrater, proteiner og fett selv. Mange starter en diett uten å vite det grunnleggende av en komplett ernærings måltid. En lav fett høy karbohydrat diett kan gi deg en plutselig salve av energi. Som diett plan fortsetter og mangel på fett begynner å påvirke kroppen din, vil du føle deg kjedelig og trøtt hele tiden.

Advarsel

Når vet du at du lider av utmattelse? Er du lider av en mangel på energi når du føler deg sliten etter å ha jobbet i over åtte timer kontinuerlig? Kroppene våre trenger hvile og mat med jevne mellomrom for å gjenvinne den tapte energien og den har forskjellige måter å vise oss ineffektivitet. Slapphet, trøtt, sliten hele tiden, svak og følelsen som du vil passere ut, vertigo, svimmelhet og hjertebank er alle tegn på en mangel på energi.

Forebygging / løsning

Se kritisk på hva du spiser. Du trenger ikke å overleve bare på grønnsaker eller "sunn mat." Bare sørg for at du forsyne kroppen din med alle nødvendigheter, inkludert anbefalte mengder fett. Sørg for at du opprettholde en livsstil som inkluderer fysisk aktivitet som å gå, spille, svømming eller bare gym eller gulvøvelser. Gi kroppen tilstrekkelig hvile, minst åtte timers søvn hver dag for å hjelpe den hente sin tapte energi. Kroppen er i stand til å generere sin egen energi med riktig mengde hvile, mat og fysisk aktivitet .

Er det vanskeligere å bli gravid med en lav HCG?

Er det vanskeligere å bli gravid med en lav HCG?


Humant choriongonadotropin, eller hCG, er en av de hormoner som er nødvendige for å opprettholde svangerskapet. Den er produsert av cellene i corpus luteum; Disse celler danner grunnlag av placenta.

Misforståelse

Mange mennesker kan tro at en kvinne må ha et høyt hCG nivå for å bli gravid. I sannhet, en kvinnes hCG nivåene er ubetydelig før hun blir gravid. Graviditet er årsaken til økningen i hCG-nivåer.

Fertilitetsbehandling

Par som sliter med infertilitet kan omfatte hCG injeksjoner som en del av deres fruktbarhet behandlinger. På grunn av hormonmangler, kan noen kvinner ha nytte av syntetisk hCG for å hjelpe stabilisere og opprettholde en tidlig graviditet.

Viktigheten av Endre

Mer viktig enn mengden av hCG er økningen i nivået av hormon. Det er avgjørende for nivået av hCG å stige konsekvent gjennom tidlig i svangerskapet - dette indikerer cellene ansvarlig for å lage morkaken er å multiplisere og støtte fosteret.

Andre hensyn

Noen svulster skiller ut hCG. Ifølge American Cancer Society, er hCG en markør for "svangerskaps trofoblastiske svulster og noen bakterie celle kreft." Derfor kan en økning i hCG uten tegn på graviditet indikere tilstedeværelse av en svulst.

Bli gravid

Flertallet av kvinner vil ikke trenger supplerende hCG for å opprettholde en graviditet. Under normale forhold, et komplekst sett av triggere og balanserer tillate kvinnelige reproduktive system for å regulere seg selv og opprettholde en graviditet uten ekstra hormoner.

Hvor å få HCG

Hvor å få HCG


HCG er et hormon som produseres naturlig i legemet under graviditet som er godkjent for bruk i behandling av visse lidelser. Men i de senere årene har det blitt stadig mer populært som en vekt-tap supplement, enten tatt i muntlig drops eller ved injeksjon.

HCG

HCG er forkortelsen for humant choriongonadotropin. Det er et hormon som produseres naturlig i kroppen under svangerskapet, for det meste i mors placenta. Det er antatt å signalisere til hypothalamus å kvitte kroppen med overkant fettvev.

Historie

Dens opprinnelige talsmann var den britiske endokrinolog ATW Simeon, som i midten av forrige århundre utviklet en svært lav kalori diett (VLCD). Han fant at pasienter som han administrerte HCG var i stand til å følge dietten, å miste kroppsfett raskt samtidig bevare lean body mass. Han publiserte sine funn om dette i en 1971 manuskript kalt "pounds og inches."

Betraktninger

I en dobbel-bling studie, American Journal of Clinical Nutrition viste at HCG i seg selv ikke akselerere vekttap. Det bærer helserisiko også, siden det er et hormon, og forstyrrer kroppens naturlige balanse av disse kjemikaliene. Hos menn er det spesielt farlig, med langvarig bruk slutt hemme naturlig testosteron produksjon.

Farene

HCG er bare tilgjengelig på resept, og er ikke godkjent av Food and Drug Administration (FDA) for bruk som et vekttap narkotika. Mange Internett-apotek tilbyr HCG ikke gjøre dette klart, og gi forvirrende og feil dosering informasjon. I sin injiserbare form, innkjøpere også kjøre store risikoer i å injisere seg selv feil.

Tilgang

Hvis du bestemmer deg for du må prøve HCG for vekttap, forskning en lege i ditt område som fører tilsyn kurs av stoffet spesielt for dette formålet. Sørg for å få detaljerte instruksjoner om bruk og jevnlig delta på oppfølgingsbesøk.

Hvordan bruke & Valg av HCG Rapid testkassett

Hvordan bruke & Valg av HCG Rapid testkassett


HCG Rapid testkassett er en type graviditetstest som krever plassere urin i en testing også. Graviditetstester er tilgjengelig i et bredt utvalg av merker, stiler og emballasje. Mange tester er solgt i pakker på to eller flere i påvente av ønsket om å bekrefte resultater gjennom gjentatt testing. Alt over disk graviditetstester søke å bekrefte tilstedeværelse av humant choriongonadotropin (HCG), en graviditetshormonet som kan oppdages dager etter befruktning skjer. De fleste over disk HCG tester hevder å nøyaktig forutsi graviditet etter den første dagen av en savnet menstruasjonssyklus.

Hvordan bruke & Valg av HCG Rapid testkassett

•  Kjøp din HCG kassett test i butikken eller på nettet. Dette kan gjøres gjennom en online medisinsk forhandler eller gjennom din lokale pharamacy. HCG kassett tester er de som ikke har en absorberende spiss for urinsamling, men heller en samling godt. Dette er også den type HCG test oftest brukt av medisinske klinikker.

Samle urinen i en liten beholder. Urin samles tidlig på morgenen inneholder de høyeste nivåene av HCG og er den foretrukne testing tid.

Plasser urin i leseruten bruke dropper. De fleste pakkene inkluderer dropper og vil angi riktig antall dråper, vanligvis en til to.

Still timeren din til tiden skissert i pakken instruksjonene. Dette er vanligvis 3 minutter. Lese resultatene for tidlig kan føre til en falsk lesing. Ifølge womenshealth.gov har forskning antydet at ha ventet 10 minutter før avlesning av resultatet som er mest effektiv i å få en nøyaktig avlesning.

Les resultatene. En styreledning skal vises kort tid etter tilsetningen av urin. Dette bekrefter at en passende volum ble tilsatt og at testen fungerer. Dette er ikke en indikasjon på graviditet. En ny linje vises hvis HCG nivåer kan påvises. Selv om linjen er veldig lett dette er en indikasjon på graviditet.

Hint

  • Brukerfeil kan føre til unøyaktige resultater fra en graviditetstest hjemme og bekreftelse fra helsepersonell er viktig. Forekomsten av falske negativer er mye høyere enn falske positiver i hjemmet HCG testing.

SP Brand HCG Test Veibeskrivelse

SP Brand HCG Test Veibeskrivelse


Graviditetstester er i stand til å oppdage HCG, human chorionic gondaotropin, hos kvinner som er gravide. Følsomheten av SP merkegraviditetstest er 25 millienheter pr milliliter (MLU / ml), og det er 99 prosent nøyaktig. Resultatene er tilgjengelig direkte på test i løpet av tre minutter. Denne bestemt merke av graviditetstest er mest brukt i en medisinsk kontor setting. Alle resultater, spørsmål og bekymringer angående graviditet og graviditetstester, bør gjennomgås med helsepersonell.

SP Brand HCG Test Veibeskrivelse

SP Cassette Test

urinere i en steril urinoppsamlingsbeholder.

Sett plastpipetten inn i beholderen og klem før urin entrer oppsvulmede slutten.

Klem dråpetelleren for å sette urin på testen i området merket "S."

Se for kontroll linjen skal vises i rektangelet vinduet over "C." Hvis resultatene er positive, vil testlinjen vises i det samme vinduet, over "T."

Vurdere testresultatene etter tre minutter har gått.

SP Dipstick Test

urinere i en steril urinoppsamlingsbeholder.

•  Ta ut peilepinnen fra posen.

Sett peilepinnen, hvit side ned, i koppen.

Se for kontroll linjen skal vises. Det vil være en nærmest deg, og de potensielle test streker ved siden av.

testresultater etter tre minutter har gått.

Hint

  • Dersom testlinjen ser og ikke den styreledning, er testen ugyldig.