Digidexo.com

trøtthet antidepresiva behandling

Hvordan behandle trøtthet i multippel sklerose

Hvordan behandle trøtthet i multippel sklerose


Trøtthet i multippel sklerose er en overveldende og ødeleggende tretthet. Følelsen kan være fysisk og psykisk. Fatigue påvirker evnen til å utføre oppgaver og vedlikeholde relasjoner. Personer med multippel sklerose kan ta skritt for å kontrollere tretthet og til slutt forbedre kvaliteten på hjem og arbeidsliv.

Hvordan behandle trøtthet i multippel sklerose

•  Øke søvn. Løse eventuelle multippel sklerose problemer som forstyrrer natten sover. Dette omfatter ofte inkontinens og muskelspasmer. Trøtthet mounts løpet av dagen. Mens hjemme, ta naps. På jobb bruker lunsjpausen for en kort lur.

Spar fysisk energi. Bruk en rullator eller rullestol. Handle på Internett eller telefon med hjemkjøring. Gi kjedelig husarbeid til andre familiemedlemmer. Velg avslappende fritidsaktiviteter. På jobb be om eventuelle overnattingssteder som vil redusere fysisk tretthet.

Spar mental energi. Planlegg aktiviteter som krever konsentrasjon for tidlig morgen før trøtthet intensiverer. Trøtthet festene gjennom arbeidsuken for de med multippel sklerose, så planlegge viktige møter tidlig i uken etter en avslappende helg.

Senk kroppstemperatur. Heat utløser tretthet i multippel sklerose. Skru ned termostaten betraktelig. Drikk kalde, alkoholfrie drikkevarer. Bruk bærbare fans og andre personlige kjøling enheter spesielt når du er borte fra hjemmet.

Søke støtte fra andre med multippel sklerose. De kan dele tips for å forebygge og håndtere tretthet. Sosial støtte minsker også depresjon som bidrar til tretthet.

Ta foreskrevne medisiner. Leger ofte behandle tretthet i multippel sklerose med amantadin hydrochloride eller modafinil. Begge er tatt av munnen daglig.

Hint

 • Finne lokale støttegrupper ved å spørre en lege som behandler multippel sklerose eller kontakte National Multiple Sclerosis Society.
 • Hvis tretthet forårsaker problemer på jobben, husk multippel sklerose er en overbygd funksjonshemming under Americans with Disabilities Act som gir vern mot diskriminering i arbeidslivet.

Hvordan behandle trøtthet hos kreftpasienter

Hvordan behandle trøtthet hos kreftpasienter


Kreftpasienter opplever tretthet av mange grunner. Tumoren kan føre til tretthet ved å forstyrre blodcelledannelse eller ved å produsere giftstoffer i kroppen. Legemidler til behandling av bivirkninger som kvalme kan føre til tretthet. Vekttap, metabolske forandringer, søvnforstyrrelser og stress er andre medvirkende faktorer. Adresse den underliggende årsaken til å behandle tretthet med effekt.

Bruksanvisning

•  Vurder å justere dosen av dine smertestillende medikamenter. Sterke smertestillende midler, spesielt narkotika, forårsake kraftige følelser av tretthet. Legen din kan anbefale en lavere dose eller en ikke-narkotiske smertestillende for milde til moderate smerter.

søke behandling for anemi. Behandling for kreft-relaterte anemi inneholder røde blodlegemer transfusjoner og medisiner som gjør flere røde blodceller ved å stimulere benmargen.

deltar i øvelsen de fleste dagene i uken. Selv om det synes counterintuitive å bevege seg når du føler deg utmattet, studier viser at folk som forblir aktive under kreftbehandling har mer energi og en bedre følelse av velvære enn de som ikke gjør det.

Ta kontakt med en fysioterapeut for svakhet fra muskel eller nerveskader. Lange perioder med inaktivitet bidra til ytterligere muskelsvinn, og du kan trenge terapi for å gå tilbake til normale daglige aktiviteter.

Be legen om en henvisning til en rådgiver eller psykolog. Angst og depresjon er ofte forvekslet med tretthet ved kreftpasienter. En terapeut kan også arbeide med pasienter for å redusere frykt og stress som forverre trøtthet.

Forbedre ernæring og væskebalansen. Dehydrering og lav protein dietter føre til tretthet. Hvis du opplever dehydrering eller underernæring fra oppkast eller diaré, spør legen dersom flytende måltid erstatninger som er aktuelle for deg.

Hvordan bruke Trening for å behandle multippel sklerose

Hvordan bruke Trening for å behandle multippel sklerose


Fordelene ved trening hos personer med multippel sklerose er godt dokumentert. Trening kan forbedre muskelstyrke, pust, balanse, beintetthet og generell fitness. Trening kan også forbedre blære og tarm funksjon, vanlige problemer i multippel sklerose. En godt designet treningsplan kan til slutt forbedre den generelle utsiktene og livskvalitet.

Hvordan bruke Trening for å behandle multippel sklerose

•  Vær realistisk. Vurdere mobilitet og tretthet mønstre. Integrer trening i vanlige aktiviteter. Noen øvelser kan gjøres på kjøkkenet mens du venter på mat å lage mat. Andre kan gjøres mens du ser på TV eller før du står opp av sengen. Begynn med bare én eller to øvelser og noen få repetisjoner.

Prøv øvelser i horisontal stilling. Trening på en fast madrass eller teppebelagte gulv. Eksempler er kneet til brystet hever, rumpe høyninger, arm hever og bekken tilt.

Oppgave i sittende stilling. Øvelse i en rullestol ved kjøkkenbordet. Plasser håndflatene på et kjøkkenhåndkle. Skyv den frem over bordet for å strekke armene. Bruk en rull med plast eller folie vikle å gjøre håndledd og arm krøller. Ta dype åndedrag mens du sitter å trene magen. Dette kan forbedre kroppsholdning, noe som ofte er svekket i multippel sklerose.

Knel på hender og knær for ekstra trening. Utvide en arm eller ben. Til slutt jobbe opp til å utvide en arm og motsatt ben. Utøve magemusklene ved å trekke dem i knestående.

Utfør øvelsene i vertikal stilling hvis mobilitet tillater. Plasser en stol i nærheten til å holde. Hold kneet rett når man løfter benet fremover, bak og til siden. Prøv øvelser for å opprettholde balansen uten stolen. Plasser føttene tett sammen og stå. Gjenta med den ene foten foran den andre.

Bygg opp gradvis. Mestre to øvelser med fire repetisjoner hver og gjenta daglig. Vurdere trøtthet før du legger andre øvelser for å behandle multippel sklerose. Legg bare én ny øvelse over en tre dagers periode.

Hint

 • Trening under tilsyn av en lege og med hjelp av en fysioterapeut.
 • Trening i vann er utmerket for de med multippel sklerose. Vannet gir støtte for svekket lemmer, gir et større spekter av bevegelse og legger motstand for å bygge muskelstyrke.
 • Trening kan bidra til overoppheting i multippel sklerose. Drikk kule drikkevarer. Trene innendørs med termostaten skrudd ned.

Drug Naltrexon for MS behandling

Naltrexon ble utviklet for, og brukes først og fremst som en blokkerende agent for narkotika og alkohol. Det har vært en effektiv metode for behandling av narkotika og alkohol avhengighet for år. Det er ikke; Imidlertid, kan den eneste måten Naltrexon benyttes. Det blir også brukt av enkelte leger, i meget små doser, som en behandling for multippel sklerose (MS).

Naltrexon Bruk

Leger bruker lav dose Naltrexon (LDN) som behandling av MS, kan bruke den på flere forskjellige måter. Noen kan bruke den til å blokkere sykdommen fremgang; dermed omgår noen av sine verste bivirkningene. Andre vil finne det nyttig i forebygging av tilbakefall. Atter andre kan bruke den til å behandle MS symptomer som depresjon, trøtthet, manglende evne til å tenke kognitivt, inkontinens, muskelsvakhet og spastisk bevegelse.

Hvordan stoffet fungerer

Ingen helt forstår hvordan LDN fungerer. Noen forskere mener det øker endorfin nivåer i kroppen, som fører til en følelse av velvære. Dette kan forklare stoffets effektivitet ved behandling av bivirkninger som depresjon, tretthet og smerte. Andre mener det fungerer som en antioksidant til å redusere frie radikaler. Dette er imidlertid bare teorier. Forskning fortsetter i et forsøk på å peke ut hvordan stoffet virkelig fungerer.

Naltrexon effektivitet

Noen vitenskapelige studier hevder stoffet kan senke nervesystemet betennelsen i forbindelse med MS. Andre hevder Naltrexon øke kroppens naturlige immunforsvar, slik at tilstanden mindre alvorlige. En studie utført ved University of California viste medikamentets evne til å redusere noen av bivirkningene av MS. Et annet gjort i Italia foreslo det økte noen bivirkninger som tretthet og smerter, samtidig redusere andre som depresjon og muskelspasmer.

Dosering Beløp

Naltrexon kan forskrives muntlig eller ved injeksjon. De typiske doseringer som brukes for MS-pasienter er små, i snitt omtrent 3 milligram per dag. Doser enn 5 mg anbefales ikke.

Naltrexon bivirkninger

På grunn av at medikamentet administreres i små doser den produserer få bivirkninger, og noen forsvinne når kroppen blir aklimatisert. Bivirkninger rapportert inkluderer blodprosent svingninger, økt kolesterol, irritabilitet, bemerket endring i leverfunksjon og økt eller levende drømmer.

Narkotika Advarsler

Noen ting må unngås mens du tar Naltrexone. Den kan ikke anvendes i kombinasjon med narkotika, siden virkningene av å bruke stoffer sammen i feil kombinasjon, gir ofte negative resultater.

Hos noen pasienter, Naltrexon reduserer reaksjonstid. Derfor, de som bruker det bør ikke operere tungt eller farlig utstyr. En overdose kan være dødelig hvis det ikke motvirkes i tid. Overdose symptomer inkluderer kramper, svimmelhet, kvalme og magesmerter.

Enkeltpersoner å ta Naltrexon bør informere legen sin hvis de drikker alkohol eller ta narkotika; har hemofili, nyre-eller leversykdom, er gravid eller planlegger å bli gravid; eller ammer.

Hvordan til å behandle kronisk migrene uten reseptbelagte legemidler

En migrene hodepine kan ødelegge dagen din - og hvis det ikke er behandlet på riktig måte, kan du fortsatt være lidelse flere dager senere. Selv om det er reseptbelagte legemidler som er tilgjengelige for å lette din smerte, noen ganger migrene svarer godt til behandlinger du kan gjøre selv, samt over-the-counter medisiner.

Hvordan til å behandle kronisk migrene uten reseptbelagte legemidler

•  Legg merke til de tidlige varseltegn på en migrene. Du kan legge merke til så tidlig som halv time før utbruddet av smerte som du opplever tegn på en klassisk migrene. Disse tegn er sensing en "aura" eller opplever synsforstyrrelser som flekker eller tåkesyn. Men de fleste migrene er ikke klassiske migrene. De fleste kronisk migrene er kalt "vanlige" migrene. Vanlige migrene, i motsetning til klassiske migrene, ikke begynn med synsforstyrrelser. Vanligvis starter de med en matt bankende på den ene siden av hodet. Andre symptomer kan være kvalme, brekninger, svimmelhet, forvirring og trøtthet.

Stopp hva du gjør og starte behandling. Forlate arbeidet, hvis du kan. Slippe bort fra at sosiale engasjement. Slå av datamaskinen eller TV. Catch migrene tidlig, for jo lenger du deltar i mental eller fysisk aktivitet, det er det verre sannsynlig å få. Og jo tidligere du delta på migrene og begynne å behandle den, jo mer vellykket behandling være.

medisinere din migrene med en anti-inflammatorisk over-the-counter medisiner. Noen smertestillende midler som kan hjelpe inkluderer ibuprofen, aspirin og paracetamol, men sjekk med legen din om hvilken medisin som passer for deg. Det er også over-the-counter smertestillende midler formulert spesielt for migrene som kombinerer flere smertestillende ingredienser.

Ta ingefær kapsler. Ikke en anti-inflammatorisk, hjelper ingefær likevel med kvalme. Du kan finne ingefær hjelper spesielt hvis du opplever magesyke.

Drikk en kopp kaffe. Selv om koffein i kaffe kan til tider være en trigger som forårsaker migrene, noen ganger kan det også redusere smerten av migrene. Annet enn kaffe, motstå fristelsen til å spise eller drikke noen av de andre vanlige utløse mat, noe som kan gjøre migrene verre. Blant mulige triggere er MSG (mononatriumglutamat), sjokolade, peanøtter, sitrusfrukter, dyrkede meieriprodukter, kjøtt behandlet med natriumnitrat - inkludert pølser, kjøttpålegg og bacon - og rødvin.

Redusere betennelse ved hjelp av en eller alle av disse metodene: Påfør et kaldt omslag eller ispose til hodet, nakke og skuldre der det er smerter og ømhet. Foruten å gi umiddelbar lindring, blir dette blodet flyter vekk fra hodet. Hvis migrene er bare begynnelsen, stupe hendene og armene opp til albuene i vann så varmt som du kan godt ta det. Du kan være i stand til å avverge migrene hvis du kan få blodet flyter vekk fra hodet og inn i hendene. Alternativt kan du ta en varm, grunt bad - ikke så varm at du skålde deg selv - og lev bare underkroppen, slik at blodet flyter vekk fra hodet. Hvorfor disse behandlingene? Migrene er vaskulære hodepine som involverer ekspanderende av blodkar i hodet ditt. Når du får blodet til å flyte vekk fra hodet, du hjelpe disse blodårene returnere tilbake til det normale - og det betyr lettelser smerte.

Hvil på et sted uten støy, skarpe lys og lukter. Koble telefonen. Senk blinds. Spør resten av husstanden ikke å forstyrre deg annet enn å se på deg innimellom. Mange mennesker som lider av migrene er svært følsomme for intense lyder, lys og lukter. Hvil i minst et halvt oppreist stilling. Dette hindrer blodet rushing til ansiktet ditt og gjøre migrene verre.

Hint

 • Disse anbefalingene er kun for voksne - ikke for barn.
 • Før du prøver noen av disse behandlingene, sjekk med legen din for å være sikker på diagnosen og for å sørge for at disse behandlingene er riktig for deg.
 • Ikke overdose på noen av de over-the-counter medisiner som er nevnt ovenfor. Hvis du trenger mer enn standard dose for å behandle migrene, få en resept.
 • Gravide kvinner bør ikke ta ingefær rot pulver. Ingefær rot pulver bør ikke tas uten vann på grunn av mulig forbrenning av spiserøret.

Hvordan å behandle migrene hodepine Uten Ibuprofen

Migrene er en alvorlig, bankende hodepine, karakterisert ved smerter på den ene siden av hodet, kvalme, oppkast og følsomhet for lys og lyd. Migrene er en vaskulær tilstand, forårsaket av utvidelse av blodårene som trykkes mot den trigeminal nerve, forårsaker intense smerter. Ubehandlede migrene kan vare fra 3 timer til 4 dager, og ofte svekkende.

Hvordan å behandle migrene hodepine Uten Ibuprofen

•  Legg deg ned i et stille, mørkt rom med en kald komprimere enn øynene og pannen. Trøtthet ofte følger smerten av migrene og søvn kan hjelpe lindre symptomene. Noen mennesker finner lindring ved å bruke press mot sitt tempel.

Forsøk å bruke excedrin, som er en kombinasjon av acetaminofen, aspirin og koffein. Koffein øker virkningen av paracetamol og aspirin å lindre smerter og er en effektiv behandling for migrene behandling.

Snakk med legen din om reseptbelagte medisiner. Triptaner er en familie av legemidler som virker på kilden til migrene smerte ved å forårsake de utvidede blodkarene seg sammen, lindre press på nerve. Når tatt i starten av et angrep, triptaner effektivt lindre smerter og forkorte varigheten av migrene.

•  Vurder daglig migrene-forebyggende medisiner. Hvis du har hyppige migrene, det vil si mer enn tre i måneden, kan daglig behandling anbefales. Low-dose amitriptylin, et antidepressivum, reduserer forekomsten av migrene. Andre medisiner som brukes daglig for migrene forebygging inkluderer betablokkere, antiepileptika, serotoninantagonister eller monoamin oksidase (MAO-hemmere).

Aktivt prøve å forhindre migreneanfall. Migrene er utløst av allergi, enkelte matvarer (for eksempel bearbeidet mat, sjokolade, vin eller ost), mangel på søvn, venter for lenge med å spise eller stress. Hold en hodepine dagbok over maten du spiste og dine aktiviteter og tidsplan før hver migrene. Når du identifisere dine personlige utløser migrene, kan du prøve å unngå dem så mye som mulig for å minimere angrep.

Hvordan å behandle symptomer på lavt kaliumnivå

Kalium er en av de mineraler som fungerer som en positiv elektrolytt for å opprettholde vannbalansen i kroppen. Vanlige symptomer på kaliummangel er munntørrhet og ekstrem tørste, svakhet, tretthet og muskelkramper. Lave nivåer av kalium i blodet kan være forårsaket av sykdom, dårlig kosthold eller bruk av diuretika, visse hjerte medisiner eller kortikosteroid narkotika. Heldigvis kan symptomer på kaliummangel behandles med hell ved å følge legens anvisninger nøye.

Hvordan å behandle symptomer på lavt kaliumnivå

•  Få det anbefalte daglige inntaket av kalium, som er 2000-3500 mg uavhengig av hvor mange kalorier du forbruker. Idrettsutøvere og gravide kvinner kan trenge mer kalium for å forebygge trøtthet og kontrollere blodtrykket. Flere senior voksne også øke kalium i sine dietter for å senke blodtrykket og risikoen for hjerte-og karsykdommer som følge av inntak av for mye salt.

Unngå overdreven bruk av avføringsmidler og aspirin, som kan påvirke balansen av kalium i kroppen forårsaker uregelmessig hjerterytme og muskelsmerter og svakhet. Sunn nivåer av kalium fremme regelmessig hjerterytme og normal muskelsammentrekninger.

Spis mat med høyt kalium, et mineral som finnes i noen mengde i de fleste kjøtt, frukt og grønnsaker. Bananer, yams, sitrusfrukter, aprikos, vannmelon, svisker, rosiner, dadler, og cantaloupe er alle kalium rik mat. Inkludert melk, hele korn, brokkoli, spinat, asparges, potet skins, gulrøtter, laks, sardiner, og melasse i kosten kan bidra til å øke kaliumnivået også. Kroppen skal få nok kalium hvis du spiser en godt balansert kosthold.

Bruk en salt erstatning som inneholder kaliumklorid, men spør legen din først, som salterstatninger kan være farlig for mennesker som har visse medisinske tilstander som diabetes eller nyresykdom. Individer med svekket nyre-funksjonen er i stand til å fjerne overflødig kalium fra legemet. Tilstanden kan ha alvorlige, selv livstruende konsekvenser, mens folk med friske nyrer har som regel ingen problemer med å bli kvitt kroppen av for mye kalium.

behandle symptomer på lavt kalium med OTC narkotika eller reseptbelagte medisiner. Leger anbefaler ikke å ta over-the-counter kaliumtilskudd med mindre pasienter diskutere en riktig dosering på forhånd. Kalium kan bygge opp i kroppen, og ofte folk ta for mye når du prøver å behandle kalium mangler selv. Legen din kan velge å foreskrive en kalium supplement, slik at han kan overvåke kaliumnivået i blodet og se etter eventuelle symptomer på for mye kalium.

Ta alle medisiner som anvist av din lege eller apotek. Spør legen din om andre medisiner for å kontrollere høyt blodtrykk, som kanskje ikke er så sannsynlig å tømme kroppen for kalium. Diuretika, som ofte brukes til å behandle høyt blodtrykk og høyt blodtrykk, arbeid ved å hjelpe kroppen i excreting salt og væske. Skiller ut andre viktige næringsstoffer fra kroppen er en vanlig bivirkning.

•  Begrens inntak av alkohol og koffein, som for mye av enten kan føre til elektrolyttforstyrrelser. Alkohol kan også øke bivirkningene av visse medikamenter som er foreskrevet til behandling av lavt kalium.

konsultere legen din for behandling av mulige underliggende medisinske årsaker til kaliummangel. Disse kan omfatte hypertyreose eller en arvelig tilstand som kalles familiær periodisk paralyse, i så fall en person kan lide sporadiske anfall av muskelsvakhet eller lammelser.

Hint

 • Bivirkninger av kaliumtilskudd er diaré, kvalme og oppkast. Hvis symptomene vedvarer, avslutte bruken og ringe legen din. Forsikre deg om at legen din vet om eventuelle narkotika allergier, nyreproblemer, hjertesykdommer, eller historien om magesår før forskrivning kalium.
 • En diett lav i kalium og høy i natrium kan føre til en økning i blodtrykket. Kontakt legen din umiddelbart hvis du har kraftig oppkast eller magesmerter, eller svart, tjæreaktig avføring og blod i avføringen mens du tar kaliumtilskudd, da disse symptomene kan være tegn på indre blødninger.

Symptomene på trøtthet etter å ha spist

Symptomene på trøtthet etter å ha spist


Mange mennesker opplever en følelse av tretthet eller apati etter å ha spist, som kan innebære mental og fysisk utmattelse, men kan også innebære muskelsvakhet. Selv om trøtthet etter en sporadisk måltid er OK, noen har en tendens til å føle tretthet etter å ha spist hvert måltid, noe som kan bli en årsak til bekymring. Andre symptomer kan ledsage tretthet etter å ha spist.

Mageproblemer

Mageproblemer ofte følger følelsen av trøtthet etter matinntak og kan medføre smerte eller kramper i magen, diaré, oppblåsthet og kvalme. Dette kan være et resultat av den type matvarer som forbrukes eller mengden av mat konsumert i en gitt måltid. Dårlig fordøyelses helse kan føre til andre helsemessige forhold, for eksempel irritabel tarm syndrom.

Konsentrasjonsvansker

Utmattelse etter spising kan også innebære problemer med konsentrasjon, nervøsitet, irritabilitet og forvirring. Folk kan føle at de ikke er stand til å fungere skikkelig etter å ha spist. For de med hypoglykemi, kan de også oppleve skjelvinger, hodepine, irritabilitet og svakhetstegn også.

Svimmelhet

Noen som opplever tretthet etter å ha spist også føler deg svimmel, noe som kan være et tegn av å spise for mye sukker, matforgiftning eller matallergier eller et tegn på en annen helsetilstand. De som er lei etter å ha spist kan ha problemer med hørselssystemet, slitasjegikt, gastritt, hjertesykdom eller nyreproblemer som blusser opp etter å ha spist.

Årsaker

En av de vanligste årsakene til følelsen lethargic etter et måltid er et resultat av sukker eller karbohydrater forbrukes. Sukker gi kortsiktig energi, men en gang at energi forbrukes, er det vanlig å føle en nedgang i energi. Alternative årsaker kan være stress, mangel på stimulering, mangel på søvn og andre problemer. Andre potensielle helsemessige problemer som fører til apati etter spising inkluderer kronisk utmattelsessyndrom, depresjon, søvnløshet, autoimmune problemer, anemi, og andre medisinske tilstander.

Forebygging og behandling

Tretthet eller slapphet etter spising kan løses ved å gjøre en endring i daglige vaner, som å unngå krydret mat, sukkerholdig mat og høy karbohydrat matvarer. I stedet for å ha måltider som har store porsjoner, har flere mindre måltider utover dagen. Fordøyelsesbesvær og oppblåsthet kan unngås ved å ha en tilstrekkelig mengde vann og fiberrik mat, som frukt og grønnsaker. Hvis en person har kontinuerlig tretthet etter å ha spist, er det viktig å søke legehjelp for å utelukke andre helsemessige problemer.

Hvordan behandle en bihulebetennelse

Hvordan behandle en bihulebetennelse


Nesten alle opplever tette bihuler og / eller en infeksjon på et tidspunkt i livet. Noen mennesker kan få dem på en hyppig og kronisk basis på grunn av medfødte misdannelser eller allergi, men heldigvis, de fleste får dem innimellom og kan behandles og kureres ved å følge noen enkle retningslinjer.

Tegn og symptomer på en bihulebetennelse inkluderer, men er ikke begrenset til: hodepine, lavgradig feber, ansikts tyngde, øre fylde, trøtthet og følelsen som hodet ditt er "svært tung"

Hvordan behandle en bihulebetennelse

Sinus er ballong-lignende strukturer i hodet som kan bli tette med slim, dander og / eller en kombinasjon av fremmede stoffer. Ved ganske enkelt blåser nesen forsiktig på regelmessig basis, og følge den med en god håndvask, kan du bidra til å forhindre bihuleproblemer fra å slå til infeksjoner. Noen leger selv anbefale milde "vanning" med sterilt saltvann på anledningen hvis sinus lunger og / eller infeksjoner er et tilbakevendende problem. Rådfør deg med helsepersonell før du bruker denne teknikken.

Ta noen foreskrevne antihistamin eller decongestant å holde lomme passasjer åpne og tillate for lunger til å renne. Ikke bruk de fleste over-the-counter (OTC) nesespray i mer enn tre dager, siden bihulene kan bli "avhengig" (avhengig av dem for å være åpen). Spør helsepersonell før du bruker noen OTC nesespray.

Påfør varm, fuktig varme for å hjelpe med sinus press og ubehag. Bare ta en fin varm dusj og tillater å dusje det varme vannet ansiktet ditt kan gjøre deg bedre. Varme ansiktet pakker også fungere godt, men sørg for at pakkene er bare varmt å ta på før du legger dem over snutepartiet (sinus området). Ikke brenn deg selv!

Drikk rikelig med klare væsker. I medisin har vi et ordtak: "Hemmeligheten til forurensning er fortynning" Fortynne alle de tunge slim ved å drikke vann, sportsdrikke, eller andre klare væsker. Unngå melk, kremer, eller andre meieriprodukter som kan øke lunger.

ta hele resept som anvist hvis sykepleier utøveren eller lege foreskriver et antibiotikum. Du bør aldri noensinne har "til overs" antibiotika. Når du slutter å ta antibiotika før full løpet av behandlingen er over, er alt du gjør slik at de bakteriene som har smittet deg med å bli sterkere til det aktuelle antibiotika, som fører til antibiotikaresistens. Antibiotikaresistens er et stort helseproblem over hele verden, og folk dør av enkle infeksjoner som ikke lenger reagerer på behandlingen, fordi de nå har en "super bug!" Du her i Amerika tar bare delvise doser av antibiotika bidrar til super bug formasjon over hele verden.

Alltid, alltid, alltid vaske hendene før og etter du pusser nesen, ta medisiner eller engang tenke på det. Enkel riktig håndvask redder liv!

Hint

 • Som med alle medisinske råd på Internett, må du alltid ta kontakt med din personlige helsepersonell før du implementerer noen helsetjenester handling.

Hvordan til å behandle multippel Chemical Sensitivity (

Flere kjemiske sensitivitet (MCS) er en kronisk sykdom som oppstår etter å være over utsatt for kjemikalier og substanser fra omgivelsene. Noen av de mange symptomer på denne sykdommen er brennende, sviende øyne, ekstrem trøtthet, svimmelhet, svimmelhet, bihuleproblemer, lysfølsomhet og nese, muskel-og leddsmerter, tungpustethet, fordøyelsesproblemer, utslett, kløe i huden, dårlig hukommelse og konsentrasjon , rennende nese, og søvnproblemer. Behandling Multiple Chemical Sensitivity (MCS) er en vanskelig oppgave, men kan gjøres; Det er ingen kjente botemidler for denne sykdommen. Det finnes i dag flere måter å være i stand til å bidra til å avlaste de utløser og symptomer på sykdommer.

Hvordan til å behandle multippel Chemical Sensitivity (

Utfør en total body avgiftning prosess som spyler ut kroppen for giftstoffer som har bygget opp i kroppen. Dette gjøres best gjennom badstuer og autolymphycyte faktor behandling.

spise økologisk mat og produsere som de mangler kjemikalier som normalt finnes i bearbeidet mat. Råvarene har hovedsakelig plantevernmidler på dem i dagligvarebutikker.

Øke inntaket av magnesium som er kjent for å hjelpe de med (MCS) Multiple Chemical Sensitivity.

unngå bearbeidet mat på alle kostnader som de er en høy trigger for (MCS) Multiple Chemical Sensitivity.

Provokasjon-Nøytralisering er Millers metode og innebærer serie endepunkt hud titrering gjennom injeksjoner.

Prøv Skin Børsting som er en måte å bidra til å rense huden ved å stimulere ens lymfesystemet. Dette hjelper til å fjerne de giftstoffer fra kroppen.

Ta kontrastdusjer som er å hjelpe kroppens vev for å øke blodsirkulasjonen som er å fremme å styrke kroppens immunsystem gjennom rensing. For å gjøre dette på er ved vekslende varmt og kaldt vann som du ta dusj. Slå på varmt vann i minst tre minutter, og deretter alternativ til kaldt vann for minst et minutt, deretter gjenta syklusen igjen og gjøre slutt på syklus med hjelp av kaldt vann.

Gjør endringer i miljøet for å bidra til å redusere mulige triggere; eliminere sigarett og sigar røyk, holde din fysiske miljøet rent, installere et luftfilter eller leren til å filtrere ut luften i hjemmet. Hvis mulig, fjerne alle tepper i hjemmet fordi tepper inneholder produksjonsgiftstoffer.

Hint

 • Må søke råd fra din lege lege før du prøver disse tipsene.

Tuberkulose Behandling

Tuberkulose er en bakteriell infeksjon som primært påvirker lungene. I noen tilfeller kan bakteriene spres til andre deler av kroppen, oftest bein, ryggraden, hjerne og nyre. Bakteriene er identifisert av en enkel test som kalles en PPD test der fem tuberkulin enheter (TU) av PPD som injiseres i huden. Hvis det oppstår irritasjon, legen "leser" eller identifiserer hevet hud som indikerer tilstedeværelse av tuberkulosebakterier. Når testen er positiv (den irritasjon) behandling er nødvendig.

Tuberkulosesmitte

Behandling avhenger av om tuberkulose er aktiv eller er bare til stede som en tuberkulosesmitte. En tuberkulose er diagnostisert når bakterier som forårsaker tuberkulose er funnet i lungene, men er ennå ikke aktivert. Ifølge Family Doctor, bare 10 prosent av personer som har bakteriene i lungene faktisk utvikle aktiv tuberkulose. Når tuberkulosebakterier er identifisert på en hudtest, er røntgenundersøkelse vanligvis utføres for å fastslå om infeksjonen er aktiv TB eller om bakteriene er tilstede, men ikke ennå en aktiv infeksjon. De med inaktive bakterier er ikke smittsom, og ingen kan ta tuberkulose fra dem. Når bakteriene ikke er blitt aktivert, blir det vanligvis behandlet med et antibiotikum, kalt isoniazid, som dreper infeksjonen.

Isoniazid

Når du tar isoniazid å drepe tuberkulosebakterien og hindre tuberkulose fra å bli aktiv, er det viktig ikke å gå glipp av en dose av p-piller. Vanligvis resepter instruere at pillen tas hver dag i seks måneder. Leger kan be om månedlige besøk i løpet av denne tidsperioden for å sikre at tuberkulose har ikke blitt aktiv. Du kan ikke drikke alkohol eller ta paracetamol (som Tylenol) når du tar Isoniazid.

Aktiv tuberkulose

Aktiv tuberkulose er en symptomatisk sykdom, som vanligvis forårsaker hoste og trøtthet. Fire legemidler brukes i behandling av aktiv tubercuslosis: Ethambutol, Pyrazinamide, Rifampicin og Isoniazid. Vanligvis vil du ta alle fire av disse stoffene til tuberkulose er løst (enten bakteriene blir drept eller blir inaktive). De fleste er på disse stoffene for omtrent seks måneder. Alvorlige bivirkninger kan oppstå som et resultat av å ta disse medikamentene, inkludert kvalme, magesmerter, en gulfarging av huden, feber, utslett, mørk urin, kløe, nummenhet eller prikking i føttene, tretthet og tåkesyn. I tillegg er det nødvendig å avstå fra å drikke alkohol eller tar acetaminofen for å unngå skader på leveren. Vanligvis vil du trenge periodiske røntgenundersøkelse for resten av livet ditt for å sikre at bakterier ikke kommer tilbake og / eller bli aktiv igjen.

Primær pulmonal hypertensjon Behandling

Pulmonal hypertensjon er en hjertetilstand i hvilken de pulmonære arterier opprettholde høyere enn normalt trykk. Denne lidelsen er delt inn i to kategorier: primær og sekundær pulmonal hypertensjon. Sekundær pulmonal hypertensjon oppstår når den ekstra arterietrykk kan forklares ved en sekundær årsak, slik som emfysem eller blodpropp. Primær pulmonal hypertensjon (PPH), sjeldnere form, oppstår når ingen sekundær årsak kan være funnet. Mens ingen kur finnes for denne tilstanden, kan behandlingstilbud bedre livskvalitet og ta opp noen av symptomene.

Konsekvenser

Lungene arteriene pumpe blod fra høyre ventrikkel i hjertet å plukke opp oksygen fra lungene. Hvis trykket i denne veien er for høy, kan det oppstå alvorlige konsekvenser. Den ekstra press gjør det vanskeligere for hjertet å pumpe blodet gjennom lungene arteriene. Dette fører til at musklene i høyre hjerte for å forstørre. En forstørret hjerte er en alvorlig medisinsk tilstand som kan føre til væskeopphopning i kroppsvev, så vel hjertesvikt og død. Dødsfall er mer vanlig i primær pulmonal hypertensjon enn den sekundære formen fordi den underliggende årsaken er ukjent. PPH er også mer aggressiv form av sykdommen utvikler seg raskt og ofte påvirker unge mennesker.

Behandling: dilatasjon

På grunn av sin mystiske opprinnelse, er primær pulmonal hypertensjon vanskelig å behandle. Primær pulmonal hypertensjon krever avansert behandling ved hjelp av legemidler som Utvid lungene arteriene. Ved å utvide disse banene, er trykket redusert og sirkulasjon kan flyte lettere. Noen dilatory legemidler som brukes til å behandle denne lidelsen omfatter epoprostenol, Tracleer, Remodulin, Ventavis og Revatio.

Behandle symptomene

Din lege kan også foreskrive kosttilskudd for å øke oksygenopptaket og diuretika å stimulere vannlating. Disse behandlinger ikke rettet mot årsaken til pulmonal hypertensjon, men snarere ta opp de ubehagelige symptomer på tilstanden. De mest fremtredende symptomer inkluderer kortpustethet, hoste og trøtthet.

Gene Therapy

En spennende ny mulighet har dukket opp i feltet av PPH forskning, da genet som forårsaker familiær PPH har blitt oppdaget. Når PPH er tilstede langs en familie linje, er det forårsaket av en mutasjon i et gen merket BMPR2. Oppdage genet ansvarlig er et viktig gjennombrudd, da det kan føre til genterapi i fremtiden. Dette ville innebære å redigere den genetiske mekanisme for å forhindre angrep av sykdommen.

Hvordan takle trøtthet

Hvordan takle trøtthet


Fatigue er en mangel på energi og motivasjon som kan være ledsaget av tretthet eller apati, ifølge Medline Plus. Trøtthet har en rekke årsaker, fra livsstil og miljøfaktorer til kroniske sykdommer. Det kan føre til overanstrengelse, feil kosthold, manglende hvile, stress, depresjon, visse medisiner eller en rekke medisinske tilstander, inkludert skjoldbrusk lidelser, allergier, anemi, diabetes, hjertesykdommer og autoimmune sykdommer. Diskuter vedvarende utmattelse med legen din, som kan anbefale endringer i kosthold eller livsstil, og kan diagnostisere og behandle underliggende forhold som kan være årsaken din trøtthet.

Hvordan takle trøtthet

sove for 7 til 8 timer hver natt, hvis mulig. Snakk med legen din dersom du har problemer med å sovne, sove gjennom natten, eller hvis du føler at søvn er ikke avslappet. Hvis tretthet er alvorlig, kan du også trenger å hvile i løpet av dagen.

Spis et sunt og balansert kosthold. Legen din eller en ernæringsfysiolog kan hjelpe deg å vurdere dine matvaner og identifisere områder som må forbedres. Legen kan også anbefale en multivitamin eller kosttilskudd for å sikre at du får riktig ernæring.

Tren regelmessig på et moderat nivå. Både overdreven fysisk aktivitet og inaktivitet kan forverre trøtthet. Legen din kan anbefale en treningsøkt rutine som passer til din helse og kondisjon.

Redusere stress nivå så mye som mulig. Noen alternativer for å redusere stress inkluderer skalering alle unødvendige profesjonelle eller personlige ansvar og gjøre mer tid for avslapning eller hyggelige aktiviteter. Det kan også være nyttig å lære avspenningsteknikker eller ta opp en avslappende aktivitet, for eksempel yoga eller meditasjon.

Snakk med din lege eller apotek hvis du er opptatt av et medikament som forårsaker tretthet. Fatigue er en bivirkning av mange medisiner, og kan ikke være oppført blant de vanligste bivirkninger i resept informasjon. Legen din kan være i stand til å endre dosen eller bytte medisiner til noe mindre sannsynlighet for å forårsake tretthet.

Unngå alkohol, koffein og nikotin. Disse stoffene kan forverre trøtthet.

Ta kontakt med legen din dersom du sliter med depresjon, angst eller langvarig følelsesmessig stress. Disse forholdene kan forårsake eller forverre trøtthet, men legen din kan anbefale behandlingstilbud.

Hint

 • Søk medisinsk hjelp hvis din trøtthet er ledsaget av unormal blødning, uforklarlig vektøkning eller tap, svimmelhet, tåkesyn, forvirring, alvorlig hodepine, alvorlig mage, rygg eller bekken smerter, kortpustethet, brystsmerter, uregelmessig hjerterytme eller følelse av å besvime .
 • Kontakt nødetatene hvis du har tanker om selvmord eller skade deg selv eller noen andre.

Urte behandling for Lyme sykdom

Lyme sykdom er forårsaket av bakterien Borrelia burgdorferi, som overføres av hjort krysser eller svart-legged flåttbitt. En runde røde merket med en hvit senter som ligner en "blinken" er det første tegn på tilstanden. Som infeksjonen beveger seg gjennom kroppen, kan det føre til tretthet, hodepine, hjertebank, muskelsmerter, kvalme og oppkast. Det er naturlige behandlinger som kan hjelpe avhjelpe tilstanden. Sørg for å konsultere med en kunnskapsrik utøveren av urte-og / eller naturopathic medisin hvis du bestemmer deg for å behandle denne tilstanden naturlig.

Herbal behandlinger

Kattens klo er en kraftig immunstimulerende med en lang historie av tradisjonell bruk. Ta 2000 milligram daglig. Echinacea og ginseng tatt sammen forsterke fordelene ved den andre. Denne kombinasjonen øker virkningen av immunceller som er kjent som naturlige dreperceller (NK), som kan ødelegge infeksjonen. Det kan også kjempe eventuelle sekundære infeksjoner som kan beskjære opp. Ta echinacea skjær som anvist på etiketten. Drikk ginseng te ved siver 1 ts i en kopp varmt vann. Drikk en kopp om dagen. Disse to ting trenger ikke å bli forbrukt på samme tid til å virke. Kudzu avlaster ansikt og hals muskelspenning som kan forekomme som et resultat av sykdommen. Ta 10 mg tre ganger daglig. Lentinan reverserer feber og trøtthet og aktiverer T-hjelpeceller, immunceller som er ansvarlig for å ødelegge skadelige organismer som bakterier og virus. Bruk pulver i en dosering bestemmes av helsepersonell. Lakris kan stanse utviklingen av nevrologiske symptomer som noen ganger byr seg og bekjemper kronisk tretthet. Bruk Glycyrrhizin tabletter på 800 milligram daglig. Bruk i seks uker, og ta to uker fri i mellom sykluser. Maitake stimulerer immunforsvaret og bekjemper infeksjoner. Ta 500 mg tre ganger daglig. Rødkløver er en kraftig blod cleanser. Ta ekstrakt som anvist på etiketten. Scutelleria har en lang historie med bruk i tradisjonell kinesisk medisin som en sterk antibakteriell og antiviral agent. Ta 2000 milligram tre ganger daglig. Sibirsk ginseng bekjemper stress og øker immunforsvar. Ta ekstrakt som anvist på etiketten. Johannesurt kjemper mental trøtthet og lindrer betennelsesreaksjoner. Ta 900 milligram daglig.

Ikke bruk kattens klo hvis du tar insulin for diabetes eller er gravid eller ammende. Hold deg unna echinacea og sibirsk ginseng hvis du har noen form for autoimmun sykdom som lupus eller leddgikt. Unngå lakris hvis du har glaukom, høyt blodtrykk, eller en østrogenavhengig lidelse som brystkreft, endometriose eller fibrocystic bryster. Hvis du har diaré, ikke ta Scutellaria.

Andre forslag

Sørg for å opprettholde tilstrekkelige mengder av vitamin A i systemet ved å spise minst 1 porsjon daglig av mørke-grønne, gule eller oransje frukt og grønnsaker. En studie publisert i oktober 1996 Journal of Infectious Disease funnet at mangler av dette vitaminet øker sjansene for å få leddgikt. Denne tilstanden kan resultere i noen mennesker smittet med Lyme sykdom. Kom deg ut i solen i 15 til 20 minutter daglig for å stimulere tilstrekkelig vitamin D-butikker i kroppen. Dette kan bidra til å retardere utviklingen av artritt. Inkludere masse hvitløk i kostholdet ditt eller ta et supplement som anvist på etiketten. Det er et velkjent naturlig antibiotika og immun booster.

Symptomer, Diagnostic Test og behandling for Lyme sykdom

Symptomer, Diagnostic Test og behandling for Lyme sykdom


Lyme sykdom er en bakteriell infeksjon spres ved et bitt av en infisert hjort tick eller vestlige svart-legged tick. Anerkjennelse av tidlige symptomer er nødvendig for å sikre rask diagnose og behandling.

Tidlige symptomer

Tidlige symptomer på Lyme sykdom inkluderer et utslett synlig tre til 30 dager etter bittet. Dette kan ha utseendet på en "blink" eller vises så mange røde flekker. Andre symptomer inkluderer frysninger, feber, stiv nakke, muskelsmerter og trøtthet.

Sene Symptomer

Symptomer på sent stadium Lyme sykdom inkluderer leddgikt, som kan forårsake smertefulle, hovne ledd. Tilstanden fører tidvis endringer i humør eller søvnvaner, problemer med konsentrasjon, hukommelsestap og muskelsvakhet.

Diagnose

Diagnostisering av Lyme sykdom omfatter blodprøver og en fysisk undersøkelse av symptomene. Blodprøver kan gi falske resultater fordi folk som har vært syke for mindre enn en måned kanskje ikke har nok antistoffer til å ha en positiv borreliose test.

Behandling

Lyme-sykdommen behandles med 14 til 30 dager med antibiotika. For å unngå sent stadium Lyme sykdom symptomer, må du ta hele foreskrevne mengde av antibiotika. Sent stadium Lyme sykdom er i tillegg behandlet med anti-inflammatorisk og smertestillende medikamenter.

Forebygging

Ifølge Centers for Disease Control and Prevention, unngå en borreliose infeksjon innebærer å fjerne flått så snart de blir lagt merke til, landskapsforming og bruk av insektmiddel. Juridisk teknikker for å redusere antall eller migrasjon av flått i din hage inkluderer klippe ofte, raker løv, og skape en barriere av grus eller flis mellom skogkledde områder og plenen.

Fish Oil som behandling for Mono

Fish Oil som behandling for Mono


Det finnes ingen kur for mononukleose, og pasienter som erverver viruset vanligvis lider gjennom en lang liste over symptomer som må kjøre sine kurs før endelig spredendedesign. Adventist Health forklarer at selv om symptomene på mono kan vare i uker eller måneder, har fiskeolje tilskudd blitt funnet å styrke immunforsvaret og hjelpe lindre noen av de ubehagelige bivirkninger av mono-viruset. Oljer utvunnet av laks og andre kaldt vann fisk er en utmerket kilde til omega-3 fettsyrer som kan gi lindring til pasienter som lider av mono.

Hva er Mono?

Begrepet refererer til en mono smittsomt virus kjent som mononukleose. Ifølge Mayoclinic, er mononukleose forårsaket av Epstein-Barr-virus (EBV), som en gang innføres i kroppen, blir en livslang hørende. Svakhet og tretthet er de vanligste symptomer assosiert med mono, men komplikasjoner kan utvikle som kan påvirke leveren og milten.

Muskelsvakhet

Mono kan forårsake ødeleggende muskelsvakhet og generell tretthet. Fiskeolje kan hjelpe mono lider ved å bidra til å lindre disse symptomene. The American Academy of Family Physicians forklarer at EBV viruset som er roten årsaken til mono spiller en aktiv rolle i trøtthet symptomer. Fordi tretthet er forårsaket av en ubalanse av kjemikalier i hjernen, er det antatt at de fettsyrer som finnes i fiskeolje kan bidra til å beskytte og gjenopprette produksjon av fosfolipider i hjernen.

Anti-inflammatorisk virkning

I de tidlige stadiene av en mono-infeksjon, kan en hud utslett forekomme. Den kløende, rødt utslett kan vises hvor som helst på kroppen, og selv om det er vanligvis mild, kan utslett bli ganske ubehagelig. The University of Maryland Medical Center forklarer at fiskeoljer kan være effektive i behandling av utslett assosiert med kyssesyke fordi de inneholder anti-inflammatorisk egenskaper som kan redusere hevelse og lindre ubehag.

Pain

En mononukleose infeksjon er vanligvis ledsaget av en alvorlig sår hals og, i noen tilfeller, muskelsmerter. Fiskeolje kan være et sunnere alternativ til aspirin for å lindre smerte. I små barn, kan aspirin føre til Reyes syndrom, som kan ha en skadelig virkning på leveren og hjernen. En til to kapsler av fiskeolje tre ganger daglig kan bidra til å lette smerte.

Immune System Boost

Mono kan skape kaos på immunsystemet, som påvirker hvite blodlegemer samt blodplater. Og fordi de hvite blodcellene er så opptatt bekjempe kyssesyke-viruset, kan immunsystemet ikke være sterk nok til å avverge inntrengere som utgjør andre risikoer for infeksjon. Fiskeolje kosttilskudd som de som inneholder omega-3 og omega-6 fettsyrer bidra til å øke produksjonen av prostaglandiner, som spiller en nøkkelrolle som betennelse regulatorer innenfor immunsystemet.

Hvordan behandle autoimmune lidelser med Yoga

Behandle autoimmune sykdommer med yoga er et godt alternativ behandling. De fleste lidelser og sykdommer er delvis på grunn av dårlige vaner og manglende kunnskap, som yoga kan bidra til å reversere. Bruke en yoga stil av levende til livet ditt kan forbedre enhver tilstand. Å behandle autoimmune sykdommer, ikke stoppe de prosedyrer og metoder foreskrevet av legen din, men kompliment dem med yoga praksis.

Hvordan behandle autoimmune lidelser med Yoga

Ved hjelp av Yoga for autoimmune sykdommer

•  Spis en sunn, yoga godkjent kosthold, som er rik på antioksidanter ved å spise matvarer som grønnsaker og frukt. Innlemme sunne korn, magert kjøtt og magre meieriprodukter. En del av å bruke yoga som en livsstil er å spise et kosthold som er sunt for hele kroppen.

Få trening gjennom yoga. Praktisere yoga bevegelser regelmessig. På grunn av den type og stil på trening i denne praksisen, vil du forbedre din generelle kondisjon uten å belaste resten av kroppen din. Yoga bevegelser forbedre den generelle fitness inkludert muskel toning og fleksibilitet.

Gjør yoga for å hjelpe med meditasjon og skape positive tanker og utfall. Yoga kan også brukes til å bidra til å forbedre smerte nivåer ved å forbedre tankeprosess og avslappende kroppen generelt. Yoga, kombinert med meditasjon, kan hjelpe deg å se bedre resultater i noen lege foreskrevet behandling for autoimmun lidelse.

Utnytte yoga som en måte å håndtere bivirkninger fra autoimmun lidelse du står overfor. Trøtthet, muskelsmerter, irritabilitet, depresjon og humørforstyrrelser kan behandles med yoga.

Ansett hjelp av en profesjonell yoga instruktør. De kan finne den autoimmun lidelse du har, og deretter skreddersy en yoga diett for å forbedre tilstanden. Profesjonelle alternativ behandling utøvere kan også anbefale andre gratis medisin behandlinger for å forbedre den generelle helsen.

Hint

 • Følg alltid legens råd og bruke yoga som en gratis behandling.

Hvordan behandle Polymyositt

Polymyositt er en sjelden bindevevssykdom karakterisert av kronisk muskelbetennelse. Typiske symptomer på polymyositt inkluderer muskelsvakhet og tretthet, som kan utvikle seg gradvis over uker eller måneder. Noen lider ikke viser symptomer, og tilstanden ofte går uoppdaget inntil en rutinemessig blodprøve avslører forhøyede muskelenzymer. Hvis venstre ubehandlet, kan polymyositt forårsake svelgeproblemer, alvorlige muskelsmerter og svakhet. Men heldigvis finnes det måter å kontrollere symptomer.

Hvordan behandle Polymyositt

Kontrollerende Symptomer

•  Redusere betennelse med steroider. Reseptbelagte steroider som prednison blir ofte foreskrevet for polymyositt. Disse stoffene undertrykke immunsystemet og redusere muskelbetennelse. Ta medisiner som anvist.

Ta flere immunsuppressive medisiner. I forbindelse med reseptbelagte steroider, kan leger foreskrive ekstra medisiner for å behandle polymyositt og stoppe betennelser. Medisiner som metotreksat gis når tilstanden ikke reagerer adekvat på steroider.

•  Hold deg aktiv. Å være aktiv fremmer muskelstyrke. Start en vanlig trening rutine og trening i minst 30 minutter om dagen - aerobic, sykling, gange eller svømming.

Få tilstrekkelig hvile. Trøtthet er vanlig med polymyositt. For å bekjempe dette problemet, sove minst åtte timer hver natt. Og om nødvendig, ta en kort lur i løpet av dagen.

Ta vitamintilskudd. Langsiktig steroider kan føre til tap av beinmasse. Ta en daglig kalsiumtilskudd for å redusere sjansene for osteoporose. Også, til legen din kan forskrive vitamin D-tilskudd hjelper kroppen absorbere kalsium og avverge bentap. Ta som anvist.

Hint

 • En anti-inflammatorisk kosthold kan redusere muskelbetennelse og forbedre dine symptomer. Snakk med en kostholdsekspert.

Fibromyalgi Medisinering Behandling

Fibromyalgi er et immunsystem lidelse preget av trøtthet, muskelsmerter, leddstivhet, hodepine, søvnvansker og kognitive vansker. Denne tilstanden rammer oftest kvinner, og har ingen kjent årsak eller kur. Midler som kan anvendes for å behandle symptomene på fibromyalgi.

Analgetika og NSAIDS

Analgetika inkluderer over-the-counter medisiner som Tylenol og reseptbelagte medisiner som Ultram. Disse medikamentene kan bidra til å lindre fibromyalgi smerter. NSAIDs som over-the-counter aspirin, Motrin, Advil og aleve kan også anvendes for å behandle muskelsmerter og hodepine.

Trisykliske antidepressiva

Trisykliske antidepressiva virker ved å øke mengden av noradrenalin aktiv i hjernen. Medisiner som Cymbalta, Elavil og Pamelor kan bidra til å slappe såre muskler og hjelpe kroppen bruke endorfiner mer effektivt som en naturlig smertestillende. Dessuten kan disse medikamentene hjelpe med søvnproblemer.

SSRI

Selektive serotonin reopptakshemmere er også en type antidepressiva. Disse medikamentene øker mengden av serotonin aktive i hjernen. Den økte mengden av serotonin kan bidra til å redusere tretthet og smerter forbundet med fibromyalgi. Disse medikamentene er Paxil, Zoloft og Prozac. SSRI og tricykliske medikamenter kan bli brukt i kombinasjon med hverandre.

Andre medisiner

Den muskel relaxer flexeril kan brukes til å forbedre kvaliteten på søvn for fibromyalgi lider. Flexeril kan også bidra til å lette muskelsmerter ved å redusere spenningen.

Antidepressiva som kalles benzodiazepiner kan bidra til å behandle restless legs syndrom, muskelsmerter og søvnproblemer. Disse medikamentene er Klonopin og Valium. Disse medikamentene kan kun forskrives midlertidig fordi de ofte er vanedannende.

Mange personer med fibromyalgi har problemer relatert til irritabel tarm syndrom. Medisiner som zelnorm og lotronex kan bidra til å kontrollere symptomer på irritabel tarm syndrom.

Om bronkitt symptomer og behandling hos barn

Bronkitt er en luftveisinfeksjon som forårsaker bronkiene til å bli irritert og betent. Det kan lett forveksles med en kiste kald eller lungebetennelse siden symptomene kan være ganske like. Denne sykdom kan være forårsaket av en rekke faktorer, inkludert innendørs luftforurensning. Barn, derimot, kan kontrakten bronkitt ved å få et smittsomt virus eller bakterier. Ditt barns barnelege kan riktig diagnostisere sykdom og foreskrive riktig behandling.

Om bronkitt symptomer og behandling hos barn

De vanligste symptomene på bronkitt hos barn er rennende nese, sår hals og lavgradige feber. De kan også oppleve trøtthet og frysninger. Det er vanligvis en tørr hoste ved utbruddet av sykdom. Denne hosten deretter blir til en produktiv hoste som slim utvikler seg i lungene. Barn kan også hvese og føle tetthet i brystet med bronkitt.

over-the-counter medisiner som hostesaft, som opererer en luftfukter i huset, eller en fordamper i soverommet deres kan hjelpe barn puste (og sove) enklere. Barn bør drikke rikelig med drikkevarer slik at de ikke blir hydrert. Hvis de opplever mye pustevansker, bør du oppsøke lege umiddelbart!

Hvis et barn ikke begynner å føle seg bedre om noen dager, eller føles verre, bør du ringe henne barnelege. En undersøkelse av en barnelege kan avgjøre om barnet har bronkitt eller ikke. Hvis sykdommen er forårsaket av bakterier, kan en lege forskrive antibiotika. Hvis et virus er årsaken til bronkitt, bare symptomene kan behandles. Foruten reseptbelagte eller over-the-counter hoste medisiner, barn med bronkitt trenger nok hvile, rikelig med drikke, og damp lagt til husholdningen luft.

Siden Bronkitt kan være svært smittsom, hvert medlem av husholdningen, spesielt noen barn som har det, bør vaske hendene ofte med antibakteriell såpe og vann. Denne praksis vil bidra til å drepe bakterier og redusere risikoen for å spre bronkitt.

Hint

 • Barn som har bronkitt vanligvis komme over denne sykdom i 5 til 10 dager. Barn-samt babyer og elderly- har større risiko for å få bronkitt på grunn av deres lavere immunitet systemer.
 • Barn som lever i husholdninger hvor det er minst en røyker har en høyere risiko for å få bronkitt.